Handleiding Taxateur.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding Taxateur. www.taxatievalideren.nl"

Transcriptie

1 Handleiding Taxateur V1.0 Page 1 of 13 Uitgiftedatum:

2 Algemeen 3 - Algemeen 3 - Contactgegevens 3 - Wachtwoord wijzigen 3 - Uitloggen 3 Validatie aanvragen 4 Mijn taxaties 5 - Aanvraag 6 - In behandeling 7 - Behandeld 8 - Validatie 8 - Verzoek tot correctie 8 - Voltooid 9 Mijn gegevens 10 - Algemeen 10 - Kantoor 10 - Correspondentie 10 - Overige 10 - Toegewezen werkgebieden 10 Mijn facturen 11 Mijn documenten 11 - Aansluitingsvoorwaarden Bericht overdracht/naamswijziging validatie divisie TaxaNet-TVI 11 - Getekende aansluitingsovereenkomst BAV polis BAV prolongatiebewijs 2010 of nieuwe polis Geldig legitimatiebewijs 11 - Aanstellings-/Inschrijvingsbewijs lidmaatschap Branchevereniging 11 - TVI Woord/Beeldmerk 11 Documentatie en links 12 - Algemene van belang zijnde documentatie 12 - Onderbouwing taxatie 12 - Overige 12 Nieuws 12 Tip mijn intermediairs 13 (On)tevredenheid 13 V1.0 Page 2 of 13 Uitgiftedatum:

3 Algemeen Als u inlogt in de TVI-applicatie op krijgt u de onderstaande tabbladen en de hierin opgenomen onderdelen te zien. In deze handleiding zullen de belangrijkste onderdelen per tabblad worden toegelicht. Als slot van deze handleiding maken wij u graag kenbaar wat te doen wanneer u toch een klacht of aanmerking heeft met betrekking tot onze dienstverlening. Wij zijn u uiteraard graag zo goed mogelijk van dienst! Contactgegevens Eenmaal ingelogd met uw persoonlijke gegevens in het TVI-systeem heeft u de beschikking over de voor u van belangzijnde contactgegevens van TVI. Ook vindt u hier de rechtstreekse adressen om direct in contact te treden met de juiste medewerkers. Bij wijze van overzicht: Onderwerp Aanmelding/aansluiting: Inhoudelijke en validatie rapport Facturen, financiële afwikkeling Algemene vragen adres: aanmeldingen@taxatievalideren.nl validatie@taxatievalideren.nl financieel@taxatievalideren.nl info@taxatievalideren.nl In alle gevallen, mag u een spoedige reactie van ons verwachten! Wachtwoord wijzigen Rechtsboven in de applicatie heeft u te allen tijde de mogelijkheid uw wachtwoord te wijzigen middels de ook zogenoemde knop (wachtwoord wijzigen) Uw gebruikersnaam is altijd het meest recente registernummer, zoals u bekend staat bij erkende register waar u bent ingeschreven. Uitloggen Na gebruik van de TVI applicatie logt u uit door op de knop (uitloggen) rechtsboven naast de knop (wachtwoord wijzigen) te klikken. V1.0 Page 3 of 13 Uitgiftedatum:

4 Validatie aanvragen Onder het tabblad validatie aanvragen kunt u een nieuwe eigen taxatie met validatie aanmelden. U doet dit door de gevraagde, onderstaande gegevens in het getoonde formulier in te vullen. Opdrachtgever Taxatieobject Gegevens Hypotheekverstrekker Hiernaast dient u de slotverklaring aan te vinken en verzend u de aanvraag door op de knop aanvraag indienen te klikken Velden aangeduid met een *zijn verplicht om een validatie aan te melden. U ontvangt een bevestiging dat uw aanvraag is ontvangen en dat u per zult worden bericht wanneer het rapport in behandeling is genomen. V1.0 Page 4 of 13 Uitgiftedatum:

5 Mijn taxaties Onder dit tabblad ziet u een overzicht van de verschillende voor u van belangzijde statussen waarbinnen uw aanvraag tot taxatie met validatie zich kan bevinden. Wij behandelen de volgende statussen Aanvraag In behandeling Behandeld Validatie Verzoek tot correctie Voltooid In het overzicht ziet u gelijk het aantal dossiers die zich in de status bevinden. Door op een bepaalde status te klikken, selecteert u een overzicht met alle taxaties die zich in deze status bevinden. (zie afbeelding hieronder) Door op Open dossier te klikken, komt u in het betreffende dossier waarbinnen u de volgende informatie kunt vinden. In elke status die u selecteert kunt u in ieder geval informatie vinden over de opdrachtgever, het taxatierapport, het taxatieobject en aankoopgegevens. (links in het scherm) Daarnaast kunt u aan de rechtkant de historie van de statussen zien, samen met de notities die u zelf bij een taxatie kan invoeren. In het midden kunt kunt u Acties zien die u kan uitvoeren t.b.v. de voortgang van het validatieproces. Van elke statuswijziging die er plaatsvindt binnen het TVI-traject wordt u op de hoogte gebracht via een automatisch mailbericht V1.0 Page 5 of 13 Uitgiftedatum:

6 Hieronder zullen de acties en mogelijkheden per verschillende status worden toegelicht.. Aanvraag Hier ziet u een overzicht van alle aanvragen die bij TVI ten behoeve van u zijn ontvangen. Wij onderscheiden hier twee soorten aanvragen; a) De aanvraag voor validatie van uw eigen taxatie b) De aanvraag voor validatie afkomstig van een intermediair, collega taxateur, geldverstrekker of consument waarbij u als taxateur bent toegewezen. Na op de knop Open dossier te hebben geklikt ziet u afhankelijk van de soort aanvraag, zoals hierboven beschreven welke acties u kunt nemen. Bij een aanvraag volgens situatie b) dient u onder het kopje: Acties eerst te kiezen om de opdracht te accepteren dan wel af te wijzen. Wanneer u vervolgens de opdracht accepteert bevindt u zich in dezelfde fase binnen de status Aanvraag waarin u zich direct bevindt wanneer u een aanvraag voor eigen taxatie heeft ingevoerd en kunt u geen acties uitvoeren. TVI neemt de taxatie in behandeling en stelt direct na de nodige controles en plaatsing van bankspecifieke eisen de mogelijkheid open voor de taxateur om modelwaarderapporten op te vragen. U ontvang hiervan een automatisch bericht. V1.0 Page 6 of 13 Uitgiftedatum:

7 In behandeling U kunt nu modelwaarderapporten opvragen. Dit doet u door uiteraard weer eerst door het betreffende dossier in deze status te openen. U klikt onder het kopje Acties op de knop modelwaarderapporten opvragen Vervolgens verschijnt er een formuliertje met enkele objectspecifieke gegevens die u invult. Door op de knop verzenden te klikken verstuurt u deze gegevens en vraagt u twee unieke modelwaarderapporten aan. De modelwaarderapporten worden voor u ter beschikking gesteld in het betreffende dossier. U ontvangt een automatisch bericht wanneer u deze kunt inzien. De taxatie staat op dit moment nog steeds in de status in behandeling Met het beschikbaar stellen van de modelwaarderapporten door TVI komen ook de knoppen: PDF bijlagen uploaden (optionieel) en Taxatierapport uploaden vrij, wederom onder de kopje Acties Met de knop PDF-bijlagen uploaden heeft u de mogelijkheid losse bijlagen die u niet kunt of nog niet aan het complete taxatierapport heeft toegevoegd als aparte pdf bijlagen te uploaden. Het systeem zal deze alsnog toevoegen aan het taxatierapport. Met de knop Taxatierapport uploaden heeft u de mogelijkheid het complete (eventueel inclusief bijlagen) door u uitgewerkte taxatierapport conform model 2011 in.pdf te uploaden. Zodra u het rapport en de bijlages hebt geupload krijgt het dossier de status: behandeld. TVI geeft u de maximale vrijheid om te bepalen binnen welk systeem u uw taxatierapport uitwerkt. TVI kan geuploade taxatierapporten uitgewerkt vanuit elk systeem inlezen en volgens hoge kwaliteitseisen en snelheid valideren. Hiernaast zal in maart ook een unieke uitwerkmodule beschikbaar worden gesteld waarbij maximaal gemak en snelheid wordt geboden. V1.0 Page 7 of 13 Uitgiftedatum:

8 Behandeld Het validatieteam van TVI ontvangt een bericht dat uw dossier klaar staat om te valideren. Op het moment TVI de taxatie ter validatie opent, gaat het dossier naar de status validatie. Validatie Wij valideren uw rapport doorgaans binnen een paar uur. In ieder geval geven wij de keiharde garantie dat een rapport dat voor ter validatie is aangeboden dezelfde werkdag gevalideerd wordt. Zodra TVI uw rapport heeft gevalideerd, krijgt u bericht. Als uw rapport is goedgekeurd, vervolgt het proces zich onder het kopje Goedgekeurd. Indien uw rapport niet direct is goedgekeurd, krijgt u per bericht met het verzoek tot correctie/aanvulling. Het dossier bevind zich nu in de status verzoek tot correctie Verzoek tot correctie De punten die correctie of aanvulling verdienen vindt u als u het betreffende dossier in deze status opent onder het kopje notities. U past uw rapport aan aan de hand van deze notities en ziet dat u weer de mogelijkheid heeft het rapport te uploaden. De bijlages die u eerder geupload heeft, hoeft u niet opnieuw te uploaden. Eventueel ontbrekende bijlages kunt u uiteraard wel bijvoegen. Tevens kunt u de bijlages die u al eerder heeft geupload inzien. Zodra u het gewijzigde taxatierapport heeft geupload, komt de taxatie weer onder de status: behandeld te staan en volgt het rapport opnieuw het hierboven beschreven proces V1.0 Page 8 of 13 Uitgiftedatum:

9 Goedgekeurd Een rapport dat na validatie als akkoord wordt gegeven ontvangt het TVI taxatievoorblad met TVI keurmerk: TVI Gevalideerd en de unieke verificatiecode waarmee alle betrokken partijen de taxatie kunnen controleren op echtheid op U ontvangt een automatische gereedmelding en kunt de taxatie in het dossier onder de status Voltooid inzien en afhankelijk van uw wensen onder het kopje Acties een veelvoud van het taxatierapport printen. Ook kunt u een een kopie van de gereedmelding van TVI naar u zelf laten sturen zodat u ook uw opdrachtgever hiervan kunt voorzien. (zie onderstaande afbeelding) Al uw taxatierapporten blijven binnen uw account in de status voltooid staan. Hiermee heeft u dus uw persoonlijke digitale archief binnen de TVI-applicatie. Op het moment dat de taxatie is voltooid wordt er, conform de Geldverstrekkerslijst een gereedmelding met beveiligd digitaal rapport naar de bank/geldverstrekker verstuurd wordt. Deze geldverstrekkerslijst kunt u vinden onder het tabblad: documentatie en links en is benoemd als eisen per geldverstrekker (met en zonder NHG) Tevens ontvangt u een automatische mail met de factuur van de validatiekosten en is deze beschikbaar onder het tabblad Mijn Facturen Hiermee is de validatieprocedure afgerond. V1.0 Page 9 of 13 Uitgiftedatum:

10 Mijn gegevens Onder het tabblad mijn gegevens vindt u de meest recente gegevens zoals deze bij TVI bekend zijn en op basis waarvan u bij TVI bent aangesloten. Algemeen: De algemene gegevens betreffen gegevens over u als persoon. Het gaat hierbij om uw naam, adres, telefoonnummer etc. Het adres dat u hier invult wordt gebruikt als adres waarheen alle s worden gezonden omtrent statuswijzigingen en verdere berichtgeving. Kantoor: Onder het kopje kantoor kunt u de gegevens invullen van het bedrijf waar u werkt of eigenaar van bent. Deze gegevens worden ook gebruikt op het automatische voorblad dat wordt gegenereerd na een positieve validatie van de taxatie. Ook kunt u hier uw bedrijfslogo uploaden t.b.v. het voorblad! Correspondentie: Hieronder kunt u gegevens invullen t.b.v. schriftelijke correspondentie. Overige: Bij de overige gegevens staan de door u ingevulde velden met betrekking tot uw registerinschrijving, branchevereniging, bedrijfsaansprakelijkheidspolis en bankgegevens t.b.v. de automatische incasso. Toegewezen werkgebieden: Onder het kopje toegewezen werkgebieden kunt u de werkgebieden (en eventueel uitbreidingsgebieden) invullen zoals die zijn bepaald door het Erkende Register waar u bent ingeschreven. Ook de topografische kaart met werkgebieden is hier te vinden. Alleen de algemene, en de correspondentiegegevens zijn zonder tussenkomst van TVI door u te wijzigen. Ook uw eigen logo is te wijzigen door een nieuw te uploaden. De wijzigingen die u hierin doorvoert worden realtime in het TVI systeem doorgevoerd. Voor overige wijzigingen dient u een bericht te zenden aan TVI. V1.0 Page 10 of 13 Uitgiftedatum:

11 Mijn facturen Onder dit tabblad ziet u een overzicht met al uw facturen die u van TVI per e- mail heeft ontvangen voor de validatiekosten. Op deze manier heeft u altijd al uw facturen inzichtelijk Mijn documenten Onder dit tabblad vindt u al uw persoonlijke documenten die ten grondslag liggen aan uw aansluiting en blijvende actiefstelling bij TVI. Wij noemen hierbij o.a.: Meeste recente Aansluitingsvoorwaarden Aansluitingsovereenkomst BAV polis (Aanstelling)bewijs lidmaatschap brancheorganisatie etc. Legitimatiebewijs Periodiek zult u ten behoeve van controledoeleinden door TVI worden verzocht een/enkele recent(e) bewijsstuk(ken) te overleggen. Dit doet u door een.pdf afschrift te uploaden in het daarvoor bestemde veld. Veranderd u tussentijds van verzekeraar of brancheorganisatie dan kunt u dit mailen, het liefst direct voorzien van het betreffende bewijsstuk aan aanmeldingen@taxatievalideren.nl. TVI Woord/Beeldmerk: Het TVI Woord- en Beeldmerk is te gebruiken om te laten zien dat u bij TVI bent aangesloten op bijvoorbeeld uw website of uw correspondentiemateriaal. Voorwaarden met betrekking tot het gebruik hiervan vindt u in de Aansluitingsvoorwaarden. V1.0 Page 11 of 13 Uitgiftedatum:

12 Documentatie en links Onder dit tabblad vindt u altijd de meest recente documenten en links die u als naslagwerk of hulpmiddel met betrekking tot het gevalideerd taxeren kunt gebruiken. U vindt hier bijvoorbeeld: Algemene van belang zijnde documentatie: - Vraag en Antwoord taxatierapport Branchebrede normering NHG Eisen per Geldverstrekker ( met en zonder NHG ) - Werkgebieden per postcode - Gemeentekaart met nummers Onderbouwing Taxatie: - Fotowijzer woningen - Meetinstructie NEN Bodemloket - Kadaster Overig: - WEW - NVB. Nieuws Onder dit tabblad vindt u het meest recente nieuws van TVI. U kunt hierbij denken aan o.a.: Nieuwsberichten m.b.t. regelgeving voor taxaties en taxateurs Berichtgevingen van banken en hun validatiebeleid Interne ontwikkelingen in bedrijfsprocessen Uitbreidingen en aanpassingen van software V1.0 Page 12 of 13 Uitgiftedatum:

13 Tip mijn intermediairs Onder dit tabblad brengt u de met uw samenwerkende intermediairs of eventuele opdrachtgevers op de hoogte van uw aansluiting bij TVI. Opdrachtgevers kunnen u naar aanleiding van dit bericht direct als voorkeurstaxateur selecteren in hun account waardoor uw kantoor bij nieuwe toe te wijzen taxatieopdrachten direct kiesbaar voor hun is. Vul de kantoornaam met het behorende adres in van uw opdrachtgever en zij ontvangen de getoonde voorbeeldmail van u. (On)tevredenheid Wij willen alles doen om u als klant tevreden te stellen en spannen ons hier krachtig voor in! Heeft u toch een klacht of opmerking over onze dienstverlening dan worden wij hier graag van op de hoogte gebracht. Natuurlijk staan wij ook open voor uw compliment of positieve reactie. U kunt uw klacht of compliment indienen via het formulier dat hiervoor ter beschikking is gesteld op onze website V1.0 Page 13 of 13 Uitgiftedatum:

FAQ Taxatool. Versie 1.2 Page 1 of 5 Uitgiftedatum: 14-01-2013. Frequently Asked Questions/Veelgestelde vragen

FAQ Taxatool. Versie 1.2 Page 1 of 5 Uitgiftedatum: 14-01-2013. Frequently Asked Questions/Veelgestelde vragen FAQ Taxatool Versie 1.2 Page 1 of 5 Uitgiftedatum: 14-01-2013 Inhoud: Wie heeft Taxatool ontwikkeld? 3 Wanneer kan ik gebruik maken van Taxatool? 3 Wat kost het gebruik van Taxatool? 3 Moet ik een programma

Nadere informatie

FAQ Taxatool. Versie 1.1 Page 1 of 5 Uitgiftedatum: 10-1-2012. Frequently Asked Questions/Veelgestelde vragen

FAQ Taxatool. Versie 1.1 Page 1 of 5 Uitgiftedatum: 10-1-2012. Frequently Asked Questions/Veelgestelde vragen FAQ Taxatool Versie 1.1 Page 1 of 5 Uitgiftedatum: 10-1-2012 Inhoud: Wie heeft Taxatool ontwikkeld? 3 Wanneer kan ik gebruik maken van Taxatool? 3 Wat kost het gebruik van Taxatool? 3 Moet ik een programma

Nadere informatie

Algemene Handleiding. maakt het u makkelijk!

Algemene Handleiding. maakt het u makkelijk! Algemene Handleiding maakt het u makkelijk! Contact: TVI Taxatie Validatie Instituut Postbus 499 7500 AL Enschede Telefoon: 053 431 78 68 Website: www.tvi.nl E-mail: info@tvi.nl Versie 2.1 Page 1 of 14

Nadere informatie

SNEL-OP-WEG HANDLEIDING

SNEL-OP-WEG HANDLEIDING ELSEVIER NEXTENS KLANTPORTAAL SNEL-OP-WEG HANDLEIDING U en uw klanten gaan voor het eerst aan de slag met het klantportaal. In dit overzicht vindt u handige tips en een stappenplan voor uw eerste gebruik.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Meest gestelde vragen en antwoorden. Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen en antwoorden. Inhoudsopgave Meest gestelde vragen en antwoorden Inhoudsopgave Door wie is Taxatieweb gebouwd?... 2 Voor wie is Taxatieweb beschikbaar?... 2 Hoe moet ik dit programma op mijn PC installeren?... 2 Waarom hoef ik nu

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1 Handleiding ZKM Online Versie 2.1 Februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Eerste keer dat je inlogt... 3 1.1.1 Profiel... 4 1.1.2. Wachtwoord (wijzigen)... 4 1.1.3. Bureau... 5 1.1.4. Consultants

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen... 4 3. Mijn Ouderportaal... 5 3.1 Tijdlijn... 5 3.1.1 Meldingen... 5 3.1.2 Kind aanmelden... 6 3.1.2.1 Opvangvorm; Dagopvang en Buitenschoolse

Nadere informatie

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers.

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. De contactpersoon bij uw organisatie, meldt u aan in het systeem van NS door het invullen van uw persoonlijke gegevens en email-adres. Op dit email

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013 Inhoud 1. Inschrijven 2. Oproep zoeken en erop reageren 2.1 Inloggen 2.2 Twee manieren om oproepen te zoeken 2.2.1 Oproep zoeken per rubriek 2.2.2 Oproep

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Taxatieweb. Inhoudsopgave

Gebruikershandleiding Taxatieweb. Inhoudsopgave Gebruikershandleiding Taxatieweb Inhoudsopgave Eenmalig aanmelden... 2 Inloggen... 3 Wachtwoord vergeten?... 4 Wijzigen gegevens taxateur... 4 Wijzigen gegevens taxatiebureau... 5 Opdracht ophalen... 5

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Taxatieweb. Inhoudsopgave

Gebruikershandleiding Taxatieweb. Inhoudsopgave Gebruikershandleiding Taxatieweb Inhoudsopgave Eenmalig aanmelden... 2 Inloggen... 3 Wachtwoord vergeten?... 4 Wijzigen gegevens taxateur... 4 Wijzigen gegevens taxatiebureau... 5 Opdracht ophalen... 6

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 april 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 6 Mijn afspraken 7 Mijn dossier

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.0

Handleiding ZKM Online. Versie 2.0 Handleiding ZKM Online Versie 2.0 Maart 2012 Inhoudsopgave Inloggen 3 Eerste keer dat je inlogt (basisonderdelen) 4 profiel 5 wachtwoord 5 bureau 6 consultants 7 instellingen 8 kleuren 9 licentie 10 ZKM

Nadere informatie

Het NWWI voor u als consument

Het NWWI voor u als consument Het NWWI voor u als consument Een taxatierapport is nodig voor de financiering van de aankoop van een woning, een verbouwing of het oversluiten van uw hypotheek. Belangrijke zaken waarbij u als consument

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Versie 1 september 2016 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op Cliëntportaal TMZ... 4 3. Voorbeeld Cliëntportaal TMZ... 7 4. Mijn afspraken... 8 5. Mijn Dossier...

