VZW Airsoft Oostende Huishoudelijk Reglement

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VZW Airsoft Oostende Huishoudelijk Reglement"

Transcriptie

1 VZW Airsoft Oostende Huishoudelijk Reglement 1 LAST SAVED ON: 3/5/2013 7:40:00 BY: DAVY KYNDT V1: Eerste Versie van Huishoudelijk Reglement. V2: Aanpassing Reglement Aanpassing naar nieuwe stijl. Aanpassingen in grammatica. Aanpassing Bijdrage voor kandidaat leden. Aanpassing geschil tussen statuten en Huishoudelijk Reglement. (beoordelingen door RvB i.p.v. 2/3 vaste leden) Toevoegen clausule uitstapregeling Toevoegen clausule Vrijwilligers & steunende leden. Toevoeging rijksregisternummer op invulformulier. V3: Aanpassing Reglement Aanpassingen in grammatica. Toevoeging logboek. Aanpassing naar verlaten AAB. Toevoeging clausule geïnteresseerden. Aanpassing invulformulier naar keuze kandidaat lid of vrijwilliger. Aanpassing verzekering/lidmaatschap AAB voor kandidaat leden. Aanpassing bijdrage kandidaat leden. V4: Aanpassing Reglement Aanpassen verzekeringen + Lidgeld Aanpassing Toelatingsvoorwaarden V5: Aanpassing Reglement Bijvoegen lidmaatschap SaZ Aanpassing Toelatingsvoorwaarden V6: Aanpassing Reglement Verwijderen lidmaatschap SaZ Aanpassen speling en grammatica

2 Inleiding: VZW Airsoft Oostende heeft tot doel Airsoft in al zijn facetten te beoefenen en de bekendheid en verdere uitbouw van deze sport te promoten. 2 VZW Airsoft Oostende staat voor veiligheid, eerlijkheid tijdens het spel, het beoefenen van Airsoft in groepsverband, groepsgeest, kameraadschap en vooral veel Airsoft plezier. VZW Airsoft Oostende wenst zich niet te affiliëren met politieke, religieuze, racistische en/of andere levensbeschouwelijke ideologieën, noch zich te profileren als een par militaristische organisatie. Aanbod: VZW Airsoft Oostende biedt volgende zaken aan zijn leden aan: Eigen website die regelmatig wordt geüpdatet met nieuws met betrekking tot de airsoftwereld, ABL materiaal, teamevenementen, Eigen forum alwaar je terecht kan met allerlei vragen betreffende je replica, ABL materiaal, Tevens is het forum het communicatie middel om met de clubleden regelmatig in contact te blijven. De nodige expertise in het aanschaffen van Airsoft replica s, ABL materiaal, Eigen club chronometer om de mondingsnelheid (fps) te meten van uw replica. Regelmatige verenigingsevenementen zoals uitstappen, bezoeken, VZW Airsoft Oostende patch (blijft eigendom van de VZW) Mogelijkheid om regelmatig exclusief materiaal aan te kopen Regelmatige deelname aan Airsoft evenementen in groepsverband Lidmaatschap VZW Schietstand aan Zee (inbegrepen in jaarlijkse bijdrage) Terreinen en gebouwen: Momenteel heeft VZW Airsoft Oostende geen terreinen en gebouwen in eigen bezit.

3 Bijdrage: De jaarlijkse bijdrage voor alle leden is vastgelegd op 55 per jaar (35 AO + 20 lidmaatschap AAB), hetzij men over een eigen verzekering bezit, bedraagt het lidgeld 35 per jaar en dient betaald te worden tijdens de laatste maand van het voorafgaande kalenderjaar. 3 De bijdrage wordt onder andere aangewend voor de werking van de VZW, onderhoud website/forum, aankoop nieuw club materiaal, Geïnteresseerden kunnen tot tweemaal een bezoek komen brengen aan VZW Airsoft Oostende, nadien wordt geacht een keuze te maken over het al dan niet inschrijven als kandidaat lid. Personen die vóór 01 juli toetreden, betalen de volledige bijdrage (55 met verzekering/35 zonder verzekering). Personen die na 01 juli toetreden, betalen de helft van de bijdrage waarvan het lidmaatschap AAB of eigen verzekering in vermindering is gebracht plus het lidmaatschap AAB of bijdrage verzekering Airsoft Oostende. Met verzekering: = 35 : 2 = = 36.5 Zonder verzekering: 35 / 2 = 16.5 Toelatingsvoorwaarden: 1. Alle leden dienen akkoord te zijn met het inwendig reglement. 2. Om lid te worden van VZW Airsoft Oostende dient men de minimum leeftijd van 18 jaar bereikt te hebben. 3. Alle leden van VZW Airsoft Oostende beoefenen Airsoft op een veilige, eerlijke en volwassen manier. 4. Alle leden van VZW Airsoft Oostende worden verzocht het reglement van het Airsoft evenement waarop men aanwezig is te respecteren. 5. Elk lid dient bereid te zijn om in teamverband Airsoft te beoefenen. 6. Elk lid dient zich progressief en in de mate van het mogelijke in orde te stellen met de ABL uitrustingslijst zoals beschreven op het forum van VZW Airsoft Oostende. 7. Airsoft Oostende hanteert voor elk kandidaat lid een proefperiode van 6 maanden. In deze periode dient de kandidaat minimum aan twee Airsoft evenementen deel te nemen waarbij minimum 2 werkende leden van VZW Airsoft Oostende aanwezig zijn. 8. Een kandidaat lid wordt als toegetreden lid toegelaten na een positieve beoordeling van de Raad van Bestuur. 9. Toegetreden leden kunnen na 1 jaar lidmaatschap hun kandidatuur stellen als werkend lid. Deze wordt verkozen na een positieve beoordeling van de Raad van Bestuur. 10. Enkel het dragen van VZW Airsoft Oostende kentekens zijn toegelaten. Het dragen van andere kentekens, eretekens, graden, brevetten, zijn niet toegestaan. 11. Alle kentekens van VZW Airsoft Oostende worden na toetreden onder waarborg in bruikleen gegeven aan de leden. De waarborg is bepaald op 10 per stuk. Deze kentekens blijven te allen tijde eigendom van VZW Airsoft Oostende en moeten bij het beëindigen van het lidmaatschap teruggegeven worden waarna de waarborg wordt terugbetaald.

