**LET OP! HET EVENEMENTENTERREIN IS ALLEEN TOEGANGKELIJK VOOR MENSEN MET EEN TOEGANGSBEWIJS** OPHALEN STARTPAKKET Zaterdag 25 mei

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "**LET OP! HET EVENEMENTENTERREIN IS ALLEEN TOEGANGKELIJK VOOR MENSEN MET EEN TOEGANGSBEWIJS** OPHALEN STARTPAKKET Zaterdag 25 mei"

Transcriptie

1 THE COLOR RUN AMSTERDAM INFORMATIEGIDS Welkom bij! We hebben deze informatiegids speciaal voor je samengesteld om je te voorzien van alle belangrijke informatie die je nodig hebt om je Color Run ervaring zo fantastisch mogelijk te maken! Samen met je nieuwe vrienden ben je onderdeel van de allereerste Color Run in Nederland! Lees de informatie goed door en maak jezelf klaar voor de eerste editie van The Color Run in Amsterdam! Twee belangrijke stappen voordat we van start gaan: Stap 1: Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van The Color Run : Stap 2: Lees dit hele document. Je zult achteraf blij zijn dat je het hebt gedaan! OPHALEN STARTPAKKET Datum: Locatie: Tijden: Zaterdag 25 mei Het Sierraad Postjesweg DT Amsterdam uur Het ophalen van je startpakket voor kan op zaterdag 25 mei van tot in het gebouw Het Sierraad aan de Postjesweg 1 in Amsterdam. Kom gezellig langs, maak kennis met ons team van enthousiaste vrijwilligers en raak alvast lekker in The Color Run stemming! Voor het ophalen van je startpakket dien je het registratiebewijs, die je na je inschrijving in je mailbox hebt ontvangen, mee te nemen. Je kunt ook het startpakket van je vrienden, familieleden of teamleden ophalen. Hiervoor dien je hun registratiebewijs mee te nemen. Heb je bij je inschrijving geen registratiebewijs van ons ontvangen? Neem dan contact op met info.nl@thecolorrun.com. Bij het inleveren van je registratiebewijs ontvang je van ons het volgende: Color Run T-shirt, startnummer, tattoos en een Color Runner zweetband. Je ontvangt ook je toegangsbewijs voor de volgende dag. Het kroonjuweeltje; je eigen zakje kleurenpoeder ontvang je van ons als beloning na de finish. Bewaar dit zakje voor de massale gooi tijdens het festival. Geloof ons, het is het wachten waard! We raden je STERK aan om je startpakket vooraf op te halen. Hiermee voorkom je dat je op de dag zelf in de rij staat. Als je niet in de gelegenheid bent om zaterdag je startpakket op te halen, zorg er dan voor dat je zondag op tijd aanwezig bent. **LET OP! HET EVENEMENTENTERREIN IS ALLEEN TOEGANGKELIJK VOOR MENSEN MET EEN TOEGANGSBEWIJS**

2 TRANSPORT EN PARKEREN Het evenemententerrein is het terrein van het Sloterparkbad gelegen aan de President Allendelaan 3. De start en het festivalterrein bevinden zich hier. Ben je nog niet in het bezit van je startpakket, dan kun je dit vanaf uur ophalen bij de CHECK IN bij de hoofdingang van het festivalterrein. De beste manier om het evenemententerrein te bereiken is op de fiets of met het openbaar vervoer. Met het openbaar vervoer: Trein / bus Station Sloterdijk Neem bus 68 richting Osdorp Stap uit bij halte Sloterparkbad (voor de deur) Tram Tram 7 en tram 14 rijden richting Sloterpark, je stapt uit bij het eindpunt Sloterpark(bad). Vanaf de tramhalte is het Sloterparkbad zichtbaar. Voor meer informatie over het openbaar vervoer ga naar: Met de auto: We raden iedereen die in Amsterdam of omgeving woont STERK aan om met de fiets te komen. Er is namelijk ZEER beperkt parkeermogelijkheid aanwezig in de buurt van het Sloterparkbad! Het parkeerterrein van het Sloterparkbad zelf is gereserveerd voor de bezoekers van het Sloterparkbad en niet beschikbaar voor deelnemers van The Color Run. Voor degene die met de fiets komen, bij de ingang worden fietsenstallingen geplaatst. Voor degene die wel met de auto komen raden we aan te carpoolen. De parkeermogelijkheden in de buurt zijn: P1 - Sporthal Ookmeer Dokter Meurerlaan SM Amsterdam P2 - Parkeergarage Osdorpplein Osdorpplein ER AMSTERDAM Maximaal dagtarief 10,00 Kijk op voor een uitgebreide routebeschrijving vanaf jouw locatie.

3 Arriveer op tijd bij de start! Geef je zelf genoeg tijd om te stretchen, plezier te hebben en andere mensen te ontmoeten. Iedereen wordt om door onze omroeper naar de start geroepen. The Color Run start in waves (groepen) van ongeveer 500 personen. Indien je in de eerste waves wilt starten, zorg er dan voor dat je vroeger aanwezig bent. Wil je in een van de latere waves zitten kom dan wat later. PLANNING ZONDAG 26 MEI Aanvang & check in Deelnemers verzamelen bij de start Warming up bij de start verzorgd door Run2Day Het officiële eerste startschot van Start The Color Run Festival Einde. Nu mag je jezelf officieel een Color Runner noemen! Welkom bij The Color Run familie! GARDEROBE Op het terrein is een dropzone aanwezig. Je kunt je hier je spullen afgeven aan ons Color Run team. We raden iedereen aan om waardevolle spullen thuis te laten. Op het terrein is geen kleedruimte aanwezig. Zorg ervoor dat je zo goed als omgekleed arriveert en je alleen nog je Color Run T-shirt hoeft aan te trekken. Indien gewenst kan er op de toiletten worden omgekleed. ETEN & DRINKEN Op het terrein zijn twee barren en een foodcorner aanwezig. Neem voldoende geld mee om jezelf vooraf en/of na de run lekker te verwennen met een drankje en wat te eten. Tijdens The Color Run wordt geen alcohol verstrekt aan deelnemers onder de 16 jaar! Bij twijfel zal er om legitimatie worden gevraagd. MERCHANDISE We verkopen leuke The Color Run merchandise op locatie. Er kan contant of met pinpas worden betaald. We hebben de volgende spullen voor jullie in de aanbieding: The Color Run sokken The Color Run zonnebrillen The Color Run armbandjes The Color Run petten The Color Run tutu s The Color Run tanktopjes The Color Run t-shirts The Color Run broekjes Bij aankoop van merchandise gaat 10% van het aankoop bedrag naar het goede doel: Plan Nederland.

