Beste ouders/verzorgers en leden van Studio Stardancers,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste ouders/verzorgers en leden van Studio Stardancers,"

Transcriptie

1 Studio Stardancers Nieuwsbrief, April 2014 Beste ouders/verzorgers en leden van Studio Stardancers, Bij deze alweer in het 2 e kwartaal van het jaar en dus de 2 nieuwsbrief! Deze nieuwsbrief bevat veel informatie betreft een super leuke afsluiting 14 juni, algemene informatie en een nieuwe agenda vol leuke shows de komende periodes! Maar eerst 14 juni: Ivm met mijn zwangerschapverlof was het helaas te kort dag om nog voor de zomervakantie een theater show te realiseren. Vandaar dat we iets anders hebben bedacht namelijk een dans projeckt; MOVE! Move! Word de opening van de open weken die plaats zullen vinden van 16 juni t/m 28 juni. Tijdens de open weken is iedereen van harte welkom om gratis en geheel vrijblijvend deel te nemen aan de lessen. Echter word het tijdens Move! Nog een stukje leuker omdat er voor de leden een heel programma omheen word gebouwd. Zo hebben we voor de ouders een korte eind presentatie waarin de leden hun danskunsten laten zien. De tijden zijn helaas nog niet bekend aangezien dit afhankelijk is van het programma, en jullie wensen. Om u een kleine indicatie te geven zullen de shows tussen

2 13.00 uur en plaats vinden. Exacte tijden hoort u uiteraard zsm. Houd u mail dus goed in de gaten! Voor alle leden hebben we workshops, van onze docenten. En daarbij hebben wij een speciale gast, namelijk de winnaar van So You Think You Can Dance 2013, Danny Boom! Danny zal een hip hop workshop verzorgen! De workshop voor 12+ is al bevestigd. Indien er voldoende aanmeldingen zijn van 7 t/m 11 jaar, zal er een extra workshop door Danny verzorgd worden!

3 Tevens worden er ook voor de jongste lessen verzorgd en hebben we net als verleden jaar een zomerfeest, waarin de kinderen spelletjes kunnen doen! Om een indicatie te krijgen hoe wij deze dag indelen, hebben wij u hulp nodig. Vandaar in de bijlage het toegevoegde formulier. Wij verzoeken u vriendelijke deze geheel in te vullen. Houd u er aub wel rekening mee, dat wat u invult ook afgenomen dient te worden. Aangezien wij een beperkt aantal stoelen hebben tijdens de voorstellingen, kunt ieder kind 2 personen mee nemen. Wilt u er meer? Dan kunt u dit aangeven, dit zal op volgorde van inlevering van het formulier en op basis van beschikbaarheid als nog afgenomen kunnen worden door u. De kosten voor de workshops, strippenkaart Zomerfeest, entree kaartjes voorstelling worden allemaal genoemd op het formulier. Ik verzoek iedereen vriendelijk deze zsm in te leveren. Het liefst voor de meivakantie. Hoe sneller hoe beter, zodat wij de planning compleet kunnen maken! Ivm de meivakantie is het ook mogelijk het formulier te mailen! Vanaf 1 mei zal Move! Ook buiten de dansschool gepromoot worden en kunnen de plekjes dus sneller vol zijn. Lever het formulier dus snel in en wees zeker van je eigen programma tijdens Move! Het betalen van het totale bedrag kan vanaf maandag 5 mei. Vriendjes en vriendinnetjes mogen mee voor dezelfde tarieven. Het kopen van de kaartjes kan vooraf, en op zaterdag 14 juni indien nog beschikbaar! VOL=VOL!

4 De kaarten voor de voorstelling is alleen voor de ouders en bekende van de leden! Deze kunnen dus ook alleen vooraf gekocht worden bij de docenten, en NIET aan de deur! Alvast bedankt voor het invullen van het formulier, en vergeet hem vooral niet zsm in te leveren!!!! See SDC Move! Wij hebben er zin in! Theatershow 14 December, 2014 Dit jaar hebben we er voor gekozen weer een kerst show op te voeren met alle leden van Studio Stardancers. De kerst show word gehouden in theater de Purmaryn! Aangezien het aantal leden zullen er 2 shows gegeven worden, zodat alle leden mee kunnen doen, en dat iedereen zijn/haar fans mee kan nemen! Uiteraard houden wij u geheel op de hoogte zodra wij meer informatie hebben betreft de kerstshow! Voor nu, zet 14 december vast in je agenda en zorg dat je er bij bent, het word een mooie show!!! Nieuw bij SDC, Trampoline Power Jump De proeflessen zijn al gestart, en met groot succes! Sinds het filmpje op Facebook, had ik maar 1 doel voor ogen, DAT WIL IK OOK!!!! De lessen zijn al begonnen, maar wegens groot succes worden er extra cursussen gegeven!! Mocht je dus interesse hebben, geef je dan snel op!! Het gaat erg snel en aangezien het beperkt aantal trampolines, is VOL ook echt VOL!!

5 Nu kan ik laten weten dat wij nog enkele plekjes vrij hebben op: Woensdag uur (1 plekje) Woensdag uur uur (1 plekje) Donderdag 9.30 uur uur (1 plekje) Zaterdag uur (4 plekjes) Geef je snel op en doe deze week nog de proefles. De nieuwe cursussen, starten binnen enkele weken! Een cursus bestaat uit 10 lessen, voor slechts Proefles is gratis en geheel vrijblijvend! Start u later? Dan worden de lessen verrekend ( 7.00 per les) Nieuwe cursussen op: Maandag uur Dinsdag uur Woensdag uur Vrijdag uur Lees hieronder wat trampoline Power Jump voor jou kan betekend.

6 Trampoline Power Jump WERKT!!! BEWEGEN OP DE TRAMPOLINE BEVORDERT UW GEZONDHEID Trainen op de trampoline is niet alleen enorm leuk; het is gezondheidsbevorderend, rugvriendelijk en traint het hele lichaam. Het op-en-neer bewegen op de trampoline is uniek: met geen enkele andere trainingsvorm bereikt u met zo weinig moeite zo veel resultaat. Op een trampoline bent u voortdurend heel afwisselend in beweging. Door de training op de trampoline werkt u tijdens één enkele sessie aan balans, conditie, kracht, lenigheid en ontspanning - en dat allemaal spelenderwijs! Houd uw gewicht onder controle Volgens recent onderzoek speelt beweging een nog grotere rol in lichaamsgewicht dan voeding. Daarom is gebruikmaken van de trampoline in meerdere opzichten een voordeel: u optimaliseert uw stofwisseling, u verbrandt vet en u bereikt een mentaal evenwicht. Zelfs zachtjes op-en-neer springen zorgt al voor een verbeterde darmwerking en daarmee voor een snellere vertering. Dit alles zonder het gevoel te hebben je enorm te moeten uitsloven! Trampoline springen is uitstekend voor uw rug Een op de drie Europeanen lijdt aan rugpijn. Dat is vooral te wijten aan een slechte houding, te weinig beweging, zwakke rug- en buikspieren, te sterk belaste tussenwervelschijven of stress. Op-en-neer bewegen op een trampoline is een prima manier om alle bovengenoemde problemen aan te pakken en een gezonde en sterke rug op te bouwen. De elasticiteit van een trampoline zorgt namelijk voor een goede en correcte training van de rugspieren.

