Voorjaarseditie Nieuws uit de Groepen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorjaarseditie Nieuws uit de Groepen"

Transcriptie

1 Nr. 13 Voorjaarseditie Nieuws uit de Groepen Onze groepen 1 zijn na de herfstvakantie gestart met het project: Dit ben ik, naar aanleiding van het boek: Kikker is kikker. Eerst hebben de kinderen een gebeurtenissenketting gemaakt over het boek en daarna een gedragspatroongrafiek (GPG), zodat ze het boek nog beter zouden begrijpen. Er is een leuke vertelhoek in de klas en soms mogen de kinderen een voorstelling geven naar aanleiding van het boek. Zij hebben veel geleerd over zichzelf: over hun lichaamsdelen, wat ze al kunnen en over hun familie. Ook hebben ze veel liedjes geleerd over het lichaam (ook in het Engels!), ze hebben leren puzzelen, memory spelen en ze kunnen een huis te vouwen. Omdat het sneeuwde hebben de kinderen een mindmap gemaakt over alle dingen die met zomer en winter te maken hebben. Dit hebben ze met behulp van plaatjes gedaan. De kinderen hebben de cijfers 1 tot en met 5 geleerd en daarmee geoefend. Als afsluiting is er een zintuigenochtend op de vrijdag voor de vakantie en mag iedereen verkleed op school komen. In de groepen 2 zijn we gestart met het thema post. We hebben voorafgaand aan dit thema samen gebrainstormd over wat we al weten, wat we willen leren, hoe we dat willen leren en wat we willen maken. Dit hebben we gedaan door middel van een mindmap of woordweb. Kinderen mogen boeken, kaarten en andere spulletjes meenemen en deze in de hoeken of op onze kijktafel leggen. Zo proberen we ons thema ontwikkelingsgericht en boeiend te houden! De kinderen leren hoe een brief wordt verstuurd, wat een postkantoor is, maar ook de moderne manieren om elkaar berichten te sturen komen aan de orde, zoals mailen en smsen. We hebben veel nieuwe woorden op onze woordenmuur gezet: postsorteermachine, postzegel, enveloppe, brievenbus, postkantoor, postbode. We spelen in ons postkantoor, maken kaarten, brieven, knutselen postbodes, postauto's, posttassen en we hebben echte brievenbussen in de gang staan. Dus als u een kaartje of brief voor ons heeft, dan kunt u deze posten! We zijn op dit moment ook bezig om verschillende denkgewoontes aan te bieden. Bijvoorbeeld Ik denk eerst na, Ik wil blijven leren of Ik ga nauwkeurig werken. Met behulp van deze denkgewoontes proberen we de kinderen attent te maken op hun werkhouding. We geven elkaar complimenten en tips na de werkmomenten. De afgelopen weken hebben de kinderen in de groepen 3 gewerkt over alle dieren uit een ei. Dit naar aanleiding van kern 6 uit onze leesmethode. We hebben verschillende proefjes met eieren gedaan en veel geleerd over verschillende dieren die uit een ei komen. Aan het einde van dit thema hebben we gezamenlijk een mindmap gemaakt.

