FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 februari 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 februari 2013"

Transcriptie

1 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 februari 2013 Gegevens failliet : de besloten vennootschap ETNA COFFEE TECHNOLOGIES B.V., statutair gevestigd te Rheden en kantoorhoudende te (7007 CM) Doetinchem aan het adres Expeditieweg 6, (postadres: postbus 146, 7000 AC) inschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer Insolventienummer : F.12/664 (voorheen S.12/17) Datum uitspraak : 5 oktober 2012 (surseance van betaling op 4 oktober 2012) Curator : mr. S.J.B. Drijber R-C : mr. D.M.I. de Waele Activiteiten onderneming : Vervaardiging van elektrische huishoudapparaten. Het ontwikkelen en produceren van koffietechnieken voor de industriële en consumentenmarkt, waaronder huishoudelijke en industriële elektrotechnische apparatuur. Personeel : 35 Omzetgegevens : 2012: ,-- (t/m periode 9) Verslagperiode : 25 oktober 2012 tot en met 6 februari Inventarisatie 1.1 Lopende procedures In de afgelopen verslagperiode is niet gebleken dat ETNA Coffee Technologies B.V. (hierna: ETNA Coffee ) is betrokken bij lopende procedures.

2 1.2 Verzekeringen De verzekeringen zijn geïnventariseerd en daar waar wenselijk beëindigd. Voor een deel zijn de verzekeringen overgenomen door de doorstartende partij. 2. Activa Onroerende zaken 2.1 Beschrijving ETNA Coffee beschikt niet over onroerende zaken. Bedrijfsmiddelen 2.2 Beschrijving Kantoorinventaris en dergelijke. De bedrijfsmiddelen zijn in opdracht van ABN AMRO Bank N.V. inmiddels getaxeerd door NTAB. Een deel van de bedrijfsinventaris is in het kader van de (beperkte) doorstart onderhands verkocht. Het resterende deel is in gezamenlijke opdracht van ABN AMRO Bank N.V. en de curator door BVA geveild. Voorraden/ onderhanden werk 2.3 Beschrijving De curator heeft de lopende orders geïnventariseerd. De opdrachtgevers is verzocht aan te geven of zij de betreffende orders gestand wensten te doen. Inmiddels zijn een aantal orders (spare parts en machines) op basis van nieuwe afspraken geassembleerd en uitgeleverd in samenwerking met NTAB. De grootste orders waren afkomstig van verschillende Autobarvennootschappen (Nederland, België, Engeland en Zweden). De aangetroffen voorraden grotendeels onderdelen - zijn merendeels geleverd onder eigendomsvoorbehoud en zijn geïnventariseerd door NTAB. Alle leveranciers die een beroep hebben gedaan op een eigendomsvoorbehoud zijn schriftelijk uitgenodigd om in Doetinchem hun mogelijke rechten geldend te doen maken. Inmiddels heeft deze bijeenkomst plaats gevonden en zijn alle claims tezamen met NTAB die namens de pandhouder optrad - afgewikkeld. De overgrote meerderheid heeft afspraken kunnen maken met de doorstarter.

