N I E UWS. Eerste stappen gebiedsplan nu zichtbaar! maart 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "N I E UWS. Eerste stappen gebiedsplan nu zichtbaar! maart 2011"

Transcriptie

1 N I E UWS 12 maart 2011 Dit is de twaalfde nieuwsbrief voor het project Overvecht de Gagel Vernieuwt. Het is een gezamenlijke uitgave van de gemeente Utrecht en woningcorporaties Portaal, Mitros en Bo-Ex. Met deze nieuwsbrief houden wij u regelmatig op de hoogte van verbeteringen in Overvecht de Gagel. Eerste stappen gebiedsplan nu zichtbaar! Kijk voor actuele informatie op de vernieuwde site: Start speel- en wandelstraten In november 2009 heeft de gemeenteraad het gebiedsplan De Gagel vastgesteld. Hierin staan voorstellen voor nieuwbouw en renovatie van woningen, maar ook voor verbetering van de openbare ruimte. Samen met de sociale projecten geeft de uitvoering van het gebiedsplan een impuls aan de vernieuwing van De Gagel. Loevenhout, een nieuw stuk Overvecht. Wat is er gebeurd sinds de vaststelling van het gebiedsplan? Er worden op dit moment veel flats opgeknapt en ook zijn de eerste woningen van Loevenhout opgeleverd, een mooie aanwinst voor De Gagel. Voor de THEMAflats onderzoeken bewoners, corporaties en gemeente samen met een onafhankelijk adviseur hoe dit gebied kan worden aangepakt. Wordt het sloop/nieuwbouw, renovatie of een combinatie hiervan? Eind december is de aanleg van de speel- en wandelstraten gestart. Hierbij is de Nigerdreef-Mekongdreef bij park De Gagel afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Ook de wijkring wordt aangepakt. Bewoners hebben zo n 80 ideeën gegeven om hier de verkeersveiligheid en doorstroming te verbeteren. De gemeente gaat met deze reacties aan de slag. Overvecht 50 jaar! In een jaar tijd is er veel veranderd in de financieel-economische situatie. Zo heeft het Rijk de zogenaamde Vogelaar-gelden ingetrokken. De corporaties en gemeente moeten sterk bezuinigen. Toch gaan we door met de uitvoering van het gebiedsplan De Gagel. Samen met bewoners willen we van De Gagel een betere buurt maken!

2 Vóór zomer meer duidelijkheid over THEMA-gebied Sloop-nieuwbouw of renovatie? In het gebiedsplan De Gagel wordt gesproken over sloop van de zes 10-hoog flats. Uit een enquête (2008) blijkt dat bewoners hier verschillend over denken: een deel wil sloopnieuwbouw, een deel wil renovatie. De twee bewonerscommissies vinden dat de bewoners in ieder geval moeten kunnen kiezen. Zij hebben dan ook zelf een plan laten maken, waarbij ook renovatie mogelijk is. Bonne van der Kooi: Mijn taak is om partijen bij elkaar te brengen. Bewoners zijn al lang in onzekerheid en weten niet of ze hier kunnen blijven wonen. Soms zeggen ze om die reden: neem in ieder geval een besluit, zodat we weten waar we aan toe zijn. Bonne van der Kooi: Je ziet bij alle partijen de wil om eruit te komen. Mensen gelukkiger en beter te laten wonen, dat is mijn doel, zegt Bonne van der Kooi. Sinds begin dit jaar werkt hij als onafhankelijk adviseur voor de THEMAflats. Hij begeleidt bewoners(commissies), corporaties en gemeente bij de vraag hoe we dit gebied willen inrichten. Het gaat om de 720 woningen van de Tigris-, Haifa-, Sint Eustatius-, Sint Maarten- en Ankaradreef. Praat mee! Bonne is dan ook vastberaden om vóór de zomervakantie een uitvoerbaar en betaalbaar plan voor te leggen aan de bewoners. Je ziet bij alle partijen de wil om eruit te komen. En dat is heel prettig. Ik ben met de bewonerscommissies, corporaties en gemeente in gesprek om tot een oplossing te komen. Die oplossing wil ik dit voorjaar bespreken met de bewoners, in kleine groepjes. Ik roep dan ook iedereen op om daarheen te komen. Alle bewoners krijgen hiervoor een uitnodiging. Daarna volgt een officiële draagvlakmeting. Eerste woningen Loevenhout opgeleverd Overvecht is weer een mooi stuk nieuwbouw rijker. Langs de Einsteindreef (vlakbij de Carnegiedreef) zijn onlangs de eerste stadswoningen van Loevenhout opgeleverd. Hier komen 208 huur- en koopwoningen plus 19 commerciële ruimten met een oppervlakte vanaf 40 m 2. Groen en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Alle woningen zijn aangesloten op stadsverwarming met een warmte- en koelsysteem. Dat betekent dat bewoners het s winters lekker warm hebben door de vloerverwarming en dat het s zomers koel is in huis. Grote binnentuin Bewoners kunnen heerlijk gebruik maken van de grote binnentuin, waar natuurlijk ook de kinderen prima kunnen spelen. In de binnentuin komen gazons, planten, struiken en bomen die wel zes meter hoog worden. Onder de grote tuin ligt de parkeergarage voor de bewoners. Aan de kant van de stadswoningen komt een brede groenstrook. Meer weten? Kijk op

3 Start speel- en wandelstraten Ondanks de kou was het op 8 december druk op de Mekongdreef-Nigerdreef. Zo n 50 volwassenen en 80 kinderen zagen hoe hier de start van de eerste speel- en wandelstraat verliep. Wethouder Harrie Bosch en gedeputeerde Wouter de Jong van de Provincie Utrecht verrichtten de officiële handeling. Veiliger spelen Ter hoogte van het park is de route Mekongdreef-Nigerdreef afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Monsif (8 jaar) is er blij mee: Het was zo gevaarlijk om hier te fietsen. Nu is het veel veiliger voor mij om in het park te gaan spelen. Ook mevrouw Van der Broek is positief: Nu kan ik tenminste weer beter met mijn scootmobiel oversteken. Anders was ik altijd bang voor de auto s die hier veel te hard reden. Meer groen De speel- en wandelstraten krijgen brede stoepen en meer groen. Het gaat verder nog om de Ganges-, Gambia-, Indus-, weufraat-, Kwango- en Klipspringerdreef. Deze straten worden vanaf het najaar aangepakt. Volgens planning kunnen kinderen en volwassenen dan een jaar later hier weer veilig wandelen, spelen of fietsen. Bewoners blij met tijdelijk onderkomen Bo-Ex Bewoners van de Kwango-, Zebra- en Gambiadreef zijn blij met het tijdelijk onderkomen dat woningcorporatie Bo-Ex bij hun flats heeft neergezet. Terwijl de bouwvakkers hard aan het werk zijn in hun woning, kunnen zij hier met elkaar koffie drinken, tv kijken, slapen, douchen en zelfs een was draaien. 12 dagen per woning In twaalf (!) werkdagen heeft een woning een nieuwe badkamer, keuken en toilet, vertelt André van Leeuwen van Bo-Ex. Maar ook krijgt iedereen een nieuwe voordeur, rookmelders en een videofoon zodat je kunt zien wie er aanbelt. In mei moeten alle 348 woningen binnen klaar zijn. Net een nieuw huis In 2012 komen er nieuwe liften, is de buitenkant aan de beurt en wordt er dubbel glas geplaatst. Over alle zaken heeft Bo-Ex veel contact met bewoners. Dat wordt beaamd door een bewoonster: Bo-Ex heeft het prima georganiseerd. Als er al iets aan de hand is, wordt het goed opgelost. Al vind ik dat de renovatie eerder had gemogen, het ziet er geweldig uit. Het is net alsof je een heel nieuw huis hebt!