2 De volgende woorden hebben de kinderen geleerd; geit, pauw, duif, ei en uil. De kinderen kennen nu aan het eind van kern 6 alle letters! Op dit moment werken we over de zintuigen. We hebben over een blote-voetenpad gelopen en we hebben ervaren hoe het is om blind een parcours af te leggen. De kinderen hebben een bril geknutseld. De komende periode gaan we nog werken over horen, proeven, ruiken en voelen. Binnenkort krijgen we een les gebarentaal. De afgelopen weken zijn de groepen 4 samen met de groepen 3 bezig met het thema zintuigen. Dit wordt op allerlei manieren vorm gegeven. Zoals proefjes, een voelpad en het paraplumodel van boeiend onderwijs. Zo leren we de woorden die bij de zintuigen horen beter te onthouden. Het allerleukste is natuurlijk ontdekken hoe je eigen zintuigen werken! Groep 4b heeft een gekke brillendag gehad en afgelopen maandag hebben we een proefcircuit gedaan. Ook zijn we natuurlijk heel hard aan het oefenen voor de tafel van 4. Met deze tafel hebben we bijna alle tafels gehad die we in groep 4 leren. Het blijft lastig om de tafels te onthouden. Oefenen jullie thuis mee? Groep 5 is gestart met een nieuw thema: Landen. De kinderen mochten zelf een thema kiezen en over dit thema wilden ze graag samen leren. De kinderen hebben leervragen bedacht en iedere week proberen ze antwoord te krijgen op deze leervragen. Op het bord hangt een mindmap die door de klas gemaakt is. Ieder groepje heeft een land gekozen waaraan zij de komende weken gaan werken. De mindmap wordt iedere week aangevuld met nieuwe dingen die ze leren over het land. Zo ontstaat er straks een grote mindmap met dingen die de kinderen hebben geleerd! Elk groepje maakt daarnaast ook een eigen poster over het land. De kinderen zijn heel enthousiast bezig met het thema! De groepen 3, 4 en 5 hebben tijdens de gymlessen kennisgemaakt met tennissen. De Edese Tennis Club verzorgde deze gastlessen. Binnenkort houden ze open lessen bij de vereniging. U vindt de informatie in deze brief. Misschien wat voor u of uw kind?

3 Maak Kennis met Tennis en kom gezellig tennissen op: zaterdag, 7, 14 en 21 maart op de Edese Tennis Club uur kinderen van 6 tot 12 jaar uur jongeren vanaf 12 jaar en volwassenen. Je krijgt les van deskundige trainers. Ballen en rackets zijn aanwezig. Op zaterdag 21 maart is er vanaf 15.00uur een ballenkanon, om tegen te tennissen en om 17.00uur een speurtocht voor de jeugd. Meedoen: 1,-- per keer. Aanmelden: tel clubhuis@etc-ede.nl Of kom gewoon langs op ETC aan de van Heeckerenlaan 14 in Ede Groep 6a speelde tijdens de maandviering een stukje uit het boek Meester Jaap uit. Het onderwerp was pesten van een nieuwe leerling. Meester Jaap (alias Fabian) wist er op een grappige manier iedereen van te overtuigen dat pesten echt niet kan! Tijdens de Natuurlessen wordt er gewerkt over het menselijk lichaam. Hierbij komt ook het geraamte met alle botten en gewrichten aan de orde. Voor verkeer werken we nu ook met het Verkeerslokaal. Alle kinderen hebben een inlogcode voor deze site, waarin ook met plaatselijke verkeerssituaties wordt gewerkt. Carolien Janse is op bezoek geweest met haar baby Sem. Het was feestelijk om ze samen bij de groepen op 't Riet te hebben. Alle kinderen hebben Sem bewonderd en Carolien genoot mee. In de groepen 7 zijn we de afgelopen weken hard aan het werk geweest. Zo zijn we al een aantal weken bezig met een aardrijkskundeproject over Duitsland. De kinderen zijn met opdrachten bezig die gemaakt zijn op basis van de acht intelligenties van boeiend onderwijs. En daarover gesproken, ook in andere lessen komt boeiend onderwijs steeds vaker om de hoek kijken. Zo zijn er in groep 7a prachtige mindmaps gemaakt over verkeer en in groep 7b wordt er gewerkt met verschillende andere vormgevers zoals bij de begrijpend lezen methode Kidsweek. Natuurlijk hebben we ook een gezellige tijd samen en proberen we werk af te wisselen met ontspanning.

