Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste leerlingen en ouders/verzorgers,"

Transcriptie

1 nieuwsbrief 2.6: juni 2017 Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Hierbij alweer de laatste digitale nieuwsbrief van dit seizoen, ik wil jullie vragen deze goed door te lezen, er staat o.a. informatie in over volgend seizoen. Einde seizoen Het tweede seizoen van Dansstudio Linde is alweer bijna voorbij, ik wil alle enthousiaste leerlingen bedanken voor hun energie, gedrevenheid en dansplezier in de lessen! In bijlage 1 staat nog even een reminder voor de data van de kijklessen en wanneer de laatste lessen van het seizoen zijn. Seizoen De voorbereidingen voor seizoen zijn alweer in volle gang. In bijlage 2 kun je het lesrooster vinden. Let op! Je dochter/zoon gaat mogelijk komend seizoen naar een andere les omdat zij/hij na de zomer in een andere leeftijdsgroep valt: - Kleuterdans: groep ADV (algemene dansante vorming): groep Dansmix : groep Klassiek- modern & jazz voor tieners: groep Klassiek- modern & streetjazz voor jongeren: middelbaar onderwijs Stroom jij door naar een volgende groep en wil je graag een beter beeld van de les. Kom dan kijken tijdens de kijklessen! Voor komend seizoen dien je weer een nieuw inschrijfformulier in te vullen (lidmaatschap loopt wel automatisch door). Hierop kun je aangeven welke les je voorkeur heeft. In het geval dat een les twee keer per week plaatsvindt kun je dus ook je voorkeur voor de dag aangeven. Deze formulieren ontvang je tijdens de kijkles en kun je ter plekke invullen, of de les erna inleveren, Ik wil jullie wel vragen ze voor de zomer in te leveren, dan kan ik er in de vakantie mee aan de slag. Formulieren worden op volgorde van binnenkomst verwerkt, bij snel inleveren is de kans dus het grootst dat je geplaatst kunt worden bij jouw les/lesdag van voorkeur. Het nieuwe seizoen zal in de week van 4 september starten. In augustus ontvang je van mij nog een bevestiging per waar nogmaals de les, lesdag, berekening van het lesgeld, wijze van betaling en data van betaling in staan vermeld. Wijze van betalen Als je het huidige seizoen het lesgeld nog hebt overgemaakt en je wil graag komend seizoen per automatische incasso in vier termijnen betalen, dan wil ik je vragen ook het machtigingsformulier in te vullen. Op de website zijn de tarieven en kortingsregelingen te lezen.

2 Proefles bij de start van het nieuwe seizoen Ken je nog iemand, of heb je zelf interesse in de lessen bij Dansstudio Linde. Kom dan bij het begin van het nieuwe seizoen een gratis proefles volgen. Je kunt je nu alvast aanmelden door een te sturen naar Dan ontvang je in augustus van mij per een uitnodiging. Facebook Voor wie er nog niet van op de hoogte was, Dansstudio Linde is ook te vinden op Facebook. Hier worden reminders in geplaatst, af en toe foto s en filmpjes en interessante danslinkjes gedeeld. LIKEN dus! Afsluiten seizoen Bij de jongste groepen (kleuters en ADV) is afgelopen december sinterklaas langs geweest. Bij de oudere groepen (dansmix, tiener groepen & jongeren groepen) hebben we geen gezellige jaarafsluiting voor de kerst kunnen doen i.v.m. repetities voor de voorstelling. Toen heb ik beloofd dat alsnog te doen bij de afsluiting van het seizoen. Bij deze groepen gaan we het cadeautjes-dobbel-spel doen in de laatste les. Ik zorg voor wat te drinken en wat lekkers. Let op, ik voeg een paar groepen samen en daardoor kan de lestijd iets afwijken. Zie bijlage 1. Hoe werkt het? Iedere leerling neemt een ingepakt cadeautje a 2,- euro mee en d.m.v. een gezellig spel zal iedereen einde van de les met een ander cadeautje naar huis gaan. In die les hoef je geen danskleding aan, je mag een leuke zomer outfit aantrekken! Even voorstellen! Voor mijn zwangerschapsverlof ben ik op zoek gegaan naar docenten die de lessen op dinsdag en donderdag tijdelijk vervangen. Voor de woensdag groepen zal definitieve uitbreiding van het team plaatsvinden. Bij het zoeken naar docenten heb ik gelet op studieachtergrond, relevante werkervaring, passie voor het vak en een persoonlijkheid die bij Dansstudio Linde past. De kwaliteit van lessen staat hoog in het vaandel. Met trots stel ik hierbij het team voor komend seizoen aan jullie voor, ik heb deze enthousiaste, vakbekwame en Dansacademie afgestudeerde docenten bereid gevonden les te komen geven bij Dansstudio Linde. Uiteraard blijf ik achter de schermen betrokken, bereikbaar per voor vragen etc. Maar vol vertrouwen geef ik de lessen (tijdelijk) uit handen. Dinsdag lessen Docente: Mariëlle Reitsma Mariëlle Reitsma is al op 4 jarige leeftijd begonnen met dansen. Wat altijd een hobby is gebleven naast het volleyballen is uiteindelijk haar grote passie geworden. Voor haar HBO bachelor opleiding heeft zij een jaar kunnen werken aan haar dansvaardigheden op het MBO Dans in Haarlem. In juni 2013 heeft zij haar diploma aan de Docent Dans opleiding aan de Dansacademie ArtEZ te Arnhem behaald. Na het afronding heeft zij ruime ervaring opgedaan in het werkveld door o.a. het geven van de verschillende dansstijlen zoals Klassiek ballet, Moderne dans, Jazz, ADV kinderdans en project dans op zowel basis- als middelbare scholen. Sinds kort kan zij daar ook de 80+ groep aan toevoegen, wat haar weer op een andere manier uitdaagt maar zeker ook veel voldoening geeft.

