FAQ (veel gestelde vragen) Bustijden: Gebruik de zoekfunctie ctrl f om snel je vraag te kunnen vinden. B usbegeleider :

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAQ (veel gestelde vragen) Bustijden: Gebruik de zoekfunctie ctrl f om snel je vraag te kunnen vinden. B usbegeleider :"

Transcriptie

1 FAQ (veel gestelde vragen) Gebruik de zoekfunctie ctrl f om snel je vraag te kunnen vinden. B usbegeleider : Wie begeleidt mij bij het overstappen? De busbegeleider helpt je overstappen. Als je extra ondersteuning nodig hebt moet dit bij de overdracht doorgegeven worden aan de busbegeleider. Wat is een busbegeleider? De bus begeleider is een medewerker van Arduin die ondersteuning biedt in de bus, bijv. bij het in en uitstappen, het scannen van de pas, toezicht houden in de bus en het kunnen bellen in noodsituaties. Bustijden: Kan ik vragen of de buschauffeur even kan wachten als ik nog niet klaar ben? Nee. De bus moet verder om vertraging op de route te voorkomen. Het is erg belangrijk om op tijd, d.w.z. 4 minuten voor de opstaptijd, klaar te staan. Wat moet ik doen als ik de bus mis? De coach bellen en overleggen wat te doen. Is deze niet bereikbaar, dan kan je de dienstdoende coach bellen.tel.: Waarom moet ik de coach bellen als ik de bus gemist heb? We vinden het belangrijk dat medewerkers in gesprek gaan over waarom de bus gemist is. Hoe kan het in het vervolg voorkomen worden? Ik werk in een bedrijf waarin andere werktijden gehanteerd worden dan de gebruikelijke opstaptijden. Hoe kom ik dan op mijn werk? Wanneer je werkt bij het spiegeltheater of een horecabedrijf en je hebt een avond of weekenddienst maak je gebruik van het traditionele kleine busje. Zo ook de medewerkers van de bakkerij die `s morgens al vroeg starten met werken, en de medewerkers van Dustoch die `s middags langer werken. Ik werk soms op zaterdag, hoe wordt het vervoer dan geregeld? Alleen structurele ritten staan in het systeem van TCR. Als je incidenteel op zaterdag werkt, moet de woning die rit zelf aanvragen. Ik werk bij de Zeeuwse Muzikanten en wil bij optredens gebruik maken van taxivervoer. Wat moet ik dan doen?

2 Jetty Brakman houdt bij welke cliënten taxivervoer nodig hebben, en zij vraagt voor hen het vervoer aan bij TCR. Cursus/scholing: Wat moet ik doen als ik een cursus aan de Academie ga volgen? Je hebt je ingeschreven voor een cursus bij de Academie. De Academie verzameld de inschrijvingen en geeft dit door aan TCR. Vervoer naar Academie valt onder woon werkvervoer en gaat mee in de lijndienst. Ik ga 1 x per week naar het Scalda moet ik dat zelf betalen? Ik kan niet fietsen. Scholing aan het Scalda valt niet onder woon werkvervoer en wordt daarom niet door Arduin betaald. Is het mogelijk op een Academierit te boeken? Ja, dat is nog steeds mogelijk. Maar je kan nog maar 1 bestemming adres ingeven en dat is Koudekerkseweg 131 Geen vervoersindicatie, wat dan? Ik wil graag werken, maar heb ik geen vervoersindicatie. Hoe kom ik dan op het werk als het te ver is om te fietsen? Alleen met een geldige vervoersindicatie (te zien aan de groene kleur op de pas) heb je recht op gratis georganiseerd vervoer. *Je kunt mogelijkheden zoeken om op een andere manier naar je werk te gaan, bijv. met het openbaar vervoer. Medewerkers kunnen je ondersteunen hierbij. *Je kan gebruik maken van de lijndiensten, je ontvangt daar dan achteraf een rekening over. *Je kunt ook een taxirit aanvragen. De rit kan geboekt worden via het portaal onder code P. Bij het boeken van de rit zal extra vermeld worden dat de cliënt voor deze rit een rekening krijgt. Om deze rit te bevestigen zal nogmaals het personeelsnummer gevraagd worden ter controle zodat achteraf altijd gekeken kan worden wie de rit geboekt heeft. P ritten kunnen tot 4 uur voor vertrek geboekt worden. Ik werk op een werkervaringsplaats bij een externe werkgever en ik heb geen vervoersindicatie, moet ik de reiskosten dan zelf betalen? Alleen met een geldige vervoersindicatie (te zien aan de groene kleur op de pas) heb je recht op reiskostenvergoeding. Heb je dat niet, ben je zelf verantwoordelijk voor de reiskosten. Misschien wil je werkgever wel meebetalen aan de reiskosten? De jobcoach kan je hierbij helpen. Gezondheid :

3 Wat moet ik doen als ik ziek ben? Als je met een lijndienst meegaat ( 1 t/m 7) hoef je dat niet door te geven. Ga je met een klein busje naar je werk, dien je dit wel door te geven aan TCR. Ik moet regelmatig naar de dokter voor controle. Ik kan dan niet met de lijndienst van de ochtend mee. Hoe kom ik dan op mijn werk? Doktersbezoeken vallen onder zorgvervoer. De taxi hiervoor kan aangevraagd worden door de woning via het vervoerportaal minimaal 36 uur van te voren. Valt de rit binnen deze tijd is het niet mogelijk via het portaal, dan verloopt de aanvraag via de (dienstdoend) coach.of je vraagt een taxi aan bij de code P, privé vervoer. Voor cliënten die buiten Arduin wonen kan zorgvervoer telefonisch aangevraagd worden bij TCR. Is het mogelijk een zorg rit in te boeken via het vervoersportaal? Ja, dat is nog steeds mogelijk. Echter hier zijn een aantal regels aan verbonden. Een zorg rit moet minimaal 36 uur van te voren worden geboekt, zodat deze ritten ingepast kunnen worden bij de taxicentrale. Er kunnen geen vrije adressen meer worden gekozen. Je kunt bij "bestemming" alleen kiezen voor een voor geselecteerd adres. Dit zijn alleen locaties die verbonden zijn aan een zorgverlener. Mocht er een zorglocatie ontbreken, dan kan je dit melden bij klantenservice@tcrgroup.nl Zorg ritten die gereden dienen te worden binnen 36 uur kunnen niet meer via het portaal geboekt worden. Je dient hiervoor toestemming te vragen aan de (dienstdoend) coach of u vraagt een rit aan bij de code "p", privé vervoer. Veranderen van werk: Wat moet ik doen als ik van werk wil veranderen? Verandering van werkplek gaat altijd in samenspraak met de jobcoach. Als de jobcoach akkoord gaat, geef je al je gegevens door aan je jobcoach middels het mutatieformulier. Mutatie Formulier Arduin Naam Client Straat / Huisnummer Postcode Woonplaats