4 Zo heeft groep 7a zo hard gewerkt aan hun doelen, dat ze een high tea hebben georganiseerd, in combinatie met een gekke-kleding-dag, om dit te vieren. Het was een grandioos succes. Ook in groep 7b wordt hard gewerkt aan de doelen en regelmatig komt er een Energizer voorbij, waarbij op ontspannen manier en spelenderwijs dingen leren en elkaar beter leren kennen. Met handvaardigheid en tekenen heeft groep 7a zich verdiept in het werk van Jacqueline Schäfer en in groep 7b zijn we een string-art kunstwerk aan het afronden. In groep 8a zijn de kinderen op zoek gegaan naar hun voorouders en dit hebben de leerlingen verwerkt in prachtige stambomen. Iedere leerling heeft zijn of haar stamboom gepresenteerd. Het leverde mooie verhalen op. Lang leve de liefde en de vriendschap! Inmiddels zijn alle ouders van groep 8a verwend met een mooie lieve brief en foto van hun zoon of dochter. We hebben een Valentijnsdeur in de klas gemaakt en vriendschappen zijn op de foto gezet. Ook hebben we lootjes getrokken in de klas. Op Valentijnsdag krijgt iedere leerling een kaart van een andere leerling met complimenten. We genieten enorm van deze mooie momenten. Met boeiend onderwijs werken we met verschillende vormgevers. Op deze manier leren de kinderen verbanden leggen, overeenkomsten vinden, teksten samenvatten en informatie bundelen. Dit alles ook nog eens op een leuke manier. Sara en Iris vullen een Venndiagram in. Waarin verschillen we en wat zijn overeenkomsten tussen ons?

5 Groep 8b leert van alles over de zes klimaten. Deze klimaten hebben ze verdeeld over zes groepjes. De groep heeft zes hoofdstukken bedacht waarover ze iets kunnen schrijven bij elk klimaat. Alle kinderen krijgen een complimentenblad, dat op de deur hangt en waarop allen een compliment voor een ander kunnen schrijven. Iedereen geeft zichzelf ook een compliment. In het kader van Valentijnsdag trekken we iedere dag lootjes. Elke dag krijgt iedereen post met een leuke boodschap. Ook is de Islam uitgebreid aan het bod geweest. Allerlei aspecten zijn naar voren gekomen. De groep heeft daar een mindmap van gemaakt. Binnen het boeiend onderwijs wordt gewerkt met vormgevers. De groep heeft gewerkt met het route-schema: een verhaal met veel gebeurtenissen staat op die manier kort en krachtig in een schema. Naar aanleiding van de leerlingenenquête heeft groep 8b doelen opgesteld om aan te werken. Er is een voetbaldoel achter in de klas gemaakt en op ballen staan de doelen. De ballen komen uiteindelijk in het doel en dan is het doel behaald. Zelf vonden de kinderen het een goed idee om in een grafiek bij te houden hoe het per dag met de doelen ging. Zo kan er aan het einde van de week bepaald worden of de bal al meer richting doelpunt kan. En nu bijna voorjaarsvakantie. Na al het harde werken lekker even een weekje uitrusten of misschien een week op vakantie. Wij wensen u en jullie een fijne vakantie toe en hopen elkaar weer terug te zien op maandag 2 maart!

Nr. 19 22 maart 2016 Nieuws uit de groepen

Nr. 19 22 maart 2016 Nieuws uit de groepen Nr. 19 22 maart 2016 Nieuws uit de groepen We hebben weer een leuke nieuws uit de groepen brief voor u samengesteld. Iedere groep heeft een selectie gemaakt van de leuke en leerzame dingen die we op De

Nadere informatie

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken.

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Klassennieuws Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Thema post Na de voorjaarsvakantie zijn we bezig geweest met het thema post. Regelmatig komt de postbode langs

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN

NIEUWS UIT DE GROEPEN Archipelschool de Leeuwenburch Nieuwsbrief middenbouw nummer: 2 Datum: 23 oktober 2015 NIEUWS UIT DE GROEPEN Technisch lezen in GROEP 3 Als u dit leest is groep 3 al bezig met de afronding van kern 2 van

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Nieuws vanuit groep 4

Nieuws vanuit groep 4 Nieuws vanuit groep 4 De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de winter. Tijdens de natuurlessen hebben we gesproken over verschillende weersoorten en de vorming van sneeuw en ijs. We hebben

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Kern 6: geit-pauw-duif-ei

Kern 6: geit-pauw-duif-ei Kern 6: geit-pauw-duif-ei In deze kern leert uw kind Letters: g - ui - au - f - ei Woorden: geit, pauw, duif, ei Alle letters compleet In kern 6 leert uw kind de laatste nieuwe letters. Op het eind van

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Geachte ouders/ verzorgers, Nieuwsbrief oktober 2015