3 Wat dansen volgens haar zo speciaal maakt is de combinatie van muziek en bewegen. Iets magisch wat voor haar voor veel plezier zorgt en tegelijkertijd een uitlaatklep is. Vooral het over kunnen brengen van dans als dansdocent maakt haar gelukkig. 'Dans maakt zoveel los' Leerlingen komen naar haar les om lekker te bewegen, het dansplezier te ervaren maar ook om iets te leren. Mariëlle is naast dansen graag sportief bezig, van zwemmen tot surfen. En gaat graag op reis om nieuwe plekjes in de wereld te ontdekken, met nog zoveel op haar lijstje! Met veel plezier komt zij van september tot december het team van Dansstudio Linde versterken. 'Why walk when you can dance' Woensdag lessen Docente: Anouk Heuzen Graag stel ik jullie voor aan Anouk Heuzen, zij is per september de vaste docente van de woensdag lessen voor het gehele seizoen. Met trots kan ik dus zeggen dat Anouk per september vast team-lid is van Dansstudio Linde! Anouk geeft met veel passie les, dat dans haar beroep zou worden wist zij eigenlijk al toen ze kind was. Als zij in een vriendenboekje moest schrijven: wat ga je later worden? dan was haar antwoord: iets met dans of juffrouw. Het is toch een droom die uitkomt als je deze twee werelden kunt samen brengen en dansdocente kunt worden! Zelf is ze begonnen met dansen op 9 jarige leeftijd en kwam ze er al snel achter dat dans meer was dan een hobby. Inmiddels heeft zij van haar hobby haar beroep gemaakt! Via een MBO dansopleiding is Anouk uiteindelijk naar de Bachelor opleiding Docent Dans aan de ArtEZ Hogeschool voor de kunsten gegaan waar zij succesvol haar diploma behaalde. Tijdens beide opleidingen heeft zij kennis en ervaring opgedaan die zij nu toepast in haar lessen. Als Anouk niet aan het lesgeven is kijkt ze graag films of gaat ze lekker wandelen. Ook is zij veel te vinden in de prachtige stad Antwerpen waar haar vriend woont. Anouk geeft op meerdere dansscholen les, doet projecten in het basisonderwijs en heeft daarnaast ook al 5 jaar zelf een dansschool voor mensen met een beperking. Ik kijk er naar uit samen te werken met Anouk en weet zeker dat zij een verrijking voor Dansstudio Linde zal zijn!