4 Grote opknapbeurt flats Klipspringer- en Kasaidreef De 10-hoog flats aan de Klipspringerdreef en Kasaidreef van Mitros komen er mooi bij te staan. In 2009 werd de buitenkant al opgeknapt met groot onderhoud aan de kozijnen, de gevel en nieuwe puien in het trappenhuis. Ook zijn toen de oude geisers vervangen en is er asbest verwijderd. De vernieuwde gevel aan de Kasaidreef. Portiek en lift Komend najaar worden de portieken uitgebouwd en komt er een nieuwe lift. Hierdoor kunnen mensen vanaf de begane grond omhoog en hoeven zij de eerste tien treden niet langer te lopen. Bovendien krijgen de portieken een achteruitgang naar het binnenterrein. Leefbaarheid verbeteren Vanaf volgend jaar kunnen bewoners buiten hun afval kwijt in ondergrondse containers. En dat vinden de meeste mensen prima: niet langer de vervuiling en stank die het gebruik van de stortkoker met zich mee brengt, vertelt Joop ten Brink van Mitros. Om de vochtproblemen weg te nemen, gaan we zorgen voor betere ventilatie in de woningen. Op dit moment is Mitros met zoveel mogelijk bewoners in gesprek over het wonen in de flat. Zo krijgt Mitros veel informatie om de leefbaarheid, samen met bewoners, verder te verbeteren. André van Leeuwen in gesprek met bewoners. Mooi houden Volgens planning zijn het over ruim een jaar weer mooie flats die de nodige jaren mee kunnen. Maar blijft het dan ook mooi? Joop ten Brink: We gaan hier afspraken over maken met bewoners. Op andere plekken in de wijk hebben we dit al gedaan en wordt hier ook op gecontroleerd. En dat blijkt goed te werken, waar iedereen natuurlijk erg blij mee is!

5 Ideeën bewoners voor verkeersveilige route De gemeente gaat met kleine ingrepen de verkeersroute Tigrisdreef Nijldreef Zambesidreef Oranjerivierdreef Kasaïdreef verbeteren. Deze straten vormen samen de wijkring De Gagel. De wijkring de gemeente bewoners en andere belangstellenden hierover. Planning is om begin 2012 te starten met de uitvoering van de maatregelen. Wilt u het programma van eisen bekijken? Ga naar of naar de balie van het wijkbureau. moet zorgen voor een betere doorstroming van het verkeer in de buurt. De maximum snelheid is 50 km/ uur; voor de omliggende straten wordt dit 30 km/uur. 80 reacties In november 2010 konden bewoners hun mening en ideeën over de wijkring geven tijdens een wandeling langs de route. Ook konden zij via de website op een plattegrond aangeven waar en hoe de route verbeterd kon worden. Hieruit blijkt dat bewoners willen dat er minder hard gereden wordt en dat fietsen en oversteken veiliger wordt. Ook willen ze het parkeren op de stoepen tegengaan. Andere ideeën gaan over snelheidsremmende maatregelen, duidelijke fietsstroken, logische oversteekplaatsen en een beter groenbeheer. Er kwamen in totaal 80 reacties binnen. Ontwerp maken De gemeente neemt de reacties, waar mogelijk, mee in het programma van eisen voor de wijkring. Op basis hiervan wordt een ontwerp gemaakt voor de aanpassingen. Later dit jaar informeert Er kwamen 80 reacties binnen om de wijkring te verbeteren. Lagere energierekening bij gerenoveerde flats De zes flats die Mitros in De Gagel heeft, worden aangepakt. De ene helft (Manilladreef en Hanoidreef) is al bijna klaar. Hier is een onderhoudsbeurt uitgevoerd, waaronder schilderwerk. De komende tijd werken kunstenaars met bewoners samen aan kunst in de portieken. Dit voorjaar gaat Mitros met de tuinen en het groen rondom de flats aan de slag. Vóór de zomer is alles klaar bij deze drie flats. tengevel wordt vernieuwd, dus ook de kozijnen, ramen en deuren, allemaal goed geïsoleerd. Ook komt er een nieuw dak met zonnecellen in de dakbedekking. Dit betekent een veel betere isolatie van de woningen en een lagere energierekening. De start is in maart bij de Hongkongdreef. Na de oplevering (eind 2011) worden de 15 flats in de Vechtzoom op dezelfde manier opgeknapt. geisers eruit, een hele verbetering. Ik ben blij dat Mitros het groen gaat aanpakken. Dan moet het nog wel mooi blijven, want nu is het in veel tuintjes een bende. Prima als Mitros daar met de bewoners afspraken over maakt! Nieuwe gevel De andere drie flats staan in de Peking-, Canton-, en Hongkongdreef. Zij krijgen een hoogniveau renovatie: de hele bui- Groen aanpakken Een bewoner van de Pekingdreef is blij met de renovatie: Ik hoop dat het zo snel mogelijk begint. Ze halen ook de oude

6 50 Jaar Overvecht! Op 30 maart 2011 bestaat Overvecht 50 jaar. Dit gaat niet zomaar voorbij. Er komt een tentoonstelling van Overvecht door de jaren heen, een filmproject door leerlingen van het Rietveldcollege en een theaterwandeltocht. Het startsein voor de feestelijkheden is op 30 maart. Dit wordt een bijzondere dag voor en door bewoners, ondernemers en organisaties van Overvecht. Daarna worden nog tot eind 2011 activiteiten georganiseerd. Heeft u ideeën? Meld het bij het wijkbureau! Uitgave Gemeente Utrecht, Bo-Ex, Portaal, Mitros Fotografie Eddy Steenvoorden, Jenneke Blanken Vormgeving Utrecht Drukwerk Atlas, Soest Hebt u een vraag? Bel het gemeentelijke informatienummer: , mail info@overvechtdegagelvernieuwt.nl of kom langs bij: Wijkbureau Overvecht, Zamenhofdreef 17. Openingstijden: maandag t/m vrijdag uur. Voor vragen over sloop, herhuisvesting en garanties kunt u het beste contact opnemen met uw corporatie. Oplage 4500 Datum Maart 2011 De informatie in deze nieuwsbrief is zorgvuldig samengesteld, maar u kunt er geen rechten aan ontlenen. Meer informatie Op de website leest u alle informatie over de plannen voor uw buurt. Meer informatie over de sociale maatregelen en het wijkactieplan vindt u op Gemeente Utrecht: tel of Woningcorporatie Mitros: tel of Woningcorporatie Portaal: tel of Woningcorporatie Bo-Ex: tel of

