Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 9 juni 2013 Battle type: Premium Battle. Bedenk een slimme marketing actie voor Nuon!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 9 juni 2013 Battle type: Premium Battle. Bedenk een slimme marketing actie voor Nuon!"

Transcriptie

1 Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 9 juni 2013 Battle type: Premium Battle Bedenk een slimme marketing actie voor Nuon!

2 Introductie Nuon, onderdeel van Vattenfall, is een energieonderneming die elektriciteit, gas, warmte en koude produceert en levert aan circa 2,3 miljoen consumenten en organisaties in Nederland. Als energie onderneming streeft Nuon naar een betrouwbare, betaalbare en zo duurzaam mogelijke energievoorziening. Naast energie levert Nuon daarom ook energiebesparende producten en diensten. In het verlengde hiervan verkoopt en verhuurt Nuon cv-ketels. Is een ketel namelijk 12 jaar of ouder dan is de kans groot dat hij onnodig veel energie verbruikt. Bovendien worden de reparaties aan zo n oude ketel steeds duurder. Met een nieuwe ketel kunnen huishoudens flink op hun stook- en reparatiekosten besparen. Aanleiding Een nieuwe uitdaging Jaarlijks voorziet Nuon gemiddeld Nederlandse huishoudens van een nieuwe cv-ketel (verhuur en verkoop samen). In 2013 wil Nuon dit aantal gaan verhogen naar ketels. Om haar ambitie te realiseren heeft Nuon dit jaar naar schatting zo n extra adviesaanvragen nodig. Maar hoe kan Nuon deze adviesaanvragen het best genereren? Op welke moment, waarmee en op welke wijze kan Nuon huiseigenaren die op dit moment een oude (12+ jaar) cv ketel hebben het beste benaderen om die extra adviesaanvragen van serieus geïnteresseerde huiseigenaren te ontvangen? Huidige marketing activiteiten Om de oude doelstelling van ketels te realiseren worden de bestaande marketingkanalen van Nuon, zoals direct mail, internet, door to door, radio, tv en print al intensief door Nuon benut met een aantal actie- en seizoengebonden campagnes (zie bijlage 1 voor meer informatie en voorbeelden). Via deze kanalen en met deze bestaande marketinginspanningen kan Nuon waarschijnlijk geen grote winst meer behalen voor de nieuwe ambitie. Aan jou daarom de uitdaging om (ter aanvulling) een slimme originele actie (medium + benaderingswijze) te bedenken om in contact te komen met de doelgroep en hen te prikkelen een adviesgesprek bij Nuon aan te vragen! Bedenk een slimme actie waarmee huiseigenaren met een oude cv ketel massaal naar Nuon gaan om een (vrijblijvend) cv-ketel adviesgesprek aan te vragen!

3 De Battle Hoe kan Nuon op simpele, slimme wijze (kwalitatief goede) adviesaanvragen genereren voor de vervanging van een oude CV ketel? In deze Battle is Nuon op zoek naar originele acties (medium + benaderingswijze) om in contact te komen met mensen uit onderstaande doelgroep en hen te activeren daadwerkelijk een adviesgesprek bij Nuon aan te vragen. Het gaat hierbij om: Huiseigenaren met: 1. een rammelende cv-ketel (12 jaar of ouder) 2. interesse in het kopen of huren van een nieuwe cv ketel (al dan niet reeds op zoek) Het uiteindelijke doel van deze Battle is dat Nuon dankzij de door jou bedachte actie nog dit jaar extra adviesaanvragen kan genereren. Omdat de geschetste ambitie voor dit jaar geldt is het voor Nuon van belang dat jouw concept binnen 3 maanden uitgerold zou kunnen worden. Nuon wordt dan ook blij van slimme, originele acties die direct te implementeren zijn en direct kwalitatief goede leads op gaan leveren! Randvoorwaarden: De door jou bedachte actie moet passen bij het merk Nuon. In deze Battle is Nuon niet op zoek naar acties die gebruiken maken van het tv kanaal. Aan het productaanbod zelf (verkoop en verhuuraanbod) kan niets veranderd worden. Zo verkoopt en verhuurt Nuon alleen ketels inclusief installatie en laat zij vooraf áltijd eerst een adviseur langskomen. Projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen etc. (zakelijke markt) behoren niet tot de doelgroep van deze Battle. Ook particuliere huiseigenaren van een portiekwoning, appartement of nieuwbouwwoning behoren niet tot de doelgroep. Het gaat dus echt om mensen met een zelfstandige woning van 12 jaar of ouder met rammelende cv ketel. Let op: het gaat in deze Battle om het genereren van aandacht én actie onder de doelgroep. Vergeet de bijlage van deze Battle niet te lezen, hierin staat belangrijke achtergrond informatie waaronder een impressie van de huidige marketingactiviteiten!

4 Jouw concept Onderdeel 1: Onderzoek (max. 1 A4) 1a. Bekijk de huidige presentatie van het cv-aanbod van Nuon en vergelijk dat eens met een of meerdere communicatie-uitingen van concurrenten. Wat valt je op? Wat vind je goed? Waar zie jij kans voor verbetering? 1b. Ga het gesprek aan met twee of drie huiseigenaren met een (liefst oude) cv-ketel en bespreek met hen wat de beste benaderingswijze zou zijn om hen te prikkelen een adviesgesprek bij Nuon aan te vragen. Tip: als input voor deze gesprekken kun je de huiseigenaren enkele marketinguitingen/acties van CV verkopers/verhuurders voorleggen om zo te ontdekken wat hen wel/niet aan zou spreken en waarom. Vraag hen met name: wat hen wel/niet aanspreekt in de manier waarop Nuon potentiële klanten nu aanspreekt hoe (op welk moment, waarmee en op welke wijze) zij zelf graag geattendeerd zouden willen worden op de dienstverlening van Nuon en waarom. wat hen uiteindelijk zou overtuigen/activeren om een gratis adviesgesprek aan te vragen bij Nuon en waarom Werk jouw onderzoekresultaten uit op 1 A4. Onderdeel 2: Jouw concept (max. 3 A4) Gebruik jouw verworven inzichten om een slimme (effectief en aansprekend) concept te creëren waarmee huiseigenaren met een oude cv ketel massaal naar Nuon gaan om een (vrijblijvend) cv-ketel adviesgesprek aan te vragen! Bedenk een originele actie (medium + benaderingswijze) om in contact te komen met de juiste doelgroep en van hen daadwerkelijk te activeren een cv adviesgesprek bij Nuon aan te vragen! Geef hierbij duidelijk aan welk kanaal je gebruikt en hoe je dit inzet. Let op: Nuon wordt blij van concepten die direct te implementeren zijn en direct kwalitatief goede leads op gaan leveren! De Beoordelingscriteria - Effectiviteit: Kan het concept naar verwachting echt een grote toename van aantal aanvragen creëren? - Uitstraling: Past het concept bij het merk Nuon? - Uitvoerbaarheid: Is het concept uitvoerbaar binnen 3 maanden - Businesscase: Interessante verhouding tussen de verwachte opbrengsten & kosten

