Create your own website challenge

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Create your own website challenge"

Transcriptie

1 Create your own website challenge Wedstrijdvoorwaarden 1. De wedstrijdvoorwaarden Dit zijn de officiële regels voor de promotie ( Wedstrijdvoorwaarden ) in de vorm van de Microsoft Create your own website challenge wedstrijd, hierna de Wedstrijd. De Wedstrijd wordt aangeboden en gesponsord door Microsoft B.V., gevestigd aan de Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ, te Schiphol. Voor vragen of opmerkingen met betrekking tot de Wedstrijd is het mogelijk een te sturen aan v-bhewit@microsoft.com. De Wedstrijdvoorwaarden zijn beschikbaar via com/netherlands/createyourownwebsite. In de regels hebben de woorden Microsoft, wij, onze en ons betrekking op Microsoft B.V.. De woorden jij en jijzelf hebben betrekking op een deelnemer die voor deelname aan de Wedstrijd in aanmerking komt. 2. Wanneer kun je deelnemen aan de wedstrijd Deze Wedstrijd begint op 1 maart 2016 om 00:01 uur [Central European Time ( CET )] en eindigt op 30 november 2016 om 23:59 uur [CET] ( Inschrijvingsperiode ). Alleen inschrijvingen die binnen de inschrijvingsperiode worden ontvangen, komen in aanmerking. 3. Kun jij meedoen? Jij kunt aan de Wedstrijd meedoen als je: Legaal inwoner van Nederland bent, ingeschreven in het bevolkingsregister; én Op het moment van inschrijving ten minste 16 jaar oud bent; én GEEN medewerker van Microsoft Corporation of van een dochteronderneming van Microsoft bent; én NIET betrokken bent bij enig aspect van het beheer en de implementatie van deze Wedstrijd; én GEEN directe familie (ouder, broer, zus, echtgenoot, echtgenote, kind) of gezinslid (ouder, broer, zus, echtgenoot, echtgenote, kind) of een medewerker van Microsoft Corporation, van een medewerker van een dochter onderneming, van Microsoft Corporation of van een persoon die bij enig aspect van het beheer en de implementatie van de Wedstrijd betrokken is.

2 4. Hoe doe je mee? Je kunt aan de Wedstrijd deelnemen door: Een website te maken waarmee je jezelf presenteert en deze website gratis te plaatsen op Microsoft Azure. Je website aan te melden voor de challenge via het inschrijfformulier op netherlands/createyourownwebsite Per deelnemer accepteren wij 1 inschrijving(en). Wij zijn niet verantwoordelijk voor inschrijvingen die wij om welke reden ook niet ontvangen of voor inschrijvingen die gediskwalificeerd worden. Inschrijvingen die buiten de Inschrijvingsperiode binnenkomen, evenals onvolledige of onleesbare inschrijvingen worden automatisch gediskwalificeerd. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de Wedstrijd. Het is echter wel noodzakelijk om je inzending aan ons te versturen. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn. Microsoft brengt geen additionele kosten in rekening. Bovendien verklaar je door je inschrijving in de Wedstrijd dat naar je beste weten: Je inschrijving je eigen originele werk is; en Je inschrijving uitsluitend materiaal bevat (zoals muziek, video of beelden) dat je bezit of voor het gebruik waarvan je toestemming hebt van de eigenaar van het auteursrecht/handelsmerk; en Jij (of je ouder/voogd, als je jonger dan 18 bent) toestemming hebt verkregen van alle herkenbare personen die in je inschrijving voorkomen voor je deelname aan de Wedstrijd met je inschrijving; en Je inschrijving is in geen enkele andere Wedstrijd als winnaar gekozen; Behoudens de uitzonderingen hieronder maken wij geen aanspraak op (eigendoms)rechten op je inzending. Door deelname stem je echter wel in met het onderstaande: Je geeft ons een onherroepelijk, royaltyvrij, wereldwijd recht en licentie om: (i) de volledige inhoud van je inschrijving en/of delen daarvan in verband met de Wedstrijd en toekomstige wedstrijden mogelijk gemaakt door Microsoft te gebruiken, te beoordelen, te evalueren, te testen en anderszins te analyseren; en (ii) de volledige inhoud van inschrijving en/of delen daarvan in verband met de promotie van de Wedstrijd in alle media (reeds bekend of nog te ontwikkelen) te verveelvoudigen en/of openbaar te maken; Je doet hierbij afstand van alle zogenaamde morele rechten of soortgelijke rechten, die je ofwel reeds bezit of in de toekomst zult verwerven wat de inschrijving en de volledige inhoud ervan betreft voor zover dit wettelijk is toegestaan; Je gaat ermee akkoord alle documenten te ondertekenen die wij en onze vertegenwoordigers mogelijk nodig hebben om gebruik te maken van de rechten die je ons hierboven hebt toegekend;