Overvecht de Gagel Vernieuwt: sterke mensen, betere buurt

Overvecht de Gagel Vernieuwt: sterke mensen, betere buurt Overvecht de Gagel Vernieuwt: sterke mensen, betere buurt concept gebiedsplan Samenvatting, oktober 2007 Overzichtsfoto Overvecht de Gagel Voorwoord Voor u ligt de samenvatting van het gebiedsplan Overvecht

Nadere informatie

Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan (ASP) Publieksversie 2018

Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan (ASP) Publieksversie 2018 Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan (ASP) Publieksversie 2018 Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan Groot onderhoud, renovatie of sloop? Wat gaat er gebeuren met uw

Nadere informatie

Een bijzondere kijk op werken aan de stad

Een bijzondere kijk op werken aan de stad Een bijzondere kijk op werken aan de stad Hier werkt Mitros aan de stad In 2007 waren ze op veel plekken in de stad te zien: steigers, werklieden, bouwborden en grote zeildoeken met de tekst Hier werkt

Nadere informatie

Bijlage 6. Consultatie moskee Omar El Faroek en Moskee Anwar-e-Quba

Bijlage 6. Consultatie moskee Omar El Faroek en Moskee Anwar-e-Quba Bijlage 6 Consultatie moskee Omar El Faroek en Moskee Anwar-e-Quba Samenvatting en reacties uit "Moskee-project" Consultatie inwoners de Gagel via interviews, de Surinaamse Anwar-e-Quba moskee en de Omar

Nadere informatie

Bewonersavond d.d. 7 maart 2017

Bewonersavond d.d. 7 maart 2017 Bewonersavond d.d. 7 maart 2017 Willem Klooslaan: even nrs. 2-48 Akkerhof : nrs. 1,2,3,4,5 en nrs 33-56 Hoflaan: oneven nummers 1-99 Weidehof: nrs 1,2,3,4,5 Wat staat er in deze presentatie? Wat hebben

Nadere informatie

Veelgestelde vragen renovatie 4 flats Kanaleneiland Zuid Stanleylaan, Marco Pololaan 236 t/m 330, Columbuslaan en Magelhaenlaan

Veelgestelde vragen renovatie 4 flats Kanaleneiland Zuid Stanleylaan, Marco Pololaan 236 t/m 330, Columbuslaan en Magelhaenlaan Veelgestelde vragen renovatie 4 flats Kanaleneiland Zuid Stanleylaan, Marco Pololaan 236 t/m 330, Columbuslaan en Magelhaenlaan 1. Waarom renovatie? Waarom wil Portaal uw woning renoveren? Zoals u wellicht

Nadere informatie

Waarom wordt flat 11 opgeknapt?

Waarom wordt flat 11 opgeknapt? Waarom wordt flat 11 opgeknapt? Waarom renovatie/groot onderhoud van flat 11? Flat 11 - Prinses Margrietlaan te Kerkebosch Zeist De flat is uit de jaren 60 en heeft een opknapbeurt nodig. 17520. Voorlopig

Nadere informatie

Ontdek en Ontwerp Overvecht

Ontdek en Ontwerp Overvecht Ontdek en Ontwerp Overvecht Woensdag 14 september 2011 Welkom bij de treintour door de Spoorzone De vernieuwing van de Spoorzone Overvecht krijgt steeds meer vorm. De afgelopen periode waren Mitros en

Nadere informatie

DE HUISMEESTERS TUINWIJK BEZIT

DE HUISMEESTERS TUINWIJK BEZIT DE HUISMEESTERS TUINWIJK BEZIT De Huismeesters heeft 284 woningen in bezit in De Tuinwijk. Het gaat om de volgende straten: - Fruitstraat - Ooftstraat - Bessemoerstraat - Concordiastraat - Moesstraat Onderstaand

Nadere informatie

Presentatie Renovatieplannen Bilderdijkstraat / Da Costastraat

Presentatie Renovatieplannen Bilderdijkstraat / Da Costastraat Programma van vanavond: Inleiding Renovatieplan/werkzaamheden - pauze - Woonlasten Sociaal plan Vragen Inleiding Inleiding: Samenwerking heeft in 2011 aangekondigd de badkamer, de keuken en het toilet

Nadere informatie

Boezemkade BB Rotterdam ,- k.k.

Boezemkade BB Rotterdam ,- k.k. 3031 BB Rotterdam 249.000,- k.k. Omschrijving Stads en groen wonen in een ruim opgezet 3-kamerappartement in de geliefde wijk Kralingen! Dit appartement is gelegen in een modern complex en daarmee van

Nadere informatie

Utrecht Auriollaan -A

Utrecht Auriollaan -A Utrecht Auriollaan -A Huurprijs: 775 per maand Omschrijving Utrecht - Auriollaan -A INSCHRIJVEN Als je interesse hebt in een huurappartement aan de Auriollaan in Your Urban Space, dan dien je het inschrijfformulier

Nadere informatie

Warm & energiezuinig wonen!

Warm & energiezuinig wonen! Warm & energiezuinig wonen! Informatiebrochure Voorstel voor het verbeteren van uw huis aan de Karekietstraat, de Piersonstraat en De Savornin Lohmansstraat in Brummen. De 22 huizen aan de Karekietstraat,

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2012. In deze nieuwsbrief: Inleiding

Nieuwsbrief maart 2012. In deze nieuwsbrief: Inleiding Nieuwsbrief maart 2012 In deze nieuwsbrief: Inleiding 1. Verhuizing wijkinfopunt 2. Wisselwoningen 3. Resultaten 2 e ronde woningtoewijzing 4. Dichtzetten woningen 5. Daken 6. ZAV (zelf aangebrachte voorzieningen)

Nadere informatie

Verhuurbrochure 15 woningen Woldkade Evertsenstraat Meppel

Verhuurbrochure 15 woningen Woldkade Evertsenstraat Meppel 1 Verhuurbrochure 15 woningen Woldkade Evertsenstraat Meppel 2 Situatie- adresgegevens Aan de rand van het centrum nog net gelegen in de wijk Haveltermade liggen de 15 woningen van het project Woldkade/

