Balletschool De Dansacker

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Balletschool De Dansacker"

Transcriptie

1 Balletschool De Dansacker Informatieboekje seizoen

2 Welkom bij Balletschool De Dansacker Balletschool De Dansacker is een begrip in Pijnacker en omgeving. Al meer dan 30 jaar vinden kinderen hun weg naar de balletschool. Op een plezierige en warme manier wordt klein en groot verschillende dansvormen bijgebracht. De school staat bekend om de prettige sfeer waarin les gegeven wordt, maar ook om de bijzondere uitvoeringen waar jong en oud aan mee doen. Naast klassiek ballet, de basis voor elke dansvorm, is er onder andere ook (kinder)hiphop, jazz/musicaldans, kleuterdans, peuterdans, modern ballet, streetdance, modern jazz en breakdance. Wij proberen regelmatig workshops en dansdagen te organiseren zowel voor kinderen als volwassenen. Eens in de 2 à 3 jaar is er een grote uitvoering in een theater. In de jaren dat er geen grote uitvoering is, organiseren wij kijklessen voor de ouders zodat zij ook kunnen zien wat de kinderen hebben geleerd. Leerlingen van onze balletschool zijn aangenomen bij het HBO dans, Codarts Rotterdam, MBO dans-haarlem, MBO dans-utrecht, Koninklijk Conservatorium en de Havo voor Muziek en Dans.

3 De Balletboutique De Dansacker heeft ook een balletwinkel: De Balletboutique. Bij De Balletboutique vindt u alles wat te maken heeft met dans, muziek en theater. Van muziekdozen tot danskleding, van beenwarmers tot ballettassen. T-shirts, balletsokken, beelden, sieraden en ga zo maar door. Er is van alles te vinden! Komt u gerust ook hier eens een kijkje nemen. Informatie over de openingstijden van de Balletboutique vindt u op Voor informatie met betrekking tot de kledinglijn in Balletschool De Dansacker kunt u altijd bij onze Balletboutique binnen lopen.

4 Algemene voorwaarden De balletschool is gesloten tijdens alle vakanties van de basisscholen en officiële feestdagen (zie vakantierooster op De zomermaanden juli en augustus is de balletschool gesloten. Tijdens de lessen mogen geen sieraden gedragen worden. De balletschool heeft een verplichte kledinglijn bij alle dansvormen Voor verlies, diefstal en/of beschadigingen van persoonlijke eigendommen is de school niet aansprakelijk. Door de leerling toegebrachte schade aan de school zal verhaald worden op de leerling of in geval van minderjarigheid- op ouder(s)/verzorger(s). Als uw kind (onverhoopt) de les niet bij kan wonen wilt u dit dan door geven. Wij vragen u toestemming voor het plaatsen van foto s, gemaakt tijdens de lessen, op de website van de balletschool; plaatsing is altijd zonder naamsvermelding. Vanaf groep 3 dragen de leerlingen bij klassiek ballet een knot in hun haar. Bij alle andere dansvormen hebben de leerlingen hun haar vast en uit het gezicht. De kinderen mogen een vestje dragen bij de klassieke les; kinderen die een uur of langer les volgen dragen een vestje volgens de kledinglijn die de balletschool hanteert. Vraag voor aanschaf advies aan de betreffende docent om misverstanden te voorkomen.

5 Boekwerken voor kinderen van de klassieke balletlessen Iedere les voorafgaand aan een vakantie werken de kinderen bij klassiek ballet in hun eigen balletboek. Bent u zelf bij een balletstuk geweest met uw kind of staat er iets van ballet in de krant/folder dan mag uw kind deze uiteraard mee nemen om in het boek te plakken. In de zomervakantie gaat het balletboek mee naar huis en na de zomervakantie neemt uw kind het weer mee terug. De leerling zorgt zelf voor het plakboek/hobbyboek; staand model, iets groter dan A4; ook te verkrijgen in de Balletboutique. Lesgeld Het lesgeld is berekend op basis van een dansjaar. Het lesgeld is verschuldigd over het gehele seizoen; of bij latere instroom een deel van het seizoen. Het verschuldigde lesgeld mag in maximaal twee termijnen worden voldaan; o 1 ste termijn: uiterlijk 15 september van het lopende dansjaar o 2 de termijn: uiterlijk 15 februari van het lopende dansjaar U dient er zelf zorg voor te dragen het lesgeld tijdig te voldoen Het niet bijwonen van lessen geeft geen recht op restitutie van het lesgeld.

6 Wijze van betalen Bank o Het lesgeld o.v.v.: voor en achternaam van kind en lestijd o IBAN: NL10 INGB Balletschool De Dansacker; t.n.v. J.W.M.van Duuren Inschrijving U schrijft in bij Balletschool De Dansacker middels een volledig ingevuld inschrijfformulier De leerling wordt per dansjaar ingeschreven. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier bent u verplicht het lesgeld voor het gehele seizoen te voldoen, ook als u er voor kiest het dansschooljaar niet af te maken. Kinderen kunnen meerdere (verschillende) lessen volgen. Vanaf groep 3 is twee keer per week klassiek ook mogelijk. Bij inschrijving krijgt u een formulier mee waarop staat welke kleding en schoeisel, volgens onze kledinglijn, uw kind geacht wordt te dragen tijdens de lessen. Wij gaan er van uit u op deze manier voldoende geïnformeerd te hebben over welke kleding wij verwachten bij de kinderen in de verschillende dansdisciplines.