3 Je begrijpt en erkent dat Microsoft en andere deelnemers mogelijk materialen hebben ontwikkeld of laten maken die op jouw inschrijving lijken of hieraan identiek zijn en je doet afstand van alle claims die je mogelijk hebt in verband met dergelijke gelijkenissen met jouw inschrijving; Je begrijpt dat wij geen controle hebben over de informatie die jij tijdens het inschrijvingsproces aan onze vertegenwoordigers onthult of over wat onze vertegenwoordigers zich over je inschrijving zullen herinneren. Je begrijpt tevens dat wij de plaatsing en taak van vertegenwoordigers die toegang hebben gehad tot je inschrijving niet zullen beperken. Door aan de Wedstrijd deel te nemen ga je ermee akkoord dat het gebruik van informatie in het geheugen van onze vertegenwoordigers bij de ontwikkeling of implementatie van onze producten of diensten geen aansprakelijkheid voor ons schept conform deze overeenkomst, het auteursrecht of enige andere wettelijke bepaling; Je stemt ermee in dat je, buiten wat er in deze officiële regels wordt beschreven, geen enkele vergoeding of erkenning zult ontvangen voor het gebruik van je inschrijving. Je stemt ermee in dat je inschrijving na het einde van de Wedstrijd mogelijk op een website van onze keuze wordt geplaatst, waar zij door bezoekers aan die website kan worden bekeken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enig ongeoorloofd gebruik van je inschrijving door bezoekers aan deze website. Hoewel wij ons deze rechten voorbehouden, zijn wij niet verplicht je inschrijving voor enig doeleinde te gebruiken, zelfs als deze als winnaar is gekozen. Als je niet bereid bent ons deze rechten op je inschrijving toe te kennen, neem dan niet deel aan de Wedstrijd. 5. Wat zijn de prijzen? Als je de winnaar bent van de Wedstrijd win je de volgende prijs: De winnaars winnen een uitnodiging voor het Create your own website challenge VIP-event op het Microsoft kantoor op Schiphol. Tijdens dit event met een diner en presentaties van professionals ontmoeten de winnaars ook de jury. Op het event wordt de overall winnaar van Create your own website challenge bekendgemaakt. Microsoft en partners zullen de overall winnaar bekendmaken op de website en via social media. Als de uitgeloofde prijs om welke reden ook niet beschikbaar is, behouden wij ons het recht voor om deze te vervangen door (een) prijs/prijzen van gelijke of hogere waarde. Er wordt per winnaar slechts één (1) prijs toegekend. De prijs kan je niet inwisselen voor contanten of voor enige andere zaak of dienst. Als aangewezen winnaar is het niet mogelijk om iemand anders als winnaar aan te wijzen. Als je niet in staat of bereid bent om je prijs te aanvaarden, wordt deze door ons aan een andere potentiële winnaar toegekend. Als je potentiële winnaar bent en jonger dan 18, dan moet je schriftelijke toestemming van één van je ouders of voogd voor deelname aan deze Wedstrijd laten zien.

4 6. Hoe wordt de winnaar bepaald? In de maand na de inschrijvingsdatum zullen wij (of een door ons aangewezen derde) uit alle in aanmerking komende inschrijvingen een winnaar bepalen. De jury die vermeld staat op kiest de winnaars De jury beoordeelt inzendingen op vier punten: design, techniek, originaliteit en gebruikservaring Alle winnaars worden uitgenodigd bij Microsoft voor een VIP-event. Deze datum wordt bekendgemaakt op de website. Op dat event wordt de overall winnaar van de Create your own website challenge bekendgemaakt. 7. Hoe kun je te weten komen of je hebt gewonnen? Binnen zeven (7) dagen nadat de winnaars zijn bepaald zullen wij deze op de hoogte stellen door het versturen van een kennisgeving op het adres, het telefoonnummer of het postadres (indien van toepassing) dat je bij je inschrijving hebt opgegeven. Als jij om welke reden dan ook onbereikbaar bent, dan kunnen wij de prijs aan een andere winnaar toekennen. Mocht er zich een geschil voordoen over wie de potentiële winnaar is, dan is wat ons betreft de potentiële winnaar de geautoriseerde houder van het adres dat in de inschrijving voor de Wedstrijd werd gebruikt. De namen van bevestigde winnaars worden na 1 maart 2016 online gepubliceerd op com/netherlands/createyourownwebsite. Deze lijst blijft daar beschikbaar tot 31 december Met welke voorwaarden ga je akkoord door aan deze wedstrijd deel te nemen? De Wedstrijdvoorwaarden zoals hierin opgenomen; Je stelt, voor zover wettelijk toegestaan, Microsoft, respectievelijk moederbedrijven, dochterbedrijven, aangesloten ondernemingen, medewerkers en vertegenwoordigers schadeloos en vrijwaart Microsoft met betrekking tot alle aansprakelijkheden of elk letsel, verlies of schade van welke aard ook ten gevolge van of in verband met de Wedstrijd of gewonnen prijs; De beslissingen van Microsoft zijn definitief en bindend wat betreft alle zaken in verband met de Wedstrijd. Als je een prijs aanvaardt geef je Microsoft toestemming, en wanneer je jonger dan 18 bent een van je ouders/voogd, om in verband met de Wedstrijd je naam en woonplaats online, in drukvorm of in andere media te gebruiken zonder je hiervoor een betaling of vergoeding verschuldigd te zijn. Op de Wedstrijd is Nederlands recht van toepassing. Je stemt ermee in dat alle geschillen die mogelijk uit deze Wedstrijd voortkomen exclusief onder de jurisdictie van het Nederlandse gerecht vallen.

