Verslag Jeugdraad 08/03/2010

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag Jeugdraad 08/03/2010"

Transcriptie

1 G em eentebestuur Laarne Dienst Vrij e T ijd & Jeugd Dorpstraat Laarne Tel. 09/ Gsm. 0479/ Fax. 09/ jeugd.cultuur@laarne.be Contactpersoon: Bruno Smet Ref /08/JR Verslag Jeugdraad 08/03/2010 Aanwezig: Jan Hanselaer (Muziekatelier), Lieven Block (Muziekatelier), Sammy De Rycke (Klik), Lisa Van den Abeele (KAJ), Tina Van Wassenhove (KAJ), Pieter Willems (CD&V), Kristijn Soetaert (Rollebolle), Kaat Van Damme (Rollebolle), Marijke De Veirman (KSJ), Ward Roels (Chiro), Onbekende aanwezige (Chiro), Kristof Dauwe (Sjatoo), Christophe Van der Elst (Sjatoo), Ignace De Baerdemaeker (Burgemeester), Bruno Smet (dienst vrije tijd & jeugd), Laura Vanhercke (dienst vrije tijd & jeugd) Verontschuldigd: Thomas Cackebeke (Bokal), Liesbeth Cackebeke (voorzitter), Jacob Vermeulen (Once Upon A Festival), Sven Goderis (KSJ), Kimberley Dhondt (KSJ) 1. Oe is t? De Chiro kan terugkijken op een geslaagde fuif - zonder ambras! Er was wel minder volk dan vorig jaar. Het Jeugdhuis draait goed. Ze hebben er ondertussen een tweede comedynight opzitten. Het was rustiger, maar de sprekers waren zeer goed. Met de KAJ gaat alles goed. Het weekend in Nieuwpoort was geslaagd. Ook bij de KSJ loopt alles op wieltjes. Ze zijn tevreden over de KSJ-kwis, en kijken nu al verder uit naar het spaghettiavond. Daarnaast gaan ze volgend weekend en twee weken erna op kamp. Bij Muziekatelier draait alles goed. Het etentje is ondertussen gepasseerd, en er wordt tevreden op teruggekeken. Bij Rollebolle is alles in gang geschoten. Het animatorenweekend is weer geslaagd, en de eerste vergaderingen en voorbereidingen staan gepland. De mensen van Once Upon A Festival (OUAF) hebben net een goede vergadering achter de rug op het gemeentehuis. Verder melden zij dat de reclamecampagne volgende week uit de startblokken schiet (helpers zijn nog steeds welkom). Ook zijn zij nog op zoek naar sjorhout.

2 2. Jumélagecomité Vorige vergadering kregen we bezoek van het Jumelagecomité. Van 1 t.e.m 4 juli komt een jeugdkoor uit Hongarije op bezoek, en de vraag werd gesteld of er jeugdverenigingen geïnteresseerd zijn een activiteit uit te werken voor de jongeren. Het Muziekatelier wil onze gasten graag ontvangen op zondagvoormiddag. Op de planning staat samen zingen en een aperitiefje drinken. Wel willen zij de adresgegevens van het koor/dirigent. De vraag is ook of het Hongaars koor dit zelf ziet zitten? Voor de andere geïnteresseerde verenigingen ligt het weekend slecht geplaatst om een activiteit uit te werken. Zowel Rollebolle als de KSJ zijn druk bezig met voorbereidingen, terwijl de Chiro al op kamp vertrokken is. Dit alles geven we door aan Etienne van het Jumelagecomité. 3. Nieuwe voorzitter Onze huidige voorzitter Liesbeth Cackebeke wil een van de volgende vergaderingen de fakkel doorgeven. We zoeken dus een nieuwe voorzitter(ster)! o Wat moet een goede voorzitter allemaal kunnen? Eerst en vooral de vergadering leiden Daarnaast verwachten we ook nog dat onze voorzitter goed kan bemiddelen, volk warm maken voor ideeën en acties, en dat hij/zij in overleg met de dienst vrije tijd en jeugd de agenda kan opstellen. Met andere woorden, een veelzijdige functie met veel afwisseling en ambiance! Het voorzitterschap kan altijd een duobaan zijn, voor het geval iemand dit op zichzelf niet zou zien zitten Daarnaast zijn we ook op zoek naar een nieuwe penningmeester, ter vervanging van Steven. Liesbeth en Steven hebben als enigen volmacht over de rekeningen, dus als zij beiden stoppen, moeten er opnieuw een aantal paparassen getekend worden. o Wat moet een goede penningmeester allemaal kunnen? Eerst en vooral moet de ideale kandidaat goed kunnen tellen en rekenen Daarnaast moet hij/zij bereid zijn een aantal paperassen te ondertekenen bij de bank en daarmee een engagement aan te gaan. De penningmeester is trouwens ook verantwoordelijk voor de bankkaart! Het vlot bijhouden van de rekening gebeurt in samenwerking met de dienst vrije tijd en jeugd. Kristof Dauwe van Sjatoo stelt zich alvast kandidaat als voorzitter. Als er nog kandidaten zijn kunnen die zich tegen de volgende bijeenkomst nog melden. Tegen dan regelen we de nieuwe verkiezingen

3 4. Het fuifbeleid Op 2 maart was er een vergadering van de werkgroep Zonaal Fuifbeleid, samen met Wetteren en Wichelen. De bedoeling van dit overleg is om tussen de 3 gemeenten uit de politiezone afspraken te maken voor het organiseren en aangeven van fuiven en evenementen. Voorbeelden zijn: eenzelfde geluidsnorm, afspraken rond aanplakborden, stewards,... De vergadering ging enerzijds over geluidsmeting en geluidsnormen (deze zullen vermoedelijk ook worden toegepast op OUAF), anderzijds ging het ook over geluidsbegrenzers. Verder wordt er nagedacht over een evenementencel per gemeente, met als doel mogelijke problemen beter in te schatten en op te lossen. Wetteren start vanaf eind maart met vormingen voor fuifcoaches. In Laarne zal dit ten vroegste in het najaar starten. We krijgen een nieuwe zonechef vanaf 1 april. Met de nieuwe zonechef verwachten we alleszins een nieuwe dynamiek in verband met het zonale evenementenbeleid. De nieuwe zonechef was vroeger werkzaam in het Meetjesland, waar hij op dit vlak al heel wat ervaringen heeft opgedaan. We wachten het fiat van de nieuwe zonechef en de verdere ontwikkelingen van de werkgroep zonaal fuifbeleid af om ons eigen feestcharter definitief goed te keuren. Op die manier kunnen we voldoende rekening houden met de afspraken binnen de politiezone. Wordt vervolgd 5. Nieuwe website Op 15 maart wordt de nieuwe website officieel voorgesteld. De algemene website en de deelsites worden voorgesteld, alsook de UiT-kalender, de verenigingengids en het E-loket. Daarnaast worden de recente wijzigingen in het reglement doorgegeven. Alle activiteiten kunnen vanaf 15 maart ingevoerd worden via de UiT-kalender. Deze worden dan gepubliceerd op de website, waardoor ze niet alleen zichtbaar zijn voor Laarne, maar ook voor gans Vlaanderen. Iedereen kan zijn vereniging aanmelden in de verenigingengids via een standaardinvulformulier. Op deze manier kunnen we een nieuwe database aanleggen met alle (recente) gegevens van de verschillende verenigingen! Vanaf 16 maart kan iedereen met volle genot en vreugde zelf op de vernieuwde website surfen. De deelsite jeugd kan je ook apart bereiken via We willen hier ook een oproep doen om alle aanvragen voor de Skala 2011 binnen te brengen voor 31 maart 2010! Dan kunnen we beginnen met het opstellen van de kalender voor volgend jaar.