4 Donderdag lessen Docente: Loes Eggink Tijdens mijn verlof zal Loes Eggink de donderdag lessen verzorgen. Loes is in 2016 afgestudeerd aan de Bachelor opleiding Docent Dans van de ArtEZ Hogeschool voor de kunsten. Na de opleiding heeft zij een pre-master gedaan en inmiddels is zij bezig met de master managementwetenschappen aan de open universiteit. Als kind fanatiek in sport, turnen, voetbal en dans. Op 6 jarige leeftijd startte Loes met kinderballet en bij de dansmariekes. De echte passie voor dans is ontstaan rond haar 10 e toen ze begon met streetdance. Later is Loes gaan uitbreiden met lessen klassiek, jazz, modern en musical. Dat een beroep in de danswereld tot de mogelijkheden behoorde realiseerde Loes zich niet echt. Tot zij bij ArtEZ de oriëntatiecursus en de auditieworkshop volgde en vervolgens na een auditie werd aangenomen bij Docent Dans. Tijdens het eerste jaar van de studie is Loes gestart met lesgeven bij haar vroegere dansschool, sinds 2 jaar is zij ook werkzaam bij een balletschool in Westervoort. Binnen dans houdt zij vooral van de combinatie met muziek, hier haalt zij haar inspiratie uit! Ook is Loes sinds dit schooljaar projectondersteuner bij ArtEZ. Naast haar werk en studie besteed Loes graag tijd aan koken, reizen en gezellige dingen doen! Ik hoop dat alle leerlingen publiek meenemen tijdens de kijklessen en ik vele ouders/verzorgers nog zal zien voor de zomerstop. Mocht het niet lukken erbij te zijn, dan wens ik jullie via deze weg alvast een geweldige zomer toe! In september starten we alweer het derde seizoen van Dansstudio Linde en heet ik jullie samen met het team graag weer van harte welkom! Mochten er aan de hand van deze lange nieuwsbrief nog vragen zijn, mail gerust! Dansante groet, Linde Miggelbrink-Ammerlaan

5 Bijlage 1, kijklessen en laatste lessen van het seizoen Lesdag, les & lestijd Kijkles Laatste les van het seizoen Dinsdag: ADV di uur 20 juni 27 juni Modern tieners di uur n.v.t. al gehad 27 juni (cadeautjes-dobbel-spel) Modern jongeren di uur 20 juni 27 juni (op do. 6 juli aansluiten bij cadeautjesdobbel-spel samen met klassiek en streetjazz jongeren van uur) Modern volwassenen di uur 20 juni 27 juni Dansconditie di uur n.v.t. 27 juni Woensdag: Kleuterdans woe uur 21 juni 28 juni ADV woe uur 21 juni 28 juni Dansmix uur 21 juni 28 juni (cadeautjes-dobbel-spel) Klassiek ballet tieners uur 21 juni 28 juni (cadeautjes-dobbel-spel samen met streetjazz tieners, uur) Streetjazz tieners uur 21 juni 28 juni(cadeautjes-dobbel-spel samen met klassiek tieners uur) Dansconditie uur n.v.t. 28 juni Donderdag: Kleuterdans do uur 22 juni 6 juli Dansmix do uur 22 juni 6 juli (cadeautjes-dobbel-spel) Klassiek ballet jongeren do uur 22 juni 6 juli (cadeautjes-dobbel-spel samen met streetjazz en modern, tijd van de laatste les: uur) Streetjazz jongeren do uur 22 juni 6 juli (cadeautjes-dobbel-spel samen met klassiek en modern, tijd van de laatste les: uur) Streetjazz volwassenen 30+ do uur 22 juni 6 juli Klassiek ballet volwassenen do uur 29 juni 6 juli

6 Bijlage 2. Lesrooster Dinsdag Tijd Les Doelgroep uur ADV Groep 3-4 basisonderwijs uur Modern Tieners Groep 7-8 basisonderwijs uur Modern Jongeren Middelbaar onderwijs uur Modern Volwassenen Volwassenen uur Dansconditie Volwassenen Woensdag Tijd Les Doelgroep uur Kleuterdans Groep 1-2 basisonderwijs uur ADV Groep 3-4 basisonderwijs uur Dansmix Groep 5-6 basisonderwijs uur Klassiek ballet Tieners (combi-les) Groep 7-8 basisonderwijs uur Streetjazz Tieners (combi-les) Groep 7-8 basisonderwijs uur Dansconditie Volwassenen uur Klassiek ballet beginners niveau* Volwassenen * start bij voldoende aanmeldingen Donderdag Tijd Les Doelgroep uur Kleuterdans Groep 1-2 basisonderwijs uur Dansmix Groep 5-6 basisonderwijs uur Klassiek ballet Jongeren (combi-les) Middelbaar onderwijs uur Streetjazz Jongeren (combi-les) Middelbaar onderwijs uur Streetjazz volwassenen Volwassenen uur Klassiek ballet volwassenen Volwassenen Het lesrooster is een concept, het is mogelijk dat er nog kleine wijzigingen plaatsvinden. In augustus ontvang je een met de uitnodiging voor de eerste les van het seizoen, je les, lesdag en lestijd. Tevens de berekening van het lesgeld en de data waarop betaald dient te worden. De lessen starten in de week van 4 september!

