INFOBULLETIN bewoners Stanleylaan 17 t/m 135

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFOBULLETIN bewoners Stanleylaan 17 t/m 135"

Transcriptie

1 Graag informeren wij u over de start van de saneringswerkzaamheden bij de dakrand van uw flat aan de Stanleylaan 17 t/m 135. Medewerkers van Mitros hebben u begin deze week gebeld om u over deze werkzaamheden en de verdere planning te informeren. Hebben wij u niet bereikt, dan leest u alles in dit infobulletin. Daarnaast heeft de gemeente Utrecht samen met Mitros besloten om u een bijzondere urgentie te verlenen. Wat dit alles voor u betekent, leest u in de bijlage. Start sanering dakrand van uw flat Deze week starten we nog met de saneringswerkzaamheden bij de dakrand van uw flat aan de Stanleylaan 17 t/m 135. Zoals u weet is er afgelopen weken een proefsanering aan de dakrand uitgevoerd. Dit om na te gaan of de werkzaamheden het gewenste resultaat opleveren. De resultaten zijn inmiddels bekend. Pas na een zorgvuldige en uitgebreide evaluatie was het mogelijk om de juiste aanpak van de werkzaamheden te bepalen. Op basis van deze uitkomsten heeft Mitros samen met TNO en Inspectie SZW een saneringsplan voor de totale werkzaamheden bij de dakrand opgesteld. Terugkeer naar uw woning Naar verwachting zijn in de eerste helft van januari 2013 de saneringswerkzaamheden aan de dakrand afgerond. Dit betekent dat u begin volgend jaar weer naar uw woning kunt terugkeren. Op dat moment worden er alleen nog renovatiewerkzaamheden aan uw flat uitgevoerd. Helaas kunnen we nu nog geen precieze datum geven wanneer u weer naar huis kunt. Ook nu geldt namelijk dat slecht weer (regen, wind en lage temperaturen) de werkzaamheden kunnen vertragen. Zodra we meer weten over het exacte moment dat u terug naar huis kunt, nemen wij uiteraard direct contact met u op. Ook in de tussentijd informeren wij u regelmatig over de voortgang van de werkzaamheden. Tijdelijk verblijf Tijdens de saneringswerkzaamheden bij de dakrand kunt u in uw logeerwoning verblijven. De bestaande regelingen blijven van kracht en u betaalt geen huur. Daarna worden de renovatiewerkzaamheden hervat. Ook tijdens de renovatie kunt u op uw logeeradres blijven. Dan vervallen wel de regelingen en moet u ook weer huur gaan betalen. Urgentie & terugkeervergoeding Samen met Mitros heeft de gemeente Utrecht besloten om bewoners van de Stanleylaan 19 t/m 133 een bijzondere urgentie te verlenen. Daarnaast ontvangt u van Mitros een terugkeervergoeding. In de bijlage leest u meer over het aanvragen van een urgentie en de regeling van de extra vergoeding.

2 Uw woning helemaal schoon Wanneer u weer naar uw woning terugkeert is uw woning helemaal schoon. Dit geldt ook voor de portieken van uw flat. Alle schoonmaakwerkzaamheden zijn dan afgerond. Ook het zogenoemde asbesthoudende cv-koord in uw woning is dan verwijderd. Wat houden de saneringswerkzaamheden bij de dakrand precies in? De werkzaamheden bij de dakrand worden in vijf stappen uitgevoerd: Stap 1: Opbouwen containments Voor start van de (schoonmaak)werkzaamheden worden er zogenoemde containments op de steiger gebouwd. Dit is een luchtdichte tent waarin de asbestwerkzaamheden bij de dakrand veilig kunnen worden uitgevoerd. Op dit moment is de bouw van deze containments al in volle gang. Stap 2: Verwijderen asbesthoudende rugvulling De voegen in de dakrand worden schoongemaakt. Hiervoor wordt ook een deel van de dakbedekking tijdelijk verwijderd. Een erkend laboratorium controleert na de werkzaamheden (visuele inspectie) of de voegen goed zijn schoongemaakt. Vervolgens maken de schoonmakers de voegen weer dicht. Door het afdichten van de voegen zorgen we dat er een veilige situatie ontstaat. Stap 3: Controle werkzaamheden Daarna worden de containments schoongemaakt en opnieuw gecontroleerd door een erkend laboratorium. Wanneer alles schoon is bevonden, volgt goedkeuring door de Inspectie SZW. Stap 4: Herstellen dakbedekking Nadat het containment is vrijgegeven wordt de dakbedekking hersteld. Dit gebeurt direct na het afronden van de saneringswerkzaamheden. Hierbij gaat het om reguliere werkzaamheden. Deze werkzaamheden hoeven niet meer onder zogenoemde asbestcondities uitgevoerd te worden. Zodra de werkzaamheden zijn afgerond, wordt het containment afgebroken. Stap 5: Aanbrengen profiel dakrand Tot slot wordt er nog een profiel rondom de dakrand aangebracht. Dit profiel zorgt ervoor dat de voegen die tijdens de werkzaamheden zijn dichtgemaakt, extra worden beschermd tegen het weer. Het profiel moet op maat worden gemaakt. Op dit moment kunnen we nog niet precies aangeven wanneer het profiel wordt aangebracht. Ook hierbij geldt, dat deze werkzaamheden niet meer onder asbestcondities uitgevoerd hoeven te worden.

