Verslag vergadering 24 maart 2015 om 20 u Den Tap

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag vergadering 24 maart 2015 om 20 u Den Tap"

Transcriptie

1 Verslag vergadering 24 maart 2015 om 20 u Den Tap Aanwezig: Isabelle Adams, Barbara Bossier, Ilse Casteleyn, Ann Durnez, Wendy Herpoelaert, Evy Parmentier, Joke Pattyn, Tania Pattyn, Lieselot Snoeck, Hilde Soenens, Tine Vandaele, Ignace Dewulf, Evelien Reynaert, Patrick Declercq, Annelore Verborg, Mieke Hautekeete Verontschuldigd: Jo Vlieghe, Annelies Lemiegre, Hanni Devolder, Sofie Maes, Annick Vandewalle, Kurt Meerschaert, Fanny Seurinck, Barbara Desmet Afwezig: / Verslag vorige vergadering (26/01/15) 2. Financieel verslag Zichtrekening: 3.992,00 EUR, wijzigingen door nieuwjaarsgeschenkjes, afrekening vergadering TAP en kosten/opbrengsten Quiz. Spaarrekening: euro 3. Evaluatie - Overgang 3 de kleuter- 1 ste leerjaar: 29/01/15 Werd afgelast door ziekte van voordrachtgeefster. Nieuwe datum was 12/03/2015. Alles vlot verlopen. - Quiz 6/02/15 Opbrengst: 442,00 EUR, grootste kost TAP: huur zaal en materiaal, drank. Quiz was een stuk moeilijker dan de vorige editie. Veel pistolets over: niet aan te raden om volgende keer nog te verkopen, vooral met kaas en salami dat men kreeg.

2 Vlot verlopen. Kopies volgende keer in school, goedkoper. Mooie prijzen. Quiz verloop was misschien een beetje te snel, misschien meer tijd geven om te antwoorden en een ronde minder voorzien? Zoeken naar een goedkopere locatie? Lindelei? Opnieuw te realiseren om de 2 jaar. Meer reclame maken, datum op quiz kalender? - Leren Leren 4/03/15 Goede opkomst. Goede inhoud. Accommodatie niet goed: te koud. Misschien in een klas, als opkomst dat toelaat? Voorstel: half uur vroeger starten? 4. Jaarkalender - Spijk en Slijk: 29 mei 2015 (onder voorbehoud) In voormiddag fietsexamen 6 de lj en in namiddag demo dodehoekspiegel. Proberen nieuwe datum vast te leggen met PZ Vlas om fietsexamen te verplaatsen zodat demo naar de voormiddag kan verplaatst worden. - Plechtige communie: 17/05/15 - Eerste communie: 24/05/15: helpers nodig vanuit de ouderraad van 9u tot max. 13u. Bloemen:? Wie kan deze bestellen en geven in de mis?? (doorgeven aan Fanny) Klaarzetten, wijn schenken: Ilse en Patrik. Reserve: Evy, Barbara en Tania. - Eetfestijn+ Koer in Rep en Roer: 7/06/15 28 verenigingen ingeschreven. In mei info vergadering voor alle betrokkenen. Helpers nodig vanuit de ouderraad voor eetfestijn en bestellen drank in de namiddag. Planning wordt via mail verstuurd door Evy. Wie wil waar helpen en voor hoe lang? Planning opmaken in tijdzones van 1 uur? Helpers nodig voor de ouderraad stand, bellenblazers: 13u30-15u Patrik en Mieke 15u-16u30 Tine en Wendy 16u30-18u Ann en Barbara - Schoolfuif: 26/06/15 Lager, vanaf 1 ste leerjaar: echte schoolfuif Materiaal: reeds OK Affiche: in ontwerp Uren: 18u-20u Geen kleuters. Er is interesse in een nieuwe werkgroep voor het uitwerken van activiteit, specifiek voor het kleuter. Volgend schooljaar? - Afscheid 6 de leerjaar: 29/06/15: helpers vastleggen op vergadering van 11/06.

3 - Pannenkoekenverkoop Verleden week was er een gesprek met Ann en Fanny samen met de leerkrachten van het 5 de en 6 de leerjaar i.v.m. de verdeling van de opbrengst van de pannenkoekenverkoop. Ieder kind krijgt sowieso al korting (afhankelijk van de totale verkoop van alle pannenkoeken wordt een bedrag korting gegeven, verleden jaar was dit voor iedere leerling 85,00 EUR). Per kilo dat een leerling verkoopt, krijgt deze individueel nog eens 1,00 EUR korting er boven op. Daarnaast kunnen de kosten van de bosklassen ingegeven worden bij de mutualiteit om een deel terug te krijgen. Dit heeft tot gevolg dat bepaalde kinderen relatief goedkoop op bosklassen vertrekken. Er werd afgesproken dat de extra korting in de toekomst op de brief van de bosklassen vermeld wordt. Aan alle systemen zijn voor en nadelen maar de kinderen zijn hierdoor wel gemotiveerd om pannenkoeken te verkopen. Zonder dat het een onderlinge competitie wordt. De pannenkoekenverkoop brengt ook heel veel op, minimum 1 500,00 EUR. Vroegere initiatieven zoals bv. een carwash brachten veel minder op. De bosklassen zijn een dure aangelegenheid (o.a. bussen, slaapplaats, gidsen, ) dankzij een goed beheer en een jarenlange ervaring is er een reserve aangelegd waardoor er ter plaatse eens iets extra kan gegeven worden aan de kinderen (bv. een ijsje). De rest wordt opgespaard voor het jaar er op. Als de ouderraad een voorstel heeft voor andere initiatieven, mits evenveel opbrengst, mogen deze altijd doorgegeven worden. - Postkaarten Enthousiaste werkgroep: Tine, Ilse en Wendy. Wie is nog kandidaat? Korte samenvatting, overgenomen van ontvangen mail van de werkgroep: Hierbij kort de werking op een rijtje, er werd ook reeds telefonisch contact opgenomen met deze firma en met andere scholen. 1 Als we samen beslissen om dit project aan te nemen moet je enkel inschrijven telefonisch of via mail. 2 Enkele dagen later komt tekenpapier en uitleg toe op school. 3 Kinderen (peuterklas t.e.m. 6 de leerjaar) maken een tekening. 4 Tekeningen worden per klas ingezameld en afgehaald. 5 Een 2-tal weken later komen de postkaarten per klas en per leerling toe (zes pakjes met 8 kaarten). 6 Leerlingen verkopen deze (6,00 EUR voor 8 postkaarten). Financieel aspect. 1 Geen voorfinanciering.

