J A A R V E R S L A G I V W 2014 Ultimo 2014 bestond het bestuur uit de volgende personen :

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "J A A R V E R S L A G I V W 2014 Ultimo 2014 bestond het bestuur uit de volgende personen :"

Transcriptie

1 J A A R V E R S L A G I V W 2014 Ultimo 2014 bestond het bestuur uit de volgende personen : Wim Zagt ( voorzitter ) JAN Accountants Melanie Dowling ( penningmeester ) RABO Amstel en Vecht Janton Stork ( bestuurslid ) Architectenburo Stork en Albrecht Reinier Mommaal ( bestuurslid a.i. ) Citystarter Wim Gerritsen ( bestuurslid ) Multicopy Diemen Cor van der Poel ( - uitvoerend secretaris ) Oud-Wethouder E.Z. en Financiën van Weesp Petra van Kooten ( ondersteuning secretariaat en ledenadministratie ) Schoonheidssalon Het bestuur is in keer bijeen geweest. De bijeenkomsten / businessclubs zijn in 2014 georganiseerd bij achtereenvolgens : 14 januari receptie in het theater City of Wesopa, 18 maart bij het Casparus College Weesp, 27 mei bij Fred Janssen autogroep in Naarden, 9 september in het Cultureel Centrum in Nigtevecht en 31 oktober het jubileumfeest in EXPLORE te Muiden. Al deze businessclubs zijn goed bezocht ( meestal tussen de 120 en 140 personen). Ook afgelopen jaar lukte het weer om leden te interesseren om als gastheer / gastvrouw op te treden en het eigen bedrijf te presenteren en de netwerkborrel te verzorgen. Graag nodigen we bij deze de leden uit om voor de 2 e helft van 2015 ook een businessclub te willen houden in het eigen bedrijf. ( ). 2 data zijn nog niet gevuld. De Nieuwjaarsreceptie op 14 januari in het mooie Weesper theater City of Wesopa was weer een mooie happening en traditioneel weer druk bezocht met circa 200 mensen, waarbij natuurlijk weer het hoogtepunt was, de bekendmaking van de Onderneming van het jaar 2013 en wel Solar Clarity, een welverdiende prijs voor een prachtig innovatief Weesper bedrijf. Ook werden weer regelmatig bedrijfsbezoeken afgelegd. Altijd ook een mooi moment voor de bezoekende bestuursleden om verdere kennismaking met het bedrijf te doen.

2 In het afgelopen jaar heeft Ed Heijstee kenbaar gemaakt het bestuur te verlaten wegens drukke werkzaamheden met zijn adviesbureau DID en daarnaast als directeur van ilocator. Voor de vacature-vervulling stelde Reinier Mommaal zich beschikbaar en draait op ad interim basis al een tijdje mee. We zijn blij met hem.!tijdens de ledenvergadering is hij kandidaat namens het bestuur. ( zie de agenda ) Natuurlijk blikken we met trots terug op de fantastische jubileumviering met betrekking tot ons 50 jarig jubileum en op 31oktober met 300 genodigden gevierd in EXPLORE te Muiden met een heerlijke catering door Peter Lute van het gelijknamige restaurant in Ouderkerk aan de Amstel. Ook het optreden door cabaretière Sara Kroos zal niet gauw worden vergeten. Sprekers met alleen lof voor de IVW waren de gedeputeerde van Noord Holland Jan Van Run, oud voorzitter Cees van Vliet, Wethouder Herman Tuning onder aanvoering van opperstalmeester Wim Zagt. Zeer werd gewaardeerd de actie van Petra van Kooten om begin Januari 2014 bij alle leden een Abraham te laten bezorgen en ook met een kleinere uitvoering iedereen tijdens de geslaagde B2B dag in het pand van Schildersbedrijf Han Pover te verrassen. Het bestuur heeft zich ook verder weer naast de vele contacten met o.a. de Kamer van Koophandel, de TOMIN groep, de gewestelijke ontwikkelmaatschappij ilocator, het bestuurslichaam de Regio Gooi- en Vechtstreek, het college van B en W van Weesp, de andere ondernemersverenigingen in de regio, de Provincie en de ambtenaren van Weesp bezig gehouden met de problematiek rond de bedrijventerreinen in Weesp en in het algemeen met het economische beleid in ons werkgebied. Tevreden zijn we met de door de gemeente Weesp gedane aanstelling van een bedrijfscontactfunctionaris en wel Glenn Jansen, waarmede wekelijks zaken worden besproken en ook aangepakt op het Stadhuis. Verder was 2014 een verkiezingsjaar voor de Gemeenteraad en bracht veel nieuw bloed in de Raad, terwijl er ook een nieuw college van B en W aantrad met daarbij een nieuwe, tijdelijke Burgemeester en wel de Heer Bas jan van Bochove. De Wethouder van Economische Zaken werd de Heer Herman Tuning, die namens Groen Links van buiten Weesp werd aangetrokken. Door de onbekendheid met Weesp was een inwerkperiode echt nodig, maar hij is inmiddels behoorlijk warm gelopen en heeft ook al veel contacten met bedrijven gehad. Vooral de invulling van vacatures door Weespers staat hoog in zijn vaandel en vooral ook in het verlengde van de participatiewetgeving miv Overigens spijt het ons wel, dat nogal veel vacatures door de ondernemers worden gevuld met mensen van buiten Weesp.!