5 Het wedstrijdreglement Jouw inzending Jouw inzending (inclusief eventuele afbeeldingen) bestaat uit maximaal 4A4. Jouw inzending is een PDF-bestand (Klik hier voor gratis PDF converter) van maximaal 10 MB groot. Het is niet toegestaan om persoonlijke en/of studiegegevens in jouw inzending te verwerken. Inzendingen worden anoniem aan de jury voorgelegd. Deelname Deelname is uitsluitend mogelijk via de website van Battle of Concepts. De Battle is exclusief voor studenten en young professionals (HBO en WO t/m 30 jaar). Deelname in groepen (max. vier personen) is mogelijk. Het prijzengeld wordt aan de hoofddeelnemer uitgekeerd. De punten worden gelijkmatig over de groepsleden verdeeld. Alle groepsleden dienen zich in te schrijven i.v.m. uitnodigingen voor een eventuele prijsuitreiking/brainstormsessie. Medewerkers van Nuon zijn uitgesloten van deelname. Inzending Uitslag Een Battle account is vereist om jouw idee in te zenden. Inzendingen moeten voor de deadline via de website van Battle of Concepts worden geüpload. Na de deadline 9 juni 2013 kunnen geen ideeën meer worden ingezonden. Te laat of anders ingediende inzendingen worden uitgesloten van deelname. Na succesvolle verzending ontvang je direct een bevestiging. Zo niet, stuur dan zo snel mogelijk maar uiterlijk vóór de deadline een naar info@battleofconcepts.nl. Het is niet mogelijk om jouw idee na inzending te vervangen en/of aan te passen. De uitslag van de Battle wordt vier weken na de deadline bekendgemaakt op de website. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Uiterlijk twee weken na bekendmaking van de uitslag wordt het prijzengeld uitgekeerd. Het prijzengeld is in totaal euro en wordt verdeeld over de beste 10 inzendingen: o 1e prijs: 2000,- euro o 2e prijs: 1150,- euro o 3e prijs: 450,- euro o nrs. 4 t/m 10: 200,- euro- Voorwaarden Door inzending ga je akkoord met de (dan geldende) algemene voorwaarden van Battle of Concepts. Zie: Ook ga je er mee akkoord dat jouw idee na inzending de CC0 licentie van Creative Commons krijgt toegewezen. Met een CC0 licentie kan jouw idee door Nuon voor alle doeleinden gebruikt worden en naamsvermelding kan daarbij niet worden geëist. Meer informatie:

6 Bijlage 1: Achtergrondinformatie Nuon aanbod + impressie huidige marketingactiviteiten Achtergrond informatie: Het verkoopproces: Als een huiseigenaar een nieuwe cv-ketel zoekt die voldoet aan al zijn persoonlijke wensen, dan kan hij voor hulp bij het kiezen van de juiste cv-ketel terecht bij Nuon. Na aanvraag van een adviesgesprek komt een van de Nuon adviseurs vrijblijvend bij de huiseigenaar thuis, inventariseert de woonsituatie, de behoeften van de bewoner(s) en bekijkt de huidige cv-installatie. Op basis hiervan vertelt hij de huiseigenaar welke cv-ketel het beste bij zijn woonsituatie past en brengt een offerte uit op maat. ** Deze vrijblijvende adviesgesprekken biedt Nuon ook aan huishoudens die géén energieklant van Nuon zijn. Productaanbod Nuon: Voor mensen die een nieuwe cv-ketel zoeken heeft Nuon twee proposities: Verkoop nieuwe cv-ketels: Koop en cv-ketel met deskundig en eerlijk advies De prijzen van cv-ketels lopen uiteen. Afhankelijk van type, vermogen en merk betaalt de klant meer of minder. Nuon verkoopt alleen ketels inclusief installatie en (vrijblijvend/gratis) adviesgesprek. Nuon biedt een all-in prijs. Deze aanbod bestaat uit: Cv-ketel & kamerthermostaat Installatie ketel & bijbehorend materiaal Twee jaar garantie op de hele cv-ketel Verwijderen en afvoeren van de oude cv-ketel Verhuur nieuwe cv-ketels: Huur een cv-ketel vanaf 25,- per maand Bij Nuon kan vanaf 25,- per maand een cv ketel gehuurd worden. Hierbij zijn alle kosten inbegrepen; van installatie tot onderhoud én eventuele reparaties. Dus: Inclusief kamerthermostaat Inclusief installatie (oude cv ketel wordt meegenomen) Inclusief storings- en onderhoudscontract Storing voor uur gemeld, dezelfde dag geholpen... Belangrijk om te beseffen: vergelijk géén appels met peren: Nuon verkoopt alléén ketels inclusief installatie. Hierbij komt áltijd een adviseur langs. Het is bij de concurrentievergelijking dus belangrijk dat er geen appels met peren vergeleken worden. De een biedt aan exclusief installatie, wij vervangen ook alles binnen 2 meter van de ketel kosteloos, anderen een beperkte installatie, etc.

