NOTULEN GOEB LEDENVERGADERING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NOTULEN GOEB LEDENVERGADERING"

Transcriptie

1 NOTULEN GOEB LEDENVERGADERING Datum: 2 september 2013 Aanvang: 20.10u Einde: 22.10u Locatie: NH Hotel, De Maas 2, Best 1. Opening en vaststelling agenda: Afmeldingen: BOBAH, Batadorp, Best oost & Salderes De voorzitter opent de vergadering en vraagt aan Ronald van Doorn (BO Wilhelminadorp) om zich even voor te stellen aan de vergadering. Richard Bekkers (SWBO) stelt zich ook voor en krijgt het woord. Richard Bekkers is jongerenwerker in Best en ligt zijn werkzaamheden toe, hij en zijn collega s bemiddelen bij overlast van jongeren of problematiek met buurtbewoners en zij bezoeken met regelmaat de hangplekken. Er vindt 2-wekelijks een overleg plaats met gemeente/politie en SWOB om de problematiek te bespreken. Alle meldingen die binnen komen bij het meldpunt overlast jeugd komen ook bij jongerenwerk terecht. Er is nu een nieuw project gestart (buurt bestuurt), de bedoeling is om samen met buurtbewoners de overlast aan te pakken en samen tot oplossingen te komen. Het is een kleinschalig project dat met weinig middelen goede oplossingen wil creeren. Peter de Leeuw vult nog aan dat hoe beter buurtbewoners betrokken en actief meedenken/werken, hoe meer de politie en gemeente mee werken. Een mooi voorbeeld is de problematiek die bij de Kamille in de Kantonier heeft gespeeld en waar samen met de buurtbewoners, politie, gemeente en jongerenwerk de problemen zijn opgelost. Diverse buurtbewoners hebben deelgenomen aan workshops van het jongerenwerk en zijn daar zeer positief over. Tot slot geeft Richard nog aan dat hij bezig is met het organiseren van een festival voor alle jongeren uit Best, dit zal met gesloten beurs gaan plaatsvinden, mochten er nog wijken zijn die een leuke invulling zoeken voor het buurtbudget kunnen hiervoor iets leuks op het festival organiseren. Voor vragen en of hulp kan er altijd contact opgenomen worden met jongerenwerk. Richard deelt een hand out uit van zijn verhaal. De voorzitter bedankt Richard voor zin verhaal en tijd en gaat over tot de reguliere vergadering. Aan de agenda wordt bij bladkorven nog toegevoegd de GFT-enquete op verzoek van Ingrid de Graaff.

2 2. Verslag AB juni 2013 De notulen worden zonder verdere wijzigingen aangenomen, onder dankzegging aan de notulist 3. Actielijst Zie onderaan het. 4. Mededelingen 1) Peter de Leeuw: op 9 september is er een inloopbijeenkomst in het gemeentehuis waarin de 15 geformeerde werkgroepen uit Speelheide hun revitaliseringsplannen presenteren en toelichten. De inloopbijeenkomst is van 17:00-19:30. 2) Jos van Spelde (BO Kantonnier): vertelt in het kort over Best in dialoog, hij zit in de organisatie. Bij een dialoog ga je samen met een groep mensen onder leiding van een gesprekspartner in gesprek over een bepaald thema. Iedereen mag zijn mening over het thema bespreken zonder hierbij in de rede gevallen te worden. De dag van de dialoog vindt plaats op 8 november 2013 en er kan in dialoog gegaan worden op verschillende tijdstippen en locaties. Het thema is Samen meer. Voor verdere informatie kan contact opgenomen worden met Jos van Spelde. 5. Ingekomen post Frans Smetsers neemt een aantal zaken door als tijdelijk secretaris. 1) Een met uitnodiging voor een bijeenkomst over de toekomst op van vrijwilligerswerk i.v.m de bezuinigingen. Er is helaas niemand van de aanwezigen die er naar toe kan. 2) Bijeenkomst over mantelzorg, Marino Heestermans (BO Heuveleind) zal op namens het GOEB hierbij aanwezig zijn. Je kunt als je geintereseerd bent jezelf aanmelden bij Inge Scherpenzeel van de gemeente Best. 3) Ingrid de Graaff heeft aan alle Bo s een mail gestuurd over Kern met pit. 4) Han Greefkes (BO Hoge Akker) heeft gevraagd of hij namens het GOEB deel mag nemen aan het project armoede. Het projectconcept is al doorgestuurd aan het GOEB. Het GOEB stemt hiermee in en vraagt Han om het bestuur op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. 5) Er is een klacht binnen gekomen over straatproblematiek i.v.m. hard rijden, de klacht komt van een lid van een BO. De vraag is of het GOEB hierin iets kan betekenen. Het advies van het bestuur en de leden is om het eerst binnen het eigen BO te bespreken en om een mail te sturen naar de werkgroep verkeer ( Hans Schulte, BO Batadorp). Jos van Spelde vraagt of er niet een standaard procedure opgesteld kan worden, Angelo Hulshout zal bij de werkgroep verkeer navragen of de bestaande procedure voor parkeren ook hierop toegepast kan worden.