3 Het IVW-bestuur heeft het afgelopen jaar weer veel aandacht voor het industrieterrein Nijverheidslaan en voor het van Houten Industriepark gevraagd. De Nijverheidslaan heeft dringend een upgrading nodig en op het van Houten Park baart de kantorenleegstand ons zorgen. Verder doet het ons goed, dat ook regelmatig individuele leden een beroep op ons doen. Schoon, Heel en Veilig Ook in 2014 heeft de IVW zich weer sterk ingezet voor het Keurmerk Veilig ondernemen ( K V O ) en dat samen met de gemeente, de politie en de brandweer. Namens de IVW is in 2014 ook Joop Bos van de grote kranenverhuur aangeschoven en houdt met name de Nijverheidslaan goed in beeld. Vooral de verbetering van de Hogeweyselaan heeft onze volledige aandacht bij de gemeente gehad. Een aantal keren per jaar zijn we deelgenoot van schouwen, die,s avonds en overdag op de terreinen worden gehouden en de algemene conclusie is, dat het beeld elk jaar verbetert, mede dankzij ook medewerking van veel bedrijven om de omgeving van hun eigen pand ook netjes te houden. De onveiligheid loopt stukken terug en er zijn steeds minder geslaagde inbraken. Ook zijn we in 2014 weer druk bezig geweest met de vergroening van het terrein NOORD en zijn er weer 25 bomen bij geplaatst. Nog voor 50 bomen heeft de gemeente met mede dank aan de Provincie de financiele mogelijkheden en daarbij is de steun en medewerking van de bedrijven hier onontbeerlijk. Bij deze dus nog een oproep aan de ondernemers op NOORD om nog eens naar de mogelijkheden rondom het pand te kijken inzake een verdere beplanting rondom het bedrijf. Glenn Jansen en ook wij horen graag verder van U. Verder zijn we erg blij, dat al het werk binnen het KVO-beleid gaat leiden tot de 5 e Ster ( uitreiking 1 e kwartaal 2015 ) en daar zijn er maar weinig van op de terreinen in Nederland. Wel in winkelcentra, maar dat is iets anders. Verder hebben o.a. ook de volgende punten onze volledige aandacht in het afgelopen jaar gehad : Samen met de Gemeente Weesp voor het 3 e jaar weer mee gedaan aan de vastgoedbeurs de PROVADA, waardoor ons economisch gebied sterker op de landelijke kaart werd gezet. Aan deze beurs wordt trouwens niet meer mee gedaan, de focus van het gemeentebestuur zal verder worden gericht op toerisme en recreatie, ook een sterke pijler van Weesp.

4 Op NOORD worden steeds meer glasvezel-aansluitingen door ADVISOR / KPN gerealiseerd. De hoofdleiding ligt voor de deur. Verder worden nog steeds de collectieve voorzieningen goed gevolgd. Vuilophaal, Stroom, Verwijzingsborden, Beveiliging enz. blijven goed aandacht houden. VEEL aandacht blijven we aan de Gemeente Weesp vragen voor de ontsluiting van de A 1 naar het terrein NOORD toe. Zoals het er nu naar uit ziet, gaat het nog een jaar of 5 duren. De ontwikkelaars van de Bloemendalerpolder betalen dit project, maar er moeten eerst rond de 1000 woningen worden verkocht. Tegen die tijd is er dan geen aansluiting van de Korte Muiderweg met de A 1 meer. Regelmatig vestigen zich nieuwe bedrijven op onze terreinen, waardoor ook de leegstand terug loopt. De leegstand in ons gebied bevindt zich beneden het landelijke gemiddelde. Regelmatig hebben we hierover overleg met makelaar van Lonkhuizen, ilocator en de afd.belastingen van Weesp. Het ledenbestand baart ons wel zorgen, van rond de 300 voor de crisisjaren is dat inmiddels in de afgelopen 4 jaar rond de 250 bedrijven geworden. Verhuizingen, een paar faillissementen, maar vooral de crisis heeft meerdere bedrijven genoodzaakt het lidmaatschap op te zeggen en dat ondanks onze lage contributie. Rond de 50 % van de aanwezige bedrijven is gelukkig nog wel lid. Overigens komen er wel weer steeds nieuwe aanmeldingen bij, waaraan je ook ziet, dat het beter gaat. Meestal ook startende ondernemers ( ZZPers ), die op de contributie 100 euro krijgen en wel zoals door de ledenvergadering afgesproken op 1 juli 2014 op het golfcentrum. Lichtpunten in 2014 waren het Elsevier onderzoek, waaruit bleek, dat Weesp als economisch gebied in de top 50 van Nederland was terecht gekomen en wel op plaats 37 van de 403 gemeenten. hoe waren die gemeenten economisch door de crisis gekomen, was de vraag. Een hoogtepunt was natuurlijk, dat SMIT Handelmij. door de provincie NH en door de MKB werd uitgeroepen tot beste onderneming van het jaar in de provincie Noord Holland. Tot slot willen we niet onvermeld laten ook dit afgelopen jaar weer een goede samenwerking met ENTERMEDIA te hebben gehad en met name op het gebied van het bedrijvenblad B 2 B.

5 Dit jaarverslag geeft een impressie van de werkzaamheden, die door het IVW bestuur en door Petra van Kooten dagelijks in het belang van de leden wordt gedaan. Voor de een misschien een direct belang en voor de ander uit bijvoorbeeld sociale of loyale overwegingen ter ondersteuning van onze activiteiten. Tot slot danken wij de leden voor het in ons gestelde vertrouwen in het afgelopen jaar juni 2014, corvanderpoel ( secretaris )

De IVW, daar heb je wat aan!

De IVW, daar heb je wat aan! De IVW, daar heb je wat aan! Samen In Weesp hebben we een unieke samenwerking, waarmee we zaken ook echt voor elkaar krijgen en onze ambities waarmaken. Samen staan we sterk. Cees van Vliet, voorzitter

Nadere informatie

De IVW, daar heb je wat aan!

De IVW, daar heb je wat aan! De IVW, daar heb je wat aan! Samen In Weesp, Muiden en omgeving hebben we een unieke samenwerking, waarmee we zaken ook echt voor elkaar krijgen en onze ambities waarmaken. Samen staan we sterk. Wim Zagt,

Nadere informatie

Dit is wat de IVW u allemaal. oplevert

Dit is wat de IVW u allemaal. oplevert Dit is wat de IVW u allemaal oplevert De uitstekende ligging in de metropoolregio Amsterdam en de jarenlange ondernemerstraditie, dit gebied heeft al veel van zichzelf. Het zijn echter de mensen die actief

Nadere informatie

PRESENTATIE KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN VOOR

PRESENTATIE KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN VOOR PRESENTATIE KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN VOOR BEDRIJVENTERREINEN door Robert de Koning procesbegeleider MKB Nederland 1 december 2015 1 KVO DATA MKB NEDERLAND 2 S A M E N W E R K I N G PARTNERS GEMEENTE

Nadere informatie

Bezoek De Ondernemersmarkt!

