Er is een Amsterdammer doodgegaan. In memoriam Jan Koopmanschap, 11 september april 2017.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Er is een Amsterdammer doodgegaan. In memoriam Jan Koopmanschap, 11 september april 2017."

Transcriptie

1

2 Er is een Amsterdammer doodgegaan In memoriam Jan Koopmanschap, 11 september april Vrijdag 7 april jl. overleed Johannes Stephanus Koopmanschap. Rustig, omringd door zijn kinderen. Meer dan zevenentachtig jaar oud. Wij kennen Jan als een gedreven bestuurslid van onze vereniging. Begonnen als rayonhoofd van een rondzending, werd hij gekozen in april 2001 tot Hoofd Rondzending en optredend als voorzitter. Hij was lid van af de oprichting op 1 oktober Jan had grote belangstelling voor veel. Behalve filatelist, hij verzamelde Nederland, Indonesië, Scandinavië, Pre-cancels USA, uiltjes en nog meer, verzamelde hij ook alles over Amsterdam. Van onze stad wist hij veel o.a. door de vele boeken die hij hierover las. Verder bezocht hij rommelmarkten, niet om te kopen, maar om te handelen, dat vond hij geweldig. Op de belangrijke bijeenkomsten met Sinterklaas en oud en nieuw zorgde hij, samen met Mary, voor lekkere hapjes, die zij dan in de keuken van Huize Lydia klaarmaakten. Velen van ons kennen hem uiteraard van de rondzendingen. Die waren zijn kindje. Het vele werk daaraan schuwde hij niet. Hij bracht in bepaalde gevallen de tassen bij de deelnemers thuis. Betere service bestaat bijna niet.

3 Op de verenigingsbijeenkomsten zeulde hij met zware bakken; uit de auto altijd volgeladen - zeulde hij met tassen en dozen e.d. om de avond luister bij te zetten. We verliezen in hem een buitengewoon aardige vent, vol verantwoordelijkheidsgevoel voor de vereniging en voor de leden. We zijn dankbaar voor datgene, wat hij voor de vereniging en voor ons heeft gedaan: hij zal nog lang in onze herinnering blijven. We wensen Yvonne, Ger, Ben en Mary en alle anderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Het bestuur van Statuut80.

4 HET PAALHUIS 37ste Jaargang nr.350 mei 2017 Verschijnt 9 x per jaar. BIJEENKOMSTEN IN AMSTERDAM-CENTRUM Plaats : Huis van de Wijk LYDIA Roelof Hartplein 2a Amsterdam-Zuid Telefoonnummer De bijeenkomst vindt plaats op de tweede donderdagavond van de maand. De zaal is open om uur en de bijeenkomst begint om uur. 11 mei 2017 algemene ledenvergadering 3 maanden vakantie 14 september 2017 lezing; Verenigd Koninkrijk 1 penny Red Koningin Victoria Jan van de Bijl 12 oktober 2017 Lezing 9 november december 2017 (Sinterklaas Bingo) BIJEENKOMSTEN SPA Plaats: Vogelvereniging Haarlemmermeer Marialaan XD Zwanenburg Altijd op de eerste maandagavond van de maand, met uitzondering van de maanden juli, augustus en september.

5 Verslag van onze bijeenkomst op 13 april 2017 Het werd en was een bedrukte avond. Nadat Riky de aanwezigen had medegedeeld dat op 7 april was overleden ons bestuurslid tijdelijk Voorzitter en Hoofd rondzendverkeer Jan Koopmanschap, die de volgende dag 14 april op de Oosterbegraafplaats om uur zal worden begraven. Hans had inmiddels het woord gekregen en las een in memoriam voor (opgenomen in dit Paalhuis) en vroeg daarna aan de aanwezigen een paar minuten stilte ter nagedachtenis aan Jan. Riky liet een condoleance rondgaan, waarop de aanwezige leden hun deelneming konden betuigen aan de nabestaanden. Voorts deelde zij mee, dat PostNL teruggekomen was op het voorgenomen onzalige idee om de op pakketjes en de aangetekende stukken geplakte postzegels niet meer te stempelen, maar middels met de hand de zegels gebruikt te maken. Lekker om de filatelisten, die bijna als enigen nog postzegels kopen (verzamelen) te pesten. Zij had zoals reeds jaren gebruikelijk is, weer loten van de Grote Clubaktie gekocht, die de leden weer bij haar kunnen bestellen. Nogmaals de aanwezige leden te vragen: Beurs-en postzegeltentoonstelling in Diemen op 22 en 23 april a.s. welke gehouden wordt in de Bernhard Sporthal aan de Prins Bernhardlaan nr.2 opening om uur te bezoeken. En niet vergeten de Paalhuizen van april en dit exemplaar mee te nemen naar onze Algemene Ledenvergadering, dan kunt u meepraten. Toch nog tijd voor de verloting, het doorkijken van de aanwezige stockboeken vol met postzegels om uit te nemen tegen 0.05 per stuk. Ook de veiling van de avond werd nog gehouden en er werd leuk geboden. Verslaggever Kees.