3 Inmiddels zijn de nodige creditnota s door de curator ontvangen en is daardoor de totale omvang van de vordering van de crediteuren in het faillissement afgenomen. Andere activa 2.4 Beschrijving Door ETNA Coffee waren diverse nieuwe concepten ontwikkeld voor de koffiemarkt. Verwezen hiervoor wordt naar het eerste verslag. Het concept Aromatique en de daarbij behorende IP is verkocht aan een dochtervennootschap van Inventum uit Veenendaal. Een personeelslid is daar in dienst getreden. De ontwikkeling van een nieuwe zetgroep, Brewer, is grotendeels uitgevoerd door een derde partij, People Creating Value B.V. (hierna: PCV ) uit Enschede. De facturen van deze industriële productontwikkelaar zijn grotendeels onbetaald gebleven. Op basis van haar leveringsvoorwaarden claimt PCV de eigendom van het intellectuele eigendom (IP). Er is slechts sprake van een werkend prototype (in bezit van PCV) en er zijn nog geen patenten aangevraagd. Na een aantal gesprekken, waarbij is onderzocht of de IP gezamenlijk verkocht zou kunnen worden, is uiteindelijk een minnelijke regeling getroffen waarbij PCV de boedel een afkoopsom van 7.500,-- betaald. Door ABNAMRO Bank N.V. is nog een vergoeding betaald aan de boedel voor de huur van een gedeelte van het pand. Het gaat om een bedrag van 9.375, Verkoopopbrengst Voor de activa welke verkocht zijn aan de doorstarter van Etna, Etna Coffee Equipment B.V., is ,-- betaald, waarvan een bedrag van aan de boedel ten goede is gekomen (goodwill en boedelbijdrage). Een bedrag van ,-- is betaald aan ABN AMRO Bank N.V. gezien de pandrechten van de bank op IP-rechten en materiële activa.

4 Voor het concept Aromatique en de bijbehorende activa is door BV een bedrag van ,-- betaald. Een bedrag van ,-- is aan de boedel afgedragen als de boedelbijdrage, nu deze activa bezwaard waren met een pandrecht ten gunste van ABN AMRO Bank N.V. De overige materiële activa (restant voorraden gereed product, machines en kantoor/bedrijfsinventaris) is in gezamenlijke opdracht van de bank en de curator door BVA Auctions geveild. De opbrengst bedraagt, onder aftrek van kosten, ,36. ABN AMRO Bank N.V. claimt de gehele opbrengst. Voor het gedeelte dat op de door ABN AMRO Bank N.V. gehuurde bodem (bodemverhuurconstructie) stond erkent de curator haar pandrechten. Voor de zaken (kantoorinventaris) speelt een discussie tussen bank en curator. Het gaat om een bedrag van ,79. De bank stelt dat zij gerechtigd is op deze opbrengst nu zij daags voor het faillissement tijdens de surseance van betaling overeenkomstig artikel 241 c lid 2 Fw een deurwaarders exploot aan de bewindvoerder heeft laten uitbrengen en daarbij aanspraak heeft gemaakt op afgifte van de aan haar verpande inventaris. De curator beroept zich evenwel op artikel 57 lid 3 Fw. In dit kader wordt nog opgemerkt dat ABN AMRO Bank N.V. daags voor de surseance van betaling wel een bodemverhuurconstructie heeft toegepast ten behoeve van het promoveren van haar bezitloos pandrecht in een vuistpandrecht op de andere verpande inventaris, te weten alle machines en bedrijfsinventaris. Tevens speelt hier nog de vraag of het vrij actief voldoende is om de bevoorrechte vordering van de Belastingdienst te voldoen. 3. Debiteuren 3.1 Omvang debiteuren Volgens opgave van de bestuurder zou er sprake zijn van 74 debiteuren, inclusief een intercompany debiteur (Cooking Technologies B.V.), welke debiteur eveneens in staat van faillissement is komen te verkeren.

5 Het debiteurensaldo zou een bedrag belopen van ,--, exclusief een vordering op de Engelse dochtervennootschap Etna Vending UK. De curator zal de debiteurenpositie nader inventariseren. In overleg met de pandhouder (zie hiervoor punt 5.1) worden de debiteuren zoveel mogelijk geïnd. Een groot aantal debiteuren heeft inmiddels aan ABN AMRO Bank N.V. betaald. 4. Bank / Zekerheden 4.1 Vordering van bank(en) ETNA Coffee bankierde bij ABN AMRO Bank N.V. (hierna: de bank ). In de faillissementen van Cooking Technologies B.V. alsmede het onderhavige faillissement heeft de bank in eerste instantie een vordering ter zake een in solidair verleende kredietfaciliteit bij de curator ingediend van in totaal ,80, exclusief rente, kosten en eventuele funding-break schade. Inmiddels is de vordering van de bank aanzienlijk afgenomen en naar het zich laat aanzien - gedaald tot een bedrag van ruim 1,7 miljoen euro. Een definitieve opgave van de vordering van de bank wordt nog afgewacht. 4.2 Leasecontracten Leasecontracten, ten behoeve van bedrijfsmiddelen en het wagenpark, zijn gesloten met onder andere ABN AMRO Lease B.V. en Regio Lease. Inmiddels zijn de leasecontracten alle afgewikkeld en de objecten geretourneerd aan de verschillende leasemaatschappijen. Voor het gebruik van een aantal leaseauto s gedurende een beperkte boedel periode zal met de betreffende leasemaatschappijen worden afgerekend, nu het hier boedelkosten betreffen. 4.3 Beschrijving zekerheden Als zekerheden zijn aan de bank verstrekt: - Hoofdelijke mede-aansprakelijkheid van ETNA Vending UK Limited;

