Het Lepelaartje. Scholen Met Succes

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Lepelaartje. Scholen Met Succes"

Transcriptie

1 Beste ouders/verzorgers, Wat gaat een jaar toch snel, we staan alweer aan de vooravond van de gezellige december maand. Sinterklaas heeft ons land inmiddels weer bereikt en de kerstman is aan zijn lange tocht vanuit noordelijk Scandinavië begonnen. We gaan voor een feestelijke maand met elkaar. Afscheid juf Marjan Vanwege gezondheidsredenen moet juf Marjan het onderwijs helaas verlaten. Juf Marjan heeft de afgelopen 29 jaar met heel veel plezier lesgegeven aan de kinderen van de Lepelaar. Op de ochtend van de kerstmarkt (20 december) komt juf Marjan in de klassen om afscheid te nemen van alle kinderen. Op de kerstmarkt, 20 december 2018, heeft u als ouder/verzorger de mogelijkheid om juf Marjan gedag te zeggen. digiduif In het voorgaande schooljaar is aangegeven dat ook De Lepelaar overgaat op digitale informatievoorziening via het programma Digiduif van Social Schools. De planning was om na de zomervakantie te stoppen met het uitgeven van papieren brieven. Om iedereen in de gelegenheid te stellen om het account te activeren hebben we definitieve overgangsdatum uitgesteld. Vanaf 1 januari 2019 stoppen we met de papieren verzending van nieuwsbrieven en mededelingen. Zo zal het Lepelaartje alleen nog via de mail aan u verstuurd worden, evenals (uitnodigings)brieven. Als u nog geen account heeft, kunt u bij Sarah een activeringscode vragen. Zij kan u ook helpen bij het aanmaken van uw account. Aan u het verzoek om zo spoedig mogelijk, in elk geval voor 1 januari 2019, uw Digiduif account aan te maken. U kunt dan al onze informatie via een computer of uw telefoon lezen. Scholen Met Succes Elk gezin heeft de enquête van Scholen Met Succes ontvangen. Het is van belang om zoveel mogelijk ingevulde enquêtes te mogen ontvangen, zodat we een zo n betrouwbaar mogelijke uitslag krijgen. Daarom vragen we 15 minuten van uw tijd om deze enquête in te vullen. U helpt ons daarmee om ons onderwijs en alles daaromheen te versterken. We zien uw enveloppe graag uiterlijk 7 december terug op school en bedanken u alvast voor uw tijd en bijdrage.

2 Fietsen Er komen veel kinderen op de fiets naar school. De fietsen moeten zoveel mogelijk in de rekken geplaatst worden. Als er onvoldoende plek is dan moeten de fietsen binnen de ruimte van de rekken geplaatst worden. Nu blokkeren de fietsen regelmatig de toegang. Deze moet echter te allen tijde vrij blijven. Juf Melinda Enkelen van jullie hadden het misschien al opgemerkt; juf Melinda is zwanger! Begin juni verwacht zij haar eerste kindje. Wij wensen haar een goede zwangerschap. Belangrijke data Woensdag 5 december Donderdag 20 december Maandag 24 december- vrijdag 4 januari 2019 Dinsdag 25 december Woensdag 26 december Maandag 31 december Dinsdag 1 januari 2019 Sinterklaasviering Kerstmarkt: uur Kerstdiner: uur Kerstvakantie 1 ste Kerstdag 2 de Kerstdag Oudejaarsdag Nieuwjaarsdag Thuis lezen is top! Tips voor ouders Het kunnen lezen van teksten is erg belangrijk in het verdere leven van uw kind. Hoe u het lezen thuis kunt stimuleren leest u in de tips hieronder. Zorg voor leesplezier Het leesplezier van het kind staat voorop. Maak er gezellige en ontspannen momenten van zodat uw kind meer zin heeft thuis samen met u te lezen. Zorg voor succeservaringen en beloon kinderen. Dagelijks lezen Het is belangrijker voor de leesontwikkeling van uw kind dat u dagelijks minstens 10 minuten met uw kind leest, dan dat u daar één keer per week een uur aan besteedt. Maak van het vertellen of voorlezen thuis een gewoonte. Raak niet in paniek als u een keer overslaat en het er niet van komt.