4 12. Alle leden van VZW Airsoft Oostende dienen zich te allen tijde zowel op als naast het veld (ook fora s en dergelijke) correct te gedragen teneinde het aanzien van Airsoft Oostende niet te beschadigen. 13. Elk lid dient zich zelf ervan te vergewissen dat hij/zij medisch in orde is om deel te kunnen nemen aan een evenement. VZW Airsoft Oostende kan niet aansprakelijk gesteld worden voor letsels, opgelopen tijdens een airsoftevenement, die te wijten zijn aan gezondheidsproblemen Elk lid zal jaarlijks een Uittreksel uit het strafregister voorleggen. 15. Bij het niet naleven van bovenstaande reglementen kan het bestuur sancties opleggen die eventueel tot een uitsluiting kan leiden. Uitstapregeling: 1. Leden die een sabbatjaar (Max 2 jaar) wensen in te voegen, kunnen dit op voorwaarde dat de aanvraag is gebeurd voor 31 december van het laatste actieve jaar en voor 31 december van het jaar voorafgaand op het 2 de sabbatjaar. Deze leden hebben dan ook geen recht op de voordelen van een betalend lid. Bij het terug aanmelden zal de persoon aanzien worden als zijnde een toegetreden lid. 2. Leden die vrijwillig stoppen, zonder voorafgaande melding (die gebeurt, is voor 31 december van het laatste actieve jaar), zullen niet meer kunnen gebruik maken van de voordelen van een betalend lid. Bij het terug aanmelden zal de persoon worden aanzien als zijnde een kandidaat lid. 3. Leden die omwille van redenen van welke aard dan ook, verbannen worden door VZW Airsoft Oostende, kunnen onder geen beding terug lid worden. Alle (toegangs)rechten vervallen hierbij en wordt alsook verbannen van het VZW Airsoft Oostende Forum. Vrijwilligers + Steunende leden: 1. Vrijwilligers betalen geen bijdrage, maar worden geacht verzekerd te zijn voor ongevallen tijdens de evenementen die georganiseerd worden door VZW Airsoft Oostende en dit door middel van een eigen verzekering. Vrijwilligers hebben enkel recht op bepaalde onderdelen van het interne deel van het forum, deze onderdelen betreffen enkel evenementen of samenkomsten. Binnen de organisatie hebben vrijwilligers geen rechten.

5 Leden verklaring: Ondergetekende heeft het hele document gelezen en goedgekeurd. Ondertekende gaat akkoord met alle bepalingen en sluit zich aan bij VZW Airsoft Oostende als kandidaat lid/vrijwilliger *. Samen met dit document zal ondergetekende ook een kopie bijvoegen van een geldig identificatie bewijs. Een overschrijving van 35 /55 zal binnen 14 dagen na inschrijving voldaan zijn op rekeningnummer van VZW Airsoft Oostende.** 5 Door dit document te ondertekenen verklaar ik dat ik medisch geschikt ben om Airsoft te beoefenen en aan evenementen deel te nemen. *schrappen wat niet past. **Enkel voor kandidaat leden, NIET voor vrijwilligers. Datum:.../.../... Naam:... Adres:... Postcode:... Plaatsnaam:... Land:... Geboortedatum en plaats:... Telefoon: Nickname:... (zoals geregistreerd op het Airsoft Oostende forum) Rijksregisternummer:... motiveer uzelf waarom u lid van AO wil worden:... Ondertekende schrijft in duidelijk schrift: GELEZEN EN GOEDGEKEURD, met Naam en datum.... Handtekening Lid: Handtekening Bestuur VZW Airsoft Oostende:......

VZW Mountainbike team Groot Leuven Tiensesteenweg 248 3001 Heverlee 0893643281. Rules of engagement. Algemeen

VZW Mountainbike team Groot Leuven Tiensesteenweg 248 3001 Heverlee 0893643281. Rules of engagement. Algemeen Rules of engagement Algemeen MTGL stelt zich de beoefening van het wielertoerisme in al zijn facetten ten doel. Ze tracht dit doel te bereiken door het inrichten van wieleruitstappen individueel of in

Nadere informatie

Federatie voor Kattenliefhebbers V.Z.W.

Federatie voor Kattenliefhebbers V.Z.W. Federatie voor Kattenliefhebbers V.Z.W. Toegetreden Leden 1. Toegetreden lid Huishoudelijk Reglement Iedereen kan toegetreden lid van de vereniging worden, hetzij als fokkerlid, steunend lid of familielid.

Nadere informatie

BETREFT: GEMEENTELIJKE ERKENNING VAN SPORTVERENIGINGEN. Doel: Enkel erkende sportverenigingen kunnen een aanvraag tot subsidiëring indienen.

BETREFT: GEMEENTELIJKE ERKENNING VAN SPORTVERENIGINGEN. Doel: Enkel erkende sportverenigingen kunnen een aanvraag tot subsidiëring indienen. STADSBESTUUR 8370 BLANKENBERGE NAAM VERENIGING : ERKENNING...... A.Van Ackersquare 1 8370 Blankenberge Tel 050/41.56.34 Fax 050/42.78.14 sport@blankenberge.be ERKENNING BETREFT: GEMEENTELIJKE ERKENNING

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Toegetreden Leden

Huishoudelijk Reglement Toegetreden Leden Huishoudelijk Reglement Toegetreden Leden 1. Toegetreden lid iedereen kan toegetreden lid van de vereniging worden. deze hebben geen stemrecht op de Algemene Vergadering en kunnen niet tot lid van de Raad

Nadere informatie

VZW Mountainbike team Groot Leuven Zandstraat 2d 3390 Tielt-Winge Rules of engagement. Algemeen

VZW Mountainbike team Groot Leuven Zandstraat 2d 3390 Tielt-Winge Rules of engagement. Algemeen Rules of engagement Algemeen MTGL stelt zich de beoefening van het wielertoerisme in al zijn facetten ten doel. Ze tracht dit doel te bereiken door het inrichten van wieleruitstappen individueel of in

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier 2014 Castori MTB Team

Inschrijvingsformulier 2014 Castori MTB Team Inschrijvingsformulier 2014 Castori MTB Team Achternaam Voornaam Adres Nr Postcode Gemeente Geboortedatum Geboorteplaats Rijksregisternummer Email Telefoon Wenst lid te worden van Castori MTB Team. Mountainbikeclub

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT CRIMILUMNI VZW

HUISHOUDELIJK REGLEMENT CRIMILUMNI VZW HUISHOUDELIJK REGLEMENT CRIMILUMNI VZW VOORAFGAANDE TITEL Artikel 1. Het huishoudelijk reglement verduidelijkt de organisatie en de werking van de V.Z.W. Crimilumni, waarvan de statuten op 15-02-2011 onder

Nadere informatie

U wilt zich aansluiten bij VJJF?... 3

U wilt zich aansluiten bij VJJF?... 3 U wilt zich aansluiten bij VJJF?... 3 I. De aansluiting van de club... 4 II. Nieuwe leden/hernieuwingen... 5 Voorbeeld: Opmaakbon...6 Voorbeeld: Verzekerings/aansluitingsformulier...7 III. Het lidboekje...

