Q&A Interpolis Preventiewinkel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Q&A Interpolis Preventiewinkel"

Transcriptie

1 Q&A Interpolis Preventiewinkel

2 1 Q&A s preventie algemeen Q: Wat verstaat Interpolis onder preventie? A: Preventie is een eenvoudige manier om schade te voorkomen en te beperken en jezelf emotionele en gevolgschade te besparen. Preventie bestaat uit het nemen van praktische maatregelen om veelvoorkomende risico s te beperken en schade te voorkomen, dan wel verkleinen. Het gaat bijvoorbeeld om regelmatig schoonmaken van de dakgoot om lekkage te voorkomen. Maar ook om installatie van een rookmelder, waarmee brand niet kan worden voorkomen, maar de schade wel beperkt kan blijven door vroege detectie. Q: Zijn er, naast preventie, nog andere manieren om met risico s om te gaan? A: Ja, er zijn andere manieren om met risico om te gaan. Bepaalde risico s kun je bijvoorbeeld zelf dragen, omdat je voldoende spaargeld hebt. Interpolis raadt aan om eerst goed de persoonlijke risico s in kaart te brengen. Daarna te bekijken welke risico s verkleind, dan wel weggenomen kunnen worden. Om vervolgens te bekijken welk risico je zelf wilt dragen. Risico s die je niet kunt voorkomen, verkleinen of zelf dragen, kun je verzekeren. Q: Voor welke soorten schade is preventie het meest nuttig? Met andere woorden, op welk gebied levert preventie het meest op? A: Preventie is een eenvoudige en gemakkelijke manier om schade te voorkomen en beperken, dat geldt in principe voor alle soorten risico s. De praktijk leert dat de meest voorkomende schades in een van de volgende drie categorieën vallen: schade door brand, schade door wateroverlast (lekkage) en inbraakschade. In deze categorieën is met eenvoudige preventiemaatregelen veel winst te behalen. Zo reduceert bijvoorbeeld het aanbrengen van hang- en sluitwerk met het Politiekeurmerk Veilig Wonen de kans op inbraak met maar liefst 90%. Q: Wat zijn de voordelen van preventie? A: Het belangrijkste voordeel van preventie is het voorkomen of beperken van schade. En dus overlast. Het gaat om zowel financiële als emotionele schade. Waarvan het laatste misschien wel de belangrijkste reden is om aan preventie te doen. Bij inbraak wordt de materiële schade uitgekeerd, maar daar krijg je het gevoel van veiligheid niet mee terug. Q: Heeft preventie ook nadelen? A: Preventie heeft geen nadelen.

3 Q: Kost preventie geld voor de consument? Hoeveel? A: Afhankelijk van verschillende factoren, brengt preventie kosten met zich mee voor de consument. Het kost meestal meer tijd en geld om een oud huis te beveiligen tegen inbraak, dan een nieuw huis. Een aantal preventiemaatregelen is volledig kosteloos. Zoals kitnaden regelmatig controleren op scheurtjes, om waterschade te voorkomen. Of regelmatig het pluizenfilter van de droger leeg maken, om brand te voorkomen. Q: Is het niet makkelijker/voordeliger voor een consument om schade te claimen wanneer deze ontstaat, dan deze te beperken of voorkomen door preventiemaatregelen die tijd, en vaak ook geld, kosten? A: De investering die preventie vraagt is over het algemeen lager dan het bedrag aan schade op het moment dat het fout gaat. Zo brengt een lekbak de omvang van waterschade terug met maar liefst de helft (een lekbak kost ongeveer e 15 en levert een besparing op van gemiddeld e600 per schadegeval). Ook voorkom je een hoop ellende en gedoe door de schade te voorkomen of te beperken. Daarnaast kan een verzekeraar de emotionele schade die ontstaat, niet goedmaken. Denk daarbij aan het verlies van dierbare foto s in een brand of het gevoel van onveiligheid dat iemand heeft na een woninginbraak. In deze gevallen is preventie waardevoller dan het indienen van een schadeclaim achteraf. Ook zorgt preventie ervoor dat Interpolis op termijn premiekorting kan geven, als de schadelast afneemt. Q: Wat gebeurt er als je niet aan preventie doet? A: Bij Interpolis vertrouwen we erop dat een klant zelf ook niet op schade uit is, en dus maatregelen treft om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Klanten die niet aan preventie doen, worden dus niet benadeeld. Wel is in de voorwaarden van Interpolis, net als bij andere verzekeraars, opgenomen dat schade niet wordt uitgekeerd wanneer men (bewust) nalatig is geweest. Bijvoorbeeld wanneer men de kraan van het bad aanzet en deze 3 uur, en een overstroming, later uitzet. Of op vakantie kostbare spullen onbewaakt voor een caravan zet. Q: Kan preventie ook fout gaan? A: Preventie is een gemakkelijke en eenvoudige manier om schade te voorkomen en beperken. Met sommige preventieproducten moet je wel zorgvuldig omgaan, zoals met brandblussers. Bij verkeerd gebruik, kan een poederblusser zelfs meer schade aanrichten dan de brand zelf. Daarom besteedt Interpolis in de online Preventiewinkel veel aandacht aan de productomschrijving en uitgebreide gebruikshandleiding, zodat consumenten weten wanneer ze welk product moeten gebruiken en hoe ze het moeten gebruiken.

4 2 Q&A s Interpolis & preventie Q: Waarom vindt Interpolis preventie zo belangrijk? A: Als verzekeraar hebben wij dagelijks met schades, en de gevolgen daarvan, te maken. En weten we dat geld niet altijd alles oplost. Preventie is een gemakkelijke en eenvoudige manier om schade te voorkomen en beperken, en zo jezelf ellende (zoals emotionele en gevolgschade) te besparen. Interpolis vindt het belangrijk dat klanten bewust worden van hun eigen invloed op risico s. Preventie draagt daarnaast bij aan een kleiner aantal schadegevallen en beperkt de omvang van de schades aantoonbaar. Dit betekent dat we de premies beheersbaar kunnen houden en, op termijn, mogelijk zelfs terugdringen. Kortom, minder schade is een win-win situatie voor Interpolis en zijn klanten. Q: Waarom start Interpolis een grote campagne rondom preventie? A: De preventiecampagne komt voort uit de visie van Interpolis op verzekeren, economische voordelen voor Interpolis en klant, maatschappelijke trends en inzichten uit eigen onderzoek. De visie van Interpolis is, dat klanten zich niet klakkeloos moeten verzekeren, maar het heft weer in eigen hand krijgen als het gaat om omgaan met risico s. Preventie kan een grote rol spelen bij het terugdringen van deze risico s. Daarnaast zijn er de economische voordelen voor zowel klant als Interpolis, omdat preventie het aantal en de omvang van schades reduceert en zo de premie beheersbaar houdt (en in de toekomst wellicht zelfs laat dalen). Een derde reden voor Interpolis om een preventiecampagne te starten, is dat het thema veiligheid op dit moment zeer actueel is. In de media verschijnen steeds meer berichten over een groeiend gevoel van onveiligheid aan de ene kant, en de behoefte om heft in eigen hand te nemen aan de andere kant (zoals het instellen van een buurtwacht). Preventie komt aan beiden tegemoet. Daarnaast zien we als verzekeraar regelmatig gevallen langskomen, waar preventie een verschil maakt. Zo blijkt uit eigen onderzoek naar schademeldingen vanaf april 2010 dat een functionerende rookmelder de omvang van brandschade met ongeveer de helft reduceert en een lekbak voor de wasmachine de schadelast van waterschade met ongeveer 30% doet afnemen.