3 6. Bestuurssamenstelling Ad van Laarhoven bedankt Angelo met groot respect voor zijn inzet en toewijding als secretaris van het GOEB. Angelo zal wel lid blijven van het bestuur van het GOEB. Ad van Laarhoven vraagt de vergadering om Leonie Ruitenberg te instaleren als nieuwe secretaris van het GOEB, iedereen is akkoord. Leonie wordt veel succes toegewenst met deze uitdaging. 7. Jaarplan 2013 Er is na de vorige ledenvergadering het e.e.a gewijzigd in het jaarplan en daarom is deze aangepast en op een aantal punten duidelijker geformuleerd. Het originele plan van de werkgroepen is komen te vervallen, er wordt nu alleen nog een werkgroep geformeerd als er een directe aanleiding voor is en als er voldoende animo voor is. Dit omdat in de praktijk blijkt dat het veel moeite kost om een werkgroep te formeren, een voorbeeld is het speelbeleidsplan waar Marino Heestermans veel energie in heeft gestoken, volgens Ingrid de Graaff ligt het speelbeleidsplan bijna ter inzage. De vergadering gaat akkoord met het herziene jaarplan. 8. Subsidieaanvraag Het GOEB heeft zoals in de vorig vergadering ook al besproken is aangegeven dat ze het geldverspilling vinden dat alle BO s een subsidieaanvraag moeten doen. Frans Smetsers heeft de aanvraag voor het GOEB in orde gemaakt en geeft aan dat het niet gemakkelijk is. Voor 1 oktober moeten alle BO s hun aanvraag in hebben gediend. Het advies van Frans is om zoveel mogelijk stukken mee te zenden, ( jaarplan, onderbouwing aanvraag en begroting). Het aanvraagformulier is te downloaden via de site van de gemeente best. Voor hulp bij het aanvragen van de subsidie kan men een beroep doen op Frans Smetsers. 9. Sociale markt Fons Pessers (BO Speelheide) is voor de sociale markt op nog dringend op zoek naar mensen die kunnen komen helpen. De markt duurt van uur. Frans Smetsers, Marino Heestermans, Hans Schocke (BO Heuveleind) en Fons Pessers gaan in ieder geval. Mocht men willen helpen of iemand weten die wil helpen graag melden bij Fons Pessers. 10. Online Enquetering BO Villawijk/Koekoeksbos is bezig met een onderzoek naar de mogelijkheden om online enquetes te houden. Als deze pilot slaagt dan zal het GOEB dit overnemen zodat het voor alle BO s beschikbaar komt, de kostenpost hiervoor is al meegenomen in de begroting voor Michel van Eekhout (BO Heivelden) meldt dat hij een alternatief weet, Angelo Hulshout geeft aan dat er al diverse malen getracht is contact met deze persoon te leggen maar zonder resultaat.

4 11. Buurbudgetten Ingrid de Graaff geeft aan dat ongeveer de helft van het beschikbare budget is aangevraagd. Er kunnen nog aanvragen gedaan worden t/m 30 september. Ingrid is samen met Toon Brouwers (gemeente) en Peter de Leeuw een evaluatie aan het opstellen voor de BO s en de aanvragers. De bedoeling is dat er begin oktober geevalueerd wordt en dat de uitkomsten besproken kunnen worden in de GOEB vergadering van december. 12. Bladkorven/ GFT enquete Frans Smetsers heeft op 20 augustus alle BO s een mail gestuurd net de vraag om voor 15 september te reageren t.a.v. de plaatsing van de bladkorven, tot nu toe zijn er maar 2 reacties gekomen. Ook als er niets gewijzigd hoeft te worden graag even reageren. Ingrid de Graaff heeft nog een lijstje met wijzigingen die afgelopen najaar al binnen zijn gekomen. Ingrid de Graaff meldt dat er resultaten van de GFT-enquete bij haar binnen zijn gekomen terwijl het eigenlijk een enquete vanuit het GOEB is, graag de resultaten aanbieden bij de secretaris van het GOEB, deze zal dan zorgen voor een volledig overzicht. De deadline is 1 januari Rondvraag Peter de Leeuw meldt dat a.s. donderdag 5 september het personeel van Welzijn Best Oirschot geïnformeerd wordt over de gevolgen van de bezuinigingen voor zijn organisatie. 14. Sluiting: Ad van Laarhoven sluit onder dankzegging de vergadering om 22:10 Actielijst FS = Frans Smetsers, AvL = Ad van Laarhoven, AH= Angelo Hulshout Datum Actie Wie? Afgehandeld Punt 5 Aanvulling DB met 1 persoon. Melden bij voorzitter of secretariaat : Fons Pessers is gekozen in september. BO-en Nog geen aanmeldingen. Blijven welkom : Vacature staat op WBO site, gaat ook naar Groeiend Best Zie agendapunt bestuurssamenstelling afgehandeld

5 Datum Actie Wie? Afgehandeld Vaststellen wijkgrenzen met gemeente : afwijkingen bestaan bij Leeuwerik, BOBAH, Hoge Akker en Centrum. Wordt meegenomen in DB van met Toon Brouwers : bij de gemeente is hier iemand mee bezig, punt blijft nog staan voor vergadering van februari : Gemeente is niet aanwezig vandaag. Navragen en volgende vergadering bespreken Evalueren criteria bewonersoverleggen met gemeente Tweede helft van dit jaar pakken we dit op. Tot nog toe zijn er geen problemen t.a.v. de lijst van criteria gemeld. BO s en gemeente DB medio 2013 Open Memolijst: Datum Memo Wat? Afgehandeld Thema AB GOEB: digitaal bewonerspanel DB Afgehandeld Verslag: Leonie Ruitenberg, Secr. GOEB

Notulen zijn vastgesteld, met dank aan de notulist. 3. Actielijst Zie onderaan de notulen.

Notulen zijn vastgesteld, met dank aan de notulist. 3. Actielijst Zie onderaan de notulen. Concept verslag Ledenvergadering GOEB. Datum : 10 september 2012 Plaats : NH-Hotel Best Aanvang : 20:40u Sluiting : 22:40u Aanwezig : Zie presentielijst voor BO vertegenwoordigers. Afwezig met kennisgeving:

Nadere informatie

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Hans van Duren; Willie Pluijm; Miranda Vugts (Regio- Politie B.O.S.);

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Hans van Duren; Willie Pluijm; Miranda Vugts (Regio- Politie B.O.S.); NOTULEN Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739 Klompenmaker 42 5683 NE Best secretaris@bodeleeuwerik.nl www.bodeleeuwerik.nl Locatie: Datum: Aanwezig: Afwezig: De Boei, Leemkuilen 101, 5683 BT Best

Nadere informatie

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Eric Geraerts (pen); Hans van Duren; Mien van

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Eric Geraerts (pen); Hans van Duren; Mien van NOTULEN Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739 Klompenmaker 42 5683 NE Best secretaris@bodeleeuwerik.nl www.bodeleeuwerik.nl Locatie: Datum: Aanwezig: Afwezig: Mien van Kollenburg, Stoelenmatter

Nadere informatie

Hans geeft aan in principe niet bij het inloopspreekuur aanwezig te zijn. Hij zal elke vergadering om 20:30 aanschuiven.

