Beste deelnemers(ters),

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste deelnemers(ters),"

Transcriptie

1 Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende jouw ColorRain tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten, like onze Facebookpagina Op deze manier houden wij jou op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes rondom de ColorRain. Waar begint ColorRain in Leusden Adres: AFAS terrein Zwarteweg/Olmenlaan te Leusden Bij de startlocatie op de dag zelf ontvang je bij aanmelding van je e ticket (vergeet deze niet mee te nemen!) je startpakket. ColorRain programma uur: Aanmelden en ontvangst met muziek ColorRain uur: Warming up Theo Meijer Sport te Leusden uur: Start run uur: Finish Explosie uur: Afterparty en gelegenheid om iets te drinken.

2 Hoe wordt er gestart? Er wordt gelopen in 3 verschillende groepen deze worden omgeroepen door de omroeper. Start groep 1: Dit zijn de wandelaars/ mensen in een rolstoel en families met kleine kinderen. Ongeveer 5 minuten later afhankelijk van de grote begint de 2e groep etc. Start groep 2: Dit zijn de lopers die de ronde binnen 35 minuten lopen. Start groep 3: De laatste groep dit zijn de snel lopers die binnen 25 minuten binnen zijn. Het aantal startgroepen is afhankelijk van het aantal deelnemers(ters) er wordt gelopen in minimaal 100 tot 250 deelnemers per groep.

3 Hoelang is het parcours? Het Parcours is 4 kilometer met 3 kleurzones. Waar u zal worden besprekendeld met kleur. In de middelste zone vangt u het minste poeder. Als u het dichts naast de lopers langsloopt zal u het meeste poeder vangen.

4 Zone 1: Interstate Dans Studio Zone 2: Sport 2000 Leusden Zone 3: Womens Sports Only Dansend op de route: Interstate Dans Studio zal met een aantal Interstaters in alle leeftijden en niveaus de Colorrain feestelijk meedansen. Geen uitdaging is voor de Interstaters te groot. Samen staan ze sterk! En ook op de Color Rain zal het een feestje worden. Wat moet ik met het zakje kleurenpoeder doen? Het zakje kleurenpoeder zal je ontvangen bij de finish. Voor een werkelijk prachtige kleurenexplosie. Maak het poeder zakje dan ook niet open tot de omroeper het aftel moment geeft. Dit voor het allermooiste effect! Zijn er kledingvoorschriften? Kom zo kleurrijk en gek mogelijk! Kan ik op de dag zelf eten en drinken halen? Er zal op de dag zelf gezorgd worden voor catering. Het is verboden om zelf alcoholische dranken mee te nemen! Vergeet geen kleingeld mee te nemen! Wat moet ik doen als ik gefinished ben? Het zakje kleurenpoeder zal je ontvangen bij de finish. Voor een werkelijk prachtige kleurenexplosie. Maak het poeder zakje dan ook niet open tot de omroeper het aftel moment geeft. Dit voor het allermooiste effect!

5 Ik kan niet 4 kilometer aan 1 stuk hardlopen. Kan ik alsnog mee doen? Natuurlijk, ColorRain is voor iedereen ook voor wandelaars. Ik zit in een rolstoel kan ik meedoen? Ja ColorRain is voor iedereen. Wij hebben een startzone gemaakt ook voor mensen in een rolstoel. Begeleiding tijdens de ColorRain is wel verplicht. Loop ik op tijd? Nee bij de ColorRain loop je voor de tijd van je leven! Is het na de finish ook gelijk afgelopen? Nee na afloop van de finish is er de mogelijkheid om te blijven. Er is na afloop een dj met podium en een gelegenheid tot drinken. Let wel op muntgeld mee te nemen om drinken te halen. Mogen toeschouwers dus niet-lopers het feest terrein op of is dit alleen voor de lopers? Dank voor je vraag. Toeschouwers zijn welkom op de route. Op het terrein zelf is helaas niet mogelijk. Dit om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen. Tast de kleur mijn kleding aan? De meeste kleur zal direct bij de eerste wasbeurt uit je kleren gaan. Denk er wel aan dat je je kleren afzonderlijk wast! Misschien moet je sommige kleding een paar keer wassen met koud water. Er bestaat een kleine kans dat (katoenen) kleren niet helemaal schoon worden. Om die kans te minimaliseren: Borstel eerst het overtollige poeder weg, voordat je water gebruikt. Hoe sneller je alles wast hoe beter! Draag voor de zekerheid geen kleding die je niet vies wilt hebben.

6 Hoe zorg ik dat mijn auto, of de trein, bus of tram niet vies wordt? Borstel eerst je haren, lichaam en kleding goed af. Ga dan op een handdoek of een plasic (vuilnis-)zak zitten om je kleurprint niet achter te laten op de stoelen. Zijn er bijzonderheden rondom het poeder? Het poeder dat gebruikt wordt is in principe niet schadelijk. Het is 100% afbreekbaar en niet schadelijk voor het milieu. Krijg ik de kleur uit mijn kleding? De meeste kleur zal direct bij de eerste wasbeurt uit je kleren gaan. Denk er wel aan dat je je kleren afzonderlijk wast! Misschien moet je sommige kleding een paar keer wassen met koud water. Er bestaat een kleine kans dat (katoenen) kleren niet helemaal schoon worden. Om die kans te minimaliseren: Borstel eerst het overtollige poeder weg, voordat je water gebruikt. Hoe sneller je alles wast hoe beter! Draag voor de zekerheid geen kleding die je niet vies wilt hebben. Tips: Bij hooikoorts: Heb je last van hooikoorts? Dan raden wij het aan om een zonnebril op te zetten. Bij kleine kinderen: Om te voorkomen dat het poeder in de oogjes komt raden wij het aan om een zonnebril op te zetten of een stofdoekje voor te doen. Bij astma: Is bij jou astma geconstateerd of ben je snel erg benauwd? Wij adviseren om een stofdoekje voor te doen.