7 Marketingactiviteiten: Om aanvragen voor adviesgesprekken te genereren wordt op dit moment gebruik gemaakt van: 1. Internet: Productdossier op Nuon.nl Banners Google 2. Direct mail Directe mail naar mensen waarvan Nuon weet dat ze een oude ketel hebben Directe mail naar energieklanten van Nuon 3. Door to door (= face to face) Verkopers die langs de deuren gaan in een specifieke wijk Promotiebus die in een wijk staat waarvan bekend is dat er veel oude ketels zijn 4. Above the line marketing: Advertenties, antwoordkaarten en folders in wijkkranten en dagbladen (o.a. AD) Builboards langs de snelweg of in een targetwijk Tv commercial Radio spotje 5. Inbound crossselling: Als de klant voor iets anders belt met het callcenter (bijvoorbeeld om een energiecontract af te sluiten) kan men door de agents geattendeerd worden op de mogelijkheid voor een cv adviesgesprek 6. Partnershap Met Vereniging Eigen Huis, bestaande uit een gezamenlijk aanbod voor hun leden, advertenties in hun magazine en productdossier op de site van Vereniging Eigen Huis Voorbeelden van campagnes: Zie volgende pagina Let op: Bovenstaande kanalen worden al heel intensief benut met de verschillende campagnes. Als we hetzelfde blijven doen op dezelfde kanalen is er waarschijnlijk geen grote winst meer te behalen. Aan jou daarom de uitdaging om (ter aanvulling) een slimme, originele actie (medium + inhoudelijke benaderingswijze) te bedenken om in contact te komen met de doelgroep en hen te prikkelen een adviesgesprek bij Nuon aan te vragen.

8 Voorbeelden marketinguitingen Voorbeeld advertentie in het AD Voorbeeld Huis aan huis folder + antwoordkaart voor cv-ketel verhuur

9 Voorbeeld direct mail naar aanleiding van de verhuuraanbieding:

10 Voorbeeld van een advertentie in het Vereniging Eigen Huis magazine

Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 23 November 2014 Battle type: Premium Battle. Hoe voorkomen we piekbelasting van het elektriciteitsnet?

Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 23 November 2014 Battle type: Premium Battle. Hoe voorkomen we piekbelasting van het elektriciteitsnet? Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 23 November 2014 Battle type: Premium Battle Hoe voorkomen we piekbelasting van het elektriciteitsnet? Introductie Stedin is als netbeheerder verantwoordelijk voor een veilig

Nadere informatie

Bedenk een opt-in actie met win-win situatie voor retailer én klant!

Bedenk een opt-in actie met win-win situatie voor retailer én klant! Bedenk een opt-in actie met win-win situatie voor retailer én klant! Prijzengeld: 1.000,- Deadline: 21 april 2013 Battle type: Brainstorm Battle Introductie Yourzine helpt merken en organisaties bij het

Nadere informatie

Hoe kunnen we een waterleiding vervangen terwijl de druk er nog op staat?

Hoe kunnen we een waterleiding vervangen terwijl de druk er nog op staat? Hoe kunnen we een waterleiding vervangen terwijl de druk er nog op staat? Deadline: 21 september 2014 Battle type: Premium Battle Prijzengeld: 4.000,- 1 e Prijs: 2.000,- 2 e Prijs: 1.000,- 3 e Prijs: 300,-

Nadere informatie

CYBERSAVE YOURSELF CHALLENGE WAT KAN ER GEBEUREN ALS JE JE LAPTOP, TABLET OF MOBIEL NIET GOED BEVEILIGT?

CYBERSAVE YOURSELF CHALLENGE WAT KAN ER GEBEUREN ALS JE JE LAPTOP, TABLET OF MOBIEL NIET GOED BEVEILIGT? WAT KAN ER GEBEUREN ALS JE JE LAPTOP, TABLET OF MOBIEL NIET GOED BEVEILIGT? Cybersave Yourself is een programma van SURFnet dat tot doel heeft het beveiligingsbewustzijn bij studenten, docenten en medewerkers

Nadere informatie

Vind jij pensioen een saai onderwerp? Maak het interessant!

Vind jij pensioen een saai onderwerp? Maak het interessant! Vind jij pensioen een saai onderwerp? Maak het interessant! Op vrijdag 25 mei worden de kanshebbers op een top 3 plek uitgenodigd om hun concept te komen pitchen voor de Battle jury. Op basis van deze

Nadere informatie

Hoe kunnen we risico s beter voorspellen?

Hoe kunnen we risico s beter voorspellen? Hoe kunnen we risico s beter voorspellen? Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 2 november 2014 Battle type: Premium Battle Introductie ABZ (onderdeel van Solera) is de IT-dienstverlener op het gebied van schade,

Nadere informatie

HOE RICHT JE EEN BUS ZO IN DAT REIZIGERS EN KOFFERS ELKAAR NIET IN DE WEG STAAN?

HOE RICHT JE EEN BUS ZO IN DAT REIZIGERS EN KOFFERS ELKAAR NIET IN DE WEG STAAN? HOE RICHT JE EEN BUS ZO IN DAT REIZIGERS EN KOFFERS ELKAAR NIET IN DE WEG STAAN? Connexxion is één van de grootste vervoersmaatschappijen van Nederland. Meer dan één miljoen mensen doen iedere dag een

Nadere informatie

Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 5 juli 2009. My first energy contract.

Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 5 juli 2009. My first energy contract. Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 5 juli 2009 My first energy contract. Inleiding Nuon produceert, levert en handelt in (duurzame) energie. Ook bieden we aanvullende diensten en technische innovaties. Daarnaast

Nadere informatie

Closed Books Challenge Gezocht: Out-of-the-box oplossingen voor Closed Books problematiek.

Closed Books Challenge Gezocht: Out-of-the-box oplossingen voor Closed Books problematiek. Closed Books Challenge Gezocht: Out-of-the-box oplossingen voor Closed Books problematiek. Deadline: 15 november 2015 Totale prijzengeld: 4.000,- Meerdere inzendingen per deelnemer/team zijn toegestaan.

Nadere informatie

Ik & mijn later. Hoe kunnen we jongeren triggeren om over pensioen na te denken?

Ik & mijn later. Hoe kunnen we jongeren triggeren om over pensioen na te denken? Ik & mijn later Hoe kunnen we jongeren triggeren om over pensioen na te denken? Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 15 juli 2015 Introductie Nationale-Nederlanden Wij zijn Nationale-Nederlanden. Sinds onze

Nadere informatie

CLOSED BOOKS CHALLENGE GEZOCHT: OUT-OF-THE-BOX OPLOSSINGEN VOOR CLOSED BOOKS PROBLEMATIEK.

