Miraila Bernadina-Theodora

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Miraila Bernadina-Theodora"

Transcriptie

1 Miraila Bernadina-Theodora Ondersteunend duizendpoot met uiteenlopende ervaringen en passie voor groei en succes! adres : mirailavirtualassistant@gmail.com Geboortedatum : 22 november 1971 Geslacht : vrouw Burgerlijke stand : gehuwd Nationaliteit : Nederlandse Mobiel : Website : Opleidingen en cursussen Associate Degree Executive Office Manager (Schoevers) Start september 2018 Basiskennis Boekhouding (NCOI) Start september 2018 HBO Executive Office Manager (Schoevers) Module Management en Leidinggeven (afgerond januari 2018) Module Projectmanagement (afgerond februari 2018) Module Bedrijfskundig Supportmanagement (afgerond maart 2018) Module Effectief Communiceren en Beïnvloeden (afgerond april 2018) Module Event management (afgerond juli 2018) Module Business English II Speaking (afgerond juli 2018 Module Business English II Writing (afronding verwacht juli 2018) Selectietraining met STAR doelgroep (TOP Erasmus Universiteit, maart 2018) Speaking Skills for Staff C1 (Erasmus Universiteit, juli 201 Microsoft OneNote (Erasmus Universiteit, februari 2017 Microsoft Access (Erasmus Universiteit, januari 2017) Communicatie en Maatschappelijke Vorming (LOI, juli 2008) Beleidsadvisering in praktijk (Open Universiteit Utrecht, oktober 2006)

2 Midden Management (Associatie, juli 2002) Directiesecretaresse (Schoevers, augustus 1999) (MEAO, september 1993)) Werkervaring Erasmus Universiteit (1 januari 2016 tot heden) Coördinator Mentoraat en Student-assistenten Bijdragen aan de ontwikkeling van het mentoraatprogramma, bewaking van het mentoraatproces, voorlichting aan mentoren en studenten over het mentoraat, begeleiding van 250 mentoren, aanspreekpunt voor mentoren, werving en selectie van mentoren, regelen van HR-zaken van mentoren, rooster en begeleiding. Tutor Academy (TAc) Erasmus School of Economics Verantwoordelijk voor alle administratieve werkzaamheden die binnen de TAc moeten gebeuren. Aanspreekpunt voor student-assistenten en docenten. Ondersteuning van de Academisch directeur van de TAc. Organisatie en logistieke begeleiding van tutorials. Bijdragen aan het innoveren en verbeteren van de processen binnen TAc. Regelen van aanstellingen en andere HR gerelateerde zaken. Coördineren van trainingen voor de student-assistenten. Organiseren van teamdagen voor de teachers van TAc. Vastleggen van vergaderingen en bewaken van de voortgang van gemaakte afspraken en genomen besluiten. Programma Coördinator Instituut voor Sales & Account Management ISAM Spil in de organisatie van opleidingen. Organiseren van de ISAM opleidingen, masterclasses en evenementen. Contact onderhouden met deelnemers van de opleidingen, (gast) docenten, leveranciers en collega s. Organisatie en logistieke begeleiding van onderwijsprogramma s en andere projecten. Vervaardiging, distributie en archivering van door docenten aangeleverd onderwijsmaterialen. Opvangen van verkoopsignalen en deze doorspelen aan de accountmanager opleidingen. Bijdragen aan het verder optimaliseren en innoveren van het huidige opleidingsaanbod. Haagse Hogeschool (15 oktober 2012 tot 15 oktober 2015) Management Assistent Faculteit Gezondheid, Voeding & Sport Assisteren van de opleidingsmanagers Academie voor Gezondheid voor de opleidingen HBO Verpleegkunde en Bewegingstechnologie. Complex agendabeheer voor de opleidingsmanagers. Het organiseren, voorbereiden en notuleren van vergaderingen. Zorgvuldige follow-up van afspraken en activiteiten. Het plannen en co-coördineren van opleidingsbijeenkomsten. Het bewaken van de voortgang van gemaakte afspraken, genomen besluiten en het maken en bewaken van aanvragen betreffende personeelsmutaties. Het organiseren van congressen en teamdagen en het proactief faciliteren van de nodige ondersteuning voor een goede gang van zaken van de werkzaamheden.

3 Senior Management Assistent Faculteit Technology, Innovation and Society bij De Haagse Hogeschool en secretaris van Toetscommissie Bouwkunde Werkzaamheden: studentenresultaten in kaart brengen, roosteren, contact met studenten en docenten. Studenten ondersteunen om volgens de OER regeling te handelen. Signalerende rol naar het hoofd van de afdeling TIS. Contact onderhouden met externe klanten. Organiseren en begeleiden van studenten in hun leerproces. Maken van toetsplanning en het bewaken hiervan. Samen met de voorzitter van de Toetscommissie het jaarplan en verslagen opstellen. Notuleren van de vergaderingen van de Toetscommissie en alle correspondentie die hieruit voortvloeien verwerken. Bewaken van de kwaliteit en ervoor zorgen dat de werkzaamheden volgens de regels en op tijd worden uitgevoerd. Zorg voor de administratieve en de organisatorische deel van het afstuderen van de opleiding Bouwkunde. Ondernemer (1 februari 2009 tot 1 juli 2012) Excellence Services als freelancer Het op maat bieden van bedrijfsondersteuning aan bedrijven in de functie van administratieve kracht, secretaresse, management assistent, project assistent en manager. Gastouderbureau de Ark van Noach en Kinderopvang De Noach Vriendjes Leiding geven en organisatie van gastouderbureau en kinderdagverblijf. Leiding geven aan een team van 17 werknemers. Ondernemer in de kinderopvang volgens de wet Kinderopvang belast met de dagelijkse leiding van de twee bedrijven. Contacten met klanten, marketing, leidinggeven, en het naleven van de regels van GGD en de belastingdienst. Gemeente Rotterdam, Jeugd Onderwijs en Samenleving (20 november 2003 tot 1 oktober 2009 Projectmedewerker Werkzaamheden: het onderhouden van contacten met interne en externe klanten, medewerking verlenen bij het organiseren van aanbestedingen voor het inkopen van taaltrajecten en leertoetsen voor oudkomers en allochtone vrouwen, het bespreken van selectie- en gunningscriteria, planning van tussenrapportages en afrekeningen. Bewaken van de gemaakte afspraken, het verstrekken van de nodige financiën voor het verwezenlijken van de trajecten (subsidies), controleren van de verantwoordingen en het vaststellen van de subsidies. In verband met gebiedsgericht werken, het in kaart brengen van taalaanbieders in Rotterdam. Projectmedewerker / teamorganisator. Welzijn en wijkaanpak, regelen van de subsidie en opdrachtverleningen met het doel leefbaarheid in de wijken van Rotterdam. Voornamelijk bezig met de volgende projecten: Mensen Maken de Stad, Dialoog in de wijken, Programma Welzijn. In overleg met de teamleider belgeleiden en organiseren van uniforme werkwijze voor het team Welzijn en Wijkaanpak. Productmedewerker Werkzaamheden: maken van beschikkingen, inhoudelijke administratieve bijdrage leveren aan de productie van standaardproducten van onderwijsinhoud, verzamelen, analyseren en beoordelen van gegevens rondom een bepaald domein en zorg dragen

