FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 oktober 2010

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 oktober 2010"

Transcriptie

1 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 oktober 2010 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MySolutionStore International B.V., tevens handelende onder de namen MySolutionStore en MMS, statutair gevestigd te Nijkerk en kantoorhoudende te (3861 SC) Nijkerk aan het adres Beurtschipper 12, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer Faillissementsnummer : F.10/539 Datum uitspraak : 21 september 2010 Curator : mr. S.J.B. Drijber R-C : mr. D.M.I. de Waele Activiteiten onderneming : Het leveren van software aan bedrijven Personeel : 3 Omzetgegevens : Verslagperiode : 21 september tot en met 20 oktober Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie MySolutionStore International B.V. is opgericht op 1 juli Enig aandeelhouder en bestuurder is P. Eekhof Beheer B.V. Enig aandeelhouder en bestuurder van P. Eekhof Beheer B.V. is de heer P. Eekhof. MySolutionStore International B.V. was het moederbedrijf van MySolutionStore Nederland B.V., Sharion B.V. alsmede Dynamion B.V.

2 Ook de dochterbedrijven van MySolutionStore International B.V zijn op 21 september 2010 in staat van faillissement verklaard (insolventienummers: F.10/538, F.10/537 en F.10/517). Het faillissement van Dynamion B.V. is uitgesproken door de rechtbank Utrecht. In alle voornoemde faillissementen is mr. S.J.B. Drijber aangesteld tot curator. 1.2 Winst en verlies Overige cijfers zullen worden opgevraagd. 1.3 Balanstotaal Omzetgegevens en balanstotalen zijn opgevraagd. 1.4 Lopende procedures Volgens opgave van de heer Eekhof is MySolutionStore International B.V. niet betrokken bij een procedure. 1.5 Verzekeringen De verzekeringen zullen worden geïnventariseerd en daar waar wenselijk worden beëindigd. 1.6 Huur MySolutionStore International B.V. was gevestigd in een bedrijfspand aan het adres Beurtschipper 12 (3861 SC) te Nijkerk. In het bedrijfspand zaten ook de dochtermaatschappijen MySolutionStore Nederland B.V., Sharion B.V. en Dynamion B.V. gevestigd. Het bedrijfspand werd sinds april 2010 gehuurd door MySolutionStore Nederland B.V. voor een bedrag van ,48 per jaar. De huurpenningen zouden zijn voldaan tot en met juni 2010.

3 1.7 Oorzaak faillissement MySolutionStore International B.V. alsmede haar dochterbedrijven, hielden zich bezig met de ontwikkeling, verkoop en implementatie van ERPsystemen. Volgens opgave van de bestuurder is door de economische situatie in 2009 de verkoop van nieuwe projecten in implementatie sterk teruggevallen. Als gevolg hiervan kwam de vennootschap in de tweede helft van 2009 in financiële problemen. Na in eerste instantie gebruik gemaakt te hebben van een deeltijdregeling werd eind 2009 een substantiële reorganisatie doorgevoerd. Begin 2010 is overgegaan tot een financiële reorganisatie die eruit bestond dat achtergestelde leningen en overige tegoeden door de aandeelhouder werden afgeschreven. In april 2010 is getracht tot een crediteurenakkoord te komen; eind juni 2010 is met alle crediteuren tot overeenstemming gekomen. Doordat voor het bedrijf essentiële werknemers in deze periode het bedrijf verlieten, leed het bedrijf omzetschade met betrekking tot werkzaamheden bij bestaande klanten. Er werd besloten aansluiting te zoeken bij een andere partij die in hetzelfde segment werkzaam diende te zijn. Met deze partij werd overeenstemming bereikt, zij het onder de voorwaarden dat het crediteurenakkoord definitief rond zou moeten zijn en er medewerking moest zijn van de belangrijkste leverancier, Microsoft. Hoewel Microsoft Nederland haar bereidwilligheid tot medewerking toonde, is vanuit het hoofdkantoor in Ierland geen medewerking toegezegd waardoor het akkoord met de andere partij geen doorgang kon vinden.

