Ontdek en Ontwerp Overvecht

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ontdek en Ontwerp Overvecht"

Transcriptie

1 Ontdek en Ontwerp Overvecht Woensdag 14 september 2011 Welkom bij de treintour door de Spoorzone De vernieuwing van de Spoorzone Overvecht krijgt steeds meer vorm. De afgelopen periode waren Mitros en de gemeente Utrecht voornamelijk druk met voorbereidingen. Maar nu gaat u de resultaten zien van die voorbereidingen. Op diverse plekken in de wijk krijgen huizen een opknapbeurt, gaat de woonomgeving er beter uitzien en verrijzen er nieuwe woningen. Tijdens deze treintour gaan we een aantal projecten bekijken. In dit boekje vindt u meer informatie over deze projecten. Wij wensen u veel plezier!

2 Programma woensdag 14 september uur tot uur Treintour door de buurt. Opstapplaatsen: station Overvecht, Trajectum College en het Spoorzoompark. Een trein rijdt u langs de verschillende projecten. U kunt ook op eigen gelegenheid naar deze locaties. Bij het Trajectum College kunt u elk half uur uitstappen voor een rondleiding door de vernieuwde school. Bij het Spoorzoompark (NMC gebouw aan de Plutodreef) wordt wat verteld over de plannen voor het park en er wordt er een leuke presentatie gegeven over eetbare siertuinen (tot 18:00uur). Om 16:30 uur kunt u in de moskee een kijkje nemen tijdens een rondleiding. Informatiemarkt op station Overvecht uur tot uur Hapje, drankje, muziek en ideeën uitwisselen voor de buurt bij de vernieuwde trappen van station Overvecht. Wethouder Harrie Bosch en Karin Verdooren, directeur Mitros Wonen Utrecht, gaan in gesprek met bewoners en maken enkele goede ideeën van bewoners bekend. Het winnende idee krijgt als beloning hulp bij de uitvoering.

3 Spoorzone kaart met route langs projecten

4 Multifunctionele Accommodatie Teun de Jager De basisschool aan de Teun de Jagerdreef krijgt samen met de basisschool aan de Winterboeidreef een nieuw gebouw. Dit nieuwe gebouw komt ook aan de Teun de Jagerdreef. Ook gymzalen, kinderopvang, buurthuis en mogelijk nog andere voorzieningen krijgen een plek in dit nieuwe gebouw. In de 2 e helft van 2011 vindt de bestuurlijke besluitvorming plaats. Daarna wordt de planvorming opgestart.

5 Trajectum College Dit schoolgebouw van het Trajectum College (voorheen Vader Rijn College) is gedeeltelijk gesloopt en weer nieuw gebouwd. Ook zijn er nieuwe wijkvoorzieningen in het gebouw: een buurtrestaurant, vergaderruimte, buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf. Het schoolplein en de openbare ruimte rond de school worden opnieuw ingericht. Planning De nieuwbouw van het schoolgebouw is gereed. De inrichting van de openbare ruimte is gereed in oktober 2011.

6 Bruisdreef Hier bouwt Mitros 117 eigentijdse driekamerappartementen (koop en huur), verdeeld over drie woongebouwen van acht verdiepingen. Elk woongebouw telt 39 appartementen. De openbare ruimte rondom de toekomstige woongebouwen is ontworpen als een glooiend gras landschap met bomen. Ook de Bruisdreef wordt heringericht. Het parkeren voor de toekomstige bewoners vindt plaats in half verdiepte parkeergarages. Planning : terrein bouwrijp maken Sept nov 2011: bestuurlijke besluitvorming bestemmingsplan en bouwvergunning Eind 2011: start bouw (mits bezwaar procedures zijn afgerond en het plan onherroepelijk is) 2013: oplevering van de woningen en herinrichting openbare ruimte

7 Dorbeendreef Deze 10 hoog flat van Portaal (174 woningen) wordt flink gerenoveerd: de entree, trappenhuizen en de gevel worden aangepakt en er komen nieuwe liften. In de woningen gaat Portaal de keukens, badkamers en toiletten verbeteren. Verder komen er brandwerende voorzieningen en nieuwe voordeuren. De openbare ruimte rond de flat wordt aangepakt door de gemeente, waaronder ook de parkeerplaatsen en het groen aan de Haarlemmerhoutdreef. Planning September 2010: start renovatie; uitvoering in fasen. Inpandige renovatie, vernieuwing liften, opknappen trappenhuizen en gevelonderhoud is inmiddels gereed. Augustus 2011: start fase portiekverbetering en Portiekuitbreiding November 2011: verwachte eindoplevering van renovatie werkzaamheden. De openbare ruimte wordt na de renovatie aangepakt.

8 Camera Obscuradreef e.o. Draagvlakmeting gehaald. SPvE in april 2011 in de raad vastgesteld. Een woongebied dat in 2014 herontwikkeld wordt. De komende 2 á 3 jaar vindt herhuisvesting van huidige bewoners plaats. Hier worden 80 appartementen gerenoveerd en 130 nieuwbouw eengezinswoningen met tuin gebouwd. Van de nieuwbouw eengezinswoningen worden ruim 40 woningen verhuurd in de sociale huur, de overige worden verkocht. Start sloop begint in 2014.

9 Tuinmuurtjes Rigolettodreef e.o. Bij de bouw kregen de woningen in het blokje rondom de Rigolettodreef een karakteristiek tuinmuurtje met een bijpassend hekje. Met veel muurtjes gaat het niet goed: er zijn verzakkingen en scheuren zichtbaar en sommige muurtjes zijn echt kapot. Deze muurtjes zijn zo verbonden met de architectuur van de huizen, dat het vanuit cultuurhistorisch oogpunt de moeite waard is om de eenheid in het blok te behouden en de bestaande muurtjes op te knappen of als het nodig is in identieke stijl te vernieuwen. Waar geen muurtje is, kan er indien gewensteen gemaakt worden. Dit is een project van particuliere huizenbezitters in combinatie met subsidie vanuit het Rijk en de gemeente. Planning Eind 2011 / begin 2012 start renovatie/bouw tuinmuurtjes

10 Winkelcentrum Arno /Tiberdreef De eigenaar van het winkelcentrum, Sommet BV, wil de winkelstrip aan de Arnodreef/Tiberdreef renoveren en uitbreiden met een supermarkt. Daarbij wordt ook de openbare ruimte aangepakt door de gemeente. Hierbij is veel aandacht voor betere parkeergelegenheid. Samen met de ontwikkelaar en een klankbordgroep met winkeliers en bewoners heeft de gemeente een concept Stedenbouwkundig Programma van Eisen (SPvE) opgesteld. Op dit moment worden de binnengekomen reacties hierop verwerkt in een advies aan het college. Planning Wanneer het college het SPvE vaststelt, wordt deze dit najaar voorgelegd aan de gemeenteraad. Na instemming kan de ontwikkelaar een bouwaanvraag indienen. Na een bestemmingsplanprocedure kan eind 2012 een bouwvergunning worden verleend.

