FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2012"

Transcriptie

1 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid One-to-Market B.V., tevens handelende onder de namen Onetomarket alsmede ProgramSeven online advertising, statutair gevestigd en kantoorhoudende te (6811 KS) Arnhem aan het adres Nieuwe Stationsstraat 10, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland onder nummer Faillissementsnummer : F.12/ 732 (voorheen S.12/20) Datum uitspraak : 5 november 2012 (surseance 31 oktober 2012) Curator : mr. S.J.B. Drijber R-C : mr. M.A.M. Vaessen Activiteiten onderneming : Markt- en opinieonderzoeksbureaus. Het verrichten van marketing activiteiten op het gebied van internet en de toepassingen daarvan, waaronder begrepen het ontwikkelen van marketing concepten alsmede het ontwikkelen, realiseren en verkopen daarvan Personeel : 28 Omzetgegevens : 2010 : , : ,-- Verslagperiode : 31 oktober tot en met 18 november Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid One-to-Market B.V. (hierna: One-to-Market ) is opgericht op 19 januari De onderneming is op 9 februari 2001 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

2 Enig aandeelhouder en bestuurder van One-to-Market is NetEventures B.V., te Arnhem. Enig aandeelhouder en bestuurder van NetEventures B.V. is Bueno Sol B.V. te Arnhem. Enig aandeelhouder en bestuurder van Bueno Sol B.V. is de heer Jakob Jan van Ommen. 1.2 Winst en verlies Volgens de overgelegde stukken door de bestuurder van One-to-Market zou over 2010 een winst zijn gerealiseerd van ,--. Over 2011 bedroeg deze winst , Balanstotaal Het balanstotaal bedroeg over ,--, terwijl het balanstotaal over ,-- bedroeg. 1.4 Lopende procedures Volgens opgave van de bestuurder is One-te-Market niet betrokken bij lopende procedures. 1.5 Verzekeringen Alle lopende verzekeringen zullen worden geïnventariseerd en daar waar wenselijk door de curator worden beëindigd. 1.6 Huur One-to-Market huurde bedrijfsruimte in het pand staande en gelegen aan het adres Nieuwe Stationsstraat 10 te Arnhem. De huur bedroeg ,30 per maand. De (onder)verhuurder van het pand Internationaal Kantorencentrum Nederland B.V. (hierna te noemen: IKN ) is bij vonnis van de rechtbank Zwolle-Lelystad d.d. 17 juli 2012 in staat van faillissement verklaard. Schriftelijk is door de curatoren van IKN kenbaar gemaakt dat IKN na 1 september 2012, geen huurgenot meer zou kunnen verschaffen aan de

3 huurders van het pand te Arnhem. Tevens zouden de curatoren hebben geweigerd de huurovereenkomst gestand te doen op grond van artikel 37 Fw, ofschoon zij daartoe waren gesommeerd door de raadsman van One-to- Market. Onderzocht wordt welke implicaties dit heeft voor de rechtsverhouding tussen One-to-Market en IKN. 1.7 Oorzaak faillissement One-to-Market dreef haar onderneming op het gebied van marketing voor bedrijven op internet, met als doel de toestroom van het aantal bezoekers op de websites van haar klanten te verhogen. Zij was in staat hoge positioneringen voor haar klanten in de diverse grote zoekmachines te bewerkstelligen. Tevens maakte zij analyses van de toestroom van het aantal bezoekers van de verschillende websites zodat zij ten behoeve van haar klanten andere internetmarketing campagnes kon uitzetten. Gebleken is dat de markt waarin One-to-Market haar ondernemersactiviteiten ontplooide, zeer volatiel is. One-to-Market houdt tevens kantoor in Barcelona, Spanje. Bij beschikking van de rechtbank Arnhem d.d. 31 oktober 2012 is de voorlopige surseance van betaling verleend aan One-to-Market. Bij beschikking van de rechtbank Arnhem d.d. 5 november 2012 is de voorlopig verleende surseance van betaling ingetrokken onder gelijktijdige uitspraak van het faillissement. 2. Personeel 2.1 Aantal ten tijde van faillissement : Aantal in jaar voor faillissement : Datum ontslag : 6 november 2012