7 Hoe krijg ik het poeder uit mijn kleding en haar? * Neem baby doekjes mee om het poeder van je lichaam af te vegen. * Klop overtollig poeder uit je haar en je kleren. * Kokosolie of olijfolie in je haar kan helpen om het poeder sneller uit je haar te krijgen. Tevens head and shoulders. * Zonnenbrand helpt ook om het poeder snel van je huid af te krijgen. * Ben je pas naar de kapper geweest of heb je licht haar dan adviseren wij een pet of gekke pruik op te doen. Wil je dit niet in enkele gevallen komt het dan voor dat de kleur een aantal dagen zichbaar is varierend van 3 dagen tot uiterlijk 14 dagen. Wat als het regent? Als het een tijdelijke bui is kan het dat er wat verplaatsing zal plaats vinden met de startttijden. Wij zullen u dit via een omroeper laten weten. Mocht het blijven regenen dan zullen we de run gewoon tijdig starten en lopen we de run in de regen Toiletten Op het terrein zijn verschillende dixies aanwezig. Gaat het evenement door ook als het koud is of regent? Ja bij geen extreme weersomstandigheden gaat de hardloopwedstrijd ten alle tijden door. Hou wel rekening bij kou of regen om u daar naar te kleden. Doormiddel van eventueel thermo shirt onder uw shirt. Kan ik mijn spullen ergens kwijt? Je kunt je spullen achterlaten in een dropzone. Mocht u met de auto komen het parkeerterrein is op 2 minuten loopafstand. Let op: de organisatie stelt zich niet verantwoordelijk voor het kwijtraken of beschadigen van waardevolle spullen..

8 Zijn er omkleedruimtes beschikbaar? Nee niet op de dag zelf. Wij raden aan om je sportkleding al aan te trekken, zodat je klaar bent voor de run. Catering Er zal deze dag frisdrank en koffie en thee worden verkocht door Case of Cofee Er zullen echter geen alcoholhoudende dranken worden verkocht. Kan ik mijn camera/telefoon meenemen tijdens de run? Als je tijdens de run je telefoon of camera wilt gebruiken, raden wij aan om er plastic folie omheen te doen te bescherming. Worden er foto's tijdens ColorRain gemaakt? Ja! Op de dag zelf zal ColorRain zowel foto's maken, die later voor promotionele activiteiten ingezet kunnen worden. Bij deelname aan ColorRain geef je hiervoor automatisch toestemming. Is er een routebeschrijving naar de lokatie toe? Auto: Om met de auto naar ColorRain te komen is het verstandig om zelf een routebeschrijving op te zoeken. Adres: Start/finish: Zwarteweg/olmenlaan te Leusden. Met de fiets Ben je woonachtig in de buurt van Leusden, dan adviseren wij om met de fiets te komen. Waar kan ik parkeren? Parkeren van uw auto kan gratis op het AFAS terrein Zwarteweg/Olmenlaan te Leusden (2 minuten lopen naar de start/finish) Staan er naast ColorRain nog meer runs gepland? Op vrijdagavond 28 Oktober zal in Zwolle de Ladies run plaats vinden. Met de keuze uit een 2, 5 of 5 kilometer.

9 Hoe kan ik contact opnemen met ColorRain? Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar: info@colorrain.nl Wij proberen binnen 1 als niet urgent 2 werkdag op uw te reageren.

Informatie brief Den Haag 1 juli

Informatie brief Den Haag 1 juli Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende jouw Bubbel Run tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten, like

Nadere informatie

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters),

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende om jouw Mudrun Fun tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten,

Nadere informatie

Informatie Brief Mudrun Fun. Beste deelnemers(ters),

Informatie Brief Mudrun Fun. Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende om jouw Mudrun Fun tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten,

Nadere informatie

Dalton Voorburg presenteert The Color Run

Dalton Voorburg presenteert The Color Run Dalton Voorburg presenteert The Color Run Het meest kleurrijke en vrolijkste evenement van Voorburg gaat bijna van start!!! Hieronder vind je alle belangrijke informatie die je nodig hebt om de Color Run

Nadere informatie

Deelnemersinformatie UCRU 2019

Deelnemersinformatie UCRU 2019 Deelnemersinformatie UCRU 2019 Beste Urban Culture Run 2019 Runner, Het is bijna zover! Op zondag 8 september doe je mee aan de vierde editie van de Urban Culture Run en loop je dwars door de Utrechtse

Nadere informatie

Programmaboekje SwimRunFun Zondag 28 augustus 2016 Georganiseerd door Hoofdsponsors

Programmaboekje SwimRunFun Zondag 28 augustus 2016 Georganiseerd door Hoofdsponsors Programmaboekje SwimRunFun Zondag 28 augustus 2016 Georganiseerd door Hoofdsponsors Inhoudsopgave Woord vooraf 1. Datum en plaats en aanvang 2. Locatie en parkeren 3. Aanmelding 4. Afstanden en parcours

Nadere informatie

Voor de startnummers van de KidsRun vragen wij je om zoveel mogelijk gepast te betalen ( 2,50 per inschrijving). Pinnen is helaas niet mogelijk.