4 Dagbesteding Ingangsdatum Dagen MA DI WO DO VR ZA ZO Heenrit Terugri t Mutatie: Ingevuld door Dit formulier ingevuld toesturen naar iduc@arduin.nl De jobcoach communiceert met bus begeleiders en TCR. In principe kan een verandering alleen in gaan per de 1e van de maand met minimaal 4 weken tussen vraag en verandering. D.w.z.: als je een aanvraag indient op 13 februari gaat de verandering in op 1 april. Vervoerspas: Waarom moet de pas gescand worden bij instappen in de bus? Door deze controle weten we wie er in welke bus stapt. Wie zorgt er voor de vervoerspas als ik dat niet zelf kan? De begeleiding van de woning of werkplek kan het geven aan de busbegeleider of bij het overdragen vertellen waar jij je pas bij je draagt. Wat als ik mijn pas niet kan vinden en toch met de bus mee moet? Je mag mee met de bus. De bus begeleider zal dit melden bij de coach van de woning. De coach geeft het door aan de woning zodat jullie in gesprek kunnen gaan hoe dit probleem op te lossen.

5 Kan ik met een rode vervoerspas mee met de lijndienst? Een rode vervoerspas betekent dat je geen vervoersindicatie hebt en dus niet gratis mee kan reizen. Wanneer je toch met de lijndienst mee wil kan dat, maar krijg je achteraf een rekening toegestuurd. Ik ben een nieuwe cliënt en heb geen vervoerspas. Bij wie kan ik die aanvragen? Een vervoerspas kan aangevraagd worden bij TCR, met de vermelding erbij of je wel of geen vervoersindicatie hebt. Weersomstandigheden: Wat als de bus niet in staat is om op tijd te zijn, bijv., wegens file of weersomstandigheden? De bus begeleider zal de woningen/werkplekken/extramurale cliënten bellen. Wat te doen als de cliënten de bus niet kunnen bereiken bij sneeuw of gladheid? Overleggen met de coach hoe dit op te kunnen lossen. Ik fiets meestal naar mijn werk, maar als het slecht weer is wil ik liever met de bus mee. Ik heb een vervoersindicatie. Kan dat? Je kan ten alle tijden in een lijndienst 1 t/m 4 stappen. Voor het gebruik van de lijndienst 5 t/m 7 en de kleine busjes moet de rit eerst aangevraagd worden. Overige vragen: Wat wordt er bedoelt met cliënten die maatwerk nodig hebben? Er zijn een aantal cliënten die zodanig veel moeite hebben met het rijden in groepsvervoer dat zij individueel en/of met extra ondersteuning worden vervoerd. s het mogelijk om nog een privé rit te boeken, de "p" ritten? Ja, dat is mogelijk. Het gaat hier om een individuele taxirit. Bij het boeken van de rit zal extra vermeld worden dat de cliënt voor deze rit een rekening krijgt. Om deze rit te bevestigen zal nogmaals het personeelsnummer gevraagd worden ter controle zodat achteraf altijd gekeken kan worden wie de rit geboekt heeft. P ritten kunnen tot 4 uur voor vertrek geboekt worden. Medewerkers controleren altijd in de aanvraag voor taxiritten of de ritten goed ingepland zijn. Wat is nu nog zichtbaar in het portaal? Lijn 1 t/m 4 zie je niet meer terug in het portaal, de rest wel. Meer informatie met betrekking tot vragen :

6 In het dienstregelingboekje staat dat een medewerker contact op kan nemen met de coach van de werkplek als er vragen of problemen zijn. Hoe is dat voor medewerkers van de woning? Er wordt bedoeld dat een ieder contact op kan nemen met de coach van zijn/haar werkplek. Zowel een cliënt als medewerker wonen of dagbesteding kan vragen stellen aan de coach van ieders persoonlijke werkplek. Als ik nog vragen heb, kan ik naast het bellen van de coach ook een mail sturen? Je kan voor algemene vragen mailen naar Vervoersklachten kunnen doorgegeven worden via het mailadres:

Gemeente Amsterdam Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling. Amsterdams Leerlingenvervoer 2009-2010

Gemeente Amsterdam Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling. Amsterdams Leerlingenvervoer 2009-2010 Gemeente Amsterdam Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling Amsterdams Leerlingenvervoer 2009-2010 Inhoudsopgave 4 5 6 7 8 9 10 11 12 3 Het leerlingenvervoer in Amsterdam Elke dag gaan duizenden Amsterdamse

Nadere informatie

Handleiding. Cliëntenvervoer InteraktContour. Informatie en regels

Handleiding. Cliëntenvervoer InteraktContour. Informatie en regels Handleiding Cliëntenvervoer InteraktContour Informatie en regels Waarom deze handleiding? Connexxion Taxi Services verzorgt het groepsvervoer voor InteraktContour. Dit vervoer is bestemd voor cliënten

Nadere informatie

Vervoer bij SGL. Uitgave september Wijzigingen voorbehouden. Kijk voor meer informatie over vervoer bij SGL op het cliëntenintranet.

