Neem contact op met ons salesteam, dan gaan we op zoek naar de ticketingoplossing die het beste bij jouw evenement past.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Neem contact op met ons salesteam, dan gaan we op zoek naar de ticketingoplossing die het beste bij jouw evenement past."

Transcriptie

1

2 WIJ ZIJN EVENTIM Wij doen er alles aan om jouw evenement tot een succes te maken. Vanaf het eerste verkochte tot het allerlaatste gescande ticket. Samen met jou vinden wij de ticketingoplossing die bij jouw evenement past. Of dat nu gaat om een klein lokaal evenement, een reizende theatervoorstelling, een festival, een sportevenement of een concert in de Ziggo Dome of Ahoy, bij ons kan je terecht. Wij zorgen niet alleen voor de ticketverkoop, maar nemen - als je dat wilt ook de aanvullende marketing van en communicatie over jouw evenement voor onze rekening. We beschikken over een groot bereik via onze nieuwsbrief, dedicated mailings en social media-uitingen, waarin we jouw evenement graag promoten. Wil je gebruik maken van onze kassa en scandiensten? Wij zetten de kassa s op locatie neer, zorgen voor de toegangscontrole en ondersteunen de organisatie waar mogelijk zodat alles vlekkeloos verloopt. Jouw consument kan met vragen rekenen op ons Customer Service Center. Hier worden alle vragen die binnenkomen via telefoon, of social media snel opgepakt, een tevreden consument is voor ons allebei ontzettend belangrijk. Wij houden ons aan onze afspraken. We leveren onze diensten binnen de afgesproken termijn, op de manier die in jouw bedrijfscultuur past, we betalen op tijd uit en je krijgt een vaste contactpersoon die je kan helpen met al je vragen. Neem contact op met ons salesteam, dan gaan we op zoek naar de ticketingoplossing die het beste bij jouw evenement past. Henk Schuit Managing Director henk.schuit@eventim.nl Fred de Graaf Business Development Manager fred.de.graaf@eventim.nl Fabienne Nefkens Sales Manager fabienne.nefkens@eventim.nl

3 EEN SELECTIE VAN ONZE KLANTEN

4 Breed distributieplatform Internationaal bedrijf B2B en B2C verkoop 25 jaar ervaring Inhouse Customer Service Center Kassa en scandiensten live entertainment tickets Fysieke verkooppunten Marketing Team Maatwerk campagnes Succesvolle wederverkoop FanTickets Diverse ticketing-systemen LIVE ENTERTAINMENT TICKETS

5 VERKOOP TICKETS Jouw tickets verkopen we via zoveel mogelijk verschillende kanalen, zowel online als offline. Zo kan je jouw tickets onder meer verkopen via onze website, jouw eigen website, de Eventim app, via ons Customer Service Center of bij één van de vestigingen van Primera. Onze website trekt gemiddeld unieke bezoekers per maand, is goed en snel indexeerbaar door zoekmachines en heeft een uitgebreide zoekfunctie. Wie zich inschrijft voor ons Ticketalarm krijgt een seintje als er tickets voor zijn favoriete artiest of evenement te koop zijn en Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram zijn uiteraard geïntegreerd op onze website. Wat service betreft zijn wij van de oude stempel. Wij zorgen er graag voor dat het de bezoeker zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt: vanaf het moment dat hij zijn ticket koopt tot en met het moment dat hij binnen komt. Zo doen we er alles aan om jouw gasten de plaats in de zaal te bezorgen die zij het liefst hebben. Placeren is nu eenmaal ons sterke punt. Op de interactieve plattegronden op de website kan jouw klant zelf zijn plaats in de zaal kiezen.

6 Partnershop & iframe Tickets verkopen op je eigen website dat kan met een Eventim partnershop. De partnershops zijn te integreren via een iframe en qua uitstraling aan te passen naar je eigen huisstijl. Link je liever door naar de shop die opent in een nieuw tabblad dan kan dat ook. In dat geval is verder aankleden van de shop middels het toevoegen van een banner en desgewenst een achtergrondafbeelding mogelijk.

7 Customer Service Center Dagelijks van uur bereikbaar Eventim heeft een inhouse Customer Service Center met medewerkers die jarenlange ervaring hebben in de verkoop van evenementen. Ons Customer Service Center is 365 dagen per jaar van uur geopend. Consumenten kunnen ons bereiken via het nummer (45cpm), via , via ons online contactformulier en via chat. Zo kunnen onze medewerkers de consument helpen bij het maken van een reservering of om hun vragen te beantwoorden. Onze medewerkers krijgen regelmatig trainingen en worden bij het in verkoop gaan van een nieuw evenement uitgebreid ingelicht. Zo zijn ze goed op de hoogte van alle informatie rondom het evenement en kunnen ze de consument zo goed mogelijk helpen bij het maken van een reservering.

8 Eventim App Met de app van Eventim blijven gebruikers op de hoogte van de nieuwste events en het laatste nieuws over artiesten, shows en evenementen. Dankzij deze app mist de gebruiker nooit meer de start van een kaartverkoop. Met deze app kunnen ze overal tickets kopen, waar ze ook zijn en wanneer ze maar willen De belangrijkste functionaliteiten zijn: Snel en eenvoudig tickets kopen in de app E-tickets downloaden vanuit de app iphone-gebruikers kunnen tickets toevoegen aan Apple Wallet. Zoeken op datum, locatie, interesses Extra informatie over de evenementlocatie Nieuws over ticketverkoop van een artiest via het Eventim Ticketalarm Op de hoogte van het laatste nieuws omtrent evenementen dankzij de ingebouwde nieuws-functionaliteit Dankzij een koppeling met social media kunnen gebruikers nieuws en evenementen delen met vrienden en volgers Simpel beheer van gebruikersgegevens Klanten kunnen tickets bestellen via de plattegrond (wanneer beschikbaar)

9 Primera Zelfs in deze digitale tijd is gebleken, dat fysieke verkooppunten nog steeds belangrijk zijn voor het succesvol verkopen van bepaalde evenementen. Bij Eventim heb je de beschikking over een landelijk dekkend retail distributienetwerk, we verkopen namelijk ook tickets via de 480 vestigingen van Primera. Primera is met haar wekelijks bijna 1 miljoen klanten uitgegroeid tot dé winkel waar je je tickets koopt. Binnen deze vestigingen bieden wij je de mogelijkheid om te kunnen adverteren voor jouw evenement. Zo kan jouw evenement meegenomen worden op de narrowcasting schermen bij de kassa s. Of is er een advertentie mogelijkheid op de flyers en/of posters die in de vestigingen hangen.

