Notulen worden doorgelopen, waar nodig aangepast en hierna goedgekeurd. Dank aan Marga. De actielijst is bijgewerkt.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen worden doorgelopen, waar nodig aangepast en hierna goedgekeurd. Dank aan Marga. De actielijst is bijgewerkt."

Transcriptie

1 Maandag :30 21:30 Aanwezig: Corné van Asten (voorzitter) Machteld Ellen-Rijvers Leontine van Veghel Marga van de Koevering Monique Burhenne Sjoerd Kivit Marc Cobben (laatste deel) Gialt Huininga (notulist) Afwezig: Aukje Frederiks (afgemeld). 1. Opening Corné opent de vergadering. Marc komt later, de agenda wordt omgegooid: het agendapunt Toelichting Marc over de ontwikkelingen school zal als laastste worden behandeld. 2. Notulen en actielijst Notulen worden doorgelopen, waar nodig aangepast en hierna goedgekeurd. Dank aan Marga. De actielijst is bijgewerkt. 3. Bespreekpunten a. Nieuwsbrief De deadline voor de volgende nieuwsbrief is 8 februari. We hebben geen specifieke zaken vanuit de MR. b. Rooster van aftreden MR Eerstvolgend aftredend van de oudergeleding is Gialt, per september Een jaar later treden Corné en Machteld af. 4. Binnengekomen mail Mail Mabel van der Laag (GMR): er start een cursus MR Start, vanuit ons geen behoefte. We hebben een mail van een ouder ontvangen: het viel op dat de deur van de gymzaal open bleef staan m.b.t. een afvalbak: dit is onveilig. Deze ouder had Marc hierover geïnformeerd, maar die had niet snel genoeg op het specifieke geval gereageerd, vandaar dat dit nu bij de MR aangekaart is. Het lijkt een incident te zijn. De personeelsgeleding heeft dit zelf niet meegemaakt. Uiteraard dient de deur gesloten te zijn, maar het is niet duidelijk of dit beleid ook vastgelegd is. 5. Toelichting Marc over de ontwikkelingen school

2 a. Personeel Geboren: Siem (Dionne), Cato (Karen). Sjoerd regelt voor beide een kado namens de MR. Dominique start begin februari met een opleiding (zakelijk administratie). Dit doet ze op de dagen dat zij niet bij ons op school werkzaam is. Het doel is een functie buiten het onderwijs. Zodra dit gevolgen heeft voor haar inzetbaarheid op het Palet stelt Marc ons op de hoogte. Vanaf 1 februari is er een nieuwe vestigingsmanager voor Smallsteps Toverhoed Noord. b. Gebouw / Omgeving Het IHP (Integraal Huisvestingsplan) is aan de MR gestuurd. Opvallend is dat het Palet de school is met het grootste tekort aan ruimte. Desondanks vindt er slechts mogelijk een haalbaarheidsonderzoek naar renovatie en uitbreiding plaats. Aangezien Marc niet bij dit overleg aanwezig is geweest is niet duidelijk waarom dit besloten is. Marc zal Jan (Signum) vragen hoe men tot dit beleid gekomen is en wat zijn visie is. Er is een bredere context (hoogspanningsmasten, scholen in de wijk kunnen extra leerlingen slechts gedeeltelijk opvangen, verouderd en energie-onzuinig gymgebouw, mogelijkheden JBC gebouw, verkeersveiligheid etc) die in onze ogen nieuwbouw wenselijk maakt. Corné: om in 2020 een haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd te krijgen zal er voor 1 februari (dus binnen 2 weken) een verzoek ingediend moeten worden, anders wordt dit niet op de begroting gezet. Jan moet dus wel aan de bak. Gialt: er is nu al sprake van tekort aan ruimte voor het huidige aantal leerlingen. Waarom neem je (Marc) meer leerlingen aan dan er volgens de norm in het gebouw kunnen? Dit legt ook extra druk op de medewerkers. Marc: ik ga uit van een andere norm, neem oppervlakte noodgebouw mee. c. Beleid Rapportfolio / Parro Marc: In alle units heeft een inventarisatie plaatsgevonden naar eventuele aanpassingen. De grootste wijziging is dat de leerlijn rekenen is aangepast naar onze wens en conform de methode waarmee we werken. Corné: kijken ouders erop? Marc zoekt uit of dit in te zien is. Monique: er is nu nog geen kind-input in het raportfolio, als die er wel is dan is er meer te zien voor ouders en zullen ze sneller/vaker gaan kijken. Het is zinvol als ouders voor een LOVS gesprek het rapportfolio bekeken hebben. Om het aandeel ouders dat dit doet te vergroten zorgt Marc voor stukje in nieuwsbrief ter herinnering.

3 Machteld is per whatsapp op de hoogte gebracht van luizen in de klas. Moet dat niet via Parro? Ja: zaken vanuit school via Parro(/mail), whatsapp is geen communicatiemiddel van school. Gezonde school / ouderenquête De werkgroep bestaande uit ouders, de GGD en een delegatie van het team heeft een inventarisatie uitgevoerd onder teamleden en ouders/verzorgers. Er wordt uitgegaan van de 4 domeinen van de GGD: gezondheidseducatie, fysieke en sociale omgeving, het signaleren van gezondheidsproblemen en het beleid waar dit uiteindelijk in wordt vastgelegd (borging). Omdat zowel ouders/verzorgers en teamleden de meerwaarde in moeten gaan zien van een gezondere school wordt door de werkgroep op dit moment, vanuit analyse, bekeken waar de kansen liggen in het genereren van deze win-win-situatie. Daarna zullen er stapsgewijs vanuit wederzijds draagvlak interventies volgen. wollig/ambtelijk taalgebruik: wat wordt hier nu bedoeld? Gialt: binnen het kindcentrum heeft Smallsteps enkele jaren geleden i.s.m. specialisten beleid ingevoerd m.b.t. gezond eten en drinken en bewegen: sluiten we hier op aan? Kinderen komen nu water-drinkend, gezond-etend, niet-televisie-kijkend binnen in groep 1: het is zonde als er dan een terugval komt. Marc: het Smallsteps beleid is opgevraagd en zal meegenomen worden. Uit de ouder-enquête blijkt verder dat ouders gezonde traktaties belangrijk vinden maar dat er weinig draagvlak is om daadwerkelijk gezond te tractateren. Voortgang overige werkgroepen (vanuit normjaartaak) Marc heeft een overzicht gestuurd met de status van de werkgroepen. De personeelsgeleding herkent zich hierin. De werkgroep hoogbegaafdheid volgt nog. d. Overige punten Begroting het Palet 2019 Is nog niet binnen, zodra Marc de begroting ontvangt stuurt hij die door. Financiën MR De bankrekening van de MR is, met de nodige administratieve omslachtigheid van de bank, opgeheven. Verslag klachtenregeling Er zijn geen klachten binnen gekomen. Halfjaarevaluatie jaarplan school