6 - Pandrecht op de aandelen door International Coffee Technologies B.V. gehouden in het kapitaal va ETNA Coffee en Cooking Technologies B.V.; - Verpanding van de bedrijfsinventaris; - Verpanding van de bedrijfs- en handelsvoorraden; - Pandrecht rechten uit gesloten en te sluiten overeenkomsten van aanneming van werk; - Pandrecht intellectuele eigendomsrechte, waaronder begrepen maar niet beperkt tot merkrechten/handelsnaamrechten/octrooirechten; - Verpanding van alle vorderingen op derden. 4.4 Separatistenpositie De bank valt aan te merken als separatist. 4.5 Boedelbijdragen Door de bank zijn inmiddels diverse bedragen aan de boedel ter zake de verkoop van IP rechten en voorraden en bedrijfsmiddelen aan de boedel voldaan. Er dient nog definitief de bank afgerekend te worden over de uitgeleverde orders (10% en B.T.W.) en debiteuren (10%). In een volgend verslag zal hierover worden bericht. 4.6 Eigendomsvoorbehoud Zoals in het vorig verslag werd gemeld, is het merendeel van de voorraden geleverd onder eigendomsvoorbehoud en hebben zich diverse partijen gemeld die een beroep op een eigendomsvoorbehoud hebben gedaan. In samenspraak met NTAB zijn de aanspraken geïnventariseerd en inmiddels afgewikkeld. 4.7 Reclamerechten Diverse crediteuren hebben een beroep hebben gedaan op een recht van reclame. De curator heeft ook deze aanspraken tezamen met NTAB afgehandeld.

7 4.8 Retentierechten Tot op heden is geen beroep gedaan op een recht van retentie. 5. Doorstart / voortzetten Voortzetten 5.1 Exploitatie / zekerheden Het in opdracht van de bank en de curator opgestelde verkoopmemorandum is aan een aantal geïnteresseerde partijen ter hand worden gesteld zodat zij een bod op (een deel van) de bedrijfsactiviteiten van ETNA Coffee konden uitbrengen. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een verkoop van een groot deel van de activa aan Etna Coffee Technologies BV en aan Invetum@work B.V. (zie punt 2.5). Bij Etna Coffee Technologies B.V. zijn 15 medewerkers in dienst getreden. 6. Rechtmatigheid 6.1 Boekhoudplicht De administratie is zeer toegankelijk en overzichtelijk. Alle informatie wordt op eerste verzoek van de curator aangeleverd. Bezien zal worden of aan de boekhoudplicht is voldaan. 6.2 Paulianeus handelen Naar het zich laat aanzien is geen sprake geweest van paulianeus handelen. 7. Crediteuren 7.1 Boedelvorderingen Inmiddels heeft de verhuurder een boedelvordering ingediend. Het bedrijfspand is per 1 februari jl. opgeleverd. Met NTAB in opdracht van de bank in haar hoedanigheid van huurder van een gedeelte van het totale pand wordt nog bezien hoe omgegaan dient te worden met een aantal opleveringspunten c.q. schadebedragen. Bezien zal worden of de boedelvordering terecht is nu de verhuurder een bankgarantie van inmiddels heeft getrokken.