10 Cross-border Eventim is de grootste ticketingorganisatie van Europa en heeft vestigingen in 26 landen. Via onze cross-border functionaliteit kan jouw evenement ook rechtstreeks op de Eventim website van Duitsland worden verkocht. Volledig op de manier zoals de consumenten dit in Duitsland gewend zijn. Evenementen worden daarnaast klaargezet voor verkoop op het internationale Eventim platform, waarna ze realtime ter beschikking komen bij de geselecteerde landen. Via cross-border sales genereert jouw evenement internationale zichtbaarheid en conversie van buitenlandse geïnteresseerden. In overleg kunnen zelfs eigen promotieplekken worden ingekocht op de buitenlandse Eventim websites.

11 Upsell Tijdens het bestelproces kunnen we de consument ook upsell aanbieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: reservering bij restaurant parkeertickets arrangementen hotelovernachtingen NS tickets merchandise earplugs andere relevante producten Op deze manier kan je jouw consument een complete avond uit bezorgen.

12 Tickets FanTickets zijn een mooi aandenken aan een memorabel concert, evenement, theaterstuk of musical. Door de hoge full-colour kwaliteit en het op maat gemaakte design zijn de FanTickets uniek en een perfect cadeau! De afbeelding wordt op exclusief ticketmateriaal afgedrukt en is een ideale vervanging voor een regulier ticket. Alleen geldig als A4-print. Plaats geen foto van dit ticket op sociale media! BOEKINGSGEGEVENS Meneer Genodigde Ticket Marktplein DD Hoofddorp Pagina: 1 van 1 Kaartnummer: 1 van 1 Ordernummer: Boeking: :57 Betaalwijze: TICKETDIRECT-code: U70PGU Wegbrengkaart Tina-dag 2016 Parkeren is niet toegestaan bij Duinrell Duinrell Duinrell 1, 2242JP Wassenaar zaterdag - 24-sep-16 Ook op het e-ticket is ruimte om het ticket de uitstraling van jouw evenement te geven. Wegbrengkaart Test Genodigde Ticket BIJZONDERE VOORWAARDEN: 1. De door Eventim en/of organisator geleverde toegangsbewijzen zijn en blijven eigendom van organisator en worden aan de klant geleverd onder voorwaarde dat het zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van organisator en/of Eventim niet is toegestaan de toegangsbewijzen te verkopen aan derden dan wel de toegangsbewijzen op enige andere wijze op commerciële wijze direct of indirect aan derden te verstrekken, dan wel de toegangsbewijzen in commerciële uitingen op welke wijze dan ook aan te bieden of op andere wijze te verwijzen naar de toegangsbewijzen. 2. Indien wordt gehandeld in strijd met de hierboven genoemde voorwaarde is Eventim en/of organisator gerechtigd de toegangsbewijzen ongeldig te maken. De organisator is in een dergelijk geval bovendien gerechtigd om de klant een boete op te leggen. Houders van dergelijke toegangsbewijzen zal de toegang tot het evenement worden ontzegd, zonder recht op schadevergoeding. Leg deze wegbrengkaart op het dashboard van uw auto met de "W" naar boven gekeerd SP Plaats op het e-ticket bijvoorbeeld het campagnebeeld van jouw evenement. Of gebruik deze ruimte om meerdere individuele uitingen van bijvoorbeeld sponsoren te tonen. 3. In het geval van een voorstelling met vaste (zit)plaatsen krijgt alleen de persoon die zich kan identificeren als rechthebbende toegang tot het evenement. In het geval van een evenement zonder vaste (zit)plaatsen krijgt alleen de houder van het toegangsbewijs die het toegangsbewijs als eerste toont bij aanvang van het evenement toegang. 4. Gebruik van dit toegangsbewijs impliceert aanvaarding van de hierboven genoemde voorwaarden en van de algemene voorwaarden van Eventim en organisator zoals op hun respectievelijke websites vermeld. Bij tegenstrijdigheid tussen het bepaalde in de algemene voorwaarden van Eventim en/of organisator en de hierboven vermelde tekst geldt de hierboven genoemde tekst. 21 0,00 EUR

13 MARKETING Eventim biedt je ondersteuning bij de marketing en promotie van jouw evenement. Belangrijk hierbij is dat jouw doelgroep op het juiste moment op de juiste manier bereikt wordt. Om dit te realiseren maken wij gebruik van diverse online en offline kanalen. marketing Via communiceren we wekelijks met ruim consumenten, waarbij we de juiste boodschap, voor de juiste persoon op het juiste moment willen sturen. Gepersonaliseerd uiteraard. Om dit te realiseren maken we gebruik van diverse types marketing: Wekelijkse nieuwsbrief Dedicated especial Ticketalarm Upsell mail Nieuwsbrief Met onze Eventim nieuwsbrief communiceren we iedere donderdag met ruim adressen. In de nieuwsbrief tonen we een selectie van ons gehele aanbod, met evenementen die in het nieuws zijn of die binnenkort te zien zijn. Door jouw productie in onze nieuwsbrief te plaatsen, bereik je een zeer veelzijdige doelgroep.

14 Dedicated especial Naast de ruim adressen voor onze wekelijkse nieuwsbrief beschikken wij ook over een database waarin consumenten hebben aangegeven in welke categorie zij geïnteresseerd zijn. Deze interesses gebruiken wij onder andere bij het versturen van een dedicated mailing. Met deze exclusieve mailing bereik je dan een specifieke doelgroep voor jouw evenement. Naast interesses maken we de selecties ook op basis van regio en boekingshistorie. Zo komt jouw evenement terecht bij de doelgroep die je wilt bereiken. Eventim Magazine Een interactief, digitaal magazine waarbij de lezer een voorproefje krijgt van jouw evenement. Door video en foto s op jouw pagina toe te voegen maak je de beleving voor de klant compleet. Het Eventim Magazine geeft je de kans om met jouw evenement in te spelen op diverse thema s. Denk hierbij aan magazines rondom Valentijnsdag, Moederdag, Zomervakantie, Start Theaterseizoen en Feestmaand December. Met een responsive modern design ziet het magazine er uitstekend uit op zowel pc, tablet en mobiele telefoon. Kijk op more.eventim.nl voor een voorbeeld van het Eventim Magazine.