11 Vernieuwing Stationsgebied In samenhang met het opknappen van de winkelstrip aan de Arno en Tiberdreef en de omliggende openbare ruimte wordt er vanuit de gemeente ook gekeken naar de verbinding van het station naar het winkelgebied via de Aïdadreef. Aandachtspunten hierbij zijn de parkeerdruk door forenzen en bedrijven /oganisaties in het gebied, sociale veiligheid en de overlast van de busbuffers en het fietsparkeren. De plannen hiervoor krijgen meer vorm als duidelijk is hoe het winkelgebied wordt heringericht. Stationsplein is aangepakt in het voorjaar 2011 (initiatief HIK ontwerpers en de Wissel) De nieuwe locatie Overvecht Centraal is geopend (in het oude Wizzl gebouw) Leerlingen van het ROC MN (mbo) en het Trajectum College (VMBO) zetten zich in voor de verbetering van het leefklimaat in en om de wijk Overvecht. Hiervoor voeren zij opdrachten uit vanuit de prestatiewinkel de Wissel aan de Tiberdreef 28.

12 Mariakwartier De sloop van de woningen aan de Maria van Hongarijedreef e.o. is afgerond. In december dit jaar wordt gestart met de bouwwerkzaamheden van het Mariakwartier. Hier komen 102 sociale huurwoningen, 142 vrije sector huurwoningen en 52 koopwoningen. De eerste woningen worden opgeleverd in Voor meer informatie:

13 Spoorzoompark De groenstrook langs het spoor en tussen Anna van Burendreef en Ikarosdreef wordt opnieuw ingericht door de gemeente tot een mooi park, zodat het weer voor lange tijd een prachtige plek voor de buurt is waar mensen met plezier gebruik van kunnen maken. Het schetsontwerp is het resultaat van een aantal maanden hard werken, waarbij bewoners, organisaties en professionals betrokken zijn geweest, door middel van wandelingen en workshops met diverse onderwerpen, zoals spelen, sporten en duurzaamheid. Planning Voorjaar 2011: plannen gemaakt met bewoners September 2011: presentatie schetsontwerp Najaar 2011: voorontwerp en definitief ontwerp maken Eind 2011: start uitvoering kleine werkzaamheden Begin 2012: beheerplan opstellen met bewoners 2012: uitvoering plannen

14 Wolgadreef Eengezinswoningen Spoorzone In 2012 wordt een interieuraanpak gestart bij alle eengezinswoningen van Mitros in Overvecht Zuid. Dit betekent dat bij veel (niet alle) woningen, de keuken/douche en toilet vernieuwd worden. Ook wordt brandveiligheid en energieprestatie verbeterd, daar waar dit nog niet is gedaan. Begin 2012 worden bewoners hierover geïnformeerd. Openbare ruimte rond Wolgadreef Samen met bewoners van de eengezinswoningen rondom de Wolgadreef gaat de gemeente de paden en pleintjes opnieuw inrichten. De straatjes worden opnieuw bestraat, er komt groen langs de kopgevels, er worden bomen vervangen, boomspiegels worden vergroot en in overleg met bewoners op diverse manier beplant. Een groot aantal zal door bewoners worden onderhouden. Planning Vanaf najaar 2010: plannen gemaakt met bewoners Start uitvoering eerste straat: oktober 2011 Afronding laatste plein maart 2012

15 Apollo, Centaurus & Atlasdreef Voor de Apollo, Atlas en Centaurusdreef staat een renovatie gepland binnen 5 jaar. De ambitie voor deze flat is om de gevel/het aanzicht aanzienlijk te verbeteren. Ook worden de liften vernieuwd naar de huidige eisen. Afgelopen jaar is vooral geïnvesteerd in veiligheid; zo zijn o.a. camera s geplaatst en is de veiligheid in de bergingen verbeterd.

16 Ideeën en initiatieven van bewoners We nodigen u uit om uw ideeën over uw woonomgeving kenbaar te maken. Aan het einde van deze dag worden op de beursvloer van station Overvecht uw ideeën geveild, met als doel om een aantal bewonersinitiatieven te steunen in de realisatie. U bent eveneens welkom een bijdrage te leveren aan de campagne Echt Overvecht. Daarin werken de gemeente en woningcorporaties Mitros, Portaal en Bo ex gezamenlijk aan een beter en reëler imago van Overvecht. Een aantal (bouw)projecten beschouwen we als lichtpunten. Wilt u hier meer over weten of wilt u wellicht ambassadeur zijn? Ga naar de website

17 Uw ideeën

18 Uw ideeën

19 Algemene gegevens Meer informatie over de projecten kunt u ook vinden op: Algemene gegevens Mitros telefoonnummer Gemeente Utrecht telefoonnummer

Bij antwoord datum, kenmerk en onderwerp vermelden

Bij antwoord datum, kenmerk en onderwerp vermelden Postadres Postbus 16200, 3500 CE Telefoon 030-286 11 12 Fax 030-286 10 33 www.utrecht.nl Aan de commissie voor Stad en Ruimte postbus 16200 3500 CE UTRECHT Behandeld door Marlies de Nijs, Wim Beelen Datum

Nadere informatie

nieuwsbrief Waarom deze

nieuwsbrief Waarom deze N wonen en werken in stedelijk groen nieuwsbrief Meedenken? Kom naar de bijeenkomst op dinsdag 7 oktober Het Lucentterrein ondergaat de komende jaren een ware metamorfose. Dit 3,5 hectare grote kantoorterrein

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord

Veelgestelde vragen over nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord Veelgestelde vragen over nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord 18 en 20 september 2012 Algemeen Wat wordt er ontwikkeld in de nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord? In de nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord worden circa

Nadere informatie

Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar

Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar Bent u benieuwd naar de nieuwbouwplannen en herinrichting van de wijk Vijfheerenlanden? Dit najaar start

Nadere informatie

Opening speelplek in Het Bosveld

Opening speelplek in Het Bosveld Februari 2014 PAGINA 1 In dit nummer Opening speelplek Bosveld Informatie Nieuwbouw Vogels voeren Inrichting openbare ruimte Een mooie speelplek voor de jeugdige bewoners van Het Bosveld Speelplek Het

Nadere informatie

Presentatie omwonenden (26-03-2014) KoeBerg-Zuid Herontwikkeling centrum Koedijkslanden

Presentatie omwonenden (26-03-2014) KoeBerg-Zuid Herontwikkeling centrum Koedijkslanden Presentatie omwonenden (26-03-2014) KoeBerg-Zuid Herontwikkeling centrum Koedijkslanden Situatie oktober 2012 Opening Programma - Welkom door Ruud Smeenk - Voorstellen en rolverdeling partijen - Terugblik

Nadere informatie

Vraag 4 Wordt er rekening gehouden met de omliggende woningen en is er een regeling voor ontstane schade tgv de bouwwerkzaamheden?