4 voor de kwaliteit daarvan, controleren van documenten op volledigheid en juistheid, zorgdragen voor een tijdige aanlevering van documenten en informatie, bewaken van de voortgang en kwaliteit van de productie en gemaakte afspraken, vervaardigen en verwerken van overzichten, tabellen en grafieken ten behoeve van verantwoordingsrapportages. Berekening van vergoedingen over de uit te voeren regelingen, het leveren van cijfermatige gegevens en rapportages zowel intern als extern, voorbereidingen doen voor. Managementassistente Werkzaamheden: verzorgen van interne en externe communicatie, verstrekken van informatie aan derden, voorbereiden en verslagleggen van bijeenkomsten, opstellen van uitgaande correspondentie, agendabeheer en het bewaken van afspraken, beheren van tijdsplanningen, het opzetten en bijhouden van het archief en het zelfstandig afhandelen van binnenkomende post. Bovengenoemde werkzaamheden heb ik verricht voor de producten Voortijdig Schoolverlaten, RMC en Nieuwkomers. Stichting Fonds voor Sociale Ontwikkeling en Economische Bedrijvigheid (1januari 2001 tot 30 oktober 2002 Directiesecretaresse Werkzaamheden: verzorgen van interne en externe communicatie over sociale en economische projecten, voorbereiden en verslagleggen van bijeenkomsten, zelfstandig opstellen van uitgaande correspondentie, agendabeheer, afhandelen van binnenkomende post, coördinerende taken, kassabeheer, bijhouden van het archief, voorraadvoorziening en projectenadministratie. St. Elisabeth Hospitaal (1 maart 2000 tot 1 januari 2001) Werkzaamheden: secretaresse van het bedrijfsbureau, verzorgen van interne en externe communicatie van het bureau, voorbereiden en verslagleggen van bijeenkomsten, zelfstandig opstellen van uitgaande correspondentie, agendabeheer, afhandelen van binnenkomende post, verzorgen van jaarverslagen, deel maken van een epidemisch team en een team van het voorbereiden op calamiteiten, afhandelen van binnenkomende post en archiefbeheer van zeer gevoelige informatie. Rooms Katholiek Centraal Schoolbestuur (1 augustus 1993 tot 1 maart 2000) Werkzaamheden: secretaresse voor het voortgezet en middelbaar administratief onderwijs, verzorgen van interne en externe communicatie, zelfstandig opstellen van uitgaande correspondentie, agendabeheer, afhandelen van binnenkomende post, bijhouden van het archief, betrokken bij de werving van Nederlandse en Surinaamse leerkrachten, aanvragen van werk- en verblijfsvergunning en opmaken van werkovereenkomsten. Contacten onderhouden met ouders en leerlingen in de leeftijd van 12 tot en met 23 jaar. Informatie verschaffen en helpen bij begeleiding van leerlingen.

5 Tropic Resorts Marketing (1 juli 1992 tot 1 augustus 1993) Werkzaamheden: verzorgen van interne en externe communicatie, reserveringen en annuleringen van reisboekingen, samenstelling van reispakketten, bezoeken aan hotels, zelfstandig opstellen van uitgaande correspondentie, agendabeheer, afhandelen van binnenkomende post, bijhouden van het archief en telefoonafhandeling.

Functieprofiel: Senior Managementassistent Functiecode: 0305

Functieprofiel: Senior Managementassistent Functiecode: 0305 Functieprofiel: Senior Managementassistent Functiecode: 0305 Doel Het verrichten van werkzaamheden voor een eenheid op beleidsuitvoerend en ondersteunend gebied, van administratieve, uitvoerende en secretariële

Nadere informatie

Functieprofiel: Secretaresse/Managementassistent Functiecode: 0502

Functieprofiel: Secretaresse/Managementassistent Functiecode: 0502 Functieprofiel: Secretaresse/Managementassistent Functiecode: 0502 Doel Plannen, organiseren en uitvoeren van werkzaamheden op secretarieel en administratief gebied, ten behoeve van de leidinggevende en/of

Nadere informatie

TRAININGEN EN CURSUSSEN

TRAININGEN EN CURSUSSEN Curriculum Vitae PERSONALIA Naam: Petit Roepnaam: Mirelle Voorletter: M. Adres: Renaissancelaan 17 Postcode: 2408 DM Woonplaats: Alphen aan den Rijn Geboortedatum: 10 maart 1972 Nationaliteit: Nederlands