7 Dansvormen en lesduur: Peuterdans vanaf 2.5 jaar 45 minuten Peuterdans wordt aangeboden in een blok van 4 aaneengesloten lessen. U kan per blok inschrijven en deelnemen. Ieder lesblok heeft een thema waar gedurende de lessen over gedanst wordt, passend bij de belevingswereld van de kinderen. De muziek is zeer gevarieerd, van klassiek tot muziek van K3! Kleding Bij de peuterdanslessen hanteren wij géén kledinglijn. Wel adviseren wij de kinderen gemakkelijk zittende kleding aan te trekken waar ze vrij in kunnen bewegen. Kleuterdans vanaf 4 jaar 45 minuten Kleuterdans is Algemene Dansante Vorming. Samen met de juf gaan de kinderen op reis in fantasieland en dansen door een verhaal of thema heen. Tijdens deze lessen speelt de fantasie van de kinderen een grote rol. De lessen ADV duren 45min.

8 Kinderles vanaf 6 jaar 60 minuten Het vervolg op ADV (kleuterdans) zijn de kinderlessen. Bij de kinderlessen speelt het dansen in de fantasiewereld van de kinderen nog steeds een grote rol, maar komt er langzaam maar zeker ook meer techniek bij kijken. De kinderlessen duren dan ook 60min. Klassiek ballet vanaf 6 jaar 60 minuten De basis voor elke dansvorm is klassiek ballet. Leerlingen leren bij klassiek ballet een goede houding, goed gebruik van hun spieren en ook ontwikkelen ze hun concentratievermogen. Lessen voor de gevorderden zijn standaard 75 minuten.

9 (Kinder)Hiphop vanaf 7 jaar 60 minuten Voor kinderen die willen leren hiphoppen hebben wij plek vanaf 7 jaar. Overgevlogen uit Amerika, dansen zoals ze dat doen in de videoclips op tv. Wil je ook mee kunnen dansen met de gave clips die je op tv ziet, dan is deze dansvorm wat voor jou. Hip Hop is een combinatie van Streetdance en Breakdance met veel gevoel voor ritme. Streetdance vanaf 12 jaar 60 minuten Overgevlogen uit Amerika, dansen zoals ze dat doen in de videoclips op tv. Wil je ook mee kunnen doen met de dansers op tv, dan is deze dansvorm wat voor jou. De muziek waar op gedanst wordt is eigentijds en sluit goed aan bij de jongeren die deze dansvorm volgen. Jazz/musicaldans vanaf 8 jaar 60 minuten Bij jazz/musicaldans wordt er gedanst op eigentijdse, hippe muziek. Jazz ballet is gebaseerd op klassiek, maar met veel meer losse elementen op eigentijdse muziek, bijv. hiphop. Bij deze les leer je ook dansen uit musicals als Grease of Petticoat.

10 Modern ballet vanaf 10 jaar 60 minuten Bij modern ballet wordt veel gedanst vanuit het gevoel. Belangrijk is het gebruik van ademhaling, lichaamsgewicht en ontspanning. Er wordt gedanst op verschillende soorten muziek, van klassiek tot hedendaagse pop. Breakdance vanaf 9 jaar 60 minuten Voor stoere jongens en meiden die graag coole moves en freezes willen leren. Voor deze les heb je lef nodig, gevoel voor ritme en veel uithoudingsvermogen nodig. Binnen deze dansstijl zijn zeer veel verschillende stromingen, vormen en bewegingen. Meer dan genoeg voor veel variatie en uitdaging.

11 Plus-klas Voor leerlingen die van hun passie ook hun beroep willen maken, of gewoon heel graag willen dansen, bieden wij zoveel mogelijk de gelegenheid om hun passie uit te oefenen. Immers oefening baart kunst en dans is een kunst. Een aantal leerlingen volgt daarom les in de plusklas. Er is een plusklas voor kinderen vanaf groep 5/6 en een plusklas groep 7/8-brugklas. Het basislespakket voor kinderen vanaf groep 5/6 bestaat uit minimaal de volgende lessen: * 2x per week klassiek ballet * 2x per week een andere dansvorm, keuze uit: jazz/musical, modern ballet, kinderhiphop. Het basislespakket voor kinderen vanaf groep 7/8-brugklas bestaat uit minimaal de volgende lessen: * 3x per week klassiek ballet * 2x per week jazz/musicaldans/modern jazz/hiphop/modern ballet * de kinderen in deze plusklas dragen een wit pak met rokje vraag voor info de docent Leerlingen van onze balletschool die in onze plusklas hebben gedanst zijn onder andere aangenomen bij het HBO dans, Codarts Rotterdam, MBO dans-haarlem, Koninklijk Conservatorium, MBO dans-utrecht en de Havo voor Muziek en Dans. Voor meer informatie m.b.t. de plusklas vragen wij u contact op te nemen via: info@dedansacker.nl

12 Algemene gegevens: Balletschool De Dansacker Industrieweg RM Pijnacker Tel:

De Dansacker Informatieboekje seizoen 2015-2016

De Dansacker Informatieboekje seizoen 2015-2016 De Dansacker Informatieboekje seizoen 2015-2016 Welkom bij De Dansacker De Dansacker is een begrip in Pijnacker en omgeving. Al meer dan 30 jaar vinden kinderen hun weg naar de balletschool. Op een plezierige

Nadere informatie

Jarmke Vendel Info: / /

Jarmke Vendel Info: / / DANCE@JARMKE is onder leiding van Jarmke Vendel, afgestudeerd in 1994 aan de Nationale Ballet Academie, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Jarmke Vendel is sinds 2007 bekend als Balletstudio Jarmke,

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE 2012 2013

INFORMATIEBOEKJE 2012 2013 INFORMATIEBOEKJE 2012 2013 Inhoud - hyperlinks Lesrooster Blz. 3 De inhoud van de les Blz. 4 Wat moet ik aan in de les Blz. 5 Regels in de Balletschool Blz. 5 Lesgeld Blz. 6 Algemene voorwaarden Blz. 6