Vraag 4 Wordt er rekening gehouden met de omliggende woningen en is er een regeling voor ontstane schade tgv de bouwwerkzaamheden? Reactieformulieren informatieavond Dijsselbloem/turnhal A. Planning Vraag 1 Is er duidelijkheid in de planning te geven? Activiteit Planning Opstellen Programma van eisen Juli 2014 Augustus 2014 Aanbesteding

Nadere informatie

Plan Zuid. Nieuwbouw huur De Bouwvereniging. Vorstelijk wonen aan het water. 47 huurwoningen voor een behouden vaart

Plan Zuid. Nieuwbouw huur De Bouwvereniging. Vorstelijk wonen aan het water. 47 huurwoningen voor een behouden vaart Vorstelijk wonen aan het water Nieuwbouw huur De Bouwvereniging Plan Zuid 47 huurwoningen voor een behouden vaart Aan de levendige Bolswardervaart bouwt De Bouwvereniging 47 huurwoningen waarin ruimte

Nadere informatie

INFORMATIE MEMORANDUM KLAASJE ZEVENSTER

INFORMATIE MEMORANDUM KLAASJE ZEVENSTER INFORMATIE MEMORANDUM KLAASJE ZEVENSTER Algemene toelichting Stichting Brentano Amstelveen (SBA) is gespecialiseerd in wonen, zorg en dienstverlening aan ouderen in Amstelveen. SBA is al 40 jaar actief

Nadere informatie

27 november 2015. Holy Résidence te Vlaardingen

27 november 2015. Holy Résidence te Vlaardingen 27 november 2015 Holy Résidence te Vlaardingen Partijen Ontwikkeling en realisatie: Ontwerp: Vereniging Boele & van Eesteren Laan van Vredenoord 14 Postbus 3077 2280 GB Rijswijk De Vilder & Zonneveld architecten

Nadere informatie

Toekomst Sluisweg verslag bewonersavond 13 mei 2014

Toekomst Sluisweg verslag bewonersavond 13 mei 2014 Toekomst Sluisweg verslag bewonersavond 13 mei 2014 Verslag van de bijeenkomst met de bewoners van de Sluisweg op dinsdag 13 mei 2014 om 19.30 uur in het EMS gebouw aan de Sluisweg 67 E. Aanwezigen: Van

Nadere informatie

Welkom Herontwikkeling locatie Sportfondsenbad

Welkom Herontwikkeling locatie Sportfondsenbad 1 Welkom Herontwikkeling locatie Sportfondsenbad U vindt vanavond informatie over: Sloop zwembad Kaders voor wonen en openbare ruimte Vertrekpunten voor de ontwikkeling van wonen Schetsontwerp inrichting

Nadere informatie

nieuwsbrief Waarom deze nieuwsbrief

nieuwsbrief Waarom deze nieuwsbrief EN wonen en werken in stedelijk groen nieuwsbrief Waarom deze nieuwsbrief Meedenken? Kom naar de bijeenkomst op dinsdag 7 oktober Het Lucentterrein ondergaat de komende jaren een ware metamorfose. Dit

Nadere informatie

Nota van B&W. Onderwerp Rapportage Europawijk Zuid 1 e kwartaal 2007. Bestuurlijke context. B&W-besluit:

Nota van B&W. Onderwerp Rapportage Europawijk Zuid 1 e kwartaal 2007. Bestuurlijke context. B&W-besluit: Onderwerp Rapportage Europawijk Zuid 1 e kwartaal 2007 Nota van B&W Portefeuille J. Nieuwenburg Auteur Dhr. A.W. Kuiper Telefoon 5113692 E-mail: a.kuiper@haarlem.nl SO/PM Reg.nr. PM2007/135371 Bijlage:

Nadere informatie

Bijlage 6. Consultatie moskee Omar El Faroek en Moskee Anwar-e-Quba

Bijlage 6. Consultatie moskee Omar El Faroek en Moskee Anwar-e-Quba Bijlage 6 Consultatie moskee Omar El Faroek en Moskee Anwar-e-Quba Samenvatting en reacties uit "Moskee-project" Consultatie inwoners de Gagel via interviews, de Surinaamse Anwar-e-Quba moskee en de Omar

Nadere informatie

Stand van zaken fysieke projecten in Zuid. Spreker René Pruysers Datum 4 oktober 2016

Stand van zaken fysieke projecten in Zuid. Spreker René Pruysers Datum 4 oktober 2016 Stand van zaken fysieke projecten in Zuid Spreker René Pruysers Datum 4 oktober 2016 Plaats De Posten Huidige fysieke projecten in Zuid Het Rutbeek/bungalowpark, PL: René Pruysers Beekwoude, PL: René Pruysers

Nadere informatie

Voorlopig ontwerp Herinrichting Platte Daken Zuid

Voorlopig ontwerp Herinrichting Platte Daken Zuid Voorlopig ontwerp Herinrichting Platte Daken Zuid Programma 1. Het project 2. Voorlopig plan 3. Van der Duyn van Maasdamstraat 4. Van Hogendorpstraat en plein 5. Van Limburg Stirumstraat 6. Werkzaamheden

Nadere informatie

Welkom Herontwikkeling locatie Sportfondsenbad

Welkom Herontwikkeling locatie Sportfondsenbad 1 Welkom Herontwikkeling locatie Sportfondsenbad U vindt vanavond informatie over: Sloop zwembad Ontwerp inrichting openbare ruimte Impressie bouwplannen Omnia CPO - ontwikkeling Planologische procedure:

Nadere informatie

Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan (ASP) Publieksversie 2018

Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan (ASP) Publieksversie 2018 Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan (ASP) Publieksversie 2018 Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan Groot onderhoud, renovatie of sloop? Wat gaat er gebeuren met uw

Nadere informatie

Programma inspraakavond Welkom en inleiding door wethouder Ruimtelijke Ordening, dhr. F.E. Bouwman

Programma inspraakavond Welkom en inleiding door wethouder Ruimtelijke Ordening, dhr. F.E. Bouwman Programma inspraakavond Welkom en inleiding door wethouder Ruimtelijke Ordening, dhr. F.E. Bouwman Presentatie stedenbouwkundige visie door dhr. G.J. Hellinga van HzA, Stedebouw & Landschap Gelegenheid

Nadere informatie

ISV 3 programma gemeente Harlingen

ISV 3 programma gemeente Harlingen ISV 3 programma gemeente Harlingen Stand van zaken van 17 september 2015. In 2011 heeft de provincie Fryslân de gemeente Harlingen ISV 3 subsidie toegekend voor de herstructurering Plan Zuid. Eind 2014

Nadere informatie

Terugblik bewonersavond

Terugblik bewonersavond Februari 2014 PAGINA 1 In dit nummer Terugblik bewonersavond Nieuwbouw: Parkietstraat & Vinkenstraat Vogels voeren Aanleg Park Nieuwbouw Parkbuurt Terugblik bewonersavond Enthousiasme over de nieuwbouwplannen