Bezoek De Ondernemersmarkt! pagina 1 van 6 Subscribe Share Past Issues Translate OVLR Nieuwsbrief 3-2016 View this email in your browser Bezoek De Ondernemersmarkt! pagina 2 van 6 Nieuws van het bestuur Bijeenkomst gebiedsmarketing

Nadere informatie

NIEUWSFLITS juni 2014

NIEUWSFLITS juni 2014 NIEUWSFLITS juni 2014 Inhoud: 1. Algemene Ledenvergadering 2. Hercertificering KVO-B 5. AED 3. Korting op uw verzekering! 6. Ik meld.nl 4. Plan van Aanpak komende KVO-B periode 7. Collectieve Beveiliging

Nadere informatie

Draag bij aan een fraaie Vechtstreek! Steun het Landschapsfonds Vechtvallei

Draag bij aan een fraaie Vechtstreek! Steun het Landschapsfonds Vechtvallei Draag bij aan een fraaie Vechtstreek! Steun het Landschapsfonds Vechtvallei LANDSCHAPSFONDS VECHTVALLEI Draag bij aan een fraaie Vechtstreek! De Vechtstreek is een uniek gebied in de dicht bevolkte Randstad,

Nadere informatie

PRESENTATIE KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN. VOOR KVO-B Bedrijventerrein CapelleXL GEMEENTE CAPELLE AAN DEN IJSSEL

PRESENTATIE KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN. VOOR KVO-B Bedrijventerrein CapelleXL GEMEENTE CAPELLE AAN DEN IJSSEL PRESENTATIE KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN VOOR KVO-B Bedrijventerrein CapelleXL GEMEENTE CAPELLE AAN DEN IJSSEL MKB - Nederland JANUARI 2013 1 S A M E N W E R K I N G PARTNERS KVO voor Bestaande en Nieuwe

Nadere informatie

uw partner in toegankelijkheid

uw partner in toegankelijkheid Overleg Lichamelijk Gehandicapten Amstelland uw partner in toegankelijkheid Werkplan OLGA 2012 1. Inleiding. a. Wat is OLGA? b. Overleg OLGA c. Aandacht! d. Bewustwording 2. Activiteiten 2012. a. Extern

Nadere informatie

Ontwerpverslag van de vergadering d.d. 18 februari 2015 van het portefeuillehoudersoverleg Economische Zaken

Ontwerpverslag van de vergadering d.d. 18 februari 2015 van het portefeuillehoudersoverleg Economische Zaken Verslag Ons kenmerk: 15.0002018 Ontwerpverslag van de vergadering d.d. 18 februari 2015 van het portefeuillehoudersoverleg Economische Zaken Aanwezig: Dhr. W. Jaeger (voorzitter) Mw. A.M. Kennis Mw. A.

Nadere informatie

Peter Deege. Dick Bovekerk, 52 jaar

Peter Deege. Dick Bovekerk, 52 jaar Dick Bovekerk, 52 jaar Ruim 40 jaar woonachtig in Papendrecht. In 1982 begonnen bij de organisatie McDonald s, wat toen met 25 vestigingen een klein bedrijf was binnen Nederland, maar uitgegroeid tot een

Nadere informatie

Leiden is een stad vol verrassingen. Naast een roemrijke geschiedenis van wetenschap, vernieuwing en cultuur, heeft het moderne Leiden aantrekkelijke

Leiden is een stad vol verrassingen. Naast een roemrijke geschiedenis van wetenschap, vernieuwing en cultuur, heeft het moderne Leiden aantrekkelijke Leiden is een stad vol verrassingen. Naast een roemrijke geschiedenis van wetenschap, vernieuwing en cultuur, heeft het moderne Leiden aantrekkelijke winkels en een bloeiende kenniseconomie. Met als decor:

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel 15 Lidmaatschap, toelating

Nadere informatie

75 JAAR EHBO VERENIGING TER AAR 1936-2011

75 JAAR EHBO VERENIGING TER AAR 1936-2011 75 JAAR EHBO VERENIGING TER AAR 1936-2011 1936 Oprichting 20 april 1936 Eerste bestuur bestond uit: De heer S. Valk (voorzitter) Mej. Dijkstra (1 e secretaresse) Mej. A. Kroft (2 de secretaresse) De heer

Nadere informatie

Nieuwsbrief december e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief december e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief december 2015 40e jaargang nr. 1 In deze nieuwsbrief Vacatures: Voorzitter Voorzitter parkcommissie Voorzitter technische commissie Ledenadministratie Opzeggen lidmaatschap Oliebollentoernooi

Nadere informatie

Jubileum. Het jubeljaar werd afgetrapt tijdens de nieuwjaarsreceptie in Villa Lila met de onthulling van het jubileumlogo.

Jubileum. Het jubeljaar werd afgetrapt tijdens de nieuwjaarsreceptie in Villa Lila met de onthulling van het jubileumlogo. JAARVERSLAG COC NIJMEGEN 2011 Jaarverslag COC Nijmegen 2011.indd 1 15-10-2012 14:28:09 Bestuur en beleid Het bestuur heeft in 2011 een hele gedaantewisseling ondergaan. Twee mensen namen afscheid en vier

Nadere informatie

bijlage 1 1- Opening door de voorzitter Piet van Gemert heet de aanwezigen hartelijk welkom Aanwezig zijn 16 leden en 3 partners. 2- Mededelingen.

bijlage 1 1- Opening door de voorzitter Piet van Gemert heet de aanwezigen hartelijk welkom Aanwezig zijn 16 leden en 3 partners. 2- Mededelingen. bijlage 1 Verslag van de algemene ledenvergadering gehouden op dinsdag 6 februari 2007 in kasteel Groeneveld te Baarn Relevante documenten: (Reeds in uw bezit of uitgereikt tijdens de vergadering.) Agenda.

Nadere informatie

Notulen ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Van Rockwool 18 maart 2014, grote zaal van Rockwool te Roermond

Notulen ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Van Rockwool 18 maart 2014, grote zaal van Rockwool te Roermond (VGR) Notulen ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Van Rockwool 18 maart 2014, grote zaal van Rockwool te Roermond De vergadering wordt geleid door dhr. Riekus Wolzak. Notulist is Jan

Nadere informatie

Bestuurssamenstelling 2. Inleiding 3. Activiteiten bestuursleden Eric Horvath 5 Jasper van Wordragen 6 Bas Huiskes 6 Odette Grundeken 6

Bestuurssamenstelling 2. Inleiding 3. Activiteiten bestuursleden Eric Horvath 5 Jasper van Wordragen 6 Bas Huiskes 6 Odette Grundeken 6 TIBO: TOEKOMST IN BEDRIJVEN OSS JAARVERSLAG 2016 Inhoudsopgave Bestuurssamenstelling 2 Inleiding 3 Activiteiten bestuursleden Eric Horvath 5 Jasper van Wordragen 6 Bas Huiskes 6 Odette Grundeken 6 Colofon

Nadere informatie

Agenda ALV Gemeente Schagen M. Bes, bedrijfscontactfunctionaris 10. Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) T. Pennink, directeur