CLOSED BOOKS CHALLENGE GEZOCHT: OUT-OF-THE-BOX OPLOSSINGEN VOOR CLOSED BOOKS PROBLEMATIEK. GEZOCHT: OUT-OF-THE-BOX OPLOSSINGEN VOOR CLOSED BOOKS PROBLEMATIEK. Via deze Battle willen wij jonge en frisse denkers uitdagen met ons mee te denken over een pittig vraagstuk. Zowel interne als externe

Nadere informatie

Hoe wordt KPN Top of Mind bij jonge mensen die gaan verhuizen?

Hoe wordt KPN Top of Mind bij jonge mensen die gaan verhuizen? Hoe wordt KPN Top of Mind bij jonge mensen die gaan verhuizen? Prijzengeld: 5000,- Deadline: 21 februari 2010 Introductie KPN is de toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland

Nadere informatie

Hoe kan Media Markt Nederland ervan overtuigen haar nieuwe dienst Power Service te gaan gebruiken?

Hoe kan Media Markt Nederland ervan overtuigen haar nieuwe dienst Power Service te gaan gebruiken? Hoe kan Media Markt Nederland ervan overtuigen haar nieuwe dienst Power Service te gaan gebruiken? Prijzengeld: 5000,- Deadline: 24 april 2010 Battle Type: Private Introductie Media Markt heeft meer dan

Nadere informatie

Bedenk en/of ontwerp de nieuwe CHIO verpakking!

Bedenk en/of ontwerp de nieuwe CHIO verpakking! Bedenk en/of ontwerp de nieuwe CHIO verpakking! Prijzengeld - Deadline: zondag 18 maart 2012 Goed om te weten! Per ingestuurd concept ontvangt de inzender na afloop van de Battle, 5,- euro ter vergoeding

Nadere informatie

City Challenge. Bedenk een concept om de uitgaven aan het onderhoud van de openbare ruimte te verminderen of hiervoor extra inkomsten te genereren

City Challenge. Bedenk een concept om de uitgaven aan het onderhoud van de openbare ruimte te verminderen of hiervoor extra inkomsten te genereren City Challenge Bedenk een concept om de uitgaven aan het onderhoud van de openbare ruimte te verminderen of hiervoor extra inkomsten te genereren Deadline: 29 maart 2015 Prijzen: 1 ste prijs: 1000,- 2

Nadere informatie

Hoe kan KPN haar websitebezoekers het product Interactieve TV laten ervaren?

Hoe kan KPN haar websitebezoekers het product Interactieve TV laten ervaren? Hoe kan KPN haar websitebezoekers het product Interactieve TV laten ervaren? Prijzengeld: 5000,- Deadline: 14 februari 2010 Introductie KPN is de toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten

Nadere informatie

Hoe kunnen we de staanplaatsen in de gangpaden van de Valleilijn trein aantrekkelijker maken?

Hoe kunnen we de staanplaatsen in de gangpaden van de Valleilijn trein aantrekkelijker maken? Hoe kunnen we de staanplaatsen in de gangpaden van de Valleilijn trein aantrekkelijker maken? Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 10 juli 2015 Introductie Connexxion is één van de grootste vervoersmaatschappijen

Nadere informatie

Ontwerp en/of bedenk een energiezuinige warmtezuil

Ontwerp en/of bedenk een energiezuinige warmtezuil Ontwerp en/of bedenk een energiezuinige warmtezuil Prijzengeld: 5000,- Deadline: zondag 27 november 2011 Introductie ProRail is meer dan railinfrabeheerder alleen. ProRail beheert en bouwt ook de stations

Nadere informatie

Gen e r a l i Bat t l e. Bedenk een ludieke actie binnen hogescholen en universiteiten

Gen e r a l i Bat t l e. Bedenk een ludieke actie binnen hogescholen en universiteiten Gen e r a l i Bat t l e Bedenk een ludieke actie binnen hogescholen en universiteiten Generali Battle Bedenk een ludieke actie binnen hogescholen en universiteiten. Generali Battle Inleiding Generali Generali

Nadere informatie

Hoe kan de Rabobank studenten helpen om onnodig hoge (studie)schulden te voorkomen?

Hoe kan de Rabobank studenten helpen om onnodig hoge (studie)schulden te voorkomen? Hoe kan de Rabobank studenten helpen om onnodig hoge (studie)schulden te voorkomen? Prijzengeld: 5000,- Deadline: zondag 11 september 2011 Introductie Als coöperatieve bank staat de Rabobank al meer dan

Nadere informatie

Bedenk een nieuw format voor cursussen voor jonge professionals.

Bedenk een nieuw format voor cursussen voor jonge professionals. Bedenk een nieuw format voor cursussen voor jonge professionals. Deadline: 12 december 2010 Prijzengeld: 5.000,- euro Battle type: Introductie Euroforum is marktleider in het ontwikkelen van congressen,

Nadere informatie

Hoe kan Hogeschool Utrecht social media inzetten om een duurzame relatie op te bouwen met haar (oud) studenten?

Hoe kan Hogeschool Utrecht social media inzetten om een duurzame relatie op te bouwen met haar (oud) studenten? Hoe kan Hogeschool Utrecht social media inzetten om een duurzame relatie op te bouwen met haar (oud) studenten? Deadline: 27 juni 2010 Prijzengeld: 5000,- Battle Type: (Zie voor meer informatie over de

Nadere informatie

//Bedenk een ludieke actie voor de beveiligingscampagne

//Bedenk een ludieke actie voor de beveiligingscampagne //Bedenk een ludieke actie voor de beveiligingscampagne CYBERSAVE YOURSELF// Prijzengeld SURFnet Battle: Deadline: 31 januari 2010 5.000,- Over SURFnet SURFnet ontwikkelt en exploiteert innovatieve diensten

Nadere informatie

Met welk aanbod willen alle jongeren ZEKUR zijn?