7 Versterk uw hart Een sterk hart is niet gemakkelijk van zijn stuk te brengen. Een hoge bloeddruk (hypertensie) daarentegen kan de voorbode zijn van een hartinfarct of een beroerte. Eén van de mogelijke oorzaken van hoge bloeddruk is stress. Als je trampolinespringt wordt de permanente spanning die in het lichaam aanwezig is, onwillekeurig onderbroken: een kort moment ben je gewichtsloos en dus totaal ontspannen. Door die voortdurende afwisseling tussen spanning en ontspanning lijkt trainen op de trampoline misschien niet vermoeiend, maar het is wel degelijk een bijzonder werkzame cardio training. Tijdens het bouncen op een trampoline worden alle 638 spieren van het lichaam aan het werk gezet en worden daardoor ook hart- en bloedvaten aangespoord om een energiemarge op te bouwen. Versterk uw immuunsysteem De darm is het grootste afweersysteem van het lichaam. Zelfs een gematigde training op een trampoline stimuleert de productie van afweercellen in de darm. Daarmee wordt het immuunsysteem versterkt en raak je minder gevoelig voor ziekten en allergieën. De voortdurende spiersamentrekkingen stimuleren daarnaast het lymfestelsel de afvalverwijderingsdienst van het lichaam, die parallel loopt aan de bloedsomloop. Daardoorontslakt (ontgift) u sneller, waardoor u zich frisser en fitter gaat voelen. Elasticiteit voor tussenwervelschijven en gewrichten De tussenwervelschijven bestaan voor 90% uit vloeistof, het is dus belangrijk om die altijd goed gesmeerd te houden. De toevoer van voedingsstoffen werkt bij de tussenwervelschijven als bij een spons; alleen door trekken en duwen (druk) wordt vloeistofopgenomen. De masserende training op de trampoline is een uitstekend middel om zowel de tussenwervelschijven als het kraakbeen van knie- en heupgewrichten met de nodige voedingsstoffen te smeren. Kortom, uw rug en uw benen zullen u dankbaar zijn voor een dagelijkse sessie op de trampoline. Regelmatige training heeft op een heel complexe manier grote effecten op lichaam en geest. Zelfs gematigde training kan de meeste van de huidige zogeheten beschavingsziekten goed onder controle houden.

8 Ontwikkelingen op het gebied van gezondheid Helaas gaat ons gezondheidszorgsysteem al jaren achteruit. Terwijl verzekeringen almaar minder vergoeden, blijven de kosten stijgen. Ziektes die tot voor enkele decennia geen groot probleem vormden, treffen vandaag een voortdurend groeiend gedeelte van de bevolking - en die getroffenen worden bovendien steeds jonger. Een kleine opsomming: Rug- en nekpijn Migraine Hoge bloeddruk Diabetes Allergieën Stressaandoeningen zoals het burn-outsyndroom ADD of ADHD Depressies De steeds verdere verspreiding van deze aandoeningen loopt parallel met een sterk toenemend overgewicht en een tekort aan beweging enerzijds, en de steeds hogere eisen op school, op het werk en in de vrije tijd anderzijds. Onderzoeken tonen onweerlegbaar aan dat er een direct verband is tussen deze ontwikkelingen. Regelmatig bewegen is essentieel voor onze gezondheid - zonder voldoende beweging met de juiste intensiteit kun je simpelweg niet optimaal gezond blijven. Wanneer je regelmatig beweegt, zet dat een reeks positieve processen in de lichaam op gang, die grote voordelen met zich meebrengen. Gewichtsbeheersing Te weinig lichaamsbeweging is de belangrijkste oorzaak voor overgewicht en vetzucht. Terwijl mensen het 50 jaar geleden heel normaal vonden om kilometers te lopen, brengen wij nu het grootste deel van de dag zittend door. Slechts weinig mensen zijn dagelijks veelvuldig fysiek actief. Tegelijkertijd nemen we bij het eten nog altijd minstens evenveel calorieën in als vroeger, met als onvermijdelijk gevolg dat het lichaam de overtollige energie opslaat in de vorm van vet. In theorie is afvallen simpel: je calorieverbruik moet gewoon een beetje hoger zijn dan je calorie-inname. Daarbij heeft een gelijk aantal calorieën van verschillende producten niet hetzelfde effect op het lichaam (bijvoorbeeld de calorieën uit groenten en fruit, en bewerkte voeding uit een pakje). Hoe dan ook, wie graag en veel eet, moet ook veel bewegen. Beweging speelt volgens de nieuwste studies zelfs een nog grotere rol voor het gewicht dan voeding.

9 Geestelijk evenwicht Depressies behoren vandaag de dag bijna tot de categorie volksziekten, maar zijn uw geestelijke belastingen werkelijk zo veel hoger dan vroeger, zijn wij minder belastbaar geworden, of heeft ook dit fenomeen te maken met een tekort aan beweging? Het is een feit dat beweging doorgaans voorplezier zorgt en de stemming verbetert. Heeft u ooit een kind gezien dat op het bed of op de sofa rondhuppelt, maar toch in een slechte bui is? Door - vooral speels - te bewegen is het mogelijk om uw gemoedstoestand, zonder geneesmiddelen, duidelijk te verbeteren. Op de trampoline bouncen of schommelen heeft onmiddellijk een positieve invloed op onze psyche; het ontspant, maakt ons gelukkiger en uiteindelijk ook beter bestand tegen de zorgen van elke dag. Hoeveel moeten we dan bewegen? Het is belangrijk te bewegen met de juiste intensiteit, zodat er positieve effecten optreden en geen negatieve. Sommige mensen vinden sporten niet leuk en trainen daarom ook (bijna) nooit. Veel mensen associëren sport al sinds de schooltijd met prestatiedrang, pijn en faalangst. Ze weten best dat ze meer moeten bewegen, maar hun conditie is slecht geworden. Ze hebben te weinig zelfvertrouwen, schamen zich of voelen zich niet lekker. In plaats van meer te gaan bewegen, zoeken ze afleiding in televisiekijken, computerspelletjes of snacken. Weer anderen vervallen in extremen, gaan gretig in op de prestatiedrang en veranderen tijdens hun vrije tijd in een topsporter. Conform het motto meer is beter doen ze bijvoorbeeld al snel mee aan een marathon. Eigenlijk zouden ze moeten weten dat een dergelijke spontane, zware inspanning negatieve gevolgen heeft voor hun lichaam; hart, spieren en gewrichten raken totaal overbelast en tijdens de wedstrijd forceren ze hun spieren, gewrichten, pezen en ligamenten. Op het moment zelf voelen ze dat niet, omdat de lichaamseigen endorfine die vrijgegeven wordt de pijn onderdrukt. Urenlang lopen ze op het randje van een totale instorting, in de overtuiging dat ze hun lichaam een dienst bewijzen. Conclusie: Bewandel bij beweging bij voorkeur de gulden middenweg. Studies tonen overduidelijk aan dat sport zonder prestatiedrangde grootste winst oplevert.twee, drie keer per week gematigd bewegen (dus bij gemiddelde belasting) met veel plezier in plaats van met tegenzin, heeft voorzowel lichaam en geest de meest positieve uitwerkingen!

