Lagerwey bestrijding & bescherming. Zorgeloos en gezond wonen en werken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lagerwey bestrijding & bescherming. Zorgeloos en gezond wonen en werken"

Transcriptie

1 Lagerwey bestrijding & bescherming Zorgeloos en gezond wonen en werken

2

3 Gelukkig hebt u Lagerwey gevonden! Wellicht maakt u zich op dit moment grote zorgen. Omdat de boktor de houten gebinten van uw woning wegvreet. Misschien bent u radeloos, omdat u niet meer weet hoe u de muizen uit uw woning of bedrijfspand moet krijgen. Of vraagt u zich af wat u moet doen om kakkerlakken uit uw restaurant of bedwantsen uit uw hotel te weren. Gelukkig hebt u ons gevonden. Wij zijn professionele bestrijders die ongewenste bewoners goed en grondig te lijf gaan. Daarbij staan onze jarenlange ervaring, specialistische kennis en innovatieve apparatuur tot uw beschikking. Wij gaan verder dan alleen bestrijding en richten ons ook op bescherming. Uw woon- en werkomgeving houden we ongediertevrij. We zijn gespecialiseerd in beschermingsplannen voor woningcorporaties, de foodsector en medische instellingen. In deze brochure leest u meer over onze diensten, onze vergaande service en kwaliteit. Natuurlijk maken we graag persoonlijk kennis met u, om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. En maakt u zich geen zorgen. We beloven u dat wij het goed aanpakken en grondig afrekenen met alle ongedierte. Met vriendelijke groet, Henk Dijkstra, directeur

4 Ongediertebestrijding Wij houden van aanpakken Wat wij voor u doen Niet voor niets heten wij Lagerwey bestrijding en bescherming. We gaan ongewenste bewoners niet alleen te lijf, maar voorkomen ook dat ze zich in uw woning of bedrijfspand vestigen. Voor tal van opdrachtgevers stellen wij beschermingsplannen op, zodat hun bedrijf, kantorenpark of de woningen die zij beheren, ongediertevrij blijven. Bij de bestrijding letten wij ook scherp op de oorzaak van het probleem en adviseren wij u over de preventie. Zo zorgen wij voor een gezonde en hygiënische woon- en werkomgeving. Hoe wij werken Wij houden van aanpakken. Daar bent u bij gebaat, want ongedierte in uw huis of bedrijfspand betekent altijd (dreigende) ontregeling van uw leven of werk. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk verder kunt zonder zorgen. Voordat wij aan de slag gaan, brengen wij het probleem vakkundig in kaart, zodat we de meest effectieve bestrijdingsmethode kunnen kiezen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we snel een beeld van de aard en omvang van het probleem. Vervolgens voeren we de bestrijding uit.

5 Daarbij streven we naar een minimum aan overlast voor de mensen die in het pand wonen of werken. Indien nodig zorgen wij voor aparte voorzieningen zoals een loopbrug. Meubels halen we zelf weg en zetten we ook weer terug. Natuurlijk zorgen we voor heldere communicatie met u en de gebruikers van het pand en houden we u op de hoogte van de voortgang. Voor wie we werken Tal van zakelijke en particuliere opdrachtgevers ontdekten de kracht van Lagerwey bestrijding en bescherming. De ontmoeting met ons betekende voor hen een opluchting. Zij maakten zich vanaf dat moment geen zorgen meer om ongewenste bewoners. Wij werken onder andere voor ziekenhuizen, zorginstellingen, horeca, (food)industrie, woningcorporaties en particulieren. Zij komen ons niet graag tegen: Wespen, mieren, muizen, ratten, mollen, motten, zilvervisjes, kakkerlakken, vliegen, bedwantsen.

6 Bedrijvenparkmanagement Gezond en zorgeloos werken Als eigenaar of gebruiker van bedrijfspanden zit u niet te wachten op ongedierte. Daar kunnen allerlei redenen voor zijn. Misschien bent u restauranthouder en zijn muizen, ratten of kakkerlakken uw grote schrik. Of u bent verantwoordelijk voor de hygiëne in een medische of zorginstelling en gelden voor u de strengste eisen. Wellicht verhuurt u zakelijk vastgoed of wilt u als woningcorporatie uw huurders goed laten wonen. Hoe dan ook, u bent gebaat bij parkmanagement dat gezond en zorgeloos werken en wonen mogelijk maakt. Daar kunt u ons bij inschakelen. Preventie Voorkomen is altijd beter dan genezen. Dat geldt zeker als het gaat om ongedierte. Wij maken graag voor u een inventarisatie van de actuele situatie in uw (bedrijfs)panden. Daar koppelen we een helder preventieadvies aan, zodat u weet hoe u ons kunt inzetten voor een gezonde en ongediertevrije werkomgeving. Door middel van het Integrated Pest Management Plan - dat wij met u opstellen - borgt u de uitvoering. Kwaliteit en eisen Bedrijven uit elke sector doen een beroep op ons. We zijn gewend te werken met de strengste regels en eisen. HACCP, AIB, BRC en GMP kennen voor ons geen geheimen. Wij leveren altijd het summum van kwaliteit. Uitvoering De uitvoering van het beschermingsplan doen we volgens afspraak. We verrichten de preventie actief, gifvrij en veilig. Als er zich situaties voordoen waarbij direct ingrijpen noodzakelijk is, is een telefoontje naar ons genoeg. Wij laten er geen dag overheen gaan. Kennismaken Wilt u meer weten over onze bijdrage aan uw parkmanagement? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en u verder te informeren.

