FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 januari 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 januari 2012"

Transcriptie

1 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 januari 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Logistiek Gelderland B.V., statutair gevestigd te Valburg en kantoorhoudende te (6666 ME) Heteren, aan het adres Komkleiland 5, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Arnhem onder nummer Faillissementsnummer : F.11/616 Datum uitspraak : 2 december 2011 Curator : mr. S.J.B. Drijber R-C : mr. D.M.I. de Waele Activiteiten onderneming : Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen). Exploitatie van een transportonderneming. Uitvoeren van logistieke werkzaamheden Personeel : 19 Omzetgegevens : zijn opgevraagd bij de bestuurder Verslagperiode : 2 december tot en met 31 december Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie Logistiek Gelderland B.V. (hierna: Logistiek Gelderland ) is opgericht op 23 oktober Enig aandeelhouder is de heer Johnny Angelo Muller. Bestuurders van de vennootschap zijn de heer Bart Johannes Kasteel en de heer Marius Theodorus Johannes Kasteel. 1.2 Winst en verlies De winst- en verliesgegevens zijn opgevraagd bij de aandeelhouder en de bestuurders.

2 1.3 Balanstotaal De balanstotalen zijn opgevraagd bij de aandeelhouder en de bestuurders. 1.4 Lopende procedures Volgens opgave van de bestuurders is Logistiek Gelderland niet betrokken in een lopende procedure. 1.5 Verzekeringen De verzekeringen zullen worden geïnventariseerd en daar waar wenselijk worden beëindigd. 1.6 Huur Logistiek Gelderland huurde het bedrijfspand aan het Komkleiland 5 te Heteren. De huur is, middels een huurbeëindigingsovereenkomst, reeds voor het faillissement beëindigd per 19 november Per gelijke datum zou er, volgens opgave van de verhuurder, een huurachterstand bestaan van 3.121, Oorzaak faillissement Uit de gesprekken met de bestuurders alsmede de aandeelhouder komt het volgende beeld naar voren. Logistiek Gelderland is in 2009 opgericht teneinde de activiteiten over te nemen van het in staat van faillissement verklaarde Kasteel Transport B.V. Deze laatste vennootschap dreef eveneens een transport onderneming welke in eerste instantie als eenmanszaak door de heer Marius Theodorus Johannes Kasteel was opgericht. De eenmanszaak was destijds ingebracht in de vennootschap Kasteel Transport B.V. De heren Kasteel meenden opnieuw leven te kunnen blazen in de activiteiten van Kasteel Transport B.V. zodat deze activiteiten uit de boedel werden overgenomen door Logistiek Gelderland. Daar waar de heren Kasteel als bestuurders werkzaam waren binnen de Logistiek Gelderland, vervulde de heer Muller - naast zijn rol als aandeelhouder - werkzaamheden als planner in - naar zijn zeggen - loondienst.

3 Gezien de toenemende groei van de omzet van Logistiek Gelderland in de loop van 2010, heeft besloot men de activiteiten te verhuizen naar een bedrijfspand op het bedrijventerrein te Heteren. Volgens de bestuurders beschikte Logistiek Gelderland over een redelijk vaste orderportefeuille en zou de bezettingsgraad over het algemeen goed zijn geweest. Logistiek Gelderland voerde echter met name transportopdrachten uit in opdracht van derden als charter, waardoor de marges op de werkzaamheden zeer beperkt waren. Hoewel de meeste debiteuren correct betaalden, had Logistiek Gelderland volgens de bestuurders eveneens te maken met enkele debiteuren die aanzienlijke bedragen onbetaald lieten. De liquiditeit van de onderneming was daardoor beperkt. De Belastingdienst had in 2011 een vordering op Logistiek Gelderland van meer dan ,-- onder meer uit hoofde van omzetbelasting. De Belastingdienst heeft getracht een betalingsregeling met Logistiek Gelderland te treffen. Toen deze betalingsregeling niet werd nagekomen is de Belastingdienst over gegaan tot het leggen van beslag onder enkele debiteuren van Logistiek Gelderland, waardoor de inkomstenstroom nagenoeg stil is komen te liggen. In najaar van 2011 hebben enkele belangrijke opdrachtgevers de samenwerking met Logistiek Gelderland om hen moverende redenen opgezegd. Volgens opgave van de bestuurders lag de oorzaak hiervoor met name in een terugloop van de omzet bij deze opdrachtgevers, waardoor deze geen werk meer konden doorzetten naar Logistiek Gelderland. De sterke terugloop in de omzet alsmede de beslaglegging door de Belastingdienst onder enkele debiteuren hebben ertoe geleid dat in november 2011 de activiteiten van de vennootschap volledig stil zijn komen te liggen. Tevens lijkt een rol te spelen dat er tussen de bestuurders enerzijds en de aandeelhouder anderzijds onenigheid is ontstaan over de toekomst van de