4 Als gevolg van de ontstane situatie heeft de aandeelhouder gemeend het faillissement te moeten aanvragen. 2. Personeel 2.1 Aantal ten tijde van faillissement : Aantal in jaar voor faillissement : Datum ontslag : 29 september Activa Onroerende zaken 3.1 Beschrijving Niet van toepassing. Bedrijfsmiddelen 3.2 Beschrijving Kantoorinventaris, bestaande uit onder andere kasten, bureaus, stoelen en computers. Voorraden/ onderhanden werk 3.3 Beschrijving Niet van toepassing. Andere activa 3.4 Beschrijving Immateriële activa en debiteuren. 3.5 Verkoopopbrengst Met instemming van de rechter-commissaris en de Belastingdienst is na taxatie de inventaris, immateriële activa alsmede het klantenbestand van MySolutionStore International B.V. alsmede MySolutionStore Nederland B.V. verkocht. Hiervoor zijn ontvangen: Inventaris: ,-- Immateriële activa: ,-- Klantenbestand: ,--

5 In totaal zijn de activa voor een bedrag van ,-- verkocht. Hiervan zal een bedrag van ,-- worden voldaan aan Efficiam Services B.V., pandhouder IE-rechten in MySolutionStore International B.V., voor de afkoop van het pandrecht. Het restantbedrag van ,-- is inmiddels op de boedelrekening van MySolutionStore International B.V. ontvangen. De curator zal bezien in welke vennootschap de inventaris op de balans werd vermeld, zodat de opbrengst van de verkoop van de inventaris op de juiste boedelrekening zal worden gestort. Door de Belastingdienst Randmeren was beslag gelegd op de roerende zaken van MySolutionStore International B.V. Door het faillissement is het beslag van de Fiscus opgegaan in het algemeen faillissementsbeslag. Uiteraard blijf sprake van fiscaal voorrecht. 4. Debiteuren 4.1 Omvang debiteuren Volgens opgave van de bestuurder zijn de debiteuren verpand aan BBC Collect te Bergschenhoek. BBC Collect, handelsnaam van BBC Services B.V. zou een lening hebben verstrekt medio februari 2010 waarmee de toenmalige bancaire schuld bij ABN AMRO Bank N.V. is afgekocht. Er zou een bedrag van ,-- zijn betaald tegen finale kwijting op een obligo van circa ,--. Medio februari 2010 zou ten gunste van BBC Services B.V. een pandrecht op debiteuren zijn gevestigd. De rol van BBC Services B.V. zal nader worden onderzocht. Het bedrag aan openstaande debiteuren zou volgens opgave van de bestuurder een bedrag van circa ,-- belopen. Het openstaande debiteurensaldo betreft alle debiteuren in alle vier de faillissementen. Onduidelijk is welke debiteuren aan welke vennootschap toebehoren. De curator zal dit nader bestuderen. Vooralsnog heeft de curator zich alle rechten voorbehouden. BBC Collect is overgegaan tot inning van de debiteuren. 5. Bank / Zekerheden 5.1 Vordering van bank(en)

6 Tot op heden zijn er geen vorderingen bij de curator aangemeld door bankinstellingen. Dit ligt ook in de rede nu de toenmalige bank, ABN AMRO Bank N.V., was afgekocht. 5.2 Leasecontracten Alle bestaande leasecontracten van auto s waren vóór datum faillissement beëindigd. 5.3 Beschrijving zekerheden Niet van toepassing. 5.4 Separatistenpositie BBC Collect valt mogelijk aan te merken als separatist. 5.5 Boedelbijdragen Niet van toepassing. 5.6 Eigendomsvoorbehoud Tot op heden is geen beroep gedaan op een eigendomsvoorbehoud. 5.7 Reclamerechten Tot op heden is geen beroep gedaan op een reclamerecht. 5.8 Retentierechten Tot op heden is geen beroep gedaan op een recht van retentie. 6. Doorstart / voortzetten Voortzetten 6.1 Exploitatie / zekerheden Met Abecon Informatiesystemen B.V. te Huizen is met instemming van de rechter-commissaris een overnameovereenkomst gesloten ter zake de inventaris, immateriële activa, klantenbestand en bedrijfsactiviteiten van MySolutionStore International B.V. alsmede MySolutionStore Nederland B.V.

7 7. Rechtmatigheid 7.1 Boekhoudplicht De administratie zal worden bestudeerd en bezien zal worden of is voldaan aan de boekhoudplicht. 7.2 Paulianeus handelen Onderzocht zal worden of sprake is geweest van paulianeus handelen. 8. Crediteuren In de komende verslagperiode zullen alle bekende crediteuren worden aangeschreven. Volgens opgave van de bestuurder zou het openstaande crediteurensaldo een bedrag van circa ,-- bedragen. Ook hierbij geldt dat dit crediteurensaldo het gecombineerde saldo bedraagt van de vier gefailleerde vennootschappen. 8.1 Boedelvorderingen Tot op heden zijn er geen boedelvorderingen ingediend. 8.2 Preferente vordering van de fiscus Door de Belastingdienst is nog geen preferente vordering aangemeld. 8.3 Preferente vordering van UWV Door UWV is nog geen preferente vordering aangemeld. 8.4 Andere preferente crediteuren Voor het overige hebben nog geen andere preferente crediteuren een vordering ingediend. 8.5 Aantal concurrente crediteuren Tot op heden nihil. 8.6 Bedrag concurrente crediteuren Tot op heden nihil. 8.7 Verwachte wijze van afwikkeling Nog onbekend.

8 9. Overig 9.1 Termijn afwikkeling faillissement Onbekend. 9.2 Plan van aanpak Er is sprake van vier aan elkaar gelieerde vennootschappen. De curator zal bezien welke debiteuren en crediteuren in welke vennootschap behoren. De crediteuren zullen worden aangeschreven en geïnventariseerd. De debiteurenportefeuille zal worden bestudeerd en bezien zal worden of deze rechtsgeldig is verpand. Bezien zal worden of voldaan is aan de boekhoudplicht, rechtsgeldige volstorting van de aandelen alsmede of sprake is van paulianeus handelen. Onderzocht zal worden op welke balans van de vier vennootschappen de getaxeerde en inmiddels verkochte inventaris staat vermeld zodat het hiervoor ontvangen bedrag naar de juiste boedelrekening kan worden overgemaakt. 9.3 Indiening volgend verslag Medio januari Apeldoorn, 21 oktober 2010 Mr. S.J.B. Drijber curator Drijber en Partners B.V. Loolaan AH APELDOORN

9 Belangrijke opmerking! Aan dit openbaar verslag kunnen door derden geen rechten worden ontleend. Het verslag is bedoeld om derden te informeren over de voortgang van het faillissement met betrekking tot die aspecten, waarvan de curator meent dat bepaalde informatie in dit stadium openbaar gemaakt kan worden. Aangaande die informatie heeft de curator getracht een en ander zo zorgvuldig mogelijk te formuleren, doch de lezer dient zich te realiseren dat sommige informatie bewust dan wel onbewust door de curator niet kan zijn weergegeven.

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 september 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 september 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 september 2013 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maessen en Hendriks Technische Installaties B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 21 februari 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 21 februari 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 21 februari 2013 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid One-to-Market B.V., tevens handelende onder de namen Onetomarket alsmede

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 12 december 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 12 december 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 12 december 2011 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BIEZE HOLDING B.V., statutair gevestigd te Voorst en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 maart 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 maart 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 maart 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FLEXSCORE B.V., statutair gevestigd te Bemmel en kantoorhoudende te (6843

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 december 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 december 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 december 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K3 A&S Holding B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (6811 LW)

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 maart 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 maart 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 maart 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BWORKING ZUID EN MIDDEN NEDERLAND B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

: Het kopen en verkopen van automobielen via een elektronisch bied/management-systeem op internet, het beheer hiervan

: Het kopen en verkopen van automobielen via een elektronisch bied/management-systeem op internet, het beheer hiervan FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buitenhuis Automotive B.V. statutair gevestigd te Ugchelen en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 juni 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 juni 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 juni 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Strijland Dakbedekking B.V., statutair gevestigd te Doorwerth, feitelijk