4 Samen met de IB-ers wordt dit op 21 januari aanstaande gedaan. De MR krijgt hiervan afschrift. Onderhoud website, hoe is dit belegd? Digidact heeft een mantelovereenkomst met Social Schools ( Voor alle scholen van Signum geldt dat de website via deze firma wordt beheerd. Binnen het Palet is Guido degene die de site onderhoudt. Guido is gevraagd om e.e.a. bij te werken, maar veel recente informatie staat nog niet op de site. Afgesproken wordt dat Monique de missende MR documenten (notulen en de jaarevaluatie) en Marc de missende nieuwsbrieven aanleveren (alles in pdf formaat). Er ontbreken ook nogal wat foto s van medewerkers. Medewerkers zonder foto hebben daar waarschijnlijk geen toestemming voor gegeven. Overig Cito was dit jaar niet op tijd klaar met hun vernieuwde toets voor groep 8. Het Palet heeft daarom gekozen voor de Route 8 toets. Dit is een adaptieve toets waarbij vervolgvragen afhangen van het antwoord op eerder gegeven vragen. De toets herkent het als een leerling gefrustreerd raakt. Rondvraag: Machteld: is er beleid m.b.t. de binnenkomst van de kinderen in de klas? Er wordt nu verschillend mee omgegaan: de ene leerkracht heet elke leerling apart welkom, de ander niet. Dit wordt door leerkrachten niet als probleem ervaren: de invulling is groepsafhankelijk. Jongere groepen worden meer begeleid dan oudere groepen en bij drukke klassen zorgt de leerkracht voor extra begeleiding. Er zijn geen afspraken over gemaakt. Sjoerd herinnert zich dat er vroeger een map voor leerkrachten was waarin alle afspraken stonden. Marc: nu is dit een document op de W-schijf. Marc loopt dit document na om te kijken of het nog actueel en bijgewerkt is. Machteld: taakspel: wordt dat nog gebruikt? Ik hoor er niets meer over. Taakspel is niet meer nodig: er zijn andere middelen die beter geschikt zijn, hierdoor is taakspel overbodig geraakt. Werken uit zelfde visie. Machteld: is er geen gym tijdens Cito? Alleen als het niet anders gepland kan worden. Er wordt dan wel geprobeerd om meer buiten te spelen. Gialt (namens Aukje): bij het vervoer van leerlingen per auto is er onduidelijkheid over wat de regels zijn en wat je moet doen als je er zeker van wil zijn dat je kind in een kinderstoel / op een stoelverhoger wordt vervoerd (stoelje zelf, voorzien van naam, aanleveren). Afgesproken wordt om, ter herinnering, dit nog eens te melden in de nieuwsbrief. Actiepunten: Wie: Wanneer af: Wat: / Status:

5 Marc z.s.m. Terugkoppeling naar MR beleid lunch(pauzes) en beleid gesprekkencyclus 14-01: nog niet voorgelegd. Monique z.s.m. Contact met Guido mbt website 14-01: druk (Cito), aanleveren in pdf, mail-link (direct mailen) Informatie MR/GMR, notulen en jaarverslag Marc z.s.m. Contact met Guido mbt nieuwsbrieven op website Corné z.s.m. Financiën afstemmen met Marc 14-01: straks Reactie ingekomen brief 14-01: gereageerd Aukje voor 13 dec Inhoud nieuwsbrief : inhoud aangeleverd. Leontine z.s.m. Evaluatie informatieavond met Marc, IB en UC 14-01: moet nog plaats vinden. Sjoerd z.s.m. Kado regelen voor Siem (Dionne) en Cato (Karen). Marc z.s.m. Nagaan in welke mate ouders daadwerkelijk in Rapportfolio kijken. Marc z.s.m. Marc zal Jan (Signum) vragen hoe men tot het huisvestigingsbeleid gekomen is en wat zijn visie is + noodzaak snel indienen verzoek tot onderzoek huisvesting aangeven. Marc z.s.m. Stukje nieuwsbrief schrijven over nut bekijken Rapportfolio als voorbereiding op LOVS gesprekken. Marc Zodra Begroting aan MR doorsturen. binnen Marc Na Afschrift halfjaarevaluatie jaarplan school aan MR ter beschikking stellen. Marc z.s.m. Afsprakendocument op W-schijf nalopen en eventueel actualiseren.

Afwezig: Marc Cobben Sjoerd Kivit

Afwezig: Marc Cobben Sjoerd Kivit Aanwezig: Corné van Asten (voorzitter) Gialt Huininga Machteld Ellen-Rijvers Aukje Frederiks Marga van de Koevering Leontine van Veghel Monique Burhenne (notulist) Afwezig: Marc Cobben Sjoerd Kivit 1.

Nadere informatie

NOTULEN MR Afwezig: Tanja Beks

NOTULEN MR Afwezig: Tanja Beks Aanwezig: Corné van Asten (voorzitter) Marga van de Koevering (notulist) Machteld Ellen-Rijvers Gialt Huininga Monique Burhenne Leontine van Veghel Dominique de Vries Marc Cobben bij agendapunt 2 NOTULEN

Nadere informatie

NOTULEN MR Afwezig: Tanja Beks. Datum/tijd: maandag 28 mei

NOTULEN MR Afwezig: Tanja Beks. Datum/tijd: maandag 28 mei Aanwezig: Corné van Asten (voorzitter) Dominique de Vries Marga van de Koevering Machteld Ellen-Rijvers Tanja Beks Monique Burhenne Leontine van Veghel Marc Cobben Gialt Huininga (notulist) Afwezig: Tanja

Nadere informatie

COMMUNICATIE EN PROFILERING (TER BESPREKING) Dit agendapunt wordt doorgeschoven naar de volgende vergadering.

COMMUNICATIE EN PROFILERING (TER BESPREKING) Dit agendapunt wordt doorgeschoven naar de volgende vergadering. Notulen MR OBS De Nijenoord Aan : Leden MR Van : Helma Drost Referentie : Notulen MR_20180305 Datum : 18-03-05 Versie : 1.0 Onderwerp : Notulen MR Aanwezig : Helma Drost, Leon Rokker, Urminde van Holland,

Nadere informatie

GMR-VERGADERING Volgende vergadering komt er terug wat er in de GMR is besproken.