Nadere informatie

Agenda geplande theaterpresentaties. Foto-impressie let s dance point 1. Contact:

Agenda geplande theaterpresentaties. Foto-impressie let s dance point 1. Contact: Even voorstellen Onze dansdocenten Lesschema Lesgeld en betaling Agenda geplande theaterpresentaties Foto-impressie let s dance point 1 Contact: Chantalle: 06-23930984, Sylvia: 06-46270616. dancepointgulpen.nl

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE 2014 2015

INFORMATIEBOEKJE 2014 2015 INFORMATIEBOEKJE 2014 2015 Inhoud - hyperlinks Lesrooster Blz. 3 De inhoud van de les Blz. 4 Wat moet ik aan in de les Blz. 5 Regels in de Balletschool Blz. 5 Lesgeld Blz. 6 Algemene voorwaarden Blz. 6

Nadere informatie

Ambers Dansproductie E-mail: ambersdansproductie@gmail.com Tel: 06-44019811

Ambers Dansproductie E-mail: ambersdansproductie@gmail.com Tel: 06-44019811 Ambers Dansproductie... 2 Lessen en workshops Ballet... 2 Workshops... 2 Kinderfeestjes... 2 Rooster... 3 Informatie... 3 Algemene voorwaarden en huisregels... 3 Tarieven... 4 Vakanties... 4 In- en uitschrijven...

Nadere informatie

Informatiefolder voor leerlingen en ouders 2015/2016

Informatiefolder voor leerlingen en ouders 2015/2016 Informatiefolder voor leerlingen en ouders 2015/2016 Inleiding Voor je ligt de informatiefolder over De Balletschool te Arnhem. In deze folder worden de belangrijkste zaken voor het komende jaar vermeld,

Nadere informatie

Stichting Balletschool Schagen, juni, Balletkrant

Stichting Balletschool Schagen, juni, Balletkrant Stichting Balletschool Schagen, juni, 2016 Balletkrant LESROOSTER VERANDERINGEN Dit jaar vinden er enkele wijzigingen in het lesrooster plaats. Modern/jazz groep op maandag 17.00 uur wordt verplaatst naar

Nadere informatie

Inschrijving

Inschrijving Inschrijving 2018-2019 LESVORMEN EN LESGELDTARIEVEN 2018-2019 Leerlingen tot 21 jaar 15 minuten per les* 1x per week, 38 lessen 420 (10x 42,00) 20 minuten per les 1x per week, 38 lessen 530 (10x 53,00)

Nadere informatie

BALLET. Dansgroepen. BALLET 1 ste + 2 de + 3 de leerjaar

BALLET. Dansgroepen. BALLET 1 ste + 2 de + 3 de leerjaar Dansgroepen BALLET BALLET 1 ste + 2 de + 3 de leerjaar Klassiek ballet is een zeer academische dansstijl en vormt dé basis voor veel andere dansstijlen. Een goede danser kan niet zonder deze ballettraining.

Nadere informatie

Contact: Chantalle: , Sylvia:

Contact: Chantalle: , Sylvia: Contact: Chantalle: 06-23930984, Sylvia: 06-46270616. www.dancepointgulpen.nl www.pilates-studio-sylvia.nl dancepointgulpen@kpnmail.nl Even voorstellen Dans en balletschool dancepointgulpen. Nieuw in de

Nadere informatie

Kleuters (jongen én meisjes) Kleuterdans (beginners kleuters - 1ste en 2de kleuter)

Kleuters (jongen én meisjes) Kleuterdans (beginners kleuters - 1ste en 2de kleuter) Dansstijlen Kleuters (jongen én meisjes) Kleuterdans (beginners kleuters - 1ste en 2de kleuter) Op een speelse manier reiken we de basis van dans aan door middel van eenvoudige oefeningen. De kindjes leren

Nadere informatie

Nieuwsbrief zomer 2013

Nieuwsbrief zomer 2013 Nieuwsbrief zomer 2013 De vakantie is begonnen maar wij gaan deze zomer gewoon door met tal van activiteiten! Diverse bootcamps; er zijn nog enkele plaatsjes vrij! En onze zomerlessen die ook toegankelijk

Nadere informatie

Informatieboekje 2015/2016 WWW.HETBALLETCENTRUM.NL

Informatieboekje 2015/2016 WWW.HETBALLETCENTRUM.NL Informatieboekje 2015/2016 WWW.HETBALLETCENTRUM.NL Het Ballet Centrum Verzorgt cursussen Klassiek ballet, kleuter-, kinderdans en modern jazz. De lessen worden op verantwoorde wijze gegeven door docenten

Nadere informatie

dansboekje seizoen 12/13 de haarlemse balletschool

dansboekje seizoen 12/13 de haarlemse balletschool dansboekje seizoen 12/13 de haarlemse balletschool vooraf Het dansseizoen 2011-2012 was een wervelend dansseizoen met als hoogtepunt de drie fantastische voorstellingen in de Stadsschouwburg Haarlem. Alle

Nadere informatie

Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten

Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen aan

Nadere informatie

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Dorine van der Beek geeft kinderdanslessen en Dans & Yoga

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Dorine van der Beek geeft kinderdanslessen en Dans & Yoga De 18 dansdocenten UCK stellen zich voor! Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans Opleiding Stedelijk Instituut voor Ballet te Antwerpen onder leiding van Jos Brabants Met veel plezier

Nadere informatie

Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Beste leerlingen en ouders/verzorgers, nieuwsbrief 2.6: juni 2017 Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Hierbij alweer de laatste digitale nieuwsbrief van dit seizoen, ik wil jullie vragen deze goed door te lezen, er staat o.a. informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2: November 2015

Nieuwsbrief 2: November 2015 BALLET&DANCESTUDIO DORRIS TITULAER Hoogstraat 12 5911 HX Venlo Tel. 077-351 25 88 www.balletendancestudiodorristitulaer.nl balletstudiodorristitulaer@live.nl Lessen in: Lessen in: Peuter/Kleuterdans Kinderdans

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting Vrienden van De Dansacker. Industrieweg RM Pijnacker.