7

8 Houtaantasters Reken af met stille schade Elke eigenaar of koper van een huis is er beducht voor: de boktor. Naast de houtworm en zwam één van de bekendste en meest gevreesde houtaantasters. Wij rekenen er definitief mee af. Schade Houtaantasters kunnen ongemerkt grote schade aanrichten. Ze vormen een bedreiging voor de dragende houten delen van een woning. Ter illustratie: een huisboktor kan in 10 jaar tijd de constructie van een balk volledig aantasten. Inspectie Wilt u een woning kopen? Overtuig uzelf dat u er geen ongewenste bewoners bij krijgt. Laat onze bouwkundig specialisten vooraf controleren of het huis van uw dromen geen nare verrassingen in petto heeft. Als er boktor of houtworm aanwezig is, stelt u dat later voor hoge kosten. Wij herkennen de kleinste aanwijzingen en stellen feilloos vast of zich houtaantasters in het houtwerk hebben gevestigd. Wilt u een woning verkopen? Ook dan doen wij graag de inspectie voor u. Dat voorkomt onverwachte kosten en procedures achteraf. Naar aanleiding van onze inspectie krijgt u een helder rapport dat u kunt gebruiken in de (ver) koopprocedure. Bestrijding zonder zorgen De bestrijding van houtaantasters doen wij grondig en compleet. Dat houdt in dat er geen boktor, houtworm of zwam meer te vinden is. Als balken of delen daarvan door de schade moeten worden vervangen, zorgen wij daarvoor. Vanzelfsprekend regelen wij ook het verplaatsen van de inboedel. U hebt er geen omkijken naar.

9 Hier rekenen wij mee af: - spinthoutkever - huiszwam - kelderzwam - bruinrot - huisboktor - houtworm Anobium Punctatum Gewone houtworm (2,5-5 mm) Hylotrupes Bajulus Huisboktor (10-20 mm)

10 Zwambestrijding Bescherm uw huis én uw gezondheid Geef zwammen geen kans. Deze schadelijke schimmels zijn een dubbele bedreiging: voor uw woning én voor uw gezondheid. Hardnekkig Zwammen gedijen vooral in vochtige, warme en slecht geventileerde ruimtes. Aanwijzingen voor de aanwezigheid van huiszwam en kelderzwam zijn roodachtig poeder of draden in uw kelder, kruipruimte of op de vloer. In dat geval is het de hoogste tijd om ons in actie te laten komen. Zwammen zijn namelijk hardnekkige schimmels. Ze kunnen grote bouwkundige schade aanrichten en hebben nadelige effecten op de gezondheid. U krijg ze alleen weg met professionele bestrijding. Twijfelt u of er sprake is van zwammen? Laat ons een inspectie doen en voorkom erger.

11 Hoe wij bestrijden Zwambestrijding kan redelijk ingrijpend zijn. Wij beperken de overlast tot een minimum en zorgen ervoor dat u zo veel mogelijk kunt doorwerken en -leven. In grote lijnen ziet onze aanpak er als volgt uit: - Inspectie en inventarisatie op locatie. - Planning start- en einddatum. - Verhuizing van de inboedel door onze medewerkers. - Verwijderen van aangetast hout of beton. - Bestrijding van de zwam. - Muren injecteren, afbranden en preventief behandelen. - Plaatsen van nieuwe balken of vloerdelen. - Verbeteren van het klimaat (minder luchtvochtig). - Terugplaatsen van uw inboedel. Grote projecten Ook voor woningcorporaties en verenigingen van eigenaren voeren wij preventieve inspecties en bestrijdingsprojecten uit. Naast effectieve bestrijding telt de communicatie met de bewoners dan extra. Wij kunnen voor u het volledige projectmanagement verzorgen. Wij informeren de bewoners, beantwoorden hun vragen en zorgen ervoor dat ze tijdig weten wat er gaat gebeuren. Wilt u meer weten over preventieve inspecties of kampt u met hardnekkige zwammen? Wij helpen u graag verder.

12 Hittebehandeling Effectief en milieuvriendelijk Soms is de inzet van chemicaliën onontkoombaar bij de bestrijding van ongedierte. Wij ontwikkelden een bestrijdingsmethode die milieuvriendelijk én bijzonder effectief is: hittebehandeling. Doeltreffende methode Het principe van de hittebehandeling is even eenvoudig als doeltreffend: we houden een ruimte of woning gedurende een uur op 55 graden Celsius. Wij verzekeren u dat daar geen ongedierte tegen opgewassen is. Zelfs hardnekkige beesten als de bedwants niet. Bij deze bestrijdingsmethode is temperatuur ons enige middel. Er komen geen giftige stoffen aan te pas. Gegarandeerd veilig dus voor uw gezondheid en eigendommen. Om de verhitting goed te kunnen toepassen, hebben wij een innovatieve machine ontwikkeld. Voorbereiding Een hittebehandeling van een woning of ruimte vraagt de nodige voorbereiding en tijd. Wij maken een kort, maar duidelijk plan van aanpak, zodat u weet wat we gaan doen. Doorgaans adviseren wij de bewoners een verblijf buitenshuis. Afhankelijk van de omvang van de bestrijding kan dit enkele dagen duren. We dekken de ruimte die we gaan verhitten af met isolatiezeil, zodat de verhitting zo goed mogelijk gerealiseerd kan worden.

13 Aanpak In die afgedekte ruimtes - de zogenaamde containments - voeren we de temperatuur langzaam op. Daarmee voorkomen we schade als gevolg van te snel wisselende temperaturen. De gewenste temperatuur van 55 graden Celsius houden we gedurende een uur vast. Dat is genoeg om alle ongedierte te doden. Daarna bouwen we langzaam de temperatuur af naar normale waarden. Als de behandeling klaar is, ruimen wij alles op. U vindt bij terugkomst in uw woning geen spoor meer van onze aanwezigheid. En geen spoor meer van het ongedierte. Precies waar het u om gaat. Meer weten? Wilt u weten wat wij met hittebehandeling voor u kunnen betekenen? We vertellen u er graag meer over. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons.