GMR-VERGADERING Volgende vergadering komt er terug wat er in de GMR is besproken. Notulen MR OBS De Nijenoord Aan : Leden MR Van : Helma Drost Referentie : Notulen MR_20171115 Datum : 15-11-17 Versie : 1.0 Onderwerp : Notulen MR Aanwezig : Helma Drost, Daniëlle Groothedde, Leon Rokker,

Nadere informatie

Notulen van de vergadering Aanvang: uur. Eindtijd: uur. Voorzitter: Meta Afwezig: Joris Notulen: Will Diana: Leona:

Notulen van de vergadering Aanvang: uur. Eindtijd: uur. Voorzitter: Meta Afwezig: Joris Notulen: Will Diana: Leona: Notulen van de vergadering 11-06-2018 Aanvang: 19.45 uur. Eindtijd: 22.20 uur. Voorzitter: Meta Afwezig: Joris Notulen: Will Diana: Leona: 18-12 12-03 Will: 07-05 11-06 Joris: 09-10 Postmap voorbereiden:

Nadere informatie

Notulen vergadering MR

Notulen vergadering MR Notulen MR Vergaderdatum: 21-11-2017 Tijd: 19.30 uur Vergaderlocatie: BS St. Bavo Voorzitter: Yvonne Secretaris: Bas Notulist: Aanwezig Afwezig Ad Buckens Ad Buckens, Arianne Thijssen, Bas van Dijck, Femke

Nadere informatie

3. Aanvullingen agenda Geen aanvullingen.

3. Aanvullingen agenda Geen aanvullingen. Notulen MR vergadering 12 januari 2015 Aanwezig: Michiel, Ellen, Sanne, Joep, Natascha, Annet en Marielle. Afwezig: -- Ouders: Tamara Luiken en Michiel Dullaert Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord:

Nadere informatie

Notulen van de vergadering

Notulen van de vergadering Notulen van de vergadering 26-06-2017 Aanvang: 19.30 uur. Eindtijd: 21.45 uur. Voorzitter: Manon Afwezig: Diana met kennisgeving Aanwezig: Jürgen Kroot namens OV Notulen: Diana: 17-10 / 26-6 Leona: 16-1

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering 26 augustus 2013

Notulen MR-vergadering 26 augustus 2013 Notulen MR-vergadering 26 augustus 2013 Aanwezig: lerarengeleding: Julia (voorzitter), Mayra, Lianne, oudergeleding: Jamillah, Loes (verslag), directie: Alienke (punt 9 en 10), Yola (punt 9 en 10) Afwezig:

Nadere informatie

notulen 1 e MR vergadering schooljaar (definitief)

notulen 1 e MR vergadering schooljaar (definitief) datum: 13 09 2016 tijd: 19.30 uur plaats: CBS De Vrijenburg notulen 1 e MR vergadering schooljaar 2016 2017 (definitief) aanwezig: afwezig: notulist: Ellen ter Averst, (voorzitter, og), Bertwin Leentvaar,

Nadere informatie

Notulen vergadering M.R.

Notulen vergadering M.R. Notulen vergadering M.R. NOTULEN MR Vergaderdatum: 10-11-2016 Tijd: 19.30 uur Vergaderlocatie: Lerarenkamer BS St. Bavo Voorzitter: Yvonne Frijters Secretaris: Kees Frijters Mathijssen Notulist: Mandy

Nadere informatie

notulen 3e MR vergadering schooljaar (definitief; website)

notulen 3e MR vergadering schooljaar (definitief; website) datum: 11-01-2018 tijd: 19.30 uur plaats: CBS De Vrijenburg notulen 3e MR vergadering schooljaar 2017 2018 (definitief; website) aanwezig: afwezig: notulist: Leonie Kasten (secretaris, pg), Margreeth Barendregt

Nadere informatie

Actie: Nota GMR lezen Bestuurlijk samengaan vragen over deze nota doorsturen aan Lisanne en

Actie: Nota GMR lezen Bestuurlijk samengaan vragen over deze nota doorsturen aan Lisanne en MR Blinkertschool Soort vergadering MR 2 Plaats: Blinkertschool Arnhem Datum: 1 oktober 2015 Tijd: 19.30u - 21.30u Notulist: Aanwezig: Bart, Haydar, Lisanne, Sophie, Breezandpad 5 6843 JM Arnhem Telefoon

Nadere informatie

Yvette van den Broek, Petra Wouters Wijs, Stephanie Bol Thea Zuiderduin en Saskia de Vos (tot en met agenda punt 11)

Yvette van den Broek, Petra Wouters Wijs, Stephanie Bol Thea Zuiderduin en Saskia de Vos (tot en met agenda punt 11) Aanwezig: Cc:, Petra Wouters Wijs, Stephanie Bol Thea Zuiderduin en Saskia de Vos (tot en met agenda punt 11) Archief Notulen MR-vergadering op 25-01-2016 1. Opening Twee extra agendapunten worden door

Nadere informatie

Notulen vergadering MR

Notulen vergadering MR Notulen vergadering MR Datum: 28 maart 2017 Tijd: 20:00 uur Locatie: RKBS Sint Jan, Dongen Aanwezig: Leerkrachten: Iris, Marieke Ouders: Ingrid, Inge (voorzitter), Barbara Vanuit GMR: Mark Wempe Verslag

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 13 januari 2015

Notulen MR vergadering 13 januari 2015 Notulen MR vergadering 13 januari 2015 Aanwezig: Afwezig: Leon Dijkstra, Mariska Enneking (verslag), Marc Menon (GMRO), Erik Rammeloo (voorzitter), Sylvia Reinold (directie a.i.),, Aafke Straat, Astrid

Nadere informatie

2. Mededelingen Ingekomen post: InfoMR tijdschrift. Wanda wijst op een interessant artikel over taakbeleid.

2. Mededelingen Ingekomen post: InfoMR tijdschrift. Wanda wijst op een interessant artikel over taakbeleid. MR vergadering dinsdag 29 november 2016. Locatie: Miriam Notulen: Miriam Aanwezig: Margreet, Martijn, Sandra, Cindy, Wanda en Miriam. Jan is helaas afwezig door ziekte. Agenda: 1. Opening van de vergadering

Nadere informatie

1. Opening: Barbara opent vijf over half 8 en verwelkomt de nieuwe leden Silvia B. en Nicole.

1. Opening: Barbara opent vijf over half 8 en verwelkomt de nieuwe leden Silvia B. en Nicole. Notulen MR vergadering 30 oktober 2017 Aanwezig: Barbara, Silvia, Nicole, Marc, Sylvia, Marijke, Ilse Afwezig: Kim, Patrick, Tess Aanwezig vanuit Directie: Ine Aanwezig vanuit GMR: niemand 1. Opening:

Nadere informatie

Jaarverslag Medezeggenschapsraad Mariaschool Schooljaar 2012/2013

Jaarverslag Medezeggenschapsraad Mariaschool Schooljaar 2012/2013 Jaarverslag Medezeggenschapsraad Mariaschool Schooljaar 2012/2013 1 7 De MR in het kort Een basisschool zonder een Medezeggenschapsraad (hierna: MR) is nauwelijks voor te stellen. De gezamenlijke inbreng

Nadere informatie

NOTULEN MR OOSTEINDERSCHOOL dinsdag 26 AUGUSTUS 2014

NOTULEN MR OOSTEINDERSCHOOL dinsdag 26 AUGUSTUS 2014 NOTULEN MR OOSTEINDERSCHOOL dinsdag 26 AUGUSTUS 2014 Aanwezig: van Lieshout, Debbie Kleton, Mirjam van Schip, Caroline Koenderinck-Bok, de Keulenaar. Afwezig: Rosanne (met kennisgeving) 1. Mededelingen

Nadere informatie

Activiteitenplan MR basisschool de Hoeven Activiteitenplan MR Basisschool de Hoeven

Activiteitenplan MR basisschool de Hoeven Activiteitenplan MR Basisschool de Hoeven Activiteitenplan MR Basisschool de Hoeven 2015-2016 1 Beste lezer, Voor u ligt het activiteitenplan van de MR van basisschool de Hoeven. Dit activiteitenplan heeft betrekking op het schooljaar 2015-2016.