4 AMSTERDAM PARCOURS HET WEER We doen er alles aan om The Color Run volgens planning te laten verlopen. De weersvoorspellingen zien er tot zover positief uit. De veiligheid van onze deelnemers is onze hoogste prioriteit. Extreme hitte, wind of regen kan er toe leiden dat de planning tijdens het evenement vertraging kan oplopen of dat het evenement in zijn geheel wordt afgelast.

5 DE START Color Runners zullen om bij de start verzamelen in waves van 500 personen. Vanaf zal er elke 5 minuten een wave vertrekken. Zodra je met je wave bent vertrokken, neem dan een positie in op basis van je snelheid. Konijnen voorop, schildpadden achterin. Vergeet niet dat tijd geen rol speelt. Het heeft dus geen zin om als een gek te gaan racen voor een goede positie. Neem de tijd en geniet van de Color Run ervaring met je vrienden en familie. **LET OP zorg ervoor dat je startnummer aan de voorkant is opgespeld en je polsbandje zichtbaar is. Dit is jullie toegangsbewijs bij terugkomst op het festivalterrein en zijn jullie te allen tijde herkenbaar als Color Runners! ** LOPEN, RENNEN OF DANSEN The Color Run is voor iedereen. De meeste deelnemers zullen het hele pacours hardlopen, anderen zullen het al wandelend afleggen. Er zullen er zelfs een aantal bij zitten die al dansend het parcours over gaan. Om ervoor te zorgen dat er ruimte is voor deze combinatie van activiteiten, hebben we 1 simpele regel in het leven geroepen: Hardlopers links! Wandelaars/dansers rechts! Makkelijk zat! Als je behoefte hebt aan een pauze neem deze dan aan de rechterkant van het pad. Heb je zin in een kleine sprint, houdt deze dan links op het pad. KLEURZONE S Elke kilometer van de run staat geheel in een teken van kleur. Km1 is oranje, km2 is groen, km3 is blauw, km4 is roze. De finish op 5km is geen kleurzone, maar de ingang naar het festival. Zodra de deelnemers bij een kleurzone aankomen worden ze door onze Color Heroes onder gedompeld met KLEUR! De kleur is een speciaal door elfjes gemaakt recept van magisch kleurpoeder. Alle producten zijn 100% natuurlijk en veilig. Zoals met veel substanties is het niet fijn deze vol in je ogen te krijgen. Onze ervaren Color Heroes zullen zoveel mogelijk op het onderlichaam richtten. Sommige Color Runners dragen een zonnebril of zelfs een duikbril om hun ogen te beschermen. Anderen een bandana of mondkapje ter bescherming van hun mond. Gelieve niet te stoppen in de kleurzone s aangezien dit opstoppingen kan veroorzaken bij de lopers achter je. THE COLOR RUN FESTIVAL Na het passeren van de finish is de pret nog niet voorbij! Onze DJ, omroeper en MC nodigen jullie graag uit voor een feestje op het festivalterrein! Drink, eet, dans en vier je overwinning! The Color Run Gooi: Elke 2 tot 3 waves die na de finish op het festivalterrein aankomen zullen samen met de omroeper aftellen naar een massale gooi. Dit creëert de beroemde kleurenwolk. Iedereen gooit tegelijk zijn eigen zakje kleurenpoeder leeg wat spectaculaire beelden oplevert.

6 VEEL GESTELDE VRAGEN Moet ik een ervaren hardloper zijn om mee te doen? Nee! Bij veel 5km hardloopevenementen gaat het vaak wel om tijd en performance. The Color Run gaat louter om het beleven van een te gekke kleurrijke dag met familie en vrienden. Je mag rennen, wandelen, kruipen of zelfs dansen! Is The Color Run een liefdadigheids- en non-profit organisatie? The Color Run is geen liefdadigheids-of non-profit organisatie. Wel koppelen we graag een goed doel aan ons event. Voor meer informatie over dit goede doel verwijzen we je graag naar de laatste pagina. Mag mijn hond mee doen? Bij The Color Run zijn honden NIET toegestaan. Hoe streng zijn jullie wat betreft de witte kleding dress code aan de start? We hebben speciale witte kleding inspectie van de politie rondlopen, die de boel nauwlettend in de gaten houdt! Je zult gearresteerd worden en in The Color Run gevangenis worden gegooid, als meer dan 11,8% van je kleding een andere kleur heeft dan wit! Was bovenstaande antwoord een grap? Yes! Zolang je als deelnemer een shirt draagt dat grotendeels wit is, vinden wij dat prima. Je shirt mag een team logo of plaatje bevatten. Broeken hoeven niet perse wit te zijn al is het natuurlijk wel leuker om helemaal in het wit te beginnen om helemaal gekleurd te eindigen! Hoe wordt het kleurenpoeder gemaakt? Doet het pijn of kan ik er schade van oplopen? Hahaha! We zijn dol op deze vraag!! Nee, het doet absoluut geen pijn! Het voelt alsof je beland bent in een suikergevecht! Weet je het zeker??? Ja. Dat weten wij 100% zeker. Het poeder wordt gemaakt van maïszetmeel. Het is niet schadelijk voor de gezondheid en geheel biologisch afbreekbaar. Verpest het poeder je kleren en hardloop schoenen? Het kleurenpoeder is meestal goed te verwijderen. Met zoals alles dat vuil is: Hoe eerder je wast, hoe beter het uit je kleren gaat. We raden je aan om kleren te dragen die het niet erg vinden om wat extra kleur te krijgen. Mocht je de kleuren na het event graag in je shirt willen behouden als aandenken, dan kan je hem met azijn inspuiten en daarna strijken. Echter als je dan je shirt nog vaak wast zal het kleuren poeder er uiteindelijk toch nog uitkomen. Beïnvloeden de Kleurenzones je hardlopen of je ademhaling? The Color Run kleuren poeder is natuurlijk biologisch maïszetmeel. Het is 100% VEILIG. Zoals met alle soorten stof wil je deze natuurlijk zoveel mogelijk uit je ogen houden. Ons team zal zoveel mogelijk beneden ooghoogte mikken als je voorbij loopt. Sommige Color Runners kiezen ervoor om een bril of zonnebril te dragen om hun ogen te beschermen en een bandana of een mondkapje om hun mond te beschermen. Zijn er schoonmaak stations aanwezig? We hebben onze eigen color blow station op het festivalterrein. Echter met een goede afstofbeurt ben je nog niet 100% schoon, maar je bent schoon genoeg om naar huis te rijden. Het is zelfs grappig om gekleurde mensen over straat te zien gaan na The Color Run. Zie het als een Medaille!