4 6. Varia Buitenspeeldag: De buitenspeeldag is een initiatief van de Vlaamse overheid en Nickelodeon om alle kinderen aan te zetten tot buiten sporten en spelen. De gemeenten zijn vrij om deze dag te organiseren en in te vullen. De buitenspeeldag valt dit jaar op 31 maart We hebben beslist om niet mee te doen aan deze editie van de buitenspeeldag om verschillende redenen; de buitenspeeldag valt op een woensdagnamiddag, waardoor verenigingen zich moeilijker kunnen vrijmaken, ook door de lancering van de nieuwe website en de korte tijdspanne hebben we beslist het niet te doen. De vraag kwam of de sportdienst het project niet wilde trekken. Bij navraag vertelde Peter dat hij het project aan zich laat voorbijgaan, maar eventueel volgend jaar wel mee op de kar wil springen. Karuur: Karuur is een organisatie die jeugdraden ondersteunt. Zij organiseren een regionale jeugdraadbijeenkomst op 15 maart in Merelbeke. Marijke, Jan, Kristof en Lieven zien het alleszins zitten om mee te gaan. Wie nog mee wil, mag altijd nog een seintje geven! Best tegen ten laatste dinsdag 23 maart Tennisplein Kalken; Er werd vanuit de jeugd al dikwijls gevraagd naar herstellingen aan het tennisveld (wortels groeien onder het terrein, net is onvoldoende gespannen, ). Het idee om dit terrein om te bouwen naar een multisportveld - zoals aan de sporthal te Laarne - spreekt dan ook sterk aan. Een dergelijk multisportveld is namelijk vrij robuust van constructie en relatief goed bestand tegen vandalisme - wat een vaak terugkerend probleem is op het speelterrein. De jeugdraad heeft reeds gevraagd om de mogelijkheid tot tennissen te behouden, naast of geïntegreerd in een multisportveld. Volgens de burgemeester kunnen de verschillende ideeën samengevoegd worden. Verder was er een idee om met de identiteitskaart als badge de poort open te kunnen doen, als een vorm van controle. De vraag is of dit vandalisme kan vermijden. Prikkelbon; o Speelplein Rollebolle vraagt of de leeftijd van de prikkelbon kan verhoogd worden van 12 naar 15 jaar. Op die manier kunnen de huidige speelpleincheques volledig vervangen worden door de nieuwe prikkelbonnen. De burgemeester was hiermee akkoord. Er wordt verder gekeken naar het prijsverschil tussen de speelpleincheques en de nieuwe prikkelbonnen, om geen prijsverandering teweeg te brengen. o De vraag is gevallen of we dit systeem kunnen overdragen naar Bokal. De kinderen die naar Rollebolle komen met prikkelbonnen, kunnen deze dan ook gebruiken als zij daarna naar speelplein Bokal gaan. Op dit moment is de bon in een proefperiode. Tijdens deze proefperiode zullen enkel de gemeentelijke initiatieven de prikkelbon gebruiken ( het gemeentelijk speelplein, de sporthal,..). Hierna kan het gebruik van de prikkelbon uitgebreid worden.

5 o De KSJ werkt met een sociale kaart en vraagt of zij kunnen overschakelen naar de Prikkelbon. Ook aan hen wordt gevraagd de resultaten van het proefproject af te wachten, vooraleer zij kunnen deelnemen. o Sommige leden stellen zich de vraag of het project stigmatiserend zal werken door zijn kleine omvang. Volgens de burgemeester moet gelet worden op de haalbaarheid. Het is een proefproject van één jaar. Hierna kan het aantal deelnemers uitgebreid worden. 7. Wa komt er nog? 27/03 TMF party: zaal Skala 27/03 Sjatoo: JHcompetitie in Melle - Supporters welkom! 20/03 KSJ: spaghettiavond (tickets bij +16 of moni s) 21/03 Sjatoo: filmfestival: vanaf 14u doorlopend 3 films /04 OUAF: op de Kasteeldomeinen 3/04 KSJ: filmfestival vanaf 15u doorlopend 2 films 3/04 Sjatoo: Back to the 90 fuif 8. Volgende bijeenkomst? Volgende vergadering: 26 april, 20u Jeugdhuis Sjatoo (Colmanstraat, Kalken)

6 Voor verslag, Laura Vanhercke, Dienst Vrije Tijd & Jeugd Laarne

Verslag Jeugdraad 04/02/2010

Verslag Jeugdraad 04/02/2010 G em eentebestuur Laarne Dienst Vrij e T ijd & Jeugd Dorpstraat 2 9270 Laarne Tel. 09/365 46 27 Gsm. 0479/30 46 16 Fax. 09/366 29 70 E-mail: jeugd.cultuur@laarne.be www.laarne.be www.myspace.com/jeugddienstlaarne

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 6 januari 2015:

Verslag Jeugdraad 6 januari 2015: Verslag Jeugdraad 6 januari 2015: Aanwezig: Gabriëlla (Voorzitter), Ruben, Tom, Wouter (Chiro Erps-Kwerps), Dave (JH t Excuus), Mathias, Hans (Scouts Kortenberg), Jens, Thibaud (JH Den Aap), Pieter (JH

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 20 Mei 2008 - Domein van Perk-

Verslag Jeugdraad 20 Mei 2008 - Domein van Perk- Verslag Jeugdraad 20 Mei 2008 - Domein van Perk- Aanwezig: Verontschuldigd: 1. Goedkeuring + overloop vorig verslag: 2.Evaluatie Jeugdnamiddag: 3.Brandveiligheid vorming: Jurgen Bal (JC Blizzard) Robby

Nadere informatie

Verslag JAL. 25 januari 2019 jeugdhuis Onder den Toren

Verslag JAL. 25 januari 2019 jeugdhuis Onder den Toren Verslag JAL 25 januari 2019 jeugdhuis Onder den Toren Aanwezigen: Chiro Malegijs: Phil Drieghe Jeugdhuis Heidestip: Jannes Ilegems Scouts Londerzeel: Lore Leo Scouts Londerzeel: Britt Buelens Chiromeisjes

Nadere informatie

MELDINGSFORMULIER VAN EEN FEEST, FUIF OF EVENEMENT IN EEN ZAAL, EEN TENT OF IN OPENLUCHT

MELDINGSFORMULIER VAN EEN FEEST, FUIF OF EVENEMENT IN EEN ZAAL, EEN TENT OF IN OPENLUCHT uw kenmerk ons kenmerk datum uw contactpersoon telefoonnummer bijlage(n) Isabelle De Gauquier 054 51 61 60 feest- en fuifreglement isabelle.degauquier@galmaarden.be MELDINGSFORMULIER VAN EEN FEEST, FUIF

Nadere informatie

14 januari Vorig verslag. Toelichting uitleendienst: Algemene vergadering. Aanwezig:

14 januari Vorig verslag. Toelichting uitleendienst: Algemene vergadering. Aanwezig: Algemene vergadering 14 januari 2015 Aanwezig: Chiro Heikant: Erin Maris en Dan Cuypers Scouts en Gidsen Vlaanderen: Valérie Eskens KLJ Jongens: Ilias Issaev KLJ Meisjes: Marlies Marien De Tofkes: Katelijne

Nadere informatie

Anke spreekt het voornemen uit om de vergaderingen dit schooljaar niet langer dan 1 uur te laten duren.

