Stop Child Labour Challenge. Powered by

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stop Child Labour Challenge. Powered by"

Transcriptie

1 Stop Child Labour Challenge Powered by

2 Stop Child Labour Challenge Challenge: Bedenk een actie waardoor bedrijven open communiceren over kinderarbeid Deadline: 15 februari 2015 Prijzen: 1e prijs: Fairphone + G-star Cadeaubon t.w.v. 100,- + Tony's Chocolonely pakket 2 e prijs: Fairphone + Tony's Chocolonely pakket 3 e prijs: Fairphone 4 e prijs: G-Star cadeaubon t.w.v. 100,- 5 e prijs: G-Star cadeaubon t.w.v. 100,- De eerste 30 inzendingen worden direct beloond met een Tony s Chocolonely! Aangeboden door

3 Hivos Hivos is een internationale ontwikkelingsorganisatie met haar werkveld in diverse landen in Afrika, Azië en Latijns- Amerika. Wij werken aan vraagstukken zoals kinderarbeid, mensenrechten en duurzame energie. Hivos gelooft in de kracht van mensen en steunt hen die zélf hun toekomst willen bepalen en zélf in actie komen om hun situatie te verbeteren. Hivos in Nederland Hivos wil ook in Nederland de kracht van burgers bij haar werk betrekken, want inspanningen hier, zorgen voor veranderingen daar. Door de aankoop van allerlei consumptiegoederen (van schoenen en kleding tot telefoons) is er een directe link met ons als consument. Veel spullen die je hier kunt kopen, zijn niet in Nederland geproduceerd. Het label op producten vertelt je soms in welk land het is gemaakt, maar vaak is niet duidelijk onder welke omstandigheden. Hoe kom je erachter dat de producten die je koopt niet door kinderen zijn gemaakt? Kinderarbeid uitbannen: Child Labour Free Zones Hivos zet zich in om kinderarbeid tegen te gaan en om alle kinderen op school te krijgen, zie het programma Stop Kinderarbeid School, de beste werkplaats 1. Samen met lokale organisaties in Azië, Afrika en Latijns-Amerika, werken we aan Child Labour Free Zones in diverse landen wereldwijd. Binnen deze kinderarbeidvrije zones werken alle partijen mee om de kinderen uit het werk te halen en binnen het schoolsysteem te krijgen én te houden. Kinderarbeid en mijn spullen Veel bedrijven produceren in zogenaamde lage lonen landen en hebben niet altijd zicht op de arbeidsomstandigheden in de fabrieken. En al helemaal niet bij toeleveranciers of onderaannemers verderop in de keten. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om de fabrieken systematisch te laten controleren door externe inspecteurs. De meeste problemen vinden echter plaats in werkplaatsen en fabrieken verderop in de keten waar meestal geen controles zijn. Voor ons als consument is het vaak niet duidelijk of de producten die we kopen wel of niet door kinderen zijn gemaakt. Weet jij bijvoorbeeld hoe het zit met kinderarbeid en de cadeaus die jij in deze decembermaand hebt gekocht of gekregen? Challenge Jij kan helpen om dit te veranderen! Als consument heb je een krachtige stem. Bedrijven zijn gebrand op het behouden van een goede reputatie en zijn gevoelig voor vragen van consumenten. Jij wilt geen producten die door kinderen zijn gemaakt. En daarom wil je openheid van zaken; je wilt weten wat een bedrijf doet tegen kinderarbeid. We verwachten geen garantie, maar wel een proactieve houding en transparantie. Tony s Chocolonely is daar een mooi voorbeeld van. En G-Star laat je zien waar haar producten worden gefabriceerd. 1 Stop Kinderarbeid School, de beste werkplaats (SKA) is een coalitie gecoördineerd door Hivos. De coalitie bestaat uit de Algemene Onderwijsbond (AOb), FNV Mondiaal, Hivos, ICCO Coöperatie en Kerk in Actie, de Landelijke India Werkgroep (LIW) en Stichting Kinderpostzegels Nederland.

4 Iedereen kan als consument bedrijven aanspreken en vragen wat ze doen om kinderarbeid tegen te gaan. Niet alleen bij hun directe leveranciers maar ook bij toeleveranciers en onderaannemers. We zijn op zoek naar een consumentenactie waarmee we bedrijven vertellen dat we willen weten hoe het zit met kinderarbeid. Een actie waar alle consumenten aan mee kunnen en willen doen. Dat bedrijven gevoelig zijn voor consumentenacties blijkt uit een aantal succesvolle voorbeelden. Rank a Brand: Dit is een online merkenvergelijkingssite. Rank a Brand doet onderzoek naar de bedrijfsvoering van merken en scoort ze op duurzaamheid. Als consument kan je niet alleen gemakkelijk aflezen hoe duurzaam jouw favoriete merk is, je kan bedrijven ook aansporen om het nog beter te doen (zgn. porren). Hierdoor heeft o.a. het kledingbedrijf Vanilia zich gecommitteerd om haar ketens onder de loep te nemen en deze te verduurzamen. Kletspraatjes: Een actie van de consumentenbond, waarbij consumenten via het meldpunt Kletspraatjes misleidende etiketten konden insturen. Uit alle inzendingen werden de grootste 'kletsplaatjes' uitgelicht op een Wall of Shame. De actie heeft er o.a. voor gezorgd dat diverse fabrikanten (waaronder Albert Heijn, Karvan Cévitam en Calvé) hun etiketten hebben aangepast. Stop Kinderarbeid schoenenactie: Met deze actie roept Stop Kinderarbeid bedrijven op tot openheid en actie om kinderarbeid uit hun productieketen te bannen. Uit onderzoek in India (2012) is gebleken dat er in Nederland nog altijd schoenen worden verkocht, die gemaakt zijn door kinderen. De campagne confronteerde 28 bedrijven met de bevindingen uit het onderzoek. Als consument kon je meedoen met de online Mr. Scribble-actie door de boodschap I want childfriendly shoes te verspreiden via social media. Deze acties hebben ertoe geleid dat nu meer schoenenbedrijven van leveranciers eisen om inzicht te geven in de herkomst van het product of gebruikte materialen. Een belangrijke stap op weg naar transparantie. Bovengenoemde consumentenacties zijn inspirerende voorbeelden. Het zijn acties waarbij de consument eenvoudig en actief zijn stem kan laten horen. De acties zijn goed doordacht, consumenten hebben massaal deelgenomen én ze hebben bedrijven aangezet tot verandering. Via deze challenge zijn we op zoek naar originele ideeën voor vergelijkbare acties, gericht op kinderarbeid. Wat zou jou als consument bewegen om van je te laten horen? Hoe zorgt deze actie ervoor dat bedrijven beseffen dat we willen weten hoe het zit met kinderarbeid? Denk je met ons mee?! We zijn op zoek naar een opvallende, laagdrempelige en sympathieke actie, die consumenten aanzet om van zich te laten horen. Het kan zowel online als offline zijn. In deze challenge ligt de focus op de rol van de consument als kritische consument. We zijn niet op zoek naar aanklachten tegen specifieke bedrijven, ideeën die bedoeld zijn om de politiek te beïnvloeden of undercover acties.