14 Training Ongediertepreventie Houd ze buiten de deur Natuurlijk is het een uitkomst dat u op de experts van Lagerwey bestrijding en bescherming terug kunt vallen, wanneer u te maken hebt met ongedierte. Maar: voorkomen is beter dan genezen. Daarom ontwikkelden we de training Ongediertepreventie. Een maatwerktraining waarmee u niet alleen ongedierte, maar ook onnodige bestrijdingskosten en imagoschade bij uw opdrachtgevers of klanten voorkomt. Controle aan de poort Knaagsporen, vraatschade, uitwerpselen: er zijn tal van mogelijkheden om te weten dat er ongewenste bezoekers zijn, ook al hebt u ze zelf nog niet gezien. In de training Ongediertepreventie gaat het om de vaardigheid van het herkennen van die sporen. De deelnemers worden grondig getraind in het detecteren van binnenkomende vracht en goederen op sporen van ongenode gasten. Zo kunt u al bij de poort voorkomen dat ze binnendringen en houdt u ze letterlijk buiten de deur. Uiteraard leren de deelnemers ook de verschillende soorten ongedierte zelf herkennen. Certificaat Na de training Ongediertepreventie ontvangen de deelnemers het Certificaat Ongediertepreventie. Een belangrijk signaal voor uw klanten en opdrachtgevers. Het laat zien dat u hen serieus neemt en werk maakt van hygiëne en voedselveiligheid. Aanmelden? Wilt u zich aanmelden voor de training Ongediertepreventie of meer weten? Bel of mail ons gerust. We vertellen u graag meer.

15

16 Houten Postbus 435, 3990 GE Houten Telefoon Veenendaal Fokkerstraat 18, 3905 KV Veenendaal Telefoon Fax

Houtaantasters in woningen en op bouwplaatsen... Wat kunnen wij eraan doen?

Houtaantasters in woningen en op bouwplaatsen... Wat kunnen wij eraan doen? Houtaantasters in woningen en op bouwplaatsen... Wat kunnen wij eraan doen? Houtworm en Boktor De houtworm en de boktor kunnen flinke schade aanrichten. De insecten vormen met name een bedreiging voor

Nadere informatie

Wonen, werken en leven in een gezonde en veilige omgeving!

Wonen, werken en leven in een gezonde en veilige omgeving! Wonen, werken en leven in een gezonde en veilige omgeving! Lagerwey bestrijding & bescherming: betrouwbaar, veilig en effectief Uw Uw betrouwbare betrouwbare partner partner Betrouwbaar, snel en effectief.

Nadere informatie

Zorgeloos wonen en werken in een veilige en gezonde omgeving

Zorgeloos wonen en werken in een veilige en gezonde omgeving Zorgeloos wonen en werken in een veilige en gezonde omgeving Betrouwbaar, snel en effectief Dat is kenmerkend voor de aanpak van Lagerwey. Klanten van Lagerwey bestrijding & bescherming profiteren van

Nadere informatie

Zwambestrijding Bescherm uw huis én uw gezondheid

Zwambestrijding Bescherm uw huis én uw gezondheid Zwambestrijding Bescherm uw huis én uw gezondheid Lagerwey bestrijding & bescherming Betrouwbaar, snel en effectief. Dat is kenmerkend voor de aanpak van Lagerwey bestrijding & bescherming. Het familiebedrijf

Nadere informatie

Gewone houtwormkever. GEWONE HOUTWORMKEVER (Anobium punctatum Degeer)

Gewone houtwormkever. GEWONE HOUTWORMKEVER (Anobium punctatum Degeer) Postbus 106 5830 AC Boxmeer Bezoekadres: Raamstraat 2C 5831 AT Boxmeer (Netherlands) Tel: + 31 (0)485-571186 Fax: +31 (0)485-573868 E-mail: info@veldhuijzen.nl Website: www.veldhuijzen.nl GEWONE HOUTWORMKEVER

Nadere informatie

Professionele aanpak van ongedierte op de werkplek

Professionele aanpak van ongedierte op de werkplek Professionele aanpak van ongedierte op de werkplek zakelijke dienstverlening 2 Weten hoe de muizen lopen De zegswijze weten hoe de hazen lopen mag, als het aan Carina Mulder ligt, worden vervangen door

Nadere informatie

Meerjarencontract dierplaagbeheersing Een slimme oplossing voor agrariёrs

Meerjarencontract dierplaagbeheersing Een slimme oplossing voor agrariёrs Meerjarencontract dierplaagbeheersing Een slimme oplossing voor agrariёrs Ecologische rattenbestrijding Wespenbestrijding Monitoring en bestrijding knaagdieren In de agrarische sector zijn er veel bedrijven

Nadere informatie

Duurzame plaagdierbeheersing grotendeels in eigen hand

Duurzame plaagdierbeheersing grotendeels in eigen hand Duurzame plaagdierbeheersing grotendeels in eigen hand Plaagdieren in uw pand kunnen voor enorme problemen zorgen. Bestrijding ervan wordt moeilijker door wettelijke beperkingen op gif. Daarnaast komen

Nadere informatie

De oplossing voor uw bedwantsenprobleem

De oplossing voor uw bedwantsenprobleem De oplossing voor uw bedwantsenprobleem Entotherm Entotherm 2 Bedwantsen, een groeiend probleem Steeds meer Nederlandse hotels worden geconfronteerd met bedwantsen. Bedwantsen reizen via de koffers van

Nadere informatie

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Uw huis gebruikt u iedere dag. U woont en leeft er. Dat uw huis van een goede kwaliteit is, vindt u daarom vanzelfsprekend. Maar

Nadere informatie

Over onderhoud en verbouw van monumentaal vastgoed VAN ALLE TIJDEN

Over onderhoud en verbouw van monumentaal vastgoed VAN ALLE TIJDEN Over onderhoud en verbouw van monumentaal vastgoed VAN ALLE TIJDEN Vaardige en ervaren handen Onderhoud kasteel Huis Doorn Nieuwe houten kap grachtenpand Blaauwlakenblok, Amsterdam Antwoord op úw vraag

Nadere informatie

Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk. Referentiesheet Bedrijfspand

Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk. Referentiesheet Bedrijfspand Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk Referentiesheet Bedrijfspand Bouwbedrijf Voegafdichting Van den vochtsanering Bogaard, Geldermalsen met vakwerkgarantie Uw complete partner voor voegafdichting

Nadere informatie

lekdetectie droogtechniek bouwkundig onderzoek

lekdetectie droogtechniek bouwkundig onderzoek lekdetectie droogtechniek bouwkundig onderzoek 2 ˉ TRITION EVEN VOORSTELLEN EVEN VOORSTELLEN EVEN VOORSTELLEN: WIJ ZIJN TRITION Trition is een dienstverlenend bedrijf, gespecialiseerd in het opsporen,