Nadere informatie

Notulen MR vergadering

Notulen MR vergadering Notulen MR vergadering Datum: 11-06-2018 Tijd: 19.30 Aanvang 21.30 Sluiting Aanwezig Oudergeleding: Ralph, Monique Personeelsgeleding: Marije, Annemieke,(MR Antonius)Irma (MR Zeearend) Directie: Danielle

Nadere informatie

1. Opening Als extra agendapunten zullen de formatie en de begroting van de OR worden besproken.

1. Opening Als extra agendapunten zullen de formatie en de begroting van de OR worden besproken. Notulen MR Vergadering op 16 jan 2017 Aanwezig: Ilse, Wieteke en Annemieke(notulist) van de oudergeleding; Liane, Corine, Sylvia, Janna en Marjolein van de personeelsgeleding; Betty, directie. Afwezig

Nadere informatie

MR vergadering d.d 12 mei 2014

MR vergadering d.d 12 mei 2014 MR vergadering d.d 12 mei 2014 Aanwezig: Erik (vz), Rijk, Janet, Ingeborg, Loes, Jan, Margriet, Jeroen en Saskia (notulist) Afwezig: -- Agendapunt 1. Opening, Voorzitter heet iedereen welkom. mededelingen

Nadere informatie

2. Bijgekomen agendapunten - De gang van zaken mbt groepsindeling doornemen. (te bespreken met Edith)

2. Bijgekomen agendapunten - De gang van zaken mbt groepsindeling doornemen. (te bespreken met Edith) MR notulen Datum: dinsdag 19 januari Locatie: Gevers Deynoot Notulist: Ronald Voorzitter: Ine Aanwezig: Ine Koevoet, Henri Koopman, Nellie Ligthart, Margreet van Ommen, Ronald de Lange, Arnaud Ouwehand

Nadere informatie

Jaarverslag MR

Jaarverslag MR Jaarverslag MR 2016-2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Data en onderwerpen MR vergaderingen 2016-2017... 4 3. Doelen MR 2016-2017... 6 4. Leden MR... 11 2 MR Sunte Werfert 1. Inleiding Voor u ligt

Nadere informatie

Notulen MR vergadering datum: do

Notulen MR vergadering datum: do Notulen MR vergadering datum: do10-12-2015 Aanwezig: Sharon, Natasja, Rebekka, Robert, Linda, Josephine,, Linda, Marjon Afwezig: Saskia Gast: AGENDAPUNT 1. Opening Resultaat Actie 2. Notulen vorige vergadering:

Nadere informatie

: Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Dieke Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal

: Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Dieke Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal Medezeggenschapsraad Notulen MR vergadering Aanwezig Notulist Gast : Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal : Maatman :

Nadere informatie

Notulen vergadering MR

Notulen vergadering MR Notulen vergadering MR Vergaderdatum: 05-03-2018 Tijd: 19.30 uur Voorzitter : Notulist: Aanwezig Vergaderlocatie: Personeelsruimte De Plaetse Yvonne Secretaris: Bas van Dijck Femke Mathijssen Ad Buckens,

Nadere informatie

Jaarplan 2016/2017 MR De Vijf-er versie 1.0 definitief Jaarplan 2016/2017. Medezeggenschapsraad K.B.S. De Vijf-er.

Jaarplan 2016/2017 MR De Vijf-er versie 1.0 definitief Jaarplan 2016/2017. Medezeggenschapsraad K.B.S. De Vijf-er. Jaarplan 2016/2017 Medezeggenschapsraad K.B.S. De Vijf-er Datum: 27-10-2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding en doelstellingen... 2 2. Organisatie... 2 3. Vergaderingen... 2 3.1. Agenda... 2 3.2. Data... 3 4.

Nadere informatie

1 Opening Vergadering De voorzitter opent de vergadering om 21:20 uur GMR JLGroep Notulen Vastgesteld

1 Opening Vergadering De voorzitter opent de vergadering om 21:20 uur GMR JLGroep Notulen Vastgesteld Notulen: 21-1-2019 Status: Vastgesteld. Aanwezig: Marius (Bestuurder), Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Lauran Driecant: Karin, Simone Vooroverleg:

Nadere informatie

Gasten; Chris [ namens het bevoegd gezag ] Afwezig: Gerda, Natascha met kennisgeving, Jannie [ zie toelichting ]

Gasten; Chris [ namens het bevoegd gezag ] Afwezig: Gerda, Natascha met kennisgeving, Jannie [ zie toelichting ] MR Blinkertschool Soort vergadering MR. Plaats: Blinkertschool Arnhem Datum: 13-03-2014 Tijd: 19.30 21.30u Notulist: Anneke Aanwezig:, Lisanne, Anneke Meerkerkstraat 20 6843 MH Arnhem Telefoon 06-53957807

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven 5 6081 GR Haelen

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven 5 6081 GR Haelen Onderwerp Notulen vergadering 15 september 2014 Aan Leden MR, secretariaat ouderraad en directeur Aanwezig Leon Boom, Ingrid Housmans, André Huxkens, Jolanda Colnot, Veronique Schreurs, Josine Neuhof,

Nadere informatie

notulen 5e MR vergadering schooljaar

notulen 5e MR vergadering schooljaar : 17-04-2018 tijd: 19.30 uur plaats: CBS De Vrijenburg notulen 5e MR vergadering schooljaar 2017 2018 aanwezig: afwezig: notulist: Leonie Kasten (secretaris, pg), Margreeth Barendregt (pg), René Zevenbergen

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad van

Medezeggenschapsraad van Medezeggenschapsraad van Notulen MR vergadering maandag 15 september 2014 Aanwezig: Magda Kusters(voorzitster), Henri van der Velden, Odette Neggers, Mariëlle van Oorschot, Paul Snels, Lisette van Beurden,

Nadere informatie

Kaardebol scoort vergeleken met de andere vier scholen van OPO-R in Culemborg goed in het rapport van de inspectie.