Anke spreekt het voornemen uit om de vergaderingen dit schooljaar niet langer dan 1 uur te laten duren. OuderVereniging Cortemich E-mail OV: ov-cortemich@hotmail.nl Notulen Datum: 9 september 2015 Onderwerp: OV bestuursvergadering Aanwezig: Anke Willems, Yvonne Sweers, Yvonne Hermans, Rob Vinken, Sanserai

Nadere informatie

VERSLAG JEUGDRAAD 24/04/2014

VERSLAG JEUGDRAAD 24/04/2014 VERSLAG JEUGDRAAD 24/04/2014 Aanwezigheden Aanwezig: Robbert Neckebroek (jeugdconsulent), Aaron De Ruyver (ondervoorzitter), Wouter Maes (secretaris) (te laat), FOS, Joe-English, Den Draai, Chiro D, JRK,

Nadere informatie

2 september 2014 18.30u. voormalige pastorij

2 september 2014 18.30u. voormalige pastorij JEUGDRAAD ZINGEM ALGEMENE VERGADERING 2 september 2014 18.30u. voormalige pastorij AANWEZIGHEDEN aanwezige leden:, Anke, Merel, Kristof, Tom, Kim, Elissa, Debbie aanwezige waarnemers: Gerrit, Mieke verontschuldigd:

Nadere informatie

Inhoud. Verslag schoolraad 10/05/2011. Verslag vorige vergadering. Inschrijvingen / LTP (Les Tijden Pakket)

Inhoud. Verslag schoolraad 10/05/2011. Verslag vorige vergadering. Inschrijvingen / LTP (Les Tijden Pakket) Inhoud Verslag schoolraad 10/05/2011... 1 Verslag vorige vergadering... 1 Inschrijvingen / LTP (Les Tijden Pakket)... 1 Enquête... 2 Leerlingenraad (Llnraard)... 2 Doorlichting... 3 Scholengemeenschap

Nadere informatie

Langemark-Poelkapelle

Langemark-Poelkapelle Langemark-Poelkapelle Jeugdraad 25 agustus 2015 @ Gemeentehuis Voorzitter Jeugdschepen Jeugdconsulent Chiro Lange Jo Chiro Lange Jo Chiro Ixagodo Chiro Ixagodo De Flodder De Flodder Chiro-KSA-Poelkapelle

Nadere informatie

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING 9 DECEMBER 2008

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING 9 DECEMBER 2008 VERSLAG ALGEMENE VERGADERING 9 DECEMBER 2008 Aanwezig: Sam Geudens (voorzitter jeugdraad), Geert Verellen (Chiro Oevel), Willem Claes (Chiro Zoerle-Parwijs Chiro Gewest), Michiel Denolf (Chiro Zoerle-Parwijs),

Nadere informatie

Volgende personen maken tijdens het werkingsjaar deel uit van de algemene vergadering van de gemeentelijke jeugdraad.

Volgende personen maken tijdens het werkingsjaar deel uit van de algemene vergadering van de gemeentelijke jeugdraad. Verslag van de zitting van de algemene vergadering van 1 oktober 2016, 10.00 uur, jeugdlokalen KLJ Ravels-Eel Aanwezig: Ruben Van Nooten (jeugdconsulent, secretaris), Patrick Van den Borne (schepen), Tom

Nadere informatie

Grabbelpas kerstvakantie

Grabbelpas kerstvakantie Grabbelpas kerstvakantie 2014 2 Beste Grabbelaars, De kerstvakantie komt er aan, een ideale gelegenheid om je uit te leven op één van onze activiteiten. Je kan deze informatie ook vinden op www.zemst.be.

Nadere informatie

Reglement werkingssubsidie jeugdwerkinitiatieven

Reglement werkingssubsidie jeugdwerkinitiatieven Reglement werkingssubsidie jeugdwerkinitiatieven Jeugddienst Londerzeel Lijsterstraat 1 1840 Londerzeel Tel.: 052 31 94 62 Fax: 052 30 53 84 jeugd@londerzeel.be Algemeen Artikel 1: Enkel erkende jeugdwerkinitiatieven

Nadere informatie

VERSLAG JEUGDRAAD 20/08/2014

VERSLAG JEUGDRAAD 20/08/2014 VERSLAG JEUGDRAAD 20/08/2014 Aanwezigheden Aanwezig: Bruno (voorzitter), Aaron (ondervoorzitter), Wouter (secretaris), den Joe, Sint-Lieven, Haegepoorters, Den draai, Chiro D, JRK, Kadullen (te laat),

Nadere informatie

Aanwezig : Julien Bogaert, Herman De Backer, Rik Sagaert, Ingrid Vyvey, Silvie Vanhoutteghem, Jeroen Terryn en Ann De Bruyckere. 1 Verwelkoming...

Aanwezig : Julien Bogaert, Herman De Backer, Rik Sagaert, Ingrid Vyvey, Silvie Vanhoutteghem, Jeroen Terryn en Ann De Bruyckere. 1 Verwelkoming... Dagelijks Bestuur W.O.A.S. Verslag Datum vergadering : Betreft : Dagelijks bestuur W.O.A.S. 8 november 2010, Provinciehuis Boeverbos Brugge, 10.00 uur Onze ref.: P10/8/2/14/6 Verslaggever: Ann De Bruyckere

Nadere informatie

G.T. Wimbledon. Beste leden,

G.T. Wimbledon. Beste leden, G.T. Wimbledon Halfjaarlijkse nieuwsbrief n 10 juni 2013 Beste leden, Reeds 5 jaar bestaat GT Wimbledon (gestart april 2009). We hebben al een hele weg afgelegd. Waar we 5 jaar geleden van droomden, hebben

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 18 november 2008 - Scouts Perk Steenokkerzeel-

Verslag Jeugdraad 18 november 2008 - Scouts Perk Steenokkerzeel- Verslag Jeugdraad 18 november 2008 - Scouts Perk Steenokkerzeel- Aanwezig: Verontschuldigd: 1.Goedkeuring vorig verslag: 2.Evaluatie Brandveiligheid: 3.Infrastructuursubs idie: Robby Van Eycken (JH Echo)