3 Wie voert de werkzaamheden uit? Het gecertificeerde asbestsaneringsbedrijf Horyon BV. voert de asbestwerkzaamheden uit. Ook nu proberen we overlast voor omwonenden zoveel mogelijk te voorkomen. Om de voortgang van de werkzaamheden te versnellen wordt er ook op zaterdag in uw woning gewerkt. De werkmannen die op dat moment aan het werk zijn, dragen buiten (rond de flat) geen zogenoemde witte pakken. Toezicht op de werkzaamheden Op de juiste en veilige uitvoering van de werkzaamheden wordt door de gemeente en Inspectie SZW toezicht gehouden. Daarnaast controleert een deskundige toezichthouder van Mitros of de werkzaamheden volgens de wet- en regelgeving uitgevoerd worden. Indien u van mening bent dat er dit niet het geval is kunt u dit melden bij de Klantenservice van Mitros via (030) Is er een risico voor mijn gezondheid? Wanneer u in de buurt van de werkzaamheden bent, loopt u geen risico. Het verwijderen van asbest wordt in het containment uitgevoerd. Omwonenden hoeven ramen en deuren niet te sluiten. De medewerkers die de schoonmaakwerkzaamheden doen dragen wel beschermende kleding (witte of blauwe pakken), omdat zij elke dag met asbest werken. Start schoonmaak besmette woningen Deze week zijn we ook gestart met het schoonmaken van de woningen die nog besmet zijn. Naar verwachting duurt dit ongeveer drie weken. Mitros neemt (daar waar nodig) nog contact op met de desbetreffende bewoners. Zodat bewoners van de besmette woningen op een goede manier zijn geïnformeerd over de (voortgang van de) werkzaamheden in hun woning. Van enkele bewoners hebben we nog geen toestemming ontvangen. Deze woningen kunnen op dit moment nog niet schoongemaakt worden. Tuinen Afgelopen weken hebben we een groot deel van de tuinen gesnoeid. Een erkend laboratorium heeft bevestigd dat er geen asbest op de grond is aangetroffen. Inspectie SZW heeft ingestemd met de vrijgave van deze tuinen. De overige tuinen worden aankomende dagen nog gesnoeid en vervolgens geïnspecteerd. Naar verwachting zijn de werkzaamheden over een week afgerond. Of we deze planning halen, hangt ook nu af van de weersomstandigheden.

4 Ingediende schadeclaims Mitros heeft afgelopen periode gewerkt aan de beoordeling van de eerste schadeclaims. Als u een claim heeft ingediend, heeft Mitros u laten weten dat zij uw claim ontvangen heeft. Vanaf deze week beginnen we met het versturen van brieven waarin wordt aangegeven of u wel of niet in aanmerking komt voor een schadevergoeding. Post naar uw tijdelijk adres Post van PostNL kunt u ophalen op het bedrijventerrein aan de Europalaan 22. Voor post van Sandd kunt u terecht aan de Kernweg 30 op Bedrijventerrein Lage Weide. U kunt de post ook laten doorsturen naar uw tijdelijke adres. Dit kunt u via internet regelen. Mitros vergoedt hiervoor de kosten. Hiervoor selecteert u op de website van PostNL ( de link Doorzendservice. Op de website van Sandd ( vindt u onder de button Contact de link veel gestelde vragen met informatie over de Doorstuurservice. TV en internet in uw logeerwoning Wanneer u in een logeerwoning verblijft, dan kunt u de kosten voor een digitenne pakket met commerciële zenders van KPN en een internet dongel van KPN declareren bij Mitros. Digitenne pakket De eenmalige aansluitkosten van 35,00 en kosten van 9,50 per maand kunt u gedurende uw verblijf in de logeerwoning declareren. U moet het abonnement voor minimaal een jaar afsluiten, want korter kan niet. U dient het abonnement vervolgens zelf weer stop te zetten als u terug mag naar uw woning. Internet dongel U kunt de kosten van 20,00 per maand voor een internet dongel gedurende uw verblijf in de logeerwoning declareren. Als u een internet dongel bij KPN aanvraagt dan ontvangt u een dongel met een tegoed van 1 Gb. Deze kunt u vervolgens met 10,00 of 20,00 euro per maand opwaarderen. Declareren Mitros vergoedt de kosten voor het doorsturen van de post, de internet dongel en het digitenne pakket van KPN. Dit gedurende uw verblijf in de logeerwoning. Bewaar uw bonnetjes goed en lever deze in bij onze balie aan de Vlampijpstraat 101of bij een van onze medewerkers aan de Marco Pololaan 88. Per post versturen kan ook: Postbus RE, Utrecht. Vergeet niet uw naam, tijdelijk adres en uw telefoonnummer er bij te vermelden.

5 Gevonden voorwerpen Enkele bewoners hebben in de zomermaanden -bij het verlaten van het hotel- spullen achtergelaten. Mitros heeft de gevonden voorwerpen verzameld en bewaard. Mocht u nog iets missen, dan kunt u contact opnemen met de woonconsulenten van Mitros, Dana Wildeman of Harma Zijgers via (030) Nog vragen? Heeft u na het lezen van dit bulletin nog vragen of opmerkingen dan kunt u bellen met Mitros via: De laatste actuele informatie vindt u op (kijk bij bericht Asbest Stanleylaan) en Openingstijden Wijkservicecentrum Zuidwest Het Wijkservicecentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot uur. Spreekuren Op dinsdagochtend van 9.00 tot uur en donderdagmiddag van tot uur houden de sociaal woonconsulenten van Mitros in het Wijkservicecentrum Zuidwest spreekuur. Locatie Wijkservicecentrum Zuidwest Marco Pololaan 71 Utrecht. Telefoonnummer: (gemeente) of (Mitros) Telefonische vragen U kunt uw vragen ook per telefoon stellen. Dat kan van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot uur. Heeft u een vraag voor de gemeente? Bel dan Heeft u een vraag voor Mitros? Bel dan de klantenservice van Mitros:

INFOBULLETIN bewoners KOOPWONINGEN

INFOBULLETIN bewoners KOOPWONINGEN Graag informeren wij u over de voortgang van de saneringswerkzaamheden bij de dakrand en in de woningen van de flat aan de Stanleylaan 17 t/m 135. In dit infobulletin leest u ook meer over de laatste stand

Nadere informatie

Asbestcommunicatie. DEEL 4 Bij geplande asbestverwijdering. juni 2014. Vereniging Bouw- & Woningtoezicht Nederland

Asbestcommunicatie. DEEL 4 Bij geplande asbestverwijdering. juni 2014. Vereniging Bouw- & Woningtoezicht Nederland Handreiking Asbestcommunicatie juni 2014 DEEL 4 Bij geplande asbestverwijdering Vereniging Bouw- & Woningtoezicht Nederland 4 COMMUNICATIE BIJ GEPLANDE ASBESTVERWIJDERING Een geplande asbestverwijdering

Nadere informatie

Huize de Geerlaan Werkzaamheden in uw woning en trappenhuis

Huize de Geerlaan Werkzaamheden in uw woning en trappenhuis Huize de Geerlaan Werkzaamheden in uw woning en trappenhuis Inleiding Wat gaan we doen? Vereiste werkzaamheden een koker wordt geplaatst in een hoek van de De afgelopen maanden is er onderhoud. We berekenen