BELEIDSPLAN Stichting Vrienden van De Dansacker. Industrieweg RM Pijnacker. BELEIDSPLAN 2018-2019 Stichting Vrienden van De Dansacker Industrieweg 11 2641 RM Pijnacker info@vriendenvandedansacker.nl INHOUD Inhoud... 2 Inleiding... 3 Missie... 4 De jeugd heeft de toekomst... 4

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE 2015-2016

INFORMATIEBOEKJE 2015-2016 INFORMATIEBOEKJE 2015-2016 Inhoud - hyperlinks Lesrooster Blz. 3 De inhoud van de les Blz. 4 Wat moet ik aan in de les Blz. 5 Regels in de Balletschool Blz. 5 Lesgeld Blz. 6 Algemene voorwaarden Blz. 6

Nadere informatie

Informatiefolder voor leerlingen en ouders 2017/2018

Informatiefolder voor leerlingen en ouders 2017/2018 Informatiefolder voor leerlingen en ouders 2017/2018 Inleiding Voor je ligt de informatiefolder over De Balletschool te Arnhem. In deze folder worden de belangrijkste zaken voor het komende jaar vermeld

Nadere informatie

hedendaagse dans modern jazz klassieke dans hip hop kleuterdans predans

hedendaagse dans modern jazz klassieke dans hip hop kleuterdans predans hedendaagse dans modern jazz klassieke dans hip hop kleuterdans predans Artistieke leiding: Mia Thijssens Patty Janssen docenten Mia Thijssens: 0476/510433 Patty Janssen: 0496/375150 Sarah Spranghers:

Nadere informatie

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder CSPE GL 2014 verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed bijlage 1 opdracht 1 PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder Sportcentrum Sports4All is een sportieve, sfeervolle plek om mensen te ontmoeten,

Nadere informatie

Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk, dit kan per email of telefonisch. Ook kunt u een bericht inspreken op de voicemail.

Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk, dit kan per email of telefonisch. Ook kunt u een bericht inspreken op de voicemail. Kukinta 06 423 087 90 www.kukinta.nl info@kukinta.nl Algemene voorwaarden 1. Algemeen: Kukinta is opgericht door Savita Hanneman-Hartsteen (hierna te noemen: de coach/docent) gevestigd te Rotterdam en

Nadere informatie

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2015

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2015 Informatieboekje 2015 Gymnastiekvereniging OKK Ridderkerk 2015 Vakantie De gymnastiekvakanties zijn gelijk aan de vakanties van de openbare basisscholen in Ridderkerk. Algemene informatie voor nieuwe leden.

Nadere informatie

Algemene lesvoorwaarden van Muziekschool De Regenboog

Algemene lesvoorwaarden van Muziekschool De Regenboog Algemene lesvoorwaarden van Muziekschool De Regenboog 1. Aanmelding Aanmelding kan uitsluitend plaatsvinden door middel van een volledig ingevuld inschrijfformulier. De cursus kan beginnen als een ondertekend

Nadere informatie

1. Werken met natuurlijke materialen

1. Werken met natuurlijke materialen Brede School Activiteitenaanbod (BSA) mei juni 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Werken met natuurlijke materialen...1 2. Voetbalworkshop...3 3. Sportcarrousel...3 4. Graffiti...4 5. Op eigen houtje!...5

Nadere informatie

Melissa van den Berg. Informatiefolder voor leerlingen en ouders 2018/2019. Inleiding

Melissa van den Berg. Informatiefolder voor leerlingen en ouders 2018/2019. Inleiding Informatiefolder voor leerlingen en ouders 2018/2019 Inleiding Voor je ligt de informatiefolder over De Balletschool te Arnhem. In deze folder worden de belangrijkste zaken voor het komende jaar vermeld

Nadere informatie

kinderateliers 17 september 2014

kinderateliers 17 september 2014 kinderateliers De ateliers bestaan uit een serie lessen (minimaal 5 maximaal 10) van een uur met uitzondering van ateliers beeldend 1,5 uur Kosten zijn 3,- per les Tijdstip: direct na schooltijd Locatie:

Nadere informatie

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) januari t/m maart 2013. ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) januari t/m maart 2013. ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal Brede School Activiteitenaanbod (BSA) januari t/m maart 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Beeldhouwen... 1 2. Zaalhockey... 2 3. Sportcarrousel... 3 4. Voetbalschool... 3 5. Schatkisten maken...

Nadere informatie

Per Omgaande schooljaar 2015 2016 18 september 2015 nummer 2

Per Omgaande schooljaar 2015 2016 18 september 2015 nummer 2 Bossestraat 8b 5374 HT Schaijk Postbus 111 5374 ZJ Schaijk e-mail: dir.denomgang@optimusonderwijs.nl tel: 0486-461283 Per Omgaande schooljaar 2015 2016 18 september 2015 nummer 2 Inhoud Van de directie

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Zoals u ook in de algemene voorwaarden kunt lezen tekent u voor een heel seizoen les. Het is dus niet mogelijk om halverwege het jaar op te zeggen.