5 Jouw inzending Geef in maximaal 2 A4 een beschrijving van jouw consumentenactie. Geef duidelijk aan wat er van de consument verwacht wordt, waarom zij aan deze actie zullen deelnemen (wat motiveert hen?). Probeer het zo visueel mogelijk (schetsen, afbeeldingen, etc.) uit te werken, zodat wij een goed beeld hebben hoe de actie in z n werk gaat. Tip: Verwerk je eigen ervaring in je idee. Of ga op zoek naar succesvolle consumentenacties in binnen- of buitenland waardoor bedrijven hun beleid hebben aangepast. Hoe konden consumenten hun stem laten horen? Waarom was deze actie succesvol? Laat je het ons ook weten als je een inspirerende actie hebt gevonden? Bijvoorbeeld door een linkje aan je inzending toe te voegen. Bonusopdracht Probeer van een product naar keuze, bijvoorbeeld een product in en rondom je huis, bij het achterliggende bedrijf te achterhalen wat het bedrijf doet om kinderarbeid te voorkomen. Wat is het beleid en wat doet het bedrijf actief? Vraag eens door totdat je precies weet hoe het zit. Geef in maximaal 1 A4 een beschrijving hoe je dit hebt gedaan, waarom je voor deze weg hebt gekozen en wat het antwoord was (maak, zo mogelijk, een screenshot van het antwoord). De eerste 30 volledig uitgewerkte ideeën worden beloond met een Beoordelingscriteria Je inzending zal op de volgende onderdelen worden beoordeeld: Originaliteit van de door jou bedachte consumentenactie. Haalbaarheid: is de actie relatief eenvoudig en tegen lage kosten te realiseren? Verwachte impact: zullen consumenten massaal aan deze actie meedoen? Bonuspunten: is de bonusopdracht uitgevoerd en beantwoord?

6 Het wedstrijdreglement Jouw inzending Jouw inzending (inclusief eventuele afbeeldingen) bestaat uit maximaal 3 A4. Jouw inzending is een PDf-bestand van maximaal 10 MB groot (Klik hier voor gratis PDF converter). Deelname Deelname staat open voor iedereen! Deelname is uitsluitend mogelijk via de website van OnlineChallenges.org. Deelname in groepen (max. vier personen) is toegestaan. Alle groepsleden dienen zich wel in te schrijven i.v.m. uitnodigingen voor een eventuele prijsuitreiking of vervolg bijeenkomsten. Medewerkers van Hivos en Stop Kinderarbeid zijn uitgesloten van deelname. Inzending Meerdere inzendingen zijn toegestaan! Om mee te kunnen doen, dien je een account bij OnlineChallenges.org aan te maken. Inzendingen moeten vóór de deadline via de website van OnlineChallenges.org worden geüpload. Na de deadline (15 februari 2015) worden er geen inzendingen meer geaccepteerd. Te laat of anders ingediende inzendingen worden uitgesloten van deelname. Na succesvolle verzending ontvang je direct een bevestiging. Zo niet, stuur dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk vóór de deadline, een naar info@onlinechallenges.org. Zodra je je inzending hebt geüpload is het niet meer mogelijk om deze te vervangen en/of aan te passen. De eerste 30 ideeën die worden geüpload, ontvangen een Tony s Chocolonely mits het idee volledig is uitgewerkt. Uitslag De uitslag van de challenge wordt uiterlijk vier weken na de deadline bekend gemaakt op de website. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Uiterlijk twee weken na bekendmaking van de uitslag worden de winnaars op de hoogte gebracht ten aanzien van de door hun gewonnen prijzen. Voorwaarden Door uploaden van je inzending ga je akkoord met de (dan geldende) gebruikersvoorwaarden van OnlineChallenges.org: Ook ga je er mee akkoord dat jouw inzending de CC0 licentie van Creative Commons krijgt toegewezen. Met een CC0 licentie kunnen jouw ideeën door Hivos voor alle doeleinden gebruikt worden en naamsvermelding kan daarbij niet worden geëist. Meer informatie m.b.t. de CC0 licentie: Samenvatting: Volledige versie:

City Challenge. Bedenk een concept om de uitgaven aan het onderhoud van de openbare ruimte te verminderen of hiervoor extra inkomsten te genereren

City Challenge. Bedenk een concept om de uitgaven aan het onderhoud van de openbare ruimte te verminderen of hiervoor extra inkomsten te genereren City Challenge Bedenk een concept om de uitgaven aan het onderhoud van de openbare ruimte te verminderen of hiervoor extra inkomsten te genereren Deadline: 29 maart 2015 Prijzen: 1 ste prijs: 1000,- 2

Nadere informatie

Bedenk een opt-in actie met win-win situatie voor retailer én klant!

Bedenk een opt-in actie met win-win situatie voor retailer én klant! Bedenk een opt-in actie met win-win situatie voor retailer én klant! Prijzengeld: 1.000,- Deadline: 21 april 2013 Battle type: Brainstorm Battle Introductie Yourzine helpt merken en organisaties bij het

Nadere informatie

Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 23 November 2014 Battle type: Premium Battle. Hoe voorkomen we piekbelasting van het elektriciteitsnet?

Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 23 November 2014 Battle type: Premium Battle. Hoe voorkomen we piekbelasting van het elektriciteitsnet? Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 23 November 2014 Battle type: Premium Battle Hoe voorkomen we piekbelasting van het elektriciteitsnet? Introductie Stedin is als netbeheerder verantwoordelijk voor een veilig

Nadere informatie

CYBERSAVE YOURSELF CHALLENGE WAT KAN ER GEBEUREN ALS JE JE LAPTOP, TABLET OF MOBIEL NIET GOED BEVEILIGT?

CYBERSAVE YOURSELF CHALLENGE WAT KAN ER GEBEUREN ALS JE JE LAPTOP, TABLET OF MOBIEL NIET GOED BEVEILIGT? WAT KAN ER GEBEUREN ALS JE JE LAPTOP, TABLET OF MOBIEL NIET GOED BEVEILIGT? Cybersave Yourself is een programma van SURFnet dat tot doel heeft het beveiligingsbewustzijn bij studenten, docenten en medewerkers

Nadere informatie

HOE RICHT JE EEN BUS ZO IN DAT REIZIGERS EN KOFFERS ELKAAR NIET IN DE WEG STAAN?

HOE RICHT JE EEN BUS ZO IN DAT REIZIGERS EN KOFFERS ELKAAR NIET IN DE WEG STAAN? HOE RICHT JE EEN BUS ZO IN DAT REIZIGERS EN KOFFERS ELKAAR NIET IN DE WEG STAAN? Connexxion is één van de grootste vervoersmaatschappijen van Nederland. Meer dan één miljoen mensen doen iedere dag een

Nadere informatie

Fair Flowers Challenge

Fair Flowers Challenge Fair Flowers Challenge Hoe maak je eerlijke bloemen zichtbaar? Deadline: 6 september 2015 www.onlinechallenges.org/hivos Fair Flowers Challenge Hoe maak je eerlijke bloemen zichtbaar? Prijzen: 1 e Prijs:

Nadere informatie

Hoe kunnen we risico s beter voorspellen?

Hoe kunnen we risico s beter voorspellen? Hoe kunnen we risico s beter voorspellen? Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 2 november 2014 Battle type: Premium Battle Introductie ABZ (onderdeel van Solera) is de IT-dienstverlener op het gebied van schade,

Nadere informatie

Hoe kunnen we een waterleiding vervangen terwijl de druk er nog op staat?

Hoe kunnen we een waterleiding vervangen terwijl de druk er nog op staat? Hoe kunnen we een waterleiding vervangen terwijl de druk er nog op staat? Deadline: 21 september 2014 Battle type: Premium Battle Prijzengeld: 4.000,- 1 e Prijs: 2.000,- 2 e Prijs: 1.000,- 3 e Prijs: 300,-

Nadere informatie

Vind jij pensioen een saai onderwerp? Maak het interessant!

Vind jij pensioen een saai onderwerp? Maak het interessant! Vind jij pensioen een saai onderwerp? Maak het interessant! Op vrijdag 25 mei worden de kanshebbers op een top 3 plek uitgenodigd om hun concept te komen pitchen voor de Battle jury. Op basis van deze

Nadere informatie

Closed Books Challenge Gezocht: Out-of-the-box oplossingen voor Closed Books problematiek.

Closed Books Challenge Gezocht: Out-of-the-box oplossingen voor Closed Books problematiek. Closed Books Challenge Gezocht: Out-of-the-box oplossingen voor Closed Books problematiek. Deadline: 15 november 2015 Totale prijzengeld: 4.000,- Meerdere inzendingen per deelnemer/team zijn toegestaan.

Nadere informatie

Ik & mijn later. Hoe kunnen we jongeren triggeren om over pensioen na te denken?

Ik & mijn later. Hoe kunnen we jongeren triggeren om over pensioen na te denken? Ik & mijn later Hoe kunnen we jongeren triggeren om over pensioen na te denken? Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 15 juli 2015 Introductie Nationale-Nederlanden Wij zijn Nationale-Nederlanden. Sinds onze

Nadere informatie

Nederland tegen Kinderarbeid Challenge

Nederland tegen Kinderarbeid Challenge Op zoek naar creatieve, innovatieve ideeën voor het uitbannen van kinderarbeid in de wereld Deadline: 4 oktober 2017 Nederland tegen Kinderarbeid Challenge Vandaag de dag zijn wereldwijd zo n 168 miljoen

Nadere informatie

WIJ WILLEN LEREN WIJ WILLEN SPELEN

WIJ WILLEN LEREN WIJ WILLEN SPELEN WIJ WILLEN LEREN WIJ WILLEN SPELEN Geen kind hoort te werken. Ieder kind heeft recht op onderwijs, het recht om te spelen en om écht kind te zijn. Een wereld zonder kinderarbeid is mogelijk, als iedereen

Nadere informatie

Hoe kunnen we de staanplaatsen in de gangpaden van de Valleilijn trein aantrekkelijker maken?

Hoe kunnen we de staanplaatsen in de gangpaden van de Valleilijn trein aantrekkelijker maken? Hoe kunnen we de staanplaatsen in de gangpaden van de Valleilijn trein aantrekkelijker maken? Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 10 juli 2015 Introductie Connexxion is één van de grootste vervoersmaatschappijen

Nadere informatie

CLOSED BOOKS CHALLENGE GEZOCHT: OUT-OF-THE-BOX OPLOSSINGEN VOOR CLOSED BOOKS PROBLEMATIEK.

CLOSED BOOKS CHALLENGE GEZOCHT: OUT-OF-THE-BOX OPLOSSINGEN VOOR CLOSED BOOKS PROBLEMATIEK. GEZOCHT: OUT-OF-THE-BOX OPLOSSINGEN VOOR CLOSED BOOKS PROBLEMATIEK. Via deze Battle willen wij jonge en frisse denkers uitdagen met ons mee te denken over een pittig vraagstuk. Zowel interne als externe

Nadere informatie

Hoe kan Hogeschool Utrecht social media inzetten om een duurzame relatie op te bouwen met haar (oud) studenten?