Hans geeft aan in principe niet bij het inloopspreekuur aanwezig te zijn. Hij zal elke vergadering om 20:30 aanschuiven. NOTULEN Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739 Klompenmaker 42 5683 NE Best secretaris@bodeleeuwerik.nl www.bodeleeuwerik.nl Locatie: Datum: Aanwezig: De Boei, Leemkuilen 101, 5683 BT Best 12 januari

Nadere informatie

Concept verslag Algemeen Bestuur GOEB. 1. Opening en vaststelling agenda 2. Verwijderen hondentoiletten door de gemeente

Concept verslag Algemeen Bestuur GOEB. 1. Opening en vaststelling agenda 2. Verwijderen hondentoiletten door de gemeente Concept verslag Algemeen Bestuur GOEB. Datum : 12 december 2011 Plaats : NH-Hotel Best Aanvang : 20:08u Sluiting : 23:02u Aanwezig : Zie presentielijst voor BO vertegenwoordigers. Tevens: Monique Machielse,

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Datum: 16 november 2011 Tijd: 20:00 22:00 uur Locatie: docentenkamer Aanwezig: Directie: Teamgeleding: Marije Wildschut Hans van Heusden, Evelien Jongeling,

Nadere informatie

NOTULEN. Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739. De Boei, Leemkuilen 101, 5683 BT Best. Inloopspreekuur. Opening. Notulen vorig overleg

NOTULEN. Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739. De Boei, Leemkuilen 101, 5683 BT Best. Inloopspreekuur. Opening. Notulen vorig overleg NOTULEN Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739 Klompenmaker 42 5683 NE Best secretaris@bodeleeuwerik.nl www.bodeleeuwerik.nl Locatie: Datum: Aanwezig: De Boei, Leemkuilen 101, 5683 BT Best 18 januari

Nadere informatie

Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van den Elzen, Kenny Essers, Hans van Geffen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Margriet Meijer.

Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van den Elzen, Kenny Essers, Hans van Geffen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Margriet Meijer. GMR Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad secretariaat: p/a D.Boeijen Kerkstraat 72A 5411 BC Zeeland gmr@kiemuden.nl Notulen van de GMR-vergadering van 12-05-2014 Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Datum: 26 oktober 2011 Tijd: 20:30 22:45 uur Locatie: docentenkamer Aanwezig: Directie: Marije Wildschut Teamgeleding: Hans van Heusden, Evelien Jongeling,

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Coby Markerink N Team Remy Janssen Y Ouder Sven Peters Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder Financiële Commissie

Nadere informatie

MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI 2014 PLAATS: AMERSFOORT. Monique. Hans. Agnes, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn. Welkom

MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI 2014 PLAATS: AMERSFOORT. Monique. Hans. Agnes, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn. Welkom MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI PLAATS: AMERSFOORT NOTULIST VOORZITTER AANWEZIGEN Hans Agnes,, Ingrid, Jeroen, Martijn Welkom Mededelingen, o.a. over Formatie (SvZ & info besluitvormingsproces

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 november 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 november 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 november 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer Mw. F. Fikry Mw. H. Sijm-Wissink

Nadere informatie

Verslag OPR vergadering 7 juli 2014

Verslag OPR vergadering 7 juli 2014 Verslag OPR vergadering 7 juli Aanwezig: Arjan Breijer, Michelle in den Bosch, Christiaan Potjer, Gijs-Jan Bornebroek, Cathalyne Damen, Marieke Kruidhof, Dominik Westerman (voorzitter), Margreet Drijvers,

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

VERSLAG ALGEMENE LEDENVERGADERING

VERSLAG ALGEMENE LEDENVERGADERING VERSLAG ALGEMENE LEDENVERGADERING Datum : 01-06-2015 Locatie : NH-Hotel Tijd : 20.00 22.05 uur Present : Zie overzicht blz. 8 1. Opening en vaststellen van de agenda: Om 20.00 uur opent de voorzitter de

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 18 MAART 2013

NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 18 MAART 2013 NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 18 MAART 2013 Aanwezig : *de heren P. Brugman (voorz.), H. Wiedijk (secr.), J. Kerkman (pnnm.), T. Timmermans, F. Hoenderdos *de dames T. Boddaert

Nadere informatie

Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010

Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010 Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010 Aanwezig: Betty Groot (voorzitter) Anna van der Plas-D Apice (secretaris) Ria Hes Ingrid Stroet Jacqueline van der Neut Jan Toet Richard Saelman Esther

Nadere informatie

Verslag van de Bestuursvergadering van HuurdersBelangenVereniging Valkenswaard Op 7 september2015 In De Hofnar te Valkenswaard. Aanvang 19.

Verslag van de Bestuursvergadering van HuurdersBelangenVereniging Valkenswaard Op 7 september2015 In De Hofnar te Valkenswaard. Aanvang 19. Valentijndal 3 5551 CT Valkenswaard Tel. 0402019753 Website: www.hbvvalkenswaard.nl email: info@hbvvalkenswaard.nl Verslag van de Bestuursvergadering van HuurdersBelangenVereniging Valkenswaard Op 7 september2015

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer Mw. F. Fikry Mw. H. Sijm-Wissink

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. Notulen MR vergadering 18 mei 2015 Aanwezig: Michiel, Sanne, Joep, Annet, Natascha, Ellen en Marielle. Afwezig: --- Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 31 mei 2015 1. Welkom: Michiel heet iedereen

Nadere informatie

Anke spreekt het voornemen uit om de vergaderingen dit schooljaar niet langer dan 1 uur te laten duren.

