Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing"

Transcriptie

1 REAAL Totaalplan

2 2 Schade

3 Totaalplan 3 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing U wilt uw risico s op een complete, betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan dé oplossing. Het REAAL Totaalplan biedt u niet alleen bescherming van uw woning, auto, motor, caravan en andere bezittingen, maar dekt bijvoorbeeld ook de schade af die u en uw gezinsleden aan anderen kunnen toebrengen. U bepaalt zelf welke verzekeringen u in het Totaalplan opneemt. Zo stelt u een pakket op maat samen. Doordat de dekkingen elkaar niet overlappen, betaalt u nooit teveel premie. Zeer aantrekkelijk is ook de pakketkorting die REAAL u biedt. Hoe méér verzekeringen u in het Totaalplan onderbrengt, hoe hoger de premiekorting. Die kan oplopen tot maar liefst 10%! Het Totaalplan van REAAL. REALIST IN VERZEKEREN.

4 4 Schade Zekerheid, gemak én een aantrekkelijke premiekorting Het REAAL Totaalplan levert u niet alleen veel zekerheid, gemak en overzicht op, maar ook financieel voordeel. U kunt de volgende zaken verzekeren via het REAAL Totaalplan: Woonhuis Inboedel Aansprakelijkheid Gezinsongevallen Rechtsbijstand Personenauto Motor Oldtimer Vakantie Caravan Daarnaast kunt u met onderstaande aanvullende dekkingen bovenstaande verzekeringen aanvullen: Glas Kostbaarheden Verhaalsbijstand Ongevallen Inzittenden en/of Opzittenden Schade Verzekering Inzittenden Doorlopende annulering Rechtsbijstand voor motorrijtuigen Tot 10% korting! Hoe méér verzekeringen u in het REAAL Totaalplan onderbrengt, hoe hoger de premiekorting die u ontvangt. Die korting kan fors oplopen: tot maar liefst 10%! Aantal verzekeringen Premiekorting 2 2% 3 3% 4 4% 5 5% 6 6% 7 7% 8 8% 9 9% 10 of meer 10%

5 5 Uw voordelen van het Totaalplan U stelt een pakket op maat samen. Aantrekkelijke premiekorting, al vanaf twee verzekeringen. Géén poliskosten (normaal 3,65 poliskosten per polis). U kunt de premie per maand betalen, zonder extra kosten. Complete dekkingen en scherpe premies. Eén polisoverzicht, één premievervaldatum. U wilt twee huizen of twee auto s verzekeren? Dan gaat het om aparte verzekeringen en loopt de pakketkorting dus nóg verder op. Kiest u voor zowel de woonhuis- als de inboedelverzekering, dan ontvangt u maar liefst 15% extra korting op de inboedelpremie. Kiest u voor de inboedel- én de autoverzekering, dan kunt u rekenen op een extra dekking bij diefstal van uw autosleutels. Bij elke productwijziging in uw pakket ontvangt u een actueel polis- en premieoverzicht. Eén polisoverzicht, één premievervaldatum

6 6 Alles in één keer goed geregeld Huis, auto, caravan, overige bezittingen en aansprakelijkheid: alles moet gewoon goed verzekerd zijn, zodat we ons geen zorgen hoeven te maken over wat er misschien mis kan gaan. Met het REAAL Totaalplan zijn al onze risico s in één keer goed en voordelig afgedekt. Het totale pakket is precies op onze gezinssituatie afgestemd. Ook de premie is daardoor maatwerk. Mooi meegenomen is natuurlijk de pakketkorting. We zitten op zeven verzekeringen en ontvangen daarmee 7% korting op de premie. Dat voel je direct in je portemonnee. Voordeel is ook het gemak en het overzicht: één polisoverzicht, één bedrag dat maandelijks automatisch wordt afgeschreven. Je hebt er helemaal geen omkijken naar!