Nadere informatie

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium N BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium Mei 2014 Beste lezer, Met dit bulletin informeren wij u over de bouwontwikkelingen rondom ZINN locatie Patrimonium. In 2013 heeft ZINN samen met Woningstichting Patrimonium

Nadere informatie

mfa luyksgestel De gemeente Bergeijk, het schoolbestuur SKOzoK, woningcorporatie Wooninc. en gemeenschapscentrum Den Eijkholt

mfa luyksgestel De gemeente Bergeijk, het schoolbestuur SKOzoK, woningcorporatie Wooninc. en gemeenschapscentrum Den Eijkholt impressie vanaf de Boogerd HET PLAN raat t kapellers De gemeente Bergeijk, het schoolbestuur SKOzoK, woningcorporatie Wooninc. en gemeenschapscentrum Den Eijkholt zetten zich in voor de multifunctionele

Nadere informatie

Verslag Informatieavond

Verslag Informatieavond Verslag Informatieavond Voorlopig Ontwerp inrichting openbare ruimte, locatie Paardenplein Plaats Raadhuis te Hilversum Datum 25 november 2013 Tijd van 20.00 u tot ca. 21.15 u Agenda 1. Welkom 2. Stand

Nadere informatie

Resultaten bewonerscampagne LaatjeHoorn In Hoorn-Noord en Venenlaankwartier 2016

Resultaten bewonerscampagne LaatjeHoorn In Hoorn-Noord en Venenlaankwartier 2016 Resultaten bewonerscampagne LaatjeHoorn In Hoorn-Noord en Venenlaankwartier 2016 Koepoortsweg Deen Mariaschool Terugkoppeling Venenlaankwartier 4 en 11 oktober 2016 Programma 19.15 19.25 uur Toelichting

Nadere informatie

WONEN IN HET NIEUWE BRUISENDE HART VAN DIEZE-OOST

WONEN IN HET NIEUWE BRUISENDE HART VAN DIEZE-OOST WONEN IN HET NIEUWE BRUISENDE HART VAN DIEZE-OOST 12 EENGEZINSWONINGEN JACOB GILLESSTRAAT 4 EENGEZINSWONINGEN PIETER STEYNSTRAAT WONEN IN HET NIEUWE BRUISENDE HART VAN DIEZE-OOST Dicht bij het centrum

Nadere informatie

Bewonersavond Bosveld druk bezocht

Bewonersavond Bosveld druk bezocht jaargang 1 nummer 1 In dit nummer Bewonersavond druk bezocht Start werkgroep Werkgroep praat en denkt mee Werkzaamheden renovatie Wisselwoning Planning Bewonersinbreng aanbesteding Huurverhoging na renovatie?

Nadere informatie

17 januari 2017 Tuinen van Genta, Breda

17 januari 2017 Tuinen van Genta, Breda 17 januari 2017 Tuinen van Genta, Breda Klankbordgroep ref. BOE10304-Tuinen van Genta_modellen en thema s 20161122.pdf 02 Breda, Tuinen van Genta Inbo P10304 november 2016 17 januari 2017 Tuinen van Genta

Nadere informatie

9,65 x 15,8 mm. Sluisweg. 4,9 x 5,25 mm. verslag 2015-01-27

9,65 x 15,8 mm. Sluisweg. 4,9 x 5,25 mm. verslag 2015-01-27 9,65 x 15,8 mm Sluisweg 4,9 x 5,25 mm verslag 2015-01-27 Verslag van de bijeenkomst met de bewoners van de Sluisweg op dinsdag 27 januari 2015 om 19.30 uur in het EMS gebouw aan de Sluisweg 67 E. Aanwezigen:

Nadere informatie

Informatieavond Fase 3 t Duyfrak. Presentatie 13 november 2012

Informatieavond Fase 3 t Duyfrak. Presentatie 13 november 2012 Informatieavond Fase 3 t Duyfrak Presentatie 13 november 2012 Programma Opening Stand van zaken Fietsbrug School Fase 3B & 3C Bouwrijp maken fase 3B &3C Momenteel in uitvoering Vragen? Vervolg en afsluiting

Nadere informatie

Activiteiten Amersfoort

Activiteiten Amersfoort Activiteiten Amersfoort Woningbezit Zelfstandige huurwoningen naar woningtype = 5.561 3.553 3.088 600 12.802 Eengezinswoning Galerijflat Portiekflat Beneden-/ Totaal bovenwoning Bovenstaand woningbezit

Nadere informatie

Bewonersavond E-buurt Oost

Bewonersavond E-buurt Oost Bewonersavond E-buurt Oost 8 februari 2018 Agenda 1. Welkom 19.30 2. Werkzaamheden Speellocatie Emerald 19.40 Planning van de werkzaamheden 3. Terugblik eerdere bijeenkomsten 19.50 4. Ontwikkeling noordzone

Nadere informatie

Bewonersavond Soesterberg Noord - groen en levendig woonwerkgebied GEMEENTE SOEST

Bewonersavond Soesterberg Noord - groen en levendig woonwerkgebied GEMEENTE SOEST Bewonersavond Soesterberg Noord - groen en levendig woonwerkgebied 18-01-2017 Indeling / programma van deze bewonersavond 19.30 uur Welkom door Janne Pijnenborg (wethouder) Voorstellen van de aanwezige

Nadere informatie

Wonen in Overvecht. Wijkraad Overvecht 11 juni 2019 Dick Boeve. Hier komt tekst. Utrecht.nl

Wonen in Overvecht. Wijkraad Overvecht 11 juni 2019 Dick Boeve. Hier komt tekst. Utrecht.nl Wonen in Overvecht Hier komt tekst Wijkraad Overvecht 11 juni 2019 Dick Boeve Onderwerpen 1. Beantwoording vragen wijkraad a) Differentiatie over de stad b) Woonvisie c) Integrale aanpak 2. Project De

Nadere informatie

Woonbron Dordrecht: nieuwsbrief Vogelbuurt Nummer 5, oktober 2008

Woonbron Dordrecht: nieuwsbrief Vogelbuurt Nummer 5, oktober 2008 Woonbron Dordrecht: nieuwsbrief Vogelbuurt Nummer 5, oktober 2008 Beste mevrouw, mijnheer, Net voor de zomervakantie in juli 2008 ontving u van ons de laatste nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief gaven wij

Nadere informatie

Nota van Beantwoording

Nota van Beantwoording Nota van Beantwoording Ontvangen reacties en beantwoording van deze reacties op de startnotitie Straat van Messina Amstelveen, augustus 2017 Toelichting De nota van beantwoording wordt gehanteerd voor

Nadere informatie

Woonhaven Antwerpen Luchtbal Juni 2012

Woonhaven Antwerpen Luchtbal Juni 2012 Woonhaven Antwerpen Luchtbal Juni 2012 Inleiding Woonhaven Antwerpen verhuurt ongeveer 18.000 sociale woningen in Antwerpen. 2.460 daarvan liggen hier, op de Luchtbal. We zorgen ervoor dat elke huurder

Nadere informatie

VEEL GESTELDE VRAGEN PROJECT OUDEGEINLAAN, DE WIERSLAAN, NIJEVELDSINGEL, VRONESTEINLAAN EN LINSCHOTENSINGEL.