Nadere informatie

Verslag JAL: 26 juni 2013

Verslag JAL: 26 juni 2013 Verslag JAL: 26 juni 2013 Aanwezigen: Joy Leysen, chiro Malderen Flor Vertongen, chiro Malderen Stijn Rampelbergh, chiro Malderen Victor Steemans, Scouts Londerzeel Bert Stoffels, Scouts Londerzeel Jordi

Nadere informatie

MELDINGSFORMULIER FUIVEN EN EVENEMENTEN IN HERNE

MELDINGSFORMULIER FUIVEN EN EVENEMENTEN IN HERNE MELDINGSFORMULIER FUIVEN EN EVENEMENTEN IN HERNE A. GEGEVENS FUIF: (in te vullen door organisator) naam organiserende vereniging: naam fuif:... e-mail aanvrager:.. datum fuif: / / LOCATIE FUIF: een zaal:

Nadere informatie

VERSLAG. Verslag jeugdraad Datum: dinsdag 10 april u Plaats: Collegezaal ABC

VERSLAG. Verslag jeugdraad Datum: dinsdag 10 april u Plaats: Collegezaal ABC VERSLAG Verslag jeugdraad Datum: dinsdag 10 april 2018 19.15u Plaats: Collegezaal ABC Aanwezig: Sander Boel (ondervoorzitter), Wannes Vyvey (scouts Sint-Johannes), Ellen De Vos (jeugdhuis), Annelies Tack

Nadere informatie

8 september 2015 19.30u Scoutslokaal

8 september 2015 19.30u Scoutslokaal JEUGDRAAD ZINGEM ALGEMENE VERGADERING 8 september 2015 19.30u Scoutslokaal AANWEZIGHEDEN aanwezige leden: KSA: Jeroen, Kristof & Ann-Sophie SCOUTS: Anke KLJ: Kim, Tom & Elissa Speelplein: / aanwezige waarnemers:

Nadere informatie

TITEL I. - NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR

TITEL I. - NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR Speelplein Bokal Vereniging Zonder Winstoogmerk Bosstraatje 16 9270 Kalken Ondernemingsnummer : 0478253550 TITEL I. - NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR Artikel 1 De vereniging zonder winstoogmerk heeft als naam

Nadere informatie

http://kampenhout.ticketgang.eu/

http://kampenhout.ticketgang.eu/ Beste ouders, De zomerperiode komt dichterbij. U bent waarschijnlijk volop aan het denken welke zinvolle invulling u kan aanbieden aan uw kinderen. Met deze brochure wil uw gemeente Kampenhout heel graag

Nadere informatie

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014 KAATSENTITEIT VLAANDEREN v.z.w. Maatschappelijke zetel: Houtmarkt 1, 9300 Aalst Secretaris-Schatbewaarder Thierry Dufour Zeuningenstraat 12 1570 Tollembeek Tel.: 0475/61.00.77 E-mail: Thierry.Dufour@telenet.be

Nadere informatie

Artikel 1 De vereniging zonder winstoogmerk heeft als naam Speelplein Bokal, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door vzw.

Artikel 1 De vereniging zonder winstoogmerk heeft als naam Speelplein Bokal, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door vzw. Speelplein Bokal vereniging zonder winstoogmerk Bulstraat 18a 9270 Laarne Ondernemingsnummer : 0478.253.550 TITEL I. - NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR Artikel 1 De vereniging zonder winstoogmerk heeft als naam

Nadere informatie

Meldingsformulier van een fuif/evenement in een zaal of in een tent

Meldingsformulier van een fuif/evenement in een zaal of in een tent Meldingsformulier van een fuif/evenement in een zaal of in een tent 2 Meldingsformulier Mevrouw, Mijnheer, Het meldingsformulier voor de organisatie van een evenement/fuif op../../.. wordt door de burgemeester

Nadere informatie

Verslag werkvergadering

Verslag werkvergadering Verslag werkvergadering 02-07-2012 LOCATIE (TIJDSTIP): ten huize Van Puymbrouck-Schouteden (20u00) AANWEZIGEN: Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), Peter De Cat (secretaris; PDC), Karen Schouteden (KS),

Nadere informatie

gemeentelijke jeugdraad bestuursvergadering

gemeentelijke jeugdraad bestuursvergadering gemeentelijke jeugdraad bestuursvergadering Kopie aan: WIE VOOR WAT OK/NOK BESTUURSVERGADERING JEUGDRAAD Vergadering van 19/12/2013 in de Chiro-lokalen Leden Bert Verstraete Hans

Nadere informatie

Vakantie-aanbod Zomer 2016

Vakantie-aanbod Zomer 2016 Vakantie-aanbod Zomer 2016 Voor kinderen VANAF 4 jaar! (uitgezonderd kleutersportkamp) TEENS @ Kluisbergen (voor tieners van 10 15 jaar) Beste mama s en papa s, zonen en dochters! Zijn jullie op zoek naar

Nadere informatie

Inleiding. En uw parochie kan daaraan meedoen!

Inleiding. En uw parochie kan daaraan meedoen! MaS In de Parochie Inleiding De maatschappelijke stage (MaS) is definitief begonnen en in volle gang. In Nederland zijn middelbare scholieren verplicht gedurende hun middelbare school carrière een maatschappelijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012

NIEUWSBRIEF NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012 NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012 Voorwoord Het nieuwe basketseizoen is slecht begonnen. Met grote droefheid moeten wij immers het overlijden melden van Constant Borgers. Hij was al zo n 50 jaar een harde werker

Nadere informatie

Nog steeds op zoek naar nieuwe jeugdraadvoorzit(s)ter Kandidaten? Suggesties?

Nog steeds op zoek naar nieuwe jeugdraadvoorzit(s)ter Kandidaten? Suggesties? Verslag jeugdraad 15.03.2012 Aanwezig - Els Op de Beeck Jeugddienst Sint-Amands els.opdebeeck@sint-amands.be - Kenneth De Schutter KLJ Oppuurs - Kristof Jacobs KLJ Oppuurs - Dylan Kaekelbergh KLJ Oppuurs

Nadere informatie

Jeugdraad 27 april 2015

Jeugdraad 27 april 2015 Jeugdraad 27 april 2015 Aanwezig: Frauke Alexander, Evie Wuytack, Cynthia De Kerpel, Karel Gysel, Fedra Van de Voorde, Kato Noppe, Ruben Deconinck, Michiel Van Eetvelde, Leen Groothaert Verontschuldigd:

Nadere informatie

Langemark-Poelkapelle

Langemark-Poelkapelle Langemark-Poelkapelle Jeugdraad 22 maart 2014 @ Moeder Baekelandt Voorzitter Jeugdschepen Jeugdconsulente Chiro Lange Jo Chiro Ixagodo De Flodder Chiro-KSA Poelkapelle Moeder Baekelandt KLJ Langemark KSA

Nadere informatie

Verslag kinderraad 16 maart 2016

Verslag kinderraad 16 maart 2016 Verslag kinderraad 16 maart 2016 Goedkeuring vorig verslag Verontschuldigd: Lena en Mathias Het verslag werd overlopen tijdens de vergadering. Er waren geen belangrijke opmerkingen, dus keurde de kinderraad