8 7.2 Preferente vordering van de fiscus Door de Belastingdienst zijn twee preferente vorderingen bij de curator aangemeld, totaal ten belopen van , Preferente vordering van UWV Door UWV is tot op heden nog geen preferente vordering ingediend. 7.3 Andere preferente crediteuren Door 4 oud-werknemers van ETNA Coffee zijn preferente vorderingen in het faillissement ingediend, totaal ten bedrage van 2.001, Aantal concurrente crediteuren Tot op heden hebben 147 crediteuren een concurrente vordering bij de curator ter verificatie aangemeld. 7.5 Bedrag concurrente crediteuren Het bedrag aan concurrente vorderingen bedraagt per heden ,93. Hierbij zij opgemerkt dat de (aanzienlijke) vordering van de bank (zie hiervoor punt 4.1) hierin is opgenomen. Het totaal bedrag der concurrente vorderingen zal nog aanzienlijk naar benden worden bijgesteld, nu de vordering van de bank inmiddels met ruim ,-- is afgenomen en diverse crediteuren hun vordering hebben ingetrokken nu zij overeenstemming hebben bereikt met de doorstart van Etna Coffee. 7.6 Verwachte wijze van afwikkeling Onbekend. 8. Overig 8.1 Termijn afwikkeling faillissement Onbekend.

9 8.2 Plan van aanpak De boekhouding zal worden onderzocht waarbij zal worden bezien of is voldaan aan de boekhoudplicht en of sprake is geweest van paulianeus handelen. De debiteurenportefeuille zal worden geïnventariseerd en geïnd. De crediteurenpositie zal nader worden geïnventariseerd. De discussie met de bank zal moeten worden afgerond. Tevens zal met de verhuurder een afrekening dienen plaats te vinden. Inmiddels zijn een groot aantal boedelkosten voldaan, maar zal een definitieve opstelling nog gemaakt dienen te worden. 8.3 Indiening volgend verslag Medio mei 2013 Velp, 14 februari 2013 mr. S.J.B. Drijber curator Drijber en Partners B.V. Hoofdstraat TH VELP (Gld.) I: E: Belangrijke opmerking! Aan dit openbaar verslag kunnen door derden geen rechten worden ontleend. Het verslag is bedoeld om derden te informeren over de voortgang van het faillissement met betrekking tot die aspecten, waarvan de curator meent dat bepaalde informatie in dit stadium openbaar gemaakt kan worden. Aangaande die informatie heeft de curator getracht een en ander zo zorgvuldig mogelijk te formuleren, doch de lezer dient zich te realiseren dat sommige informatie bewust dan wel onbewust door de curator niet kan zijn weergegeven.

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 oktober 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap ETNA COFFEE TECHNOLOGIES B.V., statutair gevestigd te Rheden en kantoorhoudende te (7007 CM) Doetinchem

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 21 februari 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 21 februari 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 21 februari 2013 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid One-to-Market B.V., tevens handelende onder de namen Onetomarket alsmede

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 september 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 september 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 september 2013 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maessen en Hendriks Technische Installaties B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

: Het kopen en verkopen van automobielen via een elektronisch bied/management-systeem op internet, het beheer hiervan

: Het kopen en verkopen van automobielen via een elektronisch bied/management-systeem op internet, het beheer hiervan FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buitenhuis Automotive B.V. statutair gevestigd te Ugchelen en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 maart 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 maart 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 maart 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FLEXSCORE B.V., statutair gevestigd te Bemmel en kantoorhoudende te (6843

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 oktober 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 oktober 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 oktober 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ORAN BEHEER B.V., statutair gevestigde en kantoorhoudende te (6883 HT)

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 december 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 december 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 december 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid E.P.G. VASTGOED B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (7151

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid One-to-Market B.V., tevens handelende onder de namen Onetomarket alsmede