Nadere informatie

De heer M. van der Kleij Broekslootkade TC Rijswijk Amsterdam, 23 mei 2012

De heer M. van der Kleij Broekslootkade TC Rijswijk Amsterdam, 23 mei 2012 De heer M. van der Kleij Broekslootkade 89 2281 TC Rijswijk 070 3994751 mbmd@hetnet.nl msantbergen@gmail.com Amsterdam, 23 mei 2012 Betreft: het pand aan de Broekslootkade 89 te Rijswijk Geachte heer Van

Nadere informatie

voor al uw maatwerk trainingen

voor al uw maatwerk trainingen voor al uw maatwerk trainingen voor al uw maatwerk trainingen Als u wilt dat uw medewerkers weten hoe te handelen bij calamiteiten of dat u uw medewerkers handvatten aan wilt reiken waardoor zij waardevoller

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

Real-time betrouwbaarheid. Een geïntegreerd detectie-, vangst- en waarschuwingssysteem voor muizen met real-time rapportage

Real-time betrouwbaarheid. Een geïntegreerd detectie-, vangst- en waarschuwingssysteem voor muizen met real-time rapportage Real-time betrouwbaarheid Een geïntegreerd detectie-, vangst- en waarschuwingssysteem voor muizen met real-time rapportage De kern van uw bedrijf beschermd Ongedierte Plaagdieren kan kunnen uw organisatie

Nadere informatie

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen.

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen. ManuPro Vastgoedonderhoud in professionele handen. Vastgoedonderhoud in professionele handen... Vastgoed bezitten en beheren is één, het bouwkundig in topconditie houden van gebouwen is een ander verhaal.

Nadere informatie

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud Veelzijdig Vakmanschap Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00 Service & Onderhoud Friso neemt uw zorg uit handen. Voor onderhoud... Wat kunnen wij voor u betekenen? Reparatie Onderhoud

Nadere informatie

Mijn Autocoach Ebook

Mijn Autocoach Ebook Mijn Autocoach Ebook Even voorstellen 8 technische aankoop tips 6 onderhandel tips Voor wie is Mijn Autocoach Hoe werkt Mijn Autocoach Tarieven Onze partners 3 4 5 6 7 8 9 Dit Ebook is opgesteld door Mijn

Nadere informatie

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade Hyundai Ruitenservice Vakkundige service bij ruitschade 2 3 Ook al rijdt u nog zo voorzichtig, een sterretje in de voorruit is zo gebeurd. En wanneer een sterretje uitscheurt tot een barst, kan dit uw

Nadere informatie

Uw woning, uw smaak uw wensen! Over zelf aangebrachte voorzieningen

Uw woning, uw smaak uw wensen! Over zelf aangebrachte voorzieningen Uw woning, uw smaak uw wensen! Over zelf aangebrachte voorzieningen Een strakke keuken, mét kookeiland. Eindelijk een dakraam, een houten vloer, beneden én boven U wilt graag een en ander in uw woning

Nadere informatie

Anticimex Smart - non-stop intelligente plaagdierbeheersing

Anticimex Smart - non-stop intelligente plaagdierbeheersing Anticimex Smart - non-stop intelligente plaagdierbeheersing Introductie Anticimex Smart is een digitaal, intelligent systeem dat uw omgeving 24/7 monitort en beschermt tegen plaagdieren. Door continu bescherming

Nadere informatie

Handleiding Plug In Pest Free

Handleiding Plug In Pest Free Plug In Pest Free Benelux dankt jouw hartelijk voor je vertrouwen. Wij zijn erg blij dat je voor een duurzame, gifvrije en milieuvriendelijke toepassing hebt gekozen. Hoe werkt Plug In Pest Free? Zoals

Nadere informatie

beleid: juli 2006, versie: 2014

beleid: juli 2006, versie: 2014 Zorgeloos huren beleid: juli 2006, versie: 2014 Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens met lage inkomens die

Nadere informatie

WARMOND. Vlietwei 112. Vraagprijs 249.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

WARMOND. Vlietwei 112. Vraagprijs 249.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Hoofdstraat 220 2171 BN Sassenheim Tel: 0252-22 96 46 E-mail: sassenheim@deleeuw.nl WARMOND Vraagprijs 249.000

Nadere informatie

Hierbij, naar aanleiding van onze inspectie op de Koninginnelaan 19 te Voorburg, doen wij u het rapport toekomen.

Hierbij, naar aanleiding van onze inspectie op de Koninginnelaan 19 te Voorburg, doen wij u het rapport toekomen. Meneer P. van Gils Koninginnelaan 19 2275 CJ Voorburg E-mail: info@pietervangils.com Veenendaal, 22 augustus 2016 Rapportnummer: 2016-0210 Geachte heer Van Gils, Hierbij, naar aanleiding van onze inspectie

Nadere informatie

HECTAS Zorg De nieuwe hygiënestandaard

HECTAS Zorg De nieuwe hygiënestandaard HECTAS Zorg De nieuwe hygiënestandaard Aangenaam HECTAS is één van de meest toonaangevende schoonmaakorganisaties in Nederland. Vanuit 12 vestigingen en met meer dan 3000 medewerkers, bouwen we iedere

Nadere informatie

Factsheet HACCP. 1) Ongediertebestrijding

Factsheet HACCP. 1) Ongediertebestrijding Factsheet HACCP Werken met HACCP HACCP is een preventief systeem om voedselveiligheid te waarborgen. Het systeem is gebaseerd op 7 stappen: 1. Bepaal alle mogelijke gevaren van de processen die binnen

Nadere informatie

Vaillant & rendement. Technisch Project Advies

Vaillant & rendement. Technisch Project Advies Vaillant & rendement Technisch Project Advies meer rendement van uw project? Begin bij Vaillant Technisch Project Advies tijdige inschakeling TPA Uw winst Hoe blijven we samen aan de voortdurend aangescherpte

Nadere informatie

Inlichtingenformulier verkoper

Inlichtingenformulier verkoper Onderdeel van Jonker van der Klein BV Inlichtingenformulier verkoper Naam Adres Postcode woonplaats Telefoonnummer Algemeen 1. Wat is het bouwjaar van de woning Jaar 2. Sinds welk jaar bent u woonachtig

Nadere informatie

Looyerslaan 31 KATWIJK ZH. Vraagprijs 329.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Looyerslaan 31 KATWIJK ZH. Vraagprijs 329.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Vraagprijs 329.000 k.k.