Vervoer bij SGL. Uitgave september Wijzigingen voorbehouden. Kijk voor meer informatie over vervoer bij SGL op het cliëntenintranet. Vervoer bij SGL Uitgave september 2017. Wijzigingen voorbehouden Kijk voor meer informatie over vervoer bij SGL op het cliëntenintranet. Voorwoord In deze brochure informeren wij u over de spelregels en

Nadere informatie

Gemeente Amsterdam. Met aangepast vervoer naar school

Gemeente Amsterdam. Met aangepast vervoer naar school Gemeente Amsterdam Met aangepast vervoer naar school Inhoudsopgave 3 4 5 6 Aangepast vervoer voor Amsterdamse leerlingen Voorwaarden Op tijd aanvragen De dagelijkse praktijk Wijzigingen in adres en dagen

Nadere informatie

Ik kies uit deze 3 beroepen 1 beroep: Dit is mijn gewenste beroep. Mijn gewenste beroep past in veel branches/sectoren, bijvoorbeeld:

Ik kies uit deze 3 beroepen 1 beroep: Dit is mijn gewenste beroep. Mijn gewenste beroep past in veel branches/sectoren, bijvoorbeeld: BEROEPENORIËNTATIE. 2. 3. Ik wil werken in één van deze 3 beroepen: Ik kies uit deze 3 beroepen beroep: Dit is mijn gewenste beroep 2 Het volgende antwoord past bij mijn gewenste beroep: Mijn gewenste

Nadere informatie

SPOT EEN JOB! Op bezoek bij een interimkantoor. Inhoud. Doelgroep. Vakgebied. Materialen. Doelen STERKE SCHAKELS

SPOT EEN JOB! Op bezoek bij een interimkantoor. Inhoud. Doelgroep. Vakgebied. Materialen. Doelen STERKE SCHAKELS SPOT EEN JOB! Wie zoekt die vindt! Er zijn veel manieren om vacatures te vinden. In dit lespakket worden de jongeren aan het werk gezet om via verschillende kanalen vacatures te vinden: kranten, internet,

Nadere informatie

HANDBOEK LEERLINGENVERVOER

HANDBOEK LEERLINGENVERVOER TAXI BAAN RIJSSEN BV HANDBOEK LEERLINGENVERVOER TAXI BAAN RIJSSEN BV BUTAANSTRAAT 24 7463 PG RIJSSEN TELEFOON: (0548) 536 000 E-MAIL: LLV@TAXIBAAN.NL VOORWOORD Vanaf 1 augustus 2018 is Taxicentrale Witteveen

Nadere informatie

Naar school met de schoolbus of taxi(bus) Spelregels voor ouders, kinderen en vervoerders

Naar school met de schoolbus of taxi(bus) Spelregels voor ouders, kinderen en vervoerders Naar school met de schoolbus of taxi(bus) Spelregels voor ouders, kinderen en vervoerders Naar school met de schoolbus of taxi(bus) Introductie In deze brochure vindt u informatie over hoe het leerlingenvervoer

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer 2012-2013

Aanvraagformulier leerlingenvervoer 2012-2013 Aanvraagformulier leerlingenvervoer 2012-2013 Een niet getekend, onvolledig of onjuist ingevuld formulier kan niet in behandeling worden genomen en wordt ter verbetering teruggezonden. Dit geldt eveneens

Nadere informatie

Hoe is het geregeld met. het vervoer?

Hoe is het geregeld met. het vervoer? Hoe is het geregeld met het vervoer? 2017 2 Hoe is het geregeld met het vervoer? 2017 Hoe is het geregeld met het vervoer? 2017 Waarover gaat deze brochure? Er zijn twee brochures: deze brochure en het

Nadere informatie

Betreft: Uitnodiging SCORE-onderzoek. Geachte heer/mevrouw,

Betreft: Uitnodiging SCORE-onderzoek. Geachte heer/mevrouw, Betreft: Uitnodiging SCORE-onderzoek. Geachte heer/mevrouw, Met deze brief willen we u uitnodigen om deel te nemen aan het SCORE-onderzoek. Dit onderzoek gaat over de inhoud van revalidatie na een beroerte,

Nadere informatie

Commissie vakantieweken voor mensen met een beperking

Commissie vakantieweken voor mensen met een beperking Commissie vakantieweken voor mensen met een beperking J.M. Mudde-van den Berg Papaverstraat 9 2821 VT Stolwijk (0182) 34 30 29 cvb.gasten.iw@vakantiewekenvbgg.nl Stolwijk, november 2015 Geachte deelnemer,

Nadere informatie

Hoe is het geregeld met. het vervoer?

Hoe is het geregeld met. het vervoer? Hoe is het geregeld met het vervoer? 2019 2 Hoe is het geregeld met het vervoer? 2019 Hoe is het geregeld met het vervoer? 2019 Waarover gaat deze brochure? Er zijn twee brochures: deze brochure en het

Nadere informatie

] Handleiding vervoer bij Stichting De Driestroom

] Handleiding vervoer bij Stichting De Driestroom ] Handleiding vervoer bij Stichting De Driestroom 1 ] Waarom deze handleiding? verzorgt het groepsvervoer van u in opdracht van Stichting De Driestroom. Met deze handleiding willen wij u, ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Bent u tevens in het bezit van een in het kader van de Wmo verstrekte scootmobiel dan gelden met ingang van 1 januari 2015 de volgende bedragen:

Bent u tevens in het bezit van een in het kader van de Wmo verstrekte scootmobiel dan gelden met ingang van 1 januari 2015 de volgende bedragen: INFORMATIE OVER DE WMO-VERVOERSVOORZIENINGEN Op grond van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) draagt de gemeente zorg voor de verstrekking van hulp bij het huishouden, woningaanpassingen, rolstoelen

Nadere informatie

Handboekje cliëntenvervoer Amerpoort. Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van cliënten goed te laten verlopen

Handboekje cliëntenvervoer Amerpoort. Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van cliënten goed te laten verlopen Handboekje cliëntenvervoer Amerpoort Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van cliënten goed te laten verlopen 1 Waarom dit boekje? Met ingang van 1 januari 2016 verzorgt Connexxion Taxi Services

Nadere informatie

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer Zittend ziekenvervoer ONVZ Zorgverzekeraar 2013 Heeft u vervoer nodig om bij een zorgverlener te komen? Dan komt u in een aantal gevallen in aanmerking voor vergoeding van de kosten van zittend ziekenvervoer.