Met welk aanbod willen alle jongeren ZEKUR zijn? Met welk aanbod willen alle jongeren ZEKUR zijn? Startdatum: 9 januari 2009 Deadline: 22 februari 2009 Prijzengeld: 5.000,- Introductie ZEKUR ZEKUR is in januari 2007 door Univé-VGZ-IZA-Trias op de markt

Nadere informatie

Bedenk een concept waardoor jongeren zich bewust worden van het belang van een uitvaartverzekering

Bedenk een concept waardoor jongeren zich bewust worden van het belang van een uitvaartverzekering Bedenk een concept waardoor jongeren zich bewust worden van het belang van een uitvaartverzekering www.gezondheidsnet.rnews.be Prijzengeld: 5000,- Deadline: zondag 20 juni 2010 Battle type: Introductie

Nadere informatie

Stop Child Labour Challenge. Powered by

Stop Child Labour Challenge. Powered by Stop Child Labour Challenge Powered by Stop Child Labour Challenge Challenge: Bedenk een actie waardoor bedrijven open communiceren over kinderarbeid Deadline: 15 februari 2015 Prijzen: 1e prijs: Fairphone

Nadere informatie

Bedenk en/of ontwerp een unieke traplift die meer betekent voor gebruikers.

Bedenk en/of ontwerp een unieke traplift die meer betekent voor gebruikers. Bedenk en/of ontwerp een unieke traplift die meer betekent voor gebruikers. Prijzengeld: 4000,- Deadline: zondag 4 september 2011 Introductie Handicare Stairlifts(onderdeel van Handicare Group) is een

Nadere informatie

Fair Flowers Challenge

Fair Flowers Challenge Fair Flowers Challenge Hoe maak je eerlijke bloemen zichtbaar? Deadline: 6 september 2015 www.onlinechallenges.org/hivos Fair Flowers Challenge Hoe maak je eerlijke bloemen zichtbaar? Prijzen: 1 e Prijs:

Nadere informatie

Hoe maken we (online) winkelen in 2020 duurzamer? Deadline: 7 juni 2015. Prijzengeld: 1.000,-

Hoe maken we (online) winkelen in 2020 duurzamer? Deadline: 7 juni 2015. Prijzengeld: 1.000,- Hoe maken we (online) winkelen in 2020 duurzamer? Deadline: 7 juni 2015 Prijzengeld: 1.000,- Introductie Met ruim 5.000 enthousiaste collega s biedt Centric slimme technologische oplossingen waarmee onze

Nadere informatie

Hoe voorkom je (levens)gevaarlijk contact met een draaibank?

Hoe voorkom je (levens)gevaarlijk contact met een draaibank? Hoe voorkom je (levens)gevaarlijk contact met een draaibank? Deadline: 25 oktober 2009 Prijzengeld: 5000,- Introductie 5xBeter Werkgeversorganisaties en vakbonden trekken samen op om het werken in de Metaalbewerking

Nadere informatie

Onderdeel VO-scholenprogramma Utrecht fietst! Inzenden concepten: 20 april t/m 21 juni 2015 Finale en prijsuitreiking: 27 juni 2015etoekomsteruit?

Onderdeel VO-scholenprogramma Utrecht fietst! Inzenden concepten: 20 april t/m 21 juni 2015 Finale en prijsuitreiking: 27 juni 2015etoekomsteruit? 1 Onderdeel VO-scholenprogramma Utrecht fietst! Inzenden concepten: 20 april t/m 21 juni 2015 Finale en prijsuitreiking: 27 juni 2015etoekomsteruit? Het fietsen van de toekomst "Hoe kunnen we fietsen in

Nadere informatie

Hoe kun je het wachten aan de gate leuker maken?

Hoe kun je het wachten aan de gate leuker maken? Hoe kun je het wachten aan de gate leuker maken? Deadline: 20 december 2009 Prijzengeld: 5000,- Introductie Schiphol Luchthaven Schiphol is een van de belangrijkste luchthavens van Europa. In 2008 reisden

Nadere informatie

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen E-resultaat aanpak Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen 2010 ContentForces Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven

Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven LOKO Mailservice is een full service dienst van www.nieuwsbriefspecialist.nl (Leaflet productinformatie LMS juni 2015) Een professionele

Nadere informatie

KLANTEN WERVEN IN 5 STAPPEN

KLANTEN WERVEN IN 5 STAPPEN KLANTEN WERVEN IN 5 STAPPEN In dit E-book help ik jou als zelfstandig ondernemer in vijf stappen meer klanten te werven. Niet door vage tips te geven, maar door je in vijf stappen naar een plan te leiden.

Nadere informatie

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen 5 Tips Hoe Jij Zonder Geld Aan Video Kan Beginnen Door Kevin Souwen De meeste ondernemers werken onnodig te hard Als eerst, heel erg bedankt voor het downloaden van mijn PDF! Het is mijn missie om een

Nadere informatie

Training Social Media optimaal gebruiken

Training Social Media optimaal gebruiken Training Social Media optimaal gebruiken Wat levert deze training voor u op? U heeft de zaak al aardig voor elkaar en als ondernemer bent u op zoek naar een manier om meer omzet te genereren. Door social

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide Een door wereldwijd succesvolle marketing-guru s, beproefde formule: Hoe je méér klanten krijgt! Ik dit document leg ik beknopt de Business-succes-formule

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Whitepaper 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Om jouw e-mailmarketing de beste resultaten te laten opleveren, heb je genoeg interessante

Nadere informatie

Activerende tekst vmbo-kgt34. CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. http://maken.wikiwijs.nl/74620

Activerende tekst vmbo-kgt34. CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. http://maken.wikiwijs.nl/74620 Auteur VO-content Laatst gewijzigd 03 May 2016 Licentie CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie Webadres http://maken.wikiwijs.nl/74620 Dit lesmateriaal is gemaakt met Wikiwijsleermiddelenplein. Wikiwijsleermiddelenplein

Nadere informatie

Training Klantbeleving

Training Klantbeleving Training Klantbeleving Klantbeleving: voeg waarde toe en verwonder Betalen voor de verzending van je online bestelling? Een week wachten tot je de offerte in je mailbox vindt? Daar nemen klanten geen genoegen

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd Frans de Hoyer GW Management E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive De wereld is veranderd 1 We kopen online We plaatsen alles online 2 Dit onderdeel valt ineens

Nadere informatie

De 5 meest gemaakte fouten in Facebook marketing

De 5 meest gemaakte fouten in Facebook marketing De 5 meest gemaakte fouten in Facebook marketing Webinar Smartfanpage 26-07 Volgende Wie ben ik? 25 jaar International Business gestudeerd 3,5 jaar actief in software ontwikkeling en online marketing 2014

Nadere informatie

Wij hebben met veel plezier aan dit boek geschreven en hopen dat we je er verder mee helpen. Heel veel leesplezier!