Zoals u ook in de algemene voorwaarden kunt lezen tekent u voor een heel seizoen les. Het is dus niet mogelijk om halverwege het jaar op te zeggen. Hardenberg, 2012 Geachte belangstellende, U hebt informatie gevraagd over eventuele lessen op drums of melodisch slagwerk. In de bijlagen vind u de algemene voorwaarden, een aanmeldingsformulier en een

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang De Klimop school

Tussen Schoolse Opvang De Klimop school 2016 Tussen Schoolse Opvang De Klimop school Fitkidz 1-4-2016 Fitkidz Van harte welkom Wie zijn wij: Fitkidz is een jonge en zeer gedreven organisatie met professionele- en gemotiveerde mensen. Onze organisatie

Nadere informatie

Informatiefolder voor leerlingen en ouders 2016/2017

Informatiefolder voor leerlingen en ouders 2016/2017 Informatiefolder voor leerlingen en ouders 2016/2017 Inleiding Voor je ligt de informatiefolder over De Balletschool te Arnhem. In deze folder worden de belangrijkste zaken voor het komende jaar vermeld,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CURSUSSEN BETALEN. Inschrijven

ALGEMENE VOORWAARDEN CURSUSSEN BETALEN. Inschrijven ALGEMENE VOORWAARDEN CURSUSSEN Inschrijven Een cursist schrijft zich in met het digitale inschrijfformulier. De inschrijving geldt voor het gehele seizoen, september t/m juni. Uitzondering vormen de korte

Nadere informatie

Schooljaar Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. Meer informatie nodig? Contact:

Schooljaar Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. Meer informatie nodig? Contact: Schooljaar 2018-2019 Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving Meer informatie nodig? Contact: www.muziekschooldehondsrug.nl mail@muziekschooldehondsrug.nl Jaarplanning Begin nieuwe

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Meer Dance & Events Hoofddorp

ALGEMENE VOORWAARDEN. Meer Dance & Events Hoofddorp ALGEMENE VOORWAARDEN Meer Dance & Events Hoofddorp Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Aanmelding... 2 3. Proefles... 2 4. Lesgeld... 3 5. Betalingswijze... 3 6. Korting op zorgpremie Zorg en Zekerheid... 3 7.

Nadere informatie

Afwezig? Administratieve vragen info@danshuishaarlem.nl en vragen omtrent betalingen rob@danshuishaarlem.nl. Overlast in de Egelantier

Afwezig? Administratieve vragen info@danshuishaarlem.nl en vragen omtrent betalingen rob@danshuishaarlem.nl. Overlast in de Egelantier Per 1 oktober is het BTW tarief naar 21% gegaan. Danshuis Haarlem heeft besloten deze verhoging niet aan u door te berekenen, het lesgeld blijft dit seizoen dus ongewijzigd! Nieuwsbrief 2 Oktober 2012

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Welkom bij The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn!

Algemene Voorwaarden. Welkom bij The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn! Algemene Voorwaarden Welkom bij The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn! Hierbij vind je informatie over The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn en de algemene regels die bij The Essence of Life,

Nadere informatie

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Dorine van der Beek geeft kinderdanslessen en Dans & Yoga

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Dorine van der Beek geeft kinderdanslessen en Dans & Yoga De 17 dansdocenten UCK stellen zich voor! Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans Opleiding Stedelijk Instituut voor Ballet te Antwerpen onder leiding van Jos Brabants Met veel plezier

Nadere informatie

Nieuwe trainers bij onze club.

Nieuwe trainers bij onze club. Nieuwe trainers bij onze club. Met ingang van het nieuwe seizoen zullen we twee (2) nieuwe trainers tegen gaan komen. Mauricio (Kleis Kivits) hebben sommige al binnen de vereniging tegen kunnen komen omdat

Nadere informatie

1. Kleuters en muziek

1. Kleuters en muziek Brede School Activiteitenaanbod (BSA) september-oktober 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Kleuters en muziek...1 2. Mozaïeken...2 3. Tekenen en schilderen...3 4. Meidenboutique...4 5. De koude keuken...5

Nadere informatie

Speciale kids dansgroep DreamTeam o.l.v. Susan van Enckevort

Speciale kids dansgroep DreamTeam o.l.v. Susan van Enckevort DANS YOGA SPEL Speciale kids dansgroep DreamTeam o.l.v. Susan van Enckevort Lokatie: Balletstudio Dorris Titulaer Hoogstraat 11 5911 HX Venlo Algemene info folder, uitgave: mei 2013. Correspondentie adres:

Nadere informatie

Danskleding locatie Houten

Danskleding locatie Houten Danskleding locatie Houten e kleding: Om nog meer eenheid, rust en professionaliteit uit te stralen en daarnaast als docent nog beter te kunnen corrigeren, geldt er voor een aantal lessen voorgeschreven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus 2014

NIEUWSBRIEF augustus 2014 NIEUWSBRIEF augustus 2014 Beste ouders/ verzorgers en kinderen, De zon laat zich helaas niet meer zoveel zien, de dagen totdat de scholen beginnen zijn alweer op twee handen te tellen..kortom, het einde

Nadere informatie

2014-2015. Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. en meer...

2014-2015. Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. en meer... 2014-2015 Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving en meer... Telefoon: 0598-468724 Web: www.muziekschooldehondsrug.nl E-mail: info@muziekschooldehondsrug.nl Leslocaties: Dr.