Hoe kan Hogeschool Utrecht social media inzetten om een duurzame relatie op te bouwen met haar (oud) studenten? Hoe kan Hogeschool Utrecht social media inzetten om een duurzame relatie op te bouwen met haar (oud) studenten? Deadline: 27 juni 2010 Prijzengeld: 5000,- Battle Type: (Zie voor meer informatie over de

Nadere informatie

Hoe kan Media Markt Nederland ervan overtuigen haar nieuwe dienst Power Service te gaan gebruiken?

Hoe kan Media Markt Nederland ervan overtuigen haar nieuwe dienst Power Service te gaan gebruiken? Hoe kan Media Markt Nederland ervan overtuigen haar nieuwe dienst Power Service te gaan gebruiken? Prijzengeld: 5000,- Deadline: 24 april 2010 Battle Type: Private Introductie Media Markt heeft meer dan

Nadere informatie

Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 5 juli 2009. My first energy contract.

Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 5 juli 2009. My first energy contract. Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 5 juli 2009 My first energy contract. Inleiding Nuon produceert, levert en handelt in (duurzame) energie. Ook bieden we aanvullende diensten en technische innovaties. Daarnaast

Nadere informatie

Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 9 juni 2013 Battle type: Premium Battle. Bedenk een slimme marketing actie voor Nuon!

Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 9 juni 2013 Battle type: Premium Battle. Bedenk een slimme marketing actie voor Nuon! Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 9 juni 2013 Battle type: Premium Battle Bedenk een slimme marketing actie voor Nuon! Introductie Nuon, onderdeel van Vattenfall, is een energieonderneming die elektriciteit,

Nadere informatie

Bedenk en/of ontwerp de nieuwe CHIO verpakking!

Bedenk en/of ontwerp de nieuwe CHIO verpakking! Bedenk en/of ontwerp de nieuwe CHIO verpakking! Prijzengeld - Deadline: zondag 18 maart 2012 Goed om te weten! Per ingestuurd concept ontvangt de inzender na afloop van de Battle, 5,- euro ter vergoeding

Nadere informatie

Hoe wordt KPN Top of Mind bij jonge mensen die gaan verhuizen?

Hoe wordt KPN Top of Mind bij jonge mensen die gaan verhuizen? Hoe wordt KPN Top of Mind bij jonge mensen die gaan verhuizen? Prijzengeld: 5000,- Deadline: 21 februari 2010 Introductie KPN is de toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland

Nadere informatie

//Bedenk een ludieke actie voor de beveiligingscampagne

//Bedenk een ludieke actie voor de beveiligingscampagne //Bedenk een ludieke actie voor de beveiligingscampagne CYBERSAVE YOURSELF// Prijzengeld SURFnet Battle: Deadline: 31 januari 2010 5.000,- Over SURFnet SURFnet ontwikkelt en exploiteert innovatieve diensten

Nadere informatie

Hoe kan de Rabobank studenten helpen om onnodig hoge (studie)schulden te voorkomen?

Hoe kan de Rabobank studenten helpen om onnodig hoge (studie)schulden te voorkomen? Hoe kan de Rabobank studenten helpen om onnodig hoge (studie)schulden te voorkomen? Prijzengeld: 5000,- Deadline: zondag 11 september 2011 Introductie Als coöperatieve bank staat de Rabobank al meer dan

Nadere informatie

Hoe kan KPN haar websitebezoekers het product Interactieve TV laten ervaren?

Hoe kan KPN haar websitebezoekers het product Interactieve TV laten ervaren? Hoe kan KPN haar websitebezoekers het product Interactieve TV laten ervaren? Prijzengeld: 5000,- Deadline: 14 februari 2010 Introductie KPN is de toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten

Nadere informatie

Ontwerp en/of bedenk een energiezuinige warmtezuil

Ontwerp en/of bedenk een energiezuinige warmtezuil Ontwerp en/of bedenk een energiezuinige warmtezuil Prijzengeld: 5000,- Deadline: zondag 27 november 2011 Introductie ProRail is meer dan railinfrabeheerder alleen. ProRail beheert en bouwt ook de stations

Nadere informatie

Bedenk een nieuw format voor cursussen voor jonge professionals.

Bedenk een nieuw format voor cursussen voor jonge professionals. Bedenk een nieuw format voor cursussen voor jonge professionals. Deadline: 12 december 2010 Prijzengeld: 5.000,- euro Battle type: Introductie Euroforum is marktleider in het ontwikkelen van congressen,

Nadere informatie

Hoe maken we (online) winkelen in 2020 duurzamer? Deadline: 7 juni 2015. Prijzengeld: 1.000,-

Hoe maken we (online) winkelen in 2020 duurzamer? Deadline: 7 juni 2015. Prijzengeld: 1.000,- Hoe maken we (online) winkelen in 2020 duurzamer? Deadline: 7 juni 2015 Prijzengeld: 1.000,- Introductie Met ruim 5.000 enthousiaste collega s biedt Centric slimme technologische oplossingen waarmee onze

Nadere informatie

Gen e r a l i Bat t l e. Bedenk een ludieke actie binnen hogescholen en universiteiten

Gen e r a l i Bat t l e. Bedenk een ludieke actie binnen hogescholen en universiteiten Gen e r a l i Bat t l e Bedenk een ludieke actie binnen hogescholen en universiteiten Generali Battle Bedenk een ludieke actie binnen hogescholen en universiteiten. Generali Battle Inleiding Generali Generali

Nadere informatie

Met welk aanbod willen alle jongeren ZEKUR zijn?

Met welk aanbod willen alle jongeren ZEKUR zijn? Met welk aanbod willen alle jongeren ZEKUR zijn? Startdatum: 9 januari 2009 Deadline: 22 februari 2009 Prijzengeld: 5.000,- Introductie ZEKUR ZEKUR is in januari 2007 door Univé-VGZ-IZA-Trias op de markt

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR LEERKRACHTEN

HANDLEIDING VOOR LEERKRACHTEN MADE BY KIDS In deze handleiding lees je hoe je het actielespakket van Made by Kids kunt gebruiken. Made by Kids is een scholenactie van Hivos waarin leerlingen ontdekken hoe een productieketen in elkaar

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving Wedstrijdreglement Connected Health Challenge Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving 16 juli 2014 Wedstrijdreglement Dit reglement is van toepassing op de Connected

Nadere informatie

Tijdens de training gaan we op de volgende vragen in:

Tijdens de training gaan we op de volgende vragen in: Wat is een campagne? Tijdens de training gaan we op de volgende vragen in: 0 Wat is een campagne? 0 Hoe geef je een campagne vorm? 0 Hoe pitch je je initiatief? Campagnes zijn er allerlei soorten en maten.