4 De rechter-commissaris heeft de curator op 6 november 2012 machtiging verleend om het personeel het ontslag aan te zeggen. De ontslagbrieven zijn op gelijke datum aan het personeel verzonden. De intake met UWV ter zake de loongarantieregeling heeft op 9 november 2011 plaatsgevonden. 3. Activa Onroerende zaken 3.1 Beschrijving One-to-Market beschikt niet over onroerende zaken. Bedrijfsmiddelen 3.2 Beschrijving Kantoorinventaris, welke voor datum surseance is getaxeerd. Voorraden/ onderhanden werk 3.3 Beschrijving Niet van toepassing. Andere activa 3.4 Beschrijving Goodwill en klantenbestand. 3.5 Verkoopopbrengst De doorstart zal aan de boedel een bedrag van ,-- voldoen voor overname van de kantoorinventaris. Voor de goodwill en het klantenbestand zal een bedrag van ,-- aan de boedel worden voldaan. Werkzaamheden De curator zal de overname afwikkelen.

5 4. Debiteuren 4.1 Omvang debiteuren One-to-Market beschikt over een debiteurenportefeuille die per datum surseance een openstaand saldo zou bedragen van circa ,--. Een aanzienlijk deel hiervan zou ouder zijn dan 90 dagen. Tevens zou er sprake zijn van juridische geschillen met een aantal debiteuren. De debiteurenportefeuille is verpand aan de huisbankier van One-to-Market, ABN AMRO Bank N.V. De debiteuren worden overgenomen door de doorstart van One-to-Market. Voor werkzaamheden die de curator dient te verrichten voor de overdracht van de debiteuren aan de doorstart ontvangt de boedel een boedelbijdrage van ,-- van de bank. 5. Bank / Zekerheden 5.1 Vordering van bank(en) One-to-Market bankierde bij ABN AMRO Bank N.V. (hierna: de bank ). De bank heeft een vordering ingediend ten bedrage van , Leasecontracten Er zijn leasecontracten aangetroffen voor 4 motorvoertuigen. Inmiddels is contact geweest met de leasemaatschappij, Lease Unlimited. Bezien zal worden of de leasemaatschappij de leasecontracten met de doorstart wenst te continueren dan wel dat zij haar voertuigen geretourneerd wenst te zien. 5.3 Beschrijving zekerheden Aan de bank zijn als zekerheden verstrekt: - Borgstelling van ,-- door de bestuurder van de vennootschap; - Hoofdelijke medeaansprakelijkheid van Bueno Sol B.V.te Arnhem; - Hoofdelijke medeaansprakelijkheid van NetEventures B.V. te Arnhem; - Verpanding van de bedrijfsinventaris; - Verpanding van alle vorderingen op derden.

6 Alle aan de bank verstrekte zekerheden komen te vervallen nu de vordering van de bank volledig wordt ingelost door de doorstart. 5.4 Separatistenpositie De bank viel aan te merken als separatist. 5.5 Boedelbijdragen Onbekend. 5.6 Eigendomsvoorbehoud Tot op heden is geen beroep gedaan op een eigendomsvoorbehoud. 5.7 Reclamerechten Tot op heden is geen beroep gedaan op een recht van reclame. 5.8 Retentierechten Tot op heden is geen beroep gedaan op een recht van retentie. 6. Doorstart / voortzetten Voortzetten 6.1 Exploitatie / zekerheden De curator heeft de mogelijkheden voor een doorstart van de bedrijfsactiviteiten van One-to-Market onderzocht. In dat kader hebben zich meerder geïnteresseerde partijen gemeld. Nadat geruchten van de surseance van betaling van One-to-Market op internet werden verspreid, werden klanten van One-to-Market alsmede haar personeel op grote schaal benaderd. Twee grote partijen (zoekmachines) presenteerden zich als dwangcrediteuren en konden letterlijk met een druk op de knop de internetactiviteiten van One-to-Market staken waarmee een mogelijke doorstart ernstig zou worden gefrustreerd. Om dit te voorkomen diende op zeer korte termijn een doorstart te worden gerealiseerd waardoor uiteindelijk slechts een paar geïnteresseerde partijen overbleven.