Nadere informatie

LIGHT. plan. jeugd. beleids

LIGHT. plan. jeugd. beleids LIGHT J E U G D E N B R U S S E L jeugd beleids plan voorwoord voorwoord Je bent jong of werkt met kinderen en jongeren in Brussel? Dan wil je natuurlijk weten wat er voor jou allemaal te beleven of te

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE JEUGDRAAD Algemene Vergadering 13.03.15

GEMEENTELIJKE JEUGDRAAD Algemene Vergadering 13.03.15 GEMEENTELIJKE JEUGDRAAD Algemene Vergadering 13.03.15 Aanwezig Kim Copejans (voorzitster), Jasmien Khouder (DB), Charlotte Peeters (DB), Michael Van Slycken (jeugddienst), Nele De Wilde (jeugddienst),

Nadere informatie

Verslag kindergemeenteraad 14 Maart u00

Verslag kindergemeenteraad 14 Maart u00 Gemeentebestuur Wachtebeke Jeugddienst Dr. Jules Persynplein 6 9185 Wachtebeke Verslag kindergemeenteraad 14 Maart 2017 16u00 Aanwezig: Jonathan Van Melle, Estée Huyben, Quilliano Van Hoove, Lisa Hamerlinck,

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 29 augustus 2017

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 29 augustus 2017 Verslag vergadering ouderraad dinsdag 29 augustus 2017 Kernbestuur ouderraad Naam Anja Smet Annelies De Beuf Cindy Verdoorent Edwige Cardoen Geert Vanhove Ines Van Buynder Karin De Lamper Kristof Van der

Nadere informatie

Verontschuldigd: Noor (Chiro Erps-Kwerps), Thibaud (JH Den Aap), Thijs en Jan Pieter (Scouts Kortenberg)

Verontschuldigd: Noor (Chiro Erps-Kwerps), Thibaud (JH Den Aap), Thijs en Jan Pieter (Scouts Kortenberg) Verslag Jeugdraad 12 februari 2019: Aanwezig: Gill (voorzitter), Shayan (ondervoorzitter), Kasper (penningmeester), Ewout en Jonas (Chiro Erps-Kwerps), Jens, Ronaldo, Kobe, Lotte (Chiro Everberg), Steffi,

Nadere informatie

Aanwezig: JH Guuk, Scouts Oetingen, KLJ Strijland, Chiro Windekind, Chiro Uidekrij, Scouts Gooik, Evelyne Schoukens (voorzitter)

Aanwezig: JH Guuk, Scouts Oetingen, KLJ Strijland, Chiro Windekind, Chiro Uidekrij, Scouts Gooik, Evelyne Schoukens (voorzitter) Jeugdraad 25/01/2014 Aanwezig: JH Guuk, Scouts Oetingen, KLJ Strijland, Chiro Windekind, Chiro Uidekrij, Scouts Gooik, Evelyne Schoukens (voorzitter) Verontschuldigd: Chiro Were Di, Chiro Kester Verslag:

Nadere informatie

UITNODIGING. 1 Goedkeuring verslagen. 2 Goedkeuring agenda. 3 Strategische punten. 4 Operationele punten. 5 Update mandaten. 3.1 Prijsstijging Alma

UITNODIGING. 1 Goedkeuring verslagen. 2 Goedkeuring agenda. 3 Strategische punten. 4 Operationele punten. 5 Update mandaten. 3.1 Prijsstijging Alma LOKO WV STUDENTENBELEID VRIJDAG 2 OKTOBER AANSLUITEND BIJ AV LEUVEN UITNODIGING 1 Goedkeuring verslagen 2 Goedkeuring agenda 3 Strategische punten 3.1 Prijsstijging Alma 3.2 Living Campus project 4 Operationele

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT MEDEZEGGENSCHAPSRAAD OBS HENRI DUNANT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT MEDEZEGGENSCHAPSRAAD OBS HENRI DUNANT HUISHOUDELIJK REGLEMENT MEDEZEGGENSCHAPSRAAD OBS HENRI DUNANT O.b.s. Henri Dunant Kerkstraat 15 3363BP Sliedrecht Versie: April 2012 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Doelstelling... 2 3. De MR leden 3.1 bezetting...

Nadere informatie

Meldingsformulier van een fuif

Meldingsformulier van een fuif Meldingsformulier van een fuif IN TE VULLEN DOOR ORGANISATOR Gegevens fuif: Naam van de organiserende vereniging: Naam fuif: E-mail aanvrager: Datum van de fuif: Vindt de fuif plaats in: o een zaal: naam

Nadere informatie

Wie ben jij? Ik ben in 2010: 16 jaar 19 jaar 22 jaar 25 jaar 17 jaar 20 jaar 23 jaar 18 jaar 21 jaar 24 jaar. Geslacht: Vrouw. Man

Wie ben jij? Ik ben in 2010: 16 jaar 19 jaar 22 jaar 25 jaar 17 jaar 20 jaar 23 jaar 18 jaar 21 jaar 24 jaar. Geslacht: Vrouw. Man NAAM: ADRES: Wie ben jij? Ik ben in 2010: 16 jaar 19 jaar 22 jaar 25 jaar 17 jaar 20 jaar 23 jaar 18 jaar 21 jaar 24 jaar Geslacht: Man Vrouw Rijbewijs: Rijbewijs A Rijbewijs B Rijbewijs C Rijbewijs D

Nadere informatie

Aanvraag voor ondersteuning van een sportief evenement

Aanvraag voor ondersteuning van een sportief evenement Aanvraag voor ondersteuning van een sportief evenement Sportdienst Unit Ondersteuning Bezoekadres Postadres Openingsuren - Bereikbaarheid Zuiderlaan 13 9000 Gent tel.: 09 266 80 00 Stadhuis Botermarkt

Nadere informatie

Ouderraadsvergadering. Aanwezig: Karin, Debbie, René, Patrick, Mayke, Mariëlle, Marie-Louise, Sandra. Afwezig: Sven.

Ouderraadsvergadering. Aanwezig: Karin, Debbie, René, Patrick, Mayke, Mariëlle, Marie-Louise, Sandra. Afwezig: Sven. 24022015 Ouderraadsvergadering. Aanwezig: Karin, Debbie, René, Patrick, Mayke, Mariëlle, MarieLouise, Sandra. Afwezig: Sven. Agenda punten: 1. Opening. Actie, wie, wanneer: 2. Ingekomen post. 3. Notulen

Nadere informatie

De Zwevegemse subsidiereglementen Een kort overzicht!

