Campagneteam gezocht!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Campagneteam gezocht!"

Transcriptie

1 Campagneteam gezocht! De voorbereidingen voor de Provinciale Statenverkiezingen zijn in volle gang, het programma is bijna af en de lijst wordt op dit moment door de leden definitief vastgesteld. Voor een goede uitslag moet er natuurlijk ook campagne gevoerd worden. Het regiobestuur is daarom op zoek naar een enthousiast en gedreven team om de PS15-verkiezingen voor D66 tot een goed resultaat te leiden. We zoeken hiervoor mensen uit de regio en de stad die in de maanden december tot en met maart genoeg tijd hebben om zich hier vol voor in te zetten. Het gaat om de posities: Campagneleider, Coördinator online, Coördinator organisatie, Coördinator materiaal, Coördinator vrijwilligers, en Coördinator fondsenwerving. Solliciteren op (een van de) functies kan door het formulier op de website in te vullen. De deadline hiervoor staat op maandag 1 december. Meld je snel aan zodat we op kunnen naar een succesvolle PS15-verkiezing met een sterk D66!

2 Campagneleider De campagneleider is voorzitter van het campagnekernteam en coördineert de gehele campagne. Hij/zij is tevens de vaste contactpersoon voor het regiobestuur en afdelingsbesturen. Hij/zij stuurt de mensen binnen zijn team aan en leidt de vergaderingen. Bovendien is hij/zij als campagneleider uiteindelijk verantwoordelijk voor de organisatie van de campagne. Het regiobestuur is eindverantwoordelijk. Leiding geven aan de campagne en het campagneteam. Contact houden met het bestuur over voortgang campagne. Leiden van vergaderingen campagneteam. Uitzetten lijn van inhoud in samenwerking met lijsttrekker, fractie en bestuur. Ervoor zorgen dat de fractie en vrijwilligers zich houden aan de voornoemde lijn. De campagneleider is verantwoordelijk voor de opzet en uitvoering van de campagne. De campagneleider stuurt het campagneteam, de fractie en de vrijwilligers aan binnen de campagne. De campagneleider onderhoudt het contact met het bestuur. De campagneleider leidt de vergaderingen van het campagneteam. De campagneleider zet in samenspraak met het kernteam een goede inhoudelijke lijn uit. De campagneleider draagt er zorg voor dat deze inhoudelijke lijn wordt gevolgd. De campagneleider volgt het campagneplan, de begroting en de aanwijzingen van het bestuur. De campagneleider draagt zorg in overleg met de penningmeester voor een correcte besteding van het campagnebudget. De campagneleider rapporteert rechtstreeks aan de voorzitter van het regiobestuur over de voortgang van de campagne. De campagneleider heeft de leiding over alle campagne gerelateerde dingen in samenwerking met het regiobestuur en fractie. De campagneleider kan na toestemming van de voorzitter en penningmeester van het regiobestuur overeenkomsten aangaan met derden. De campagneleider heeft toegang tot de website en de ledenlijst voor zover nodig voor het uitoefenen van zijn functie. De campagneleider spreekt fractie en vrijwilligers aan die de voortgang van de campagne op inhoudelijke en uitvoering van het vastgestelde campagneplan belemmeren. De campagneleider besteedt het campagnebudget na overleg met de penningmeester

3 Coördinator online De coördinator online is verantwoordelijk voor de online campagne. Hieronder vallen onder meer het beheren van de social media waaronder het pluggen van beleidsplannen maar ook het reageren en interacteren op geplaatste berichten. Daarnaast onderhoudt de online coördinator de website en plaatst hij/zij nieuwsberichten. Hij/zij beheert en draagt tevens zorg voor het online deel van de message calender. Tot slot stuurt hij/zij het (eventueel aanwezige) online team aan. Leiding geven aan het online team. Overzicht houden op online activiteit kandidaten en prominente leden m.b.t. campagne en inhoud. Plaatsen van inhoudelijke stukken op social media en website + onderhoud Zorg voor bijhouden message calender en dropbox (en mogelijk andere digitale services). Leiding geven aan online team en raporteren van vergaderingen en nieuws van dit team aan het campagneteam. Mogelijk attenderen van kandidaten en leden op geplaatste inhoud in samenwerking met Campagne Leider. De online coördinator is verantwoordelijk voor de online campagne. Hieronder vallen onder meer het beheren van de social media waaronder het pluggen van beleidsplannen maar ook het reageren en interacteren op geplaatste berichten. Daarnaast onderhoudt de online coördinator de website en plaatst hij /zij nieuwsberichten. Hij/zij beheert en draagt tevens zorg voor het online deel van de messagecalender. Tot slot stuurt hij/zij het (eventueel aanwezige) online team aan. Beheer van de website en social media Hij/zij overlegt bij twijfel over politieke issues met de fractie en/of lijsttrekker Toegang tot het beheer van de messagecalender en dropbox.

4 Coördinator organisatie De Coördinator organisatie organiseert diverse campagneactiviteiten zoals flyeracties, politiek cafés, debatten, huiskamerbijeenkomsten en andere spannende campagneactiviteiten die garant staan voor een opkomst en die veel publiciteit genereren. Organiseert activiteiten en het contact met derden betreffende activiteiten (zalen die gehuurd moeten worden, aanvragen vergunningen etc.). Voert in overleg met het kernteam leuke, originele en innovatieve acties uit. Verantwoordelijken De coördinator organisatie houdt zich bezig met uitvoerende coördinerende taken. Maakt draaiboeken en coördineert de campagneactiviteiten Gebruik van campagnebudget voor inkoop (in lijn met de begroting en campagne leider/penningmeester van het regiobestuur). Gebruik van campagnebudget voor inkoop incidentele kosten tot een door de penningmeester van het regiobestuur te autoriseren bedrag. Kan in overleg met de campagneleider, de voorzitter en de penningmeester van het regiobestuur overeenkomsten aangaan. Contact opnemen met derden over campagne-gerelateerde zaken/ regelen van activiteiten.