4 onderneming. Deze onenigheid lijkt eveneens zijn weerslag te hebben gehad op de uitvoering van de werkzaamheden binnen de onderneming. Ten slotte kon Logistiek Gelderland niet langer voldoen aan de verplichtingen uit hoofde van leasepenningen, zodat een groot aantal voertuigen vóór datum faillissement is opgehaald door leasemaatschappijen. Doordat de werkzaamheden volledig stil waren te komen liggen en Logistiek Gelderland niet meer aan haar betalingsverplichtingen, onder meer richting haar personeel, kon voldoen, heeft Logistiek Gelderland haar eigen faillissement aangevraagd. Bij vonnis van de rechtbank Arnhem d.d. 2 december 2011 is het faillissement van Logistiek Gelderland B.V. uitgesproken. 2. Personeel 2.1 Aantal ten tijde van faillissement : Aantal in jaar voor faillissement : Datum ontslag : 5 december Activa Onroerende zaken 3.1 Beschrijving Volgens opgave van de bestuurders beschikt Logistiek Gelderland niet over onroerende zaken. Bedrijfsmiddelen 3.2 Beschrijving In het voormalig pand van Logistiek Gelderland zijn enkele bedrijfsmiddelen aangetroffen, waaronder stellingen en kantoorinventaris.

5 Vervoersmiddelen zijn niet aangetroffen. Volgens opgave van de bestuurders waren er diverse leasevoertuigen. Deze zouden echter reeds voor het faillissement aan de betreffende leasemaatschappijen zijn geretourneerd. Voorraden/ onderhanden werk 3.3 Beschrijving Voorraden en/of onderhanden werk is niet aangetroffen. Volgens opgave van de bestuurders waren de activiteiten enkele weken voor het faillissement stil komen te liggen. Andere activa 3.4 Beschrijving Onderzocht wordt of van andere activa sprake is. 3.5 Verkoopopbrengst Vooralsnog niet van toepassing. 4. Debiteuren 4.1 Omvang debiteuren Volgens opgave van de bestuurders zou de debiteurenportefeuille per 30 november 2011 een bedrag van ,98 behelzen. Hierbij zij opgemerkt dat er ten tijde van de aanvraag van het faillissement een achterstand bestond in de administratie. De bestuurders is verzocht de achterstallige werkzaamheden te factureren. Alle debiteuren zijn verpand aan de financier van Logistiek Gelderland, de Coöperatieve Rabobank De Liemers U.A. (hierna te noemen: de Rabobank ). Met de Rabobank is inmiddels overleg gevoerd over de inning van de debiteuren en besloten is dat de curator tot uitwinning hiervan over zal gaan. De curator heeft de debiteuren inmiddels aangeschreven. Na inning van de debiteuren zal bezien worden welk deel van de opbrengst de Rabobank dan wel de boedel zal dienen toe te komen. 5. Bank / Zekerheden 5.1 Vordering van bank(en)