Anke spreekt het voornemen uit om de vergaderingen dit schooljaar niet langer dan 1 uur te laten duren. OuderVereniging Cortemich E-mail OV: ov-cortemich@hotmail.nl Notulen Datum: 9 september 2015 Onderwerp: OV bestuursvergadering Aanwezig: Anke Willems, Yvonne Sweers, Yvonne Hermans, Rob Vinken, Sanserai

Nadere informatie

VERSLAG MR-VERGADERING DE ARK & DE ARK VAN NOACH

VERSLAG MR-VERGADERING DE ARK & DE ARK VAN NOACH Aan: Leden van de Medezeggenschapsraad VERSLAG MR-VERGADERING DE ARK & DE ARK VAN NOACH Datum: 20 april 2015 Locatie: De Ark van Noach Aanwezig: Paul Swart(voorzitter), Ingrid Meijers(notulen), Benthe

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22.00 uur CONCEPT NOTULEN MR -VERGADERING 6 oktober 2015 Aanwezig: Liesbeth Bult, Marie-José Jaspers,

Nadere informatie

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.!

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.! Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen. Aanwezig: Dick van Zanten (voorzitter), Vincent Stapper (secretaris), Hanney Plugge,

Nadere informatie

VERSLAG MR-VERGADERING DE ARK & DE ARK VAN NOACH

VERSLAG MR-VERGADERING DE ARK & DE ARK VAN NOACH Aan: Leden van de Medezeggenschapsraad VERSLAG MR-VERGADERING DE ARK & DE ARK VAN NOACH Datum: 8 januari 2015 Locatie: De Ark van Noach Aanwezig: Paul Swart (voorzitter), Ingrid Meijers (notulen), Benthe

Nadere informatie

Datum: 28 augustus Rolf de Folter (voorzitter), Mineke Boon, Wim van Krimpen, Bram Schep, Harry Struik en Monica Tanis (leden) Aanwezig

Datum: 28 augustus Rolf de Folter (voorzitter), Mineke Boon, Wim van Krimpen, Bram Schep, Harry Struik en Monica Tanis (leden) Aanwezig DEEFFIINIITTIIEEFF VEERSSLLAG VEERGADEERIING WMO ADVIIEESSRAAD Datum: 28 augustus 2017 Aanwezig Te gast Rolf de Folter (voorzitter), Mineke Boon, Wim van Krimpen, Bram Schep, Harry Struik en Monica Tanis

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 30 januari 2012

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 30 januari 2012 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 30 januari 2012 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Jolande Hondius Y Team Coby Markerink N Team Edwin Snel Y Ouder Cilia van Veen Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. Notulen MR vergadering 23 maart 2015 Aanwezig: Michiel, Sanne, Joep, Annet, Natascha en Marielle. Afwezig: Ellen Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 1 april 2015 1. Welkom: Michiel heet iedereen

Nadere informatie

BURGERPARTICIPATIERAAD Wmo Grave Secretariaat: Els van Koolwijk Tijmlaan 17 5361 PE Grave E-mail: els_vankoolwijk@hotmail.com

BURGERPARTICIPATIERAAD Wmo Grave Secretariaat: Els van Koolwijk Tijmlaan 17 5361 PE Grave E-mail: els_vankoolwijk@hotmail.com BURGERPARTICIPATIERAAD Wmo Grave Secretariaat: Els van Koolwijk Tijmlaan 17 5361 PE Grave E-mail: els_vankoolwijk@hotmail.com Definitieve notulen van de vergadering van de Burgerparticipatieraad Wmo Grave

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Datum: vrijdag 29 oktober 2010 Plaats: Utrecht, Restaurant de Hoge Weide, ontvangst om 19.30 uur Aanwezig: het bestuur: Lenno Maris (voorzitter),

Nadere informatie

GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Notulen vergadering GMR Maandag 30 januari 2012 Locatie: o.b.s. De Vuurvogel aanwezig/afwezig Ouders Personeel Overig Bert van Beek Janneke Hilbrands later Paul

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Tevens aanwezig Mw. J.

Nadere informatie

MR de Tafelronde NOTULEN

MR de Tafelronde NOTULEN MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 25 JUNI 2013 PLAATS:AMERSFOORT NOTULIST VOORZITTER AANWEZIGEN Henk Hans, Henk,, Martijn, Agnes, Jeroen, Koen Agenda: Welkom MR gedeelte: Mededelingen Ingekomen post Vaststellen

Nadere informatie

Verzoek om de notulist voortaan te vermelden op de agenda. 6> navragen van zittingstermijn door voorzitter

Verzoek om de notulist voortaan te vermelden op de agenda. 6> navragen van zittingstermijn door voorzitter MR VERGADERING JOZEFSCHOOL Datum: 10 januari 2017 Aanwezig: Elles (mt), Angelica (secr.), Jaco, Mascha, Marleen(vz), Cindy, Jane (notulist). Afwezig met bericht: Richard en Diane sluit zich na de pauze

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP dinsdag 20 november 2001 OM UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP dinsdag 20 november 2001 OM UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP dinsdag 20 november 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Mw. L.P.C.M. Barské-van

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine Notulen MR vergadering 29 maart 2016 Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine 1. Opening. Bart opent de vergadering. De notulen van 4

Nadere informatie

Er is nog geen reactie op de vacature voor notulist GMR. Er wordt gekeken of er iemand extern ingehuurd kan worden.