5 Coördinator vrijwilligers Inleiding Hij/zij zorgt ervoor dat voor elke campagneactiviteit genoeg vrijwilligers op de been zijn om mee te helpen. De uitvoering van activiteiten hangt volledig af van de inzet van voldoende vrijwilligers. Daarmee vormt de vrijwilligersmanager een belangrijke pilaar in het campagnekernteam. De ervaring leert dat er veel tijd zit in het aansturen van vrijwilligers, waardoor de vrijwilligersmanager zeer toegewijd en een goede netwerker dient te zijn. Bovendien schakelt de vrijwilligersmanager tijdens campagnetijd bijna dagelijks met de coördinator organisatie die de campagneactiviteiten organiseert. In kaart brengen en enthousiasmeren van vrijwilligers. Actief zoeken naar nieuwe vrijwilligers. Contact onderhouden met vrijwilligers en de zes vrijwillige gemeente coördinatoren. Treffen van voorzieningen voor vrijwilligers. Aansturen van vrijwilligers. Contact opnemen met de online coördinator en de coördinator organisatie om elke activiteit tot een goed einde te brengen Het benaderen, enthousiasmeren, begeleiden en aansturen van vrijwilligers behoort tot de kerntaak. Toegang tot de ledenlijst en de mogelijkheid contact op te nemen voor campagne gerelateerde activiteiten voor zover voor de uitvoering van zijn functie relevant is. In overleg met Campagne leider toegang tot campagnebudget om de vrijwilligers te kunnen faciliteren tot een door de penningmeester van het regiobestuur te autoriseren bedrag.

6 Coördinator materiaal Inleiding De coördinator materiaal zorgt voor de inkoop van alle campagnematerialen. Denk hierbij aan de flyers, posters en promotiematerialen zoals zadelhoesjes, lollies en andere gadgets. Hij/zij is verantwoordelijk voor de distributie van de communicatiematerialen. Inkopen en regelen van tijdige levering van gadgets. Regelen van het campagnemateriaal. Distributie van communicatiemateriaal (flyers voor wijkflyeren, posters etc.). Hij/zij zorgt voor de inkoop van alle campagnematerialen. Denk hierbij aan de flyers, posters en promotiematerialen zoals zadelhoesjes, lolly s en andere gadgets. Hij/zij is verantwoordelijk voor de distributie van de communicatiematerialen. Gebruik van campagnebudget voor inkoop (in lijn met de begroting Campagneleider en met penningmeester van het regiobestuur). Gebruik van campagnebudget voor inkoop incidentele kosten tot een door de penningmeester van het regiobestuur te autoriseren bedrag in overleg met de campagneleider. Mandaat van het regiobestuur overeenkomsten aan te gaan betreffende campagnemateriaal zie vorig punt voor autorisatie. Contact opnemen met derden landelijk bureau over campagnemateriaal. Toegang tot ledenlijst voor het distribueren van campagnemateriaal voor zover nodig voor het uitoefenen van de functie.

7 Coördinator fondsenwerving Inleiding De coördinator fondsenwerving zal verantwoordelijk zijn voor het binnenbrengen van donaties en andere financiën buiten het reguliere campagnebudget om de campagne te ondersteunen. Hiermee kunnen meer ludieke acties en zichtbaarheidsfaciliteiten bekostigd worden, vooral indien het budget daarin niet toereikend is. Het samenstellen van een Fondsenwervingplan. Innovatieve manieren van fondsenwerving bedenken. Uitvoeren van het fondsenwervingsplan Beheren van de website en andere mogelijke fondsenwervingsplatformen in overleg met de online coördinator. Verantwoordelijkheden Onderhouden van/ beheren van fondsenwerving buiten het reguliere budget Verantwoordelijk voor de plannen en het tijdig innen van de fondsen. In overleg met Campagneleder en penningmeester gebruik van campagnebudget voor fondsenwervingsmogelijkheden. Gebruik ledenlijst om leden op de hoogte te stellen van de bijdragemogelijkheden. Gebruik website voor bereiken van leden/derden i.v.m fondsenwerving NB: Voor alle taken geld dat wanneer iets geplaatst of aangeschaft moet worden dit in overeenstemming gaat met het regiobestuur en (vooral bij plaatsing) dat de uitgebrachte standpunten in lijn zijn met de standpunten van D66 en de lijn die uitgezet wordt door de lijst, de lijsttrekker, het bestuur en de leden.

Campagneplan Provinciale Staten en Europese verkiezingen 2019 GroenLinks Utrecht

Campagneplan Provinciale Staten en Europese verkiezingen 2019 GroenLinks Utrecht Campagneplan Provinciale Staten en Europese verkiezingen 2019 GroenLinks Utrecht Intro 2 Campagnestrategie 3 Vorige campagne 3 Doel campagne 2019 3 Achterban 3 Doelgroep 3 Activiteiten 3 Landelijke campagne

Nadere informatie

GroenLinks Utrecht zoekt een Donatiecoördinator (vrijwillig) Tot en met maart 2018

GroenLinks Utrecht zoekt een Donatiecoördinator (vrijwillig) Tot en met maart 2018 GroenLinks Utrecht zoekt een Donatiecoördinator (vrijwillig) Meewerken aan een zinderende campagne? Ervoor zorgen dat GroenLinks Utrecht de budgetten heeft om een geweldige campagne te bouwen? Samenwerken

Nadere informatie

Algemeen profiel bestuurskandidaat

Algemeen profiel bestuurskandidaat Algemeen profiel bestuurskandidaat Ieder bestuurslid heeft functiespecifieke taken. Daarnaast vervult hij taken in het algemeen belang van de afdeling of de regio. Elk bestuurslid is in die optiek bijvoorbeeld

Nadere informatie

Evaluatie TKV2017 Campagne.