7 In overleg met de rechter-commissaris is de overname gegund aan Cat Ventures B.V. welke vennootschap per 2 november 2012 een deel van het personeel (15 van de 21 werknemers), de debiteuren, de kantoorinventaris alsmede de goodwill zal overnemen. 7. Rechtmatigheid 7.1 Boekhoudplicht De curator zal onderzoeken of voldaan is aan de boekhoudplicht. De jaarrekening over boekjaar 2011 is (tijdig) gedeponeerd op 30 mei Paulianeus handelen De curator zal onderzoeken of sprake is geweest van paulianeus handelen. 8. Crediteuren Alle bekende crediteuren zullen door de curator worden uitgenodigd een vordering in het faillissement in te dienen. 8.1 Boedelvorderingen Tot op heden zijn geen boedelvorderingen ingediend. 8.2 Preferente vordering van de fiscus Door de Belastingdienst is tot op heden geen preferente vordering bij de curator aangemeld. 8.3 Preferente vordering van UWV Door UWV is nog geen preferente vordering bij de curator aangemeld; deze wordt nog wel verwacht. 8.4 Andere preferente crediteuren Voor het overige hebben nog geen andere crediteuren een preferente vordering bij de curator ingediend. 8.5 Aantal concurrente crediteuren Tot op heden zijn er nog geen concurrente vorderingen bij de curator aangemeld.

8 8.6 Bedrag concurrente crediteuren Nihil. 8.7 Verwachte wijze van afwikkeling Onbekend. 9. Overig 9.1 Termijn afwikkeling faillissement Onbekend. 9.2 Plan van aanpak De curator zal de overname van de bedrijfsactiviteiten afwikkelen. De administratie zal worden onderzocht waarbij zal worden bezien of aan de boekhoudplicht is voldaan en/of sprake is geweest van paulianeus handelen. De crediteurenpositie zal nader worden geïnventariseerd. 9.3 Indiening volgend verslag Medio februari Velp, 19 november 2012 mr. S.J.B. Drijber curator Drijber en Partners B.V. Hoofdstraat TH VELP (Gld.)

9 I: E: Belangrijke opmerking! Aan dit openbaar verslag kunnen door derden geen rechten worden ontleend. Het verslag is bedoeld om derden te informeren over de voortgang van het faillissement met betrekking tot die aspecten, waarvan de curator meent dat bepaalde informatie in dit stadium openbaar gemaakt kan worden. Aangaande die informatie heeft de curator getracht een en ander zo zorgvuldig mogelijk te formuleren, doch de lezer dient zich te realiseren dat sommige informatie bewust dan wel onbewust door de curator niet kan zijn weergegeven.

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 21 februari 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 21 februari 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 21 februari 2013 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid One-to-Market B.V., tevens handelende onder de namen Onetomarket alsmede

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 10 april 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 10 april 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 10 april 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid One-to-Market B.V., tevens handelende onder de namen Onetomarket alsmede

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 mei 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOUWADMINISTRATIE MIEL B.V., statutair gevestigd te Lunteren en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 maart 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 maart 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 maart 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FLEXSCORE B.V., statutair gevestigd te Bemmel en kantoorhoudende te (6843

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 maart 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 maart 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 maart 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BWORKING ZUID EN MIDDEN NEDERLAND B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 december 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 december 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 december 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K3 A&S Holding B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (6811 LW)

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 januari 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PDS PERSONEELS- DIENSTEN B.V., statutair gevestigd te Zevenaar en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 september 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 september 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 september 2013 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maessen en Hendriks Technische Installaties B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

: Het kopen en verkopen van automobielen via een elektronisch bied/management-systeem op internet, het beheer hiervan

: Het kopen en verkopen van automobielen via een elektronisch bied/management-systeem op internet, het beheer hiervan FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buitenhuis Automotive B.V. statutair gevestigd te Ugchelen en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 juni 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 juni 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 juni 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Strijland Dakbedekking B.V., statutair gevestigd te Doorwerth, feitelijk

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 januari 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 januari 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 januari 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Logistiek Gelderland B.V., statutair gevestigd te Valburg en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 oktober 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap ETNA COFFEE TECHNOLOGIES B.V., statutair gevestigd te Rheden en kantoorhoudende te (7007 CM) Doetinchem

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 12 december 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 12 december 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 12 december 2011 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BIEZE HOLDING B.V., statutair gevestigd te Voorst en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 oktober 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 oktober 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 oktober 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ORAN BEHEER B.V., statutair gevestigde en kantoorhoudende te (6883 HT)

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 juni 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J.R.H. SMIT HORECA B.V., tevens handelend onder de naam DE LENGEL, statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 7 juni 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 7 juni 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 7 juni 2016 Gegevens failliet : de stichting STICHTING VIETNAM- APELDOORN, statutair gevestigd en kantoorhoudende te (7316 JZ) Apeldoorn aan het adres Snelliusstraat

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 juli 2008

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 juli 2008 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 juli 2008 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Interflexa B.V., gevestigd te (6921 EX) Duiven aan het adres Stenograaf

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 juni 2017

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 juni 2017 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 juni 2017 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MELIS BEHEER B.V., statutair gevestigd te gemeente Rheden en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 september 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 september 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 september 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bemaco Onroerend Goed B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te

Nadere informatie

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN.