Kaardebol scoort vergeleken met de andere vier scholen van OPO-R in Culemborg goed in het rapport van de inspectie. Notulen MR-vergadering maandag 20 april 2015 OBS De Kaardebol Aanwezig: Haiko, André, Anja, Corrie, Ilse en Janneke Afwezig: Tim, Yvonne Notulist: Janneke 1. Opening/ vaststellen agenda Haiko opent de

Nadere informatie

1. Opening Mascha zit deze vergadering voor in verband met afwezigheid Eric (voorzitter); en opent de vergadering.

1. Opening Mascha zit deze vergadering voor in verband met afwezigheid Eric (voorzitter); en opent de vergadering. Notulen MR-vergadering 16 juni 2015 Afmelding: Eric Afwezig: - Actielijst 1. Opening Mascha zit deze vergadering voor in verband met afwezigheid Eric (voorzitter); en opent de vergadering. 2. Vaststelling

Nadere informatie

MR & Directie: (19: uur)

MR & Directie: (19: uur) NOTULEN MR OVERLEG Datum: 23 juni 2015 Plaats: Personeelskamer Het Spectrum Tijd: 19.30 22.00 uur Uitgenodigd: Afwezig: Adviserend: C. Houkes (Voorzitter), R. Kat (secretaris), C. Burgers, N. Nieuwveld,

Nadere informatie

Jaarverslag Medezeggenschapsraad Mariaschool Schooljaar 2014/2015

Jaarverslag Medezeggenschapsraad Mariaschool Schooljaar 2014/2015 Jaarverslag Medezeggenschapsraad Mariaschool Schooljaar 2014/2015 Pagina 1 van 8 De MR in het kort Een basisschool zonder een Medezeggenschapsraad (hierna: MR) is nauwelijks voor te stellen. De gezamenlijke

Nadere informatie

Activiteitenplan 2014-2015

Activiteitenplan 2014-2015 Activiteitenplan 2014-2015 Medezeggenschapsraad Samenstelling MR 2014-2015 Oudergeleding: Ankie Eleveld, voorzitter Machteld de Wit / Angelina Sinnige Personeelsgeleding: Annemarie Roemer Hilma Groot Pauline

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. Notulen MR vergadering 18 mei 2015 Aanwezig: Michiel, Sanne, Joep, Annet, Natascha, Ellen en Marielle. Afwezig: --- Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 31 mei 2015 1. Welkom: Michiel heet iedereen

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Medezeggenschapsraad van basisschool De Toermalijn d.d

Verslag van de vergadering van de Medezeggenschapsraad van basisschool De Toermalijn d.d Verslag van de vergadering van de Medezeggenschapsraad van basisschool De Toermalijn d.d. 11-01-2017 Aanwezig: Monic Graat (voorzitter), Spoelstra, Alie Seine, Kim Golsteijn en Cecile op het Veld Notulist:

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering dinsdag 20 januari 2015 OBS De Kaardebol. Aanwezig: André, Tim, Anja, Corrie, Ilse en Janneke. Afwezig: Marga, Yvonne, Haiko

Notulen MR-vergadering dinsdag 20 januari 2015 OBS De Kaardebol. Aanwezig: André, Tim, Anja, Corrie, Ilse en Janneke. Afwezig: Marga, Yvonne, Haiko Notulen MR-vergadering dinsdag 20 januari 2015 OBS De Kaardebol Aanwezig: André, Tim, Anja, Corrie, Ilse en Janneke Afwezig: Marga, Yvonne, Haiko Notulist: Janneke 1. Opening/ vaststellen agenda Tim opent

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering

Notulen MR-vergadering Maandag 13 maart 2017 Aanvang: 19.30 uur 21.30 uur Aanwezig: Yvette van den Broek (voorzitter), Yvonne Haneman, Thea Zuiderduin, Stephanie Bol, Saskia Vos (vanaf agendapunt 4) AGENDA 1. Opening 2. Mededelingen/ingekomen

Nadere informatie

Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017

Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017 Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017 Aanwezig : Anne, Mirjana, Florinda, Paul, Ilse, Selma (directie), Natasja (notulen) Afwezig met bericht : Irene -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Notulen MR 1 dinsdag 13 september 2016 Aanwezig: Anne, Mirjana, Irene, Ilse, Florinde en Paul Maarten en Selma (directie),

Notulen MR 1 dinsdag 13 september 2016 Aanwezig: Anne, Mirjana, Irene, Ilse, Florinde en Paul Maarten en Selma (directie), Notulen MR 1 dinsdag 13 september 2016 Aanwezig: Anne, Mirjana, Irene, Ilse, Florinde en Paul Maarten en Selma (directie), Afwezig met bericht: - 1.Opening, vaststelling agenda Agenda wordt goedgekeurd.

Nadere informatie

Aanwezig: Paul, Gerjan, Marleen, Irma, Gerlinde, Alice, Annemarie en Hedwig (tot punt..) Afwezig: Willeke

Aanwezig: Paul, Gerjan, Marleen, Irma, Gerlinde, Alice, Annemarie en Hedwig (tot punt..) Afwezig: Willeke Medezeggenschapsraad Notulen van 10 maart 2016 Aanwezig: Paul, Gerjan, Marleen, Irma, Gerlinde, Alice, Annemarie en Hedwig (tot punt..) Afwezig: Willeke 1. Welkom en opening Annemarie opent de vergadering

Nadere informatie

Notulen OPR PassendWijs

Notulen OPR PassendWijs regio Personeelsgeleding Oudergeleding Overbetuwe / Lingewaard Tamara Bulters (voorzitter / PR / nieuwsbrief) Valentien Milder Astrid Peters (penningmeester) vacant Renkum Bianca Thomassen (secretaris

Nadere informatie

NOTULEN 19 APRIL :30 21:00

NOTULEN 19 APRIL :30 21:00 NOTULEN 19 APRIL 2018 19:30 21:00 19:30 VOORZITTER OPENT DE VERGADERING AANWEZIG Igor Martin (voorzitter), Ester den Otter (notulist), Martin Romeijn, Perre v. Beek, Hans Nuhn, Jeroen Verhoeven, Sander

Nadere informatie

Opening De voorzitter opent de vergadering om 19:00 en heet iedereen welkom. In verband met de hoeveelheid stukken is er een aangepaste agenda.

Opening De voorzitter opent de vergadering om 19:00 en heet iedereen welkom. In verband met de hoeveelheid stukken is er een aangepaste agenda. Verslag deelraad Datum : 7 november 2018 Plaats : docentenkamer BNC Tijd : 19.00 uur-21.30 uur Aanwezig : Wilma, Louise, Sandra, Jaap, Ymke-Fleur, Merlijn, Monique, Barbara (verslag) Afwezig : - Cc : Raymond

Nadere informatie

Basisschool LeerRijk Notulen

Basisschool LeerRijk Notulen Basisschool LeerRijk Notulen 17.01.2017 MR Basisschool Leerrijk Ger Vranken Paula Verstappen Ans Schatorje Chantal Janssen Esther Smits Monique Debeij Anke Biesmans Oudergeleding - afwezig: ziek Oudergeleding

Nadere informatie

Vergadering Medezeggenschapraad/OR BS De Veste Nummer Not Vergaderdatum Bladzijde 1

Vergadering Medezeggenschapraad/OR BS De Veste Nummer Not Vergaderdatum Bladzijde 1 Notulen Vergadering Medezeggenschapraad/OR BS De Veste Nummer Not301018 Bladzijde 1 Vergaderlocatie Aanwezig: BS De Veste Janneke Kemmeren Gerry Biemans Simone de Vos Jadine Spierings Ellen Boonman Eric