Evaluatie TKV2017 Campagne. Evaluatie TKV2017 Campagne. Deze evaluatie bestaat uit vijf delen. In de eerste drie delen vindt u de evaluaties terug van elk van de campagnekernteam leden: respectievelijk Durk-Jan Tabak (organisatie),

Nadere informatie

agenda verkiezingen 2014/2015

agenda verkiezingen 2014/2015 agenda verkiezingen /2015 10 mei extra GLV i.v.m. Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen 22 mei Europese verkiezingen 20 september GLV: o.a. voorbereiding verkiezingsprogramma s 29 november GLV:

Nadere informatie

www.necker.nl http://www.slideshare.net/neckervannaem GEBRUIK VAN SOCIAL MEDIA IN CAMPAGNETIJD

www.necker.nl http://www.slideshare.net/neckervannaem GEBRUIK VAN SOCIAL MEDIA IN CAMPAGNETIJD www.necker.nl http://www.slideshare.net/neckervannaem GEBRUIK VAN SOCIAL MEDIA IN CAMPAGNETIJD Programma van vanavond 1. Waar wilt u social media voor gebruiken? 2. Hoe krijgt u meer volgers? 3. Hoe kunt

Nadere informatie

Inventarisatielijst Wat gaan we doen (omschrijving activiteit): Gewenst aantal vrijwilligers: _ Waarvan nieuwe:

Inventarisatielijst Wat gaan we doen (omschrijving activiteit): Gewenst aantal vrijwilligers: _ Waarvan nieuwe: Draaiboek voorbereiding Promotie activiteiten Vrijwilligers of donateurs werven Stap 1 Begin met inventariseren Maak een omschrijving wat u wilt bereiken met de promotieactiviteiten. Vrijwilligers werven,

Nadere informatie

Vacatures Regiobestuur November 2016

Vacatures Regiobestuur November 2016 Vacatures Regiobestuur November 2016 Van het versterken van de bestuurskracht en samenwerking van ruim 50 lokale afdelingen, organiseren van opleidingen en regiocongressen tot inhoudelijke ontwikkeling

Nadere informatie

Electorale groei van 50PLUS Alles of (n)iets?

Electorale groei van 50PLUS Alles of (n)iets? Electorale groei van 50PLUS Pag. 1 van 10 Electorale groei van 50PLUS Alles of (n)iets? Versie: Datum: Concept-5 (AV 4 juni) 30 april 2016 (CS) Electorale groei van 50PLUS Pag. 2 van 10 Voorwoord Ongeveer

Nadere informatie

Activiteitenplan GroenLinks Gelderland 2019

Activiteitenplan GroenLinks Gelderland 2019 Activiteitenplan GroenLinks Gelderland 2019 Dit is het activiteitenplan van GroenLinks Gelderland voor 2019. Alhoewel onze ambities niet verminderd zijn, wel een kortere versie dan je van ons gewend bent.

Nadere informatie

Verantwoording baten/lasten Tweede Kamer- en gemeenteraadsverkiezingen

Verantwoording baten/lasten Tweede Kamer- en gemeenteraadsverkiezingen Verantwoording baten/lasten Tweede Kamer- en gemeenteraadsverkiezingen 2017-2018 De jaren 2017 en 2018 stonden in het teken van respectievelijk de Tweede Kamer- (TK2017) en gemeenteraadsverkiezingen (GR2018).

Nadere informatie

Algemeen profiel bestuurskandidaat

Algemeen profiel bestuurskandidaat Algemeen profiel bestuurskandidaat Ieder bestuurslid heeft functiespecifieke taken. Daarnaast vervult hij of zij taken in het algemeen belang van de afdeling of de regio. Elk bestuurslid is in die optiek

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Sunny Side Up Foundation. Weleveld 18, 2151 JR Nieuw-Vennep. www.sunnysideupfoundation.com. KvK: 60369698 RSIN: 853879497

Jaarverslag 2014. Sunny Side Up Foundation. Weleveld 18, 2151 JR Nieuw-Vennep. www.sunnysideupfoundation.com. KvK: 60369698 RSIN: 853879497 Jaarverslag 2014 Sunny Side Up Foundation Weleveld 18, 2151 JR Nieuw-Vennep www.sunnysideupfoundation.com KvK: 60369698 RSIN: 853879497 Bank: NL34 INGB 0006482112 De inhoud 1. Het voorwoord... 3 2. Het

Nadere informatie

REGIOBESTUUR VACATURES MEI 2017

REGIOBESTUUR VACATURES MEI 2017 Regiobestuur Zuid-Holland Van het versterken van de bestuurskracht van ruim 50 lokale afdelingen, organiseren van opleidingen en regiocongressen, tot inhoudelijke ontwikkeling en versterken van de zichtbaarheid

Nadere informatie

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2014-2015

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2014-2015 Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2014-2015 Beste geïnteresseerde, Dat je deze informatiebrochure nu voor je hebt liggen betekent dat je interesse hebt in een parttime bestuursjaar

Nadere informatie

>> VOORJAAR Pagina 1. Bestuur en evt Kandidaten-commissie. WIE bestuur bestuur Campagneleider Bestuur. Voorjaar najaar 2017

>> VOORJAAR Pagina 1. Bestuur en evt Kandidaten-commissie. WIE bestuur bestuur Campagneleider Bestuur. Voorjaar najaar 2017 TIJDLIJN VOORBEREIDING GEMEEN WIE bestuur bestuur Campagneleider Bestuur Bestuur en evt Kandidaten-commissie WANNEER Voorjaar 2016 Voorjaar zomer 2016 Vanaf voorjaar 2016 Voorjaar 2016 Voorjaar 2016 -

Nadere informatie

STANDAARD REGIOREGLEMENT POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN 66

STANDAARD REGIOREGLEMENT POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN 66 STANDAARD REGIOREGLEMENT POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN 66 Dit standaard Reglement is vastgesteld door het Landelijk bestuur van Politieke Partij Democraten 66 op 10 mei 2016. Dit reglement is van kracht

Nadere informatie

PvdA Amsterdam West proces rond lijsttrekkersverkiezing vastgesteld in bestuursvergadering 15 augustus 2013

PvdA Amsterdam West proces rond lijsttrekkersverkiezing vastgesteld in bestuursvergadering 15 augustus 2013 PvdA Amsterdam West proces rond lijsttrekkersverkiezing vastgesteld in bestuursvergadering 15 augustus 2013 Tot en met 16 september kunnen zich kandidaten melden voor het lijsttrekkerschap van de PvdA

Nadere informatie

Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking

Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking Studenten Organisatie Groningen is een vereniging die een unieke plaats in de Groninger studentenwereld inneemt, doordat zij de belangen van álle

Nadere informatie

Activiteitenplan GroenLinks Gelderland 2016

Activiteitenplan GroenLinks Gelderland 2016 plan GroenLinks Gelderland 2016 Dit is het activiteitenplan van GroenLinks Gelderland voor 2016. Houdt bouwt voort op de manier waarop we deze in 2015 vorm hebben gegeven. We denken namelijk nog hetzelfde