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 12 december 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 12 december 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 12 december 2011 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BIEZE HOLDING B.V., statutair gevestigd te Voorst en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 26 februari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 26 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 26 februari 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buitenhuis Automotive B.V. statutair gevestigd te Ugchelen en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 januari 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid THE EUROPEAN PARTITION GROUP B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 1 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 1 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 1 september 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buitenhuis Automotive B.V. statutair gevestigd te Ugchelen en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 januari 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 januari 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 januari 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Logistiek Gelderland B.V., statutair gevestigd te Valburg en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 10 april 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 10 april 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 10 april 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid One-to-Market B.V., tevens handelende onder de namen Onetomarket alsmede

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 augustus 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 augustus 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 augustus 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buitenhuis Automotive B.V. statutair gevestigd te Ugchelen en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 25 augustus 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 25 augustus 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 25 augustus 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A1 Personeeldiensten B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 14 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 14 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 14 april 2015 Gegevens failliet : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INHOPRO B.V., tevens handelend onder de naam Interfinish Holland Productie,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 juni 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 juni 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 juni 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Strijland Dakbedekking B.V., statutair gevestigd te Doorwerth, feitelijk

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 maart 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 maart 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 maart 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BWORKING ZUID EN MIDDEN NEDERLAND B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 30 oktober 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 30 oktober 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 30 oktober 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RRT B.V. tevens handelend onder de naam Rutten RegioTaxi, statutair gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BWORKING OOST NEDERLAND B.V., statutair gevestigd te Almere en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 juni 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J.R.H. SMIT HORECA B.V., tevens handelend onder de naam DE LENGEL, statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 september 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 september 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 september 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bemaco Onroerend Goed B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 mei 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOUWADMINISTRATIE MIEL B.V., statutair gevestigd te Lunteren en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 december 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 december 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 december 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K3 A&S Holding B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (6811 LW)

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 26 augustus 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 26 augustus 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 26 augustus 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Diamantenboringen en Sleuvenfraisbedrijf Ter Horst B.V., gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 23 februari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 23 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 23 februari 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN MAANEN HOLDING B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (3771

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 januari 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Art to Vision B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 januari 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PDS PERSONEELS- DIENSTEN B.V., statutair gevestigd te Zevenaar en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 april 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PDS PERSONEELS- DIENSTEN B.V., statutair gevestigd te Zevenaar en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 oktober 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 oktober 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 oktober 2010 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MySolutionStore International B.V., tevens handelende onder de namen MySolutionStore

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 5 maart 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 5 maart 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 5 maart 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maessen en Hendriks Technische Installaties B.V., statutair gevestigd en

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 19 juni 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 19 juni 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 19 juni 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bemaco Onroerend Goed B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (6691

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 7 juni 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 7 juni 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 7 juni 2016 Gegevens failliet : de stichting STICHTING VIETNAM- APELDOORN, statutair gevestigd en kantoorhoudende te (7316 JZ) Apeldoorn aan het adres Snelliusstraat

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 juli 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 juli 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 juli 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Elst DHZ B.V., statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 27 februari 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 27 februari 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 27 februari 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEMACO STAALBOUW B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (6691

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 3 maart 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 3 maart 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 3 maart 2016 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN MAANEN TRANSPORT B.V., tevens handelende onder de namen VAN MAANEN WAREHOUSING,

Nadere informatie

Jefko Elektro BV h.o.d.n. Jefko Techniek (kvk: 20100705) 25 maart 2015 voorlopige surseance van betaling Mr J.A. Velenturf

Jefko Elektro BV h.o.d.n. Jefko Techniek (kvk: 20100705) 25 maart 2015 voorlopige surseance van betaling Mr J.A. Velenturf FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste openbare verslag Datum 22 mei 2015 Gegevens onderneming Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator Rechter-Commissaris (Senior) Juridisch medewerker

Nadere informatie

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer EX ART. 73A FW Eerste verslag 26 juni 2014 Gegevens onderneming Kwekerij T. Brand BV Faillissementsnummer F.02/14/405 Datum uitspraak 27 mei 2014 Curator mr. F.F.J. Froger

