Stichting Capricorn Beleidsplan Stichting Capricorn

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stichting Capricorn Beleidsplan Stichting Capricorn 2009-2011"

Transcriptie

1 Beleidsplan

2 1. Voorwoord Stelt u zich voor dat kinderen in Nederland met honger naar school gaan. Niet omdat hun ouders geen tijd nemen om ontbijt te verzorgen voor hun kinderen maar vanwege het simpele feit dat er geen geld is voor een maaltijd! Dat kun u zich in Nederland toch niet voorstellen? In Zuid Afrika is het helaas aan de orde van de dag ondersteunt kinderen die met een lege maag naar school gaan en specifiek de kinderen die in een Township (sloppenwijk) wonen. Met een hongerig gevoel is het lastig om jezelf te concentreren op de lesstof en is het moeilijk om te leren. Onze stichting zamelt geld in om de kinderen voor schooltijd te voorzien van een gezond ontbijt waardoor zij zich volledig kunnen concentreren op de lessen. Kennis is immers de toekomst; met een goede educatie wordt de kans op een succesvolle toekomst enorm vergroot! Daarom vraagt om uw medewerking: Help ons mee om de kinderen van Zuid Afrika weer een toekomst te verschaffen! Door het beschikbaar stellen van voeding, kunnen we deze kinderen weer een kans geven. richt zich middels directe kleinschalige hulp in eerste instantie op de kansarme kinderen in de township Capricorn, aan de zuidkant van Kaapstad. Kerk in Capricorn (Kaapstad) waar ontbijt verspreid wordt

3 2. Inleiding Waar staat de Stichting voor? richt zich op kansarme kinderen uit de zogenaamde townships van Kaapstad. Deze kinderen hebben net als alle andere kinderen recht op voeding en scholing. Het bestuur bestaat uit een aantal enthousiaste mensen, die allemaal hun eigen persoonlijke redenen hebben om zich in te zetten voor kansarme kinderen. Een deel van het bestuur heeft een bezoek gebracht aan het project en meegewerkt om het project op te zetten en uit te bouwen. Wanneer je met eigen ogen hebt kunnen zien waar het echt om gaat, is de persoonlijke betrokkenheid groot. Wat maakt zo bijzonder? Het ontbijtprogramma in deze township bestaat sinds februari 2007 en is opgezet door Chris en Bonnie Biegnaar. Hun geloofsovertuiging heeft hen er toe gebracht om een tweetal dagen per week ontbijt te maken voor deze kansarme kinderen. Zij betaalden de kosten uit eigen zak, waardoor een substantieel deel van hun inkomen rechtstreeks ten goede kwam aan deze kinderen. Door de kleinschalige opzet en de persoonlijke betrokkenheid van het bestuur en de lokale organisatie, komt de volledige opbrengst ten goede aan het ontbijt. Van nabij gelegen scholen is al vernomen dat de cijfers van de kinderen toegenomen zijn, een indicatie dat ons project succesvol is.

4 3. Missie & Doelstellingen Onze missie Het bestrijden van hongersnood in de townships van Zuid Afrika en het verrichten van alle taken die daarmee verband houden of daartoe bevorderlijk zijn. De tracht dit doel te bereiken door: Het ter plaatse beschikbaar stellen van maaltijden. Indien er meer middelen ter beschikking komen, zullen de projecten uitgebreid worden. Daarbij denken wij aan het beschikbaar stellen van beurzen ten behoeve van schoolgaande kinderen. Op deze manier bestrijden we de honger op de lange(re) termijn. Door hen te helpen aan goed onderwijs, neemt de kans op een goede toekomst toe. Op deze manier investeren we in hun toekomst met als doel de zogenaamde noodhulp in de vorm van maaltijden af te kunnen bouwen. 4. Ontbijtprogramma In februari 2007 zijn Chris en Bonnie Biegnaar gestart met het ontbijtprogramma in Capricorn. Uit eigen middelen betaalden zij het ontbijt voor circa 300 kinderen. Tweemaal per week staan zij voor dag en dauw op en maken gezonde, voedzame pap voor de kinderen. Samen met een aantal lokale vrijwilligers gaan ze voor schooltijd de pap uitdelen aan de kinderen. Zij mogen gebruik maken van het kerkgebouw van Sharon assembly of God, midden in de township Capricorn. Familie Biegnaar

5 In maart 2007 heeft de voorzitter een periode van 3 maanden in Kaapstad doorgebracht. Gedurende deze periode heeft zij zich ingezet als vrijwilliger op een school. Door het hoofd van de school is zij in contact gebracht met Chris en Bonnie Biegnaar. Na één bezoek aan het ontbijtprogramma was ook zij overstag en is zij zich in gaan zetten voor dit project. Gedurende haar verblijf in het voorjaar 2007 was dit m.n. door een persoonlijke inzet en het leveren van handjes tijdens de bestaande dagen. Na terugkeer in Nederland heeft dit echter ook een financieel karakter gekregen en is een start gemaakt met het inzamelen van gelden. Dit heeft eind 2007 geresulteerd in een extra dag ontbijt. Per saldo krijgen de kinderen nu 3x per week ontbijt (maandag, dinsdag en donderdag). Uiteraard hebben we de ambitie om dit verder uit te bouwen naar 4 of 5 dagen per week. Hiervoor zijn niet alleen financiële middelen nodig maar ook lokale handjes. Voor de huidige vrijwilligers wordt de belasting te groot en om afbreuk te voorkomen, zal gezocht moeten worden naar meerdere vrijwilligers, eventueel tegen een geringe vergoeding. 5. Organisatie Stichting De stichting is opgericht op 27 januari 2009 en gevestigd in de gemeente Valkenswaard. De bestuursleden hebben zitting voor onbepaalde tijd. De bestuursleden genieten voor hun bestuurswerkzaamheden geen beloning. De stichting wordt bestuurd door het bestuur, dat wordt gevormd door de bestuursleden. Het eerste aantal bestuursleden is vastgesteld op 3 en tot eerste bestuurders zijn benoemd: - Katja van Driel; voorzitter - Niels van Schijndel; secretaris - Kim Wilbers-van Schaick Zillesen; penningmeester De voorzitter, secretaris en penningmeester vormen samen het dagelijkse bestuur. Het dagelijkse bestuur heeft de zorg voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot het functioneren van de stichting en zorgt voor de uitvoering van de bestuursbesluiten. Het bestuur komt minimaal eenmaal per halfjaar bijeen voor een vergadering en voorts zo dikwijls als de voorzitter of minstens twee bestuursleden dit gewenst achten. De geldmiddelen van de stichting bestaan uit: - giften en donaties; - subsidies en sponsorgelden; - verkrijgingen krachtens erfstelling, legaat, schenking of gift en - overige baten. Over elk jaar zal een (financieel) jaarverslag worden opgesteld. Vrijwel 100% van de financiële middelen die tot op heden zijn ontvangen, zijn direct besteed aan ontbijt voor de kinderen. Incidentele opbrengsten worden op een reserveringsrekening geplaatst om continuïteit te kunnen waarborgen. Dit zal echter minimaal blijven.