Nadere informatie

Artikel 1 Algemene bepalingen

Artikel 1 Algemene bepalingen HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Algemene bepalingen 1. De vereniging genaamd Koninklijke Sportivitas Kayak Club VZW. (hierna: de vereniging ) is opgericht op 15 december 1934 en is gevestigd te Aarschotsesteenweg

Nadere informatie

Voorbehouden voor de sportdienst. CODE TOELAGE: Werkjaar: 2014 Datum dossier bij sportdienst. Naam: Straat: Postnr & Gemeente: Telefoon: Email:

Voorbehouden voor de sportdienst. CODE TOELAGE: Werkjaar: 2014 Datum dossier bij sportdienst. Naam: Straat: Postnr & Gemeente: Telefoon: Email: Aanvraag werkingstoelage sportclubs In te dienen voor 1 april 2015 Vereniging p/a naam & voornaam Straat Postcode & Gemeente Voorbehouden voor de sportdienst CODE TOELAGE: Werkjaar: 2014 Datum dossier

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Topdogs Kruibeke vzw Versie JULI 2017

Huishoudelijk reglement Topdogs Kruibeke vzw Versie JULI 2017 Ondernemings nr. 0817.018.924 KKUSH nr. 1253 Rekeningnummer: KBC - BE46 7360 4032 0136 Huishoudelijk reglement Topdogs Kruibeke vzw Versie JULI 2017 Leden Iedereen in het bezit van een hond, zonder onderscheid

Nadere informatie

VZW GANNET Hazelaarstraat 60 9940 Evergem

VZW GANNET Hazelaarstraat 60 9940 Evergem VZW GANNET Hazelaarstraat 60 9940 Evergem HUISHOUDELIJK REGLEMENT ALGEMEEN Art. 1 Dit reglement vormt een aanvulling op de statuten opgemaakt op 1 februari 2008. Het is bindend voor alle toegetreden leden,

Nadere informatie

Bij vragen over deze inschrijving kan u steeds terecht bij de begeleidsters of de coördinator.

Bij vragen over deze inschrijving kan u steeds terecht bij de begeleidsters of de coördinator. Inschrijvingsfiche buitenschoolse kinderopvang Houtekind Geachte ouders Hartelijk dank voor uw inschrijving in onze buitenschoolse kinderopvang. Om administratief in orde te zijn vragen wij u vriendelijk

Nadere informatie

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must.

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must. Clubreglement Algemeen Dansen doen we in groep en samen kunnen we er een toffe tijd van maken! Pesten is dus uitgesloten in onze club! Heb je toch problemen, kom dit dan zeker melden bij je leraar of bestuur!

Nadere informatie

LID WORDEN VAN DE KINDERRECHTENCOALITIE 1

LID WORDEN VAN DE KINDERRECHTENCOALITIE 1 LID WORDEN VAN DE KINDERRECHTENCOALITIE 1 INHOUD 1. Wat is de kinderrechtencoalitie? 2. Wederzijdse verwachtingen Kinderrechtencoalitie - leden 2.1 Aanbod aan de leden 2.2. Verwachtingen t.a.v. de leden

Nadere informatie

BRUSSELS GEWEST

BRUSSELS GEWEST BRUSSELS GEWEST AANHANGSEL 4, deel 1 : MEDEHUUR TUSSEN a. Dhr/Mevr. (1)..... Dhr/Mevr. (1)...... OF b. N.V./B.V.B.A./V.Z.W. (1)...... représentée par Mr/Mme (1)....... (hierna genoemd «de verhuurder»)

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement judoclub De Bres

Huishoudelijk reglement judoclub De Bres Huishoudelijk reglement judoclub De Bres Hoofdstuk 1: Algemeen Art.1: Benaming en zetel vereniging De vereniging draagt de naam Judoclub De Bres en is opgericht in 1964 Haar zetel is gevestigd op volgend

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement V.Z.W. Vereniging Krav Maga Zelfverdediging

Huishoudelijk reglement V.Z.W. Vereniging Krav Maga Zelfverdediging Huishoudelijk reglement V.Z.W. Vereniging Krav Maga Zelfverdediging Artikel 1. Algemeen Het huishoudelijk reglement is van toepassing in onverbrekelijke samenhang met de meest recente versie van de statuten

Nadere informatie

Bredense Bruinvissen vzw. Huishoudelijk Reglement. Bredense Bruinvissen vzw

Bredense Bruinvissen vzw. Huishoudelijk Reglement. Bredense Bruinvissen vzw Huishoudelijk Reglement Bredense Bruinvissen vzw Hoofdstuk 1 : Doel Artikel 1 Dit huishoudelijk reglement regelt de inwendige aangelegenheden van de Bredense Bruinvissen vzw (verder te gebruiken als BBV)

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Aanvraag extra subsidie basisgroepen

AANVRAAGFORMULIER Aanvraag extra subsidie basisgroepen Contactpersoon Matthias Verstraeten 03 410 02 78 duurzaam@nijlen.be Enkele uitgangspunten : Doelstelling van deze toelage Toekennen van werkingssubsidies aan lokale Noord-Zuidbewegingen en mensenrechtenbewegingen

Nadere informatie

WEGI-VOLLEY GROOT-Lille vzw (afgekort: Wegi Volley vzw)

WEGI-VOLLEY GROOT-Lille vzw (afgekort: Wegi Volley vzw) WEGI-VOLLEY GROOT-Lille vzw (afgekort: Wegi Volley vzw) HUISHOUDELIJK REGLEMENT Gelet op de goedgekeurde statuten van 2014 Hoofdstuk 1: Algemene vergadering Art.1 De algemene vergadering komt minstens

Nadere informatie

AFSPRAKEN- EN INFORMATIENOTA Rechten en plichten van de organisatie en de vrijwilliger stadsbestuur Turnhout dienst.

