Telefacts Zomer. Vanaf 30 mei 2013 bij VTM Elke dinsdag om en donderdag om 21.15

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Telefacts Zomer. Vanaf 30 mei 2013 bij VTM Elke dinsdag om en donderdag om 21.15"

Transcriptie

1 Telefacts Zomer Vanaf 30 mei 2013 bij VTM Elke dinsdag om en donderdag om 21.15

2 Sterke reportages uit buiten- én binnenland Vanaf donderdag 30 mei 2013 tot het einde van de zomer is Elke Pattyn opnieuw elke dinsdag- en donderdagavond present voor het reportagemagazine Telefacts Zomer. De kijker mag zich dit seizoen weer verwachten aan een grote variatie aan thema s en onderwerpen uit het buitenland én is er deze editie ook een binnenlands vierluik over het 20-jarig koningschap van Koning Albert II. Elke Pattyn kijkt er ook deze zomer naar uit om de Telefacts-reportages tot bij de kijker te brengen: Ik vertoef als journaliste vaak in het buitenland, zo was ik onlangs nog in Oklahoma om de verschrikkelijke schade op te meten die de tornado heeft achtergelaten. Buitenlands nieuws heeft me altijd enorm geïnteresseerd, dus het is fijn om een vervolg te breien aan het Telefacts Zomer-verhaal van vorig jaar. Het aanbod van dit nieuwe seizoen is zonder meer straf en brengt naar mijn gevoel een goede mix van relevante thema s en verhalen. Kris Hoflack, algemeen hoofdredacteur van de VTM-nieuwsdienst gelooft sterk in het verhaal van Telefacts: Telefacts is al jaren een sterk merk en ook tijdens de zomer willen we relevante en spraakmakende verhalen tot bij de kijker brengen. Daarnaast is Elke Pattyn ondertussen een vaste waarde bij onze nieuwsdienst en is ze met haar buitenlandervaring de geknipte host. We zien Elke jaar na jaar groeien en daarom zal ze deze zomer ook ingezet worden als nieuwsanker, waarbij ze uiteraard voldoende ruimte krijgt om dit te combineren met Telefacts Zomer.

3 Binnenlands vierluik: t Is Albert, kroniek van 20 jaar koningschap Telefacts Zomer brengt dit seizoen een binnenlands luik: t Is Albert. Vier afleveringen lang zoomt deze documentaire in op de meest gedenkwaardige gebeurtenissen uit het koningschap van Albert II, als het ware een kroniek van 20 jaar koningschap. Bevoorrechte getuigen uit de politiek, de journalistiek en de intieme kring van het Hof geven hun visie op de historische feiten. Toen prins Albert 20 jaar geleden de zesde koning van België werd, zat Dany Verstraeten op de eerste rij. En daar zit hij nog steeds. 20 jaar lang heeft hij de actualiteit van de monarchie op de voet gevolgd. Hij speelt dan ook een centrale rol in deze documentaire. Telefacts Zomer brengt t Is Albert vanaf eind juli bij VTM. Deze documentaire wordt gemaakt door het productiehuis demensen en wordt geregisseerd door Nathalie Basteyns. Thema s buitenlandse reportages De kijker mag zich ook opnieuw verwachten aan een gevarieerde mix van boeiende buitenlandse reportages over universele thema s. Zo besteedt Telefacts Zomer aandacht aan de financiële wereld en geldzaken, hoogtepunten in de actualiteit, opmerkelijke figuren en aan thema s die de kijker al eens laten wegdromen. Aflevering 1 op donderdag 30 mei 2013: Lottowinnaars, multimiljonair in één dag Wie heeft er nog nooit luidop gedroomd van winnen met de loterij? En niet zomaar winnen Nee, de volledige jackpot: in één klap miljonair. Euromillions heeft in Groot-Brittannië als het ware een nieuwe bevolkingsgroep gecreëerd: 2500 mensen die door een speling van het lot superrijk zijn geworden. Allemaal hebben ze nieuwe dromen en levensdoelen. Ray Wragg, winnaar van 9 miljoen euro: Vroeger reed ik over de autosnelweg en als ik Range Rovers tegenkwam, dan zei ik tegen mezelf: Ooit zal ik er zo één hebben. Nu heb ik er 4. Ook echtgenote Barbara Wragg loopt op wolken: Het is alles wat ik ooit wilde. Een twintigtal cruises, bijna 30 nu. In 10 jaar zijn we vier keer naar de Caraïben geweest, vier keer New York, allemaal met de cruiseboot. Maar voor elke prijs die je krijgt, is er ook een prijs te betalen. Mark Gardiners, winnaar van 26 miljoen euro: Ik kan mijn echte vrienden op één hand tellen. En mocht ik zelfs twee vingers van die hand verliezen, dan nog houd ik genoeg vingers over om mijn ware vrienden te tellen. Of ook Wayne Hughes: De dag dat ik won met de loterij is de dag dat ik al mijn geluk verspeeld heb. Sinds hij het groot lot won ging het nieuws als een lopend vuurtje in zijn thuisstad. Ik zou het meer moeten vieren, ik zou gelukkiger moeten zijn. Maar ik kreeg gewoon zoveel negatieve reacties van zoveel mensen dat ik het gevoel kreeg dat ik iets verkeerd had gedaan. In Telefacts Zomer doen verschillende lottowinnaars hun verhaal, laten ze binnenkijken in hun villa s en tonen ze hoe hun leven is veranderd. Ze zijn het best geplaatst om te antwoorden op die éne cruciale vraag: Maakt geld gelukkig?