Geachte ouders/ verzorgers, Nieuwsbrief oktober 2015 CBS De Bron/ Christinaplaats Christinaplaats 1 3223XE Hellevoetsluis Telefoonnummer 0181 313638 E- mail: info@cbsdebron.vcodekring.nl Website: www.cbs-debrug.nl Nieuwsbrief oktober 2015 Geachte ouders/

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 18 december 2015 Zaterdag 19 december Ophalen oud papier. Lopers zijn: Wijnker, Dolleman, Barbé, Kamper Maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 20 maart 2015

Nieuwsbrief vrijdag 20 maart 2015 Nieuwsbrief vrijdag 20 maart 2015 Agenda: 23,30 maart Tennis voor groep 1 t/m 4 26 maart Schoolarts groep 2 en 7 30 maart SPP groep 7,8 31 maart Schoolvoetbaltoernooi Lenteactie Om weer wat extra geld

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15-01-2016

Nieuwsbrief 15-01-2016 Openbare Basisschool Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 15-01-2016 Schoolplein Ons schoolplein is in de vakantie aangepakt door Arjan van Steenis. Wij zijn als school

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Van de directie In de laatste Lijstereens voor de voorjaarsvakantie aandacht voor

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015

Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015 Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015 In deze editie: Kalender Kinderboekenweek Scharrelen bij

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Workshops BSO Rakkerpret. 25 februari t/m 19 Juli 2013.

Workshops BSO Rakkerpret. 25 februari t/m 19 Juli 2013. Workshops BSO Rakkerpret 25 februari t/m 19 Juli 2013. Inhoudsopgave: Workshop-programma Wc-rollen kunst Dansles Paaswerkje Zintuigenworkshop Moederdag Raam schilderen Overzicht workshops Speurtocht Vaderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Evaluatie Waterdag 17 maart 2015

Evaluatie Waterdag 17 maart 2015 Evaluatie Waterdag 17 maart 2015 Grafieken uitgedrukt in % Wat vond je van deze activiteit? Wat vond je het meest/minst leuke onderdeel van deze dag? Redenen meest/minst leuk: Workshop Meest Minst Super

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

3 Hoogbegaafdheid op school

3 Hoogbegaafdheid op school 3 Hoogbegaafdheid op school Ik laat op school zien wat ik kan ja soms nee Ik vind de lessen op school interessant meestal soms nooit Veel hoogbegaafde kinderen laten niet altijd zien wat ze kunnen. Dit

Nadere informatie

Op een aantal dinsdagmiddagen hebben we samen muziek gemaakt met de muziekjuf van De Plantage. Tijdens deze lessen hebben we verschillende dingen

Op een aantal dinsdagmiddagen hebben we samen muziek gemaakt met de muziekjuf van De Plantage. Tijdens deze lessen hebben we verschillende dingen Op een aantal dinsdagmiddagen hebben we samen muziek gemaakt met de muziekjuf van De Plantage. Tijdens deze lessen hebben we verschillende dingen over muziek geleerd: noten lezen, liedjes zingen en natuurlijk

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Speciaal Basisonderwijs Merlijn, Lucasonderwijs Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709, Fax: (070) 3193592 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Van de directie

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Februari 2016 Nieuw gebouw Zondag 28 februari heeft de Brigantijn een opendag in het nieuwe gebouw de Vlieger.

Nadere informatie

Plan van aanpak horizon verbreden Zuid-Afrika

Plan van aanpak horizon verbreden Zuid-Afrika Plan van aanpak horizon verbreden Zuid-Afrika Welk gebied heb je gekozen? Het gekozen thema voor horizon verbreden is Zuid-Afrika. Ik ben zelf 4 keer in Zuid-Afrika geweest voor vrijwilligerswerk en ga

Nadere informatie

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Zomer vakantie 2 juli t/m 10 augustus Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Beste kinderen en ouder/ verzorgers, In dit boekje staat informatie over

Nadere informatie

Op 3 februari is juf Niceta bevallen van een dochter. Haar naam is Roos.