6 De lokale vrijwilligers beschikken over een bankpas zodat zij rechtstreeks bedragen kunnen pinnen van de bankrekening. Dit om de kosten zo laag mogelijk te houden en zoveel mogelijk kinderen te kunnen voorzien van eten. Ook de administratieve kosten van het beheer in Nederland worden zo minimaal mogelijk gehouden. Waar mogelijk worden sponsoren gezocht om de kosten op zich te nemen en worden bestaande netwerken ingezet. Indien het Bestuur een bezoek brengt aan het project, wordt dit niet ten laste van de Stichting gebracht maar nemen zij zelf de kosten voor hun rekening. Donateurs ondersteunen de financieel door eenmalige of periodieke bijdragen. Zij kunnen dit doen door (eenmalige) overboekingen of kunnen een doorlopende machtiging afgeven waarmee de stichting goedkeuring krijgt om maandelijks een bedrag te incasseren. 6. Communicatie Website Het gaat om een informatieve en moderne website. De nieuwe website ( zal een belangrijk communicatiekanaal worden voor de bestuursleden en de donateurs. Via de website wordt informatie materiaal ter beschikking gesteld in de vorm van een weblog, video en foto s. Vanuit het Bestuur zal minimaal eenmaal per kwartaal een update gestuurd worden naar de sponsoren. Dit zal zoveel mogelijk gerealiseerd worden via . Tevens zullen wij de lokale vrijwilligers in Zuid Afrika verzoeken om regelmatig een bericht te plaatsen op de internetsite.

7 7. Ontwikkelingen Korte termijn ( ) Fondsen werving: Omdat een relatief nieuwe stichting is, zal een groot deel van de initiële tijd gebruikt dienen te worden voor het opbouwen van een donateurbestand om een bepaalde continuïteit voor project te kunnen garanderen. Daarnaast zal er ook ruimte gemaakt kunnen worden om 1 of 2 keer per jaar een bepaalde actie op te zetten, met als doel zowel het vragen van aandacht voor het doel van de stichting, als het generen van extra giften ten behoeve van de continuïteit. Dit zal door het Bestuur nog verder uitgewerkt worden. Organisatie van de stichting: Alle facetten waar een organisatie als over dient te beschikken om op een goede manier ernaar te kunnen streven haar doelstellingen te bereiken, dienen op basis van eerste gebruikservaringen verfijnd en aangepast te worden. De Stichting stelt zich tot doel om gebruik te maken van moderne communicatiemiddelen. Ontwikkeling op langere termijn ( ) Vanzelfsprekend streeft naar uitbereiding van de hulp; onze missie is immers het bestrijden van de hongersnood in Zuid Afrika en niet alleen in dit specifiek gebied. Vooralsnog richt de Stichting zich echter op continuatie van dit project en waar (financieel) mogelijk zal uitbreiding plaatsvinden.

Beleidsplan Stichting Ashleigh s Place SA

Beleidsplan Stichting Ashleigh s Place SA Beleidsplan Stichting Ashleigh s Place SA 20152016 Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting Ashleigh s Place SA (APSA). Dit beleidsplan is geschreven

Nadere informatie

ACTUEEL BELEIDSPLAN 2012-2015

ACTUEEL BELEIDSPLAN 2012-2015 ACTUEEL BELEIDSPLAN 2012-2015 Stichting Home Sweet Home, notarieel opgericht op 27 mei 2008 Adres: Pr Margrietstraat 9 6096AX Grathem Nederland Statutaire zetel: gemeente Helmond Inschrijving KvK nr.:

Nadere informatie

Stichting Kans op Toekomst Beleidsplan Stichting Kans op Toekomst 2007 2017

Stichting Kans op Toekomst Beleidsplan Stichting Kans op Toekomst 2007 2017 Beleidsplan Stichting Kans op Toekomst 2007 2017 Internet: www.kansoptoekomst.nl 1-13 INHOUDSOPGAVE 1. Voorwoord... 3 2. Inleiding... 4 3. Missie & Doelstellingen... 5 4. Projecten... 6 4.1 Inleiding...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Lilato Foundation Stichting Lilato Foundation. Help them to make their own world better

Beleidsplan Stichting Lilato Foundation Stichting Lilato Foundation. Help them to make their own world better Help them to make their own world better Beleidsplan Stichting Lilato Foundation 2018-2020 1) Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Lilato Foundation. Een pas opgerichte stichting die opkomt

Nadere informatie

Stichting Care For Kenya. Strategisch beleidsplan

Stichting Care For Kenya. Strategisch beleidsplan Stichting Care For Kenya Strategisch beleidsplan 2019-2023 Stichting Care For Kenya Strategisch beleidsplan 2019-2023 1. Inleiding Stichting Care For Kenya is opgericht om kansarmen in Kenya hulp te bieden.