Nadere informatie

Equivalente EXTERNE diploma's 2 / 'oude' Schoevers papieren/opmerkingen Opleidingsinstituujaar. elke opleiding. Associatie voor praktijkexamens

Equivalente EXTERNE diploma's 2 / 'oude' Schoevers papieren/opmerkingen Opleidingsinstituujaar. elke opleiding. Associatie voor praktijkexamens SCHOEVERS VRIJSTELLINGSTABEL OP BASIS VAN DIPLOMA'S/CERTIFICATEN LET OP: Diploma's en certificaten van externe opleidingsinstituten mogen niet ouder dan 5 jaar zijn Diploma's en certificaten van Schoevers

Nadere informatie

Secretaresse. Context. Doel

Secretaresse. Context. Doel Secretaresse Doel Uitvoeren van secretariële en administratieve werkzaamheden ten behoeve van de leidinggevende en/of de medewerkers van de afdeling, zodanig dat deze in staat wordt/ worden gesteld de

Nadere informatie

vertrouwelijk

vertrouwelijk Curriculum Vitae Personalia Naam: Ellen, Elizabeth Johanna van Bambergen Woonplaats: Amsterdam, Nederland / Brasschaat, België Correspondentie Postbus 36172, 1020 MD Amsterdam, Nederland Postbus 42, 2930

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens Telefoon: 06-10603394 E-mail: erik@thesquareoffice.nl Geboortejaar: 1973 Woonplaats: Haarlem Burgerlijke staat: gehuwd

Persoonlijke gegevens Telefoon: 06-10603394 E-mail: erik@thesquareoffice.nl Geboortejaar: 1973 Woonplaats: Haarlem Burgerlijke staat: gehuwd Persoonlijke gegevens Telefoon: 06-10603394 E-mail: erik@thesquareoffice.nl Geboortejaar: 1973 Woonplaats: Haarlem Burgerlijke staat: gehuwd Even voorstellen Ik ben geboren in 1973. De door mij gekozen

Nadere informatie

Benaderingswijzen. voor perspectief op activiteiten van secretaresses

Benaderingswijzen. voor perspectief op activiteiten van secretaresses Benaderingswijzen voor perspectief op activiteiten van secretaresses Benaderingswijzen Verschillende benaderingswijzen om naar keuze te gebruiken in de perspectiefsessies. De UFO-kernactiviteiten en achterliggende

Nadere informatie

Directiesecretaresse

Directiesecretaresse Directiesecretaresse Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING MANAGEMENTASSISTENT / AMBTELIJK SECRETARIS

FUNCTIEBESCHRIJVING MANAGEMENTASSISTENT / AMBTELIJK SECRETARIS FUNCTIEBESCHRIJVING MANAGEMENTASSISTENT / AMBTELIJK SECRETARIS FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Managementassistent / ambtelijk secretaris Organisatie Montessorischool Aan de Basis Salarisschaal 6 Indelingsniveau

Nadere informatie

Goede voorbeelden van functieprofielen uit de praktijk

Goede voorbeelden van functieprofielen uit de praktijk Goede voorbeelden van functieprofielen uit de praktijk Deze voorbeelden van een functieprofiel kunnen je prima helpen bij het opstellen van je eigen profiel We zijn er van overtuigd dat deze praktijkvoorbeelden

Nadere informatie

08 Bureauondersteuning Niveau C

08 Bureauondersteuning Niveau C 08 Bureauondersteuning Niveau C Algemene secretariële en administratieve ondersteuning bieden aan afdelingen / medewerkers. Sorteert binnenkomende post. Handelt uitgaande post af. Notuleert. Verzorgt secretariaatsarchief

Nadere informatie

Scheidegger, Praktijkdiploma Boekhouden (Financial and Cost Accounting)

Scheidegger, Praktijkdiploma Boekhouden (Financial and Cost Accounting) CURRICULUM VITAE PERSONALIA Achternaam Zonneveld Voornamen Maria Anna Roepnaam Mariëlle Geboortedatum 10 januari 1986 Geboorteplaats Voorhout Adres Prinsenweg 14c Postcode / woonplaats 2215 RN Voorhout

Nadere informatie

Functieprofiel: Secretaris Functiecode: 0300

Functieprofiel: Secretaris Functiecode: 0300 Functieprofiel: Secretaris Functiecode: 0300 Doel Uitvoeren van werkzaamheden op secretarieel, bestuurlijk-organisatorisch en beleidsvoorbereidend gebied voor een bestuurs-, advies of medezeggenschapsorgaan

Nadere informatie

- Bedrijfseconomie - Belastingwetgeving - Bedrijfsadministratie - Financiële rapportage en analyse

- Bedrijfseconomie - Belastingwetgeving - Bedrijfsadministratie - Financiële rapportage en analyse CURRICULUM VITAE PERSONALIA Achternaam Zonneveld Voornamen Maria Anna Roepnaam Mariëlle Geboortedatum 10 januari 1986 Geboorteplaats Voorhout Adres Prinsenweg 2e Postcode / woonplaats 2215 RN Voorhout

Nadere informatie

C V W E N D Y V A N D E R W U L P - V L O T PERSOONLIJK ALGEMEEN ERVARING. BKBO b.v.