Nadere informatie

LESGELD & VOORWAARDEN SEIZOEN

LESGELD & VOORWAARDEN SEIZOEN LESGELD & VOORWAARDEN SEIZOEN 2018 2019 Aantal lessen in de week In 9 keer (alleen automatisch incasso!) In 1 keer (overboeking/ contant) In 1 keer (alleen contant!) 1 uur 35, - per termijn 315, - 2 uur

Nadere informatie

Danskleding locatie Loenen

Danskleding locatie Loenen Danskleding locatie Loenen e kleding: Om nog meer eenheid, rust en professionaliteit uit te stralen en daarnaast als docent nog beter te kunnen corrigeren, geldt er voor een aantal lessen voorgeschreven

Nadere informatie

INHOUDSTAFEL. beknopte studiegids. opties/uurroosters/ studiemogelijkheden. voor alle info: dans@samwdlier.net

INHOUDSTAFEL. beknopte studiegids. opties/uurroosters/ studiemogelijkheden. voor alle info: dans@samwdlier.net opties/uurroosters/ voor alle info: studiemogelijkheden WOORD kunst Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans wdlier.be - 2500 LIER Gasthuisvest 50, 2500 Lier - Tel. (03)480 45 79 - Fax (03)488 60

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

1. Schilderen in het Ruslandjaar

1. Schilderen in het Ruslandjaar Brede School Activiteitenaanbod (BSA) maart-april 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Schilderen in het Ruslandjaar...1 2. Volleybal...2 3. Sportcarrousel...3 4. Graffiti...4 5. Zeepkisten maken...5

Nadere informatie

Mobieltjeshouder maken vanaf groep 8 Je mobieltje is nooit meer zoek met deze mooie mobielhouder.

Mobieltjeshouder maken vanaf groep 8 Je mobieltje is nooit meer zoek met deze mooie mobielhouder. KINDERACTIVITEITEN - seizoen 2015-2016 Timmeren (vanaf groep 6) Datum: maandag 26 oktober Datum: maandag 26 oktober 18.30 20.00 uur 18.45 20.15 uur 20,- ( tweewekelijks) Kosten 40,- ( wekelijks) De Toel,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zangles

Algemene voorwaarden Zangles Algemene voorwaarden Zangles 1. Inschrijving 1.1 Inschrijving vindt plaats door aanmelding via het toesturen van een volledig ingevuld inschrijfformulier aan: Willemijn van Helden Gustoweg 45 N 3029 AR

Nadere informatie

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Dorine van der Beek geeft kinderdanslessen en Dans & Yoga

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Dorine van der Beek geeft kinderdanslessen en Dans & Yoga De 16 dansdocenten UCK stellen zich voor! Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans Opleiding Stedelijk Instituut voor Ballet te Antwerpen onder leiding van Jos Brabants Met veel plezier

Nadere informatie

Kaarten bestellen: Vanaf woensdag 20 april om 14.30 uur kunt u online kaarten reserveren via

Kaarten bestellen: Vanaf woensdag 20 april om 14.30 uur kunt u online kaarten reserveren via Algemene informatie eindvoorstelling 2016: Breaking News Beste leerling en ouder(s), Onze jaarlijkse eindvoorstelling komt steeds dichterbij. Ook dit jaar zullen wij 4 voorstellingen verzorgen. De voorstellingen

Nadere informatie

Nieuw in Tilburg! [Geef tekst op]

Nieuw in Tilburg! [Geef tekst op] Nieuw in Tilburg! [Geef tekst op] +31613021720 Info@muziekschoolmontauban.nl www.muziekschoolmontauban.nl Over Muziekschool Montauban Muziekschool Montauban staat voor de bereikbaarheid van muziekles voor

Nadere informatie

De Haarlemse Balletschool

De Haarlemse Balletschool 2014 d a n s j a a r 2015 De Haarlemse Balletschool 3 5 7 9 11 13 15 17 18 20 vooraf de docenten klassiek ballet moderne dans peuter- en kleuterdans dancemix en streetdance lesrooster lesgeld en vakanties

Nadere informatie

Brede School Activiteiten periode maart t/m mei 2014

Brede School Activiteiten periode maart t/m mei 2014 Brede School Activiteiten periode maart t/m mei 2014 Brede School de Vuurvlinder is een samenwerkingsverband tussen: De Gooise Daltonschool, De Sterrenwachter en Buiten Schoolse Opvang Jump-Inn Beste ouders/verzorgers

Nadere informatie

DANS MET MIJ! LESBRIEF

DANS MET MIJ! LESBRIEF DANS MET MIJ! LESBRIEF De voorstellingen van Hofplein, laten verwonderen, zijn fantasierijk en nemen het publiek mee naar de wereld van de verbeelding. HOFPLEIN ROTTERDAM Hofplein Rotterdam is al 30 jaar

Nadere informatie

Danskleding locatie Loenen

Danskleding locatie Loenen Danskleding locatie Loenen e kleding: Om nog meer eenheid, rust en professionaliteit uit te stralen en daarnaast als docent nog beter te kunnen corrigeren, geldt er voor een aantal lessen voorgeschreven

Nadere informatie

Welkom op Thorbecke Merkelbachstraat! mavo

Welkom op Thorbecke Merkelbachstraat! mavo Welkom op Thorbecke Merkelbachstraat! mavo Leuk dat je meer wilt weten over onze school. Thorbecke Merkelbachstraat is een gezellige, overzichtelijke mavo waar iedereen elkaar kent. Bijzonder is dat je

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 10 maart t/m 25 april 2014 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze

Nadere informatie

DANS INHOUDSTAFEL. beknopte studiegids. voor alle info:

DANS INHOUDSTAFEL. beknopte studiegids. voor alle info: Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Gasthuisvest 50, 2500 Lier - Tel. (03)480 45 79 e-mail: info@samwdlier.net - www.samwdlier.be filialen in Berlaar, Boechout, Lint, Malle, Nijlen, Ranst en

Nadere informatie

1.5 Zowel 1.2 als 1.3 geldt eveneens voor het personeel van Dance Studio Janien.

1.5 Zowel 1.2 als 1.3 geldt eveneens voor het personeel van Dance Studio Janien. Algemene voorwaarden Dance Studio Janien: Om zo goed en optimaal mogelijk lessen te verzorgen in een prettige omgeving is het belangrijk dat een ieder die onze studio bezoekt, op de hoogte is van onze