4 2 Aankoop 1 pakket is 3,50 EUR --> verkoop aan 6,00 EUR --> 2,50 EUR winst per pakje dat verkocht werd. 3 Alle pakjes die niet verkocht zijn, worden teruggenomen door firma en worden niet aangerekend! 4 Simulatie: een school met 200 leerlingen krijgt 1200 pakjes met 8 kaarten, daarvan worden er 900 verkocht, de overige 300 worden teruggestuurd en moet je niets op betalen. 900 x 6 = 5 400,00 EUR waarvan 2 250,00 EUR winst en 3 150,00 EUR voor de firma. Onze school telt meer dan 400 leerlingen!!! 5 Factuur komt pas nadat de niet verkochte pakjes zijn terugbezorgd. Het is belangrijk om een goed doel naar voor te brengen t.t.z. een goede reden opgeven waarvoor het project wordt opgestart. Suggesties zijn welkom! Hoe kunnen we dit concreet aanpakken? 1 Eigenlijk is de praktische kant vrij miniem en is dit te vergelijken met een pannenkoeken verkoop of pasfoto en schoolfoto's. De werkgroep wil de praktische kant gerust op zich nemen. 2 Leerkrachten warm krijgen: het is niet enkel geld dat telt maar het is ook een creatief, leerzaam en tof project! Kan bv. ingepland worden op een vrijdagnamiddag (in muzische groepjes)? Tania vraagt na bij de leerkrachten. Ook naar een mogelijke startdatum? Nog dit schooljaar? 3 Thema moet ruim gezien worden: bv. "feest" zodat de kaartjes het ganse jaar kunnen gebruikt worden. 4 Leerkrachten krijgen ook info en tips. 5 Voorstel is om dit eerst eens uit te proberen en indien dit goed loopt dit ev. 2 jaarlijks op te nemen. Beslissing? Ja, we gaan er voor! 5. Agendapunten school 6. Schoolraad - 26/02/15-23/03/15 ( ipv 21/05/15) 1. Vaste benoemingen op 01/01/ Kaartfestijn (7 en 8 maart 2015) gaat niet door. We hebben een aantal jaren met "resten" kunnen werken, maar na "31 jaar" is de formule wat "uitgewoond". De succes elementen (visput-prijzen-kaarters... ) van vroeger zijn nu niet meer interessant. Aankoopprijzen zijn dermate gestegen dat de winst steeds kleiner gaat worden. Er is in februari al een Quiz via de school. We voorzien een groot feest op 07 juni ( Koer in rep en roer II). Waarbij heel wat inzet zal gevraagd worden van iedereen (ook van derden). Na overleg met het schoolbestuur werd beslist om dit item definitief te schrappen. Het beleid kan dan naar volgend jaar een andere vorm uitwerken. 3. Probleem rond "lood" in het leidingwater. - Aanpassing CV nieuw gedeelte lager.

5 CV in de "nieuwbouw" - Na contact aannemer en architect werken begin mei, afrekening voor 30 juni Loodgehalte in leidingwater - Er werd een meting gedaan op het leidingwater op het voornaamste drinkpunt (refter) voor de leerlingen. Het resultaat gaf: 9 microgram per liter. De wettelijke norm is 10 microgram per liter. In het kader van het "loodactieplan" wordt 5 microgram per liter gehanteerd als drempelwaarde voor een sensibilisatie voor de beheerders van het gebouw. Lood kan afkomstig zijn door de verantwoordelijkheid van de leverancier of van de eigenaar. Een eerste stap is de inspectie van de volledige binnen installatie door een expert. Besluit bestuur: We geven het dossier door aan de architect. Die stelt een deskundige aan. Op basis van zijn bevindingen wordt een actieplan opgestart. Gezien we nog binnen het wettelijk kader zitten, is er geen hoogdringendheid. Deze werken worden dus ingepland in Opvolging directie - opstart procedure. Op 31/08/2015 stopt de directeur definitief. Selectieprocedure werd in maart opgestart. Dit via bekendmaking en opmaken modaliteiten/voorwaarden van kandidaatstelling. In de maand april worden de schriftelijke kandidaturen onderzocht. Daarna volgt een mondelinge selectieproef. 5. Bijzondere leermeesters L.O. - Binnen de scholengemeenschap wordt een werkgroep L.O. opgericht. Waarom? Sommige lkr. werken op meer dan één school of in kleuter én lagere afdeling. Dit veroorzaakt soms een vloedgolf aan vergaderingen. De inhoud va deze vergaderingen is dikwijls vakspecifiek voor kleuter of lager (lkr) en daar heeft een leermeester weinig aan. Over de grenzen van de school worden vakspecifieke vergaderingen gegeven speciaal gericht op de leerkrachten bewegingsopvoeding kleuter en/of lagere afdeling. 6. Schoolbus - chauffeur nu via interim kantoor tewerkgesteld. 7. Verlofregeling voor Daar we vanaf 01/09/2015 volledig deel uitmaken van de vzw " Opvoeding en Onderwijs" zal de overeenkomst m.b.t. verlofregeling er anders uitzien dan dit schooljaar. 8. Leerlingen aantal per 1 februari 2015 Kleuter: 173 ( 2014: 185) = -12. Verlies tussen de 12 en 15 lestijden. Lager: 308 ( 2014: 302) = + 6. Winst van ongeveer 06 lestijden. De additionele lestijden die voor 3 jaar toegekend werden, blijven van toepassing. In het kleuter hadden we vorig jaar 01 lestijd, in het lager 11 lestijden. We mogen dus per 01 september in beide afdelingen een daling verwachten.