3 Voorlezen Kinderen vinden het vaak heerlijk om voorgelezen te worden door hun ouder. Een rustig moment op de dag. Uw kind luistert, volgt de plaatjes in het boek en kijkt naar uw gezicht. Sluit aan bij de belangstelling en leesniveau van uw kind. Blijf uw kind ook voorlezen als zij zelf al kunnen lezen. Kinderen vinden voorlezen fijn en het is goed voor de ontwikkeling van de luistervaardigheid en de woordenschat. Bibliotheekbezoek Ga regelmatig met uw kind naar de openbare bibliotheek. Bespreek dat vooraf met uw kind. Neem zelf ook een boek mee van de openbare bibliotheek. Uitleg strippenkaart Stap 1. U gaat naar de website van Stichting de Tussentijd Klik rechtsboven op de button Digitale strippenkaart. Stap 2. Om een nieuw account aan te maken, klikt u op de blauwe link nieuw account. Heeft u al eerder een account aangemaakt, maar bent u uw wachtwoord vergeten, klik dan op wachtwoord vergeten? Stap 3. Vul uw gegevens in en vul onderaan de validatie-code in. Klik daarna op verstuur. Stap 4. Klik op overzicht. Stap 5. Klik op voeg kind toe. Stap 1/3 Selecteer de school. Klik op Ga naar stap 2/3. Stap 2/3 Selecteer de klas. Klik op Ga naar stap 3/3. Stap 3/3 Vul de gegevens van uw kind in. Klik op Controleer gegevens. Als de gegevens juist zijn, klikt u op Sla gegevens op. Wilt u de gegevens aanpassen, klik dan op terug en pas de gegevens aan. Als u meer kinderen toe wilt voegen, herhaalt u stap 5 helemaal.. Stap 6. De gegevens zijn nu opgeslagen, klik op overzicht. Stap 7. Om overblijfdagen in te kunnen plannen dient u eerst tegoed te kopen. Klik op Tegoed bijkopen. Stap 8. Met het pijltje kunt u een keuze maken uit 5, 10 of 15 strippen. Maak uw selectie door op het pijltje te klikken en het aantal strippen van uw keuze te selecteren. Klik vervolgens op Ga verder naar betaling. Stap 9. Controleer uw betalingsgegevens en klik op Betalen via ideal. U komt in het scherm van ideal en volgt de benodigde stappen om de betaling te doen. Stap 10. Als de betaling gelukt is, is het tegoed bijgeboekt. Klik op overzicht.

4 Stap 11. U kunt nu de overblijf voor uw kind(eren) in plannen. Klik op Overblijf inplannen of wijzigen. Stap 12. Selecteer het kind waarvoor u de overblijf wilt inplannen. U doet dit door op het pijltje te klikken en de naam te selecteren. Klik vervolgens op Ga naar stap 2/3. Stap 13. U ziet een kalender met mogelijke inplandata. U kunt vanaf 3 werkdagen vooruit plannen. Selecteer de dagen die u wilt inplannen en klik op Ga naar stap 3/3. Stap 14. Controleer het overzicht van de dagen die u heeft opgegeven. Zijn de gegevens juist? Klik dan op Bevestig. Klopt het niet of wilt u een wijziging aanbrengen, klik dan op Terug. Als u onvoldoende strippen heeft, dient u tegoed bij te kopen. Ga dan terug naar stap 7 en vervolgens stap 13. Stap 15. U ziet een overzicht met de ingeplande overblijfmomenten voor uw kind. U ziet onderaan hoeveel strippen u nog tegoed heeft. Klik op overzicht. Stap 16. U kunt ingeplande overblijfmomenten wijzigen of verwijderen. Klik op Overblijf inplannen of wijzigen. Stap 17. Selecteer het kind waarvoor u de overblijf wilt wijzigen. U doet dit door op het pijltje te klikken en de naam te selecteren. Klik vervolgens op Ga naar stap 2/3. Stap 18. Op de dagen die u ingepland hebt, ziet u de naam van uw kind staan met een prullenbak. Wilt u de overblijf op een dag annuleren, klik dan op de prullenbak. U krijgt de melding weet u zeker dat u de inschrijving wilt verwijderen?. Klik op ok, en uw inschrijving is verwijderd. Klik op overzicht. U kunt ook een nieuw overblijfmoment inplannen. Herhaal dan stap 12 t/m 15. Stap 19. U kunt u ingeplande overblijfdagen op elk moment bekijken door op Bekijk ingeplande overblijfdagen te klikken. Stap 20. U kunt u gegevens op elk moment wijzigen. Klik op Wijzig uw gegevens. Stap 21. U kunt de klas op elk moment wijzigen. Klik op Klas aanpassen. Stap 22. Als u klaar bent, klikt u op Uitloggen. Muziekles? Nog enkele plekken vrij! Zit je in groep 5 of 6? Dan kan je nog meedoen met BLOKFLUIT (Atolplaza, Schor1-9) SLAGWERK (Atolplaza, Schor1-9 of Triangel, Botter 40-75)