Op 3 februari is juf Niceta bevallen van een dochter. Haar naam is Roos. Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 12 maart tot 12.00 uur in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 17 maart 2014. Nog een week en dan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 september Kinderboekenweek 2016

Nieuwsbrief 23 september Kinderboekenweek 2016 Openbare Basisschool Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 23 september 2016 Kinderboekenweek 2016 Tijdens de Kinderboekenweek 2016 staan opa s en oma s centraal onder

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT Februari 2015

U I T D E S C H O O L GEKLAPT Februari 2015 U I T D E S C H O O L GEKLAPT Februari 2015 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van februari. Enquête Binnenkort zijn in de meeste groepen de 10 - minutengesprekken. Tijdens deze gesprekken

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Kalender: 18-09

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen.

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen. Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 13 19 februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Nieuwe gymmaterialen Positief nieuws Facebook & Twitter Positieve resultaten Oversteekouder

Nadere informatie

De Branding : bruisend onderwijs, boeiende ontmoetingen

De Branding : bruisend onderwijs, boeiende ontmoetingen randingnieuws De Branding : bruisend onderwijs, boeiende ontmoetingen NIEUWSBRIEF NUMMER 23: 6 februari 2012 AGENDA: 6 feb. Inloopochtend 7 9 feb. Groep 8 Cito-eindtoets 10 feb. speelgoedochtend 14 en

Nadere informatie

E.H.B.O. Werkstuk Vera Kleuskens, groep 7

E.H.B.O. Werkstuk Vera Kleuskens, groep 7 E.H.B.O. Werkstuk Vera Kleuskens, groep 7 1 Vera Kleuskens groep 7 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Inleiding... 4 1. Wat is E.H.B.O... 5 2. E.H.B.O. vereniging... 6 3. Cursus... 7+8+9 4. Reanimatie en A.E.D....

Nadere informatie

Taal/spelling Themaweek 7 is gaat volgende week van start. Voor groep 6 heet het thema boeken en voor groep 7 heet het thema Verzamelingen.

Taal/spelling Themaweek 7 is gaat volgende week van start. Voor groep 6 heet het thema boeken en voor groep 7 heet het thema Verzamelingen. Bossestraat 8b 5374 HT Schaijk Postbus 111 5374 ZJ Schaijk e-mail: dir.denomgang@optimusonderwijs.nl tel: 0486-461283 Groepsnieuwsbrief groep 6-7 nummer 6, 11 april 2014 De zesde nieuwsbrief Taal/spelling

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. de Baarzen,nr.13 6 maart 2015. Rouppe v.d. Voortlaan 1, 5262 HC Vught,

NIEUWSBRIEF. de Baarzen,nr.13 6 maart 2015. Rouppe v.d. Voortlaan 1, 5262 HC Vught, NIEUWSBRIEF de Baarzen,nr.13 6 maart 2015 Rouppe v.d. Voortlaan 1, 5262 HC Vught, telefoon: 073-6563920 fax: 073-6568038 e-mail: info@debaarzen.nl website: www.debaarzen.nl redactie nieuwsbrief: nieuwsbrief@debaarzen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 15. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 15 04 april 2019 Belangrijke data: 08 t/m 12 april Gezonde Week 12 april Koningspelen 16 t/m 18 april Eindcito groepen 8 18 april Nieuwsbrief 16 22 april t/m 03 mei Meivakantie 14 en 16 mei

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015 Paulus-Weekbrief 6 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 02-10-2015

Nadere informatie

De eerste weken zitten er alweer op. Naast het werken aan de gebruikelijke vakken taal, rekenen etc. staan er ook nog andere activiteiten op het

De eerste weken zitten er alweer op. Naast het werken aan de gebruikelijke vakken taal, rekenen etc. staan er ook nog andere activiteiten op het T6 De eerste weken zitten er alweer op. Naast het werken aan de gebruikelijke vakken taal, rekenen etc. staan er ook nog andere activiteiten op het programma. Op 23 september zijn we gestart met het voetbalproject

Nadere informatie

Tot slot maakt groep 1b een muziekoptocht door de wijk en de andere groep 1 heeft een voorstelling.

