FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 oktober 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 oktober 2012"

Transcriptie

1 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 oktober 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap ETNA COFFEE TECHNOLOGIES B.V., statutair gevestigd te Rheden en kantoorhoudende te (7007 CM) Doetinchem aan het adres Expeditieweg 6, (postadres: postbus 146, 7000 AC) inschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer Insolventienummer : F.12/664 (voorheen S.12/17) Datum uitspraak : 5 oktober 2012 (surseance van betaling op 4 oktober 2012) Curator : mr. S.J.B. Drijber R-C : mr. D.M.I. de Waele Activiteiten onderneming : Vervaardiging van elektrische huishoudapparaten. Het ontwikkelen en produceren van koffietechnieken voor de industriële en consumentenmarkt, waaronder huishoudelijke en industriële elektrotechnische apparatuur. Personeel : 35 Omzetgegevens : 2012: ,-- (t/m periode 9) Verslagperiode : 4 oktober tot en met 24 oktober Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie ETNA Coffee Technologies B.V. (hierna: ETNA Coffee ), voorheen genaamd Coffee Technologies B.V., is opgericht op 2 maart Enig aandeelhouder en bestuurder is International Coffee Technologies B.V. te Doetinchem.

2 Bestuurder van International Coffee Technologies B.V. is Philex Holding B.V. te Velp. Enig aandeelhouder en bestuurder van Philex Holding B.V. is de heer Philip Alexander Sluiter. 1.2 Winst en verlies Geconsolideerde cijfers met International Coffee Technologies B.V: 2010: ,--; 2011: , Balanstotaal Balans per : ,-- Balans per : , Lopende procedures ETNA Coffee is, volgens opgave van de bestuurder, niet betrokken bij lopende procedures. 1.5 Verzekeringen De verzekeringen zullen worden geïnventariseerd en daar waar wenselijk worden beëindigd. 1.6 Huur In het bedrijfspand te Doetinchem zijn diverse vennootschappen gevestigd, waaronder Etna Coffee, Cooking Technologies B.V. en International Cooking Technologies B.V. De curator zal onderzoeken wie de feitelijke huurder van het bedrijfspand was. 1.7 Oorzaak faillissement ETNA Coffee is een doorstart van een deel van de activiteiten (koffie activiteiten) van de in 2009 gefailleerde vennootschap ETNA Vending Technologies B.V. (insolventienummer: F.09/69, rechtbank Zutphen). Volgens mededeling van de bestuurder kwam ETNA Coffee door margedruk en het wegvallen van een grote opdrachtgever (goed voor 60% van de

3 omzet) acuut in liquiditeitsproblemen en kon zijn niet meer aan haar betalingsverplichtingen voldoen. Bij beschikking van de rechtbank Arnhem d.d. 4 oktober 2012 is de voorlopige surseance van betaling verleend aan ETNA Coffee. Tevens is in deze beschikking een afkoelingsperiode gelast voor de duur van een maand. Getracht is via een surseance van betaling de onderneming vlot te trekken; de bewindvoerder kon echter niet anders dan concluderen dat ETNA Coffee in staat verkeerde opgehouden te hebben met betalen en heeft daarom op 5 oktober 2012 de rechter-commissaris verzocht de voorlopig verleende surseance van betaling in te trekken onder gelijktijdige uitspraak van het faillissement. Bij beschikking van de rechtbank Arnhem d.d. 5 oktober 2012 is de voorlopige surseance van betaling ingetrokken onder gelijktijdige uitspraak van het faillissement. Aan de aan ETNA Coffee gelieerde en op hetzelfde adres gevestigde Cooking Technologies B. V. is bij beschikking van de rechtbank Arnhem d.d. 4 oktober 2012 eveneens voorlopige surseance van betaling verleend (insolventienummer: S.12/18). Bij beschikking van de rechtbank Arnhem d.d. 5 oktober 2012 is de voorlopige surseance van betaling ingetrokken onder gelijktijdige uitspraak van het faillissement (insolventienummer: F.12/665). Bij vonnis van de rechtbank Arnhem d.d. 23 oktober 2012 is de enig aandeelhouder en bestuurder van ETNA Coffee, International Coffee Technologies B.V., eveneens in staat van faillissement verklaard. Bij vonnis van de rechtbank Zutphen d.d. 24 oktober 2012 zijn de aan ETNA Coffee gelieerde vennootschappen ETNA Financial Services B.V. alsmede Aromatique Coffee Systems International B.V. eveneens in staat van faillissement verklaard.