7 Hoe beïnvloed het kleurenpoeder het interieur van mijn auto? De meeste mensen brengen voor de zekerheid handdoeken mee voor in hun auto. Mogen toeschouwers naar The Color Run after party komen? Nee, helaas. Het is een besloten feestje speciaal voor de deelnemers van The Color Run! Dus vrienden en familie kunnen helaas niet aansluiten. Zijn camera s en telefoons veilig om in de kleurenzones mee te nemen? Wij zorgen voor fotografen die van gepaste afstand foto s maken. Als je zelf foto s wilt maken raden we het aan om je camera / telefoon met plastic folie te beschermen. Wordt The Color Run getimed? The Color Run is geen getimed hardloopevenement. Deelnemers hebben zelfs vaak de neiging om op hun gemak de kleurenzones te passeren. Voor degene die wel benieuwd zijn naar hun eindtijd raden wij aan zelf de tijd bij te houden. Hoe werkt de gezamenlijke gooi na de race? Bij het kleuren festival na de finish zullen de deelnemers iedere met hun wave een gezamenlijke kleuren gooi doen om de nieuwe renners die binnen komen te verwelkomen. We stellen één zakje kleuren poeder per persoon beschikbaar. REGELS EN VEILIGHEID We hebben een aantal regels in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat iedereen een FANTASTISCHE tijd ervaart: Indien je meeloopt met een kinderwagen, zorg er dan voor dat je in een van de laatste waves start. Indien kleine kinderen meelopen, hou ze dan goed in de gaten en begeleid ze over het parcours. Hardlopers links! Wandelaars/dansers rechts. Honden zijn niet toegestaan. Er wordt geen alcohol geschonken aan deelnemers onder de 16 jaar. Neem geen waardevolle spullen mee naar het evenement. Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan. Indien je toch bezorgd bent over de veiligheid van het poeder, voel je dan vrij om maatregelen te treffen om jezelf te beschermen (zonnebril, mondkapje) Volg de instructies van ons team & vrijwilligers goed op. Boven alles heb geduld en respect voor elkaar DE GROTE SCHOONMAAK Na afloop wil je vast alle mooie herinneringen voor altijd met je mee dragen. Indien je toch afscheid wilt nemen van de kleuren hebben we hier een aantal tips voor je: Voorafgaand The Color Run: Door je haar s ochtend in te vetten met olie wordt het makkelijk om achteraf de kleur uit je haar te spoelen. Een goede vette crème of olie die je hiervoor kunt gebruiken is bijvoorbeeld kokosnoot olie. Een goede leave-in conditioner doet ook wonderen. Veel lopers beschermen hun haar met een sjaal of bandana. Anderen gebruiken een bandana om hun mond te beschermen. Wat je ook kiest het dragen van een sjaal of bandana tijdens The Color Run is heel handig! Draag bij mooi weer zonnebrandcrème en lippenbalsem. We raden je ook aan om een zonnebril of duikbril te dragen. Wat er ook gebeurt, uiteindelijk zal alle kleur verdwijnen. Desondanks is het verstandig om niet je allermooiste peperdure hardloopschoenen voor The Color Run uit de kast te halen

8 Na The Color Run: Gefeliciteerd! Je hebt net de gekste 5 kilometer in je leven gelopen. Tijd voor een dutje, maar niet te snel. Neem een paar minuten de tijd om jezelf op te schonen voordat je de kleur door je hele huis verspreidt. Probeer zoveel mogelijk poeder van jezelf af te kloppen voordat je met water in de weer gaat of maak gebruik van onze CLEANING stations op locatie om het merendeel van het poeder op je lichaam weg te laten blazen. Haren schoonmaken: klop eerst alle losse poeder uit je haar. Spoel vervolgens de olie/leave-in conditioner uit je haar met koud water. Het merendeel van de kleur zal er zo uitspoelen. Was vervolgens je haar zoals je normaal doet. Het kan zijn dat er in de dagen daarna zo nu en dan kleine sporen van kleur verschijnen. Deze zullen uiteindelijk verdwijnen. Het is waarschijnlijk moeilijker om de kleur uit je witte kleding te wassen. Iets om trots op te zijn! Verwijder al het overmatige poeder voordat je ook hier met water in de weer gaat. Het beste is je kleding in koud water te laten weken met Vanish Oxi Action of met een soortgelijk product. Het kan zijn dat je in de periode na het The Color Run zo nu en dan een gekleurd vlekje tegenkomt. Een mooie herinnering om nooit te vergeten! VERSLAG EVENT Net5 doet verslag van The Color Run. Hiervoor staan camera's langs het parcours en op het festivalterrein. Het tv-programma over deze kleurrijke fun run is gevuld met de hoogtepunten van de dag en zal op 3 juni om uur bij Net5 te zien zijn. Smile to the camera! GOED DOEL Plan Nederland is de officiële partner van The Color Run Nederland. Voor meer informatie over Plan Nederland verwijzen we jullie graag door naar de laatste pagina van deze informatiegids. ACTIE Tijdens The Color Run geeft Crocs jou een korting van 20 euro bij aankoop van een van hun producten. Breng een bezoek aan de Crocs bus op het festivalterrein en profiteer van dit kleurrijke voordeel! BEDANKT Last but not least willen we iedereen bedanken die ervoor heeft gezorgd dat The Color Run in Amsterdam mogelijk is! Net5, Plan Nederland, de locatiesponsors de honderden vrijwilligers die ons zullen helpen en JIJ (onze onbevreesde Color Runner!) Be Safe, Be Happy and Be Ready for The Happiest 5K on the Planet! - The Color Run Team

9 !