6 Logistiek Gelderland bankierde bij de Rabobank De Liemers U.A. Door Rabobank is een vordering in het faillissement aangemeld van ,72 uit hoogde van een krediet in rekening-courant alsmede een bedrag van ,88 ter zake een afgegeven bankgarantie. 5.2 Leasecontracten Volgens opgave van de bestuurders waren er door Logistiek Gelderland diverse leasecontracten afgesloten ten aanzien van voertuigen. De diverse voertuigen zouden voor het faillissement aan de betreffende leasemaatschappijen zijn geretourneerd. De curator zal dit nader inventariseren. 5.3 Beschrijving zekerheden Aan de Rabobank zijn de volgende zekerheden verstrekt: - Verpanding van inventaris, transportmiddelen en debiteuren; - Bankborgtocht van de aandeelhouder alsmede de bestuurders, ieder ten bedrage van ,--, aldus een totaalbedrag van ,--; - Verpanding van een spaarrekening. 5.4 Separatistenpositie De Rabobank valt aan te merken als separatist. 5.5 Boedelbijdragen Vooralsnog niet van toepassing. 5.6 Eigendomsvoorbehoud Tot op heden is geen beroep gedaan op een eigendomsvoorbehoud. 5.7 Reclamerechten Tot op heden is geen beroep gedaan op een recht van reclame. 5.8 Retentierechten Tot op heden is geen beroep gedaan op een recht van retentie.

7 6. Doorstart / voortzetten Voortzetten 6.1 Exploitatie / zekerheden Van een voorzetting of een overname van de activiteiten is geen sprake. De activiteiten waren enkele weken voor het faillissement al volledig stil komen te leggen. Van onderhanden werk of een goodwill die ten gelde kan worden gemaakt is derhalve geen sprake. 7. Rechtmatigheid 7.1 Boekhoudplicht De curator zal onderzoeken of is voldaan aan de boekhoudplicht. Inmiddels is al wel vast komen te staan dat er per datum faillissement een achterstand in de administratie bestond. 7.2 Paulianeus handelen Bezien zal worden of sprake is geweest van paulianeus handelen. 8. Crediteuren Alle bekende crediteuren zullen worden aangeschreven. In dat kader zijn de bestuurders van de vennootschap verzocht de gegevens van de crediteuren aan te leveren. Volgens opgave van de aandeelhouder van de vennootschap zou het crediteurensaldo een bedrag belopen van ,99, exclusief een vordering van de Belastingdienst ad , Boedelvorderingen Tot op heden is geen boedelvordering in het faillissement ingediend. 8.2 Preferente vordering van de fiscus Door de Belastingdienst zijn diverse preferente vorderingen in het faillissement aangemeld, totaal ten belope van , Preferente vordering van UWV Door UWV is geen preferente vordering bij de curator ingediend.

8 8.4 Andere preferente crediteuren Er hebben zich evenmin andere crediteuren gemeld die een preferente vordering op de gefailleerde onderneming hebben. 8.5 Aantal concurrente crediteuren Tot op hebben 10 crediteuren een concurrente vordering bij de curator ter verificatie ingediend 8.6 Bedrag concurrente crediteuren Het bedrag aan concurrente vorderingen bedraagt per heden ,56. De vorderingen van de bank zijn hierin opgenomen. 8.7 Verwachte wijze van afwikkeling Onbekend. 9. Overig 9.1 Termijn afwikkeling faillissement Onbekend. 9.2 Plan van aanpak De administratie van de vennootschap zal, zodra deze is ontvangen, worden onderzocht waarbij bezien zal worden of voldaan is aan de boekhoudplicht en of sprake is geweest van paulianeus handelen. Alle crediteuren zullen nader worden geïnventariseerd. Indien er geen overzicht van crediteuren door de bestuurders wordt verstrekt, zal een overzicht worden opgesteld middels verder inventarisatie van de via de postblokkade binnenkomende post. De curator zal de inning van de debiteuren verder ter hand nemen. 9.3 Indiening volgend verslag April 2012.

9 Velp, 2 januari 2012 mr. S.J.B. Drijber curator Drijber en Partners B.V. Hoofdstraat TH VELP (Gld.) I: E: info@drijberenpartners.nl Belangrijke opmerking! Aan dit openbaar verslag kunnen door derden geen rechten worden ontleend. Het verslag is bedoeld om derden te informeren over de voortgang van het faillissement met betrekking tot die aspecten, waarvan de curator meent dat bepaalde informatie in dit stadium openbaar gemaakt kan worden. Aangaande die informatie heeft de curator getracht een en ander zo zorgvuldig mogelijk te formuleren, doch de lezer dient zich te realiseren dat sommige informatie bewust dan wel onbewust door de curator niet kan zijn weergegeven.

