Veerse Meer 6 Tilburg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Veerse Meer 6 Tilburg"

Transcriptie

1

2 Welkom in deze fantastische woning met separate atelier /kantoorruimte. Voel je thuis in deze zeer luxe afgewerkte villa gelegen in de gewilde woonwijk de Blaak met diverse voorziening als scholen, winkels en uitvalswegen in de directe omgeving. Deze villa is gelegen aan de bosrand. Inhoud: ca. 655 m 3 excl bijgebouw. Woonoppervlakte: 225 m 2 Perceeloppervlakte: 1211 m 2 Bouwjaar: 1993 Duurzaamheid: De gehele woning is optimaal geïsoleerd, kierdicht gemaakt en gedeeltelijk van HR++ glas voorzien. Veiligheid: Het huis is voorzien van een alarmsysteem en video intercom installatie zodat je nooit verrast wordt wie er voor de deur staat. Daarnaast is het perceel volledig omheind. Vraagprijs: , K.K.

3 Via de ruime oprit bereik je de overdekte entree en bij binnenkomst in de hal maak je direct kennis met de bijzondere sfeer van dit huis. De royale hal is voorzien van een travertinvloer, spagtelputz wanden en een spuitwerk plafond. Een lichtkoepel zorgt voor een prachtig, natuurlijk lichtinval. De hal biedt toegang tot het luxe toilet met geheel betegelde leistenen wanden. Het toilet is voorzien van een modern wandcloset, urinoir en design wasbak (alles van het merk Phillippe Starck). De meterkast is bijzonder uitgebreid en voorzien van de alarminstallatie. Tevens is de woning voorzien van een domoticasysteem voor de verwarming en de verlichting.

4 Wie kookt er nu niet graag in zo n keuken? Deze luxe, hoogglans keukeninrichting is voorzien van vele luxe en bergruimte. De moderne wandopstelling heeft een combimagnetron, stoomoven (Miele) en koelkast met biofreshlades. Het eigentijdse kookeiland is voorzien van o.a. een 4 pits gaskookplaat met wok brander, een dubbele design afzuigunit, vaatwasser, warmhoudla, cooker en is afgewerkt een mooi 'dik' composiet blad. De vaste eettafel, wijnklimaatkast (Bosch) en de koffiecorner maken deze keuken compleet. Door de lichtstraat, zijramen en de schuifpui heb je een prachtig lichtinval in deze keuken. Net als in de hal, ligt in de keuken een travertin vloer waaronder vloerverwarming is gelegen.

5 Wanneer je vanuit de hal binnenkomt in de woonkamer, word je direct verrast door de grote open ruimte en de aparte vorm van de woonkamer. Deze uiterst sfeervolle woonkamer biedt een zee van licht door de raampartijen over de volledige breedte aan de achterzijde. Hierdoor heb je vanuit de woonkamer een mooi uitzicht op de heerlijke tuin. Op de vloer ligt travertin waaronder vloerverwarming. De wanden zijn afgewerkt met spagtelputz. Het strak gestucte plafond is voorzien van inbouwspots. Centraal tref je een gashaard aan die het zitgedeelte scheidt van het eetgedeelte.

6 Het eetgedeelte is ruim van opzet, genoeg ruimte om een grote eettafel te plaatsen waar je gezelligg met je gezin of vrienden kunt tafelen. Dee vloer is voorzien van travertin t en vloerverwarming. De wanden zijn afgewerkt met spagtelputz. Ook tref je hier een paneel aan voor dee bediening van het domotica systeem.

7 Vanuit het eetgedeelte bereik je deze multifunctionele ruimte. Deze ruimte is uitermate geschikt als werk, speel,hobby of slaapkamer. De vloer is voorzien van prachtig wengé. De grote raampartij en de schuifpui zorgen wederom voor een prachtig, natuurlijke lichtinval in deze kamer. De wanden zijn afgewerkt met een strak stucwerk en je treft een designradiator aan.

8 Tevens tref je op de begane grond nog een royale slaapkamer en badkamer aan. Deze prachtige slaapkamer heeft gladde stucwerk wanden en stucwerk plafond met inbouwspots. Ook is hier weer de prachtige wengé vloer. Deze slaapkamer heeft een schuifpui die toegang geeft tot een rond terras waar u kunt geniet van de zon en de tuin. De praktische, grote vaste kastenwand en de mooie designradiator maken deze slaapkamer helemaal af. Deze slaapkamer biedt toegang tot de mooie badkamer.