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Smile on a Face

Beleidsplan Stichting Smile on a Face Beleidsplan Stichting Smile on a Face 2016-2018 Beleidsplan Stichting Smile on a Face Januari 2016 Page 2 of 9 INHOUD: 1 VOORWOORD... 3 2 DOELSTELLINGEN VAN DE STICHTING... 3 2.1 MISSIE EN DOEL... 3 2.2

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2019-2023 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Handicamp. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten en geeft inzicht in de werving en het beheer van de

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING STEUNFONDS VOOR CHRISTEN ZIJN TEVENS INHOUDENDE NADERE INFORMATIE OVER DE STICHTING

BELEIDSPLAN STICHTING STEUNFONDS VOOR CHRISTEN ZIJN TEVENS INHOUDENDE NADERE INFORMATIE OVER DE STICHTING BELEIDSPLAN STICHTING STEUNFONDS VOOR CHRISTEN ZIJN TEVENS INHOUDENDE NADERE INFORMATIE OVER DE STICHTING 1. Voorwoord Dit beleidsplan geeft inzicht in de manier waarop de Stichting het werk uitvoert om

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Video Journaal Schoorl 2015-2020

Beleidsplan Stichting Video Journaal Schoorl 2015-2020 VOORWOORD In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting Video Journaal Schoorl. Ook informeren wij u over onze plannen voor de toekomst. Dit beleidsplan is geschreven

Nadere informatie

Stichting Ray of Light

Stichting Ray of Light Beleidsplan stichting Ray of Light 2014-2016 Internet : www.the RayofLightFoundation.org IBAN nummer : NL 36SNSBO954818040 KvK registratie nummer : 30.253.673 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Inleiding Waar

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2015 t/m 2018 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2015-2018 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

Jaarrekening 2010 Stichting Help de Indischen in Indonesia

Jaarrekening 2010 Stichting Help de Indischen in Indonesia Prinsenbeek 22 juli 2011 Jaarrekening 2010 Stichting Help de Indischen in Indonesia Jaarrekening over 2 juli 2010 t/m 31 december 2010 Stichting Help de Indischen in Indonesia Breda INHOUDSOPGAVE Verslag

Nadere informatie

Beleidsplan MTAA Nederland Men and Traditions Against Aids

Beleidsplan MTAA Nederland Men and Traditions Against Aids Beleidsplan MTAA Nederland Men and Traditions Against Aids Postadres Chassestraat 81 1057 JB Amsterdam Internet: MTAA.Nederland@gmail.com www.mtaa.nl Rekening nummer: 1258.42.325 te Amsterdam (IBAN: NL27RABO0125842325)

Nadere informatie

Beleidsplan Stg. Vrienden Hondenliefhebber Petten 2015-2020

Beleidsplan Stg. Vrienden Hondenliefhebber Petten 2015-2020 VOORWOORD In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting vrienden hondenliefhebbers Petten (hierna te noemen VHP). Ook informeren wij u over onze plannen voor de

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Wij Helpen (2012)

Beleidsplan Stichting Wij Helpen (2012) Beleidsplan Stichting Wij Helpen (2012) 1 INLEIDING In 2012 heb ik in samen met mijn vader een reis door Sri Lanka gemaakt. Mijn vader is hier al meerdere malen geweest en kent de lokale bevolking. Hij

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Move for MS 2012-2017. Mei 2012 Versie 1.0.

Beleidsplan Stichting Move for MS 2012-2017. Mei 2012 Versie 1.0. Beleidsplan Stichting Move for MS 2012-2017 Beleidsplan Stichting Move for MS Mei 2012 Versie 1.0. VOORWOORD In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting Move

Nadere informatie

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4.

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4. Beleidsplan 2015 Stichting Terima Kasih Plaggeberg 27 (postadres) 3956 BK Leersum KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL 05 RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Tabita

Beleidsplan Stichting Tabita Beleidsplan 2013 Stichting Tabita Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Organisatie...4 2.1 Het bestuur...4 2.2 Vergadercyclus...4 2.3 ANBI...4 2.4 Jaarverslag...4 2.5 Gedragscode...4 3. Strategie...5 3.1

Nadere informatie

Stichting Maaltijd voor een Kind

Stichting Maaltijd voor een Kind Beleidsplan 2015-2019 Stichting Maaltijd voor een Kind Beleidsplan 2015-2019 Wassenaar, april 2015 Inhoudsopgave Beleidsplan 2015-2019 Activiteiten Werving van gelden Het vermogen van de stichting Beleidsplan

Nadere informatie

De cirkel van armoede doorbreken doe je samen

De cirkel van armoede doorbreken doe je samen De cirkel van armoede doorbreken doe je samen Financieel Jaarverslag 2015 Inhoud 1. Inleiding 2. Visie 3. Missie 4. Financiële rapportage baten 5. Financiële rapportage lasten Inleiding Hierbij bieden

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2015 Stichting Luz Alba

Beleidsplan 2013-2015 Stichting Luz Alba Beleidsplan 2013-2015 Stichting Luz Alba Introductie Voor u ligt het beleidsplan 2013-2015 van Stichting Luz Alba. Over 2012 is voor het eerst een jaarverslag geschreven, en bij het verder professionaliseren

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2016

Financieel Jaarverslag 2016 Financieel Jaarverslag 2016 Naam: Stichting Lonely Lochem Kamer van Koophandel: 64795985 RSIN/fiscaal nummer: 855850668 Contactgegevens: Walsteeg 20 7241 BG Lochem Telefoon: 06-4047090 E-mailadres: info@lonelylochem.nl