4 2. Personeel 2.1 Aantal ten tijde van faillissement : Aantal in jaar voor faillissement : Datum ontslag : 8 oktober 2012 Met machtiging van de rechter-commissaris d.d. 5 oktober 2012 is aan alle personeelsleden per 8 oktober 2012 het ontslag aangezegd. De intake met UWV voor het in werking stellen van de loongarantieregeling heeft plaatsvonden op 9 oktober Activa Onroerende zaken 3.1 Beschrijving ETNA Coffee beschikt niet over onroerende zaken. Bedrijfsmiddelen 3.2 Beschrijving Kantoorinventaris en dergelijke. De bedrijfsmiddelen zijn in opdracht van ABN AMRO Bank N.V. inmiddels getaxeerd door NTAB. Voorraden/ onderhanden werk 3.3 Beschrijving De curator is thans doende de onder handen werk positie te inventariseren. De aangetroffen voorraden zijn merendeels geleverd onder eigendomsvoorbehoud en worden getaxeerd door NTAB. Andere activa 3.4 Beschrijving Door ETNA Coffee zijn diverse nieuwe concepten ontwikkeld voor de koffiemarkt. Zo is er een concept ontwikkeld voor een compact apparaat dat middels speciale cassette warme dranken kan produceren. Een dergelijk apparaat is

5 nog niet op de markt. Het betreffende apparaat is, met veel succes, getest in Noorwegen. In de afgelopen jaren is, ook voorafgaand aan het faillissement in 2009, veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van diverse concepten. De diverse concepten zijn gereed om in productie te worden gebracht; een opstart hiervoor is inmiddels al gemaakt. De surseance van betaling en het daaropvolgende faillissement hebben er echter voor gezorgd dat het proces is gestagneerd. Getracht zal worden de concepten te verkopen. In dat kader hebben zich al diverse geïnteresseerde partijen bij de curator gemeld. In opdracht van de curator en mede namens de huisbankier van ETNA Coffee is een verkoopmemorandum opgesteld door een externe partij. Dit verkoopmemorandum is inmiddels aan de geïnteresseerde partijen ter hand worden gesteld zodat zij een bod op (een deel van) de bedrijfsactiviteiten van ETNA Coffee kunnen uitbrengen. 3.5 Verkoopopbrengst Onbekend. Werkzaamheden De curator zal trachten een doorstart van (een deel van de) bedrijfsactiviteiten van ETNA Coffie te realiseren, inclusief de door ETNA Coffee ontwikkelde concepten. Bezien zal worden of de onderhoudscontracten eveneens aan een derde partij kunnen worden overgedragen. 4. Debiteuren 4.1 Omvang debiteuren Volgens opgave van de bestuurder zou er sprake zijn van 74 debiteuren, inclusief een intercompany debiteur (Cooking Technologies B.V.), welke debiteur eveneens in staat van faillissement is komen te verkeren.