5 Q: Waar zit de winst voor Interpolis om aan te sturen op preventie? A: Preventie is een gemakkelijke en eenvoudige manier om schade te voorkomen en beperken en levert zo een directe kostenbesparing op voor Interpolis. Er worden minder schades en minder grote schades geclaimd door klanten die actief met preventie bezig zijn. Dit blijkt uit cijfers van de proef met de Preventiecheck die we in 2006 deden. Daarom heeft Interpolis een speciaal klantaanbod, waarin we tot maar liefst 50% meebetalen aan bijvoorbeeld een Brandpakket uit de Preventiewinkel, inclusief een mannetje dat alles komt installeren. Op termijn gaan we klanten die (door preventie) aantoonbaar minder schade hebben, belonen in de vorm van premiekorting. Daarnaast ontsluiten wij met het preventieadvies onze kennis en kunde rondom de oorzaken en gevolgen van schades, die we op basis van jarenlange ervaring hebben opgebouwd. Daarmee hopen we bij te dragen aan de tevredenheid en loyaliteit van onze klanten. Daarnaast heeft het wellicht ook een positieve uitstraling naar andere consumenten. Q: Gaat de premie omlaag als iedereen aan preventie gaat doen? A: Op dit moment weten we nog niet wat het exacte effect is van preventie op de schadelast. Als eerste partij ter wereld registreert Interpolis daarom sinds april 2010 de effecten van preventie op de schademeldingen. Uit deze cijfers zal op termijn (richtlijn: 1à 2 jaar) moeten blijken of preventie de schadelast voldoende terugbrengt om een premieverlaging of korting te rechtvaardigen. Op welke manier eventuele kortingen aan klanten wordt doorberekend kan ook pas worden vastgesteld wanneer meer gegevens beschikbaar zijn. Omdat Interpolis gelooft in preventie en dit zeer belangrijk vindt, investeren we nu in de preventiewinkel. Als door preventiemaatregelen de schadelast daalt, zal de klant dit terugzien in zijn premie. Q: Sinds wanneer is preventie een speerpunt van Interpolis? A: Al vanaf 2006 doet Interpolis diverse proeven op het gebied van preventie. Anno 2010 wordt preventie gezien als een van de alternatieven voor verzekeren (naast zelf dragen). Q: Hoe draagt Interpolis bij aan preventie in Nederland? A: Interpolis biedt online praktische preventieadviezen die voor iedereen toegankelijk zijn. Daarnaast introduceert Interpolis de Preventiewinkel, waar glasheldere preventieoplossingen worden aangeboden. Hierin vind je preventieproducten zoals rookmelders, blusdekens, lekbakken, standby killers en sloten die voldoen aan het politiekeurmerk Veilig Wonen. Maar ook preventiemannetjes en installatiemannetjes. Ook stimuleert Interpolis preventie in brede zin met een communicatiecampagne. Een concreet voorbeeld van een actieve bijdrage van Interpolis aan preventie is de samenwerking met de Reddingsbrigade sinds juni Interpolis helpt de brigade haar doelstellingen te verwezenlijken met praktische en financiële ondersteuning en kan op zijn beurt profiteren van de preventie-inzichten van de brigade. Een ander voorbeeld is de brief die in maart van dit jaar in Veendam en omgeving werd verspreid toen daar een pyromaan actief was, met daarin praktische preventieadviezen en een aanbod om een preventiemannetje langs te laten komen.

6 Q: Hoe helpt Interpolis consumenten bij preventie? A: Interpolis geeft online praktische preventieadviezen en in de Preventiewinkel vindt de consument glasheldere oplossingen in preventieproducten en mannetjes (preventiemannetjes en installatiemannetjes). Dit wordt beschikbaar gemaakt niet alleen voor klanten, maar voor iedereen. In het verleden (2006) bood Interpolis de consumenten de Preventiecheck aan, waarbij men hun huis konden laten controleren en preventietips kregen. In 2009 startte Interpolis een proef met Alert4Home, een systeem waarbij de sociale controle in de buurt als preventiemiddel wordt gebruikt. Q: Is het niet vreemd dat Interpolis minder wil verzekeren terwijl ze zelf verzekeringen verkoopt? A: Volgens Interpolis is verzekeren niet de enige oplossing om met risico s om te gaan; preventie is een gemakkelijke en eenvoudige manier om schade te voorkomen en beperken en zo gedoe en ellende te besparen. Met preventie kunnen consumenten het heft in eigen handen nemen. Wij vinden het belangrijk om mensen te laten zien dat klakkeloos verzekeren niets oplost. Daarnaast is het ook in ons belang als verzekeraar om de schadelast te reduceren. Dat weegt zwaarder dan het verkopen van meer verzekeringen of verzekeringen met een uitgebreidere dekking.

7 3 Q&A s De Preventiewinkel Q: Waarom opent Interpolis een Preventiewinkel, om geld te verdienen? A: Interpolis wil mensen bewustmaken van het nut van preventie. De preventiewinkel is bedoeld om daarvoor glasheldere, concrete oplossingen te bieden. De producten worden kostenneutraal aangeboden of met kortingen, waardoor de preventiewinkel op onderdelen zelfs verlieslatend is. Interpolis vindt preventie echter zo belangrijk dat het bereid is hierin flink te investeren. Q: Hoe veilig is de fysieke Preventiewinkel nu echt? A: De fysieke Preventiewinkel is een tijdelijke winkel. Op elke locatie treffen we optimale preventiemaatregelen. De brandblussers en rookmelders werken echt en we zorgen voor gecertificeerde sloten. Q: Wat kan ik kopen in de online Preventiewinkel? A: In de online Preventiewinkel kun je preventieproducten op het gebied van brand, water, inbraak en bliksem bestellen en thuis laten bezorgen. Alle producten die in de Preventiewinkel worden aangeboden zijn kwalitatief hoogwaardig en voldoen bijvoorbeeld aan de NEN normen. Behalve de producten, vind je in de online Preventiewinkel uitgebreide productomschrijvingen en gebruikshandleidingen en praktische preventieadviezen. De Preventiewinkel staat los van Interpolis als verzekeraar; er worden dus geen verzekeringen verkocht. Q: Wat kan ik kopen in de fysieke Preventiewinkels (pop up en mobiel)? A: In de pop-up en mobiele Preventiewinkel kun je alle producten uit de online Preventiewinkel bestellen en thuis laten bezorgen. Het is niet mogelijk om producten ter plekke af te rekenen en direct mee te nemen, omdat er geen voorraad wordt aangehouden. Dit in verband met het tijdelijke karakter van de Preventiewinkel. De Preventiewinkel staat los van Interpolis als verzekeraar; er worden dus geen verzekeringen verkocht. Q: Waaruit bestaat het productaanbod in de online Preventiewinkel bij de lancering? A: Het belangrijkste aanbod bij de lancering is een brandpreventiepakket, inclusief mannetje dat dit thuis komt installeren. De consument kan het pakket gedeeltelijk zelf samenstellen. Brandpreventiemiddelen als een rookmelder, branddeken en brandblusser maken deel uit van het pakket waarmee de consument er in een keer voor kan zorgen dat de brandpreventie bij hem/haar thuis zoveel mogelijk op orde is. Wie een brandpreventiepakket aanschaft, kan meteen online een afspraak inplannen met een mannetje dat het pakket komt installeren. Interpolis heeft een speciaal aanbod voor klanten van Interpolis en Rabobank, waarin we tot maar liefst 50% meebetalen aan, bijvoorbeeld, een Brandpakket uit de Preventiewinkel, inclusief een mannetje dat alles komt installeren. Daarnaast gaan we op termijn klanten die (door preventie) aantoonbaar minder schade hebben, belonen in de vorm van premiekorting..