6 Agenda Algemene Ledenvergadering 11 mei 2017 m.b.t Opening 2 In nagedachtenis aan hen die Statuut 80 in 2016 ontvielen 3 Behandeling van de notulen van de Alg. Ledenvergadering d.d. 12 mei 2016 over het jaar Mededelingen betreffende deze vergadering 5 Ingekomen stukken betreffende deze vergadering, waaronder het verslag van de financiële controle van de Kascommissie. 6 Jaarverslagen van de secretaris, penningmeester en het hoofd rondzendverkeer (opgenomen in Paalhuis van april/mei 20170) 7 Verkiezing Kascommissie. 8 Bestuursverkiezing: aftredend Kees de Vries, hij heeft zich wederom herkiesbaar gesteld (zie verder toelichting punt 8) 9 Contributie en bijdrage donateurs (zie verder toelichting punt 9) 10 Er zijn geen leden ontzet uit het lidmaatschap. 11 Vaststelling begroting voor het jaar Samenwerking met andere verenigingen uit onze Regio. 13 Rondvraag 14 Sluiting (voor alle aanwezigen is er een gratis consumptie/koffie) Notulen van de Alg. Ledenvergadering van over 2015 Opening vanavond hebben we onze bijeenkomst in het Coenenhuis Huize Lydia had een vergadering van de SP in ons gebruikelijk Onderkomen gepland en ons verplaatst, geen achteruitgang, want heel gezellig..en de koffie stond klaar. Jan Koopmanschap opent de vergadering om uur. Herdenking: In nagedachtenis aan hen die ons ontvielen, vraagt Jan de aanwezige leden een minuut stilte in acht te nemen. Mededelingen: Kees de Vries kan vanavond niet aanwezig zijn i.v.m. ziekte van zijn vrouw. Riky vraagt de leden hun adres aan haar te geven, zodat eenieder zij sneller kan laten weten, als op stel en sprong iets aan onze bijeenkomst verandert. (Voor de liefhebbers liggen er enkele catalogi) Notulen: De notulen van het jaar 2014 gepubliceerd in het Paalhuis nr.341 mei 2016 worden goedgekeurd. Kascommissie: De commissie verleent het Bestuur decharge en wordt voorgelezen door Hans van Santen. Her)verkiezingen: Tijdens de behandeling van de Kas vertelde Jan, dat Hans van Santen zich beschikbaar had gesteld om plaats te nemen in het Bestuur.

7 De aanwezigen stemden meteen voor, per acclamatie en met applaus. Van de vergadering wordt door de leesbaarheid nu behandeld de herverkiezing van Riky v.d. Palen. Haar zitting van 3 jaar zitten erop. Met algemene stemmen is zij herkozen. De jaarverslagen (gepubliceerd in het Paalhuis van april). Secretariaat: Er komt een vraag n.a.v. de behandeling over de website. Aangezien Ben de zoon van Jan de website regelt, maar nu zijn vader helpt met de verhuizing, liep de website aanpassing vertraging op. Graag het nieuwe Paalhuisje plaatsen, voordat de bijeenkomst plaats vindt. Het verslag wordt goedgekeurd. Penningmeester: Een tegenvaller is de afname, doch niet het rendement van de Grote Clubaktie loten. Meevallers zijn de kosten van het drukken van het Paalhuis, omdat er door omstandigheden 2 x stencils zijn verstuurd. En de service aan de leden, heeft via Nalatenschappen en veilingen geld opgeleverd. Het aantal leden neemt af toch zijn wij verheugd een kleine aanwas te kunnen melden. Ook wordt het verslag van de penningmeester gepubliceerd in het Paalhuis goedgekeurd. Rondzendingen: Er waren er minder dan vorig jaar en ook de uitnamen waren lager. Niet zoveel overigens, 2016 lijkt beter. Wij maken gebruik van boekjes van andere verenigingen, wel van eigen leden. Een van onze leden meldde een omwisseling, helaas was niet meer te achterhalen, wie de boosdoener is. Het verslag van het Hoofd rondzendverkeer wordt goedgekeurd. Verkiezing Kascommissie Rik Muller en Goos van Dolen worden hiertoe verkozen. Nicolaas Bakker wordt gevraagd zijn reservepositie te willen handhaven. Contributie: Een prettige mededeling: de contributie wordt niet verhoogd. Vaststellen van de begroting van Hoewel m.b.t. Ibanc (incasso) het goedkoopste pakket is gekozen, heeft dat niet kunnen verhinderen, dat de bankkosten hoger zijn. De begroting voor 2016 wordt goedgekeurd. Samenwerking met andere filatelieverenigingen. De verenigingsbladen uit de Regio s 3+4 worden uitgewisseld. De meeste verenigingen komen uit Noord-Holland Regio 3, slechts 2 van onder het IJ regio 4. Lous Folkers (van een vereniging uit Noord-Holland verdeelt de verenigingsbladen en stuurt ze op- voor Statuut 80 naar Riky. Zij stuurt ze weer naar Ben, voor verwerking in onze website. Rondvraag: Peter Oskamp vraagt of het bestuur met de beheerder van Huize Lydia wil vragen, de pauzes van de andere huurders te