10 HOE WERKT DE TRAMPOLINE? Alleen al eenvoudig op-en-neer bewegen op de trampoline veroorzaakt een reeks positieve effecten in uw lichaam. Op het hoogste punt van het opveren ook als u alleen maar lichtjes op-en-neer beweegt is uw lichaam gedurende een fractie van een seconde gewichtsloos, en ontspannen de spieren zich volledig. Op weg naar beneden neemt de valsnelheid toe en tijdens het afremmen op de mat spannen de spiercellen zich reflexmatig op. Afhankelijk van de intensiteit van de training werkt hier een veelvoud van de normale zwaartekracht in op uw lichaam en spannen uw spieren zich ook evenredig aan. Dit proces herhaalt zich iedere keer dat u opveert: ontspanning van alle lichaamscellen bij het naar boven bewegen en weer op spanning komen bij het afremmen. Op- en neerbewegen op de trampoline heeft positieve effecten op uw lichaam: De continue zwaartekrachtwissel brengt een enorme stofwisselingsactiviteit tot stand: hoewel u de beweging op zich misschien als weinig inspannend ervaart, wordt toch uw hele lichaam getraind. Hierbij wordt elke lichaamscel blootgesteld aan het mechanisme van spannen en ontspannen. U kunt dit gemakkelijk zelf voelen wanneer u tijdens het bouncen uw hand op een willekeurige spier legt. Het maakt niet uit welke spier u kiest; armen, buik of nek: het aan- en ontspannen tijdens het op-en-neer bewegen is overal duidelijk te voelen. Elastische vering zorgt voor het beste resultaat Deze continue zwaartekrachtwissel is op zich niets bijzonders: telkens wanneer u op welke ondergrond dan ook opveert en weer op de bodem terechtkomt, spannen en ontspannen uw spieren zich. Het bijzondere aan de trampoline is de vering door elastiekringen. Terwijl u bij een sprong op de grond abrupt wordt afgeremd, duurt de afremfase op de zachte trampoline veel langer, waardoor uw spieren ook langer aangespannen blijven. Ervaring leert dat er geen betere vering bestaat dan sterk elastische elastiekringen. De remweg op een trampoline met stalen veren is zo kort dat er geen optimale spieropbouw kan plaatsvinden. Alleen een trampoline met een zeer elastische vering garandeert de hoogste trainingseffecten. De zachte elastieken zijn bijzonder rekbaar en daardoor weldadig en effectief voor rug, tussenwervelschijven en gewrichten.

11 Bewegen op de trampoline zet uw hele lichaam aan het werk De training op de trampoline traint ook andere celstructuren; kraakbeen en tussenwervelschijven worden door het spannen en ontspannen zacht gemasseerd en vanvoedingsstoffen voorzien. Organen als de alvleesklier, de nieren en de lever worden door de trek- en duwbewegingen gestimuleerd en dus getraind. Kortom, uw hele lichaam profiteert van een training op de trampoline. De trampoline verenigt veel fitnessproducten. Trainen met de trampoline is veelzijdig. Het verenigt verschillende trainingseffecten van andere toestellen: Stepper Het op-en-neer bewegen op de trampolinemat lijkt sterk op traplopen - een training die je ook op verschillende Step-boards kunt uitvoeren. De trampoline spaart hierbij uw gewrichten en tussenwervelschijven, en is ook nog eens veel leuker en afwisselender! Cross-Trainer De training op de trampoline werkt in op alle grote spiergroepen en maakt zo een totale duurtraining mogelijk. Dit doet een crosstrainer ook, maar die beïnvloedt lang niet zoveel spiergroepen. Loopband Op de trampoline kun je ook joggen, hardlopen en sprinten, net als op een loopband, maar is veel vriendelijker voor de gewrichten. Afhankelijk van de sterkte van de elastieken kan je zelfs op zand of op bosgrond lopen nabootsen. Trilplaten Net als bij de trampoline zorgen trilplaten voor spiercontracties, dus voor spanning en ontspanning. Het grote voordeel van de trampoline is dat het springen veel meer plezier oplevert en dat het ook heerlijk voelt om steeds heel eventjes totaal gewichtloos te zijn. Ook de diversiteit in spiertraining en bewegingsafwisseling is veel aantrekkelijker. Een ander groot verschil is dat een trilplaat alleen individuele spiergroepen traint, terwijl op een trampoline alle spieren tegelijkertijd worden gestimuleerd. Balance Board De trampoline is als een groot Balance Board: uw voeten en evenwichtsorgaan spannen zich voortdurend in om op speelse wijze uw evenwicht te behouden. Bij de trampoline is de evenwichtsoefening nog intenser en kunt u het evenwicht ook veel beter trainen doordat de elastische mat u op alle plekken uitdaagt om stabiel te staan en te springen. Daarnaast zijn er ook nog andere positieve effecten zoals een verbetering van de bloedsomloop en de spierkracht. Kies dus bewust voor Trampoline Power Jump bij Studio Stardancers! Interesse? Mail naar info.stardancers@gmail om je op te geven voor de gratis en geheel vrijblijvende proefles!