Nadere informatie

Aan de slag Start werkzaamheden

Aan de slag Start werkzaamheden informatie CAVALJEPLEIN EN JHR VAN CITTERSPLEIN MAART 2015 Aan de slag Start werkzaamheden In januari ontving u van ons een brief dat een ruime meerderheid van de bewoners instemde met de werkzaamheden

Nadere informatie

ZELF KLUSSEN IN UW WONING

ZELF KLUSSEN IN UW WONING ZELF KLUSSEN IN UW WONING (zelf aanbrengen van veranderingen) WONINGBOUWVERENIGING ANNA PAULOWNA Woningbouwvereniging Anna Paulowna Aan de inhoud van deze folder kunnen geen rechten worden ontleend. Op

Nadere informatie

Om hoeveel vluchtelingen gaat het? Het gaat om maximaal 200 vluchtelingen die in sporthal Molenbroek worden opgevangen.

Om hoeveel vluchtelingen gaat het? Het gaat om maximaal 200 vluchtelingen die in sporthal Molenbroek worden opgevangen. Meest gestelde vragen crisisnoodopvang Donderdag 19 november 2015 13:28 uur Algemeen Wanneer komen de vluchtelingen naar sporthal Molenbroek? Vrijdag 20 november. Om hoeveel vluchtelingen gaat het? Het

Nadere informatie

Rapportage draagvlakmeting Renovatieplannen Kanaleneiland Zuid te Utrecht Portaal

Rapportage draagvlakmeting Renovatieplannen Kanaleneiland Zuid te Utrecht Portaal Rapportage draagvlakmeting Renovatieplannen Kanaleneiland Zuid te Utrecht Portaal Het vierde huis Femke Hendrikx Bert van Doesburg Postbus 196 1380 AD Weesp Draagvlakmeting renovatieplan Kanaleneiland

Nadere informatie

Opzeggen van de huur. Opzegtermijn. Erfgenamen

Opzeggen van de huur. Opzegtermijn. Erfgenamen Huurbeëindiging Waar moet de huurder aan denken bij het opzeggen van de huur. En hoe moet de woning opgeleverd worden? In deze brochure vindt u alle informatie hierover en doorlopen we de stappen die we

Nadere informatie

REGLEMENT BIJ RENOVATIE EN GROOT ONDERHOUD

REGLEMENT BIJ RENOVATIE EN GROOT ONDERHOUD REGLEMENT BIJ RENOVATIE EN GROOT ONDERHOUD Zwolle, juni 2014 Inleiding Woningstichting SWZ is primair verhuurder van woningen in de sociale huursector. Deze woningen hebben onderhoud nodig. Dat kan het

Nadere informatie

Groot onderhoud. Flemingstraat informatie voor bewoners

Groot onderhoud. Flemingstraat informatie voor bewoners Groot onderhoud Flemingstraat 18-92 informatie voor bewoners Inhoud 1 Uw flat wordt opgeknapt 1 2 Welke werkzaamheden voeren we uit? 2 3 Vergoeding voor de werkzaamheden 2 4 Overlast tijdens de werkzaamheden

Nadere informatie

De Rode Driehoek DEEL 2. Aan de slag

De Rode Driehoek DEEL 2. Aan de slag De Rode Driehoek DEEL 2. Aan de slag www.derodedriehoek.nl INHOUD INLEIDING 2 Uw contactpersoon 2 Projectteam 3 Huurverhogingen en tegemoetkomingen 4 Hulp tijdens het werk 4 Aandacht voor hulpbehoevenden

Nadere informatie

Het beëindigen van de huurovereenkomst Samen werken aan een snelle en soepele oplevering. Samenwerken, dat levert (met) gemak op!

Het beëindigen van de huurovereenkomst Samen werken aan een snelle en soepele oplevering. Samenwerken, dat levert (met) gemak op! Het beëindigen van de huurovereenkomst Samen werken aan een snelle en soepele oplevering Samenwerken, dat levert (met) gemak op! Wat uw reden ook is, u heeft waarschijnlijk meer aan uw hoofd dan het opzeggen

Nadere informatie

Huur opzeggen & verhuizen. AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij. kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige

Huur opzeggen & verhuizen. AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij. kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige Huur opzeggen & verhuizen AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige woning de nodige aandacht. Ook voor het verlaten van uw huidige woning is er een aantal

Nadere informatie

Huur opzeggen & verhuizen. AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij. kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige

Huur opzeggen & verhuizen. AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij. kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige Huur opzeggen & verhuizen AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige woning de nodige aandacht. Ook voor het verlaten van uw huidige woning is er een aantal

Nadere informatie

PRAKTIJKBLAD ASBEST SANEREN MET LEVENDE HAVE IN DE STAL

PRAKTIJKBLAD ASBEST SANEREN MET LEVENDE HAVE IN DE STAL PRAKTIJKBLAD ASBEST SANEREN MET LEVENDE HAVE IN DE STAL Dit Praktijkblad is opgesteld door: Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Leeg- en schoon opleveren voor aanvang sanering 4 3. Melkrobot en vee in de stal

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over de aanleg van glasvezel in BOEKEL

Veel gestelde vragen over de aanleg van glasvezel in BOEKEL Veel gestelde vragen over de aanleg van glasvezel in BOEKEL Wij vragen uw begrip tijdens de werkzaamheden In december 2012 is Glasvezel Boekel begonnen met de aanleg van het glasvezelnetwerk in Boekel.

Nadere informatie

Een huurwoning kopen. Uw eigen huis kopen van Leystromen

Een huurwoning kopen. Uw eigen huis kopen van Leystromen Een huurwoning kopen Uw eigen huis kopen van Leystromen U huurt een woning van Leystromen, maar heeft u er wel eens aan gedacht om uw woning te kopen? Wij bieden regelmatig huurwoningen te koop aan. En

Nadere informatie

een schotel OF antenne Openingstijden kantoor:

een schotel OF antenne Openingstijden kantoor: Een schotel of antenne bij uw woning Wilt u een (schotel)antenne aan uw woning bevestigen, dan heeft u toestemming nodig van Trifolium. Hoe dit in z n werk gaat en aan welke regels u moet voldoen, leest

Nadere informatie

Kwaliteit, zo werkt het

Kwaliteit, zo werkt het Kwaliteit, zo werkt het Kwaliteit, zo Werkt Het U huurt een woning bij de Veenendaalse Woningstichting of bent dat van plan. Dan is het goed om te weten wat de Veenendaalse Woningstichting doet om de kwaliteit

Nadere informatie

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist?