Voor de startnummers van de KidsRun vragen wij je om zoveel mogelijk gepast te betalen ( 2,50 per inschrijving). Pinnen is helaas niet mogelijk. Deelnemersinformatie 2016 Nog een paar dagen en dan sta je aan de start van de tweede editie van de Omloop van Empel op 26 juni. Fijn dat je meedoet aan ons evenement. In deze brief vind je aanvullende

Nadere informatie

INFO INFORMATIE GIDS

INFO INFORMATIE GIDS INFO INFORMATIE GIDS Beste hardloper, Een goede voorbereiding is het halve werk In dit document vind je alle benodigde info die ervoor zal zorgen dat je goed voorbereid aan de start verschijnt van de 3

Nadere informatie

**LET OP! HET EVENEMENTENTERREIN IS ALLEEN TOEGANGKELIJK VOOR MENSEN MET EEN TOEGANGSBEWIJS** OPHALEN STARTPAKKET Zaterdag 25 mei

**LET OP! HET EVENEMENTENTERREIN IS ALLEEN TOEGANGKELIJK VOOR MENSEN MET EEN TOEGANGSBEWIJS** OPHALEN STARTPAKKET Zaterdag 25 mei THE COLOR RUN AMSTERDAM INFORMATIEGIDS Welkom bij! We hebben deze informatiegids speciaal voor je samengesteld om je te voorzien van alle belangrijke informatie die je nodig hebt om je Color Run ervaring

Nadere informatie

18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE

18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE 18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE INHOUDSOPGAVE blz. 3 blz. 4 Programma dinsdag 18 augustus 09:15 uur aanwezig in de aula Lokaal verdeling mentor klassen blz. 5 Logboek dag 1 blz. 6 Programma

Nadere informatie

18e Survivalrun van De Knipe

18e Survivalrun van De Knipe 18e Survivalrun van De Knipe Donderdag 23 mei t/m zondag 26 mei 2019 Scholierenrun informatie bulletin Inleiding Beste scholier, leerkracht, ouders en sportdocent, Wij vinden het superleuk dat jullie dit

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

SUPERLOOKS WORKSHOP MAKEUP SECRETS

SUPERLOOKS WORKSHOP MAKEUP SECRETS Gefeliciteerd! Je hebt de Superlooks make-upworkshop geboekt. Dit betekent dat je onder leiding van een professionele visagiste in één dag met professionele make-up en tools leert werken. Tijdens deze

Nadere informatie

12 e Survivalrun van De Knipe. donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN

12 e Survivalrun van De Knipe. donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN 12 e Survivalrun van De Knipe donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN Inleiding Beste scholier, leerkracht, ouders en sportdocent, Stichting Survival De Knipe is blij

Nadere informatie

Welkom Buffelrunners!

Welkom Buffelrunners! Welkom Buffelrunners! Ja zeker. Ook in 2019 is de Buffelrun weer van plan er een enorm feest van te gaan maken. De FIFTH EDITION al weer. Zo kicken. Bijna 5000 deelnemers verspreid over 2 dagen en 1 ding

Nadere informatie

Welkom (Familycolor)Buffelrunners!

Welkom (Familycolor)Buffelrunners! Welkom (Familycolor)Buffelrunners! Na een succesvolle 1 e editie maken we ons samen met jullie op voor de (FamilyColor) Buffelrun 2016. Wat kijken we met zijn allen hier naar uit! Ruim 2 maanden van te

Nadere informatie

Informatie deelnemers Antoniusloop Zondag 7 oktober 2012

Informatie deelnemers Antoniusloop Zondag 7 oktober 2012 Informatie deelnemers Antoniusloop 2012 Zondag 7 oktober 2012 Voorwoord Beste deelnemer, Wij vinden het erg leuk dat je deelneemt aan de achtste editie van de Antoniusloop. In dit informatieboekje vind

Nadere informatie

13 e Survivalrun van De Knipe. vrijdag 30 mei t/m dinsdag 3 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN

13 e Survivalrun van De Knipe. vrijdag 30 mei t/m dinsdag 3 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN 13 e Survivalrun van De Knipe vrijdag 30 mei t/m dinsdag 3 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN Inleiding Beste scholier, leerkracht, ouders en sportdocent, Stichting Survival De Knipe is blij

Nadere informatie

Introductieweek. Learning & Development in Organisations 2019

Introductieweek. Learning & Development in Organisations 2019 Introductieweek Learning & Development in Organisations 2019 Hallo en welkom! Ieder jaar organiseert de HAN een introductieweek voor alle nieuwe studenten. Dit jaar is niet anders! Van dinsdag 27 augustus

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF NTP SURVIVALRUN LINGEZEGEN 14 APRIL 2019

INFORMATIEBRIEF NTP SURVIVALRUN LINGEZEGEN 14 APRIL 2019 INFORMATIEBRIEF NTP SURVIVALRUN LINGEZEGEN 14 APRIL 2019 Beste deelnemer, Welkom bij de 6 e editie van de NTP Survivalrun Lingezegen. Lees onderstaande informatie goed door: START- EN FINISH Het start-

Nadere informatie

Team Trail Running Europe

Team Trail Running Europe Racebrief Geweldig dat je meedoet aan deze editie van de Brabantse Kluis Trail op Zaterdag 29 December 2018. Graag informeren we je over een aantal belangrijke zaken, zo beleef je de trail optimaal. Mocht

Nadere informatie

Welkom (Familycolor)Buffelrunners!