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 21 februari 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 21 februari 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 21 februari 2013 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid One-to-Market B.V., tevens handelende onder de namen Onetomarket alsmede

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 december 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 december 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 december 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K3 A&S Holding B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (6811 LW)

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 september 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 september 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 september 2013 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maessen en Hendriks Technische Installaties B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 12 december 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 12 december 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 12 december 2011 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BIEZE HOLDING B.V., statutair gevestigd te Voorst en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 juni 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 juni 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 juni 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Strijland Dakbedekking B.V., statutair gevestigd te Doorwerth, feitelijk

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 maart 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 maart 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 maart 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FLEXSCORE B.V., statutair gevestigd te Bemmel en kantoorhoudende te (6843

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 januari 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PDS PERSONEELS- DIENSTEN B.V., statutair gevestigd te Zevenaar en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 maart 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 maart 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 maart 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BWORKING ZUID EN MIDDEN NEDERLAND B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 juni 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J.R.H. SMIT HORECA B.V., tevens handelend onder de naam DE LENGEL, statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 oktober 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 oktober 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 oktober 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ORAN BEHEER B.V., statutair gevestigde en kantoorhoudende te (6883 HT)

Nadere informatie

: Het kopen en verkopen van automobielen via een elektronisch bied/management-systeem op internet, het beheer hiervan

: Het kopen en verkopen van automobielen via een elektronisch bied/management-systeem op internet, het beheer hiervan FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buitenhuis Automotive B.V. statutair gevestigd te Ugchelen en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 juni 2017

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 juni 2017 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 juni 2017 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MELIS BEHEER B.V., statutair gevestigd te gemeente Rheden en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 april 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PDS PERSONEELS- DIENSTEN B.V., statutair gevestigd te Zevenaar en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 mei 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOUWADMINISTRATIE MIEL B.V., statutair gevestigd te Lunteren en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid One-to-Market B.V., tevens handelende onder de namen Onetomarket alsmede

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 januari 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Art to Vision B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 1 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 1 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 1 september 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buitenhuis Automotive B.V. statutair gevestigd te Ugchelen en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 25 augustus 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 25 augustus 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 25 augustus 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A1 Personeeldiensten B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 26 februari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 26 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 26 februari 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buitenhuis Automotive B.V. statutair gevestigd te Ugchelen en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 september 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 september 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 september 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bemaco Onroerend Goed B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 30 oktober 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 30 oktober 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 30 oktober 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RRT B.V. tevens handelend onder de naam Rutten RegioTaxi, statutair gevestigd

Nadere informatie

Datum: 5 juli 2016 Nummer: 1

Datum: 5 juli 2016 Nummer: 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 5 juli 2016 Nummer: 1 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, A-Best-Group B.V., statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 18 januari 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 18 januari 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 18 januari 2016 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J.R.H. SMIT HORECA B.V., tevens handelend onder de naam DE LENGEL, statutair

Nadere informatie

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN.

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 april 2015 HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN. Gegevens ondernemingen

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 juli 2007

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 juli 2007 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 juli 2007 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap O & P Promotions B.V., statutair gevestigd te Arnhem en kantoorhoudende aan de Calandweg 34, 6827 BK te

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 juni 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 juni 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 juni 2012 Faillissement : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DNM B.V., gevestigd te 7001 BP Doetinchem aan de Heezenstraat 31, ingeschreven

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 7 juni 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 7 juni 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 7 juni 2016 Gegevens failliet : de stichting STICHTING VIETNAM- APELDOORN, statutair gevestigd en kantoorhoudende te (7316 JZ) Apeldoorn aan het adres Snelliusstraat

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 13 mei 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 13 mei 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 13 mei 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dynamion B.V., tevens handelende onder de naam MySolutionStore Veenendaal,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 oktober 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 augustus 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 augustus 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 augustus 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buitenhuis Automotive B.V. statutair gevestigd te Ugchelen en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 19 juni 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 19 juni 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 19 juni 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bemaco Onroerend Goed B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (6691