Nadere informatie

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed 2013-2014 Beleidsplan Festivals Tegen Dierenleed Versie 1.1 Jasper Coolen Festivals Tegen Dierenleed 4/27/2013 Inhoud 1. Voorwoord ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting ter behoud van de kerkelijke gebouwen van Oudehaske en Haskerhorne

Beleidsplan Stichting ter behoud van de kerkelijke gebouwen van Oudehaske en Haskerhorne Beleidsplan 2018-2022 Stichting ter behoud van de kerkelijke gebouwen van Oudehaske en Haskerhorne Plaats Oudehaske Datum 07-05-2018 Inhoud 1. INLEIDING... 3 2. Organisatie... 3 3. Visie en missie... 3

Nadere informatie

Stichting The Next Stage

Stichting The Next Stage 14 november 2015 Stichting The Next Stage Beleidsplan Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Doel van de stichting... 3 2.1. Doel... 3 2.2 Visie... 3 2.3 Missie... 3 2.4 Doelstelling... 3 2.3 Resultaten... 4 3. Activiteiten...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Kids2School 2014 2016

Beleidsplan Stichting Kids2School 2014 2016 Beleidsplan Stichting Kids2School 2014 2016 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Kids2School voor de jaren 2014-2016. Het plan omvat een overzicht van de doelstelling(en) en activiteiten

Nadere informatie

STICHTING LANDA FOUNDATION BELEIDSPLAN

STICHTING LANDA FOUNDATION BELEIDSPLAN STICHTING LANDA FOUNDATION BELEIDSPLAN Adresgegevens organisatie: Theo van Loonstraat 10 7552 GN Hengelo (Overijssel) Email: ar.braun@telfort.nl Telefoonnummer: 074-2914448 Inhoud 1 Inleiding...3 2 Strategie...3

Nadere informatie

Beleidsplan Periode

Beleidsplan Periode Beleidsplan Periode 2011 2021 Stichting wijkraad Leuken Postbus 10257 6000 CG Weert Kvk nr. 41066676 Fiscaal nr. 802606568 Vastgesteld door het bestuur op 20 december 2016 1. Inleiding In dit beleidsplan

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Burgh

Stichting Vrienden van Burgh Beleidsplan 2016-2020 van de Stichting Vrienden van Burgh te Schouwen Duiveland. 1 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Vrienden van Burgh De Stichting is opgericht en notarieel geregistreerd

Nadere informatie

STICHTING GOEIE HOOP

STICHTING GOEIE HOOP MEERJARENBELEIDSPLAN STICHTING GOEIE HOOP Onderwerp Meerjarenbeleidsplan Stichting Goeie Hoop KvK 59032049 Opgesteld door Bestuur Stichting Goeie Hoop Datum januari 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3

Nadere informatie

Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017

Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017 Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017 Stichting Mag ik meedoen? KvK nummer 66828090 info@magikmeedoen.org IBAN NL72RABO 0375 229 000 1 Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 Doelstelling... 3 Werkzaamheden...

Nadere informatie

Voorwoord Doelstelling stichting Uitgangspunten a Vermogen Het bestuur Statuten stichting.

Voorwoord Doelstelling stichting Uitgangspunten a Vermogen Het bestuur Statuten stichting. 2 INHO UDS O PG AVE Voorwoord 3 1. Doelstelling stichting 4 1.1. Uitgangspunten.. 4 1.1.a Vermogen.. 5 1.2. Het bestuur 5 1.3. Statuten stichting. 6 1.4. Convenant. 6 2. Werkzaamheden 7 2.1. Algemeen..

Nadere informatie

Beleidsplan TOV 2016. Auteur: Wendy Verkerk Klein

Beleidsplan TOV 2016. Auteur: Wendy Verkerk Klein Beleidsplan TOV 2016 Auteur: Wendy Verkerk Klein Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van stichting jij bent TOV! TOV eten en TOV boeken zijn onlosmakelijk verbonden met de stichting. Dit plan beschrijft

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Gambia School Children 2011-2015

Beleidsplan Stichting Gambia School Children 2011-2015 Beleidsplan 2011-2015 Beleidsplan 2011-2015 VOORWOORD In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting Gambia School Children. Ook informeren wij u over onze plannen

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 VICTORY HOPE NEDERLAND

JAARVERSLAG 2014 VICTORY HOPE NEDERLAND JAARVERSLAG 2014 VICTORY HOPE NEDERLAND INHOUD 1. Inleiding 2. Financiële verantwoording 2.1 Balans per 31-12-2014 2.2 Staat van baten en lasten 2014 2.3 Toelichting 2.4 Kascontrole 3. Activiteiten 3.1

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2019 t/m 2021 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2019-2021 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

Algemene informatie stichting ElizaYo. adres : Donk 38 postcode : 8266 JC

Algemene informatie stichting ElizaYo. adres : Donk 38 postcode : 8266 JC stichtingsplan Algemene informatie stichting ElizaYo adres : Donk 38 postcode : 8266 JC plaats : Kampen telefoonnummer : 038-3318026 emailadres : post@elizayo.nl website : www.elizayo.nl oprichtingsdatum:

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Ontwikkeling Rif. g.rif/

Beleidsplan. Stichting Ontwikkeling Rif.     g.rif/ Beleidsplan Stichting Ontwikkeling Rif www.stichtingontwikkelingrif.org https://www.facebook.com/stichting.ontwikkelin g.rif/ https://twitter.com/ontwikkelingrif Inhoudsopgave 1.Doelstelling... 2 2.Werkzaamheden...

Nadere informatie

Stichting Latoer BELEIDSPLAN 2015-2020

Stichting Latoer BELEIDSPLAN 2015-2020 Stichting Latoer BELEIDSPLAN 2015-2020 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 4 3. Werkwijze 5 4. Organisatie 6 5. Financiën 7 Pagina 2 van!syntaxisfout,! 1. Inleiding In dit beleidsplan kunt u meer

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 VICTORY HOPE NEDERLAND. KvK nummer 02094816 www.victoryhope.nl BIC ABNANL2A Fiscaal nummer 816869455 Rekening nummer 43.53.35.