9 Ook deze badkamer is weer helemaal gemaakt in de stijl en sfeer van dit huis. Modern, eigentijds en toch sfeervol. De wanden zijn geheel betegeld met het mooie, natuurlijke materiaal: leisteen. Het ligbad is voorzien van een moderne mengkraan. Fraaie inloopdouche met thermostaatkraan. Er is een vrijdragend toilet en bidet geplaatst. Het sanitair is van het bekende merk Phillippe Starck. Het houten badmeubel met volop bergruimte de fraaie spiegel en de designradiator maken deze badkamer helemaal compleet.

10 De eerste verdieping verrast je bij bovenkomst op een wand met vele praktische kasten. Dan bereik je de masterbedroom. Deze slaapkamer is heerlijk ruim en bijzonder licht door de ramen en de schuifpui. Hierdoor ontstaat er een fantastische ruimte. De wengévloer loopt door over de gehele verdieping. Ook tref je hier weer een praktische kastenwand aan waar je veel kleding kunt opbergen. De indirecte verlichting op de wanden en in het plafond geven deze kamer een speels karakter. Op deze kamer tref je ook een scherm aan om het domoticasysteem te bedienen.

11 De tweede badkamer is heerlijk ruim en afgewerkt met wengé en leisteen, wat deze badkamer heel sfeervol maakt. Het ligbad is groot en heeft een prachtige designkraan. Het royale badmeubel is voorzien van diverse praktische lades en een moderne wasbak met dubbele kraan. De spiegelkasten erboven bieden ook veel bergruimte. De fraaie inloopdouche heeft een speels ingebouwde verlichting en een rainshower.

12 Vanuit de badkamer bereik je de relaxruimte. Een heerlijke frisse, lichte ruimte met sauna. De centrale gashaard met leistenen wand erom heen, geven deze ruimte echt een sfeervol karakter. De wanden zijn van glad stucwerk, evenals het plafond. In het plafond zijn inbouwspots gemaakt. Deze relaxruimte is voorzien van een schuifpui die toegang geeft tot het plat dak. Kortom een fantastische ruimte waar je heerlijk tot rust kunt komen. Je kunt deze relaxruimte ook ombouwen tot een extra slaapkamer.

13 Hier ben je ECHT buiten! De bijzondere en pal op het zuiden gelegen achtertuin is van alle gemakken voorzien. Direct tegen de woning ligt een prachtig, ruim overdekt terras met heaters en mooie grote, moderne tegels. Door gebruik te maken van verlichting, gazon, haagjes, grote bomen en vaste beplantingen is een gezellige tuin gecreëerd. Door de vele groenblijvers is deze tuin ook in het winterseizoen erg groen.

14 verlichting, gazon, haagjes, grote bomen en vaste beplantingen is een gezellige tuin verlichting, gazon, haagjes, grote omen en vaste beplantingen is een gezellige tuin In de tuin treft u een tuinhuisje (voor uw tuingereedschap) en een bijgebouw aan met grote overkapping. Het overdekte terras is modern afgewerkt met grote, moderne tegels, gemetselde muren en gedeeltelijk een houten wand. Een heerlijk plek om te vertoeven tijdens de zomeravonden maar door de sfeervolle haard ook ideaal op de wat frissere avonden.

15 verlichting, gazon, haagjes, grote bomen en vaste Het bijgebouw is ideaal als atelierruimte, werkruimte of als bergruimte. Deze ruimte is royaal van opzet, afgewerkt met een betonnen vloer en hardhouten puien met dubbele beglazing.

16 * Deze woning is voorzien van 20 zonnepanelen, die de kosten voor elektra meer dan halveren (ca kwh per jaar). * De wanden aan de buitenzijde zijn geïmpregneerd om vervuiling tegen te gaan. * Voorbereidingen voor zwembad zijn getroffen. * Woning is goed geïsoleerd. * Deze woning is voorzien van een domoticasysteem, videofoon en alarminstallatie. * Oprit geschikt voor meerdere auto s. * Royale inpandig bereikbare garage met sectionaal deur, tegelvloer, aansluitingen wasapparatuur en c.v. installatie.

17 De tuin geeft via een poort in de omheining direct toegang tot de naastgelegen bossen, waar u heerlijk van de natuur kunt genieten.

18 * Deze woning is voorzien van 20 zonnepanelen, die de kosten voor elektra meer dan halveren (ca kwh per jaar).

19

20 Plattegrond Ook de tweede slaapkamer is tot in de puntjes afgewerkt. Magnoliahof 8 Reusel Net als alle slaapkamers is deze kamer voorzien van mooi laminaat, strakke stucwerk wanden en plafond. Deze kamer is extra licht door de ligging op de hoek van het huis en de realisatie van ramen aan twee muren.