Nadere informatie

Notulen Medezeggenschapsraad NBS Burgst

Notulen Medezeggenschapsraad NBS Burgst 08 januari 2015, Kroeten Aanwezig: Kroeten: Masja de Pender (LL), Helga Spelt (VZ, OL), Jaimy Sormani (OL) Groene Hil: Carin Smit (OL), Anjo Schaerlaeckens(LL), Ellen Schellekens (LL) + 6 kandidaten voor

Nadere informatie

MR 5 Arcade Verslag vergadering

MR 5 Arcade Verslag vergadering MR 5 Arcade Verslag vergadering Datum: 14 mei 2018 Plaats: Arcade, Pauwoogvlinder 12 te Utrecht Aanvang: 19.00 uur (start vergadering) Aanwezig: Anne (vz), Florinda (pers), Linda (ouder) Ouder: Erwin (toehoorder)

Nadere informatie

MR NOTULEN 20 juni 2017

MR NOTULEN 20 juni 2017 MR NOTULEN 20 juni 2017 Aanwezig : Arthur, Bouwine, Jeannette, Madeleine, Monique Afwezig : Joyce, Nynke Gast : Gejo, Rosan Notulen : Jeannette Tijdstip : 20.00-22.30 uur Plaats : Verlengde Fortlaan, Bussum

Nadere informatie

Notulen MR- vergadering Datum:8 mei 2012 Aanvang: uur

Notulen MR- vergadering Datum:8 mei 2012 Aanvang: uur 1. Aanwezig : Anne Iedema(Vz/ ouder), Mark Kramer (lid/ ouder), Titia Woudwijk (lid/ ouder), Astrid Schoonhoven (lid/personeel), Ubbo Elzinga (directie), Karin Baars (lid/personeel), Lottie Kramer- Haarsma

Nadere informatie

a. Verslag : notulen 19 januari wordt goedgekeurd. notulen 1 maart wordt na aanpassing goed gekeurd.

a. Verslag : notulen 19 januari wordt goedgekeurd. notulen 1 maart wordt na aanpassing goed gekeurd. Notulen MR-vergadering dinsdag 29 maart OBS De Kaardebol Aanwezig: Haiko, André, An, Ilse, Janneke, Tim, Corrie, Marga en Yvonne Afwezig: Notulist: Marga 1. Opening/ vaststellen agenda De schoolgids en

Nadere informatie

Notulen MR IKC Achterberg Schooljaar

Notulen MR IKC Achterberg Schooljaar Notulen MR IKC Achterberg Schooljaar 2017-2018 Datum Tijdstip Locatie 16.11.2017 20:00 uur teamkamer Voorzitter Secretaris & notulist Te lezen Rick Dusée, Afwezig: Muriëlle Aukje Laurijsen In de bijlage

Nadere informatie

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan.

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan. Notulen MR vergadering Datum: 12 september 2016 Aanwezig André Baardwijk a.w.baardwijk@delagewaard.nl Karin van den Berg k.vandenberg@csgdewaard.nl Esther van Efferen e.vanefferen@cedgroep.nl Helma Heesterman

Nadere informatie

3. Notulen vergadering 15 januari en actiepunten (bijlage)

3. Notulen vergadering 15 januari en actiepunten (bijlage) Aanwezig Afwezig Directie Locatie Bas ter Weel (voorzitter), Marian Pronk, Nienke Weelink, Ronkje Voogt, Ria van Eede, Marian Sempel, Mirjam Post, Clarissa Pahud de Mortanges, Jolanda Topfer, Simone Schreurs,

Nadere informatie

Brenda van den Heuvel, Sandra van de Sande, Gidi Spronck. Stefan Eveleens, Renée de Kok, Robbert Kremers, Yvonne Smelt.

Brenda van den Heuvel, Sandra van de Sande, Gidi Spronck. Stefan Eveleens, Renée de Kok, Robbert Kremers, Yvonne Smelt. Notulen MR vergadering Datum: 22-1-2018 Aanwezig teamgeleding: Aanwezig oudergeleding: Afwezig: Overige aanwezigen: Brenda van den Heuvel, Sandra van de Sande, Gidi Spronck. Stefan Eveleens, Renée de Kok,

Nadere informatie

Louise van Buuringen, Ine Driessen, Erik Duin, Paul Manders, Arjen Obbema, Judith Peeters, Judith van Peperstraten en Hanneke Slob, Geert van Stiphout

Louise van Buuringen, Ine Driessen, Erik Duin, Paul Manders, Arjen Obbema, Judith Peeters, Judith van Peperstraten en Hanneke Slob, Geert van Stiphout Medezeggenschapsraad St. Antonius Abt Notulen 28 september 2015 Aanwezig: Louise van Buuringen, Ine Driessen, Erik Duin, Paul Manders, Arjen Obbema, Judith Peeters, Judith van Peperstraten en Hanneke Slob,

Nadere informatie

GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Notulen vergadering GMR Maandag 3 november 2014 Locatie: o.b.s. De Vuurvogel aanwezig/afwezig Ouders Personeel Overig Frank Broomans Afw. Marcel Hofstee x Paul Moltmaker

Nadere informatie

Aanwezig: Sandra Kramer (voorzitter), Frank ten Vergert, Aad Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Eva Hurst (notulist)

Aanwezig: Sandra Kramer (voorzitter), Frank ten Vergert, Aad Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Eva Hurst (notulist) Notulen MR deelraad Kaap vergadering Locatie: Kaap Datum: donderdag 7 november 2013 Aanvang: 19.00 Einde: 21.20 Aanwezig: Kramer (voorzitter), ten Vergert, Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Hurst (notulist)

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven GR Haelen

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven GR Haelen Onderwerp Notulen vergadering 12 september 2016 Aan Aanwezig Leden MR, secretariaat ouderraad en directeur Leon Boom, heo Claessens, Jolanda Colnot, Josine Neuhof, Marike Le Large, Veronique Schreurs,

Nadere informatie

Marleen Bockholts, Miel Timmers, Stefan Eveleens, Renee de Kok

Marleen Bockholts, Miel Timmers, Stefan Eveleens, Renee de Kok Notulen MR vergadering Datum: 22 mei 2017 Aanwezig schoolgeleding: Aanwezig oudergeleding: Afwezig: Overige aanwezigen: Notulant: Gidi Spronck, van den Heuvel, Sandra van de Sande, Marieke Mertens, Boy

Nadere informatie

VERSLAG MR VERGADERING DE ARK & DE ARK VAN NOACH

VERSLAG MR VERGADERING DE ARK & DE ARK VAN NOACH Aan: Leden van de Medezeggenschapsraad VERSLAG MR VERGADERING DE ARK & DE ARK VAN NOACH Datum: 22 september 2015 Locatie: De Ark van Noach Aanwezig: Paul Swart (voorzitter), Schalkwijk (notulen), Benthe

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine Notulen MR vergadering 29 maart 2016 Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine 1. Opening. Bart opent de vergadering. De notulen van 4

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. 2. Mededelingen: Geen.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. 2. Mededelingen: Geen. Notulen MR vergadering 2 november 2015 Aanwezig: Sanne, Michiel, Annet, Folkert en Marielle. Afwezig: Natascha en Ellen Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 15-11-2015 1. Welkom: Michiel heet

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering

Notulen MR-vergadering Notulen MR-vergadering Maandag 21 november 2017 2e MR Vergadering Aanvang: 19.30 uur 21.30 uur Aanwezig: Paul Witteman, Clemy Bosselaar-Engeringh, Stephanie Bol, Saskia de Vos (afwezig: Niels Boersma)

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering

Notulen MR-vergadering Notulen MR-vergadering Datum: 18 september 2013 1. Welkom Aanwezig zijn Carola, Hanneke, Ronald,,, Anke, Suzanne en Tiny. Suzanne zal per 1 mei Tiny opvolgen in de MR en wil zich graag ook in deze taak

Nadere informatie

Welkom voor Sanne, die vanaf heden de oudergeleding compleet maakt.