Balletschool De Dansacker

Balletschool De Dansacker Balletschool De Dansacker Informatieboekje seizoen 2014-2015 Welkom bij Balletschool De Dansacker Balletschool De Dansacker is een begrip in Pijnacker en omgeving. Al meer dan 30 jaar vinden kinderen hun

Nadere informatie

Agenda geplande theaterpresentaties. Foto-impressie let s dance point 1. Contact:

Agenda geplande theaterpresentaties. Foto-impressie let s dance point 1. Contact: Even voorstellen Onze dansdocenten Lesschema Lesgeld en betaling Agenda geplande theaterpresentaties Foto-impressie let s dance point 1 Contact: Chantalle: 06-23930984, Sylvia: 06-46270616. dancepointgulpen.nl

Nadere informatie

Contact: Chantalle: , Sylvia:

Contact: Chantalle: , Sylvia: Contact: Chantalle: 06-23930984, Sylvia: 06-46270616. www.dancepointgulpen.nl www.pilates-studio-sylvia.nl dancepointgulpen@kpnmail.nl Even voorstellen Dans en balletschool dancepointgulpen. Nieuw in de

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus 2014

NIEUWSBRIEF augustus 2014 NIEUWSBRIEF augustus 2014 Beste ouders/ verzorgers en kinderen, De zon laat zich helaas niet meer zoveel zien, de dagen totdat de scholen beginnen zijn alweer op twee handen te tellen..kortom, het einde

Nadere informatie

De Dansacker Informatieboekje seizoen 2015-2016

De Dansacker Informatieboekje seizoen 2015-2016 De Dansacker Informatieboekje seizoen 2015-2016 Welkom bij De Dansacker De Dansacker is een begrip in Pijnacker en omgeving. Al meer dan 30 jaar vinden kinderen hun weg naar de balletschool. Op een plezierige

Nadere informatie

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Dorine van der Beek geeft kinderdanslessen en Dans & Yoga

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Dorine van der Beek geeft kinderdanslessen en Dans & Yoga De 16 dansdocenten UCK stellen zich voor! Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans Opleiding Stedelijk Instituut voor Ballet te Antwerpen onder leiding van Jos Brabants Met veel plezier

Nadere informatie

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Dorine van der Beek geeft kinderdanslessen en Dans & Yoga

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Dorine van der Beek geeft kinderdanslessen en Dans & Yoga De 18 dansdocenten UCK stellen zich voor! Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans Opleiding Stedelijk Instituut voor Ballet te Antwerpen onder leiding van Jos Brabants Met veel plezier

Nadere informatie

Nieuwsbrief zomer 2013

Nieuwsbrief zomer 2013 Nieuwsbrief zomer 2013 De vakantie is begonnen maar wij gaan deze zomer gewoon door met tal van activiteiten! Diverse bootcamps; er zijn nog enkele plaatsjes vrij! En onze zomerlessen die ook toegankelijk

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang De Klimop school

Tussen Schoolse Opvang De Klimop school 2016 Tussen Schoolse Opvang De Klimop school Fitkidz 1-4-2016 Fitkidz Van harte welkom Wie zijn wij: Fitkidz is een jonge en zeer gedreven organisatie met professionele- en gemotiveerde mensen. Onze organisatie

Nadere informatie

Welkom op Thorbecke vmbo voor Sport & Dans! vmbo b/k, met of zonder LWOO

Welkom op Thorbecke vmbo voor Sport & Dans! vmbo b/k, met of zonder LWOO Rotterdam Welkom op Thorbecke vmbo voor Sport & Dans! vmbo b/k, met of zonder LWOO Leuk dat je meer wilt weten over onze school. Sport & Dans staat groot in onze naam, maar je krijgt bij ons dezelfde basisvakken,

Nadere informatie

Brede School Activiteiten (BSA)

Brede School Activiteiten (BSA) Brede School Activiteiten (BSA) Assendelft, 20 januari 2012 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wij zijn trots dat wij jullie ons aanbod Brede School Activiteiten voor de periode februari t/m april 2012

Nadere informatie

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Dorine van der Beek geeft kinderdanslessen en Dans & Yoga