21 Ook de tweede slaapkamer is tot in de puntjes afgewerkt. Net als alle slaapkamers is deze kamer voorzien van mooi laminaat, strakke stucwerk wanden en plafond. Deze kamer is extra licht door de ligging op de hoek van het huis en de realisatie van ramen aan twee muren.

22 Wij behartigen de belangen van de verkoper. De makelaarscourtage komt dus voor rekening van de verkoper. U kunt een eigen NVMaankoopmakelaar inschakelen die uw belangen behartigt. Hoewel wij bij de samenstelling van deze brochure nauwkeurig te werk zijn gegaan kunnen geen rechten worden ontleend aan eventuele. onjuistheden. De meet instructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Wanneer u deze woning koopt dient u bij de notaris een waarborgsom te storten of een bankgarantie af te geven ter grootte van 10 % van de koopsom. Graag horen wij uw reactie na de bezichtiging van dit huis. U kunt ons bellen of mailen. (040) makelaar@janjansen.nl Zoekt u een echt goed hypotheekadvies? Bel dan onze hypotheekadviseurs Jeroen van Belkom of Dennis Heesterbeek op (040)

Pegbroekenlaan 60, Veldhoven

Pegbroekenlaan 60, Veldhoven Pegbroekenlaan 60, Veldhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook

Nadere informatie

Denestraat 23, Reusel

Denestraat 23, Reusel Denestraat 23, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06) den Dries 4, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

De Uilenburg 26, Veldhoven

De Uilenburg 26, Veldhoven De Uilenburg 26, Veldhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een

Nadere informatie

Grasvink 29, Eindhoven

Grasvink 29, Eindhoven Grasvink 29, Eindhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Denestraat 23, Reusel

Denestraat 23, Reusel Denestraat 23, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin.

Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin. Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin. Ligging : Schweitzerlaan 30, Eindhoven. Aanvaarding : In overleg Perceel

Nadere informatie

Grasmus 55, Eindhoven

Grasmus 55, Eindhoven Grasmus 55, Eindhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

T E K O O P. Moonslaan 22a te Maarheeze. De Moonslaan is een fraaie laan. met aan weerszijden prachtige. villa s en volgroeide bomen.

T E K O O P. Moonslaan 22a te Maarheeze. De Moonslaan is een fraaie laan. met aan weerszijden prachtige. villa s en volgroeide bomen. Moonslaan 22a - Maarheeze De Moonslaan is een fraaie laan met aan weerszijden prachtige villa s en volgroeide bomen. De winkelstraat, scholen, het Medische Centrum, het cultureel centrum de Smeltkroes,

Nadere informatie

Boekweitstraat 26, Veldhoven

Boekweitstraat 26, Veldhoven Boekweitstraat 26, Veldhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook

Nadere informatie

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06) Kremer 20, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel leuk

Nadere informatie

Grasmus 25, Eindhoven

Grasmus 25, Eindhoven Grasmus 25, Eindhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Hoogstraat 345, Eindhoven

Hoogstraat 345, Eindhoven Hoogstraat 345, Eindhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een

Nadere informatie

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06) State 36, Veldhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

De Steenzager 23, Veldhoven

De Steenzager 23, Veldhoven De Steenzager 23, Veldhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook

Nadere informatie

Hoekwal 22, Veldhoven

Hoekwal 22, Veldhoven Hoekwal 22, Veldhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Plonderijen 33, Reusel

Plonderijen 33, Reusel Plonderijen 33, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Lengtewal 6, Veldhoven

Lengtewal 6, Veldhoven Lengtewal 6, Veldhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Lensheuvel 70 A, Reusel

Lensheuvel 70 A, Reusel Lensheuvel 70 A, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een

Nadere informatie

Hoogcasteren 3, Hoogeloon

Hoogcasteren 3, Hoogeloon Hoogcasteren 3, Hoogeloon Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Molvense Erven HK Nuenen k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Molvense Erven HK Nuenen k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Molvense Erven 113 5672 HK Nuenen 495.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 495.000 k.k. Postcode 5672 HK Ligging Aan

Nadere informatie

Botsehei 6, Veldhoven

Botsehei 6, Veldhoven Botsehei 6, Veldhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Molenstraat 22 Reusel

Molenstraat 22 Reusel Molenstraat 22 Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Bergeijk: Vaandelruiter 5a Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Vaandelruiter 5a Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Vaandelruiter 5a Vraagprijs: 550.000 k.k. Vaandelruiter 5a Onder architectuur gerealiseerde moderne ruime vrijstaande villa (inhoud ca. 970 m3) met garage, kantoor- cq. praktijkruimte/ atelier

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Herselsestraat XK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Herselsestraat XK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Herselsestraat 28 5708 XK Helmond 315.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 315.000 k.k. Postcode 5708 XK Ligging Aan

Nadere informatie

OSPEL - Meester Hermansstraat 11. Vraagprijs: ,- k.k.