Nadere informatie

Texels Vuurbaak actievoorwaarden

Texels Vuurbaak actievoorwaarden Texels Vuurbaak actievoorwaarden 8 februari 2018 Texels Vuurbaak actievoorwaarden Actievoorwaarden 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op het promotionele kansspel

Nadere informatie

Onderdeel VO-scholenprogramma Utrecht fietst! Inzenden concepten: 20 april t/m 21 juni 2015 Finale en prijsuitreiking: 27 juni 2015etoekomsteruit?

Onderdeel VO-scholenprogramma Utrecht fietst! Inzenden concepten: 20 april t/m 21 juni 2015 Finale en prijsuitreiking: 27 juni 2015etoekomsteruit? 1 Onderdeel VO-scholenprogramma Utrecht fietst! Inzenden concepten: 20 april t/m 21 juni 2015 Finale en prijsuitreiking: 27 juni 2015etoekomsteruit? Het fietsen van de toekomst "Hoe kunnen we fietsen in

Nadere informatie

Bedenk een concept waardoor jongeren zich bewust worden van het belang van een uitvaartverzekering

Bedenk een concept waardoor jongeren zich bewust worden van het belang van een uitvaartverzekering Bedenk een concept waardoor jongeren zich bewust worden van het belang van een uitvaartverzekering www.gezondheidsnet.rnews.be Prijzengeld: 5000,- Deadline: zondag 20 juni 2010 Battle type: Introductie

Nadere informatie

Handleiding voor leerkrachten

Handleiding voor leerkrachten Made by Kids 2013 handleiding In deze handleiding lees je hoe je het actielespakket van Made by Kids 2013 kunt gebruiken. Made by Kids is een scholenactie van Hivos waarin leerlingen ontdekken hoe een

Nadere informatie

Bedenk en/of ontwerp een unieke traplift die meer betekent voor gebruikers.

Bedenk en/of ontwerp een unieke traplift die meer betekent voor gebruikers. Bedenk en/of ontwerp een unieke traplift die meer betekent voor gebruikers. Prijzengeld: 4000,- Deadline: zondag 4 september 2011 Introductie Handicare Stairlifts(onderdeel van Handicare Group) is een

Nadere informatie

Challenge Nederland Mediawijs 2019

Challenge Nederland Mediawijs 2019 Challenge Nederland Mediawijs 2019 De wereld medialiseert en digitaliseert zo snel, dat we inmiddels spreken over een digitale transitie. Bij Netwerk Mediawijsheid vinden we dat alle Nederlanders het recht

Nadere informatie

Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?"

Actievoorwaarden Ben jij een echte Texels Seumerfeugel? Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?" 17 mei 2018 Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?" Actievoorwaarden 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze actievoorwaarden

Nadere informatie

Meer transparantie in de wereldwijde kledingindustrie!

Meer transparantie in de wereldwijde kledingindustrie! POSITION PAPER 1 Meer transparantie in de wereldwijde kledingindustrie! Zou Rana Plaza vandaag zijn ingestort, zouden we weer tussen het puin op zoek moeten naar labels No. 1 Juni 2017 2 Inleiding. De

Nadere informatie

ALGEMENE CAMPAGNEVOORWAARDEN ECHT UTRECHT - TOERISME UTRECHT

ALGEMENE CAMPAGNEVOORWAARDEN ECHT UTRECHT - TOERISME UTRECHT ALGEMENE CAMPAGNEVOORWAARDEN ECHT UTRECHT - TOERISME UTRECHT ALGEMEEN Deze voorwaarden zijn van toepassing op de campagne Echt Utrecht van Toerisme Utrecht te Utrecht, hierna te noemen Toerisme Utrecht.

Nadere informatie

TruStone Stakeholders werken samen aan een verantwoorde natuursteensector

TruStone Stakeholders werken samen aan een verantwoorde natuursteensector TruStone Stakeholders werken samen aan een verantwoorde natuursteensector Introductie Internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen (IMVO), dat wil zeggen ondernemen met oog voor mens, dier en

Nadere informatie

Convenant: stand van zaken Convenant in vogelvlucht Stap voor stap vooruit

Convenant: stand van zaken Convenant in vogelvlucht Stap voor stap vooruit Convenant: stand van zaken Doordat de beschikbare informatie en de ervaring toenemen, kunnen de doelen steeds worden aangescherpt. Het proces van due diligence wordt dus continu doorlopen en verbeterd.

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een steengoede weggever maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Een "weggever" of gratis aanbod kan ongelooflijk veel

Nadere informatie

FOTOREGELS. Uitleg en regels rondom het gebruik van foto s. Het auteursrecht. Als ik een foto koop, krijg ik dan ook de rechten op de foto?

FOTOREGELS. Uitleg en regels rondom het gebruik van foto s. Het auteursrecht. Als ik een foto koop, krijg ik dan ook de rechten op de foto? FOTOREGELS Uitleg en regels rondom het gebruik van foto s Over auteursrecht op foto s is bij consumenten wel eens onduidelijkheid. Soms kan dat tot vervelende situaties leiden voor zowel klant als fotograaf.

Nadere informatie

DE AARDE IS OOK. TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS. Mueller/GP

DE AARDE IS OOK. TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS. Mueller/GP DE AARDE IS OOK TOOLKIT: TIPS & IDEEëN VOOR VRIJWILLIGERS Mueller/GP Wilkins/GP Een wereld die draait op schone energie, met rijke bossen en oceanen vol leven. Dat is de wereld volgens Greenpeace. We doen

Nadere informatie

FAQ Solidarity Award

FAQ Solidarity Award FAQ Solidarity Award Wat is het doel van de wedstrijd ING Solidarity Award? Wie kan deelnemen aan de wedstrijd ING Solidarity Award, wat zijn de verkiesbaarheidscriteria? Hoe kan ik mijn vereniging inschrijven?