Agenda ALV Gemeente Schagen M. Bes, bedrijfscontactfunctionaris 10. Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) T. Pennink, directeur Agenda ALV 2-9-2014 1. Openingswoord 2. Algemeen OFS 3. Benoeming bestuur 4. OFS sector Agribusiness 5. OFS sector Detailhandel 6. OFS sector Horeca 7. OFS sector Industrie & Bedrijven 8. OFS sector Recreatie

Nadere informatie

REGLEMENT VERENIGING PLATFORM HYDRAULIEK. Inhoudsopgave. Artikel 2 Aanmelding en toelating tot het lidmaatschap. Artikel 11:

REGLEMENT VERENIGING PLATFORM HYDRAULIEK. Inhoudsopgave. Artikel 2 Aanmelding en toelating tot het lidmaatschap. Artikel 11: REGLEMENT VERENIGING PLATFORM HYDRAULIEK Inhoudsopgave Artikel 1: Artikel 2: Artikel 3: Artikel 4: Artikel 5: Artikel 6: Artikel 7: Artikel 8: Artikel 9: Artikel 10: Artikel 11: Algemene bepalingen Aanmelding

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Lokaal Veenendaal. Afdeling I: Algemene onderwerpen:

Huishoudelijk Reglement Lokaal Veenendaal. Afdeling I: Algemene onderwerpen: Huishoudelijk Reglement Lokaal Veenendaal Afdeling I: Algemene onderwerpen: Artikel 1: Artikel 1.1: Leden van Lokaal Veenendaal zijn binnen de gemeente Veenendaal niet politiek actief anders dan voor Lokaal

Nadere informatie

Concept-Notulen Algemene Ledenvergadering KCB

Concept-Notulen Algemene Ledenvergadering KCB Concept-Notulen Algemene Ledenvergadering KCB Datum 17 februari 2015 Locatie Stadhuis Culemborg Tijd 20.00 uur 21.30 uur Aanwezig bestuur: Aanwezig leden: Henk Visscher Frans Geurts Cees Hoogendoorn Cees

Nadere informatie

KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN - BEDRIJVENTERREIN. Terugkoppeling op hoofdlijnen

KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN - BEDRIJVENTERREIN. Terugkoppeling op hoofdlijnen Terugkoppeling op hoofdlijnen Certificaat Op 12 mei 2014 werd het bedrijventerrein De Hemrik voor de 4 e keer geaudit voor het Keurmerk Veilig Ondernemen - Bedrijventerreinen (KVO-B). Samenwerking Het

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Almelose Schoolsportdagen

Jaarverslag Stichting Almelose Schoolsportdagen Jaarverslag 2014 De missie van onze stichting is het stimuleren van sport en beweging om een gezonde en actieve leefwijze van de Almelose jeugd te bevorderen. Stichting Almelose Schoolsportdagen Zeven

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting BIZ Schiebroek Maart Jaarverslag 2013 Stichting BIZ Schiebroek

JAARVERSLAG Stichting BIZ Schiebroek Maart Jaarverslag 2013 Stichting BIZ Schiebroek JAARVERSLAG 2013 Stichting BIZ Schiebroek Maart 2013 Inleiding Het op BT Schiebroek vindt plaats onder toezicht van de Stichting BIZ Schiebroek. Het bedrijventerrein Schiebroek is een zogenoemde Bedrijven

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 maart 2008

Nieuwsbrief nr.1 maart 2008 Inhoud: 1. Algemene ledenvergadering op 27 maart 2008 2. POPEL Jaarverslag 2007 3. Energielabel 4. Hennink Service-abonnement C.V.- installatie 5. Service abonnement RRS-rioolreiniging 6. Bericht penningmeester

Nadere informatie

Jaarverslag 2015. Stichting Almelose Schoolsportdagen

Jaarverslag 2015. Stichting Almelose Schoolsportdagen Jaarverslag 2015 De missie van onze stichting is het stimuleren van sport en beweging om een gezonde en actieve leefwijze van de Almelose jeugd te bevorderen. Stichting Almelose Schoolsportdagen Zeven

Nadere informatie

In 2008 is de heer Frans van der Put gestopt met zijn werkzaamheden als secretaris en is opgevolgd door Piet Feenstra.

In 2008 is de heer Frans van der Put gestopt met zijn werkzaamheden als secretaris en is opgevolgd door Piet Feenstra. Nieuwsbrief maart 2009 nr.1. Inhoud: 1. Algemene ledenvergadering op 26 maart 2009 2. POPEL Jaarverslag 2008 3. Energielabel 4. Hennink Service-abonnement C.V.- installatie 5. SIMA Service abonnement C.V.-installatie

Nadere informatie

Vereniging van Oud-Medewerkers

Vereniging van Oud-Medewerkers datum 15 december 2016 datum vergadering 25 januari 2017 van Amber Verrycken (secretaris) tijd vergadering 14:30 16:00 e-mail amj.verrycken@avans.nl locatie vergadering Tilburg, Prof. Cobbenhagenlaan 13

Nadere informatie

Adviesraad Sociaal Domein Wijdemeren

Adviesraad Sociaal Domein Wijdemeren Adviesraad Sociaal Domein Wijdemeren Verslag over 2015 (ASD-2016-12) Van WMO Adviesraad naar Adviesraad Sociaal Domein Op 1 januari 2015 is een aantal taken in het sociale domein gedecentraliseerd naar

Nadere informatie

5 OPW website met links naar gemeente, politie en brandweer. X X 2014 2015 2016 Doel- stelling 4 Verhogen tevredenheid Onderhoud en Beheer

5 OPW website met links naar gemeente, politie en brandweer. X X 2014 2015 2016 Doel- stelling 4 Verhogen tevredenheid Onderhoud en Beheer Uitwerkingsschema geselecteerde maatregelen behorend bij de doelstelling 2 Half jaarlijkse terugkoppeling incidentencijfers naar KVO-B werkgroep en eventuele acties ondernemen in de KVO Werkgroep Nieuwsbrief/

Nadere informatie

Dames en Heren, hartelijk welkom op onze nieuwjaarsreceptie. Het jaar 2013 is begonnen en ik wens u allen een mooi, gezond

Dames en Heren, hartelijk welkom op onze nieuwjaarsreceptie. Het jaar 2013 is begonnen en ik wens u allen een mooi, gezond Nieuwjaarsreceptie op maandag 7 januari 2013 Aanvang: 19:15 (inloop), 20:15 (toespraak) Locatie: Stadhuis Dames en Heren, hartelijk welkom op onze nieuwjaarsreceptie. Het jaar 2013 is begonnen en ik wens

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Zwolle, 16 maart 2018 1. Opening 2. Goedkeuring notulen vorige vergadering 3. Sociaal en financieel jaarverslag 4. Goedkeuring jaarstukken 2017 5. Decharge bestuur 6. Benoeming

Nadere informatie

BIZ bijeenkomst Zoutman 31 oktober 2011. Samen werken aan een Schoon, Heel en Veilig bedrijventerrein!