5 9. Privacy Het privacybeleid van Microsoft is van toepassing op alle informatie die je tijdens je inschrijving aan ons doorgeeft of welke wij van je verzamelen in het kader van de Wedstrijd. De persoonsgegevens die in het kader van deze Wedstrijd aan Microsoft ter beschikking zijn gesteld worden niet anders verwerkt dan voor zover noodzakelijk voor deze Wedstrijd en daarnaast om: (i) de inzendingen te controleren, (ii) in het kader van deze wedstrijd bekendmakingen te doen, (iii) contact met de deelnemers op te nemen en (iv) de prijzen aan de winnaars toe te sturen.

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. 1. Wedstrijdvoorwaarden 1.1. Deze Wedstrijdvoorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

1. Wedstrijdvoorwaarden. 2. Wedstrijdperiode. 3. Deelname

1. Wedstrijdvoorwaarden. 2. Wedstrijdperiode. 3. Deelname Wedstrijdvoorwaarden Win tickets voor de UEFA Champions League bij Santander voor Club Brugge versus Paris Saint-Germain Santander Consumer Finance Benelux B.V. 1. Wedstrijdvoorwaarden 1.1. Deze Wedstrijdvoorwaarden

Nadere informatie

Win een gratis peulvruchtenpakket: Wedstrijdreglement

Win een gratis peulvruchtenpakket: Wedstrijdreglement Win een gratis peulvruchtenpakket: Wedstrijdreglement Bedoeling? Verlekker je aan een heerlijk peulvruchtenpakket met kikkererwten, linzen & co van HAK en Bonduelle! Gratis en voor niets. Doe mee aan onze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden IKEA KNUFFEL TEKENWEDSTRIJD 2014 Voorwaarden voor deelname 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door IKEA BELGIUM NV/SA (hierna genoemd: IKEA), met maatschappelijke zetel te 1930

Nadere informatie

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie 'WIN REIS & TICKETS NAAR DE UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINALE IN CARDIFF (hierna verder te noemen: de Actie

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ).

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1.2 Door deelname aan de actie verklaart

Nadere informatie

Autocar Weer als Nieuw Actievoorwaarden. Algemeen

Autocar Weer als Nieuw Actievoorwaarden. Algemeen Autocar Weer als Nieuw Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie Weer als Nieuw (hierna verder te noemen: de Actie ) van Autocar, gevestigd aan de Van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Vlogging Contest V2.0

Algemene Voorwaarden Vlogging Contest V2.0 Voorwaarden Tata steel Chess Tournament Vlogging Contest 1. Algemeen I. Deze voorwaarden (de Voorwaarden zijn van toepassing op de Tata steel Chess Tournament Vlogging Contest (hierna te noemen: "de Contest")

Nadere informatie

WEDSTRIJDVOORWAARDEN

WEDSTRIJDVOORWAARDEN WEDSTRIJDVOORWAARDEN IKEA TEKENWEDSTRIJD 2017 Deelnamevoorwaarden 1. IKEA NL B.V., in samenwerking met IKEA of Sweden AB, P.O. BOX 317, 83020 Hackås, Zweden, btw-nummer: SE5560747551, hierna te noemen

Nadere informatie

Reglement Go For Zero wedstrijd Samen hertekenen we de weg

Reglement Go For Zero wedstrijd Samen hertekenen we de weg Reglement Go For Zero wedstrijd Samen hertekenen we de weg Artikel 1 De wedstrijd Samen hertekenen we de weg wordt georganiseerd door het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid vzw, met maatschappelijke

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Online wedstrijden. Europa Direct Provincie Antwerpen

WEDSTRIJDREGLEMENT. Online wedstrijden. Europa Direct Provincie Antwerpen WEDSTRIJDREGLEMENT Online wedstrijden Europa Direct Provincie Antwerpen 1 Inleiding Dit wedstrijdreglement bepaalt de regels met betrekking tot de deelnemingsvoorwaarden voor alle wedstrijden die Europa

Nadere informatie

Spelvoorwaarden promotionele kansspelen en prijsvragen

Spelvoorwaarden promotionele kansspelen en prijsvragen Spelvoorwaarden promotionele kansspelen en prijsvragen Algemeen 1. Deze spelvoorwaarden van ONE Business B.V., Spaklerweg 53 te 1114 AE Amsterdam en iambusiness B.V, Zwaardklamp 10 te (1271 GK) Huizen

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE 06/07/2017 INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de deelnemingsvoorwaarden voor de wedstrijd die Vulpo organiseert via haar website, andere onlinekanalen (zoals

Nadere informatie

De Frisse Lucht Wedstrijd

De Frisse Lucht Wedstrijd De Frisse Lucht Wedstrijd Reglement GEEN AANKOOP OF BETALING IS NOODZAKELIJK VOOR DEELNAME OF HET WINNEN VAN DEZE WEDSTRIJD. DE REGELS VAN DE WEDSTRIJD VALLEN ONDER DE NEDERLANDSE WET EN REGELGEVING. 1.