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Stapels lege dozen staan in de gang, klaar om in te pakken. De verhuizer is gebeld en de adreswijzigingen liggen klaar. U gaat nog één keer

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Gemakspost

Veelgestelde vragen. Gemakspost Veelgestelde vragen Gemakspost Algemeen Welk telefoonnummer kan ik bellen met vragen over Gemakspost? Met vragen over Gemakspost kunt u terecht bij onze Business Services. Hiervoor belt u naar telefoonnummer

Nadere informatie

Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan (ASP) Publieksversie 2018

Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan (ASP) Publieksversie 2018 Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan (ASP) Publieksversie 2018 Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan Groot onderhoud, renovatie of sloop? Wat gaat er gebeuren met uw

Nadere informatie

uw woning verbouwen toestemming spelregels verhuizen stappenplan

uw woning verbouwen toestemming spelregels verhuizen stappenplan www.eigenhaard.nl uw woning verbouwen toestemming spelregels verhuizen stappenplan inhoudsopgave Verbouwen? 4 Toestemming van Eigen Haard 6 Spelregels 9 Verhuizen 10 Stappenplan 12 Uitgave november 2007

Nadere informatie

Natuurlijk wonen. Verhuizen

Natuurlijk wonen. Verhuizen Natuurlijk wonen Verhuizen 1 Verhuizen Wanneer u besluit te verhuizen, zegt u uiteraard uw huurovereenkomst op. Voordat Dunavie uw woning opnieuw kan verhuren, moet er vaak nog het een en ander gebeuren.

Nadere informatie

Asbest. Informatie over onze woningen

Asbest. Informatie over onze woningen Asbest Informatie over onze woningen beleid: september 2011, versie: 2014 Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens

Nadere informatie

wonen begint bij mensen Verhuizen

wonen begint bij mensen Verhuizen wonen begint bij mensen Verhuizen U gaat binnenkort verhuizen of bent nog op zoek naar een andere woning. Verhuizen is een hele klus; er moet veel worden geregeld. In deze brochure vindt u informatie over

Nadere informatie

beleid: juli 2006, versie: 2014

beleid: juli 2006, versie: 2014 Zorgeloos huren beleid: juli 2006, versie: 2014 Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens met lage inkomens die

Nadere informatie

U wilt verbouwen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u veranderingen aan of in uw woning wilt aanbrengen.

U wilt verbouwen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u veranderingen aan of in uw woning wilt aanbrengen. U wilt verbouwen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u veranderingen aan of in uw woning wilt aanbrengen. Inhoud Wonen naar uw zin pagina 3 Waarom regels? pagina 5 Toestemming vragen pagina

Nadere informatie

Ruilen van huurwoning

Ruilen van huurwoning wonen begint bij mensen Ruilen van huurwoning Woningruil, hoe werkt dat? Als u graag een andere woning wilt, kunt u reageren op huurwoningen via WoningNet. Een andere mogelijkheid om aan een nieuwe woning

Nadere informatie

Verhuizen. Wat u moet weten als u gaat verhuizen

Verhuizen. Wat u moet weten als u gaat verhuizen Verhuizen Wat u moet weten als u gaat verhuizen Inhoudsopgave 5 6 7 8 9 10 11 De huur opzeggen De huuropzegging intrekken Uw woning opleveren Overname Heeft u iets veranderd? Wel of geen inspectie van

Nadere informatie

Wie is Weijman Vastgoedonderhoud?

Wie is Weijman Vastgoedonderhoud? Geachte bewoner, In opdracht van Kleurrijk Wonen gaat Weijman Vastgoedonderhoud B.V. binnenkort onderhoudswerkzaamheden aan uw woning verrichten. Middels dit boekje informeren wij u over deze werkzaamheden

Nadere informatie

(Thuis)bezorgen reisdocument en rijbewijs

(Thuis)bezorgen reisdocument en rijbewijs (Thuis)bezorgen reisdocument en rijbewijs Twee keer naar het Stadskantoor voor een nieuw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs is niet meer nodig. Nu kunt u uw document veilig thuis of bijvoorbeeld op

Nadere informatie

Ik ga verhuizen. Daar komt van alles bij kijken

Ik ga verhuizen. Daar komt van alles bij kijken Ik ga verhuizen Daar komt van alles bij kijken Bij een verhuizing komt heel wat kijken. Naast allerlei praktische zaken moet u ook nog van alles regelen. De huur opzeggen bijvoorbeeld. Afspraken maken

Nadere informatie

Stedelijk Vernieuwingsurgent

Stedelijk Vernieuwingsurgent Stedelijk Vernieuwingsurgent beleid: november 2008, versie: 2014 Waterweg Wonen verhuurt 12.000 woningen in Vlaardingen. Een flink deel van die woningen is bereikbaar voor mensen met een laag inkomen.

Nadere informatie

Verbeter of verfraai. uw woning met -meters van de Veste. -meter. Verbeter mete. Beter per meter!

Verbeter of verfraai. uw woning met -meters van de Veste. -meter. Verbeter mete. Beter per meter! Verbeter of verfraai -meter uw woning met -meters van de Veste Vestestaat voor de r Verbeter mete Beter per meter! -meters voor een betere woning Woningstichting de Veste staat voor wonen naar wens in

Nadere informatie

Veelgestelde vragen renovatie 4 flats Kanaleneiland Zuid Stanleylaan, Marco Pololaan 236 t/m 330, Columbuslaan en Magelhaenlaan

Veelgestelde vragen renovatie 4 flats Kanaleneiland Zuid Stanleylaan, Marco Pololaan 236 t/m 330, Columbuslaan en Magelhaenlaan Veelgestelde vragen renovatie 4 flats Kanaleneiland Zuid Stanleylaan, Marco Pololaan 236 t/m 330, Columbuslaan en Magelhaenlaan 1. Waarom renovatie? Waarom wil Portaal uw woning renoveren? Zoals u wellicht

Nadere informatie

-meter staat voor de Veste- Verbeter meter. Verbeter of verfraai uw woning met -meters van de Veste. Beter per meter!