JAARVERSLAG 2013 VICTORY HOPE NEDERLAND. KvK nummer 02094816 www.victoryhope.nl BIC ABNANL2A Fiscaal nummer 816869455 Rekening nummer 43.53.35. JAARVERSLAG 2013 VICTORY HOPE NEDERLAND Inhoud 1. Inleiding 2. Financiële verantwoording 2.1 Balans per 31-12-2013 2.2 Staat van baten en lasten 2013 2.3 Toelichting 2.4 Kascontrole 3. Activiteiten 3.1

Nadere informatie

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016 Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015 Beleidsplan 2015-2016 Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Missie en Doelstelling 4 1.1 Missie 4 1.2 Doelstelling 4 2. Identiteit 5 3. Organisatie Structuur 6 3.1 Algemeen 6 3.2

Nadere informatie

Table of Contents 1. VISIE & MISSIE 3 2. ACTIVITEITEN 3 3. ORGANISATIE 5 4. FINANCIËN 6 VISIE 3 MISSIE 3

Table of Contents 1. VISIE & MISSIE 3 2. ACTIVITEITEN 3 3. ORGANISATIE 5 4. FINANCIËN 6 VISIE 3 MISSIE 3 Beleidsplan Stichting Little Superheroes 2017-2018 1 Table of Contents 1. VISIE & MISSIE 3 VISIE 3 MISSIE 3 2. ACTIVITEITEN 3 SAMENWERKING MET LOKALE PARTNER(S) 3 PROJECTEN KORTE TERMIJN 4 PROJECTEN LANGE

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2020 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Achtergrond en toekomst 3. Doelgroepen 4. Activiteiten en projecten 5. Communicatie

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Seniorenwens 2015-2019

Beleidsplan Stichting Seniorenwens 2015-2019 Inhoud Inleiding 2 1. Stichting Seniorenwens 2 2. Strategie 2 2.1. Kernprincipes en uitgangspunten 2 2.2. Statutaire doelstelling 3 2.3. Afwezigheid van winstoogmerk 3 2.4. Bestemming liquidatiesaldo 3

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2012-2016

BELEIDSPLAN 2012-2016 BELEIDSPLAN 2012-2016 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 MISSIE 3 VOORWOORD 4 1. INLEIDING 5 2. MISSIE & DOELSTELLING 5 2.1 MISSIE 5 2.2 DOELSTELLING 5 3. Projecten 6 4. Organisatie Stichting 6 4.1 Het bestuur

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN MSVN-FRYSLÂN

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN MSVN-FRYSLÂN BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN MSVN-FRYSLÂN Meerjarenbeleidsplan 2016 2019 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan 2016-2019 van Stichting Vrienden van MSVN-Fryslân. In dit beleidsplan staan de activiteiten

Nadere informatie

Jaarverslag 2011. Stichting Vrienden van de Pniëlkerk te Almelo. Vastgesteld op 10-05-2012. secretariaat:

Jaarverslag 2011. Stichting Vrienden van de Pniëlkerk te Almelo. Vastgesteld op 10-05-2012. secretariaat: Stichting Vrienden van de Pniëlkerk te Almelo Jaarverslag 2011 Vastgesteld op 10-05-2012 secretariaat: Stichting Vrienden van de Pniëlkerk De Schöppe 20 7609 CB ALMELO vriendenpnielkerk@gmail.com bankrekening

Nadere informatie

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016 Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe Beleidsplan 2015 2016 Inhoudsopgave De doelstelling en het werk van de stichting De wijze waarop de stichting geld werft Het beheer en de besteding van het vermogen

Nadere informatie

Beleidsplan. Resi Smit Foundation 2015 & 2016

Beleidsplan. Resi Smit Foundation 2015 & 2016 Beleidsplan Resi Smit Foundation 2015 & 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Strategie... 3 2.1 Kernprincipes van de Resi Smit Foundation Statutaire doelstelling Afwezigheid van winstoogmerk Bestemming

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING PANCREAS

BELEIDSPLAN STICHTING PANCREAS BELEIDSPLAN STICHTING PANCREAS Inleiding Dit beleidsplan geldt als leidraad voor de bestuurders van de stichting. Gestelde doelen worden aangegeven en nader uitgewerkt. Tevens wordt voldaan aan de aanpassing

Nadere informatie

Beleidsplan Careyn Zorgfonds

Beleidsplan Careyn Zorgfonds Beleidsplan Careyn Zorgfonds Priscilla Loor Fondsenwerver Careyn Zorgfonds Utrecht, november 2015 Inhoudsopgave 1. Aanleiding... 3 2. Careyn Zorgfonds... 3 3. Activiteiten... 4 3.1 Fondsenwerving... 4

Nadere informatie

Stichting River of life. Jaarrekeningen. Boekjaar Bestuur Stichting River of Life

Stichting River of life. Jaarrekeningen. Boekjaar Bestuur Stichting River of Life Stichting River of life Jaarrekeningen Boekjaar 2013 Bestuur Stichting River of Life 2013 Stichting River of Life Kantershof 367 1104 GV Amsterdam Zuid Oost Nederland KvK-nummer: 50074547 Bankrekeningnummer:

Nadere informatie

Pagina 4: Strategie: Statutaire doelstelling, afwezigheid winstoogmerk en bestemming liquidatierisico

Pagina 4: Strategie: Statutaire doelstelling, afwezigheid winstoogmerk en bestemming liquidatierisico Inhoud Pagina 2: Contactgegevens, bestuur, doelstelling en beloning Pagina 3: Inleiding beleidsplan Pagina 4: Strategie: Statutaire doelstelling, afwezigheid winstoogmerk en bestemming liquidatierisico

Nadere informatie

Een avontuurlijke natuurspeelplek in. Gouda Oost

Een avontuurlijke natuurspeelplek in. Gouda Oost Een avontuurlijke natuurspeelplek in Gouda Oost Beleidsplan Stichting Spelen in Gouda Oost 2017-2022 Beleidsplan Stichting Spelen in Gouda Oost 2017-2022 1 Inhoud Visie... 3 Missie/statutaire doelstelling...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Jens

Beleidsplan Stichting Jens Beleidsplan Stichting Jens 2018-2022 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Doelgroepen 3. Activiteiten en projecten 4. Communicatie 5.