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Dorine van der Beek geeft kinderdanslessen en Dans & Yoga De 17 dansdocenten UCK stellen zich voor! Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans Opleiding Stedelijk Instituut voor Ballet te Antwerpen onder leiding van Jos Brabants Met veel plezier

Nadere informatie

In de periode tot en met 21 september vieren de volgende kinderen hun verjaardag:

In de periode tot en met 21 september vieren de volgende kinderen hun verjaardag: BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 7-9 Vr 8-9 Ma 11-9 OR vergadering Di 12-9 MR vergadering Wo 13-9 Do 14-9 Vr 15-9 Ma 18-9 Di 19-9 Algemene informatie avond Wo 20-9 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

vmbo voor Sport & Dans Rotterdam

vmbo voor Sport & Dans Rotterdam vmbo voor Sport & Dans Rotterdam Welkom op Thorbecke vmbo voor Sport & Dans! vmbo b/k, met of zonder LWOO Leuk dat je meer wilt weten over onze school. Sport & Dans staat groot in onze naam, maar je krijgt

Nadere informatie

Mei Dag dansers, ouders, sympathisanten,

Mei Dag dansers, ouders, sympathisanten, Dag dansers, ouders, sympathisanten, Mei 2019 Na tal van mails, praktische afspraken en heel veel repetities konden we het 40jarig bestaan van Ballet Attitude vieren met onze voorstelling Sleeping Beauty.

Nadere informatie

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout www.columbiaan.nl A-, B- en C- diploma s Zwemvaardigheidsdiploma s Wedstrijdzwemmen Volwassenenzwemmen INFORMATIEBOEKJE Geachte lezer, Van harte welkom bij de Zwemvereniging

Nadere informatie

Stichting Balletschool Schagen, juni, Balletkrant

Stichting Balletschool Schagen, juni, Balletkrant Stichting Balletschool Schagen, juni, 2016 Balletkrant LESROOSTER VERANDERINGEN Dit jaar vinden er enkele wijzigingen in het lesrooster plaats. Modern/jazz groep op maandag 17.00 uur wordt verplaatst naar

Nadere informatie

Voor vragen of informatie of voor een gratis proefles vanaf september 2016 kan er uiteraard ook contact opgenomen worden met UC Dance.

Voor vragen of informatie of voor een gratis proefles vanaf september 2016 kan er uiteraard ook contact opgenomen worden met UC Dance. NIEUWSBRIEF Off Limits UC Dance Nummer: 2 Juli 2016 Hallo allemaal, Wat een mooie show hebben jullie neergezet op zaterdag 9 juli jl. Erg leuk om te zien hoe gedreven iedereen bezig is geweest zowel voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015 NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015 Beste Dansers, ouders en/of verzorgers, Zoals de meeste wel hebben gezien is de kaartverkoop van de voorstelling afgelopen week van start gegaan! De studio bruist weer van

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolkalender

In deze nieuwsbrief. Schoolkalender regel van de week Ik sluit niemand buiten en help anderen. belangrijke data 1 september informatieavond leren lezen 1 september start inschrijven kennismakingsgesprekken via Digiduif vanaf 7 september

Nadere informatie

Jarmke Vendel Info: / /

Jarmke Vendel Info: / / DANCE@JARMKE is onder leiding van Jarmke Vendel, afgestudeerd in 1994 aan de Nationale Ballet Academie, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Jarmke Vendel is sinds 2007 bekend als Balletstudio Jarmke,

Nadere informatie

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Jacqueline Back geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Jacqueline Back geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans De 17 dansdocenten UCK stellen zich voor! Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans Opleiding Stedelijk Instituut voor Ballet te Antwerpen onder leiding van Jos Brabants Met veel plezier

Nadere informatie

Juni 2016 Nieuwsbrief #5

Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van het schooljaar. Wij kunnen terugkijken op een mooi jaar. Als team hebben we mooie stappen gezet

Nadere informatie

Welkom op Thorbecke Merkelbachstraat! mavo

Welkom op Thorbecke Merkelbachstraat! mavo Welkom op Thorbecke Merkelbachstraat! mavo Leuk dat je meer wilt weten over onze school. Thorbecke Merkelbachstraat is een gezellige, overzichtelijke mavo waar iedereen elkaar kent. Bijzonder is dat je