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 april 2015 HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN. Gegevens ondernemingen

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 april 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PDS PERSONEELS- DIENSTEN B.V., statutair gevestigd te Zevenaar en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 januari 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid THE EUROPEAN PARTITION GROUP B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 23 februari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 23 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 23 februari 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN MAANEN HOLDING B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (3771

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/13/93 NL:TZ:0000003984:F001 29-01-2013 mr. J.L. de Crom mr. TJ van Gessel Algemeen Gegevens onderneming Besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 juni 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 juni 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 juni 2012 Faillissement : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DNM B.V., gevestigd te 7001 BP Doetinchem aan de Heezenstraat 31, ingeschreven

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 februari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 februari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 februari 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A1 Personeeldiensten B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 Gegevens failliet : Maashout Utrecht B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Strijkviertel 35a; Kvknummer : 30157506 Faillissementsnummer

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN ACADAY B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN ACADAY B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN ACADAY B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Acaday B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 februari 2008

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 februari 2008 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 februari 2008 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Pentex ICT B.V., kantoorhoudende aan de Marconistraat 13 te (6710

Nadere informatie

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG IS IDENTIEK AAN HET AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN VERSLAG

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG IS IDENTIEK AAN HET AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN VERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 augustus 2014 HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG IS IDENTIEK AAN HET AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN VERSLAG Gegevens ondernemingen Faillissementsnummer :

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2013 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 juli 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 juli 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 juli 2016 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J.R.H. SMIT HORECA B.V., tevens handelend onder de naam DE LENGEL, statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 mei 2005

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 mei 2005 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 mei 2005 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Leeuw Huissen B.V., statutair gevestigd te Huissen, kantoorhoudende

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.17/15/198 NL:TZ:0000001809:F001 08-12-2015 mr. C. Geffroy mr. H.J. Idzenga Algemeen Gegevens onderneming Bij vonnis van de Rechtbank

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 oktober 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 oktober 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 oktober 2010 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MySolutionStore International B.V., tevens handelende onder de namen MySolutionStore

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 augustus 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 augustus 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 augustus 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buitenhuis Automotive B.V. statutair gevestigd te Ugchelen en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 19 juni 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 19 juni 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 19 juni 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bemaco Onroerend Goed B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (6691

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 30 oktober 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 30 oktober 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 30 oktober 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RRT B.V. tevens handelend onder de naam Rutten RegioTaxi, statutair gevestigd

Nadere informatie

Datum: 5 juli 2016 Nummer: 1

Datum: 5 juli 2016 Nummer: 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 5 juli 2016 Nummer: 1 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, A-Best-Group B.V., statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 februari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 februari 2015 Gegevens failliet: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.V. CENTRAAL BUREAU BOUWTOEZICHT (C.B.B.), statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V.

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. : 07/13/37 F Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 1 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 1 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 1 september 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buitenhuis Automotive B.V. statutair gevestigd te Ugchelen en kantoorhoudende

Nadere informatie

Datum: 26 februari 2016 Nummer: 1

Datum: 26 februari 2016 Nummer: 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 26 februari 2016 Nummer: 1 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WRM B.V., tot 7 augustus

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 18 januari 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 18 januari 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 18 januari 2016 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J.R.H. SMIT HORECA B.V., tevens handelend onder de naam DE LENGEL, statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DIEPERINK TRANSPORT B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (7207

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 december 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 december 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 december 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.V. Aannemingsbedrijf A.J. Verweijen, statutair gevestigd te Bemmel en

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: één Datum: 9 januari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: één Datum: 9 januari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: één Datum: 9 januari 2014 Gegevens onderneming : Mas Systems B.V. Faillissementsnummer : F.08/13/1085 Datum uitspraak : 11 december 2013 Rechter-commissaris : mr. M.L.J. Koopmans