Nadere informatie

Altijd Achterberg Schilders

Altijd Achterberg Schilders Altijd Achterberg Schilders serieus over schilderwerk schilderen behangen glaszetten trots... 2 Voor u ligt onze brochure waarin wij u een kijkje geven in ons schildersbedrijf. Een bedrijf waar we erg

Nadere informatie

U stelt u klanten in de gelegenheid achteraf te betalen. De klant is immers koning. Maar een niet betalende klant, is geen klant.

U stelt u klanten in de gelegenheid achteraf te betalen. De klant is immers koning. Maar een niet betalende klant, is geen klant. Gilles & Partner Incasso is dé partner op het gebied van credit management en incasso voor het midden- en kleinbedrijf. Ons dienstenpakket bestaat uit debiteurenbeheer, incasso, gerechtelijke incasso en

Nadere informatie

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! Iedere dag scherp Protectiepartners. Nieuw en toch meer dan 45 jaar jong. De naam Protectiepartners

Nadere informatie

Insecten die voorraden en materiaal aantasten

Insecten die voorraden en materiaal aantasten Insecten die voorraden en materiaal aantasten Motten Houtwormen Kakkerlakken Broodkevers In deze folder vindt u meer informatie over bovenstaande insecten. U leest hoe u ze herkent, wat voor overlast ze

Nadere informatie

Verenigingen van Eigenaren en Centraal Beheer Achmea. Samen staan wij als een huis

Verenigingen van Eigenaren en Centraal Beheer Achmea. Samen staan wij als een huis Verenigingen van Eigenaren en Centraal Beheer Achmea. Samen staan wij als een huis Inhoud Een goede basis voor uw VvE. 3 U bepaalt zelf wat u nodig heeft. 4 Bent u voor genoeg geld verzekerd? Wij helpen

Nadere informatie

DE KRACHT VAN LINDHOUT

DE KRACHT VAN LINDHOUT DE LINDHOUT-LOOK Niet zomaar een vloer, maar iets speciaals. Een vloer die niet iedereen kan leggen, die vakmanschap en creativiteit vereist en dat ook uitstraalt. En een zonwering die er perfect op afgestemd

Nadere informatie

Kwaliteit, zo werkt het

Kwaliteit, zo werkt het Kwaliteit, zo werkt het Kwaliteit, zo Werkt Het U huurt een woning bij de Veenendaalse Woningstichting of bent dat van plan. Dan is het goed om te weten wat de Veenendaalse Woningstichting doet om de kwaliteit

Nadere informatie

Schutterswei 45 KATWIJK ZH. Vraagprijs 259.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Schutterswei 45 KATWIJK ZH. Vraagprijs 259.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Vraagprijs 259.000 k.k.

Nadere informatie

Preventie, arbeidsongeschiktheid en re-integratie volgens Generali. Beter voorkomen dan genezen

Preventie, arbeidsongeschiktheid en re-integratie volgens Generali. Beter voorkomen dan genezen Preventie, arbeidsongeschiktheid en re-integratie volgens Generali Beter voorkomen dan genezen Inhoudsopgave Arbeidsgeschikt of arbeidsongeschikt? 3 Hoe voorkomt u arbeidsongeschiktheid? 4 U raakt toch

Nadere informatie

Herstel en bestrijding van houtaantasting

Herstel en bestrijding van houtaantasting onderhoudswijzer Herstel en bestrijding van houtaantasting De nachtmerrie van iedere monumentenbezitter De houtworm, bonte knaagkever en de huisboktor: dit drietal vormt samen de grootste nachtmerrie van

Nadere informatie

Doelstelling onderzoek

Doelstelling onderzoek Gemeentewerken Rotterdam Ingenieursbureau T.a.v. de heer A. van Bavel Postbus 6633 3002 AP ROTTERDAM Datum: Alphen a/d Rijn, 30-09-2011 Ons Betreft: Onderzoek houtaantasting door insecten en zwam/houtrot

Nadere informatie

Schoon drinkwater zonder zorgen. Legionellapreventie en beheer

Schoon drinkwater zonder zorgen. Legionellapreventie en beheer Schoon drinkwater zonder zorgen. Legionellapreventie en beheer Voor u ligt de brochure van Aqua Assistance, uw betrouwbare partner in (drink)waterveiligheid. In deze brochure leest u meer over onze adviesdiensten,

Nadere informatie

Mooi van buiten, mooi van binnen. Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project

Mooi van buiten, mooi van binnen. Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project Mooi van buiten, mooi van binnen Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project Het visitekaartje van uw bedrijf of woning... Complete aanpak Wat mooi is, wilt u graag mooi houden. Bij Buijs Project

Nadere informatie

Zorgen! Ontzorgen. wij. Het Professionele DESIGN & ADVIES BURO voor de gastronomie

Zorgen! Ontzorgen. wij. Het Professionele DESIGN & ADVIES BURO voor de gastronomie Zorgen! wij Ontzorgen Onze visie en missie In een persoonlijk gesprek kunt u aangeven wat wij voor u kunnen betekenen en van welke diensten u gebruik wenst te maken Wij vertalen uw organisatie cultuur

Nadere informatie

OEGSTGEEST. Lijtweg 204. Vraagprijs 117.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

OEGSTGEEST. Lijtweg 204. Vraagprijs 117.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Vraagprijs 117.500 k.k. OEGSTGEEST Lijtweg 204 De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE: 1. Voorwoord 2 3. Wat verstaan wij onder agressie 3 4. Agressiebeleid: 4 Bijlage I; Introductiebrief 5

INHOUDSOPGAVE: 1. Voorwoord 2 3. Wat verstaan wij onder agressie 3 4. Agressiebeleid: 4 Bijlage I; Introductiebrief 5 Agressieprotocol Omnia Wonen INHOUDSOPGAVE: Hfd.stuk Paginanr. 1. Voorwoord 2 3. Wat verstaan wij onder agressie 3 4. Agressiebeleid: 4 Bijlage I; Introductiebrief 5 2 1. VOORWOORD Van tijd tot tijd is