Er is nog geen reactie op de vacature voor notulist GMR. Er wordt gekeken of er iemand extern ingehuurd kan worden. Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad Plateau Assen Notulen GMR Maandag 13 maart 201 Locatie: o.b.s. Het Sterrenschip Oudergeleding Personeelsgeleding Overig Nick Bruins X Carola Iterson X Paul Moltmaker

Nadere informatie

NOTULEN STAK FUNDA 2012

NOTULEN STAK FUNDA 2012 NOTULEN STAK FUNDA 2012 Notulen van de vergadering van Certificaathouders van Funda d.d. 23 april 2012 van 13.30-14.30 uur te Amsterdam, Wyndham Apollo Hotel Aanwezig namens Stichting Administratiekantoor

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 2 april 2013

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 2 april 2013 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 2 april 2013 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Coby Markerink Y Team Remy Janssen Y Ouder Sven Peters Y Ouder Danielle Lambour Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast,

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast, Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: 22 januari 2015 Aanwezig: (voorzitter), Archie (penningmeester), Frauke (secretaris), Susan, Yolanda, Melanie, Patricia, Christian, Nicole (bestuursleden),

Nadere informatie

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Datum: 19 november 2014. Locatie: Wijkcentrum Stervoorde. Aanvang: 19.30 uur. Aanwezig: Andy Kooy, Frans Kalse (penningmeester), Fredo Bokhorst,

Nadere informatie

01. Opening / Welkom Chantal opent de vergadering en heet iedereen welkom.

01. Opening / Welkom Chantal opent de vergadering en heet iedereen welkom. Actie en besluitenlijst GMR-vergadering Datum: 25 juni 2018 Aanwezig: Afwezig: Notulen: Chantal Pijls (voorzitter), Melanie Verbeek, Richard de Wilde, Angèle Gubbels, Marc van der Meulen en Stephan Gerards

Nadere informatie

Verslag. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. 2. Vaststelling agenda De agenda wordt vastgesteld.

Verslag. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. 2. Vaststelling agenda De agenda wordt vastgesteld. Verslag Bijeenkomst : Cliëntenraad Beuningen Datum : 10 december 2018 Tijd : 19.30-21.30 uur Locatie : Kamer 17 Voorzitter : Jan Revenberg Notulist : Thea Verduijn-Otten Kenmerk : INT18.0948 Kenmerkcode

Nadere informatie

NOTULEN WBT SOEST-ZUID

NOTULEN WBT SOEST-ZUID Naam: Functie Aan- Af- Wezig/reden 1. Bert Paalman (BP) Voorzitter X 2. Jeroen Verhoof (JV) Penningm. X 3. Ilse Uyland (IU) Alg.lid X 4. Vacature Alg.lid 5. Roel van Dooremaal (RvD) Lid/Notulist X 6. Niels

Nadere informatie

Graag notulen en beleidstukken minstens een week voor de vergadering aanleveren> secretaris

Graag notulen en beleidstukken minstens een week voor de vergadering aanleveren> secretaris Notulen Mr vergadering maandag 12 juni 2017 Aanwezig: Marleen Goumans (vz), Daphne Sprenkling (dir.), Elles Scholtes (MT lid), Angelica van Winden (secr.), Diane van Deutekom, Mascha van der Wilk, Cindy

Nadere informatie

Dorpsraad Lieshout. Verslag vergadering 25 januari :30 uur

Dorpsraad Lieshout. Verslag vergadering 25 januari :30 uur Verslag vergadering 25 januari 2012 19:30 uur Aanwezig: Penningmeester B. Jansen, H. Bevers, C. Verbakel, N. Mollet, D. van den Heuvel, Secretaris M. Hubrechsen, Voorzitter J. Segboer, J. Nijland (later

Nadere informatie

VERSLAG. 4. Bestuursrapportage Doel/beslispunt(en): de leden van het algemeen bestuur wordt gevraagd: 1. De concept-bestuursrapportage te bespreken.

VERSLAG. 4. Bestuursrapportage Doel/beslispunt(en): de leden van het algemeen bestuur wordt gevraagd: 1. De concept-bestuursrapportage te bespreken. VERSLAG Vergadering: Algemeen Bestuur RUD Utrecht Vergaderdatum: 11 december 2014 Deelnemers: Provincie Utrecht Gemeente Amersfoort de heer R. de Vries (voorzitter) de heer M. Tigelaar Gemeente Baarn Mevrouw

Nadere informatie

Concept verslag COVM-vergadering van 11 september Opening en mededelingen

Concept verslag COVM-vergadering van 11 september Opening en mededelingen Concept verslag COVM-vergadering van 11 september 2014. 1. Opening en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heeft geen mededelingen. Secretaris vermeldt dat er naast een aantal afmeldingen,

Nadere informatie

1. Opening. 2. Vaststellen agenda

1. Opening. 2. Vaststellen agenda Notulen MR 12 juni 2013 20.00u - 22.30u, Basisschool t Palet Aanwezig: M-A, Bas, Ronald, Mieke, Bo, Rianne, Gemma Gast: vandaag is Edwin erbij, hij kijkt mee of de MR iets voor hem zou zijn. Wat later:

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. 2. Mededelingen: Geen.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. 2. Mededelingen: Geen. Notulen MR vergadering 2 november 2015 Aanwezig: Sanne, Michiel, Annet, Folkert en Marielle. Afwezig: Natascha en Ellen Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 15-11-2015 1. Welkom: Michiel heet

Nadere informatie

(10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1. concept verslag wijkraad Noordoost

(10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1. concept verslag wijkraad Noordoost (10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1 verslag Dienst Wijken Wijkbureau Noordoost Gemeente Utrecht Postbus 8395 3503 RJ Utrecht Telefoon: 030-286 39 40 Fax: 030-286 39 44 Bijeenkomst:

Nadere informatie

Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief. Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman, Bennie Nibbeling en Bennie Vonk.

Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief. Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman, Bennie Nibbeling en Bennie Vonk. Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief Datum vergadering: 4 september 2007 Aanvang: 20:00 uur Locatie: KBC, kamer 1 Aanwezig: Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman,

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering

Notulen MR-vergadering Notulen MR-vergadering Maandag 23 november 2015 Tijd: 19:30 21.30 uur Voorzitter: Notulist: Aanwezig: Udo van der Groen Guido Crijns Udo van der Groen, Guido Crijns, Noortje Goemans, Jos de Doelder, Lotte

Nadere informatie

Notulen medezeggenschapsraad t Getij

Notulen medezeggenschapsraad t Getij Notulen medezeggenschapsraad t Getij Donderdag 4 februari 2016 Aanwezig : Konrad van de Velde, Mirjam Goense, Sandra Goossen, Bas Gijsel, Wendy van Waes, Joost van Wijk en Diana Bogaert Namens directie

Nadere informatie

NOTULEN GMR. Datum: donderdag 27 maart 2014. It Haskerfjild in Joure

NOTULEN GMR. Datum: donderdag 27 maart 2014. It Haskerfjild in Joure NOTULEN GMR Datum: donderdag 27 maart 2014 Aanvang: 19.30 uur Locatie: It Haskerfjild in Joure Aanwezig: Corrie Cornelder Karien Dijk (voorzitter) Eddy Libbenga Minke Prinsen Aafje Terlaak Poot Elly Vegt

Nadere informatie

3. Notulen vergadering 15 januari en actiepunten (bijlage)

3. Notulen vergadering 15 januari en actiepunten (bijlage) Aanwezig Afwezig Directie Locatie Bas ter Weel (voorzitter), Marian Pronk, Nienke Weelink, Ronkje Voogt, Ria van Eede, Marian Sempel, Mirjam Post, Clarissa Pahud de Mortanges, Jolanda Topfer, Simone Schreurs,

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 12 september 2016 om uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 12 september 2016 om uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 12 september 2016 om 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezig: Hans Hofs, Anita Derksen, Ellen van Hierden, Anita Gerritsen, Susan Dikker, Carlo Heuveling,

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Seb Goezinnen Hans Nijhuis (voorzitter) Hallegraeff (namens het team) Mascha van Trier Angelique Hogeveen

Nadere informatie

Verslag Agendacommissie 19 juli 2016

Verslag Agendacommissie 19 juli 2016 Verslag Agendacommissie 19 juli 2016 Aanwezig: W. Buijs Glaudemans (voorzitter), B van de Burgt, I. van Dinther, J. van Orsouw, H. Renders, M. Zondag (i.p.v. H. Smits), D. Warris, H. Wijnstekers, J. Zoll,

Nadere informatie

Notulen Werkgroep Eerbeek

Notulen Werkgroep Eerbeek Notulen Werkgroep Eerbeek Datum: 19 maart 2009 Locatie: Café Spoorzicht, Eerbeek Vergadering: 2 Aanwezig: Rudi Theunissen, Bas Assink, Marina Propadalo (Kuiper Compagnons), Hein Reusken, Casper Heine,

Nadere informatie

Gemeente Noord-Beveland

Gemeente Noord-Beveland Agenda Jongerenraad Uitnodiging voor de vergadering op dinsdag 2 maart 2010 19:00 uur, locatie Wissenkerke Voorzitter : Marijn Vuijk 1 Opening De voorzitter opent de vergadering om 19.00 uur. 2 Mededelingen

Nadere informatie

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Datum: 18 december 2013. Locatie: Wijkcentrum Stervoorde. Aanvang: 19.30 uur. Aanwezig in alfabetische volgorde: Frans Kalse (penningmeester),

Nadere informatie

Notulen Medezeggenschapsraad ombs ZieZo

Notulen Medezeggenschapsraad ombs ZieZo Plaats: ombs ZieZo Tijd: 19.00 21.00 uur, na afloop sluiten we af in de Lantaern Datum: dinsdag 1-7-2014 Uitgenodigd: leden MR, directeur Afmelding: Marleen, Peter (afgemeld) en Cas (geen afmelding, schuift

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering 17 juni 2008

Verslag Algemene Ledenvergadering 17 juni 2008 Albertdonk 4 4707 XZ Roosendaal Tel. 0165-55 59 15 Fax. 0165-52 77 34 Postbus 1378 4700 BJ Roosendaal Verslag Algemene Ledenvergadering 17 juni 2008 Van: Farida Ouahssain Datum: 17 juni 2008 Aan: Algemene

Nadere informatie

Actie: Nota GMR lezen Bestuurlijk samengaan vragen over deze nota doorsturen aan Lisanne en

Actie: Nota GMR lezen Bestuurlijk samengaan vragen over deze nota doorsturen aan Lisanne en MR Blinkertschool Soort vergadering MR 2 Plaats: Blinkertschool Arnhem Datum: 1 oktober 2015 Tijd: 19.30u - 21.30u Notulist: Aanwezig: Bart, Haydar, Lisanne, Sophie, Breezandpad 5 6843 JM Arnhem Telefoon

Nadere informatie

Actiepunten-/besluitenlijst Overlegvergadering Medezeggenschap de Zorgboog

Actiepunten-/besluitenlijst Overlegvergadering Medezeggenschap de Zorgboog Naam: Overleg Ledenraad medezeggenschap de Zorgboog Datum, tijdstip: Donderdag 1 februari 2018 Locatie: Vergaderruimte Gezondheidscentrum Brandevoort, de Plaetse 88 - Helmond Deelnemers De heer J. Brouwers,

Nadere informatie

Notulen vergadering MR

Notulen vergadering MR Notulen vergadering MR Datum: 28 maart 2017 Tijd: 20:00 uur Locatie: RKBS Sint Jan, Dongen Aanwezig: Leerkrachten: Iris, Marieke Ouders: Ingrid, Inge (voorzitter), Barbara Vanuit GMR: Mark Wempe Verslag

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering

Notulen MR-vergadering Notulen MR-vergadering Datum: 18 september 2013 1. Welkom Aanwezig zijn Carola, Hanneke, Ronald,,, Anke, Suzanne en Tiny. Suzanne zal per 1 mei Tiny opvolgen in de MR en wil zich graag ook in deze taak