7 7 Ik stel een pakket op maat samen Woonhuis Heeft u een eigen huis, dan is een woonhuisverzekering onmisbaar. Hiermee verzekert u uw woning tegen onder meer brand, blikseminslag, schade na inbraak en water- en stormschade. Indien u gebruik maakt van de herbouwwaardemeter of een taxatierapport kunt overleggen, biedt REAAL u garantie tegen onderverzekering. Bij schade aan uw huis kunt u gebruikmaken van de REAAL Herstelservice. Deze service is 365 dagen per jaar dag en nacht bereikbaar en zorgt ervoor dat de schade zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Naar de rekening heeft u geen omkijken; die betaalt REAAL. Verzekert u naast uw opstal ook uw inboedel bij REAAL, dan krijgt u een extra korting op de inboedelpremie van maar liefst 15%! Inboedel Alles bij elkaar opgeteld heeft u voor een flink bedrag aan bezittingen in huis. Met de inboedelverzekering verzekert u al uw spullen. Onder andere tegen diefstal en brand, maar ook tegen waterschade en schade door storm of blikseminslag. Als u de Inboedelmeter invult, krijgt u van ons de garantie dat u niet bent onderverzekerd. Sieraden, kunstwerken, muziekinstrumenten, bontjassen, fotoen filmapparatuur: dergelijke kostbaarheden vallen soms niet volledig onder de dekking van de inboedelverzekering. Wilt u uw speciale bezittingen goed beschermen, dan is het raadzaam om te kiezen voor onze kostbaarhedenverzekering.

8 8 Rechtsbijstand Een uit de hand gelopen ruzie met de buren over bijvoorbeeld de erfafscheiding of een geschil met uw werkgever: een conflict kan zó hoog oplopen dat u juridische hulp nodig heeft. Dat kan flink in de papieren lopen. Met een rechtsbijstandverzekering verzekert u zich tegen deze kosten en kunt u rekenen op deskundige ondersteuning. Bij de gratis telefonische helpdesk die bij deze verzekering hoort, kunt u ook terecht als u algemene vragen van juridische aard heeft. Gezinsongevallen Met deze verzekering voorkomt u geen ongevallen. U zorgt er echter wel voor dat er geen ernstige financiële gevolgen zijn. De verzekering keert uit bij invaliditeit en overlijden na een ongeval. Auto en motor Met de autoverzekering van REAAL weet u dat schadegevallen altijd vlot worden afgehandeld. En mocht er iets gebeuren, dan bent u verzekerd van directe hulp. REAAL werkt namelijk samen met SOS International, een professionele hulporganisatie waar u in binnen- en buitenland op terug kunt vallen. Aansprakelijkheid Uw zoon gooit tijdens het spelen een ruit in. De hond begint enthousiast te graven in de zorgvuldig aangelegde tuin van de buren. Op dergelijke momenten is een aansprakelijkheidsverzekering onmisbaar. Met de aansprakelijkheidsverzekering van REAAL is een dekking mogelijk tot ,-. Bij schade aan uw auto kunt u voor reparaties terecht bij een Schadegarant-garage. Vervangend vervoer is dan gratis. Indien u de schade laat repareren bij een Schadegarant-garage vervalt het standaard eigen risico. Bij vervanging van de autoruit door Carglass of Autotaalglas wordt uw eigen risico met 75,- verlaagd, bij reparatie met kunstharsinjectie vervalt het standaard eigen risico.