Wij hebben met veel plezier aan dit boek geschreven en hopen dat we je er verder mee helpen. Heel veel leesplezier! INLEIDING Google AdWords is een zeer krachtig advertentieplatform. Bijna geen enkel ander advertentienetwerk kan tippen aan AdWords. De vele functies maken het mogelijk om je doelgroep heel gericht te

Nadere informatie

088 824 2448 (ma t/m vr 09:00-17:00) support@gerichtonline.nl www.gerichtonline.nl

088 824 2448 (ma t/m vr 09:00-17:00) support@gerichtonline.nl www.gerichtonline.nl 088 824 2448 (ma t/m vr 09:00-17:00) support@gerichtonline.nl www.gerichtonline.nl Inhoud Daarom GerichtOnline partner worden Effectief jouw klanten managen Gratis advertentietool Inkoopvoordeel en facturatie

Nadere informatie

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Persoonlijk leiderschap Persoonlijk leiderschap, je leven leiden vanuit je kracht Hoe geef je leiding aan jezelf? En wat is daar eigenlijk het belang van? Het is heel verstandig om eens in de

Nadere informatie

Midweek naar een stad

Midweek naar een stad Auteur Marjolein Schuiling Laatst gewijzigd 09 April 2016 Licentie CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie Webadres http://maken.wikiwijs.nl/72001 Dit lesmateriaal is gemaakt met Wikiwijsleermiddelenplein.

Nadere informatie

Adverteren op one2xs

Adverteren op one2xs Adverteren op one2xs GPT advertenties die wél rendabel zijn. Laat u overtuigen door de vele mogelijkheden die one2xs u biedt. www.one2xs.com 28-11-2008 Adverteren op one2xs. Waarom? Enorm brede doelgroep

Nadere informatie

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Adres Te bereiken op mail Telefoon Facebook; LinkedIn;Twitter profiel: Korte beschrijving van je achtergrond, CV IDEE VOOR ANIMATIE

Nadere informatie

Hoe kan de traditionele afvalcontainer worden vervangen?

Hoe kan de traditionele afvalcontainer worden vervangen? Hoe kan de traditionele afvalcontainer worden vervangen? Het prijzengeld wordt verdeeld via onderstaande sleutel. Deadline: 30 juli 2011 Prijzengeld: 1250,00 Concept Prijzengeld 1 e plaats 500,00 2 e plaats

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving Wedstrijdreglement Connected Health Challenge Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving 16 juli 2014 Wedstrijdreglement Dit reglement is van toepassing op de Connected

Nadere informatie

Ontwerp een nieuwe Airline Kiosk!

Ontwerp een nieuwe Airline Kiosk! Ontwerp een nieuwe Airline Kiosk! SPEED BATTLE! Prijzengeld: 5000,- Deadline: zondag 14 augustus 2011 Introductie IBM is een bedrijf dat bij het grote publiek vooral bekend is vanwege de eerste IBM Personal

Nadere informatie

WHITEPAPER. 10 Online Marketing Insights Voor Opleiders. Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1

WHITEPAPER. 10 Online Marketing Insights Voor Opleiders. Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1 WHITEPAPER 10 Online Marketing Insights Voor Opleiders Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1 Beste lezer, Bambuu werkt dagelijks aan het online vermarkten van opleidingen. Of je nu fotograaf

Nadere informatie

10 X meer opvallen met uw reclameactie

10 X meer opvallen met uw reclameactie 10 X meer opvallen met uw reclameactie Inhoud Tip 1. Wees er op tijd bij. (Of wees eigenlijk een beetje te vroeg ) 3 Tip 2. Zorg voor stopping power 3 Tip 3. Houd het simpel en rustig 4 Tip 4. Personaliseer

Nadere informatie

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD BETAALBARE WEBSITE MET MOGELIJKHEDEN VOOR DE TOEKOMST STABIEL, KWALITEIT, PROFESSIONEEL

Nadere informatie

GRATIS Marketing & Sales Scan

GRATIS Marketing & Sales Scan GRATIS Marketing & Sales Scan BUILD YOUR BRAND LIVE YOUR BRAND BOOST YOUR BUSINESS 1 OPT IONS UNLIMITED 1. Over jou OVER JOU 1. Hoe lang ben je zelfstandig ondernemer? 2. Wat is je achtergrond? Wat deed

Nadere informatie

UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! In enkele simpele stappen staan uw advertenties gericht online.

UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! In enkele simpele stappen staan uw advertenties gericht online. 95 Lokaal adverteren op het netwerk van Telegraaf Media Groep NIEUW! UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! Ontdek de voordelen Gericht Bereik de doelgroep die u ook echt wilt

Nadere informatie

Presenteren vmbo-b34. CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. http://maken.wikiwijs.nl/74547

Presenteren vmbo-b34. CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. http://maken.wikiwijs.nl/74547 Auteur VO-content Laatst gewijzigd Licentie Webadres 18 April 2016 CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie http://maken.wikiwijs.nl/74547 Dit lesmateriaal is gemaakt met Wikiwijsleermiddelenplein. Wikiwijsleermiddelenplein

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

Gen e r a l i ve r z e k e r i n g s g r o e p Bat t l e of Co n c e p t s. Hoe krijg je de ondernemer zover dat hij bij een intermediair binnen komt?