Nadere informatie

Beleidsplan 2012-2017

Beleidsplan 2012-2017 STICHTING VRIENDEN VAN HET RIEMKEHUIS Beleidsplan 2012-2017 Pagina 1 van 5 Inhoud 1. Inleiding 2. De oprichting van de Stichting vrienden van Het Riemkehuis. 3. Doelstelling 4. Besteding en doelen van

Nadere informatie

November 2015. Beleidsplan Stichting UICF 2015-2018

November 2015. Beleidsplan Stichting UICF 2015-2018 November 2015 Beleidsplan Stichting UICF 2015-2018 Voorwoord Dit beleidsplan bevat de omschrijving van de activiteiten en doelstellingen van Stichting UICF. Dit beleidsplan is geschreven voor alle betrokkenen

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van stichting True Love Afghan Hound Foundation; Daniel de Niet, Voorzitter. 20 augustus 2014

Voorwoord. Namens het bestuur van stichting True Love Afghan Hound Foundation; Daniel de Niet, Voorzitter. 20 augustus 2014 Voorwoord Dit is het beleidsplan van stichting True Love Afghan Hound Foundation. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en geeft inzicht in de werving en het beheer van de fondsen. Het plan

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2012 VICTORY HOPE NEDERLAND

JAARVERSLAG 2012 VICTORY HOPE NEDERLAND JAARVERSLAG 2012 VICTORY HOPE NEDERLAND Inhoud 1. Inleiding 2. Financiële verantwoording 2.1 Balans per 31-12-2013 2.2 Staat van baten en lasten 2012 2.3 Toelichting 2.4 Kascontrole 3. Activiteiten 3.1

Nadere informatie

Beleidsplan van Stichting Ibhongo

Beleidsplan van Stichting Ibhongo Inleiding Er leven in Zuid- Afrika 18 miljoen kinderen. 360.000 daarvan zijn naar schatting geïnfecteerd met HIV. 5 miljoen kinderen wonen in overvolle townships, met behuizing en hygiëne in slechte staat.

Nadere informatie

Beleidsplan Manoukefonds

Beleidsplan Manoukefonds Inhoud Voorwoord... 3 Missie... 4 Visie... 4 Identiteit... 5 Organisatiestructuur... 6 Samenwerking en ondersteuning... 7 Financieel beleid... 8 Communicatiebeleid... 9 Slotwoord...10 2 Voorwoord Dit beleidsplan

Nadere informatie

Beleidsplan INHOUDSOPGAVE

Beleidsplan INHOUDSOPGAVE Beleidsplan [Oprichters] [FaceBook Pagina] [Website] [Twitter] [Email adres] http://www.facebook.com/sosasupport http://www.sosasupport.nl https://twitter.com/sosa_orphans info@sosasupport.nl INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Beleidsplan 2016-2018

Beleidsplan 2016-2018 Stichting De Zeven Werken Beleidsplan 2016-2018 Eindhoven, november 2015 Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Stichting De Zeven Werken... 3 2.1. Visie... 3 2.2. Doelstelling... 3 2.3. Werkzaamheden... 3 3. Het

Nadere informatie

Jaarverslag 2013/2014. Stichting Simbólica Projecten

Jaarverslag 2013/2014. Stichting Simbólica Projecten Jaarverslag 2013/2014 Stichting Simbólica Projecten 1 maart 2013 28 februari 2014 Inhoud Algemeen 3 Beleid 4 Uitgevoerde projecten 6 Financieel overzicht 7 2 Algemeen Dit jaarverslag bestaat uit drie delen

Nadere informatie

Stichting Fonds De Gavere Leeuwarden. Beleidsplan

Stichting Fonds De Gavere Leeuwarden. Beleidsplan Stichting Fonds De Gavere Leeuwarden Beleidsplan 2019-2024 Maart 2019 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Doelstelling 3. Bestuur 4. Uitvoering 2 1. Inleiding Stichting Fonds De Gavere (hierna: de stichting)

Nadere informatie

Beleidsplan stichting Tongen in Purmerend

Beleidsplan stichting Tongen in Purmerend Beleidsplan stichting Tongen in Purmerend 2017-2018 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Inleiding 4 Missie en visie van de Stichting Tongen in Purmerend 5 Financiën 6 De manier waarop de Stichting Tongen in Purmerend

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Onderwijsfonds Alafia Periode 2011-2014

Beleidsplan Stichting Onderwijsfonds Alafia Periode 2011-2014 Beleidsplan Stichting Onderwijsfonds Alafia Periode 2011-2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Werkzaamheden... 3 3. Werving van gelden... 4 4. Beheer van gelden... 5 5. Besteding van gelden... 6 Stichting

Nadere informatie

Stichting Paraplu Nepal Januari 2014

Stichting Paraplu Nepal Januari 2014 Beleidsplan 2014 Stichting Paraplu Nepal Januari 2014 Beleidsplan 2014 1. Introductie... 2 2. Doelstelling... 2 3. Projecten... 3 4. Bestuursorganisatie... 4 5. (Financieel) beleid... 4 6. Doelgroep...