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 juli 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 juli 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 juli 2016 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J.R.H. SMIT HORECA B.V., tevens handelend onder de naam DE LENGEL, statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 februari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 februari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 februari 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A1 Personeeldiensten B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 10 april 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 10 april 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 10 april 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid One-to-Market B.V., tevens handelende onder de namen Onetomarket alsmede

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1 16 april 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1 16 april 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1 16 april 2013 Gegevens onderneming de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SK Kozijnen Groesbeek B.V. Datum uitspraak 26 februari 2013 Rechter-commissaris mr. J.A.

Nadere informatie

: Aanleg glasvezelkabelnetwerken in panden, voornamelijk als onderaannemer.

: Aanleg glasvezelkabelnetwerken in panden, voornamelijk als onderaannemer. FAILLISSEMENTSVERSLAG : Nummer: 2 Datum: 10 april 2011 Gegevens onderneming : A.G. Rijke B.V. Faillissementsnummer : 11/294 F Datum uitspraak : 4 oktober 2011 Curator : Mr J.J. Douwes R-C : Mr P.F.A. Bierbooms

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 juli 2008

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 juli 2008 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 juli 2008 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Interflexa B.V., gevestigd te (6921 EX) Duiven aan het adres Stenograaf

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) In het faillissement van : Faillissementsnummer : 15/13/644 F. Verslagnummer : 1 Datum uitspraak : 19 november 2013 Curator : mr. G.F.H. Velthuizen Rechter

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/16/676 NL:TZ:0000008868:F001 01-11-2016 Mr. F. Daemen mr. Schippers Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap met

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 februari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 februari 2015 Gegevens failliet: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.V. CENTRAAL BUREAU BOUWTOEZICHT (C.B.B.), statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 januari 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid THE EUROPEAN PARTITION GROUP B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.01/16/338 NL:TZ:0000009072:F002 28-06-2016 mr. H.J. School mr. S.J.O. de Vries Algemeen Gegevens onderneming DIT IS HET TWEEDE VERSLAG,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 mei 2005

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 mei 2005 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 mei 2005 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Leeuw Huissen B.V., statutair gevestigd te Huissen, kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 juni 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 juni 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 juni 2010 Gegevens onderneming : Beter Kozijn Nederland B.V. Vestigingsadres: Impact 42. 6921 RZ DUIVEN Faillissementsnummer : 10/145F Datum uitspraak : 20 april

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 oktober 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 oktober 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 oktober 2010 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MySolutionStore International B.V., tevens handelende onder de namen MySolutionStore

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 10 september 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 10 september 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 10 september 2013 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Walraven Groep B.V., tevens handelend onder de namen Walraven, Walraven

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 oktober 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap ETNA COFFEE TECHNOLOGIES B.V., statutair gevestigd te Rheden en kantoorhoudende te (7007 CM) Doetinchem

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1. Datum: 19 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1. Datum: 19 november 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1. Datum: 19 november 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peter Hendriks Beheer B.V.,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011 Gegevens onderneming : Kr. van Lienden Transport en Expeditie BV, statutair gevestigd te Rhenen en voorheen feitelijk gevestigd te (3921 AC) Elst (Utr)

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissement: VSL NUTH B.V. Datum: 6 november 2015 Nummer: verslag 8 Gegevens onderneming : VSL NUTH B.V. Dossiernummer : F03130002 Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 december 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 december 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 december 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid E.P.G. VASTGOED B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (7151

Nadere informatie

Datum: 26 februari 2016 Nummer: 1

Datum: 26 februari 2016 Nummer: 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 26 februari 2016 Nummer: 1 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WRM B.V., tot 7 augustus

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari 2015 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari

Nadere informatie

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG IS IDENTIEK AAN HET AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN VERSLAG

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG IS IDENTIEK AAN HET AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN VERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 augustus 2014 HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG IS IDENTIEK AAN HET AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN VERSLAG Gegevens ondernemingen Faillissementsnummer :