Nadere informatie

AFDELINGSREGLEMENT D66 VLAARDINGEN

AFDELINGSREGLEMENT D66 VLAARDINGEN AFDELINGSREGLEMENT D66 VLAARDINGEN De Algemene Afdelingsvergadering (AAV) van D66 Vlaardingen, op maandag 16 januari 2017 bijeen, heeft besloten dat voor de afdeling D66 Vlaardingen het standaard afdelingsreglement

Nadere informatie

Jaarplan Namens het afdelingsbestuur. Ernstjan van Doorn. Secretaris Amsterdam Centrum

Jaarplan Namens het afdelingsbestuur. Ernstjan van Doorn. Secretaris Amsterdam Centrum Jaarplan 2018 Namens het afdelingsbestuur Secretaris Amsterdam Centrum 1 1. Inleiding 2. Vereniging en leden 3. Communicatie 2 1. Inleiding Samenstelling bestuur en fractie 2017 In de fractie en het bestuur

Nadere informatie

Aanvraagformulier. Financiële bijdrage uit het SRh-fonds

Aanvraagformulier. Financiële bijdrage uit het SRh-fonds Naam evenement Datum evenement Naam organisatie Rekeningnummer organisatie Contactpersoon E-mailadres Tel. Uitleg aanvraagformulier Met het compleet invullen van dit aanvraagformulier is de SRh-beoordelingscommissie

Nadere informatie

BIJLAGE BIJ STAP 8: UITVOERINGSPROTOCOL FACILITERENDE REGIEROL

BIJLAGE BIJ STAP 8: UITVOERINGSPROTOCOL FACILITERENDE REGIEROL BIJLAGE BIJ STAP 8: UITVOERINGSPROTOCOL FACILITERENDE REGIEROL Voorbeeld uitvoeringsprotocol faciliterende regierol Algemeen Het uitvoeringsprotocol heeft betrekking op de volgende onderwerpen: A. Het

Nadere informatie

In juni wordt een voorschot op de bijdrage betaald, in december volgt het restant.

In juni wordt een voorschot op de bijdrage betaald, in december volgt het restant. Bijdrage 2016 Aanvraagformulier Landelijke bijdragen aan afdelingen Met dit formulier kan de afdeling de bijdrage 2016 van de landelijke partij aanvragen. Dit formulier moet uiterlijk 15 april 2016 ontvangen

Nadere informatie

Financiële bijdrage uit het Ondernemersfonds Borne (OFB)

Financiële bijdrage uit het Ondernemersfonds Borne (OFB) Naam evenement Datum evenement Naam organisatie Vestigingsadres organisatie Postadres organisatie IBAN rekeningnummer organisatie Contactpersoon E-mailadres Tel. Uitleg aanvraagformulier Met het compleet

Nadere informatie

INLOOPHUIS VOOR MENSEN GERAAKT DOOR KANKER

INLOOPHUIS VOOR MENSEN GERAAKT DOOR KANKER INLOOPHUIS VOOR MENSEN GERAAKT DOOR KANKER Marikenhuis 4 jaar WWW.MARIKENHUIS.NL mei 2019 Waarom Marikenhuis 1.0 De zorg is inhoudelijk goed maar gefragmenteerd. Patienten willen meedenken en meedoen over/in

Nadere informatie

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2016

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2016 Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2016 Stichting Nacht van de Fooi Kromme Nieuwegracht 58, 3512 HL Utrecht contact@nachtvandefooi.nl www.nachtvandefooi.nl Beste geïnteresseerde, Dat

Nadere informatie

Vacature Directeur en medewerkers

Vacature Directeur en medewerkers Vacature Directeur en medewerkers Voorjaar 2013 wil de vereniging Energie-U zich omvormen tot coöperatieve vereniging. Bovendien staan er een aantal grote en ambitieuze projecten op stapel. Daarom willen

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Droomdag

Beleidsplan Stichting Droomdag Beleidsplan Stichting Droomdag Inhoud Inleiding Visie Missie Doelstellingen De organisatie De realisatie Vrijwilligersbeleid Organisatiestructuur MVO beleid Beleid t.a.v. klachten en voorkomen verstrengeling

Nadere informatie

Jaarplan versie 19 november 2018 Bestuur Gewest Noord Holland

Jaarplan versie 19 november 2018 Bestuur Gewest Noord Holland Jaarplan 2019 - versie 19 november 2018 Bestuur Gewest Noord Holland Inleiding Het jaar 2019 staat in het teken van de verkiezingen. 21 maart kiezen voor nieuwe Provinciale Staten en de nieuwe algemene

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement stichting Mentorschap West Brabant

Huishoudelijk reglement stichting Mentorschap West Brabant Huishoudelijk reglement stichting Mentorschap West Brabant Considerans Dit reglement is een aanvulling op de statuten van de stichting Mentorschap West Brabant (MWB) en kan jaarlijks worden gewijzigd in

Nadere informatie

Afdeling Veldhoven Taak en functie Coördinatoren en Bestuursleden vastgesteld op 15 maart 2016

Afdeling Veldhoven Taak en functie Coördinatoren en Bestuursleden vastgesteld op 15 maart 2016 Taak en functie Coördinatoren en Bestuursleden vastgesteld op 15 maart 2016 Taakomschrijving: Wijk coördinator Activiteiten De wijk coördinator draagt zorg voor een goede uitvoering van de activiteiten

Nadere informatie

Functieprofielen Regio Scouting Eindhoven

Functieprofielen Regio Scouting Eindhoven Functieprofielen Regio Scouting Eindhoven Versie mei 2011 Regio Scouting Eindhoven 28-04-2011 Pagina 1 van 9 Regiovoorzitter De regio is het niveau tussen de (plaatselijke) groepen en het landelijk bestuurlijke

Nadere informatie

AOIB (administratieve organisatie en interne beheersing)

AOIB (administratieve organisatie en interne beheersing) AOIB (administratieve organisatie en interne beheersing) Stichting Week van de Chronisch Zieken 1 Algemeen... 2 2 Organisatiestructuur... 2 2.1 Projectmanagement... 2 2.2 Functiescheiding... 3 3 Richtlijnen...