VEEL GESTELDE VRAGEN PROJECT OUDEGEINLAAN, DE WIERSLAAN, NIJEVELDSINGEL, VRONESTEINLAAN EN LINSCHOTENSINGEL. VEEL GESTELDE VRAGEN PROJECT OUDEGEINLAAN, DE WIERSLAAN, NIJEVELDSINGEL, VRONESTEINLAAN EN LINSCHOTENSINGEL. In dit overzicht vindt u een uitgebreide lijst met veelgestelde vragen die gaan over uw woning,

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Driehoek Schaerweijdelaan

Veel gestelde vragen Driehoek Schaerweijdelaan Veel gestelde vragen Driehoek Schaerweijdelaan Seyster Veste informeerde de bewoners van de Driehoek Schaerweijdelaan Tollenslaan Jacob van Lenneplaan over de uitgangspunten voor een sloop-nieuwbouw plan

Nadere informatie

Cuijk - De Valuwe. Openbare ruimte De Valuwe

Cuijk - De Valuwe. Openbare ruimte De Valuwe Openbare ruimte De Valuwe Openbare ruimte De Valuwe is de eerste naoorlogse uitbreidingswijk van Cuijk, een dorp aan de Maas. De wijk vormt de noordoostzijde van het huidige dorp, op de grens met het buitengebied.

Nadere informatie

Presentatie 3 april 2012 De Lingewijk

Presentatie 3 april 2012 De Lingewijk Presentatie 3 april 2012 De Lingewijk Visie op de Lingewijk Woningen op niveau brengen die voldoen aan eisen van deze tijd Aanbrengen variatie in woningaanbod Ook koopwoningen voor starters en doorstromers

Nadere informatie

De Struikbuurt Vernieuwt! in het Uitwerkingsplan waar de buurt in 2013 mee instemde.

De Struikbuurt Vernieuwt! in het Uitwerkingsplan waar de buurt in 2013 mee instemde. V o o r u, b e w o n e r v a n D E A N T O N S T R U I K B U U R T I N S L O T E R M E E R De Struikbuurt Vernieuwt! De Struikbuurt gaat veranderen. Alle woningen tussen het Johan Brouwerpad en de Vening

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ravesteynplein e.o.

Nieuwsbrief Ravesteynplein e.o. Nieuwsbrief Ravesteynplein e.o. Juni 2019 In november 2018 hebben wij u geïnformeerd over het voorlopig ontwerp van de nieuwe woningen voor het complex Ravesteynplein. De 183 woningen van het complex Ravesteynplein

Nadere informatie

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium N BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium zomer 2013 Beste lezer, Met dit bulletin willen we u op de hoogte brengen van de plannen en bouwontwikkelingen rondom ZINN locatie Patrimonium in Selwerd. Ik ben blij

Nadere informatie

Bewonersavond d.d. 7 maart 2017

Bewonersavond d.d. 7 maart 2017 Bewonersavond d.d. 7 maart 2017 Willem Klooslaan: even nrs. 2-48 Akkerhof : nrs. 1,2,3,4,5 en nrs 33-56 Hoflaan: oneven nummers 1-99 Weidehof: nrs 1,2,3,4,5 Wat staat er in deze presentatie? Wat hebben

Nadere informatie

Verslag Enquête over toekomst Buurtwinkelcentrum De Heul. (ingevuld door omwonenden en bezoekers van het buurtwinkelcentrum)

Verslag Enquête over toekomst Buurtwinkelcentrum De Heul. (ingevuld door omwonenden en bezoekers van het buurtwinkelcentrum) Verslag Enquête over toekomst Buurtwinkelcentrum De Heul (ingevuld door omwonenden en bezoekers van het buurtwinkelcentrum) april 2016 1 Aandachtspunten voor vernieuwing van winkelcentrum De Heul Door

Nadere informatie

Nieuwe gymzaal in Kralingen

Nieuwe gymzaal in Kralingen Nieuwe gymzaal in Kralingen Waarom een nieuwe gymzaal in Kralingen? Gemeente Rotterdam stimuleert sporten en bewegen. Via Rotterdam Lekker Fit! zet de gemeente zich, samen met andere partijen, in voor

Nadere informatie

brede school en woningen de barrier eindhoven

brede school en woningen de barrier eindhoven brede school en woningen de barrier eindhoven Uitbreiding van monument de opbouw tot een brede school met peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, buurtontmoetingscentrum met gymzaal

Nadere informatie

Seniorenappartementen in De Woerd De Meern

Seniorenappartementen in De Woerd De Meern Seniorenappartementen in De Woerd De Meern Omschrijving project Groenrand Wonen heeft in het voorjaar van 2010 een seniorencomplex met WoonKeur opgeleverd. Het is gelegen in de wijk De Woerd, ten oosten

Nadere informatie

DE HUISMEESTERS TUINWIJK BEZIT

DE HUISMEESTERS TUINWIJK BEZIT DE HUISMEESTERS TUINWIJK BEZIT De Huismeesters heeft 284 woningen in bezit in De Tuinwijk. Het gaat om de volgende straten: - Fruitstraat - Ooftstraat - Bessemoerstraat - Concordiastraat - Moesstraat Onderstaand

Nadere informatie

3 e participatiebijeenkomst Nieuwbouw SO Fier. 4 juli 2017

3 e participatiebijeenkomst Nieuwbouw SO Fier. 4 juli 2017 3 e participatiebijeenkomst Nieuwbouw SO Fier 4 juli 2017 Agenda Welkom 19.30 u. Bouwenvelop Voorlopig ontwerp school Vervolgproces Doorpraten aan thematafels 20.15 u. Afsluiting 21.00 u. Participatieproces

Nadere informatie

Nieuw Kraaiennest K-Midden (blok E t/m I) Bewonersavond 17 november 2016 in De Bonte Kraai

Nieuw Kraaiennest K-Midden (blok E t/m I) Bewonersavond 17 november 2016 in De Bonte Kraai Nieuw Kraaiennest K-Midden (blok E t/m I) Bewonersavond 17 november 2016 in De Bonte Kraai Agenda 1 Opening (19.30) - Welkom door Frank Ratelband (voorzitter) 2 Ontwikkeling Nieuw Kraaiennest - Introductie

Nadere informatie

2 oktober Klankbordgroep Centrum de Thij

2 oktober Klankbordgroep Centrum de Thij 2 oktober 2018 Klankbordgroep Centrum de Thij 1. Agenda Klankbordgroep 1. Opening, agenda en mededelingen 2. Verslag vorige vergadering (7 november 2017) 3. Waar stonden we ook al weer? Model uitbreiding