BIZ bijeenkomst Zoutman 31 oktober 2011. Samen werken aan een Schoon, Heel en Veilig bedrijventerrein! BIZ bijeenkomst Zoutman 31 oktober 2011 Samen werken aan een Schoon, Heel en Veilig bedrijventerrein! 1. Welkom en opening 2. Keurmerk Veilig Ondernemen 3. Voorstellen tijdelijk bestuur 4. Uitleg BIZ plan

Nadere informatie

Welcom Jaarverslag 2015

Welcom Jaarverslag 2015 Welcom Jaarverslag 2015 Voorwoord Het jaar voor ons jubileum is het jaar waarin we gewerkt hebben aan de verdere vernieuwing van Welcom Amsterdam. Een paar wapenfeiten om trots op te zijn: we ontwikkelden

Nadere informatie

Jaarverslag Communicatieplatform Flevoland 2013

Jaarverslag Communicatieplatform Flevoland 2013 Jaarverslag Communicatieplatform Flevoland 2013 Lelystad, mei 2014 Communicatieplatform Flevoland p/a Postbus 229 8200 AE Lelystad inschrijvingsnummer KvK 32130276 Inhoudsopgave Inleiding 3 1 Jubileum

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Zwolle, 10 maart 2017 1. Opening 2. Goedkeuring notulen vorige vergadering 3. Sociaal en financieel jaarverslag 4. Goedkeuring jaarstukken 2016 5. Decharge bestuur 6. Benoeming

Nadere informatie

Kwaliteit voor nu en in de toekomst! Ledenvergadering VBBO 5 juni 2012

Kwaliteit voor nu en in de toekomst! Ledenvergadering VBBO 5 juni 2012 Kwaliteit voor nu en in de toekomst! Ledenvergadering VBBO 5 juni 2012 Drabbe B.V. Gildeweg 4 -Nootdorp 1 Agenda 1. Opening 2. Notulen ledenvergadering d.d. d 15 november 2011 3. Terugkoppeling vanuit

Nadere informatie

Notulen ALV 26-09-2015

Notulen ALV 26-09-2015 Notulen ALV 26-09-2015 1. Opening Voorzitter Wendy Tavenier doet het welkomstwoord. Er zijn nieuwe leden bij en daardoor stelt het bestuur zich nogmaals voor. Vervolgens wordt de ALV gepresenteerd aan

Nadere informatie

DE KRUISVERENIGING ZEVENBERGEN/LANGEWEG JAARREKENING 2018

DE KRUISVERENIGING ZEVENBERGEN/LANGEWEG JAARREKENING 2018 DE KRUISVERENIGING ZEVENBERGEN/LANGEWEG JAARREKENING 2018 L. van Wijngaarden (Penningmeester) Opgemaakt: januari 2019 De Kruisvereniging Zevenbergen/Langeweg Opgericht 6 november 1978 Ontstaan uit een

Nadere informatie

PROGRAMMA VOORJAARSCONGRES. Vrijdag 19 mei 2017 Papendal

PROGRAMMA VOORJAARSCONGRES. Vrijdag 19 mei 2017 Papendal PROGRAMMA VOORJAARSCONGRES Vrijdag 19 mei 2017 Papendal VOORJAARSCONGRES 2017 Op vrijdag 19 mei vindt het voorjaarscongres van de VVD-Bestuurdersvereniging plaats in Congrescentrum Papendal in Arnhem.

Nadere informatie

Haalt u het maximale uit de directe omgeving van uw bedrijf?

Haalt u het maximale uit de directe omgeving van uw bedrijf? Haalt u het maximale uit de directe omgeving van uw bedrijf? Als ondernemer wil je dat het je bedrijf voor de wind gaat. Voldoende werk, lage kosten, goed personeel en een prima bedrijfslocatie zijn belangrijk.

Nadere informatie

Voor iedereen: Particulieren Bedrijven Organisaties

Voor iedereen: Particulieren Bedrijven Organisaties Diny Wijnmaalen: penningmeester Diny werkt samen met diverse ondernemers op het gebied van duurzaam bouwen, energietransitie en de verduurzaming van bestaande bouw. Vanuit haar uitgebreide netwerk beschikt

Nadere informatie

Trendrapportage Monitor Werkgebieden Regio Gooi en Vechtstreek

Trendrapportage Monitor Werkgebieden Regio Gooi en Vechtstreek 2013 Trendrapportage Monitor Werkgebieden Regio Gooi en Vechtstreek 1 Voorwoord De tweede, verbeterde versie van de ilocator monitor Werkgebieden wordt in juni gelanceerd. De belangrijkste toevoeging aan

Nadere informatie

Stappenplan Communicatie Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen

Stappenplan Communicatie Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen Stappenplan Communicatie Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen STAPPENPLAN COMMUNICATIE / PERS Bij aanvang van ieder project dient er naast een projectleider ook direct een persoon verantwoordelijk

Nadere informatie

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS DRIEBERGEN, 14 november Betreft: Algemene ledenvergadering Beste leden van Provero, Op donderdag 14 november 2013 vindt om 10.00 uur de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

BIJLAGE 2 BIJ VERENIGINGSHANDBOEK: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ATLETIEK VERENIGING ATHLOS

BIJLAGE 2 BIJ VERENIGINGSHANDBOEK: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ATLETIEK VERENIGING ATHLOS BIJLAGE 2 BIJ VERENIGINGSHANDBOEK: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ATLETIEK VERENIGING ATHLOS Laatst wijziging vastgesteld bij ledenvergadering dd 31 maart 2017 1 Artikel 1 DE LEDEN Artikel 2 Artikel 3

Nadere informatie

Voorwoord 3. Publiciteit en activiteiten 4. Externe contacten, partners en Comité van aanbeveling 5. Kennisontwikkeling 6. Interne organisatie 7

Voorwoord 3. Publiciteit en activiteiten 4. Externe contacten, partners en Comité van aanbeveling 5. Kennisontwikkeling 6. Interne organisatie 7 Jaarverslag 2013 1 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Publiciteit en activiteiten 4 Externe contacten, partners en Comité van aanbeveling 5 Kennisontwikkeling 6 Interne organisatie 7 Financiën 8 2 Voorwoord Samen