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

Informatiefolder voor leerlingen en ouders 2017/2018

Informatiefolder voor leerlingen en ouders 2017/2018 Informatiefolder voor leerlingen en ouders 2017/2018 Inleiding Voor je ligt de informatiefolder over De Balletschool te Arnhem. In deze folder worden de belangrijkste zaken voor het komende jaar vermeld

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Dansschool DanCin September-Oktober. Jaaaaa Start dansjaar Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen,

Nieuwsbrief. Dansschool DanCin September-Oktober. Jaaaaa Start dansjaar Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, Nieuwsbrief AUGUSTUS 31, 2018 2018, SEPTEMBER-OKTOBER Dansschool DanCin September-Oktober Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, #DANCIN JAAR 5! Hieronder staat het programma voor de maanden september

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 augustus 2013

NIEUWSBRIEF 3 augustus 2013 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni WEEKKAART 30 mei 3 juni 2016 www.prinsesirene.nl teamvergadering MAANDAG 30 mei DINSDAG 31 mei Ouderavond WOENSDAG 1 juni DONDERDAG 2 juni VRIJDAG 3 juni Jaarstudiedag - Alle kinderen zijn vrij!!! Start

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Melissa van den Berg. Informatiefolder voor leerlingen en ouders 2018/2019. Inleiding

Melissa van den Berg. Informatiefolder voor leerlingen en ouders 2018/2019. Inleiding Informatiefolder voor leerlingen en ouders 2018/2019 Inleiding Voor je ligt de informatiefolder over De Balletschool te Arnhem. In deze folder worden de belangrijkste zaken voor het komende jaar vermeld

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Lijkt handbal u ook een gave sport? Kijk dan een keertje op de site van HV. LIDO voor meer informatie:

Lijkt handbal u ook een gave sport? Kijk dan een keertje op de site van HV. LIDO voor meer informatie: Handbalclinics HV LIDO Tijdens de 2 e week van de Nationale Sportweek heeft HV LIDO zich bezig gehouden met de kinderen van de Triangel in Leende. De kinderen van de groepen 3t/m5 waren welkom op de thuislocatie

Nadere informatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie WORKSHOPS Beste ouders, lieve kids van BSO Kids & Go, De workshops Voetbal en Streetdance zijn alweer afgelopen. Het was ontzettend leuk, leerzaam en sportief! We waren voornemens de voetbalworkshops voort

Nadere informatie

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden.

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden. Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Basisschool Buurse wil graag het talent van ieder kind optimaal tot ontwikkeling brengen. In het leerstofaanbod komen we hier voor een groot deel al aan tegemoet.

Nadere informatie

Agenda: Toekomst M&DO. Uitgelicht: Dansafdeling (12 en 14 okt) openbare lessen

Agenda: Toekomst M&DO. Uitgelicht: Dansafdeling (12 en 14 okt) openbare lessen Agenda: 12 & 14 okt Openbare danslessen. Familie en vrienden zijn van harte welkom! 17-21 okt Herfstvakantie. (Geen lessen) 26 &28 okt Jaarlijkse vrienden en vriendinnenlessen bij de dansafdeling. Alle

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

7. Water en vuur Gedanst door: Kinderdans woensdag groep 14u00 / Choreografie: Sara enkel op zondagmiddag

7. Water en vuur Gedanst door: Kinderdans woensdag groep 14u00 / Choreografie: Sara enkel op zondagmiddag Programma DEEL I 1. Openingsnummer Gedanst door: Pro Danza kids & teens / Choreografie: Ilse 2. Afscheid Gedanst door: Jazz kids 5+6 za / Choreografie: Paulien 3. Toxic Gedanst door: Jazz jeugd 2 / Choreografie:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Losse workshops HIGH HEELS, PEUTERDANS EN MEER. Kijklessen OKTOBER. Voorstellingen EERSTE NIEUWSBRIEF VAN SEIZOEN !

NIEUWSBRIEF. Losse workshops HIGH HEELS, PEUTERDANS EN MEER. Kijklessen OKTOBER. Voorstellingen EERSTE NIEUWSBRIEF VAN SEIZOEN ! OKTOBER 2018 Losse workshops HIGH HEELS, PEUTERDANS EN MEER Kijklessen 15-19 OKTOBER Voorstellingen EERSTE VAN SEIZOEN 2018-2019! LEES SNEL VERDER! BELANGRIJKE DATA 15 december winterfeest Putten 5 april