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. 1 Inhoud Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.... 1 Het registratieproces...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO Gebruikershandleiding Ouder Login TSO Gebruikershandleiding ouder login Gaat u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op de Hertog van Gelre, dan kunt u zich via de website van MAM's Kinderopvang registreren

Nadere informatie

VMA Verzekeringen HANDLEIDING. Handleiding voor gebruik van de site. Inhoud: > Afsluiten van een verzekering. > Wachtwoord vergeten

VMA Verzekeringen HANDLEIDING. Handleiding voor gebruik van de site. Inhoud: > Afsluiten van een verzekering. > Wachtwoord vergeten Inhoud: Afsluiten van een verzekering Wachtwoord vergeten Wijzigen van verzekering(en) Wijzigen van (e-mail)adres/rekeningnummer Online schade melden Opzeggen lopende verzekering(en) bij andere verzekeraars

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Uren invoeren 6 3. Overige functionaliteiten Employ UrenOnline 9 4. Contactgegevens

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Toegang tot Mijn Gegevensdiensten

Toegang tot Mijn Gegevensdiensten Toegang tot Mijn Gegevensdiensten Mijn Gegevensdiensten is een beveiligde omgeving op uwv.nl. Op Mijn Gegevensdiensten: vindt u productinformatie en uitleg over het aanvragen van gegevensproducten; kunt

Nadere informatie

Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 1 2 Inleiding Om een aanvraag te kunnen doen bij VSBfonds moet u zich eerst online registreren. In deze handleiding vindt u een beschrijving van het registratieproces

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; De

Nadere informatie

Welkom bij SalarOnline

Welkom bij SalarOnline 1 Welkom bij SalarOnline Dit is het stappenplan van SalarOnline. In dit stappenplan vindt u de werkwijze van de meest gebruikte functies van SalarOnline. Indien u vragen of problemen heeft met de werking

Nadere informatie

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0 Handleiding Curasoft Het cliëntenportaal Versie 2.0 Inleiding Het cliëntenportaal is ontwikkeld om cliënten gemakkelijk online toegang te geven tot zijn of haar vragenlijsten, afspraken en informatie over

Nadere informatie

Handleiding Backofficebureau Digitaal

Handleiding Backofficebureau Digitaal Handleiding Backofficebureau Digitaal Opdrachtgever Versie 1.1 1 Inleiding Backofficebureau Digitaal is een systeem waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, werknemers en opdrachtgevers

Nadere informatie

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Ga naar www.iak.nl en klik dan rechtsboven op Mijn IAK.

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Ga naar www.iak.nl en klik dan rechtsboven op Mijn IAK. Online declareren Stap 1: Inloggen Ga naar www.iak.nl en klik dan rechtsboven op Mijn IAK. Klik vervolgens op Inloggen en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Stap 2: Mijn IAK Direct nadat u bent

Nadere informatie

September 2014 Versie 5.0

September 2014 Versie 5.0 September 2014 Versie 5.0 Inhoudsopgave Welkom bij het subsidieportaal van Agentschap SZW... 3 Account aanmaken en inloggen... 3 Home pagina... 5 Mijn gegevens... 6 Mijn gegevens aanpassen... 7 Gebruikersnaam

Nadere informatie

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

Handleiding online urenregistratie voor inleners

Handleiding online urenregistratie voor inleners Handleiding online urenregistratie voor inleners Versie: 1.6.2 Versiedatum: 20-01-2015 1. Inleiding Het online urenportaal van Workbus is een website waarmee uren kunnen worden geadministreerd, documenten

Nadere informatie

HANDLEIDING. Versie 1.5

HANDLEIDING. Versie 1.5 HANDLEIDING Versie 1.5 Handleiding InZicht InZicht van VOC is het online hulpmiddel dat u helpt inzicht te hebben in het kennis- en opleidingsniveau van uw medewerkers. In deze handleiding nemen we u stapsgewijs

Nadere informatie

Handleiding aanpassen verzendadres Google mail

Handleiding aanpassen verzendadres Google mail Handleiding aanpassen verzendadres Google mail SOML Inhoudsopgave 1 Verzendadres aanpassen 3 2 Tot slot 10 Bijlage 11 IT-Workz B.V. - Pagina 2 van 12 1 Verzendadres aanpassen Door de nieuwe werkomgeving

Nadere informatie

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet Deze handleiding geeft een uitgebreide uitleg over het online aanvragen en bestellen van 3D geprinte producten bij 3D Worknet. Registreren

Nadere informatie

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Voorwoord Welkom bij de handleiding van IP Marketing 3.0. Hier vindt u alle informatie over het gebruik van het vernieuwde

Nadere informatie

Handleiding Speciaal voor vraagouders

Handleiding Speciaal voor vraagouders Handleiding Speciaal voor vraagouders Let op: Zie je dit balkje in deze handleiding? Dan hebben wij een tip voor je. Ohw. Wachtwoord kwijt of vergeten? Dan kun je deze resetten door in het inlogscherm

Nadere informatie

Handleiding ZWIP Zorg- en WelzijnsInfoPortaal

Handleiding ZWIP Zorg- en WelzijnsInfoPortaal Handleiding ZWIP Zorg- en WelzijnsInfoPortaal Handleiding voor zorgverleners ZWIP Handleiding april 2015 1 1 Inleiding Deze handleiding dient ter verduidelijking van het gebruik van de ZWIP applicatie.

Nadere informatie

Handleiding SMC isupport Ticketsysteem voor installateurs

Handleiding SMC isupport Ticketsysteem voor installateurs Handleiding SMC isupport Ticketsysteem voor installateurs Inhoud Inloggen op het SMC isupport ticketsysteem... 2 Overzicht Startpagina... 3 Voorkeuren instellen... 4 Overzicht pagina Aanvragen... 5 Overzicht

Nadere informatie

Handleiding Extranet

Handleiding Extranet Handleiding Extranet Tolken 20-1-2015 Concorde Group Peter Nitschke, Karina van Stralen Versie 1.3 Inhoud Opbouw van het nieuwe Extranet... 4 Homepagina... 5 Beschikbaarheid ad hoc tolken... 5 Beschikbaarheid

Nadere informatie

Aanvragen Postcode ideal

Aanvragen Postcode ideal Aanvragen Postcode ideal Om gebruik te kunnen maken van Postcode ideal dient u eerst een account aan te maken. Dit kunt u doen door in uw webshop via Webshop > Betaalmethodes > Postcode op de knop Maak

Nadere informatie

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL premie- en inningssystematiek HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL Het controleren van uw gegevens in SWP U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector.

Nadere informatie

Op deze pagina s van deze PDF vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van Mijn Dossier op de website van Bikerpolis.nl

Op deze pagina s van deze PDF vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van Mijn Dossier op de website van Bikerpolis.nl 1 Hoe werkt mijn digitale dossier Op deze pagina s van deze PDF vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van Mijn Dossier op de website van Bikerpolis.nl Wanneer u een vraag heeft over een onderwerp

Nadere informatie

Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo

Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo 1 Stap-voor-stap handleiding Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo 1. Ga naar de nieuwe website: huisartsenpraktijkbaarlo.uwartsonline.nl 2. Klik op de knop Inloggen. 3. Klik

Nadere informatie

Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen

Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen Versie mei 2014 1. Accepteren van een uitnodiging 1.1 De uitnodiging beantwoorden U kunt als ondernemer uitgenodigd worden voor een onderhandse aanbesteding.

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Handleiding Aanvragen extra prestaties bij overeenkomst. Inleiding

Handleiding Aanvragen extra prestaties bij overeenkomst. Inleiding Handleiding Aanvragen extra prestaties bij overeenkomst Inleiding Met deze handleiding willen we u helpen bij het aanvragen van extra prestaties naast de preferente overeenkomst. We nemen u stap voor stap

Nadere informatie

Resultaten tellen Aanmelden

Resultaten tellen Aanmelden Instructie digitaal aanbesteden Registratie Deze aanbesteding zal in digitale vorm plaatsvinden middels een speciaal daartoe ingerichte online account van de opdrachtgever. U hoeft voor deelname niets

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Inleiding Beste VO contactpersoon, Voor u ligt de handleiding DDD voor het VMBO. Het gebruik van het DDD wijst zoveel mogelijk voor zich. Toch willen we het DDD ondersteunen

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

QUICKSTART GUIDE IGOLFINSTRUCTOR

QUICKSTART GUIDE IGOLFINSTRUCTOR QUICKSTART GUIDE IGOLFINSTRUCTOR 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Quickstart... 3 Stap 1: De Agenda... 3 Stap 2: Registreren... 4 Stap 3: Inloggen... 5 Stap 4: Les boeken... 5 Golfnieuws... 6 Informatie...

Nadere informatie

Registreren voorportaal Sociaal Werkers bij Registerplein

Registreren voorportaal Sociaal Werkers bij Registerplein Registerplein Kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals Registreren voorportaal Sociaal Werkers bij Registerplein Stap voor stap de registratie uitgelegd Registreren bij Registerplein 1. Voordat u

Nadere informatie

Beheersplan 2010 Gebruikershandleiding

Beheersplan 2010 Gebruikershandleiding 1. Inloggen Men dient eerst in te loggen op http://aanmelden.watertotaalbeheer.nl. De gebruikersnaam en wachtwoord worden verstrekt door een adviseur van Hydroscope. Gelieve met Hydroscope contact op te

Nadere informatie

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER HANDLEIDING DIGITAAL DOSSIER 1 HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER Op deze pagina s van deze PDF vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van het Persoonlijke Digitaal Dossier op onze website.

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. Hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl.