Nadere informatie

Beleidsplan FairFriends Foundation 2014-2020. fa ir frie n d s

Beleidsplan FairFriends Foundation 2014-2020. fa ir frie n d s Beleidsplan FairFriends Foundation 2014-2020 fa ir frie n d s 1. Inleiding Dit beleidsplan is opgesteld om vast te leggen wat de toekomstvisie is van de Stichting Fairfriends Foundation. Hierin willen

Nadere informatie

Dit is het beleidsplan van De Stichting Ambulante Dagbesteding, opgesteld voor de periode 2015-2016. De stichting is opgericht en notarieel geregistreerd op 22 juli 2015 en gevestigd te Utrecht. Dit beleidsplan

Nadere informatie

Jaarverslag 2011. Stichting Matthias. Colofon Uitgave: Stichting Matthias Inhoud: bestuur Stichting Matthias

Jaarverslag 2011. Stichting Matthias. Colofon Uitgave: Stichting Matthias Inhoud: bestuur Stichting Matthias Jaarverslag 2011 Colofon Uitgave: Stichting Matthias Inhoud: bestuur Stichting Matthias Postadres: Postbus 277 1970 AG IJmuiden Telefoon: 06-22840270 Fax 084-7289657 Email: info@stichting-matthias.nl Opgericht

Nadere informatie

Beleidsplan 2012-2016

Beleidsplan 2012-2016 Beleidsplan 2012-2016 Website: www.straatkindghana.org 0 Inhoudsopgave 1. Inleiding...Pagina 2 2. Oprichting....Pagina 3 3. Doelstelling Pagina 3 4. Werving van fondsen.....pagina 4 5. Beheer van fondsen...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Gelukskoffer

Beleidsplan Stichting Gelukskoffer Beleidsplan Stichting Gelukskoffer 2011-2015 Stichting Gelukskoffer te Amersfoort Bezoekadres: Printerweg 16, 3821 AD Amersfoort Handelsregisternummer 32169581 Inhoudsopgave 1 Inleiding p. 3 2 Werkzaamheden

Nadere informatie

Beleidsplan en focus. Stichting LUGA Care

Beleidsplan en focus. Stichting LUGA Care Beleidsplan en focus Stichting LUGA Care Opgesteld door: Bestuur LUGA Care Datum laatste wijziging: 25-11-2014 Inleiding Dit beleidsplan is geschreven voor een ieder die kennis wil nemen c.q. geïnteresseerd

Nadere informatie

DOORLOPENDE TEKST S T A T U T E N. STICHTING BANGALORE gevestigd te Borne

DOORLOPENDE TEKST S T A T U T E N. STICHTING BANGALORE gevestigd te Borne 1 DOORLOPENDE TEKST S T A T U T E N STICHTING BANGALORE gevestigd te Borne opgericht: bij akte op 7 april 2006, verleden voor notaris G.J.M. Hulshof te Borne statutenwijziging: bij akte op 26 september

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Stichting Time to Help Nederland Hang 4 3011 GG Rotterdam info@timetohelp.nl www.timetohelp.nl Inschrijvingsnummer KVK : 55404073 RSIN/Fiscaalnummer: 851692357

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Stichting Masjid Al-Hikmah PS Indonesia Heeswijkplein 170-171 2531 HK Den Haag E alhikmah@indonesia.nl W www.alhikmah.indonesia.nl T 0621411025 IBAN : NL53RABO 0310 4888 26 KvK : 66172527 Beleidsplan 2016-2021

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting 99%RIDE

Beleidsplan Stichting 99%RIDE Beleidsplan Stichting 99%RIDE Voor de jaren 2013-2015 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van Stichting 99%RIDE. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en activiteiten en geeft inzicht in de

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van Stichting Aangepast Actief Nederland. Marijke Smedema, Penningmeester Februari 2014

Voorwoord. Namens het bestuur van Stichting Aangepast Actief Nederland. Marijke Smedema, Penningmeester Februari 2014 Stichting Aangepast Actief Nederland Buitenzagerij 57 1021NP Amsterdam info@aangepastactief.nl www.aangepastactief.nl KvK 57302669 RSIN 852523166 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan voor 2014 van Stichting

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van stichting Pole Position. De stichting is opgericht op 2 augustus 2013. Inmiddels hebben 70 mensen mogen genieten

Nadere informatie

Jaarrekening DEAL Foundation 2017

Jaarrekening DEAL Foundation 2017 Jaarrekening DEAL Foundation 2017 Opgemaakt te Leiden op 31-01-2018 Inhoud: Beschrijving Balans per 1 januari 2018 Staat van baten en lasten Staat van baten en lasten (uitgebreid) Toelichting op staat

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2013-2014 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. 10.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Stichting Kalinga Abstederdijk 28N 3582 BM Utrecht BELEIDSPLAN

Stichting Kalinga Abstederdijk 28N 3582 BM Utrecht BELEIDSPLAN Stichting Kalinga Abstederdijk 28N 3582 BM Utrecht 06 16356365 info@kalinga.nl BELEIDSPLAN 2019-2021 Inhoud Inleiding... 3 1. Missie/visie... 4 1.2 Doelstelling... 4 1.3 Strategie... 4 2. Huidige situatie...