Nadere informatie

Flinke opknapbeurt Meerdervoort

Flinke opknapbeurt Meerdervoort vragen en antwoorden Flinke opknapbeurt Meerdervoort vragen en antwoorden Flinke opknapbeurt Colofon Dit is een uitgave van Gemeente Zwijndrecht Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht Meerdervoort 2016-2018 www.zwijndrecht.nl

Nadere informatie

Bewonersavond d.d. 7 maart Hoflaan oneven , Weidehof nrs 33-56

Bewonersavond d.d. 7 maart Hoflaan oneven , Weidehof nrs 33-56 Bewonersavond d.d. 7 maart 2017 Hoflaan oneven 101-167, Weidehof nrs 33-56 Wat staat er in deze presentatie? Wat hebben we van u gehoord? Wat zijn de voorgenomen plannen? Wanneer willen we dat doen en

Nadere informatie

Seniorenappartementen Reageer via WoningNet. Wonen in het Lopikhof

Seniorenappartementen Reageer via WoningNet. Wonen in het Lopikhof Wonen in het Lopikhof Amsterdam Gaasperdam Seniorenappartementen Reageer via WoningNet * Lichte appartementen * 2 kamers * Vrij uitzicht * Groene omgeving * Vlakbij metro * Voor 65 jaar of ouder Contact

Nadere informatie

Bij antwoord datum, kenmerk en onderwerp vermelden

Bij antwoord datum, kenmerk en onderwerp vermelden Postadres Postbus 16200, 3500 CE Telefoon 030-286 11 12 Fax 030-286 10 33 www.utrecht.nl Aan de commissie voor Stad en Ruimte postbus 16200 3500 CE UTRECHT Behandeld door Marlies de Nijs, Wim Beelen Datum

Nadere informatie

Bestaand. Nieuw. Straks. hoogbouw (10 lagen) middelhoogbouw (3 a 4 lagen) laagbouw (eengezinswoningen) overige bebouwing. nieuwe hoogbouw (6-15 lagen)

Bestaand. Nieuw. Straks. hoogbouw (10 lagen) middelhoogbouw (3 a 4 lagen) laagbouw (eengezinswoningen) overige bebouwing. nieuwe hoogbouw (6-15 lagen) Huidige bebouwing Toekomstige bebouwing Legenda Bestaand hoogbouw (10 lagen) middelhoogbouw (3 a 4 lagen) laagbouw (eengezinswoningen) overige bebouwing Nieuw nieuwe hoogbouw (6-15 lagen) Sociale huur

Nadere informatie

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o.

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Datum: 21 december 2017 Agenda: 1. Opening 2. Terugkoppeling koude opnames 3. Uitgangspunten (technisch en sociaal) 4. Verslag vorige bijeenkomst

Nadere informatie

Stap in de vernieuwing van de wijk

Stap in de vernieuwing van de wijk Stap in de vernieuwing van de wijk Samen kijken naar de beste aanpak voor uw woning Van verouderd naar eigentijds en fijn wonen Resultaten onderzoek Intermaris wil voor de toekomst weten waar de mogelijkheden

Nadere informatie

Resultaten enquête over dienstverlening

Resultaten enquête over dienstverlening Resultaten enquête over dienstverlening oktober 2017 Voorwoord Bij Nijestee vinden we de stem van onze huurders belangrijk. Daarom hebben we een Participatieraad, een groep huurders die structureel met

Nadere informatie

VRAGEN & ANTWOORDEN Grote aanpak Sterrenbuurt. Colofon. Dit is een uitgave van Gemeente Zwijndrecht Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht

VRAGEN & ANTWOORDEN Grote aanpak Sterrenbuurt. Colofon. Dit is een uitgave van Gemeente Zwijndrecht Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht VRAGEN & ANTWOORDEN Grote aanpak Sterrenbuurt Colofon Dit is een uitgave van Gemeente Zwijndrecht Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht www.zwijndrecht.nl T 14078 Vormgeving en fotografie Estay creatief communicatiebureau

Nadere informatie

Start laatste renovatiewerkzaamheden

Start laatste renovatiewerkzaamheden Maart 2015 PAGINA 1 In dit nummer Start laatste renovatiewerkzaamheden Sloop woningen Mezenpad Openbare ruimte en groenplan omgeving Parkietstraat Herstructurering openbaar gebied, fase 5 Buurtbank De

Nadere informatie

Poortwachter 104, Amstelveen

Poortwachter 104, Amstelveen Poortwachter 104, Amstelveen Je woning heeft een bijzondere en speciale plek in je leven, een plek waar jij je thuis voelt In de rustige wijk Middenhoven in Amstelveen is deze in 2010 verbouwde ruime 6-kamer

Nadere informatie

Verhuurbrochure. De Weverij. 23 ruime 2-kamer stadsappartementen in Zijdebalen Blok 3 in Pijlsweerd.

Verhuurbrochure. De Weverij. 23 ruime 2-kamer stadsappartementen in Zijdebalen Blok 3 in Pijlsweerd. Verhuurbrochure De Weverij 23 ruime 2-kamer stadsappartementen in Zijdebalen Blok 3 in Pijlsweerd www.mitros.nl 2 Verhuurbrochure Zijdebalen Blok 3 De Weverij Wonen in Zijdebalen naast de historische binnenstad

Nadere informatie

Urgentiemogelijkheden

Urgentiemogelijkheden Urgentiemogelijkheden www.utrecht.nl April 2010 Voor huurders van woningen die gesloopt worden Met voorrang een andere woning Omdat uw woning gesloopt wordt, krijgt u voorrang bij het zoeken naar een andere

Nadere informatie

Woonwensen analyse UW GEGEVENS. Naam:. Adres:... Huisnummer:. Uit hoeveel personen bestaat uw huishouden?... volwassenen en... kinderen. Naam:...

Woonwensen analyse UW GEGEVENS. Naam:. Adres:... Huisnummer:. Uit hoeveel personen bestaat uw huishouden?... volwassenen en... kinderen. Naam:... Naam:. Adres:... Huisnummer:. Telefoonnr.:.. E-mailadres:... Uit hoeveel personen bestaat uw huishouden?... volwassenen en.... kinderen Woonwensen analyse UW GEGEVENS Naam:... Adres:... Huisnummer:...

Nadere informatie

GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN

GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN Bewonersboekje gele blokken, 31 januari 2018 FM A FM A Inhoudsopgave Projectteam Inhoudsopgave 1 Het projectteam 1 Jan van Cooten Projectleider Voorwoord 2 Van

Nadere informatie

Oostertuinen Beverwijk

Oostertuinen Beverwijk Oostertuinen Beverwijk 13 robuuste vrije sector eengezinswoningen Dát is pas thuiskomen! Ruim en groen wonen is thuiskomen U wilt fijn wonen, in een ruime en groene buurt. Waar kinderen veilig kunnen spelen,

Nadere informatie

Bewonersavond Bosveld druk bezocht

Bewonersavond Bosveld druk bezocht jaargang 1 nummer 1 In dit nummer Bewonersavond druk bezocht Start werkgroep Werkgroep praat en denkt mee Werkzaamheden renovatie Wisselwoning Planning Bewonersinbreng aanbesteding Huurverhoging na renovatie?