C V W E N D Y V A N D E R W U L P - V L O T PERSOONLIJK ALGEMEEN ERVARING. BKBO b.v. C V W E N D Y V A N D E R W U L P - V L O T PERSOONLIJK Naam en titulatuur: W. van der Wulp-Vlot Geboortedatum: 25 augustus 1986 Geboorteplaats: Rotterdam (Z.H.) Gehuwd en één zoon Adres: Meerval 3 3344

Nadere informatie

Functiebeschrijving secretaresse

Functiebeschrijving secretaresse Functiebeschrijving secretaresse 1. Doel van de functie De secretaresse verricht managementondersteunende, secretariële en administratieve werkzaamheden ten behoeve van de leidinggevende van het desbetreffende

Nadere informatie

Meer waard met Schoevers

Meer waard met Schoevers Meer waard met Schoevers Met Schoevers word je meer waard. Want bij ons combineer je leren en werken. Je leert dus echt een vak als managementassistent, officemanager of communicatieprofessional en gaat

Nadere informatie

Medewerker bureau buitenland

Medewerker bureau buitenland Medewerker bureau buitenland Doel Ontwikkelen en beheren van mobiliteit- en beurzenprogramma s en samenwerkingsverbanden met andere onderwijsinstellingen op het gebied van uitwisseling en/of ontwikkelingssamenwerking,

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Directiesecretaresse/managementassistent mbo-beroep, niveau 4

MBO-beroep in beeld. Directiesecretaresse/managementassistent mbo-beroep, niveau 4 MBO-beroep in beeld Directiesecretaresse/managementassistent mbo-beroep, niveau 4 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd

Nadere informatie

Administrateur. Context. Doel. Rapporteert aan/ontvangt hiërarchische richtlijnen van: Directeur dienst Afdelingshoofd

Administrateur. Context. Doel. Rapporteert aan/ontvangt hiërarchische richtlijnen van: Directeur dienst Afdelingshoofd Administrateur Doel Realiseren van beheersmatige, adviserende en managementondersteunende administratieve werkzaamheden ten behoeve van de instelling, dan wel onderdelen daarvan, binnen vastgestelde procedures

Nadere informatie

Functieprofiel: Medewerker Marketing en Communicatie Functiecode: 0602

Functieprofiel: Medewerker Marketing en Communicatie Functiecode: 0602 Functieprofiel: Communicatie Functiecode: 0602 Doel Verzorgen van activiteiten op het gebied van communicatie en/of voorlichting voor Hogeschool Utrecht of onderdelen daarvan, aan verschillende in- en

Nadere informatie

Bijlage 7: Functieniveau 7

Bijlage 7: Functieniveau 7 Bijlage 7: Functieniveau 7 PROGRAMMERING programmeur Mede verantwoordelijkheid dragen voor de ontwikkeling van het inhoudelijk beleid, realiseren van een breed scala aan programma-activiteiten in één of

Nadere informatie

Secretaresse. Mbo-kwalificaties in de sector Secretarieel. Secretaresse

Secretaresse. Mbo-kwalificaties in de sector Secretarieel. Secretaresse Secretaresse Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen leggen

Nadere informatie

Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202

Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202 Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202 Doel Zorgdragen voor de vorming van beleid voor de eigen functionele discipline, alsmede zorgdragen voor de organisatorische en personele aansturing van een of

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control Curriculum Vitae Interim Financial Controller Master Finance & Control Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaat Ervaring

Nadere informatie

Officemanager. BSO Struin Opvang in de natuur zoekt een Duizendpoot een Spin in het web voor onze administratieve afdeling

Officemanager. BSO Struin Opvang in de natuur zoekt een Duizendpoot een Spin in het web voor onze administratieve afdeling Officemanager BSO Struin Opvang in de natuur zoekt een Duizendpoot een Spin in het web voor onze administratieve afdeling Het betreft een bestaande functie die opnieuw ingericht gaat worden. Je bent verantwoordelijk

Nadere informatie

Functieprofiel: Arbo- en Milieucoördinator Functiecode: 0705

Functieprofiel: Arbo- en Milieucoördinator Functiecode: 0705 Functieprofiel: Arbo- en Milieucoördinator Functiecode: 0705 Doel Initiëren, coördineren, stimuleren en bewaken van Arbo- en Milieuwerkzaamheden binnen een, binnen de bevoegdheid van de leidinggevende,

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Profiel. Werkervaring. Gemeente RMC regio rivierlanden. Voornaam: Irma Geboortedatum: 26 april 1959

Curriculum Vitae. Personalia. Profiel. Werkervaring. Gemeente RMC regio rivierlanden. Voornaam: Irma Geboortedatum: 26 april 1959 Curriculum Vitae Personalia Naam: Verweij Voornaam: Irma Geboortedatum: 26 april 1959 Profiel Irma Verweij is een sociaal vaardig, kritisch en resultaatgerichte adviseur op het gebied van schoolverzuim

Nadere informatie

- Bedrijfseconomie - Belastingwetgeving - Bedrijfsadministratie - Financiële rapportage en analyse

- Bedrijfseconomie - Belastingwetgeving - Bedrijfsadministratie - Financiële rapportage en analyse CURRICULUM VITAE PERSONALIA Achternaam Zonneveld Voornamen Maria Anna Roepnaam Mariëlle Geboortedatum 10 januari 1986 Geboorteplaats Voorhout Adres Prinsenweg 2e Postcode / woonplaats 2215 RN Voorhout

Nadere informatie

SPOORBOEKJE ECONOMIE EN ONDERNEMEN

SPOORBOEKJE ECONOMIE EN ONDERNEMEN SPOORBOEKJE ECONOMIE EN ONDERNEMEN 2018-2019 www.ursula.nl INHOUDSOPGAVE PROFIEL ECONOMIE EN ONDERNEMEN ALGEMENE INFORMATIE 03 ALGEMENE INFORMATIE Het nieuwe VMBO bestaat uit 10 profielen. Een profiel

Nadere informatie

Technisch projectmedewerker

Technisch projectmedewerker Technisch projectmedewerker Doel Bijdragen aan de uitvoering van projecten vanuit de eigen discipline, uitgaande van een projectplan en onder verantwoordelijkheid van een Projectmanager/ -leider, zodanig

Nadere informatie

Een duizendpoot in uw organisatie

Een duizendpoot in uw organisatie Een duizendpoot in uw organisatie Alles wat u altijd al wilde weten over Facilitaire flexkrachten van Mailprofs www.mailprofs.nl Servicegerichtheid en klantvriendelijkheid zijn tegenwoordig kwaliteiten