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 oktober 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 oktober 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 oktober 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ORAN BEHEER B.V., statutair gevestigde en kantoorhoudende te (6883 HT)

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 mei 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOUWADMINISTRATIE MIEL B.V., statutair gevestigd te Lunteren en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 juni 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J.R.H. SMIT HORECA B.V., tevens handelend onder de naam DE LENGEL, statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 januari 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 januari 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 januari 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Logistiek Gelderland B.V., statutair gevestigd te Valburg en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 januari 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PDS PERSONEELS- DIENSTEN B.V., statutair gevestigd te Zevenaar en kantoorhoudende

Nadere informatie

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN.

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 april 2015 HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN. Gegevens ondernemingen

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 30 oktober 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 30 oktober 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 30 oktober 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RRT B.V. tevens handelend onder de naam Rutten RegioTaxi, statutair gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 13 mei 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 13 mei 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 13 mei 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dynamion B.V., tevens handelende onder de naam MySolutionStore Veenendaal,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 25 augustus 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 25 augustus 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 25 augustus 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A1 Personeeldiensten B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 26 februari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 26 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 26 februari 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buitenhuis Automotive B.V. statutair gevestigd te Ugchelen en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: één Datum: 9 januari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: één Datum: 9 januari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: één Datum: 9 januari 2014 Gegevens onderneming : Mas Systems B.V. Faillissementsnummer : F.08/13/1085 Datum uitspraak : 11 december 2013 Rechter-commissaris : mr. M.L.J. Koopmans

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 1 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 1 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 1 september 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buitenhuis Automotive B.V. statutair gevestigd te Ugchelen en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid One-to-Market B.V., tevens handelende onder de namen Onetomarket alsmede

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 juli 2008

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 juli 2008 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 juli 2008 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Interflexa B.V., gevestigd te (6921 EX) Duiven aan het adres Stenograaf

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 7 juni 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 7 juni 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 7 juni 2016 Gegevens failliet : de stichting STICHTING VIETNAM- APELDOORN, statutair gevestigd en kantoorhoudende te (7316 JZ) Apeldoorn aan het adres Snelliusstraat

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 december 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 december 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 december 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid E.P.G. VASTGOED B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (7151

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 augustus 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 augustus 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 augustus 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buitenhuis Automotive B.V. statutair gevestigd te Ugchelen en kantoorhoudende

Nadere informatie

: Aanleg glasvezelkabelnetwerken in panden, voornamelijk als onderaannemer.

: Aanleg glasvezelkabelnetwerken in panden, voornamelijk als onderaannemer. FAILLISSEMENTSVERSLAG : Nummer: 2 Datum: 10 april 2011 Gegevens onderneming : A.G. Rijke B.V. Faillissementsnummer : 11/294 F Datum uitspraak : 4 oktober 2011 Curator : Mr J.J. Douwes R-C : Mr P.F.A. Bierbooms

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 januari 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Art to Vision B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 26 augustus 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 26 augustus 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 26 augustus 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Diamantenboringen en Sleuvenfraisbedrijf Ter Horst B.V., gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 29 augustus 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 29 augustus 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 29 augustus 2011 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BIEZE HOLDING B.V., statutair gevestigd te Voorst en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 maart 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 maart 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 maart 2011 Gegevens failliet : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE KLOK B.V. gevestigd te (6541 BW) Nijmegen aan het adres Beurtvaartweg

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Recora Holding B.V. Nummer: 1 Datum: 8 mei 2014

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Recora Holding B.V. Nummer: 1 Datum: 8 mei 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Recora Holding B.V., tevens handelend onder de naam Friet & Zo Almere, statutair gevestigd te Almere, voorheen feitelijk gevestigd te Almere aan de Grote

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 Gegevens failliet : Maashout Utrecht B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Strijkviertel 35a; Kvknummer : 30157506 Faillissementsnummer

Nadere informatie

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer EX ART. 73A FW Eerste verslag 26 juni 2014 Gegevens onderneming Kwekerij T. Brand BV Faillissementsnummer F.02/14/405 Datum uitspraak 27 mei 2014 Curator mr. F.F.J. Froger