Nadere informatie

Informatieavond Bajonetlocatie 15 en 16 juni 2011

Informatieavond Bajonetlocatie 15 en 16 juni 2011 Informatieavond Bajonetlocatie 15 en 16 juni 2011 Inhoud presentatie 1. Aanleiding: - goede woningen - goede en vitale wijk 2. Programma (wat gaan we doen): Geleidelijke bloksgewijze aanpak - Van de woningen

Nadere informatie

Grotemarkt 166, 3011 PA Rotterdam ,- k.k.

Grotemarkt 166, 3011 PA Rotterdam ,- k.k. , 3011 PA Rotterdam 475.000,- k.k. Omschrijving SPECTACULAR LIVING! Dit is wat je noemt bijzonder wonen in het meest hippe gedeelte van de stad. Op een zeer gunstige locatie in de fameuze Markthal bieden

Nadere informatie

INFOBULLETIN bewoners Stanleylaan 17 t/m 135

INFOBULLETIN bewoners Stanleylaan 17 t/m 135 Graag informeren wij u over de start van de saneringswerkzaamheden bij de dakrand van uw flat aan de Stanleylaan 17 t/m 135. Medewerkers van Mitros hebben u begin deze week gebeld om u over deze werkzaamheden

Nadere informatie

Hammarskjoldlaan 177, 2286 HB Rijswijk

Hammarskjoldlaan 177, 2286 HB Rijswijk Hammarskjoldlaan 177, 2286 HB Rijswijk Vraagprijs 230.000,- k.k. Omschrijving IDEAAL GELEGEN EN GOED ONDERHOUDEN TYPE-4-KAMER-APPARTEMENT MET LIFT, OP DE TWEEDE VERDIEPING MET EEN BALKON AAN VOOR- EN ACHTERZIJDE.

Nadere informatie

Stationsplein 55 te Eindhoven Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Stationsplein 55 te Eindhoven Vraagprijs ,-- Kosten Koper Stationsplein 55 te Eindhoven Vraagprijs 319.000,-- Kosten Koper ALTIJD AL WILLEN WONEN IN HARTJE CENTRUM EINDHOVEN? KOM DAN SNEL EEN KIJKJE NEMEN BIJ DIT GERENOVEERD APPARTEMENT GELEGEN IN HET LUXE SEEPAERDSTAD

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Kleine Ooievaar (flat 1) Rembrandtplein (flat 3-4)

Nieuwsbrief 5 Kleine Ooievaar (flat 1) Rembrandtplein (flat 3-4) Mei 2013 Nieuwsbrief 5 Kleine Ooievaar (flat 1) Rembrandtplein (flat 3-4) Met deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over de plannen voor seniorenhuisvesting op het Rembrandtplein

Nadere informatie

GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN

GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN Bewonersboekje groene blokken, 31 januari 2018 FM A Inhoudsopgave Projectteam Inhoudsopgave 1 Het projectteam 1 Jan van Cooten Projectleider Voorwoord 2 Van de

Nadere informatie

Aanbevelingen van de VAC Barendrecht 32 woningen, 8 appartementen plan Rijtuigwei te Barendrecht

Aanbevelingen van de VAC Barendrecht 32 woningen, 8 appartementen plan Rijtuigwei te Barendrecht Aanbevelingen van de VAC 32 woningen, 8 appartementen plan Rijtuigwei te Opdrachtgever: Projectarchitect: Rijtuig BV, dhr. K.H.A.van Duuren Ingenieursburo AKM, Algemene opmerkingen: 1. De elektrische installaties

Nadere informatie

Urgentiemogelijkheden

Urgentiemogelijkheden Urgentiemogelijkheden Voor huurders van woningen die gesloopt worden www.utrecht.nl Met voorrang een andere woning Omdat uw woning gesloopt wordt, krijgt u voorrang bij het zoeken naar een andere woning.

Nadere informatie

Vragen en antwoorden over de plannen voor groot onderhoud van de openbare ruimte in Holendrecht West

Vragen en antwoorden over de plannen voor groot onderhoud van de openbare ruimte in Holendrecht West Vragen en antwoorden over de plannen voor groot onderhoud van de openbare ruimte in Holendrecht West Vanaf 2010 zijn we begonnen met het verbeteren van de leefbaarheid en veiligheid in Holendrecht West.

Nadere informatie

/ Een bewonerscommissie opzetten Iets voor u?

/ Een bewonerscommissie opzetten Iets voor u? 2015-072/72015 Een bewonerscommissie opzetten Iets voor u? Meedenken en meedoen De woning waarin u woont maakt deel uit van een groter geheel, een zogenoemd complex. In zo n complex hebben de bewoners

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Uitnodiging inloopbijeenkomst voor het voorlopig ontwerp Gemeente Lelystad heeft het voorlopig ontwerp voor de onderhoudswerkzaamheden in uw wijk gereed. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief N331 bij Hasselt - nummer 1

Nieuwsbrief N331 bij Hasselt - nummer 1 april 2016 Nieuwsbrief bij Hasselt - nummer 1 In deze nieuwsbrief... Werk in uitvoering rond Hasselt Werk in uitvoering rond Hasselt : verbinding tussen Overijssel en Flevoland bij Hasselt Bestemmingsplan

Nadere informatie

GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN

GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN Bewonersboekje rode en blauwe blokken, 31 januari 2018 FM A Inhoudsopgave Projectteam Inhoudsopgave 1 Het projectteam 1 Jan van Cooten Projectleider Voorwoord

Nadere informatie

WAAROM ALLES-IN-HUIS?

WAAROM ALLES-IN-HUIS? WAAROM ALLES-IN-HUIS? ONTWIKKELD VOOR JOU Het Alles-in-Huis pakket is ontwikkeld met jou, de bewoner, als uitgangspunt. Een voorbeeld, wij weten dat veel mensen s nachts slapen met hun raam open. Daarom

Nadere informatie

Jupiterstraat 208, 3054 WH Rotterdam ,- k.k.

Jupiterstraat 208, 3054 WH Rotterdam ,- k.k. , 3054 WH Rotterdam 400.000,- k.k. Omschrijving RIANT 3-kamer hoekappartement met een heerlijk terras (56 m2!) en vrij uitzicht over het plantsoen. Gelegen op de eerste verdieping van het luxe appartementencomplex

Nadere informatie

AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE

AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE 12 STARTERSAPPARTEMENTEN AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE 100% ELEKTRISCH 1 Inhoud Inleiding 4 Woonkwaliteiten 5 Energieneutraal 6 Situatie 8 Geveltekeningen 10 Plattegronden 11 Doorsneden (perspectief)

Nadere informatie

AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE

AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE 12 startersappartementen aan de Breestraat in Marknesse 12 STARTERSAPPARTEMENTEN AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE 100% ELEKTRISCH 1 Deze brochure is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld.