Nadere informatie

Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel

Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel Op de website www.regiotaxi.overijssel.nl is het mogelijk een rit te boeken, reserveringen te bekijken en geboekte ritten te annuleren. Dit is op basis

Nadere informatie

Aanvraagformulier briefadres (incl. toestemmingsverklaring)

Aanvraagformulier briefadres (incl. toestemmingsverklaring) Gemeente Amsterdam Aanvraagformulier briefadres (incl. toestemmingsverklaring) Geachte heer, mevrouw, U geeft aan dat u zich op een briefadres wilt laten inschrijven in de Gemeentelijke Basisadministratie

Nadere informatie

Handboekje leerlingenvervoer

Handboekje leerlingenvervoer Handboekje leerlingenvervoer Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen goed te laten verlopen Waarom dit boekje Uw kind maakt het komende jaar gebruik van het leerlingenvervoer. Jobinder

Nadere informatie

Aanvraagformulier Koopkrachttegemoetkoming 2014

Aanvraagformulier Koopkrachttegemoetkoming 2014 Aanvraagformulier Koopkrachttegemoetkoming 2014 Pagina 1 van 5 Koopkrachttegemoetkoming aanvragen Extra geld voor mensen met een laag inkomen Heeft u een laag inkomen? Heeft u bijvoorbeeld weinig loon,

Nadere informatie

Vorming Training Scholing. Voor alle cliënten van Odion

Vorming Training Scholing. Voor alle cliënten van Odion Vorming Training Scholing Voor alle cliënten van Odion 2014 VTS gids 2014 1 Inleiding Voor wie is Vorming, Training, Scholing mogelijk en wat is het? VTS is voor alle cliënten van Odion van zowel dagbesteding

Nadere informatie

Aanvraag deskundigenoordeel door werkgever

Aanvraag deskundigenoordeel door werkgever Aanvraag deskundigenoordeel door werkgever Algemeen deel Waarom dit formulier? Uw werknemer heeft zich ziek gemeld. U en uw werknemer moeten er nu alles aan doen om uw werknemer zo snel mogelijk weer aan

Nadere informatie

CP16. ziek- en betermelden

CP16. ziek- en betermelden CP16 ziek- en betermelden Bent u ziek? Kunt u daarom niet werken? Geef het dan door aan uw baas. Dat is normaal in Nederland. Als u wat langer ziek bent, maakt u een afspraak met de bedrijfsarts. Als u

Nadere informatie

Hoe is het geregeld met. het vervoer?

Hoe is het geregeld met. het vervoer? Hoe is het geregeld met het vervoer? 2018 2 Hoe is het geregeld met het vervoer? 2018 Hoe is het geregeld met het vervoer? 2018 Waarover gaat deze brochure? Er zijn twee brochures: deze brochure en het

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier voor vrijwillige taalcoaches

Aanmeldingsformulier voor vrijwillige taalcoaches Aanmeldingsformulier voor vrijwillige taalcoaches Datum aanmelding: Naam: Voorletter: dhr./mevr. Roepnaam: Adres: Postcode: Telefoon: Woonplaats: Mobiel: E-mail adres : Geb.datum : Nationaliteit : Gezinssamenstelling

Nadere informatie

Aanvraag Leerlingenvervoer 2015-2016

Aanvraag Leerlingenvervoer 2015-2016 Aanvraag Leerlingenvervoer 2015-2016 Waarom dit formulier? Met dit formulier vraagt u voor de eerste keer leerlingenvervoer aan voor uw kind. Terugsturen Stuur het ingevulde formulier naar en eventuele

Nadere informatie

Zorgovereenkomst met een zorginstelling

Zorgovereenkomst met een zorginstelling vink aan ja vink aan ja, vink aan ja, vink aan nee vink aan voogd vink aan bewindvoerder aan curator aan man Servicecentrum PGB Zorgovereenkomst met een zorginstelling Dit is een zorgovereenkomst die u

Nadere informatie

TEGEMOETKOMING LEERLINGENVERVOER AANVRAGEN SCHOOLJAAR 2015-2016

TEGEMOETKOMING LEERLINGENVERVOER AANVRAGEN SCHOOLJAAR 2015-2016 Gemeente Veghel Afdeling KlantContactCentrum Antwoordnummer 52 5460 VB Veghel TEGEMOETKOMING LEERLINGENVERVOER AANVRAGEN SCHOOLJAAR 2015-2016 Om uw aanvraag zo goed mogelijk te kunnen behandelen is dit

Nadere informatie

- Met zorgboerderij worden ook de tuinderij, winkel, bakkerij of kaasmakerij bedoeld.

- Met zorgboerderij worden ook de tuinderij, winkel, bakkerij of kaasmakerij bedoeld. Hieronder volgen drie voorbeelden van deelnemer tevredenheid vragenlijsten. Vragenlijst Tevredenheid deelnemers zorgboerderijen Versie voor deelnemers (1) Toelichting bij het invullen van de vragenlijst

Nadere informatie

WIJZINGSFORMULIER BBZ

WIJZINGSFORMULIER BBZ WIJZINGSFORMULIER BBZ Naam: BSN: Naam partner: BSN: U ontvangt een uitkering van de afdeling Werk Inkomen en Zorgverlening (WIZ). Gebruik dit formulier voor het doorgeven van wijzigingen. Dit formulier

Nadere informatie

Handboekje vervoer. voor cliënten

Handboekje vervoer. voor cliënten Handboekje vervoer voor cliënten 2 Handboekje vervoer Waarom dit boekje? Reist u met de bus van Connexxion naar en van werk of dagbesteding? Dan is dit handboekje bedoeld voor u en voor uw familieleden

Nadere informatie

met een partner of inwonend familielid

met een partner of inwonend familielid Zorgovereenkomst SVB Servicecentrum PGB met een partner of inwonend familielid Dit is een overeenkomst van opdracht tussen twee partijen: - de budgethouder is de opdrachtgever. - de zorgverlener is de

Nadere informatie

Informatie over de Regiotaxi-Oosterschelde

Informatie over de Regiotaxi-Oosterschelde Informatie over de Regiotaxi-Oosterschelde Wat is Regiotaxi-Oosterschelde? Reisgebied en kosten van de Regiotaxi Regiotaxi-Oosterschelde is een vervoersvoorziening voor mensen die op grond van de Wet Maatschappelijke

Nadere informatie

Inschrijving Het inschrijven bij Kinderopvang Woudrichem is mogelijk per de 1e of de 16e van de maand.

Inschrijving Het inschrijven bij Kinderopvang Woudrichem is mogelijk per de 1e of de 16e van de maand. Protocol Huisregels en betalingsvoorwaarden Naam kind:. Omdat er in de organisatie altijd meerde cliënten tegelijk aanwezig zijn, is er door Kinderopvang Woudrichem in het protocol huisregels het volgende

Nadere informatie

ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017

ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017 ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017 01 zo 05:33 5,52 - - 16 ma 06:15 5,64 00:41-0,15 01 wo 06:31 5,54 01:05-0,15 16 do 07:08 5,47 01:28-0,10 17:49 5,62 12:28-0,24 18:35 5,75 13:15-0,45 18:51

Nadere informatie

Aangifte van Verhuizing & Emigratie

Aangifte van Verhuizing & Emigratie > Aangifte van Verhuizing & Emigratie Dit formulier dient u in te leveren aan de balie van het stadhuis. Het adres van het stadhuis van de gemeente Assen is: Aangifte van Verhuizing Vestiging Stadhuis

Nadere informatie

Spelregelboekje leerlingenvervoer. Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen goed te laten verlopen versie oktober 2018

Spelregelboekje leerlingenvervoer. Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen goed te laten verlopen versie oktober 2018 Spelregelboekje leerlingenvervoer Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen goed te laten verlopen 2018-2019 versie oktober 2018 Waarom spelregels? Uw kind zal het komende jaar van het

Nadere informatie

OOSTENDE januari 2017 OOSTENDE februari 2017

OOSTENDE januari 2017 OOSTENDE februari 2017 OOSTENDE januari 2017 OOSTENDE februari 2017 01 zo 02:40 4,53 09:18 0,24 16 ma 03:25 4,71 10:10-0,10 01 wo 03:39 4,72 10:31 0,01 16 do 04:28 4,57 11:11 0,10 14:59 4,65 21:31 0,43 15:51 4,75 22:27 0,36

Nadere informatie

U leert in deze les "toestemming vragen". Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen.

U leert in deze les toestemming vragen. Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen. TOESTEMMING VRAGEN les 1 spreken inleiding en doel U leert in deze les "toestemming vragen". Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen. Bij toestemming vragen is het belangrijk dat je het op een

Nadere informatie

Bijlage B: Opmerkingen klanten

Bijlage B: Opmerkingen klanten Bijlage B: Opmerkingen klanten Vraag 9: Wat was uw algemene indruk van de veiligheid tijdens de rit? Indien onvoldoende of slecht, waarom? Zetten mij soms niet vast Zat niet vast, wild rijden, bumperkleven

Nadere informatie

NAAM geselecteerde respondent: TELEFOONNR geselecteerde respondent: Geen telefoon... 2 Weigering... 3

NAAM geselecteerde respondent: TELEFOONNR geselecteerde respondent: Geen telefoon... 2 Weigering... 3 Contactpogingen Interviewer-nummer NAAM geselecteerde respondent TELEFOONNR geselecteerde respondent Geen telefoon... Weigering... OVERZICHT CONTACTPOGINGEN ( Contactpoging = iedere poging om de respondent/

Nadere informatie

Aanvraag leerlingenvervoer

Aanvraag leerlingenvervoer Aanvraag leerlingenvervoer Schooljaar 2013-2014 Wij verzoeken u, voordat u dit formulier invult, de toelichting te lezen. Het formulier a.u.b. volledig invullen en aankruisen indien van toepassing. Houdt

Nadere informatie

Verzoek Voorziening beroepsonderwijs bij arbeidsongeschiktheid of bijzondere omstandigheden

Verzoek Voorziening beroepsonderwijs bij arbeidsongeschiktheid of bijzondere omstandigheden Verzoek Voorziening beroepsonderwijs bij arbeidsongeschiktheid of bijzondere omstandigheden Dit formulier Heb je door arbeidsongeschiktheid of bijzondere omstandigheden studievertraging opgelopen en kun

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer 2014-2015

Aanvraagformulier leerlingenvervoer 2014-2015 Heeft u het aanvraagformulier onvolledig of onjuist ingevuld? Of heeft u het aanvraagformulier niet ondertekend? Of heeft u de gevraagde verklaring(en) niet meegestuurd? Dan kunnen wij uw aanvraag niet

Nadere informatie

Wat zijn de spelregels voor Connexxion Taxi Services en de chauffeurs/taxibedrijven?

Wat zijn de spelregels voor Connexxion Taxi Services en de chauffeurs/taxibedrijven? Waarom dit handboekje? Met dit handboekje willen wij u informeren over de spelregels en voorwaarden van het collectieve vervoer van cliënten. SDW heeft de organisatie van het collectieve cliëntenvervoer

Nadere informatie

Vervoersbrochure. versie regio Midden-Holland

Vervoersbrochure. versie regio Midden-Holland Vervoersbrochure versie regio Midden-Holland Leerlingenvervoer 2017-2018 Inhoudsopgave inleiding contactgegevens planning van het vervoer voor aanvang van het vervoer rolstoelvervoer tijdens de rit aankomst

Nadere informatie

Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016

Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016 Vlaamse overheid Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016 01 vr 08:07 5.06 01:53 0.21 16 za 08:07 5.32 02:30-0.03 01 ma 08:50 4.82 02:45 0.17 16 di 09:42 5.05 03:47 0.03 20:34 4.98 14:44 0.04 20:38

Nadere informatie

Leerlingenvervoer Gemeente Raalte. Spelregels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen zo goed mogelijk te doen verlopen.

Leerlingenvervoer Gemeente Raalte. Spelregels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen zo goed mogelijk te doen verlopen. Leerlingenvervoer Gemeente Raalte Spelregels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen zo goed mogelijk te doen verlopen. Schooljaar 2012-2013 Het leerlingenvervoer van de gemeente Raalte wordt

Nadere informatie

Aanvullend vervoer voor activiteiten van de Jeugdwet Hoe werkt het?

Aanvullend vervoer voor activiteiten van de Jeugdwet Hoe werkt het? Aanvullend vervoer voor activiteiten van de Jeugdwet Hoe werkt het? Goed geregeld In overleg met u heeft de gemeente uw kind aangemeld voor Avan. Onze chauffeurs rijden met alle plezier naar een activiteit

Nadere informatie

1 Ik vind dat 2 Ik vind dat 3 Ik vind dat 4 Ik vind dat 5 Ik vind dat 6 Ik vind dat 7 Ik vind dat

1 Ik vind dat 2 Ik vind dat 3 Ik vind dat 4 Ik vind dat 5 Ik vind dat 6 Ik vind dat 7 Ik vind dat opdracht 1: KIES DE GOEDE REDEN 1 Ik vind dat benzine voor auto's duurder moet zijn,... a omdat dan minder mensen auto rijden. b omdat dan iedereen auto kan rijden. c omdat benzine niet lekker is. 2 Ik

Nadere informatie

FAQ 100% GESUBSIDIEERD TRAININGSAANBOD. Voor bedrijven en medewerkers

FAQ 100% GESUBSIDIEERD TRAININGSAANBOD. Voor bedrijven en medewerkers FAQ 100% GESUBSIDIEERD TRAININGSAANBOD Voor bedrijven en medewerkers FAQ 100% gesubsidieerd trainingsaanbod Vragen vanuit de bedrijven 1. Hoe kan ik deelnemen? Het 100% gesubsidieerd trainingsaanbod staat

Nadere informatie

Oostende januari 2016 Oostende februari 2016

Oostende januari 2016 Oostende februari 2016 Vlaamse overheid Oostende januari 2016 Oostende februari 2016 01 vr 05:39 4.14 - - 16 za 05:21 4.47 - - 01 ma 06:23 3.95 00:26 0.92 16 di 07:05 4.20 01:06 0.64 18:11 4.09 12:23 0.55 17:59 4.47 12:13 0.17

Nadere informatie

Oostende januari 2013 Oostende februari 2013

Oostende januari 2013 Oostende februari 2013 Vlaamse overheid Oostende januari 2013 Oostende februari 2013 01 di 03:06 4.51 09:46 0.22 16 wo 03:52 4.75 10:39-0.17 01 vr 04:03 4.73 10:54 0.04 16 za 04:59 4.49 11:40 0.23 15:27 4.61 21:57 0.47 16:22

Nadere informatie

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Leren & Werken

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Leren & Werken MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Leren & Werken Steeds opnieuw raak ik mijn baan kwijt. Waar ligt dat nou aan? Welke vervolgopleiding zou iets voor mij zijn? Is er voor mij extra ondersteuning

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inschrijven als vrijwilliger 3. Plannen van een fietsrit 6. Afspraak bekijken 9. Smoelenboek 10. Vragen 11

Inhoudsopgave. Inschrijven als vrijwilliger 3. Plannen van een fietsrit 6. Afspraak bekijken 9. Smoelenboek 10. Vragen 11 Toelichting voor de vrijwilliger - mei 2018 Inhoudsopgave Met het online planningssysteem van SamenFietsen kunt u eenvoudig een fietstocht plannen. In deze handleiding leest u hoe het programma werkt.

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Stuur dus de gevraagde informatie tijdig en volledig toe om stopzetting of vertraging van de betalingen te voorkomen!

Stuur dus de gevraagde informatie tijdig en volledig toe om stopzetting of vertraging van de betalingen te voorkomen! Status- en mutatieformulieren en formulieren maandelijkse inkomsten De gemeente Moerdijk werkt vanaf 1 januari 2010 niet meer met maandbriefjes (Rofjes), maar met status- en mutatieformulieren. U ontvangt

Nadere informatie

RIJSCHOOL. Wat moet je doen?

RIJSCHOOL. Wat moet je doen? RIJSCHOOL Christina, Alfonso, Tai en Linda willen leren autorijden. Ze hebben het theoretische examen al afgelegd. Nu willen ze oefenen voor het praktijkexamen. Ze zoeken een rijschool. Jij helpt hen.

Nadere informatie

Aanvraagformulier LEERLINGENVERVOER

Aanvraagformulier LEERLINGENVERVOER Aanvraagformulier LEERLINGENVERVOER Met dit formulier kunt u leerlingenvervoer aanvragen. Vul het formulier volledig in en vergeet niet uw handtekening te plaatsen. Op www.tilburg.nl vindt u meer informatie

Nadere informatie

Inhoud. Wat is begeleid werk?

Inhoud. Wat is begeleid werk? Begeleid werk Inhoud Wat is begeleid werk? 1 Welke werkvaardigheden heb je nodig voor begeleid werk? 2 Op weg naar begeleid werk 3 Wat mag je van de jobcoach verwachten? 4 Wat mag je verwachten op de werkplek?

Nadere informatie

Crewworks BV The Art of Action PLANNING. Hoe werk de planning bij Crewworks BV.

Crewworks BV The Art of Action PLANNING. Hoe werk de planning bij Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action PLANNING Hoe werk de planning bij Crewworks BV. Hoe werkt de planning bij Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action Rotsoord 13a 3523 CL Utecht t. + 31 (0) 30 214 5950

Nadere informatie

1. Hoe schrijf ik mij als individu of als team in voor de Biketour?

1. Hoe schrijf ik mij als individu of als team in voor de Biketour? FAQ BIKETOUR 2015 1. Hoe schrijf ik mij als individu of als team in voor de Biketour? 2. Hoe kan ik mijn profielpagina delen met anderen? 3. Hoe kan ik mijn profielfoto wijzigen? 4. Hoe kan ik de naam

Nadere informatie

Aanvraag deskundigenoordeel door werknemer

Aanvraag deskundigenoordeel door werknemer Algemeen deel Wanneer een deskundigenoordeel van UWV? Soms stagneert de re-integratie door een verschil van mening tussen u en uw werkgever of er is behoefte aan een deskundig oordeel over de uitvoering

Nadere informatie

Aanvraag deskundigenoordeel door werknemer

Aanvraag deskundigenoordeel door werknemer 1 Aanvraag deskundigenoordeel door werknemer Algemeen deel Waarom dit formulier? U heeft zich ziekgemeld. U en uw werkgever moeten er nu alles aan doen om u zo snel mogelijk weer aan het werk te helpen.

Nadere informatie

Ik heb een klacht. uwv.nl werk.nl. Als u niet tevreden bent over UWV. Wilt u meer weten?