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 4 Datum: 12 augustus 2015 Gegevens onderneming: G.P.S. B.V. KvK: 57166501 Floresstraat 3, 5013 BZ te Tilburg Faillissementsnummer:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 15 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 15 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 15 september 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maessen en Hendriks Technische Installaties B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 31 augustus 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 31 augustus 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 31 augustus 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN MAANEN TRANSPORT B.V., tevens handelende onder de namen VAN MAANEN

Nadere informatie

Datum: 18 november 2016 Nummer: 3

Datum: 18 november 2016 Nummer: 3 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 18 november 2016 Nummer: 3 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bemmel DHZ B.V., statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 5 oktober 2012. Gegevens onderneming : Grafipress Veenendaal BV (2 e verslag) Aalbers Holding BV (1 e verslag)

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 5 oktober 2012. Gegevens onderneming : Grafipress Veenendaal BV (2 e verslag) Aalbers Holding BV (1 e verslag) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 5 oktober 2012 Gegevens onderneming : Grafipress Veenendaal BV (2 e verslag) Aalbers Holding BV (1 e verslag) Faillissementsnummer : 12/378 F, 12/372 F Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 juni 2017

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 juni 2017 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 juni 2017 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MELIS BEHEER B.V., statutair gevestigd te gemeente Rheden en kantoorhoudende

Nadere informatie

Studio 155 B.V. ook h.o.d.n. Muziekschool Randmeren (KvK: 18121798)

Studio 155 B.V. ook h.o.d.n. Muziekschool Randmeren (KvK: 18121798) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Tweede verslag Datum 1 oktober 2014 Gegevens onderneming Studio 155 B.V. ook h.o.d.n. Muziekschool Randmeren (KvK: 18121798) Faillissementsnummer F.02/14/429

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) In het faillissement van : Faillissementsnummer : 15/12/567 F. Verslagnummer : 2 Datum uitspraak : 30 oktober 2012 Curator Rechter Commissaris Activiteiten

Nadere informatie

Jefko Elektro BV h.o.d.n. Jefko Techniek (kvk: 20100705) 25 maart 2015 voorlopige surseance van betaling Mr J.A. Velenturf

Jefko Elektro BV h.o.d.n. Jefko Techniek (kvk: 20100705) 25 maart 2015 voorlopige surseance van betaling Mr J.A. Velenturf FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Derde openbare verslag Datum 24 november 2015 Gegevens onderneming Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator Rechter-Commissaris (Senior) Juridisch medewerker

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 2 Datum: 23 december 2014. Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V.

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 2 Datum: 23 december 2014. Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 23 december 2014 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V. 28108836 Faillissementsnummer : C/09/14/707 Datum uitspraak : 30 september

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 2 september 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 2 september 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 2 september 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 februari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 februari 2015 Gegevens failliet: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.V. CENTRAAL BUREAU BOUWTOEZICHT (C.B.B.), statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 6 oktober 2014. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Forline B.V., statutair gevestigd te

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 6 oktober 2014. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Forline B.V., statutair gevestigd te FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 6 oktober 2014 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Forline B.V., statutair gevestigd te Veenendaal, feitelijk gevestigd

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG LISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG LISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG LISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) F In het faillissement van : Bouwbehoud B.V. Faillissementsnummer : Verslagnummer : 2 Datum uitspraak : 26 juni 2012 Curator Rechter Commissaris

Nadere informatie

Nummer: 3 Datum: 13 april 2012

Nummer: 3 Datum: 13 april 2012 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 april 2012 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Christian Sijnen Mode B.V. 003414322 Faillissementsnummer : F11/792 Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013 Gegevens failliet : Peeman Elektrotechniek B.V., kantoorhoudende te Houten aan Stuwmeer 113; Kvknummer : 30177290 Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 februari 2006

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 februari 2006 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 februari 2006 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kahraman B.V., statutair gevestigd te Arnhem, kantoorhoudende te 6827