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 maart 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 maart 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 maart 2011 Gegevens failliet : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE KLOK B.V. gevestigd te (6541 BW) Nijmegen aan het adres Beurtvaartweg

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 26 augustus 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 26 augustus 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 26 augustus 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Diamantenboringen en Sleuvenfraisbedrijf Ter Horst B.V., gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DIEPERINK TRANSPORT B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (7207

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/778 NL:TZ:0000001026:F001 27-10-2015 mr. J.W.H. Rouers mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming Horeca Noordse Park B.V.,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013. : BKV Beheer B.V.:

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013. : BKV Beheer B.V.: FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013 Gegevens onderneming : BKV Beheer B.V. BKV Vastgoedonderhoud B.V. Faillissementsnummer : 13/253F 13/257F Datum uitspraak : 12 maart 2013 Curator : mr

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013 Gegevens failliet : Peeman Elektrotechniek B.V., kantoorhoudende te Houten aan Stuwmeer 113; Kvknummer : 30177290 Faillissementsnummer

Nadere informatie

EINDVERSLAG Datum: 21 september 2015

EINDVERSLAG Datum: 21 september 2015 EINDVERSLAG Datum: 21 september 2015 Gegevens onderneming : Van Esch Constructions B.V. Dossiernummer : F03110005 Faillissementsnummer : C/02/11/206 F Datum uitspraak : 19 april 2011 Curator : mr. H.K.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/15/514 NL:TZ:0000000947:F001 20-10-2015 mr. J.A. Velenturf mr. CTM Luijks Algemeen Gegevens onderneming Van Gils Logistics BV

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: één Datum: 9 januari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: één Datum: 9 januari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: één Datum: 9 januari 2014 Gegevens onderneming : Mas Systems B.V. Faillissementsnummer : F.08/13/1085 Datum uitspraak : 11 december 2013 Rechter-commissaris : mr. M.L.J. Koopmans

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon ------------------------------------------------------------------------------------------------- Nummer : 1 Datum : 26 maart 2014 Gegevens onderneming : De

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 2 Datum: 15 oktober Het papieren verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag

FAILLISSEMENTSVERSLAG 2 Datum: 15 oktober Het papieren verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG 2 Datum: 15 oktober 2012 Het papieren verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag GEGEVENS ONDERNEMING : FERONA SERVICES B.V. Faillissementsnummer : F12/112 Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 maart 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 maart 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 maart 2010 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2016 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Baska Group B.V., ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 24333814, gevestigd te Apeldoorn

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BWORKING OOST NEDERLAND B.V., statutair gevestigd te Almere en kantoorhoudende

Nadere informatie

Datum: 18 november 2016 Nummer: 3

Datum: 18 november 2016 Nummer: 3 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 18 november 2016 Nummer: 3 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peter Hendriks Beheer B.V.,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011 Gegevens onderneming : Gordijnenatelier R. Ruiter BV, statutair gevestigd te Ede, feitelijk gevestigd te (3903 AP) Veenendaal aan de Nijverheidslaan 22,

Nadere informatie

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Elst DHZ B.V., statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 november 2012 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 november

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 juni 2015 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Baska Group B.V., ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 24333814, gevestigd te Apeldoorn

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Goederenvervoer/transport/verhuur materieel Omzetgegevens : *** Personeel gemiddeld aantal : ***

Activiteiten onderneming : Goederenvervoer/transport/verhuur materieel Omzetgegevens : *** Personeel gemiddeld aantal : *** FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Van Rijn Harderwijk B.V., ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 56372450. Faillissementsnummer

Nadere informatie

Gegevens onderneming G + M Audio Technologie B.V. (KvK 20084036)

Gegevens onderneming G + M Audio Technologie B.V. (KvK 20084036) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste verslag 20 19 december 2013 Gegevens onderneming G + M Audio Technologie B.V. (KvK 20084036) Faillissementsnummer F.02/13/980 Datum uitspraak 19 november

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon ------------------------------------------------------------------------------------------------- Nummer : 2 Datum : 25 juni 2014 Gegevens onderneming : De

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013 Faillissement : Van Cappellen Mobiliteitsmakelaars BV Faillissementsnummer : F.05/13/1062 Datum uitspraak : 8 oktober 2013 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V.