8 synchroniseren en de mensen van de andere clubs te vragen na het verkrijgen van hun versnaperingen terug te gaan naar hun eigen onderkomen. Wij worden gestoord en opgehouden in het uitoefenen van onze hobby. Gabriël Blik vraagt of het Bestuur leden kan uitnodigen voor het geven van lezingen. Het Bestuur belooft hem haar best te doen en oppert al of hijzelf bereid is. Een begin is gemaakt Sluiting: Jan sluit de vergadering en dankt de leden voor hun aanwezigheid, deelname en complimenten. Na het sluiten krijgt Jan nog een veer op zijn hoed, vanwege de goede en prettige leiding van deze bijeenkomst. Notulist Hans van Santen Toelichting agenda punt 8 jaarverslag penningmeester: De lasten waren minder dan begroot, dit kwam door de posten zaalhuur, maandblad, bankkosten en nog wat kleinere uitgaven. De baten laten zien dat het een nadelig saldo oplevert nu van , minder dan was begroot. De meeropbrengsten waren loten Grote Clubactie, provisie veilingen, stuiver boeken en service aan de leden. Het Bestuur stelt verder voor, ten opzichte van de rondzending de financiën onder te brengen bij de financiële administratie van de penningmeester en het bankrekeningnummer van de rondzending op te heffen. Toelichting punt 8 Voorstel Bestuur Goedkeuring van de leden om het huidige Bestuur in de volgende functies en taken op te splitsen. Hans van Santen Tongerenstraat PS Amsterdam Tel: hvansanten@hetnet.nl Voorzitter Rondzendverkeer mevr. H.L.M. v.d. Palen Penningmeester 1 e Secretaris Remmerdenplein 70 2 e voorzitter 1106 AH Amsterdam ZO Ledenadministratie Tel: hlmvdpalen@hotmail.com

9 Kees de Vries Waterlandplein LM Amsterdam Tel: Redactie het Paalhuis 2 e Secretaris Veilingmeester Statuut 80 op internet: en statuut80@gmail.com Veilinglijst d.d Kader land cat.nr opmerking cat.prijs xxx inzet 1 Ned ?? xxx insteekboekje vol diversen Ned. Pres. Boekje nr nr nr nr nr nr nr nr nr nr Kavel 1-24 NVPH 2016 U kunt uw telefonische bieding tot uur opgeven bij: H.L.M. v.d. Palen of statuut80@gmail.com

10

11

De bijeenkomst vindt plaats op de tweede donderdagavond van de maand. De zaal is open om uur en de bijeenkomst begint om uur.

De bijeenkomst vindt plaats op de tweede donderdagavond van de maand. De zaal is open om uur en de bijeenkomst begint om uur. HET PAALHUIS 36ste Jaargang nr. 345 december 2015 Verschijnt 9 x per jaar BIJEENKOMSTEN IN AMSTERDAM-CENTRUM Plaats : Huis van de Wijk LYDIA Roelof Hartplein 2a Amsterdam-Zuid Telefoonnummer 020-662.94.97

Nadere informatie

HET PAALHUIS 36ste Jaargang nr.340 april 2015 Verschijnt 9 x per jaar.

HET PAALHUIS 36ste Jaargang nr.340 april 2015 Verschijnt 9 x per jaar. HET PAALHUIS 36ste Jaargang nr.340 april 2015 Verschijnt 9 x per jaar. BIJEENKOMSTEN IN AMSTERDAM-CENTRUM Plaats : Huis van de Wijk LYDIA Roelof Hartplein 2a Amsterdam-Zuid Telefoonnummer 020-662.94.97

Nadere informatie

HET PAALHUIS 38ste Jaargang nr.358 april 2018 Verschijnt 9 x per jaar.

HET PAALHUIS 38ste Jaargang nr.358 april 2018 Verschijnt 9 x per jaar. HET PAALHUIS 38ste Jaargang nr.358 april 2018 Verschijnt 9 x per jaar. BIJEENKOMSTEN IN AMSTERDAM-CENTRUM Plaats : Huis van de Wijk LYDIA Roelof Hartplein 2a Amsterdam-Zuid Telefoonnummer 020-662.94.97

Nadere informatie

De bijeenkomsten vinden plaats op de tweede donderdagavond van de maand. De zaal is open om en de bijeenkomst begint om 20.

De bijeenkomsten vinden plaats op de tweede donderdagavond van de maand. De zaal is open om en de bijeenkomst begint om 20. HET PAALHUIS 39 e Jaargang nr. 367 april 2019 Verschijnt 9 x per jaar BIJEENKOMSTEN IN AMSTERDAM-ZUID-OOST Plaats: SPORTHAL GAASPERDAM Ravenswaaipad 5 1106 AW Amsterdam Z-O Telefoonnr: 020-6977222 tom-tom

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

POSTZEGEL-TOTAAL. Tentoonstelling

POSTZEGEL-TOTAAL. Tentoonstelling POSTZEGEL-TOTAAL Onder de titel Postzegel-Totaal organiseert Noviopost haar jaarlijkse Postzegel-ruil en -informatiedag. Op deze dag kan de postzegelverzamelaar of startende verzamelaar kennis maken met

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

Museum Wolfsburcht, Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg.

Museum Wolfsburcht, Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg. Notulen Algemene Ledenvergadering RRAF 2 016 op 12 maart 2016 Museum Wolfsburcht, Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg. Aanwezig : Jan den Hartog, Rolf Blei, Hans Schuttenbeld, Egbert Wits, Kees Kuijpers,

Nadere informatie

De jaarvergadering zal worden gehouden op vrijdag 12 mei 1995. De agenda luidt als volgt:

De jaarvergadering zal worden gehouden op vrijdag 12 mei 1995. De agenda luidt als volgt: Jaarvergadering De jaarvergadering zal worden gehouden op vrijdag 12 mei 1995. De agenda luidt als volgt: 1. Opening, een woord van welkom en herdenking overleden leden. 2. Notulen van de jaarvergadering

Nadere informatie

Rondom de Filamanifestate Het is ons, flatelisten, niet ontgaan: op 22 en 23 april was in Diemen de Filamanifestate georganiseerd.