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013 Gegevens failliet : Peeman Elektrotechniek B.V., kantoorhoudende te Houten aan Stuwmeer 113; Kvknummer : 30177290 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/17/169 NL:TZ:0000014724:F001 25-07-2017 mr. M.J. Ubbens mr. P Molema Algemeen Gegevens onderneming Noordheem Bouwbedrijf B.V.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 augustus 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 augustus 2013 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 25 augustus 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 25 augustus 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 25 augustus 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A1 Personeeldiensten B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2014. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2014. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2014 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Werbij B.V., tevens handelend onder de naam NedCard, statutair gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 juli 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 juli 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 juli 2013 Gegevens failliet : Altigen Benelux B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Computerlaan 5; Kvknummer : 51455757 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/684 NL:TZ:0000000751:F001 15-09-2015 Mr. M. Jansen mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap Badkamer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 augustus 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 augustus 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 augustus 2011 Gegevens onderneming : Hommel S&I BV, statutair gevestigd te Veenendaal, feitelijk gevestigd te (3903 LP) Veenendaal aan De Smalle Zijde 40, KvK

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 24 april 2015 Gegevens onderneming: IDEA Centers B.V. (KvK nr. 02071913), gevestigd te (9728 BM) Groningen aan de Paterswoldseweg

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/236 NL:TZ:0000005572:F001 19-04-2016 mr. F.A.M Nowee mr. van Vugt Algemeen Gegevens onderneming All Culture Flexwork B.V. Bij

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 Gegevens onderneming : Galvano Techniek Veenendaal BV, KvK dossiernr. 30113342, gevestigd te (3903 KG) Veenendaal aan de Bobinestraat 36. Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap ZappSpace B.V. Faillissementsnummer : F 10/741 Datum uitspraak : 28 september 2010 Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 18 december vloerprojecten en aanverwante artikelen.

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 18 december vloerprojecten en aanverwante artikelen. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 18 december 2014 Gegevens onderneming: Kempen Bedrijfsvloeren B.V. Stökskesweg 27 5571 TJ Bergeijk Faillissementsnummer : C/01/13/1147 F Datum uitspraak: 10 december

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 2 Datum: 5 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 2 Datum: 5 november 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 2 Datum: 5 november 2012 Gegevens onderneming : Symbision B.V., statutair gevestigd te Amersfoort en kantoorhoudende te (3821 AD) Amersfoort aan de Printerweg

Nadere informatie

FIERET VASTGOED B.V.

FIERET VASTGOED B.V. FIERET VASTGOED B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 maart 2016 Gegevens onderneming : Fieret Vastgoed B.V. Stephensonstraat 1 te 3817 JA Amersfoort KvK : 57585962 Faillissementsnummer : C/16/15/633

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 15 augustus 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 15 augustus 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 15 augustus 2013 Gegevens failliet : Bolwerk Talen B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Lucasbolwerk 5; Kvknummer : 30142594 Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 26 augustus 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 26 augustus 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 26 augustus 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Diamantenboringen en Sleuvenfraisbedrijf Ter Horst B.V., gevestigd

Nadere informatie

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : de vennootschap onder firma werd gedreven door de twee vennoten, Ronald Jan van

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : de vennootschap onder firma werd gedreven door de twee vennoten, Ronald Jan van OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 april 2015 Gegevens onderneming : vennootschap onder firma Rojo Meubel- en Interieurbouw Inschrijvingsnummer handelsregister 27355156 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 15 juni 2010

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 15 juni 2010 Faillissementsverslag nummer 1 datum: 15 juni 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 2B-4U Onroerend Goed B.V. te Alphen aan den Rijn Faillissementsnummer :

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 18 juni 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 18 juni 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 18 juni 2012 Gegevens onderneming : H. den Hartog Beheer B.V., statutair gevestigd te Maarssen en kantoorhoudende te (3607 AM) Maarssen aan de Duivenkamp

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/17/91 NL:TZ:0000012818:F001 25-04-2017 mr. E. Eshuis mr. L.T. de Jonge Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 26 februari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 26 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 26 februari 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buitenhuis Automotive B.V. statutair gevestigd te Ugchelen en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 10 september 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 10 september 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 10 september 2013 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Walraven Groep B.V., tevens handelend onder de namen Walraven, Walraven

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 november 2012 Gegevens onderneming : Aannemingsbedrijf

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1. Datum: 19 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1. Datum: 19 november 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1. Datum: 19 november 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 december 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 december 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 december 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid E.P.G. VASTGOED B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (7151

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN ULURU BEAGLE B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN ULURU BEAGLE B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN ULURU BEAGLE B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ULURU Beagle B.V. gevestigd

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Goederenvervoer/transport/verhuur materieel Omzetgegevens : *** Personeel gemiddeld aantal : ***