15 Ticketalarm Iets wat je als consument zeker niet wil missen is de start van de kaartverkoop van jouw favoriete evenement. Op onze website kunnen consumenten zich inschrijven voor een Ticketalarm. Als de kaartverkoop begint, sturen we iedereen die zich voor het Ticketalarm heeft ingeschreven een mailing, zodat ze meteen tickets kunnen bestellen. Upsell mail Wat de meeste bezoekers van jouw productie graag willen weten voordat ze op pad gaan: Waar kunnen ze parkeren? Hoe bereiken ze de locatie met de auto of het openbaar vervoer? Zijn er wegwerkzaamheden waar ze rekening mee moeten houden? Hoe laat gaat de locatie open? Kunnen ze iets eten en drinken voorafgaand aan het evenement? In de week voorafgaand aan het evenement kunnen we de bezoekers een upsell mail sturen met deze informatie. Jij kunt hiermee jouw gasten een fijne en volledig verzorgde voorstelling bezorgen.

16 Social Media Eventim heeft een groot bereik op social media. Onze social content bestaat uit winacties, nieuws over première s, nieuwe line-ups, start kaartverkoop en we plaatsen op aanvraag ook extra berichten voor bepaalde producties. Hiermee bereiken we wekelijks zo n volgers. Wil je gebruik maken van ons social media bereik in heel Nederland? Dat kan! Wij kunnen voor jou diverse posts plaatsen op onze social media-kanalen en daarnaast deze berichten extra promoten door advertenties in te zetten. Hierdoor wordt een hele specifieke doelgroep bereikt die relevant is voor jouw evenement. Social Advertising Naast het grote organisch bereik op de social media-kanalen maken we ook gebruik van social advertising. Denk hierbij aan: Custom Audiences Interesse advertenties Demografische advertenties Advertenties op basis van zoekwoorden en volgers Wij kunnen door verschillende lijsten en doelgroepen met elkaar te vergelijken op een hele gerichte manier adverteren binnen social media.

17 Google Adwords Wij kunnen diverse Google Adwords-campagnes inzetten voor jouw evenement. We zorgen ervoor dat we gevonden worden als potentiële klanten zoeken naar producties in Google. We bereiken dus de juiste mensen op het juiste moment en zorgen zo voor meer (nieuwe) websitebezoekers. Omdat het gebruik van Google Adwords wereldwijd is toegenomen, zorgen wij er altijd voor dat we niet targeten op commerciële termen, waar veel concurrentie op is. Maar juist op hele specifieke termen die gekoppeld zijn aan een productie of locatie. Onze Google Adwords wordt beheerd door een extern bureau waar we nauw contact mee hebben. Gezamenlijk kijken we maandelijks naar de resultaten en tussendoor worden advertenties gemeten en zo nodig onderbroken en aangepast. Affiliatenetwerk Eventim heeft contracten met verschillende affiliatepartners. Hierdoor wordt ons aanbod via nog meer verschillende websites getoond. Onze partners krijgen van ons een feed aangeleverd met ons complete aanbod en kunnen dan zelf bepalen welk aanbod zij laten zien op hun webpagina.

18 Actieondersteuning We hebben veel ervaring met promotionele activiteiten en marketingacties, denk hierbij aan: Prijskortingen Product plus acties Acties via unieke codes, zowel online als offline Acties in gesloten circuit, d.m.v. landingspagina of deeplink Relatietickets Vrijkaarten, wij werken bijvoorbeeld samen met de Nationale Postcode Loterij, waarbij we de afhandeling van gewonnen tickets voor onze rekening nemen via een eigen website en telefoonnummer. Ook verzorgen wij de afhandeling van tickets via externe verkoopkanalen als Groupon, Vakantieveilingen, Actie van de Dag, etc. Uiteraard kunnen we ook acties uitzetten binnen onze eigen database. Kortom, er is heel veel mogelijk.

19 GROEPSBOEKINGEN Naast losse ticketverkoop verzorgen we ook groepsboekingen voor consumenten (B2C) en de zakelijke markt (B2B). Dit vraagt om een intensieve aanpak waarbij de wensen van de producent en groepsaanvrager op elkaar afgestemd worden. Het kan hierbij gaan om tickets (ticket only), maar ook om uitgebreidere programma s zoals lunch- en dinerarrangementen. Wij plaatsen dit aanbod op onze groepenwebsite. Daarnaast verzenden we elk kwartaal een mailing aan onze database met ruim geïnteresseerden in groepsaanbod. TOURINGCARBEDRIJVEN Een ander additioneel verkoopkanaal om groepen te bereiken is via touringcarbedrijven. Deze bedrijven bieden totaalreizen aan. Zij plaatsen dit op hun website en nemen het aanbod mee in hun uitingen naar klanten. Zo spreek je een compleet nieuwe doelgroep aan. Elk kwartaal zenden wij een mailing aan onze database met alle touringcarbedrijven in Nederland (400 adressen) om hen op de hoogte te stellen van interessant aanbod. Voorafgaand aan jouw productie wordt samen met jou bepaald of jouw productie interessant is voor deze kanalen en kunnen mogelijke groepskortingen worden besproken.

20 KASSA & SCANDIENSTEN Heb je wat extra handen nodig tijdens jouw evenement? Wij helpen waar mogelijk. Zo kunnen wij behalve de kaartverkoop op locatie ook de toegangscontrole voor onze rekening nemen. Kassa Besteed je kassa aan ons uit. Wij hebben ervaren medewerkers in dienst die zowel het systeem als de klanten goed kennen. Pin of cash is allebei mogelijk, alle geldstromen worden geregistreerd in het systeem. Het enige wat wij hiervoor nodig hebben is stroom en internet. Scannen Voor het scannen en controleren van de tickets kun je een beroep doen op onze scanmedewerkers en scanapparatuur. Door de uitgebreide ervaring en professionaliteit van onze medewerkers verloopt de toegang soepel, kunnen de bezoekers snel naar binnen en voorkom je een lange wachtrij bij de ingang.

21 EVENTIM.ANALYTICS Wil jij weten wie jouw klanten zijn en waar ze hun tickets kopen? Wil je realtime zien via welke kanalen jouw tickets worden verkocht? Wil je weten hoe succesvol jouw campagnes zijn en waar je klanten vandaan komen? EVENTIM.Analytics geeft je de antwoorden. EVENTIM.Analytics maakt van elk verkocht ticket een bron van waardevolle informatie. Deze webbased tool kan gebruikt worden op ieder device, waardoor je je verkopen, klanten en marketingsuccessen overal en op elk moment kunt analyseren. Ontdek en leer steeds meer over jouw events die al zijn geweest, over je events die nu in verkoop zijn en gebruik deze inzichten voor de events die je nog gaat organiseren. De voordelen in één oogopslag: Mogelijkheid om realtime health checks te doen op KPI s, zoals verkoopstanden en opbrengsten. Creëer persoonlijke lijsten van events en volg hun voortgang. Krijg inzicht in je sales performance: vergelijk prijsniveaus, tickettypes en verkoopkanalen over verschillende periodes naar keuze. Begrijp je klanten: analyseer data naar leeftijd, geslacht, locatie en reisafstand naar het evenement. Monitor je marketingcampagnes naar kaartverkopen per regio en periode naar keuze. Bepaal en controleer het break-even point of andere targets, benchmark events tegen elkaar. Sociale data: overzicht van populariteit, engagement en activiteiten van artiesten op social media.