Nadere informatie

Palestrinalaan Elvis Presley en Louis Armstrong

Palestrinalaan Elvis Presley en Louis Armstrong Palestrinalaan Elvis Presley en Louis Armstrong Wie zijn wij? SACON Hanneke Rinkel Carin Kiezebrink SWZ Harry Boeve Richard Zuidberg Giska Eisma Gemeente Zwolle Wim van Hattum TRAVERS René van Rijn Wat

Nadere informatie

Project: Aanpak openbare ruimte Taagdreef en omgeving. Hier komt tekst. Utrecht.nl

Project: Aanpak openbare ruimte Taagdreef en omgeving. Hier komt tekst. Utrecht.nl Project: Aanpak openbare ruimte Taagdreef en omgeving Hier komt tekst Hier 23 april komt 2018 ook tekst Ligging Huidige Nu situatie Doelen project Groot onderhoud van de openbare ruimte Wegen veiliger

Nadere informatie

Wilhelminakade 651, 3072 AP Rotterdam ,- k.k.

Wilhelminakade 651, 3072 AP Rotterdam ,- k.k. , 3072 AP Rotterdam 575.000,- k.k. Omschrijving Sky high! Ervaar het panoramische uitzicht vanaf de 41e verdieping over de Erasmusbrug, rivier de Maas en het bruisende stadscentrum. Dit luxe appartement

Nadere informatie

Lichtstraat 516, Eindhoven

Lichtstraat 516, Eindhoven Lichtstraat 516, Eindhoven Kenmerken Overdracht Huurprijs 1.350 onbepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 05-02-2018 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 1.350 Totale servicekosten

Nadere informatie

Opening speelplek in Het Bosveld

Opening speelplek in Het Bosveld Februari 2014 PAGINA 1 In dit nummer Opening speelplek Bosveld Informatie Nieuwbouw Vogels voeren Inrichting openbare ruimte Een mooie speelplek voor de jeugdige bewoners van Het Bosveld Speelplek Het

Nadere informatie

4 MAART 2015 www.noorderhavenzutphen.nl

4 MAART 2015 www.noorderhavenzutphen.nl Verslag workshop 2 WONEN AAN DE HAVEN NOORDERHAVEN 4 MAART 2015 www.noorderhavenzutphen.nl Op woensdagavond 4 maart is de tweede workshop voor Veld 10 in de oude Broodfabriek gehouden. Op deze avond hebben

Nadere informatie

Woonbron Dordrecht: nieuwsbrief Vogelbuurt Nummer 5, oktober 2008

Woonbron Dordrecht: nieuwsbrief Vogelbuurt Nummer 5, oktober 2008 Woonbron Dordrecht: nieuwsbrief Vogelbuurt Nummer 5, oktober 2008 Beste mevrouw, mijnheer, Net voor de zomervakantie in juli 2008 ontving u van ons de laatste nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief gaven wij

Nadere informatie

Walstroplein 43, 3056 RL Rotterdam 247.500,- k.k.

Walstroplein 43, 3056 RL Rotterdam 247.500,- k.k. , 3056 RL Rotterdam 247.500,- k.k. Omschrijving Rustig en groen wonen op een centrale locatie net buiten de drukte van het stadscentrum kan in de wijk Nieuw- Terbregge! Dit COMFORTABELE EN INSTAPKLARE

Nadere informatie

Datum Ons kenmerk Onderwerp

Datum Ons kenmerk Onderwerp Postadres Postbus 16200, 3500 CE Utrecht Telefoon 14 030 www.utrecht.nl Els Wegdam Zamenhofdreef 1 7 3503 RJ UTRECHT Behandeld door Doorkiesnummer E-mail Bijlage(n) Uw kenmerk Uw brief van A.S. Verduijn

Nadere informatie

Beyerinckstraat 32 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Beyerinckstraat 32 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 319.000,- k.k. Omschrijving - Rustig wonen op één van de meest centrale woonlocaties in de wijk de Vijfhoek. Aan de Oostkant van de wijk de Vijfhoek ligt een beetje verscholen de Beyerinckstraat.

Nadere informatie

PALENSTEIN WIJKVISIE PALENSTEIN. Dit zie je terug in de wijkvisie! jouwplekinzoetermeer.

PALENSTEIN WIJKVISIE PALENSTEIN. Dit zie je terug in de wijkvisie! jouwplekinzoetermeer. WIJKVISIE In de afgelopen jaren is veel geïnvesteerd in sociale wijkprojecten, de renovatie van de Vestia flats en de openbare ruimte eromheen. Castellum Palensteyn is gebouwd, en de nieuwe Schoutenhoek

Nadere informatie

TRANSVORM SCENARIO S FASE 2 & FASE 3 STAATSLIEDENBUURT SLIEDRECHT. 11 januari 2018

TRANSVORM SCENARIO S FASE 2 & FASE 3 STAATSLIEDENBUURT SLIEDRECHT. 11 januari 2018 TRANSVORM SCENARIO S FASE 2 & FASE 3 STAATSLIEDENBUURT SLIEDRECHT DOEL PRESENTATIE VOORSTELRONDE WERKZAAMHEDEN TOT NU TOE HUIDIGE STAAT WONINGEN EISEN EN WENSEN KLANKBORDGROEP UITGANGSPUNTEN VANUIT TABLIS

Nadere informatie

Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE

Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 1 1. Wat gaan we bouwen? 2 2. Plattegronden 3 3. Huurprijzen 9 4. Hoe komt u in aanmerking? 10 5. Extra informatie: 11 Parkeren

Nadere informatie

Catharina van Zoelenstraat 79, 3034 SW Rotterdam ,- k.k.

Catharina van Zoelenstraat 79, 3034 SW Rotterdam ,- k.k. , 3034 SW Rotterdam 409.000,- k.k. Omschrijving Puur woongenot! Deze ELEGANTE en LUXE AFGEWERKTE EENGEZINSWONING ligt in een rustige en groene wijk en beschikt over 3 slaapkamers, woonkeuken en ruime living.

Nadere informatie

De Ontdekker. Stedelijk wonen te midden van vernieuwing

De Ontdekker. Stedelijk wonen te midden van vernieuwing Meer weten over wonen in de Ontdekkingsreizigerbuurt? Kijk voor de plattegronden op www.mitros.nl en voor informatie over het project en de buurt op www.hetwordtmooi.nl. De nieuwbouw in de ontdekkingsreizigerbuurt

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Inialoane 11, Garyp Kenmerken Overdracht Vraagprijs 229.500 k.k. Aangeboden sinds 01-06-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Eengezinswoningen en multifunctionele woningen

Eengezinswoningen en multifunctionele woningen De Horst, Struweel, Fazantendrift, Fazantendrift + Patrijzenstraat, Nimrodstraat + Nimrodstraat Wissel De Roedel, De Lavei, De Jachthoorn, De Brakken, St.Hubertusplaats Te TOLLEBEEK Behandeld door: mevrouw

Nadere informatie

Het leukste. eengezinswoningen. wonenophetleukstepunt.nl

Het leukste. eengezinswoningen. wonenophetleukstepunt.nl Het leukste eengezinswoige GROE & Stads wonen in nieuw west wonenophetleukstepunt.nl vrije Sector Huur Osdorper Ban in ontwikkeling Sociale huur start bouw september 2013 FASE 1 eengezinswoningen FASE

Nadere informatie

Amerstraat 56, 7417 CM Deventer

Amerstraat 56, 7417 CM Deventer Amerstraat 56, 7417 CM Deventer Vraagprijs 125.000,- k.k. MIQA Makelaardij Holterweg 63 7429 AE, DEVENTER Tel: 0570-659595 E-mail: info@miqa.nl www.miqa.nl Omschrijving Zoek je het gemak van het wonen

Nadere informatie

VAN OLDENBARNEVELTPLAATS 3012 AJ ROTTERDAM

VAN OLDENBARNEVELTPLAATS 3012 AJ ROTTERDAM VAN OLDENBARNEVELTPLAATS 238, 3012 AJ ROTTERDAM Huurprijs 850,- per maand (exclusief 130,- voorschot stookkosten en servicekosten) Wij zijn gevestigd in: Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Schiedam, VAN OLDENBARNEVELTPLAATS

Nadere informatie

Charley Tooropstraat MR UTRECHT (LEIDSCHE RIJN)

Charley Tooropstraat MR UTRECHT (LEIDSCHE RIJN) Charley Tooropstraat 18 - UTRECHT Charley Tooropstraat 18 3544 MR UTRECHT (LEIDSCHE RIJN) VERKOCHT 63m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Waarom wordt flat 11 opgeknapt?

Waarom wordt flat 11 opgeknapt? Waarom wordt flat 11 opgeknapt? Waarom renovatie/groot onderhoud van flat 11? Flat 11 - Prinses Margrietlaan te Kerkebosch Zeist De flat is uit de jaren 60 en heeft een opknapbeurt nodig. Om een gevarieerd

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs : 149.500,00 k.k. De Kolibrie 12-7609 GP Almelo. Kindvriendelijk gelegen en keurig afgewerkt halfvrijstaand woonhuis

TE KOOP. Vraagprijs : 149.500,00 k.k. De Kolibrie 12-7609 GP Almelo. Kindvriendelijk gelegen en keurig afgewerkt halfvrijstaand woonhuis het bad waar u met een deur kunt instappen om te douchen, maar ook heerlijk kunt badderen. Er zijn twee ruime slaapkamers op deze verdieping. TE KOOP Tweede verdieping: Via een vaste trap bereikt u de

Nadere informatie

HUIDIGE SITUATIE DC VAN HALL. Meer informatie www.dcvanhall.amsterdam BRAAK LIGGENDE KAVEL BEDRIJFS VERZAMEL GEBOUW MERKELBACH

HUIDIGE SITUATIE DC VAN HALL. Meer informatie www.dcvanhall.amsterdam BRAAK LIGGENDE KAVEL BEDRIJFS VERZAMEL GEBOUW MERKELBACH DC VAN HALL HUIDIGE SITUATIE NAARGEESTIGE U ITSTRALING DONKER CURTIUS ZIJDE (DEELS) VERVANGEN LIFTEN ONSAMENHANGEND GEHEEL PAND IN SLECHTE CONDITIE SLECHTE GALLERIJEN BRAAK LIGGENDE KAVEL BEDRIJFS VERZAMEL

Nadere informatie

Uitkomsten onderzoek Ondernemingsplan Mitros 2014-2017

Uitkomsten onderzoek Ondernemingsplan Mitros 2014-2017 Uitkomsten onderzoek Ondernemingsplan Mitros 2014-2017 Mitros is bezig met het maken van plannen voor de periode 2014-2017. Wat Mitros in die periode gaat doen, wordt aangegeven in een zogenaamd ondernemingsplan.

Nadere informatie

Aanbevelingen van de VAC Barendrecht woningen Marnixstraat in Rotterdam

Aanbevelingen van de VAC Barendrecht woningen Marnixstraat in Rotterdam Aanbevelingen van de VAC Barendrecht woningen Marnixstraat in Opdrachtgever: Projectarchitect: PWS Vastgoedontwikkeling de Waal Bouw Vlaardingen Algemene opmerkingen: 1. Voor welke doelgroep zijn deze

Nadere informatie

Groot onderhoud. Flemingstraat informatie voor bewoners

Groot onderhoud. Flemingstraat informatie voor bewoners Groot onderhoud Flemingstraat 18-92 informatie voor bewoners Inhoud 1 Uw flat wordt opgeknapt 1 2 Welke werkzaamheden voeren we uit? 2 3 Vergoeding voor de werkzaamheden 2 4 Overlast tijdens de werkzaamheden

Nadere informatie

UITVOERINGSBOEKJE. Groenhoek Driebergen. Toelichting op de uitvoering van het grootonderhoud

UITVOERINGSBOEKJE. Groenhoek Driebergen. Toelichting op de uitvoering van het grootonderhoud UITVOERINGSBOEKJE Groenhoek Driebergen Toelichting op de uitvoering van het grootonderhoud 1 Inleiding In maart 2019 starten we in opdracht van Heuvelrug Wonen met de werkzaamheden aan de woningen aan

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3054 TV Rotterdam Vraagprijs 249.500,- k.k. Omschrijving Geheel recent gerenoveerde 5-kamer woning met royale achtertuin en voortuin gelegen in de groene en rustige

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3039 RP Rotterdam Vraagprijs 229.500,- k.k. Omschrijving Wij bieden aan een heerlijk appartement met een fijne sfeer en prima afwerking in combinatie met een heerlijke

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE EISENHOWERLAAN 208 3527 HK TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE EISENHOWERLAAN 208 3527 HK TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE EISENHOWERLAAN 208 3527 HK TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

Kommenank. Terborgseweg 20, Doetinchem. TE HUUR: Ruime driekamer appartementen

Kommenank. Terborgseweg 20, Doetinchem. TE HUUR: Ruime driekamer appartementen Kommenank Terborgseweg 20, Doetinchem TE HUUR: Ruime driekamer appartementen Inhoudsopgave Pag. 2 Inhoudsopgave Pag. 3 Plaatsinformatie Doetinchem Pag. 4 Het woongebouw Pag. 5 Kenmerken en omschrijving

Nadere informatie

Versterken naar nul-op-de-meter

Versterken naar nul-op-de-meter Versterken naar nul-op-de-meter Inhoudsopgave 1. Goed wonen voor iedereen... 2 2. Ons plan in tien stappen 3 3. Nul-op-de-meter: wat is dat? 4 4. Hoe doen we dat? 5 5. Wat kost dat? 6 2 1. Goed wonen voor

Nadere informatie

TE KOOP K.K. W.G. Witteveenplein MA Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. W.G. Witteveenplein MA Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP W.G. Witteveenplein 105 3071 MA Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 299.500 K.K. Op zoek naar een STRAK AFGEWERKTE

Nadere informatie

VEEL GESTELDE VRAGEN PROJECT OUDEGEINLAAN, DE WIERSLAAN, NIJEVELDSINGEL, VRONESTEINLAAN EN LINSCHOTENSINGEL.