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

Informatiefolder voor leerlingen en ouders 2015/2016

Informatiefolder voor leerlingen en ouders 2015/2016 Informatiefolder voor leerlingen en ouders 2015/2016 Inleiding Voor je ligt de informatiefolder over De Balletschool te Arnhem. In deze folder worden de belangrijkste zaken voor het komende jaar vermeld,

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Winter editie W.C.D.63

Winter editie W.C.D.63 Winter editie W.C.D.63 1 De nieuwsbrief verschijnt 4 keer in het jaar: Begin maart juni eind september begin december Heb je informatie voor de nieuwsbrief? Deadline is 14 dagen voor de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Juni 2017, jaargang 21. Inhoud. Woordje van onze voorzitter

Juni 2017, jaargang 21. Inhoud. Woordje van onze voorzitter Juni 2017, jaargang 21 Inhoud Woordje van onze voorzitter Zaterdag 1 juli: Gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument Einde cursusjaar: opnieuw aanmelden Uitnodiging roosterbespreking

Nadere informatie

DANSCLUB KESSEL VZW DANS

DANSCLUB KESSEL VZW DANS CLUB KESSEL VZW Naam Knabe Werner Adres Stationssteenweg 20, 2560 Kessel Telefoon 0486874301 E-mail werner.knabe@gmail.com Website www.dansclubkessel.be Al meer dan 45 jaar worden er in Dansclub Kessel

Nadere informatie

ClubNieuws. September 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier.

ClubNieuws. September 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. ClubNieuws September 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Wat hebben we weer een heerlijke zomer gehad. De wereldkampioenschappen en de tour de France zijn weer achter de rug

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Per Omgaande schooljaar 2015 2016 18 september 2015 nummer 2

Per Omgaande schooljaar 2015 2016 18 september 2015 nummer 2 Bossestraat 8b 5374 HT Schaijk Postbus 111 5374 ZJ Schaijk e-mail: dir.denomgang@optimusonderwijs.nl tel: 0486-461283 Per Omgaande schooljaar 2015 2016 18 september 2015 nummer 2 Inhoud Van de directie

Nadere informatie

VMBO BBL/KBL Zorg en Welzijn VMBO KBL/TL Dans. waarom kiezen voor het ZUIDERLICHT COLLEGE

VMBO BBL/KBL Zorg en Welzijn VMBO KBL/TL Dans. waarom kiezen voor het ZUIDERLICHT COLLEGE VMBO BBL/KBL Zorg en Welzijn VMBO KBL/TL Dans 2014 waarom kiezen voor het ZUIDERLICHT COLLEGE ? We zijn een KLEINE SCHOOL waar iedereen elkaar kent Waarom kiezen voor het ZUIDERLICHT COLLEGE WEINIG LESUITVAL

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Middelland College NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De verbouwing is al een aantal weken gaande, in eerste instantie hebben de bouwers zich gericht op het verwijderen

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

INFORMATIE BOEKJE 2013-2014

INFORMATIE BOEKJE 2013-2014 INFORMATIE BOEKJE 2013-2014 WELKOM Droom jij er van om in de spotlights te staan, te acteren, te zingen of misschien wel te dansen? Dan ben je bij Theaterschool Westelijke Mijnstreek aan het juiste adres!

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

PIETER JELLES TROELSTRASCHOOL

PIETER JELLES TROELSTRASCHOOL PIETER JELLES TROELSTRASCHOOL O P E N B A R E B A S I S S C H O O L M E T M O N T E S S O R I A F D E L I N G Dr. H. Colijnstraat 2 1067 CG Amsterdam tel: 020 6135296 fax: 020 6137119 info@troelstraschool.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Ambers Dansproductie E-mail: ambersdansproductie@gmail.com Tel: 06-44019811

Ambers Dansproductie E-mail: ambersdansproductie@gmail.com Tel: 06-44019811 Ambers Dansproductie... 2 Lessen en workshops Ballet... 2 Workshops... 2 Kinderfeestjes... 2 Rooster... 3 Informatie... 3 Algemene voorwaarden en huisregels... 3 Tarieven... 4 Vakanties... 4 In- en uitschrijven...

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

Zuiderlicht College. Open HUIS LESMIDDAGEN. 26 januari februari januari 7 februari 2018 VMBO BBL KBL TL.