Nadere informatie

Jaargadering Ondernemersvereniging Groot Nuth maandag 12 juni 2017, gemeentehuis Nuth

Jaargadering Ondernemersvereniging Groot Nuth maandag 12 juni 2017, gemeentehuis Nuth Jaargadering Ondernemersvereniging Groot Nuth maandag 12 juni 2017, gemeentehuis Nuth Agenda Programma 19:00 uur Ontvangst in het gemeentehuis Nuth 19:30 uur Opening door Rob Moonen, voorzitter OGN - Verslag

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering 24 november 2014

Notulen bestuursvergadering 24 november 2014 Datum Locatie Flynth HHW Aanwezig P. Komen (PK) voorzitter Afwezig H. Oosterink (HO) A. Lof (AL) F. Achterbosch (FA) R. Broer (RB) T. Pouwels (TP) T. Groot (TG) Gast(en) Geen Cc. Notulen D.Dekker (DD)

Nadere informatie

Opgericht: 17 november 1950. Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie

Opgericht: 17 november 1950. Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Opgericht: 17 november 1950. Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Pag. 1 Versie 20 april 2015 OLVO OLVO staat voor: Ons Lichaam Vraagt Ontspanning OLVO is een christelijke gymnastiekvereniging

Nadere informatie

Financieel jaarverslag-west 2011 Activtieitenverslag 2011-2012

Financieel jaarverslag-west 2011 Activtieitenverslag 2011-2012 Financieel jaarverslag-west 2011 Activtieitenverslag 2011-2012 datum: 4 juni 2012 Gegevens vereniging: Vereniging Boerderij in de kijker Contactadres vereniging: Annie van de Arend, Demmeriksekade 17,

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Zwolle, 15 maart 2019 AGENDA 1. Opening 2. Goedkeuring notulen vorige vergadering 3. Sociaal en financieel jaarverslag 2018 4. Goedkeuring jaarstukken 2018 5. Decharge bestuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1e kwartaal 2015. Van de voorzitter

Nieuwsbrief 1e kwartaal 2015. Van de voorzitter Nieuwsbrief 1e kwartaal 2015 Van de voorzitter Het nieuwe jaar is al weer ruim 2 maanden oud en we zijn weer druk aan het bewegen. Allemaal goede voornemens. Dat is goed te merken, want het is gezellig

Nadere informatie

JAARVERSLAG VERENIGING INDUSTRIËLE BELANGENGEMEENSCHAP VOOR DE RONDE VENEN

JAARVERSLAG VERENIGING INDUSTRIËLE BELANGENGEMEENSCHAP VOOR DE RONDE VENEN JAARVERSLAG 2017-2018 VERENIGING INDUSTRIËLE BELANGENGEMEENSCHAP VOOR DE RONDE VENEN Inhoud INLEIDING...3 LEDENTAL...3 BESTUURSSAMENSTELLING...3 Voorzitter...3 Vicevoorzitter...3 Penningmeester...3 Secretaris...3

Nadere informatie

Jaarverslag Dorpsbelangen Emmer Compascuum. Jaarverslag Bestuur Dorpsbelangen Emmer Compascuum. Postbus AA Emmer Compascuum

Jaarverslag Dorpsbelangen Emmer Compascuum. Jaarverslag Bestuur Dorpsbelangen Emmer Compascuum. Postbus AA Emmer Compascuum Jaarverslag 2017 Jaarverslag Bestuur Dorpsbelangen Emmer Compascuum Dorpsbelangen Emmer Compascuum Postbus 38 7880 AA Emmer Compascuum www.dorpsbelangenec.nl info@dorpsbelangenec.nl Inhoudsopgave Inhoud

Nadere informatie

BIZ bijeenkomst Zoutman 6 september 2011. Samen werken aan een Schoon, Heel en Veilig bedrijventerrein!

BIZ bijeenkomst Zoutman 6 september 2011. Samen werken aan een Schoon, Heel en Veilig bedrijventerrein! BIZ bijeenkomst Zoutman 6 september 2011 Samen werken aan een Schoon, Heel en Veilig bedrijventerrein! 1. Welkom en opening de heer C. Visscher Vereniging Bedrijventerrein Zoutman i.o. wethouder J.C. Goudbeek

Nadere informatie

Stichting Koningsdag Zierikzee. Dulve BD Zierikzee IBAN NL75RABO

Stichting Koningsdag Zierikzee. Dulve BD Zierikzee IBAN NL75RABO Stichting Koningsdag Zierikzee Dulve 50 4303 BD Zierikzee IBAN NL75RABO0300072473 www.koningsdagzierikzee.nl contact@koningsdagzierikzee.nl 06-30714396 JAARVERSLAG 2016 Inhoud 1. Bestuursverslag... 3 1.1

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Datum: zaterdag 7 november 2009 Plaats: Utrecht, Restaurant de Hoge Weide, ontvangst om 16.00 uur Aanwezig: het bestuur: Lenno Maris (voorzitter),

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 van de Stichting Landschapsfonds Holland Rijnland

Jaarverslag 2015 van de Stichting Landschapsfonds Holland Rijnland Jaarverslag 2015 van de Stichting Landschapsfonds Holland Rijnland Vastgesteld 17 mei 2016 Inhoudsopgave: 1- Inleiding 2- Bestuurszaken en communicatie 3- Activiteiten 2015 4- Financiën 5- Vooruitblik

Nadere informatie

Nieuws van het bestuur

Nieuws van het bestuur Subscribe Share Past Issues Tra OVLR Nieuwsbrief 8-2016 View this email in your browser Nieuws van het bestuur Afscheid Voorzitter OVLR Op 30 augustus jl. heeft Cor Tersteeg zijn aftreden als voorzitter

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Zeevang Ondernemers (Z.O.) zoals bedoeld in artikel 21 van de statuten.

Huishoudelijk reglement van Zeevang Ondernemers (Z.O.) zoals bedoeld in artikel 21 van de statuten. Huishoudelijk reglement van Zeevang Ondernemers (Z.O.) zoals bedoeld in artikel 21 van de statuten. Statuten en reglementen Artikel 1 Door toe te treden tot de vereniging, onderwerpt ieder lid zich aan

Nadere informatie

Het OVLR bestuur heet u van harte welkom bij de algemene ledenvergadering

Het OVLR bestuur heet u van harte welkom bij de algemene ledenvergadering Het OVLR bestuur heet u van harte welkom bij de algemene ledenvergadering Programma: 19.30 20.00: Inloop 20.00 21.00: Algemene Ledenvergadering 2015 1. Opening en mededelingen, 2. Verslag ALV november

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement VKIG 3 november 2015

Huishoudelijk Reglement VKIG 3 november 2015 Huishoudelijk Reglement VKIG 3 november 2015 Inleiding: Het huishoudelijk reglement bestaat uit regels waarin de organisatie van de vereniging nader is uitgewerkt, de rechten en verplichtingen van de leden

Nadere informatie

Machiavelli. Huishoudelijk Reglement. Artikel 1 Algemene bepalingen---------------------------------------------------------------------

Machiavelli. Huishoudelijk Reglement. Artikel 1 Algemene bepalingen--------------------------------------------------------------------- Huishoudelijk Reglement Machiavelli Artikel 1 Algemene bepalingen--------------------------------------------------------------------- 1.1 Dit Huishoudelijk Reglement is bedoeld om de samenstelling, coördinatie,

Nadere informatie

Parkmanagement in groei traject

Parkmanagement in groei traject Parkmanagement in groei traject Leergang PM 2014 Utrecht, 25 maart 2014 www.clok.nl e-mail info@clok.nl telefoon 035-695 41 44 StichtingCLOK Auteur achter, voornaam Levenscyslus bedrijventerrein Programma

Nadere informatie

Openbare Daltonschool De Achtbaan. Jaarverslag Oudervereniging

Openbare Daltonschool De Achtbaan. Jaarverslag Oudervereniging Openbare Daltonschool De Achtbaan Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2014-2015 Inhoud Voorwoord 3 Over de oudervereniging 4 Samenstelling bestuur 2014-2015 5 Samenstelling bestuur 2015-2016 6 Vergaderingen

Nadere informatie

Overzicht activiteiten MVSV in 2014

Overzicht activiteiten MVSV in 2014 Overzicht activiteiten MVSV in 2014 2014 Was voor MVSV het eerste volledige jaar dat we van ons nieuwe clubhuis en vaarwater konden genieten. Als club hebben we een goed jaar achter de rug met een aantal

Nadere informatie

Voorlopig secretaris P.C. Meijer Mossel 16, 1775 JB Middenmeer 0227-503559; meijerpc@quicknet.nl www.seniorenhollandskroon.nl

Voorlopig secretaris P.C. Meijer Mossel 16, 1775 JB Middenmeer 0227-503559; meijerpc@quicknet.nl www.seniorenhollandskroon.nl jaarverslag 2011 1 Voorlopig secretaris P.C. Meijer Mossel 16, 1775 JB Middenmeer 0227-503559; meijerpc@quicknet.nl www.seniorenhollandskroon.nl JAARVERSLAG 2011 POLITIEKE PARTIJ HOLLANDS KROON AANLOOPPERIODE

Nadere informatie

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging Vrienden van Den Haag Uitgave Redactie Vereniging Vrienden van Den Haag Jaap Trouw Status Definitief (ALV 20 november 2012) Versie 2.0 Vereniging Vrienden van Den Haag pagina 1 van 6 Leden Artikel

Nadere informatie

Pers versus politiek, waakhond of schoothondje

Pers versus politiek, waakhond of schoothondje Uitnodiging Voorjaarscongres 2013 Pers versus politiek, waakhond of schoothondje Donderdag 23 mei 2013 Ontvangst 9.00 uur Aanvang 9.30 uur Gemeentehuis De Bilt Hartelijk welkom in de gemeente De Bilt!

Nadere informatie

Ontwerpverslag van de vergadering d.d. 27 mei 2015 van het portefeuillehoudersoverleg Economische Zaken

Ontwerpverslag van de vergadering d.d. 27 mei 2015 van het portefeuillehoudersoverleg Economische Zaken Verslag Ons kenmerk: 15.0003788 Ontwerpverslag van de vergadering d.d. 27 mei 2015 van het portefeuillehoudersoverleg Economische Zaken Aanwezig: Dhr. W. Jaeger (voorzitter) Mw. A. van den Berg Mw. M.

Nadere informatie

Informatie over de. Landelijke Koepel Wmo-raden

Informatie over de. Landelijke Koepel Wmo-raden Informatie over de Landelijke Koepel Wmo-raden Inhoud De landelijke Koepel Gegevens van de Koepel Lidmaatschap van de Koepel Meer informatie? Inschrijfformulier Zomer 2015 2 1. informatie over de landelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ondine 27-Maart 2014

Nieuwsbrief Ondine 27-Maart 2014 Nieuwsbrief Ondine 27-Maart 2014 Beste Zeiler/roeier. De Winter is voorbij, nog een paar dagen en de zomertijd komt er aan, hetgeen betekend dat het 's avonds weer langer licht wordt, en men weer de gelegenheid

Nadere informatie

Vrijwilligersbeleid ASZ

Vrijwilligersbeleid ASZ Vrijwilligersbeleid ASZ Versie vastgesteld in de bestuursvergadering van 8 juli 2013. Doelgroep: (1) bestuurders en (2) geïnteresseerde leden/vrijwilligers van de ASZ Waarom vrijwilligersbeleid? De Algemene

Nadere informatie

December In dit nummer: Van het Vriendenbestuur Van het Stichtingsbestuur Tips

December In dit nummer: Van het Vriendenbestuur Van het Stichtingsbestuur Tips Nieuwsbrief voor de Vrienden van het Beeldenpark Drechtoevers vrienden.beeldenpark@gmail.com December 2017 In dit nummer: Van het Vriendenbestuur Van het Stichtingsbestuur Tips Van het Vriendenbestuur

Nadere informatie

NAJAARS- CONGRES. 4 en 5 november 2016 Lunteren

NAJAARS- CONGRES. 4 en 5 november 2016 Lunteren NAJAARS- CONGRES 4 en 5 november 2016 Lunteren ALGEMENE INFORMATIE Dit najaar bestaat de VVD Bestuurdersvereniging 70 jaar! Traditiegetrouw vindt het najaarscongres plaats in Congrescentrum De Werelt in

Nadere informatie

Ondernemersvereniging Nieuw Overvecht

Ondernemersvereniging Nieuw Overvecht U-Safe (die de kwaliteit van het cameratoezicht zal monitoren en aan de gebieden gaat rapporteren) zullen in 2016 zo n 63.000,- excl. BTW bedragen. n de algemene ledenvergaderingen van de SKR is elke keer

Nadere informatie

Van bedrijventerrein naar bedrijfsvoordeel.

Van bedrijventerrein naar bedrijfsvoordeel. Van bedrijventerrein naar bedrijfsvoordeel. MEPPEL Bruisend en ondernemend Meppel heeft een rijke historie op het gebied van de grafische industrie en als handelsstad. Tijden veranderen en Meppel heeft

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 VLP Roosendaal

Jaarverslag 2017 VLP Roosendaal Jaarverslag 2017 VLP Roosendaal Inhoudsopgave Voorwoord pagina 3 Doelstelling pagina 4 Beleidsplan 2017 pagina 4 Begrotingsbeleid pagina 4 Gebeurtenissen 2017 pagina 5 Bestuurssamenstelling pagina 5 Fractiesamenstelling

Nadere informatie

Huurdersvereniging Twee Stromenland

Huurdersvereniging Twee Stromenland Huurdersvereniging Twee Stromenland Ledenvergadering 2016 met Jaarverslag 2015 Ledenvergadering huurdersvereniging Twee Stromenland 9 juni 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: De Ogtent, Remigiusplein 9 te

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 VLP Roosendaal

Jaarverslag 2015 VLP Roosendaal Jaarverslag 2015 VLP Roosendaal Inhoudsopgave Voorwoord pagina 3 Doelstelling pagina 4 Beleidsplan 2016 pagina 4 Begrotingsbeleid pagina 4 Gebeurtenissen 2015 pagina 5 Bestuurssamenstelling pagina 5 Fractiesamenstelling

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde

Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde Inhoud Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde... 1 Artikel 1. Algemene bepalingen... 2 Artikel 2. Aanmelding en toelating tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomst Informatiebijeenkomst Ondernemers De Houtwegen Heemskerk 19 September 2013 Agenda 16:30 17:00 Ontvangst met koffie 17:00 17:10 Opening 17:10 17:50 Keurmerk Veilig Ondernemen Cees van der Kolk 17:55 18:15

Nadere informatie

Van bedrijventerrein naar bedrijfsvoordeel.

Van bedrijventerrein naar bedrijfsvoordeel. Van bedrijventerrein naar bedrijfsvoordeel. MEPPEL Bruisend en ondernemend De kracht van het collectief. Projecten Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid heeft ICC-Parkmanagement hoog in het vaandel

Nadere informatie

100 jaar De Grote Karper

100 jaar De Grote Karper Programmaboekje 100 jaar De Grote Karper Jubileumjaar 2014 - 2 - Beste lezer(es). Zoals in het logo staat aangegeven, is onze vereniging in 1914 opgericht en bestaat dit jaar dus 100 jaar. Om dit te vieren,

Nadere informatie

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Deze aflevering: Van de voorzitter 3 Eindfeest op zaterdag 8 november 5 Klusdag op zaterdag 15 november 6 Activiteiten kalender 2014 7 Van de ledenadministratie

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

Jaarvergadering Misters Belang. 29 februari 2016

Jaarvergadering Misters Belang. 29 februari 2016 Jaarvergadering Misters Belang 29 februari 2016 Notulen jaarvergadering 2015 Overzicht 2015 Financieel verslag Kascontrole School Miste / Corle Zwerfvuil & plastic Ni jenoabers Toekomstvisie Bestuursleden

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Kinderboerderij de Trotse Pauw Spijkenisse

Stichting Vrienden van Kinderboerderij de Trotse Pauw Spijkenisse Jaarverslag 2017 Stichting Vrienden van Kinderboerderij de Trotse Pauw Spijkenisse Jaarverslag 2017 Stichting Vrienden van Kinderboerderij de Trotse Pauw Spijkenisse Inhoudsopgave Voorwoord 3 Jaarverslag

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Doel van de vereniging: Het doel van de vereniging is om eenieder die dat wil, deel te laten nemen aan fietstoertochten in groepsverband in de omgeving van Putte en daarbuiten,

Nadere informatie

Toekomst HagaAmbassade. 6 juni 2017

Toekomst HagaAmbassade. 6 juni 2017 Toekomst HagaAmbassade aanzet tot besluitvorming 6 juni 2017 PROGRAMMA 16.30 uur Ontvangst met koffie/thee/fris 17.00 uur Opening en welkom Terugblik of de afgelopen maanden René van Duuren, voorzitter

Nadere informatie

Gemeenteraad Gooise Meren Informatieve vragen van feitelijke/technische aard

Gemeenteraad Gooise Meren Informatieve vragen van feitelijke/technische aard Gemeenteraad Gooise Meren Informatieve vragen van feitelijke/technische aard Van : Eijpe / CDA Datum indiening : 21-02-2016 Betreft : GRIP 4 Vraag en beantwoording is openbaar : (hier aangeven als u dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Pagina 2 van 3. C. Briesen / gewest

Pagina 2 van 3. C. Briesen / gewest ^v GEWEST GOOI EN VECHTSTREEK SAMENWERKINGSVERBAND VAN DE GEMEENTEN BLARICUM BUSSUM HILVERSUM HUIZEN LAREN MUIDEN NAARDEN WEESP WIJDEMEREN www.gewestgooienvechtstreek.nl 11.0008059 Ontwerpbesluitenlijst

Nadere informatie

Verslag pfho EZ & terugkoppeling BO cultuur 16 september 2015

Verslag pfho EZ & terugkoppeling BO cultuur 16 september 2015 Verslag pfho EZ & terugkoppeling BO cultuur 16 september 2015 Ons kenmerk: 15.0006820 Aanwezig: Mw. A.M. Kennis Mw. A. van den Berg Dhr. W. Jaeger (vz.) Dhr. G. Pas Mw. M. Verbeek Dhr. T. Smit Dhr. T.

Nadere informatie

GBN-Nieuwsbrief. Maart 2015. Maart

GBN-Nieuwsbrief. Maart 2015. Maart Maart 2015 Maart. 1 Poster In samenwerking met Vogelbescherming Nederland en met subsidie van het IJsvogelfonds 2014 heeft onze vereniging een prachtige poster laten ontwikkelen met informatie en aanwijzingen

Nadere informatie

Gemeente Rijswijk algemeen

Gemeente Rijswijk algemeen Rijswijk bedrijven wegwijzer Alles wat u als ondernemer wilt weten Van harte gefeliciteerd met de vestiging van uw bedrijf in Rijswijk en welkom als ondernemer in Rijswijk! Om u zo goed mogelijk op weg

Nadere informatie