Welkom (Familycolor)Buffelrunners! Welkom (Familycolor)Buffelrunners! Op naar de 3 e editie al weer. Het begint langzaam een traditie te worden. Wat hebben we de afgelopen jaren ook genoten. En wat kijken we alweer uit naar editie 2017!

Nadere informatie

Week mei MEETKUNDE: - Aan het eind van dit blok kunnen wij getekende voorwerpen vergroten of verkleinen.

Week mei MEETKUNDE: - Aan het eind van dit blok kunnen wij getekende voorwerpen vergroten of verkleinen. Week 19 10 mei 2019 Spelling We oefen op dit moment de volgende onderdelen: Woorden met a, u, o, e aan het einde van het woord, de s/z en de lange klank/korte klank regel. Rekenen In blok 11 werken we

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat open en afhalen startnummers

Wedstrijdsecretariaat open en afhalen startnummers Racebrief Racebrief Geweldig dat je meedoet aan de eerste editie van de Gelderse Poort Trail op 6 Oktober. Graag informeren we je over een aantal belangrijke zaken, zo beleef je de trail optimaal. Mocht

Nadere informatie

WWW.KVW-AFFERDEN.NL WWW.FACEBOOK.COM/KVWAFFERDEN 0485-212961 06-12889793 Twan Krebbers 06-83008703 Past. Berdenstraat 14 Paul van den Heuvel 06-48723936 13 om el uk He Siske Hermans 06-11519419 rpsstraat

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

PET/CT-scan met gallium

PET/CT-scan met gallium NUCLEAIRE GENEESKUNDE PET/CT-scan met gallium ONDERZOEK U wordt op dag om uur verwacht op de poli/afdeling. De laborant neemt op dag tussen 15.00 en 17.00 uur telefonisch contact met u op voor eventuele

Nadere informatie

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door Bouwdorp Sint pancras Thema: Sint pancras! Herfstvakantie!! Maandag 17 t/m donderdag 20 oktober 2016 Dit boekje is geprint door www.copycentre.nl Bouwdorp Sint Pancras 2016 Hallo jongens en meisjes! De

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat open en afhalen startnummers

Wedstrijdsecretariaat open en afhalen startnummers Racebrief Racebrief Geweldig dat je meedoet aan de tweede editie van de Sint Anthonis Trail op 20 Oktober. Graag informeren we je over een aantal belangrijke zaken, zo beleef je de trail optimaal. Mocht

Nadere informatie

CIOS OBSTACLE RUN CIOS GOES Profiel Buitensport en het Projectenbureau. Esther Vendrik

CIOS OBSTACLE RUN CIOS GOES Profiel Buitensport en het Projectenbureau. Esther Vendrik CIOS OBSTACLE RUN CIOS GOES 2018 1 Inhoud Dagen... 3 Onderdelen... 3 Aankomst... 3 Kleedkamers / Buitendouche... 3 EHBO... 4 De run en het binnenprogramma... 4 Nevenactiviteiten... 5 De route... 6 Plattegrond

Nadere informatie

Veelgestelde vragen: Medewerkersfeesten

Veelgestelde vragen: Medewerkersfeesten Veelgestelde vragen: Medewerkersfeesten Algemeen: Mag ik mijn partner meenemen? Het feest is inderdaad met partner. Wanneer je geen partner hebt en iemand anders wilt meenemen, dan is dat uiteraard mogelijk.

Nadere informatie

Veelgestelde vragen: Medewerkersfeesten

Veelgestelde vragen: Medewerkersfeesten Veelgestelde vragen: Medewerkersfeesten Algemeen: Mag ik mijn partner meenemen? Het feest is inderdaad met partner/introduce. Jouw introduce hoeft niet perse jouw partner te zijn. Dit mag bijvoorbeeld

Nadere informatie

Signaalwoorden en verschillende vormen van woorden

Signaalwoorden en verschillende vormen van woorden Grammaticaoefeningen 4 Sociale contacten Signaalwoorden en verschillende vormen van woorden Oefening 1 Bespreek de vragen. 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 100 naar Signaalwoorden. Begrijp je al

Nadere informatie

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli 2017 Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli Inleiding Dit jaar gaan we op 30 juni 2017 met de bus naar Vierhouten rijden. Daar zullen wij op een nieuwe locatie ons jeugdkamp 2017 gaan houden! Het belooft

Nadere informatie

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat Belangrijke informatie Kantine Unitas: 0341 426535 Leiding Dominique de Vogel: 06 23163692 Mirjam Postma: 06 44381520 Anneke de Boer: 06 18853981 Ton Tönjes: 06 25272788 Maarten van den Bosch: 06 46393341

Nadere informatie

Thema Gevonden voorwerpen Ouders EHBO Internetsite Burgermeester Parkeren Veilig oversteken het zebrapad bij de oude Rabobank

Thema Gevonden voorwerpen Ouders EHBO Internetsite Burgermeester Parkeren Veilig oversteken het zebrapad bij de oude Rabobank Thema Dit jaar is het thema Feesten als Beesten Kinderdorp Angeren bestaat 40 jaar, dit gaan we natuurlijk vieren als beesten! Verkleed jezelf als een beest en feest met ons mee! Ouders Het kinderdorp