22 START NU JOUW TICKETVERKOOP Neem contact op: online contactformulier

23 MAKE LIFE FUN MAXIMAAL PLEZIER EEN ZO LEUK MOGELIJK LEVEN GEEN SLEUR GEEN SAAIE MOMENTEN HET LIJKT EEN UTOPIE MAAR NIETS IS MINDER WAAR MAXIMAAL PLEZIER BELEVEN KAN IEDEREEN NIET DOOR MET MINDER GENOEGEN TE NEMEN, MAAR JUIST DOOR MEER TE WILLEN MEER TE HOREN MEER TE ZIEN MEER TE ERVAREN MEER TE BELEVEN KOM LUISTEREN NAAR JE FAVORIETE BAND LAAT JE RAKEN IN HET THEATER MOEDIG JE SPORTIDOLEN AAN IN HET STADION LIG IN EEN DEUK BIJ DE BESTE STAND- UPS ALLEEN, MET VRIENDEN OF FAMILIE JIJ HEBT HET VOOR HET KIEZEN WIJ HEBBEN HET GROOTSTE EN BREEDSTE AANBOD VAN PLEZIER MET ZO N LIVE EVENTS PER JAAR IN HEEL EUROPA, LATEN WIJ JOU WETEN WAT ER SPEELT ZODAT JIJ NIETS HOEFT TE MISSEN EN MAXIMAAL PLEZIER BELEEFT WAAR, WANNEER EN MET WIE JIJ WILT MAKE LIFE FUN EVENTIM

HEB JE VRAGEN, KUNNEN WE IETS VOOR JE UITZOEKEN OF WIL JE ZAKEN DOEN? BEL ONS SALESTEAM: 088 023 5000

HEB JE VRAGEN, KUNNEN WE IETS VOOR JE UITZOEKEN OF WIL JE ZAKEN DOEN? BEL ONS SALESTEAM: 088 023 5000 Eventim NL (voorheen See Tickets) is onderdeel van Europa s grootste ticketing- en live-entertainmentbedrijf: CTS Eventim AG & Co KGaA. Wij zijn het meest veelzijdige ticketingbedrijf van Nederland met

Nadere informatie

Contact opnemen: www.pithmedia.nl info@pithmedia.nl. 50 tips voor uw webwinkel!

Contact opnemen: www.pithmedia.nl info@pithmedia.nl. 50 tips voor uw webwinkel! Contact opnemen: www.pithmedia.nl info@pithmedia.nl 50 tips voor uw webwinkel! Inhoudsopgave 1. Webshop / layout... 4 2. Goede menu structuur... 4 3. USP s zichtbaar... 4 4. Een perfecte homepage?... 4

Nadere informatie

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren.

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Account Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Live chat In jouw account kan je direct vragen stellen aan onze specialisten.

Nadere informatie

Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit

Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit CampagneMakers is powered by Wat doen wij allemaal Wij zorgen voor een boodschap naar jouw klant die wij crossmediaal verpakken in diverse online

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising

Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising De mogelijkheden van Facebook Advertising binnen de totale online marketingstrategie. Facebook Advertising Met 8,9 miljoen Facebook-gebruikers

Nadere informatie

Whitepaper Mailtomarket

Whitepaper Mailtomarket Whitepaper Mailtomarket Inleiding Ik heb al een digitale nieuwsbrief moet ik dit lezen? Als u uw relaties directer en specifieker wilt benaderen met informatie die bij hen past, dan is e-mailmarketing

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014 1 ALLES OVER HAARLEM vernieuwende blog Haarlemcityblog.nl is een vernieuwend online blog over Haarlem en omgeving voor mannen en vrouwen tussen de 25 en 45 jaar, wonend in Haarlem of bezoekers van onze

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Whitepaper 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Om jouw e-mailmarketing de beste resultaten te laten opleveren, heb je genoeg interessante

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide Een door wereldwijd succesvolle marketing-guru s, beproefde formule: Hoe je méér klanten krijgt! Ik dit document leg ik beknopt de Business-succes-formule

Nadere informatie

Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay

Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay Wie is Netstar? Netstar is uw Online Media Partner gespecialiseerd in Hotels - Campings - Vakantieparken - Resorts B&B - Vakantiehuizen - Attracties

Nadere informatie

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY NIEUW! COMPLEET ONLINE MARKETINGPAKKET NO CURE NO PAY WIE IS NETSTAR? Netstar is uw Online Media Partner gespecialiseerd in Hotels - Campings - Vakantieparken - Resorts B&B - Vakantiehuizen - Attracties

Nadere informatie

Call Tracking. Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls

Call Tracking. Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls Call Tracking Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls September 2015 1 INLEIDING Online conversies en de kanalen waarvan ze afkomstig zijn, worden precies gemeten door

Nadere informatie

TOP AANBOD. Online Marketing

TOP AANBOD. Online Marketing TOP AANBOD Online Marketing Éen aanspreekpunt voor al uw marketing activiteiten! TAOM is gespecialiseerd in online marketing & zorgt ervoor dat uw bedrijf op een heldere, krachtige en duidelijke manier

Nadere informatie

Mediakit v 2.0. Over Hardlopen.nl

Mediakit v 2.0. Over Hardlopen.nl Mediakit 2019 v 2.0 Over Hardlopen.nl Hardlopen.nl is voor elke hardloper een inspirerende coach: van beginnende tot gevorderde loper, van fitloper tot evenementenloper en van gezelligheidsloper tot prestatieloper.