-meter staat voor de Veste- Verbeter meter. Verbeter of verfraai uw woning met -meters van de Veste. Beter per meter! -meter staat voor de Veste- Verbeter meter Verbeter of verfraai uw woning met -meters van de Veste Beter per meter! -meters voor een betere woning Woningstichting de Veste staat voor wonen naar wens in

Nadere informatie

Uw woning, uw smaak uw wensen! Over zelf aangebrachte voorzieningen

Uw woning, uw smaak uw wensen! Over zelf aangebrachte voorzieningen Uw woning, uw smaak uw wensen! Over zelf aangebrachte voorzieningen Een strakke keuken, mét kookeiland. Eindelijk een dakraam, een houten vloer, beneden én boven U wilt graag een en ander in uw woning

Nadere informatie

Koppelingswet; vreemdelingen en de controle op het verblijfsrecht bij voorzieningen

Koppelingswet; vreemdelingen en de controle op het verblijfsrecht bij voorzieningen Koppelingswet; vreemdelingen en de controle op het verblijfsrecht bij voorzieningen Inhoud Inleiding 3 Rechtmatig verblijf 4 Hoe werkt de Koppelingswet? 4 Om welke voorzieningen gaat het? 5 Zijn er ook

Nadere informatie

Uw woning van Zayaz en asbest

Uw woning van Zayaz en asbest Uw woning van Zayaz en asbest Uw woning van Zayaz en asbest Algemene informatie over asbest 4 Veelgestelde vragen over asbest 7 Wat doet Zayaz? 9 Waar in uw woning kan asbest voorkomen? 10 Asbest en uw

Nadere informatie

Als u als (ex-)ondernemer. problematische schulden heeft. Informatie over de Wsnp voor (ex-)ondernemers

Als u als (ex-)ondernemer. problematische schulden heeft. Informatie over de Wsnp voor (ex-)ondernemers Als u als (ex-)ondernemer problematische schulden heeft Informatie over de Wsnp voor (ex-)ondernemers Inhoudsopgave Problematische schulden herkenbaar? 3 Wat is de Wsnp? 4 Hoe komt u in de Wsnp? 6 Wat

Nadere informatie

Huur Betalen. 100% wonen

Huur Betalen. 100% wonen Huur Betalen 100% wonen : hoe gaat dat in z n werk? Bij het huren van uw woning heeft u een huurovereenkomst getekend. In deze overeenkomst en in de algemene bepalingen staan uw rechten en plichten beschreven.

Nadere informatie

wonen begint bij mensen Leefbaarheidsbudget Geld om samen te werken aan een fijnere buurt

wonen begint bij mensen Leefbaarheidsbudget Geld om samen te werken aan een fijnere buurt wonen begint bij mensen Leefbaarheidsbudget Geld om samen te werken aan een fijnere buurt Huurders hebben vaak goede ideeën voor hun buurt. Bo-Ex wil graag uw idee ondersteunen. Er is een potje met geld

Nadere informatie

VTH. Toezicht en Handhaving. Hoe gaan we om met asbest

VTH. Toezicht en Handhaving. Hoe gaan we om met asbest Toezicht en Handhaving Hoe gaan we om met asbest 1 Toezicht en handhaving 05/02/2013 2 Hoe gaan we om met asbest? Wat is asbest? Toepassing asbest? Risico van asbest Hoe asbest verwijderen? Hoe houden

Nadere informatie

Ik ga verhuizen. Alle stappen op een rij

Ik ga verhuizen. Alle stappen op een rij Ik ga verhuizen Alle stappen op een rij Bij een verhuizing komt een heleboel kijken. U moet met veel dingen rekening houden en vaak van alles regelen. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben

Nadere informatie

Verhuizen. waar moet u op letten?

Verhuizen. waar moet u op letten? Verhuizen waar moet u op letten? Uw spullen uitzoeken, inpakken, de huurovereenkomst opzeggen of ondertekenen, adreswijzigingen versturen. Bij een verhuizing komt heel wat kijken! Waar u allemaal rekening

Nadere informatie

Welkom! In deze brochure vindt u algemene informatie over onze organisatie en leest u hoe u kunt meedenken en meepraten over ons beleid.

Welkom! In deze brochure vindt u algemene informatie over onze organisatie en leest u hoe u kunt meedenken en meepraten over ons beleid. Welkom! In deze brochure vindt u algemene informatie over onze organisatie en leest u hoe u kunt meedenken en meepraten over ons beleid. Inhoud Welkom thuis pagina 3 U praat mee... pagina 6 Onze organisatie

Nadere informatie

Twee bezoeken: wat u kunt verwachten. Uw huur opzeggen

Twee bezoeken: wat u kunt verwachten. Uw huur opzeggen Ik ga verhuizen. Hoe zeg ik mijn huur op? Ik ga verhuizen. Hoe zeg ik mijn huur op? U huurt een woning* bij Woonpalet en wil deze opzeggen. In deze brochure leest u wat daar bij komt kijken. Wij vertellen

Nadere informatie

als u gaat verhuizen wonen met karakter

als u gaat verhuizen wonen met karakter als u gaat verhuizen wonen met karakter wonen met karakter U heeft besloten uw woning te verlaten. In deze brochure leest u hoe u de huur van uw huidige woning op moet zeggen en wat er verder bij komt

Nadere informatie

Zorgbehandelingen in België

Zorgbehandelingen in België Zorgbehandelingen in België Medisch onderzoek, behandeling of nazorg 1 Inhoud Zorg in België Pagina 3 Vergoedingen Pagina 4 Wie betaalt de nota van het ziekenhuis in België? Pagina 5 Voor uw opname Pagina

Nadere informatie

HUUR OPZEGGEN. Opzeggen van uw. huurwoning. In deze folder vindt u informatie die van belang is voor het verlaten van uw. huurwoning.

HUUR OPZEGGEN. Opzeggen van uw. huurwoning. In deze folder vindt u informatie die van belang is voor het verlaten van uw. huurwoning. HUUR OPZEGGEN Opzeggen van uw huurwoning. In deze folder vindt u informatie die van belang is voor het verlaten van uw huurwoning. Als u gaat verhuizen moeten er veel zaken geregeld worden. Niet alleen

Nadere informatie

Onderhoud We gaan beginnen!