Dalton Voorburg presenteert The Color Run

Dalton Voorburg presenteert The Color Run Dalton Voorburg presenteert The Color Run Het meest kleurrijke en vrolijkste evenement van Voorburg gaat bijna van start!!! Hieronder vind je alle belangrijke informatie die je nodig hebt om de Color Run

Nadere informatie

INFOGIDS ALLE BELANGRIJKE PUNTJES EVEN OP EEN RIJ!

INFOGIDS ALLE BELANGRIJKE PUNTJES EVEN OP EEN RIJ! INFOGIDS Welkom bij The Color Run Brussels! Deze informatiegids werd speciaal voor jou samengesteld om je te voorzien van alle belangrijke informatie die je nodig hebt om je Color Run ervaring zo fantastisch

Nadere informatie

INFOGIDS ALLE BELANGRIJKE PUNTJES EVEN OP EEN RIJ!

INFOGIDS ALLE BELANGRIJKE PUNTJES EVEN OP EEN RIJ! INFOGIDS Welkom bij The Color Run by Lipton Ice Tea! Deze informatiegids werd speciaal voor jou samengesteld om je te voorzien van alle belangrijke informatie die je nodig hebt om je Color Run ervaring

Nadere informatie

INFOGIDS ALLE BELANGRIJKE PUNTJES EVEN OP EEN RIJ!

INFOGIDS ALLE BELANGRIJKE PUNTJES EVEN OP EEN RIJ! INFOGIDS Welkom bij The Color Run by Poliakov! Deze informatiegids werd speciaal voor jou samengesteld om je te voorzien van alle belangrijke informatie die je nodig hebt om je Color Run ervaring zo fantastisch

Nadere informatie

Informatie brief Den Haag 1 juli

Informatie brief Den Haag 1 juli Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende jouw Bubbel Run tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten, like

Nadere informatie

Beste deelnemers(ters),

Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende jouw ColorRain tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten, like

Nadere informatie

INFOGIDS ALLE BELANGRIJKE PUNTJES EVEN OP EEN RIJ!

INFOGIDS ALLE BELANGRIJKE PUNTJES EVEN OP EEN RIJ! INFOGIDS Welkom bij The Color Run by Lipton Ice Tea! Deze informatiegids werd speciaal voor jou samengesteld om je te voorzien van alle belangrijke informatie die je nodig hebt om je Color Run ervaring

Nadere informatie

Deelnemersinformatie UCRU 2019

Deelnemersinformatie UCRU 2019 Deelnemersinformatie UCRU 2019 Beste Urban Culture Run 2019 Runner, Het is bijna zover! Op zondag 8 september doe je mee aan de vierde editie van de Urban Culture Run en loop je dwars door de Utrechtse

Nadere informatie

Informatie Brief Mudrun Fun. Beste deelnemers(ters),

Informatie Brief Mudrun Fun. Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende om jouw Mudrun Fun tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten,

Nadere informatie

Voor de startnummers van de KidsRun vragen wij je om zoveel mogelijk gepast te betalen ( 2,50 per inschrijving). Pinnen is helaas niet mogelijk.

Voor de startnummers van de KidsRun vragen wij je om zoveel mogelijk gepast te betalen ( 2,50 per inschrijving). Pinnen is helaas niet mogelijk. Deelnemersinformatie 2016 Nog een paar dagen en dan sta je aan de start van de tweede editie van de Omloop van Empel op 26 juni. Fijn dat je meedoet aan ons evenement. In deze brief vind je aanvullende

Nadere informatie

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters),

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende om jouw Mudrun Fun tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten,

Nadere informatie

BIG FUN NOW. AIR GAMES oost-vlaanderen DE PRAKTISCHE GIDS 7 OKTOBER PUYENBROECK

BIG FUN NOW. AIR GAMES oost-vlaanderen DE PRAKTISCHE GIDS 7 OKTOBER PUYENBROECK AIR GAMES oost-vlaanderen DE PRAKTISCHE GIDS BIG Reusachtige opblaasbare hindernissen FUN Het motto van de Air Games NOW Concept dat heel Europa verovert Om je perfect voor te bereiden op het TOFSTE race-event

Nadere informatie

BIG FUN NOW AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS. 23 SEPTEMBER Provinciedomein De Gavers

BIG FUN NOW AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS. 23 SEPTEMBER Provinciedomein De Gavers AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS BIG Reusachtige opblaasbare hindernissen FUN Het motto van de Air Games NOW Concept dat heel Europa verovert Om je perfect voor te bereiden op het TOFSTE race-event

Nadere informatie

INFOGIDS ALLE BELANGRIJKE PUNTJES EVEN OP EEN RIJ! Ervaring heeft ons geleerd dat niet elke Color Runner deze informatiegids volledig doorneemt

INFOGIDS ALLE BELANGRIJKE PUNTJES EVEN OP EEN RIJ! Ervaring heeft ons geleerd dat niet elke Color Runner deze informatiegids volledig doorneemt INFOGIDS Welkom bij The Color Run by Lipton Ice Tea! Deze informatiegids werd speciaal voor jou samengesteld om je te voorzien van alle belangrijke informatie die je nodig hebt om je Color Run ervaring

Nadere informatie

INFO INFORMATIE GIDS

INFO INFORMATIE GIDS INFO INFORMATIE GIDS Beste hardloper, Een goede voorbereiding is het halve werk In dit document vind je alle benodigde info die ervoor zal zorgen dat je goed voorbereid aan de start verschijnt van de 3

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Air Games antwerpen DE PRAKTISCHE GIDS

Air Games antwerpen DE PRAKTISCHE GIDS Air Games antwerpen DE PRAKTISCHE GIDS BIG Reusachtige opblaasbare hindernissen FUN Het motto van de Air Games NOW Concept dat heel Europa verovert Om je perfect voor te bereiden op het TOFSTE race-event

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

De voordelen van hardlopen

De voordelen van hardlopen Hardloop tips De voordelen van hardlopen Zodra het buiten lekker weer wordt zie je overal om je heen mensen in hun hardloopschoenen springen. Op een mooie lenteof zomerdag is het heerlijk om na het werk

Nadere informatie

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015 4 E EDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop G-loop Sponsor Kidsrun Kidsrun OP KOERS NAAR DELFZIJL www.smitsport.nl 2 3 Blijf op de hoogte Kijk regelmatig op onze website www.zeemijlenloopdelfzijl.nl

Nadere informatie

Welkom Buffelrunners!