Nadere informatie

Datum: 17 januari 2017 Nummer: 3

Datum: 17 januari 2017 Nummer: 3 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 17 januari 2017 Nummer: 3 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Hendriks Metaal Industrie

Nadere informatie

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peter Hendriks Beheer B.V.,

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 5 oktober 2011

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 5 oktober 2011 Faillissementsverslag nummer 2 datum: 5 oktober 2011 Gegevens onderneming : Gemovers B.V. te Nieuwkoop (Kvk nr. 28061469) Faillissementsnummer : 11/483 F Datum uitspraak : 5 juli 2011 Curator : mr. J.C.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 8 november 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 8 november 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 8 november 2011 Gegevens onderneming : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid R.F.A. van Kampen B.V. Faillissementsnummer : 11/355

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/14/718 NL:TZ:0000010598:F001 07-10-2014 mr. L. Bijlsma mr. MDE van der Borst-Leppens Algemeen Gegevens onderneming KEUKENFABRIEK

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 13 mei 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 13 mei 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 13 mei 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dynamion B.V., tevens handelende onder de naam MySolutionStore Veenendaal,

Nadere informatie

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning). 175, 42 uur

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning). 175, 42 uur FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Derde verslag Datum 23 mei 2014 Gegevens onderneming Ouderenzorg Anders B.V. Faillissementsnummer F.02/13/953 Datum uitspraak 5 november 2013 Curator Mr. L.B.A.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 Gegevens failliet : Maashout Utrecht B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Strijkviertel 35a; Kvknummer : 30157506 Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 februari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 februari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 februari 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A1 Personeeldiensten B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 april 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 april 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 april 2016 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INTERWAND B.V. statutair gevestigd en kantoorhoudende te (7151 HS) Eibergen,

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 2 januari 2012

Nummer: 2 Datum: 2 januari 2012 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 januari 2012 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Christian Sijnen Mode B.V. 003414322 Faillissementsnummer : F11/792 Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1. Datum: 19 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1. Datum: 19 november 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1. Datum: 19 november 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 juli 2008

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 juli 2008 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 juli 2008 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Interflexa B.V., gevestigd te (6921 EX) Duiven aan het adres Stenograaf

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/217 NL:TZ:0000013077:F001 09-05-2017 mr. L.L. ten Wolde mr. van Vugt Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap

Nadere informatie

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning).

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning). FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste verslag Datum 29 november 2013 Gegevens onderneming Ouderenzorg Anders B.V. Faillissementsnummer F.02/13/953 Datum uitspraak 5 november 2013 Curator Mr.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.17/15/143 NL:TZ:0000000618:F001 25-08-2015 mr. H.C. Lunter mr. H.J. Idzenga Algemeen Gegevens onderneming Bijlsma Hekwerk B.V. Activiteiten

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 1 juli 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 1 juli 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 1 juli 2013 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE KLOK LOGISTICS NEDERLAND B.V., gevestigd te (6504 AC) Nijmegen, aan het

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 6 Datum: 17 maart Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V.

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 6 Datum: 17 maart Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 17 maart 2016 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V. 28108836 Faillissementsnummer : C/09/14/707 Datum uitspraak : 30 september

Nadere informatie

Studio 155 B.V. ook h.o.d.n. Muziekschool Randmeren (KvK: )

Studio 155 B.V. ook h.o.d.n. Muziekschool Randmeren (KvK: ) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Derde en tevens laatste verslag Datum 19 januari 2015 Gegevens onderneming Studio 155 B.V. ook h.o.d.n. Muziekschool Randmeren (KvK: 18121798) Faillissementsnummer

Nadere informatie

: Aanleg glasvezelkabelnetwerken in panden, voornamelijk als onderaannemer.