Nadere informatie

Woogie Boogie Beweegdag

Woogie Boogie Beweegdag Woogie Boogie Beweegdag Wedstrijdreglement Bedoeling? De Woogie Boogie Beweegdag is dé dag in het jaar waarop alle stoelen aan de kant gaan! Een volledige dag bewegen, creatief zijn en dansen. Alles kan

Nadere informatie

2. De actie is een initiatief van Philips Electronics Nederland BV gevestigd aan de Boschdijk 525, 5621 JG te Eindhoven (hierna: Philips ).

2. De actie is een initiatief van Philips Electronics Nederland BV gevestigd aan de Boschdijk 525, 5621 JG te Eindhoven (hierna: Philips ). ACTIEVOORWAARDEN PHILIPS Dutch Masters of Light Algemeen 1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Dutch Masters of Light (hierna: de actie ). De Gedragscode Promotionele Kansspelen is van

Nadere informatie

Dark Custom 2017 Proefritactie Prijstrekking ("Prijstrekking") Actievoorwaarden

Dark Custom 2017 Proefritactie Prijstrekking (Prijstrekking) Actievoorwaarden Dark Custom 2017 Proefritactie Prijstrekking ("Prijstrekking") Actievoorwaarden Organisator: Harley-Davidson Benelux BV, Verryn, Stuartlaan 29, 2288 EK Rijswijk, Nederland ("Organisator"). 1) TOELAATBAARHEIDSCRITERIA

Nadere informatie

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname.

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname. LLENG Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito Beste artist / designer, Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan de 1e editie van de Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito.

Nadere informatie

Spelregels fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera

Spelregels fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera Spelregels fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera SPELREGELS Deze spelregels zijn van toepassing op de fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera, (verder te noemen: de fotowedstrijd ) van het Stedelijk Museum Amsterdam

Nadere informatie

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie 'WIN REIS & TICKETS NAAR DE ACHTSTE FINALE (hierna verder te noemen: de Actie ) van Sony Mobile Communications

Nadere informatie

SLAM!FM SPELVOORWAARDEN. Algemeen

SLAM!FM SPELVOORWAARDEN. Algemeen SLAM!FM SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie SLAM!FM Koningsdag 205 (hierna te definiëren en verder te noemen: de Actie ) van SLAM!FM B.V., gevestigd

Nadere informatie

Algemeen wedstrijdreglement

Algemeen wedstrijdreglement Algemeen wedstrijdreglement Gymnasport- NeoLuna organiseert ocassioneel wedstrijden en acties via haar verschillende communicatiekanalen. Voor deze wedstrijden geldt het algemeen wedstrijdreglement van

Nadere informatie

1.2. De Actie wordt georganiseerd ter promotie van betalen in het buitenland met MasterCard.

1.2. De Actie wordt georganiseerd ter promotie van betalen in het buitenland met MasterCard. Actievoorwaarden Priceless Vakantiemoment 1. Algemeen 1.1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Priceless Vakantiemoment ( Actie ). De Actie wordt aangeboden door MasterCard Nederland

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

Deelnemers die na 17 januari deelnemen, dingen niet mee voor de prijs.

Deelnemers die na 17 januari deelnemen, dingen niet mee voor de prijs. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: "VisitDenmark"), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

2. Aanbieder De Actie wordt, tenzij anders vermeld, georganiseerd door (een groepsmaatschappij van):

2. Aanbieder De Actie wordt, tenzij anders vermeld, georganiseerd door (een groepsmaatschappij van): ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN TMG 1. Toepasselijkheid a) Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Telegraaf Media Groep of een van haar groepsmaatschappijen (hierna: TMG ) te organiseren

Nadere informatie

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris 1. Algemeen 1.1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland

Nadere informatie

Richtlijn voor de organisatie van wedstrijden:

Richtlijn voor de organisatie van wedstrijden: Richtlijn voor de organisatie van wedstrijden: 1. Inleiding: Deze richtlijn schetst regels met betrekking tot de deelnemingsvoorwaarden voor alle wedstrijden die Stad Turnhout organiseert via haar website

Nadere informatie

Nodig je vrienden uit kennis te maken met ANNA en win samen elk een Robomow robotgrasmaaier.