AFSPRAKEN- EN INFORMATIENOTA Rechten en plichten van de organisatie en de vrijwilliger stadsbestuur Turnhout dienst. AFSPRAKEN- EN INFORMATIENOTA Rechten en plichten van de organisatie en de vrijwilliger stadsbestuur Turnhout dienst. Hoewel de wet het ons niet letterlijk verplicht om een informatienota op te stellen,

Nadere informatie

Merchtemse Badmintonclub Drop vzw

Merchtemse Badmintonclub Drop vzw 1 Merchtemse Badmintonclub Drop vzw HUISHOUDELIJK REGLEMENT Ieder lid van de club wordt geacht het huishoudelijk reglement te hebben gelezen en aanvaard. De betrokken regelgeving zal altijd dienen nageleefd

Nadere informatie

REGLEMENT ERKENNING als ANTWERPSE SPORTVERENIGING

REGLEMENT ERKENNING als ANTWERPSE SPORTVERENIGING REGLEMENT ERKENNING als ANTWERPSE SPORTVERENIGING Zodra een vereniging voldoet aan de hierna beschreven erkenningsvoorwaarden en een aanvraag indient kan zij als Antwerpse sportvereniging erkend worden

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VZW BONHEIDENSE HONDENVRIENDEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VZW BONHEIDENSE HONDENVRIENDEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT VZW BONHEIDENSE HONDENVRIENDEN De Raad van Bestuur, overeenkomstig artikel 38 van de Statuten, heeft het hiernavolgend Huishoudelijk Reglement opgesteld. Het werd goedgekeurd voorgelegd

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT ATLETIEKCLUB HAMME VZW ARTIKEL 1 ALGEMEEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT ATLETIEKCLUB HAMME VZW ARTIKEL 1 ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT ATLETIEKCLUB HAMME VZW ARTIKEL 1 ALGEMEEN Art 1.1 Iedereen wordt geacht de statuten en het huishoudelijk reglement te kennen en na te leven. De leden die in strijd met de statuten

Nadere informatie

KONINKLIJKE ANTWERPSE VERENIGING VAN VRIENDENCLUBS

KONINKLIJKE ANTWERPSE VERENIGING VAN VRIENDENCLUBS KONINKLIJKE ANTWERPSE VERENIGING VAN VRIENDENCLUBS HOOFDSTUK I Naam en doel (I.1 I.4) HOOFDSTUK II Raad van Bestuur : a) aanstelling, bevoegdheid en samenstelling (II.1 II.7) b) algemene punten (II.8 II.11)

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Sini-Beach Sint-Niklaas

Huishoudelijk Reglement Sini-Beach Sint-Niklaas Artikel 1. De club Huishoudelijk Reglement Sini-Beach Sint-Niklaas 1. Sini-Beach werd opgericht als vereniging zonder winstoogmerk op 4 januari 2012. De oprichtingsakte werd gepubliceerd in de Bijlagen

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier VGZ Zorgverzekering en Aanvullende verzekering Collectief via werkgever

Aanmeldingsformulier VGZ Zorgverzekering en Aanvullende verzekering Collectief via werkgever Aanmeldingsformulier VGZ Zorgverzekering en Aanvullende verzekering Collectief via werkgever Toelichting U heeft als verzekerde van VGZ recht op verzekerde prestaties, als u zich daadwerkelijk bij VGZ

Nadere informatie

ORGANISATIENOTA vrijwilligers Basketbal in Malle vzw

ORGANISATIENOTA vrijwilligers Basketbal in Malle vzw ORGANISATIENOTA vrijwilligers Basketbal in Malle vzw Rechten en plichten van de organisatie en de vrijwilliger 1. Inleiding Sinds 1 augustus 2006 is de nieuwe vrijwilligerswet in werking. Om in orde te

Nadere informatie

Kunstzwemmen de Valkaart Oostkamp : Huishoudelijk reglement

Kunstzwemmen de Valkaart Oostkamp : Huishoudelijk reglement Kunstzwemmen de Valkaart Oostkamp : Huishoudelijk reglement Hoofdstuk 1 : Doel Dit huishoudelijk reglement regelt de inwendige aangelegenheden van Kunstzwemmen de Valkaart Oostkamp vzw (hierna vzw) in

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Art.1 Algemeen. Het lid is pas volwaardig lid van Artgym nadat hij/zij zijn/haar lidmaatschapsbijdrage vereffend heeft. Aansluiting bij Artgym houdt ook in dat het lid (en indien

Nadere informatie

Aanvraagformulier toelagen aan sportverenigingen Anzegem Werkjaar 2010-2011

Aanvraagformulier toelagen aan sportverenigingen Anzegem Werkjaar 2010-2011 Aanvraagformulier toelagen aan sportverenigingen Anzegem Werkjaar 2010-2011 IDENTIFICATIE: alles correct invullen AUB! NAAM SPORTCLUB :...... CONTACTPERSOON :... CONTACTADRES :. TELEFOONNR. :.. E-MAIL

Nadere informatie

Hernieuwing Lidmaatschap

Hernieuwing Lidmaatschap Hernieuwing Lidmaatschap Lid met clubstatuut Lid met individueel statuut... Competitie Vrijetijdscompetitie Recreant Recreant-reserve Ik, ondergetekende met volgende persoonlijke gegevens 1, wens mijn

Nadere informatie

Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier

Nadere informatie

INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG DE WIEBELBOOM

INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG DE WIEBELBOOM IBO DE WIEBELBOOM INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG DE WIEBELBOOM SCHOOLSTRAAT 5 2820 BONHEIDEN tel. 015/.... gsm 04../...... mail: dewiebelboom@bonheiden.be Dexia -.-.. 1. GEGEVENS VAN HET KIND Naam:.

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER RENTELOZE LENING JEUGD-, CULTUUR-, EN SPORTSECTOR

AANVRAAGFORMULIER RENTELOZE LENING JEUGD-, CULTUUR-, EN SPORTSECTOR AANVRAAGFORMULIER RENTELOZE LENING JEUGD-, CULTUUR-, EN SPORTSECTOR Volgende vereniging doet een aanvraag tot het bekomen van een renteloze lening, zoals bepaald in het reglement renteloze lening jeugd-,

Nadere informatie

1-Dagverzekeringen Versie 2012

1-Dagverzekeringen Versie 2012 1-Dagverzekeringen Versie 2012 1. Inleiding Beste lezer, In samenwerking met onze partners FROS (amateursportfederatie) en ARENA (de verzekeringsmaatschappij) kan Airsoft Alliantie België vzw een verzekering

Nadere informatie

Bij vragen over deze inschrijving kan u steeds terecht bij de begeleiders of de coördinator.

Bij vragen over deze inschrijving kan u steeds terecht bij de begeleiders of de coördinator. Inschrijvingsfiche buitenschoolse kinderopvang Houtekind Geachte ouders Hartelijk dank voor uw inschrijving in onze buitenschoolse kinderopvang. Om administratief in orde te zijn vragen wij u vriendelijk

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Sportclub Silvolde seizoen

Aanmeldingsformulier Sportclub Silvolde seizoen Aanmeldingsformulier Sportclub Silvolde seizoen 2018-2019 Hierbij meld ik mij aan als lid van Sportclub Silvolde, De contributie voor het seizoen 2018-2019 kunt u vinden op onze website: www.sportclubsilvolde.nl

Nadere informatie

Individuele Ongevallen Verzekeringsvoorstel

Individuele Ongevallen Verzekeringsvoorstel Individuele Ongevallen Verzekeringsvoorstel AMMA VERZEKERINGEN o.v. Vereniging voor onderlinge verzekeringen met vaste en onveranderlijke bijdragen krachtens artikel 2, 2 van de wet van 25.06.1992 (B.S.