12 Tariefwijziging: Ik heb het lang kunnen onder drukken, maar helaas moet ik na 2 jaar deze stap zetten. Helaas ben ik genoodzaakt het lesgeld met 0.50 cent per les te verhogen. Het lesgeld zal vanaf volgend seizoen (september) dan met 2.00 per maand verhoogt worden. Mijn excuus voor het ongemak, ik hoop op u begrip! CONTANTE BETALINGEN: Mocht u ervoor hebben gekozen de betalingen contant te willen doen, wil ik graag nogmaals vragen het op de volgende manier te doen: Graag het lesgeld gepast in een enveloppe met daarop geschreven de naam van u zoon/dochter lesdag en les tijd, en betreffende maand. Neem de leskaart mee, en de docent zal bij het afgeven van de enveloppe de maand aftekenen die u betaald heeft. Dit voor u eigen bewijs, neem deze dus aub mee! Op deze manier hoeven de docenten zich niet bezig te houden met het wisselen van geld en de betaallijst. Vind u dit vervelend? Dan kunt er altijd voor kiezen om over te stappen op de automatisch incasso. Vult u dan zsm opnieuw het inschrijfformulier in, en lever deze nog voor oktober in zodat deze vanaf oktober kan starten. Ik heb het formulier opnieuw nodig ivm de machtiging voor de incasso. Uiteraard betaald u niet nogmaals de inschrijfkosten! Alvast bedankt voor de medewerking! Balletkleding winkel Vanaf heden is het voor alle leerlingen mogelijk ballet-dans kleding en schoenen te bestellen via onze web-site! Tevens de kleding lijn van Studio Stardancers is te bestellen via de web site.

13 Op de home pagina staat een link naar de winkel. Veel plezier bij het on-line shoppen op NIEUW MODERN VANAF 10 JAAR!!! Tijdens mijn zwangerschapsverlof hebben vele groepen kennis gemaakt met onze lieve docente, Oxana. Zij geeft ook moderne danslessen, en de kinderen hebben allemaal kennis gemaakt met deze stijl dansen. Vele gaven aan hier zelfs mee door te willen gaan! Daarom willen we graag een proefles plannen! De proefles is voor 10 tot 14 jarige, op de woensdag tot uur. Wij hopen de proefles deze maand al te starten, dus geef je snel per mail op: Bij voldoende deelnemers zal de proefles gepland worden, uiteraard ontvangen jullie dan een mailtje met de datum!!! De proefles is gratis en geheel vrijblijvend!! Ben je ouder dan 14? Maar wil je ook een proefles modern doen? Op de dinsdag avond hebben wij voor jullie moderne lessen!! Kijk op de web site voor de tijden! NIEUW BIJ SDC, DANCE HALL!!!!! Dance Hall,is een stijl die snel naar Nederland zal komen, en vooral erg leuk is voor de meiden! Stoer en sexy dansen! Shadee zal haar lessen starten vanaf September! Indruk krijgen van Shadee? Klik dan op onderstaande link Ook les van Shadee? Donderdag uur vanaf 12 jaar. Bij voldoende aanmeldingen komt er een aparte groep voor 16+, momenteel is het nog gezamenlijk.

14 Iets te vieren?? Ook voor de leukste feestjes ben je welkom bij SDC! Dance & Party workshop op locatie SDC. Duur: 1.5 uur. Kosten: Aantal kinderen (incl de jarige) : 10. Meer kinderen: 5.00 p.p Leeftijd: alle leeftijden. Binnenkomst, met voor allen een limonade cocktail Zingen voor de jarige, eventueel cadeautjes uitpakken. Het aanleren van een dans op de uitgekozen muziek van de jarige Een afsluitspelletje (afhankelijk van de leeftijd) en tot slot een drankje en snoepje. Een perfecte aansluiting op een feestje thuis. Even alle energie er uit gooien, en aan het eind van de dag de aangeleerde dans laten zien aan de ouders! Je hebt je feestje in een gezellige zaal met disco en sfeerverlichting. Alle ideeën zijn bespreekbaar.

15 SDC s Party verkleed kisten voor bij u thuis! Duur: 3,4 uur speel plezier Kosten: (excl. Borg) de kist wordt een dag voor de data geleverd. Aantal kinderen: 8 (inclusief de jarige) Leefijd: prinsessen 4 t/m 9 jaar Piraten 4 t/m 9 jaar Vip Glitter & Glamour 4 t/m 12 jaar Laat de jarige haar/zijn favoriete thema kiezen en op haar/zijn verjaardag in die droom leven. Prinsessen, Piraten, Vip Glitter & Glamour Alles bij de hand voor een perfect feestje thuis! Versiersel in thema Spelletjes, en geheel draaiboek voor 3, 4 uur speel plezier Verkleed kleding/ assecoires. U tovert u huis geheel om in thema! Opties: voor meer prijs. Niet in de gelegenheid om zelf de kist op te halen? Voor wordt de kist bezorgd en opgehaald. Uitdeelzakjes voor alle kinderen, met snoepjes en kleinigheidje. Bij bestelling van de uitdeelzakjes een cadeau tas gevuld voor de jarige. Totaal: Door de vele spullen in de verkleedkisten, zijn wij genoodzaakt een borg te vragen van Deze ontvangt u geheel terug bij inlevering van de verkleedkist zonder verloren spullen en/of beschadiging. Mocht dit onverhoopt per ongeluk gebeuren, zal afhankelijk van het speelgoed/kleding bekeken worden wat de kosten zijn en of dit in rekening wordt gebracht.

16 Disco!!!! Duur: 2.5/ 3 uur Kosten: (excl hapjes en drankjes) (incl. basis muziek en versiering) Aantal personen: 30 (inclusief de jarige en ouders etc.) Meer personen: 3.00 p.p met een maximum van totaal 50 personen. Vereiste: minimaal 1 van de ouders/verzorgers dient aanwezig te blijven tijdens het gedurende feest. Het schenken van alcohol is niet toegestaan. Roken mag alleen buiten. Leeftijd: t/m groep 8 Een hapje, drankje in de lounge, of gewoon even chillen in de gezellige lounge. Disco in de zaal met sfeervolle verlichting. Opties: DJ met mee gebrachte muziek (naar wens van de jarige) en microfoon. De DJ weet de sfeer er goed in te brengen Dag van te voren (indien mogelijk) of ochtend/middag drinken en hapjes brengen om van te voren koud te zetten. Eventueel eigen versiering naar wens toe te voegen Dans workshop tussen door (indien beschikbare docente) 45 min een dans aan leren op muziek keuze van de jarige. Leuk om te laten zien in de disco als de ouders alle kinderen weer komen halen Zelf niks hoeven doen, maar foto s schieten en mee genieten met de kinderen? Voor heeft u een spontane barmedewerkster die u mee gebrachte hapjes en drankjes zal schenken aan de kinderen. Uiteraard kunt u dit ook zelf doen! Bij het afnemen van alle opties s mag u het gehele pakket afnemen voor euro. Dit bedrag is wel gebaseerd op totaal 30 mee gebrachte personen, bij meer personen betaald u 3.00 p.p extra. Indien bepaalde opties niet mogelijk zijn, zal dit van de prijs afgehaald worden. Daarbij garanderen wij u: een geweldig feest en geen troep thuis! Mogelijk op: vrijdag v.a uur en zaterdag v.a uur.