Nadere informatie

Resultaten bewonerscampagne LaatjeHoorn In Hoorn-Noord en Venenlaankwartier 2016

Resultaten bewonerscampagne LaatjeHoorn In Hoorn-Noord en Venenlaankwartier 2016 Resultaten bewonerscampagne LaatjeHoorn In Hoorn-Noord en Venenlaankwartier 2016 Koepoortsweg Deen Mariaschool Terugkoppeling Hoorn-Noord 3 en 11 oktober 2016 Programma 19.15 19.25 uur Toelichting op het

Nadere informatie

Nieuwbouw Woerden. Woerden Schilderskwartier VAN SCHAGEN ARCHITEKTEN #25

Nieuwbouw Woerden. Woerden Schilderskwartier VAN SCHAGEN ARCHITEKTEN #25 Nieuwbouw Woerden Woerden Schilderskwartier VAN SCHAGEN ARCHITEKTEN #25 n renovatie n nieuwbouw oorspronkelijke situatie definitieve nieuwbouwplan 2010 voormalige herstructureringsplan 2008 In goed overleg

Nadere informatie

Nieuws uit Sint-Bernadette

Nieuws uit Sint-Bernadette Nieuws uit Sint-Bernadette De komende jaren staat heel wat te gebeuren in uw wijk. Lees in deze brochure alles over de belangrijkste projecten. november 2014 Renovatie school Gustaaf Callier Na enkele

Nadere informatie

Bewonersbijeenkomst Leusden-Zuid

Bewonersbijeenkomst Leusden-Zuid Bewonersbijeenkomst Leusden-Zuid Datum en locatie : 27 september 2011, Gemeentehuis Leusden, 19.30-21.45 uur Aanwezigen: Dhr. Henk Pullen Mw. Joyce Oskam Dhr. Bert Vruggink Dhr. Mark ter Bals Mw. Irma

Nadere informatie

Samenvatting informatie inloopavond Stadswerven Zuid 25 juni 2012

Samenvatting informatie inloopavond Stadswerven Zuid 25 juni 2012 Postadres: Postbus 8 3300 AA DORDRECHT Projectmanagement Spuiboulevard 300 DORDRECHT www.dordrecht.nl Contactpersoon R. Domenie T 078-7704293 E rhcm.domenie@dordrecht.nl Datum 25 juni 2012 Ons kenmerk

Nadere informatie

Welkom op de informatiemarkt Liedertseweg e.o.

Welkom op de informatiemarkt Liedertseweg e.o. Welkom op de informatiemarkt Liedertseweg e.o. Fase 1 Fase Fase 2 De plannen voor Fase 2 Concept stedenbouwkundig plan Sperwerhorst Trekvogelweg Fase 1 5 Fase Kwartelstraat 5 Pelikaanstraat Korhoenstraat

Nadere informatie

Herontwikkeling Portiekflats Grote Waal Noord

Herontwikkeling Portiekflats Grote Waal Noord Herontwikkeling Portiekflats Grote Waal Noord Voorstellen Wie presenteren: Petra Hania (projectleider Intermaris), aanpak project en technisch onderzoek Mechtild Linssen (adviseur), bewonersonderzoek Sjoerd

Nadere informatie

Centrumplan Gilze. Informatieavond tot uiterlijk uur.

Centrumplan Gilze. Informatieavond tot uiterlijk uur. Centrumplan Gilze Informatieavond tot uiterlijk 21.30 uur www.facebook.com/gilzecentrumplan Doel van de avond U informeren over het Centrumplan Gilze: Actuele stand van zaken Verdere uitwerking parkdeel:

Nadere informatie

KLEIN CORPUS FASE 1 te GRONINGEN

KLEIN CORPUS FASE 1 te GRONINGEN KLEIN CORPUS FASE 1 te GRONINGEN entree fietsenberging entree buurthuis buurtplein schoolplein entree gymzaal entree school sportplein speelplein bso entree kc fase 2 fase 1 fase 3 entree com. r. speelplein

Nadere informatie

Nr. Agendapunt 1. Opening en mededelingen Iedereen wordt welkom geheten. 1. Vaststellen agenda Agenda is vastgesteld. Er zijn geen aanvullingen

Nr. Agendapunt 1. Opening en mededelingen Iedereen wordt welkom geheten. 1. Vaststellen agenda Agenda is vastgesteld. Er zijn geen aanvullingen Klankbordgroep Nieuwbouw Over Betuwe College Elst Verslag Datum: 09-10-2017 Tijd: 19.30 21.30 uur Locatie: S5 Voorzitter: Elisabeth Stoeten Notulist: Ellen Vroegindeweij Leden klankbordgroep: Wout Eisink,

Nadere informatie

LISSE. Nieuw Meerzicht INFORMATIEBIJEENKOMST

LISSE. Nieuw Meerzicht INFORMATIEBIJEENKOMST INFORMATIEBIJEENKOMST Opening avondvoorzitter doel van de bijeenkomst - informeren - reacties ophalen opzet van de avond - plenair deel (20:00 20:45 uur) - niet-plenair deel (20:45 21:30) Gemeente Lisse

Nadere informatie

Startnotitie Herstructurering woningen Rijsoord Versie 1.1 Datum 21 mei 2014

Startnotitie Herstructurering woningen Rijsoord Versie 1.1 Datum 21 mei 2014 Startnotitie Herstructurering woningen Rijsoord Versie 1.1 Datum 21 mei 2014 Openbaar wat willen we bereiken? (doel) Het doel voor de gemeente is om, in samenwerking met Woonvisie, de (ruimtelijke) kaders

Nadere informatie

WONEN VOOR GEVORDERDEN. Boxtel Ouderen in Regie 15 juni 2016

WONEN VOOR GEVORDERDEN. Boxtel Ouderen in Regie 15 juni 2016 WONEN VOOR GEVORDERDEN Boxtel Ouderen in Regie 15 juni 2016 Introductie Sinds begin 2016: Stephan Maussen nieuw bestuurslid Introductie Salon 17 maart Stap 1: Vriend worden Vriend worden biedt de mogelijkheid

Nadere informatie

Voorzieningen Leidsche Rijn

Voorzieningen Leidsche Rijn De wijkraad, de ogen en oren van de wijk Voorzieningen Leidsche Rijn maart 2012 Voorzieningen Leidsche Rijn inhoud Tussenstand wijkraadpleging voorzieningen 2012 Winkel Centrum Terwijde Leidsche Rijn Centrum

Nadere informatie

Herinrichting De Horsten Welkom bewoners

Herinrichting De Horsten Welkom bewoners Herinrichting De Horsten Welkom bewoners 29 maart 2016 Even voorstellen Cees van Walsem projectleider gemeente Wesley Ploeg regisseur openbare ruimte gemeente Marika Kerstens regisseur groen gemeente Patrick

Nadere informatie

B&W Vergadering. 1. Het college heeft ingestemd met het inrichtingsontwerp van de openbare ruimte Sterrenberg fase 1

B&W Vergadering. 1. Het college heeft ingestemd met het inrichtingsontwerp van de openbare ruimte Sterrenberg fase 1 2.2.6 Inrichtingsontwerp Sterrenberg fase 1 1 Dossier 1556 voorblad.pdf B&W Vergadering Dossiernummer 1556 Vertrouwelijk Nee Vergaderdatum 28 maart 2017 Agendapunt 2.2.6 Omschrijving Inrichtingsontwerp

Nadere informatie

N I E UWS. Eerste stappen gebiedsplan nu zichtbaar! maart 2011

N I E UWS. Eerste stappen gebiedsplan nu zichtbaar! maart 2011 N I E UWS 12 maart 2011 Dit is de twaalfde nieuwsbrief voor het project Overvecht de Gagel Vernieuwt. Het is een gezamenlijke uitgave van de gemeente Utrecht en woningcorporaties Portaal, Mitros en Bo-Ex.