Nadere informatie

Programmaboekje 2017

Programmaboekje 2017 Programmaboekje 2017 Beste deelnemer van de 1/8 Triathlon van Workum, Wat leuk dat je (weer) aan de 1/8 Triathlon van Workum gaat meedoen. Om alles in goede banen te leiden zijn er een aantal regels omtrent

Nadere informatie

FAQ REGISTRATIE EN FONDSENWERVING

FAQ REGISTRATIE EN FONDSENWERVING FAQ REGISTRATIE EN FONDSENWERVING Waarom Milieudefensie? Milieudefensie zet zich in voor gezond en eerlijk voedsel, slimme vervoersoplossingen en duurzaam consumeren. Ons streven is om de aarde eerlijk

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat open en afhalen startnummers

Wedstrijdsecretariaat open en afhalen startnummers Racebrief Geweldig dat je meedoet aan deze editie van de Zandenbos Trail op 3 November 2018. Graag informeren we je over een aantal belangrijke zaken, zo beleef je de trail optimaal. Mocht je nog vragen

Nadere informatie

BIG FUN NOW AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS. 23 SEPTEMBER Provinciedomein De Gavers

BIG FUN NOW AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS. 23 SEPTEMBER Provinciedomein De Gavers AIR GAMES WEST-VLAANDEREN DE PRAKTISCHE GIDS BIG Reusachtige opblaasbare hindernissen FUN Het motto van de Air Games NOW Concept dat heel Europa verovert Om je perfect voor te bereiden op het TOFSTE race-event

Nadere informatie

HANDBOEK BLACKLIGHTBADMINTON

HANDBOEK BLACKLIGHTBADMINTON HANDBOEK BLACKLIGHTBADMINTON Luuk Meijer (BC Didam) en Annewill van Waarden (BV Matchpoint) Handboek Blacklightbadminton Vooraf We leven in een beleveniseconomie. Niet altijd staat de activiteit centraal,

Nadere informatie

12, 13 en 15 april 2016 Ayers Rock Zoetermeer.

12, 13 en 15 april 2016 Ayers Rock Zoetermeer. 12, 13 en 15 april 2016 Ayers Rock Zoetermeer. Inhoudsopgave. Inleiding 3 Doel van de dag 3 Algemene gedragsregels 3 Beoordeling eigenvaardigheidsvak 3 Wat moet je mee nemen? 4 Contact gegevens 4 Kleding

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart, april 2018

Nieuwsbrief maart, april 2018 Nieuwsbrief maart, april 2018 7 maart Vorige week was het zo koud dat we het zelfs de koudste wandeling sinds het bestaan van www noemden. Vandaag is het minstens 15 graden warmer en Dolf is ook opgestaan

Nadere informatie

programmaboekje kindervakantieweek augustus

programmaboekje kindervakantieweek augustus KINDERVAKANTIEWEEK 2012 GERWENS VOLKSFEEST programmaboekje kindervakantieweek 2012 1-2 - 3 augustus Stichting jeugd & jongerenactiviteiten gerwen bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage

Nadere informatie

* Welkom door het Thorbecke VO. * Wie heeft de leiding? * Wat moet je weten? * Wat moet je meenemen? * Programma * Deelnemerslijst * Checklist

* Welkom door het Thorbecke VO. * Wie heeft de leiding? * Wat moet je weten? * Wat moet je meenemen? * Programma * Deelnemerslijst * Checklist INHOUDSOPGAVE * Welkom door het Thorbecke VO * Wie heeft de leiding? * Wat moet je weten? * Wat moet je meenemen? * Programma * Deelnemerslijst * Checklist Thorbecke vmbo voor Sport & Dans Zeelandkamp

Nadere informatie

Hel van Kasterlee 2017

Hel van Kasterlee 2017 Hel van Kasterlee 2017 Gefinished Onderweg naar mijn derde Hel van Kasterlee (15KM RUN-117KM MTB-30KM RUN) vraag ik me voor de zoveelste keer af of het vandaag wel verstandig is om te starten. Die vraag

Nadere informatie

* Welkom door het Thorbecke VO. * Wie heeft de leiding? * Wat moet je weten? * Wat moet je meenemen? * Programma * Deelnemerslijst * Checklist

* Welkom door het Thorbecke VO. * Wie heeft de leiding? * Wat moet je weten? * Wat moet je meenemen? * Programma * Deelnemerslijst * Checklist INHOUDSOPGAVE * Welkom door het Thorbecke VO * Wie heeft de leiding? * Wat moet je weten? * Wat moet je meenemen? * Programma * Deelnemerslijst * Checklist Thorbecke vmbo voor Sport & Dans Zeelandkamp

Nadere informatie

afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten

afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten Woordenlijst bij hoofdstuk 7 Deel 1 aanhebben (kleren) dragen Hij h een warme trui a, want het is koud. afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten

Nadere informatie

Hoe kan ABCDate mij helpen bij het ontmoeten van nieuwe mensen?

Hoe kan ABCDate mij helpen bij het ontmoeten van nieuwe mensen? Amarant Ben jij ook op zoek naar een maatje, vriendschap of relatie? Amarant en ABCDate helpen jou! Samen dingen doen is leuker dan alleen! Dat wisten we al bij Amarant. Daarom hebben we in het verleden

Nadere informatie

klaar voor je toekomst?! Accent Amersfoort

klaar voor je toekomst?! Accent Amersfoort klaar voor je toekomst?! Accent Amersfoort Roadmap naar je toekomst! Jij bent belangrijk voor ons. Daarom heb je op Accent Amersfoort een eigen coach. Hij of zij kijkt naar wat jouw wensen en dromen zijn.