Nadere informatie

Brochure Eazy Logistics. Wij doen wat anderen beloven

Brochure Eazy Logistics. Wij doen wat anderen beloven Brochure Eazy Logistics Wij doen wat anderen beloven Over ons Eazy Logistics is gestart in september 2014. Als snel heeft Eazy Logistics zich gemengd tussen de gevestigde orde binnen de koeriers. Momenteel

Nadere informatie

NOORDWIJK ZH. Beeklaan 84. Vraagprijs 229.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

NOORDWIJK ZH. Beeklaan 84. Vraagprijs 229.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl NOORDWIJK ZH Vraagprijs 229.000

Nadere informatie

Zelf uw woning isoleren

Zelf uw woning isoleren kluswijzer Isoleren Zelf uw woning isoleren In Nederland staat isolatie hoog op de lijst van klussen in huis. Geen wonder! Vooral s winters blijken veel woningen een isolatiebeurt te kunnen gebruiken.

Nadere informatie

Onze relatie met u! Een goed gesprek over

Onze relatie met u! Een goed gesprek over Een goed gesprek over Onze relatie met u! Wij houden van ons vak. Ons vak is u te helpen bij het organiseren van uw financiële zekerheid. Daar praten we veel en graag met u over. In die gesprekken stellen

Nadere informatie

Voor wie. Probleemschets. Hoe herkent u funderingsproblemen?

Voor wie. Probleemschets. Hoe herkent u funderingsproblemen? Regeling funderingsherstel Klemmende deuren, ramen die niet meer goed dicht kunnen, scheuren in de muren en verzakkingen. Dit zijn typische kenmerken van funderingsproblemen, in de volksmond ook wel paalrot

Nadere informatie

Zó eenvoudig en goed heeft u het nog nooit geregeld. Eén adres voor al uw. oplossingen op het gebied. van Arbo, verzuim en reïntegratie.

Zó eenvoudig en goed heeft u het nog nooit geregeld. Eén adres voor al uw. oplossingen op het gebied. van Arbo, verzuim en reïntegratie. en goed heeft u het nog nooit geregeld Eén adres voor al uw oplossingen op het gebied van Arbo, verzuim en reïntegratie ó eenvoudig W e r k! P o o r t w a c h t e r c e n t r u m : uw steunpunt voor vele

Nadere informatie

Samenwerken aan een gezonde en veilige omgeving

Samenwerken aan een gezonde en veilige omgeving Samenwerken aan een gezonde en veilige omgeving Een uniek concept sinds 1934 Anticimex, een Zweeds familiebedrijf, is opgericht in 1934. op basis van een uniek concept: een plaagdierenvrije omgeving tegen

Nadere informatie

ONS GROENE BOEKJE AP IN VERZEKEREN EN H H YP SC O N T A H M E K K A E V N

ONS GROENE BOEKJE AP IN VERZEKEREN EN H H YP SC O N T A H M E K K A E V N ONS GROENE BOEKJE VAKMANSCHAP IN VERZEKEREN EN HYPOTHEKEN Het Groene Boekje van Kuindersma. Het Groene Boekje van Kuindersma Verzekeringen en Hypotheken geeft u inzicht in wie we zijn, wat we doen en waar

Nadere informatie

Tramstraat 10 d KATWIJK ZH. Vraagprijs 189.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Tramstraat 10 d KATWIJK ZH. Vraagprijs 189.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Vraagprijs 189.000 k.k.

Nadere informatie

Allround in vastgoedmanagement en -advies

Allround in vastgoedmanagement en -advies Allround in vastgoedmanagement en -advies Samen waardegroei creëren en stimuleren. Daar gaan wij voor Amstelius Vastgoed Amstelius is een onafhankelijk allround kantoor voor vastgoedmanagement en -advies.

Nadere informatie

Zilverschoon 28 KATWIJK ZH. Vraagprijs 249.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Zilverschoon 28 KATWIJK ZH. Vraagprijs 249.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Vraagprijs 249.000 k.k.

Nadere informatie

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System Onderhoud Houten Vloeren Bona Deep Clean System Nieuwe service met uitstekende resultaten Bona introduceert haar allernieuwste innovatie, waarmee doffe vloeren onmiddellijk worden gerevitaliseerd. Met

Nadere informatie

De schakel tussen u en techniek.

De schakel tussen u en techniek. De schakel tussen u en techniek. www.saasen.com ELEKTRA VENTILATIE BEVEILIGING TELEMATICA Eén betrouwbare partner voor al uw installatiewerkzaamheden Dan bent u bij J. Saasen B.V. aan het goede adres.

Nadere informatie

Lumnia De nieuwe norm in vliegenbestrijding

Lumnia De nieuwe norm in vliegenbestrijding Lumnia De nieuwe norm in vliegenbestrijding Vliegenbestrijding: een must voor uw bedrijf Wereldwijd zijn er 120.000 soorten vliegen. Vliegen worden beschouwd als ongedierte, want ze vormen een gezondheidsrisico

Nadere informatie

Zelf klussen Woningaanpassingen volgens het boekje

Zelf klussen Woningaanpassingen volgens het boekje Woningaanpassingen volgens het boekje Soms wilt u uw woning aan uw eigen smaak aanpassen. Plicht Getrouw doet daar niet moeilijk over. Wanneer handige doe-het-zelvers verbeteringen willen aanbrengen of

Nadere informatie

Alles voor een goed gevoel.