Onderhoud We gaan beginnen! Onderhoud We gaan beginnen! Inhoud 1. We gaan beginnen... 3 2. Asbest verwijdering... 4 3. Start werkzaamheden... 5 4. Schotelantenne verwijderen... 7 5. Overlast... 8 6. Belangrijke telefoonummers...

Nadere informatie

Dagopname. Dagcentrum

Dagopname. Dagcentrum Dagopname Dagcentrum Welkom in het dagcentrum Deze folder geeft u informatie over uw dagopname. U wordt binnenkort opgenomen op het dagcentrum. Een team van artsen, verpleegkundigen en andere professionals

Nadere informatie

EnErgiE zuiniger van jouw woning

EnErgiE zuiniger van jouw woning EnErgiE zuiniger maken van jouw woning 2016 EnErgiE zuiniger maken van jouw woning, 2016 Inhoud 02 Waarom dit boekje? 04 Waarom jouw woning energiezuiniger? 04 Wat komen we bij jou doen: 1. Reeds geïsoleerde

Nadere informatie

Wanneer u gaat verhuizen Het opzeggen van de huurovereenkomst

Wanneer u gaat verhuizen Het opzeggen van de huurovereenkomst Wanneer u gaat verhuizen Het opzeggen van de huurovereenkomst Woon zoals u wilt Wanneer u gaat verhuizen Bij een verhuizing komt heel wat kijken: uw huurovereenkomst opzeggen, uw nieuwe en misschien ook

Nadere informatie

Onderhoudsproject de Donge. 1 t/m 23, 30 t/m 52

Onderhoudsproject de Donge. 1 t/m 23, 30 t/m 52 Onderhoudsproject de Donge 1 t/m 23, 30 t/m 52 Geachte bewoner(s) Met dit boekje willen we u als bewoner van de Donge informeren over het groot onderhoud dat Patrimonium Barendrecht laat uitvoeren aan

Nadere informatie

Ik ga verhuizen. Alle stappen op een rij

Ik ga verhuizen. Alle stappen op een rij Ik ga verhuizen Alle stappen op een rij Bij een verhuizing komt een heleboel kijken. U moet met veel dingen rekening houden en vaak van alles regelen. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben

Nadere informatie

T-Mobile Nummerbehoud. Zakelijk overstappen naar T-Mobile: makkelijk en met behoud van uw eigen nummer.

T-Mobile Nummerbehoud. Zakelijk overstappen naar T-Mobile: makkelijk en met behoud van uw eigen nummer. T-Mobile Nummerbehoud. Zakelijk overstappen naar T-Mobile: makkelijk en met behoud van uw eigen nummer. Inhoud. Wat is T-Mobile Nummerbehoud? Wat is T-Mobile Nummerbehoud? 3 Voordat T-Mobile uw nummer

Nadere informatie

Thuisvoelen in uw huurwoning. Zelf Aangebrachte Veranderingen [Z.A.V.] Maaskant Wonen

Thuisvoelen in uw huurwoning. Zelf Aangebrachte Veranderingen [Z.A.V.] Maaskant Wonen Thuisvoelen in uw huurwoning Zelf Aangebrachte Veranderingen [Z.A.V.] Maaskant Wonen Uitgave 2005 Maaskant Wonen Dross. Jonker van Kesselstraat 8 Postbus 18 6170 AA Stein Telefoon [046] 4203535 Telefax

Nadere informatie

WANNEER U GAAT VERHUIZEN

WANNEER U GAAT VERHUIZEN WANNEER U GAAT VERHUIZEN Het opzeggen van de huurovereenkomst Woon zoals u wilt WANNEER U GAAT VERHUIZEN DE HUUR OPZEGGEN Bent u van plan te verhuizen, vergeet dan niet de huur van uw woning op te zeggen.

Nadere informatie

Kalender Woondekken en Rodebuurt, Zoetermeer

Kalender Woondekken en Rodebuurt, Zoetermeer Kalender Woondekken en Rodebuurt, Zoetermeer 12_ERA Renovatiekalender Woondekken april2017.indd 1 30/05/2017 10:35 Wat gebeurt er van dag tot dag in mijn woning? Veiligheid op nummer 1! Wij gaan werkzaamheden

Nadere informatie

In deze brief geven wij een toelichting waarin staat welke werkzaamheden er worden uitgevoerd en wanneer.

In deze brief geven wij een toelichting waarin staat welke werkzaamheden er worden uitgevoerd en wanneer. A J Rennenstraat C. Kombrinkstraat KRAGGENBURG Behandeld door: de heer A.W.B. Rouhof Ons kenmerk: M380963 Datum: 28 juli 2015 Onderwerp: onderhoudswerkzaamheden Geachte heer, mevrouw, Op 11 augustus starten

Nadere informatie

Schriftelijk opzeggen

Schriftelijk opzeggen De huur opzeggen Als u gaat verhuizen, moet u de huur opzeggen en de woning heel, schoon en leeg opleveren. Een nieuwe huurder komt uw huis misschien bekijken. En medewerkers van Trivire komen de woning

Nadere informatie

Woonruimte huren bij Berghorst

Woonruimte huren bij Berghorst Zelfstandig wonen met alle gemakken Voorzieningen en mogelijkheden Abonnementen voor huurders Welzijnsactiviteiten Vanaf 1 januari 2015 biedt Atlant appartementen voor particuliere verhuur aan op Woonzorgcentrum

Nadere informatie

ALLES WAT U MOET WETEN OVER ASBEST

ALLES WAT U MOET WETEN OVER ASBEST IN 2017 GROOTSCHALIGE ASBEST- INVENTARISATIE ALLES WAT U MOET WETEN OVER ASBEST In sommige situaties is asbest gevaarlijk, maar vaak ook niet. Dat kan verwarrend zijn. Daarom ontvangt u deze folder. Hierin

Nadere informatie

De huur opzeggen. Wat moet ik allemaal regelen? www.devooruitgang.com

De huur opzeggen. Wat moet ik allemaal regelen? www.devooruitgang.com De huur opzeggen Wat moet ik allemaal regelen? www.devooruitgang.com Als u van plan bent om de huur op te zeggen, komt er van alles op u af. Wat is de opzegtermijn? En hoe zit het met zelf aangebrachte