Activiteiten onderneming : Goederenvervoer/transport/verhuur materieel Omzetgegevens : *** Personeel gemiddeld aantal : *** FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Van Rijn Harderwijk B.V., ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 56372450. Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/18/82 NL:TZ:0000027321:F001 13-02-2018 mr J.A. Breeman mr. WJ Roos-van Toor Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De besloten vennootschap MARTIN HAIR B.V. Faillissementsnummer: F.02/15/464 Rechter-Commissaris: Mr. I.C. Prenger-de Kwant Curator:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.17/15/143 NL:TZ:0000000618:F001 25-08-2015 mr. H.C. Lunter mr. H.J. Idzenga Algemeen Gegevens onderneming Bijlsma Hekwerk B.V. Activiteiten

Nadere informatie

Nummer: 3 Datum: 13 april 2012

Nummer: 3 Datum: 13 april 2012 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 april 2012 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Christian Sijnen Mode B.V. 003414322 Faillissementsnummer : F11/792 Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 31 augustus 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 31 augustus 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 31 augustus 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN MAANEN TRANSPORT B.V., tevens handelende onder de namen VAN MAANEN

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 3 maart 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 3 maart 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 3 maart 2016 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN MAANEN TRANSPORT B.V., tevens handelende onder de namen VAN MAANEN WAREHOUSING,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 20 juli 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 20 juli 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 20 juli 2015 Faillissement : Elevator Trading BV; Faillissementsnummer : F.05/15/543 Datum uitspraak : 23 juni 2015 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris : Mr P.F.A.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 maart 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 maart 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 maart 2010 Gegevens onderneming : Suncare Veenendaal BV, statutair gevestigd te Veenendaal, feitelijk gevestigd te (3905 JA) Veenendaal aan de Prins Bernhardlaan

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 11 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 11 november 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 11 november 2013 Gegevens failliet : Bolwerk Talen B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Lucasbolwerk 5; Kvknummer : 30142594 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 24 maart 2011 Gegevens onderneming: F1 Racing B.V. Faillissementsnummer: F 11.84 (Rechtbank Arnhem) Datum uitspraak: 1 maart

Nadere informatie

Nummer: 3. betaling was verleend) Activiteiten onderneming : Installatie-, renovatie- en onderhoudsbedrijf

Nummer: 3. betaling was verleend) Activiteiten onderneming : Installatie-, renovatie- en onderhoudsbedrijf FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 25 februari 2015 Gegevens onderneming : Abiro B.V. Faillissementsnummer : 16/14/697 F Datum uitspraak : 31 juli 2014 (nadat reeds op 23 juli 2014 surseance van betaling

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 mei 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 mei 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 mei 2012 Faillissement : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Yor Holding B.V., statutair gevestigd te Velsen-Noord, kantoorhoudende te 7255

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 januari 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Art to Vision B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013 Faillissement : Van Cappellen Mobiliteitsmakelaars BV Faillissementsnummer : F.05/13/1062 Datum uitspraak : 8 oktober 2013 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris

Nadere informatie

: De besloten vennootschap De Vlinder Holding BV Faillissementsnummer : F 12/598 Datum uitspraak : 31 juli 2012

: De besloten vennootschap De Vlinder Holding BV Faillissementsnummer : F 12/598 Datum uitspraak : 31 juli 2012 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5-6 Datum: 14 januari 2015 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : De besloten vennootschap De Vlinder Holding BV Faillissementsnummer : F 12/598

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN FFOOFF B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN FFOOFF B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN FFOOFF B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FFOOFF B.V. (KvK-nummer 58732004),

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 november betaling was verleend)

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 november betaling was verleend) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 november 2014 Gegevens onderneming : Abiro B.V. Faillissementsnummer : 16/14/697 F Datum uitspraak : 31 juli 2014 (nadat reeds op 23 juli 2014 surseance van betaling

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 23 juli 2012

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 23 juli 2012 Faillissementsverslag nummer 1 datum: 23 juli 2012 Gegevens onderneming : Rijnmond Staalbouw B.V. Faillissementsnummer : F12.432 Datum uitspraak : 12 juni 2012 Curator : mr. A.Y. Kroll Rechter-commissaris

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Inzake het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Schilder- en afwerkingsbedrijf E. Hoogeweg

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BWORKING OOST NEDERLAND B.V., statutair gevestigd te Almere en kantoorhoudende

Nadere informatie