OSPEL - Meester Hermansstraat 11. Vraagprijs: ,- k.k. OSPEL - Meester Hermansstraat 11 Vraagprijs: 449.000,- k.k. INSTAPKLAAR! Sfeervol en luxe vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, garage, grote carport en tuin,gelegen in een rustige en kindvriendelijke

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Ockenburghpark ML Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Ockenburghpark ML Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Ockenburghpark 10 5709 ML Helmond 369.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 369.000 k.k. Postcode 5709 ML Ligging Aan

Nadere informatie

Hoogcasteren 3, Hoogeloon

Hoogcasteren 3, Hoogeloon Hoogcasteren 3, Hoogeloon Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een

Nadere informatie

Klavierstraat 34, Beek en Donk

Klavierstraat 34, Beek en Donk Klavierstraat 34, Beek en Donk Kenmerken Overdracht Vraagprijs 229.000 k.k. Aangeboden sinds 18-07-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06) de Wan 9, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel leuk

Nadere informatie

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47 WAALRE, WILLIBRORDUSLAAN 47 ZEER RUIME TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE, GELEGEN OP EEN RUIM PERCEEL IN GEWILDE WOONOMGEVING,

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Eindbeemden NZ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Eindbeemden NZ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Eindbeemden 2 5706 NZ Helmond 449.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 449.000 k.k. Postcode 5706 NZ Ligging In woonwijk

Nadere informatie

TE KOOP. De Esdoorn 4 BUDEL. Vraagprijs: 239.500 k.k. Perceel: Inhoud: 176m² 349m³

TE KOOP. De Esdoorn 4 BUDEL. Vraagprijs: 239.500 k.k. Perceel: Inhoud: 176m² 349m³ TE KOOP De Esdoorn 4 BUDEL Vraagprijs: 239.500 k.k. Perceel: Inhoud: 176m² 349m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 239.500 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Helft van dubbel Bouwjaar 2008 Algemene

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kamperfoelie DM Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kamperfoelie DM Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Kamperfoelie 20 5708 DM Helmond 425.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 425.000 k.k. Postcode 5708 DM Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Finisterelaan TD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Finisterelaan TD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Finisterelaan 26 5627 TD Eindhoven 475.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 475.000 k.k. Postcode 5627 TD Ligging Aan

Nadere informatie

Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven

Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven Henk van den Broeklaan 17. Eindhoven Op absolute toplocatie, in de zeer geliefde villawijk in Acht-Zuid is deze ruime, luxe bungalow (inhoud circa 900 m3) met inpandige

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Molenstraat BN Aarle-Rixtel k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Molenstraat BN Aarle-Rixtel k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Molenstraat 84 5735 BN Aarle-Rixtel 350.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 350.000 k.k. Postcode 5735 BN Ligging In

Nadere informatie

Van Gerwenstraat 9, Hapert

Van Gerwenstraat 9, Hapert Van Gerwenstraat 9, Hapert Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een

Nadere informatie

TE KOOP. Biedprijs vanaf 349.000,- k.k. (V.P. 409.000,- k.k.) AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Biedprijs vanaf 349.000,- k.k. (V.P. 409.000,- k.k.) AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP GRIMSELPAS 10 EINDHOVEN Perfect afgewerkte moderne geschakelde bungalow van maar liefst 500 m3 met garage, prachtige aangelegde zonnige voor- en achtertuin, eigen oprit voor 2 auto s en sfeervol

Nadere informatie

TE KOOP FRANS SNIJDERSLAAN 2-B EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP FRANS SNIJDERSLAAN 2-B EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP FRANS SNIJDERSLAAN 2-B EINDHOVEN Perfect afgewerkte tussenwoning met mooie overkapping, berging en royale aangelegde tuin. Fraai afgewerkt met kunststof kozijnen met HR++ beglazing, strakke moderne

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? het Buske GV Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? het Buske GV Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP het Buske 33. 5708 GV Helmond 264.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 264.000 k.k. Postcode 5708 GV Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Tivoli 16 Stiphout, Helmond

Tivoli 16 Stiphout, Helmond info@vanderpas-partners.nl www.vanderpas-partners.nl Tivoli 16 Stiphout, Helmond J.P. van der Straten Gistel 1 5707 GT Helmond 0492 521896 06 54783555 Soort woning : Vraagprijs : Perceel : Inhoud : Bouwjaar

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Kapellerweg 9 5707 JR Helmond 249.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 249.000 k.k. Postcode 5707 JR Ligging Aan rustige

Nadere informatie

NEERKANT, BAKKERSHOF 13

NEERKANT, BAKKERSHOF 13 Woninginformatie NEERKANT, BAKKERSHOF 13 AARD Vrijstaande woning met ruime losstaande berging gelegen op een ruim vrij gelegen perceel. De in 2014 nieuw gebouwde woning is met hoogwaardige materialen afgewerkt

Nadere informatie

TE KOOP. Willem II Straat 6 Budel. Vraagprijs: 229.000 k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³

TE KOOP. Willem II Straat 6 Budel. Vraagprijs: 229.000 k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³ TE KOOP Willem II Straat 6 Budel Vraagprijs: 229.000 k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 229.000 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Helft van dubbel Bouwjaar 1961

Nadere informatie

Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: k.k.

Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: k.k. Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: 500.000 k.k. Gildetrom 1 Instapklaar te betrekken, zeer verrassend en speels ingedeeld ruim vrijstaand herenhuis (ca. 766m3) met 4/5 slaapkamers, garage en mogelijkheid voor

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Haakakker EZ Mierlo k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Haakakker EZ Mierlo k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Haakakker 23 5731 EZ Mierlo 725.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 725.000 k.k. Postcode 5731 EZ Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Houtsestraat 42 5706 LS Helmond 739.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 739.000 k.k. Postcode 5706 LS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Grasbaan 246, Eindhoven

Grasbaan 246, Eindhoven Grasbaan 246, Eindhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een

Nadere informatie

STROVELDEN 3 BEST, 5685 JZ VRAAGPRIJS: 475.000,-- k.k.

STROVELDEN 3 BEST, 5685 JZ VRAAGPRIJS: 475.000,-- k.k. Prima onderhouden vrijstaand landhuis met inpandige garage, royale living, eetkeuken, gezellig overdekte terras en eerste verdieping met 3 ruime slaapkamers en moderne badkamer. STROVELDEN 3 BEST, 5685

Nadere informatie

TE KOOP. De Spar 12 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 302m² 350m³

TE KOOP. De Spar 12 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 302m² 350m³ TE KOOP De Spar 12 Budel Vraagprijs: 239.000 k.k. Perceel: Inhoud: 302m² 350m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 239.000 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Helft van dubbel Bouwjaar 2003 Algemene

Nadere informatie

Fraai wonen. NEDERWEERT Churchillstraat 9. vraagprijs k.k

Fraai wonen. NEDERWEERT Churchillstraat 9. vraagprijs k.k Fraai wonen NEDERWEERT Churchillstraat 9 vraagprijs 415.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar: ca.

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 440.000,- kosten koper Bouwjaar : 1948 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 143 m² Inhoud : circa 470 m³ Perceel : circa 651 m² Kamers : 3 Ligging : Bosrand Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

Lombartsstraat 4 te DIESSEN

Lombartsstraat 4 te DIESSEN Inhoud: 540 m³ Woonoppervlakte: 154 m² Overige inpandige ruimte: 12 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 1960 Perceel: 507 m² VRAAGPRIJS: 349.000,00 k.k. Lombartsstraat 4 te DIESSEN Op een goede locatie

Nadere informatie

Reisvennestraat 30, te Valkenswaard

Reisvennestraat 30, te Valkenswaard Reisvennestraat 30, te Valkenswaard Vraagprijs 424.000,- kosten koper Bouwjaar : 2010 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 130 m² Inhoud : circa 460 m³ (ex. garage) Perceel : circa 220

Nadere informatie

Z E E R F R A A I E S T I J L V O L L E V I L L A M E T V R I J S T A A N D E G A R A G E. G E L E G E N O P E E N Z E E R R O Y A A L Z O N N I G

Z E E R F R A A I E S T I J L V O L L E V I L L A M E T V R I J S T A A N D E G A R A G E. G E L E G E N O P E E N Z E E R R O Y A A L Z O N N I G Vrijblijvende informatie. Z E E R F R A A I E S T I J L V O L L E V I L L A M E T V R I J S T A A N D E G A R A G E. G E L E G E N O P E E N Z E E R R O Y A A L Z O N N I G P E R C E E L M E T E E N F

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Schutsboom KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Schutsboom KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Schutsboom 57 5706 KH Helmond 735.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 735.000 k.k. Postcode 5706 KH Ligging In woonwijk

Nadere informatie

BOSZEGGE 23 ASSEN k.k.

BOSZEGGE 23 ASSEN k.k. BOSZEGGE 23 ASSEN 439.000 k.k. www.boszegge23.nl Boszegge 23, Assen Op een rustige, kindvriendelijke locatie in het Kloosterbos ligt dit sfeervolle vrijstaand familiehuis. De woningen in Kloosterveen zijn

Nadere informatie

TE KOOP. Peeldijk 31 Budel-Dorplein. Vraagprijs: 299.000 k.k. Perceel: Inhoud: 750m² 555m³

TE KOOP. Peeldijk 31 Budel-Dorplein. Vraagprijs: 299.000 k.k. Perceel: Inhoud: 750m² 555m³ TE KOOP Peeldijk 31 Budel-Dorplein Vraagprijs: 299.000 k.k. Perceel: Inhoud: 750m² 555m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 299.000 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Vrijstaand Bouwjaar 1968

Nadere informatie

Kantoorruimte/kinderkamer Separate ruimte, voorzien van dubbele openslaande glasdeuren, gesitueerd aan de voorzijde van de woning.

Kantoorruimte/kinderkamer Separate ruimte, voorzien van dubbele openslaande glasdeuren, gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Omschrijving PRACHTOBJECT IN MISSCHIEN WEL DE MOOISTE STRAAT VAN VALKENSWAARD! Karakteristiek, gemoderniseerd en hoogwaardig afgewerkt, vrijstaand landhuis met royale inpandige garage op een markant perceel

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Posteleinserf JV Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Posteleinserf JV Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Posteleinserf 4 5706 JV Helmond 495.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 495.000 k.k. Postcode 5706 JV Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Hoekseakker 1, Knegsel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Hoekseakker 1, Knegsel. TE KOOP Hoekseakker 1, Knegsel SFEERVOL VRIJSTAAND LANDHUIS GELEGEN IN PARKACHTIGE TUIN EN EIGEN BOS. DE WONING IS VOORZIEN VAN EEN SLAAPKAMER MET LUXE BADKAMER OP DE BEGANE GROND EN DAARNAAST IS OP HET

Nadere informatie

TE KOOP. Grootschoterweg 165 Budel-Schoot. Vraagprijs: 149.500 k.k.

TE KOOP. Grootschoterweg 165 Budel-Schoot. Vraagprijs: 149.500 k.k. TE KOOP Grootschoterweg 165 Budel-Schoot Vraagprijs: 149.500 k.k. Woonopp.: 90m² Inhoud: 270m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 149.500 k.k. Type appartement Standaard Hoofdtype Portiekflat Bouwjaar

Nadere informatie

Pierre Kemphove 2, 2726 BB Zoetermeer Vraagprijs ,- k.k.

Pierre Kemphove 2, 2726 BB Zoetermeer Vraagprijs ,- k.k. Pierre Kemphove 2, 2726 BB Zoetermeer Vraagprijs 300.000,- k.k. Deze fraai afgewerkte hoekwoning is gelegen in de leuke wijk Buytenwegh, dichtbij het gezellige Stadshart, scholen, sportfaciliteiten en

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Bakelsedijk JG Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Bakelsedijk JG Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Bakelsedijk 184 5703 JG Helmond 219.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 219.500 k.k. Postcode 5703 JG Ligging In woonwijk

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Dr. Schaepmanplantsoen EA Helmond k.k.

TE KOOP. Interesse in deze woning? Dr. Schaepmanplantsoen EA Helmond k.k. TE KOOP Dr. Schaepmanplantsoen 10 5707 EA Helmond 409.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 409.000 k.k. Postcode 5707 EA Ligging

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP MILES DAVISLAAN 12 EINDHOVEN Royaal opgezette vrijstaande bungalow van maar liefst 180 m2, zeer goed onderhouden, met dubbele garage (14 m diep), prachtige aangelegde tuin rondom, eigen oprit voor

Nadere informatie

Knegsel: Eerselseweg 3A Vraagprijs: k.k.

Knegsel: Eerselseweg 3A Vraagprijs: k.k. Knegsel: Eerselseweg 3A Vraagprijs: 799.000 k.k. Eerselseweg 3A Aan de rand van een fraai Kempendorp gelegen op een perceel van 1000 m2 degelijk gebouwd robuust vrijstaand herenhuis met 5 slaapkamers,

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kloosterstraat GM Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kloosterstraat GM Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Kloosterstraat 53 5708 GM Helmond 225.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 225.000 k.k. Postcode 5708 GM Ligging Aan

Nadere informatie

Stelling 19, 4873 HH Etten-Leur

Stelling 19, 4873 HH Etten-Leur www.vanhasselmakelaars.nl Stelling 19, 4873 HH Etten-Leur Vraagprijs 749.000,00 kosten koper Molenstraat 50 4881 CS, ZUNDERT Tel: 076-5975900 E-mail: og@vanhasselmakelaars.nl Raadhuisplein 4 4715 CN Rucphen

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Hof Bruheze NR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Hof Bruheze NR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Hof Bruheze 411 5704 NR Helmond 535.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 535.000 k.k. Postcode 5704 NR Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? U.N.O.-weg GS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? U.N.O.-weg GS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP U.N.O.-weg 1 5708 GS Helmond 685.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 685.000 k.k. Postcode 5708 GS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Bijsterense Slagen 44, Putten

Bijsterense Slagen 44, Putten Bijsterense Slagen 44, Putten Kenmerken Overdracht Vraagprijs 459.000 k.k. Aangeboden sinds 28-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom 0 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper

Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper WILT U GRAAG WONEN IN WOONWIJK DE BEEKSE AKKERS? KOM DAN SNEL EEN KIJKJE NEMEN NAAR DEZE STIJLVOL AFGEWERKTE WONING. EEN PRACHTIGE LUXE

Nadere informatie

Meizoentje 5, Gemert

Meizoentje 5, Gemert Meizoentje 5, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 350.000 k.k. Aangeboden sinds 21-04-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Lensheuvel 46, Reusel

Lensheuvel 46, Reusel Lensheuvel 46, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden!

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! NIEUW PATER VERVOORTSTRAAT 8 VEGHEL VRAAGPRIJS 449.000 K.K. OMSCHRIJVING Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! De woning

Nadere informatie

Amerlaan 45 te Eindhoven

Amerlaan 45 te Eindhoven Amerlaan 45 te Eindhoven Vraagprijs. 349.000,-- kosten koper OP FIJNE WOONLOCATIE IN STADSDEEL ACHT LIGT DEZE RUIME EN GOED ONDERHOUDEN TWEE ONDER EENKAP WONING MET OPRIT EN AANPANDIGE GARAGE. DE WONING

Nadere informatie

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Te koop Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Deze ruime geschakelde 2 onder 1 kap woning is gebouwd in de jaren 70 vlakbij het centrum van Oud-Beijerland.

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? van Ommerenstraat KB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? van Ommerenstraat KB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP van Ommerenstraat 36 5708 KB Helmond 350.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 350.000 k.k. Postcode 5708 KB Ligging

Nadere informatie

Van Rijckevorselstraat 7 Vught

Van Rijckevorselstraat 7 Vught Van Rijckevorselstraat 7 Vught Vraagprijs 450.000,= k.k. Een uitstekend onderhouden vrijstaande, jaren 30 woning met een royale, veel privacy biedende tuin op het noordoosten en een vrijstaande tuinkamer/berging

Nadere informatie

Bergeijk: Bucht 31 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Bucht 31 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Bucht 31 Vraagprijs: 795.000 k.k. Header Image not found image or type unknown Bucht 31 In een bosrijke woonomgeving gelegen op een hoekperceel van 2125 m2 zeer verrassend ingedeelde royale bungalow

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Zoerbeemden GE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Zoerbeemden GE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Zoerbeemden 1 5706 GE Helmond 459.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 459.000 k.k. Postcode 5706 GE Ligging In woonwijk

Nadere informatie

WEERT - St. Odastraat 21

WEERT - St. Odastraat 21 VRAAGPRIJS 359.000,- k.k. Uitstekend onderhouden vrijstaand woonhuis met kantoor aan huis. Gelegen in de kern van Boshoven met uitzicht over een breed, lommerrijk plantsoen. De woning is geheel gemoderniseerd,

Nadere informatie

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06) Bost 6, Veldhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel leuk

Nadere informatie

Bergeijk: De Kabouterberg 11 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: De Kabouterberg 11 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: De Kabouterberg 11 Vraagprijs: 385.000 k.k. De Kabouterberg 11 Gelegen op een mooi perceel van 434 m2 zeer verrassend uitgebouwde 2/1 kapper met een ruime hobbyruimte/speelkamer van in totaal

Nadere informatie

Spelleborg 9, Steenbergen

Spelleborg 9, Steenbergen Spelleborg 9, Steenbergen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 194.500 k.k. Aangeboden sinds 27-02-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop Brochure Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Op mooie locatie gelegen ruime, vrijstaande woning met een woonkamer van maar liefst 60m² (incl. keuken) en vrijstaande garage. Dit woonhuis

Nadere informatie

Bergeijk: Landjuweel 13 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Landjuweel 13 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Landjuweel 13 Vraagprijs: 479.000 k.k. Landjuweel 13 Op een perceel van bijna 800 m2 gelegen ruime en zeer verrassend ingedeelde vrijstaande bungalow met 3 slaapkamers, prachtige serre, dubbele

Nadere informatie

Standerdmolen 19, Gemert

Standerdmolen 19, Gemert Standerdmolen 19, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 10-01-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Devel RB Barendrecht k.k.

Devel RB Barendrecht k.k. Devel 9 2991 RB Barendrecht 599.000 k.k. Devel 9 - Barendrecht Vraagprijs: 599.000 k.k. Fantastisch en RIANT wonen op de begane grond! Deze geheel, LUXE verbouwde en instapklare geschakelde BUNGALOW op

Nadere informatie

Urkhovenseweg 101 Eindhoven

Urkhovenseweg 101 Eindhoven Urkhovenseweg 101 Eindhoven URKHOVENSEWEG 101 - EINDHOVEN OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN EINDHOVEN, IN EEN LANDELIJKE OMGEVING GELEGEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET ROYALE GARAGE (CA. 40 M2). DIT VRIJSTAAND

Nadere informatie

DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE // RVLMAKELAARS.NL //

DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE // RVLMAKELAARS.NL // DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES DOLDERSEWEG 3 C TE HUIS TER HEIDE VRAAGRPRIJS 475.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 116M2 INHOUD CIRCA 462M3

Nadere informatie

Dijkmanschans GC Zoetermeer k.k.

Dijkmanschans GC Zoetermeer k.k. TE KOOP Dijkmanschans 25 2728 GC Zoetermeer 300.000 k.k. KENMERKEN Prijs 300.000 k.k. Adres Dijkmanschans 25 Postcode 2728 GC Stad Zoetermeer Ligging In woonwijk Woningtype Tussenwoning Woonruimte 119m²

Nadere informatie

TE KOOP. De Iep 19 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 231m² 400m³

TE KOOP. De Iep 19 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 231m² 400m³ TE KOOP De Iep 19 Budel Vraagprijs: 239.500 k.k. Perceel: Inhoud: 231m² 400m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 239.500 k.k. Type woning Standaard Hoofdtype Helft van dubbel Bouwjaar 2000 Algemene staat

Nadere informatie

Eindhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K. Woonoppervlakte : ca. 190 m2 Perceeloppervlakte : ca. 408 m2 Bouwjaar : 1993 Aanvaarding : in overleg

Eindhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K. Woonoppervlakte : ca. 190 m2 Perceeloppervlakte : ca. 408 m2 Bouwjaar : 1993 Aanvaarding : in overleg Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Eindhoven Opaal 37 VRAAGPRIJS: 489.000,- K.K. Op een gewilde locatie in de wijk Blixembosch, mooie semi bungalow met een vrij uitzicht en die slechts aan een

Nadere informatie

TE KOOP. Strijpkade AH te 'S-GRAVENHAGE. Vraagprijs ,- k.k. Van Oosterom en Verhagen

TE KOOP. Strijpkade AH te 'S-GRAVENHAGE. Vraagprijs ,- k.k. Van Oosterom en Verhagen TE KOOP Strijpkade 7 2548 AH te 'S-GRAVENHAGE Vraagprijs 675.000,- k.k. Van Oosterom en Verhagen Vestiging Rijswijk Willemstraat 27 2282 CB Rijswijk t (070) 399 51 41 e info@ovmak.nl Den Haag Ypenburg

Nadere informatie

Bergeijk: Burgemeester Lindersweg 7 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Burgemeester Lindersweg 7 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Burgemeester Lindersweg 7 Vraagprijs: 935.000 k.k. Burgemeester Lindersweg 7 In het buitengebied van Bergeijk gelegen op een perceel van ca. 2.8 ha villa Lindershoeve met multifunctionele garage/

Nadere informatie

Scharwoudestraat 53 te TILBURG Vraagprijs 275.000,-- k.k

Scharwoudestraat 53 te TILBURG Vraagprijs 275.000,-- k.k Scharwoudestraat 53 te TILBURG Vraagprijs 275.000,-- k.k Bouwjaar : 1999 Inhoud woning : 435 m3 Woonoppervlakte : 150 m2 Perceel oppervlakte : 255 m2 Scharwoudestraat 53 te TILBURG Puur natuur en dat recht

Nadere informatie