Nadere informatie

Financieel strategisch beleidsplan 2015-2017

Financieel strategisch beleidsplan 2015-2017 Financieel strategisch beleidsplan 2015-2017 Versie december 2014 Inleiding In dit plan presenteert Stichting Reformatie Instituut Dordrecht (hierna: RID ) haar financiële beleidsvoornemens voor de periode

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2019 van Stichting GUV Goede doelen fonds

BELEIDSPLAN 2019 van Stichting GUV Goede doelen fonds Stichting GUV Goede doelen fonds RSIN/fiscaal nummer: 858870046 http: //www.guv.nl/guvgoededoelenfonds Goede doelen fonds Postadres: Postbus 41, 7120 AA Aalten Telefoon 0543-491270 E-mail goededoelenfonds@guv.nl

Nadere informatie

Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016

Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016 Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016 Stichting 100% voor dieren Brummelhof 37 7045 AB Azewijn 1 1. Ontstaan, missie, visie en doelstellingen. 1.1 Ontstaan Stichting 100% voor dieren is 2

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Kidron

Beleidsplan Stichting Kidron Beleidsplan Stichting Kidron 2014-2015 Inhoudsopgave Bladzijde 1. Inleiding 2 2. Algemeen 2 2.1 Ontstaan Stichting Kidron 2 De naam Kidron 2.2 Stichting Kidron in 2014 3 3. Organisatiestructuur 4 3.1 Bestuur

Nadere informatie

Jaarverslag 2011. Stichting Vrienden van Umthombo

Jaarverslag 2011. Stichting Vrienden van Umthombo Jaarverslag 2011 Stichting Vrienden van Umthombo Inhoudsopgave Jaarverslag 2011... 1 Stichting Vrienden van Umthombo... 1 Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Huidig beleid... 4 Missie... 4 Doelstelling...

Nadere informatie

Beleidsplan 2013 2016 van de Stichting Ayuda Maya

Beleidsplan 2013 2016 van de Stichting Ayuda Maya Beleidsplan 2013 2016 van de Stichting Ayuda Maya Inhoud Doelstelling en werkwijze Primaire fondsenwerving Andere activiteiten voor fondsenwerving Deskundigheidsbevordering Vermogensbeheer Besteding van

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 3. 1. Ciske de Rat Foundation 4. 2. Strategie 4. 2.1. Kernprincipes en uitgangspunten 4. 2.2. Statutaire doelstelling 4

Inhoud. Inleiding 3. 1. Ciske de Rat Foundation 4. 2. Strategie 4. 2.1. Kernprincipes en uitgangspunten 4. 2.2. Statutaire doelstelling 4 Beleidsplan Ciske de Rat Foundation 2014 2018 1 Inhoud Inleiding 3 1. Ciske de Rat Foundation 4 2. Strategie 4 2.1. Kernprincipes en uitgangspunten 4 2.2. Statutaire doelstelling 4 2.3. Afwezigheid van

Nadere informatie

DIANI CHILDREN S VILLAGE

DIANI CHILDREN S VILLAGE DIANI CHILDREN S VILLAGE Jaarverslag 2017 Adres Horsterweg 22c 3835 PS Stoutenburg / Leusden Website www.dianichildrensvillage.nl Email info@dianichildrensvillage.nl Telefoon 030-2204385 Rabobankrekening

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING CHILDREN'S FOODURE NAARDEN INHOUD 1

JAARVERSLAG 2014 STICHTING CHILDREN'S FOODURE NAARDEN INHOUD 1 JAARVERSLAG 2014 STICHTING CHILDREN'S FOODURE NAARDEN INHOUD 1 Algemeen 2 Staat van herkomst en besteding van de geldmiddelen over 2014 4 Staat van baten en lasten en begrotingen over 2013, 2014 en 2015

Nadere informatie

Stichting PO OP P & CO Biesdelselaan13 6881 CA Velp Beleidsplan 2012 1

Stichting PO OP P & CO Biesdelselaan13 6881 CA Velp Beleidsplan 2012 1 Stichting POP & CO Biesdelselaan13 6881 CA Velp Beleidsplan 2012 1 Inhoudsopgave Voorblad 1 Inhoudsopgave 2 Strategie 3 Kernprincipes en uitgangspunten 3 Missie 3 Werkzaamheden van de stichting 3 Beleid

Nadere informatie

Jaarrekening DEAL Foundation 2018

Jaarrekening DEAL Foundation 2018 Jaarrekening DEAL Foundation 2018 Opgemaakt te Leiden op 31-01-2019 Inhoud: Beschrijving Balans per 1 januari 2019 Staat van baten en lasten Staat van baten en lasten (uitgebreid) Toelichting op staat

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN STICHTING TIMMERWERKPLAATS FERWOUDE BELEIDSPLAN 2016 2020 Stichting Timmerwerkplaats Ferwoude P/a de Finne 23 9022 AZ Mantgum Email Telefoonnummer: 058 250 29 20 KvK 856982477 Inhoud Voorwoord...3 Inleiding...4

Nadere informatie

Stichting International Development Student Society Nederland. Beleidsplan 2014-2015

Stichting International Development Student Society Nederland. Beleidsplan 2014-2015 Stichting International Development Student Society Nederland Beleidsplan 2014-2015 Delft, juni 2014 Oosteinde 242a 2611 SV Delft +31 (0) 647434808 Kvk-nummer: 58297618 Fiscaal nummer: 852972076 Dossiernummer:

Nadere informatie

Stichting Geloof en Handel Bunschoten. Jaarrekening 2016

Stichting Geloof en Handel Bunschoten. Jaarrekening 2016 Stichting Geloof en Handel Bunschoten Jaarrekening 2016 Bestuursverslag 2016 Doelstelling, missie en visie Visie: Onrecht kunnen we helpen bestrijden door eerlijke handel te bevorderen. De Stichting stelt

Nadere informatie

Inhoud Inleiding... 3 Strategie Statutaire doelstellingen Afwezigheid winstoogmerk Bestemming liquidatiesaldo...

Inhoud Inleiding... 3 Strategie Statutaire doelstellingen Afwezigheid winstoogmerk Bestemming liquidatiesaldo... Beleidsplan Inhoud Inleiding... 3 Strategie... 4 2.1 Statutaire doelstellingen... 4 2.2 Afwezigheid winstoogmerk... 4 2.3 Bestemming liquidatiesaldo... 4 Beleid... 5 3.1 Werkzaamheden en werkwijze... 5

Nadere informatie