Nadere informatie

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Adres Te bereiken op mail Telefoon Facebook; LinkedIn;Twitter profiel: Korte beschrijving van je achtergrond, CV IDEE VOOR ANIMATIE

Nadere informatie

Maak het waar hv123. CC Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie. https://maken.wikiwijs.nl/52446

Maak het waar hv123. CC Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie. https://maken.wikiwijs.nl/52446 Auteur VO-content Laatst gewijzigd 18 augustus 2016 Licentie CC Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie Webadres https://maken.wikiwijs.nl/52446 Dit lesmateriaal is gemaakt met Wikiwijs Maken

Nadere informatie

Hoe kan de traditionele afvalcontainer worden vervangen?

Hoe kan de traditionele afvalcontainer worden vervangen? Hoe kan de traditionele afvalcontainer worden vervangen? Het prijzengeld wordt verdeeld via onderstaande sleutel. Deadline: 30 juli 2011 Prijzengeld: 1250,00 Concept Prijzengeld 1 e plaats 500,00 2 e plaats

Nadere informatie

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Stap 2: Mijn ik!

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Stap 2: Mijn ik! Online declareren Stap 1: Inloggen Ga naar www.ik.nl en log in met je klant- of verzekerdenummer en wachtwoord. Klik rechtsboven op inloggen. Heb je nog geen persoonlijk account? Maak deze dan eerst aan.

Nadere informatie

Gelukkige medewerkers en klanten gaan hand in hand

Gelukkige medewerkers en klanten gaan hand in hand Gelukkige medewerkers en klanten gaan hand in hand Location: Date: Time: Ik ben gezien en voel me welkom 1. Opgemerkt en gezien worden 2. Hoe word je bij ontmoeting in de winkel door een medewerk(st)er

Nadere informatie

Yarden Afscheidsprijs Deelnamereglement 2015

Yarden Afscheidsprijs Deelnamereglement 2015 Yarden Afscheidsprijs Deelnamereglement 2015 Een goed afscheid helpt je verder Inleiding Yarden is ontstaan na een fusie van twee grote verenigingen in 2001, te weten de Nederlandse Uitvaart en Verzekerings

Nadere informatie

Hoe voorkom je (levens)gevaarlijk contact met een draaibank?

Hoe voorkom je (levens)gevaarlijk contact met een draaibank? Hoe voorkom je (levens)gevaarlijk contact met een draaibank? Deadline: 25 oktober 2009 Prijzengeld: 5000,- Introductie 5xBeter Werkgeversorganisaties en vakbonden trekken samen op om het werken in de Metaalbewerking

Nadere informatie

Vragen en antwoorden. 1. Hoe krijg ik mijn filmpje op YouTube?

Vragen en antwoorden. 1. Hoe krijg ik mijn filmpje op YouTube? Vragen en antwoorden. Inhoud: 1. hoe krijg ik mijn filmpje op YouTube? 2. hoe kan ik een enkel beeld uit de Video ophalen? 3. hoe kan ik mijn films afsluiten zonder het Magix programma te sluiten? 4. hoe

Nadere informatie

Boekpromotie via facebook

Boekpromotie via facebook Boekpromotie via facebook een boek om trots op te zijn! E-book met tips over het inzetten van facebook bij je boekpromotie E-book Boekpromotie via Facebook Facebook is een mooi middel om op een makkelijke,

Nadere informatie

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST Werkboek MEER MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST MANIER! Hoofdstuk 1 Nieuwe klanten nodig? Marketing is een vakgebied waar veel om te doen is.

Nadere informatie

Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid. SZZ Innovatieprijs

Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid. SZZ Innovatieprijs Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid SZZ Innovatieprijs Visie De stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid (SZZ) ondersteunt ideeën en innovaties in methodiek, aanpak, aanbod en samenwerking gericht op

Nadere informatie

U bent: Degene die deelneemt aan de actie De Alles Onder Één Dak Check.

U bent: Degene die deelneemt aan de actie De Alles Onder Één Dak Check. Actievoorwaarden De Alles Onder Één Dak Check Dit zijn de actievoorwaarden die gelden voor de actie De Alles Onder Één Dak Check van Centraal Beheer Achmea. Wij hebben deze voorwaarden vastgesteld in Apeldoorn

Nadere informatie

Wat word jij later? En waarom wil je dat worden? Vertel het ons in een filmpje!

Wat word jij later? En waarom wil je dat worden? Vertel het ons in een filmpje! Proloog Week van de Mediawijsheid: Week van de Mediawijsheid: 23-30 november 2012. Doe mee! Wat word jij later? En waarom wil je dat worden? Vertel het ons in een filmpje! 2-12 jaar Iedereen van 2 tot

Nadere informatie

Q1 Hoe heb je Gaul! leren kennen?

Q1 Hoe heb je Gaul! leren kennen? Q1 Hoe heb je Gaul! leren kennen? Beantwoord: 54 Overgeslagen: 0 Via vrienden of kennissen Via internet Via de flyer Via een artikel Anders, Via vrienden of kennissen Via internet Via de flyer Via een

Nadere informatie

Handleiding. self service adverteren in print.

Handleiding. self service adverteren in print. Handleiding self service adverteren in print. Met onze online tool maak je in drie simpele stappen een advertentie drukklaar. Gereed voor de krant van morgen. Kies een ontwerp. Bewerk de inhoud. En lever

Nadere informatie

Succesvol campagne voeren

Succesvol campagne voeren Succesvol campagne voeren Spread the word, spread the feeling! Campagne voeren: íedereen kan het! In deze toolkit vind je tips voor het campagne voeren. Dit is gegarandeerd het leukste onderdeel van jouw

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win kaarten voor Tomorrowland!

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win kaarten voor Tomorrowland! BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win kaarten voor Tomorrowland! Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win kaarten voor Tomorrowland!, hierna actie. 2. Organisator van

Nadere informatie

Dutch Design Battle A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA. B. How Can We Prevent Oil Spillings?