9 Totaalplan 9 Bij de motorverzekering zijn helm en kleding gratis meeverzekerd tot 454,- per persoon. Deze verzekering kent daarnaast een perfecte nieuwwaarderegeling voor de eerste eigenaar: de eerste twee jaar wordt bij totaal verlies de dan geldende nieuwwaarde vergoed, zónder afschrijving. Oldtimer Uw oldtimer is méér dan een vervoermiddel. Het is een passie, een hobby waarin u veel tijd en geld steekt. Logisch dat u ook uw oldtimer goed wilt verzekeren. Dat kan, met onze oldtimerverzekering. Vakantie Gaat u meerdere keren per jaar op vakantie, dan is de vakantieverzekering echt een aanrader. Eén keer regelen en u kunt het hele jaar door onbezorgd op reis gaan. U bent 365 dagen per jaar doorlopend verzekerd. Dus een weekje skiën, een weekend Parijs of twee weken naar de zon: u bent steeds goed verzekerd. Altijd en overal. Caravan Ook uw stacaravan of toercaravan kunt u prima bij REAAL verzekeren. Heeft u een nog vrij nieuwe caravan (tot 10 jaar), dan bieden wij u de meest uitgebreide dekking, Ideaal-plus verzekering aan. Is uw caravan al wat ouder, dan is er ook de goedkopere Normaal- of Ideaaldekking. Laat u goed informeren door uw financieel adviseur welke dekking het beste bij u past. Uitstekende Service Wij kennen een uitstekende service: De polis wordt normaal binnen vijf werkdagen verstuurd. Bij schade desgewenst binnen 24 uur een expert ter plaatse. Na vaststelling van het schadebedrag wordt de schade binnen vijf werkdagen afgehandeld. Ik zit goed bij REAAL Verzekeringen REAAL is een solide en innovatieve verzekeraar, met een toppositie op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Als onderdeel van SNS REAAL Groep zijn wij een vertrouwde naam op het gebied van financiële dienstverlening voor particulieren én bedrijven. Naast verzekeringen bieden we ook bank- en beleggingsproducten aan. Dat doen we uitsluitend via professionele financieel adviseurs. REAAL staat open voor nieuwe ontwikkelingen en vertaalt die op het juiste moment in vernieuwende producten en diensten. Daarbij spelen we actief in op uw veranderende behoeften en de eisen van vandaag én morgen.

10 10 Schade Ik wil meer informatie Het aantal benodigde verzekeringen en de bijbehorende premies van het REAAL Totaalplan zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Uw financieel adviseur kan u uitgebreid informeren en voor u een persoonlijke berekening op maat maken. Tot slot Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u meer weten over het REAAL Totaalplan? Neem dan contact op met uw financieel adviseur. Kijk op voor een adviseur bij u in de buurt.

11 Totaalplan 11

12

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan dé oplossing.

Nadere informatie

IFA-JRB Totaalpakket

IFA-JRB Totaalpakket IFA-JRB Totaalpakket 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing IFA-JRB Totaalpakket 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het IFA-JRB Totaalpakket

Nadere informatie

U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl

U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl Sluit nu eenvoudig al uw schadeverzekeringen af via www.politieverzekering.nl In samenwerking met vts

Nadere informatie

Ik verzeker al mijn woonrisico s compleet én voordelig

Ik verzeker al mijn woonrisico s compleet én voordelig REAAL Woonpakket 2 Schade Ik verzeker al mijn woonrisico s compleet én voordelig Wonen 3 Met het REAAL Woonpakket dekt u uw woonrisico s op een zeer complete en betaalbare manier af. Dat biedt u volop

Nadere informatie

De Keyzer Zakelijk Pakket

De Keyzer Zakelijk Pakket De Keyzer Zakelijk Pakket 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing De Keyzer Zakelijk Pakket 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het De Keyzer

Nadere informatie

Ik verzeker mijn woonrisico s compleet én voordelig

Ik verzeker mijn woonrisico s compleet én voordelig REAAL Woonpakket 2 Ik verzeker mijn woonrisico s compleet én voordelig REAAL Woonpakket 3 Met het REAAL Woonpakket dekt u uw woonrisico s op een complete en betaalbare manier af. Dat biedt u volop zekerheid,