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. : 07/13/37 F Datum uitspraak

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/16/668 NL:TZ:0000008749:F001 25-10-2016 Mr. C.F.H. Donners mr. Schippers Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG De Brink Schoonmaakbedrijf B.V. Nummer: 1 Datum: 14 augustus 2014

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG De Brink Schoonmaakbedrijf B.V. Nummer: 1 Datum: 14 augustus 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap De Brink Schoonmaakbedrijf B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (1336 MA) Almere aan het adres André Franquinweg 18, ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

Nummer: 001 Datum: 11 juli 2017

Nummer: 001 Datum: 11 juli 2017 Gegevens onderneming: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAMOND TRANSPORT B.V., statutair gevestigd te Berkel-Enschot en kantoorhoudende te Berkel-Enschot aan de Kransakker 10, alsmede

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 19 oktober 2015 Gegevens gefailleerde : ERSA Transport B.V., statutair gevestigd te Hengelo laatstelijk gevestigd te (2404 HA) Alphen aan den Rijn aan de Prinses

Nadere informatie

Verslagperiode 25 december 2014 tot en met 11 juni 2015 Bestede uren in verslagperiode 5,10 uur (24 december tot en met 11 juni 2015)

Verslagperiode 25 december 2014 tot en met 11 juni 2015 Bestede uren in verslagperiode 5,10 uur (24 december tot en met 11 juni 2015) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Zesde openbare verslag Datum 12 juni 2015 Gegevens onderneming NAFT B.V. Faillissementsnummer F 02/13/947 Datum uitspraak 5 november 2013 Curator mr. J.A. Velenturf

Nadere informatie

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG IS IDENTIEK AAN HET AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN VERSLAG

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG IS IDENTIEK AAN HET AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN VERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 10 oktober 2012 HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG IS IDENTIEK AAN HET AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN VERSLAG Gegevens onderneming : De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 20 september 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 20 september 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 20 september 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Demah Detachering & Performance B.V., tevens handelend onder de naam ABC-Boekhouding Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Moes Bouw Onderhoud Renovatie Almere B.V., gevestigd en kantoorhoudende te (1332BJ) Almere aan de

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/481 NL:TZ:0000016031:F001 31-10-2017 mr. E.H. Bruggink mr. Schoevaars Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 augustus 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 augustus 2013 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 april 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 april 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 april 2010 Gegevens onderneming : Henk Bloemendal Transport B.V., vestigingsadres: 7021 LN Zelhem, Banninkstraat 9 Faillissementsnummer : 09/414 F Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 november 2009

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 november 2009 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 november 2009 Gegevens onderneming : J.W. Gooijer - Nationaal en Internationaal Transportbedrijf BV, statutair gevestigd en kantoorhoudende te (3904 ZJ) Veenendaal

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 mei 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 mei 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 mei 2012 Faillissement : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Yor Holding B.V., statutair gevestigd te Velsen-Noord, kantoorhoudende te 7255

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 februari 2006

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 februari 2006 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 februari 2006 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kahraman B.V., statutair gevestigd te Arnhem, kantoorhoudende te 6827

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Recora Holding B.V. Nummer: 1 Datum: 8 mei 2014

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Recora Holding B.V. Nummer: 1 Datum: 8 mei 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Recora Holding B.V., tevens handelend onder de naam Friet & Zo Almere, statutair gevestigd te Almere, voorheen feitelijk gevestigd te Almere aan de Grote

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.17/15/198 NL:TZ:0000001809:F001 08-12-2015 mr. C. Geffroy mr. H.J. Idzenga Algemeen Gegevens onderneming Bij vonnis van de Rechtbank

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 3 maart 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 3 maart 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 3 maart 2016 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN MAANEN TRANSPORT B.V., tevens handelende onder de namen VAN MAANEN WAREHOUSING,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 Gegevens failliet : Maashout Utrecht B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Strijkviertel 35a; Kvknummer : 30157506 Faillissementsnummer

Nadere informatie