Nadere informatie

Nieuw!! Projecten Dans

Nieuw!! Projecten Dans Nieuw!! Projecten Dans Dansspetters Dansworkshops met verschillende thema s in aansluiting op alle leeftijden. De workshop begint met een speelse warmingup, waarna met een thema wordt gewerkt wat aansluit

Nadere informatie

KLEDINGVOORSCHRIFTEN Lesseizoen 2014/2015

KLEDINGVOORSCHRIFTEN Lesseizoen 2014/2015 KLEDINGVOORSCHRIFTEN Lesseizoen 2014/2015 INHOUDSOPGAVE: Kinderlessen Kleuterdans Kinderballet Pre- ballet Dansmix Klassiek ballet Klassiek ballet Klassiek repertoire Floorbarre Spitzen Moderne dans Moderne

Nadere informatie

www.dcflashdance.nl Danslessen, workshops, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, modeshows, dansshows, teambuilding, jubileum, opening, privélessen

www.dcflashdance.nl Danslessen, workshops, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, modeshows, dansshows, teambuilding, jubileum, opening, privélessen www.dcflashdance.nl Danslessen, workshops, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, modeshows, dansshows, teambuilding, jubileum, opening, privélessen Inhouds Opgave Even voorstellen 3 Workshops 4 Kinderfeestjes

Nadere informatie

Naar de brugklas. Naar de brugklas...

Naar de brugklas. Naar de brugklas... Naar de brugklas Naar de brugklas... spannend! Naar de brugklas gaan vinden veel leerlingen spannend. We vinden het belangrijk dat je je snel thuis voelt op onze school! Daar gaan we je ook bij helpen.

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

Zoek je talent en ontdek waar je goed in bent!

Zoek je talent en ontdek waar je goed in bent! Zoek je talent en ontdek waar je goed in bent! Welkom bij het cursusbureau Elk kind heeft talent. Of dat nou dansen, voetballen, acteren, proefjes doen of knutselen is, iedereen is wel ergens goed in!

Nadere informatie

Inschrijfformulier Inglot Pro Studio

Inschrijfformulier Inglot Pro Studio Inschrijfformulier Inglot Pro Studio Onderstaande gegevens dienen volledig te worden ingevuld. Startdatum opleiding Persoonlijke gegevens Naam Achternaam Geboortedatum (maand + jaar) Adres :... Postcode

Nadere informatie

cursusoverzicht Weststellingwerf 2013-2014 Centrum voor de Kunsten Scala Centrum voor de Kunsten

cursusoverzicht Weststellingwerf 2013-2014 Centrum voor de Kunsten Scala Centrum voor de Kunsten Scala Wolvega - Linde College Drafsportlaan 22 8472 AS Wolvega t. 0522-258855 f. 0522-240675 e. info@scalameppel.nl Meppel Vledderstraat 3c 7941 LC Meppel t. 0522-258855 f. 0522-240675 e. info@scalameppel.nl

Nadere informatie

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Jacqueline Back geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Jacqueline Back geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans De 17 dansdocenten UCK stellen zich voor! Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans Opleiding Stedelijk Instituut voor Ballet te Antwerpen onder leiding van Jos Brabants Met veel plezier

Nadere informatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie WORKSHOPS Beste ouders, lieve kids van BSO Kids & Go, De workshops Voetbal en Streetdance zijn alweer afgelopen. Het was ontzettend leuk, leerzaam en sportief! We waren voornemens de voetbalworkshops voort

Nadere informatie

PAG. 1. INFOBOEKJE LEDEN, versie Aug 2014

PAG. 1. INFOBOEKJE LEDEN, versie Aug 2014 PAG. 1 PAG. 2 1. 4CONTRIBUTIE Betaling van de contributie vindt plaats middels automatische incasso; een andere betalingswijze is niet mogelijk. Indien de betaling van de contributie niet op tijd geschiedt,

Nadere informatie

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is!

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Ontdek je talent bij de brede school! Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Bij het naschoolse aanbod van de brede school kan jij ontdekken

Nadere informatie

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is!

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Ontdek je talent bij de brede school! Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Bij het naschoolse aanbod van de brede school kan jij ontdekken

Nadere informatie

Fitkidz. Fitkidz heeft een ijzersterk team wat bestaat uit:

Fitkidz. Fitkidz heeft een ijzersterk team wat bestaat uit: Fitkidz Fitkidz is een jong en zeer gedreven organisatie met professionele en gemotiveerde mensen. Onze organisatie heeft de kennis, de ervaring en de middelen om deze unieke TSO succesvol uit te voeren.

Nadere informatie

Meer Bewegen voor Ouderen Activiteiten. Ook voor u!

Meer Bewegen voor Ouderen Activiteiten. Ook voor u! Meer Bewegen voor Ouderen Activiteiten Ook voor u! 1 2 Inleiding Bewegen is natuurlijk goed voor lichaam en geest, maar betekent ook gezelligheid en veel sociale contacten. Bewegen is ook goed als je een

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE

INFORMATIEBOEKJE INFORMATIEBOEKJE 2016-2017 Inhoud - hyperlinks Lesrooster Blz. 3 De inhoud van de les Blz. 4 Wat moet ik aan in de les Blz. 5 Regels in de Balletschool Blz. 5 Lesgeld Blz. 6 Algemene voorwaarden Blz. 6

Nadere informatie

Intensieve dansstage voor meisjes met een hoog dansniveau

Intensieve dansstage voor meisjes met een hoog dansniveau Intensieve dansstage voor meisjes met een hoog dansniveau Zondag 15 november - 13u tot 18u - t Rosco Ronse (Leuzesesteenweg 241-9600 Ronse) 13u- 15u20 : klassiek ballet 15u35-18u00: hedendaagse dans Elisabeth