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. 1990-1997 VWO, Christelijk Lyceum Apeldoorn Vakken: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Economie I, Geschiedenis, Aardrijkskunde

CURRICULUM VITAE. 1990-1997 VWO, Christelijk Lyceum Apeldoorn Vakken: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Economie I, Geschiedenis, Aardrijkskunde CURRICULUM VITAE Persoonlijke gegevens Naam: Valk Voornaam: Melissa Adres: Geuzenstraat 37hs Postcode en Woonplaats: 1056 KA Amsterdam Mobiel: 06 45 16 93 45 E-mail: info@sulitsolutions.com Geboortedatum

Nadere informatie

Martine Groeneveld. Personalia. : Groeneveld Voornaam : Martine Geboortedatum : 5 mei 1982 Geboorteplaats : Utrecht. Profiel

Martine Groeneveld. Personalia. : Groeneveld Voornaam : Martine Geboortedatum : 5 mei 1982 Geboorteplaats : Utrecht. Profiel Martine Groeneveld Personalia Naam : Groeneveld Voornaam : Martine Geboortedatum : 5 mei 1982 Geboorteplaats : Utrecht Profiel Als ik iets aanpak, ga ik er voor de volle 100% voor om het tot een goed einde

Nadere informatie

Medisch secretaresse

Medisch secretaresse Medisch secretaresse Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

Arbo- en Milieudeskundige

Arbo- en Milieudeskundige Arbo- en Milieudeskundige Doel Ontwikkelen van beleid, adviseren, ondersteunen en begeleiden van management, medewerkers en studenten, alsmede bijdragen aan de handhaving van wet- en regelgeving, binnen

Nadere informatie

Meer waard met Schoevers

Meer waard met Schoevers Meer waard met Schoevers Met Schoevers word je meer waard. Want bij ons combineer je leren en werken. Je leert dus echt een vak als managementassistent, officemanager of communicatieprofessional en gaat

Nadere informatie

Meer waard met Schoevers

Meer waard met Schoevers Meer waard met Schoevers Met Schoevers word je meer waard. Want bij ons combineer je leren en werken. Je leert dus echt een vak als managementassistent, officemanager of communicatieprofessional en gaat

Nadere informatie

Telefoonnummer privé: Mobiel nummer Geboortedatum

Telefoonnummer privé: Mobiel nummer Geboortedatum CV Robin Avis, ZZPsteunpilaar Persoonlijke gegevens Naam Robin Avis Geslacht Man Adres Postcode 1826 AD Woonplaats Alkmaar Telefoonnummer 06-14189974 E-mailadres privé: robinavis@hotmail.com Mobiel nummer

Nadere informatie

Functieprofiel: Medewerker Repro Functiecode: 0703

Functieprofiel: Medewerker Repro Functiecode: 0703 Functieprofiel: Medewerker Repro Functiecode: 0703 Doel Voorbereiden, produceren en afwerken van reproproducten, binnen de technische mogelijkheden en conform de klantvraag, teneinde te voldoen aan de

Nadere informatie

Functieprofiel: Medewerker Gegevensbeheer Functiecode: 0501

Functieprofiel: Medewerker Gegevensbeheer Functiecode: 0501 Functieprofiel: Medewerker Gegevensbeheer Functiecode: 0501 Doel Realiseren van beheersmatige, adviserende en managementondersteunende administratieve werkzaamheden ten behoeve van de organisatie, dan

Nadere informatie

DANIËLLE IS HAPPY TO MEET YOU!

DANIËLLE IS HAPPY TO MEET YOU! DANIËLLE IS HAPPY TO MEET YOU! DANIËLLE DE ZWART Leiden 39 jaar linkedin Karakteristieken Energiek Proactief Communicatief sterk Uitstekende schrijfvaardigheid Doelgericht To-the-point Doorzetter Houdt

Nadere informatie

De Medewerker Administratie valt onder de Directeur. De Medewerker Administratie legt verantwoordelijkheid af aan de Directeur.

De Medewerker Administratie valt onder de Directeur. De Medewerker Administratie legt verantwoordelijkheid af aan de Directeur. Profiel Medewerker Administratie: Doel van de functie De Medewerker Administratie is verantwoordelijk voor de administratie op het gebied van facturatie, betalingen, salaris, pensioen en personeel. De

Nadere informatie

2008 - heden Spin-Sel project- en interimmanagement

2008 - heden Spin-Sel project- en interimmanagement Curriculum Vitae Personalia Naam Adres Mobiel nummer Geboortedatum NaDonaliteit Burgerlijke staat Selma Simonis Blokvenlaan 18 te Waalre 06-51140243 27 augustus 1970 Nederlandse gehuwd, 3 kinderen Profiel

Nadere informatie

Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303

Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303 Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303 Doel (Mede)zorgdragen voor de vormgeving en door het geven van adviezen bijdragen aan de uitvoering van het beleid binnen de Hogeschool Utrecht kaders en de ter

Nadere informatie

Nick van Velzen. Mannelijk. Waalre InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald

Nick van Velzen. Mannelijk. Waalre InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald PERSOONLIJKE GEGEVENS: NAAM: Nick van Velzen GESLACHT: Mannelijk GEBOORTEDATUM: 10-06-1988 WOONPLAATS: Waalre OPLEIDINGEN: 2005 2009 InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald 2000 2005 Bertrand

Nadere informatie

JOBspot Werving & Selectie en arbeidsmarktcommunicatie. Zuidspuistraat 6, 3231 AW Brielle, tel.: +31(0)181-413466, info@jobspot.nu www.jobspot.