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

De Zwaluwen Piraten 2016

De Zwaluwen Piraten 2016 De Zwaluwen Piraten 2016 4-7 mei 2015 Inhoudsopgave - Voorwoord - Belangrijke mededelingen voor de ouders - De kampregels - Wat moet ik meenemen Voorwoord Woensdag 4 mei start alweer het 34 e jeugdkamp

Nadere informatie

Deelnemersinformatie Junior Triathlon Hazerswoude-Dorp. Zondag 7 juli 2019

Deelnemersinformatie Junior Triathlon Hazerswoude-Dorp. Zondag 7 juli 2019 Inleiding Deelnemersinformatie Junior Triathlon Hazerswoude-Dorp Zondag 7 juli 2019 Het is bijna zover. Nog een paar dagen en dan ga jij met circa 150 andere deelnemers van start aan de 3 e editie van

Nadere informatie

Kampboekje. HBO-Verpleegkunde. Studiejaar

Kampboekje. HBO-Verpleegkunde. Studiejaar Kampboekje HBO-Verpleegkunde Studiejaar 2019-2020 Welkom, verpleegkundige in spe Eindelijk is het zover! De start van de opleiding HBO-Verpleegkunde staat voor de deur en dit is tevens het begin van een

Nadere informatie

* Welkom door het Thorbecke VO. * Wie heeft de leiding? * Wat moet je weten? * Wat moet je meenemen? * Programma * Deelnemerslijst * Checklist

* Welkom door het Thorbecke VO. * Wie heeft de leiding? * Wat moet je weten? * Wat moet je meenemen? * Programma * Deelnemerslijst * Checklist INHOUDSOPGAVE * Welkom door het Thorbecke VO * Wie heeft de leiding? * Wat moet je weten? * Wat moet je meenemen? * Programma * Deelnemerslijst * Checklist Thorbecke vmbo voor Sport & Dans Zeelandkamp

Nadere informatie

Koraal zorgt dat je het goede dieet krijgt.

Koraal zorgt dat je het goede dieet krijgt. Wie betaalt wat? Eten en drinken Als je bij Koraal woont, krijg je eten en drinken van ons. Dat betekent dat je ontbijt, lunch en avondeten krijgt. Ook krijg je bijvoorbeeld drinken, tussendoortjes, fruit,

Nadere informatie

Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen. Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 11e Kindervakantieweek in Gerwen

Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen. Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 11e Kindervakantieweek in Gerwen PROGRAMMABOEKJE Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 11e Kindervakantieweek in Gerwen www.jeugdactiviteitengerwen.nl kindervakantieweekgerwen@gmail.com

Nadere informatie

Air Games antwerpen DE PRAKTISCHE GIDS

Air Games antwerpen DE PRAKTISCHE GIDS Air Games antwerpen DE PRAKTISCHE GIDS BIG Reusachtige opblaasbare hindernissen FUN Het motto van de Air Games NOW Concept dat heel Europa verovert Om je perfect voor te bereiden op het TOFSTE race-event

Nadere informatie

Het is bijna zover en dan begint het eerste Limburgse jeugdkamp.

Het is bijna zover en dan begint het eerste Limburgse jeugdkamp. Beste deelnemer/ster en ouders, Het is bijna zover en dan begint het eerste Limburgse jeugdkamp. In eerdere berichtgeving hebben we jullie aangegeven dat het Golfkamp op golfbaan Landgoed Bleijenbeek zal

Nadere informatie

TIJD VOOR VERANDERING VERKIEZINGSPROGRAMMA

TIJD VOOR VERANDERING VERKIEZINGSPROGRAMMA TIJD VOOR VERANDERING VERKIEZINGSPROGRAMMA 2018-2022 2 INLEIDING Op 21 maart 2018 zijn er weer verkiezingen. Iedereen mag stemmen op een politieke partij. We kiezen dan de partijen die vier jaar lang samen

Nadere informatie

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017 Timmerdorp Hoevelaken is een initiatief van: Kinderopvang: Lionsclub Hoevelaken De Stichting Timmerdorp Hoevelaken: Petra Koudstaal (voorzitter) (dagelijkse leiding) Saskia Turk (dagelijkse leiding) Dennis

Nadere informatie

Praktische informatie Amsterdam 10 & 20km

Praktische informatie Amsterdam 10 & 20km Praktische informatie Amsterdam 10 & 20km Het is bijna zover, over een paar dagen lopen wij de Nacht van de Vluchteling! Lees deze praktische informatie zorgvuldig door om er zeker van te zijn dat je goed

Nadere informatie

TICKET EN ENTREE EFTELING INTRO DE RUN STARTPAKKET PROGRAMMATIJDEN PLATTEGROND KLEDINGLOCKERS / KLEEDRUIMTES HANDIG VOOR ONDERWEG

TICKET EN ENTREE EFTELING INTRO DE RUN STARTPAKKET PROGRAMMATIJDEN PLATTEGROND KLEDINGLOCKERS / KLEEDRUIMTES HANDIG VOOR ONDERWEG INFORMATIEPAKKET INTRO TICKET EN ENTREE EFTELING STARTPAKKET DE RUN PROGRAMMATIJDEN PLATTEGROND HANDIG VOOR ONDERWEG KLEDINGLOCKERS / KLEEDRUIMTES EXTRA FACILITEITEN NA DE FINISH / LOCATIE & TIJDEN HET

Nadere informatie

Lesbrief: Dagje uit Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen?

Lesbrief: Dagje uit Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen? Lesbrief: Dagje uit Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen? Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Je bent vast wel eens een dagje uit geweest. Met school of met je

Nadere informatie

HOLESTICK Hockeykamp 2018

HOLESTICK Hockeykamp 2018 HOLESTICK Hockeykamp 2018 Inhoudsopgave Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels Van de activiteitencommissie Volgend weekend is het alweer zover. Het Holestick hockeykamp 2018 staat

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

Deelname aan alle activiteiten van Kompassie yoga studio is geheel voor eigen risico van de deelnemers.

Deelname aan alle activiteiten van Kompassie yoga studio is geheel voor eigen risico van de deelnemers. Huishoudelijk reglement Kompassie yoga studio: Artikel 1 Toegang Toegang tot de faciliteiten en activiteiten enkel voor bevoegden, c.q. medewerkers en consumenten met een geldig online deelname bewijs.

Nadere informatie

Landjuweel 2018 Frequently Asked Questions

Landjuweel 2018 Frequently Asked Questions Landjuweel 2018 Frequently Asked Questions Camping: Heb ik een apart ticket nodig voor de camping? Ja je moet een apart ticket kopen voor de camping. Kijk hier (hyperlink plaatsen) welke tickets beschikbaar

Nadere informatie

ikburgermeester.be Birger De Burger OP onderzoek in Brugge!

ikburgermeester.be Birger De Burger OP onderzoek in Brugge! ikburgermeester.be Birger De Burger OP onderzoek in Brugge! BIRGER DE BURGER Hallo, ik ben Birger de Burger, EN WOON in mijn HAmburgerdoos in Brugge! Met mijn skateboard trek ik eropuit om nieuwe plaatsen

Nadere informatie

Wat is hoofdluis? Door vaak het haar te wassen voorkom je hoofdluis niet.

Wat is hoofdluis? Door vaak het haar te wassen voorkom je hoofdluis niet. Wat is hoofdluis? Iedereen kan hoofdluizen krijgen, ze maken geen onderscheid tussen schoon en vies haar. Door vaak het haar te wassen voorkom je hoofdluis niet. Een hoofdluis is een klein grijs-grauw

Nadere informatie

DE STEIGER WELKOM IN ONS IPO EN INTERNAAT

DE STEIGER WELKOM IN ONS IPO EN INTERNAAT DIT BOEKJE IS VAN: WELKOM IN ONS IPO EN INTERNAAT DE STEIGER Om je wat wegwijs te maken in De Steiger, krijg je dit boekje. Hierin staan vele zaken vermeld. Dit is een alleen van jou. Je mag erin kleuren

Nadere informatie

Start/finish: De start en finish vindt plaats op het terrein van Fun Valley bij de Lounge Bar.

Start/finish: De start en finish vindt plaats op het terrein van Fun Valley bij de Lounge Bar. INFO WEBSITE VMBO MAASTRICHT WOENSDAG 24 MEI 2017 Programma 24 mei (scholieren Run Bike Run): 08:30u 3 e jaars melden bij Fun Valley 10:00u Start wedstrijd groep 1 (3 e jaars >400) 10:00u 1 e jaars melden

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016. Beste RUNFORESTRUN deelnemer,

RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016. Beste RUNFORESTRUN deelnemer, RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016 Beste RUNFORESTRUN deelnemer, Welkom bij de 7 e trailrun uit de RUNFORESTRUN serie en onze 1 e het derde Nationale Park van Drenthe: Dwingelderveld. Je bent te

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2017 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Informatieboekje. BSO Met Juf Buiten (onderdeel van Bij Juf Thuis )

Informatieboekje. BSO Met Juf Buiten (onderdeel van Bij Juf Thuis ) Informatieboekje BSO Met Juf Buiten (onderdeel van Bij Juf Thuis ) Welkom bij onze buiten BSO Met Juf Buiten In september 2014 is onze BSO Bij Juf Thuis gestart met een buiten BSO Met Juf Buiten. Na een

Nadere informatie

Controlegroepen fase 1

Controlegroepen fase 1 Controlegroepen fase 1 Testgroep kinderen

Nadere informatie

30 OKTOBER 2016 OP VOLLE KRACHT!

30 OKTOBER 2016 OP VOLLE KRACHT! LUSTRUMEDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop Sponsor Kidsrun G-loop Huis & Hypotheek Piraten Kidsrun 30 OKTOBER 2016 OP VOLLE KRACHT! Wij steunen DELFZIJL www.smitsport.nl 2 Blijf op de hoogte

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 5 30 Januari 2018 Nieuws Agenda 31 jan: Zeist woensdagmiddag (een koffer vol verhalen) 2 febr: Carnaval Doorn(nieuw) 3 febr: Lunchen in Zeist 7 febr: Fablab in Zeist 7febr:

Nadere informatie

Zomervakantie groetjes van de BSO van JABADOO

Zomervakantie groetjes van de BSO van JABADOO Zomervakantie 2017 Het is alweer bijna zover, de zomervakantie komt eraan. Op de volgende pagina s kunnen jullie de vakantieplanning vinden. We hopen samen met alle kinderen er een leuke vakantie van te

Nadere informatie

De voordelen van hardlopen

De voordelen van hardlopen Hardloop tips De voordelen van hardlopen Zodra het buiten lekker weer wordt zie je overal om je heen mensen in hun hardloopschoenen springen. Op een mooie lenteof zomerdag is het heerlijk om na het werk

Nadere informatie

Lesbrief Hygiene op het werk

Lesbrief Hygiene op het werk Lesbrief Hygiene op het werk [bij pagina 5] Wat betekent hygiëne? Waarom is hygiëne op het werk belangrijk? Waarom is het belangrijk dat je schoon bent? Waarom is het belangrijk dat jij en je collega s

Nadere informatie

Nucleaire Geneeskunde PET-CT-onderzoek (PET-CT-scan met FDG) Gelieve deze folder bij ontvangst en de dag direct voor het onderzoek door te lezen.