Alles voor een goed gevoel. INHOUD Voorwoord 4 De goed gevoel garanties 6 Installatietechniek 8 Service & Onderhoud 10 Badkamer realisatie 12 Aqualon Groen 14 Project - Bij de Neut 16 Adviesgesprek 18 Aqualon Vlasstraat 8 5561 AJ

Nadere informatie

Crocusstraat 32 KATWIJK ZH. Vraagprijs 279.900 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Crocusstraat 32 KATWIJK ZH. Vraagprijs 279.900 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Crocusstraat 32 Vraagprijs

Nadere informatie

Specialist. waliteit. op het gebied van vastgoed en onderhoud. kwaliteit-schildersgroep.nl. schildersgroep

Specialist. waliteit. op het gebied van vastgoed en onderhoud. kwaliteit-schildersgroep.nl. schildersgroep Specialist op het gebied van vastgoed en onderhoud k-.nl Inleiding K Schildersgroep gevestigd te Hoorn is een gerenommeerd schildersbedrijf met tientallen jaren ervaring. Bij ons staan klantvriendelijkheid

Nadere informatie

NIJMEGEN Van der Kempstraat 6 Vraagprijs: 189.000,- kk

NIJMEGEN Van der Kempstraat 6 Vraagprijs: 189.000,- kk NIJMEGEN Van der Kempstraat 6 Vraagprijs: 189.000,- kk TE KOOP: Zeer zonnige en ruime hoek-bovenwoning gelegen aan de rand van superwijk "Bottendaal". Het appartement heeft over de gehele breedte een balkon

Nadere informatie

INSPECTIERAPPORT HOUTEN KAPCONSTRUCTIE

INSPECTIERAPPORT HOUTEN KAPCONSTRUCTIE INSPECTIERAPPORT HOUTEN KAPCONSTRUCTIE Muurhuizen 1 3 3811 EC AMERSFOORT SSW Groep B.V. Postbus 536, 3760 AM te Soest T: 035-6023113 E: info@ssw-groep.nl I: www.ssw-woningkeur.nl Rabobank: 1099.80.840

Nadere informatie

ambacht maakt het verschil

ambacht maakt het verschil ambacht maakt het verschil ambacht maakt het verschil! vorm 1volgt functie vakwerk 2vraagt visie design 3moet efficiënt details bepalen kwaliteit denken 5om te doen kennis 6versterkt kansen onze visie

Nadere informatie

Natuurlijk wonen. Prettig wonen

Natuurlijk wonen. Prettig wonen Natuurlijk wonen Prettig wonen 1 Prettig wonen in de wijk, dat doen we samen Wonen is meer dan alleen een dak boven uw hoofd. Wie wil er niet graag in een buurt wonen waar het schoon, veilig en prettig

Nadere informatie

versie 4.0 mkb Dienstenwijzer Lamond Verzekeringen en Financiële Diensten

versie 4.0 mkb Dienstenwijzer Lamond Verzekeringen en Financiële Diensten Dienstenwijzer Lamond Verzekeringen en Financiële Diensten Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat uw bedrijf

Nadere informatie

I 221-1 Informatieblad houtaantasting

I 221-1 Informatieblad houtaantasting I 221-1 Informatieblad houtaantasting Herstel en bestrijding van houtaantasting Inleiding Uit de praktijk van de afgelopen jaren is ons gebleken dat bij de constatering van een actieve houtaantasting door

Nadere informatie

BPZ SUPPORTPAKKET. Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn.

BPZ SUPPORTPAKKET. Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn. BPZ SUPPORTPAKKET Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn. Wij denken deur. Professionele partner 1 Vooruitstrevend en toonaangevend

Nadere informatie

Doelstelling onderzoek

Doelstelling onderzoek Gemeentewerken Rotterdam Ingenieursbureau t.a.v. de heer A. van Bavel Galvanistraat 15 3029 AD Rotterdam Datum opname Betreft Rapportnummer Technisch adviseur vrijdag 14 juni 2013 Zwamonderzoek 13/0385_R082

Nadere informatie

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen Even voorstellen. Dé bus. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen we er geen genoeg van krijgen. Het onderstreept dat we doen wat we beloven en

Nadere informatie

Toezicht op uw verhuurde (bedrijfs)pand. Contact

Toezicht op uw verhuurde (bedrijfs)pand. Contact Toezicht op uw verhuurde (bedrijfs)pand Tijdens de huurperiode wordt er van u als verhuurder verwacht dat u toezicht houdt op het (bedrijfs)pand. Eén keer per jaar is zeker niet genoeg. Hennepteelt heeft

Nadere informatie

Hyundai Navigatie Onderhoud. Ook uw navigatiesysteem heeft onderhoud nodig

Hyundai Navigatie Onderhoud. Ook uw navigatiesysteem heeft onderhoud nodig Hyundai Navigatie Onderhoud Ook uw navigatiesysteem heeft onderhoud nodig 2 3 Waarom heeft het navigatiesysteem onderhoud nodig? Snelwegen worden verbreed en verlegd, een klaverblad wordt een fly-over

Nadere informatie

Meeuwenlaan 100 KATWIJK ZH. Vraagprijs 239.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Meeuwenlaan 100 KATWIJK ZH. Vraagprijs 239.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Meeuwenlaan 100 Vraagprijs

Nadere informatie

Real-time confidence. Het geïntegreerde detectie-, vangst- en alarmeringssysteem voor muizen, inclusief snelle respons en real-time rapportage

Real-time confidence. Het geïntegreerde detectie-, vangst- en alarmeringssysteem voor muizen, inclusief snelle respons en real-time rapportage Real-time confidence Het geïntegreerde detectie-, vangst- en alarmeringssysteem voor muizen, inclusief snelle respons en real-time rapportage De kern van uw bedrijf beschermd Plaagdieren kunnen uw organisatie

Nadere informatie

Rotterdam, Nietzschestraat 1

Rotterdam, Nietzschestraat 1 Rotterdam, Nietzschestraat 1 Bijzonder fraai wonen in deze schitterende vrijstaande villa op maar liefst 976 m² eigen grond. Rust, ruimte en rondom in het groen en toch vlakbij het Centrum met haar voorzieningen.