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

Hofplein Rotterdam. Mei 2018

Hofplein Rotterdam. Mei 2018 Hofplein Rotterdam Mei 2018 - Algemene voorwaarden Jeugdtheater Hofplein - Algemene voorwaarden korte cursus Jeugdtheater Hofplein Tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is overeengekomen gelden in alle

Nadere informatie

Beste leerling/ ouder(s),

Beste leerling/ ouder(s), Beste leerling/ ouder(s), In deze brief staat belangrijke informatie over de eind voorstelling Breaking News. Het verzoek om deze informatie goed door te lezen. Alle dansers, met uitzondering van de Kids

Nadere informatie

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) november-december 2012. ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) november-december 2012. ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal Brede School Activiteitenaanbod (BSA) november-december 2012 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Dieren schilderen...1 2. Creatief...2 3. Free running...3 4. Sportcarrousel...4 5. Drumkisten...5 6. Kinderkoor...5

Nadere informatie

Trainingswijzer. Bewegen/Bewegen en Regelen. 1. Bewegen op de maat van de muziek 2. Warming-up, Dans, Cooling Down geven 3.

Trainingswijzer. Bewegen/Bewegen en Regelen. 1. Bewegen op de maat van de muziek 2. Warming-up, Dans, Cooling Down geven 3. Klas: Groep: Trainingswijzer Vak: L.O. 1 Domein: Bewegen/Bewegen en Regelen Studiepunten: Kerndoelen: 10, 16, 17, 18, 19 Activiteit: Bewegen en Muziek Doel: 1. Bewegen op de maat van de muziek 2. Warming-up,

Nadere informatie

GEDIPLOMEERDE UNIEKE PERSOONLIJK SAMEN WERKEN STIMULERENDE LEIDING LOCATIE CONTACT SAMEN SPELEN ONTWIKKELING ROZENDAAL

GEDIPLOMEERDE UNIEKE PERSOONLIJK SAMEN WERKEN STIMULERENDE LEIDING LOCATIE CONTACT SAMEN SPELEN ONTWIKKELING ROZENDAAL GEDIPLOMEERDE LEIDING UNIEKE LOCATIE ROZENDAAL PERSOONLIJK CONTACT STIMULERENDE ONTWIKKELING WERKEN SPELEN Inleiding U heeft een inschrijfformulier ontvangen van Stichting Peuterspeelzaal de Eekhoorn.

Nadere informatie

werken voor talent! MET DE IPAD!

werken voor talent! MET DE IPAD! Groene Hart Rijnwoude is kleinschalig met een breed onderwijsaanbod op het gebied van vmbo-b/k, tl en havo. Op onze school staat Leren met uitzicht centraal. We geven onze leerlingen uitzicht op een goede

Nadere informatie

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is!

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Ontdek je talent bij de brede school! Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Bij het naschoolse aanbod van de brede school kan jij ontdekken

Nadere informatie

A l g e m e n e v o o r w a a r d e n

A l g e m e n e v o o r w a a r d e n A l g e m e n e v o o r w a a r d e n Hartelijk welkom bij De Hoekse Dolfijn. U heeft gekozen voor een bedrijf dat streeft naar een hoge kwaliteit. Duidelijkheid is ook een vorm van kwaliteit. Daarom hebben

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

CURSUSAANBOD 2018 / 2019

CURSUSAANBOD 2018 / 2019 CURSUSAANBOD 2018 / 2019 Uitgave van: Stichting Dorpshuis Het Trefpunt Juli 2018 Contactpersonen: Geertje Boes-Schouten Zeilstraat 32 tel.: 601898 Heleen Boes Akkerstraat 27 cursussen@trefpuntmarken.nl

Nadere informatie

Informatieboekje Afdeling gymnastiek DIO-Ugchelen

Informatieboekje Afdeling gymnastiek DIO-Ugchelen Informatieboekje Afdeling gymnastiek DIO-Ugchelen 1 Voorwoord Wij heten u van harte welkom bij de afdeling gymnastiek van DIO- Ugchelen. U bent geïnteresseerd in gymnastiek en heeft misschien al een proefles

Nadere informatie

VIOOL. Voor vragen kunt u altijd bij de docent terecht! De lessen blijven worden gegeven op dinsdag en woensdag, woensdag in Ter Apel.

VIOOL. Voor vragen kunt u altijd bij de docent terecht! De lessen blijven worden gegeven op dinsdag en woensdag, woensdag in Ter Apel. VIL De viool is een instrument dat al eeuwenlang bestaat. Het is het hoogst klinkende en kleinste instrument van de strijkinstrumenten. Het is gemaakt van hout en heeft vier snaren. Door met de strijkstok

Nadere informatie

Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. en meer...

Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. en meer... 2015-2016 Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving en meer... Telefoon: 0598-468724 Web: www.muziekschooldehondsrug.nl E-mail: info@muziekschooldehondsrug.nl Leslocaties: Dr.

Nadere informatie

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8 Naschoolse activiteiten 6 januari 14 februari 2014 Beste leerlingen en ouders/verzorgers van de J.J. Anspachschool, Anspach Dit is de folder van het tweede blok Anspach Actief van het schooljaar 2013-2014!

Nadere informatie

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen,

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Het derde blok NSA voor het schooljaar 2015-2016 staat weer op het punt van beginnen. Voor de groepen 1 t/m 8 is er weer een divers programma samengesteld. Alle

Nadere informatie

Toneel! voor kinderen

Toneel! voor kinderen kom op Toneel! voor kinderen Is hofplein iets voor jou? Schrijf je in voor 1 mei www.jeugdtheaterschoolhofplein.nl DE JeugdTHEATERSCHOOL Thuis spelen zingen en dansen is natuurlijk leuk maar nog leuker

Nadere informatie