Nadere informatie

o Vernietiging van hele medische dossier (alle specialismen) o Vernietiging medisch dossier van het specialisme:...

o Vernietiging van hele medische dossier (alle specialismen) o Vernietiging medisch dossier van het specialisme:... Versie november 2012 VERZOEK OM VERNIETINGING Hierbij verzoek ik om: o Vernietiging van hele medische dossier (alle specialismen) o Vernietiging medisch dossier van het specialisme:... Periode behandeling:

Nadere informatie

Aansluitingsformulier voor verzekering van de burgerrechtelijke beroepsaansprakelijkheid

Aansluitingsformulier voor verzekering van de burgerrechtelijke beroepsaansprakelijkheid 1 Aansluitingsformulier voor verzekering van de burgerrechtelijke beroepsaansprakelijkheid Bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en distributie van financiële instrumenten 1. Algemene gegevens Is

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. De sociale zetel en het administratief secretariaat moeten niet op hetzelfde adres gevestigd zijn.

Huishoudelijk Reglement. De sociale zetel en het administratief secretariaat moeten niet op hetzelfde adres gevestigd zijn. Huishoudelijk Reglement I Algemene Bepalingen 1. Sociale Zetel en Administratief Secretariaat De sociale zetel en het administratief secretariaat moeten niet op hetzelfde adres gevestigd zijn. 2. Logo

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER EN MACHTIGING V.A.S. ARASHI 2015-2016 (1/2)

INSCHRIJVINGSFORMULIER EN MACHTIGING V.A.S. ARASHI 2015-2016 (1/2) INSCHRIJVINGSFORMULIER EN MACHTIGING V.A.S. ARASHI 2015-2016 (1/2) Lees de voorwaarden op de informatiebrief van dit formulier goed door! Er wordt via een e-mail bevestigd dat het formulier verwerkt is.

Nadere informatie

Huishoudelijk en Vliegreglement 2018

Huishoudelijk en Vliegreglement 2018 Zetel: Meulestraat 22, 9520 Bavegem Vliegplein: Houwstraat, 9520 Bavegem Ondernemingsnummer: 887 906 227 JMei Huishoudelijk en Vliegreglement 2018 Inhoud: 1. Intrede in de club 2. Lidgeld 3. Clubleden

Nadere informatie

STATUTEN VZW PISTONCLUB

STATUTEN VZW PISTONCLUB STATUTEN VZW PISTONCLUB Oprichting vereniging, neerleggen statuten, benoeming raad van bestuur In gevolge de buitengewone algemene vergadering, gehouden te maatschappelijke zetel, Hogerheide 9, 2860 Sint

Nadere informatie

O R GA N I SA T I E N O T A

O R GA N I SA T I E N O T A O R GA N I SA T I E N O T A Rechten en plichten van de organisatie en de vrijw illiger 1. Organisatie vzw Multiple Sclerose Liga Vlaamse Gemeenschap of vzw MS Liga Vlaanderen Adres Boemerangstraat 4 3900

Nadere informatie

Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor een feitelijke vereniging

Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor een feitelijke vereniging Aanvraagformulier openen abo Business Account voor een feitelijke vereniging Gegevens van de feitelijke vereniging: Sociale benaming: Oprichtingsdatum: Doel van de vereniging: BTW-nummer: ]]]]]]]]] ]]]]]]]]]

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER Kader voorbehouden voor de administratie: Datum van ontvangst:.... Volgnummer:... Gelieve dit document in HOOFDLETTERS in te vullen. U mag slechts één formulier invullen. Voeg alle

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier erkend Rolluik Beveiligingsbedrijf Beoordelingsrichtlijn Rolluik Beveiligingsbedrijf 2007

Aanmeldingsformulier erkend Rolluik Beveiligingsbedrijf Beoordelingsrichtlijn Rolluik Beveiligingsbedrijf 2007 Aanmeldingsformulier erkend Rolluik Beveiligingsbedrijf Beoordelingsrichtlijn Rolluik Beveiligingsbedrijf 2007 Kiwa-NCP Aanmeldingsformulier erkend Rolluik Beveiligingsbedrijf, versie 11 juni 2011 Pagina

Nadere informatie

Lidmaatschap VLP-club 2011

Lidmaatschap VLP-club 2011 Lidmaatschap VLP-club 2011 = aanduiden wat past Volledige naam club:. Stempel club: (verplicht!) Vestigingsadres club (= locatie van de infrastructuur) Straat en nr.:. Postcode:. Telefoon: Fax:. Website:

Nadere informatie

BIEDINGSLEIDRAAD VOOR INSCHRIJVING VOOR HET UITBATEN VAN DE CAFETARIA VAN SPORTHAL OVERMERE

BIEDINGSLEIDRAAD VOOR INSCHRIJVING VOOR HET UITBATEN VAN DE CAFETARIA VAN SPORTHAL OVERMERE BIEDINGSLEIDRAAD VOOR INSCHRIJVING VOOR HET UITBATEN VAN DE CAFETARIA VAN SPORTHAL OVERMERE Deze biedingsleidraad wil de procedure verduidelijken waarmee de gemeente Berlare de concessie voor het uitbaten

Nadere informatie

Vak 1: AANVRAAG DOOR EEN SOCIO-CULTURELE VERENIGING OF ORGANISATIE

Vak 1: AANVRAAG DOOR EEN SOCIO-CULTURELE VERENIGING OF ORGANISATIE AANVRAAG LIDMAATSCHAP VOOR DE CULTUURRAAD TIENEN Deze aanvraag betreft een socio-culturele vereniging of organisatie die werkt met vrijwilligers of professionele beroepskrachten: vul vak 1 tot en met 7

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement SCUBA DIVING TEAM OOSTENDE vzw

Huishoudelijk reglement SCUBA DIVING TEAM OOSTENDE vzw Huishoudelijk reglement SCUBA DIVING TEAM OOSTENDE vzw HOOFDSTUK I: LEDEN EN KADER... 1 HOOFDSTUK II: DE RAAD VAN BESTUUR... 3 HOOFDSTUK III: DE TRAINERSCOMMISSIE... 3 HOOFDSTUK IV: DE LESGEVERS... 4 HOOFDSTUK

Nadere informatie

KAMPENHOUTSE HONDENSCHOOL

KAMPENHOUTSE HONDENSCHOOL GEGEVENS EERSTE GELEIDER : 40 KAMPENHOUTSE HONDENSCHOOL AANVRAAG TOT LIDMAATSCHAP Vanaf 01juli tot 31 december NAAM : STRAAT : GEMEENTE : TELEFOON :... NR :........ POSTCODE :...... NATIONALITEIT :.. GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