Nucleaire Geneeskunde PET-CT-onderzoek (PET-CT-scan met FDG) Gelieve deze folder bij ontvangst en de dag direct voor het onderzoek door te lezen. Nucleaire Geneeskunde PET-CT-onderzoek (PET-CT-scan met FDG) Gelieve deze folder bij ontvangst en de dag direct voor het onderzoek door te lezen. 2 Binnenkort wordt u verwacht op de afdeling Nucleaire

Nadere informatie

Air Games Brussel Handleiding van de gebeurtenis

Air Games Brussel Handleiding van de gebeurtenis Air Games Brussel Handleiding van de gebeurtenis BIG Enorme opblaasstructuren FUN Het leitmotiv van de Air Games NOW Een concept dat nu Europa verovert De praktisch gids om u goed voor te bereiden 22 april

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE LADIES NIGHT. vintage

INFORMATIEBROCHURE LADIES NIGHT. vintage INFORMATIEBROCHURE LADIES NIGHT vintage Ladies Night Beste lezer, De eerste Ladies Night bij Dekker Zoetermeer is een feit! Deze avond zal plaatsvinden in de partyvleugel bij Dekker Zoetermeer. Deze partyvleugel

Nadere informatie

Hallo allemaal, Leuk dat je meedoet aan de Kindervakantieweek in Berlicum!!! Zoals je waarschijnlijk al begrepen hebt, is het thema van dit jaar:

Hallo allemaal, Leuk dat je meedoet aan de Kindervakantieweek in Berlicum!!! Zoals je waarschijnlijk al begrepen hebt, is het thema van dit jaar: Hallo allemaal, Leuk dat je meedoet aan de Kindervakantieweek in Berlicum!!! Zoals je waarschijnlijk al begrepen hebt, is het thema van dit jaar: Circus Jongleren Wij hebben er heel veel zin in, jij hopelijk

Nadere informatie

Bewegen & Sport. Protocol voor de leerling. Lichamelijke Opvoeding. Versie september 2012

Bewegen & Sport. Protocol voor de leerling. Lichamelijke Opvoeding. Versie september 2012 Bewegen & Sport Lichamelijke Opvoeding Versie september 2012 Protocol voor de leerling Lichamelijke Opvoeding In de onder- en bovenbouw van het vmbo leer je bij het vak Lichamelijke Opvoeding (LO) allerlei

Nadere informatie

Maandag 20 t/m 23 augustus of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen

Maandag 20 t/m 23 augustus of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen P a g i n a 1 Maandag 20 t/m 23 augustus 2018 3 of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen Kivada.dehuet@gmail.com https://www.facebook.com/kivada.dehuet

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2015 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 17

Nadere informatie

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee. Avondvierdaagse 40e Avond4daagse Roosendaal... 1 Het schoolverlaterskamp 16 t/m 19 mei... 1 Schoolatletiek finale 20 mei... 2 Let op: 24 mei studiedag... 2 Feestweek sprookjes 6 t/m 9 juni... 2 Nieuws

Nadere informatie

Kookboek. Gerwen Culinair augustus. Kindervakantieweek Gerwen

Kookboek. Gerwen Culinair augustus. Kindervakantieweek Gerwen Kookboek 2011 Gerwen Culinair 10-11 - 12 augustus Kindervakantieweek Gerwen Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdragen aan de 5e Kindervakantieweek

Nadere informatie

WWW.KVW-AFFERDEN.NL WWW.FACEBOOK.COM/KVWAFFERDEN Twan Krebbers Alexanderstraat 26 0485-212961 06-12889793 Paul van den Heuvel Past. Berdenstraat 14 06-83008703 Siske Hermans Heukelom 13 06-48723936 Elly

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2015 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 17

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Contact. Wijzigingen persoonlijke gegevens. Bijna alle informatie is terug te vinden op onze website www.svdio-ettenleur.nl.

Contact. Wijzigingen persoonlijke gegevens. Bijna alle informatie is terug te vinden op onze website www.svdio-ettenleur.nl. Welkom bij svdio Leuk dat je lid bent van svdio! Door middel van deze folder willen wij je graag op de hoogte brengen van een aantal praktische zaken. We hopen hiermee een bijdrage te leveren aan het sportieve

Nadere informatie

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus!

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Nieuwsbrief najaar 2013 Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Exclusief voor Loopgroep Zeeland leden kunnen wij op zaterdag 14 september met de bus van Zoutelande naar Neeltje Jans. Dat betekent dat je

Nadere informatie

UNICEF Rift Valley. 8 t/m 15 juni 2019

UNICEF Rift Valley. 8 t/m 15 juni 2019 Back to the roots Ga terug naar de roots van het langeafstandslopen. Ontdek het geheim van de Keniaanse hardlopers onder begeleiding van looptopper en voormalig wereldkampioen Lornah Kiplagat. De eerste

Nadere informatie