Nodig je vrienden uit kennis te maken met ANNA en win samen elk een Robomow robotgrasmaaier. ANNEX 2 Wedstrijdreglement MGM-ANNA - Robomow: Nodig je vrienden uit kennis te maken met ANNA en win samen elk een Robomow robotgrasmaaier. Een slimme thermostaat Anna voor slechts 1* én kans op een gratis

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3 Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Première Hotel Transsylvanië

Nadere informatie

Reglement van de Wedstrijd "MTV EMA" op Facebook Wedstrijd 1 Algemene bepalingen Organisator Sponsor van de prijzen 2 Regels van de Wedstrijd

Reglement van de Wedstrijd MTV EMA op Facebook Wedstrijd 1 Algemene bepalingen Organisator Sponsor van de prijzen 2 Regels van de Wedstrijd Reglement van de Wedstrijd "MTV EMA" op Facebook Dit Reglement bepaalt de regels, het bereik en de voorwaarden voor deelname aan de Wedstrijd MTV EMA" (verder de Wedstrijd te noemen) op Facebook. 1 Algemene

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Deel je #goedopwegtip

Wedstrijdreglement Deel je #goedopwegtip Wedstrijdreglement Deel je #goedopwegtip. Organisatie Dit reglement regelt de modaliteiten van de wedstrijd Deel je #goedopwegtip, georganiseerd door Komimo vzw (Netwerk Duurzame Mobiliteit), Kasteellaan

Nadere informatie

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend Bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan Schipholweg 96a, te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark ), organiseert op visitdenmark.nl/camping een wedstrijd

Nadere informatie

Disney Wedstrijdreglement

Disney Wedstrijdreglement Disney Wedstrijdreglement Wij bieden 50 deelnemers de mogelijkheid om een Goliath Foooz Challenge set te winnen. Deelname: Meld u aan bij uw Disney-account of registreer u om te kunnen deelnemen. Beantwoord

Nadere informatie

BOSS Loop Contest 2010 Wedstrijdreglement

BOSS Loop Contest 2010 Wedstrijdreglement BOSS Loop Contest 2010 Wedstrijdreglement Het wedstrijdreglement van de BOSS Loop Contest 2010 bevat de voorwaarden en de regels die worden toegepast tussen de deelnemer aan de BOSS Loop Contest en de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Cpost International N.V. Ontwerpwedstrijd Youth Care Curaçao 2015

Algemene voorwaarden Cpost International N.V. Ontwerpwedstrijd Youth Care Curaçao 2015 Algemene voorwaarden Cpost International N.V. Ontwerpwedstrijd Youth Care Curaçao 2015 Artikel 1. Definities Cpost De naamloze vennootschap Cpost International N.V. gevestigd aan Plasa Wilson Papa Godett

Nadere informatie

LIDMAATSCHAPSVOORWAARDEN Winspel Vlinder.nl

LIDMAATSCHAPSVOORWAARDEN Winspel Vlinder.nl 1/7 LIDMAATSCHAPSVOORWAARDEN Winspel Vlinder.nl Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de dienstverlening van Beautysalon Vlinder welke wordt aangeboden op de website www.vlinder.nl/winspel.

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Mastercard Veldhelden bij UEFA Champions League-wedstrijd: AFC Ajax AEK Athene FC

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Mastercard Veldhelden bij UEFA Champions League-wedstrijd: AFC Ajax AEK Athene FC Actievoorwaarden Mastercard-promotie Mastercard Veldhelden bij UEFA Champions League-wedstrijd: AFC Ajax AEK Athene FC 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van

Nadere informatie

538 SPELVOORWAARDEN. Algemeen

538 SPELVOORWAARDEN. Algemeen 538 SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie Ed & Breakfast (hierna te definiëren en verder te noemen: de Actie ) van Radio 538 B.V., gevestigd aan Bergweg

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Deel je #goedopwegtip

Wedstrijdreglement Deel je #goedopwegtip Wedstrijdreglement Deel je #goedopwegtip 1. Organisatie Dit reglement regelt de modaliteiten van de wedstrijd Deel je #goedopwegtip, georganiseerd door Komimo vzw (Netwerk Duurzame Mobiliteit), Kasteellaan

Nadere informatie

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd voor

Nadere informatie

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. In geen geval worden persoonsgegevens doorgegeven aan derde partijen.

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. In geen geval worden persoonsgegevens doorgegeven aan derde partijen. Actievoorwaarden medaille actie Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Medaille Kanjers. De Actie wordt aangeboden door De Banketgroep, gevestigd te 5048 AB Tilburg, Nederland, aan het adres

Nadere informatie

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014 Wedstrijdreglement Brei mee met Radio 2 Versie: 7/3/2014 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling) de regels van het

Nadere informatie

WIN een set winterbanden (niet geplaatst) ter waarde van 850 euro met RADIO 2 en Yokohama.

WIN een set winterbanden (niet geplaatst) ter waarde van 850 euro met RADIO 2 en Yokohama. Wedstrijdreglement Yokohama november 2015. WIN een set winterbanden (niet geplaatst) ter waarde van 850 euro met RADIO 2 en Yokohama. Versie: 9 november 2015 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE Inleiding THE FLUO CHALLENGE is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen aan deze wedstrijd proberen

Nadere informatie

GRATIS PRIJSTREKKING VAN CIRQUE DU SOLEIL VOOR EUROPA ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE GRATIS PRIJSTREKKING

GRATIS PRIJSTREKKING VAN CIRQUE DU SOLEIL VOOR EUROPA ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE GRATIS PRIJSTREKKING GRATIS PRIJSTREKKING VAN CIRQUE DU SOLEIL VOOR EUROPA ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE GRATIS PRIJSTREKKING 1. Organisator/sponsor De gratis prijstrekking wordt georganiseerd en gesponsord door

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart.

Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart. WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart. 1. Inleiding De firma ALUK BELGIUM N.V. met maatschappelijke zetel te Zwaarveld 44 9220 Hamme, organiseert

Nadere informatie

Radio 538 SPELVOORWAARDEN. Algemeen

Radio 538 SPELVOORWAARDEN. Algemeen Radio 538 SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie Win weekendtickets voor AMF (hierna verder te noemen: de Actie ) van Radio 538 B.V., gevestigd aan Bergweg

Nadere informatie

Radio 538 SPELVOORWAARDEN. Algemeen

Radio 538 SPELVOORWAARDEN. Algemeen SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie DJ Hotel (hierna verder te noemen: de Actie ) van B.V., gevestigd aan Bergweg 70, 1217 CS te Hilversum ( ). De

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Syntus app

Algemene voorwaarden Syntus app Algemene voorwaarden Syntus app Door Syntus B.V., geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 09102634, kantoorhoudend aan de Visbystraat 5, 7418 BE te Deventer. Wij verzoeken u de Algemene

Nadere informatie

Wat betekent wetenschap voor jou? Fotowedstrijd Algemene voorwaarden

Wat betekent wetenschap voor jou? Fotowedstrijd Algemene voorwaarden Wat betekent wetenschap voor jou? Fotowedstrijd Algemene voorwaarden 1. DOELSTELLINGEN De fotowedstrijd Wat betekent wetenschap voor jou? biedt jongerenteams uit de Europese Unie de kans om op beeldende

Nadere informatie

VOORWAARDEN EN CONDITIES MAJOR LAZER WEDSTRIJD AUGUSTUS 2015

VOORWAARDEN EN CONDITIES MAJOR LAZER WEDSTRIJD AUGUSTUS 2015 VOORWAARDEN EN CONDITIES MAJOR LAZER WEDSTRIJD AUGUSTUS 2015 LEES DEZE VOORWAARDEN EN CONDITIES ZORGVULDIG DOOR. WANNEER JE JONGER DAN 18 JAAR BENT MOETEN JE OUDERS OF VERZORGERS MET DEZE VOORWAARDEN EN

Nadere informatie

VOLLEDIG REGLEMENT Insider Track spel

VOLLEDIG REGLEMENT Insider Track spel VOLLEDIG REGLEMENT Insider Track spel ARTIKEL 1 Organiserende vennootschap The Grapevine BVBA, handeldrijvende onder de handelsnaam "The Insiders, (hierna de Organiserende Vennootschap ), beheerder van

Nadere informatie

Actievoorwaarden MasterCard-promotie Priceless Specials Thuisbezorgd

Actievoorwaarden MasterCard-promotie Priceless Specials Thuisbezorgd Actievoorwaarden MasterCard-promotie Priceless Specials Thuisbezorgd 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Priceless Specials Thuisbezorgd (hierna:

Nadere informatie

Reglement van toepassing op Croky Memory Game

Reglement van toepassing op Croky Memory Game Reglement van toepassing op Croky Memory Game Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700 Moeskroen, België, met KBOnummer

Nadere informatie

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win"

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Zoek en Win", hierna te noemen: "de Actie". De Actie wordt georganiseerd door Metalak

Nadere informatie

WIN Streekbier, gastronomie en natuur voor twee in Vlaams-Brabant MET RADIO 2 EN het Davidsfonds.

WIN Streekbier, gastronomie en natuur voor twee in Vlaams-Brabant MET RADIO 2 EN het Davidsfonds. Wedstrijdreglement WIN Streekbier, gastronomie en natuur voor twee in Vlaams-Brabant MET RADIO 2 EN het Davidsfonds. Versie: 6 maart 2013 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn

Nadere informatie

SPELVOORWAARDEN. Algemeen

SPELVOORWAARDEN. Algemeen SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie Hierrr Met Je Rekening januari 2017 (hierna verder te noemen: de Actie ) van Radio 538, een onderdeel van Radio

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE - PART TWO Inleiding THE FLUO CHALLENGE PART TWO is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. XIU - scholen die deelnemen

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Combi-ticket Pukkelpop en verklaring bescherming persoonlijke levenssfeer

Wedstrijdreglement Combi-ticket Pukkelpop en verklaring bescherming persoonlijke levenssfeer Wedstrijdreglement Combi-ticket Pukkelpop en verklaring bescherming persoonlijke levenssfeer I. WEDSTRIJDREGLEMENT Artikel 1. - Voorwerp Dit reglement is van toepassing op de wedstrijd Combi-ticket Pukkelpop

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Make- A- Hero

Wedstrijdreglement Make- A- Hero Wedstrijdreglement Make- A- Hero Artikel 1 - Organisatie Deze "Make- A- Hero" wedstrijd wordt georganiseerd door Make- A- Wish Belgium- Vlaanderen, met maatschappelijke zetel te Gentsesteenweg 3 bus 002,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016

WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016 REGLEMENT VOOR NEDERLAND VANAF PAGINA 4 VAN DIT DOCUMENT WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016 Deze regels zijn van toepassing op de Liefmans Vakantie Portugal wedstrijd

Nadere informatie

OVER HET THEMA: Post een foto van je bad hair day en win een uitnodiging voor 2 voor de Hair Fashion Night.

OVER HET THEMA: Post een foto van je bad hair day en win een uitnodiging voor 2 voor de Hair Fashion Night. WEDSTRIJD: L Oréal Professionnel Hair Fashion Night OVER HET THEMA: Post een foto van je bad hair day en win een uitnodiging voor 2 voor de Hair Fashion Night. Artikel 1: Voorwerp van de wedstrijd L Oréal

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar XIU graag graffitiwerk

WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar XIU graag graffitiwerk WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2018-2019 XIU graag graffitiwerk Inleiding Het XIU graag graffitiwerk is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen proberen op

Nadere informatie

Actievoorwaarden CêlaVíta gaat op de verwentoer CêlaVíta. Algemeen

Actievoorwaarden CêlaVíta gaat op de verwentoer CêlaVíta. Algemeen Actievoorwaarden CêlaVíta gaat op de verwentoer CêlaVíta Algemeen Deze actievoorwaarden zijn van toepassing Op de CêlaVíta gaat op de verwentoer. Door deelname aan deze actie verklaart de deelnemer ("Deelnemer")

Nadere informatie

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting Win 200 euro shoptegoed Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator genoemd),

Nadere informatie

24-08-2015. Actievoorwaarden

24-08-2015. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Algemeen: Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Televizier-Ring (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door de BankGiro

Nadere informatie

Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015

Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015 Wedstrijdreglement Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de maatschappelijke

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING APP

PRIVACYVERKLARING APP -NL- PRIVACYVERKLARING APP Laatste revisie: 9 Januari 2017 Wie zijn wij? Deze Lip Sync Challenge applicatie (de Applicatie ) is ontwikkeld door Genzyme Europe B.V. ( Sanofi Genzyme, wij, ons ), behorend

Nadere informatie

Deelnemers die na 12 februari 2018 deelnemen, dingen niet mee voor de prijs.

Deelnemers die na 12 februari 2018 deelnemen, dingen niet mee voor de prijs. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de 3 e Binnenvestgracht 23P te Leiden (hierna te noemen: "VisitDenmark"), organiseert via de (online) marketingkanalen

Nadere informatie

Deelnemersvoorwaarden Sensor data challenge 2019

Deelnemersvoorwaarden Sensor data challenge 2019 Deelnemersvoorwaarden Sensor data challenge 2019 Partijen: 1. De Stichting Hoger Beroepsonderwijs Haaglanden, statutair gevestigd te (2521 EN.) Den Haag, aan het Johanna Westerdijkplein 75, hierna te noemen

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE Deelnemers van de Acties zijn gebonden aan de bepalingen van deze Actievoorwaarden

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie. UEFA Champions League Finale Kiev 2018

Actievoorwaarden Mastercard-promotie. UEFA Champions League Finale Kiev 2018 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Mastercard-promotie UEFA Champions League Finale Kiev 2018 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie UEFA Champions League

Nadere informatie

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie Aanvullende informatie I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites http://filmtest.boemmarketing.nl (hierna: "Website").

Nadere informatie

Actievoorwaarden Win een Big Green Egg

Actievoorwaarden Win een Big Green Egg Actievoorwaarden Win een Big Green Egg I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Win een Big Green Egg (verder te noemen: de Actie ) van Gebroeders van Beek BV te Wehl (verder te noemen:

Nadere informatie

Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017

Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 (hierna te

Nadere informatie

Algemene actievoorwaarden Poppy s Kroningsfeest

Algemene actievoorwaarden Poppy s Kroningsfeest Algemene actievoorwaarden Poppy s Kroningsfeest Algemeen Deze actievoorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn van toepassing op het deelnemen aan de prijsvraag Winactie Poppy s Kroningsfeest (hierna: de Actie

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN UC Limburg vzw (hierna UCLL)

WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN UC Limburg vzw (hierna UCLL) WEDSTRIJDREGLEMENT VOOR ONLINE WEDSTRIJDEN VAN UC Limburg vzw (hierna UCLL) 1. INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de regels met betrekking tot de deelnemingsvoorwaarden voor alle wedstrijden die

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard -promotie WE Fashion & Mastercard Veldhelden UEFA Champions League

Actievoorwaarden Mastercard -promotie WE Fashion & Mastercard Veldhelden UEFA Champions League Actievoorwaarden Mastercard -promotie WE Fashion & Mastercard Veldhelden UEFA Champions League 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie WE Fashion

Nadere informatie

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. Actievoorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Unique Music te organiseren promotionele kansspelen, prijsvragen en andersoortige acties (hierna