8 Q: Zijn de producten in de Preventiewinkel voordeliger dan bij andere winkels? A: De prijzen van de producten in de Preventiewinkel, zijn gelijk aan de verkoopprijzen ergens anders. Interpolis rekent geen winstmarge. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. Bij speciale aanbiedingen, bijvoorbeeld voor Rabobankleden of Interpolisklanten, liggen de prijzen in de Preventiewinkel lager dan die van andere aanbieders die dezelfde producten aanbieden. Omdat de Preventiewinkel alleen gecertificeerde producten verkoopt, kan het voorkomen dat producten elders goedkoper worden aangeboden, omdat ze niet dezelfde kwaliteit hebben en dezelfde keurmerken mogen dragen (een rookmelder zonder keurmerk is goedkoper dan een mét). Q: Waarom kan ik mijn preventieproducten beter kopen in de Preventiewinkel dan ergens anders? A: In de Preventiewinkel worden alleen gecertificeerde producten van kwaliteitsmerken verkocht, zo weet de consument zeker dat het aangeschafte artikel effectief is en veilig in gebruik. Daarnaast is elk product voorzien van een uitgebreide productomschrijving, zodat men ook precies weet welk product geschikt is in welke situatie. Een poederblusser is bijvoorbeeld niet geschikt om alle soorten brand te blussen. Ook wordt bij elk preventieproduct een uitgebreide en duidelijke online handleiding aangeboden. Zo wordt onjuist gebruik van preventieproducten zoveel mogelijk voorkomen. Bij de aanschaf van een themapakket (bijv. brand), is de installatie door een mannetje van Interpolis inbegrepen. Ook biedt Interpolis een mannetje die vooraf een Preventiecheck kan doen, zodat klanten advies op maat krijgen over de preventiemogelijkheden in hun specifieke situatie. Tot slot willen we klanten van de Preventiewinkel vrijblijvend gaan informeren over controles, vervanging en/of onderhoud van hun aankopen. Denk hierbij aan rookmelders en brandblussers etc. Kopers van een rookmelder ontvangen dan, bijvoorbeeld, een reminder per om de werking en batterijen te controleren. Q: Werkt de Preventiewinkel samen met de brandweer, politie of andere relevante partijen? A: Interpolis werkt op dit moment voor de Preventiewinkel niet samen met brandweer of politie. Uiteraard voldoen alle producten die in de Preventiewinkel worden aangeboden aan de NEN normen. Bovendien zijn de producten door onze eigen risico-experts getest en beoordeeld. We verkopen geen preventieproducten zonder keurmerk of waarvan de werking niet is bewezen. We werken wel samen met First Alert, een autoriteit op het gebied van brandpreventie, die op haar beurt weer gelieerd is aan de Brandwondenstichting. Deze samenwerking zorgt ervoor dat we alleen de beste brandpreventieproducten aanbieden, in termen van preventie en effectiviteit.

9 Q: Voor wie is de Preventiewinkel bedoeld? A: Iedereen is welkom in de Preventiewinkel. De winkel is niet alleen voorbehouden aan Interpolisklanten. Een belangrijke functie van de winkel is voorlichting over preventie, deze is voor iedereen, van jong tot oud, van toepassing. Q: Waarom helpt Interpolis ook consumenten die geen klant zijn bij Interpolis? A: Preventie is voor iedereen relevant en nuttig, daarom richt de campagne en de Preventiewinkel zich op iedereen, klant of niet. Wanneer een niet-klant aan preventie doet en zo de schadelast voor zijn/haar verzekeraar verlaagd, profiteert Interpolis hier uiteraard niet van. Voor klanten van Interpolis kan dit echter wel iets opleveren. Bijvoorbeeld als de buren aan brandpreventie doen. Wanneer de buurman hierdoor de brand tijdig signaleert, en voorkomt dat een brand overslaat naar jouw woning, profiteer jij mee van zijn preventiemaatregelen.daarnaast zijn bepaalde preventiemaatregelen succesvoller als een grote groep mensen er aan meewerkt, bijvoorbeeld in het geval van sociale controle (bijvoorbeeld Alert4Home). Interpolisklant of niet, hoe meer mensen opletten, hoe beter. Q: Krijgen klanten van Interpolis en de Rabobank korting in de Preventiewinkel? A: Interpolis wil zijn klanten stimuleren aan de slag te gaan met preventie. Als u verzekerd bent bij Interpolis of bankiert bij Rabobank, dan deelt Interpols bij geselecteerde artikelen uit de Preventiewinkel in de kosten. Bijvoorbeeld bij aanschaf van een Brandpakket of een Preventiecheck. Voor Rabobank-klanten betalen wij 25%, voor Interpolis-klanten maar liefst 50% van de kosten. De bijdrage voor klanten van Interpolis is hoger, omdat Interpolis hier zelf ook baat heeft van de effecten van de preventiemaatregelen. Q: Waar vind ik de fysieke Preventiewinkel? A: De Preventiewinkel opent op maandag 13 september 2010 in Amsterdam, Groningen, Rotterdam en Amstelveen. De 4 winkels zijn gedurende 3 achtereenvolgende weken geopend voor het publiek. Nog bekeken wordt of na september ook op andere locaties nog tijdelijke, fysieke winkels worden geopend. De exacte data en locaties vind je op Q: Hoe lang blijft de fysieke Preventiewinkel bestaan? A: De fysieke Preventiewinkel is steeds drie tot vier weken op één plek geopend en vertrekt daarna naar de volgende stad. Q: Waarom ziet de Preventiewinkel eruit als een huis? A: Om preventie zo helder mogelijk te maken voor consumenten, is de fysieke Preventiewinkel ingericht als een huis. Zo wordt in een oogopslag duidelijk wat je thuis zelf aan preventie kunt doen. Alle producten die je kunt aanschaffen worden op de juiste plaats gedemonstreerd en worden per kamer verschillende tips gegeven. Ook wordt op deze manier duidelijk hoe simpel preventie eigenlijk is, omdat het concreet en toegankelijk gemaakt wordt.

10 Q: Waarom kan ik in de Preventiewinkel alleen producten bestellen en niet meteen afrekenen en meenemen? A: Het is niet mogelijk om producten ter plekke af te rekenen en direct mee te nemen, omdat er geen productvoorraad wordt aangehouden. Dit in verband met het tijdelijke karakter van de Preventiewinkel. Q: Waar kan iemand terecht die geen internet heeft en de online Preventiewinkel dus niet kan bezoeken? A: Zij kunnen terecht in de fysieke Preventiewinkel voor advies en informatie. Om aankopen te kunnen doen, moeten consumenten beschikken over internetbankieren, omdat de betaling via ideal verloopt. Op dit moment zijn consumenten die niet beschikken over internet en/of internetbankieren dus afhankelijk van de hulp van anderen als zij producten willen aanschaffen in de Preventiewinkel. Q: Waar kunnen consumenten met hun vragen over de Preventiewinkel terecht? A: Vragen met betrekking tot de online preventiewinkel (leveringen en producten) kunnen worden gesteld via en/of (026) Algemene vragen over preventie en risicoadvies van Interpolis worden kunnen worden gesteld aan de Preventiedesk van Interpolis: en/of (013) (ma. t/m vrij uur) Q: Wat gebeurt er met de persoonlijke gegevens die de online Preventiewinkel opslaat? A: Behalve voor een juiste en correcte verzending van bestellingen, gebruikt Interpolis uw gegevens voor statistische analyses en onderzoek naar verbanden tussen preventiemaatregelen en schade. Dit kunnen we dan weer gebruiken om aan te tonen in welke mate preventie loont. Alleen in dat verband zullen uw gegevens gedeeld worden met N.V. Interpolis Schade. De gegevens die u op deze website achterlaat zullen niet gebruikt worden bij de afwikkeling van individuele schades of bij de uitvoering van uw verzekeringsovereenkomst. Uiteraard gebruiken wij uw gegevens in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

11

Ondernemen: zeker zaken doen! Rabobank Krimpenerwaard 9 april

Ondernemen: zeker zaken doen! Rabobank Krimpenerwaard 9 april Ondernemen: zeker zaken doen! Rabobank Krimpenerwaard 9 april Programma 1. Visie van Interpolis op verzekeren 2. Inzicht in risico s 3. Risico s beheersen door preventiemaatregelen 4. Zelf dragen van bepaalde

Nadere informatie

Smart2Cover is een bemiddelaar van niche schadeverzekeringen die zowel on- als offline worden aangeboden.

Smart2Cover is een bemiddelaar van niche schadeverzekeringen die zowel on- als offline worden aangeboden. Smart2Cover WFT DIENSTENWIJZER Smart2Cover biedt diensten aan die vallen onder De Wet op het financieel toezicht (Wft). Smart2Cover treedt onder meer op als assurantiebemiddelingsbedrijf voor niche schade

Nadere informatie

AEGON Zakenpakket. De zaken gaan altijd door

AEGON Zakenpakket. De zaken gaan altijd door AEGON Zakenpakket De zaken gaan altijd door Alles in één hand Het AEGON Zakenpakket bevat alle belangrijke schadeverzekeringen. Voor uw onderneming en voor uzelf. Alle verzekeringen sluiten naadloos op

Nadere informatie

InkomensZekerPlan. De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers

InkomensZekerPlan. De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers InkomensZekerPlan De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers Wij zijn Interpolis Wij zijn gegroeid uit een behoefte. Aan zekerheid. Aan vertrouwen. Wij denken met u mee. Over uw toekomst, uw

Nadere informatie

De veranderende markt

De veranderende markt De veranderende markt 1 De veranderende markt Vanaf 2000 is de detailhandel sterk veranderd door de opkomst van de computer. Als verkoper kun je de kennis over de geschiedenis en de toekomst van de detailhandel

Nadere informatie

Vergelijk uw. overlijdensrisicoverzekering. Nieuw Voor leden en niet-leden

Vergelijk uw. overlijdensrisicoverzekering. Nieuw Voor leden en niet-leden Vergelijk uw overlijdensrisicoverzekering Echt onafhankelijk vergelijken en eenvoudig afsluiten! Vergelijk en bespaar tot honderden euro s premie per jaar! Nieuw Voor leden en niet-leden Bespaar tot honderden

Nadere informatie

Even over korting voor uw medewerkers. Regel het nu eenvoudig

Even over korting voor uw medewerkers. Regel het nu eenvoudig Even over korting voor uw medewerkers. Regel het nu eenvoudig Inhoud. Personeelsvoorzieningen. 3 Veel gestelde vragen. 5 Goed om even te weten. 6 2 Personeelsvoorzieningen. Een eenvoudige manier om uw

Nadere informatie

VerzuimOplossingen. Flexibele oplossingen voor verzuimmanagement

VerzuimOplossingen. Flexibele oplossingen voor verzuimmanagement VerzuimOplossingen Flexibele oplossingen voor verzuimmanagement Wat is het? 1 Wij zijn Interpolis Wij denken met u mee. Over uw toekomst, uw pensioen, uw gezondheid. Over uw woning, uw bedrijf, uw medewerkers.

Nadere informatie

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Algemene voorwaarden 03 100 14-09 VM Deze algemene voorwaarden gelden voor alle schadeverzekeringen van het Reaal Goed Geregeld Pakket. Daarnaast gelden er bijzondere

Nadere informatie

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Reaal Pakket voor de zaak

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Reaal Pakket voor de zaak Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Reaal Pakket voor de zaak Schadeverzekeringen Algemeen 03 100 15-01 Deze algemene voorwaarden gelden voor alle schadeverzekeringen van het Reaal Goed Geregeld Pakket

Nadere informatie

Je kan 11014,83. per jaar besparen

Je kan 11014,83. per jaar besparen Je kan 11014,83 per jaar besparen Ilona Mien Oerlemans Appelscha Bespaarrapport, December 2014 Hoe werkt misternetto? A B Dit ben jij, de klant die door dit bespaar rapport overstapt van energieleverancier

Nadere informatie

Interpolis InkomenVoorElkaar. De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers

Interpolis InkomenVoorElkaar. De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers Interpolis InkomenVoorElkaar De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers Wij zijn Interpolis Wij zijn gegroeid uit een behoefte. Aan zekerheid. Aan vertrouwen. Wij denken met u mee. Over uw toekomst,

Nadere informatie

Woonhuisverzekering. Wat is verzekerd?

Woonhuisverzekering. Wat is verzekerd? Woonhuisverzekering Waar heb je een opstalverzekering voor nodig? Brand, een boomtak door je dak, inbraak... Je huis staat aan allerlei gevaren bloot. Soms met grote financiële gevolgen. Een opstalverzekering

Nadere informatie

AFTERSALES GROUP WFT DIENSTENWIJZER

AFTERSALES GROUP WFT DIENSTENWIJZER AFTERSALES GROUP WFT DIENSTENWIJZER De Aftersales Group biedt onder meer diensten die vallen onder De Wet op het financieel toezicht (Wft). Aftersales Group treedt onder meer op als assurantiebemiddelingsbedrijf

Nadere informatie

Factsheet Vragen en antwoorden Versie: oktober 2014. NL-Alert. Direct informatie bij een noodsituatie

Factsheet Vragen en antwoorden Versie: oktober 2014. NL-Alert. Direct informatie bij een noodsituatie Factsheet Vragen en antwoorden Versie: oktober 2014 NL-Alert. Direct informatie bij een noodsituatie NL-ALERT ALGEMEEN Wat is NL-Alert? NL-Alert is het alarmmiddel voor op de mobiele telefoon. Met NL-Alert

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. index

Algemene voorwaarden. index Algemene voorwaarden index algemeen 1. Wie is Morgen Verzekert? 2. Wat mag u van Morgen Verzekert verwachten? 3. Wat verwacht Morgen Verzekert van u? 4. Hoe sluit u een verzekering bij Morgen af? 5. Vanaf

Nadere informatie

WerkAttent. Voor een heldere aanpak van verzuim

WerkAttent. Voor een heldere aanpak van verzuim WerkAttent Voor een heldere aanpak van verzuim Wat is het? 1 Wij zijn Interpolis Wij denken met u mee. Over uw toekomst, uw pensioen, uw gezondheid. Over uw woning, uw bedrijf, uw medewerkers. Over brand,

Nadere informatie

Ongevallenverzekering Collectief

Ongevallenverzekering Collectief Ongevallenverzekering Collectief Voor bedrijven, scholen, verenigingen en stichtingen www.interpolis.nl 7899 032006 Philip de Bruin, Bloemenzaak Belle Fleur Een mooi gebaar voor werknemers Ongeveer acht

Nadere informatie

Interpolis InkomenVoorElkaar. De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers.