Rondom de Filamanifestate Het is ons, flatelisten, niet ontgaan: op 22 en 23 april was in Diemen de Filamanifestate georganiseerd. Rondom de Filamanifestate Het is ons, flatelisten, niet ontgaan: op 22 en 23 april was in Diemen de Filamanifestate georganiseerd. Het moest een grootse tentoonstelling worden. Aan het begin van dit postzegelseizoen

Nadere informatie

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd.

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd. NOTULEN van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op donderdag 11 juni 2015 te Double Three by Hilton, Oosterdokstraat 4 in Amsterdam. AANWEZIG

Nadere informatie

WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING

WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING Vereniging van Gepensioneerden van het Pensioenfonds Grafische Bedrijven DINSDAG 21 APRIL 2015 Agenda 1. Opening door de voorzitter (Victor Doorn) 2. Mededelingen en ingekomen

Nadere informatie

KBO BERNADETTE HELMOND. Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM

KBO BERNADETTE HELMOND. Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM Agenda Opening en mededelingen Goedkeuring notulen van 12 november 2013 Jaarverslag 2013 Verslag Kascommissie/Verkiezing Vaststellen jaarrekening 2013 en begroting

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. van de afdeling Jong. van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. van de afdeling Jong. van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT 21-8-2013 huishoudelijk reglement 1afdeling Jong van de PV RIVM/BBio/PD-ALT HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de afdeling Jong van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT Artikel 1 Lidmaatschap 1. Zij

Nadere informatie

De Viskoerier. Uitnodiging jaarvergadering. Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014. Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok

De Viskoerier. Uitnodiging jaarvergadering. Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014. Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok TC De Viskoerier Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014 Uitnodiging jaarvergadering Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok Agenda: 1 Opening. 2 Verslag jaarvergadering 2013. (bij

Nadere informatie

Huishoudelijk regelement Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem

Huishoudelijk regelement Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem Huishoudelijk regelement Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem DEFINITIE Artikel 1 Dit Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem is een aanvulling op de statuten zoals

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

De bijeenkomst vindt plaats op de tweede donderdagavond van de maand. De zaal is open om uur en de bijeenkomst begint om uur.

De bijeenkomst vindt plaats op de tweede donderdagavond van de maand. De zaal is open om uur en de bijeenkomst begint om uur. HET PAALHUIS 36ste Jaargang nr. 341 mei 2015 Verschijnt 9 x per jaar. BIJEENKOMSTEN IN AMSTERDAM-CENTRUM Plaats : Huis van de Wijk LYDIA Roelof Hartplein 2a Amsterdam-Zuid Telefoonnummer 020-662.94.97

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

VERENIGING VAN ZIEKENHUIS INSTRUMENTATIETECHNICI HUISHOUDELIJK REGLEMENT

VERENIGING VAN ZIEKENHUIS INSTRUMENTATIETECHNICI HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN ZIEKENHUIS INSTRUMENTATIETECHNICI HUISHOUDELIJK REGLEMENT Algemene bepalingen In dit reglement kunnen verwijzingen staan in de mannelijke persoonsvorm, maar hier dient men ook de vrouwelijke

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging Vrienden van Den Haag Uitgave Redactie Vereniging Vrienden van Den Haag Jaap Trouw Status Definitief (ALV 20 november 2012) Versie 2.0 Vereniging Vrienden van Den Haag pagina 1 van 6 Leden Artikel

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A. PREAMBULE De coöperatie is opgericht op 16 oktober 2015 bij notariële akte verleden voor notaris mr. Antje de Vries. Dit Huishoudelijk

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Huishoudelijk Reglement Groningen Atletiek pagina 1 Artikel 1. Grondslag: De bepalingen in dit huishoudelijk reglement zijn van toepassing in samenhang met hetgeen is bepaald in

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE nr. 153 NAJAARSBEURS 25 NOVEMBER e jaargang Van de voorzitter: Steven Oudhuizen 1 Mededeliingen 2-3 Colofon 4

INHOUDSOPGAVE nr. 153 NAJAARSBEURS 25 NOVEMBER e jaargang Van de voorzitter: Steven Oudhuizen 1 Mededeliingen 2-3 Colofon 4 NUMMER 153 14 E JAARGANG NAJAARSBEURS 25 NOVEMBER 2017 VERSCHIJNT 2 X PER JAAR Digit@@l Beursnieuws Postzegel Vereniging Huizen e.o. De vereniging heeft tot doel het bevorderen van de filatelie in de ruimste

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOGELWACHT UTRECHT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOGELWACHT UTRECHT Lidmaatschap Art.1 Art. 2 De namen der leden, jeugdleden en donateurs worden door publikatie in het orgaan van de vereniging bekend gemaakt. Een lid, jeugdlid, of donateur wordt als zodanig toegelaten

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Postzegelvereniging Drachten

Huishoudelijk reglement van de Postzegelvereniging Drachten Huishoudelijk reglement van de Postzegelvereniging Drachten Artikel 1. Naam en zetel De naam van de vereniging is Postzegelvereniging Drachten gevestigd te Drachten. De vereniging is opgericht op 1 september

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

vrijdag 2 mei - Dialezing en tentoonstelling door A. Roozendaal: "Postale gevolgen Japanse bezetting Nederlands Indië ".

vrijdag 2 mei - Dialezing en tentoonstelling door A. Roozendaal: Postale gevolgen Japanse bezetting Nederlands Indië . vrijdag 2 mei - Dialezing en tentoonstelling door A. Roozendaal: "Postale gevolgen Japanse bezetting Nederlands Indië 1942-1945". dinsdag 20 mei, middagbijeenkomst. maandag 26 mei, regionale ruilavond.