Welkom Buffelrunners! Welkom Buffelrunners! Ja zeker. Ook in 2019 is de Buffelrun weer van plan er een enorm feest van te gaan maken. De FIFTH EDITION al weer. Zo kicken. Bijna 5000 deelnemers verspreid over 2 dagen en 1 ding

Nadere informatie

16e Spivo Jeugdkamp. Met het thema:

16e Spivo Jeugdkamp. Met het thema: 16e Spivo Jeugdkamp Met het thema: We gaan weer op kamp! Dit jaar van vrijdag 24 april t/m zondag 26 april 2015. Dit jaar gaan we weer naar Groepsaccommodatie Ons Thuis in Ommel waar we de afgelopen paar

Nadere informatie

SUPERLOOKS WORKSHOP MAKEUP SECRETS

SUPERLOOKS WORKSHOP MAKEUP SECRETS Gefeliciteerd! Je hebt de Superlooks make-upworkshop geboekt. Dit betekent dat je onder leiding van een professionele visagiste in één dag met professionele make-up en tools leert werken. Tijdens deze

Nadere informatie

Programmaboekje SwimRunFun Zondag 28 augustus 2016 Georganiseerd door Hoofdsponsors

Programmaboekje SwimRunFun Zondag 28 augustus 2016 Georganiseerd door Hoofdsponsors Programmaboekje SwimRunFun Zondag 28 augustus 2016 Georganiseerd door Hoofdsponsors Inhoudsopgave Woord vooraf 1. Datum en plaats en aanvang 2. Locatie en parkeren 3. Aanmelding 4. Afstanden en parcours

Nadere informatie

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Lied: Ik ben ik (bij thema 1: ik ben mezelf) (nr. 1 en 2 op de CD) : Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat open en afhalen startnummers

Wedstrijdsecretariaat open en afhalen startnummers Racebrief Racebrief Geweldig dat je meedoet aan de eerste editie van de Gelderse Poort Trail op 6 Oktober. Graag informeren we je over een aantal belangrijke zaken, zo beleef je de trail optimaal. Mocht

Nadere informatie

30 OKTOBER 2016 OP VOLLE KRACHT!

30 OKTOBER 2016 OP VOLLE KRACHT! LUSTRUMEDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop Sponsor Kidsrun G-loop Huis & Hypotheek Piraten Kidsrun 30 OKTOBER 2016 OP VOLLE KRACHT! Wij steunen DELFZIJL www.smitsport.nl 2 Blijf op de hoogte

Nadere informatie

Lesbrief. Voetstappen Kader Abdolah

Lesbrief. Voetstappen Kader Abdolah Lesbrief Voetstappen Kader Abdolah Doe meer met Leeslicht! Bij een aantal boeken in de serie Leeslicht kunt u een gratis lesbrief downloaden van www.eenvoudigcommuniceren.nl. In deze lesbrief staan vragen,

Nadere informatie

DEELNEMERS INFORMATIE DE HOLLANDSE 100

DEELNEMERS INFORMATIE DE HOLLANDSE 100 DEELNEMERS INFORMATIE DE HOLLANDSE 100 ZONDAG 8 MAART 2015 8 Maart 2015 Flevonice Biddinghuizen Beste Deelnemer, Op zondag 8 maart wordt de eerste edi6e van De Hollandse 100 verreden. Een oerhollandse

Nadere informatie

2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal...

2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal... 2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal... Alweer een tijdje geleden, maar vanwege de drukte nog geen verslag, maar zondag 16 november jongstleden liep ik mijn eerste Zevenheuvelenloop in Nijmegen.

Nadere informatie

Deelnemersinformatie Hazerswoude-Dorp Junior Triathlon. Zondag 8 juli 2018

Deelnemersinformatie Hazerswoude-Dorp Junior Triathlon. Zondag 8 juli 2018 Inleiding Deelnemersinformatie Hazerswoude-Dorp Junior Triathlon Zondag 8 juli 2018 Het is bijna zover. Nog een paar nachtjes slapen en dan ga jij met 130 andere deelnemers van start aan de 2de editie

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF NTP SURVIVALRUN LINGEZEGEN 14 APRIL 2019

INFORMATIEBRIEF NTP SURVIVALRUN LINGEZEGEN 14 APRIL 2019 INFORMATIEBRIEF NTP SURVIVALRUN LINGEZEGEN 14 APRIL 2019 Beste deelnemer, Welkom bij de 6 e editie van de NTP Survivalrun Lingezegen. Lees onderstaande informatie goed door: START- EN FINISH Het start-

Nadere informatie

Informatieboekje 26 e Burgrun. 21 mei 2016. 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1

Informatieboekje 26 e Burgrun. 21 mei 2016. 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1 Informatieboekje 26 e Burgrun 21 mei 2016 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1 Van harte welkom bij de 26 e Burgrun De Burgrun is een initiatief van motorclub M.C.K.O. te Doornenburg en wordt georganiseerd

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer -

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon Beste lezer, Ik hoop dat jouw doorzettingsvermogen

Nadere informatie

we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping.

we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping. Dag medegevangene, we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping. Hieronder volgen enkele richtlijnen om deze ontsnapping goed te laten verlopen. Gelieve dit volledig te lezen. We beginnen

Nadere informatie

Fit op de werkvloer 2016

Fit op de werkvloer 2016 Is uw bedrijf al fit? Meer dan 100 bedrijven investeerden al in duurzame inzetbaarheid van personeel en formuleerden 5 succesfactoren zodat werkgevers en werknemers er maximaal van profiteren. De 5 succesfactoren

Nadere informatie

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus!