VEEL GESTELDE VRAGEN PROJECT OUDEGEINLAAN, DE WIERSLAAN, NIJEVELDSINGEL, VRONESTEINLAAN EN LINSCHOTENSINGEL. VEEL GESTELDE VRAGEN PROJECT OUDEGEINLAAN, DE WIERSLAAN, NIJEVELDSINGEL, VRONESTEINLAAN EN LINSCHOTENSINGEL. In dit overzicht vindt u een uitgebreide lijst met veelgestelde vragen die gaan over uw woning,

Nadere informatie

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k.

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k. Beatrixlaan 5, Ermelo 595.000 k.k. www.beatrixlaan5.nl Beatrixlaan 5, Ermelo Prachtig gelegen VRIJSTAANDE WONING met twee garages. Royaal hoekperceel van 1296 m² op een rustige locatie in het hart van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Lelystad Haven

Nieuwsbrief Lelystad Haven Nieuwsbrief Lelystad Haven Uitnodiging inloopbijeenkomst voor het voorlopig ontwerp Gemeente Lelystad heeft het voorlopig ontwerp voor de onderhoudswerkzaamheden in uw wijk gereed. Dit ontwerp is met een

Nadere informatie

Wonen en opgroeien in authentiek Vlissingen

Wonen en opgroeien in authentiek Vlissingen Wonen en opgroeien in authentiek Vlissingen Karakteristieke gevels in eigentijds Nieuw Bonedijke Toen ze ruim 70 jaar geleden werden neergezet, waren ze hypermodern. De panden aan de waren bestemd voor

Nadere informatie

TE KOOP MARKERKADE 48 PURMEREND

TE KOOP MARKERKADE 48 PURMEREND TE KOOP MARKERKADE 48 PURMEREND AANTREKKELIJK 3 KAMER-APPARTEMENT OP BOVENSTE VERDIEPING TOTAAL CA. 72 M² WOONOPPERVLAK RUIM BALKON RUSTIG GELEGEN DICHTBIJ HISTORISCH CENTRUM PURMEREND ALSMEDE OPENBAAR

Nadere informatie

Woononderzoek De Eng. Dalweg 81-175 en Rubenslaan 85-125

Woononderzoek De Eng. Dalweg 81-175 en Rubenslaan 85-125 Woononderzoek De Eng Dalweg 81-175 en Rubenslaan 85-125 December 2011 Inleiding Op dit moment denkt Portaal na over de toekomst van acht flats in de Soester wijk De Eng. Het zijn flats die begin jaren

Nadere informatie

Klaverlaan 74, 6841 CJ Arnhem

Klaverlaan 74, 6841 CJ Arnhem Klaverlaan 74, 6841 CJ Arnhem Bieden vanaf 115.000,- k.k. Omschrijving Het uitzicht vanaf de 7e verdieping is geweldig; weids, ver en groen. Van binnen is alles heel keurig en goed onderhouden. Het appartement

Nadere informatie

Terugblik bewonersavond

Terugblik bewonersavond Februari 2014 PAGINA 1 In dit nummer Terugblik bewonersavond Nieuwbouw: Parkietstraat & Vinkenstraat Vogels voeren Aanleg Park Nieuwbouw Parkbuurt Terugblik bewonersavond Enthousiasme over de nieuwbouwplannen

Nadere informatie

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd

Nadere informatie

TE HUUR. Huurprijs : 750. Newtonplein 54-2562 jx 's-gravenhage

TE HUUR. Huurprijs : 750. Newtonplein 54-2562 jx 's-gravenhage TE HUUR Huurprijs : 750 Newtonplein 54 te s-gravenhage Compleet gerenoveerde luxe 1e etage huurwoning aan het groene Newtonplein Newtonplein 54 te s-gravenhage Compleet gerenoveerde luxe 1e etage huurwoning

Nadere informatie

Deelnemen Wij adviseren u om vooral deel te nemen aan de renovatie en energiebesparing werkzaamheden, u zult hier plezier en voordeel van hebben.

Deelnemen Wij adviseren u om vooral deel te nemen aan de renovatie en energiebesparing werkzaamheden, u zult hier plezier en voordeel van hebben. Ledenvergadering HBV 4 april 2019 Verslag renovatiecommissie Ook het afgelopen jaar hebben wij weer in goede verstandhouding met WP mogen samenwerken bij de renovatie en energiebesparing werkzaamheden

Nadere informatie

Het Dorp blijft bewoond

Het Dorp blijft bewoond Met de nieuwsbrief van Het Dorp Vernieuwt informeren we u over de ontwikkelingen rondom het Dorp. We werken toe naar een Dorp waar mensen met en zonder beperking samen leven in een prettige, duurzame en

Nadere informatie

Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar

Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar Bent u benieuwd naar de nieuwbouwplannen en herinrichting van de wijk Vijfheerenlanden? Dit najaar start

Nadere informatie

Dit geweldige 2-kamerappartement mag je niet missen!

Dit geweldige 2-kamerappartement mag je niet missen! Dit geweldige 2-kamerappartement mag je niet missen! Pieter Aertszstraat 90-II in Amsterdam Algemeen: Dit sfeervolle en zeer lichte 2-kamerappartement is gelegen midden in het bruisende stadsdeel De Pijp.

Nadere informatie

Laan op Zuid 832, 3071 AB Rotterdam ,- k.k.

Laan op Zuid 832, 3071 AB Rotterdam ,- k.k. , 3071 AB Rotterdam 225.000,- k.k. Omschrijving Plezierig wonen in een volledig gerenoveerd LOFT-appartement (ca. 100m2) op Kop van Zuid! De interne verbouwing is begin 2015 afgerond waarbij gebruik is

Nadere informatie

Biltstraat AS UTRECHT (WITTEVROUWEN)

Biltstraat AS UTRECHT (WITTEVROUWEN) Biltstraat 353 - UTRECHT Biltstraat 353 3572 AS UTRECHT (WITTEVROUWEN) VERKOCHT 50m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING Te koop gekomen is

Nadere informatie