6 7. Verkeerscommissie Geen geweest. 8. Gemeentelijke adviesraad kinderopvang Geen geweest. 9. Varia - Ontslagnemende bestuursleden: Patrick: gaat uit het bestuur maar blijft nog een jaar in de ouderraad. Isabelle (penningmeester): gaat uit het bestuur en uit de ouderraad (tijdsgebrek). Fanny: wil blijven (als dit mag ) maar kan niet alleen in bestuur zetelen Dringend kandidaten nodig:??? - Datum afscheid directeur: zaterdag 27/06 om 10u30, uitnodiging volgt. - Schil -ouders, kandidaten? Enkel Fanny. Kan dit nogmaals gecommuniceerd worden? - Tweedaagse voor 6 de (8 en 9 juni): werd hier rekening gehouden met de examens? Zou perfect combineerbaar moeten zijn. - M-decreet: In het Vlaams Parlement is op 12 maart 2014 een belangrijke stap gezet om het onderwijs meer inclusief te maken voor leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften. Het parlement stemde het M-decreet. M staat voor maatregelen voor leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften. M-decreet = alle mogelijke kinderen, met alle mogelijke gebreken, hebben recht op gewoon onderwijs. Is de school hier klaar voor? Er wordt nu al geprobeerd zoveel mogelijk zorg op school te geven dus zal er niet zoveel veranderen, enkel meer papierwerk. Er zal evenwel meer overleg nodig zijn. Inschrijvingen van dergelijke kinderen zullen onder voorbehoud gebeuren om te vermijden dat er in 1 klas bv. 5 gevallen zitten. - Speelkoffer: waarom wordt deze niet meer gebruikt? Kan deze opnieuw gebruikt worden? Materiaal was altijd kapot. Er is nu een systeem wie op welke dag welke sport mag beoefenen maar Ignace vraagt na bij de turnjuffen. Volgende vergadering : 11/06/2015

7

Verslag vergadering 11 juni 2015 om 20 u Den Tap

Verslag vergadering 11 juni 2015 om 20 u Den Tap Verslag vergadering 11 juni 2015 om 20 u Den Tap Aanwezig: Isabelle Adams, Barbara Bossier, Ilse Casteleyn, Ann Durnez, Evy Parmentier, Joke Pattyn, Tania Pattyn, Lieselot Snoeck, Hilde Soenens, Tine Vandaele,

Nadere informatie

Verslag vergadering 20 november 2014 om 20 u Den Tap

Verslag vergadering 20 november 2014 om 20 u Den Tap Verslag vergadering 20 november 2014 om 20 u Den Tap Aanwezig: Isabelle Adams, Barbara Bossier, Ilse Casteleyn, Ann Durnez, Wendy Herpoelaert, Annelies Lemiegre, Sofie Maes, Kurt Meerschaert, Evy Parmentier,

Nadere informatie

Verslag vergadering 10 september 2015 om 20 u Den Tap

Verslag vergadering 10 september 2015 om 20 u Den Tap Verslag vergadering 10 september 2015 om 20 u Den Tap Aanwezig: Isabelle Adams, Barbara Bossier, Ann Durnez, Evy Parmentier, Joke Pattyn, Tania Pattyn, Hilde Soenens, Tine Vandaele, Evelien Reynaert, Patrick

Nadere informatie

Verslag vergadering 7 juni 2016 om 20 u in school

Verslag vergadering 7 juni 2016 om 20 u in school Verslag vergadering 7 juni 2016 om 20 u in school Aanwezig: Barbara Bossier, Ann Durnez, Evy Parmentier, Joke Pattyn, Tania Pattyn, Hilde Soenens, Tine Vandaele, Evelien Reynaert, Patrick Declercq, Annelore

Nadere informatie

Verslag vergadering 17 november 2015 om 20 u Den Tap

Verslag vergadering 17 november 2015 om 20 u Den Tap Verslag vergadering 17 november 2015 om 20 u Den Tap Aanwezig: Barbara Bossier, Ann Durnez, Evy Parmentier, Joke Pattyn, Tania Pattyn, Hilde Soenens, Tine Vandaele, Evelien Reynaert, Patrick Declercq,

Nadere informatie

Verslag Ouderraad 12 juni 2014 om 20u in den TAP

Verslag Ouderraad 12 juni 2014 om 20u in den TAP Verslag Ouderraad 12 juni 2014 om 20u in den TAP Aanwezig: Patrik Declercq, Isabelle Adams, Tania Pattyn, Ilse Casteleyn, Evy Parmentier, Hilde Soenens, Ignace Dewulf, Natascha Boudrez, Annick Vandewalle,

Nadere informatie

Verslag bijeenkomst Ouderraad 12 september 2017

Verslag bijeenkomst Ouderraad 12 september 2017 Verslag bijeenkomst Ouderraad 12 september 2017 Aanwezig: Barbara Bossier, Soet Descheemaeker, Hanni Devolder, Sandrino Devos, Annelies Lemiegre, Marie Maertens, Sophie Mechelaere, Kurt Meerschaert, Joke

Nadere informatie

Verslag bijeenkomst ouderraad 22 maart 2018

Verslag bijeenkomst ouderraad 22 maart 2018 Verslag bijeenkomst ouderraad 22 maart 2018 Aanwezig: Soet Descheemaeker, Frederic Desmyter, Hanni Devolder, Ann Fonteijne, Annelies Lemiegre, Marie Maertens, Sophie Mechelaere, Kurt Meerschaert, Kim Mondy,

Nadere informatie

Verslag vergadering 14 maart 2017 om 20 u in school

Verslag vergadering 14 maart 2017 om 20 u in school Verslag vergadering 14 maart 2017 om 20 u in school Aanwezig: Ann Durnez, Tania Pattyn, Desmyter Frederic, Isabelle Adams, Frederick Desmijter, Rozé Stijn, Tessa Vanlook, Annelies Lemiegre, Soet Descheemaeker,

Nadere informatie

Verslag bijeenkomst Ouderraad 17 januari 2018

Verslag bijeenkomst Ouderraad 17 januari 2018 Verslag bijeenkomst Ouderraad 17 januari 2018 Aanwezig: Barbara Bossier, Soet Descheemaeker, Frederic Desmyter, Hanni Devolder, Sandrino Devos, Laurent Haes, Annelies Lemiegre, Marie Maertens, Kurt Meerschaert,

Nadere informatie

Verslag bijeenkomst ouderraad 5 september 2018

Verslag bijeenkomst ouderraad 5 september 2018 Verslag bijeenkomst ouderraad 5 september 2018 Aanwezig: Bossier Barbara, Descheemaeker Soet, Desmyter Frederic, Devolder Hanni, Devos Sandrino, Fonteijne Ann, Lemiegre Annelies, Maertens Marie, Mechelaere