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 - oktober 2015

Nieuwsbrief nummer 4 - oktober 2015 Nieuwsbrief Artiestenbuurt Huurder Adres nummer Postcode plaats Nieuwsbrief nummer 4 - oktober 2015 Voor u ligt de vierde Nieuwsbrief van Vidomes over de stand van zaken in uw buurt. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Zelf aangebrachte veranderingen

Zelf aangebrachte veranderingen Zelf aangebrachte veranderingen Zelf aangebrachte veranderingen Uw woning richt u natuurlijk in naar eigen inzicht en smaak. Mogelijk wilt u ook echt iets in de woning wijzigen. Stek werkt daar graag

Nadere informatie

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen Er is dus asbest verspreid, wat betekent dit voor mij? Het asbestgebied is afgezet. U mag hier wel uit, u wordt ontsmet bij het naar buiten gaan. Mag ik het

Nadere informatie

Televisie, telefoon en internet aan uw bed

Televisie, telefoon en internet aan uw bed Televisie, telefoon en internet aan uw bed U bent opgenomen in het Radboudumc. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, kunt u bij uw bed gebruik maken van radio, televisie, telefoon en internet.

Nadere informatie

u hebt letselschade 38114 12.14

u hebt letselschade 38114 12.14 u hebt letselschade 2 Een gespecialiseerde letselschadejurist behandelt uw zaak In de rij voor het verkeerslicht rijdt iemand achterop uw auto. Bij het voetballen breekt u een been na een tackle van een

Nadere informatie

Onderhoud & reparaties

Onderhoud & reparaties Onderhoud & reparaties Samen verantwoordelijk voor prettig wonen Leystromen vindt het belangrijk dat u prettig woont. Dat betekent dat wij uw woning goed onderhouden. Zaken die kapot gaan, repareren wij

Nadere informatie

Uitleg huurcontract en algemene huurvoorwaarden

Uitleg huurcontract en algemene huurvoorwaarden Uitleg huurcontract en algemene huurvoorwaarden In deze folder leest u een uitleg van het huurcontract en de algemene huurvoorwaarden. In deze uitleg staan alle rechten en plichten voor u als huurder en

Nadere informatie

Onderzoek naar de nazorg bij dikke darmkanker door de huisarts of de chirurg en het gebruik van een persoonlijke interactieve website (I CARE studie).

Onderzoek naar de nazorg bij dikke darmkanker door de huisarts of de chirurg en het gebruik van een persoonlijke interactieve website (I CARE studie). Onderzoek naar de nazorg bij dikke darmkanker door de huisarts of de chirurg en het gebruik van een persoonlijke interactieve website (I CARE studie). Verbetert de zorg na de behandeling van dikke darmkanker

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cluster 20

Nieuwsbrief Cluster 20 Het is zover! Na een periode van voorbereiding en overleg, starten wij begin september met het onderhoud aan uw woning. Nieuwsbrief Voor u ligt de eerste nieuwsbrief over de onderhoud- en renovatiewerkzaamheden

Nadere informatie

Kennis maken met Slagenland Wonen

Kennis maken met Slagenland Wonen Raadhuisstraat 2 5165 CH Waspik Postbus 36 5165 ZG Waspik t 0416 31 23 96 f 0416 31 32 15 Nieuwe huurder? Wij leggen u alles uit Als u in aanmerking komt voor een woning ontvangt u alle informatie over

Nadere informatie

Uitvoering van asbestsaneringen

Uitvoering van asbestsaneringen Uitvoering van asbestsaneringen Door: ir. Ingmar Scheiberlich In de uitvoeringsfase van een asbestsanering houdt de opdrachtgever of projectmanager, zich bezig met het bewaken van de contracten en de beheersing

Nadere informatie

Huur opzeggen. Inleiding. Hoe zeg ik de huur op? Via Mijn OFW op onze website kunt u eenvoudig uw huur opzeggen.

Huur opzeggen. Inleiding. Hoe zeg ik de huur op? Via Mijn OFW op onze website kunt u eenvoudig uw huur opzeggen. Via Mijn OFW op onze website kunt u eenvoudig uw huur opzeggen. INHOUDSOPGAVE Inleiding 2 Hoe zeg ik de huur op? 3 De opzegtermijn 3 De voorinspectie 4 De nieuwe huurder 5 Overname 6 De tusseninspectie

Nadere informatie

Zelf aangebrachte veranderingen (ZAV)

Zelf aangebrachte veranderingen (ZAV) Zelf aangebrachte veranderingen (ZAV) Wat zijn de spelregels? U wilt uw woning aanpassen: Wij steunen u in uw plannen! Een mooie nieuwe keuken is een grote wens van u. Of staat bovenaan uw verlanglijst

Nadere informatie

Huur opzeggen. Globale opname Definitieve opname Overname Huurbetaling Eindafrekening Vragen?

Huur opzeggen. Globale opname Definitieve opname Overname Huurbetaling Eindafrekening Vragen? Huur opzeggen Globale opname Definitieve opname Overname Huurbetaling Eindafrekening Vragen? Huur opzeggen 2 3 Een verhuizing brengt meestal veel werk met zich mee, met tal van zaken dient rekening gehouden

Nadere informatie

Geluidisolatieproject Tongerseweg

Geluidisolatieproject Tongerseweg Geluidisolatieproject Tongerseweg oktober 2018 Inleiding Als u een huis bouwt, wordt er in de tekenfase van het huis al rekening gehouden met het geluid van de weg. Dat is ook verplicht volgens de Wet

Nadere informatie

Aanvullende informatie bij een woningruilaanvraag

Aanvullende informatie bij een woningruilaanvraag Aanvullende informatie bij een woningruilaanvraag Eén van de mogelijkheden om een andere woning te krijgen is het aangaan van een woningruil. Het ruilen van woningen tussen twee of meer huurders is lang

Nadere informatie

Asbest. Informatie over onze woningen

Asbest. Informatie over onze woningen Asbest Informatie over onze woningen beleid: september 2011, versie: 2013 Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens

Nadere informatie

uren INFORMATIE OVER huurbeëindiging

uren INFORMATIE OVER huurbeëindiging uren INFORMATIE OVER huurbeëindiging inhoud huurbeëindiging 3 Opzeggen van de huur 3 Bevestiging huuropzegging 4 Vertrekkersenquête 5 Wijzigingen van de woning 5 Regels voor schoon en leeg opleveren 5