17 Vakantie/feestdagen: Studio Stardancers gesloten. 18 April t/m 4 mei paas/mei vakantie 29 t/m 31 mei Hemelvaart (ovb, afhankelijk van de aanwezigheid van de leden) 9 juni Pinksteren 6 juli t/m 17 Augustus Zomervakantie De contributie betreft de zomervakantie: Vanaf vorig seizoen is er een zogenaamde zomermaand in het beleid gekomen. Om lid te blijven van Studio Stardancers, rekenen wij voor de zomermaand 7,50 per leerling. Ongeacht hoeveel lessen er per week gevolgd worden. Dit is de vaste prijs om het lidmaatschap tijdens de zomervakantie te behouden en je plekje te behouden in jou favoriete dansklas!! Juli wordt vooraf nog geheel betaald en augustus zal de zomermaand worden berekend. Vanaf September zal de vaste contributie voor de lessen weer van start gaan. Voor vragen en dergelijke, neem dan contact op via de mail! Met vriendelijke groet, Ilonka Abels, Studio Stardancers. Volg ons op facebook: Ilonka Abels Studio Stardancers.

Studio Stardancers. Beste ouders/verzorgers en leden van Studio Stardancers,

Studio Stardancers. Beste ouders/verzorgers en leden van Studio Stardancers, Studio Stardancers Nieuwsbrief, SEPTEMBER 2014 Beste ouders/verzorgers en leden van Studio Stardancers, Bij deze alweer in het 4e kwartaal van het jaar en dus de 4e nieuwsbrief! Deze nieuwsbrief bevat

Nadere informatie

Voor de vele positieve effecten op lichaam, geest en gemoed.

Voor de vele positieve effecten op lichaam, geest en gemoed. www.fitenfun.be +32 474 567 562 Voor de vele positieve effecten op lichaam, geest en gemoed. Het regelmatige op- en neer bewegen op de unieke bellicon activeert op onnavolgbare wijze niet alleen de stofwisseling.

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Nieuwe Website. Oktober 2015. Beste ouders/verzorgers en leden,

NIEUWSFLITS. Nieuwe Website. Oktober 2015. Beste ouders/verzorgers en leden, NIEUWSFLITS Oktober 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer oktober 2015, En de 1 e maand in het nieuwe pand is een feit! Het was even wat wennen, en zo hadden we wat opstart problemen, maar

Nadere informatie

Wekelijkse Work Out!

Wekelijkse Work Out! Wekelijkse Work Out! Maandag - Conditie Wandeling Dinsdag - Driehoek Push Up Woensdag - Squat Donderdag - De Curl - Up Vrijdag - Boksen Zaterdag - Dips Zondag -Conditie Jumps INTRO Deze work out oefeningen

Nadere informatie

Bewegen... gewoon doen!

Bewegen... gewoon doen! Openingstijden Prijslijst 2019/2020 Maandag 8.00-12.00 & 15.30-21.00 u. Dinsdag 8.00-12.00 & 15.30-21.00 u. Woensdag 8.00-12.00 & 15.30-21.00 u. Donderdag 8.00-12.00 & 15.30-21.00 u. Vrijdag 8.00-12.00

Nadere informatie

Vet-killer 320 Workout Introductie (eerste deel) Door: Jesse van der Velde http://vetkillerworkout.nl/index2.php

Vet-killer 320 Workout Introductie (eerste deel) Door: Jesse van der Velde http://vetkillerworkout.nl/index2.php Vet-killer 320 Workout Introductie (eerste deel) Door: Jesse van der Velde http://vetkillerworkout.nl/index2.php Copyright 2011 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden. 1 Introductie Welkom bij de

Nadere informatie

Vet-killer 320 Workout. Door: Jesse van der Velde http://jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden.

Vet-killer 320 Workout. Door: Jesse van der Velde http://jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden. Vet-killer 320 Workout Door: Jesse van der Velde http://jessevandervelde.com Copyright 2011 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden. 1 Introductie Welkom bij de Vet-Killer 320 Workout. Dit is de

Nadere informatie

De voordelen van hardlopen

De voordelen van hardlopen Hardloop tips De voordelen van hardlopen Zodra het buiten lekker weer wordt zie je overal om je heen mensen in hun hardloopschoenen springen. Op een mooie lenteof zomerdag is het heerlijk om na het werk

Nadere informatie

Betalingen: Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alle informatie voor het nieuwe seizoen.

Betalingen: Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alle informatie voor het nieuwe seizoen. Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alle informatie voor het nieuwe seizoen. Betalingen: Zoek in 1 van de tabellen in het andere document de juiste les(sen) en noteer alle lesdatums in uw agenda. Sommige

Nadere informatie

Vet-killer 320 Workout. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Coach. Copyright 2010 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden.

Vet-killer 320 Workout. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Coach. Copyright 2010 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden. Vet-killer 320 Workout Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Coach Copyright 2010 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden. 1 Introductie Welkom bij de Vet-killer 320 Workout. Deze training,

Nadere informatie

Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Beste leerlingen en ouders/verzorgers, nieuwsbrief 2.6: juni 2017 Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Hierbij alweer de laatste digitale nieuwsbrief van dit seizoen, ik wil jullie vragen deze goed door te lezen, er staat o.a. informatie

Nadere informatie

Leer 5 kilometer hardlopen in 10 weken - Iedereen kan het!

Leer 5 kilometer hardlopen in 10 weken - Iedereen kan het! Leer 5 kilometer hardlopen in 10 weken - Iedereen kan het! Loopschema Hierbij ontvangt u het programma dat u in staat stelt in 10 weken tijd 5 kilometer te hardlopen. Gedurende de eerste week start je

Nadere informatie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie . Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind, per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden OVERZICHT LESTIJDEN. Lidmaatschap is niet overdraagbaar

Algemene voorwaarden OVERZICHT LESTIJDEN. Lidmaatschap is niet overdraagbaar Algemene voorwaarden 2011 OVERZICHT LESTIJDEN TIJD MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG Lidmaatschap is niet overdraagbaar 0909.00-10.0009.00-10.0009.00-10.00 Geen buiten schoeisel in de zaal Gebruik

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN. Maastricht Sp rt beweegt de stad. www.maastrichtsport.nl. Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht

Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN. Maastricht Sp rt beweegt de stad. www.maastrichtsport.nl. Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht Bezoekadres: Discusworp 4 6225 XP Maastricht T: 043-350 45 00 www.maastrichtsport.nl www.maastrichtsport.nl INFORMATIE

Nadere informatie

MAART 2019 NIEUWSBRIEF. Voorstellingen MUSICAL, ACTEREN EN EINDSHOW. Snuffelweek VOOR DE MEIVAKANTIE. Stichting LEES SNEL VERDER!