Nadere informatie

Ik verzeker mijn woonrisico s compleet én voordelig

Ik verzeker mijn woonrisico s compleet én voordelig REAAL Woonpakket 2 Ik verzeker mijn woonrisico s compleet én voordelig REAAL Woonpakket 3 Met het REAAL Woonpakket dekt u uw woonrisico s op een complete en betaalbare manier af. Dat biedt u volop zekerheid,

Nadere informatie

txt Persoonlijk en modern: de ideale combinatie. Privé Pakket Online

txt Persoonlijk en modern: de ideale combinatie. Privé Pakket Online txt Persoonlijk en modern: de ideale combinatie. Privé Pakket Online Privé Pakket Online Verzekeren was nog niet eerder zo gemakkelijk. Privé Pakket Online van De Zeeuwse biedt u de ideale combinatie.

Nadere informatie

REAAL Verkeerspakket

REAAL Verkeerspakket REAAL Verkeerspakket 2 Ik kies voor een solide verzekering én een scherpe premie REAAL Verkeerspakket 3 Mobiliteit is belangrijk: u wilt steeds kunnen gaan en staan waar u wilt. Uw auto, motor of oldtimer

Nadere informatie

Privé Pakket Online. Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij,

Privé Pakket Online. Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij, Privé Pakket Online Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij, in 1924 opgericht door Geert Bouwmeester. Zijn familie bezit ook nu nog bijna

Nadere informatie

U heeft optimale dekking tegen een scherpe premie,

U heeft optimale dekking tegen een scherpe premie, Privé Pakket Online Verzekeren was nog niet eerder zo gemakkelijk. Het Privé Pakket Online van De Goudse biedt u de ideale combinatie. Aan de ene kant: een compleet pakket, met alle schadeverzekeringen

Nadere informatie

Uw bezit goed beschermd met het ZekerheidsPakket Particulieren. NnL

Uw bezit goed beschermd met het ZekerheidsPakket Particulieren. NnL Uw bezit goed beschermd met het ZekerheidsPakket Particulieren NnL Inhoud 3 3 Het gemak en het voordeel van één pakket Al uw verzekeringen in één pakket. Dat geeft niet alleen zekerheid; het biedt ook

Nadere informatie

Snel en voordelig verzekerd met de Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis

Snel en voordelig verzekerd met de Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis Snel en voordelig verzekerd met de Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis Nog nooit was goed verzekerd zijn zo eenvoudig en voordelig. De Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis bieden

Nadere informatie

ZLM Totaalpakket. alles bij ZLM verzekerd

ZLM Totaalpakket. alles bij ZLM verzekerd 8,5 ZLM Totaalpakket alles bij ZLM verzekerd Inhoudsopgave Over ZLM Over ZLM Welkom bij ZLM 3 De beste verzekeraar van Nederland 3 Persoonlijk contact & snelle service 3 Profiteer van pakketkorting 4 Geen

Nadere informatie

Schade Voordeelpakket. Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen

Schade Voordeelpakket. Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen Schade Voordeelpakket Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen 2 Uw persoonlijke selectie schadeverzekeringen voordelig geprijsd Een snelle en goede afhandeling van eventuele schade én nooit teveel premie

Nadere informatie

Schade Voordeelpakket. Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen

Schade Voordeelpakket. Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen Schade Voordeelpakket Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen 2 Uw persoonlijke selectie schadeverzekeringen voordelig geprijsd Een snelle en goede afhandeling van eventuele schade én nooit teveel premie

Nadere informatie

Schade Voordeelpakket

Schade Voordeelpakket Schade Voordeelpakket Uw persoonlijke selectie schadeverzekeringen voordelig geprijsd Een snelle en goede afhandeling van eventuele schade én nooit teveel premie betalen. Daarom sluit u het ASR Voordeelpakket

Nadere informatie

Verzekeren. Een bankrekening is zo gewoon. Het is tijd voor de Rabobank.

Verzekeren. Een bankrekening is zo gewoon. Het is tijd voor de Rabobank. Verzekeren Een bankrekening is zo gewoon Het is tijd voor de Rabobank. Goed verzekerd via de Rabobank U woont in een prettig huis, u rijdt in een mooie auto, u verzamelt antiek en u gaat graag op reis.

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekerd Wonen Pakket. Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekerd Wonen Pakket. Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Verzekerd Wonen Pakket Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis Zorgeloos wonen met het Allianz Verzekerd Wonen

Nadere informatie

AssurantieGroep Nederland verzekeringen

AssurantieGroep Nederland verzekeringen AssurantieGroep Nederland BV Kantoren: De Vriesstraat 4 3261 PC Oud Beijerland Henri Dunantweg 10 2402 NP Alphen aan den Rijn Telefoonnummer Assurantiën/Hypotheken 088-4469180 Faxnummer 088-2644222 Mailadres

Nadere informatie

DSM ASSURANTIËN HET AANSPREEKPUNT VOOR PARTICULIERE VERZEKERINGEN

DSM ASSURANTIËN HET AANSPREEKPUNT VOOR PARTICULIERE VERZEKERINGEN DSM ASSURANTIËN HET AANSPREEKPUNT VOOR PARTICULIERE VERZEKERINGEN INLEIDING Beste Collega, Misschien wist je het al maar DSM heeft sinds jaar en dag een eigen verzekeringsafdeling. Wij verzekeren niet

Nadere informatie

Erasmus Multi Polis Alles in één keer goed verzekerd

Erasmus Multi Polis Alles in één keer goed verzekerd Erasmus Multi Polis Alles in één keer goed verzekerd Erasmus Multi Polis Al uw verzekeringen in één pakket: gemakkelijk, overzichtelijk en voordelig. De meeste mensen hebben een aantal verzekeringen. Een

Nadere informatie

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen Passende combinaties Passende combinaties Al jaren is Turien & Co. Assuradeuren, opgericht in 1921, specialist op het gebied van verzekeringen. Door onze ervaring

Nadere informatie

Wonen. London Verzekeringen voor optimaal woonplezier

Wonen. London Verzekeringen voor optimaal woonplezier London Verzekeringen voor optimaal woonplezier Verzekeringen voor optimaal woonplezier Uw woning is uw thuis: het rustpunt in uw leven. Volledig ingericht naar uw persoonlijke smaak. Maar er kan altijd

Nadere informatie

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen Passende combinaties Passende combinaties Al jaren is Turien & Co. Assuradeuren, opgericht in 1921, specialist op het gebied van verzekeringen. Door onze ervaring

Nadere informatie

Alles in één keer goed verzekerd. Met het ZekerheidsPakket Particulieren

Alles in één keer goed verzekerd. Met het ZekerheidsPakket Particulieren Alles in één keer goed verzekerd Met het ZekerheidsPakket Particulieren Inhoudsopgave Het ZekerheidsPakket Particulieren 3 Wat wilt u verzekeren? 4 Het gemak van één pakket 5 Financieel voordeel door pakketkorting

Nadere informatie

Woongarant. Verzekeringen 2015

Woongarant. Verzekeringen 2015 Woongarant Verzekeringen 2015 Woongarant Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten

Nadere informatie

Uw dagelijks leven verzekerd

Uw dagelijks leven verzekerd Uw dagelijks leven verzekerd 2 Zeker in en om uw huis Vraagt u zich wel eens af of u het strijkijzer wel hebt uitgezet en of u die oude keukentrap niet een keer moet vervangen? Zorgeloos leven van dag

Nadere informatie

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verkeer London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Voor uw auto of motor wilt u gewoon een goede verzekering. Dat kan een simpele WA-dekking zijn,

Nadere informatie

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verkeer London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Voor uw auto of motor wilt u gewoon een goede verzekering. Dat kan een simpele WA-dekking zijn,

Nadere informatie