Nadere informatie

Whitepaper: De wereld van Facebook Advertising Perfectioneer de totale online marketingstrategie van uw bedrijf door middel van Facebook Advertising

Whitepaper: De wereld van Facebook Advertising Perfectioneer de totale online marketingstrategie van uw bedrijf door middel van Facebook Advertising Whitepaper: De wereld van Facebook Advertising Perfectioneer de totale online marketingstrategie van uw bedrijf door middel van Facebook Advertising Facebook Advertising Met 9,6 miljoen Facebook-gebruikers

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

Mediakit juli Over Hardlopen.nl

Mediakit juli Over Hardlopen.nl Mediakit 2019 juli 2019 Over Hardlopen.nl Hardlopen.nl is voor elke hardloper een inspirerende coach: van beginnende tot gevorderde loper, van fitloper tot evenementenloper en van gezelligheidsloper tot

Nadere informatie

Online recruitment marketing

Online recruitment marketing Online recruitment marketing Plaats uw vacature niet langer willekeurig op diverse mediakanalen, maar bereik uw doelgroep snel én Effectief werven? Kies voor een online recruitment campagne! Als werkgever

Nadere informatie

Ook op uw laatste plekje nog een klant?

Ook op uw laatste plekje nog een klant? Ook op uw laatste plekje nog een klant? We pakten nog net die laatste voorstelling mee! We konden nog last-minute een balletje slaan! op het laatste moment lekker én met een flinke korting uit eten...

Nadere informatie

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011 Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook 14 november 2011 Kennismaken Esther Kroes KroesKontrol ons aanbod binnen online communicatie en marketing 1. Werving en selectie 2. Workshops & presentaties

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

DE BASIS GEGEVENS OVER JOUW EVENT GEANALYSEERD DOOR ONS

DE BASIS GEGEVENS OVER JOUW EVENT GEANALYSEERD DOOR ONS ANALYTICS PAKKET: BRONS Ticketverkoop over tijd Groepsgrootte Verkoop per tickettype Verkoop per rang Verkoopkanalen Type apparaat Betaal- & bezorgmethoden DE BASIS GEGEVENS OVER JOUW EVENT GEANALYSEERD

Nadere informatie

Inspelen op mobiel internet Klanten effectief bereiken Content beheer: centraal en per vestiging + Scherpe tarieven en korte implementatietijd

Inspelen op mobiel internet Klanten effectief bereiken Content beheer: centraal en per vestiging + Scherpe tarieven en korte implementatietijd Winkelformule App + Inspelen op mobiel internet Nederland telt nu ruim 8 miljoen smartphones en dat aantal groeit hard. Ook bij uw klanten. + Klanten effectief bereiken Uw klanten nemen aankoopbeslissingen

Nadere informatie

Internet Marketing Plan

Internet Marketing Plan Internet Marketing Plan Bedrijf Door Datum : : : Stap 1 Wat is je jaarlijks marketingbudget? Welk deel daarvan gaat naar online? En volgend jaar? Stap 2. Je website Hoe goed in je website in de ogen van

Nadere informatie

Nitro Circus Campagne

Nitro Circus Campagne Nitro Circus Campagne Doelstelling campagne Rumour around the brand Salesboost Loyaliteit Relatie management Doelgroep Managed SMB (500 kopende klanten) (inclusief ITPRODEALERS) Unmanaged SMB (±5000 klanten)

Nadere informatie

NIMA Online Marketeer leergang

NIMA Online Marketeer leergang NIMA Online Marketeer leergang Inhoud. NIMA Online Marketeer leergang... 3 Programma.... 4 Les 1 : Introductie... 4 Les 2: Zoekmachinemarketing... 4 Les 3 + 4: Analytics... 4 Les 5: Social media... 4 Les

Nadere informatie

PRIVACY BELEID CONFORM DE HAAN LAW. Privacy Beleid

PRIVACY BELEID CONFORM DE HAAN LAW. Privacy Beleid PRIVACY BELEID CONFORM DE HAAN LAW Privacy Beleid In deze policy wordt uitgelegd welke persoonsgegevens LF2018/Friesland.nl zowel online als offline verzamelen en hoe wij deze gegevens gebruiken. Lees

Nadere informatie

Social Media whitepaper

Social Media whitepaper Social Media Social Media whitepaper 1. Inleiding 3 2. Social Media Platforms 4 3. Contentstrategie 6 4. Planning 7 5. Adverteren 8 6. Tools 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid

Nadere informatie

ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN

ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN WAT IS TIKKIT? TICKETS OPSLAAN EN DELEN MET VRIENDEN & FAMILIE Tikkit is een app waar je aangekochte tickets voor een evenement kan opslaan en delen met vrienden of familie. Maak

Nadere informatie

Bereik meer! Met mobiel adverteren 2013 >>

Bereik meer! Met mobiel adverteren 2013 >> Bereik meer! Met mobiel adverteren 2013 >> Altijd en overal online Gebruik van smartphone in de lift Mensen zijn liever een dag zonder tv dan een dag zonder smartphone. Waar de gebruiker ook is, mobiel

Nadere informatie

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords LinkedIn Advertising vs. Google AdWords Voor welk advertentiekanaal kiest u? Content marketing wordt ingezet om voor de doelgroep relevante en waardevolle content te verspreiden. Helaas bevindt vaak niet

Nadere informatie

ETEN EN DRINKEN. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied.

ETEN EN DRINKEN. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied. ETEN EN DRINKEN Automotive Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied Eten & Drinken Familie & Gezin Health & Personal Care Kids Nieuws & Informatie Reizen Websites: 7 Uniek

Nadere informatie

Maximale zichtbaarheid op het grootste regionale nieuwsplatform. * voorne-putten.nl * vpdealz.nl * social media * app * narrowcasting.

Maximale zichtbaarheid op het grootste regionale nieuwsplatform. * voorne-putten.nl * vpdealz.nl * social media * app * narrowcasting. Tarieven 2014 de schakel tussen web en winkel Maximale zichtbaarheid op het grootste regionale nieuwsplatform * voorne-putten.nl * vpdealz.nl * social media * app * narrowcasting Voorne-Putten.nl is een

Nadere informatie

ADVERTEREN 1 E KWARTAAL 2017 ADVERTEREN BIJ ARTIESTEN NIEUWS

ADVERTEREN 1 E KWARTAAL 2017 ADVERTEREN BIJ ARTIESTEN NIEUWS ADVERTEREN 1 E KWARTAAL 2017 1 PROFIEL Artiesten Nieuws is een jong bedrijf in het centrum van Utrecht. Onze website voorziet dagelijks vele bezoekers van het nieuws omtrent populaire artiesten, concerten,

Nadere informatie

Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar.

Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar. Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar. + Inspelen op mobiel internet Nederland telt nu ruim 8 miljoen smartphones en dat aantal groeit hard. Ook bij uw klanten. +

Nadere informatie

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS WEBSHOP FEBELNET Versie 2.0 Hoe uw site kenbaar maken? Facebook Google+ account QR-code aanmaken en communiceren (aanmaken kan gratis via: http://goqr.me

Nadere informatie

Documentatiemap VEENENDAAL. VoordeelCard VEENENDAAL. W. van Oranje-Nassau. Veenendaal VoordeelCard is een initiatief van:

Documentatiemap VEENENDAAL. VoordeelCard VEENENDAAL. W. van Oranje-Nassau. Veenendaal VoordeelCard is een initiatief van: Documentatiemap Veenendaal is een initiatief van: 1. Wat is de Veenendaal Voordeel Card De Veenendaal Voordeel Card is een digitale abonneekaart die vanaf begin november 2012 voor inwoners en bezoekers

Nadere informatie

Uitwerking Case Social media-kanalen

Uitwerking Case Social media-kanalen Uitwerking Case Social media-kanalen Naam: Lorianne Hooijmans & Dennis Langeveld Docent: Isolde Sprenkels Groep: B13 1. Facebook Facebook kent de meeste gebruikers op social media. De gebruikers gebruiken

Nadere informatie

Adverteren op Marketingmed.nl

Adverteren op Marketingmed.nl 1. Online? - profiteer van scherpe prijzen Adverteren kost u altijd geld, de vraag is vooral: wat levert het op? Is dat meetbaar wanneer u in een krant of tijdschrift adverteert? Niet echt. U kunt uiteraard

Nadere informatie

narrowcasting zonder gedoe!

narrowcasting zonder gedoe! narrowcasting zonder gedoe! Jouw programmaboekje Beeldbank Entertainment Live Feeds Video s delen Content op maat Adverteren Een rijk programma De videotemplates en widgets van easyscreen zijn handige

Nadere informatie

Waarom Marketing?

Waarom  Marketing? Waarom E-Mail Marketing? Actieve gebruikers wereldwijd: E-mail 2,9 miljard Facebook 2 miljard YouTube 1,5 miljard WhatsApp 1,3 miljard Facebook Messenger 1,3 miljard Instagram 800 miljoen LinkedIn 467

Nadere informatie

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP EVEN VOORSTELLEN. WIE? NICOLE ADRIAENS EVENTORGANISATOR SOLOPRENEUR SOCIAL MEDIA FREAK BEDRIJF? BIZZIBEE EVENTS BIZZIBEE SOCIAL MEDIA BIZZIBEE BUSINESS SUPPORT WAT DOE IK?

Nadere informatie

Social Media. Beheer en begeleiding

Social Media. Beheer en begeleiding Social Media Beheer en begeleiding voor de bloemist Handeiding Facebook De term Social Media is tegenwoordig onvermijdbaar en neemt dagelijks toe. In geen enkel land in Europa ligt het bereik van Social

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

Event menu Minigids event app

Event menu Minigids event app Event menu Minigids event app Hoe en waarom een mobiele evenementen app? Introductie De evenementenbranche verandert. Een evenement is niet langer een ad hoc activiteit. Het is een belangrijk onderdeel

Nadere informatie

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat Hot Pink Media blijft zich als online blogger/influencers netwerk met een bereik van 8,6 miljoen per maand continue ontwikkelen. Met de lancering van het mannenlabel & ons travel channel verbreed Hot Pink

Nadere informatie

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords LinkedIn Advertising vs. Google AdWords Let digital work fueld.nl LinkedIn Advertising en Google Adwords zijn beide kanalen die in een content marketing strategie worden ingezet om voor de doelgroep relevante

Nadere informatie

snelsite gids by MoveNext - media design

snelsite gids by MoveNext - media design snelsite gids by MoveNext - media design Noordeinde 2d, 2311 CD Leiden - T +31 (0)71 524 1831 - www.movenext.nl - info@movenext.nl wie is movenext - media design? We zijn een ervaren team van professionals.

Nadere informatie

Social Media. Strategie, advies en coaching. Content creatie en workshop/train ingen

Social Media. Strategie, advies en coaching. Content creatie en workshop/train ingen 1 Social Media Strategie, advies en coaching Content creatie en workshop/train ingen 2 3 Programma: Social Media 2017 en aanpak 2018! Generatie Z:wat kunnen we van ze leren? Interactie met je fans -content

Nadere informatie

Lead score. Graydon Lead Insights. Maximaal rendement uit uw B2B-websitebezoek. openheid van zaken

Lead score. Graydon Lead Insights. Maximaal rendement uit uw B2B-websitebezoek. openheid van zaken Lead score Graydon Lead Insights. Maximaal rendement uit uw B2B-websitebezoek. openheid van zaken Maximaal rendement uit uw B2B-websitebezoek. Boost uw B2B-leadgeneratie Slechts 4 tot 11% van al uw websitebezoekers

Nadere informatie

GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE

GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE CONVERTEER JE SOCIAL MEDIA FANS NAAR KLANTEN G R I P O P S O C I A L D ATA GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE Iedereen kent het probleem. Je hebt veel fans op social media. Je investeert in derden

Nadere informatie

Cloud4Wi. Lever meer dan alleen toegang tot internet. Met Cloud4Wi lever je een volwaardige managed Wi-Fi hotspot dienst.

Cloud4Wi. Lever meer dan alleen toegang tot internet. Met Cloud4Wi lever je een volwaardige managed Wi-Fi hotspot dienst. Cloud4Wi Lever meer dan alleen toegang tot internet. Met Cloud4Wi lever je een volwaardige managed Wi-Fi hotspot dienst. Wi-Fi Overal en altijd Zet uw WiFi dienst om in een zakelijke kans! 2 2 Met Cloud4WI

Nadere informatie

Wat is het en wat kun je ermee. Gerard Drent Drasco Webdiensten

Wat is het en wat kun je ermee. Gerard Drent Drasco Webdiensten Wat is het en wat kun je ermee Gerard Drent Drasco Webdiensten Wie ben ik? Gerard Drent Eigenaar van Drasco Webdiensten Maak websites voor het MKB en kleine ondernemers Ondersteuning Social Media Organiseer

Nadere informatie

NIMA Online Marketeer Leergang

NIMA Online Marketeer Leergang NIMA Online Marketeer Leergang NIMA Online Marketeer leergang NIMA Online Marketeer is ontwikkeld voor marketeers die officiële erkenning willen voor online marketingkennis opgedaan in de praktijk of gedurende

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

Waarom met je bedrijf op Facebook?