4 Aflevering 2 op dinsdag 4 juni 2013: Pistorius Op 4 juni 2013 is de officieuze start van het proces tegen Oscar Pistorius, de Zuid-Afrikaanse mindervalide atleet die verdacht wordt van moord op zijn vriendin. Telefacts Zomer reconstrueert wat er precies gebeurde op 14 februari Hierbij een greep uit andere thema s die dit seizoen aan bod komen, in willekeurige volgorde: Claridge s, 1 van de meest prestigieuze 5-sterrenhotels in de wereld Deze exclusieve tweedelige Telefacts Zomer-documentaire gaat over één van de meest prestigieuze 5-sterrenhotels van de wereld: Claridge s in Londen. De kijker mag zich verwachten aan een unieke blik in de kamers die alleen de rich and famous kunnen betalen. Goldman Sachs, de bank die ons in de crisis heeft gestort Een onthullende reportage waarin ex-topbankiers uit de biecht klappen: Hoe werken banken echt? Hoe ver gaat de normvervaging? Telefacts Zomer geeft een blik achter de schermen in de wereld van de haute finance waar jonge yuppies geld verdienen, door anderen geld te laten verliezen. Seks, business en politiek Miljoenendeals en politiek gelobby wordt beklonken met champagne, dure wijnen en escortmeisjes. In deze Telefacts Zomer-reportage onthullen ex-directeurs van onder andere de Franse vliegtuigbouwer Dassault hoe ze prostituees gebruikten om politici en zakenmensen over de streep te trekken en zelfs te chanteren. Een aantal meisjes tonen ook in welke achterkamers Dominique Strauss-Kahn geregeld aan zijn trekken kwam. 9/11, vlucht uit de torens Het is haast ondenkbaar dat er 12 jaar na 11 september nog steeds verhalen zijn die nog niet werden verteld. En toch In deze Telefacts Zomer-reportage komen diegenen aan het woord die aan het werk waren op de verdiepingen waar de vliegtuigen binnenvlogen. Ze hadden eigenlijk geen kans om te overleven, maar konden toch ontsnappen uit de hel Extreme slaapstoornissen Iedereen slaapt al wel eens een keer slecht. Maar wat als je alle ramen moet barricaderen omdat je er anders uitspringt? Of als je elke nacht in je slaap het gevecht van je leven levert, met je partner als onschuldig slachtoffer? Of wat als je tijdens je slaap tekstberichten stuurt, waarvan je de volgende ochtend niks meer afweet? Camera s in de slaapkamer van deze freaky sleepers tonen aan dat slecht slapen echt een probleem kan zijn.

5 Telefacts Zomer Vanaf donderdag 30 mei 2013 bij VTM elke dinsdag om en donderdag om Website: vtm.be/telefacts - #telefacts Facebook: facebook.com/telefacts Meer informatie over Telefacts Zomer via kris.hoflack@vmma.be Voor interviewaanvragen met Elke Pattyn kan je terecht bij anja.peleman@vmma.be Fotomateriaal van Elke Pattyn is beschikbaar via het Persweb.

De logo s heb ik zelf gemaakt.

De logo s heb ik zelf gemaakt. Voorwoord: Mijn tijdschrift gaat vooral over YouTube, want dat is een van mijn grootste hobby s. Ook zit er veel van mijn persoonlijkheid in. Voor deze opdracht heb ik vooral naar mezelf gekeken en het

Nadere informatie

Voor jongeren in het praktijkonderwijs. Nederlandse soldaten naar Mali

Voor jongeren in het praktijkonderwijs. Nederlandse soldaten naar Mali PrO -weekkrant Week 45 november 2013 Voor jongeren in het praktijkonderwijs 4-1 0 november 2013 Eenvoudig Communiceren Nederlandse soldaten naar Mali Foto: ANP In Mali helpen buitenlandse soldaten de inwoners.

Nadere informatie

waarin mensen niet zomaar zelf kunnen beslissen of ze in de zomer wat minder waarin mensen niet zomaar extra vakantiedagen kunnen vragen bij collega s

waarin mensen niet zomaar zelf kunnen beslissen of ze in de zomer wat minder waarin mensen niet zomaar extra vakantiedagen kunnen vragen bij collega s Vrienden, Socialisten, 1 mei, dat is het verhaal van vrouwen en mannen, zoals Geert. 1 mei, dat is het verhaal van het échte leven. Het leven, waarin mensen niet zomaar zelf kunnen beslissen of ze in de

Nadere informatie

Paaswake voor kinderen 31 maart 2018

Paaswake voor kinderen 31 maart 2018 We luisteren: - Veldhuis & Kemper is het mooi Is het constant een zooi Er is lief Er is leed Er is zuinig of breed Er is kort Er is lang Vrolijk en bang Er is hoop Er is stil Er is zang Er is langzaam

Nadere informatie

Hoe begin je een toespraak over een wereld in complete verdeeldheid? Dat was het eerste wat in me opkwam: de zichtbare verdeeldheid.

Hoe begin je een toespraak over een wereld in complete verdeeldheid? Dat was het eerste wat in me opkwam: de zichtbare verdeeldheid. 4 mei 2016, Hoe begin je een toespraak over een wereld in complete verdeeldheid? Dat was het eerste wat in me opkwam: de zichtbare verdeeldheid. We kennen allemaal de beelden van televisie. Huilende kinderen

Nadere informatie

Script voor poppenkast / toneelstuk over Kerst

Script voor poppenkast / toneelstuk over Kerst Script voor poppenkast / toneelstuk over Kerst Je hebt voor dit verhaal vijf poppen of spelers nodig: - een moederpop - een jongenspop - schaap - twee herders (Moeder gilt) (Moeder komt op) (Kees roept)

Nadere informatie

Taboe. Door mijn verhaal te vertellen wil ik graag het taboe verbreken, dat heerst over mensen die getraumatiseerd zijn door hun verleden.

Taboe. Door mijn verhaal te vertellen wil ik graag het taboe verbreken, dat heerst over mensen die getraumatiseerd zijn door hun verleden. Taboe Door mijn verhaal te vertellen wil ik graag het taboe verbreken, dat heerst over mensen die getraumatiseerd zijn door hun verleden. Sommigen hebben er angst-, dwangmatige of psychische stoornissen

Nadere informatie

Een eenvoudig systeem hoe je nieuwe mensen benadert over de business.