6 Het debiteurensaldo zou een bedrag belopen van ,--, exclusief een vordering op de Engelse dochtervennootschap Etna Vending UK. De curator zal de debiteurenpositie inventariseren. In overleg met de pandhouder (zie hiervoor punt 5.1) worden de debiteuren zoveel mogelijk geïnd. 5. Bank / Zekerheden 5.1 Vordering van bank(en) ETNA Coffee bankierde bij ABN AMRO Bank N.V. (hierna: de bank ). In de faillissementen van Cooking Technologies B.V. alsmede het onderhavige faillissement heeft de bank een vordering ter zake een in solidair verleende kredietfaciliteit bij de curator ingediend van in totaal ,80, exclusief rente, kosten en eventuele funding-break schade. 5.2 Leasecontracten Leasecontracten, ten behoeve van het wagenpark, zijn gesloten met onder andere ABN AMRO Lease B.V. en Regio Lease. 5.3 Beschrijving zekerheden Als zekerheden zijn aan de bank verstrekt: - Hoofdelijke mede-aansprakelijkheid van ETNA Vending UK Limited; - Pandrecht op de aandelen door International Coffee Technologies B.V. gehouden in het kapitaal va ETNA Coffee en Cooking Technologies B.V.; - Verpanding van de bedrijfsinventaris; - Verpanding van de bedrijfs- en handelsvoorraden; - Pandrecht rechten uit gesloten en te sluiten overeenkomsten van aanneming van werk; - Pandrecht intellectuele eigendomsrechte, waaronder begrepen maar niet beperkt tot merkrechten/handelsnaamrechten/octrooirechten; - Verpanding van alle vorderingen op derden. 5.4 Separatistenpositie De bank valt aan te merken als separatist.

7 5.5 Boedelbijdragen Onbekend. 5.6 Eigendomsvoorbehoud Het merendeel van de voorraden is geleverd onder eigendomsvoorbehoud. In dat kader hebben zich al diverse partijen gemeld die een beroep op een eigendomsvoorbehoud hebben gedaan. In het verband met de door de rechter-commissaris gelaste afkoelingsperiode voor de duur van een maand zullen deze goederen niet aan de betreffende partijen worden geretourneerd, een en ander om een mogelijke doorstart niet te frustreren. Indien een doorstart wordt gerealiseerd, zal worden bezien welke voorraden aan de doorstartende partij worden overgedragen. De curator zal tevens onderzoeken welke voorraden kunnen worden geretourneerd en welke voorraden inmiddels zijn verwerkt. In het laatste geval zal de leverancier van de betreffende goederen worden uitgenodigd een (aanvullende) vordering in het faillissement in te dienen. In samenspraak met NTAB worden de eigendomsvoorbehouden geïnventariseerd. 5.7 Reclamerechten Diverse crediteuren hebben een beroep hebben gedaan op een recht van reclame. De curator zal dit nader onderzoeken. 5.8 Retentierechten Tot op heden is geen beroep gedaan op een recht van retentie. 6. Doorstart / voortzetten Voortzetten 6.1 Exploitatie / zekerheden De mogelijkheden van een doorstart, wellicht tezamen met een doorstart van het aan ETNA Coffee gelieerde en eveneens gefailleerde Cooking Technologies B.V., worden thans onderzocht. In dat kader hebben zich diverse geïnteresseerde partijen bij de curator gemeld.

8 7. Rechtmatigheid 7.1 Boekhoudplicht Bezien zal worden of aan de boekhoudplicht is voldaan. 7.2 Paulianeus handelen Bezien zal worden of sprake is geweest van paulianeus handelen. 8. Crediteuren Volgens opgave van de bestuurder van ETNA Coffee zou het crediteurensaldo per 3 oktober 2012 een bedrag van ,-- belopen, inclusief achterstallige salarissen, bankfinanciering en een intercompany vordering van International Coffee Technologies B.V. Inmiddels zijn ruim crediteuren door de curator uitgenodigd een vordering in het faillissement in te dienen. 8.1 Boedelvorderingen Er is tot op heden geen boedelvordering ingediend. 8.2 Preferente vordering van de fiscus Er is tot op heden geen preferente vordering door de Belastingdienst ingediend. 8.3 Preferente vordering van UWV Door UWV is tot op heden nog geen preferente vordering ingediend. 8.4 Andere preferente crediteuren Er zijn geen andere crediteuren die een preferente vordering hebben aangemeld. 8.5 Aantal concurrente crediteuren Tot op heden zijn er geen concurrente vorderingen ontvangen.