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 september 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 september 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 24 september 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bemaco Onroerend Goed B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 januari 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid THE EUROPEAN PARTITION GROUP B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Elst DHZ B.V., statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 oktober 2012 Gegevens failliet : de besloten vennootschap ETNA COFFEE TECHNOLOGIES B.V., statutair gevestigd te Rheden en kantoorhoudende te (7007 CM) Doetinchem

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 3 maart 2014 Gegevens onderneming : Kaal & Co

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 2 Datum: 5 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 2 Datum: 5 november 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 2 Datum: 5 november 2012 Gegevens onderneming : Symbision B.V., statutair gevestigd te Amersfoort en kantoorhoudende te (3821 AD) Amersfoort aan de Printerweg

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1. Datum: 19 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1. Datum: 19 november 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1. Datum: 19 november 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2014. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2014. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2014 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Werbij B.V., tevens handelend onder de naam NedCard, statutair gevestigd

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V.

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. : 07/13/37 F Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 augustus 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 augustus 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 augustus 2015 Gegevens onderneming : Sinus Pro B.V., h.o.d.n. Sinus Audio, Sinus Audio Visueel en Production store Faillissementsnummer : Rechtbank Noord-Holland

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 juni 2017

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 juni 2017 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 juni 2017 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MELIS BEHEER B.V., statutair gevestigd te gemeente Rheden en kantoorhoudende

Nadere informatie

: financiële holding, beheer- en beleggingsmaatschappij

: financiële holding, beheer- en beleggingsmaatschappij Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon ex artikel 73a FW Datum: 12 februari 2014 Nummer: een Gegevens onderneming : de besloten vennootschap P. Louwerse Beheer B.V. Faillissementsnummer : C 02/15/14

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 februari 2006

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 februari 2006 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 februari 2006 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kahraman B.V., statutair gevestigd te Arnhem, kantoorhoudende te 6827

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 juni 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 juni 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 juni 2012 Faillissement : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DNM B.V., gevestigd te 7001 BP Doetinchem aan de Heezenstraat 31, ingeschreven

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DIEPERINK TRANSPORT B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (7207

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 augustus 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 augustus 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 augustus 2011 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BIEZE MAKELAARDIJ APELDOORN B.V., gevestigd te (7314 EA) Apeldoorn aan

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 april 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PDS PERSONEELS- DIENSTEN B.V., statutair gevestigd te Zevenaar en kantoorhoudende

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 november 2012 Gegevens onderneming : Aannemingsbedrijf

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De besloten vennootschap MARTIN HAIR B.V. Faillissementsnummer: F.02/15/464 Rechter-Commissaris: Mr. I.C. Prenger-de Kwant Curator:

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boat to Business Events B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG IS IDENTIEK AAN HET AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN VERSLAG

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG IS IDENTIEK AAN HET AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN VERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 oktober 2014 HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG IS IDENTIEK AAN HET AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN VERSLAG Gegevens ondernemingen : De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2013 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 Gegevens onderneming : Ton Donkelaar Containerservice BV, gevestigd te (3903 LG) Veenendaal aan de Kernreactorstraat 48, KvK Utrecht dossnr. 09139709

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 20 juli 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 20 juli 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 20 juli 2015 Faillissement : Elevator Trading BV; Faillissementsnummer : F.05/15/543 Datum uitspraak : 23 juni 2015 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris : Mr P.F.A.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Nummer: 1 Datum: 15 oktober 2010 Gegevens: ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Gooi-, Eem-, en Flevoland onder nr. 32041895 en 32114687, statutair gevestigd

Nadere informatie

Datum: 17 januari 2017 Nummer: 3

Datum: 17 januari 2017 Nummer: 3 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 17 januari 2017 Nummer: 3 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Hendriks Metaal Industrie

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissement: VSL NUTH B.V. Datum: 6 november 2015 Nummer: verslag 8 Gegevens onderneming : VSL NUTH B.V. Dossiernummer : F03130002 Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 november betaling was verleend)

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 november betaling was verleend) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 november 2014 Gegevens onderneming : Abiro B.V. Faillissementsnummer : 16/14/697 F Datum uitspraak : 31 juli 2014 (nadat reeds op 23 juli 2014 surseance van betaling