5 VIOOL (Kempenaar 14-58) KLARINET/SAXOFOON (Ziezo, Voorstraat 602) Dit zijn de voordelen van Lelystad vol Muziek 99,50* voor een jaar lang muziekles Gratis gebruik van een instrument Lessen van een vakdocent via Kubus Groepjes van 5 tot 7 kinderen Schrijf snel in via onderstaande link, want het is echt bijna vol *Het Jeugd Cultuurfonds vergoedt het hele bedrag, wanneer de kosten een probleem zijn. Kijk op de website *Kinderen die gebruik maken van de BSO van GO! Kinderopvang krijgen het eerste jaar 15,- korting op de cursus. Ouderraad "Sint kwam een kijkje bij de OR nemen. Daar werken jullie samen zonder problemen. De OR helpt het team, dat is fijn! Want waar zou je zonder hulp zijn? Bovendien hoorde de sint daarnet Dat er al vanaf begin dit jaar een vacature is uitgezet. Ja wij zijn nog steeds op zoek Naar versterking in iedere hoek. Bij de OR ga je de uitdaging aan Wat kan beter, wat vind je goed gaan. Alles wat we doen, doen we voor de kinderen. Dat kan niemand verhinderen Ben je behulpzaam, creatief, een echte teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Meld je dan aan via de mail or.lepelaar@stichtingschool.nl Tot heel gauw!

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel:

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel: Openbare Daltonbasisschool De Meander jaargang 2018-2019 nummer: oktober Meander West Pauwenburg 4 8226 TA Lelystad tel: 0320-240521 Meander Oost Bingerden 41 8219 AT Lelystad tel: 0320-219317 www.demeander.eu

Nadere informatie

1 november 2018 nieuwsbrief 3. Belangrijke data. Ziekmelden. Wachtlijst. Uw kind 3 jaar? Vrijdag 2 november

1 november 2018 nieuwsbrief 3. Belangrijke data. Ziekmelden. Wachtlijst. Uw kind 3 jaar? Vrijdag 2 november 1 november 2018 nieuwsbrief 3 Belangrijke data Kamp 39 05 8225 HA Lelystad 0320 231 557 directie@montwildzang.nl Beste ouders en andere geïnteresseerden, De herfstvakantie is voorbij, de klok is naar de

Nadere informatie

Handleiding Bezoekersregeling Gemeente Dordrecht

Handleiding Bezoekersregeling Gemeente Dordrecht Handleiding Bezoekersregeling Gemeente Dordrecht Aanvraag Digitaal loket De eerste stap naar het gebruik maken van de digitale bezoekersregeling is de aanvraag in het digitaal loket. U gaat via de website

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers,

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het is al weer begin december. De komende maand werken we op school toe naar Sinterklaas en Kerst. Daarover moet u wat dingen weten. Al deze informatie staat in dit Lepelaartje.

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Belangrijke data in mei /juni Vrijdag 27 april Koningsdag, alle kinderen vrij. Maandag 30 april t/m vrijdag 4 mei Meivakantie

Het Lepelaartje. Belangrijke data in mei /juni Vrijdag 27 april Koningsdag, alle kinderen vrij. Maandag 30 april t/m vrijdag 4 mei Meivakantie DigiDUIF Beste ouder(s) / verzorger(s), Ook De lepelaar gaat mee met haar tijd en stapt voor de informatievoorziening aan ouders over naar digitale vormen van communicatie. De eerste stap daartoe is dat

Nadere informatie

Mijn PGB handleiding

Mijn PGB handleiding Mijn PGB handleiding Maak uw keuze door middel van een muisklik op één van de onderstaande onderwerpen. U kunt na afloop van iedere uitleg terug naar deze pagina door te klikken op terug naar home pagina

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN INLOGGEN TSO COÖRDINATOR

HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN INLOGGEN TSO COÖRDINATOR HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN Uw kind aanmelden/inschrijven voor de TSO Ga naar www.spring kinderopvang.nl en klik op de bol Tussenschoolse opvang Klik op de knop Uw kind inschrijven Kies de locatie

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Handleiding Bardienstplanner. Versie 1.3

Handleiding Bardienstplanner. Versie 1.3 Versie 1.3 Inleiding Handleiding Bardienstplanner Beste leden, Hieronder vind je een handleiding voor de bardienstplanner zoals deze wordt toegepast op de website mijn.knltb.club. Deze handleiding geeft

Nadere informatie

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang?

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Ga naar www.gemeente.be en klik helemaal op de knop. Of ga rechtstreek naar http://scherpenheuvel-zichem.ticketgang.eu 1. Een gezin-account aanmaken:

Nadere informatie

LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet.

LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet. Handleiding versie 1.2 LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet. Handleiding versie 1.2 januari 2018 1 Handleiding

Nadere informatie

Handleiding mijnreade

Handleiding mijnreade Handleiding mijnreade Inhoud 1. Inleiding... 2 Wat is mijnreade Cliëntenportaal?... 2 2. Wat heeft u nodig?... 2 3. DigiD aanvragen... 2 4. Inloggen en uitloggen... 2 5. Hoe werken de verschillende onderdelen...

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Indien u hierover vragen hebt kunt u altijd terecht bij de TSO coördinator of ICT coördinator van de school.

Indien u hierover vragen hebt kunt u altijd terecht bij de TSO coördinator of ICT coördinator van de school. Beste ouders/verzorgers, TSO Aloysius gaat voor de administratie gebruik maken van een online registratie systeem. In deze handleiding geven wij d.m.v. van schermafdrukken aan welke stappen u als ouder

Nadere informatie

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase FlexBase is het leermiddelenarrangement voor het bakkersonderwijs in Nederland, waarbij zowel papieren als digitale leermiddelen worden gebruikt. Deze handleiding

Nadere informatie

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties:

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties: HOME Op deze pagina kunt u inloggen op het KledingManagementSysteem (KMS) van Buurman. Bent u uw wachtwoord vergeten? U kunt het via de link klik hier opvragen, het wordt u per e-mail toegezonden. Heeft

Nadere informatie

Korte handleiding Datumprikker

Korte handleiding Datumprikker Korte handleiding Datumprikker Met Datumprikker kun je gemakkelijk een moment zoeken waarop iedereen kan vergaderen: Je stelt een aantal data voor, de vergaderaars ontvangen een mail met het verzoek aan

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 10 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Uitdraai toetsgegevens op 24 november Oproep van de OR Boekentips Heeft

Nadere informatie

AANMELDEN EN INLOGGEN...

AANMELDEN EN INLOGGEN... Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 AANMELDEN EN INLOGGEN... 4 2.1.1 De site... 4 2.1.2 Aanmelden en account aanmaken... 4 2.1.3 Persoonsgegevens invullen... 6 3 DE TESTEN... 7 Hogeschool Rotterdam, Studiesucces

Nadere informatie

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in.

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inloggen... 2 Inloggen... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Postvak IN... 4 Controleren op nieuwe E-mail... 4 Bericht schrijven... 5 Ontvangers toevoegen... 5 Antwoorden... 10

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. Hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl.

Nadere informatie

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 Inhoud 1. Inleiding 3 1.1 Wat is MijnRevalidatieFriesland? 3 1.2 Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 2. Inloggen en uitloggen 4 2.1 Inloggen 4 2.2 Uitloggen 5 3. Hoe werken de verschillende onderdelen? 6

Nadere informatie

Mijn PGB handleiding

Mijn PGB handleiding Mijn PGB handleiding Maak uw keuze door middel van een muisklik op één van de onderstaande onderwerpen. U kunt na afloop van iedere uitleg terug naar deze pagina door te klikken op terug naar home pagina

Nadere informatie

Haal meer uit Schoolwise

Haal meer uit Schoolwise Haal meer uit Schoolwise Deze folder is bedoeld voor docenten die gebruik maken van het online platform Schoolwise. Ontdek de mogelijkheden die Schoolwise biedt! In deze folder leest u hoe u toegang krijgt

Nadere informatie

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken.

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken. Start je eigen team! Motiveer je medewerkers, collega s, sportmaatjes of vrienden om ook dementievriendelijk te worden door ze uit te nodigen om een gratis online training te volgen door middel van het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI. Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF JANUARI. Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF JANUARI Beste ouders en verzorgers, De laatste weken van 2015 breken aan en 2016 staat voor de deur. Ook in 2016 willen we op de Kersenboom een omgeving nastreven om aan ieder kind een fijne

Nadere informatie

Landelijk Hoofdluis Protocol voor het Primair Onderwijs Quick start Schoolenik.nl voor de School Coördinator Hoofdluis

Landelijk Hoofdluis Protocol voor het Primair Onderwijs Quick start Schoolenik.nl voor de School Coördinator Hoofdluis Landelijk Hoofdluis Protocol voor het Primair Onderwijs Quick start Schoolenik.nl voor de School Coördinator Hoofdluis 1.1 Inleiding Schoolenik.nl is het sociale netwerk van jouw school. In Schoolenik.nl

Nadere informatie

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen 1 Hoofdmenu... 2 2 Nieuwe Aanvraag... 2 1 Kaart... 3 2 Locatie... 4 3 Aanvrager... 5 4 Opdrachtgever... 5 5 Tijdsbepaling... 5 6 Maatregelen...