Overeenkomst ter registratie van judoka s voor European Cups 2012 via Jumas door de VJF

Overeenkomst ter registratie van judoka s voor European Cups 2012 via Jumas door de VJF VZW Vlaamse Judofederatie Maatschappelijke zetel: Lange Akker 10 9240 Zele Overeenkomst ter registratie van judoka s voor European Cups 2012 via Jumas door de VJF Overeenkomst Vlaamse Judofederatie vzw

Nadere informatie

Lokalen KLJ Beerzel vzw KLJ Beerzel Voor de bouw van nieuwe lokalen aan de parochiezaal van Beerzel

Lokalen KLJ Beerzel vzw KLJ Beerzel Voor de bouw van nieuwe lokalen aan de parochiezaal van Beerzel Lokalen KLJ Beerzel vzw KLJ Beerzel Voor de bouw van nieuwe lokalen aan de parochiezaal van Beerzel Om dit te kunnen realiseren hebben we uw steun nodig! RENTELOZE LOTENLENING Omdat we volgens onze ramingen

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier erkend Onderhoudsbedrijf REOB. CERTIFICATIESCHEMA Onderhoud Kleine Blusmiddelen (REOB) versie 2.

Aanmeldingsformulier erkend Onderhoudsbedrijf REOB. CERTIFICATIESCHEMA Onderhoud Kleine Blusmiddelen (REOB) versie 2. Aanmeldingsformulier erkend Onderhoudsbedrijf REOB CERTIFICATIESCHEMA Onderhoud Kleine Blusmiddelen (REOB) versie 2.0 1 oktober 2008 Kiwa-NCP Aanmeldingsformulier erkend Onderhoudsbedrijf REOB, versie

Nadere informatie

STAGEOVEREENKOMST 1 PRAKTISCHE INSTRUCTIES:

STAGEOVEREENKOMST 1 PRAKTISCHE INSTRUCTIES: B.I.V. - stageovereenkomst 2012 - Pagina 1/6 Luxemburgstraat 16 B 1000 BRUSSEL Tel. : 02/505.38.50 Fax : 02/503.42.23 www.biv.be STAGEOVEREENKOMST 1 PRAKTISCHE INSTRUCTIES: 1. Vul drie exemplaren van de

Nadere informatie

Naam vereniging: Adres vereniging: Rekeningnummer vereniging: - - A. Aantal leden + leiding (1 punt / 3 leden of leiding met max.

Naam vereniging: Adres vereniging: Rekeningnummer vereniging: - - A. Aantal leden + leiding (1 punt / 3 leden of leiding met max. AANVRAAG WERKINGSTOELAGE JEUGDVERENIGINGEN JEUGDDIENST Jeugddienst Gravenplein 1 9120 Beveren Tel. 03 750 10 31 Fax 03 750 10 40 Contactpersoon: Jeroen Kersschot E-mail: jeroen.kersschot@beveren.be of

Nadere informatie

Reglement van inwendige orde (huishoudelijk reglement) Hoofdstuk 1 Doel

Reglement van inwendige orde (huishoudelijk reglement) Hoofdstuk 1 Doel Reglement van inwendige orde (huishoudelijk reglement) Artikel 1 Algemeen Hoofdstuk 1 Doel Het reglement van inwendige orde (huishoudelijk reglement) is opgesteld om de statuten van de Orde der Soepkiekens

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Hoofdstuk I: Algemene bepalingen Het huishoudelijk reglement van Fotovrienden Rijkevorsel vzw, regelt de werking van de vereniging hetgeen niet is voorzien in de statuten en is

Nadere informatie

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier werknemer

Nadere informatie

STAGEOVEREENKOMST 1 2

STAGEOVEREENKOMST 1 2 B.I.V. - stageovereenkomst - 2010 - Pagina 1/6 Luxemburgstraat 16 B 1000 BRUSSEL Tel. : 02/505.38.50 Fax : 02/503.42.23 www.biv.be STAGEOVEREENKOMST 1 2 1 WAARSCHUWING Door dit model te gebruiken erkennen

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement MOVE

Huishoudelijk reglement MOVE Huishoudelijk reglement MOVE Hoofdstuk I 1. Wie kan lid worden? Elke kandidaat die aanvaard wordt door de Raad van Bestuur, en het jaarlijks lidgeld betaald heeft. 2. Wie is een werkend lid? De werkende

Nadere informatie

- Indien vzw : ondernemingsnummer :..

- Indien vzw : ondernemingsnummer :.. AANVRAAGDOSSIER VOOR SUBSIDIES AAN JEUGDVERENIGINGEN Deel 1 van dit aanvraagdossier geeft uitvoering aan het reglement inzake de basissubsidies (werkingssubsidies). Deel 2 van dit aanvraagdossier geeft

Nadere informatie

Koninklijke Limburgse Biljartbond VZW

Koninklijke Limburgse Biljartbond VZW Koninklijke Limburgse Biljartbond VZW Huishoudelijk reglement Lijst van errata en wijzigingen 13/02/2014 aanpassing art. 24 13/02/2014 aanpassing art. 26 13/02/2014 aanpassing art. 30 13/02/2014 aanpassing

Nadere informatie

INVULINSTRUCTIES INSCHRIJVINGSFORMULIER FEXPRO

INVULINSTRUCTIES INSCHRIJVINGSFORMULIER FEXPRO INVULINSTRUCTIES INSCHRIJVINGSFORMULIER FEXPRO Een lidmaatschap kan u aanvragen door de inschrijvingsformulieren correct ingevuld en ondertekend terug te bezorgen samen met een digitale pasfoto. 1. U dient

Nadere informatie

STATUTEN VZW LET US CHANGE ETHIOPIË ADRES: MINNEVELD 13, 3000 L EUVEN ONDERNEMINGSNUMMER: 0836.951.434 GERECHTERLIJK ARRONDISSEMENT: LEUVEN

STATUTEN VZW LET US CHANGE ETHIOPIË ADRES: MINNEVELD 13, 3000 L EUVEN ONDERNEMINGSNUMMER: 0836.951.434 GERECHTERLIJK ARRONDISSEMENT: LEUVEN STATUTEN VZW LET US CHANGE ETHIOPIË VZW LET US CHANGE ETHIOPIË ADRES: MINNEVELD 13, 3000 L EUVEN ONDERNEMINGSNUMMER: 0836.951.434 GERECHTERLIJK ARRONDISSEMENT: LEUVEN I. NAAM // ADRES // DOEL // DUUR Statuten