De Zwevegemse subsidiereglementen Een kort overzicht! De Zwevegemse subsidiereglementen Een kort overzicht! Volg de aanwijzingen in deze brochure stap voor stap en kom zo tot een perfect subsidiedossier! We overlopen alle formulieren zodat je duidelijk weet

Nadere informatie

VERSLAG JEUGDRAAD VRIJDAG 6 DECEMBER 2013

VERSLAG JEUGDRAAD VRIJDAG 6 DECEMBER 2013 VERSLAG JEUGDRAAD VRIJDAG 6 DECEMBER 2013 Aanwezig: Chirojongens Groot-Vorst (Dieter Heus, Dries Peeters), Chiromeisjes Groot-Vorst (Britt Mondelaers), Chiromeisjes Veerle (Lise Vermeulen, Lotte Gielis),

Nadere informatie

Cultuurraad Sint-Martens-Latem. Algemene Vergadering augustus 2010

Cultuurraad Sint-Martens-Latem. Algemene Vergadering augustus 2010 Cultuurraad Sint-Martens-Latem Algemene Vergadering 2010 27 augustus 2010 Agenda Overzicht werking 2009/2010 Cultuurcafés 2009/2010 Evaluatie Cultuurbeleidsplan WG Kunsten en Erfgoed Bezoek aan Deurle

Nadere informatie

A a n v r a a g v o o r h e t o r g a n i s e r e n v a n e e n a c t i v i t e i t o f e v e n e m e n t

A a n v r a a g v o o r h e t o r g a n i s e r e n v a n e e n a c t i v i t e i t o f e v e n e m e n t Dienst Jeugd & Vrije Tijd Laarne Dorpsstraat 2, 9270 Laarne 09 365 46 26 jeugd.cultuur@laarne.be A a n v r a a g v o o r h e t o r g a n i s e r e n v a n e e n a c t i v i t e i t o f e v e n e m e n

Nadere informatie

Statuten jeugdraad Glabbeek

Statuten jeugdraad Glabbeek Statuten jeugdraad Glabbeek 2018-2025 Algemeen Art 1. In de gemeente Glabbeek wordt een gemeentelijke jeugdraad opgericht in uitvoering van het decreet van 14 februari 2003 houdende de ondersteuning en

Nadere informatie

VERSLAG KINDERGEMEENTERAAD vrijdag 25/01/2013

VERSLAG KINDERGEMEENTERAAD vrijdag 25/01/2013 VERSLAG KINDERGEMEENTERAAD vrijdag 25/01/2013 Locatie Trouwzaal, Kerkstraat 45, 9920 Lovendegem Tijdstip vrijdag 25 januari 2013 van 16u - 17u30 Wie? Naam School Klas Aanwezig Elise Callant De Bron 6 X

Nadere informatie

Westhoek Vrijetijd Anders vzw

Westhoek Vrijetijd Anders vzw Westhoek Vrijetijd Anders vzw Want iedereen heeft recht op vrije tijd Westhoek Vrijetijd Anders vzw Westhoek Vrijetijd Anders of WVA is een vrijetijdszorgorganisatie. Dit wil zeggen dat wij vrijetijdsactiviteiten

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 5 januari 2016:

Verslag Jeugdraad 5 januari 2016: Verslag Jeugdraad 5 januari 2016: Aanwezig: Erik (Penningmeester), Jolien, Wouter, Ruben, Céline (Chiro Erps-Kwerps), Zoe, Janne, Gilles, (Chiro Everberg), Tom (Scouts Kortenberg), Jens, Sander (JH Den

Nadere informatie

Sara Gers. Geert van de Lisdonk. Davy Bollansée. Mathias Eyckens

Sara Gers. Geert van de Lisdonk. Davy Bollansée. Mathias Eyckens Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 5 april 2013 Aanwezig: Dagelijks bestuur: Jeugdconsulente: Scouts en gidsen: Wiedes: JH Korridor: KLJ Vlimmeren: Don Bosco: VKSJ Beerse:

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 4 maart 2009 - JH Echo te Steenokkerzeel-

Verslag Jeugdraad 4 maart 2009 - JH Echo te Steenokkerzeel- Verslag Jeugdraad 4 maart 2009 - JH Echo te Steenokkerzeel- Aanwezig: Robby Van Eycken (JH Echo) Arriane Vanhellemont (Chiro Perk) Simon Mattelé (Voorzitter) Ruben Buelens (Scouts Steenokkerzeel) Ben Buelens

Nadere informatie

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING JEUGDRAAD

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING JEUGDRAAD 1 / 8 ONDERWERP/PLAATS Algemene Vergadering DATUM/TIJD Donderdag 001 23565/95 Contact Hellen Volckaert Stad Zottegem Beislovenstraat 4 9620 Zottegem 09 367 91 98 jeugddienst@zottegem.be AANWEZIG Elke Van

Nadere informatie

Wat is de jeugdraad? Adviesraad voor de gemeenteraad en het schepencollege

Wat is de jeugdraad? Adviesraad voor de gemeenteraad en het schepencollege VERSLAG JEUGDRAAD 24/09 Aanwezig: chiro Melsbroek, chiro Perk, scouts Perk, chiro Steenokkerzeel, scouts Steenokkerzeel, AVK, Gemeente (Kurt Ryon (schepen jeugd), An Vanmol (jeugdconsulent), Jelle Mombaerts

Nadere informatie

PERSMAP. Ronde van Roza www.sosvoedselprijzen.be

PERSMAP. Ronde van Roza www.sosvoedselprijzen.be PERSMAP Ronde van Roza www.sosvoedselprijzen.be augustus september 2015 Inhoud Persbericht De Ronde van Roza Informatiefolder campagne S.O.S. voedselprijzen Wie is Groene Kring Contactpersonen Remie Dewitte,

Nadere informatie

JEUGDWERK IN DE GEMEENTE

JEUGDWERK IN DE GEMEENTE JEUGDWERK IN DE GEMEENTE Je eenheid ontvangt van de stad of gemeente een hoop ondersteuning en subsidies. Het gemeentelijk beleid bepaalt welke ondersteuning er voorzien is en welke subsidies verdeeld

Nadere informatie

Intro heeft een nieuwe website!

Intro heeft een nieuwe website! Hallo! We hebben het genoegen je de allereerste nieuwsbrief van Intro te bezorgen! Dit omdat je Intro goed kent, of gewoonweg omdat de toegankelijkheid van evenementen, muziekfestivals en sportevenementen

Nadere informatie

Verslag RvB dd

Verslag RvB dd Gemeentelijke Sport en Recreatieraad Ardooie Koolskamp Melkerijstraat 2a 8850 Ardooie Tel. 051 575020 Fax. 051 745398 e-mail: sportdienst@ardooie.be Verslag RvB dd. 16.09.2014 Aanwezig: Ambtenaren Sport:

Nadere informatie

Organisatoren houden zich aan de afspraken in verband met de het schenken van alcoholische dranken

Organisatoren houden zich aan de afspraken in verband met de het schenken van alcoholische dranken EVENEMENTENCHARTER GEMEENTE LAARNE Fuiven is een essentieel onderdeel van de jeugd- en jongerencultuur. Het hoort bij het jong - zijn en is dikwijls een belangrijk onderdeel van de inkomsten van veel verenigingen

Nadere informatie

VERSLAG KINDER- EN JONGERENRAAD

VERSLAG KINDER- EN JONGERENRAAD VERSLAG KINDER- EN JONGERENRAAD Woensdag 22 april - 12u. 13u. Raadzaal gemeentehuis 1. Voorstelling kinder- en jongerenraad Op dinsdag 21 april keurde de gemeenteraad de kinder- en jongerenraad goed. Dat