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FME Hackathon 2017

ALGEMENE VOORWAARDEN FME Hackathon 2017 ALGEMENE VOORWAARDEN FME Hackathon 2017 Algemeen De vereniging FME gevestigd te Zoetermeer aan de Zilverstraat 69, organiseert in de periode van 18 november 2017 09.00 uur tot en met 19 november 2017 18.30

Nadere informatie

Radio 538 SPELVOORWAARDEN. Algemeen

Radio 538 SPELVOORWAARDEN. Algemeen Radio 538 SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie Eredivisie (hierna verder te noemen: de Actie ) van Radio 538 B.V., gevestigd aan Bergweg 70, 1217 CS

Nadere informatie

DEELNAMEFORMULIER SPELCONCEPT INSTUREN

DEELNAMEFORMULIER SPELCONCEPT INSTUREN DEELNAMEFORMULIER SPELCONCEPT INSTUREN Heb jij een goed spelidee, dan kun je je concept sturen naar 999 Games B.V. (999 Games). In dit document vind je hoe je dit kunt doen. Dit deelnameformulier bestaat

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN STRAATFEEST

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN STRAATFEEST BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN STRAATFEEST Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win een Straatfeest hierna actie 2. Organisator van deze actie is Media Markt-Saturn

Nadere informatie

4. Verloop van de wedstrijd en deelname aan de wedstrijd. 4.1. Info: algemene beschrijving van de wedstrijd. 4.2 Voorrondes

4. Verloop van de wedstrijd en deelname aan de wedstrijd. 4.1. Info: algemene beschrijving van de wedstrijd. 4.2 Voorrondes Wedstrijdreglement Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: 31 augustus 2014 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de

Nadere informatie

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: "Organisator").

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: Organisator). Actievoorwaarden I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites nuon.boemmarketing.nl, energiedilemmas.hetgrotenationaleonderzoek.nl

Nadere informatie

FFP-Financieel planner van het Jaar

FFP-Financieel planner van het Jaar FFP-Financieel planner van het Jaar - 2018 Documentnaam: Voorwaarden en verloop Verkiezing FFP-Financieel planner van het Jaar Versie: 1.1 Datum: 29 maart 2018 Auteur: Vereniging FFP Algemeen De Verkiezing

Nadere informatie

Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid. SZZ Innovatieprijs

Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid. SZZ Innovatieprijs Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid SZZ Innovatieprijs Visie De stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid (SZZ) ondersteunt ideeën en innovaties in methodiek, aanpak, aanbod en samenwerking gericht op

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN. Ga tussen 6 april 2015 tot en met 3 mei 2015 naar www.phonehouse.nl/expedia en:

ACTIEVOORWAARDEN. Ga tussen 6 april 2015 tot en met 3 mei 2015 naar www.phonehouse.nl/expedia en: Inleiding ACTIEVOORWAARDEN In deze voorwaarden wordt omschreven i) hoe een Expedia-voucher kan worden verkregen en gebruikt en ii) hoe u kunt deelnemen aan de prijsvraag van The Phonehouse i. Het Expedia-voucher

Nadere informatie

Alpro Pur Enjoy Wedstrijdreglement

Alpro Pur Enjoy Wedstrijdreglement Alpro Pur Enjoy Wedstrijdreglement Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de online wedstrijd Alpro Pur Enjoy (hierna genoemd: de Wedstrijd ) die zonder aankoopverplichting wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Actie Dacia Nederland 2. Actieperiode Actieperiode 3.

Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Actie Dacia Nederland 2. Actieperiode Actieperiode 3. Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list Door mee te doen met de actie Dacia Duster Fan list kunnen deelnemers een 7-daagse proefrit in de Dacia Duster winnen. De winnaar mag 7 dagen rijden in een ter beschikking

Nadere informatie

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 Projet du 3 janvier Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene,

Nadere informatie

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium ARTIKEL 1 ONDERWERP 1.1. Makro Cash & Carry Belgium NV (Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem, België met ondernemingsnummer BE 0406.952.018 ) organiseert

Nadere informatie

Disney Wedstrijdreglement NL

Disney Wedstrijdreglement NL Disney Wedstrijdreglement NL Disney biedt deelnemers de mogelijkheid om prijzen te winnen van twee populaire Disney Channel series, Shake it Up en Jessie. Deelname: In maart organiseert Disney Channel

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure

WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Win your True Pleasure (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Mondelez Services Nederland b.v.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. België

ALGEMENE VOORWAARDEN. België ALGEMENE VOORWAARDEN België Deze Algemene Voorwaarden ("Voorwaarden") zijn van toepassing op de actie ("Actie") zoals omschreven in artikel 3 die wordt aangeboden door H.J. Heinz België N.V., gevestigd

Nadere informatie

Directboodschappen functioneert als bemiddelaar tussen klant en bezorger.

Directboodschappen functioneert als bemiddelaar tussen klant en bezorger. Algemene Voorwaarden. Laatst bijgewerkt: 13 September 2015 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de diensten aangeboden door DirectBoodschappen B.V. en bij gebruik van de DirectBoodschappen

Nadere informatie