Gen e r a l i ve r z e k e r i n g s g r o e p Bat t l e of Co n c e p t s. Hoe krijg je de ondernemer zover dat hij bij een intermediair binnen komt? Gen e r a l i ve r z e k e r i n g s g r o e p Bat t l e of Co n c e p t s Hoe krijg je de ondernemer zover dat hij bij een intermediair binnen komt? Pri j z e n g e l d: 5.000,- Sl u i t i n g s d at

Nadere informatie

Activerende tekst vmbo-b34. CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. http://maken.wikiwijs.nl/74506

Activerende tekst vmbo-b34. CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. http://maken.wikiwijs.nl/74506 Auteur VO-content Laatst gewijzigd 18 April 2016 Licentie CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie Webadres http://maken.wikiwijs.nl/74506 Dit lesmateriaal is gemaakt met Wikiwijsleermiddelenplein. Wikiwijsleermiddelenplein

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Kasumi van Eijk Robin de Jong Plan van aanpak Carla kastelein MM2C

Kasumi van Eijk Robin de Jong Plan van aanpak Carla kastelein MM2C Kasumi van Eijk Robin de Jong Plan van aanpak Carla kastelein MM2C Inhoud 1. introductie 2. debriefing 3. doelgroep 4. doelstelling 5. werkwijze 6. planning 7. prijslijst 8. Concurrentie analyse 9 Concept

Nadere informatie

De kracht van social media voor bedrijven! Een ebook vol handige tips die je moet weten voor je aan social media begint

De kracht van social media voor bedrijven! Een ebook vol handige tips die je moet weten voor je aan social media begint De kracht van social media voor bedrijven! Een ebook vol handige tips die je moet weten voor je aan social media begint Inhoud Inleiding De kracht van social media Wanneer komt social media van pas? Social

Nadere informatie

Verhuisbericht. Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen, zet u uw huis aan met DELTA! www.delta.nl

Verhuisbericht. Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen, zet u uw huis aan met DELTA! www.delta.nl Verhuisbericht Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen, zet u uw huis aan met DELTA! www.delta.nl Zet uw huis aan! Op het moment dat u weet wanneer u de sleutel in handen krijgt van uw nieuwe koop- of huurwoning,

Nadere informatie

Handleiding whitepaper schrijven. Handig stappenplan en tips om zelf aan de slag te gaan

Handleiding whitepaper schrijven. Handig stappenplan en tips om zelf aan de slag te gaan Handleiding whitepaper schrijven Handig stappenplan en tips om zelf aan de slag te gaan Inhoud Inleiding... 3 Wat is een whitepaper?... 3 Kies het juiste onderwerp... 4 Voordat je gaat schrijven... 4 Gegevens

Nadere informatie

Marketingmanagement. Marketing en bouw op scherpe en innovatieve wijze fuseren

Marketingmanagement. Marketing en bouw op scherpe en innovatieve wijze fuseren Marketingmanagement Marketing en bouw op scherpe en innovatieve wijze fuseren 1 2 3 Uit de praktijk Je hebt water En je hebt water Prijs 0,001 per liter Prijs 0,40 per liter Dezelfde grondstof levert 400

Nadere informatie

10 tips om te scoren met telefonische acquisitie. Haal meer uit je adressenbestand

10 tips om te scoren met telefonische acquisitie. Haal meer uit je adressenbestand 10 tips om te scoren met telefonische acquisitie Haal meer uit je adressenbestand 1. Weet waar je het over hebt Wanneer je met telefonische acquisitie begint is het belangrijk om je goed voor te bereiden

Nadere informatie

Bazoon PREMIUM. Inbound Marketing. Bazoon SERVICES

Bazoon PREMIUM. Inbound Marketing. Bazoon SERVICES Bazoon PREMIUM Inbound Marketing Bazoon SERVICES Inbound Marketing meer traffic, meer leads, meer klanten Bedrijven zoeken naar meer efficiency en effectiviteit in marketing. Er is een verschuiving waar

Nadere informatie

WERKGEBIED. Elektriciteitsgebied Stedin. Gasgebied Stedin

WERKGEBIED. Elektriciteitsgebied Stedin. Gasgebied Stedin Bart Smakman Stedin WERKGEBIED Elektriciteitsgebied Stedin Gasgebied Stedin 2 STEDIN IN CIJFERS 2018 Elektriciteit Gas 2.063.255 Aansluitingen elektriciteit 19.984 GWh Getransporteerde hoeveelheid elektriciteit

Nadere informatie

Samenwerking Bosch Car Service en Carsom.nl

Samenwerking Bosch Car Service en Carsom.nl Samenwerking Bosch Car Service en Carsom.nl Informatiebrochure Informatie over Carsom.nl Wat is Carsom.nl? Carsom.nl is een nieuw, onafhankelijk platform voor onderhoud en reparaties. Op Carsom.nl worden

Nadere informatie

MINI-WHITEPAPER Personeel werven de mogelijkheden

MINI-WHITEPAPER Personeel werven de mogelijkheden MINI-WHITEPAPER Personeel werven de mogelijkheden Als uw bedrijf groeit of als één van uw werknemers het bedrijf verlaat, heeft u nieuw personeel nodig. U heeft echter zelf niet de tijd en/of de kennis

Nadere informatie

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

Glazen Huis peiling Leids JongerenPanel. Colofon. Serie Statistiek 2011 / 08

Glazen Huis peiling Leids JongerenPanel. Colofon. Serie Statistiek 2011 / 08 Glazen Huis 2011 peiling Leids JongerenPanel Colofon Serie Statistiek 2011 / 08 Gemeente Leiden Afdeling Strategie en Onderzoek, BOA Postbus 9100, 2300 PC Leiden E-mail: boa@leiden.nl Website: www.leiden.nl/jongerenpanel

Nadere informatie

Whitepaper Account-based marketing

Whitepaper Account-based marketing Whitepaper Account-based marketing De kracht van een sterk merk Voor ondernemingen in het MKB Hoe gerichte en persoonlijke communicatie zorgt voor meer omzet. Account-based marketing, ook wel ABM genoemd,

Nadere informatie

Schrijven - Activerende tekst vmbo-kgt34

Schrijven - Activerende tekst vmbo-kgt34 Auteur Laatst gewijzigd Licentie Webadres VO-content 13 september 2017 CC Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie https://maken.wikiwijs.nl/74620 Dit lesmateriaal is gemaakt met Wikiwijs van

Nadere informatie

De kracht van Engagement

De kracht van Engagement Marcommit is een PR- en marketingbureau, gespecialiseerd in ICT, technologie en HR. We zijn gevestigd in Nederland, maar zijn actief in de hele Benelux. We helpen onze klanten bij het ontwikkelen en uitvoeren

Nadere informatie

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen 11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen Iedereen met een website komt er vroeg of laat mee in aanraking. Hoe verander ik meer bezoekers in klanten? Met conversie dus. Conversie optimalisatie