MAART 2019 NIEUWSBRIEF. Voorstellingen MUSICAL, ACTEREN EN EINDSHOW. Snuffelweek VOOR DE MEIVAKANTIE. Stichting LEES SNEL VERDER! MAART 2019 Voorstellingen MUSICAL, ACTEREN EN EINDSHOW Snuffelweek VOOR DE MEIVAKANTIE Stichting LEES SNEL VERDER! BELANGRIJKE DATA 22 en 23 maart Victory Harderwijk voor Company 5 april Voorstelling Pietje

Nadere informatie

5.3. Opdracht door Iris 2624 woorden 28 januari keer beoordeeld. Inleiding

5.3. Opdracht door Iris 2624 woorden 28 januari keer beoordeeld. Inleiding Opdracht door Iris 2624 woorden 28 januari 2015 5.3 15 keer beoordeeld Vak LO Inleiding Met BSM hebben wij de opdracht gekregen om een trainingsschema te maken om jezelf te verbeteren op verschillende

Nadere informatie

BEWEEGACTIVITEITEN fysiofitness, pilates, hardlopen, gewichtsbeheersing

BEWEEGACTIVITEITEN fysiofitness, pilates, hardlopen, gewichtsbeheersing Fysiotherapie Maarn-Maarsbergen BEWEEGACTIVITEITEN fysiofitness, pilates, hardlopen, gewichtsbeheersing fysiofitness, pilates, hardlopen, gewichtsbeheersing www.fysiotherapiemaarn.nl praktijk@solcon.nl

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Stoelmassage

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Stoelmassage BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Stoelmassage Stoelmassage De stoelmassage (ook wel bedrijfsmassage genoemd) is een verkorte, makkelijk toepasbare massagevorm. Hoewel een stoelmassage maar 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

DIABETES EN BEWEGEN Hypo of hyper

DIABETES EN BEWEGEN Hypo of hyper DIABETES EN BEWEGEN Bewegen is voor iedereen belangrijk. Als u regelmatig beweegt, verbetert uw conditie. Ook kan voldoende beweging voorkomen dat u te zwaar wordt, en het helpt bij afvallen. Bovendien

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

Elegance Fitness Femme D Elegance Elegance Squash Elegance Sun LESROOSTER ELEGANCE

Elegance Fitness Femme D Elegance Elegance Squash Elegance Sun LESROOSTER ELEGANCE LESROOSTER ELEGANCE Elegance Health Centre Waalwijk Eerste Zeine 120a 5144 AM Waalwijk T. 0416 363 525 F. 0416 363 592 E. info@elegance-health-centre.nl W. www.elegancewaalwijk.nl Elegance Fitness Femme

Nadere informatie

3 Super Oefeningen Voor Je Buik

3 Super Oefeningen Voor Je Buik 3 Super Oefeningen Voor Je Buik Vooraf 1. Lees eerst de algemene trainingsinstructies, deze vind je als bijlage bij dit schema. 2. Doe altijd een warming up van 10 minuten voordat je gaat trainen. 3. Sluit

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

De Dansacker Informatieboekje seizoen 2015-2016

De Dansacker Informatieboekje seizoen 2015-2016 De Dansacker Informatieboekje seizoen 2015-2016 Welkom bij De Dansacker De Dansacker is een begrip in Pijnacker en omgeving. Al meer dan 30 jaar vinden kinderen hun weg naar de balletschool. Op een plezierige

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen)

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen) Beste CDD dansers & ouders/verzorgers IN DEZE NIEUWSBRIEF: Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Uiterste inschrijfdatum Doorloop Theatershows bij CDD Generale Repetitie in Theater

Nadere informatie

DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE. Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven?

DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE. Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven? DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven? 0031 (0) 6 25 51 69 15 0031 (0) 70 369 76 41 INFO@SUDASHI.NL VOEDING Waarom ik schrijf

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

E-BOOK. Krachtschema. Wil jij fitter en sterker worden? DOE MEE. Voor 1 dag

E-BOOK. Krachtschema. Wil jij fitter en sterker worden? DOE MEE. Voor 1 dag E-BOOK Wil jij fitter en sterker worden? DOE MEE Krachtschema Voor 1 dag Hi, super leuk dat je mijn E-book hebt aangevraagd! Wil jij graag fitter en sterker worden? Met dit krachtschema voor 1 dag help

Nadere informatie

Over ruim 4 weken is het zover! Onze eindvoorstelling Mega Dance Event met het thema The All Stylez Dance Awards van het seizoen

Over ruim 4 weken is het zover! Onze eindvoorstelling Mega Dance Event met het thema The All Stylez Dance Awards van het seizoen Hoofddorp, 1 juni 2018 Beste ouders, dansers, Over ruim 4 weken is het zover! Onze eindvoorstelling Mega Dance Event met het thema The All Stylez Dance Awards van het seizoen 2017-2018. Alle docenten en

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018 Agenda Dinsdag 17 t/m donderdag 19 april Centrale Eindtoets groep 8 Vrijdag 20 april Koningsspelen / sportdag Woensdag 25 april Koffie-uurtje Donderdag 26 april Leerlingen om 12.00 uur vrij! Studiemiddag

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage De beleving van een heerlijke ontspanningsmassage Een ontspanningsmassage is een algehele lichaamsmassage waarbij lichaam

Nadere informatie

Spelregels Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld

Spelregels Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld Beste ouders en / of verzorgers, Voor aankomende zomervakantie hebben we hele leuke activiteiten gepland. We hebben er veel zin in! In dit programmaboekje vindt u per dag wat we allemaal gaan doen. Sportdagen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 Het heeft even geduurd, maar eindelijk. Onze nieuwsbrief is weer uit. Boordevol nieuws (let op; belangrijk nieuws over de lessen) en weetjes (bijv.workshops etc.). Mocht

Nadere informatie

Beste leerling/ ouder(s),

Beste leerling/ ouder(s), Beste leerling/ ouder(s), In deze brief staat belangrijke informatie over de eind voorstelling Breaking News. Het verzoek om deze informatie goed door te lezen. Alle dansers, met uitzondering van de Kids

Nadere informatie

Uitdaging: Geweldig voor een strakke buik, slank gespierd bovenlijf, mooie billen, stevige rug, sterke polsen, een goede houding en een super fitness!

Uitdaging: Geweldig voor een strakke buik, slank gespierd bovenlijf, mooie billen, stevige rug, sterke polsen, een goede houding en een super fitness! Uitdaging: 100 keer opdrukken 2012 Dit is de beste boost voor je zelfvertrouwen van je hele leven. En je houdt er als bonus een beer van een conditie en een sexy lichaam aan over. De investering is maximaal

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief.