Nadere informatie

OUDERRAAD 29/08/2013. Mededelingen School Guido licht een aantal nieuwe of gewijzigde zaken toe mbt het nieuwe schooljaar

OUDERRAAD 29/08/2013. Mededelingen School Guido licht een aantal nieuwe of gewijzigde zaken toe mbt het nieuwe schooljaar OUDERRAAD 29/08/2013 Voorzitter: Ann Verslaggever:Wim Aanwezig: Leerkracht: Guido en Leen Ann Van Trappen Wim Reynaert Veerle Vanden Eynde Hendrik Perreman Chris Dumont Sofie Titeca Start:20:00 Einde:21:30

Nadere informatie

Verslag ouderraad van 02 februari 2012 :

Verslag ouderraad van 02 februari 2012 : Verslag ouderraad van 02 februari 2012 : Aanwezig : Ilona, Vicky, Isabelle, Kristoff, Greet, Sofie, Lien, Karen, Wendy, Evy, directeur Jan Verontschuldigd: Juf An, Joke, Sonja, Sigrid, Marian, Peter AGENDA:

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 25 februari 2016

Verslag vergadering OR 25 februari 2016 Aanwezig : Annelies K, Irmine V, Hanne DC, Nicky, Hannelore S, An P, Karen, Marjan, Tim G, Valerie, Leen DR,Toon, Kristoff, Carole, Tine B Leerkrachten : Kim DR Directie : Didier, Suzy Verontschuldigd:

Nadere informatie

Verslag oudercomité 1-24/09/14

Verslag oudercomité 1-24/09/14 Verslag oudercomité 1-24/09/14 Agenda 1. Voorstelling bestuursploeg & ouders 2. Activiteiten schooljaar 2014/2015 3. Financiën 4. Klasouders 5. Naschoolse opvang 6. Varia 1.welkom - e-mailadressen worden

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 1 december 2015

Verslag vergadering OR 1 december 2015 Aanwezig : Annelies K, Irmine V, Hanne DC, Nicky, Hannelore S, Ann C, An P, Karen, Marjan, Bram S, Tim G, Isabel, Valerie, Carole, Annick, Toon, Tine B Leerkrachten : Kim, Jolien Directie : Didier, Suzy

Nadere informatie

OR Vergadering 4: 3 mei 2016

OR Vergadering 4: 3 mei 2016 OR Vergadering 4: 3 mei 2016 Aanwezig: Dir. Jo, Dir. Heidi, Dir. Katrien, juf. Marina, Bart Duysburgh, Sarah Van Haelewyck, Barbara Smitz, Heidi Bryssinck, Sofie Baetens, Thomas De Geest, Machteld Vandevyver,

Nadere informatie

1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u

1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u 1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u Aanwezig: Hilde, Sofie, Evelien, An M, An DK, Sara, Kim, Leen V., Vanessa, Koen. Verontschuldigd: Evelien J., Sonje B., Tom, Anja,

Nadere informatie

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Verslag Ouderraad 5 juni 13 Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Afwezig : Jo Agendapunten: 1) Traktatie

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Ouderraad Heilig Graf Nijverheidstraat

Huishoudelijk reglement Ouderraad Heilig Graf Nijverheidstraat Huishoudelijk reglement Ouderraad Heilig Graf Nijverheidstraat Inhoudstafel 1. Benaming 2. Zetel 3. Doelstelling 4. Samenstelling van de ouderraad 5. Bestuurssamenstelling en vertegenwoordigingen 6. Bevoegdheden

Nadere informatie

Pieter Heymans Hans Coessens. Wim Van Olmen Sarah Polfliet (verslag)

Pieter Heymans Hans Coessens. Wim Van Olmen Sarah Polfliet (verslag) Verslag vergadering schoolraad van 5 oktober 2017 Aanwezigen: Pedagogische raad Ouderraad Lokale gemeenschap Directie Juf Lut Juf Nan Juf Nicole Heidi Lenaerts Pieter Heymans Hans Coessens Hilde Van Wichelen

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Aanwezig: Ouderraad: Ilse Van Rompaey, Veerle Vandensteen (verslag), Mark Vanhamme, Kim Daniëls, Kurt Demets, Veerle Audenaert, Jan Haegemans School: Mevrouw

Nadere informatie

1. Opmaak briefjes inschrijvingen en situering Wim 29/9 2. Inschrijvingen opnemen en doorgeven aan VCOV

1. Opmaak briefjes inschrijvingen en situering Wim 29/9 2. Inschrijvingen opnemen en doorgeven aan VCOV OUDERRAAD 28/09/2015 Voorzitter: Ann Verslaggever:Wim Aanwezig: Leerkracht: Isabel en Anneleen Ann Van Trappen Wim Reynaert Chris Dumont Kris Vanden Eynde Bernadette Wambacq An Tavernier Jelle Vanhoorebeeck

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 11 januari 2016

Verslag Vergadering Ouderraad 11 januari 2016 Verslag Vergadering Ouderraad 11 januari 2016 Aanwezig: Ouderraad: Ilse Van Rompaey, Kim Daniëls, Veerle Audenaert, Kurt Demets, Mark Vanhamme (verslag), Steven Bollion, Veerle Vandensteen School: Mevrouw

Nadere informatie

Grootoudersfeest. alle kleuterjuffen. sofie geldhof wendy declerck kaat embo / mieke muylle

Grootoudersfeest. alle kleuterjuffen. sofie geldhof wendy declerck kaat embo / mieke muylle Grootoudersfeest jorien sofie geldhof wendy declerck kaat embo / mieke muylle alle kleuterjuffen Persoon te contacteren om activiteit te coördineren: _Chantal Deze activiteit gaat door in de periode: 22

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief maart 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Fijne paasvakantie gewenst! Deze foto werd genomen tijdens het hazenpad.