Nadere informatie

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG IS IDENTIEK AAN HET AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN VERSLAG

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG IS IDENTIEK AAN HET AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN VERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 augustus 2014 HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG IS IDENTIEK AAN HET AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN VERSLAG Gegevens ondernemingen Faillissementsnummer :

Nadere informatie

: Weerwat B.V. : 27231077

: Weerwat B.V. : 27231077 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2015 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Weerwat B.V. : 27231077 Faillissementsnummer : C/09/15/278 Datum uitspraak : 12 mei

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap ZappSpace B.V. Faillissementsnummer : F 10/741 Datum uitspraak : 28 september 2010 Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Moes Bouw Onderhoud Renovatie Almere B.V., gevestigd en kantoorhoudende te (1332BJ) Almere aan de

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011 Gegevens onderneming : Gordijnenatelier R. Ruiter BV, statutair gevestigd te Ede, feitelijk gevestigd te (3903 AP) Veenendaal aan de Nijverheidslaan 22,

Nadere informatie

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning).

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning). FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste verslag Datum 29 november 2013 Gegevens onderneming Ouderenzorg Anders B.V. Faillissementsnummer F.02/13/953 Datum uitspraak 5 november 2013 Curator Mr.

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 23 juli 2012

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 23 juli 2012 Faillissementsverslag nummer 1 datum: 23 juli 2012 Gegevens onderneming : Rijnmond Staalbouw B.V. Faillissementsnummer : F12.432 Datum uitspraak : 12 juni 2012 Curator : mr. A.Y. Kroll Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 april 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 april 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 april 2010 Gegevens onderneming : Henk Bloemendal Transport B.V., vestigingsadres: 7021 LN Zelhem, Banninkstraat 9 Faillissementsnummer : 09/414 F Datum uitspraak

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/13/93 NL:TZ:0000003984:F001 29-01-2013 mr. J.L. de Crom mr. TJ van Gessel Algemeen Gegevens onderneming Besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 mei 2005

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 mei 2005 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 mei 2005 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Leeuw Huissen B.V., statutair gevestigd te Huissen, kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 5 maart 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 5 maart 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 5 maart 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maessen en Hendriks Technische Installaties B.V., statutair gevestigd en

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 19 juni 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 19 juni 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 19 juni 2014 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bemaco Onroerend Goed B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (6691

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 april 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 april 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 april 2014 Gegevens onderneming : Facta Nova B.V. Faillissementsnummer : F 02/13/281 Datum uitspraak : 19 maart 2013 Curator : mr. J.L.G.M. Verwiel Rechter-Commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 3 maart 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 3 maart 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 3 maart 2016 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN MAANEN TRANSPORT B.V., tevens handelende onder de namen VAN MAANEN WAREHOUSING,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 23 februari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 23 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 23 februari 2015 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN MAANEN HOLDING B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (3771

Nadere informatie

andere advieswerkzaamheden. Omzetgegevens : 2011: 184.281 2012: 67.285 2013: niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 3

andere advieswerkzaamheden. Omzetgegevens : 2011: 184.281 2012: 67.285 2013: niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 3 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 9 april 2014 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : DEG Planning & Control B.V. 27326784 Faillissementsnummer : F13/373 Datum uitspraak

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.01/16/339 NL:TZ:0000009072:F003 28-06-2016 mr. H.J. School mr. S.J.O. de Vries Algemeen Gegevens onderneming DIT IS HET TWEEDE VERSLAG,

Nadere informatie

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning). 175, 42 uur

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning). 175, 42 uur FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Derde verslag Datum 23 mei 2014 Gegevens onderneming Ouderenzorg Anders B.V. Faillissementsnummer F.02/13/953 Datum uitspraak 5 november 2013 Curator Mr. L.B.A.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015 Faillissement : MaDeRi B.V. Faillissementsnummer : F 05/14/1140 Datum uitspraak : 25 november 2014 Curator : Mr C.A. Hage Rechter-commissaris : Mr A.M.P.T.