Nadere informatie

L.L. Louwerse, Kon. Wilhelminastraat TT Reeuwijk. M.J. Schellekens, Raafstraat EB Alphen aan den Rijn

L.L. Louwerse, Kon. Wilhelminastraat TT Reeuwijk. M.J. Schellekens, Raafstraat EB Alphen aan den Rijn Alphapost Orgaan van de Nederlandsche Vereeniging van Postzegelverzamelaars Afdeling Alphen aan den Rijn. Opgericht 24 januari 1946. Inschr. K.v.K. 40 44 63 36 Verschijnt vijfmaal per jaar. Website: http://nvpv-alphen.voosterom.nl/

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart 2017 Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Locatie Complex La Finca te Benalmádena 1. Voorzitter opent om 11,00 uur de

Nadere informatie

VOORJAARSBEURS Postzegel Vereniging Huizen e.o.

VOORJAARSBEURS Postzegel Vereniging Huizen e.o. NUMMER 158 15 E JAARGANG MAART 2018 VERSCHIJNT 2 X PER JAAR Digit@@lblad VOORJAARSBEURS Postzegel Vereniging Huizen e.o. De vereniging heeft tot doel het bevorderen van de filatelie in de ruimste zin,

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Inhoudsopgave jaarverslagen 2014 en begroting 2015

Inhoudsopgave jaarverslagen 2014 en begroting 2015 Inhoudsopgave jaarverslagen 2014 en begroting 2015 1. Agenda Algemene Leden Vergadering 30 maart 2015 2. Verslag Algemene Leden Vergadering 24 maart 2014 5-8 Jaarverslag penningmeester 2014 Agenda van

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Oudervereniging KBS De Bolster

Huishoudelijk reglement Oudervereniging KBS De Bolster Huishoudelijk reglement Oudervereniging KBS De Bolster DEFINITIE Artikel 1 Dit Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging Rooms Katholieke Basisschool De Bolster is een aanvulling op de statuten zoals

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGDE BEWONERS OOSTRANDPARK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGDE BEWONERS OOSTRANDPARK HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGDE BEWONERS OOSTRANDPARK Artikel 1. Algemene bepalingen Dit Huishoudelijk Reglement is een reglement op basis van de artikelen 7 en 19 van de Statuten van de Vereniging VERENIGDE

Nadere informatie

Jaargang 70 volgnr. 8 / december 2017

Jaargang 70 volgnr. 8 / december 2017 Voorzitter: Jo Paffen 06-16889012 045-5743084 voorzitter@ssovh.nl Secretariaat: Schaesbergerweg 157 6415 AG Heerlen secretaris@ssovh.nl Penningmeester: Jo Ampts Jaargang 70 volgnr. 8 / december 2017 06-47252779

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Zwolle, 16 maart 2018 1. Opening 2. Goedkeuring notulen vorige vergadering 3. Sociaal en financieel jaarverslag 4. Goedkeuring jaarstukken 2017 5. Decharge bestuur 6. Benoeming

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 VERENIGING VAN OUD FOKKER EMPLOYÉS 14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 INDIEN ONBESTELBAAR S.V.P. RETOUR: Kootwijkstraat 135 / 2573 XM Den Haag ===============================================================

Nadere informatie

Verslag Algemene Vergadering

Verslag Algemene Vergadering Verslag Algemene Vergadering Datum: 27 maart 2018 Aanvang: 19.30 uur Vergaderlocatie: Kantoor KNMvD te Houten Aanwezigen: Het DPD-bestuur: B. vd Heijden (voorzitter), F.P. Zwanenburg, C. Buck en R. Baltussen.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement medezeggenschapsraad

Huishoudelijk reglement medezeggenschapsraad Inleiding en achtergrond huishoudelijk reglement Voor u ligt het huishoudelijk reglement van de medezeggenschapsraad van SBO de Boekanier. Met het huishoudelijk reglement worden onderlinge regels en afspraken

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement vastgesteld op ALV 6 oktober 2016.

Huishoudelijk reglement vastgesteld op ALV 6 oktober 2016. vastgesteld op ALV 6 oktober 2016. ALGEMEEN Artikel 1. Dit huishoudelijk reglement geeft nadere regels zoals aangegeven in artikel 17 van de statuten d.d. 6 oktober 2016. LIDMAATSCHAP Artikel 2. 1. Een

Nadere informatie

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter:

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Maart 2015 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

RIEN KRAMER Mail:

RIEN KRAMER Mail: UITGEBREID AANBOD VAN: RIEN KRAMER 0251-657751 06-13246989 Mail: info@stamps4u.nl POSTZEGELS : NEDERLAND en OVERZEE, SCANDINAVIE, WEST EUROPA EN ENGELSE KOLONIEN EN GEBIEDEN TEVENS DIVERSE MOTIEVEN POSTSTUKKEN

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Vogelvreugd

Huishoudelijk reglement Vogelvreugd Huishoudelijk reglement Vogelvreugd Artikel 1. De rechten en plichten van de leden, voor zover in dit reglement niet nader omschreven, worden door het bestuur vastgesteld. Artikel 2. Royement van het lidmaatschap

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. commissie. Ouderraad. Dagelijks bestuur. commissie DEFINITIE

Algemene ledenvergadering. commissie. Ouderraad. Dagelijks bestuur. commissie DEFINITIE Huishoudelijk Regelement van Oudervereniging van de Katholieke Basisschool `t Schoolhuys te Houten, zoals vastgesteld in de ledenvergadering van 6 oktober 2015 DEFINITIE Artikel 1 Algemeen Het Huishoudelijk

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept)

Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 28-1-2013 Aanwezig 63 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. J. Oost, Dhr. J. Veldhuis, Dhr. G. van de Kolk, Dhr. H. Haverkamp 1. Opening

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Vereniging van Mastiffliefhebbers

HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Vereniging van Mastiffliefhebbers HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Vereniging van Mastiffliefhebbers 1. Het verwerven van het lidmaatschap Art 1.1 Het lidmaatschap is in principe mogelijk voor al diegenen, die de doelstellingen van de vereniging

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Uitvaartvereniging St.-Annaparochie/Nij Altoenae

Huishoudelijk reglement van Uitvaartvereniging St.-Annaparochie/Nij Altoenae Huishoudelijk reglement van Uitvaartvereniging St.-Annaparochie/Nij Altoenae Algemene bepalingen Artikel 1: Ieder lid van de Uitvaartvereniging St.-Annaparochie/Nij Altoenae onderwerpt zich behalve aan

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017.

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Agenda ALV 2017, 10 februari 2017: 1/ Opening en vaststelling agenda. 2/ Terugblik 2016 door de voorzitter. 3/ Financiën >Verslag kascommissie (2015 én 2016)

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Badmintonclub Grubbenvorst

Huishoudelijk Reglement Badmintonclub Grubbenvorst Huishoudelijk Reglement Badmintonclub Grubbenvorst Artikel 1. Doelstelling huishoudelijk reglement Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de statuten, alsmede de inrichting en verdere werkzaamheden

Nadere informatie

UITNODIGING. voor de Algemene Vergadering van de Vereniging van (Vroeg)gepensioneerden van de Stichting Pensioenfonds Thales Nederland, de VVSPTN

UITNODIGING. voor de Algemene Vergadering van de Vereniging van (Vroeg)gepensioneerden van de Stichting Pensioenfonds Thales Nederland, de VVSPTN LOGGED OUT Jaargang #10; nummer #1; februari 2015 UITNODIGING voor de Algemene Vergadering van de Vereniging van (Vroeg)gepensioneerden van de Stichting Pensioenfonds Thales Nederland, de VVSPTN op woensdag

Nadere informatie

PHILATILISTENVERENIGING GELRE-GULICK E C H T S U S T E R E N

PHILATILISTENVERENIGING GELRE-GULICK E C H T S U S T E R E N PHILATILISTENVERENIGING GELRE-GULICK E C H T S U S T E R E N Clubblad Februari 2017 1 Voorwoord, Bij deze wil ik de leden vragen om onze jaarvergadering op 13 maart 2017 te bezoeken. In dit clubblad treft

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 maart 2008

Nieuwsbrief nr.1 maart 2008 Inhoud: 1. Algemene ledenvergadering op 27 maart 2008 2. POPEL Jaarverslag 2007 3. Energielabel 4. Hennink Service-abonnement C.V.- installatie 5. Service abonnement RRS-rioolreiniging 6. Bericht penningmeester

Nadere informatie

Nieuwe School Algemene Ledenvergadering 13 juni 2013

Nieuwe School Algemene Ledenvergadering 13 juni 2013 Nieuwe School Besteding van de ouderbijdragen Werkelijk Begroot Werkelijk 2011 2011 2010 Kamp / Schoolreis 12.694 12.694 11.500 14.606 Feesten, Kerst, Sinterklaas 2.186 3.353 3.000 2.093 Zwemmen 4.817

Nadere informatie

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Notulen Algemene ledenvergadering van 09-11-2013 Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Aanwezig bestuur: Henk Dibbets (voorzitter), Dorus de

Nadere informatie

Concept Huishoudelijk reglement VELON (12 november 2010)

Concept Huishoudelijk reglement VELON (12 november 2010) Concept Huishoudelijk reglement VELON (12 november 2010) Artikel 1 Het bestuur 1.1 De vereniging kent een bestuur en een dagelijks bestuur. 1.2 Leden van het bestuur dienen lid van de vereniging te zijn.

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden.

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Ledenvergadering S.V. Pegasus Notulen 06-09-2016 Notulist: Marcel Pol Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Bestuur: Voorzitter: Piet van der Wal Penningmeester:

Nadere informatie

MG A-TYPE & Magnette OWNERS HOLLAND OPGERICHT 1 OKTOBER 1973.

MG A-TYPE & Magnette OWNERS HOLLAND OPGERICHT 1 OKTOBER 1973. MG A-TYPE & Magnette OWNERS HOLLAND OPGERICHT 1 OKTOBER 1973. Jaarverslag secretariaat/ledenadministratie MGATO 2018 1. Bestuurszaken De samenstelling van het bestuur was in 2018 als volgt: Han Volkers

Nadere informatie

2. In memoriam en mededelingen De voorzitter gedenkt de acht leden die ons in het jaar 2017 zijn ontvallen.

2. In memoriam en mededelingen De voorzitter gedenkt de acht leden die ons in het jaar 2017 zijn ontvallen. Notulen 40 ste Algemene Ledenvergadering Vereniging Vrienden van het Airborne Museum Zaterdag 17 maart 2018 1. Opening De voorzitter heet eenieder welkom op deze 40 ste Algemene Ledenvergadering van de

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

4 Vakantierooster 2015-2016 De BOV komt met een voorstel. Dit is overgenomen door Kiem. De GMR stemt hiermee in.

4 Vakantierooster 2015-2016 De BOV komt met een voorstel. Dit is overgenomen door Kiem. De GMR stemt hiermee in. Notulen van de GMR-vergadering van 26-02-2015 Aanwezig: Mark Bernards, Debbie Boeijen (secretaris), Trudy van den Elzen, Hans van Geffen (voorzitter), Nicky van den Heuvel, Mariëtte Jansen, Ivo van der

Nadere informatie

3. Notulen vergadering voorgaande vergadering Notulen ALV 2015 worden vastgesteld zonder aanvullingen of opmerkingen.

3. Notulen vergadering voorgaande vergadering Notulen ALV 2015 worden vastgesteld zonder aanvullingen of opmerkingen. Notulen Algemene Leden Vergadering 2016 Datum: 23 februari 2016 Plaats: Wetsus aan de Oostergoweg 7 te Leeuwarden Aanwezigen: Zie bijlage 1 MKA.: Verzendlijst: Curt van Oss Alle aan- en afwezigen Verslag

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT PERSONEELSVERENIGING KONTAKT Vastgesteld Algemene Ledenvergadering 19 november 2015

HUISHOUDELIJK REGLEMENT PERSONEELSVERENIGING KONTAKT Vastgesteld Algemene Ledenvergadering 19 november 2015 HUISHOUDELIJK REGLEMENT PERSONEELSVERENIGING KONTAKT Vastgesteld Algemene Ledenvergadering 19 november 2015-3. - LEDEN Artikel 3 Leden, Ereleden en Bijzondere leden (statuten) 1. Indien anderen, dan leden,

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op maandag 24 juni 2019 om 16:30 uur

Nadere informatie

a. Zie artikel 4 der Statuten. b. Het bestuur van de vereniging kan bij beëindiging van een lidmaatschap dit omzetten in een bijzonder lidmaatschap.

a. Zie artikel 4 der Statuten. b. Het bestuur van de vereniging kan bij beëindiging van een lidmaatschap dit omzetten in een bijzonder lidmaatschap. HUISHOUDELIJK REGLEMENT CENTRALE HUURDERSRAAD WOB ZWOLLE. Artikel 1. NAAM EN ZETEL. a. Zie artikel 1 der Statuten. b. In dit huishoudelijk reglement wordt met Vereniging Centrale Huurdersraad van de Woningstichting

Nadere informatie

Katholieke Bond van Ouderen Afdeling Veghel

Katholieke Bond van Ouderen Afdeling Veghel Katholieke Bond van Ouderen Afdeling Veghel Huishoudelijk Reglement KBO Afdeling Veghel Dit Huishoudelijk Reglement is geen op zichzelf staand document; het is onlosmakelijk verbonden met de Statuten van

Nadere informatie

Club van 50. Informatieboekje

Club van 50. Informatieboekje Inhoud Onderwerp Bladzijde De Club van 50 3 Inschrijfformulier Club van 50 5 Reglement Club van 50 7 2 Club van 50 Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50? Voor veel mensen die V.V. Stellendam

Nadere informatie

DOEL EN MIDDELEN Artikel 1. In artikel 3. en 13. van de Statuten zijn het deel en de middelen van de vereniging omschreven.

DOEL EN MIDDELEN Artikel 1. In artikel 3. en 13. van de Statuten zijn het deel en de middelen van de vereniging omschreven. DOEL EN MIDDELEN Artikel 1. In artikel 3. en 13. van de Statuten zijn het deel en de middelen van de vereniging omschreven. HET ALGEMEEN BESTUUR. Artikel 2. Het bestuur bestaat uit maximaal 11 leden, die

Nadere informatie

PHILATILISTENVERENIGING GELRE-GULICK E C H T S U S T E R E N

PHILATILISTENVERENIGING GELRE-GULICK E C H T S U S T E R E N PHILATILISTENVERENIGING GELRE-GULICK E C H T S U S T E R E N Clubblad februari 2019 1 Voorwoord, Bij dezen wil ik de leden vragen om onze jaarvergadering op 11 maart 2019 te bezoeken. In dit clubblad treft

Nadere informatie

AMBACHTSE FILATELISTEN VERENIGING. Uitgave: april 2019 DE DOORLOPER

AMBACHTSE FILATELISTEN VERENIGING. Uitgave: april 2019 DE DOORLOPER AMBACHTSE FILATELISTEN VERENIGING Uitgave: april 2019 DE DOORLOPER 2 Ambachtse Filatelisten Vereniging Bestuur: Voorzitter: Wim den Otter tel.: 078-6819458 email: w.denotter@t-mobilethuis.nl Secretaris:

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

EHBO Vereniging St. Camillus Vogelenzang - De Zilk.

EHBO Vereniging St. Camillus Vogelenzang - De Zilk. Datum: 1 maart 2010 Blad 1 van 4 1 Opening; De voorzitter Marien van den Oever heet een ieder welkom, speciaal het kader Buiten de aanwezigheid van het bestuur zijn er circa 26 personen aanwezig bij deze

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement. Oudervereniging Lambertusschool

Huishoudelijk reglement. Oudervereniging Lambertusschool Huishoudelijk reglement Oudervereniging Lambertusschool Versie 27augustus 2012 LAMBERTUSSCHOOL NU VOOR STRAKS Oudervereniging Mari van Eschstraat 2 5254 JE Haarsteeg www.lambertusschool.nl Kvk nr: 55501141

Nadere informatie

LEDEN. Stand "NOVIOPOST" per: 1 januari leden. 1 november 19B5 545 leden. 1 januari leden. 1 maart leden

LEDEN. Stand NOVIOPOST per: 1 januari leden. 1 november 19B5 545 leden. 1 januari leden. 1 maart leden LEDEN Stand "NOVIOPOST" per: 1 januari 1985 529 leden 1 november 19B5 545 leden 1 januari 1986 551 leden 1 maart 1986 563 leden Nieuwe leden: W.Bos I.W.P.de Bruin W.G.v.Groningen J.W.Pas J.D.Duyker-Engels

Nadere informatie

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 1. Opening De voorzitter opent om 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 en heet iedereen welkom.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING NATUUR EN MILIEU, IVN AFDELING WIJK BIJ DUURSTEDE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING NATUUR EN MILIEU, IVN AFDELING WIJK BIJ DUURSTEDE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING NATUUR EN MILIEU, IVN AFDELING WIJK BIJ DUURSTEDE Artikel 1. Leden/donateurs (zie statuten artikel 5 t/m 9) 1. De vereniging kent leden die bij het IVN zijn aangemeld

Nadere informatie

STATUTEN. van de vereniging HET NATUURKUNDIG GEZELSCHAP. opgericht te Middelburg anno 1780

STATUTEN. van de vereniging HET NATUURKUNDIG GEZELSCHAP. opgericht te Middelburg anno 1780 DE VERENIGING STATUTEN van de vereniging HET NATUURKUNDIG GEZELSCHAP opgericht te Middelburg anno 1780 vastgesteld door de algemene ledenvergadering d.d. 23 april 2004. Art 1. De vereniging is genaamd:

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van het IVN Vereniging voor natuureducatie en duurzaamheid. IVN-afdeling West-Friesland.

Huishoudelijk Reglement van het IVN Vereniging voor natuureducatie en duurzaamheid. IVN-afdeling West-Friesland. Huishoudelijk Reglement van het IVN Vereniging voor natuureducatie en duurzaamheid. IVN-afdeling West-Friesland. Artikel 1. Leden/donateurs (zie afdelingsstatuten artikel 5 tot en met 9) 1. Behalve gewone

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

POSTZEGELHANDEL STAMPS4U RIEN KRAMER Mail:

POSTZEGELHANDEL STAMPS4U RIEN KRAMER Mail: POSTZEGELHANDEL STAMPS4U RIEN KRAMER 0251-657751 06-13246989 Mail: info@stamps4u.nl UITGEBREID AANBOD VAN: POSTZEGELS : NEDERLAND en OVERZEE, SCANDINAVIE, WEST EUROPA EN ENGELSE KOLONIEN EN GEBIEDEN TEVENS

Nadere informatie

21 april 2016: uur de Baat Huizen

21 april 2016: uur de Baat Huizen Concept verslag Algemene Ledenvergadering Turnlust 21 april 2016: 20.00 uur de Baat Huizen Aanwezig: Het bestuur: Rubia Adolfs, Mariska Bolt, Ferry de Hoogen, Frank de Kruijf, Bert van Wijk Trainers: Eimertje

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

HET PAALHUIS 38ste Jaargang nr.359 mei 2018 Verschijnt 9 x per jaar.

HET PAALHUIS 38ste Jaargang nr.359 mei 2018 Verschijnt 9 x per jaar. HET PAALHUIS 38ste Jaargang nr.359 mei 2018 Verschijnt 9 x per jaar. BIJEENKOMSTEN IN AMSTERDAM-CENTRUM Plaats : Huis van de Wijk LYDIA Roelof Hartplein 2a Amsterdam-Zuid Telefoonnummer 020-662.94.97 De

Nadere informatie

Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016.

Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016. Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016. Opening: Voorzitter John van den Broek opent om 10.30 uur deze vergadering, met een welkomstwoord aan alle aanwezigen. Hij stelt de huidige bestuursleden

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Artikel 1 Leden Onder leden worden verstaan de aangesloten lidverenigingen conform artikel 5 van de statuten. Artikel 2 Indirecte leden Onder indirecte leden worden verstaan de

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

Jaarverslag 2012. Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag 2012. Algemene Ledenvergadering Jaarverslag 2012 Algemene Ledenvergadering 21 maart 2013 Agenda 1. Goedkeuring verslag ALV 2012 2. Jaarverslag 2012 3. Financiën ië 2012 4. Begroting 2011 5. Planning 2013 6. Samenstelling bestuur 7. Stumico

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement LV-INOG Landelijke Vereniging INOG

Huishoudelijk reglement LV-INOG Landelijke Vereniging INOG Versie 1 oktober 2010 Huishoudelijk Reglement LV-INOG Dit huishoudelijk reglement regelt enkele zaken die niet of niet volledig zijn geregeld in de statuten. Artikel 1 Leden 1. Het bestuur houdt een register

Nadere informatie

De notulen van de ALV van worden goedgekeurd. Henk levert een verslag van het afgelopen jaar:

De notulen van de ALV van worden goedgekeurd. Henk levert een verslag van het afgelopen jaar: Agenda Algemene Ledenvergadering Nederlandse Vereniging Wenen vrijdag 23.03.2018, 19:00-20:00 Flanagan s Irish Pub, Schwarzenbergstraße 1-3, 1010 Wenen 1. Opening Aanwezig: 28 leden. Volgens de statuten

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2017 Nummer 09 november Van de voorzitter. Beste medetennissers, We kijken al weer vooruit naar het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie is op 14 januari 2018 van 15:00

Nadere informatie