Nadere informatie

Bestuursvergadering Gemeentelijke Gezinsraad Beveren. 2 februari 2015 VERSLAG

Bestuursvergadering Gemeentelijke Gezinsraad Beveren. 2 februari 2015 VERSLAG Bestuursvergadering Gemeentelijke Gezinsraad Beveren 2 februari 2015 VERSLAG Aanwezige bestuursleden: Van Bastelaere Pieter (voorzitter), De Meulemeester Ingeborg (schepen), De Block Neel (secretaris),van

Nadere informatie

Amsterdam vrijdag 07 juni 2013

Amsterdam vrijdag 07 juni 2013 Amsterdam vrijdag 07 juni 2013 Herstel in een tel? Herstelgericht werken/rehabilitatie voor kortdurende forensische titels. Over het thema. Negentien jaar geleden is het idee ontstaan bij medewerkers in

Nadere informatie

Aanvraag Startsubsidie

Aanvraag Startsubsidie Aanvraag Startsubsidie Dit formulier 6 maand na de start van het jeugdwerkinitiatief, bezorgen aan het College van Burgemeester en Schepenen T.a.v. De gemeentelijke jeugddienst Grote Markt 1 9060 Zelzate

Nadere informatie

Bewonersvereniging Tienhoven & Oud-Maarsseveen Begroting 2015 en Jaarrekening 2013

Bewonersvereniging Tienhoven & Oud-Maarsseveen Begroting 2015 en Jaarrekening 2013 Begroting 2015 en Jaarrekening 2013 Inhoudsopgave 1 Activiteiten 2015... 3 1.1 Communicatie... 3 1.2 Informatie avonden... 3 1.3 Ouderen... 3 1.4 Natuur... 3 1.5 Verkeer en Veiligheid... 4 1.6 Bestuur...

Nadere informatie

U wilt zich aansluiten bij VJJF?... 3

U wilt zich aansluiten bij VJJF?... 3 U wilt zich aansluiten bij VJJF?... 3 I. De aansluiting van de club... 4 II. Nieuwe leden/hernieuwingen... 5 Voorbeeld: Opmaakbon...6 Voorbeeld: Verzekerings/aansluitingsformulier...7 III. Het lidboekje...

Nadere informatie

Verslag schoolraad

Verslag schoolraad Verslag schoolraad 8-9-2014 Aanwezig: Yves Puelings, Greta Puelings, Liesbeth Vanden Broeck, Ella Schroeven, Betty Van Even, Anita Vandenberg, Susan Bushe, Hans Veulemans, Hilde Lemmens Afwezig: / Verontschuldigd:

Nadere informatie

Jeugdraad 9 februari 2015

Jeugdraad 9 februari 2015 Jeugdraad 9 februari 2015 Aanwezig: Frauke, Ines, Nick, Karel, Kato, Jasmine, Leen, Fedra, Niels, Tibo Van Geijn, Lenja Verontschuldigd: Evie Wuytack, Michiel, Sanne, Ruben DC Afwezig 1. Goedkeuring vorig

Nadere informatie

v z w O p W e g Markgravenstraat Herentals Tel. 014/ Fax 014/

v z w O p W e g Markgravenstraat Herentals Tel. 014/ Fax 014/ v z w O p W e g Markgravenstraat 65 2200 Herentals Tel. 014/23 18 80 Fax 014/23 56 87 info@vzwopweg.be Verslag cliëntenraad 13 december 2016 Aanwezig: Marjan Puls, Lien Van de Vel, Jeroen Mertens, An Van

Nadere informatie

Openingsexpositie van Mwafaq A

Openingsexpositie van Mwafaq A Kalender Mondiaal Centrum 08-09-2013 Opening nieuwe expositie Atelier Mondiale 22-09-2013 Boekpresentatie: Dagen des doods 30-09-2013 ReisverhaalPlus Algemeen 07/08-09-2013 Mini Maker Faire, Continium,

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad. 13 april 2018 JH Onder de. Toren

Verslag Jeugdraad. 13 april 2018 JH Onder de. Toren Verslag Jeugdraad 13 april 2018 JH Onder de Toren Aanwezigen: Phil Drieghe, Chiro Malegijs Stef Van Droogenbroeck, Chiro Malegijs Jannes Ilegems, Chiro Malegijs Dries Peeters, JH ODT Jonas Thielemans,

Nadere informatie

Leo Bormans, geluksambassadeur zal een van de laureaten uitkiezen om te vermelden in de tweede druk van het boek The World Book of Hope.

Leo Bormans, geluksambassadeur zal een van de laureaten uitkiezen om te vermelden in de tweede druk van het boek The World Book of Hope. 1 Deelnemingsformulier Naar aanleiding van de wereldwijde lancering van het boek Hoop. The World Book of Hope, het nieuwe boek van auteur en geluksambassadeur Leo Bormans lanceren Cera en Uitgeverij Lannoo

Nadere informatie

Dagelijks Bestuur Jeugdraad Verslag

Dagelijks Bestuur Jeugdraad Verslag Dagelijks Bestuur Jeugdraad Verslag Wanneer: Maandag 16 januari 2012 om 19u00 Waar: Joc Kortrijk - Den Allee Wat: De agendapunten: 1. Welkom 2. Overleg met Sofie Strobbe van de jeugddienst. - Openbaarheid

Nadere informatie

Agenda College van burgemeester en schepenen

Agenda College van burgemeester en schepenen Agenda College van burgemeester en schepenen Datum 07-01-2019 Tijd 14:00-15:05 Locatie Voorzitter Omschrijving Schepenzaal Lukas Jacobs Algemeen directeur: Vincent Gabriels Verontschuldigd: Maarten De

Nadere informatie

JEUGDRAAD ZINGEM ALGEMENE VERGADERING

JEUGDRAAD ZINGEM ALGEMENE VERGADERING JEUGDRAAD ZINGEM ALGEMENE VERGADERING 14 december 2013 10u KSA-lokaal AANWEZIGHEDEN aanwezige leden: Tom, Merel, Ben, Annelies, Jan aanwezige waarnemers: Kathleen, Gerrit verontschuldigd: Elissa, Kim,

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. Notulen MR vergadering 23 maart 2015 Aanwezig: Michiel, Sanne, Joep, Annet, Natascha en Marielle. Afwezig: Ellen Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 1 april 2015 1. Welkom: Michiel heet iedereen

Nadere informatie

Jeugdraad 8 februari 2016

Jeugdraad 8 februari 2016 Jeugdraad 8 februari 2016 Aanwezig: Chiro (Justine, Phaedra, Yasmine), Jeugdhuis t Kasseiken(Nick en Hannes), SPW (Nick) Sanne en Frauke Alexander, Geoffrey Dehaen (jeugddienst) en Evie Wuytack (Schepen

Nadere informatie

VERSLAG JEUGDRAAD 10 OKTOBER 2017

VERSLAG JEUGDRAAD 10 OKTOBER 2017 VERSLAG JEUGDRAAD 10 OKTOBER 2017 Aanwezig: Berre Gorrens (Chiro Rijkevorsel), Eefje Brosens (Chiro Rijkevorsel), Sophie Versmissen (Chiro Sint-Jozef), Liene Van Riel (Chiro Sint-Jozef), Zoë Van Dijck