Nadere informatie

Welkom bij VvE Beheer Den Haag. Waar staat VvE Beheer Den Haag voor? Beheer op maat, de visie van VvE Beheer Den Haag

Welkom bij VvE Beheer Den Haag. Waar staat VvE Beheer Den Haag voor? Beheer op maat, de visie van VvE Beheer Den Haag Welkom bij VvE Beheer Den Haag Allereerst danken wij u voor uw interesse in VvE Beheer Den Haag. Goed beheer van een vereniging van eigenaren begint volgens ons bij u, de bewoner. Dat dit een hele opgave

Nadere informatie

Salomon Huygenslaan 1 KATWIJK ZH. Vraagprijs 495.000 v.o.n. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Salomon Huygenslaan 1 KATWIJK ZH. Vraagprijs 495.000 v.o.n. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Salomon Huygenslaan

Nadere informatie

Bij De Jong Glas & Gevel gaan we er elke dag fris tegenaan

Bij De Jong Glas & Gevel gaan we er elke dag fris tegenaan Bij De Jong Glas & Gevel gaan we er elke dag fris tegenaan De Jong Glas & Gevel bestaat sinds 2000. Wij zijn gestart in Rijswijk en inmiddels gevestigd in Wassenaar. De afgelopen 18 jaar hebben wij met

Nadere informatie

Dienstenwijzer Kraan Assurantiën

Dienstenwijzer Kraan Assurantiën Dienstenwijzer Kraan Assurantiën Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat uw bedrijf centraal. In deze dienstenwijzer

Nadere informatie

Tramstraat 252 KATWIJK ZH. Vraagprijs 227.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Tramstraat 252 KATWIJK ZH. Vraagprijs 227.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Tramstraat 252 Vraagprijs

Nadere informatie

Sprinklers in de zorg. Onze hoogwaardige techniek garandeert de vereiste veiligheid

Sprinklers in de zorg. Onze hoogwaardige techniek garandeert de vereiste veiligheid Sprinklers in de zorg Onze hoogwaardige techniek garandeert de vereiste veiligheid Sprinklers in de zorg Veel zorginstellingen hebben te maken met personele onderbezetting. Lastig in de dagelijkse praktijk,

Nadere informatie

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Samenvatting Van der Geest Oud Ade is een betrouwbaar en ervaren bouwbedrijf dat u volledig terzijde staat

Nadere informatie

Voedselveiligheid & Hygiënemanagement Plaagdierenpreventie en -bestrijding

Voedselveiligheid & Hygiënemanagement Plaagdierenpreventie en -bestrijding Voedselveiligheid & Hygiënemanagement Plaagdierenpreventie en -bestrijding Voedselveiligheid & Hygiënemanagement Plaagdierenpreventie en -bestrijding Met veel plezier bieden wij u deze brochure over Anticimex

Nadere informatie

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flavours to go Het flexibele concept voor uw interne catering waar u de smaak van te pakken krijgt! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Nadere informatie

Tandartspraktijk Hoek verder als Mondmedicentrum Tiel

Tandartspraktijk Hoek verder als Mondmedicentrum Tiel Tandarts Hoek Konijnenwal 23 4001 HA Tiel T. 0344 61 62 40 Tandartspraktijk Hoek verder als Mondmedicentrum Tiel Geachte heer/mevrouw, Al enige tijd werken Tandartspraktijk Hoek, Tandartspraktijk G. van

Nadere informatie

Al uw financiële zaken, helemaal op orde

Al uw financiële zaken, helemaal op orde Al uw financiële zaken, helemaal op orde 3 Verzekeringen Financieel advies: in de basis goed geregeld en daarom zorgeloos leven. Verzekeringen - Onafhankelijk advies Goed geregeld, een prettig idee U weet

Nadere informatie

MEVAS Risicomanagement Programma.

MEVAS Risicomanagement Programma. nederlandse organisatie van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in de metaal MEVAS Risicomanagement Programma. Inhoud MEVAS Risicomanagement Programma. 3 Stappen die passen bij uw organisatie. 4

Nadere informatie

HB Group Van den Broekeweg 16 7602 PH Almelo - Holland Tel. +31 - (0)546 865066 Fax +31 - (0)546 860666 Email info@hb-almelo.nl Web www.hb-almelo.

HB Group Van den Broekeweg 16 7602 PH Almelo - Holland Tel. +31 - (0)546 865066 Fax +31 - (0)546 860666 Email info@hb-almelo.nl Web www.hb-almelo. HB Group Van den Broekeweg 16 7602 PH Almelo - Holland Tel. +31 - (0)546 865066 Fax +31 - (0)546 860666 Email info@hb-almelo.nl Web www.hb-almelo.nl Simply Better Droogsystemen Een motto dat staat voor

Nadere informatie

Kwaliteit in wonen: een eerste kennismaking

Kwaliteit in wonen: een eerste kennismaking Kwaliteit in wonen Kwaliteit in wonen: een eerste kennismaking Welkom buurman! Welkom buurvrouw! Kwaliteit in wonen Goed, we wonen dan wel niet direct naast u, maar we voelen ons toch een beetje uw buurman.

Nadere informatie

Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN. Veelzijdig VAKKUNDIG

Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN. Veelzijdig VAKKUNDIG Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN Veelzijdig VAKKUNDIG Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN Fa. P. Rasenberg in Terheijden is een echt familiebedrijf met gemotiveerde medewerkers. De eerste steen

Nadere informatie

Wat is de huiszwam? Hoe ontwikkelt de huiszwam zich? Hoe herkent men de aanwezigheid van de huiszwam? Wat kan men er tegen doen? Hoe voorkomen?

Wat is de huiszwam? Hoe ontwikkelt de huiszwam zich? Hoe herkent men de aanwezigheid van de huiszwam? Wat kan men er tegen doen? Hoe voorkomen? Wat is de huiszwam? Hoe ontwikkelt de huiszwam zich? Hoe herkent men de aanwezigheid van de huiszwam? Wat kan men er tegen doen? Hoe voorkomen? Nutige adressen Wat is de huiszwam? De huiszwam is een zwam

Nadere informatie

Partner in brandbeveiliging

Partner in brandbeveiliging Partner in brandbeveiliging Brandveilig! Brand is de grootste nachtmerrie voor iedere ondernemer. Altebra zorgt dat u rustig kunt slapen! Wij leveren en onderhouden slimme sprinklerinstallaties om uw bedrijf

Nadere informatie

Maatschappelijk verantwoord slopen op turnkey basis. Verantwoord, veilig en vooral vriendelijk

Maatschappelijk verantwoord slopen op turnkey basis. Verantwoord, veilig en vooral vriendelijk Maatschappelijk verantwoord slopen op turnkey basis Verantwoord, veilig en vooral vriendelijk Slopen is tegenwoordig best complex. Dat komt omdat er steeds meer eisen worden gesteld aan bouwen en slopen.

Nadere informatie