9 8.6 Bedrag concurrente crediteuren Het bedrag aan concurrente vorderingen is per heden nihil. 8.7 Verwachte wijze van afwikkeling Onbekend. 9. Overig 9.1 Termijn afwikkeling faillissement Onbekend. 9.2 Plan van aanpak Getracht zal worden een overname van (een deel van) de bedrijfsactiviteiten van ETNA Coffee te realiseren. De boekhouding zal worden onderzocht waarbij zal worden bezien of is voldaan aan de boekhoudplicht en of sprake is geweest van paulianeus handelen. De debiteurenportefeuille zal worden geïnventariseerd. Bezien zal worden wie voor inning van de debiteuren dient zorg te dragen. De crediteurenpositie zal nader worden geïnventariseerd. 9.3 Indiening volgend verslag Medio februari Velp, 25 oktober 2012 mr. S.J.B. Drijber curator

10 Drijber en Partners B.V. Hoofdstraat TH VELP (Gld.) I: E: Belangrijke opmerking! Aan dit openbaar verslag kunnen door derden geen rechten worden ontleend. Het verslag is bedoeld om derden te informeren over de voortgang van het faillissement met betrekking tot die aspecten, waarvan de curator meent dat bepaalde informatie in dit stadium openbaar gemaakt kan worden. Aangaande die informatie heeft de curator getracht een en ander zo zorgvuldig mogelijk te formuleren, doch de lezer dient zich te realiseren dat sommige informatie bewust dan wel onbewust door de curator niet kan zijn weergegeven.

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 21 februari 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 21 februari 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 21 februari 2013 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid One-to-Market B.V., tevens handelende onder de namen Onetomarket alsmede

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 februari 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 februari 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 februari 2013 Gegevens failliet : de besloten vennootschap ETNA COFFEE TECHNOLOGIES B.V., statutair gevestigd te Rheden en kantoorhoudende te (7007 CM) Doetinchem

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid One-to-Market B.V., tevens handelende onder de namen Onetomarket alsmede

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 september 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 september 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 september 2013 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maessen en Hendriks Technische Installaties B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 juni 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 juni 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 juni 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Strijland Dakbedekking B.V., statutair gevestigd te Doorwerth, feitelijk

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 mei 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOUWADMINISTRATIE MIEL B.V., statutair gevestigd te Lunteren en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 januari 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid THE EUROPEAN PARTITION GROUP B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 januari 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 januari 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 januari 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Logistiek Gelderland B.V., statutair gevestigd te Valburg en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 maart 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 maart 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 maart 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FLEXSCORE B.V., statutair gevestigd te Bemmel en kantoorhoudende te (6843

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 maart 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 maart 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 maart 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BWORKING ZUID EN MIDDEN NEDERLAND B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 12 december 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 12 december 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 12 december 2011 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BIEZE HOLDING B.V., statutair gevestigd te Voorst en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 december 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 december 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 december 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K3 A&S Holding B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (6811 LW)

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 januari 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PDS PERSONEELS- DIENSTEN B.V., statutair gevestigd te Zevenaar en kantoorhoudende

Nadere informatie

: Het kopen en verkopen van automobielen via een elektronisch bied/management-systeem op internet, het beheer hiervan

: Het kopen en verkopen van automobielen via een elektronisch bied/management-systeem op internet, het beheer hiervan FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buitenhuis Automotive B.V. statutair gevestigd te Ugchelen en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 oktober 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 oktober 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 oktober 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ORAN BEHEER B.V., statutair gevestigde en kantoorhoudende te (6883 HT)

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 december 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 december 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 december 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid E.P.G. VASTGOED B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (7151

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 7 juni 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 7 juni 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 7 juni 2016 Gegevens failliet : de stichting STICHTING VIETNAM- APELDOORN, statutair gevestigd en kantoorhoudende te (7316 JZ) Apeldoorn aan het adres Snelliusstraat

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 14 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 14 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 14 april 2015 Gegevens failliet : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INHOPRO B.V., tevens handelend onder de naam Interfinish Holland Productie,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 oktober 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 oktober 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 oktober 2010 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MySolutionStore International B.V., tevens handelende onder de namen MySolutionStore

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 26 februari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 26 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 26 februari 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buitenhuis Automotive B.V. statutair gevestigd te Ugchelen en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 23 februari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 23 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 23 februari 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN MAANEN HOLDING B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (3771

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 10 april 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 10 april 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 10 april 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid One-to-Market B.V., tevens handelende onder de namen Onetomarket alsmede