: Aanleg glasvezelkabelnetwerken in panden, voornamelijk als onderaannemer. FAILLISSEMENTSVERSLAG : Nummer: 2 Datum: 10 april 2011 Gegevens onderneming : A.G. Rijke B.V. Faillissementsnummer : 11/294 F Datum uitspraak : 4 oktober 2011 Curator : Mr J.J. Douwes R-C : Mr P.F.A. Bierbooms

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 7 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 7 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 7 januari 2015 Gegevens onderneming: Rimetaal B.V. Inschrijving KvK: 08147023 Faillissementsnummer: C/05/14/824 F Datum uitspraak: 26 augustus 2014 Curator: mr. T.R.M.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/15/264 NL:TZ:0000010598:F003 28-04-2015 mr. L. Bijlsma mr. MDE van der Borst-Leppens Algemeen Gegevens onderneming Holding Keukenfabriek

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 3 datum: 27 april 2016

Faillissementsverslag nummer 3 datum: 27 april 2016 Faillissementsverslag nummer 3 datum: 27 april 2016 Gegevens onderneming : J.J. van der Speld en Zonen B.V. te Gouda Faillissementsnummer : C/09/15/601F Datum uitspraak : 27 oktober 2015 Curator : mr.

Nadere informatie

Certa Legal Advocaten, Wisselweg 33, 1314 CB Almere, (tel.: 020 521 66 99, fax: 020 521 66 90) Postadres: Keizersgracht 620, 1017 ER Amsterdam

Certa Legal Advocaten, Wisselweg 33, 1314 CB Almere, (tel.: 020 521 66 99, fax: 020 521 66 90) Postadres: Keizersgracht 620, 1017 ER Amsterdam DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van Hakbijl B.V. Hakbijl B.V. t.h.o.d.n. Hakbijl Glas, statutair gevestigd te Lelystad en kantoorhoudende te (8211 AS) Lelystad,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 13 januari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 13 januari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 13 januari 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE KLOK LOGISTICS NEDERLAND B.V., gevestigd te (6504 AC) Nijmegen, aan

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 2 Datum: 17 mei 2011 Gegevens: FLEX Bar B.V. ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te onder nr. 34167012, statutair gevestigd te, gevestigd aan Pazzanistraat 1

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juli 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juli 2013 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V.

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Instinct B.V. (KvK-nummer

Nadere informatie

Volgens failliet is het pand verzekerd via de VvE en de inboedel via een privéverzekering. De curator is verder niet bekend met lopende verzekeringen.

Volgens failliet is het pand verzekerd via de VvE en de inboedel via een privéverzekering. De curator is verder niet bekend met lopende verzekeringen. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2. Datum: 14 november 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2. Datum: 26 september 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2. Datum: 26 september 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2. Datum: 26 september 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Instinct B.V. (KvKnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 22 augustus 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 22 augustus 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 22 augustus 2014 Gegevens onderneming : Holding Nutrigro B.V. Faillissementsnummer : 12/652 F Datum uitspraak : 3 juli 2012 Curator : mr. P.A. Kerkhof Rechter-Commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Groothandel gespecialiseerd in benodigdheden voor de brandstoftoevoeging Ad Blue en overige zakelijke dienstverlening

Groothandel gespecialiseerd in benodigdheden voor de brandstoftoevoeging Ad Blue en overige zakelijke dienstverlening FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste openbare verslag Datum 9 juli 2012 Gegevens onderneming Createchnics BV (kvk:20121568) Faillissementsnummer 12/567 F Datum uitspraak 18 juni 2012 Curator

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013 Faillissement : Van Cappellen Mobiliteitsmakelaars BV Faillissementsnummer : F.05/13/1062 Datum uitspraak : 8 oktober 2013 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 23 november 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 23 november 2011 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/16/266 NL:TZ:0000006294:F001 24-05-2016 mr. E. van der Kolk mr. H.W.P.J. Hopmans Algemeen Gegevens onderneming Keukenstudio John

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 juli 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 juli 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 juli 2016 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J.R.H. SMIT HORECA B.V., tevens handelend onder de naam DE LENGEL, statutair

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/684 NL:TZ:0000000751:F001 15-09-2015 Mr. M. Jansen mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap Badkamer

Nadere informatie