Nadere informatie

Registreren als Professional bij Registerplein

Registreren als Professional bij Registerplein Registerplein Kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals de kwaliteit van sociale profesionals Registreren als Professional bij Registerplein Stap voor stap de registratie uitgelegd Registreren als

Nadere informatie

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Maak een nieuwe gebruiker aan... 3 Registreer een machine... 8 Nieuwe tellerstand doorgeven... 11 Nieuwe bestelling

Nadere informatie

Je sollicitatie bij Cedrah

Je sollicitatie bij Cedrah Je sollicitatie bij Cedrah Welkom! Beste sollicitant, Als je deze handleiding leest, betekent het dat je een (open) sollicitatie bij Cedrah hebt gedaan. Uiteraard weten we op dit moment nog niet of we

Nadere informatie

Handleiding E-Accello. Versie 1.0

Handleiding E-Accello. Versie 1.0 Handleiding E-Accello Versie 1.0 Augustus 2015 1 Inleiding Met E-Accello krijgt u inzicht in uw lopende aanvragen en kunt u per aanvraag volgen in welk stadium deze zich bevindt. Daarnaast kunt u documenten

Nadere informatie

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen...

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen... Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl) en HorecaSysteem (www.horecasysteem.nl). Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Versie 2.6.5. Handleiding Digitaal Logboek COPD

Versie 2.6.5. Handleiding Digitaal Logboek COPD Versie 2.6.5 Handleiding Digitaal Logboek COPD INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING...3 2. INLOGGEN...4 2.1. INLOGPROBLEMEN...6 3. HOMEPAGE...7 4. ZELFMANAGEMENT...9 4.1. INVOEREN CCQ OF MRC VRAGENLIJST...9 5. UITGEVOERDE

Nadere informatie

Hoe u kunt meekijken in de administratie van J&M VvE Beheer

Hoe u kunt meekijken in de administratie van J&M VvE Beheer Hoe u kunt meekijken in de administratie van J&M VvE Beheer Dit document is bestemd voor de klanten van J&M VvE Beheer. Het beschrijft hoe een lid van een VvE inzage heeft in de administratie, reparatieverzoeken

Nadere informatie

Handleiding NODR Schade App 2.0. Handleiding NODR Schade App 1

Handleiding NODR Schade App 2.0. Handleiding NODR Schade App 1 Handleiding NODR Schade App 2.0 Handleiding NODR Schade App 1 De nieuwe NODR Schade App Wat kan nog steeds? Snel en eenvoudig schades melden Wat is nieuw? U krijgt bericht als uw schade succesvol is verhaald.

Nadere informatie

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER HANDLEIDING DIGITAAL DOSSIER 1 HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER Op deze pagina s van deze PDF vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van het Persoonlijke Digitaal Dossier op onze website.

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; Een

Nadere informatie

Handleiding DigiRecord.nl

Handleiding DigiRecord.nl Introductie... 1 Eerste keer inloggen... 1 Dossiersjablonen... 2 Map verwijderen... 3 Map aanmaken... 4 Dossierbeheer... 5 Dossier eigenaar... 7 Gebruikers... 7 Gebruiker... 8 Dossierbeheerder... 8 Beheerder...

Nadere informatie

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding voor de Opdrachtgever EuroSystems B.V. Nieuwegein 2008, EuroSystems B.V., Nieuwegein Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN

Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN Inhoudsopgave 1. Inloggen en gebruikersbeheer... 3 1.1. Inloggen... 3 1.2. Uitloggen... 3 1.3. Wachtwoord vergeten/verlopen... 3 1.4. Een nieuw wachtwoord instellen...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Scholingsportal CA ICT. Gilde-BT

Gebruikershandleiding Scholingsportal CA ICT. Gilde-BT Gebruikershandleiding Scholingsportal CA ICT Gilde-BT Versie 2.1 Datum 16-07-2015 Inhoud Inleiding...2 Registeren...3 Beheren van uw accountgegevens...5 Algemene documenten uploaden...6 Het cursusaanbod...7

Nadere informatie

Instructie Subsidie aanvragen Asbest eraf Zonnepanelen erop

Instructie Subsidie aanvragen Asbest eraf Zonnepanelen erop Instructie Subsidie aanvragen Asbest eraf Zonnepanelen erop Hieronder vindt u de instructie voor de aanvraagmodule voor de subsidie Asbest eraf Zonnepanelen erop. Hieronder vindt u het beginscherm van

Nadere informatie

Handleiding E-bankieren

Handleiding E-bankieren Handleiding E-bankieren Inhoud 1 Starten met E-bankieren 3 1.1 Inloggen en uitloggen 3 1.2 Wachtwoord wijzigen 3 1.3 Inloggegevens vergeten 3 1.4 Goed om te weten voordat u begint 3 2 Sparen 4 2.1 Naar

Nadere informatie

U kunt per abonnement vijf e-mailadressen aanmaken met elk een mailbox van 100Mb. Per te verzenden e- mailbericht kunt u ca. 10Mb versturen.

U kunt per abonnement vijf e-mailadressen aanmaken met elk een mailbox van 100Mb. Per te verzenden e- mailbericht kunt u ca. 10Mb versturen. E-mailadressen beheren via Mijn SKP Via de portal Mijn SKP kunt u zelf e-mailadressen aanmaken, wijzigen, verwijderen of een alias toevoegen. Mijn SKP kunt u bereiken via www.kabeltvpijnacker.nl en dan

Nadere informatie

Instructie Subsidie aanvragen Asbest eraf Zonnepanelen erop

Instructie Subsidie aanvragen Asbest eraf Zonnepanelen erop Instructie Subsidie aanvragen Asbest eraf Zonnepanelen erop Hieronder vindt u de instructie voor de aanvraagmodule voor de subsidie Asbest eraf Zonnepanelen erop. Hieronder vindt u het beginscherm van

Nadere informatie

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL premie- en inningssystematiek EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL HANDLEIDING 1 U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector. OVER DEZE

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX)

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) 2019 Van Brug Software Niets uit deze opgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband, elektronica of

Nadere informatie

Handleiding Postersite EHBO Santpoort.

Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Inhoud: 1. Account aanmaken 2. Inloggen 3. Account gegevens wijzigen 4. Aan en afmelden evenementen 5. Overige tabbladen 6. Problemen 1. Account aanmaken Wanneer

Nadere informatie

HANDLEIDING KINDKANS VO2303. Ga naar Kies de juiste organisatie (VO2303 Deventer VO) Log in met naam en wachtwoord Klik op Aanmelden

HANDLEIDING KINDKANS VO2303. Ga naar  Kies de juiste organisatie (VO2303 Deventer VO) Log in met naam en wachtwoord Klik op Aanmelden Ga naar www.kindkans.net Kies de juiste organisatie (VO2303 Deventer VO) Log in met naam en wachtwoord Klik op Aanmelden Je bent nu succesvol aangemeld als (naam) in de regio VO2303 Deventer VO. Klik op

Nadere informatie

HANDLEIDING BESCHIKBAARHEIDMODULE OPDRACHTGEVERS. 1. Inleiding

HANDLEIDING BESCHIKBAARHEIDMODULE OPDRACHTGEVERS. 1. Inleiding 1. Inleiding HANDLEIDING BESCHIKBAARHEIDMODULE OPDRACHTGEVERS HANDLEIDING Pagina 1 van 9 BESCHIKBAARHEIDMODULE OPDRACHTGEVERS De website van de Maatschap Spoorwegbeveiligers (www.maatschap-spoorwegbeveiligers)

Nadere informatie

FPP Web. De voordelen van FPP Web:

FPP Web. De voordelen van FPP Web: FPP Web FPP Web is het online polisadministratie systeem van Fiets Perfect Polis. Met uw dealer code en wachtwoord krijgt u toegang tot een beveiligde omgeving waar u nieuwe polissen kunt aanvragen en

Nadere informatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie CampusDetacheringOnline quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CampusDetacheringOnline - quick

Nadere informatie

Handleiding online urenregistratie voor werknemers

Handleiding online urenregistratie voor werknemers Handleiding online urenregistratie voor werknemers Versie: 1.7 Versiedatum: 01-03-2015 Inleiding Het online urenportaal van Worktrans is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd,

Nadere informatie

handleiding digitaal accorderen voor opdrachtgevers

handleiding digitaal accorderen voor opdrachtgevers handleiding digitaal accorderen voor opdrachtgevers Beste digitaal accordeur, Welkom in de handleiding digitaal accorderen. De urenregistratie, en daarmee de uren accordering, is een belangrijk terugkerend

Nadere informatie

Aanvragen Kassa Compleet Hoe werkt het?

Aanvragen Kassa Compleet Hoe werkt het? Aanvragen Kassa Compleet Hoe werkt het? Deze handleiding is geldig vanaf augustus 2016. De informatie uit deze handleiding kan wijzigen. Ga voor actuele informatie naar ing.nl/kassacompleet of neem contact

Nadere informatie

HANDLEIDING KINDKANS VO2303. Ga naar Kies de juiste organisatie (VO2303 Deventer VO) Log in met naam en wachtwoord Klik op Aanmelden

HANDLEIDING KINDKANS VO2303. Ga naar   Kies de juiste organisatie (VO2303 Deventer VO) Log in met naam en wachtwoord Klik op Aanmelden Ga naar www.kindkans.net Kies de juiste organisatie (VO2303 Deventer VO) Log in met naam en wachtwoord Klik op Aanmelden Je bent nu succesvol aangemeld als (naam) in de regio VO2303 Deventer VO. Klik op

Nadere informatie

Handleiding IGOLFINSTRUCTOR Golflid

Handleiding IGOLFINSTRUCTOR Golflid Handleiding IGOLFINSTRUCTOR Golflid 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Quickstart... 3 Stap 1: De Agenda... 3 Stap 2: Registreren... 3 Stap 3: Inloggen... 4 Stap 4: Les boeken... 4 Afspraken... 6 Cursussen...

Nadere informatie

Handleiding Official Portal

Handleiding Official Portal SPORTLINK, MEER TIJD VOOR SPORT Handleiding Official Portal KNBSB DE HANDLEIDING In deze handleiding wordt u stap voor stap door de applicatie geleid. Aan de hand van afbeeldingen wordt elke handeling

Nadere informatie

Handleiding Herregistratiedossier

Handleiding Herregistratiedossier Handleiding Herregistratiedossier (bijgewerkt augustus 2018) Ter ondersteuning van uw herregistratie raden wij u aan de handleiding een keer goed door te lezen om te voorkomen dat er stappen worden overgeslagen.

Nadere informatie