Tot slot maakt groep 1b een muziekoptocht door de wijk en de andere groep 1 heeft een voorstelling. Nieuwsbrief 24 Nieuws uit de Groepen- Zomereditie Onze groepen 1 waren de afgelopen periode in een feestelijke stemming. Hoe kan het ook anders, wanneer je werkt rond het thema feest : er zijn taarten

Nadere informatie

ayoub Islamitische basisschool Ayoub Nieuwsbrief 4 Buisweg 9, 1222 EZ Hilversum Telefoon:

ayoub Islamitische basisschool Ayoub Nieuwsbrief 4 Buisweg 9, 1222 EZ Hilversum Telefoon: ayoub Islamitische basisschool Ayoub 22 12 2018 Nieuwsbrief 4 Buisweg 9, 1222 EZ Hilversum Telefoon: 035 6468899 E-mail: Ayoub.basisschool@gmail.com Groep 1 Salaam waleikoem allemaal! We zitten alweer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gastouderbureau Kinderopvang Barendrecht WINTER 2012

Nieuwsbrief Gastouderbureau Kinderopvang Barendrecht WINTER 2012 BESTE VRAAG- EN GASTOUDERS Hierbij ontvangt u de winter editie van de nieuwsbrief van het gastouderbureau SKB. We wensen u veel plezier met lezen. DESKUNDIGHEIDSAVONDEN Tijdens de deskundigheidsavonden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 oktober 2015 nr. 8

Nieuwsbrief 22 oktober 2015 nr. 8 Algemene informatie Boekenbeurs De boekenbeurs van 15 oktober was een daverend succes! De opkomst was groot en er zijn veel boeken verkocht! We hebben samen het geweldige bedrag van 541,70!! opgehaald.

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

LESBESCHRIJVING HOGESCHOOL ROTTERDAM PABO. Hoofdfase

LESBESCHRIJVING HOGESCHOOL ROTTERDAM PABO. Hoofdfase HOGESCHOOL ROTTERDAM PABO Hoofdfase LESBESCHRIJVING Jongere kind - Oudere kind Semester 1-2 - 3-4 - 5* Student: Linda Ouwendijk Studentnummer: 0813937 Paboklas: 2F Datum: 19-01-2010 Stageschool + BRIN:

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

16-10 t/m 20/10 Herfstvakantie. 23/10-24/10 Tafelweek groepen 5 t/m 8 24/10 - Theatervoorstelling groepen 6, 7 en 8. 1/11 - Talenten groepen 1 t/m 8

16-10 t/m 20/10 Herfstvakantie. 23/10-24/10 Tafelweek groepen 5 t/m 8 24/10 - Theatervoorstelling groepen 6, 7 en 8. 1/11 - Talenten groepen 1 t/m 8 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 0 7 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

nieuwtjes uit groep 3/4

nieuwtjes uit groep 3/4 nieuwtjes uit groep 3/4 Nieuwskrant 11 Van groep 3-4 Februari, maart 2015 Inhoud 1. Van groep 3 2. Van groep 4 3. Wie zijn wij? 4. Nieuwtjes in het kort 5. Energizers,wat zijn dat? Het is elke keer weer

Nadere informatie

Oktober 2013 Algemeen

Oktober 2013 Algemeen Oktober 2013 Algemeen Na een heerlijke week vakantie te hebben gehad, zijn we nu weer hard aan het werk. Voor de vakantie hebben we het thema hoe gaat het met je? afgerond. Maandag 4 november zullen we

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Kringgesprek. Op donderdag 14 november wordt door Stedin de elektriciteit afgesloten in de

Kringgesprek. Op donderdag 14 november wordt door Stedin de elektriciteit afgesloten in de Kringgesprek Geachte ouders, Leerlingen zijn vrij op 14 november. Nummer 5 2013-2014 2014 Op donderdag 14 november wordt door Stedin de elektriciteit afgesloten in de buurt van de school vanaf 08.00 uur.

Nadere informatie

met verschillende sporten en verenigingen

met verschillende sporten en verenigingen Sportklas Boermarkeweg Schooljaar 2014-2015 nummer 1, december 2014 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van de sportklas van het Esdal College locatie Boermarkeweg.