Interpolis InkomenVoorElkaar. De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers. Interpolis InkomenVoorElkaar De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers. Wij zijn Interpolis Wij denken met u mee. Over uw toekomst, uw pensioen, uw gezondheid. Over uw woning, uw bedrijf, uw

Nadere informatie

11 PREVENTIE II 12 ONVEILIGE PLEKKEN 13 AANVULLENDE VRAAG ONVEILIGE PLEKKEN. pagina 31. Komt het wel eens voor dat u:

11 PREVENTIE II 12 ONVEILIGE PLEKKEN 13 AANVULLENDE VRAAG ONVEILIGE PLEKKEN. pagina 31. Komt het wel eens voor dat u: PREVENTIE II Komt het wel eens voor dat u:. s avonds of s nachts niet open doet, omdat u het niet veilig vindt? 2. in uw eigen buurt omloopt of omrijdt om onveilige plekken te vermijden? 3. uw kind(eren)

Nadere informatie

Factsheet Vragen en antwoorden Versie: oktober 2015. NL-Alert. Direct informatie bij een noodsituatie

Factsheet Vragen en antwoorden Versie: oktober 2015. NL-Alert. Direct informatie bij een noodsituatie Factsheet Vragen en antwoorden Versie: oktober 2015 NL-Alert. Direct informatie bij een noodsituatie NL-ALERT CONTROLEBERICHT 7 DECEMBER 2015 Wat is het NL-Alert controlebericht? Maandag 7 december rond

Nadere informatie

Onderzoeksrapportage

Onderzoeksrapportage Onderzoeksrapportage Dit onderzoek is in opdracht van Watkostdoodgaan.nl uitgevoerd onder 1053 Nederlanders van 18 jaar en ouder en representatief op geslacht. In het onderzoek worden Nederlanders gevraagd

Nadere informatie

Hoe maak je interessante tweets?

Hoe maak je interessante tweets? Hoe maak je interessante tweets? Januari 2012 Inleiding Leuk dat je echt aan de slag gaat met het maken van goede tweets! In dit document vind je algemene tips voor het opstellen van goede tweets. Bovendien

Nadere informatie

Proteq Woonverzekering. Een zeer lage premie Nooit meer onderverzekerd Laag eigen risico 15% combinatiekorting

Proteq Woonverzekering. Een zeer lage premie Nooit meer onderverzekerd Laag eigen risico 15% combinatiekorting Woonverzekering Proteq Woonverzekering Een zeer lage premie Nooit meer onderverzekerd Laag eigen risico 15% combinatiekorting Zelf opdraaien voor de kosten van schade aan uw huis of inboedel? U moet er

Nadere informatie

Bijna elf miljoen Nederlanders kochten vorig jaar. Geen last van opdringerige verkopers. Online winkelen

Bijna elf miljoen Nederlanders kochten vorig jaar. Geen last van opdringerige verkopers. Online winkelen Online winkelen Geen last van opdringerige verkopers Terwijl de kopers wegblijven uit de winkelstraten, wordt er online elk jaar meer gekocht. Ook steeds meer SeniorWeb-leden durven het aan. Waarom vinden

Nadere informatie

U kunt rekenen op juridische hulp en advies. Met de Rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer Achmea

U kunt rekenen op juridische hulp en advies. Met de Rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer Achmea U kunt rekenen op juridische hulp en advies. Met de Rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer Achmea 1 Inhoud Als u er zelf niet uitkomt 3 Daarom kiest u voor onze Rechtsbijstandverzekering! 4 U kiest

Nadere informatie

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Wie zijn wij? De app wordt je aangeboden door Knab Verzekeren, een handelsnaam van Knab Advies en Bemiddeling N.V. Knab Verzekeren

Nadere informatie

Productwijzer. Opstalverzekering

Productwijzer. Opstalverzekering Productwijzer Opstalverzekering I Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de opstalverzekering. Welke risico s dekt deze verzekering? Welke factoren spelen

Nadere informatie

De Woonverzekering. 10% korting

De Woonverzekering. 10% korting De Woonverzekering. Goed Goed geregeld geregeld via via Werq Personeelsdiensten Adecco Group Nederland B.V. 10% korting Uw opstal, inboedel en aansprakelijkheid goed verzekerd U kiest zelf wat u verzekert

Nadere informatie

Hulp bij het voorkomen van geschillen en terugboekingen.

Hulp bij het voorkomen van geschillen en terugboekingen. Hulp bij het voorkomen van geschillen en terugboekingen. Er kan altijd iets fout gaan bij een bestelling. Deze aanwijzingen kunnen je helpen om geschillen en terugboekingen te voorkomen. De meeste problemen

Nadere informatie

AEGON Zakenpakket voor startende ondernemers. Complete financiële. bescherming voor. u en uw bedrijf

AEGON Zakenpakket voor startende ondernemers. Complete financiële. bescherming voor. u en uw bedrijf AEGON Zakenpakket voor startende ondernemers Complete financiële bescherming voor u en uw bedrijf Zeker voor startende ondernemers is het belangrijk om goed verzekerd te zijn, tegen een gunstige premie.

Nadere informatie

Reglement InShared Jaarbeloning. Januari 2015

Reglement InShared Jaarbeloning. Januari 2015 Reglement InShared Jaarbeloning Januari 2015 Uitgangspunten Jaarbeloning InShared Het principe van verzekeren is al heel oud. Vroeger deelden mensen ook al risico s. Ze legden bijvoorbeeld samen een bedrag

Nadere informatie

Voorkom schade en maak daardoor minder kosten. Preventie voor uw wagenpark

Voorkom schade en maak daardoor minder kosten. Preventie voor uw wagenpark Voorkom schade en maak daardoor minder kosten Preventie voor uw wagenpark Voorkom schade en maak daardoor minder kosten Schade is natuurlijk ongewenst in uw bedrijf. Schades binnen uw wagenpark hebben

Nadere informatie

versie 201505 Toelichting service-overeenkomsten Van t Riet

versie 201505 Toelichting service-overeenkomsten Van t Riet Toelichting service-overeenkomsten Van t Riet Bij Van t Riet kiest u voor dienstverlening op maat. U bepaalt wat u van ons verwacht als uw financiële dienstverlener en kiest daarmee voor de service-overeenkomst

Nadere informatie

VERZEKERINGSTECHNISCHE RISICOANALYSE PARTICULIEREN

VERZEKERINGSTECHNISCHE RISICOANALYSE PARTICULIEREN VERZEKERINGSTECHNISCHE RISICOANALYSE PARTICULIEREN is een uitgave van VZP Intermediair BV (P.B. (Berrie) van der Heide) en Anita Hol-Bubeck Op alle diensten die door Bureau D & O worden geleverd zijn Algemene

Nadere informatie

Factsheet Vragen en antwoorden Versie: april 2015. NL-Alert. Direct informatie bij een noodsituatie

Factsheet Vragen en antwoorden Versie: april 2015. NL-Alert. Direct informatie bij een noodsituatie Factsheet Vragen en antwoorden Versie: april 2015 NL-Alert. Direct informatie bij een noodsituatie NL-ALERT CONTROLEBERICHT 1 JUNI Wat is het NL-Alert controlebericht? Maandag 1 juni rond 12.00 uur zendt

Nadere informatie

Zorgpremie. Doolhof Ontmaskerd! Vind je weg door het zorgpremie doolhof in 8 heldere stappen!

Zorgpremie. Doolhof Ontmaskerd! Vind je weg door het zorgpremie doolhof in 8 heldere stappen! Zorgpremie Doolhof Ontmaskerd! Vind je weg door het zorgpremie doolhof in 8 heldere stappen! Een goedkope zorgpolis kiezen lijkt soms voordeliger dan in sommige gevallen het geval is. Het komt soms voor

Nadere informatie

Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld. Compleet bij Elkaar Pakket

Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld. Compleet bij Elkaar Pakket Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld Compleet bij Elkaar Pakket 2 Compleet bij Elkaar Pakket Gemak, overzicht en een rustgevend gevoel In het Compleet bij Elkaar Pakket kiest u alle schadeverzekeringen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Postadres: Wilhelminastraat 38 9541 AP VLAGTWEDDE 06-12258238 Bezoekadres/winkel: Schoolstraat 14 9541 CK VLAGTWEDDE Email: info@pand38.nl Bankgegevens: IBAN NL36RABO 0112314155 KvK.

Nadere informatie

Op wat voor manier bent u de afgelopen maand in contact gekomen met HorSense? (meerdere opties mogelijk) Anders, namelijk.

Op wat voor manier bent u de afgelopen maand in contact gekomen met HorSense? (meerdere opties mogelijk) Anders, namelijk. Op wat voor manier bent u de afgelopen maand in contact gekomen met HorSense? (meerdere opties mogelijk) 9 8 7 6 5 4 1 Anders, namelijk. o op bezoek geweest bij de boerderij o leden vergadering o tijdens

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

VvE Zekerplan. Zekerheid, voordeel en gemak

VvE Zekerplan. Zekerheid, voordeel en gemak VvE Zekerplan Zekerheid, voordeel en gemak Informatie voor Verenigingen van Eigenaren 2 VvE Zekerplan Zekerheid, voordeel en gemak Als Vereniging van Eigenaren moet u veel regelen. Het VvE Zekerplan combineert

Nadere informatie

1.1 Ik weet precies hoe ik verzekerd ben

1.1 Ik weet precies hoe ik verzekerd ben Verzekeringen In hoeverre ben je het (on)eens met de volgende stellingen? 7 6 1.1 Ik weet precies hoe ik verzekerd ben 57% (n=535) 5 4 3 14% 1 Zeer mee eens Mee eens Neutraal Mee Zeer mee Zeer mee Ja,dat

Nadere informatie

VAKANTIESPECIAL BEVEILIGINGS GROEP. Ontspannen. genieten van de vakantie... BEWAAREXEMPLAAR

VAKANTIESPECIAL BEVEILIGINGS GROEP. Ontspannen. genieten van de vakantie... BEWAAREXEMPLAAR VAKANTIESPECIAL Ontspannen genieten van de vakantie... BEWAAREXEMPLAAR Ontspannen genieten van de vakantie... Thuiskomen na een dag werken of een welverdiende vakantie en merken dat er in uw huis is ingebroken.

Nadere informatie

Klanttevredenheidsrapportage ARAG Rechtsbijstand

Klanttevredenheidsrapportage ARAG Rechtsbijstand Klanttevredenheidsrapportage ARAG Rechtsbijstand Alle verzekeraars die het Keurmerk Klantgericht Verzekeren voeren laten jaarlijks binnen dezelfde normen klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren. De onderzoeksresultaten

Nadere informatie

De Rechtsbijstandverzekering.

De Rechtsbijstandverzekering. De Rechtsbijstandverzekering. Goed geregeld via Sandd (algemeen) Adecco Group Nederland tot E 5,- korting Verzeker u van juridische hulp Ruzie met de buren. Een conflict met de aannemer. Een meningsverschil

Nadere informatie

GOED VERZEKERD Opdrachtenblad Niveau:

GOED VERZEKERD Opdrachtenblad Niveau: Opdrachten Opdracht 1 Wat denk jij? Is Jasmina hiervoor verzekerd? Hoe heet de verzekering die schade aan anderen vergoedt? Heb je zelf wel eens schade bij iemand anders veroorzaakt? Wat gebeurde er? Is

Nadere informatie

Questions and answers

Questions and answers jaren Questions and answers Vertrouwelijk 1 Alleen voor intern gebruik Samenvatting Het systeem van schadevrije jaren gebruiken autoverzekeraars om het risico in te schatten van iemand die een autoverzekering

Nadere informatie

Grip op uw bedrijfscontinuïteit

Grip op uw bedrijfscontinuïteit Grip op uw bedrijfscontinuïteit Hoe omgaan met risico s 1 Grip op uw bedrijfsdoelstellingen: risicomanagement Ondernemen is risico s nemen. Maar bedrijfsrisico s mogen ondernemen niet in de weg staan.

Nadere informatie

Uw zakelijke verzekeringsadvies bij de Rabobank. Samen sterker

Uw zakelijke verzekeringsadvies bij de Rabobank. Samen sterker Uw zakelijke verzekeringsadvies bij de Rabobank Samen sterker U wilt inzicht in de risico s die u loopt en de financiële consequenties daarvan. U wilt weten hoe u met deze risico s kunt omgaan, of het

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

Een webwinkel starten Hoe doe je dat? Beeld slider met ipad, computer en android

Een webwinkel starten Hoe doe je dat? Beeld slider met ipad, computer en android Een webwinkel starten Hoe doe je dat? Beeld slider met ipad, computer en android Inhoudsopgave HOOFDSTUKKEN 1. Het juiste software pakket kiezen 2. Domeinnaam 2. Hosting 3. Template 4. PSP (Payment Service

Nadere informatie

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Schadeverzekeringen Algemeen 03 100 16-01 VM Deze algemene voorwaarden gelden voor alle schadeverzekeringen van het Reaal Goed Geregeld Pakket. Daarnaast gelden er

Nadere informatie

DAK Volmacht Schade Preventie brochure 2014

DAK Volmacht Schade Preventie brochure 2014 DAK Volmacht Schade Preventie brochure 2014 DAK Volmacht helpt u graag bij het voorkomen van schades. Een schadepreventie brochure kan hier een hulpmiddel in zijn na het afsluiten van een Alles onder 1

Nadere informatie

VEILIG OP DE BANK Opdrachtenblad Niveau:

VEILIG OP DE BANK Opdrachtenblad Niveau: Opdrachten Opdracht 1 Wat zijn de voor- en nadelen van internetbankieren volgens jou? Maak jij je wel eens zorgen over de risico s van internetbankieren? Maak jij zelf gebruik van internetbankieren? In

Nadere informatie

Univé Rechtsbijstand. De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor hulp bij juridische conflicten

Univé Rechtsbijstand. De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor hulp bij juridische conflicten De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor hulp bij juridische conflicten Sta juridisch sterk met de Univé Rechtsbijstandverzekering In het dagelijkse leven kan iedereen te maken krijgen met juridische conflicten.

Nadere informatie

Direct Schade Melden. Schade? Wij staan voor u klaar!

Direct Schade Melden. Schade? Wij staan voor u klaar! Direct Schade Melden Schade? Wij staan voor u klaar! Direct Schade Melden 24 uur per dag, 7 dagen in de week Heeft u schade? Wij gaan meteen voor u aan de slag Heeft u schade? Dan kunt u deze direct bij

Nadere informatie

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Reaal ZZP Pakket

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Reaal ZZP Pakket Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Reaal ZZP Pakket Schadeverzekeringen Algemeen 03 100 18-02 VM Deze algemene voorwaarden gelden voor alle schadeverzekeringen van het Reaal Goed Geregeld Pakket en

Nadere informatie

Uw koopkracht in de toekomst

Uw koopkracht in de toekomst Een goed gesprek over Uw koopkracht in de toekomst Nadenken over de toekomst. Dat is wat ons kantoor dagelijks doet. De toekomst van u, en die van de andere relaties van ons kantoor. De ene keer gaat het

Nadere informatie

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan dé oplossing.

Nadere informatie

VEILIG OP DE BANK Opdrachtenblad Niveau:

VEILIG OP DE BANK Opdrachtenblad Niveau: Opdrachten Opdracht 1 Jasmina kan sinds kort zelf internetbankieren. Ze moet nog een beetje wennen dat ze met een apparaatje moet inloggen. a) Wat is dat voor apparaatje? Heb jij dit zelf ook? b) Waarom

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

Jobbersguide - 2015. Jobbersguide 2015 0

Jobbersguide - 2015. Jobbersguide 2015 0 Jobbersguide - 2015 Jobbersguide 2015 0 Introductie Jobbersguide Om ervoor te zorgen dat jij als Jobber succesvol aan de slag kan en niet tegen verrassingen aanloopt hebben wij deze Jobbersguide gemaakt.

Nadere informatie

Uw verzekeringen vragen om een persoonlijk advies

Uw verzekeringen vragen om een persoonlijk advies Uw verzekeringen vragen om een persoonlijk advies Of het gaat om verzekeringen, hypotheken of de koop van uw woning, bij De Leeuw kunt u rekenen op onafhankelijk en deskundig advies. Onze experts helpen

Nadere informatie

Schade Handleiding voor onze zakelijke klanten

Schade Handleiding voor onze zakelijke klanten Schade Handleiding voor onze zakelijke klanten Je hebt schade Schade komt altijd ongelegen. Zeker als de schade grote gevolgen heeft voor de continuïteit van je bedrijf. Daarom krijg je van ons en je verzekeringsadviseur

Nadere informatie

OP KAMERS Opdrachtenblad Categorie:

OP KAMERS Opdrachtenblad Categorie: Opdrachten Opdracht 1 Jasmina raadt Wesley aan om wat vaker bij zijn ouders te gaan eten. Welke tips kun je nog meer bedenken om geld te besparen op het moment dat je wat krapper zit? Wesley woont op kamers.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden AV 03-2012. 088-887 79 99 www.polisvoormij.nl. Postbus 864, 4200 AW Gorinchem APVM 2008 XI

Algemene voorwaarden AV 03-2012. 088-887 79 99 www.polisvoormij.nl. Postbus 864, 4200 AW Gorinchem APVM 2008 XI ALGEMENE VOORWAARDEN PolisVoorMij Algemene voorwaarden AV 03-2012 APVM 2008 XI Postbus 864, 4200 AW Gorinchem 088-887 79 99 www.polisvoormij.nl Index Veilige Rijders Verzekering Algemene Voorwaarden VRV-03-2012

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Marloes van Zoelen

Algemene voorwaarden Marloes van Zoelen Algemene voorwaarden Marloes van Zoelen In deze algemene voorwaarden leg ik uit wat mijn spelregels zijn en kan je lezen wat de rechten en verplichtingen zijn van jou en mij. Lees dit document goed door.

Nadere informatie

WAARDE VAN ADVIES - 2013 DE WAARDE VAN ADVIES VAN INTERMEDIAIRS. Avéro Achmea P13628

WAARDE VAN ADVIES - 2013 DE WAARDE VAN ADVIES VAN INTERMEDIAIRS. Avéro Achmea P13628 WAARDE VAN ADVIES - 2013 DE WAARDE VAN ADVIES VAN INTERMEDIAIRS P13628 INHOUDSOPGAVE KARAKTERISTIEKEN CONCLUSIE WAARDE VAN ADVIES KARAKTERISTIEKEN ONDERZOEKSOPZET CONCLUSIE CONCLUSIES DE WAARDE VAN ADVIES

Nadere informatie

InkomensZekerheid. Bij arbeidsongeschiktheid van ondernemers

InkomensZekerheid. Bij arbeidsongeschiktheid van ondernemers InkomensZekerheid Bij arbeidsongeschiktheid van ondernemers Wij zijn Interpolis Wij zijn gegroeid uit een behoefte. Aan zekerheid. Aan vertrouwen. Wij denken met u mee. Over uw toekomst, uw pensioen, uw

Nadere informatie

Verenigingen van Eigenaren en Centraal Beheer Achmea. Samen staan wij als een huis

Verenigingen van Eigenaren en Centraal Beheer Achmea. Samen staan wij als een huis Verenigingen van Eigenaren en Centraal Beheer Achmea. Samen staan wij als een huis Inhoud Een goede basis voor uw VvE. 3 U bepaalt zelf wat u nodig heeft. 4 Bent u voor genoeg geld verzekerd? Wij helpen

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Wachtwoord... 4 Hoofdstuk 2 Cybercrime... 6 Hoofdstuk 3 Oplichting... 8 Hoofdstuk 4 Verbinding... 10 Hoofdstuk 5 Webwinkels... 12 Hoofdstuk 6 Sociale media... 14 Hoofdstuk

Nadere informatie

Driekleur Privé Compleet Plan

Driekleur Privé Compleet Plan Driekleur Privé Compleet Plan Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing Driekleur Privé Compleet Plan 2 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het

Nadere informatie

oom VERZEKERINGEN Productwijzer Inboedelverzekering Wat leest u in deze productwijzer? Wilt u meer weten?

oom VERZEKERINGEN Productwijzer Inboedelverzekering Wat leest u in deze productwijzer? Wilt u meer weten? oom VERZEKERINGEN Productwijzer Inboedelverzekering April 2011 Deze productwijzer hoort bij de verzekeringen die verkocht worden door de afdeling Brandverzekeringen. Wat leest u in deze productwijzer?

Nadere informatie

smartreaders printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop -

smartreaders printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books Smartreaders is de slimme en kostenbesparende online service voor de verkoop van uw readers,

Nadere informatie

WerkAttent. Voor een glasheldere aanpak van verzuim

WerkAttent. Voor een glasheldere aanpak van verzuim WerkAttent Voor een glasheldere aanpak van verzuim René Steuer, 43 jaar, algemeen directeur/eigenaar Appoint Professionals/ Competence Factory. Wij leveren mensen en trainingen op internetgebied. We hebben

Nadere informatie

NL-Alert. Direct informatie bij een noodsituatie

NL-Alert. Direct informatie bij een noodsituatie Factsheet Vragen en antwoorden Versie: april 2014 NL-Alert. Direct informatie bij een noodsituatie NL-ALERT ALGEMEEN Wat is NL-Alert? NL-Alert is een alarmmiddel van de overheid voor op de mobiele telefoon.

Nadere informatie

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 2 Schade Totaalplan 3 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing U wilt uw risico s op een complete, betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan

Nadere informatie

Uw gezondheid, onze zorg.