Nadere informatie

Maakt de bestaande thermostaat slim. getqupit.com/cv-gateway. Cv-gateway Product binnenkort beschikbaar v1.0

Maakt de bestaande thermostaat slim. getqupit.com/cv-gateway. Cv-gateway Product binnenkort beschikbaar v1.0 Maakt de bestaande thermostaat slim. getqupit.com/cv-gateway 21ºc 10:30 uur Onmisbare schakel in klimaatbeheersing Gaat het om klimaatbeheersing, dan heeft ieder gezin eigen doelen. Eén wens is gelijk:

Nadere informatie

Een eigen salon beginnen

Een eigen salon beginnen Auteur Laatst gewijzigd Licentie Webadres Irene Meeuwsen 06 december 2015 CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie https://maken.wikiwijs.nl/69785 Dit lesmateriaal is gemaakt met Wikiwijs van Kennisnet.

Nadere informatie

Adverteren op Marketingmed.nl

Adverteren op Marketingmed.nl 1. Online? - profiteer van scherpe prijzen Adverteren kost u altijd geld, de vraag is vooral: wat levert het op? Is dat meetbaar wanneer u in een krant of tijdschrift adverteert? Niet echt. U kunt uiteraard

Nadere informatie

tot 20.138,85 korting

tot 20.138,85 korting profiteer nu! op=op sla je slag! geldig van 17 november t/m 6 december 2015 tot 20.138,85 korting Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant WAAROM ZOU JE MEEDOEN? Bijna alle media zijn gericht op adverteren

Nadere informatie

WHITEPAPER INBOUND MARKETING

WHITEPAPER INBOUND MARKETING WHITEPAPER INBOUND MARKETING TeamForce Web Solutions BV Energieweg 47 4906 CG Oosterhout Nederland Postbus 6015 4900 HA Oosterhout Nederland Tel. +31 (0)162 468190 Fax +31 (0)162 468199 E mail:info@teamforce.com

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

Welkom. Neem contact op zodat wij aan de hand van uw situatie specifieker kunnen aangeven wat wij kunnen betekenen. Werkgever. Werknemer.

Welkom. Neem contact op zodat wij aan de hand van uw situatie specifieker kunnen aangeven wat wij kunnen betekenen. Werkgever. Werknemer. http://www. Welkom Organisaties die afscheid gaan nemen van medewerkers helpen wij door deze medewerkers te begeleiden op weg naar nieuw werk: tijdig, passend en in een goede sfeer. Dat scheelt organisaties

Nadere informatie

Adverteren op Huislijn.nl 2011

Adverteren op Huislijn.nl 2011 Over Huislijn.nl Huislijn.nl is in de afgelopen periode uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke huizensite van Nederland (bron: Spacemakers). Huislijn.nl presenteert een groot aanbod van koop-, huur-,

Nadere informatie

Lead score. Graydon Lead Insights. Maximaal rendement uit uw B2B-websitebezoek. openheid van zaken

Lead score. Graydon Lead Insights. Maximaal rendement uit uw B2B-websitebezoek. openheid van zaken Lead score Graydon Lead Insights. Maximaal rendement uit uw B2B-websitebezoek. openheid van zaken Maximaal rendement uit uw B2B-websitebezoek. Boost uw B2B-leadgeneratie Slechts 4 tot 11% van al uw websitebezoekers

Nadere informatie

Video marketing voor makelaars 7 tips

Video marketing voor makelaars 7 tips Video marketing voor makelaars 7 tips Dus je wilt beginnen met video marketing? Erg slim, want nog lang niet alle makelaars gebruiken video, terwijl 85% van de huizen verkopers aangeeft dat ze liever een

Nadere informatie

VRAAGWINKEL.NL. Het nieuwe internetconcept Van aanbod. naar Vraag

VRAAGWINKEL.NL. Het nieuwe internetconcept Van aanbod. naar Vraag VRAAGWINKEL.NL Het nieuwe internetconcept Van aanbod. naar Vraag Méér omzet, meer winst. Dat klinkt u als muziek in de oren. Om dit te bereiken zult u onder andere meer consumenten naar uw winkel(s) moeten

Nadere informatie

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS WEBSHOP FEBELNET Versie 2.0 Hoe uw site kenbaar maken? Facebook Google+ account QR-code aanmaken en communiceren (aanmaken kan gratis via: http://goqr.me

Nadere informatie

Call tracking. Telefonische conversies meten in Google AdWords. AdCalls

Call tracking. Telefonische conversies meten in Google AdWords. AdCalls Call tracking. Telefonische conversies meten in Google AdWords. AdCalls Samenvatting Google AdWords Google AdWords is hét betaalde advertentiekanaal van Google. Je wilt je advertenties tonen aan een relevant

Nadere informatie

Concept Development Opdracht 1B Battle of Concepts Enexis. Niels Joormann - 0819811 - CMD2a

Concept Development Opdracht 1B Battle of Concepts Enexis. Niels Joormann - 0819811 - CMD2a Concept Development Opdracht 1B Battle of Concepts Enexis Niels Joormann - 0819811 - CMD2a Inhoudsopgave Debriefing 03 Onderzoek 03 Omgevingsanalyse 04 Concept: Opgewekt! 05 Business Model Canvas 11 Pitch-presentatie

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Kengetallen 3. 2. DM Barometer 4 2.1. Onderzoeksopzet 4 2.2. Respondenten 4

Inhoudsopgave. 1. Kengetallen 3. 2. DM Barometer 4 2.1. Onderzoeksopzet 4 2.2. Respondenten 4 Inhoudsopgave 1. Kengetallen 3 2. DM Barometer 4 2.1. Onderzoeksopzet 4 2.2. Respondenten 4 3. Dialoogmarketingbudget 5 3.1. Percentage dialoogmarketing binnen het marketingbudget 5 3.2. Dialoogmarketingbudget

Nadere informatie

Schrijf met meer impact

Schrijf met meer impact Schrijf met meer impact Het volledige trainingsprogramma om met je teksten meer klanten te werven In het Schrijf met meer impact -programma leer je hoe je met jouw eigen schrijfstijl meer ideale klanten

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie