In te stemmen met het gebruik van de visie als kader voor de voorbereiding van deel 2: werkprogramma

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In te stemmen met het gebruik van de visie als kader voor de voorbereiding van deel 2: werkprogramma"

Transcriptie

1 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 VERGADERING D.D AGENDAPUNT B1 REG.NR PORTH./SECTOR Bron Ontwikkelagenda Netwerkstad In te stemmen met de Ontwikkelagenda Netwerkstad Twente deel 1: ontwikkelingsperspectief 2040: vitaal en innovatief alsmede met de daarin opgenomen afspraken tussen de Netwerkstadpartners en de Provincie Overijssel zoals beschreven in de samenvatting. In te stemmen met het gebruik van de visie als kader voor de voorbereiding van deel 2: werkprogramma

2 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 2

3 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 3

4 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 4

5 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 5

6 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 6

7 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 7 VERGADERING D.D AGENDAPUNT C1 REG.NR. 13G PORTH./SECTOR Bron Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Hengelo Zuid, Breemarsweg e.o. 1. in te stemmen met de behandeling van de zienswijzen, zoals opgenomen in de Nota zienswijzen Ontwerp bestemmingsplan Hengelo Zuid Breemarsweg e.o., dat deel uitmaakt van dit besluit; 2. in het ontwerp bestemmingsplan Hengelo Zuid Breemarsweg e.o. de wijzigingen aan te brengen, zoals deze zijn opgenomen in de Staat van wijzigingen - Bestemmingsplan Hengelo Zuid Breemarsweg e.o., dat deel uitmaakt van dit besluit; 3. het bestemmingsplan Hengelo Zuid Breemarsweg e.o. (met identificatienummer NL.IMRO.0164.BP , getekend op de ondergrond NL.IMRO.0164.BP0042.dgn) gewijzigd vast te stellen; 4. na gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan Hengelo Zuid Breemarsweg e.o. de VROM-inspecteur en Gedeputeerde Staten van de provincie Overijssel te verzoeken het besluit eerder dan zes weken na vaststelling bekend te mogen maken; 5. geen exploitatieplan vast te stellen voor het bestemmingsplan Hengelo Zuid Breemarsweg e.o. VERGADERING D.D AGENDAPUNT C2 REG.NR. 12G PORTH./SECTOR Bron Vaststelling bestemmingsplan Het Rot 1. met overname van de motivering zoals vervat in de Nota behandeling zienswijzen bestemmingsplan Het Rot in te stemmen met de behandeling van de zienswijzen; 2. in het ontwerpbestemmingsplan de wijzigingen aan te brengen zoals opgenomen in de Staat van wijzigingen bestemmingsplan Het Rot ; 3. Het bestemmingsplan Het Rot vast te stellen overeenkomstig tekeningnummer NL.IMRO.0164.BP en de daarbij behorende regels; 4. Geen exploitatieplan vast te stellen voor het bestemmingsplan Het Rot; 5. Gedeputeerde Staten van de provincie Overijssel en de Inspecteur VROM toestemming te vragen tot versnelde publicatie in het kader van artikel 3.8 lid 4 Wro. VERGADERING D.D AGENDAPUNT C3 REG.NR. 13G PORTH./SECTOR Bron Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan VMBO 1. in te stemmen met de behandeling van de zienswijzen, zoals opgenomen in de Nota zienswijzen Ontwerp bestemmingsplan VMBO, dat deel uitmaakt van dit besluit; 2. in het ontwerp bestemmingsplan VMBO de wijzigingen aan te brengen, zoals deze zijn opgenomen in de Staat van wijzigingen - Bestemmingsplan VMBO, dat deel uitmaakt van dit besluit; 3. het bestemmingsplan VMBO (met identificatienummer NL.IMRO.0164.BP , getekend op de ondergrond NL.IMRO.0164.BP0038.dgn) gewijzigd vast te stellen; 4. na gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan VMBO de VROM-inspecteur en Gedeputeerde Staten van de provincie Overijssel te verzoeken het besluit eerder dan zes weken na vaststelling bekend te mogen maken; 5. geen exploitatieplan vast te stellen voor het bestemmingsplan VMBO.

8 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 8 VERGADERING D.D AGENDAPUNT C4 REG.NR PORTH./SECTOR Bron Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Bedrijventerrein Twentekanaal 1. in te stemmen met de behandeling van de zienswijzen, zoals opgenomen in de Nota beantwoording zienswijzen Bestemmingsplan Bedrijventerrein Twentekanaal, dat deel uitmaakt van dit besluit; 2. in het ontwerp bestemmingsplan Bedrijventerrein Twentekanaal de wijzigingen aan te brengen, zoals deze zijn opgenomen in de Staat van wijzigingen bestemmingsplan Bedrijventerrein Twentekanaal, dat deel uitmaakt van dit besluit; 3. het bestemmingsplan Bedrijventerrein Twentekanaal (met identificatienummer NL.IMRO.0164.BP , getekend op de ondergrond NL.IMRO.0164.BP0009.dgn) gewijzigd vast te stellen; 4. na gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan Bedrijventerrein Twentekanaal de VROM-inspecteur en Gedeputeerde Staten van de provincie Overijssel te verzoeken het besluit eerder dan zes weken na vaststelling bekend te mogen maken; 5.geen exploitatieplan vast te stellen voor het bestemmingsplan Bedrijventerrein Twentekanaal. VERGADERING D.D AGENDAPUNT C5 REG.NR PORTH./SECTOR Bron Resterende middeleninzet ISV Instemmen met het uitwerkingsvoorstel bestedingsplan resterende middelen ISV voor: Prairies binnenstad ( ), Gevelfonds ( ), Wand Stationsplein ( ), Havenbedrijf ( ) en de bijbehorende begrotingswijziging vaststellen. Kennisnemen van het Overzicht 2012 Verdeling & Bestedingen ISV

9 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 9

10 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 10 VERGADERING D.D AGENDAPUNT D1 REG.NR PORTH./SECTOR Lievers Verklaring van geen bezwaar nevenvestiging speciaal onderwijs 1. Een verklaring af te geven van geen bezwaar aan Attendiz voor het door het Regionaal Expertisecentrum Oost Nederland (REC ON) ingediende spreidingsplan. 2. De verdere uitvoering van het besluit in handen te leggen van het College. VERGADERING D.D AGENDAPUNT D2 REG.NR PORTH./SECTOR Ten Heuw Toetreden tot Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking Sociale Zaken Borne en Hengelo Het college van burgemeester en wethouders toestemming te geven om per 3 juli 2013 toe te treden tot de gemeenschappelijke regeling Samenwerken sociale zaken Borne en Hengelo. VERGADERING D.D AGENDAPUNT D3 REG.NR PORTH./SECTOR Ten Heuw Verbeterplan in het kader van de Meerjarige Aanvullende Uitkering (MAU) Het college te mandateren om indien nodig het verbeterplan in het kader van de aanvraag Meerjarige aanvullende uitkering goed te keuren. VERGADERING D.D AGENDAPUNT D4 REG.NR PORTH./SECTOR Ten Heuw Wijziging winkeltijdenverordening Hengelo 2013 De gewijzigde Winkeltijdenverordening Hengelo 2013 vast te stellen. VERGADERING D.D AGENDAPUNT D5 REG.NR PORTH./SECTOR Lievers Toekomstperspectief Primato 1. Kennis te nemen van de rapportage van de taskforce, Toekomstperspectief openbare scholen Hengelo. 2. Akkoord te gaan met een extra garantstelling tot maximaal euro naast de eerdere gemeentelijke garantstelling van euro, waardoor de gemeente in totaal garant staat voor euro; 3. De Stichting Scholengroep Primato te adviseren over te gaan tot een Raad van Toezicht model, waarbij wordt opgemerkt dat de leden van het huidige stichtingsbestuur niet per definitie in de toekomstige Raad van Toezicht een rol krijgen. VERGADERING D.D AGENDAPUNT D6 REG.NR PORTH./SECTOR Lievers Plan van Scholen een plan van nieuwe scholen basisonderwijs vast te stellen ex artikel 74 van de Wet op het primair onderwijs voor de periode 2014 tot 2017; 2. in het plan op te nemen de door de Stichting voor Onderwijs op Islamitische Grondslag in Midden en Oost-Nederland (SIMON) verlangde Islamitische basisschool; 3. het verzoek van de Stichting Islamitisch Onderwijs Zaanstad (SIOZ) d.d. 31 januari 2013 tot opneming op het plan van scholen van een Islamitische basisschool in Hengelo af te wijzen. 4. de Minister van Onderwijs Cultuur en Wetenschappen (OC&W) en de aanvragers van het besluit op de hoogte stellen.

11 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 11 VERGADERING D.D AGENDAPUNT D7 REG.NR PORTH./SECTOR Lievers Huisvesting speciaal onderwijs Een totaal bedrag van ,- voor de verbouwing en verhuizing van het Mozaiek aan de Weusthagstraat en de Stiepel van de J. Perkstraat ter beschikking te stellen. VERGADERING D.D AGENDAPUNT D8 REG.NR. 12G PORTH./SECTOR Lievers Benoeming leden Raad van Toezicht, Begroting 2013 en Meerjarenbegroting OSG VERGADERING D.D AGENDAPUNT D9 REG.NR PORTH./SECTOR Lievers Ontslag algemeen directeur OSG 1. De raad besluit over te gaan tot ontslag van de heer A. van der Werf 2. De raad besluit, gelet op het feit dat door het college op grond van artikel 25 Gemeentewet, in samenhang met artikel 10, lid 2, sub e van de WOB ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer van betrokkene ter zake van de inhoud van dit besluit geheimhouding is opgelegd en gelet op het feit dat het voorstel en de daarbij behorende stukken inhoudelijk besproken zullen worden in een niet-openbare vergadering, om tijdens die niet-openbare vergadering geheimhouding op te leggen ten aanzien van de beraadslagingen, als bedoeld in artikel 25, lid 1, Gemeentewet, en de door het college op de stukken opgelegde geheimhouding als bedoeld in artikel 25, lid 2, Gemeentewet te bekrachtigen. 3. De raad besluit om de geheimhouding op de stukken en het in de besloten vergadering behandelde te laten bestaan tot het moment dat de gemeenteraad de geheimhouding opheft. VERGADERING D.D AGENDAPUNT E1 REG.NR PORTH./SECTOR College Kadernota kennis te nemen van het (financieel) meerjarenperspectief; 2. in te stemmen met de noodzaak en de wenselijkheid van het, gezien de dynamiek, regelmatig actualiseren van het financieel meerjarenperspectief; 3. in te stemmen met de maatregelen genoemd in het dekkingsplan ; 4. de financiële uitgangspunten voor de ramingen van bestaand beleid voor de begroting vast te stellen met uitzondering van het rentepercentage.

12 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 12

13 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 13

14 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 14

15 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 15

16 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 16

17 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 17

18 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 18 VERGADERING D.D AGENDAPUNT E2 REG.NR PORTH./SECTOR College Eerste Berap 2013 /7 e Begrotingswijziging 1. Akkoord te gaan met de beleidsrapportage zoals die op 20 juni 2013 is gepresenteerd aan de gezamenlijke raadscommissie (zie bijlage 1). 2. De begroting 2013 te wijzigen op basis van de sheet 'totaal budgettaire effecten' en in te stemmen met de 7 e wijziging van de beleidsbegroting 2013 (zie bijlage 2). 3. In te stemmen met de 1e Beleidsrapportage 2013 met een geprognosticeerd tekort van Het nadeel ( ) te betrekken bij het opstellen van de 2e beleidsrapportage VERGADERING D.D AGENDAPUNT F1 REG.NR PORTH./SECTOR Mulder 6e wijziging Beleidsbegroting 2013 Vast te stellen de 6e wijziging van de Beleidsbegroting VERGADERING D.D AGENDAPUNT F2 REG.NR. --- PORTH./SECTOR Motie gebruik outcome-criteria bij de transitie jeugdzorg Ingetrokken VERGADERING D.D AGENDAPUNT F3 REG.NR. --- PORTH./SECTOR Motie Transitie Jeugdzorg Ingetrokken

19 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 19 VERGADERING D.D AGENDAPUNT F4 REG.NR. --- PORTH./SECTOR Motie vreemd: inzetten van expertise Vrienden Van Het Badhuis Motie aanvaard

20 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 20 VERGADERING D.D AGENDAPUNT F5 REG.NR. --- PORTH./SECTOR Motie behoud FBK stadion en games Motie aanvaard. Aldus vastgesteld 2 en 3 juli 2013

De grondexploitatie behorend bij de ontwikkeling van de Kanaalzone in Hart van Zuid vast te stellen.

De grondexploitatie behorend bij de ontwikkeling van de Kanaalzone in Hart van Zuid vast te stellen. Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 VERGADERING D.D. 17-07-2012 AGENDAPUNT C1 Reg.nr. 12G200599 PORTH./SECTOR Mulder Grondexploitatie kanaalzone Hart van Zuid De grondexploitatie behorend bij

Nadere informatie

Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1

Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 VERGADERING D.D. 06-11-2012 AGENDAPUNT B1 REG.NR. 12G201480 PORTH./SECTOR Schelberg ONDERWERP: Beleidsplan Veiligheidsregio Twente 2013-2015 BESLUIT: het

Nadere informatie

Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1

Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 VERGADERING D.D. 25-01-2011 AGENDAPUNT B1 Reg.nr. 10G201949 PORTH./SECTOR Mu / PF Grondslagen herzieningen grondexploitaties 1-1-2011. a) ermee in te stemmen

Nadere informatie

Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1

Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 VERGADERING D.D. 21-02-2012 AGENDAPUNT B1 Reg.nr. 12G200040 PORTH./SECTOR Mulder Budgetoverheveling 2011-2012 1. In te stemmen met het voorstel budgetoverheveling

Nadere informatie

A. Voorzitter van de commissie sociaal, tevens lid van het presidium B. Lid van de Werkgeverscommissie Griffie.

A. Voorzitter van de commissie sociaal, tevens lid van het presidium B. Lid van de Werkgeverscommissie Griffie. Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 VERGADERING D.D. 21-09-2010 AGENDAPUNT A6 PORTH./SECTOR Ke/Griffie ONDERWERP: Benoeming voorzitter Cie sociaal, lid van het presidium Reg.Nr. 382557 en lid

Nadere informatie

Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1

Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 VERGADERING D.D. 08-10-2013 AGENDAPUNT C1 REG.NR. 1004687 PORTH./SECTOR Bron Definitief vaststellen welstandsnota 2013 1. de welstandnota definitief vast

Nadere informatie

Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1

Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 VERGADERING D.D. 26-02-2013 AGENDAPUNT B1 REG.NR. 12G201670 PORTH./SECTOR Lievers Wijziging CAR-UWO per 1 januari 2013 ten behoeve van het personeel van de

Nadere informatie

Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1

Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 VERGADERING D.D. 08-11-2011 AGENDAPUNT B1 Reg.nr. 10G201694 PORTH./SECTOR Mulder Financiering en kredietaanvraag plankosten 1 e fase Hart van Zuid 1. Een

Nadere informatie

Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1

Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 VERGADERING D.D. 10-11-2009 AGENDAPUNT B1 PORTH./SECTOR Ter Ellen ONDERWERP: Advies over de prioritering van projecten in het kader van het Europees Fonds

Nadere informatie

Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1

Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 VERGADERING D.D. 24-04-2012 AGENDAPUNT B1 Reg.nr. 12G200115 PORTH./SECTOR Mulder Nieuwbouw Twente Milieu 1. Een krediet beschikbaar te stellen van 4.200.000,-

Nadere informatie

De samenwerkingskoers van Hengelo, zoals weergegeven in het document Samenwerken: coalitions of the willing 2.0, vast te stellen.

De samenwerkingskoers van Hengelo, zoals weergegeven in het document Samenwerken: coalitions of the willing 2.0, vast te stellen. Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 VERGADERING D.D. 23-04-2013 AGENDAPUNT B1 REG.NR. 13G200404 PORTH./SECTOR Schelberg Samenwerkingskoers Hengelo: coalitions of the willing 2.0 De samenwerkingskoers

Nadere informatie

Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1

Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 AGENDAPUNT B1 REG.NR. 12G201844 PORTH./SECTOR Schelberg ONDERWERP: Trouwlocaties Hengelo Aan de raad wordt voorgesteld: de 'Criteria trouwlocaties gemeente

Nadere informatie

Combinatie van voorgaande redenen, te weten: Actie vanuit eerder besluit en externe wet- en regelgeving.

Combinatie van voorgaande redenen, te weten: Actie vanuit eerder besluit en externe wet- en regelgeving. SAMENVATTING RAADSVOORSTEL CASENUMMER BEHANDELEND AMBTENAAR SECTOR PORT. HOUDER 10G201887 394266 / 394266 ONDERWERP A.C.J. Mahler BP Br Vaststelling best.plan Deurningerstr.-Schaepmanstr. AGENDANUMMER

Nadere informatie

Combinatie van voorgaande redenen, te weten actie vanuit eerder besluit en externe wet- en regelgeving.

Combinatie van voorgaande redenen, te weten actie vanuit eerder besluit en externe wet- en regelgeving. SAMENVATTING RAADSVOORSTEL CASENUMMER BEHANDELEND AMBTENAAR SECTOR PORT. HOUDER 11G200528 418777 / 418777 ONDERWERP P. Neuteboom BP Br Vaststellen Bestemmingsplan en Beeldkwaliteitplan Expo Business parc

Nadere informatie

Openbare besluiten Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Hengelo dinsdag 05 juni 2013

Openbare besluiten Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Hengelo dinsdag 05 juni 2013 Openbare besluiten Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Hengelo dinsdag 05 juni 2013 Aanwezig: Schelberg (burgemeester), Bron, Ten Heuw, Mulder, Lievers, Oude Alink (wethouders), Licht (gemeentesecretaris),

Nadere informatie

Jf.vv! RAADSBESLUIT 804. 1019084 Mahler, Antoine RU-REO Marcel Efferink

Jf.vv! RAADSBESLUIT 804. 1019084 Mahler, Antoine RU-REO Marcel Efferink RAADSBESLUIT 804 ZAAKNUMMER BEHANDELEND AMBTENAAR SECTOR PORT. HOUDER 1019084 Mahler, Antoine RU-REO Marcel Efferink ONDERWERP Vaststellen bestemmingsplan Bedrijventerrein Twentekanaal, parkeerstrook Goudstraat

Nadere informatie

Over te gaan tot vervanging van de huidige reserve-tankautospuit en hiervoor een krediet van beschikbaar te stellen.

Over te gaan tot vervanging van de huidige reserve-tankautospuit en hiervoor een krediet van beschikbaar te stellen. Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 VERGADERING D.D. 30-06-2009 AGENDAPUNT B1 PORTH./SECTOR Ke ONDERWERP: Kredietaanvraag tankautospuit Reg.Nr. 275472 Over te gaan tot vervanging van de huidige

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T - P L U S

B E S L U I T E N L I J S T - P L U S B E S L U I T E N L I J S T - P L U S Van de openbare van de raad der gemeente Hengelo (O), gehouden op woensdag te 19.30 uur Voorzitter: de burgemeester, S.W.J.G. Schelberg Griffier: G.J. Eeftink Aanwezig

Nadere informatie

9*-`" **"' * Raadsvoorstel Status: Besluitvormend Agendapunt: 8 Onderwerp: Bestemmingsplan Buitengebied Gemeente Dalfsen Datum: 14 mei 2013

9*-` **' * Raadsvoorstel Status: Besluitvormend Agendapunt: 8 Onderwerp: Bestemmingsplan Buitengebied Gemeente Dalfsen Datum: 14 mei 2013 9*-`" **"' * Raadsvoorstel Status: Besluitvormend Agendapunt: 8 Onderwerp: Bestemmingsplan Buitengebied Gemeente Dalfsen Datum: 14 mei 2013 Portefeuillehouder: dhr. N.L. Agricola Decosnummer: 73 lnformant:

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T - P L U S

B E S L U I T E N L I J S T - P L U S B E S L U I T E N L I J S T - P L U S Van de openbare van de raad der gemeente Hengelo (O), gehouden op woensdag te 19.30 uur Voorzitter: de burgemeester, S.W.J.G. Schelberg Griffier: mevrouw A.M.G. Haarhuis-Oude

Nadere informatie

SAMENVATTING RAADSVOORSTEL 11G / A.C.J. Mahler BP Br. Vaststellen bestemmingsplan busdoorsteek Pasteurstraat.

SAMENVATTING RAADSVOORSTEL 11G / A.C.J. Mahler BP Br. Vaststellen bestemmingsplan busdoorsteek Pasteurstraat. SAMENVATTING RAADSVOORSTEL CASENUMMER BEHANDELEND AMBTENAAR SECTOR PORT. HOUDER 11G200590 422686 / 422686 ONDERWERP A.C.J. Mahler BP Br Vaststellen bestemmingsplan busdoorsteek Pasteurstraat. AGENDANUMMER

Nadere informatie

Debby Bouwhuis BP Br

Debby Bouwhuis BP Br SAMENVATTING RAADSVOORSTEL CASENUMMER BEHANDELEND AMBTENAAR SECTOR PORT. HOUDER 10G201307 394854 / 394854 ONDERWERP Debby Bouwhuis BP Br Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Boeldershoek 2009 AGENDANUMMER

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave 2. ADV/G/16/01510 Z/G/15/25151 Secretaris Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 16 februari 2016. De besluitenlijst van de laatst gehouden B&W-vergadering wordt in de eerstvolgende vergadering

Nadere informatie

Besluitenlijst. College b en w

Besluitenlijst. College b en w Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 47 20 november 2018 Datum 20 november 2018 Aanvang Aanwezig Afwezig 09:30 uur C. van der Kamp burgemeester D.J. Knol wethouder J.L. van

Nadere informatie

Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1

Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 VERGADERING D.D. 19-07-2011 AGENDAPUNT B1 Reg.nr. 429015 PORTH./SECTOR Griffie Eindafrekening fractieondersteuning 2010 1. In te stemmen met afrekening fractieondersteuning

Nadere informatie

gemeente?all Zoetermeer I I Instemming en publicatie ontwerpbestemmingsplan Wattstraat Zaaknummer Documentnummer DOC

gemeente?all Zoetermeer I I Instemming en publicatie ontwerpbestemmingsplan Wattstraat Zaaknummer Documentnummer DOC gemeente?all Zoetermeer I I B&W-voorstel Onderwerp Instemming en publicatie ontwerpbestemmingsplan Wattstraat 64-68 Zaaknummer -2016-000644 Documentnummer DOC-2016-004837 AKKOORD Versie Auteur Gemeentesecretaris

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 20.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 20.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 20.O (14-05-2019) Besluitenlijst College Burgemeester en Wethouders Datum 14-05-2019 Tijd 9:15-12:00 Locatie Kamer Burgemeester

Nadere informatie

C. Ortelee 3754

C. Ortelee 3754 Agendapunt commissie: 3.1 steller telefoonnummer email C. Ortelee 3754 Cees.Ortelee@valkenswaard.nl agendapunt kenmerk datum raadsvergadering 707360/818557 portefeuillehouder C. Marchal onderwerp Bestemmingsplan

Nadere informatie

Raadsvergadering 12 februari 2015

Raadsvergadering 12 februari 2015 College Wilms) (portefeuillehouder Raadsvergadering 12 februari 2015 Agendapunt: 0 nee Voorstel tot het nemen van een voorbereidingsbesluit voor het gebied "Linnerpark". Van: Samenvatting: Voorstel: Bijlagen:

Nadere informatie

Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Gemeente Utrechtse Heuvelrug Agenda Raadscommissie Ruimte Hierbij nodig ik u namens de commissievoorzitter, de heer H. (Henk) Veldhuizen, uit tot het bijwonen van de openbare vergadering van de raadscommissie Ruimte van de gemeente

Nadere informatie

Vaststellen bestemmingsplan 'Rijnhal-Decathlon' Aan de gemeenteraad. Arnhem, 5 augustus 2014

Vaststellen bestemmingsplan 'Rijnhal-Decathlon' Aan de gemeenteraad. Arnhem, 5 augustus 2014 Raadsvoorstel Voor de gemeenteraadsvergadering d.d. 29 september 2014 Documentnummer : 2014.0.072.353 Zaaknummer: 2014-03-00149 Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan 'Rijnhal-Decathlon' Aan de gemeenteraad.

Nadere informatie

V E R S L A G. Van de openbare vergadering van de raad der gemeente Hengelo (O), gehouden op dinsdag 2 juli 2013 te uur

V E R S L A G. Van de openbare vergadering van de raad der gemeente Hengelo (O), gehouden op dinsdag 2 juli 2013 te uur V E R S L A G Van de openbare vergadering van de raad der gemeente Hengelo (O), gehouden op dinsdag 2 juli 2013 te 19.30 uur -- AGENDA: (aangepast) A Algemeen 1 Opening 2 Vaststellen agenda 3 Vragenhalfuur

Nadere informatie

BESLUITENLIJST-VERGADERINGEN VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 MEI 2017

BESLUITENLIJST-VERGADERINGEN VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 MEI 2017 BESLUITENLIJST-VERGADERINGEN VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 MEI 2017 1. Vaststelling bestemmingsplan Selwerderhof e.o. 6350803 I. de overwegingen en motiveringen overeenkomstig dit voorstel over

Nadere informatie

Van 14 januari 2014 Openbaar

Van 14 januari 2014 Openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 7 januari 2014. Advies Akkoord. BW-006671 2 Onderwerp Bestuursopdracht Samenwerken en Uitbesteden, deelopdracht: Belastingen BV Advies 1. Kennisnemen van

Nadere informatie

Financiële gevolgen van ruiling van gronden in het Gezondheidspark tegen een perceel bouwgrond aan de Theresiastraat

Financiële gevolgen van ruiling van gronden in het Gezondheidspark tegen een perceel bouwgrond aan de Theresiastraat Besluitenlijst gemeenteraad Hengelo Ov. Pag. 1 VERGADERING D.D. 31-05-2011 AGENDAPUNT B1 Reg.nr. 11G200557 PORTH./SECTOR Kerckhaert / PSZ Burgerjaarverslag 2010 Kennis te nemen van het burgerjaarverslag

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 13/10/2015 week 42 (1). 1. Domein Samenleving Vaststellen regeling briefadres Burgemeester Van Schaik 15.00339

Nadere informatie

C. Evers 3678

C. Evers 3678 Agendapunt commissie: 3.2 steller telefoonnummer email C. Evers 3678 cev@valkenswaard.nl agendapunt kenmerk datum raadsvergadering portefeuillehouder M. Wijnen 4405/8116 onderwerp Bestemmingsplan Carolusdreef

Nadere informatie

wijziging Gemeenschappelijke regeling Groenalliantie Midden-Holland en omstreken

wijziging Gemeenschappelijke regeling Groenalliantie Midden-Holland en omstreken Wijzigingsbesluit 2 e wijziging Gemeenschappelijke regeling Groenalliantie Midden-Holland en omstreken Provinciale Staten en Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, de raden, respectievelijk de colleges

Nadere informatie

VERORDENING BESTUURSCOMMISSIE REGIO TWENTE-NETWERKSTAD. Vastgesteld door de regioraad op 21 maart 2007

VERORDENING BESTUURSCOMMISSIE REGIO TWENTE-NETWERKSTAD. Vastgesteld door de regioraad op 21 maart 2007 VERORDENING BESTUURSCOMMISSIE REGIO TWENTE-NETWERKSTAD Vastgesteld door de regioraad op 21 maart 2007 Artikel 1 Definities In deze verordening wordt verstaan onder: a. regioraad: het algemeen bestuur van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) Datum besluit College: dinsdag 28 juni 2005. Nr. Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering van

Nadere informatie

Verordening op het Auditcomité

Verordening op het Auditcomité Verordening op het Auditcomité Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie Gemeente Gennep Officiële naam regeling Verordening op het Auditcomité Citeertitel Verordening auditcomité

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 28 februari 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 28 februari 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 28 februari 2017 Aanwezig: ir. A.P. Heidema, burgemeester M.A. Kossen, gemeentesecretaris R. Hartogh Heys, L. Grijsen, J.J.

Nadere informatie

A. Te bespreken stukken ter doorgeleiding naar de gemeenteraad

A. Te bespreken stukken ter doorgeleiding naar de gemeenteraad Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 20 16 mei 2017 Datum 16 mei 2017 Aanvang Aanwezig Afwezig 09:30 uur C. van der Kamp burgemeester M. Kromwijk - wethouder D.J. Knol wethouder

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 26 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. D. van der Sleen Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA)

Nadere informatie

ADVIES. 9 februari december 2016, 20 december Onderwerp Regionale samenwerking De Kop Werkt!

ADVIES. 9 februari december 2016, 20 december Onderwerp Regionale samenwerking De Kop Werkt! ADVIES Nummer Portefeuillehouder(s): Leden Stuurgroep De Kop Werkt! Den Helder: wethouders E. Krijns en B. Haitsma Hollands Kroon: wethouders Th. Meskers en Th. Groot Schagen: wethouder J. Beemsterboer

Nadere informatie

Openbare besluiten Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Hengelo dinsdag 30 januari 2018

Openbare besluiten Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Hengelo dinsdag 30 januari 2018 Openbare besluiten Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Hengelo dinsdag 30 januari 2018 Aanwezig: Schelberg (burgemeester), Ten Heuw, Elferink,, Bron (wethouders), Eshuis (gemeentesecretaris), Lange

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T. Van de openbare vergadering van de raad der gemeente Hengelo (O), gehouden op donderdag 6 maart 2018 te 19.

B E S L U I T E N L I J S T. Van de openbare vergadering van de raad der gemeente Hengelo (O), gehouden op donderdag 6 maart 2018 te 19. B E S L U I T E N L I J S T Van de openbare van de raad der gemeente Hengelo (O), gehouden op donderdag te 19.30 uur Voorzitter: de burgemeester, S.W.J.G. Schelberg Griffier: C.H. Hartendorp Aanwezig zijn

Nadere informatie

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Notulen van burgemeester en wethouders Vergadering van 14-02-2017, 09:00 uur 63381 Wethouder Ligtelijn Bruins Resultaten cliëntervaringsonderzoek Sociaal Domein Op waarde(n)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op dinsdag 31 mei 2016 om 9.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

Hamerstukken openbaar

Hamerstukken openbaar ADVIEZEN AAN B & W Vergadering van burgemeester en wethouders 10 januari 2017, week 2 Aanwezig drs. M.M. van t Veld, burgemeester, P.A. Bot, J.N. Brandes en H.J.W. Raat, wethouders, drs. H.H. Winthorst,

Nadere informatie

Raadsvoorstel nr Portefeuillehouder wethouder drs. G. van der Hoeven

Raadsvoorstel nr Portefeuillehouder wethouder drs. G. van der Hoeven RAADSVOORSTEL Raadsvoorstel nr Portefeuillehouder wethouder drs. G. van der Hoeven Datum B&W-besluit 23 mei 2017 Voor de vergadering van raad d.d. 29 juni 2017 Behandelen in de raadscommissie Ruimte en

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 8) Datum: 6 maart 2018

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 8) Datum: 6 maart 2018 Aanwezig: de heren T.J. van der Zwan, S. Siebenga, J.C.F. Broekhuizen, J.R. Zoetendal, mevrouw J. van der Laan en dhr. J. van Leeuwestijn (secretaris). Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst

Nadere informatie

gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering van 18 februari 2014, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur tot 23:30 uur

gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering van 18 februari 2014, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur tot 23:30 uur A gemeente Eindhoven Griffie gemeenteraad Commissiesecretariaat Besluitenlijst Gemeenteraad Betreft openbare vergadering van 18 februari 2014, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur tot 23:30 uur Definitieve

Nadere informatie

Gemeente Delft. 19 april 2011 ««.JUU Pieter Guldemond Friso Vossen 2112 vaststelling bestemmingsplan ^ GR I

Gemeente Delft. 19 april 2011 ««.JUU Pieter Guldemond Friso Vossen 2112 vaststelling bestemmingsplan ^ GR I Raadsvoorstel Gemeente Delft Aan de gemeenteraad Gescand archief Van Datum Pfh. Steller tel.nr. e-mail Doelstelling Registratie nr. Stuk college van B&W 9 O i i onw 19 april 2011 ««.JUU Pieter Guldemond

Nadere informatie

Aan de Gemeenteraad. Raadsvoorstel nr Vaststelling bestemmingsplan 'Meppel - Buitengebied, herziening Schiphorsterweg en Kosterweg'

Aan de Gemeenteraad. Raadsvoorstel nr Vaststelling bestemmingsplan 'Meppel - Buitengebied, herziening Schiphorsterweg en Kosterweg' meppel.nl Agendapunt: IX/12. Meppel, 10 mei 2016 Aan de Gemeenteraad. Raadsvoorstel nr. 974776 Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan 'Meppel - Buitengebied, herziening Voorgesteld besluit: 1. In te stemmen

Nadere informatie

Gemeente Delft. Raadsvoorstel

Gemeente Delft. Raadsvoorstel Raadsvoorstel Gemeente Delft Aan de gemeenteraad c^cand archfef Van : college van B&W Datum : 19 april 2011 "' ^«1 2Ü1J Pfh. : Pieter Guldemond Steller : Friso Vossen tel.nr. : 2112 e-mail : fvossen@delft.nl

Nadere informatie

VERORDENING BESTUURSCOMMISSIE OPENBAAR BASISONDERWIJS WEERT

VERORDENING BESTUURSCOMMISSIE OPENBAAR BASISONDERWIJS WEERT VERORDENING BESTUURSCOMMISSIE OPENBAAR BASISONDERWIJS WEERT De raad der gemeente Weert; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van Weert van 10 februari 2004; overwegende,

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 13 mei 2014 Openbaar Burgemeester Secretaris Mr. drs. A.J. Borgdorff Mr.

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 7 november 2017 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (OPEN) Dhr. G. Boonzaaijer (SGP) Burgemeester

Nadere informatie

Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg XE Steenwijk Steenwijk, Nummer voorstel: 2015/62

Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg XE Steenwijk Steenwijk, Nummer voorstel: 2015/62 1 Voorstel aan de raad Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg 1 8331 XE Steenwijk Steenwijk, Nummer voorstel: 2015/62 Voor raadsvergadering d.d.: 29-09-2015 Agendapunt: Onderwerp: Vaststelling

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W-VERGADERING d.d. dinsdag 14 november 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W-VERGADERING d.d. dinsdag 14 november 2017 PRESENTIELIJST B&W-VERGADERING d.d. dinsdag 14 november 2017 burgemeester F.C. Dales gemeentesecretaris K.M. Radstake wethouder A.V. Baerveldt wethouder A. Verkaik wethouder R. Vennik wethouder R. te Beest

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 25 AUGUSTUS 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 25 AUGUSTUS 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 15.107570 No. 35 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER

Nadere informatie

Portefeuillehouder : W.C. Luijendijk Datum collegebesluit : 24 mei 2011 Corr. nr.:

Portefeuillehouder : W.C. Luijendijk Datum collegebesluit : 24 mei 2011 Corr. nr.: Preadvies Portefeuillehouder : W.C. Luijendijk Datum collegebesluit : 24 mei 2011 Corr. nr.: 2011.06434 Onderwerp : Voorstel tot instemming met de begroting 2012 van de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 9 februari 2016 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A.

Nadere informatie

De gemeenschappelijke regeling Natuur- en recreatieschap Zuidwestelijke Delta wordt als volgt gewijzigd:

De gemeenschappelijke regeling Natuur- en recreatieschap Zuidwestelijke Delta wordt als volgt gewijzigd: Wijzigingsbesluit 2 e wijziging Gemeenschappelijke regeling Natuur- en recreatieschap Zuidwestelijke Delta Provinciale Staten en gedeputeerde staten van de provincies Zuid-Holland en Zeeland, de raden,

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 31 oktober tot en met vrijdag 4 november 2011

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 31 oktober tot en met vrijdag 4 november 2011 Lijst nr. 44 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 31 oktober tot en met vrijdag 4 november 2011 PUBLIEKSDIENST Voorlopig getuigenverhoor verzocht door F. Heinsius Voorstel Publieksdienst:

Nadere informatie

AGENDAPUNT voor burgemeester en wethouders

AGENDAPUNT voor burgemeester en wethouders AGENDAPUNT voor burgemeester en wethouders Nummer: Datum vergadering: 08-11-2011 Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan Fietspad Eesveenseweg Conceptbesluit: De gemeenteraad voor te stellen: 1. op de ingediende

Nadere informatie

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 22 maart 2011

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 22 maart 2011 Openbaar Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 22 maart 2011 Aanwezig: W. Meulman, burgemeester D.T. Prinsse, J. Janssen, R.C.J. de Vent, wethouders A. van der Wilt, loco-secretaris.

Nadere informatie

Besluitenlijst RAADSVERGADERING

Besluitenlijst RAADSVERGADERING Besluitenlijst RAADSVERGADERING Besluitenlijst openbare vergadering van de raad van de gemeente Brummen op donderdag 26 maart 2015 om 20.40 uur in het gemeentehuis van Brummen AGENDA BESLUIT 1. Opening

Nadere informatie

Doetinchem, 15 juni 2018

Doetinchem, 15 juni 2018 Aan de raad AGENDAPUNT NR. 2 ALDUS VASTGESTELD 28 JUNI 2018 Bestemmingsplan 'Parapluherziening Uitsluiten woningbouw bestemmingen Centrum en Gemengd - 2018' Te besluiten om: 1. De Nota van zienswijzen

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Enschede van 25 september 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Enschede van 25 september 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Enschede van 25 september 2018 Aanwezig: G.O. van Veldhuizen, burgemeester J.W. Kradolfer, gemeentesecretaris E.A. Smit (H),

Nadere informatie

R A A D S V O O R S T E L E N O N T W E R P B E S L U I T

R A A D S V O O R S T E L E N O N T W E R P B E S L U I T R A A D S V O O R S T E L E N O N T W E R P B E S L U I T Datum: Portefeuillehouder: 19 september 2017 Krieger Domein / Team: Ruimtelijk/ projectmanagement Behandeld door: P. Hania NIET OPENBAAR Onderwerp:

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 13 maart 2018 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (OPEN) Dhr. G. Boonzaaijer (SGP) Burgemeester

Nadere informatie

~ Gemeente Delft. Gewijzigd raadsvoorstel. Aan de gemeenteraad

~ Gemeente Delft. Gewijzigd raadsvoorstel. Aan de gemeenteraad ~ Gemeente Delft Gewijzigd raadsvoorstel Aan de gemeenteraad Van Datum Pfh. Steller tel.nr. e-mail Programma Registratie nr. BBV nr. Onderwerp : college van B&W : 20-02-2018 : F. Förster : M.M.H.M. Tiekstra-Braun

Nadere informatie

Onderwerp Aanvraag om bouwvergunning voor het oprichten (vervangende nieuwbouw) van twee mestsilo's op het perceel Peesterweg 8 te Zuidvelde.

Onderwerp Aanvraag om bouwvergunning voor het oprichten (vervangende nieuwbouw) van twee mestsilo's op het perceel Peesterweg 8 te Zuidvelde. Aan de gemeenteraad Agendapunt Documentnr.: RV10.0167 Roden, 11 mei 2010 Onderwerp Aanvraag om bouwvergunning voor het oprichten (vervangende nieuwbouw) van twee mestsilo's op het perceel Peesterweg 8

Nadere informatie

Gemeente Delft. : Geactualiseerde investerings- en exploitatiebegroting HNK, geactualiseerde strategienota en procedure van wensen en bedenkingen

Gemeente Delft. : Geactualiseerde investerings- en exploitatiebegroting HNK, geactualiseerde strategienota en procedure van wensen en bedenkingen Gewijzigd Raadsvoorstel Aan de gemeenteraad Van : College van B&W Datum : lojuni 2011 Pfh. : Milène Junius Steller : Simone Groeneweg tel.nr. ; 7842 e-mail ; sgroeneweg@delft.nl Doelstelling Registratienr.

Nadere informatie

ADVIESNOTA GEMEENTE SOEST

ADVIESNOTA GEMEENTE SOEST ADVIESNOTA GEMEENTE SOEST Steller advies: Zaaknummer Afdeling: Datum: O. de Man 1891268 Ruimte 27-10-2017 Onderwerp: Ontwerpbestemmingsplan Soesterengweg 6 zenden aan de raad ter vaststelling. Voorstel

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Enschede van 7 juni 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Enschede van 7 juni 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Enschede van 7 juni 2016 Aanwezig: Afwezig: G.O. van Veldhuizen, burgemeester E.A. Smit, loco-gemeentesecretaris E. Eerenberg

Nadere informatie

Agendapunt: )1. portefeuillehouder. ,dat m akkoord. lq:5-:10,6 datum akkoord

Agendapunt: )1. portefeuillehouder. ,dat m akkoord. lq:5-:10,6 datum akkoord 1 Gemeente Zandvoort -7" Verordening Nadere regels Beleidsnota Overig Vergadering B. en W. 2 4 MEI 2016 Agendapunt: )1 Na besluit (B&W/Raad): Uitgaande brief verzenden Stukken retour Digitale publicatie

Nadere informatie

Gewijzigde vaststelling '4e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Plattelandswoningen'.

Gewijzigde vaststelling '4e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Plattelandswoningen'. Raadsvoorstel Status: Besluitvormend Agendapunt: 12 Onderwerp: Gewijzigde vaststelling '4e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Plattelandswoningen'. Datum: 22 juli 2014 Portefeuillehouder:

Nadere informatie

GEMEENTE BREDA * B E S L U I T E N L I J S T * voor de vergadering van het. college van burgemeester en wethouders. op

GEMEENTE BREDA * B E S L U I T E N L I J S T * voor de vergadering van het. college van burgemeester en wethouders. op GEMEENTE BREDA * B E S L U I T E N L I J S T * voor de vergadering van het college van burgemeester en wethouders op 21-06-2011 Aanwezig: Burgemeester Van der Velden Wethouder Arbouw Wethouder Meeuwis

Nadere informatie

Voorstel raad en raadsbesluit

Voorstel raad en raadsbesluit Voorstel raad en raadsbesluit Gemeente Landgraaf Programma Documentnummer: B.19.0701 *B.19.0701* Landgraaf, 8 april 2019 ONDERWERP: Begroting 2020 Veiligheidsregio Zuid-Limburg PROGRAMMA 2. Veiligheid

Nadere informatie

Begrotingswijziging. Portefeuillehouder

Begrotingswijziging. Portefeuillehouder Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan "Woongebieden Rijsbergen" Algemene gegevens Programma/ Paragraaf 3. Ontwikkeling openbare ruimte Product Ruimtelijke ontwikkeling Begrotingswijziging Portefeuillehouder

Nadere informatie

PROGRAMMABUREAU DVC. CC 3/1 Vragen ex RvO van raadslid dhr. Govers inzake inkoopbesparing.

PROGRAMMABUREAU DVC. CC 3/1 Vragen ex RvO van raadslid dhr. Govers inzake inkoopbesparing. (OPENBARE BESLUITENLIJST) Vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Stein, gehouden op dinsdag 07 februari 2012, te 09.00 uur, betrekking hebbende op onderstaande agendapunten.

Nadere informatie

Onderwerp Afgeven van een (ontwerp)verklaring van geen bedenkingen voor de nieuwbouw van Burgumerheide Nieuw Toutenburg.

Onderwerp Afgeven van een (ontwerp)verklaring van geen bedenkingen voor de nieuwbouw van Burgumerheide Nieuw Toutenburg. Raadsvoorstel Vergadering : 10 april 2014 Agendapunt : 6 Status : Besluitvormend Programma : (10) Ruimtelijke Ordening Portefeuillehouder : G.H. Schippers Behandelend ambt. : Johan Kok E-mail : jkok@t-diel.nl

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 mei 2005. nummer 22

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 mei 2005. nummer 22 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 24 mei 2005 nummer 22 A.D. van den Bergh, Burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, J.M. Dekker, H.H.

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 19 december 2017 Aanwezig: burgemeester Adema (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Rentenaar, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 24/05/2016

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 24/05/2016 Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 24/05/2016 AANWEZIG: C.C. Leppink- T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr. W.A.R. Visser, voorzitter,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 18-4-2017 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 17 juli Secretaris Uitnodigingen:

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 17 juli Secretaris Uitnodigingen: Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Dinsdag 25 juli 2017 om 9.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen Aanwezig: Nr. Burgerparticipatie 0 = Algemeen/BMO

Nadere informatie

gemeente eijsdervmargraten

gemeente eijsdervmargraten gemeente eijsdervmargraten Aan de gemeenteraad Raadsvoorstel Nummer: 11IN002555 1. Vermelding onderwerp en beslispunten Voorstel tot vaststelling 'Partiële herziening bestemmingsplan Kern Cadier en Keer

Nadere informatie

Raadsvoorstel agendapunt

Raadsvoorstel agendapunt Raadsvoorstel agendapunt Aan de raad van de gemeente IJsselstein Raadsstuknummer : 2013/05778 Datum : 16 april 2013 Programma : Onderwijs Blad : 1 van 6 Cluster : Samenleving Portefeuillehouder : mw. M.

Nadere informatie

akkoord bespreken afwijzen ^Conform ū Aangepast akkoord

akkoord bespreken afwijzen ^Conform ū Aangepast akkoord B en W voorstel Onderwerp I4int00856 Jaarstukken, begroting en grondexploitatie XL Businesspark (RBT) Samenvatting voorstel 1. Geen bezwaar te maken tegen het vaststellen van de jaarstukken, de grondexploitatie

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 30-10-2012 Registratienummer: 2012/16197 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff (voorzitter) Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf Weth. W. van Hees Weth..C.M.

Nadere informatie

Op onderstaande luchtfoto is de locatie aangeduid met een rode omcirkeling.

Op onderstaande luchtfoto is de locatie aangeduid met een rode omcirkeling. Raadsvoorstel no. R2015.0011 Agendapunt no. 13 Onderwerp Verklaring van geen bedenkingen Stierop 3 Uitgeest, 14 april 2015 Aan de gemeenteraad Aanleiding Op 2 juli 2014 is er een aanvraag omgevingsvergunning

Nadere informatie

Voorstel aan de gemeenteraad

Voorstel aan de gemeenteraad Voorstel aan de gemeenteraad Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan Eerste herziening bestemmingsplan Drechterland Zuid RTG: 12-10-2015 Raadsvoorstel: 22-9-2015, nr. 2015-53 Portefeuillehouder: Programma:

Nadere informatie

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van publicatie

Nadere informatie

gemeente Eindhoven Doelstelling Door de bestemmingsplanherziening wordt de legale en bestaande situatie planologisch juist opgenomen.

gemeente Eindhoven Doelstelling Door de bestemmingsplanherziening wordt de legale en bestaande situatie planologisch juist opgenomen. gemeente Eindhoven Openbare Ruimte, Verkeer & Milieu Raadsnummer 10R4104 Inboeknummer 10bst02151 Beslisdatum B&W 9 november 2010 Dossiernummer 045.252 Raadsvoorsteltot het gewijzigd vaststellen van het

Nadere informatie

: M.P.C. Gadella - Van Gils

: M.P.C. Gadella - Van Gils RAADSVOORSTEL ter besluitvorming in de raad Datum Forum vergadering : 15 februari 2016 Zaaknummer : 235763 Datum Raadsvergadering : 29 februari 2016 Portefeuillehouder Verantwoordelijk MT-lid Evaluatiedatum:

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 27 maart 2012, nr Openbaar

BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 27 maart 2012, nr Openbaar BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 27 maart 2012, nr. 013 Openbaar Leden Burg. : N.E. Joosten Secr. : E.V. Schmitz Weth. I: F.L.J. Bruning Weth. II: J.A.C.M. Elbers Weth.

Nadere informatie