Waarom met je bedrijf op Facebook? Waarom met je bedrijf op Facebook? In deze les ga ik er een vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Facebook wilt benutten. Of je dat ook inderdaad écht

Nadere informatie

DIGITALE MEDIAKIT 2018/2019 OVER SCHAATSEN.NL ALGEMENE CIJFERS. WEBSITE SCHAATSEN.NL (juli 2017/ juni 2018) SOCIAL MEDIA (maart 2018)

DIGITALE MEDIAKIT 2018/2019 OVER SCHAATSEN.NL ALGEMENE CIJFERS. WEBSITE SCHAATSEN.NL (juli 2017/ juni 2018) SOCIAL MEDIA (maart 2018) DIGITALE MEDIAKIT 2018/2019 OVER SCHAATSEN.NL Schaatsen.nl is een initiatief van de Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond (KNSB). Schaatsen.nl is hét platform voor alle schaatsliefhebbers. Van

Nadere informatie

c)solutions ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL

c)solutions ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL BEREIK JE ZAKELIJKE DOELSTELLINGEN MET FACEBOOK 9,6 MILJOEN NEDERLANDERS MAKEN GEBRUIK VAN FACEBOOK, WAARVAN 6,8 MILJOEN DAGELIJKS. Meer fans, meer interactie en grotere

Nadere informatie

MEDIA KIT 2018 v0617

MEDIA KIT 2018 v0617 MEDIA KIT 2018 v0617 VOETBAL.NL Voetbal.nl is dé site voor alle amateurvoetballers van Nederland. Wil je weten tegen wie je moet spelen? Of ben je benieuwd naar de stand? Op Voetbal.nl vind je alle officiële

Nadere informatie

Marketingmed. (Online)- marketing blog, voor en door professionals! Marketingmed.nl. Aanvullende informatie

Marketingmed. (Online)- marketing blog, voor en door professionals! Marketingmed.nl. Aanvullende informatie Marketingmed (Online)- marketing blog, voor en door professionals! Marketingmed.nl Aanvullende informatie Inhoud Adverteren Marketingmed.nl Waarom adverteren? Waarom bij Marketingmed.nl adverteren? Onze

Nadere informatie

Welkom. #fanfactor @anneraaymakers

Welkom. #fanfactor @anneraaymakers Welkom #fanfactor @anneraaymakers 10 redenen om Facebook zakelijk in te zetten Content Profiel en pagina Apps en Tabs Fans en Likes Adverteren en promoten Interactie Wedstrijden en Betrokkenheid acties

Nadere informatie

Laat uw bedrijf groeien

Laat uw bedrijf groeien Laat uw bedrijf groeien 02 Over ons Yoapp ontwikkelt apps van hoge kwaliteit die uw organisatie naar een hoger niveau brengen. Hierdoor bieden wij u de complete mobiele oplossing voor uw bedrijf. De app

Nadere informatie

YOUNG PROFESSIONALS. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Young Professionals Bereikt de jonge en actieve social leaders.

YOUNG PROFESSIONALS. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Young Professionals Bereikt de jonge en actieve social leaders. YOUNG PROFESSIONALS Automotive Het Semilo Channel Young Professionals Bereikt de jonge en actieve social leaders Eten & Drinken Familie & Gezin Health & Personal Care Kids Nieuws & Informatie Reizen Websites:

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

Google Adwords INTRODUCTIE ADWORDS IS HET TE VERTROUWEN?

Google Adwords INTRODUCTIE ADWORDS IS HET TE VERTROUWEN? Google Adwords INTRODUCTIE Online advertising of online adverteren stijgt de afgelopen jaren absurd snel. Mensen gebruiken nu meer dan ooit het medium internet. Men bereikt meer mensen dan via radio, TV

Nadere informatie

Call tracking. Slimme marketingbeslissingen maak je op basis van complete data. AdCalls

Call tracking. Slimme marketingbeslissingen maak je op basis van complete data. AdCalls Call tracking. Slimme marketingbeslissingen maak je op basis van complete data. AdCalls Samenvatting Web- en telefonische conversies Webconversies worden vaak gemeten met Google Analytics en AdWords. Maar

Nadere informatie

+ Inspelen op mobiel internet. + Klanten effectief bereiken. + Content beheer. + Scherpe tarieven en korte implementatietijd

+ Inspelen op mobiel internet. + Klanten effectief bereiken. + Content beheer. + Scherpe tarieven en korte implementatietijd Winkelcentrum App + Inspelen op mobiel internet Nederland telt nu ruim 8 miljoen smartphones en dat aantal groeit hard. Ook bij uw klanten. + Klanten effectief bereiken Uw klanten nemen aankoopbeslissingen

Nadere informatie

[leverancier] INHOUSE. CTS Eventim Nederland BV. Studiedag Ticketing, 11 oktober 2011, Nijmegen 1

[leverancier] INHOUSE. CTS Eventim Nederland BV. Studiedag Ticketing, 11 oktober 2011, Nijmegen 1 [leverancier] INHOUSE CTS Eventim Nederland BV Studiedag Ticketing, 11 oktober 2011, Nijmegen 1 [leverancier] CTS EVENTIM NEDERLAND - introductie (Europees) marktleider in ticketing Europees marktleider

Nadere informatie

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen!

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Introductie In een wereld die op alle vlakken steeds meer digitaal verbonden raakt,

Nadere informatie

YOUNG PROFESSIONALS. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Young Professionals Bereikt de jonge en actieve social leaders.

YOUNG PROFESSIONALS. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Young Professionals Bereikt de jonge en actieve social leaders. YOUNG PROFESSIONALS Automotive Het Semilo Channel Young Professionals Bereikt de jonge en actieve social leaders Eten & Drinken Familie & Gezin Health & Personal Care Kids Nieuws & Informatie Reizen Websites:

Nadere informatie

Checklist website bouwen

Checklist website bouwen Checklist website bouwen Je wilt een website voor je bedrijf. Of de bestaande website veranderen. Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht van je. Er zijn veel mogelijkheden en je moet in het proces

Nadere informatie

Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven.

Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven. Media tarieven 2019 Alkmaar Marketing Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven. Hoe? Door Alkmaar te promoten

Nadere informatie

Handleiding aangepaste rapporten

Handleiding aangepaste rapporten Handleiding aangepaste rapporten Inhoudsopgave 1. Wat zijn aangepaste rapporten?... 3 2. Naar welke statistieken kijk je eigenlijk?... 4 3. Hoe stel je aangepaste rapporten in?... 7 4. Gebruik je tabbladen

Nadere informatie

Online Marketeer Kennistest

Online Marketeer Kennistest Online Marketeer Kennistest 1 U heeft 60 minuten voor deze kennistest Gebruik van hulpmiddelen zoals uw mobiele telefoon is verboden Niet alle vragen zijn even relevant, het geeft daarom niet als u niet

Nadere informatie

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Social media keuzes Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Wie zijn wij? Lieke Muller Linda Krijns Online marketingbureau Liber Media helpt kleine ondernemers met opzetten

Nadere informatie

Vrijwilligers en social media

Vrijwilligers en social media Inspiratiesessie Welkom! Introductie Agenda voor vandaag Vrijwilligers & social media De cijfers Facebook LinkedIn De verschillen In de praktijk Randvoorwaarden Ken uzelf! Thema s Vacaturetekst Vrijwilligers

Nadere informatie

Social media training Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel ZW Breda

Social media training Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel ZW Breda Social media training 16-11 - 2017 Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel 313. 4811 ZW Breda. 076 879 50 88. info@getbright.nl Facebook 32 miljoen = het aantal mensen in Duitsland dat op Facebook

Nadere informatie

Praktische Social Media Tips 8 december 2011

Praktische Social Media Tips 8 december 2011 Praktische Social Media Tips 8 december 2011 Leon Tindemans Wie ben ik? Time To Market Leon Tindemans Oktober 2010 Herwijnen @TTMCommunicatie in/ttmcommunicatie user/ttmcommunicatie 1 Diverse klanten Al

Nadere informatie

MASTERCLASS ONLINE MARKETING 7 juni 2018

MASTERCLASS ONLINE MARKETING 7 juni 2018 MASTERCLASS ONLINE MARKETING 7 juni 2018 Agenda 10:30-10:45 Introductie 10:45-11:15 11:15-11:25 11:25-11:55 11.55-12.10 12:10-12:40 12:40-13:30 SEO Pauze SEA / PPC Pauze Social media Lunch MISSIE Wij helpen

Nadere informatie

Mogelijkheden Online Motorportal www.anwbmotor.nl: Bereik 106.000 unieke bezoekers per maand met een Rectangle, Leaderboard of Microsite.

Mogelijkheden Online Motorportal www.anwbmotor.nl: Bereik 106.000 unieke bezoekers per maand met een Rectangle, Leaderboard of Microsite. 06 Factsheet Motor ANWB Media en Motorsport In ruim 130 jaar ANWB hebben we zeer veel kennis over de Nederlandse motorrijder kunnen opdoen. Zo is ongeveer 75% man. De meeste motorrijders zijn tussen de

Nadere informatie

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland 18 december 2012 Social Media Onderzoek MKB Nederland 1. Inleiding Er wordt al jaren veel gesproken en geschreven over social media. Niet alleen in kranten en tijdschriften, maar ook op tv en het internet.

Nadere informatie

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Tweezijdige marketing Van oudsher gebruiken organisaties verschillende marketingtechnieken om hun producten of diensten onder de aandacht van potentiële

Nadere informatie

Social Media, de basis

Social Media, de basis 1 Social Media, de basis Inhoud Doelstellingen Social Media Vormen van Social Media Tools social media Eigenschappen van de doelgroep Trends en ontwikkelingen Astrid Schiepers, www.donnadioggi.nl 2 Waarom

Nadere informatie

25 praktische tips om zelf emailadressen te verzamelen

25 praktische tips om zelf emailadressen te verzamelen 25 praktische tips om zelf emailadressen te verzamelen Een nieuwsbrief is een fantastisch medium om te communiceren met (potentiële) klanten. Het is snel, flexibel, goedkoop en uitstekend meetbaar. Het

Nadere informatie

Meer gasten in uw restaurant door Facebook

Meer gasten in uw restaurant door Facebook Meer gasten in uw restaurant door Facebook Waarom investeren in Facebook? 9,6 miljoen mensen maken gebruik van Facebook waarvan 6,8 miljoen dagelijks. Doelgroep(en) zijn gemakkelijk te bereiken. Zorgt

Nadere informatie

Samenwerken met MakeOver.nl

Samenwerken met MakeOver.nl Samenwerken met MakeOver.nl MakeOver.nl is het snelst groeiende platform in de Nederlandse online interieur wereld. In een tijdsperiode van minder dan 2 jaar hebben we meer dan een miljoen unieke bezoekers

Nadere informatie

Staat uw bedrijf online op de kaart?

Staat uw bedrijf online op de kaart? Staat uw bedrijf online op de kaart? Online geld verdienen is een hele onderneming. Een website alleen is niet meer genoeg; er wordt veel meer van u gevraagd om businesskansen te benutten. Uw bestaande

Nadere informatie

OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS.

OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS. OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS. OZMO s webcare voor elk bedrijf dat wil groeien OZMO levert de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT WOO HAH

PRIVACY STATEMENT WOO HAH PRIVACY STATEMENT WOO HAH In dit Privacy Statement wordt omschreven hoe de organisator van WOO HAH, Mojo Concerts A Live Nation Company (hierna: Mojo), omgaat met persoonlijke informatie, zoals persoonsgegevens

Nadere informatie

Bereik meer! Met mobiel adverteren 2014 >>

Bereik meer! Met mobiel adverteren 2014 >> Bereik meer! Met mobiel adverteren 2014 >> Altijd en overal online Gebruik van smartphone in de lift Mensen zijn liever een dag zonder tv dan een dag zonder smartphone. Waar de gebruiker ook is, mobiel

Nadere informatie

Checklist: Facebookpagina

Checklist: Facebookpagina Checklist: Facebookpagina De Facebookpagina checklist Met plezier bieden we u deze Facebook Checklist aan. De Facebook Checklist geeft u inzicht in de mogelijkheden die Facebook biedt voor uw bedrijf.

Nadere informatie

16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE

16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE 16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE 1. Bepaal uw e-mail marketing strategie Wat wilt u bereiken met uw e-mail marketingcampagne? Wilt u naamsbekendheid creëren, de verkoop van een product

Nadere informatie

Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven

Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven LOKO Mailservice is een full service dienst van www.nieuwsbriefspecialist.nl (Leaflet productinformatie LMS juni 2015) Een professionele

Nadere informatie

Effectieve reclametips. Voor meer klanten in uw winkel

Effectieve reclametips. Voor meer klanten in uw winkel Effectieve reclametips Voor meer klanten in uw winkel Inhoud. Direct mail. Huis-aan-huisverspreiding. Facebook advertentie. E-DM 6. Welke uiting kiest u? 7 6. Effectieve tips voor in de reclamemix 8 Inleiding

Nadere informatie