Nadere informatie

Jeugdraad 29 april 2014

Jeugdraad 29 april 2014 Jeugdraad 29 april 2014 Aanwezig:Ruben P, Ester, Wouter, Aron, Michiel, Julie, Kato, Frauke, Leen Verontschuldigd: Sanne, Evie Afwezig 1. Goedkeuring vorig verslag punten worden nog eens overlopen en verder

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening 2. Mededelingen en presentie 3. KNHS en regiozaken 4. Notulen A.L.V. d.d. 14-10-2013

Agenda. 1. Opening 2. Mededelingen en presentie 3. KNHS en regiozaken 4. Notulen A.L.V. d.d. 14-10-2013 1. Opening 2. Mededelingen en presentie 3. KNHS en regiozaken 4. Notulen A.L.V. d.d. 14-10-2013 Agenda 5. KNHS Kring Midden Limburg financiële zaken 6. Jaarverslag 2013 7. Bestuursverkiezing 8. Evaluatie

Nadere informatie

Vakantiegids. 2,5 18 jaar 2016. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout georganiseerd door jeugd -en sportdienst

Vakantiegids. 2,5 18 jaar 2016. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout georganiseerd door jeugd -en sportdienst Vakantiegids 2,5 18 jaar 2016 Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout georganiseerd door jeugd -en sportdienst V.U.: College van Burgemeester en Schepenen, Gemeentehuisstraat 16, 1910

Nadere informatie

JAARPLAN HV AFDELING OOST-BRABANT 2017

JAARPLAN HV AFDELING OOST-BRABANT 2017 JAARPLAN HV AFDELING OOST-BRABANT 2017 Inleiding De afdeling Oost-Brabant van het Humanistisch Verbond bestaat nu twee jaar en we mogen rustig zeggen dat het HV ondertussen stevig geworteld is in onze

Nadere informatie

0. Vorig verslag Het verslag wordt zonder opmerkingen goedgekeurd.

0. Vorig verslag Het verslag wordt zonder opmerkingen goedgekeurd. Algemene vergadering 3 maart 2016 19u30 Chiro Heikant Aanwezig: Chiro Heikant: Daan Cuypers, Erin Maris Jeugdhuis: Jonathan Labiche Speelplein Kriebels: Tom Linden KLJ jongens en meisjes: Heylen Ricky,

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 8 april 2016 Nr. 291

Verslag Jeugdraad 8 april 2016 Nr. 291 Verslag Jeugdraad 8 april 2016 Nr. 291 1. Goedkeuring vorig verslag 2. Nieuwe aanvraag jeugdvereniging: Koninklijk Marine Kadettenkorps 3. Kamp Knalt 4. Kampvervoer 6. Jeugddienst-nieuws 8. Jeugdverenigingen-nieuws

Nadere informatie

UiT-kalender. Kalender. Wat is UiT? Uitkalender juni Uitkalender juli-augustus Het gemeentebestuur biedt samen met UiT in

UiT-kalender. Kalender. Wat is UiT? Uitkalender juni Uitkalender juli-augustus Het gemeentebestuur biedt samen met UiT in UiT-kalender Kalender Uitkalender juni 2017 1 Uitkalender juli-augustus 2017 2 Wat is UiT? Het gemeentebestuur biedt samen met UiT in Vlaanderen aan, een lokale toepassing van de UiTdatabank die een digitale

Nadere informatie

De FOD Volksgezondheid over de vloer

De FOD Volksgezondheid over de vloer De FOD Volksgezondheid over de vloer Leen Bartholomeus, Bruno Smet, Filip Stallaert, Delphine Derammelaere Bash Fever, David Domingo Heel wat gemeenten kregen recent of iets minder recent inspecteurs van

Nadere informatie

De secretaris verwelkomt iedereen. Het verslag van de vorige vergadering op 30/01/2014 wordt goedgekeurd.

De secretaris verwelkomt iedereen. Het verslag van de vorige vergadering op 30/01/2014 wordt goedgekeurd. Verslag jeugdraad 20/03/2014 Aanwezig - Joris Croket Jeugddienst Sint-Amands joris.croket@sint-amands.be - Diete De Smet Chirojongens Sint-Amands - Ruben Vantomme Chirojongens Sint-Amands - Benjamin Helsen

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor de organisatie van openbare evenementen

Aanvraagformulier voor de organisatie van openbare evenementen Aanvraagformulier voor de organisatie van openbare evenementen Aanvraagformulier voor de organisatie van openbare evenementen, feesten en fuiven in de gemeente Holsbeek De organisator van een openbaar

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond. Werken in Heuvelland - PS+PL Niepkerkestr&Steenwerkstr + grav.leiding Nieuwkerkestr Projectnummer 21857

Uitnodiging infoavond. Werken in Heuvelland - PS+PL Niepkerkestr&Steenwerkstr + grav.leiding Nieuwkerkestr Projectnummer 21857 Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 21857 infoavond 2 mei 2014 3 contactpersoon tel. fax e-mail +32 (0)3 450 45 45 +32 (0)3 450 30 20 contact@aquafin.be Werken in Heuvelland

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN WUUSTWEZEL. Zitting van 26 maart 2012

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN WUUSTWEZEL. Zitting van 26 maart 2012 UITTRKSL UIT D NOTULN VAN D GMNTRAAD VAN WUUSTWZL Zitting van 26 maart 2012 Aanwezig Verontschuldigd Afwezig Ansoms J. - Burgemeester - Voorzitter Breugelmans K., Bogaerts L., Phiiipsen P., Mertens-Van

Nadere informatie

Handboek maatschappelijke stage MAATSCHAPPELIJKE STAGES, BEST TE DOEN!

Handboek maatschappelijke stage MAATSCHAPPELIJKE STAGES, BEST TE DOEN! Naam: Heerbeeck college Best Schooljaar 2014-2015 MAATSCHAPPELIJKE STAGES, BEST TE DOEN! -handen ineen -elkaar helpen -samenwerken -iets voor een ander doen -sociaal Stage coördinator: mevr. A. Luteyn

Nadere informatie

PUNT 1: Verwelkoming & Mededelingen. PUNT 2: Goedkeuring vorige verslagen

PUNT 1: Verwelkoming & Mededelingen. PUNT 2: Goedkeuring vorige verslagen Document: Verslag Algemene Vergadering Nummer: Nr. 04 Werkjaar: 2014 2015 Datum: 6 februari 2015 Aanwezig: Lien Dierickx Voorzitter Stephen Vanhove Jong VLD Debbie Driessens Jong VLD Dylan De Ridder Jong

Nadere informatie

Databank verenigingen: handleiding

Databank verenigingen: handleiding Databank verenigingen: handleiding 15.04.2013 HOE MELD IK MIJN VERENIGING AAN? Wat is de databank verenigingen? Beheer je eigen account en die van je vereniging online. Wijzig zelf je gegevens en die van

Nadere informatie

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 Handleiding website Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 In deze handleiding website wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u als lid kunt inloggen op de website van Sociëteit De Witte alsmede

Nadere informatie