Nadere informatie

Financiële rekening afdeling Gooise Meren D66 1 nov december 2015

Financiële rekening afdeling Gooise Meren D66 1 nov december 2015 Financiële rekening afdeling Gooise Meren D66 1 nov 2014-31 december 2015 Deze eerste jaarrekening van de afdeling Gooise Meren bestaat uit twee delen. Het eerste deel zijn de transacties die nog in 2014

Nadere informatie

Toelichting werkwijze buurtbudget. 1. Inleiding 1

Toelichting werkwijze buurtbudget. 1. Inleiding 1 Toelichting werkwijze buurtbudget 1. Inleiding 1 2. Doelstellingen, effecten en voorwaarden van het buurtbudget 1 Doelstellingen 1 Beoogd effect 1 Welke voorwaarden gelden voor aanvragen? 1 Voorbeelden

Nadere informatie

Besluit deelname gemeenteraadsverkiezingen Den Haag 21 maart 2018

Besluit deelname gemeenteraadsverkiezingen Den Haag 21 maart 2018 Besluit deelname gemeenteraadsverkiezingen Den Haag 21 maart 2018 De Algemene Afdelingsvergadering (AAV) van D66 Den Haag, op 15 november 2016 bijeen, besluit: 1. zelfstandig deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezing

Nadere informatie

Werkplan Taakgroep BEHEER & FINANCIËN

Werkplan Taakgroep BEHEER & FINANCIËN Werkplan Taakgroep BEHEER & FINANCIËN 2015 2017 1 Uitgangspunten van beleid De Taakgroep Beheer en Financiën (Wijkraad van Kerkrentmeesters voor de wijkgemeente Emmaüs) heeft tot taak het, in overleg met

Nadere informatie

concept Jaarplan 2018 Bestuur Gewest PvdA Noord Holland

concept Jaarplan 2018 Bestuur Gewest PvdA Noord Holland concept Jaarplan 2018 Bestuur Gewest PvdA Noord Holland Inleiding. De PvdA staat er na Tweede Kamerverkiezingen van dit jaar minder goed voor. We hebben een kleine Tweede Kamerfractie, een gedecimeerd

Nadere informatie

a. Statuten en Huishoudelijk Reglement: de door het congres vastgestelde Statuten en Huishoudelijk Reglement

a. Statuten en Huishoudelijk Reglement: de door het congres vastgestelde Statuten en Huishoudelijk Reglement AFDELINGSREGLEMENT D66 Eindhoven Dit is het afdelingsreglement van D66 Eindhoven. Het reglement is gebaseerd op het standaardreglement dat is vastgesteld door het vastgesteld door het Landelijk bestuur

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting 99%RIDE

Beleidsplan Stichting 99%RIDE Beleidsplan Stichting 99%RIDE Voor de jaren 2013-2015 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van Stichting 99%RIDE. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en activiteiten en geeft inzicht in de

Nadere informatie

REGLEMENT REGIO MIDDEN-NEDERLAND POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN D66

REGLEMENT REGIO MIDDEN-NEDERLAND POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN D66 REGLEMENT REGIO MIDDEN-NEDERLAND POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN D66 Artikel 1 Definities a. Statuten en Huishoudelijk Reglement: de door het congres vastgestelde Statuten en Huishoudelijk Reglement van de

Nadere informatie

Ledenvergadering maart 2013 Van harte welkom!

Ledenvergadering maart 2013 Van harte welkom! Ledenvergadering maart 2013 Van harte welkom! Webversie presentatie 21 maart 2013 Agenda 19.30 19.40 Welkom 19.40 20.20 Presentatie 20.20 21.00 Vragen en antwoorden 21.00 Sluiting Aanleiding tot de herinrichting

Nadere informatie

STANDAARD AFDELINGSREGLEMENT POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN 66

STANDAARD AFDELINGSREGLEMENT POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN 66 STANDAARD AFDELINGSREGLEMENT POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN 66 Dit standaardreglement is vastgesteld door het Landelijk bestuur van Politieke Partij Democraten 66 op 10 mei 2016. Dit reglement is van kracht

Nadere informatie

De Laatste zaterdag Boodschappentasjes

De Laatste zaterdag Boodschappentasjes De Laatste zaterdag Boodschappentasjes Zaterdag 11 maart is de laatste zaterdag voor de Tweede Kamerverkiezingen. Oftewel, de perfecte dag om overal in het land te laten zien dat de ChristenUnie gaat voor

Nadere informatie

Beleidsplan 2015 2016. Stichting Stop Dierenleed Nederland. Almere, januari 2014

Beleidsplan 2015 2016. Stichting Stop Dierenleed Nederland. Almere, januari 2014 Beleidsplan 2015 2016 Stichting Stop Dierenleed Nederland Stichting Stop Dierenleed Nederland Hartekruidpad 7 1313JJ Almere 06-10734354 www.stopdierenleednederland.org info@stopdierenleednederland.org

Nadere informatie

BESTUURSFUNCTIES. Taken en verantwoordelijkheden

BESTUURSFUNCTIES. Taken en verantwoordelijkheden BESTUURSFUNCTIES Taken en verantwoordelijkheden Voorzitter Secretaris Penningmeester Commissie Wedstrijdzaken Technische Commissie Jeugdcommissie Interne Coördinator Mei 2012 VOORZITTER De taken en verantwoordelijkheden

Nadere informatie

Vragenlijst evaluatie campagne PS 2015 1. lijst opmerking/verbetervoorstel: 2. campagnestrategie/-uitgangspunten opmerking/verbetervoorstel:

Vragenlijst evaluatie campagne PS 2015 1. lijst opmerking/verbetervoorstel: 2. campagnestrategie/-uitgangspunten opmerking/verbetervoorstel: Vragenlijst evaluatie campagne PS 2015 n.v.t. geweldig goed ging wel kon beter moet echt beter slecht geen mening zeer tevreden tevreden matig niet echt tevreden ontevreden zeer ontevreden 1. lijst lijsttrekkersverkiezing

Nadere informatie

Draaiboek organisatie (online) verkiezing nieuwe leden ondersteuningsplanraad (OPR)

Draaiboek organisatie (online) verkiezing nieuwe leden ondersteuningsplanraad (OPR) Draaiboek organisatie (online) verkiezing nieuwe leden ondersteuningsplanraad () De in dit draaiboek genoemde termijnen zijn deels afhankelijk van de gestelde termijnen in het reglement. De actiepunten