Nadere informatie

Toelichting op de Huurovereenkomst

Toelichting op de Huurovereenkomst Toelichting op de Huurovereenkomst In het eerste deel van de overeenkomst staat omschreven met welke huurder(s) Tiwos een huurovereenkomst heeft getekend. De genoemde personen zijn ieder voor de volle

Nadere informatie

Betreft: Raadsinformatiebrief 2, asbest gymzaal Rhoon en gymzaal Poortugaal

Betreft: Raadsinformatiebrief 2, asbest gymzaal Rhoon en gymzaal Poortugaal De gemeenteraad van Albrandswaard Uw brief van: Ons kenmerk: Uw kenmerk: Contact: D. Mol Bijlage(n): 1 Doorkiesnummer: 010-5061744 E-mailadres: d.mol@albrandswaard.nl Datum: 17 augustus 2015 Betreft: Raadsinformatiebrief

Nadere informatie

Graag informeren wij u nader over de start van de buiten werkzaamheden in uw complex en wat dit voor u gaat betekenen.

Graag informeren wij u nader over de start van de buiten werkzaamheden in uw complex en wat dit voor u gaat betekenen. Breda, 24 april 2017 Beste bewoner, Graag informeren wij u nader over de start van de buiten werkzaamheden in uw complex en wat dit voor u gaat betekenen. Wat gaan we doen? Komende periode starten we met

Nadere informatie

verhuizen informatie & tips

verhuizen informatie & tips verhuizen informatie & tips VERHUIZEN - informatie en tips U gaat een andere woning betrekken. Veel te doen en veel te regelen, ook tussen u en Woningbouwvereniging Reeuwijk. Om dit goed te laten verlopen

Nadere informatie

BelJeBuren Informatiedocument Informatiedocument

BelJeBuren Informatiedocument Informatiedocument Informatiedocument Dit document is er voor bedoeld om (toekomstige-) deelnemers aan BelJeBuren te informeren over de werking van het platform. Als u onderstaande informatie goed doorleest, zijn de meeste

Nadere informatie

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer,

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer, Postbus 19020, 3001 BA Rotterdam Werkzaamheden warmtenet Utrecht Aan de bewoners van dit pand: Rotterdam, 10 september 2018 Behandeld door: Gerrit Trouwborst Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving

Nadere informatie

Wat is asbest? Schadelijk voor gezondheid! Losgebonden en hechtgebonden

Wat is asbest? Schadelijk voor gezondheid! Losgebonden en hechtgebonden Asbest. Bij het horen van het woord asbest gaan bij veel mensen de alarmbellen af. Asbest is geen onschuldig materiaal. In sommige situaties kan asbest gevaarlijk zijn, maar niet altijd. In deze folder

Nadere informatie

Mijn woning verbeteren? buitengewoon. Dat kan altijd!

Mijn woning verbeteren? buitengewoon. Dat kan altijd! Mijn woning verbeteren? buitengewoon Dat kan altijd! Inhoudsopgave Mijn woning verbeteren? Dat kan altijd! 3 Niet noodzakelijke aanpassingen 1. U brengt zelf verbeteringen aan 5...een vergoeding achteraf

Nadere informatie

Schulden oplossen met de Wsnp

Schulden oplossen met de Wsnp Schulden oplossen met de Wsnp Informatie over schuldsanering bij problematische schulden Inhoudsopgave Problematische schulden herkenbaar? 3 Wat is de Wsnp? 4 Hoe komt u in de Wsnp? 5 Wat doet de bewindvoerder?

Nadere informatie

Zo laat u de woning achter bij vertrek. thuis in Deventer

Zo laat u de woning achter bij vertrek. thuis in Deventer Zo laat u de woning achter bij vertrek thuis in Deventer Inhoud Opleveren van de woning p. 3 Overname p. 6 Eindafrekening p. 7 Zelf regelen bij verhuizing p. 8 Heeft u ons nodig? p. 9 Opleveren van de

Nadere informatie

Wat u moet weten over verhuizen

Wat u moet weten over verhuizen U gaat verhuizen U gaat binnenkort verhuizen. Een tijd waarin u de nodige zaken moet regelen. Zo kunt u bezig zijn met klussen in uw nieuwe woning, verhuisberichten sturen en verhuizen. Dat allemaal voordat

Nadere informatie

HUUR OPZEGGEN. Daarvoor geldt het volgende:

HUUR OPZEGGEN. Daarvoor geldt het volgende: HUUR OPZEGGEN U gaat verhuizen naar een andere woning en wilt de huur van uw huidige woning bij WSG opzeggen. Voordat u definitief de deur achter u dicht kunt trekken, moet u nog een aantal belangrijke

Nadere informatie

Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2016. Versie 3.0

Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2016. Versie 3.0 Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2016 Versie 3.0 1. Hoe kan ik mij aanmelden voor het vrij reizen abonnement voor 65-plus? 2. Wie komen in aanmerking voor het vrij reizen

Nadere informatie

Natuurlijk wonen. Prettig wonen

Natuurlijk wonen. Prettig wonen Natuurlijk wonen Prettig wonen 1 Prettig wonen in de wijk, dat doen we samen Wonen is meer dan alleen een dak boven uw hoofd. Wie wil er niet graag in een buurt wonen waar het schoon, veilig en prettig

Nadere informatie

Werk in uitvoering. Dit is de vierde Nieuwsbrief Werk in Uitvoering. Hierin staat de informatie over het onderhoud in, aan en om uw woning.

Werk in uitvoering. Dit is de vierde Nieuwsbrief Werk in Uitvoering. Hierin staat de informatie over het onderhoud in, aan en om uw woning. Werk in uitvoering Nummer 4 - december 2013 Dit is de vierde Nieuwsbrief Werk in Uitvoering. Hierin staat de informatie over het onderhoud in, aan en om uw woning. Wat er vooraf ging. Bewonersbijeenkomst

Nadere informatie

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Huren bij De Zorgcirkel veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Inhoudsopgave Welkom bij De Zorgcirkel Wonen bij De Zorgcirkel Zorgcirkel services 4 De Zorgcirkel vestigingen 6 Meer informatie 7 5 6 Welkom

Nadere informatie