Ik heb een klacht. uwv.nl werk.nl. Als u niet tevreden bent over UWV. Wilt u meer weten? uwv.nl werk.nl Ik heb een klacht Als u niet tevreden bent over UWV Wilt u meer weten? Deze brochure geeft algemene informatie over de klachtenprocedure bij UWV. Als u na het lezen nog vragen heeft, kijk

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer schooljaar

Aanvraagformulier leerlingenvervoer schooljaar www.bergendal.nl Aanvraagformulier leerlingenvervoer schooljaar 2018-2019 Dit formulier zenden aan: Gemeente Berg en Dal t.a.v. de afdeling Sociale Zaken Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. Of mailen naar:

Nadere informatie

Cliënten aan het woord

Cliënten aan het woord Cliënten aan het woord Instrument om ervaringen van cliënten in kaart te brengen Versie Wonen Naam cliënt : Woning cliënt : Datum : Je ontvangt deze vragenlijst omdat we graag willen weten hoe je het wonen

Nadere informatie

Zorgovereenkomst met een partner of familielid

Zorgovereenkomst met een partner of familielid vink aan ja vink aan ja, vink aan ja, vink aan nee vink aan voogd vink aan bewindvoerder aan curator aan man Servicecentrum PGB Zorgovereenkomst met een partner of familielid Dit is een zorgovereenkomst

Nadere informatie

Zorgovereenkomst met een partner of familielid

Zorgovereenkomst met een partner of familielid vink aan ja vink aan ja, vink aan ja, vink aan nee vink aan voogd vink aan bewindvoerder aan curator aan man Servicecentrum PGB Zorgovereenkomst met een partner of familielid Dit is een zorgovereenkomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6, maart 2011

Nieuwsbrief 6, maart 2011 Postbus 3364 3502 GJ Utrecht Telefoon: 030 22 99 922 Nieuwsbrief 6, maart 2011 Steeds beter op de kaart Na de presentatie van de glossy in september is er weer genoeg gebeurd. In de gemeente Lopik is in

Nadere informatie

Zorgovereenkomst. met een zorginstelling. Servicecentrum PGB. 1 De budgethouder. 2 De vertegenwoordiger. voorletters en achternaam.

Zorgovereenkomst. met een zorginstelling. Servicecentrum PGB. 1 De budgethouder. 2 De vertegenwoordiger. voorletters en achternaam. Zorgovereenkomst Servicecentrum PGB met een zorginstelling Dit is een overeenkomst van opdracht tussen twee partijen: de budgethouder is de opdrachtgever. de zorgverlener is de opdrachtnemer, bijvoorbeeld

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer

Aanvraagformulier leerlingenvervoer Kantooradres: Oldehoofsterkerkhof 2 8911 DH Leeuwarden Postadres: Postbus 21000 8900 JA Leeuwarden Telefoon 14 058 gemeente@leeuwarden.nl Aanvraagformulier leerlingenvervoer Toelichting op dit formulier

Nadere informatie

het einde van onbekende wensen Monuta uitvaartwens

het einde van onbekende wensen Monuta uitvaartwens het einde van onbekende wensen Monuta uitvaartwens Het leven is een verzameling van keuzes. Je kiest waar je woont, hoe je je kleedt, welk werk je doet en met wie je samenleeft. Die keuzes bepalen in grote

Nadere informatie

Toelichting op het aanvragen van een briefadres (inclusief toestemmingsverklaring) in Lelystad

Toelichting op het aanvragen van een briefadres (inclusief toestemmingsverklaring) in Lelystad Toelichting op het aanvragen van een briefadres (inclusief toestemmingsverklaring) in Lelystad Burgers worden ingeschreven daar waar ze wonen. Het briefadres is dan ook bedoeld voor de bijzondere situatie

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

Taxi-beleid BSO Kinderopvang t Hummelhuis Laatste wijzigingen:

Taxi-beleid BSO Kinderopvang t Hummelhuis Laatste wijzigingen: Taxi-beleid BSO 2 Inhoudsopgave Pagina 1. Inleiding 3 2. Uitgangspunt 3 3. Kwaliteitseisen 4 4. Veiligheidseisen 4 5. Afspraken tussen taxibedrijf en 4 6. Afspraken tussen scholen en 5 7. Afspraken met

Nadere informatie

Handleiding aanvraag KNMV Basis Sportlicentie

Handleiding aanvraag KNMV Basis Sportlicentie Handleiding aanvraag KNMV Basis Sportlicentie De aanvraagprocedure kan alleen worden afgerond indien je op dit moment na de gehele procedure te hebben gevolgd direct via internet bankieren de licentie

Nadere informatie

Handboekje cliëntenvervoer. Afspraken en wetenswaardigheden om het vervoer van cliënten goed te laten verlopen

Handboekje cliëntenvervoer. Afspraken en wetenswaardigheden om het vervoer van cliënten goed te laten verlopen Handboekje cliëntenvervoer Afspraken en wetenswaardigheden om het vervoer van cliënten goed te laten verlopen Waarom dit handboekje? Met dit handboekje willen wij u informeren over de spelregels en voorwaarden

Nadere informatie

Wat algemene informatie over het OV in Surat-Thani, met een uitbreiding hoe naar ons te komen met dat OV.

Wat algemene informatie over het OV in Surat-Thani, met een uitbreiding hoe naar ons te komen met dat OV. Wat algemene informatie over het OV in Surat-Thani, met een uitbreiding hoe naar ons te komen met dat OV. Algemeen: Er rijden geen taxi s in Surat-Thani, of beter, ze zijn niet als zodanig te herkennen.

Nadere informatie

Zittend Ziekenvervoer 2017

Zittend Ziekenvervoer 2017 Zittend Ziekenvervoer 2017 Moet je voor een behandeling naar het ziekenhuis, een dokter of een therapeut? Dan kun je vaak een vergoeding krijgen voor het vervoer daar naartoe. In deze folder lees je wat

Nadere informatie

Op zoek naar een leuke baan? WSD-Groep helpt je op weg!