Nadere informatie

Enquête leefbaarheid in uw buurt

Enquête leefbaarheid in uw buurt Enquête leefbaarheid in uw buurt In deze enquête stellen wij u een aantal vragen over de leefbaarheid in uw buurt. U kunt steeds een rapportcijfer geven van 1 (zeer negatief) tot en met 10 (zeer positief).

Nadere informatie

Veelgestelde vragen renovatie 4 flats Kanaleneiland Zuid Stanleylaan, Marco Pololaan 236 t/m 330, Columbuslaan en Magelhaenlaan

Veelgestelde vragen renovatie 4 flats Kanaleneiland Zuid Stanleylaan, Marco Pololaan 236 t/m 330, Columbuslaan en Magelhaenlaan Veelgestelde vragen renovatie 4 flats Kanaleneiland Zuid Stanleylaan, Marco Pololaan 236 t/m 330, Columbuslaan en Magelhaenlaan 1. Waarom renovatie? Waarom wil Portaal uw woning renoveren? Zoals u wellicht

Nadere informatie

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Torenvalkweide 4 Pijnacker Eengezinswoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Waar is het wachten nog op? Keijzershof is ruim opgezet, groen en heeft een dorps karakter. Tel daar de afwisselende

Nadere informatie

Het is goed wonen en leven in de Bach- en Mozartflat in Venray

Het is goed wonen en leven in de Bach- en Mozartflat in Venray Het is goed wonen en leven in de Bach- en Mozartflat in Venray Ook op zoek naar een tikkie eigenwijs wonen? Dan zit je goed in de Bach- en Mozartflat in Venray. In deze folder lees je wat de Bach- en Mozartflat

Nadere informatie

ACTIVITEITEN AMSTERDAM

ACTIVITEITEN AMSTERDAM ACTIVITEITEN AMSTERDAM Woningbezit naar woningtype Eengezinswoning Galerijflat Portiekflat Beneden-/ bovenwoning Totaal 1.476 2.368 14.337 593 18.774 Woningbezit naar huurprijscategorieën AMSTERDAM totaal

Nadere informatie

Vragen/suggesties 2016 en antwoorden. Woningen

Vragen/suggesties 2016 en antwoorden. Woningen Locatie De Star Vragen/antwoorden nieuwbouw locatie De Star naar aanleiding van Inloopavond 23 februari 2017. De ontvangen reacties zijn in het overzicht van vraag en antwoord vooral feitelijk beantwoord.

Nadere informatie

Wonen aan de Jan Nijenhuisstraat. 33 appartementen met lift Verwachte oplevering oktober 2011

Wonen aan de Jan Nijenhuisstraat. 33 appartementen met lift Verwachte oplevering oktober 2011 Wonen aan de Jan Nijenhuisstraat huisnummers 9 t/m 73 - postcode 3882 HS Bijsteren - fase 2.4 33 appartementen met lift Verwachte oplevering oktober 2011 Woonomgeving Ligging De appartementen liggen in

Nadere informatie

Mijlpaal: eerste helft renovatie afgerond

Mijlpaal: eerste helft renovatie afgerond april 2013 PAGINA 1 In dit nummer Mijlpaal: Eerste helft renovatie afgerond. Start verhuur en verkoop. De aannemer aan het woord. Stand van zaken De Parkbuurt. Uitvoering en planning openbare ruimte 2013.

Nadere informatie

Mekkelholt. Herontwikkeling. Mekkelholt is in beweging! > Lees nu meer over de verschillende deelprojecten

Mekkelholt. Herontwikkeling. Mekkelholt is in beweging! > Lees nu meer over de verschillende deelprojecten Herontwikkeling Mekkelholt > Lees nu meer over de verschillende deelprojecten Mekkelholt is in beweging! Verschillende plannen krijgen steeds meer vorm. In deze brochure informeren we u over welke ontwikkelingen

Nadere informatie

Hart voor Emmeloord. Verslag van stadscafé op 23 mei Eindrapportage. 24 mei 2017

Hart voor Emmeloord. Verslag van stadscafé op 23 mei Eindrapportage. 24 mei 2017 Hart voor Emmeloord Verslag van stadscafé op 23 mei 2017 Eindrapportage 24 mei 2017 Samenvatting en conclusie Inwoners van Emmeloord reageerden positief op het laatste ontwerp voor het stadshart dat in

Nadere informatie

Nieuwbouwplan aan Dorrestijnplantsoen te Heelsum.

Nieuwbouwplan aan Dorrestijnplantsoen te Heelsum. Nieuwbouwplan aan Dorrestijnplantsoen te Heelsum. Informatieavond voor omwonenden en belanghebbenden op 3 november 2016. Het nieuwbouwplan betreft de volgende onderdelen: De sloop van het appartementengebouw

Nadere informatie

Bensdorp. Inspraakbijeenkomst. 25 augustus 2015

Bensdorp. Inspraakbijeenkomst. 25 augustus 2015 Bensdorp Inspraakbijeenkomst 25 augustus 2015 Programma Introductie wethouder De Ridder Plan Bensdorp - Marianne Loof (LEVS) Programma - Alinda Boeve (Noordersluis) Parkeeraanpak - Jan-Anne Waagmeester

Nadere informatie

Veeringplein. Nieuwbouw Rosmolenwijk. 23 ruime woningen nabij het stadshart van Zaandam

Veeringplein. Nieuwbouw Rosmolenwijk. 23 ruime woningen nabij het stadshart van Zaandam Veeringplein Nieuwbouw Rosmolenwijk 23 ruime woningen nabij het stadshart van Zaandam De Rosmolenwijk, dichtbij alles De Rosmolenwijk is zeer centraal gelegen en biedt veel voorzieningen in de directe

Nadere informatie

CPO PROJECT DE GETIJDEN VELDSTRAAT 4 NIJMEGEN.

CPO PROJECT DE GETIJDEN VELDSTRAAT 4 NIJMEGEN. CPO PROJECT DE GETIJDEN VELDSTRAAT 4 NIJMEGEN de.getijden@gmail.com www.cpodegetijden.nl 02 CPO PROJECT DE GETIJDEN WAT GOEDE BUREN VOOR ELKAAR DOEN Samen bouwen als Collectief Particulier Opdrachtgevers

Nadere informatie

12 maart 2016. Holy Résidence te Vlaardingen

12 maart 2016. Holy Résidence te Vlaardingen 12 maart 2016 Holy Résidence te Vlaardingen Partijen Ontwikkeling en realisatie Boele & van Eesteren Contactpersoon Floris Gortemaker Adres Laan van Vredenoord 14 Postbus 3077 2280 GB Rijswijk Mail info@holy-residence.nl

Nadere informatie

Herontwikkeling De Dubbeldekker SCHATKAART

Herontwikkeling De Dubbeldekker SCHATKAART SCHATKAART Conclusies: POSITIEF Veel groen Zicht op groen, vanuit balkons, achtertuinen - veel groen beleving Veel volwassen, grote bomen Autoluw gebied Speelplek - wordt goed gebruikt Schoolplein Laag

Nadere informatie

Brink aan de Weide. 2 Vrijstaande-, 12 Twee-onder-een-kap, 6 Hoek- en 8 Tussenwoningen

Brink aan de Weide. 2 Vrijstaande-, 12 Twee-onder-een-kap, 6 Hoek- en 8 Tussenwoningen Brink aan de Weide 2 Vrijstaande-, 12 Twee-onder-een-kap, 6 Hoek- en 8 Tussenwoningen Ben jij klaar voor het huis van je dromen? In het zuidwesten van Arnhem, in de moderne wijk Schuytgraaf, komt het spiksplinternieuwe

Nadere informatie

Welkom Sloop en planvorming zwembad Liendert

Welkom Sloop en planvorming zwembad Liendert Welkom Sloop en planvorming zwembad Liendert U vindt vanavond informatie over: Sloop zwembad Liendert Tijdelijk beheer van de leegkomende locatie Woningbouwopgave gemeente Amersfoort Planning woningbouw

Nadere informatie

PRESENTATIE, VRAGEN EN OPMERKINGEN INLOOPAVOND 1 MAART 2016 PROJECT ROODENBURG VERMAATSTRAAT PRESENTATIE

PRESENTATIE, VRAGEN EN OPMERKINGEN INLOOPAVOND 1 MAART 2016 PROJECT ROODENBURG VERMAATSTRAAT PRESENTATIE PRESENTATIE, VRAGEN EN OPMERKINGEN INLOOPAVOND 1 MAART 2016 PROJECT ROODENBURG VERMAATSTRAAT PRESENTATIE 1 2 3 4 5 6 7 VRAGEN EN ANTWOORDEN Naar aanleiding van de presentatie is er een mogelijkheid voor

Nadere informatie

Informatieavond 28 augustus Centrumplan Schaijk. Openbare informatieavond. Openbare ruimte, bouw & fasering

Informatieavond 28 augustus Centrumplan Schaijk. Openbare informatieavond. Openbare ruimte, bouw & fasering 1 Centrumplan Schaijk Openbare informatieavond Openbare ruimte, bouw & fasering 2 We zijn gestart! Ontwerpen gereed. Vanavond: informeren over wat er gaat gebeuren. Het nieuwe dorpshart van Schaijk komt

Nadere informatie

Aan de raad van de gemeente Sliedrecht

Aan de raad van de gemeente Sliedrecht Raadsvoorstel Gewijzigd Aan de raad van de gemeente Sliedrecht Agendapunt: 12 Sliedrecht, 13 mei 2008 Onderwerp: Startnotitie Oude Uitbreiding West Samenvatting: De gemeente Sliedrecht is in het voorjaar

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Rustige Buitenveldert. Recreeren in het Amstelpark. Voldoende betaalde parkeerplaatsen

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Rustige Buitenveldert. Recreeren in het Amstelpark. Voldoende betaalde parkeerplaatsen Huizen van Hoekstra & van Eck Nedersticht 322, 1083 XG Amsterdam Recreeren in het Amstelpark Vlakbij winkelcenrum Gelderlandplein Voldoende betaalde parkeerplaatsen Rustige Buitenveldert Appartement met

Nadere informatie

Verslag van het overleg Huurdersvereniging Brummen - Woningstichting Brummen d.d. 15 november 2012

Verslag van het overleg Huurdersvereniging Brummen - Woningstichting Brummen d.d. 15 november 2012 Verslag van het overleg Huurdersvereniging Brummen - Woningstichting Brummen d.d. 15 november 2012 Aanwezig: Huurdersvereniging Brummen: De heer B. van Boven, mevrouw E. Groot, mevrouw B. ten Hoeve, de

Nadere informatie

Driehoek Schaerweijdelaan

Driehoek Schaerweijdelaan September 2015 Driehoek Schaerweijdelaan Zeisteroever 1, 3704 GB Zeist T 030 69 40 200 www.seysterveste.nl Eind 2014 / begin 2015 informeerde Seyster Veste de bewoners van de driehoek Schaerweijdelaan

Nadere informatie

VERSLAG BELANGHEBBENDENBIJEENKOMST RIJNLANDLAAN - 29 NOVEMBER 2017

VERSLAG BELANGHEBBENDENBIJEENKOMST RIJNLANDLAAN - 29 NOVEMBER 2017 VERSLAG BELANGHEBBENDENBIJEENKOMST RIJNLANDLAAN - 29 NOVEMBER 2017 Op 29 november 2017 was in De Groene Loper een bewonersbijeenkomst over de verkavelingsvarianten voor sociale woningbouw, Veurs Voorburg

Nadere informatie

Algemene verhuurinformatie en plattegronden. 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren

Algemene verhuurinformatie en plattegronden. 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren Algemene verhuurinformatie en plattegronden 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren Inhoud Inleiding 4 1. Algemene planinformatie 5 2. Informatie over de woning 6 3. Overzicht woningtypen en huurprijzen

Nadere informatie

Laatste ontwikkelingen Nieuwbouw havo/vwo

Laatste ontwikkelingen Nieuwbouw havo/vwo 11 maart 2015 EXTERN BOUWBULLETIN *** EXTERN BOUWBULLETIN *** EXTERN BOU Laatste ontwikkelingen Nieuwbouw havo/vwo Beste relatie, Met plezier praten wij u bij over de laatste ontwikkelingen rondom de nieuwbouw

Nadere informatie

Presentatie bewoners Gele Lisstraat. 29 januari 2019

Presentatie bewoners Gele Lisstraat. 29 januari 2019 Presentatie bewoners Gele Lisstraat 29 januari 2019 2 Doel en inhoud presentatie Presentatie uitkomst individuele gesprekken bewoners januari 2019 (Kevin Groot) Besluitvorming vernieuwing Gele Lisstraat

Nadere informatie