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 13 april 2010

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 13 april 2010 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAADVERGADERING 13 april 2010 Aanwezig Rol Ingrid Nauta Y Team Joost Stekelenburg N Team Edward Kleinjan Y Secretaris Michel v.d. Meulen Y Ouder Anja Brugman Y Ouder Wim Boog Y

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 november 2009. nummer 48

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 november 2009. nummer 48 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 24 november 2009 nummer 48 A.B. Blase, A.L. Cardon, S.J. Veerman, C.E.J. Leeuwis, A.M. van den Berg, burgemeester wethouder

Nadere informatie

faculteit ruimtelijke wetenschappen

faculteit ruimtelijke wetenschappen faculteit ruimtelijke wetenschappen faculteitsraad notulen Faculteitsraadsvergadering Datum en tijd 14 januari 2016, 11.00-13.00 uur Aanwezig Erik, Gerd Weitkamp, Wim Meester, Elroy van Ostheim, Ronald

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 25 september 2013

Notulen MR vergadering 25 september 2013 Notulen MR vergadering 25 september 2013 Opening Ronald opent de vergadering om 19.15 uur en heet allen welkom. Aanwezigen: Mary Ann, Ronald, Rianne, Bo, Edwin, Noortje, Mieke en René Afwezig: Gemma is

Nadere informatie

- MR-actueel nr. 3, maart 2014 - MR magazine nr. 2 maart 2014 - MR magazine nr. 3 mei 2014 - Info MR nr.1 maart 2014

- MR-actueel nr. 3, maart 2014 - MR magazine nr. 2 maart 2014 - MR magazine nr. 3 mei 2014 - Info MR nr.1 maart 2014 Plaats: ombs ZieZo Tijd: 19.30 21.30 uur, Datum: woensdag 21-5-2014 Uitgenodigd: leden MR, directeur Afmelding: Jan Provily Notulist: Anja 1. Vaststellen agenda 2. Post / mededelingen 5 minuten 3. Notulen

Nadere informatie

Aanwezig: mevrouw Graven (Ria), de heer Statema (Bert), mevrouw Vrolijks (Dorien), mevrouw White-Roga (Jovanka) en mevrouw Willems (Christine)

Aanwezig: mevrouw Graven (Ria), de heer Statema (Bert), mevrouw Vrolijks (Dorien), mevrouw White-Roga (Jovanka) en mevrouw Willems (Christine) Verslag Bijeenkomst : Cliëntenraad Beuningen Datum : 21 januari 2019 Tijd : 19.30-21.00 uur Locatie : kamer 17 Voorzitter : Jan Revenberg Notulist : Thea Verduijn-Otten Kenmerk : INT19.0103 Kenmerkcode

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van het wijkoverleg Ridderkerk Centrum

Verslag van de vergadering van het wijkoverleg Ridderkerk Centrum Verslag van de vergadering van het wijkoverleg Ridderkerk Centrum Datum: Donderdag 21 september 2017 Locatie: Gemeentehuis, vergaderkamer A 104, Koningsplein 1, 2981 EA Ridderkerk Aanwezigen: Stevenson,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VERGADERING DD. 10 NOVEMBER

NOTULEN VAN DE VERGADERING DD. 10 NOVEMBER NOTULEN VAN DE VERGADERING DD. 10 NOVEMBER 2016 Aanwezig : Marlies Burm (voorzitter), Otto Vosveld (secretaris), Kees de Kooning (penningmeester/vice-voorzitter), Nadya Gromyko, Marc van Mol, Eugene Verstraeten

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 15 juni 2010

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 15 juni 2010 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 15 juni 2010 Aanwezig Rol Ingrid Nauta Y Team Joost Stekelenburg Y Team Edward Kleinjan Y Secretaris Michel v.d. Meulen Y Ouder Anja Brugman Y Ouder Wim Boog Y

Nadere informatie

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 17 november 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 17 november 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 17 november 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Nr. Ontwer per of afzende r Onderwerp Aanwezig: J.H, L. v W, B. d G, M.

Nadere informatie

VERSLAG ALGEMENE LEDENVERGADERING

VERSLAG ALGEMENE LEDENVERGADERING VERSLAG ALGEMENE LEDENVERGADERING Datum : 13-12-2017 Locatie : NH-Hotel Tijd : 20.00 22.15 uur Present : Zie bijgaand. 1. Opening en vaststellen van de agenda: Om 20.00 uur opent de voorzitter de vergadering.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering p.a. Strijthagerweg 10 donderdag 04-09-2008 6372 AC Landgraaf Tijd:19:30-22.00 uur

Notulen MR-vergadering p.a. Strijthagerweg 10 donderdag 04-09-2008 6372 AC Landgraaf Tijd:19:30-22.00 uur MR OBS Harlekijn Notulen MR-vergadering p.a. Strijthagerweg 10 donderdag 04-09-2008 6372 AC Landgraaf Tijd:19:30-22.00 uur mr@obsharlekijn.net Plaats: directiekamer Aanwezig waren: MR-leden: ouders: Nicole

Nadere informatie

NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 7 DEC.

NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 7 DEC. NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 7 DEC. 2017 Aanwezig: Afwezig: Igor Martin (voorzitter), Ester den Otter, Hans Nuhn, Martin Romeijn, Hannie Roosen, Judith Aust, Jeroen Verhoeven, Sander Pustjens, Marie-

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING DEN HELDER

VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING DEN HELDER Datum: 14 juni 2016. Plaats: Vergaderzaal kantoor VBM te Den Helder. Bestuur: D. Warnars (Voorzitter) W.J. Sanders. (secretaris) M. Huijsman. B. van Uggelen. (verhinderd) VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Datum: zaterdag 7 november 2009 Plaats: Utrecht, Restaurant de Hoge Weide, ontvangst om 16.00 uur Aanwezig: het bestuur: Lenno Maris (voorzitter),

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad ombs ZieZo

Medezeggenschapsraad ombs ZieZo Plaats: ombs ZieZo Tijd: 19.30 21.30 uur, Datum: woensdag 16-9-2014 Uitgenodigd: leden MR, directeur Afmelding: Cas Marleen heeft zich teruggetrokken als lid van de MR Anja komt later (sluit aan om 19.40

Nadere informatie

Notulen MR. Agenda mr vergadering

Notulen MR. Agenda mr vergadering Notulen MR Voor : Janneke van den Berg, Janneke de Jong, Haico van Deijne, Bruce Vork, Jeroen vd Cruijsen, Maartje Daverveld, Van : Janneke van den Berg/ Haico van Deijne Onderwerp : Bijlage : Concept

Nadere informatie

Verslag Werkcomité vergadering 10 april 2014

Verslag Werkcomité vergadering 10 april 2014 Visstandbeheercommissie De Stichtse Rijnlanden Secretaris: Hofman Stoombootweg 39, 1035 TT Amsterdam Tel: 020-6828040, Email: hofman@aquamarien.nl Verslag Werkcomité vergadering 10 april 2014 Aanwezig:

Nadere informatie

notulen 5e MR vergadering schooljaar

notulen 5e MR vergadering schooljaar : 17-04-2018 tijd: 19.30 uur plaats: CBS De Vrijenburg notulen 5e MR vergadering schooljaar 2017 2018 aanwezig: afwezig: notulist: Leonie Kasten (secretaris, pg), Margreeth Barendregt (pg), René Zevenbergen

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering op

Notulen MR-vergadering op Notulen -vergadering op 20-9-2018 1. Opening en vaststellen van de agenda De voorzitter opent de vergadering. 2. Mededelingen en ingekomen stukken Schoolgids Examenreglement ter instemming ter instemming

Nadere informatie

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 9 april 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid),

Nadere informatie

Notulen vergadering MR

Notulen vergadering MR Notulen MR Vergaderdatum: 21-11-2017 Tijd: 19.30 uur Vergaderlocatie: BS St. Bavo Voorzitter: Yvonne Secretaris: Bas Notulist: Aanwezig Afwezig Ad Buckens Ad Buckens, Arianne Thijssen, Bas van Dijck, Femke

Nadere informatie

Verslag: Dorpsraad Ooltgensplaat

Verslag: Dorpsraad Ooltgensplaat Verslag: Dorpsraad Ooltgensplaat Datum: Donderdag 14 oktober 2014 Locatie: MFC t Centrum, Ooltgensplaat Tijd: 19.30-22.00 Aanwezig: Hans Bal, Bram den Exter, Harry Scheermeijer, Bas de Vos (notulen), Gerrie

Nadere informatie

GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Notulen vergadering GMR Maandag 9 februari 2015 Locatie: o.b.s. De Vuurvogel Aanwezig/afwezig Ouders Personeel Overig Frank Broomans x Marcel Hofstee Afw. Paul Moltmaker

Nadere informatie

Goof de Vor, voorzitter; Jeanine Schaling, secretaris; Willem de Groote; Jan Maasland; Sophia Veldhuizen; Stephan Bouman; Nel Kroese-Westerhof

Goof de Vor, voorzitter; Jeanine Schaling, secretaris; Willem de Groote; Jan Maasland; Sophia Veldhuizen; Stephan Bouman; Nel Kroese-Westerhof Betreft: Dinsdag 22 januari 2013 Aanwezig: Afwezig mk: Afwezig zk: Goof de Vor, voorzitter; Jeanine Schaling, secretaris; Willem de Groote; Jan Maasland; Sophia Veldhuizen; Stephan Bouman; Nel Kroese-Westerhof

Nadere informatie

Het Kompas, Kofschipstraat 11, 1826 CG Alkmaar, 072-5614660

Het Kompas, Kofschipstraat 11, 1826 CG Alkmaar, 072-5614660 Het Kompas, Kofschipstraat 11, 1826 CG Alkmaar, 072-5614660 Notulen vergadering MR 9 september 2015 Aanwezig namens de ouders: Idema, Carola Nieborg ( voorzitter), Esther Oudes Aanwezig namens de leerkrachten:

Nadere informatie

Verslag vergadering 24 april 2019

Verslag vergadering 24 april 2019 Secretaris: G. Kootstra Zegge 2 8265 CL Kampen T: 038-3318269 E: adviesraadmo@kampen.nl W: adviesraadmokampen.nl Verslag vergadering 24 april Datum: woensdag 24 april Plaats: Stadhuis Kampen, vergaderkamer

Nadere informatie

Notulen. Agenda. 1 Opening. 2 Notulen vergadering 9 mei Pagina 1 van 5

Notulen.   Agenda. 1 Opening. 2 Notulen vergadering 9 mei Pagina 1 van 5 Notulen Datum: 13 juni 2017 Locatie: Oostdam te Goedereede Aanwezig: Desirée van Halewijn, William Tanis, Linda Hobbel, Adam van Heest, Afwezig: Erna de Jong Datum volgende vergadering: 6 september 2017

Nadere informatie

Lucinda Klasen, Leonie Thole, Jolanda Wiegers, Chantal, Trudie Wijnhold (PG)

Lucinda Klasen, Leonie Thole, Jolanda Wiegers, Chantal, Trudie Wijnhold (PG) MEDENZEGGENSCHAPSRAAD OBS DE BASCULE Notulen vergadering dinsdag 9 februari 2016 AANWEZIG. Lucinda Klasen, Leonie Thole, Jolanda Wiegers, Chantal, Trudie Wijnhold (PG) Peter Koops, Michiel Smit, Christian

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Datum: 15-09-2014 Tijd: 20:00 21:50 uur Locatie: teamkamer Aanwezig: Directie: Teamgeleding: Oudergeleding: Afwezig: Directie: Teamgeleding: Oudergeleding:

Nadere informatie