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG De Brink Schoonmaakbedrijf B.V. Nummer: 1 Datum: 14 augustus 2014

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG De Brink Schoonmaakbedrijf B.V. Nummer: 1 Datum: 14 augustus 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap De Brink Schoonmaakbedrijf B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (1336 MA) Almere aan het adres André Franquinweg 18, ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 1 Datum: 16 juli 2015 Gegevens onderneming : NS Marketing & Sales Limited Faillissementsnummer : C/16/15/479 Datum uitspraak : 16 juni 2015 (rechtbank

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 9 oktober 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 9 oktober 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 9 oktober 2015 Gegevens onderneming : Sinus Pro B.V., h.o.d.n. Sinus Audio, Sinus Audio Visueel en Production store Faillissementsnummer : Rechtbank Noord-Holland

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.15/16/38 NL:TZ:0000002497:F001 26-01-2016 mr. D. Winters mr. M.M. Kruithof Algemeen Gegevens onderneming Gegevens onderneming : Ting

Nadere informatie

Gegevens onderneming : De Besloten vennootschap Onderhoudsbedrijf Kennemerland B.V. t.h.o.d.n. OKMaatwerk

Gegevens onderneming : De Besloten vennootschap Onderhoudsbedrijf Kennemerland B.V. t.h.o.d.n. OKMaatwerk OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 2 januari 2012 Gegevens onderneming : De Besloten vennootschap Onderhoudsbedrijf Kennemerland B.V. t.h.o.d.n. OKMaatwerk Faillissementsnummer : 10/929 F

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Nummer: 2 Datum: 11 maart 2011 Gegevens: ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Gooi-, Eem-, en Flevoland onder nr. 32041895 en 32114687, statutair gevestigd

Nadere informatie

Datum: 18 november 2016 Nummer: 3

Datum: 18 november 2016 Nummer: 3 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 18 november 2016 Nummer: 3 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bemmel DHZ B.V., statutair

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/15/593 NL:TZ:0000000536:F001 14-07-2015 Mr. D.J.J. Vrijbergen mr. Schippers Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.08/16/363 NL:TZ:0000007841:F001 06092016 mr. G.M. Volkerink mr. J.M. Marsman Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Nummer: 3. betaling was verleend) Activiteiten onderneming : Installatie-, renovatie- en onderhoudsbedrijf

Nummer: 3. betaling was verleend) Activiteiten onderneming : Installatie-, renovatie- en onderhoudsbedrijf FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 25 februari 2015 Gegevens onderneming : Abiro B.V. Faillissementsnummer : 16/14/697 F Datum uitspraak : 31 juli 2014 (nadat reeds op 23 juli 2014 surseance van betaling

Nadere informatie

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN.

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 oktober 2014 HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN. Gegevens ondernemingen

Nadere informatie

Datum: 5 juli 2016 Nummer: 1

Datum: 5 juli 2016 Nummer: 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 5 juli 2016 Nummer: 1 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, A-Best-Group B.V., statutair

Nadere informatie

,-- : *** , , ,--

,-- : *** , , ,-- OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 6 oktober 2015 Gegevens onderneming : RNA HOLDING B.V. Faillissementsnummer Datum uitspraak : 1 september 2015 Curator : mr. W. Ploeg R-C : mr. D.M. Staal

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/287 NL:TZ:0000014388:F003 18-07-2017 mr. J.L.G.M. Verwiel mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming Zwets Werkendam B.V.,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 03

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 03 FAILLISSEMENTSVERSLAG - 03 opgesteld op 12 juni 2014 Gefailleerde S.E.E.L.-Tech B.V., handelend onder de naam Bolhaar Technisch Uitzendbureau. Faillissementsnummer C/08/13/1071 F Datum uitspraak 11 december

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Comfour Nederland B.V., statutair gevestigd te Lelystad, gevestigd aan de Vaartweg 96 te (8243 PP) Lelystad, ingeschreven

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 10 januari 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 10 januari 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 10 januari 2012 Gegevens ondernemingen : A. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: DBC Kunststof Kozijnen B.V. vestigingsadres: 7151 HT Eibergen,

Nadere informatie