Dutch Design Battle A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA. B. How Can We Prevent Oil Spillings? Dutch Design Battle 2018 A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA 26/6/2018: Due to the oil spilling in the Port of Rotterdam and at the Rock River in Iowa we organize an extra Dutch Design Battle

Nadere informatie

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011 Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook 14 november 2011 Kennismaken Esther Kroes KroesKontrol ons aanbod binnen online communicatie en marketing 1. Werving en selectie 2. Workshops & presentaties

Nadere informatie

Wedstrijdreglement MOM4Y... 1. 1. Inschrijven en aanvullen teamprofiel via Facebook... 2. 2. De klasconventie... 3

Wedstrijdreglement MOM4Y... 1. 1. Inschrijven en aanvullen teamprofiel via Facebook... 2. 2. De klasconventie... 3 WEDSTRIJDREGLEMENT MOM4Y Wedstrijdreglement MOM4Y... 1 1. Inschrijven en aanvullen teamprofiel via Facebook... 2 2. De klasconventie... 3 3. Verplicht in te dienen: verslag en filmpje... 3 3.1. Hoe en

Nadere informatie

Ben je nog geen 16 jaar maar heb je wel een baanbrekend idee voor schoon water!

Ben je nog geen 16 jaar maar heb je wel een baanbrekend idee voor schoon water! Ben je nog geen 16 jaar maar heb je wel een baanbrekend idee voor schoon water! Stuur dan voor 20 december je winnende idee via www.dutchdesignbattle.com/kids in en wie weet sta jij dan op 23 december

Nadere informatie

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen week 17 20 april 2015 - Schrijfopdrachten niveau A, les 1 Les 1: Een overtuigende tekst schrijven Beantwoord deze vragen: Een mooie manier om te herdenken 1. Waarom is het volgens jou belangrijk om de

Nadere informatie

Dashboards in Google Analytics. Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2

Dashboards in Google Analytics. Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2 Dashboards in Google Analytics Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2 2. Hoe stel je dashboards in?... 6 3. Praktische voorbeelden van dashboards... 12 4. Afsluitende tips... 26 Inleiding In Google Analytics

Nadere informatie

Onderzoekrapportage Eerlijke Kleding? Draag het uit!

Onderzoekrapportage Eerlijke Kleding? Draag het uit! Hoe denken jongeren over Eerlijke Kleding? Onderzoekrapportage Eerlijke Kleding? Draag het uit! CNV Jongeren CNV Internationaal Juni 2010 Inleiding Deze onderzoeksrapportage bevat de resultaten van een

Nadere informatie

LESOPDRACHT VOOR DE LEERLING

LESOPDRACHT VOOR DE LEERLING LESOPDRACHT VOOR DE LEERLING - 2 - Hoe zou jij het doen? Fietsverlichting daarom! De lesopdracht Hoe zou jij het doen? Fietsverlichting daarom! We dagen je uit een campagneposter of film te maken waarmee

Nadere informatie

TheMagica The Creations Experience

TheMagica The Creations Experience Graphica s Grafisch Ontwerp Powered by: TheMagica The Creations Experience Ik was op zoek naar een uniek uiterlijk voor mijn product. Dankzij Themagica s grafische diensten heeft Hanisha Design een gezicht

Nadere informatie

Presenteren vmbo-b34. CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. http://maken.wikiwijs.nl/74547

Presenteren vmbo-b34. CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. http://maken.wikiwijs.nl/74547 Auteur VO-content Laatst gewijzigd Licentie Webadres 18 April 2016 CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie http://maken.wikiwijs.nl/74547 Dit lesmateriaal is gemaakt met Wikiwijsleermiddelenplein. Wikiwijsleermiddelenplein

Nadere informatie

Gefeliciteerd met de aankoop van uw Princess Traveller product!

Gefeliciteerd met de aankoop van uw Princess Traveller product! Gefeliciteerd met de aankoop van uw Princess Traveller product! Nu kunt u meedoen aan de Seefeld-actie Wat moet u doen? - Vul het deelnameformulier volledig in. - Voeg een kopie bij van de kassabon en

Nadere informatie

Door deelname aan deze actie verklaart de Deelnemer zich akkoord met deze actievoorwaarden Univé Verhuisservice 2017.

Door deelname aan deze actie verklaart de Deelnemer zich akkoord met deze actievoorwaarden Univé Verhuisservice 2017. Actievoorwaarden Univé Verhuisservice 2017 Voor wie? Deelname aan deze actie staat open voor iedereen die nog geen particuliere woonverzekering (dat is een inboedel- en/of opstalverzekering) bij Univé

Nadere informatie

vtwonen ontwerpwedstrijd 2016

vtwonen ontwerpwedstrijd 2016 vtwonen ontwerpwedstrijd 2016 Ontwerptalent van Nederland opgelet! vtwonen organiseert een ontwerpwedstrijd. Met deze ontwerpwedstrijd wil vtwonen ontwerpers, maar ook leuke creatieve mensen en hun ontwerp

Nadere informatie

stop kinderarbeid award 2013 Juryrapport

stop kinderarbeid award 2013 Juryrapport stop kinderarbeid award 2013 Vooraf De Stop Kinderarbeid Award 2013 is een onderdeel van Made by Kids. Made by Kids van Hivos is een actielespakket en een website voor de groepen 5 t/m 8 van basisscholen.

Nadere informatie

Spreken - Presenteren HV 1. CC Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie. http://maken.wikiwijs.nl/52520

Spreken - Presenteren HV 1. CC Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie. http://maken.wikiwijs.nl/52520 Spreken - Presenteren HV 1 Auteur VO-content Laatst gewijzigd Licentie Webadres 21 July 2015 CC Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie http://maken.wikiwijs.nl/52520 Dit lesmateriaal is gemaakt

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook

Wedstrijdreglement The Love Game Facebook Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook ARTIKEL 1 ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP Center Parcs Europe N.V. (Belgium), een bijkantoor gevestigd aan de Lambroekstraat 5A, B-1831 Diegem, België van Center

Nadere informatie

Uitnodiging workshop social storytelling Creating valuable stories worth sharing

Uitnodiging workshop social storytelling Creating valuable stories worth sharing Uitnodiging workshop social storytelling Creating valuable stories worth sharing > Meer begrip van de kracht van consumenten en social media voor jouw marketing en communicatie > Inzicht in moderne verhalen,

Nadere informatie

SKYPE, de goedkope manier van communiceren via internet (VOIP) Voor allen die willen weten hoe je Skype moet installeren en instellen op je PC.

SKYPE, de goedkope manier van communiceren via internet (VOIP) Voor allen die willen weten hoe je Skype moet installeren en instellen op je PC. SKYPE, de goedkope manier van communiceren via internet (VOIP) Voor allen die willen weten hoe je Skype moet installeren en instellen op je PC. Ik zal je nu stap voor stap vertellen hoe je dat moet doen.

Nadere informatie

Create your own website challenge

Create your own website challenge Create your own website challenge Wedstrijdvoorwaarden 1. De wedstrijdvoorwaarden Dit zijn de officiële regels voor de promotie ( Wedstrijdvoorwaarden ) in de vorm van de Microsoft Create your own website

Nadere informatie

Website subtekst Marielle Habraken versie 1, 2 december 2005

Website subtekst Marielle Habraken versie 1, 2 december 2005 Website subtekst Marielle Habraken versie 1, 2 december 2005 tekstproducten: 1 aanbiedingsbrief 2 freecard 3 A3-poster 4 website 5 advertenties 6 persbericht Doelen website o Reizigers en andere geïnteresseerden

Nadere informatie

LESOPDRACHTEN VOOR LEERLINGEN VAN GROEP 7 EN 8

LESOPDRACHTEN VOOR LEERLINGEN VAN GROEP 7 EN 8 LESOPDRACHTEN VOOR LEERLINGEN VAN GROEP 7 EN 8 INHOUDSOPGAVE Inleiding 3 Kerndoelen 5 De poster 6 De speurtocht naar het kledingstuk 7 2 Door middel van de educatieve poster wordt getracht een discussie

Nadere informatie

JOTA-JOTI 14+ activiteiten tijdens de JOTA-JOTI.

JOTA-JOTI 14+ activiteiten tijdens de JOTA-JOTI. JOTA-JOTI 14+ activiteiten tijdens de JOTA-JOTI. Leusden Versie 1.0 oktober 2015 JOTA-JOTI Spelidee van Scouting Nederland - Landelijke JOTA-JOTI Organisatie is in licentie gegeven volgens een Creative

Nadere informatie

WEBSHOP. Geld verdienen met een online winkel

WEBSHOP. Geld verdienen met een online winkel WEBSHOP Geld verdienen met een online winkel Agenda 1. Online kansen 2. Waarom u en waarom nu? 3. Webwinkel starten 4. Aan de slag! 2 Online kansen 3 Online kansen Online consumentenbestedingen in miljarden

Nadere informatie

ALGEMEEN. Wat is Geef Onderwijs?

ALGEMEEN. Wat is Geef Onderwijs? ALGEMEEN Wat is Geef Onderwijs? Geef Onderwijs is een crowdfundingplatform voor scholen. Via Geef Onderwijs kan iedereen online doneren aan onderwijsprojecten van Nederlandse scholen en geld inzamelen

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie

Beschrijving en checklist voor deelnemende archieven Stuk van het Jaar

Beschrijving en checklist voor deelnemende archieven Stuk van het Jaar Beschrijving en checklist voor deelnemende archieven Stuk van het Jaar In 2013 organiseren BRAIN en de aangesloten leden een landelijke publieksactiviteit. Het gaat om een online verkiezing voor het Stuk

Nadere informatie

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels.

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels. Hollywood TV Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan van 14 november 2011 tot en met 8 januari 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels.

Nadere informatie

Datum 3 maart 2014 Betreft Beantwoording vragen van het lid Voordewind over het rapport Working on the Right Shoes

Datum 3 maart 2014 Betreft Beantwoording vragen van het lid Voordewind over het rapport Working on the Right Shoes Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 4 Den Haag Directie Internationale Marktordening en Handelspolitiek Bezuidenhoutseweg 67 2594 AC Den Haag Postbus 20061 Nederland www.rijksoverheid.nl

Nadere informatie

Badminton Club Roermond

Badminton Club Roermond Social Media Protocol Badminton Club Roermond 1 Ingangsdatum social media protocol Dit protocol gaat in op 18 februari 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Richtlijnen voor het gebruik van sociale media

Nadere informatie

Voorblad Wat is geld?

Voorblad Wat is geld? Voorblad Wat is geld? Hieronder staan allerlei vragen over geld Beantwoord ze eerst zelf. Je bespreekt de antwoorden met de leraar. De opdrachten met * zijn extra. Heb jij weleens iets geruild met iemand?

Nadere informatie

YARDEN AFSCHEIDSPRIJS

YARDEN AFSCHEIDSPRIJS YARDEN AFSCHEIDSPRIJS DEELNAMEREGLEMENT 2017 Inhoudsopgave Maatschappelijke betrokkenheid... 3 Yarden Afscheidsprijs... 3 Criteria deelname... 3 De Publieksjury... 4 De Vakjury... 4 Deelname- en wedstrijdvoorwaarden...

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE OEDIPUS MAAK EXTRA BIJZONDER BIER MOGELIJK MET 18 ZONNEPANELEN. Samen met:

INFORMATIEBROCHURE OEDIPUS MAAK EXTRA BIJZONDER BIER MOGELIJK MET 18 ZONNEPANELEN. Samen met: INFORMATIEBROCHURE OEDIPUS MAAK EXTRA BIJZONDER BIER MOGELIJK MET 18 ZONNEPANELEN Samen met: Oedipus gelooft in een kleurrijke en diverse wereld. Oedipus maakt kwaliteitsbier met alle karakters en voor

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een Braun Silk-épil Gifset!

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een Braun Silk-épil Gifset! BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een Braun Silk-épil Gifset! Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Maak kans op een Braun Silk-épil Giftset!, hierna actie. 2. Organisator

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT PIN & WIN

WEDSTRIJDREGLEMENT PIN & WIN WEDSTRIJDREGLEMENT PIN & WIN 1. Organisator -- Deze wedstrijd wordt georganiseerd door KARWEI, hierna genoemd de Organisator. De PIN & WIN wedstrijd is op geen enkele wijze gesponsord, aanbevolen, ten

Nadere informatie