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr november 2015

Nieuwsbrief nr november 2015 Nieuwsbrief nr. 4 20 november 2015 In dit nummer: Voorwoord van directie Sintviering Bomen planten IPC Uit de groepen 3 Ouderbijeenkomst begrijpend luisteren en lezen Broertjes en zusjes aanmelden Spullen

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 4 januari 2015 Alweer de derde nieuwsbrief van de kleine Nicolaas en de eerste in 2015. Wij willen graag alle kinderen en ouders een heel gelukkig nieuwjaar wensen.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

LOCATIE PARKWIJK 13 MAART 2015 AGENDA:

LOCATIE PARKWIJK 13 MAART 2015 AGENDA: LOCATIE PARKWIJK JAARGANG 14, 9 13 MAART 2015 Montessori Dag : groot succes. Zie verslag in Dichtbij http://dicht.by/a3926860? utm_source=newsitem&utm_medium=email&utm_campaign=shares http://dicht.by/a3933491?

Nadere informatie

April 2013. Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek

April 2013. Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek April 2013 Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek Wat een geweldige feestweek! De hele week heeft in het teken gestaan van de kroning van prins Willem Alexander tot Koning van ons land. Maandagmorgen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Algemeen Carnavalsviering Het is nog wat vroeg, maar we willen dit alvast wel onder de aandacht brengen: Vrijdag 9 februari is het Carnaval op De Raagten.

Nadere informatie

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli Thema: ziekenboeg Maandag 6 juli: De veilige haven Dit is de eerste vakantiedag en die beginnen we graag ontspannen. Ga mee naar speeltuin De Veilige Haven om lekker

Nadere informatie

LOCATIE PARKWIJK 29 SEPTEMBER 2014 AGENDA: 1 oktober: start Kinderboekenweek t/m 12 oktober Thema Feest

LOCATIE PARKWIJK 29 SEPTEMBER 2014 AGENDA: 1 oktober: start Kinderboekenweek t/m 12 oktober Thema Feest LOCATIE PARKWIJK JAARGANG 14, NR. 3 29 SEPTEMBER 2014 THEMA AFRIKA: van de The making off tot aan The day after Wat eindigde als een fraaie afsluiting waar alles wat we als school wenselijk en belangrijk

Nadere informatie

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders,

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, Groep 1/ 2: Piramidethema: MENSEN ( allemaal mensen). Vorige week hebben de kinderen de letter U van UK aangeboden

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 17 jan. 2017 no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vorige week maandag zijn we het nieuwe kalenderjaar begonnen met een sing-in. Fijn om zo gezamenlijk

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen.

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen. Vierkantje 4 groep 4 Hallo, De tijd gaat snel, het is alweer voorjaarsvakantie. De komende weken tot de grote vakantie krijgen we nog schoolreis, sportdag etc. kortom voor we het weten zitten we alweer

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

THEMAKRANT JAARGANG 1 NUMMER 4 REINHEID 2012

THEMAKRANT JAARGANG 1 NUMMER 4 REINHEID 2012 THEMAKRANT JAARGANG 1 NUMMER 4 REINHEID 2012 Beste Ouders, voor u ligt de vierde themakrant van El Wahda. Deze uitgave is gemaakt ter afsluitung van het thema REINHEID. Dit is het vierde thema vanuit de

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

Terugblik. De lesstof

Terugblik. De lesstof Nieuwsbrief Groep 7 - Oktober 2013 Beste ouders, De herfstvakantie ligt alweer achter ons en voor ons ligt een drukke en gezellige periode. Via deze nieuwsbrief willen wij hierover nader informeren. Maar

Nadere informatie

Ik vind tekenen en knutselen leuk en sommige andere spelletjes. Het leukst dit jaar vond ik de sponsorloop, ik heb 13 rondjes gelopen.

Ik vind tekenen en knutselen leuk en sommige andere spelletjes. Het leukst dit jaar vond ik de sponsorloop, ik heb 13 rondjes gelopen. Het schooljaar zit er bijna op! De kinderen van groep 4/5 hebben keihard gewerkt en gelukkig ook veel geleerd. Wat ze hebben geleerd, vertellen ze hieronder. Ik heb dit jaar veel geleerd. Ik vind rekenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2014

Nieuwsbrief Februari 2014 Nieuwsbrief Februari 2014 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data:

Nadere informatie