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 1 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 1 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 1 september 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buitenhuis Automotive B.V. statutair gevestigd te Ugchelen en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 augustus 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 augustus 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 augustus 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buitenhuis Automotive B.V. statutair gevestigd te Ugchelen en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 juni 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 juni 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 juni 2012 Faillissement : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DNM B.V., gevestigd te 7001 BP Doetinchem aan de Heezenstraat 31, ingeschreven

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 juni 2017

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 juni 2017 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 juni 2017 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MELIS BEHEER B.V., statutair gevestigd te gemeente Rheden en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 juni 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J.R.H. SMIT HORECA B.V., tevens handelend onder de naam DE LENGEL, statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 april 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PDS PERSONEELS- DIENSTEN B.V., statutair gevestigd te Zevenaar en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 30 oktober 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 30 oktober 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 30 oktober 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RRT B.V. tevens handelend onder de naam Rutten RegioTaxi, statutair gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 3 maart 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 3 maart 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 3 maart 2016 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN MAANEN TRANSPORT B.V., tevens handelende onder de namen VAN MAANEN WAREHOUSING,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 25 augustus 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 25 augustus 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 25 augustus 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A1 Personeeldiensten B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 februari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 februari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 februari 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A1 Personeeldiensten B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/13/93 NL:TZ:0000003984:F001 29-01-2013 mr. J.L. de Crom mr. TJ van Gessel Algemeen Gegevens onderneming Besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 maart 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 maart 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 maart 2011 Gegevens failliet : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE KLOK B.V. gevestigd te (6541 BW) Nijmegen aan het adres Beurtvaartweg

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 juli 2008

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 juli 2008 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 juli 2008 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Interflexa B.V., gevestigd te (6921 EX) Duiven aan het adres Stenograaf

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/15/264 NL:TZ:0000010598:F003 28-04-2015 mr. L. Bijlsma mr. MDE van der Borst-Leppens Algemeen Gegevens onderneming Holding Keukenfabriek

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 5 maart 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 5 maart 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 5 maart 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maessen en Hendriks Technische Installaties B.V., statutair gevestigd en

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 13 mei 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 13 mei 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 13 mei 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dynamion B.V., tevens handelende onder de naam MySolutionStore Veenendaal,

Nadere informatie

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG IS IDENTIEK AAN HET AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN VERSLAG

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG IS IDENTIEK AAN HET AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN VERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 augustus 2014 HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG IS IDENTIEK AAN HET AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN VERSLAG Gegevens ondernemingen Faillissementsnummer :

Nadere informatie

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer EX ART. 73A FW Eerste verslag 26 juni 2014 Gegevens onderneming Kwekerij T. Brand BV Faillissementsnummer F.02/14/405 Datum uitspraak 27 mei 2014 Curator mr. F.F.J. Froger

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 augustus 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 augustus 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 augustus 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1. Datum: 19 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1. Datum: 19 november 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1. Datum: 19 november 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 29 augustus 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 29 augustus 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 29 augustus 2011 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BIEZE HOLDING B.V., statutair gevestigd te Voorst en kantoorhoudende

Nadere informatie

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN.

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 april 2015 HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN. Gegevens ondernemingen

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 januari 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Art to Vision B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 Gegevens failliet : Maashout Utrecht B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Strijkviertel 35a; Kvknummer : 30157506 Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013 Faillissement : Van Cappellen Mobiliteitsmakelaars BV Faillissementsnummer : F.05/13/1062 Datum uitspraak : 8 oktober 2013 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V.

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. : 07/13/37 F Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 27 februari 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 27 februari 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 27 februari 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEMACO STAALBOUW B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (6691

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 26 augustus 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 26 augustus 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 26 augustus 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Diamantenboringen en Sleuvenfraisbedrijf Ter Horst B.V., gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 december 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 december 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 december 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.V. Aannemingsbedrijf A.J. Verweijen, statutair gevestigd te Bemmel en

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 31 augustus 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 31 augustus 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 31 augustus 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN MAANEN TRANSPORT B.V., tevens handelende onder de namen VAN MAANEN