Uw gezondheid, onze zorg. Uw gezondheid, onze zorg. Uw werkgever biedt u deze collectieve zorgverzekering aan. Natuurlijk beslist u zelf of u deelneemt en profiteert van de vele voordelen. Kiest u voor Interpolis ZorgActief, dan

Nadere informatie

Arbeidsongeschikt. En dan? Klantbrochure

Arbeidsongeschikt. En dan? Klantbrochure Arbeidsongeschikt. En dan? Klantbrochure Voor wie is deze folder bedoeld? Deze folder is voor u van belang als u een aanvraag tot uitkering wilt indienen op uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Als u

Nadere informatie

bijzondere voorwaarden bij uw opstalverzekering

bijzondere voorwaarden bij uw opstalverzekering bijzondere voorwaarden bij uw opstalverzekering In begrijpelijke taal. Dat is echt HEMA! bijzondere voorwaarden opstalverzekering Blad versie 13.0, van 01 maart 10 2015 Bijzondere voorwaarden opstalverzekering

Nadere informatie

Onderhoud & reparaties

Onderhoud & reparaties Onderhoud & reparaties Samen verantwoordelijk voor prettig wonen Leystromen vindt het belangrijk dat u prettig woont. Dat betekent dat wij uw woning goed onderhouden. Zaken die kapot gaan, repareren wij

Nadere informatie

Privacy & Cookieregelement

Privacy & Cookieregelement Privacy & Cookieregelement SNS EN UW PRIVACY Wij vinden het belangrijk dat voor u duidelijk is hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw gegevens bij ons in goede handen

Nadere informatie

Bijlagen. 1. Persbericht oktober 2012. 2. Artikelen: Brandpreventieweek in het nieuws. 3. (Stopper) advertenties

Bijlagen. 1. Persbericht oktober 2012. 2. Artikelen: Brandpreventieweek in het nieuws. 3. (Stopper) advertenties Bijlagen 1. Persbericht oktober 2012 2. Artikelen: Brandpreventieweek in het nieuws 3. (Stopper) advertenties 4. Alle materialen: poster, folder, pen etc. 5. Consumentensite www.watdoejijbijbrand.nl 6.

Nadere informatie

Geachte relatie, Met vriendelijke groeten, VerzekerJeGoedkoper.nl. GIDI-wijzer VerzekerJeGoedkoper.nl d.d. 15 september 2005 1

Geachte relatie, Met vriendelijke groeten, VerzekerJeGoedkoper.nl. GIDI-wijzer VerzekerJeGoedkoper.nl d.d. 15 september 2005 1 Geachte relatie, Als VerzekerJeGoedkoper.nl hebben wij ons ten doel gesteld dat consumenten diverse verzekeringen kunnen afsluiten tegen lagere tarieven. Wij kunnen deze scherpere tarieven aanbieden doordat

Nadere informatie

Uw digitale. communicatie

Uw digitale. communicatie Uw digitale communicatie Optieksignage: uw oplossing in Digital Signage Uw digitale communicatie Optieksignage is een unieke totaaloplossing op het gebied van digitale communicatie. Met de door ons ontwikkelde

Nadere informatie

Onze helpende hand bij schade. Handleiding voor onze particuliere klanten

Onze helpende hand bij schade. Handleiding voor onze particuliere klanten Onze helpende hand bij schade Handleiding voor onze particuliere klanten Directe hulp bij schade Schade komt altijd ongelegen en u wilt er zo snel mogelijk van af. U wilt weten wat u wel en niet kunt doen.

Nadere informatie

VOORWAARDEN mijn.vergelijkdirect.com

VOORWAARDEN mijn.vergelijkdirect.com VOORWAARDEN mijn.vergelijkdirect.com De in de Voorwaarden met hoofdletter geschreven termen hebben de hierna volgende betekenis. ARTIKEL 1. DEFINITIES Vergelijkdirect.com: Vergelijkdirect.com is een handelsnaam

Nadere informatie

Sparen. Omdat het nu groeit en u straks de vruchten plukt

Sparen. Omdat het nu groeit en u straks de vruchten plukt Sparen Omdat het nu groeit en u straks de vruchten plukt Bankier op uw manier Gemak en deskundigheid vormen samen de kern van onze dienstverlening. U beslist hoe en wanneer u uw bankzaken regelt: via het

Nadere informatie

GENERALI ÉÉN-GEZINS-POLIS

GENERALI ÉÉN-GEZINS-POLIS GENERALI ÉÉN-GEZINS-POLIS OM ZEKER IN HET LEVEN TE STAAN GENERALI. GENERALI verzekeringsgroep nv is onderdeel van de wereldwijd actieve Generali Group. Dit toonaangevende concern is sinds 1831 actief,

Nadere informatie

Is een rechtsbijstandverzekering nodig?

Is een rechtsbijstandverzekering nodig? Is een rechtsbijstandverzekering nodig? Ja. Iedereen kan in het dagelijks leven verzeild raken in een juridisch conflict. Hoe voorzichtig u ook bent. Met een rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd

Nadere informatie

Productwijzer Inboedelverzekering

Productwijzer Inboedelverzekering Productwijzer Inboedelverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de inboedelverzekering. Welke risico s dekt deze verzekering? Welke factoren

Nadere informatie

Dienstenwijzer Whoosz! Autoverzekering

Dienstenwijzer Whoosz! Autoverzekering Dienstenwijzer Whoosz! Autoverzekering Model 062013 Whoosz! Dienstenwijzer Inhoudsopgave 1 Inleiding... 1 2 Whoosz!: wie zijn wij?... 1 3 Onze diensten... 1 4 Onze partners... 2 5 Beloning... 2 6 Looptijd

Nadere informatie

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering De meest complete autoverzekering Uw Peugeot verdient de beste dekking Al bent u nog zo voorzichtig, een ongeluk kan ook u overkomen. Daarom hebben wij speciaal voor Peugeot-rijders een aantrekkelijke

Nadere informatie

DOMINASS ASSURANTIEN BV

DOMINASS ASSURANTIEN BV DOMINASS ASSURANTIEN BV Assurantie adviesbureau voor theologen Hier kunt u ons aan houden Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair Dominass GIDI-Advieswijzer 2 Voorwoord Als relatie

Nadere informatie

4. Innovatief. 5. Betrokken

4. Innovatief. 5. Betrokken Toegevoegde waarde Biemans B.V. 1. Bereikbaar Wij vinden dat een goede service betekent dat u ons snel moet kunnen bereiken, hoe en wanneer u dat wenst. Voor persoonlijk contact kunt u tijdens kantooruren

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

SPECIAL PZO ZORGCOLLECTIEF Platform Zelfstandige Ondernemers december 2005 (geactualiseerd)

SPECIAL PZO ZORGCOLLECTIEF Platform Zelfstandige Ondernemers december 2005 (geactualiseerd) SPECIAL PZO ZORGCOLLECTIEF Platform Zelfstandige Ondernemers december 2005 (geactualiseerd) In deze special: Uw ziektekostenverzekering via PZO 1. PZO sluit collectieve contracten met vier verzekeraars

Nadere informatie

Introductie ZZP Mobiel met Toestelbundel

Introductie ZZP Mobiel met Toestelbundel Waarom stopt Telfort met ToestelLease? Klanten van Telfort zijn over het algemeen zeer tevreden met ToestelLease. Dit zien we ook aan de behaalde resultaten van de afgelopen 2 jaar. Klanten geven aan ToestelLease

Nadere informatie