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Nieuwsbrief najaar 2013 Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Exclusief voor Loopgroep Zeeland leden kunnen wij op zaterdag 14 september met de bus van Zoutelande naar Neeltje Jans. Dat betekent dat je

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Air Games Brussel Handleiding van de gebeurtenis

Air Games Brussel Handleiding van de gebeurtenis Air Games Brussel Handleiding van de gebeurtenis BIG Enorme opblaasstructuren FUN Het leitmotiv van de Air Games NOW Een concept dat nu Europa verovert De praktisch gids om u goed voor te bereiden 22 april

Nadere informatie

Welkom (Familycolor)Buffelrunners!

Welkom (Familycolor)Buffelrunners! Welkom (Familycolor)Buffelrunners! Op naar de 3 e editie al weer. Het begint langzaam een traditie te worden. Wat hebben we de afgelopen jaren ook genoten. En wat kijken we alweer uit naar editie 2017!

Nadere informatie

Bestuur kindervakantiewerk Afferden :

Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Twan Krebbers Alexanderstraat 26 Tel.: 0485-212961 06-12889793 Renske van Vugt Fenikshof 26, Nijmegen Tel.: 06-10052944 Pieter Maas Heukelom 10 Tel.:06-30377444 Paul

Nadere informatie

Informatie deelnemers Antoniusloop Zondag 7 oktober 2012

Informatie deelnemers Antoniusloop Zondag 7 oktober 2012 Informatie deelnemers Antoniusloop 2012 Zondag 7 oktober 2012 Voorwoord Beste deelnemer, Wij vinden het erg leuk dat je deelneemt aan de achtste editie van de Antoniusloop. In dit informatieboekje vind

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Welkom op de Paalberg! Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis

Nadere informatie

WEERBERICHT Altijd weer! Tot weer?

WEERBERICHT Altijd weer! Tot weer? Beste allemaal, Leuk dat je meegaat op ons zomerkamp. In deze westernnieuws kun je bijna alles lezen over dit kamp. Sommige dingen staan er niet in: die blijven nog even een verrassing! Wacht maar op de

Nadere informatie

BEREIKBAARHEID: Deelnemer 6KM? Parkeer jouw auto of fiets op parking C, te bereiken via de Frezenbergstraat.

BEREIKBAARHEID: Deelnemer 6KM? Parkeer jouw auto of fiets op parking C, te bereiken via de Frezenbergstraat. ALGEMENE INFO: Als organisatie zijn we heel blij jullie een loopevenement te kunnen aanbieden in en rondom de prachtige omgeving van Bellewaerde. We willen dan ook Bellewaerde bedanken voor de vlotte samenwerking

Nadere informatie

Voeten &zo Groesbeek Liesbeth Drabbe Wijers Pagina 1

Voeten &zo Groesbeek Liesbeth Drabbe Wijers Pagina 1 Voeten &zo Groesbeek Liesbeth Drabbe Wijers Pagina 1 Inhoud Inleiding 3 Even voorstellen 4 Stap 1 Wat bijna iedereen vergeet 5 Stap 2 Waarmee pak je de schimmel aan? 6 Stap 3 Bescherm jezelf 8 Er is meer!

Nadere informatie

Voeten &zo Groesbeek Liesbeth Drabbe Wijers Pagina 1

Voeten &zo Groesbeek Liesbeth Drabbe Wijers Pagina 1 Voeten &zo Groesbeek Liesbeth Drabbe Wijers Pagina 1 Inhoud Inleiding 3 Even voorstellen 4 Stap 1 De Omgeving 5 Stap 2 Je Nagel[s] 6 Stap 3 Bescherming 8 Er is meer! 9 Voeten &zo Groesbeek Liesbeth Drabbe

Nadere informatie

Team Trail Running Europe

Team Trail Running Europe Racebrief Geweldig dat je meedoet aan deze editie van de Brabantse Kluis Trail op Zaterdag 29 December 2018. Graag informeren we je over een aantal belangrijke zaken, zo beleef je de trail optimaal. Mocht

Nadere informatie

Persmap. Cyclocross Elite zonder Contract

Persmap. Cyclocross Elite zonder Contract Patattencross Persmap nossegem, 12 oktober 2014 Cyclocross Elite zonder Contract Voorwoord VZW Sport & Steun Nossegem is zeer verheugd u de 6de editie van de Patattencross te mogen voor-stellen die zal

Nadere informatie

18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE

18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE 18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE INHOUDSOPGAVE blz. 3 blz. 4 Programma dinsdag 18 augustus 09:15 uur aanwezig in de aula Lokaal verdeling mentor klassen blz. 5 Logboek dag 1 blz. 6 Programma

Nadere informatie

Welkom (Familycolor)Buffelrunners!

Welkom (Familycolor)Buffelrunners! Welkom (Familycolor)Buffelrunners! Na een succesvolle 1 e editie maken we ons samen met jullie op voor de (FamilyColor) Buffelrun 2016. Wat kijken we met zijn allen hier naar uit! Ruim 2 maanden van te

Nadere informatie

Draaiboek secretariaat vrijwilligers: Locatie : Oude Markt te Vlissingen INSTRUCTIES SECRETARIAAT EN BAGAGEDEPOT

Draaiboek secretariaat vrijwilligers: Locatie : Oude Markt te Vlissingen INSTRUCTIES SECRETARIAAT EN BAGAGEDEPOT Draaiboek secretariaat vrijwilligers: Locatie : Oude Markt te Vlissingen Vrijdag 6 juni : 11.00 uur vrijwilligers melden bij Mariette (Oude Markt) 12.00 uur opening secretariaat voor deelnemers 17.45 uur

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

Klaar, ik ben bruin en ik ben wit

Klaar, ik ben bruin en ik ben wit Bruin &Wit Klaar, ik ben bruin en ik ben wit Mireille de Vries - Numbi A mani zit nog even bij haar papa. Ze hebben net twee geweldige vakantieweken met elkaar doorgebracht. Ze zijn tien dagen naar Afrika

Nadere informatie

Direct aan de slag met Baby- en kindergebaren

Direct aan de slag met Baby- en kindergebaren Direct aan de slag met Baby- en kindergebaren Inhoudsopgave Welkom Blz. 3 Wat zijn baby- en kindergebaren? Blz. 4 Voordat je begint Blz. 5 De eerste gebaren Blz. 6 & 7 Gebaren- tips Blz. 8 Veel gestelde

Nadere informatie

Aan alle deelnemers/deelneemsters!