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 10 januari 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 10 januari 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 10 januari 2012 Gegevens ondernemingen : A. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: DBC Kunststof Kozijnen B.V. vestigingsadres: 7151 HT Eibergen,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 september 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 september 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 september 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bemaco Onroerend Goed B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/16/507 NL:TZ:0000012045:F001 02-08-2016 Mr. H.A. Wiggers mr. E Boerwinkel Algemeen Gegevens onderneming h.o.d.n. Darots, vvvzorg.nl

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 15 juni 2010

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 15 juni 2010 Faillissementsverslag nummer 1 datum: 15 juni 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 2B-4U Onroerend Goed B.V. te Alphen aan den Rijn Faillissementsnummer :

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/287 NL:TZ:0000014388:F003 18-07-2017 mr. J.L.G.M. Verwiel mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming Zwets Werkendam B.V.,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/3 NL:TZ:0000010174:F002 03-01-2017 Mr.drs. M. Hoogendoorn mr. de Winkel Algemeen Gegevens onderneming Advanced Steel Manufacturing

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.08/15/560 NL:TZ:0000001143:F001 04-11-2015 mr. J.A. Holsbrink mr. M.M. Verhoeven Algemeen Gegevens onderneming De vennootschap was

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 24 maart 2011 Gegevens onderneming: F1 Racing B.V. Faillissementsnummer: F 11.84 (Rechtbank Arnhem) Datum uitspraak: 1 maart

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 22 september 2015 Gegevens onderneming : Diliana

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 15 september 2014 Gegevens onderneming : R.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/18/19 NL:TZ:0000021861:F001 09-01-2018 Mr. H.A. Wiggers mr. E Boerwinkel Algemeen Gegevens onderneming DISCOTHEEK MANHATTAN BV,

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 november 2012 Gegevens onderneming : Aannemingsbedrijf

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 februari 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 februari 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 februari 2011 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Recora Holding B.V. Nummer: 1 Datum: 8 mei 2014

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Recora Holding B.V. Nummer: 1 Datum: 8 mei 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Recora Holding B.V., tevens handelend onder de naam Friet & Zo Almere, statutair gevestigd te Almere, voorheen feitelijk gevestigd te Almere aan de Grote

Nadere informatie

2 e openbare verslag. Verslagperiode 28 maart tot en met 12 juli 2013 Bestede uren in verslagperiode 54,12 uur (27 maart tot en met 12 juli 2013)

2 e openbare verslag. Verslagperiode 28 maart tot en met 12 juli 2013 Bestede uren in verslagperiode 54,12 uur (27 maart tot en met 12 juli 2013) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 2 e openbare verslag Datum 12 juli 2013 Gegevens onderneming Transportbedrijf van den Ouweland Chaam B.V. (KvK 18025391) Faillissementsnummer 12/38 S (27 december

Nadere informatie

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG IS IDENTIEK AAN HET AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN VERSLAG

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG IS IDENTIEK AAN HET AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN VERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 oktober 2014 HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG IS IDENTIEK AAN HET AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN VERSLAG Gegevens ondernemingen : De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 augustus 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 augustus 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 augustus 2011 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BIEZE MAKELAARDIJ APELDOORN B.V., gevestigd te (7314 EA) Apeldoorn aan

Nadere informatie

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peter Hendriks Beheer B.V.,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 20 juli 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 20 juli 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 20 juli 2015 Faillissement : Elevator Trading BV; Faillissementsnummer : F.05/15/543 Datum uitspraak : 23 juni 2015 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris : Mr P.F.A.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DIEPERINK TRANSPORT B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (7207

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.17/15/198 NL:TZ:0000001809:F001 08-12-2015 mr. C. Geffroy mr. H.J. Idzenga Algemeen Gegevens onderneming Bij vonnis van de Rechtbank

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 19 juni 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 19 juni 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 19 juni 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bemaco Onroerend Goed B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (6691

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 03

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 03 FAILLISSEMENTSVERSLAG - 03 opgesteld op 07 juli 2014 Gefailleerde Sprinklertechniek Enschede B.V. (voorheen genaamd: AA Fireprotection B.V. ) Faillissementsnummer C 08/13/608 F Datum uitspraak 17 juli