Nadere informatie

Bijlage 1. Profielen bestuurskandidaten

Bijlage 1. Profielen bestuurskandidaten Bijlage 1 Profielen bestuurskandidaten Dit document bevat profielen van de verschillende rollen in het regiobestuur van Flevoland. In de profielen worden de taken, verantwoordelijkheden en resultaatgebieden

Nadere informatie

Aanvraagformulier financiële bijdrage 2018 Indienen voor 1 december 2017

Aanvraagformulier financiële bijdrage 2018 Indienen voor 1 december 2017 Naam evenement Naam organisatie Naam contactpersoon Vraag 1: Is uw evenement ondergebracht in een rechtspersoon? Uw evenement komt helaas niet in aanmerking voor een financiële bijdrage. We raden u aan

Nadere informatie

Campagne Europese verkiezingen

Campagne Europese verkiezingen Campagne Europese verkiezingen Schrijft u op 4 juni geschiedenis met uw stem? Kies dan op 4 juni Partij voor de Dieren bij de Europese verkiezingen. We zouden als eerste partij met als hoofdthema dieren,

Nadere informatie

Plan van aanpak SPNS

Plan van aanpak SPNS Plan van aanpak SPNS Namen: Max Aarts Yannick van Bladel Femke Claessens Klas: MV3B Inhoudsopgave Inleiding 2 Doelstelling 3 De producten en tussenproducten 4 De planning 6 Risicoanalyse 7 Inleiding De

Nadere informatie

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2017

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2017 Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2017 Stichting Nacht van de Fooi Kromme Nieuwegracht 58, 3512 HL Utrecht contact@nachtvandefooi.nl www.nachtvandefooi.nl Beste geïnteresseerde, Dat

Nadere informatie

Renovatie Speeltuin. t Heksenpretje Heerlen

Renovatie Speeltuin. t Heksenpretje Heerlen Pilot Project in het kort: Renovatie Speeltuin t Heksenpretje Heerlen Een samenwerking van Pilot Project in het kort: Renovatie Speeltuin t Heksenpretje Heerlen Situatie Heerlen 2014: 11 speeltuinen in

Nadere informatie

Reglement Oudercommissie Trivium

Reglement Oudercommissie Trivium Reglement Oudercommissie Trivium versie 8 d.d. 18 november 2010 Concept reglement oudercommissie Trivium Pagina 0 van 5 Begripsbepalingen Ouders Oudercommissie Bevoegd gezag MR School Teamleden Adviseur

Nadere informatie

Vereniging Almere 90 Baseball & Softball Club

Vereniging Almere 90 Baseball & Softball Club Penningmeester Zonder een goede penningmeester geen vereniging! De penningmeester maakt deel uit van het dagelijks bestuur. De penningmeester is verantwoordelijk voor het beheer van alle inkomsten en uitgaven

Nadere informatie

Plan van aanpak. Jongerenraad Moerdijk

Plan van aanpak. Jongerenraad Moerdijk Plan van aanpak Jongerenraad Moerdijk Inhoud Aanleiding... 3 Jongerengemeenteraad 2015... 3 Beleid... 3 Missie... 3 De rol van de jongerenraad in gemeente Moerdijk... 3 Wat heeft de jongerenraad nodig?...

Nadere informatie

Aanvraagformulier financiële bijdrage 2019 Indienen voor 1 december 2018

Aanvraagformulier financiële bijdrage 2019 Indienen voor 1 december 2018 Naam evenement Naam organisatie Naam contactpersoon Vraag 1 Is uw evenement ondergebracht in een rechtspersoon? Uw evenement komt helaas niet in aanmerking voor een financiële bijdrage. We raden u aan

Nadere informatie

Bestuursplan Cramer I

Bestuursplan Cramer I Voorwoord Er staat een nieuw, fris bestuur klaar om de afdeling te dienen. Een van de kerntaken van de Jonge Democraten is het enthousiast maken van jongeren voor politiek. Dit jaar willen wij ook daar

Nadere informatie

STICHTING GOEIE HOOP

STICHTING GOEIE HOOP MEERJARENBELEIDSPLAN STICHTING GOEIE HOOP Onderwerp Meerjarenbeleidsplan Stichting Goeie Hoop KvK 59032049 Opgesteld door Bestuur Stichting Goeie Hoop Datum januari 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2017

Beleidsplan 2013-2017 Voorwoord Deventer is trots op de veelkleurige, multiculturele samenstelling van haar inwoners. Al eeuwen lang onderhoudt Deventer, als Hanzestad contacten met vele landen en culturen over heel de wereld.

Nadere informatie

Wat doet het Diabetes Fonds precies?

Wat doet het Diabetes Fonds precies? Het Diabetes Fonds 1 miljoen Nederlanders heeft diabetes, een ziekte die je je gezondheid en toekomst afneemt. Onacceptabel, vindt het Diabetes Fonds. Daarom ziet het Diabetes Fonds het als zijn belangrijkste

Nadere informatie

Een Jonge Democraat in elke gemeenteraad

Een Jonge Democraat in elke gemeenteraad Een Jonge Democraat in elke gemeenteraad Inleiding Jonge Democraten barsten van het talent. Vooral (voormalig) leden van het kader hebben ervaring opgedaan met intensief samenwerken, leiding geven en campagne

Nadere informatie

Instructie informatiematerialen Gemeentepolis

Instructie informatiematerialen Gemeentepolis Instructie informatiematerialen Gemeentepolis Inhoud 1. Doel campagne en doelgroepen 2. Campagneaanpak a. Menzis campagne b. Doorvertaling naar doelgroepen 3. Campagnemiddelen a. Totaaloverzicht middelen

Nadere informatie

Wat leuk dat je interesse hebt in een bestuursfunctie van de Co-Raad VUmc!

Wat leuk dat je interesse hebt in een bestuursfunctie van de Co-Raad VUmc! Beste student, Wat leuk dat je interesse hebt in een bestuursfunctie van de Co-Raad VUmc! In juni 2017 zullen er vier bestuursleden aftreden. Vijf bestuursleden (voorzitter, penningmeester, een masterfunctionaris

Nadere informatie

procedure en proces open voorverkiezing van de PvdA Amsterdam 2013

procedure en proces open voorverkiezing van de PvdA Amsterdam 2013 procedure en proces open voorverkiezing van de PvdA Amsterdam 2013 Amsterdam, 12 mei 2013 vast te stellen op de ALV van 22 mei 2013 Inleiding Tijdens de algemene ledenvergadering van 26 maart jl. hebben

Nadere informatie

Algemene informatie over kwalificatie

Algemene informatie over kwalificatie Algemene informatie over kwalificatie In dit hoofdstuk wordt het beroep nader omschreven. unctiebenaming Begeleider, Assistent B. Typering kwalificatie Werkomgeving De Leider Sportieve Recreatie niveau

Nadere informatie

Draaiboek voorbereiding leuke dag met bewoners/doelgroep op onze locatie Stap 1 Begin met inventariseren Maak een omschrijving van de doelgroep. Om welke doelgroep gaat het, hoeveel mensen, hebben ze bijzondere

Nadere informatie

2016. Advies m.b.t. het inrichten van het bestuur van district Gelderland. Wie zijn wij: - Arien Boekhoudt - Janneke Doorten - Vincent van Meerten

2016. Advies m.b.t. het inrichten van het bestuur van district Gelderland. Wie zijn wij: - Arien Boekhoudt - Janneke Doorten - Vincent van Meerten Advies m.b.t. het inrichten van het bestuur van district Gelderland Wie zijn wij: - Arien Boekhoudt - Janneke Doorten - Vincent van Meerten Drietal vragen: 2016. 1. Welke primaire taken worden er door

Nadere informatie

AFDELINGSREGLEMENT VAN DE AFDELING HAARLEM VAN GROENLINKS

AFDELINGSREGLEMENT VAN DE AFDELING HAARLEM VAN GROENLINKS AFDELINGSREGLEMENT VAN DE AFDELING HAARLEM VAN GROENLINKS Vastgesteld op de ledenvergadering van 22 oktober 2002 Gewijzigd in de ledenvergadering van 7 oktober 2003 Opnieuw gewijzigd in de ledenvergadering

Nadere informatie

Zoekboekje Kies voor een bestuursjaar bij DWARS Groningen!

Zoekboekje Kies voor een bestuursjaar bij DWARS Groningen! Zoekboekje 2017-2018 Kies voor een bestuursjaar bij DWARS Groningen! bestuursfunctie bij DWARS Groningen Wil jij een jaar lang bezig houden met groene en linkse politiek? Bestuurlijke en politieke ervaring

Nadere informatie

1 Bestuur 2. 2 Commissies 4

1 Bestuur 2. 2 Commissies 4 Blauw Wit bestaat uit een bestuur en een aantal commissies. Inhoud 1 Bestuur 2 1.1 Voorzitter: 2 1.2 Vice voorzitter: 2 1.3 Penningmeester: 2 1.4 Secretaris 2 1.5 Wedstrijdsecretariaat 3 1.6 Hoofd Technische

Nadere informatie

Evaluatiestudie verkiezingen Motto: Ik droomde - dat het om de inhoud ging!

Evaluatiestudie verkiezingen Motto: Ik droomde - dat het om de inhoud ging! Evaluatiestudie verkiezingen 2017 Motto: Ik droomde - dat het om de inhoud ging! Evaluatiestudie verkiezingen 2017 Uitgevoerd in opdracht van het Hoofdbestuur 50PLUS door: Mark van Overveld (onderzoeker)

Nadere informatie

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2019

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2019 Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2019 Stichting Nacht van de Fooi Kromme Nieuwegracht 58, 3512 HL Utrecht contact@nachtvandefooi.nl www.nachtvandefooi.nl Beste lezer, Dat je deze

Nadere informatie

Visie GroenLinks Leiden in 2018

Visie GroenLinks Leiden in 2018 Visie GroenLinks Leiden in 2018 Inleiding GroenLinks afdeling Leiden staat stevig in haar schoenen. Afgelopen jaar is opnieuw bewezen dat wij, ondanks politieke tegenwind, als afdeling een goede verkiezingsuitslag

Nadere informatie

Stappenplan voor. de opzet van een speeltuin

Stappenplan voor. de opzet van een speeltuin Stappenplan voor de opzet van een speeltuin Invoegen: foto van speelplek/speeltuin Stappenplan voor opzet en aanleg van een speeltuin 1 Stappenplan voor opzet en aanleg van een speeltuin Huidige situatie:

Nadere informatie

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2018

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2018 Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2018 Stichting Nacht van de Fooi Kromme Nieuwegracht 58, 3512 HL Utrecht contact@nachtvandefooi.nl www.nachtvandefooi.nl Beste lezer, Dat je deze

Nadere informatie

Vraag 1: Hoe werft uw organisatie nieuwe vrijwilligers? Indien u meerdere methodes toepast, welke methode is dan het meest succesvol?...

Vraag 1: Hoe werft uw organisatie nieuwe vrijwilligers? Indien u meerdere methodes toepast, welke methode is dan het meest succesvol?... Kennisbijeenkomst 12 februari thema vrijwilligersmanagement Uitwerking workshop werven en behoud Inhoud Vraag 1: Hoe werft uw organisatie nieuwe vrijwilligers? Indien u meerdere methodes toepast, welke

Nadere informatie

Talentcoach Kwalificatieprofiel

Talentcoach Kwalificatieprofiel 10 alentcoach walificatieprofiel Inhoudsopgave 1 Algemene informatie over kwalificatie 11 A. unctiebenaming 11 B. ypering kwalificatie 11 C. enmerken kwalificatie 11 D. In- en doorstroom 11 2 Overzicht

Nadere informatie

Profiel gemeenteraadslid

Profiel gemeenteraadslid 1 1 Profiel gemeenteraadslid 2NB: Overal waar zij of ze staat kan ook hij gelezen worden. 3ALGEMEEN 4Een D66 gemeenteraadslid is gekozen door de inwoners van Utrecht en vertegenwoordigt hen op een 5integere

Nadere informatie

Profielschetsen leden van een regiobestuur

Profielschetsen leden van een regiobestuur schetsen leden van een regiobestuur Algemeen Van toepassing is het Reglement voor de Regionale Werkgroep en de eigen beleids- en werkplannen van de werkgroep, gedateerd 10 november 2004. Daarin is vastgelegd,

Nadere informatie

KTTC Eikenlo Beschrijving Club van 25

KTTC Eikenlo Beschrijving Club van 25 KTTC Eikenlo Beschrijving Club van 25 Omdat de jeugd de toekomst is Datum : 13 januari 2013 Naam : Walter de Leeuw Functie : Verantwoordelijke Jeugdbeleid KTTC Eikenlo Club van 25, KTTC Eikenlo Pagina

Nadere informatie

Draaiboek voorbereiding Natuurgebied schoonmaken Klus bestemd voor organisaties die beheerder zijn van een natuurgebied Stap 1 Begin met inventariseren Maak een omschrijving wat u gaat aanpakken. Wat voor

Nadere informatie

Beleidsplan Himalaya Welfare Foundation Augustus 2014-2015

Beleidsplan Himalaya Welfare Foundation Augustus 2014-2015 Beleidsplan Himalaya Welfare Foundation Augustus 2014-2015 www.himalayawelfare.org 1. Doelstellingen, visie en werkwijze van de Himalaya Welfare Foundation. De Stichting Himalaya Welfare is opgericht op

Nadere informatie

In juni wordt een voorschot op de bijdrage betaald, in december volgt het restant.

In juni wordt een voorschot op de bijdrage betaald, in december volgt het restant. Bijdrage 2017 Aanvraagformulier Landelijke bijdragen aan afdelingen Met dit formulier kan de afdeling de bijdrage 2017 van de landelijke partij aanvragen. Dit formulier moet uiterlijk 15 april 2017 ontvangen

Nadere informatie

Profiel gemeenteraadslid

Profiel gemeenteraadslid Profiel gemeenteraadslid NB: Overal waar zij of ze staat kan ook hij gelezen worden. ALGEMEEN Een D66 gemeenteraadslid is zich ervan bewust een mandaat te hebben van de kiezers en zal met overtuiging én

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Participatieraad Zevenaar

Huishoudelijk Reglement Participatieraad Zevenaar Huishoudelijk Reglement Participatieraad Zevenaar Artikel 1 - Samenhang 1. De bepalingen in dit reglement moeten in samenhang worden gezien met de Verordening Participatieraad Gemeente Zevenaar (zoals

Nadere informatie

1 Voorwoord 3. 2 Algemene informatie 4. 3 Bestuursfuncties 5

1 Voorwoord 3. 2 Algemene informatie 4. 3 Bestuursfuncties 5 Vrijwilligersboek Inhoudsopgave 1 Voorwoord 3 2 Algemene informatie 4 3 Bestuursfuncties 5 3.1 Voorzitter 6 3.2 Secretaris 7 3.3 Penningmeester 8 3.4 Scheidsrechters coördinator 9 3.5 Sponsoring 10 3.6

Nadere informatie

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016 Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe Beleidsplan 2015 2016 Inhoudsopgave De doelstelling en het werk van de stichting De wijze waarop de stichting geld werft Het beheer en de besteding van het vermogen

Nadere informatie

Statuten Nederlandse Vereniging in Mexico (NVMexico) CDMX, Augustus 2017

Statuten Nederlandse Vereniging in Mexico (NVMexico) CDMX, Augustus 2017 Statuten Nederlandse Vereniging in Mexico (NVMexico) CDMX, Augustus 2017 Naam, zetel, oprichting en status 1. De Vereniging is genaamd Nederlandse Vereniging in Mexico, hierna te noemen: NVMexico. 2. NVMexico

Nadere informatie

Formulier kandidaatstelling Lijsttrekker D66 afdeling Haren Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Formulier kandidaatstelling Lijsttrekker D66 afdeling Haren Gemeenteraadsverkiezingen 2018 Formulier kandidaatstelling Lijsttrekker D66 afdeling Haren Gemeenteraadsverkiezingen 2018 Invulinstructie Dit kandidaatstellingsformulier dient volledig ingevuld ontvangen te zijn door de Verkiezingscommissie

Nadere informatie

DEMOCRATEN 66, afdeling Utrecht

DEMOCRATEN 66, afdeling Utrecht AFDELINGSREGLEMENT DEMOCRATEN 66, afdeling Utrecht Dit reglement is vastgesteld door de Algemene Afdelingsvergadering van D66, afdeling Utrecht op XXXXXXXX 2016. Dit reglement is een aanvulling op de Statuten

Nadere informatie

Agenda: View this in your browser. Nieuws uit het land

Agenda: View this  in your browser. Nieuws uit het land INTERACTIEF GELDERLAND Interactief Gelderland december 2017, nummer 3 Evert Vermeulen, bestuursmedewerker GroenLinks Gelderland View this email in your browser Agenda: o Aanmelden lokale trainingsavond

Nadere informatie

Vind je het hartstikke leuk bij DWARS en wil je graag meer betekenen voor de vereniging? Solliciteer dan nu voor het landelijk bestuur!

Vind je het hartstikke leuk bij DWARS en wil je graag meer betekenen voor de vereniging? Solliciteer dan nu voor het landelijk bestuur! Solliciteer nu voor het landelijk bestuur van DWARS! Vind je het hartstikke leuk bij DWARS en wil je graag meer betekenen voor de vereniging? Solliciteer dan nu voor het landelijk bestuur! Als bestuurslid

Nadere informatie

november 2014 NOTA Protocol Sociale Media

november 2014 NOTA Protocol Sociale Media november 2014 NOTA Protocol Sociale Media mr.drs. A.F.M. van Noort voorzitter College van Bestuur Status: definitief GMR: september & oktober 2014 Directieberaad: mei & oktober 2014 INHOUDSOPGAVE Pag.

Nadere informatie

Jaarplan 2017 bestuur Partij van de Arbeid Leiden

Jaarplan 2017 bestuur Partij van de Arbeid Leiden Jaarplan 2017 bestuur Partij van de Arbeid Leiden 2017 wordt voor de PvdA een heel belangrijk jaar. Allereerst hebben we op 15 maart 2017 de Tweede Kamer verkiezingen, waarbij duidelijk zal worden in hoeverre

Nadere informatie

STICHTING EEN HELPENDE HAND

STICHTING EEN HELPENDE HAND STICHTING EEN HELPENDE HAND Berkstraat 21 2565 MR Den Haag Nederland NL03 ASNB 0854 6928 43 - NL76 INGB 0006 8919 57 Telefoon 070-365 6168 Telefax 070-365 2311 E-mail: info@sehh.nl Web: www.sehh.nl Beleidsplan

Nadere informatie