JOBspot Werving & Selectie en arbeidsmarktcommunicatie. Zuidspuistraat 6, 3231 AW Brielle, tel.: +31(0)181-413466, info@jobspot.nu www.jobspot. Naam: Robbert Geboortejaar: 1987 Woonplaats: Capelle aan den IJssel Opleidingen: 09/2005 05/2010 Bachelor of Business Administration (BBA), Facility management NHTV Breda University of Applied Sciences

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Specialist implementatie SSC. Interim Specialist implementatie SAP

Curriculum Vitae. Interim Specialist implementatie SSC. Interim Specialist implementatie SAP Curriculum Vitae Interim Specialist implementatie SSC Interim Specialist implementatie SAP Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen

Nadere informatie

Functiekaart. Bijdragen tot een efficiënt werkende administratie bij het gemeentebestuur en van het secretariaat in het bijzonder.

Functiekaart. Bijdragen tot een efficiënt werkende administratie bij het gemeentebestuur en van het secretariaat in het bijzonder. Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: C1-C3 Afdeling: Algemene zaken Dienst: Secretariaat Subdienst:

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Hajnadi Klimaattechniek BV Service Coördinator Printdatum 17-09-2012

Functiebeschrijving. Hajnadi Klimaattechniek BV Service Coördinator Printdatum 17-09-2012 Bedrijf Hajnadi Klimaattechniek BV Functie Service Coördinator Printdatum 17-09-2012 Functiebeschrijving Functiekenmerken Taken kennis en vaardigheden Opleidingsmogelijkheden bij functie Functiekenmerken

Nadere informatie

Curriculum Vitae PERSOONLIJKE GEGEVENS

Curriculum Vitae PERSOONLIJKE GEGEVENS Curriculum Vitae PERSOONLIJKE GEGEVENS Voornaam: Joey Achternaam: Derwort Straat: Jacob Catsstraat Nummer: 70 Geslacht: man Postcode: 2613 HC Woonplaats: Delft Telefoon: (+31)6 21861252 Mobiele nummer:

Nadere informatie

Functie omschrijving Bijlage 1

Functie omschrijving Bijlage 1 Functie omschrijving Bijlage 1 Voorzitter 1 Voorzitten van de bestuursvergaderingen en Algemene Ledenvergaderingen 2 Diverse vertegenwoordigingen representatief (prijsuitreikingen, jubilea etc) 3 Bezoeken

Nadere informatie

FUNCTIEHANDBOEK STICHTING OPMAAT

FUNCTIEHANDBOEK STICHTING OPMAAT FUNCTIEHANDBOEK STICHTING OPMAAT FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Medewerker financiële administratie en beheer Codering OPMA10-107 Organisatie Stichting Opmaat Salarisschaal 8 Indelingsniveau IIId FUWASYS-advies

Nadere informatie

Introductie Zeer ervaren Management-/HRM assistente. Hart voor de zaak. Regelneef. Overzicht kunnen houden. Spin in het web.

Introductie Zeer ervaren Management-/HRM assistente. Hart voor de zaak. Regelneef. Overzicht kunnen houden. Spin in het web. CURRICULUM VITAE Persoonlijke CODE : LOV 8213 Geboortejaar : 1971 Woonplaats : Beuningen Geslacht : vrouw Nationaliteit : Nederlandse Beschikbare uren p.w. : 24 uur maximaal Ingangsdatum : in overleg Introductie

Nadere informatie

Regio College Zaandam

Regio College Zaandam Regio College Zaandam KennisMaken? Locatie Cypressehout 95 onze nieuwe behuizing! Locatie Spinnekop Purmerend ook nieuw! Wat is een ROC? Regionaal Opleidings Centrum Er zijn zo n veertig roc s in Nederland

Nadere informatie

Wij zoeken een proactieve en flexibele secretaresse / receptioniste, die affiniteit heeft met P&O. Het betreft een functie voor 28 36 uren per week.

Wij zoeken een proactieve en flexibele secretaresse / receptioniste, die affiniteit heeft met P&O. Het betreft een functie voor 28 36 uren per week. Elzinga bv is een specialistisch spuitbedrijf in het hart van Friesland en opereert op een kwalitatief hoogwaardig niveau. Schadeherstel, carrosserieonderhoud, schilderwerken, jachtcoating, stralen en

Nadere informatie

Studiekeuzecheck - activiteiten opleidingen

Studiekeuzecheck - activiteiten opleidingen Studiekeuzecheck - activiteiten opleidingen 2016-2017 De eerste activiteit bij de studiekeuzecheck is altijd het invullen van een online vragenlijst. Deze vragenlijst bestaat uit een deel dat gelijk is

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan de bestuurssecretaris (Algemene zaken - Financiën).

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan de bestuurssecretaris (Algemene zaken - Financiën). Functie Graadnaam: deskundige Functienaam: boekhouder Functiefamilie: deskundig Functionele loopbaan: B1-B3 Afdeling: Algemene zaken Dienst: Financiën Subdienst: Administratie Code: Doel van de entiteit

Nadere informatie

Functieprofiel: Medewerker Front Office Functiecode: 0604

Functieprofiel: Medewerker Front Office Functiecode: 0604 Functieprofiel: Medewerker Front Office Functiecode: 0604 Doel Aannemen en (mede)uitvoeren van klantvraag en/of bemiddelen tussen klant en relevante derden, conform de klantvraag en binnen bestaande afspraken

Nadere informatie

Hoofd financiën en leerlingenadministratie

Hoofd financiën en leerlingenadministratie Hoofd financiën en leerlingenadministratie Elde College, standplaats locatie Schijndel Het Hoofd financiën en leerlingenadministratie coördineert en verricht werkzaamheden binnen de financiële en de leerlingenadministratie

Nadere informatie

Periode 2 21-11-11 t/m 10-02-12. Periode 2 19-11-12 t/m 8-02-13

Periode 2 21-11-11 t/m 10-02-12. Periode 2 19-11-12 t/m 8-02-13 Administratief Medewerker Administratief Medewerker niveau 2 wo + do ma + di wo + do ma + di Bank en Verzekeringswezen Commercieel medewerker Bank en Verzekeringswezen niveau 4 Kerntaken: Verricht front-office