Welkom voor Sanne, die vanaf heden de oudergeleding compleet maakt. Notulen MR vergadering Aan : Leden MR de Heydonck Datum : 18 februari 2014 Locatie : Heydonck Naastenbest Tijd : 19.30.uur 21.30 uur Aanwezig : Nicole, Paul, Sharon, Theo, Ton, Yvonne, Sanne Afwezig :

Nadere informatie

Graag notulen en beleidstukken minstens een week voor de vergadering aanleveren> secretaris

Graag notulen en beleidstukken minstens een week voor de vergadering aanleveren> secretaris Notulen Mr vergadering maandag 12 juni 2017 Aanwezig: Marleen Goumans (vz), Daphne Sprenkling (dir.), Elles Scholtes (MT lid), Angelica van Winden (secr.), Diane van Deutekom, Mascha van der Wilk, Cindy

Nadere informatie

Notulen medezeggenschapsraad t Getij

Notulen medezeggenschapsraad t Getij Notulen medezeggenschapsraad t Getij Donderdag 4 februari 2016 Aanwezig : Konrad van de Velde, Mirjam Goense, Sandra Goossen, Bas Gijsel, Wendy van Waes, Joost van Wijk en Diana Bogaert Namens directie

Nadere informatie

Notulen MR vergadering de Mijlpaal. Datum: Tijd: Locatie: Anderlechtlaan. Ad Schuffelen. Monique Schiphorst

Notulen MR vergadering de Mijlpaal. Datum: Tijd: Locatie: Anderlechtlaan. Ad Schuffelen. Monique Schiphorst Notulen MR vergadering de Mijlpaal Datum: 14-04-2016 Tijd: 19.30-22.00 Locatie: Anderlechtlaan Aanwezig: Leerkrachtgeleding: Franka Brink, Annelien van den Berg,, Hennie Vervenne, Helene Steijn. Oudergeleding:,

Nadere informatie

Notulen Woensdag 17 februari. Aanwezig: Marc (vz), Kim, Antoinette, Linda, Manon (nt) Aanwezig namens de directie: Bert. 1. Welkom

Notulen Woensdag 17 februari. Aanwezig: Marc (vz), Kim, Antoinette, Linda, Manon (nt) Aanwezig namens de directie: Bert. 1. Welkom Notulen Woensdag 17 februari Aanwezig: Marc (vz), Kim, Antoinette, Linda, Manon (nt) Aanwezig namens de directie: Bert 1. Welkom 2. Notulen Na een tekstuele aanpassing goed gekeurd 3. Actiepunten De actiepunten

Nadere informatie

Notulen vergadering M.R.

Notulen vergadering M.R. Notulen vergadering M.R. NOTULEN MR Vergaderdatum: 13-03-2017 Tijd: 19.30 uur Vergaderlocatie: Lerarenkamer BS St. Bavo Voorzitter: Yvonne Frijters Secretaris Kees Frijters Edwin Mathijssen Notulist: Arianne

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering p.a. Strijthagerweg 10 donderdag 04-09-2008 6372 AC Landgraaf Tijd:19:30-22.00 uur

Notulen MR-vergadering p.a. Strijthagerweg 10 donderdag 04-09-2008 6372 AC Landgraaf Tijd:19:30-22.00 uur MR OBS Harlekijn Notulen MR-vergadering p.a. Strijthagerweg 10 donderdag 04-09-2008 6372 AC Landgraaf Tijd:19:30-22.00 uur mr@obsharlekijn.net Plaats: directiekamer Aanwezig waren: MR-leden: ouders: Nicole

Nadere informatie

Jaarplan Medezeggenschapsraad

Jaarplan Medezeggenschapsraad Jaarplan 2012 2013 Medezeggenschapsraad Inhoudsopgave Pagina 1. Inleiding 3 2. Samenstelling MR 4 3. Functies en taken 4 4. Bevoegdheden MR 5 5. Werkwijze 5 6. Vergaderdata 2012 2013 5 7. Vaste Agenda

Nadere informatie

Activiteitenplan school Bleyburgh

Activiteitenplan school Bleyburgh Inhoudsopgave 1. Algemeen 2. Visie, uitgangspunten en werkwijze 3. Regelingen en beleidsplannen 4. Bezetting en verkiesbaarheid MR-leden 5. Vergaderdata en structurele onderwerpen mr 6. Taakverdeling en

Nadere informatie

Obs de Bascule. Notulen vergadering 21 april 2015. Aanwezig:

Obs de Bascule. Notulen vergadering 21 april 2015. Aanwezig: MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Obs de Bascule Notulen vergadering 21 april 2015 Aanwezig: Leonie Thole, Jolanda Wiegers, Trudie Wijnhold, Chantal Wilting, Lucinda Klasen (PG) Peter Koops, Anne-Mieke Hendriksen,

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad k.b.s. De Hofstee. Corné, Margot, Dimf, EllenL, Daniel, Ad, Miranda, Hester, Lisette

Medezeggenschapsraad k.b.s. De Hofstee. Corné, Margot, Dimf, EllenL, Daniel, Ad, Miranda, Hester, Lisette Medezeggenschapsraad k.b.s. De Hofstee Notulen 08-11-2016 MR Afwezig: Petra MT: - Corné, Margot, Dimf, EllenL, Daniel, Ad, Miranda, Hester, Lisette Agendapunt * 19.30 uur: Overleg MR - ICT - Ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

Ralf, John, Daniëlle, Erwin, Melinda, Carola, Jan, Loes

Ralf, John, Daniëlle, Erwin, Melinda, Carola, Jan, Loes Notulen MR-vergadering Vergadering d.d. 14-09-2017 19.30 uur Stadsweiden Aanwezig: Afwezig: Notulist: Voorzitter: Ralf, John, Daniëlle, Erwin, Melinda, Carola, Jan, Loes Maarten, Annemarie Nurcan Erwin

Nadere informatie

Aanwezig: Haiko, André, Anja, Ilse, Janneke, Tim, Corrie, Marga en Yvonne

Aanwezig: Haiko, André, Anja, Ilse, Janneke, Tim, Corrie, Marga en Yvonne Notulen MR-vergadering dinsdag 1 maart 2016 OBS De Kaardebol Aanwezig: Haiko, André, An, Ilse, Janneke, Tim, Corrie, Marga en Yvonne Afwezig: Notulist: Yvonne 1. Opening/ vaststellen agenda Besloten wordt