Op zoek naar een leuke baan? WSD-Groep helpt je op weg! Op zoek naar een leuke baan? WSD-Groep helpt je op weg! leuk en zinvol werk passend bij wat jij kunt gezelligheid met collega s je eigen salaris verdienen Jo Arts, assistent-kok: Van thuis zitten word

Nadere informatie

Leerlingenvervoer. Informatie over de regeling leerlingenvervoer in het schooljaar vindt u in de folder

Leerlingenvervoer. Informatie over de regeling leerlingenvervoer in het schooljaar vindt u in de folder Leerlingenvervoer Met de regeling leerlingenvervoer krijgt u - als u aan de voorwaarden voldoet - een tegemoetkoming in de kosten voor het vervoer van uw kind van en naar school, of wordt het vervoer door

Nadere informatie

Aanvraagformulier Leerlingenvervoer (aangepast vervoer voor het schooljaar 2016-2017)

Aanvraagformulier Leerlingenvervoer (aangepast vervoer voor het schooljaar 2016-2017) Zorgloket (0546 580990) Aanvraagformulier Leerlingenvervoer (aangepast vervoer voor het schooljaar 2016-2017) 1. Persoonlijke gegevens aanvrager (ouders of verzorgers) leerling naam en voorletters man/vrouw

Nadere informatie

Vlot van Start Formulieren

Vlot van Start Formulieren Vlot van Start Formulieren Controleformulier Lesmateriaal Startpakket Kruis in de kolom Aanwezig aan welke lesmaterialen je hebt ontvangen: Materiaal Aanwezig 1 Ringband 2 Opdrachtenboek Vlot van Start

Nadere informatie

Needs Assessment. Postcode Woonplaats Telefoonnummer. Huidige opleiding Opleiding(en) daarvoor. Voorkeur begindatum Voorkeur einddatum Stageduur

Needs Assessment. Postcode Woonplaats Telefoonnummer. Huidige opleiding Opleiding(en) daarvoor. Voorkeur begindatum Voorkeur einddatum Stageduur Needs Assessment Stage Wat is een Needs Assessment? Een Needs Assessment is een vragenlijst die samen met de kandidaat ingevuld wordt om inzicht te krijgen in benodigde aanpassingen en/of ondersteuning

Nadere informatie

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer Zittend ziekenvervoer 2016 1 Inhoudsopgave Wat is zittend ziekenvervoer? 3 Wanneer en hoe krijgt u een vergoeding? 4 Wat mag u verwachten? 6 Eigen bijdrage en eigen risico 7 Wat kunt u doen bij klachten?

Nadere informatie

BROCHURE LEERLINGENVERVOER VALLEIHOPPER Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen goed te laten verlopen

BROCHURE LEERLINGENVERVOER VALLEIHOPPER Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen goed te laten verlopen BROCHURE LEERLINGENVERVOER VALLEIHOPPER 2019-2020 Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen goed te laten verlopen mei 2019 1. Informatie en spelregels leerlingenvervoer Uw kind zal het

Nadere informatie

U geeft aan dat u zich op een briefadres wilt laten inschrijven in de basisregistratie personen (BRP) van de gemeente Meppel.

U geeft aan dat u zich op een briefadres wilt laten inschrijven in de basisregistratie personen (BRP) van de gemeente Meppel. Uw brief van Uw kenmerk Ons kenmerk Behandeld door Telefoon 14 0522 Bijlage(n) 1 Datum Onderwerp Aanvraagformulier briefadres Geachte heer/mevrouw, U geeft aan dat u zich op een briefadres wilt laten inschrijven

Nadere informatie

Regiovervoer Midden-Brabant

Regiovervoer Midden-Brabant Nieuwsbrief December 2018 Regiovervoer Midden-Brabant Feestdagen Nieuwe tarieven 2019 Betalen in de taxi Puntbestemmingen Wie bepaalt de route? Passcan OV advies Nieuwsbrief per mail ontvangen Vrijwillige

Nadere informatie

Resultaten cao-review cao NWb

Resultaten cao-review cao NWb Resultaten cao-review cao NWb Op 15 september 2015 is de cao-review online verschenen en een paar dagen later hadden bijna 1.200 collega s de cao-review ingevuld. Wij zijn blij dat jullie in zo n grote

Nadere informatie

Aanvraag leerlingenvervoer Schooljaar 2014-2015

Aanvraag leerlingenvervoer Schooljaar 2014-2015 Aanvraag leerlingenvervoer Schooljaar 2014-2015 Basisonderwijs, speciale school voor basisonderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs Met dit formulier kunt u een aanvraag indienen

Nadere informatie

Extra geld voor mensen met een laag inkomen

Extra geld voor mensen met een laag inkomen Extra geld voor mensen met een laag inkomen Heeft u een laag inkomen? Heeft u bijvoorbeeld weinig loon, weinig inkomsten of een uitkering? Dan heeft u misschien recht op extra geld van uw gemeente. We

Nadere informatie

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer Zittend ziekenvervoer 2017 1 Inhoudsopgave Wat is zittend ziekenvervoer? 3 Wanneer en hoe krijgt u een vergoeding? 4 Wat mag u verwachten? 8 Eigen bijdrage en eigen risico 9 Wat kunt u doen bij klachten?

Nadere informatie

Taxi/busvervoer De Spoorzoeker

Taxi/busvervoer De Spoorzoeker Taxi/busvervoer De Spoorzoeker Inhoud: Afspraken met de leerlingen en ouders.. blz. 3 Afspraken met de taxichauffeur/chauffeuse.. blz. 4 Afspraken met de leerkracht.. blz. 5 Protocol: wangedrag van leerlingen

Nadere informatie

Stappen tijdens een reorganisatieproces. Hoe gaat een reorganisatie in zijn werk?

Stappen tijdens een reorganisatieproces. Hoe gaat een reorganisatie in zijn werk? Stappen tijdens een reorganisatieproces Hoe gaat een reorganisatie in zijn werk? STAP 1 Het voornemen tot reorganisatie Iedere reorganisatie begint met het plan om te gaan reorganiseren. Dit plan komt

Nadere informatie

Koopkrachttegemoetkoming aanvragen

Koopkrachttegemoetkoming aanvragen Koopkrachttegemoetkoming aanvragen Extra geld voor mensen met een laag inkomen Heeft u een laag inkomen? Heeft u bijvoorbeeld weinig loon, weinig inkomsten of een uitkering? Dan heeft u dit jaar misschien

Nadere informatie

U leert in deze les om een mening vragen. U wilt dan weten wat iemand vindt.

U leert in deze les om een mening vragen. U wilt dan weten wat iemand vindt. UW MENING GEVEN spreken inleiding en doel Een mening is wat iemand denkt of vindt. U leert in deze les om een mening vragen. U wilt dan weten wat iemand vindt. U leert ook uw mening geven. Uw mening geven

Nadere informatie