Nadere informatie

Draaiboek voor het uitwerken van activiteiten 1

Draaiboek voor het uitwerken van activiteiten 1 Draaiboek voor het uitwerken van activiteiten 1 Je hebt als groep ouders een idee van wat je rond cultuur, ouderbetrokkenheid en taalstimulering zou willen doen op de school van je kind(eren)? Dit doe

Nadere informatie

Verslag ouderraad 28 januari 2016

Verslag ouderraad 28 januari 2016 Verslag ouderraad 28 januari 2016 Aanwezig: Kurt, Johan, Laila, Fahaima, Mario, Karen, Klaas, Ellen, Marie, Veerle, Joris, juf Hilde, juf Stephanie, juf Marijke, juf Karin D 1. Verwelkoming nieuwe leden

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

Agenda 5 e vergadering Ouderraad schooljaar 2013-2014 5 juni 2014, 20.00 uur Lagere school Schriek. De volgende punten zullen besproken worden:

Agenda 5 e vergadering Ouderraad schooljaar 2013-2014 5 juni 2014, 20.00 uur Lagere school Schriek. De volgende punten zullen besproken worden: Agenda 5 e vergadering Ouderraad schooljaar 2013-2014 5 juni 2014, 20.00 uur Lagere school Schriek De volgende punten zullen besproken worden: 1. Welkom en overlopen agenda Bruno is niet aanwezig o.w.v.

Nadere informatie

1. Welkom en vaststellen agenda Natasja heet de enkele aanwezigen welkom en overloopt de agenda. Er zijn geen aanvullingen.

1. Welkom en vaststellen agenda Natasja heet de enkele aanwezigen welkom en overloopt de agenda. Er zijn geen aanvullingen. Agenda 4 e vergadering Ouderraad schooljaar 2013-2014 24 april 2014, 20.00 uur Lagere school Schriek De volgende punten zullen besproken worden: 1. Welkom en vaststellen agenda Natasja heet de enkele aanwezigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Aanwezig Diaine Sacha Wim Goedertier Ann Bogaert Peter Hulpiau Ben Bollaert Pat Pollefeyt Sofie Knockaert Axelle De Schrijver Schoolteam Rony Troch,

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief november 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Joepie, onze Kerstspecial komt stilletjes aan dichterbij en wij kijken

Nadere informatie

Gemeentelijke basisschool Berlaar Afdeling Centrum Verslag Oudervereniging. Petrie en Marten Van Tilburg - Rossier

Gemeentelijke basisschool Berlaar Afdeling Centrum Verslag Oudervereniging. Petrie en Marten Van Tilburg - Rossier Datum Plaats 19/09/2013 Leraarskamer Centrum Deelnemers Brigitte Veronique Natasha Van Erum Anneleen vercammen Els Dierckx Vickie Diels Sonja Vanhoefs Verontschuldigt Ann Dyckmans Joke Louage Koen Teunkens

Nadere informatie

Verslag vergadering

Verslag vergadering Verslag vergadering 04-09-2018 Aanwezig: Philippe, Penny, Glenn, Pieter, Jan, Ilse, Jolanta, Viki, Annick, Cyndi, Marie-Anne, Sofie, Christel, juf Vicky, juf Katrien Verslaggever: Sofie Welkom We verwelkomen

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 3 februari 2015

Verslag vergadering OR 3 februari 2015 Aanwezig : Annelies K, Irmine V, Annick V, Hannelore S, Bob L,Valery L, Saar M, Karen W, Ann P, Leen DR, Kurt B, Isabel VD Leerkrachten : Evi, Lien D Directie : Didier, Suzy Verontschuldigd: Katrien Billiet,

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Kernbestuur ouderraad Naam Anja Smet Annelies De Beuf Cindy Verdoorent Edwige Cardoen Geert Vanhove Ines Van Buynder Karin De Lamper Kristof Van der

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 13 januari 2014

Verslag Vergadering Ouderraad 13 januari 2014 Verslag Vergadering Ouderraad 13 januari 2014 Aanwezigen: Ilse Van Rompaey, Steven Bollion, Kurt Demets, Veerle Audenaert, Stefaan Motte, Barbara Manderyck, Sigrid Vandevelde, Nele Smets (verslag), Kim

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar Nieuwsbrief 20 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Maandag 11/02/2019 :Zwemmen 4de lj + 6de lj -2de lj bezoekt Megaspelenpaleis

Nadere informatie

VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012

VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012 VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012 1) Aanwezigen Kathleen STORME, Joris ROOSE, Veronique VANDENEYNDE, Muriel DUMAREY, Mieke DEROUS, Johan LOGGHE (na vergadering schoolbestuur), Wim VYNCKE, Wim GYBELS,

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 11 december 2014

Verslag vergadering OR 11 december 2014 Verontschuldigd: Bob Leysen, Saar Meganck, Irmine Vermander, Katrien Billiet Notulist : Tine Beke 1.Schoolraad De leden van de schoolraad willen de mening van de OR horen over de organisatie van een schooldag

Nadere informatie

Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan

Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan Verslag ouderraad Kleuterschool Sint Jansschool Leuven Aanwezig : Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan (als ik nog iemand niet vermeld heb

Nadere informatie

Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei

Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei Aanwezig/ juf Leen, Peter, Debbie, Linda, Leentje, Kathleen,Kristien, Veerle, Dirk, Patrick meester Maarten, Kristel Afwezig en verontschuldigt/ Lode, Els,

Nadere informatie

Verslag OR 12/09/2016

Verslag OR 12/09/2016 Verslag OR 12/09/2016 Aanwezig: Els U Meester Pascal Els VL Els M Elke Jurgen - Ellen Kim Sylvia - Robin - Meester Bart - Juf Lara Verontschuldigd: Igor Verslag: Elke Agendapunten: 1) Goedkeuring vorig

Nadere informatie

Klaverblad. -zomereditie-

Klaverblad. -zomereditie- Klaverblad -zomereditie- Afscheid juf Lieve SCHOOLNIEUWS In de lagere school moeten we na een jarenlange fijne en succesvolle samenwerking afscheid nemen van juf Lieve. We hebben ervoor gekozen jullie

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief juni 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Een fijne en deugddoende zomervakantie gewenst! 2 Wist je dat - we ons jaarthema

Nadere informatie

Verslag schoolraad

Verslag schoolraad Verslag schoolraad 8-9-2014 Aanwezig: Yves Puelings, Greta Puelings, Liesbeth Vanden Broeck, Ella Schroeven, Betty Van Even, Anita Vandenberg, Susan Bushe, Hans Veulemans, Hilde Lemmens Afwezig: / Verontschuldigd:

Nadere informatie

Infokrantje zomervakantie Stap je mee in ons verhaal?

Infokrantje zomervakantie Stap je mee in ons verhaal? Infokrantje zomervakantie 2019 Stap je mee in ons verhaal? Agenda... Bij het einde van dit schooljaar delen we alvast alle infoavonden voor het begin volgend schooljaar mee. Zo kan iedereen deze opnemen

Nadere informatie

Vergadering 3 oktober 2017

Vergadering 3 oktober 2017 Vergadering 3 oktober 2017 Aanwezig: Veerle, Kim, Patricia, Els Dewancker, Rosalinde, Heidi, Marie, Ysabel, Els De Roest, juf Els, juf Tineke, Peter, Els Sys, Katrijn, Patsy, Wim, Filip, Caroline, Marc

Nadere informatie

*Dag van de leerkracht: Er is reeds een mailtje gestuurd. Er worden ouders gezocht om toezicht te doen op de speelplaats s ochtends.

*Dag van de leerkracht: Er is reeds een mailtje gestuurd. Er worden ouders gezocht om toezicht te doen op de speelplaats s ochtends. 15/09/2016 1. Aanwezigheden: Sofie, Angie,Lieve, Kris, Melissa, Nele, Els, Fleur, Kathleen, Anneleen, Kristof (directie), Véronique (directie), juf Ilse, juf Charlotte, Griet, Tine, Dominique, Nathalie,

Nadere informatie

Verslag vergadering Oudercomité 24 september 2013

Verslag vergadering Oudercomité 24 september 2013 Verslag vergadering Oudercomité 24 september 2013 Aanwezig: Luc Vanspauwen, Sandra Brands, Mia Olefs, Miriam Vandecaetsbeek, Didier Renwa, Guy Van Aken, Davina Hamal, Greet Knaepen, Jan Cuypers, Leen Neven,,

Nadere informatie

ouderraad GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL Ichtegem / Eernegem Vergadering van de ouderraad dd. 20 juni 2013 Vergaderingnummer 22

ouderraad GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL Ichtegem / Eernegem Vergadering van de ouderraad dd. 20 juni 2013 Vergaderingnummer 22 Vergadering van de ouderraad dd. 20 juni 2013 Vergaderingnummer 22 Aanwezig: Namens de school: Dominique Bonny (directrice) Namens de schoolraad: Emmy Dens Namens de ouders: Heidi Dhaens, Trui De Blauwe,

Nadere informatie

Verslag Algemene vergadering Oudercomité Harlekijn

Verslag Algemene vergadering Oudercomité Harlekijn Verslag Algemene vergadering Oudercomité Harlekijn Aanwezig: Aanwezig: Karin, Juliette, Sabien, Diana, Hélène, Jan Nieuwe leden: Ward, Els, Bart Verontschuldigd: Geert, Kristien, Nancy, Lieve School: directie

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

2. Stand van zaken puntjes vorige vergadering

2. Stand van zaken puntjes vorige vergadering VERSLAG OUDERCOMITE 25 oktober 2016 Aanwezig voor het Oudercomité: Sylvie, Ine V., Miranda, Eva, Liselotte, Jo, Kelly, Ann-Sofie Aanwezig voor de school: Juf Yvonne, Juf Stien, Dir. Veronique Verontschuldigd:

Nadere informatie

An Van Neste. Greet Meersman Mieke Botterman Marleen Desmet Veerle Wittevrongel Astrid Dhont Jessica Bijn Vanessa Van Reybrouck Veerle Desmet

An Van Neste. Greet Meersman Mieke Botterman Marleen Desmet Veerle Wittevrongel Astrid Dhont Jessica Bijn Vanessa Van Reybrouck Veerle Desmet PERSONEELSBEZETTING 2016-2017 Directeur An Van Neste Peuterklas 1 ste kleuter 2 de kleuter 3 de kleuter Ambulant kleuter Bewegingsopvoeding kleuter Kinderverzorgster Zorg kleuter Greet Meersman Mieke Botterman

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 27 april 2017

Verslag vergadering OR 27 april 2017 Aanwezig : Hanneke DC, Irmine V, Annelies K, Tine B, Nicky DW, Ann P, Karen W, Eva V, Bram S, Kristoff M, Leen DR, Tim G Leerkrachten : Jolien, Ann B, Ilse Directie : Didier Verontschuldigd: Suzy, Karla

Nadere informatie

OUDERRAAD MOOI BOS VERSLAG VERGADERING

OUDERRAAD MOOI BOS VERSLAG VERGADERING OUDERRAAD MOOI BOS VERSLAG VERGADERING 28-04-2015 Aanwezig : Suzanne Offner, Els Tiberghien, Henk Visser, Charles Vandezande, Jean-François Distave, Isabelle (mama van Felicia), Linda De Bruyn, Peter Spruyt,

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Aanwezig : Diaine Sacha, Ilse Pauwelyn, Veerle Vandenbussche, Ann Bogaert, Peter Hulpiau, Jutta Rogge, May De Clerck Schoolteam : Ronny Troch, juf Viva,

Nadere informatie

OUDERRAAD MOOI BOS VERSLAG VERGADERING

OUDERRAAD MOOI BOS VERSLAG VERGADERING OUDERRAAD MOOI BOS VERSLAG VERGADERING 09-06-2015 Aanwezig : Suzanne Offner, Els Tieberghien, Henk Visser, Charles Vandezande, Jean-François Distave, Isabelle Vermote, Linda De Bruyn, Peter Spruyt, Kathleen,

Nadere informatie

Verslag GO!ouders 19 maart 2018

Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Aanwezig: juf Shari, meester Jimmy, Els, Lieve, Joke, Nel, juf Melaney, Anne en Kris (verslag) Verontschuldigd: Pipke, Eef, Wim, Liesbet en Leen 1. Goedkeuring verslag vorige

Nadere informatie

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1.

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1. 1. Maandplanning FEBRUARI 2016 FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u speeltijd Voorstelling Door dik en dun Voorstelling Door dik en dun redactieraad Bernarduske

Nadere informatie

Zijn er nog die lid wensen te worden en een document wensen in te vullen? Nee

Zijn er nog die lid wensen te worden en een document wensen in te vullen? Nee VZW OUDERVERENIGING DE REGENBOOG Speelbroek 38, 1850 Grimbergen Ondernemingsnummer: 0466.853.176 Verslag Algemene Vergadering 18 januari 2017 Aanwezig: Evita Algaba Lesley Buysens Chantal Mulleman Peter

Nadere informatie

VERSLAG. Vergadering van het oudercomité op 18-September 2014 om 20u

VERSLAG. Vergadering van het oudercomité op 18-September 2014 om 20u VERSLAG Vergadering van het oudercomité op 18-September 2014 om 20u Laatste verslag 1. brandpreventie : eerste brandoefening dit schooljaar al achter de rug, verliep vlot en binnen de tijd. Volgende brandoefening

Nadere informatie

Verslag ouderraad van 19 april 2012 :

Verslag ouderraad van 19 april 2012 : Verslag ouderraad van 19 april 2012 : Aanwezig : Ilona, Lien, Vicky, Isabelle, Nele, Kristof, Nele, Greet, Joke, Wendy, Evy, Karen, Marian, Sonja, directeur Jan en juf An Verontschuldigd: Tom, Peter, Bas,

Nadere informatie

Samenstelling van de ouderraad

Samenstelling van de ouderraad DECRETALE OUDERRAAD Inhoudstabel Inhoudstabel... 2 Samenstelling van de ouderraad... 3 Werking van de ouderraad en het huishoudelijk reglement... 3 Wijziging Participatiedecreet vanaf 1 september 2014:...

Nadere informatie

Schoolraad Antoniusschool 16 november 2015

Schoolraad Antoniusschool 16 november 2015 Schoolraad Antoniusschool 16 november 2015 Aloïs Van Oevelen X Sven Nicolaï X Hilde Peeters X Rita Sebreghts X Werner Cornelis X Dennis De Hoey X Tine Van den Bulck V Guido Van den Bulck X Inge Coppieters

Nadere informatie

Vanaf 1 april 2005 moet elke school beschikken over een schoolraad.

Vanaf 1 april 2005 moet elke school beschikken over een schoolraad. 1. Schoolraad: Vanaf 1 april 2005 moet elke school beschikken over een schoolraad. Wat is de schoolraad? De schoolraad heeft als doel leerkrachten, ouders en lokale gemeenschap inspraak te geven bij het

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 15 oktober 2013

Verslag Vergadering Ouderraad 15 oktober 2013 Verslag Vergadering Ouderraad 15 oktober 2013 Aanwezig: Ouderraad: Ilse Van Rompaey, Jan Haegemans, Kurt Demets, Sigrid Vandevelde, Kim Daniëls, Stefaan Motte, Sofie Kestens, Nele Smets, Jan Van Olmen,

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Afdeling Outrijve Afdeling Kerkhove Maand februari Personeel

Afdeling Outrijve Afdeling Kerkhove Maand februari Personeel 1 Beste ouder(s), In deze nieuwsbrief proberen we u opnieuw een pak(je) informatie te bezorgen over de school en activiteiten die er zitten aan te komen. U vindt er de rubrieken die elke keer terug komen:

Nadere informatie

Verslag ouderraad met team van 2 juni 2014. De directie opent de vergadering en heet alle aanwezigen welkom. Het verloop van de avond wordt geschetst.

Verslag ouderraad met team van 2 juni 2014. De directie opent de vergadering en heet alle aanwezigen welkom. Het verloop van de avond wordt geschetst. Vrije Basisschool Hunnegem Verslag ouderraad met team van 2 juni 2014 De directie opent de vergadering en heet alle aanwezigen welkom. Het verloop van de avond wordt geschetst. 1. Hoe is de werking van

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement. Ouderraad Vrije Basisschool Lanklaar

Huishoudelijk reglement. Ouderraad Vrije Basisschool Lanklaar Huishoudelijk reglement Ouderraad Vrije Basisschool Lanklaar Inhoudstafel 1. Benaming p. 2 2. Zetel p.2 3. Doelstelling p.2-3 4. Samenstelling van de ouderraad p.3 5. Bestuurssamenstelling en vertegenwoordigingen

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Vergadering van oudervereniging Begijnendijk

Vergadering van oudervereniging Begijnendijk Vergadering van oudervereniging Begijnendijk Zijn aanwezig OVB: Karen, Sofie, Rosita, Danny, Dorien en Sandra Zijn aanwezig school: Kathleen 1. Kalender De kalenders (+/- 250) zijn besteld en zullen volgende

Nadere informatie

Verslag vergadering oudercomité 22 september 2015

Verslag vergadering oudercomité 22 september 2015 Verslag vergadering oudercomité 22 september 2015 Aanwezig: Kelly De Jaeger, Dimitri Vandenbossche, Tine Vandecaeveye, Kristof Faes, Kathleen De Coninck, Ilse Umans, Tineke De Vriendt, Liesbet Welslau,

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 29 augustus 2011

Verslag ouderraad Sportschool maandag 29 augustus 2011 Verslag ouderraad Sportschool maandag 29 augustus 2011 Aanwezig Sacha Diaine Wim Goedertier Bruno Goetmaeckere Peter Hulpiau Inge Van Severen Ann Bogaert Ruud Buyl Tina Segers Jutta Rogge Cathy Roelandts

Nadere informatie

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele Vergadering van woensdag 10 december 2014 Oudercomité AW AW AW Bart De Ketelaere A Jan Naessens V Conny De Pestel Els Tijtgat A Maaike De Porre V Steven De Clerck

Nadere informatie

Verslag vergadering Schoolraad dd. 22/02/2016

Verslag vergadering Schoolraad dd. 22/02/2016 Verslag vergadering Schoolraad dd. 22/02/2016 Aanwezig: Vertegenwoording voor de school: Dorien Cochez (schooldirectrice) Vertegenwoording voor het lokaal bestuur: Christian Krikikion (schepen van onderwijs)

Nadere informatie

Vergadering ouderraad 07/02/2012

Vergadering ouderraad 07/02/2012 Vergadering ouderraad 07/02/2012 Aanwezigen: Vanessa De Vuyst, Claudine Schepens, Sylvie Schepens, Saskia Bracke, Bien Weytens, Ilse Matthys, Ellen Dekeyser,, Elke Delaey, Anita Lievens, Peggy Van Ombergen

Nadere informatie

werkbladen, telefoons en opnametoestel

werkbladen, telefoons en opnametoestel DE BAAN OP! De jongeren organiseren zelf één of meerdere bedrijfsbezoeken. Ze verzamelen informatie over verschillende bedrijven en op basis hiervan kiezen ze met de hele klas het meest interessante bedrijf

Nadere informatie

Verslag werkvergadering

Verslag werkvergadering Verslag werkvergadering 02-07-2012 LOCATIE (TIJDSTIP): ten huize Van Puymbrouck-Schouteden (20u00) AANWEZIGEN: Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), Peter De Cat (secretaris; PDC), Karen Schouteden (KS),

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 8 december 2016

Verslag vergadering OR 8 december 2016 Aanwezig : Hanneke DC, Hannelore S, Marjan C, Saar M, Eva VE, Bram S, Irmine V, Annelies K, Tine B, Kristoff M, Wim R, Nicky DW, Ann P, Ann C, Geert D, Tim G Leerkrachten : Jolien Directie : Didier Verontschuldigd:

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement OUDERRAAD BO. De Boomgaard Gent.

Huishoudelijk Reglement OUDERRAAD BO. De Boomgaard Gent. Huishoudelijk Reglement OUDERRAAD BO. De Boomgaard Gent. Ouderwerking omvat alle vormen van participatie door ouders in de Stedelijke Freinetschool De Boomgaard. De ouderraad overkoepelt de ouderwerking

Nadere informatie

Tel: 09/ Fax: 09/

Tel: 09/ Fax: 09/ Oudercomité Gemeentelijke Basisschool Latem Deurle Afdeling Latem Twee Dreven Burgemeesterstraat,7 9830-Sint-Martens-Latem Tel: 09/282.49.46 Fax: 09/281.29.17 VERSLAG VERGADERING OUDERCOMITÉ DD. 10/12/2015

Nadere informatie

verslag vergadering 28 maart 2012

verslag vergadering 28 maart 2012 verslag vergadering 28 maart 2012 Vergaderzaal parochiaal centrum aanwezig : Stef Van Ighem, Inge Hermans, Kristel Thiron, Tiny Tollenaere, Griet Cornelis (leden ouderraad) Bea Van Britsom, Nadine Amelinckx,

Nadere informatie

Verslag ouderraad woensdag 10 september 2014.

Verslag ouderraad woensdag 10 september 2014. Verslag ouderraad woensdag 10 september 2014. Aanwezig: Kurt Houwenhuyse, Ann Van Hecke, Annick Blomme, Kristof Lamote, Veerle De Maesschalk, Eveline Remorie, Evelyn Gyssels, Edward Vandedrinck, juf Margot,

Nadere informatie

Verslag vergadering Oudervereniging 21/09/2009

Verslag vergadering Oudervereniging 21/09/2009 Verslag vergadering Oudervereniging 21/09/2009 Aanwezig: Christine Bulckaert, Ludo Cauwberghs, Rudi Degeest, Agnes Delange, Ilse Denruyter, Daniel Derde, Geert Derom, Martine Dewinter, Alain Dubois, Anne

Nadere informatie

De inschrijfperiode voor niet-voorrangsgerechtigde leerlingen start op maandag 2 maart 2015.

De inschrijfperiode voor niet-voorrangsgerechtigde leerlingen start op maandag 2 maart 2015. BETREFT : Inschrijven voor het schooljaar 2015 2016 Enkel voor nieuwe kleuters en leerlingen Beste ouders, Sinds het schooljaar 2013-2014 zijn scholen gebonden aan de inschrijvingsregels uit het decreet

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2014-2015. 2. Laatste schooldag, dinsdag 30 juni. Volgnummer: 13. In dit nummer: 29 mei 2015

Nieuwsbrief. Schooljaar 2014-2015. 2. Laatste schooldag, dinsdag 30 juni. Volgnummer: 13. In dit nummer: 29 mei 2015 Schooljaar 2014-2015 Volgnummer: 13 In dit nummer: 1. Nieuwsbrieven lezen blijft belangrijk 2. Laatste schooldag 3. Mogelijke wijziging schooluren 4. Huwelijken 5. Schoolreizen 6. we betuigen ons medelen

Nadere informatie

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele Vergadering van dinsdag 11 december 2012 Aanwezig : Bart De Ketelaere, Els Tijtgat, Andy De Ketelaere, Vanessa De Wulf, Wim Verstraete, Ludo Vereecken, Els De

Nadere informatie

Verslag ouderraad HHH 23/09/2015

Verslag ouderraad HHH 23/09/2015 Verslag ouderraad HHH 23/09/2015 www.hhh.be (Onze school secundair/participatie/ouderraad) ouderraad@hhh.be Aanwezigen: Walter D'Hoore (algemeen directeur HHH), Bart Maddens (ondervoorzitter), Gunhild

Nadere informatie

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool FEBRUARI 2019 1. Maandplanning Een update planning kan je altijd terug vinden op de website van de school via de link kalender. 2. Specifiek voor de kleuterschool Belangrijk bericht voor grootouders en

Nadere informatie

M A A R T - A P R I L 2 0 1 6. Woordje van de directie

M A A R T - A P R I L 2 0 1 6. Woordje van de directie Nieuwsbrief M A A R T - A P R I L 2 0 1 6 Woordje van de directie Veertigdagentijd Over de zin van de vasten. De veertigdagentijd is een uitnodiging om eens van levensritme te veranderen, een tijd om eens

Nadere informatie

Beste ouders, beste kinderen,

Beste ouders, beste kinderen, Beste ouders, beste kinderen, Hebben jullie een leuke vakantie gehad? Dit is de 1 e nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Elke maand krijg je een nieuwsbrief met daarin o.a. algemene informatie van de

Nadere informatie

: Begin van de krokusvakantie

: Begin van de krokusvakantie 27.02.2017: Begin van de krokusvakantie 01.03.2017: Start Jeugdboekenmaand 05.03.2017: Einde van de krokusvakantie Agenda 09.03.2017: Bibbezoek 1 ste t/m 4 de leerjaar 10.03.2017: Tiroleravond 6 de leerjaar

Nadere informatie

Verslag vergadering: oudercomité

Verslag vergadering: oudercomité Verslag vergadering: oudercomité datum 24/09/2018 tijd plaats aanwezig 20u Refter De KIM Ouders / grootouders, leerkrachten en directie voorstelling leden Vertegenwoordiging van ouders, grootouder, leerkrachten

Nadere informatie

VERSLAG. Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november :00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad

VERSLAG. Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november :00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad VERSLAG Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november 2017 20:00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad 20.00 20.10 u : Verwelkoming. Aanwezigheden: 1A An Chrisall 1B Nathalie 2A, 6B

Nadere informatie