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief https://www.budosportarnhem.nl/ Contributie Lange tijd zijn de lesgelden voor onze sporters op hetzelfde niveau gebleven. We komen er echter niet onderuit om toch af en toe de prijzen aan te

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

3 Super Oefeningen Voor Je Schoudergordel

3 Super Oefeningen Voor Je Schoudergordel 3 Super Oefeningen Voor Je Schoudergordel Vooraf 1. Lees eerst de algemene trainingsinstructies, deze vind je als bijlage bij dit schema. 2. Doe altijd een warming up van 10 minuten voordat je gaat trainen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Losse workshops HIGH HEELS, PEUTERDANS EN MEER. Kijklessen OKTOBER. Voorstellingen EERSTE NIEUWSBRIEF VAN SEIZOEN !

NIEUWSBRIEF. Losse workshops HIGH HEELS, PEUTERDANS EN MEER. Kijklessen OKTOBER. Voorstellingen EERSTE NIEUWSBRIEF VAN SEIZOEN ! OKTOBER 2018 Losse workshops HIGH HEELS, PEUTERDANS EN MEER Kijklessen 15-19 OKTOBER Voorstellingen EERSTE VAN SEIZOEN 2018-2019! LEES SNEL VERDER! BELANGRIJKE DATA 15 december winterfeest Putten 5 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Ambers Dansproductie E-mail: ambersdansproductie@gmail.com Tel: 06-44019811

Ambers Dansproductie E-mail: ambersdansproductie@gmail.com Tel: 06-44019811 Ambers Dansproductie... 2 Lessen en workshops Ballet... 2 Workshops... 2 Kinderfeestjes... 2 Rooster... 3 Informatie... 3 Algemene voorwaarden en huisregels... 3 Tarieven... 4 Vakanties... 4 In- en uitschrijven...

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken,

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken, Nieuwsbrief donderdag 23 juni 2016 Beste ouders en kinderen van Het Baken, Over een week is het zover, dan gaat op 30 juli om 16.00 uur, het eerste ZOMERFEEST van Het Baken van start! Hebben jullie er

Nadere informatie

Activelifestyle. FIT-Guide

Activelifestyle. FIT-Guide Activelifestyle FIT-Guide Inleiding U wilt uw doel behalen, maar weet niet precies hoe. Deze FIT-Guide is er om u tips en een inside look van ons product te geven. Alleen training is niet het enige wat

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 2 oktober 2017 4 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

8 2 &9,97897 # " # $! # # #! $! # " "$

8 2 &9,97897 #  # $! # # #! $! #  $ 1 o o o o o o o o o o 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 VAKANTIEBOS HET HELE JAAR DOOR! Jij hoeft je voortaan nooit te vervelen in de vakanties. Wij zorgen dat elke vakantie onvergetelijk wordt. Sport, spel, knutselen,

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018 Activiteiten Schouwen Duiveland Oktober 2018 2 Programma Wanneer Wat Bijzonderheden Kosten Dinsdag 2 oktober Eethuis Inloop Groentesoep, Kipschnitzel met chiliboontjes, gemengde salade en gebakken krieltjes

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2: November 2015

Nieuwsbrief 2: November 2015 BALLET&DANCESTUDIO DORRIS TITULAER Hoogstraat 12 5911 HX Venlo Tel. 077-351 25 88 www.balletendancestudiodorristitulaer.nl balletstudiodorristitulaer@live.nl Lessen in: Lessen in: Peuter/Kleuterdans Kinderdans

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt DIËTEN IS TRAINEN OM DIK TE WORDEN 1Als een beer in een winterslaap is en dus niets meer eet gedurende een lange tijd, doet de natuur iets slims. Het

Nadere informatie

DEFENSIVETACTICS-KRAV MAGA. Academy for self defense & tactics Zwolle & Lelystad

DEFENSIVETACTICS-KRAV MAGA. Academy for self defense & tactics Zwolle & Lelystad DEFENSIVETACTICS-KRAV MAGA Academy for self defense & tactics Zwolle & Lelystad INTERNATIONAL KRAV MAGA FEDERATION DEFENSIVETACTICS IS ONDERDEEL VAN DE IKMF. INSTRUCTEURS WORDEN GETRAIND DOOR ISRAELI EXPERTS

Nadere informatie

Ontdek je kracht voor de leerkracht

Ontdek je kracht voor de leerkracht Handleiding les 1 Ontdek je kracht voor de leerkracht Voor je ligt de handleiding voor de cursus Ontdek je kracht voor kinderen van groep 7/8. Waarom deze cursus? Om kinderen te leren beter in balans te

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief zomer 2013

Nieuwsbrief zomer 2013 Nieuwsbrief zomer 2013 De vakantie is begonnen maar wij gaan deze zomer gewoon door met tal van activiteiten! Diverse bootcamps; er zijn nog enkele plaatsjes vrij! En onze zomerlessen die ook toegankelijk

Nadere informatie

Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen. Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs!

Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen. Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs! Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs! Welkom! Allereerst bedankt voor het downloaden van deze planner! Deze planner gaat jou helpen om SLiM te plannen. Je gaat leren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 1 nummer 12 april Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief. Jaargang 1 nummer 12 april Beste ouders / verzorgers, Jaargang 1 nummer 12 april 2016 Nieuwsbrief Beste ouders / verzorgers, De Kinderburg Knorrenburgerlaan 2 2171 AZ Sassenheim Tel: 0252-213113 directie@kinderburg.nl www.kinderburg.nl Wat gaat een schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Beste ouders,

Nieuwsbrief juni Beste ouders, Nieuwsbrief juni 2018 Beste ouders, Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Volgende maand komt de schoolkrant nog uit en dat is het laatste van dit jaar. We hebben nog veel te doen voor de komende

Nadere informatie

Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website.

Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website. Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website. Hallo!!! Ook dit jaar organiseren wij weer een dansvoorstelling, namelijk

Nadere informatie

3 Super Oefeningen Voor Je Buik

3 Super Oefeningen Voor Je Buik 3 Super Oefeningen Voor Je Buik Vooraf 1. Lees eerst de algemene trainingsinstructies, deze vind je als bijlage bij dit schema. 2. Doe altijd een warming up van 10 minuten voordat je gaat trainen. 3. Sluit

Nadere informatie

SI- gewrichtsklachten

SI- gewrichtsklachten SI- gewrichtsklachten De sacro-iliacaalgewrichten (SI-gewrichten), ook wel heiligbeengewrichten genoemd, vormen de verbinding tussen het heiligbeen (sacrum) en het bekken en daarmee tussen de rug en de

Nadere informatie

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout www.columbiaan.nl A-, B- en C- diploma s Zwemvaardigheidsdiploma s Wedstrijdzwemmen Volwassenenzwemmen INFORMATIEBOEKJE Geachte lezer, Van harte welkom bij de Zwemvereniging

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

FIT VOOR EEN NIEUWE KNIE

FIT VOOR EEN NIEUWE KNIE FIT VOOR EEN NIEUWE KNIE Para Medisch Centrum Skagerrak Hoofddorp Inleiding U heeft dit boekje gekregen omdat u binnenkort een nieuwe knie krijgt. In dit boekje vindt u trainingsschema s, oefeningen en

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan. Schooljaar 2016/2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan. Hoe gaat het in zijn werk? De NSA zijn toegankelijk

Nadere informatie

3 Oefeningen Voor Strakke Benen & Billen

3 Oefeningen Voor Strakke Benen & Billen 3 Oefeningen Voor Strakke Benen & Billen Vooraf 1. Lees eerst de algemene trainingsinstructies, deze vind je als bijlage bij dit schema. 2. Doe altijd een warming up van 10 minuten voordat je gaat trainen.

Nadere informatie

Schooljaar Were Di Academy. sport cultuur educatie. In samenwerking met SG Were Di

Schooljaar Were Di Academy. sport cultuur educatie. In samenwerking met SG Were Di Schooljaar 2019-2020 sport cultuur educatie In samenwerking met SG Hou je van sporten of van cultuur? Kies elk blok jouw favoriet en doe mee! Voor leerlingen uit groep 6, 7 en 8 van alle basisscholen in

Nadere informatie

Informatie over het combi-lidmaatschap

Informatie over het combi-lidmaatschap Informatie over het combi-lidmaatschap Rood kinderen kunnen met een gecombineerd lidmaatschap zo vaak mogelijk lessen als ze willen (een, twee, drie, of vier keer per week). Voor Oranje, Groen en Geel

Nadere informatie

WeLkOm In HeT KlAsJe VaN. JuF MeLaNiE

WeLkOm In HeT KlAsJe VaN. JuF MeLaNiE WeLkOm In HeT KlAsJe VaN JuF MeLaNiE Dag vriendjes en vriendinnetjes, mama s, papa s Het is bijna zover! Een speciale dag voor jullie klein kapoentje. Jullie kleuter mag voor het eerst of weer naar school.

Nadere informatie

NA JE TRAINING. Met deze 6-daagse challenge haal je alles uit je training!

NA JE TRAINING. Met deze 6-daagse challenge haal je alles uit je training! Optimaal herstellen NA JE TRAINING Met deze -daagse challenge haal je alles uit je training! Je bent net klaar met sporten en je voelt je geweldig! Niet vergeten: het geheim van een goede workout zit hem

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb

Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb je een vraag? Stel deze dan direct! Weet één van jullie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

En na de sfeervolle periode van Sint kijken we al weer uit naar de kerstdagen. Hulp gevraagd

En na de sfeervolle periode van Sint kijken we al weer uit naar de kerstdagen. Hulp gevraagd Week 50 2018-2019 10 december Spreekuur Jeugdverpleegkundige 20 december Kerstviering (Vanaf nu om en om wo en do in combinatie met Zandberg. Dit jaar op de donderdag.) 21 december Start Kerstvakantie

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Pasen Gisteren hebben we met de hele school het paasfeest gevierd. We hebben samen heerlijk gegeten en aandacht besteed aan het paasverhaal. Ook hebben we samen paasliedjes gezongen. Fijn dat leerkrachten

Nadere informatie

Lage rugklachten. www.gzcdiemenzuid.nl

Lage rugklachten. www.gzcdiemenzuid.nl Lage rugklachten Introductie De lage rug is het gebied ter hoogte van de onderste 5 lendenwervels (lumbale wervels) en de overgang met het heiligbeen (lumbo-sacrale overgang). De lendenwervelkolom bestaat

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

I n l e i d i n g. Deze brochure bestaat uit twee delen: 1. Een verhaal waarin Kids in Action wordt uitgelegd voor kinderen (pagina 4 t/m 10).

I n l e i d i n g. Deze brochure bestaat uit twee delen: 1. Een verhaal waarin Kids in Action wordt uitgelegd voor kinderen (pagina 4 t/m 10). Leefstijlprogramma voor kinderen en jongeren met overgewicht (begeleiding door kinderarts, beweeg- & leefstijladviseur, fysiotherapeut en diëtist) Wat beweegt jou? Kids in Action 2 I n l e i d i n g Kids

Nadere informatie

HERFSTBLOK

HERFSTBLOK HERFSTBLOK 0-03 WAT DOEN WE IN DE HERFST? Jammer hè, dat de zomervakantie alweer voorbij is? Maar het is ook wel weer leuk om naar school te gaan en je vriendjes en vriendinnetjes weer te zien. En om naar

Nadere informatie

http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes

http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes Door Jesse van der Velde http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer

Nadere informatie

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8 Naschoolse activiteiten 6 januari 14 februari 2014 Beste leerlingen en ouders/verzorgers van de J.J. Anspachschool, Anspach Dit is de folder van het tweede blok Anspach Actief van het schooljaar 2013-2014!

Nadere informatie

Hart als Snelheidsmeter

Hart als Snelheidsmeter Informatie en opdrachten Week 1 Vandaag maak jij een begin met de training voor de Rietplasloop 2016. Jij gaat deelnemen aan de 5 kilometer. Dit gaat natuurlijk niet zomaar, daar moet je voor trainen.

Nadere informatie

NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF

NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF Leer een handstand van Mike Krabbenborg DE GESCHIEDENIS VAN RAP EN SNEL Rap en Snel is opgericht in 1928. Er zaten toen nog maar 35 jongens en heren bij de vereniging, geen meisjes

Nadere informatie

ONTSPANNINGSOEFENINGEN

ONTSPANNINGSOEFENINGEN OEFENING 1: VOEL JE LICHAAM Neem even de tijd jouw lichaam te voelen. Waar zit de spanning? Kan je de spanning beetje bij beetje loslaten? 1. Zorg ervoor dat je even niet gestoord wordt en ga rustig op

Nadere informatie

Cursusaanbod 2014-2015

Cursusaanbod 2014-2015 Cursusaanbod 2014-2015 Cursus Engels voor op reis Voor wie? Voor iedereen die graag basiskennis wil opdoen van de Engelse taal. Werkwijze: In de lessen wordt aandacht besteed aan het spreken en de grammatica

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

Group Fitness rooster

Group Fitness rooster Onze gezondheid is ons belangrijkste bezit en we zijn er zelf verantwoordelijk voor. Maar geven we het ook de aandacht die het verdient? Een paar uurtjes sporten per week maakt al een wereld van verschil.

Nadere informatie