Nadere informatie

TOETREDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP LVAB

TOETREDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP LVAB Naam: Voornaam: TOETREDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP LVAB Maatschappelijke zetel en secretariaat: Kasteel Ter Poorten Diepenbekerweg 65 B-3500 Hasselt [tel] (0)11 30 13 50 [fax] (0)11 22 99 70 info@lvab.be

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement fischertechnikclub Nederland

Huishoudelijk Reglement fischertechnikclub Nederland Huishoudelijk Reglement fischertechnikclub Nederland - Het huishoudelijk reglement is geldig voor onbepaalde tijd. - Met deze uitgave vervallen eerdere uitgaven van het huishoudelijk reglement. - Datum:

Nadere informatie

OCMW Haacht. Voorwaarden in verband met de verkoop en toewijzing van een sociale woning, gelegen aan de Donkstraat 30 te Wespelaar (Haacht)

OCMW Haacht. Voorwaarden in verband met de verkoop en toewijzing van een sociale woning, gelegen aan de Donkstraat 30 te Wespelaar (Haacht) Voorwaarden in verband met de verkoop en toewijzing van een sociale woning, gelegen aan de Donkstraat 30 te Wespelaar (Haacht) Inkomen: Het laatst gekende belastbaar inkomen mag per jaar niet meer bedragen

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement van modelvliegvereniging de Hoofddorpse Luchtvaart Club, ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 594159. Herziene uitgave maart 2019 Artikel A Begripsbepalingen In dit reglement wordt verstaan

Nadere informatie

Handleiding om in te schrijven (lid worden).

Handleiding om in te schrijven (lid worden). Handleidingominteschrijven(lidworden). DealgemenevoorwaardenomlidtewordenvanTCPeerdsbosvindjeterugoponzesite www.tcpeerdsbos.be.. Onder onze club vervolgddoor lid worden vindjedetarievenvolgensleeftijdenenaantal

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR ERKENNING - ERKEND VERWARMINGSKETELTECHNICUS - - ERKEND VERWARMINGSINSTALLATEUR - - EPB-VERWARMINGSADVISEUR -

AANVRAAGFORMULIER VOOR ERKENNING - ERKEND VERWARMINGSKETELTECHNICUS - - ERKEND VERWARMINGSINSTALLATEUR - - EPB-VERWARMINGSADVISEUR - AANVRAAGFORMULIER VOOR ERKENNING - ERKEND VERWARMINGSKETELTECHNICUS - - ERKEND VERWARMINGSINSTALLATEUR - - EPB-VERWARMINGSADVISEUR - 1. HOE HET DOSSIER VAN UW ERKENNINGSAANVRAAG INDIENEN? - dit formulier

Nadere informatie

- Natuurgeneeskundig therapeut hanteert de uniforme werkwijze, zoals beschreven in eisenpakket van KZAG

- Natuurgeneeskundig therapeut hanteert de uniforme werkwijze, zoals beschreven in eisenpakket van KZAG Aanmeldingsformulier therapeut Door middel van deze inschrijving verklaart ondergetekende zich akkoord met de statuten van KZAG en ondergetekende verklaart te voldoen aan de starteisen voor inschrijving,

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE KWALITEITSVOLLE BEGELEIDING IN SPORTVERENIGINGEN. werkingsjaar

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE KWALITEITSVOLLE BEGELEIDING IN SPORTVERENIGINGEN. werkingsjaar AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE KWALITEITSVOLLE BEGELEIDING IN SPORTVERENIGINGEN werkingsar 16-17 Dit aanvraagformulier bestaat uit vier luiken: o Luik 1: identificatie gegevens o Luik 2: basisvoorwaarden o

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST IBO SCOEBIDOE MARKEGEM

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST IBO SCOEBIDOE MARKEGEM SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST IBO SCOEBIDOE MARKEGEM INFO KINDEROPVANG Organisator Naam: Adres: O.C.M.W. Dentergem Kasteeldreef 1, 8720 Dentergem (Wakken) Kinderopvanglocatie Naam: IBO Scoebidoe Markegem

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE KWALITEITSVOLLE BEGELEIDING IN SPORTVERENIGINGEN. werkingsjaar

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE KWALITEITSVOLLE BEGELEIDING IN SPORTVERENIGINGEN. werkingsjaar AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE KWALITEITSVOLLE BEGELEIDING IN SPORTVERENIGINGEN werkingsar 17-18 Dit aanvraagformulier bestaat uit vier luiken: o Luik 1: identificatie gegevens o Luik 2: basisvoorwaarden o

Nadere informatie

STATUTEN VOJAKA VZW Hoofdstuk 1 Naam - Zetel - Doel - Duur

STATUTEN VOJAKA VZW Hoofdstuk 1 Naam - Zetel - Doel - Duur STATUTEN VOJAKA VZW De ondergetekenden: Vinck Johan Frieslandstraat 13 bus 21, 2660 Hoboken Ambtenaar Waeijaert Stijn Ploegsebaan 67, 2930 Brasschaat Bediende beiden van de Belgische nationaliteit en van

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT STICHTING KENPO KARATE UTRECHT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT STICHTING KENPO KARATE UTRECHT DOEL Artikel 1 Dit Huishoudelijk Reglement beoogt, in samenhang met het bepaalde in andere reglementen, de relatie tussen de Stichting Kenpo Karate Utrecht (hierna: de Stichting ) en haar studenten en

Nadere informatie

VEURNE Vinkemstraat 29 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : VR 02/06/2017 DATUM MONDELINGE ZITTING : 08/06/2017 DOSSIERNR : 05706

VEURNE Vinkemstraat 29 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : VR 02/06/2017 DATUM MONDELINGE ZITTING : 08/06/2017 DOSSIERNR : 05706 Afdeling Vastgoedtransacties BIEDINGSFORMULIER voor aankoop van een te renoveren woonhuis, gelegen te VEURNE Vinkemstraat 29 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : VR 02/06/2017 DATUM MONDELINGE ZITTING : 08/06/2017

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van Badmintonclub "Het Anker" te Born

Huishoudelijk Reglement van Badmintonclub Het Anker te Born Julianalaan 25. 6124 AG Papenhoven, tel. 046-4856571 Email 7540@badminton.nl Huishoudelijk Reglement van Badmintonclub "Het Anker" te Born Hoofdstuk 1: Lidmaatschap van de vereniging. Toelatingsbeleid

Nadere informatie

Koninklijke Sporting F.C. HAREN v.z.w. Intern Reglement

Koninklijke Sporting F.C. HAREN v.z.w. Intern Reglement Koninklijke Sporting F.C. HAREN v.z.w. Intern Reglement 1. Algemeenheden : Deze richtlijnen hebben tot doel de werking van onze voetbalvereniging op een sportieve wijze te aanzien. De club staat open voor