Aan alle deelnemers/deelneemsters! Aan alle deelnemers/deelneemsters! Het is bijna zover: zondag 18 december 2016 doe jij mee aan één van de afstanden van de Spijkenisse-SPARK Marathon en daar zijn wij erg blij mee! De inschrijving is goed

Nadere informatie

Jobbersguide - 2015. Jobbersguide 2015 0

Jobbersguide - 2015. Jobbersguide 2015 0 Jobbersguide - 2015 Jobbersguide 2015 0 Introductie Jobbersguide Om ervoor te zorgen dat jij als Jobber succesvol aan de slag kan en niet tegen verrassingen aanloopt hebben wij deze Jobbersguide gemaakt.

Nadere informatie

Ivonne Bressers: Dank je wel. Rob Kleijs: Ivon, Kun je nog eens uitleggen wat het Usher Syndroom is?

Ivonne Bressers: Dank je wel. Rob Kleijs: Ivon, Kun je nog eens uitleggen wat het Usher Syndroom is? 100 Col 's beklimmen in 40 dagen met een totale afstand van 4100 kilometer. Eddy Driessen uit Arnhem wil die tocht gaan afleggen en dat doet hij voor zijn plezier maar ook voor het goede doel. Namelijk

Nadere informatie

Praktische informatie Amsterdam 10 & 20km

Praktische informatie Amsterdam 10 & 20km Praktische informatie Amsterdam 10 & 20km Het is bijna zover, over een paar dagen lopen wij de Nacht van de Vluchteling! Lees deze praktische informatie zorgvuldig door om er zeker van te zijn dat je goed

Nadere informatie

Knabbel en Babbeltijd.

Knabbel en Babbeltijd. Knabbel en Babbeltijd. (zorg ervoor dat je deze papieren goed leest, uitprint en meeneemt naar de VBW) Het thema van deze VBW-week is Zeesterren. Het thema is de titel van de week (dus geen kreet of korte

Nadere informatie

RUNFORESTRUN & SWIM 30 AUGUSTUS 2015. Beste RUNFORESTRUN deelnemer,

RUNFORESTRUN & SWIM 30 AUGUSTUS 2015. Beste RUNFORESTRUN deelnemer, RUNFORESTRUN & SWIM 30 AUGUSTUS 2015 Beste RUNFORESTRUN deelnemer, Welkom bij de eerste editie van de RUNFORESTRUN & Swim. Ondanks dat wij ons ten doel hadden gesteld het evenement iets groter te maken

Nadere informatie

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli 2017 Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli Inleiding Dit jaar gaan we op 30 juni 2017 met de bus naar Vierhouten rijden. Daar zullen wij op een nieuwe locatie ons jeugdkamp 2017 gaan houden! Het belooft

Nadere informatie

Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of

Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of WO-opleiding in één van de twaalf grootste studentensteden

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. de liefde en ik

Inhoud. Mijn leven. de liefde en ik Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Gevoelens... 4 Hoofdstuk 2 Ontmoeten... 6 Hoofdstuk 3 Verliefd... 8 Hoofdstuk 4 Date... 10 Hoofdstuk 5 Verkering... 12 Hoofdstuk 6 Intimiteit... 14 Hoofdstuk 7 Seks...

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6

Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Mama Een roos is roze viooltjes zijn blauw maar het allerliefst Hou ik van jou mama. Joshua De beste

Nadere informatie

Het idee: wipe out experience. klein oisterwijk outdoor. Outdoor terrein:

Het idee: wipe out experience. klein oisterwijk outdoor. Outdoor terrein: klein oisterwijk outdoor wipe out experience Een spectaculair wipe out programma voor 400 eerstejaars studenten met kleurrijke opblaasbare attracties en een waanzinnige pool party. Outdoor terrein: Horecagelegenheid:

Nadere informatie

De pietenschool. speluitleg

De pietenschool. speluitleg De pietenschool speluitleg Speel de pietenspelletjes, doe de oefeningen en word een echte hulppiet! De Pietenschool is een leuk en gezellig spel voor de Sinterklaastijd. Het spel kan op verschillende manieren

Nadere informatie

Werkstukken maken op PCBO-Het Mozaiek Groep 6

Werkstukken maken op PCBO-Het Mozaiek Groep 6 We gaan een werkstuk maken en je mag het helemaal zelf doen. Het is helemaal jouw eigen werkstuk. Maar om je even goed op weg te helpen hebben we hieronder alle stapjes even op een rij gezet. Wat moet

Nadere informatie

Dit is het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie. Dit vindt de ChristenUnie belangrijk voor Nederland. Lees maar!

Dit is het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie. Dit vindt de ChristenUnie belangrijk voor Nederland. Lees maar! Over een paar weken kiest Nederland een nieuwe regering. Op 12 september Jij kunt ook kiezen. Stemmen noemen we dat. Als je stemt, kies je voor de politieke partij die jij het beste vindt. Jij kunt straks

Nadere informatie

we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping.

we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping. Dag medegevangene, we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping. Hieronder volgen enkele richtlijnen om deze ontsnapping goed te laten verlopen. Gelieve dit volledig te lezen. We beginnen

Nadere informatie

If you RUN you are a RUNNER, it doesn't matter how fast or far.

If you RUN you are a RUNNER, it doesn't matter how fast or far. De Noordwijkse Looptrainer Nieuwsbrief juli 2017 If you RUN you are a RUNNER, it doesn't matter how fast or far. Mei & Juni: omgevlogen Wat zijn de maanden mei en juni snel voorbij gegaan! Men zegt ook

Nadere informatie

10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen.

10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen. 10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen. Omdat het automatische gedrag is uitgeschakeld kosten onderstaande handelingen je partner al veel energie (hier denk je zo snel niet aan, omdat het

Nadere informatie

In dit e-book geef ik je een aantal tips en oefeningen die je heel gemakkelijk kunt toepassen in jouw dagelijks leven. Probeer ze maar snel uit!

In dit e-book geef ik je een aantal tips en oefeningen die je heel gemakkelijk kunt toepassen in jouw dagelijks leven. Probeer ze maar snel uit! In dit e-book geef ik je een aantal tips en oefeningen die je heel gemakkelijk kunt toepassen in jouw dagelijks leven. Probeer ze maar snel uit! Hartelijke groeten, Petra Melkert Ergotherapeut en mindfulnesstrainer

Nadere informatie

Mijn kledinggebruik. Succes! Dit gedeelte gaat over het kopen van kleding.

Mijn kledinggebruik. Succes! Dit gedeelte gaat over het kopen van kleding. Mijn kledinggebruik Wellicht weet je al dat verschillende aspecten van kleding slecht zijn voor het milieu. In deze opdracht gaan we bekijken op welke manier jij zelf je steentje bij kan dragen aan het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

De Grote Verkeerstoets - 2014 07/08/2014. 1. Ja. 2. Neen, want ik mag hier niet links afslaan. 3. Neen, want ik heb mijn arm niet uitgestoken.

De Grote Verkeerstoets - 2014 07/08/2014. 1. Ja. 2. Neen, want ik mag hier niet links afslaan. 3. Neen, want ik heb mijn arm niet uitgestoken. 100082: Welk voorwerp houd je hier boven je hoofd? 1. Een rood voorwerp. 2. Een map. 3. Een voetbal. 100081: Je slaat af naar links. Gebeurt dat hier helemaal veilig? 1. Ja. 2. Neen, want ik mag hier niet

Nadere informatie

Als je poep er niet uit wil

Als je poep er niet uit wil Als je poep er niet uit wil 1 De meeste kinderen poepen elke dag wel een keer. Of één keer in de twee dagen. Maar soms poep je vaker, bijvoorbeeld als je diaree hebt. Of je poept minder vaak. Als je niet

Nadere informatie

DRAAIBOEK EHBO EVENT 5E EDITIE HAREN-HAREN 2 JULI

DRAAIBOEK EHBO EVENT 5E EDITIE HAREN-HAREN 2 JULI DRAAIBOEK EHBO EVENT 5E EDITIE HAREN-HAREN 2 JULI 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 3 2. planning... 3 Zondag 2 juli... 3 3. Calamiteiten... 4 Ongeval/blessure... 4 1. Niet levensbedreigende situaties...

Nadere informatie

Vragenkaartjes voor kinderen van 4 t/m 6 jaar

Vragenkaartjes voor kinderen van 4 t/m 6 jaar 4 t/m 6 jaar 4 t/m 6 jaar 4 t/m 6 jaar Hoe vraag je aan iemand om met je te spelen? Wat speel je graag op het schoolplein? Jij kan al goed helpen hè. Wie help jij graag? Wat doe je dan? van 4 t/m 6 jaar

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

WWW.KVW-AFFERDEN.NL WWW.FACEBOOK.COM/KVWAFFERDEN 0485-212961 06-12889793 Twan Krebbers 06-83008703 Past. Berdenstraat 14 Paul van den Heuvel 06-48723936 13 om el uk He Siske Hermans 06-11519419 rpsstraat

Nadere informatie

15 tips om de dag ontspannen te beginnen

15 tips om de dag ontspannen te beginnen 15 tips om de dag ontspannen te beginnen Het is voor werknemers met een drukke agenda vaak moeilijk goed voor hun lichaam te zorgen. Daarom heb je tools nodig om je lichaam en geest te ontspannen. Voor,

Nadere informatie

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee.

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee. 08.00 uur Wakker worden!!! Tijd om op te staan, een stevig ontbijt te eten en te bedenken of het weer past bij je fietskleding. O ja, zorg dat je fiets in orde is!!!! 09.45 uur verzamelen op school. Al

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR DE RACE. Amsterdam, IJmuiden aan Zee

INFORMATIE VOOR DE RACE. Amsterdam, IJmuiden aan Zee INFORMATIE VOOR DE RACE Amsterdam, IJmuiden aan Zee 21 oktober 2017 AROO! We kijken er naar uit om je te zien op 21 oktober bij de eerste editie van de Spartan Race in Amsterdam. Voordat het zo ver is,

Nadere informatie

Beste mensen, Marc Heyrman

Beste mensen, Marc Heyrman Voor jongeren met een beperking GOED wonen Oisterwijk Van harte gefeliciteerd met de organisatie en de persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. Ik heb aan de start en in Arendonk kunnen zien (als toeschouwer)

Nadere informatie

2. Op een bruiloft. 3. Wanneer je de hond uitlaat

2. Op een bruiloft. 3. Wanneer je de hond uitlaat Zijn die leuke mannen er nou überhaupt nog wel? Dat is iets wat single vrouwen zich vaak afvragen. JA, die leuke mannen zijn er zeker nog wel. Waar dan? vraag jij je af. Wij hebben voor jou 15 plekken

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat open en afhalen startnummers

Wedstrijdsecretariaat open en afhalen startnummers Racebrief Racebrief Geweldig dat je meedoet aan de tweede editie van de Sint Anthonis Trail op 20 Oktober. Graag informeren we je over een aantal belangrijke zaken, zo beleef je de trail optimaal. Mocht

Nadere informatie

Stefan Slot Vriezenveen

Stefan Slot Vriezenveen Beste sponsoren, Zoals jullie waarschijnlijk wel mee hebben gekregen is vorige week de marathon van New York afgelast. De reden waarom deze afgelast is lijkt mij volkomen terecht! Maar het moment en de

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT

Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT ROOS Roos (27) is zeer slechtziend. Ze heeft een geleidehond, Noah, een leuke, zwarte labrador. Roos legt uit hoe je het beste met geleidehond en zijn baas

Nadere informatie

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kampboekje 1 Handige informatie voor ouders!! Adresgegevens: Galgenweg 3 6741 KJ Lunteren 0318 482395 Noodnummers: Francisca Hardeman: 06 52128429 Gerrit Zeevat: 06

Nadere informatie

Thema Op het werk. Demet TV. Lesbrief 8. De eerste werkdag

Thema Op het werk. Demet TV. Lesbrief 8. De eerste werkdag Thema Op het werk. Demet TV Lesbrief 8. De eerste werkdag Deze les gaat over de eerste werkdag. gaat voor het eerst werken bij een snoepfabriek. Hij komt binnen en maakt kennis met de chef. De chef vertelt

Nadere informatie