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 04

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 04 FAILLISSEMENTSVERSLAG - 04 opgesteld op 28 mei 2014 Gefailleerde De besloten vennootschap Vitreum Almere B.V. in liquidatie Faillissementsnummer F.08/13/708 Datum uitspraak 20 augustus 2013 Curator mr.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Moes Bouw Onderhoud Renovatie Almere B.V., gevestigd en kantoorhoudende te (1332BJ) Almere aan de

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN I-THERM MEDICAL B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN I-THERM MEDICAL B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN I-THERM MEDICAL B.V. TEVENS EINDVERSLAG INZAKE DE SURSEANCE VAN BETALING Gegevens onderneming : de besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 april 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 april 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 april 2013 Gegevens failliet: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.V. CENTRAAL BUREAU BOUWTOEZICHT (C.B.B.), statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.13/17/185 NL:TZ:0000013036:F001 08-05-2017 mr. E.J.G. Beerdsen mr. IM Bilderbeek Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 mei 2005

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 mei 2005 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 mei 2005 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Leeuw Huissen B.V., statutair gevestigd te Huissen, kantoorhoudende

Nadere informatie

FIERET VASTGOED B.V.

FIERET VASTGOED B.V. FIERET VASTGOED B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 maart 2016 Gegevens onderneming : Fieret Vastgoed B.V. Stephensonstraat 1 te 3817 JA Amersfoort KvK : 57585962 Faillissementsnummer : C/16/15/633

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 3 augustus 2009

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 3 augustus 2009 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 3 augustus 2009 Gegevens onderneming : Besloten vennootschap Akilian B.V., h.o.d.n. Akilian en Zembla Boten Faillissementsnummer : 09/389 F Datum

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 april 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 april 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 april 2010 Gegevens onderneming : Henk Bloemendal Transport B.V., vestigingsadres: 7021 LN Zelhem, Banninkstraat 9 Faillissementsnummer : 09/414 F Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 2 september 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 2 september 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 2 september 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Nummer: 3 Datum: 13 april 2012

Nummer: 3 Datum: 13 april 2012 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 april 2012 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Christian Sijnen Mode B.V. 003414322 Faillissementsnummer : F11/792 Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 november 2009

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 november 2009 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 november 2009 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 oktober 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 oktober 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 oktober 2011 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEMACO STAALBOUW B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (6691

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 4 maart 2010

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 4 maart 2010 Faillissementsverslag nummer 1 datum: 4 maart 2010 Gegevens onderneming : Dammes Laban Warehousing B.V. te Bodegraven Faillissementsnummer : 10/60 F Datum uitspraak : 26 januari 2010 Curator : mr. A.Y.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/14/718 NL:TZ:0000010598:F001 07-10-2014 mr. L. Bijlsma mr. MDE van der Borst-Leppens Algemeen Gegevens onderneming KEUKENFABRIEK

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 1 EX. ART. 73a Fw d.d. 17 september 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 1 EX. ART. 73a Fw d.d. 17 september 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 1 EX. ART. 73a Fw d.d. 17 september 2013 Gegevens onderneming : Van Scheppingen Bouw B.V., gevestigd en kantoorhoudende te (1171 NS) Badhoevedorp aan de Nieuwe Meerdijk 299, hierna

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 2 januari 2012

Nummer: 2 Datum: 2 januari 2012 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 januari 2012 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Christian Sijnen Mode B.V. 003414322 Faillissementsnummer : F11/792 Datum uitspraak

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 2 Datum: 23 december 2014. Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V.

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 2 Datum: 23 december 2014. Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 23 december 2014 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V. 28108836 Faillissementsnummer : C/09/14/707 Datum uitspraak : 30 september

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 februari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 februari 2015 Gegevens failliet: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.V. CENTRAAL BUREAU BOUWTOEZICHT (C.B.B.), statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2013 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: één Datum: 9 januari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: één Datum: 9 januari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: één Datum: 9 januari 2014 Gegevens onderneming : Mas Systems B.V. Faillissementsnummer : F.08/13/1085 Datum uitspraak : 11 december 2013 Rechter-commissaris : mr. M.L.J. Koopmans

Nadere informatie