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR SPORTVERENIGINGEN VOOR HET BEKOMEN VAN SUBSIDIE M.B.T. BELEIDSPRIORITEIT 1. Verklaring op eer

AANVRAAGFORMULIER VOOR SPORTVERENIGINGEN VOOR HET BEKOMEN VAN SUBSIDIE M.B.T. BELEIDSPRIORITEIT 1. Verklaring op eer Opwijk, maart 2015 AANVRAAGFORMULIER VOOR SPORTVERENIGINGEN VOOR HET BEKOMEN VAN SUBSIDIE M.B.T. BELEIDSPRIORITEIT 1 Voorwaarden om in aanmerking te komen: zie subsidiereglement BPS 1 Alle gevraagde gegevens

Nadere informatie

U kunt zich aanmelden voor herregistratie via bijgevoegd aanvraagformulier. De herregistratie aanvraag kunt u sturen naar: LCR

U kunt zich aanmelden voor herregistratie via bijgevoegd aanvraagformulier. De herregistratie aanvraag kunt u sturen naar: LCR Alle artsen die gezondheidsadviezen geven aan reizigers Betreft: herregistratie LCR Kwaliteitsregister Geachte mevrouw, heer, Vijf jaar geleden heeft u zich in het LCR Kwaliteitsregister als reizigersgeneeskundige'

Nadere informatie

Aanvraag werkingssubsidie Samen leven dienst sociale netwerken

Aanvraag werkingssubsidie Samen leven dienst sociale netwerken Aanvraag werkingssubsidie Samen leven dienst sociale netwerken Indien mogelijk vragen we u om het formulier digitaal in te vullen. Dit aanvraagformulier hoort bij de subsidiereglementen voor: bovenlokale

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG INFO KINDEROPVANG Naam: Adres: OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN Naam: IBO T WEIKEN IBO T KEIKOPJE

Nadere informatie

2.3. Nieuwe aspirant leden worden door middel van een groslijst aan het bestuur voorgelegd.

2.3. Nieuwe aspirant leden worden door middel van een groslijst aan het bestuur voorgelegd. . Het Huishoudelijk Reglement geeft een nadere toelichting/uitwerking van de statuten. Het Huishoudelijke Reglement wordt goedgekeurd in de Algemene Ledenvergadering (ALV). Ook wijzigingen op het Huishoudelijke

Nadere informatie

STADSCARNAVAL ORDE VAN DE PIETERMANNEN LEUVEN

STADSCARNAVAL ORDE VAN DE PIETERMANNEN LEUVEN STADSCARNAVAL ORDE VAN DE PIETERMANNEN LEUVEN REGLEMENT EN VOORSCHRIFTEN VOOR DE VERKIEZING PRINSES VAN VLAAMS-BRABANT 2019 ART 1: ART 2: ART 3: ART 4: DE VERKIEZING WORDT INGERICHT DOOR STADSCARNAVAL

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST KANTOOR. Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd

HUUROVEREENKOMST KANTOOR. Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd HUUROVEREENKOMST KANTOOR Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd en 2. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres, ondernemingsnummer en eventueel RPR)

Nadere informatie

Versie 2018/1 van het huishoudelijk reglement goedgekeurd door de algemene vergadering op:

Versie 2018/1 van het huishoudelijk reglement goedgekeurd door de algemene vergadering op: 1. Toetreden tot de vereniging a. Toetreden tot de vereniging kan op elk moment door een inschrijvingsformulier in te vullen en dit te bezorgen aan de werkende leden van de v.z.w. zijnde: Alexander Heremans

Nadere informatie

Uw belangstelling voor één van de mooiste en meest uitdagende golfbanen in de Achterhoek stellen wij zeer op prijs.

Uw belangstelling voor één van de mooiste en meest uitdagende golfbanen in de Achterhoek stellen wij zeer op prijs. Hengelo (Gld.), 16 augustus 2010 Geachte geïnteresseerde lezer, Uw belangstelling voor één van de mooiste en meest uitdagende golfbanen in de Achterhoek stellen wij zeer op prijs. Golfclub t Zelle is opgericht

Nadere informatie

OPTIE OVEREENKOMST. De heer en/of mevrouw, geboren op, te, wonende te, (hierna: Optant );

OPTIE OVEREENKOMST. De heer en/of mevrouw, geboren op, te, wonende te, (hierna: Optant ); OPTIE OVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: I. Wilgenwold B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te Mussenstraat 15, 1223 RB Hilversum, in dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

W.T.C. O.A. v.z.w. Cycling Team E Berg

W.T.C. O.A. v.z.w. Cycling Team E Berg W.T.C. O.A. v.z.w. Cycling Team E Berg INTERN REGLEMENT W.T.C. O.A. v.z.w. OPRICHTING W.T.C. O.A. is als feitelijke vereniging ontstaan in 2010 en werd in 2013 omgevormd tot een vzw. Naam: "Wielertoeristenclub

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER, Deel A (inleveren bij ledenadministratie)

AANMELDINGSFORMULIER, Deel A (inleveren bij ledenadministratie) AANMELDINGSFORMULIER, Deel A (inleveren bij ledenadministratie) Ondergetekende, Achternaam Roepnaam Adres Postcode/Woonplaats Geboortedatum Geslacht* : Voorletters(s): : M / V Telefoonnummer : Mobiel :

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier erkend Installatiebedrijf Regeling Brandmeldinstallaties Januari 2002 + A1

Aanmeldingsformulier erkend Installatiebedrijf Regeling Brandmeldinstallaties Januari 2002 + A1 Aanmeldingsformulier erkend Installatiebedrijf Regeling Brandmeldinstallaties Januari 2002 + A1 Kiwa-NCP Aanmeldingsformulier erkend Installatiebedrijf, versie 8 juni 2011 Pagina 1 van 6 Toelichting Dit

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER ERKENNING ALS (SPECIFIEKE) MALDEGEMSE VERENIGING

AANVRAAGFORMULIER ERKENNING ALS (SPECIFIEKE) MALDEGEMSE VERENIGING AANVRAAGFORMULIER ERKENNING ALS (SPECIFIEKE) MALDEGEMSE VERENIGING ERKENNINGSREGLEMENT VOOR VERENIGINGEN DD. 25 JUNI 2015 https://www.maldegem.be/reglement-erkenning-maldegemse-vereniging A. ALGEMENE INFORMATIE

Nadere informatie

Beccaria Instituut Inschrijfformulier

Beccaria Instituut Inschrijfformulier Beccaria Instituut Inschrijfformulier Inschrijving Met dit formulier kunt u zich inschrijven de opleidingen, cursussen, trainingen en seminars van het Beccaria Instituut. U kunt dit formulier ingevuld

Nadere informatie