Een eenvoudig systeem hoe je nieuwe mensen benadert over de business. Een Professionele Benadering Een eenvoudig systeem hoe je nieuwe mensen benadert over de business. 4 stappen Stap1 Familie, Werk/ zakelijk, Vrije tijd Mensen willen een beter leven, hebben meer geld nodig

Nadere informatie

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser Kom erbij Kom erbij, want ik wil je iets vertellen, het is heel bijzonder, dus luister allemaal. Ik ken honderdduizend prachtige verhalen, maar dit is echt het mooiste van allemaal. Het gaat over twee

Nadere informatie

LYRICS EP1 BEGRIJP ME NIET VERKEERD

LYRICS EP1 BEGRIJP ME NIET VERKEERD LYRICS EP1 BEGRIJP ME NIET VERKEERD Ik ken je tranen en je wensen En je drift om door te gaan Ik ken je afgunst en je twijfel En wat je denkt als je ontwaakt Ik ken je lelijkste momenten Zo donker vol

Nadere informatie

sarie, mijn vriend kaspar en ik

sarie, mijn vriend kaspar en ik sarie, mijn vriend kaspar en ik Leen Verheyen sarie, mijn vriend kaspar en ik is een theatertekst voor kinderen vanaf 4 jaar en ging in première op 12 september 2009 bij HETPALEIS in Antwerpen 1 ik: het

Nadere informatie

Een spannend spel loopt verkeerd af

Een spannend spel loopt verkeerd af De strafzaak Een spannend spel loopt verkeerd af Algemene informatie over de rechtszaak in het simulatiespel Ben, Najib en Roos, drie vmbo leerlingen van 15 jaar, hebben de laatste lesuren vrij van school

Nadere informatie

1red , NOS, Gesprek met de minister-president, Ned.2, uur

1red , NOS, Gesprek met de minister-president, Ned.2, uur 1red18248 29-06-2007, NOS, Gesprek met de minister-president, Ned.2, 22.50 uur MINISTER-PRESIDENT BALKENENDE, NA AFLOOP VAN DE MINISTERRAAD, OVER HET ONDERZOEK NAAR EVENTUELE VERLENGING VAN DE MISSIE IN

Nadere informatie

Geen werk? Tijd voor je passie!

Geen werk? Tijd voor je passie! Geen werk? Tijd voor je passie! Het is 8:30. Lotte Kramer staat voor een groep coachees op het Domplein. Soms wordt ze onderbroken door de veegmachines en vrachtwagens die over de kinderkopjes razen. Maar

Nadere informatie

Beste relatie, Met vriendelijke groet. Jos Op het Veld & Rolf Joosten Stichting Belaef Berg (Organisatie Rock am Roer)

Beste relatie, Met vriendelijke groet. Jos Op het Veld & Rolf Joosten Stichting Belaef Berg (Organisatie Rock am Roer) Beste relatie, De afgelopen jaren hebben wij op Uw steun mogen rekenen bij de organisatie van Rock am Roer. Rock am Roer is mede daardoor gestaag uitgegroeid van een evenement voor Berg, naar een evenement

Nadere informatie

Jouw droomprins in het leger..

Jouw droomprins in het leger.. Jouw droomprins in het leger.. van Sharon online: http://www.alle-tests.nl/quiz30/quiz/1384456617/jouw-droomprins-in-het-leger powered by www.alle-tests.nl Inleiding Je komt op je opleiding en op die zelfde

Nadere informatie

Niet in slaap vallen hoor!

Niet in slaap vallen hoor! Niet in slaap vallen hoor! Marcus 13: 33-37: Dierenversie Geïllustreerd door: 30 november 2014 Maria Koninginkerk Baarn 2 De oude leeuw heeft vakantieplannen. Dat vertelde hij vanmorgen aan alle dieren:

Nadere informatie

Is jouw doel om ze te overtuigen ook in Nederland te komen wonen? Nee hoor; ik ga ze gewoon kennis laten maken; verder niets.

Is jouw doel om ze te overtuigen ook in Nederland te komen wonen? Nee hoor; ik ga ze gewoon kennis laten maken; verder niets. Een stedentrip is wat Giga (28) het liefste doet tijdens zijn vakanties: het lijstje van steden die hij dit jaar nog gaat bezoeken is enorm; Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Antwerpen, Brugge, Gent, Praag,

Nadere informatie

Bijbel voor Kinderen. presenteert DANIËL DE GEVANGENE

Bijbel voor Kinderen. presenteert DANIËL DE GEVANGENE Bijbel voor Kinderen presenteert DANIËL DE GEVANGENE Geschreven door: Edward Hughes Illustraties door: Jonathan Hay Aangepast door: Mary-Anne S. Vertaald door: Erna van Barneveld Geproduceerd door: Bible

Nadere informatie

Op een dag is Scrooge aan het werk in zijn kantoor. Het is de dag voor kerst. Buiten is het guur, koud en mistig.

Op een dag is Scrooge aan het werk in zijn kantoor. Het is de dag voor kerst. Buiten is het guur, koud en mistig. De geest van Marley Marley is dood. Dat weet Scrooge zeker. Zeven jaar geleden is Marley doodgegaan. Scrooge was zijn enige vriend. Hij regelde de begrafenis en hij was de enige die achter de kist aanliep.

Nadere informatie

Tornado. Maartje gaat voor het eerst logeren. s Nachts belandt ze met haar vriendinnetje Eva in een tornado en beleven ze een heel spannend avontuur.

Tornado. Maartje gaat voor het eerst logeren. s Nachts belandt ze met haar vriendinnetje Eva in een tornado en beleven ze een heel spannend avontuur. Tornado Maartje gaat voor het eerst logeren. s Nachts belandt ze met haar vriendinnetje Eva in een tornado en beleven ze een heel spannend avontuur. Geschreven in januari 2012 (Geïllustreerd t.b.v. het

Nadere informatie

BOOST VOOR REIZEN. Toegang tot meer dan 8 000 000 potentiële Belgische reizigers!

BOOST VOOR REIZEN. Toegang tot meer dan 8 000 000 potentiële Belgische reizigers! BOOST VOOR REIZEN Toegang tot meer dan 8 000 000 potentiële Belgische reizigers! OVER ONS: ONLINE REISBUREAU TOERISTISCHE INFORMATIE TOERISTISCHE AANBIEDINGEN TECHNOLOGIE BESTE BELGISCHE R.O.I.! Volledig

Nadere informatie

Preek 23 sept 2018 ds. Mw. M.W. Gehrels Psalm 139. God kent mij

Preek 23 sept 2018 ds. Mw. M.W. Gehrels Psalm 139. God kent mij Preek 23 sept 2018 ds. Mw. M.W. Gehrels Psalm 139 God kent mij Gemeente van onze opgestane Heer Jezus Christus, Een keer reed ik s avonds laat met de auto naar huis, over een lange, vrij donkere weg. En

Nadere informatie

Melkweg. Pinnen mag. Lezen van Alfa A naar Alfa B. Geld

Melkweg. Pinnen mag. Lezen van Alfa A naar Alfa B. Geld Melkweg Lezen van Alfa A naar Alfa B Pinnen mag Geld Colofon Melkweg Lezen van Alfa A naar Alfa B: Pinnen mag, 2013 Auteurs: Merel Borgesius Kaatje Dalderop Willemijn Stockmann Dit katern is een uitgave

Nadere informatie

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van de actualiteit op het gebied van opvoeding en onderwijs?

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van de actualiteit op het gebied van opvoeding en onderwijs? Stefanootje Jaargang 11, nummer 3 16 september 2008 Uitgegeven door: BS St. Stefanus Wijnandsrade reacties: stefanootje@bs-stefanus.nl Donderdag 18 september OP VOETEN EN FIETSEN NAAR SCHOOL OP VOETEN

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Balans Gelukkig Lief Moeder Paradijs Sterrenstof Vlinders Welkom Yummie Zomer

Inhoudsopgave. Balans Gelukkig Lief Moeder Paradijs Sterrenstof Vlinders Welkom Yummie Zomer 0 Inhoudsopgave 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Balans Gelukkig Lief Moeder Paradijs Sterrenstof Vlinders Welkom Yummie Zomer Een paar rijmpjes voor de zomer Een paar gedichtjes voor de dromer Een bundeltje van 10

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 20-10-2017 Maandag 23 t/m vrijdag 27 oktober Maandag 30 oktober

Nadere informatie

Face-bookvrienden *** Uitgeverij.

Face-bookvrienden *** Uitgeverij. Face-bookvrienden *** Uitgeverij www.mijnbestseller.nl 1 De verhalentrommel Gevuld Door vrienden Van Face-book Voor kids Tussen 8 & 88 jaar Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar

Nadere informatie

met wat Hij zegt", dacht hij. "Ik wil dat jullie zo veel dingen leren", zei Jezus. "Als je echt

met wat Hij zegt, dacht hij. Ik wil dat jullie zo veel dingen leren, zei Jezus. Als je echt Meer geheimen van het Koninkrijk Heb je ooit zo een radicale dienst gehoord dat jij meteen wilde veranderen, maar dat het anderen juist boos maakte? Velen die in het publiek van Jezus zaten, hadden die

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Jongeren

Klanttevredenheidsonderzoek. Jongeren Klanttevredenheidsonderzoek Jongeren - 2017 Vraag 1: Wat voor cijfer zou je Columbus willen geven? Ons gemiddelde is een 8,4! Het onderzoek is 61 keer verstuurd en maar liefs 41 keer Ingevuld retour gekomen,

Nadere informatie

Les 3: en toen ging het mis. Het begin

Les 3: en toen ging het mis. Het begin Les 3: en toen ging het mis Het begin Les 3: en toen ging het mis. Dit verhaal kun je lezen in Genesis 3 Heerlijk, wat is het hier toch heerlijk! Eva voelt de zonnestralen op haar blote armen. Ze loopt

Nadere informatie

6 In Beeld. Bieke Depoorter

6 In Beeld. Bieke Depoorter 6 In Beeld Bieke Depoorter De 25-jarige fotografe Bieke Depoorter uit Ingooigem besloot pas in het laatste jaar middelbaar, tot verrassing van velen, om fotografie te gaan studeren. Ze trok naar het Kask

Nadere informatie

Antwoorden Nederlands Module 4

Antwoorden Nederlands Module 4 Antwoorden Nederlands Module 4 Antwoorden door een scholier 1985 woorden 11 jaar geleden 7,3 49 keer beoordeeld Vak Methode Nederlands Laagland Laagland Hoofdstuk 4 Opdracht 1: 1. Gehoorzaam zijn loont

Nadere informatie

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn?

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Ja, natuurlijk, maar hoe doe je dat dan? Domweg gelukkig zijn Ken je dat gevoel? Het gevoel dat je domweg gelukkig wilt zijn? Dat er te veel in je leven is waardoor

Nadere informatie

Boekverslag Big Sister Live

Boekverslag Big Sister Live Boekverslag Big Sister Live Romee Bierman klas 3.2 Samenvatting Het boek gaat over Bambi, ze is een meisje van 18 jaar. Ze voelt zich erg eenzaam omdat ze heel veel alleen thuis is. Haar vader is weg en

Nadere informatie

Les 29: Hemelvaart en Pinksteren.

Les 29: Hemelvaart en Pinksteren. Les 29: Dit verhaal kun je lezen in Handelingen 1 en 2 Hemelvaart en Pinksteren. Johannes, wat zei Jezus nou eigelijk precies? Petrus en Johannes zijn op weg naar de tempel. Ze hebben iets geweldigs meegemaakt.

Nadere informatie

Voorbereidende les bij:

Voorbereidende les bij: Voorbereidende les bij: 1 U heeft een bezoek aan de tentoonstelling 24 uur met Willem in het Nationaal Archief gepland. Wij verheugen ons op uw komst, u bent van harte welkom! Om uw bezoek aan het Nationaal

Nadere informatie

speciaal onderwijs lesbrief gokken UITGAVE: STICHTING VOORKOM! T (030) 637 31 44 E-MAIL: STICHTING@VOORKOM.NL WWW.VOORKOM.NL

speciaal onderwijs lesbrief gokken UITGAVE: STICHTING VOORKOM! T (030) 637 31 44 E-MAIL: STICHTING@VOORKOM.NL WWW.VOORKOM.NL speciaal onderwijs UITGAVE: STICHTING VOORKOM! T (030) 637 31 44 E-MAIL: STICHTING@VOORKOM.NL WWW.VOORKOM.NL inhoud LES 1: KENNISMAKING MET GOKKEN 3 HOE KUN JE GOKKEN? 3 WIE IS DE WINNAAR? 4 EENS OF ONEENS?

Nadere informatie

Borstkanker ''Angst voor het onbekende''

Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Ellen Wagter-Streep Schrijver: Ellen Wagter-Streep ISBN: 9789402129663 Ellen Wagter-Streep Inhoud Inhoud... 05 Voorwoord...

Nadere informatie

De boom van Isaï. Vragen. Lezen: Jesaja 11:1-10

De boom van Isaï. Vragen. Lezen: Jesaja 11:1-10 1 De boom van Isaï Lezen: Jesaja 11:1-10 Heb je weleens een afgekapte boom gezien? Wat in de grond blijft zitten, noem je een tronk. De boom lijkt helemaal dood. In de Bijbel wordt de familie van Isaï

Nadere informatie

Sanghalid en 'donderdagavondbroeder' Garmt van Soest kreeg in de. zomer van 2013 te horen dat hij leed aan Amyotrofische Laterale

Sanghalid en 'donderdagavondbroeder' Garmt van Soest kreeg in de. zomer van 2013 te horen dat hij leed aan Amyotrofische Laterale Als...door een tijger achterna gezeten. door Maurice Maarssen Sanghalid en 'donderdagavondbroeder' Garmt van Soest kreeg in de zomer van 2013 te horen dat hij leed aan Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS),

Nadere informatie

Boekverslag Engels Stepmom door Maggie Rob

Boekverslag Engels Stepmom door Maggie Rob Boekverslag Engels Stepmom door Maggie Rob Boekverslag door een scholier 2078 woorden 25 april 2003 6,1 17 keer beoordeeld Auteur Maggie Rob Eerste uitgave 1998 Vak Engels 1. Zakelijke gegevens a. Auteur:

Nadere informatie

Reisverslag van Caroline Cazemier Lions youth exchange Brazilië 2016

Reisverslag van Caroline Cazemier Lions youth exchange Brazilië 2016 Reisverslag van Caroline Cazemier Lions youth exchange Brazilië 2016 Hi allemaal, Mijn naam is Caroline en ik ben deze zomer via de Lionsclub Hattem naar Brazilië geweest. Brazilië was niet mijn eerste

Nadere informatie

Albert I van België: Brussel, 8 april Marche-les- Dames, 17 februari 1934

Albert I van België: Brussel, 8 april Marche-les- Dames, 17 februari 1934 Albert I van België: Brussel, 8 april 1875 - Marche-les- Dames, 17 februari 1934 Hij was prins van België, hertog van Saksen, prins van Saksen-Coburg-Gotha, was van 23 december 1909 tot 17 februari 1934

Nadere informatie

1 Belangrijk in deze periode

1 Belangrijk in deze periode 1 Belangrijk in deze periode In 1945 eindigt de Tweede Wereldoorlog (1940-1945). Duitsland wil, onder leiding van Adolf Hitler, Europa veroveren. Na vijf jaar strijd en 55 miljoen doden geeft Duitsland

Nadere informatie

INTRO. God spreekt, dagelijks, kies jij ervoor je op zijn stem te focussen en gehoorzaam te zijn? Pr. Rob & Joël de Boer

INTRO. God spreekt, dagelijks, kies jij ervoor je op zijn stem te focussen en gehoorzaam te zijn? Pr. Rob & Joël de Boer INTRO We leven in een tijd waar afleiding één van de grootste obstakels is in het verstaan van Gods stem. Een obstakel dat deel is van de strategie van de satan om ons uit Gods bestemming te halen en ons

Nadere informatie

Boekverslag Engels Sam and Jenny door John Rowe Townsend

Boekverslag Engels Sam and Jenny door John Rowe Townsend Boekverslag Engels Sam and Jenny door John Rowe Townsend Boekverslag door M. 1828 woorden 17 jaar geleden 7,6 234 keer beoordeeld Auteur John Rowe Townsend Eerste uitgave 1997 Vak Engels Hoofdstuk 1 Jenny's

Nadere informatie

De 10 onmisbare ingrediënten

De 10 onmisbare ingrediënten De 10 onmisbare ingrediënten Ingrediënten om meer te verdienen met video door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl 06-15

Nadere informatie

Essay Project Interactieve Multimedia. Lukas Hulsbergen Groep 06. The Beeckestijn Project

Essay Project Interactieve Multimedia. Lukas Hulsbergen Groep 06. The Beeckestijn Project Essay Project Interactieve Multimedia Lukas Hulsbergen Groep 06 The Beeckestijn Project Abstract In dit essay wil ik dieper ingaan op de motivatie van het maken van het project en meer inzicht geven over

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands De reünie door Simone van der Vlugt

Boekverslag Nederlands De reünie door Simone van der Vlugt Boekverslag Nederlands De reünie door Simone van der Vlugt Boekverslag door een scholier 1414 woorden 21 januari 2005 7,3 163 keer beoordeeld Auteur Genre Simone van der Vlugt Whodunit, Psychologische

Nadere informatie

Augustus/september 2014 : Nieuwsbrief van Galerie Alkmaar / EJ Vaandering

Augustus/september 2014 : Nieuwsbrief van Galerie Alkmaar / EJ Vaandering Augustus/september 2014 : Nieuwsbrief van Galerie Alkmaar / EJ Vaandering Beste vrienden, klanten en bezoekers van onze Galerie en volgers van mijn werk. Hierbij stuur ik u een nieuwe nieuwsbrief met een

Nadere informatie

CIP-gegevens Koninklijke Bibliotheek, Den Haag NUGI trefwoord: verhalen origineel ISBN

CIP-gegevens Koninklijke Bibliotheek, Den Haag NUGI trefwoord: verhalen origineel ISBN DE ACHTSTE DAG CIP-gegevens Koninklijke Bibliotheek, Den Haag NUGI 381 635 trefwoord: verhalen origineel ISBN 978 90 5263 125 7 1994 1 e druk 1995 2 e druk 2007 3 e druk: uitgeverij NARRATIO Postbus 1006,

Nadere informatie

Het kasteel van Dracula

Het kasteel van Dracula Uit het dagboek van Jonathan Harker: Het kasteel van Dracula 4 mei Eindelijk kom ik bij het kasteel van Dracula aan. Het kasteel ligt in de bergen. Er zijn geen andere huizen in de buurt. Ik ben moe. Het

Nadere informatie

www.queridokinderboeken.nl

www.queridokinderboeken.nl www.queridokinderboeken.nl Copyright 2013 Joke van Leeuwen Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt, in enige vorm of op welke wijze ook, zonder voorafgaande schriftelijke

Nadere informatie

Schuld Mel Wallis de Vries

Schuld Mel Wallis de Vries Schuld Mel Wallis de Vries Gemaakt door: Daniëlle Star Datum: 4 maart 2019 Het Boek schuld heeft de genre Jeugdthriller omdat er heel erg veel spanning in terugkomt en er woorden in het boek schuld moorden

Nadere informatie

Weet niet / geen antwoord 6% 8% 1% 8% 0% 5% 9% 3% 12% 5% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%

Weet niet / geen antwoord 6% 8% 1% 8% 0% 5% 9% 3% 12% 5% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% Welke staatsvorm prefereert u? Nederland kan het beste een koninkrijk blijven 74% 57% 84% 85% 86% 66% 63% 65% 79% 54% Nederland kan het beste een republiek worden 20% 35% 15% 7% 14% 29% 28% 32% 9% 41%

Nadere informatie

Impact op zijn. leven

Impact op zijn. leven Impact op zijn leven Ryan* student Bedrijfskunde zorgt al drie jaar bijna helemaal alleen voor zijn autistische broer. Ik wil niet een beeld van mezelf neerzetten dat ik zielig ben. Ik kies hier bewust

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Echte mannen eten geen kaas door Maria Mosterd

Boekverslag Nederlands Echte mannen eten geen kaas door Maria Mosterd Boekverslag Nederlands Echte mannen eten geen kaas door Maria Mosterd Boekverslag door M. 1904 woorden 7 april 2013 6,2 5 keer beoordeeld Auteur Genre Maria Mosterd Biografie Eerste uitgave 2008 Vak Methode

Nadere informatie

Voorbeeld antwoordblad Logische niveaus

Voorbeeld antwoordblad Logische niveaus Voorbeeld antwoordblad Logische niveaus Datum: 10 november 2016 We doorlopen de stappen in twee richtingen. Eerst van buiten naar binnen en daarna omgekeerd, van binnen naar buiten. Gebruik zowel je hoofd

Nadere informatie

1. Gaat u deze zomer met vakantie?

1. Gaat u deze zomer met vakantie? Vakantie 8 7 6 5 4 68% 1. Gaat u deze zomer met vakantie? (n=149) 3 21% 11% Ja Nee Weet (nog) niet Toelichting Ja Naar kreta...heerlijk ben net terug Nee Ben bijna 88 jaar. Ga altijd in het voorjaar en

Nadere informatie

Origine: personen van Noord-Afrikaanse of Turkse origine die zich als gelovig omschrijven en zich het meest verwant voelen met de Islam

Origine: personen van Noord-Afrikaanse of Turkse origine die zich als gelovig omschrijven en zich het meest verwant voelen met de Islam Toelichting Dit rapport geeft een overzicht van de onderzoeksresultaten van de Islamenquête editie 2016, in opdracht van HUMO en VTM Nieuws uitgevoerd door ivox Voor dit onderzoek werden 500 respondenten

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com 2009-2010 Nummer 5 Juf Lassche 292787/ juf Veenstra 038 4600725 henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com Bijbelverhalen en liedjes week 47 en 48: Maandag: klein klein kindje Dinsdag: Mozes wordt

Nadere informatie

6,3. Boekverslag door M woorden 9 maart keer beoordeeld

6,3. Boekverslag door M woorden 9 maart keer beoordeeld Boekverslag door M. 1754 woorden 9 maart 2013 6,3 137 keer beoordeeld Auteur Mel Wallis de Vries Genre Jeugdboek, Thriller & Detective Eerste uitgave 2011 Vak Nederlands Titel: Verstrikt Schrijver: Mel

Nadere informatie

Smidswater. crises in de zorg? drs. Edsco de Heus. 7 oktober 2010

Smidswater. crises in de zorg? drs. Edsco de Heus. 7 oktober 2010 Smidswater crises in de zorg? drs. Edsco de Heus 7 oktober 2010 crises in de zorg 2 Inhoud Wat is eigenlijk een ramp? Media: een ander speelveld, met andere spelregels Nieuwe spelregels of oude wijn in

Nadere informatie

Concept WHAT S UP, LATER?!

Concept WHAT S UP, LATER?! Omgevingsverkenning Toen ik aan mijn vrienden vroeg hoe ze denken over later en pensioen was de eerste reactie van allemaal: nee ik denk alleen over nu na eigenlijk. Vervolgens zei ik dat ze later als

Nadere informatie

het niet uitmaken of je als prins geboren wordt of in een achterstandswijk ter wereld komt en opgroeit in een gezin waarin geen stabiliteit is, de

het niet uitmaken of je als prins geboren wordt of in een achterstandswijk ter wereld komt en opgroeit in een gezin waarin geen stabiliteit is, de Inhoud 1 Imago 7 2 Zo waarlijk helpe mij 10 3 Leermoment 13 4 Verdachte verkrachting 16 5 Doe effe normaal 19 6 Rotte vis 22 7 Arsenicum 24 8 Moordparty 27 9 Onverklaarbaar 31 10 Zitten en staan 34 11

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4.1 ** Uitleg voor de docent: Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop.

Nadere informatie

Naam van gedichtenalbum : De eerste 30

Naam van gedichtenalbum : De eerste 30 Naam van gedichtenalbum : De eerste 30 Kinderen De Roos, een mooie school. Niet te stil of te druk. Kleine kindjes lopen door de gang, ik zie ze stampen en ze zeggen van alles door elkaar. Maar ze kunnen

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Muziek in haar hoofd door Herman van Campenhout

Boekverslag Nederlands Muziek in haar hoofd door Herman van Campenhout Boekverslag Nederlands Muziek in haar hoofd door Boekverslag door een scholier 1800 woorden 26 oktober 2009 6,4 31 keer beoordeeld Auteur Genre Jeugdboek Eerste uitgave 2006 Vak Nederlands Inhoudsopgave

Nadere informatie

Take a look at my life 51

Take a look at my life 51 Take a look at my life 51 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Boekverslag Frans Le barbier de Seville door Pierre- Augustin Caron de Beaumarchais

Boekverslag Frans Le barbier de Seville door Pierre- Augustin Caron de Beaumarchais Boekverslag Frans Le barbier de Seville door Pierre- Augustin Caron de Beaumarchais Boekverslag door een scholier 1799 woorden 30 december 2002 6,2 23 keer beoordeeld Auteur Pierre-Augustin Caron de Beaumarchais

Nadere informatie

De Steenkool, een beetje Limburg is hem niet vreemd. En hij is niet zo goed in Engels.

De Steenkool, een beetje Limburg is hem niet vreemd. En hij is niet zo goed in Engels. ENERGIE Ik ben Steenkool! De Steenkool, een beetje Limburg is hem niet vreemd. En hij is niet zo goed in Engels. Aangeboden door Dit verhaal is onderdeel van de Europese Verhalenkoffer. www.eu.nl -> onderwijs

Nadere informatie

Tabaco y Chanel. Joachim

Tabaco y Chanel. Joachim Tabaco y Chanel Tabaco y Chanel Joachim Schrijver: Joachim Reurink Coverontwerp: Jan-Willem de Graaf Joachim ÉÉN. Wij spraken nooit over ons. Althans het eerste jaar niet, het gebeurde gewoon. We hadden

Nadere informatie

Naam: Silke Bouwman Klas: 3T2 Lerares: Mevr. Scholten

Naam: Silke Bouwman Klas: 3T2 Lerares: Mevr. Scholten Naam: Silke Bouwman Klas: 3T2 Lerares: Mevr. Scholten Inhoudsopgave 1. Zakelijke gegevens 2. Samenvatting van het boek 3. Over de auteur 4. Over het boek 5. Leeservaringen 6. Recensie en eigen mening 1.

Nadere informatie

Normen en waarden. Voortgezet onderwijs. Stichting Krant in de Klas

Normen en waarden. Voortgezet onderwijs. Stichting Krant in de Klas Normen en waarden Voortgezet onderwijs Stichting Krant in de Klas Normen en waarden: uitleg In Nederland woedt sinds enige tijd de discussie over normen en waarden. Normen en waarden zijn begrippen die

Nadere informatie

Woorden en Beelden voor Kinderen

Woorden en Beelden voor Kinderen Woorden en Beelden voor Kinderen Mama en Aaron waren 1 jaar gelukkig samen toen ze een zoontje kregen, Nico. Toen Nico 1,5 jaar was besloten mama en Aaron om niet meer bij elkaar te blijven omdat ze veel

Nadere informatie

Reality Reeks Verwerkingsopdrachten. Mooi meisje Verliefd op een loverboy

Reality Reeks Verwerkingsopdrachten. Mooi meisje Verliefd op een loverboy Reality Reeks Verwerkingsopdrachten Mooi meisje Verliefd op een loverboy Lees blz. 3. Woont Laura in de stad of op het platteland? Hoe weet je dat? Lees blz. 5 en 7. Woont Laura s oma al lang op de boerderij?

Nadere informatie

Alleen ZO behaal je je doelen!

Alleen ZO behaal je je doelen! Alleen ZO behaal je je doelen! HET GROTE VERSCHIL TUSSEN HALEN & FALEN William James, een groot psycholoog en schrijver zei ooit : Je zal zelden iets proberen als je het niet voor mogelijk houdt en je

Nadere informatie

Opdracht uitzending bijwonen De Wereld Draait Door

Opdracht uitzending bijwonen De Wereld Draait Door Opdracht uitzending bijwonen De Wereld Draait Door Inleiding: Wij kregen de opdracht om een uitzending bij te wonen. Nadat wij de opdracht hadden ontvangen gingen wij opzoek naar uitzendingen die wij konden

Nadere informatie

Dank dat u bij ons was Meer op en vrtnws.be 1

Dank dat u bij ons was Meer op   en vrtnws.be 1 Dank dat u bij ons was Meer op www.canvas.be en vrtnws.be 1 Dank dat u bij ons was 40 jaar televisiejournalistiek vanaf maandag 3 september Dank dat u bij ons was is een vierdelige reeks over 40 jaar tv-journalistiek

Nadere informatie

KLIK HIER KLIK HIER Alleen ZO behaal je je doelen! HET GROTE VERSCHIL TUSSEN HALEN & FALEN William James, een groot psycholoog en schrijver zei ooit : Je zal zelden iets proberen als je het niet voor mogelijk

Nadere informatie

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach.

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach. Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach Goede voornemens? Vergeet het maar, zeggen de statistieken: slechts 18% slaagt erin om goede voornemens ook succesvol na te komen. En toch. Als je weet

Nadere informatie

Boekverslag Engels The skeleton man door Joseph Bruchac

Boekverslag Engels The skeleton man door Joseph Bruchac Boekverslag Engels The skeleton man door Joseph Bruchac Boekverslag door een scholier 2262 woorden 3 november 2003 6,2 114 keer beoordeeld Auteur Joseph Bruchac Eerste uitgave 2001 Vak Engels H 1 Op 2

Nadere informatie

Relaties. HDYO heeft meer informatie beschikbaar over de Ziekte van Huntington voor jongeren, ouders en professionals op onze website: www.hdyo.

Relaties. HDYO heeft meer informatie beschikbaar over de Ziekte van Huntington voor jongeren, ouders en professionals op onze website: www.hdyo. Relaties HDYO heeft meer informatie beschikbaar over de Ziekte van Huntington voor jongeren, ouders en professionals op onze website: www.hdyo.org Relaties kunnen een belangrijke rol spelen bij het omgaan

Nadere informatie

DE PLANNETJES VAN PAPA

DE PLANNETJES VAN PAPA DE PLANNETJES VAN PAPA Andere jeugdboeken van Koen D haene Een hoofd vol rommel Gek van een eiland Valsspeler De oversteek De hel in New York KOEN D HAENE De plannetjes van papa Met tekeningen van ELLEN

Nadere informatie

expositie boek theater - documentaire

expositie boek theater - documentaire expositie boek theater - documentaire De tijd daarna laat het verloop van hiv en aids zien door de afgelopen jaren heen. Voor het project zijn 30 hiv dragers geïnterviewd en beschreven door Erwin Kokkelkoren.

Nadere informatie

Boekopdracht 2 Love, Simon gemaakt door Lise Visschedijk 4G2 LOVE, SIMON GESCHREVEN DOOR BECKY ALBERTAL GEMAAKT DOOR LISE VISSCHEDIJK

Boekopdracht 2 Love, Simon gemaakt door Lise Visschedijk 4G2 LOVE, SIMON GESCHREVEN DOOR BECKY ALBERTAL GEMAAKT DOOR LISE VISSCHEDIJK LOVE, SIMON GESCHREVEN DOOR BECKY ALBERTAL GEMAAKT DOOR LISE VISSCHEDIJK Helemaal links zie je Becky Albertalli. OPDRACHT 1 De titel van het boek is Love, Simon en het boek is geschreven door Beckey Albertalli.

Nadere informatie

Titelverklaring. De titel van mijn boek is: De gesel van het zwarte goud.

Titelverklaring. De titel van mijn boek is: De gesel van het zwarte goud. Boekverslag door H. 1827 woorden 26 februari 2016 4,4 3 keer beoordeeld Auteur Ton van Reen Genre Jeugdboek Eerste uitgave 1992 Vak Nederlands De gesel van het zwarte goud Berend v/d Wal 4L De titel: De

Nadere informatie

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven!

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven! Hai, hai, Hoe was 2018 voor jou? We zijn weer bij het einde van het jaar en dat is een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat er volgend jaar komen gaat. De

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Idil, een meisje door Yasmine Allas

Boekverslag Nederlands Idil, een meisje door Yasmine Allas Boekverslag Nederlands Idil, een meisje door Boekverslag door een scholier 1753 woorden 17 november 2003 7,2 25 keer beoordeeld Auteur Genre Psychologische roman, Jeugdboek Eerste uitgave 1998 Vak Nederlands

Nadere informatie

vip dossier januari Kruibeke Gemeente

vip dossier januari Kruibeke Gemeente vip dossier 12-13 januari 2019 - Kruibeke Gemeente Index Voorwoord VIP formules BK VIP Goud BK VIP Zilver BK VIP Brons BK Veldrijden 2019 Polders van Kruibeke Beste cyclocrossliefhebber, Amper 5 jaar geleden

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Hedonia door Kees van Kooten

Boekverslag Nederlands Hedonia door Kees van Kooten Boekverslag Nederlands Hedonia door Kees van Kooten Boekverslag door een scholier 2047 woorden 12 oktober 2004 7,8 25 keer beoordeeld Auteur Genre Kees van Kooten Komedie Eerste uitgave 1984 Vak Nederlands

Nadere informatie

1 Kussen over mijn hoofd

1 Kussen over mijn hoofd 1 Kussen over mijn hoofd De woonkamerdeur valt met een klap achter mij dicht. Ik ren de trap op, sla hier en daar een tree over. Niet vallen, denk ik nog, of misschien wel vallen. Mijn been breken en dan

Nadere informatie

Digitale Communicatie

Digitale Communicatie Camerman Maïté S0122159 Faculteit Politieke en sociale Wetenschappen Digitale Communicatie Opdracht : Kritische reflexie Brussels Airlines en crisiscommunicatie via sociale media Marielle Leijten Academiejaar

Nadere informatie

Rick de Leeuw. Hou me stevig vast

Rick de Leeuw. Hou me stevig vast Rick de Leeuw Hou me stevig vast Ik zit op de trap En luister naar de radio Er klinkt een mooi en triestig lied Ik neurie zachtjes mee Ik wil muziek als het sneeuwt Ook al sneeuwt het nu even niet Ik neem

Nadere informatie

Een nieuwe sociale garantie voor de nieuwe kwetsbaarheid. Beste vrienden, Kameraden, Socialisten, Welkom op de vooravond van de eerste mei.

Een nieuwe sociale garantie voor de nieuwe kwetsbaarheid. Beste vrienden, Kameraden, Socialisten, Welkom op de vooravond van de eerste mei. 1 Een nieuwe sociale garantie voor de nieuwe kwetsbaarheid Beste vrienden, Kameraden, Socialisten, Welkom op de vooravond van de eerste mei. Feest van de Arbeid. De dag waarop wij, socialisten, tonen,

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Vrijen door Haye van der Heyden

Boekverslag Nederlands Vrijen door Haye van der Heyden Boekverslag Nederlands Vrijen door Haye van der Heyden Boekverslag door een scholier 1455 woorden 10 december 2006 5,9 13 keer beoordeeld Auteur Genre Haye van der Heyden Jeugdboek Eerste uitgave 1997

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Bladstil door Leendert van Wezel

Boekverslag Nederlands Bladstil door Leendert van Wezel Boekverslag Nederlands Bladstil door Leendert van Wezel Boekverslag door een scholier 1926 woorden 19 november 2009 6,1 14 keer beoordeeld Auteur Genre Leendert van Wezel Jeugdboek Eerste uitgave 2006

Nadere informatie

Uitslag onderzoek Verjaardag koningin Beatrix EenVandaag Opiniepanel deelnemers 29 januari 2010

Uitslag onderzoek Verjaardag koningin Beatrix EenVandaag Opiniepanel deelnemers 29 januari 2010 Uitslag onderzoek Verjaardag koningin Beatrix EenVandaag Opiniepanel 26.000 deelnemers 29 januari 2010 Hoeveel vertrouwen heeft u in Beatrix als koningin? Heel veel vertrouwen 28,1 Tamelijk veel vertrouwen

Nadere informatie