Nadere informatie

Functieprofiel. Personeelsconsulent met passie voor e-hrm

Functieprofiel. Personeelsconsulent met passie voor e-hrm Functieprofiel Personeelsconsulent met passie voor e-hrm Voor meer informatie over de functie: Ingrid La Haye, senior manager POI Telefoon (06) 23 07 71 54 Sluitingsdatum 20 februari 2018 1. Organisatie

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie 1 De Organisatie Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met een uitgebreide expertise in business-

Nadere informatie

PORTFOLIO Senior Kwalificatie Onderwijs (SKO) Naam : Functie : Faculteit : Instituut : Telefoonnummer : Datum :

PORTFOLIO Senior Kwalificatie Onderwijs (SKO) Naam : Functie : Faculteit : Instituut :   Telefoonnummer : Datum : PORTFOLIO Senior Kwalificatie Onderwijs (SKO) Naam : Functie : Faculteit : Instituut : Email : Telefoonnummer : Datum : 1 Inhoud Onderwijscv... 3 1. Onderwijsvisie... 7 2. Didactisch ontwerp en uitwerking

Nadere informatie

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Profiel Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Stichting Stichting Samenwerkende Basisscholen Alkemade Watergang 1b 2377 BT Oude Wetering T 071 331 1767 E nancyvandermeer@ssba.net Inhoudsopgave Stichting Samenwerkende

Nadere informatie

Taakomschrijvingen ambtelijk secretaris van medezeggenschapsorganen

Taakomschrijvingen ambtelijk secretaris van medezeggenschapsorganen Taakomschrijvingen ambtelijk secretaris van medezeggenschapsorganen De VASMO (Vereniging voor Ambtelijk Secretarissen van Medezeggenschapsorganen) heeft een 3 deling in de niveaus voor ambtelijk secretarissen

Nadere informatie

2011-2012 Projectleider Herstructurering Vastgoedmaatschappijen; 2011 Opstellen jaarrekeningen van diverse juridische entiteiten;

2011-2012 Projectleider Herstructurering Vastgoedmaatschappijen; 2011 Opstellen jaarrekeningen van diverse juridische entiteiten; CURRICULUM VITAE PERSONALIA Naam : De Kruif Voornamen : Reinier Vincent (René) Adres : Heuveloordstraat 32 Postcode en Woonplaats : 3741 WH Baarn Mobielnummer : 06-53884827 E-mail adres : renedekruif@dkfi.nl

Nadere informatie

Standaard Competentieprofielen / rollen P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E

Standaard Competentieprofielen / rollen P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E Standaard Competentieprofielen / rollen P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E Standaard rollen/ competentieprofielen PiCompany Om u te helpen bij de keuze voor de te meten competenties heeft

Nadere informatie

Secretarieel medewerker

Secretarieel medewerker Secretarieel medewerker Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

Functiefamilie AS Strategisch adjuncten

Functiefamilie AS Strategisch adjuncten Functiefamilie AS Strategisch adjuncten DOEL Het management adviseren en ondersteunen op organisatorisch, administratief en/of inhoudelijk vlak teneinde optimaal bij te dragen tot de dienstverlening en

Nadere informatie

Functietitel: Verantwoordelijke in de boekhouding. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk

Functietitel: Verantwoordelijke in de boekhouding. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Verantwoordelijke

Nadere informatie

Analyses NIDAP bedrijfsopleidingen en trainingen onderzoek 2012-2013. Overzicht

Analyses NIDAP bedrijfsopleidingen en trainingen onderzoek 2012-2013. Overzicht Analyses NIDAP bedrijfsopleidingen en trainingen onderzoek 2012-2013 Overzicht Kerncijfers opleidings- en trainingsproducten Dit overzicht kan worden verbijzonderd voor branche, bedrijfsgrootte, regio,

Nadere informatie

Je kunt je op verschillende manieren bij ons inschrijven. Dit kan via onze website, maar ook telefonisch of bij ons op kantoor.

Je kunt je op verschillende manieren bij ons inschrijven. Dit kan via onze website, maar ook telefonisch of bij ons op kantoor. Privacy statement DCPay Uitzendbureau B.V. DCPay Uitzendbureau B.V. hierna te noemen DCPay is verantwoordelijk en respecteert de privacy van al haar kandidaten, uitzendkrachten, payrollmedewerkers, arbeidsmigranten,

Nadere informatie

Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn analyseren, procesinnovaties, communicatie en aanpakken.

Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn analyseren, procesinnovaties, communicatie en aanpakken. CV Nanda Vissers Proces- en systeemverbeteringen doorvoeren is wat ik tijdens en na mijn opleiding Bedrijfseconomie (Avans Hogeschool Den Bosch) veel heb gedaan en waar ik energie van krijg. Met een team

Nadere informatie

CV Tjeerd Oomens tel: 0346-284582/06-24766165 tjeerd.oomens@planet.nl

CV Tjeerd Oomens tel: 0346-284582/06-24766165 tjeerd.oomens@planet.nl Curriculum Vitae Personalia Naam Voornamen Oomens Tjeerd (Willem Sebastiaan) Adres Zebraspoor 209 3605 GM Maarssen Telefoon 0346-284 582 06-247 66 165 E-mail tjeerd.oomens@planet.nl Geboortedatum Nationaliteit

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK OPLEIDING DE WIT FINANCIALS OPDRACHTEN DE WIT FINANCIALS (NOVEMBER 2014 HEDEN)

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK OPLEIDING DE WIT FINANCIALS OPDRACHTEN DE WIT FINANCIALS (NOVEMBER 2014 HEDEN) CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK Achternaam de Wit Voornaam Marco Geslacht Man Woonplaats Ouderkerk aan den IJssel Geboortedatum 11-09-1981 Nationaliteit Nederlandse OPLEIDING HEAO Accountancy 2006 HAVO 1999

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE 24 oktober 2013

CURRICULUM VITAE 24 oktober 2013 CURRICULUM VITAE 24 oktober 2013 PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam: Ada Muis Adres: Sweelinckstraat 50 3131 SP Vlaardingen Geboortedatum: 18 maart 1967 Telefoonnummer: 06-25032830 Bedrijf: Adamore P&O-advies

Nadere informatie

Een competentieprofiel voor de Verenigingsprofessional

Een competentieprofiel voor de Verenigingsprofessional Een competentieprofiel voor de Verenigingsprofessional Community- of verenigingsprofessionals werken in een dynamische en uitdagende omgeving. Meestal opereren zij vanuit een relatief klein team, bestaande

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Controller SAP Expert HBO BE. Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae. Interim Controller SAP Expert HBO BE. Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Controller SAP Expert HBO BE Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Aantal jaren ervaring Samenvatting

Nadere informatie

De unieke steekproef van 3000 opleidingszoekende of volgende professionals geeft onder inzicht in:

De unieke steekproef van 3000 opleidingszoekende of volgende professionals geeft onder inzicht in: Research design NIDAP B2C onderzoek Het NIDAP B2C onderzoek biedt u een zeer volledig beeld van de opleidings- en trainingsbehoefte bij professionals/consumenten met interesse in het volgen van een opleiding

Nadere informatie

BPUG najaar seminar: De rol van PMO in P3 governance. Hier komt tekst Lokale overheid, eigen PMO

BPUG najaar seminar: De rol van PMO in P3 governance. Hier komt tekst Lokale overheid, eigen PMO BPUG najaar seminar: De rol van PMO in P3 governance Hier komt tekst Lokale overheid, Hier eigen komt governance, ook tekst eigen PMO INHOUD 1. INLEIDING 2. ORGANISATIE Gemeente Utrecht Project en Programma

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat. GSU Eneco Installatiebedrijven 2009 (April) 2010 (Januari)

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat. GSU Eneco Installatiebedrijven 2009 (April) 2010 (Januari) CURRICULUM VITAE Persoonsgegevens Naam M. Heringa (Marc) Geboortedatum 03 september 1965 Adres Sonia Gaskellstraat 12 Postcode+Woonplaats 2331BJ Leiden Telefoonnummer 06-38931221 Emailadres marcheringa@stayincontrol.nl

Nadere informatie

CV van Patricia. Functie: Data Analist

CV van Patricia. Functie: Data Analist CV van Patricia Profiel Patricia is een vriendelijk en behulpzaam persoon, iemand die vrij gemakkelijk contact legt en die makkelijk op anderen af stapt. Wanneer die een beroep op haar doen zal dit absoluut

Nadere informatie

Doel. Context VSNU UFO/INDELINGSINSTRUMENT FUNCTIEFAMILIE ONDERWIJS- & ONDERZOEKSONDERSTEUNING VAARDIGHEIDSDOCENT VERSIE 3 APRIL 2017

Doel. Context VSNU UFO/INDELINGSINSTRUMENT FUNCTIEFAMILIE ONDERWIJS- & ONDERZOEKSONDERSTEUNING VAARDIGHEIDSDOCENT VERSIE 3 APRIL 2017 Vaardigheidsdocent Doel Ontwikkelen en verzorgen van buiten de kaders van de wetenschappelijke onderwijsonderdelen maar binnen de kaders van het beleid van de instelling, faculteit, opleidingsinstituut,

Nadere informatie

CV van Bekir. Functie: Medewerker Financial Services

CV van Bekir. Functie: Medewerker Financial Services CV van Bekir Profiel Bekir is een ambitieuze, resultaatgerichte finance professional met flexibele instelling. Hij neemt zijn werk altijd serieus en probeert zo goed mogelijk werk te verrichten met veel

Nadere informatie

Functieprofiel: Docent Functiecode: 0104

Functieprofiel: Docent Functiecode: 0104 Functieprofiel: Docent Functiecode: 0104 Doel Voorbereiden en uitvoeren van ontwikkelde onderwijsonderdelen en participeren in uitvoering van onderwijsevaluaties en ontwikkeling en/of onder begeleiding

Nadere informatie

Master Innovation & Leadership in Education

Master Innovation & Leadership in Education Master Innovation & Leadership in Education Splinternieuwe opleiding voor het bereiken van het hoogste niveau als schoolleider. Daarmee bedoelen we: in staat zijn de ontwikkeling van een school te leiden

Nadere informatie

Officemanager FUNCTIE-INFORMATIE

Officemanager FUNCTIE-INFORMATIE Officemanager FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Officemanager Codering Organisatie Stichting Openbaar Onderwijs Bonaire Salarisschaal 6 Indelingsniveau IIIb Werkterrein Onderwijsproces>onderwijsorganisatie

Nadere informatie

Opleider. Context. Doel

Opleider. Context. Doel Opleider Doel (Mede)ontwikkelen van het opleidingsbeleid en ontwikkelen en (laten) verzorgen van trainingen en voor verschillende interne en/of externe doelgroepen, binnen de kaders van het beleid en de

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Hoofddoel van de functi e

Functiebeschrijving. Hoofddoel van de functi e Functiebeschrijving Hoofddoel van de functi e De boekhouder is verantwoordelijk voor alles wat verband houdt met de gemeentelijke boekhouding. Hij/zij informeert de financieel directeur en de diensthoofden

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Vanaf januari 2008 oprichting administratiekantoor Josco Beheer voor freelance werkzaamheden

Curriculum Vitae. Vanaf januari 2008 oprichting administratiekantoor Josco Beheer voor freelance werkzaamheden Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Naam: Jos Nijenhuis Geslacht: man Geboortedatum: 19-12-1965 Woonplaats: Amsterdam Nationaliteit: Nederlandse Burgerlijke staat: samenwonend Rijbewijs: A B Telefoon:

Nadere informatie