Nadere informatie

OBS de Lingewaard Medezeggenschapsraad M R. MR vergadering. 27 augustus 2012

OBS de Lingewaard Medezeggenschapsraad M R. MR vergadering. 27 augustus 2012 MR vergadering de Lingewaard 27 augustus 2012 OBS Datum: Aanwezig: MR personeelsgeleding: MR oudergeleding: Afwezig met bericht: MR VERGADERING 27 augustus 2012 (19.15 21.30 uur) Notulen Marga Vreeswijk

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven 5 6081 GR Haelen

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven 5 6081 GR Haelen Onderwerp Notulen vergadering 10 april 2015 Aan Leden MR, secretariaat ouderraad en directeur Aanwezig Leon Boom, Ingrid Housmans, Josine Neuhof, Ankie Opbroek, Jolanda Colnot, Marieke Le Large Afwezig

Nadere informatie

Vergadering nummer 07 Datum 10 mei 16 Tijd 19:30 22:00 Boomgaarden. Maurice, Ellen, Karin, Carolien, Sandra, Merije, Jos, Spiros

Vergadering nummer 07 Datum 10 mei 16 Tijd 19:30 22:00 Boomgaarden. Maurice, Ellen, Karin, Carolien, Sandra, Merije, Jos, Spiros R.K. basisschool De Twaalfruiter Doyennéperenlaan 1 3452 EC Vleuten 030 666 80 52 / 06-25 03 14 88 notulen MR-vergadering Vergadering nummer 07 Datum 10 mei 16 Locatie Teamkamer Tijd 19:30 22:00 Boomgaarden

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 13 maart 2018

Notulen MR vergadering 13 maart 2018 Notulen MR vergadering 13 maart 2018 Aanwezig: Patrick, Marc, Silvia B., Nicole, Ilse, Tess, Marijke Afwezig: Barbara, Sylvia, Kim, Jasper Aanwezig vanuit Directie: Ine en Bea Aanwezig vanuit GMR: niemand

Nadere informatie

Jaarverslag MR 2014-2015

Jaarverslag MR 2014-2015 Jaarverslag MR 2014-2015 Maaslaan 197, 5704 LD Helmond Tel.nr.: 0492 513452 e-mail: info@devlier.nl website : www.devlier.nl Jaarverslag MR Hiermee willen we de ouders/verzorgers en medewerkers informeren

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. Notulen MR vergadering 21 maart 2016 Aanwezig: Michiel, Natascha, Sanne, Folkert, Carola en Marielle Afwezig: Annet Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 1 april 2016 1. Welkom: Michiel heet

Nadere informatie

Desiree, Agnes, Bernadette, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn Directie: Gert de Wit, Nardy. IB: Lisanne van Dijk

Desiree, Agnes, Bernadette, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn Directie: Gert de Wit, Nardy. IB: Lisanne van Dijk MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 25 FEBRUARI PLAATS:AMERSFOORT NOTULIST VOORZITTER AANWEZIGEN Hans Desiree, Agnes, Bernadette,, Ingrid, Jeroen, Martijn Directie: Gert de Wit, Nardy. IB: Lisanne van Dijk

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. Notulen MR vergadering 23 maart 2015 Aanwezig: Michiel, Sanne, Joep, Annet, Natascha en Marielle. Afwezig: Ellen Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 1 april 2015 1. Welkom: Michiel heet iedereen

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering

Notulen MR-vergadering Maandag 15 mei 2017 Aanvang: 19.30 uur 21.30 uur Aanwezig: Afwezig: Yvette van den Broek (voorzitter), Yvonne Haneman, Stephanie Bol, Saskia de Vos (vanaf agendapunt 4) Thea Zuiderduin AGENDA 1. Opening

Nadere informatie

Notulen MR- vergadering Datum:21 februari 2012 Aanvang: 19.30 uur

Notulen MR- vergadering Datum:21 februari 2012 Aanvang: 19.30 uur 1. Aanwezig : Anne Iedema(Vz/ ouder), Mark Kramer (lid/ ouder), Peter Kingma (Plv.vz/ ouder), Margriet Reatch, en Titia Woudwijk (lid/ ouder), Alfred Slöetjes (lid/ personeel) Astrid Schoonhoven (lid/personeel),

Nadere informatie

1. Opening Ans opent de vergadering en heet ons van harte welkom op de eerste vergadering. Henk Maakt foto van de voltallige MR buiten voor de school

1. Opening Ans opent de vergadering en heet ons van harte welkom op de eerste vergadering. Henk Maakt foto van de voltallige MR buiten voor de school Notulen 6 september 2018 MR vergaderding J.P.F Steijaert School Voorzitter: Ans Geelen, Notulist: Frank van Kleef, verder aanwezig Henk Vergunst, Susanne Wesselman en Esther Monfils. 1. Opening Ans opent

Nadere informatie

OBS de Lingewaard Medezeggenschapsraad M R. MR vergadering. OBS de Lingewaard. Datum: 23 oktober 2012

OBS de Lingewaard Medezeggenschapsraad M R. MR vergadering. OBS de Lingewaard. Datum: 23 oktober 2012 MR vergadering OBS de Lingewaard Datum: 23 oktober 2012 School OBS de Lingewaard Arkel Notulen MR vergadering 23 oktober 2012 Aanwezig: MR personeelsgeleding: MR oudergeleding: Afwezig zonder bericht:

Nadere informatie

Opening Jiska opent de vergadering met een welkom aan allen. De agenda wordt iets gewijzigd.

Opening Jiska opent de vergadering met een welkom aan allen. De agenda wordt iets gewijzigd. Medezeggenschapsraad Notulen van de vergadering van 30-09-2014 Aanwezig: Chris Biesbroek, Jiska Gooijer, Maarten Rebel, Tineke Kool, Hanneke van Woerden, Rutger Kriek, Geertje Veerman (deels) en Stella

Nadere informatie

MR VERGADERING 15 april 2014 ( uur) Notulen

MR VERGADERING 15 april 2014 ( uur) Notulen Aanwezig: MR personeelsgeleding: MR oudergeleding: Afwezig: MR VERGADERING 15 april 2014 (19.15 21.15 ) Notulen Angela de Koning, Anneke Venema, Carolien Punt, Marga Vreeswijk (voorzitter) en Ed Linthout

Nadere informatie

1. Opening Monic heet iedereen welkom. 2. Vaststellen agenda Goedgekeurd. 3. Mededelingen van de directie

1. Opening Monic heet iedereen welkom. 2. Vaststellen agenda Goedgekeurd. 3. Mededelingen van de directie datum 14 oktober 2015 datum bespreking september 2015 van Natasja Kwaaitaal bespreking MR-vergadering De Wegwijzer aanwezig Personeelsgeleding: Monic van Boesschoten Jeroen van der Ploeg Claudia van den

Nadere informatie