Zuiderlicht College. Open HUIS LESMIDDAGEN. 26 januari februari januari 7 februari 2018 VMBO BBL KBL TL. VMBO BBL KBL TL Zuiderlicht College Karel du Jardinstraat 54 Amsterdam Zuiderlicht College vrijdag 26 januari 2018 19:00 tot 22:00 uur Open HUIS zaterdag 10 februari 2018 10:00 tot 13:00 uur LESMIDDAGEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2: November 2015

Nieuwsbrief 2: November 2015 BALLET&DANCESTUDIO DORRIS TITULAER Hoogstraat 12 5911 HX Venlo Tel. 077-351 25 88 www.balletendancestudiodorristitulaer.nl balletstudiodorristitulaer@live.nl Lessen in: Lessen in: Peuter/Kleuterdans Kinderdans

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad.

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Vorig schooljaar zijn wij gestart met de naschoolse activiteiten

Nadere informatie

UNIQUE DANCING. Inhoud

UNIQUE DANCING. Inhoud Inhoud Over Unique Dancing 2 Hoe werken wij? 3 Baby samen met ouders 3 Dreumesen en Peuters 3 Kids 4 Tieners 4 Verlengstuk 5 Goed om te weten 6 Contact informatie 7 1 Over Unique Dancing Mijn naam is Jennifer

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid (Periode 1)

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid (Periode 1) PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2018 2019 (Periode 1) 1 Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje van de Brede School Assendelft Zuid 2018/2019, PERIODE 1 (september - januari

Nadere informatie

Nieuws -en activiteitenoverzicht na schoolse activiteiten in Burgum

Nieuws -en activiteitenoverzicht na schoolse activiteiten in Burgum Nieuws -en activiteitenoverzicht na schoolse activiteiten in Burgum nr.1 De eerste nieuwsbrief van het seizoen 2015-2016 is weer een feit. In deze nieuwsbrief kunt u het nieuwe aanbod van de diverse clubs

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF Beste ouders/verzorgers en kinderen van, Voor jullie ligt de nieuwsbrief van de zomer van 2016. We hebben leuk nieuws voor alle ouders, verzorgers en kinderen van. Meer weten? Lees

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

Personalia: Opleidingen: November 2015: Commerciële training via fit4lady, met positief resultaat afgesloten.

Personalia: Opleidingen: November 2015: Commerciële training via fit4lady, met positief resultaat afgesloten. Personalia: Naam: M.C.M. Lamm Roepnaam: Marise Geboortedatum: 18-06-1988 Geboorteplaats: Alkmaar Adres: Van Hallstraat 17 1814 SE Alkmaar Telefoonnummer: 06-48009611 Burgerlijke staat: Ongehuwd Opleidingen:

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

Wij gaan weg: Beste ouders,

Wij gaan weg: Beste ouders, Wij gaan weg: Ik heb de laatste vier jaar met heel veel plezier op de Archipel gewerkt. Maar na 42 jaar werken in het onderwijs is het ook goed om te stoppen en ga ik met pensioen. Ik kijk terug op een

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke December 2016 Jaargang 201 6, nummer 18 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2015/2016 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

Informatie over Theatrique

Informatie over Theatrique Informatie over Theatrique Super leuk dat je interesse hebt in theater- of musicallessen bij Theatrique. Hieronder vind je allerlei praktische informatie over de lessen van het komende seizoen. Mocht je

Nadere informatie

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24 Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 33-29 april Met deze week: Sporten in de meivakantie - 4 tegen 4 voetbal - Maandagen na de meivakantie - Avond4Daagse - Nieuwe leerlingen - Uitslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017. Inschrijven is mogelijk t/m 22 januari. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Schooljaar 2016/2017. Inschrijven is mogelijk t/m 22 januari.  Beste ouder(s)/verzorger(s), Schooljaar 2016/2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het tweede blok van het NSA programma was wederom een succes. Opnieuw is er enthousiast gereageerd door u als ouder, door de kinderen en door de aanbieders

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Voor iedereen veel geluk en gezondheid in het nieuwe jaar! Bizarre start 2016. In dit nummer: Torum 15 9679 CL Scheemda Postbus 60 9679 ZH Scheemda

Voor iedereen veel geluk en gezondheid in het nieuwe jaar! Bizarre start 2016. In dit nummer: Torum 15 9679 CL Scheemda Postbus 60 9679 ZH Scheemda Obs Jaarfke Januari 2016 Torum 15 9679 CL Scheemda Postbus 60 9679 ZH Scheemda 0597 592524 obsjaarfke@sooog.nl In dit nummer: Bizarre start 2016 1 Informatieavond autisme groep 1/2b en 2a Nationale Voorleesdagen

Nadere informatie