Nadere informatie

Handleiding Trombosezorgportaal voor patiënten

Handleiding Trombosezorgportaal voor patiënten Handleiding Trombosezorgportaal voor patiënten Handleiding Trombosezorgportaal voor patiënten U bent patiënt bij Isala s Trombosedienst en meet zelf de INR-waarde van uw bloed. In het Trombosezorgportaal

Nadere informatie

INFO. 25 augustus 2015

INFO. 25 augustus 2015 INFO 25 augustus 2015 Obs de Regenboog Algemeen De school is weer begonnen; de zomervakantie ligt alweer achter ons. Ik hoop dat iedereen fijne vakantieweken achter de rug heeft. Wij hebben er weer zin

Nadere informatie

Digitale post van de Belastingdienst

Digitale post van de Belastingdienst Belastingdienst Digitale post van de Belastingdienst Steeds meer mensen regelen via internet allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een boek, het boeken van een vakantie en internetbankieren.

Nadere informatie

Wat is itslearning..?

Wat is itslearning..? Wat is itslearning..? Met itslearning heb je via internet altijd toegang tot bijvoorbeeld je huiswerk, interessante informatie en studiewijzers. Ook kun je via itslearning communiceren, samenwerken met

Nadere informatie

Bookshelf account aanmaken, apps installeren en de mogelijkheden

Bookshelf account aanmaken, apps installeren en de mogelijkheden Bookshelf account aanmaken, apps installeren en de mogelijkheden 1.1 Aanmaken Bookshelf account Iedereen die een E-mail adres heeft, kan een Bookshelf account aanmaken. Dit kan via http://bookshelf.nl/start/.

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl;

Nadere informatie

Handleiding voor docenten

Handleiding voor docenten Handleiding voor docenten Oktober 2017 Inhoudsopgave... Inleiding.... 4 Aan de slag!... 5 Het inloggen... 5 Nog geen account?.... 5 Een account aanmaken.... 6 Stap 1. Jouw gegevens.... 6 Stap 2. Jouw school....

Nadere informatie

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3.

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inloggen 3.1. Wachtwoord vergeten 4. Onderdeel: Teams 4.1.Teams

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Kijk voor meer informatie en aanmelden op onze website of stuur een mail naar

Het Lepelaartje. Kijk voor meer informatie en aanmelden op onze website of stuur een mail naar Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief staat een verslag van de Meedenkavond, informatie over de leerlingenraad, een uitnodiging voor een workshop mediawijsheid, een aankondiging van schoolschaatsen

Nadere informatie

Aanmelden Familiehulp mailbox

Aanmelden Familiehulp mailbox Handleiding Familiehulp email Aanmelden Familiehulp mailbox Inhoud 1 Algemeen... 1 2 Laten we starten... 2 3 Aanmelden op je Familiehulp mail... 8 4 Je wachtwoord vergeten en andere problemen... 10 4.1

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Van harte welkom op Aurora! In dit boekje kunt u lezen hoe het er aan toe gaat op onze school Aurora. Veel leesplezier gewenst! Naar school gaan: De kinderen mogen

Nadere informatie

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap.

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Mijn Verzekeringsmap is de persoonlijke online klantomgeving van Centraal Beheer Achmea. In Mijn Verzekeringsmap ziet u welke verzekering(en) u bij ons

Nadere informatie

Digitale post van de Belastingdienst

Digitale post van de Belastingdienst Belastingdienst Digitale post van de Belastingdienst Steeds meer mensen regelen via internet allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een boek, het boeken van een vakantie en internetbankieren.

Nadere informatie

Handleiding LUMC Patiëntportaal

Handleiding LUMC Patiëntportaal Handleiding LUMC Patiëntportaal JANUARI 2015 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Wat hebt u nodig? 3 3 DigiD aanvragen 3 4 Inloggen en uitloggen 4 5 Hoe werken de verschillende onderdelen? 7 5.1 Nieuwe afspraak

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE AGENDA GEMEENTE UTRECHT

HANDLEIDING ONLINE AGENDA GEMEENTE UTRECHT HANDLEIDING ONLINE AGENDA GEMEENTE UTRECHT BEWONERS WIJK LOMBOK Dank u wel voor het gebruik maken van de Online Agenda van Gemeente Utrecht. Via onze instructies helpen wij u digitaal een afspraak in te

Nadere informatie

1. Google Account Een Google account aanmaken

1. Google Account Een Google account aanmaken Handleiding Google account 1) Een Google account aanmaken 2) Inloggen en uitloggen Waarom een google account aanmaken als u foto s wilt bekijken? Google biedt een gratis opslag aan voor het uploaden van

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 INFO Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 De laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn bijna aan het eind van het schooljaar gekomen. Het was weer een bewogen jaar met vele hoogtepunten.

Nadere informatie

Handleiding Versie: maart 2008

Handleiding Versie: maart 2008 Handleiding Versie: maart 2008 Gebruikersnaam Wachtwoord : : Inhoud Inloggen Beheerscherm 3 Opties in het menu 3 Instellingen 4 Groepen 5 Toevoegen 6 Aanpassen 6 Verwijderen 7 Abonnees 8 Toevoegen 9 Aanpassen

Nadere informatie

Instructie registratie & digitaal aanbieden

Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Registratie Om deel te kunnen nemen aan een tender, dient u uw organisatie éénmalig te registreren op het Negometrix platform. Het platform van Negometrix is

Nadere informatie

Akela handleiding basis Starthandleiding voor het eerste begin

Akela handleiding basis Starthandleiding voor het eerste begin Akela handleiding basis Starthandleiding voor het eerste begin Inhoudsopgave 1 Inleiding:...3 2 Account aanmaken: (éénmalig per lid)...4 2.1 Inlog-account aanvragen:...4 2.2 E-mail kwijt of niet ontvangen:...6

Nadere informatie

Blokroosters aanmaken op de website

Blokroosters aanmaken op de website Blokroosters aanmaken op de website Stap 1: inloggen 1. Open de website via uw webbrowser: liefst Firefox (download op http://www.mozilla.org/nl/firefox/new/). Internet Explorer, Edge, Safari, en Chrome,

Nadere informatie

Salon account informatie

Salon account informatie Salon account informatie Salons@BeautyBookers.nl WWW.BEAUTYBOOKERS.NL 010-717 17 55 Inhoudsopgave Inloggen in uw account o Inloggen in uw BeautyBookers salon account 4 o Menu van uw salon account 5 De

Nadere informatie

Handleiding inschrijven van activiteit

Handleiding inschrijven van activiteit Handleiding inschrijven van activiteit Dit is enkel voor mensen die nog niet zijn geregistreerd. Voor mensen die al inlog gegevens hebben en gezinsleden willen toevoegen ga naar stap 16 op pagina 12, mensen

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 08

JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Ouderbetrokkenheid 3.0 Nieuwjaarsborrel Op maandag 7 januari 2019 nodigt team De Arenberg u van harte uit voor een nieuwjaarsborrel. Om 18.30 uur bent u welkom in de

Nadere informatie

Handleiding. Digitale leeromgeving. Schooljaar

Handleiding. Digitale leeromgeving. Schooljaar Handleiding Digitale leeromgeving Schooljaar 2015-2016 1. Inleiding Digitale leeromgeving Kidsweek in de Klas is het educatieve lesprogramma van Kidsweek. Het lesmateriaal van Kidsweek in de Klas is te

Nadere informatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie bij kwaliteitsvisitatie Dit document is een handleiding voor het gebruik van het online auditsysteem ADAS, gebruikt voorkwaliteitsvisitaties georganiseerd door de NVvP. Inhoudelijke informatie over de

Nadere informatie

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Voor Ambulante handelaren en niet leden HOB: Algemene opmerking gehele website: U kunt pas klikken op een tekst

Nadere informatie

Handleiding IGOLFINSTRUCTOR Golflid

Handleiding IGOLFINSTRUCTOR Golflid Handleiding IGOLFINSTRUCTOR Golflid 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Quickstart... 3 Stap 1: De Agenda... 3 Stap 2: Registreren... 3 Stap 3: Inloggen... 4 Stap 4: Les boeken... 4 Afspraken... 6 Cursussen...

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal. Jaamo Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 -

Handleiding Ouderportaal. Jaamo Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 - Handleiding Ouderportaal Jaamo 02-2019 WWW.JAAMO.NL Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 - Inhoudsopgave Nr. Onderwerp Blz. - Introductie 2 1 Inloggen en gebruikersgegevens 3 2 Contracten tijdens het inschrijven

Nadere informatie

REMA TIP TOP - UW SPECIALIST IN TPMS Verkorte handleiding webshop WWW.TPMSSPECIALIST.NL

REMA TIP TOP - UW SPECIALIST IN TPMS Verkorte handleiding webshop WWW.TPMSSPECIALIST.NL REMA TIP TOP - UW SPECIALIST IN TPMS Verkorte handleiding webshop WWW.TPMSSPECIALIST.NL INLOGGEN De REMA TIP TOP TPMS webshop kunt u bezoeken via www.tpmsspecialist.nl. Log hier in met uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Werking ouderportal: U krijgt in de bovenste balk de volgende kopjes te zien:

Werking ouderportal: U krijgt in de bovenste balk de volgende kopjes te zien: Werking ouderportal: De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen en in gebruik nemen van een nieuw computersysteem. In dit systeem gaan veel zaken automatisch en hoeven er minder

Nadere informatie

Handleiding Nieuwsbrief

Handleiding Nieuwsbrief Luna Handleiding Nieuwsbrief Het maken en versturen in 5 stappen 1. Leden groepen 2. De Leden 3. Nieuwsbrief Template 4. De Nieuwsbrief 5. Het Versturen van de Nieuwsbrief Handige Tips 1. Uit onderzoek

Nadere informatie

voor leerlingen Hoe krijg ik toegang tot het digitale lesmateriaal?

voor leerlingen Hoe krijg ik toegang tot het digitale lesmateriaal? voor leerlingen Hoe krijg ik toegang tot het digitale lesmateriaal? Hoe krijg ik toegang tot het digitale lesmateriaal? In deze folder vind je een stap-voor-stap uitleg over het inloggen in Schoolwise

Nadere informatie

uiterlijk vijf voor half negen

uiterlijk vijf voor half negen Beste ouder(s) en /of verzorger(s), We zijn pas een week gestart, maar de school draait alweer op volle toeren. Wat was het leuk om alle kinderen en ouders maandagochtend na een lange periode van vakantie

Nadere informatie

Kalender verkiezingen: stembureau in de aula van De Walvis

Kalender verkiezingen: stembureau in de aula van De Walvis Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 12 vrijdag 10 maart 2017 Beste ouders, De werkzaamheden aan het schoolplein zijn bijna afgerond. De natuur moet nu verder zijn

Nadere informatie

Handleiding POI-Register

Handleiding POI-Register Handleiding POI-Register (bijgewerkt augustus 2018) Het POI-register (Praktijkopleidingsinstellingenregister) is ontwikkeld om het proces van erkenning van praktijkopleidingsinstellingen beter te organiseren.

Nadere informatie

Handleiding mijnreade

Handleiding mijnreade Handleiding mijnreade Inhoud 1. Inleiding... 2 Wat is mijnreade Cliëntenportaal?... 2 2. Wat heeft u nodig?... 2 3. DigiD aanvragen... 2 4. Inloggen en uitloggen... 2 5. Hoe werken de verschillende onderdelen...

Nadere informatie

Spottofy.nl. Handleiding deelnemer

Spottofy.nl. Handleiding deelnemer Spottofy.nl Handleiding deelnemer 1 2 Inleiding Aanhetwerk.nu is een online test- en- matchsysteem waarin jouw persoonlijke competenties getest en gematcht worden tegen de bestpassende functie. Deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten)

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Basisschoolnet Apeldoorn Inhoudsopgave: Aanmelden (voor ouders) pag. 2 Profiel pag. 9 Groepen pag. 14 Contacten pag. 20 Berichten pag. 23 Foto

Nadere informatie

Registreren voorportaal Sociaal Werkers bij Registerplein

Registreren voorportaal Sociaal Werkers bij Registerplein Registerplein Kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals Registreren voorportaal Sociaal Werkers bij Registerplein Stap voor stap de registratie uitgelegd Registreren bij Registerplein 1. Voordat u

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste ouders/verzorgers, De eerste schoolweek van 2018-2019 zit er weer op. We zijn goed gestart in de groepen met een toost op het nieuwe schooljaar en we hebben er heel veel

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank voor organisaties

Handleiding vacaturebank voor organisaties Handleiding vacaturebank voor organisaties Wilt u graag uw organisatie aanmelden voor onze vacaturebank? Weet u niet hoe u vacatures op onze website (www.mikado-vc.nl) kunt toevoegen? Of krijgt u een melding

Nadere informatie

Inschrijven NFF wedstrijden:

Inschrijven NFF wedstrijden: Inschrijven NFF wedstrijden: 1. Inleiding 2. Inschrijven NFF wedstrijden 3. Wijzigen of annuleren inschrijving 4. Aanmaken gebruikersnaam en wachtwoord 1. Rijders van FCC de IJsselcrossers uit Doetinchem

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Uitleg MindBodyOnline

Uitleg MindBodyOnline Uitleg MindBodyOnline Wat is MindBodyOnline? Inhoud Hoe werkt MindBodyOnline via de website? Hoe werkt MindBodyOnline via de mobiele app? Wat is MindBodyOnline? Wat is MindBodyOnline? Een online systeem

Nadere informatie

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl December 2017 Voor het plaatsen van vrijwilligersvacatures op MaastrichtDoet.nl dient u eenmalig een account aan te maken. Vervolgens kunt u onbeperkt inloggen

Nadere informatie

Handleiding: reserveren via internet NME aanbod Groene Wiel Wageningen

Handleiding: reserveren via internet NME aanbod Groene Wiel Wageningen Handleiding: reserveren via internet NME aanbod Groene Wiel Wageningen Zelf leskisten en excursies inroosteren Via ons planningsprogramma op internet kunt u zelf leskisten, excursies en materiaalzendingen

Nadere informatie

Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen

Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen Handleiding Admin account Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen Admin- & leerkrachtaccount Leerlingen toevoegen/wijzigen

Nadere informatie

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal Juli en augustus 2015 Bezoek aan het Baafje Ouderportaal School app voor smartphones Gebruik van foto s Bericht van juf Mireille Naschoolse wetenschap- en tecniekcursus Afscheid groep 8 Villa Lilla Nieuwe

Nadere informatie

Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt, klik dan op Login, rechts boven in het scherm.

Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt, klik dan op Login, rechts boven in het scherm. Handleiding online tickets boeken bij Rederij Doeksen www.rederij-doeksen.nl Boek uw tickets online door op de knop te klikken. Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt,

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018

HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018 1 HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018 Inhoudsopgave 1. REGISTREREN EN AANMELDEN...2 2. OVERZICHT ACCOUNT...4 3. ZOEK EEN JOB...5 Een zelf gevonden job toevoegen met de jobflyer...5 Solliciteren

Nadere informatie

Gebruik Self-service applicatie

Gebruik Self-service applicatie Gebruik Self-service applicatie Algemene informatie Met de applicatie Self-service heeft u de mogelijkheid om zelf diverse beheertaken uit te voeren voor uw relatie. Aan de hand van o.a. de hoeveelheid

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

Handleiding voor gebruik van aanvoermelding (jaar- en weekmelding) bij Veiling Rhein-Maas. Geldig vanaf: 20 december 2017

Handleiding voor gebruik van aanvoermelding (jaar- en weekmelding) bij Veiling Rhein-Maas. Geldig vanaf: 20 december 2017 Handleiding voor gebruik van aanvoermelding (jaar- en weekmelding) bij Veiling Rhein-Maas Geldig vanaf: 20 december 2017 Inhoudsopgave 1. Aanmelden... 3 2. Wachtwoord vergeten... 3 3. Wachtwoord wijzigen...

Nadere informatie

Inschrijven nieuw systeem

Inschrijven nieuw systeem Inschrijven nieuw systeem Zoals aangekondigd in de nieuwsbrief van december zijn we volop bezig de website, de lesreserveringen en de aankoop van leskaarten & abonnementen te professionaliseren. Na een

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Planning & agenda 2-5 Contacten en berichten versturen 6 Gewerkte uren 7

Inhoudsopgave. Planning & agenda 2-5 Contacten en berichten versturen 6 Gewerkte uren 7 Inhoudsopgave Planning & agenda 2-5 Contacten en berichten versturen 6 Gewerkte uren 7 1 Planning & agenda In de planning kunt u de agenda zien en beschikbaarheden opgeven, wijzigen of verwijderen. Hieronder

Nadere informatie

Handleiding opleidingsregister opleidelingen

Handleiding opleidingsregister opleidelingen Handleiding opleidingsregister opleidelingen (bijgewerkt januari 2017) Ten behoeve van uw volledige inschrijving raden wij u aan de handleiding een keer goed door te lezen om te voorkomen dat er stappen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

Praktijkschool à la Carte. Handleiding voor de leerling

Praktijkschool à la Carte. Handleiding voor de leerling Praktijkschool à la Carte Handleiding voor de leerling Beste leerling, Voor je ligt de handleiding voor Praktijkschool à la Carte. We leggen je uit wat dit is, en hoe je hiermee kunt werken. Wat is Praktijkschool

Nadere informatie

Je kan het Wandelboekje terugvinden via of via de website van Wandelsport Vlaanderen vzw.

Je kan het Wandelboekje terugvinden via   of via de website van Wandelsport Vlaanderen vzw. Wandelboekje Je kan het Wandelboekje terugvinden via www.wandelboekje.be of via de website van Wandelsport Vlaanderen vzw. Nieuw wachtwoord aanmaken Ben je je wachtwoord vergeten of wil je een nieuw wachtwoord

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie