Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel"

Transcriptie

1 Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Samenvatting Van der Geest Oud Ade is een betrouwbaar en ervaren bouwbedrijf dat u volledig terzijde staat bij de ontwikkeling en bouw van uiteenlopende bouwprojecten. Van idee tot realisatie: wij denken met u mee, luisteren naar uw wensen en zorgen altijd voor de juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Vanaf de eerste tekeningen tot de definitieve ingebruikname van uw pand. Een vast aanspreekpunt zorgt ervoor dat wij altijd van alles op de hoogte zijn en u uw bouwproject zorgeloos uit handen kunt geven. Bij Van der Geest Oud Ade worden uw wensen en onze kennis en kunde samengevoegd voor een optimaal resultaat. Uw bouwwerk is bij ons in vertrouwde handen. Van der Geest Oud Ade heeft ruim 80 jaar ervaring in de woningbouw, utiliteitsbouw, weg- en waterbouw, onderhoud, renovatie, restauratie en verbouwingen en beschikt over een eigen houthandel met hoogwaardige houtbewerkingsmachines. Ons gemotiveerde en betrokken personeel staat keer op keer garant voor kwaliteitswerk. Fotografie Dimmy Olijerhoek Roelofarendsveen Vormgeving Windkracht 10 Rijpwetering Kijk op bouwen Bezoekadres: Leidseweg 22 Oud Ade Postadres: Postbus ZG Rijpwetering Tel.: (071) Fax: (071)

2 Kijk op bouwen Bouwbedrijf Van der Geest is al meer dan 80 jaar een begrip in Oud Ade en omstreken. Sinds in 1925 de eerste woning werd gebouwd is het bouwbedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare partner in woningbouw, utiliteit, weg- en waterbouw, verbouwingen, onderhoud/renovatie/restauratie en houthandel. Het merendeel van onze werkzaamheden vindt plaats in de Randstad. Veelzijdigheid is één van onze sterke kanten. Wij zijn net zoveel thuis in het bouwen van een woonhuis als het aanleggen van een gemaal in de polder. Niet voor niets bestaat Van der Geest Oud Ade al 80 jaar. De visie en wensen van de klant zijn onze belangrijkste uitgangspunten. Met twintig vakkundige medewerkers in dienst wordt het meeste werk uitgevoerd door ons eigen gecertificeerde personeel. U als klant heeft altijd één aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt. Zodoende weten wij precies wat er speelt en wat de klant belangrijk vindt. Ieder bouwproject heeft een degelijke ondersteuning nodig. Bouwbedrijf Van der Geest staat bekend om haar uitstekende dienstverlening en persoonlijke aandacht voor elke klant. Begeleiding die staat als een huis. Dat vinden wij belangrijk. Zo kunt u uw project zorgeloos uit handen geven!

3 Gevoel voor Woningbouw Van der Geest Oud Ade is ervaren in woningbouw. In 1925 werd door Van der Geest het eerste woonhuis gebouwd en inmiddels zijn er vele gevolgd. Al onze kennis en kunde wordt ingezet voor het beste resultaat. Dat doen wij met gevoel, want wij begrijpen hoe belangrijk uw huis voor u is. Een huis bouwen, dat doe je meestal maar één keer in je leven. Daarom is het zo belangrijk dat het goed gebeurt. Door een bouwbedrijf waar u van op aan kunt. Dat met u meedenkt en voor ieder vraagstuk een passende oplossing zoekt. Van der Geest Oud Ade is een betrouwbaar en ervaren bouwbedrijf dat naar u luistert en uw wensen uitvoert zoals u dat wilt. Van de eerste plannen tot de oplevering van uw woning; bij Van der Geest is uw woning in goede handen. In de loop der jaren hebben wij een goede naam opgebouwd met de aanleg van kelders. Dat kan een kelder zijn bij een nieuw te bouwen woning, maar ook bij bestaande panden. We maken kelders in alle vormen en maten. In het werk gestort of geheel prefab aangevoerd en ter plekke in het werk gehesen. Tevens hebben wij ervaring met het zogenaamde onderwaterbeton. Voor iedere ruimte zoeken wij een passende en uitvoerbare werkmethode.

4 Utiliteit vraagt om communicatie In de loop der jaren heeft Van der Geest Oud Ade haar sporen verdiend op het gebied van ontwikkeling, uitvoering en begeleiding van uiteenlopende bouwprojecten zoals bedrijfshallen, kantoorpanden en agrarische gebouwen zoals stallen en loodsen. We bouwen niet alleen, maar zijn u ook graag van dienst met de voorbereiding. Van ontwikkeling tot realisatie: Van der Geest Oud Ade staat u graag terzijde. Wij denken met u mee van idee, via schetsplan en definitief ontwerp tot en met de uitvoering. Goede communicatie is daarbij onmisbaar en staat bij ons dan ook voorop. De identiteit van uw bedrijf wordt mede bepaald door uw bedrijfspand. Wat wilt u uitstralen, voor welke toepassingen heeft u het pand nodig? Een scheepswerf vraagt om een ander pand dan een transportbedrijf. Aan ons de taak om het pand te bouwen dat perfect past bij de logistiek van uw bedrijf. Voor bouwprojecten in de agrarische sector is specialistische kennis cruciaal. Of het nu gaat om renovatie, uitbreiding of complete nieuwbouw; voor alle projecten geldt dat wij altijd zoeken naar de juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

5 Kennis van Weg- en Waterbouw Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in woning- en utiliteitsbouw, ook in de Weg- en Waterbouw hebben wij ruime ervaring. Bijvoorbeeld in de aanleg en renovatie van bruggen, (polder)gemalen en sluizen. Bouwbedrijf Van der Geest heeft diverse werkzaamheden verricht voor de aanleg van de Hoge Snelheids Lijn. Maar ook de aanleg van sluisjes en botenhellingen voor watersportdoeleinden behoort tot de mogelijkheden. Van der Geest Oud Ade neemt alle voorkomende bouwkundige werkzaamheden voor zijn rekening. Het graaf- en heiwerk, het regelen van eventuele wegafzettingen, het verrichten van betonwerk en het aanhelen van het asfalt of de bestratingen. Bouwen van A tot Z dus, op het land en in het water. Dat is voor u wel zo overzichtelijk èn werkt natuurlijk kostenbesparend.

6 Deskundig in Onderhoud, Renovatie en Restauratie Als veelzijdig bouwbedrijf vormen renovatie, onderhoud en restauratie een belangrijk deel van onze werkzaamheden. Daarbij gaan wij graag probleemoplossend en praktisch te werk, altijd rechtstreeks in contact met de klant. Onze jarenlange ervaring gebruiken wij om ook voor u het beste resultaat neer te zetten. Restauratie gaat verder dan renovatie. Om een pand te herstellen en in oude stijl terug te brengen is kennis en kunde nodig. Wij hebben het in huis. Maar ook het herstellen van kozijnen en verbouwen van badkamers behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Wij zorgen voor een goede bouwtekening en duidelijke kostenberekening zodat u van tevoren altijd precies weet waar u aan toe bent. Wij voorzien u vrijblijvend en kosteloos van een overzichtelijke offerte waarin alle prijzen en voorwaarden staan vermeld.

7 Betrokkenheid bij Verbouwingen Wij voelen ons betrokken bij al onze projecten. Of dat nu het bouwen van een nieuw pand is, of het verbouwen van een bestaande woning. Wij luisteren naar uw wensen en voeren het werk geheel uit zoals u dat wilt. Maar wij denken ook mee, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Onze ervaring en uw wensen worden gekoppeld voor het optimale resultaat. De aanbouw van een garage of serre, een overkapping, een nieuw dak of het vergroten van de woonkamer; het zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden. Van der Geest Oud Ade luistert naar uw wensen en zorgt ervoor dat de verbouwing naar volle tevredenheid verloopt.

8 Houthandel De houthandel neemt bij Van der Geest een belangrijke plaats in. Wij leveren hout en houtproducten aan aannemers, hoveniers, loonwerkers, particulieren en de industrie. Als specialist in (hard)hout leveren wij voor iedere toepassing de juiste houtsoort. Duurzaam hout van hoogwaardige kwaliteit, zoals Bangkirai, Azobé, Massaranduba, Angelim Vermelho en vele andere soorten. Vele houtsoorten zijn leverbaar met FSC keurmerk, het waarborg voor milieubewust geproduceerd hout. Onze houthandel voorziet u van diverse soorten hout in alle gewenste maten en hoeveelheden. Omdat wij een ruime voorraad hebben kunnen wij in de meeste gevallen direct leveren. In onze werkplaats hebben we de beschikking over hoogwaardige houtbewerkingsmachines die ons in staat stellen velerlei (deel)bewerkingen uit te voeren. Uw bestelling wordt compleet klaargezet of ter plaatse afgeleverd.

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen.

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen. Bilthovens Bouwbedrijf LARENSTEIN Verbouw Samen bouwen onder één dak Onderhoud Renovatie Nieuwbouw Badkamers Keukens Dakkapellen Dakramen www.bouwbedrijflarenstein.nl Over Bilthovens bouwbedrijf Larenstein

Nadere informatie

Bouwen met Karelsen Soest BV, dat is topkwaliteit voor de juiste prijs! Bouwbedrijf. Karelsen Soest bv. Smitsweg 5 3765 CA SOEST T 035 6016438

Bouwen met Karelsen Soest BV, dat is topkwaliteit voor de juiste prijs! Bouwbedrijf. Karelsen Soest bv. Smitsweg 5 3765 CA SOEST T 035 6016438 Bouwbedrijf Karelsen Soest bv Smitsweg 5 3765 CA SOEST T 035 6016438 F 035 6027560 E info@karelsensoestbv.nl I www.karelsensoestbv.nl B o u w e n m e t K a r e l s e n S o e s t B V Bouwen met Karelsen

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

WIJ BIEDEN VAKWERK IN UITDAGENDE BETONPROJECTEN

WIJ BIEDEN VAKWERK IN UITDAGENDE BETONPROJECTEN WIJ BIEDEN VAKWERK IN UITDAGENDE BETONPROJECTEN Al meer dan dertig jaar biedt Aannemingsbedrijf Van de Camp-Verstegen bv zijn opdrachtgevers flexibiliteit, heldere communicatie en vakwerk door ervaren

Nadere informatie

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Over BouwTeam Oost Sinds 1999 is BouwTeam Oost actief in de bouw sector als bouwbedrijf, en profileert zicht sindsdien als een traditionele kwaliteitsbouwer. Met

Nadere informatie

Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN. Veelzijdig VAKKUNDIG

Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN. Veelzijdig VAKKUNDIG Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN Veelzijdig VAKKUNDIG Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN Fa. P. Rasenberg in Terheijden is een echt familiebedrijf met gemotiveerde medewerkers. De eerste steen

Nadere informatie

gras Weet hoe hout werkt

gras Weet hoe hout werkt gras Weet hoe hout werkt Gras weet hoe hout werkt Onze kennis van de vele houtsoorten, de bewerking en de verwerking ervan is groot. U krijgt dan ook altijd deskundige voorlichting en een praktisch advies.

Nadere informatie

Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk. Referentiesheet Bedrijfspand

Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk. Referentiesheet Bedrijfspand Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk Referentiesheet Bedrijfspand Bouwbedrijf Voegafdichting Van den vochtsanering Bogaard, Geldermalsen met vakwerkgarantie Uw complete partner voor voegafdichting

Nadere informatie

Groot in kleinschalige projecten

Groot in kleinschalige projecten Groot in kleinschalige projecten Beheer en onderhoud Verbouw en renovatie Kleinschalige nieuwbouw Gerritsen kleinbouw Nieuw bedrijfsonderdeel, vertrouwde naam In ruim 75 jaar heeft Gerritsen Bouwgroep

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Alles onder één dak PLOEG kozijnen is al zo n 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Bij PLOEG vindt u alles onder één dak: de

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

gras Weet hoe hout werkt

gras Weet hoe hout werkt gras Weet hoe hout werkt Plafond- & Gevelbekleding Introductie Gras weet hoe hout werkt Onze kennis van de vele soorten gevel- en plafondbekleding, de bewerking en de verwerking ervan is groot. U krijgt

Nadere informatie

Groot in kleinschalige projecten

Groot in kleinschalige projecten Groot in kleinschalige projecten Beheer en onderhoud Verbouw en renovatie Kleinschalige nieuwbouw Nieuw bedrijfsonderdeel, vertrouwde naam Giesbers Arnhem heeft naam gemaakt als specialist in woningbouw,

Nadere informatie

www.cogasduurzaam.nl Duurzaam is de toekomst. Kijk voor meer informatie op www.cogasduurzaam.nl

www.cogasduurzaam.nl Duurzaam is de toekomst. Kijk voor meer informatie op www.cogasduurzaam.nl www.cogasduurzaam.nl Duurzaam is de toekomst. Minder CO2-uitstoot en efficiënter omgaan met de beschikbare energie. Daar speelt Cogas Duurzaam op in door te investeren in goed functionerende en duurzame

Nadere informatie

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen.

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen. ManuPro Vastgoedonderhoud in professionele handen. Vastgoedonderhoud in professionele handen... Vastgoed bezitten en beheren is één, het bouwkundig in topconditie houden van gebouwen is een ander verhaal.

Nadere informatie

v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r

v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r Betrouwbaar bouw en v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r Bouwbedrijf Webbink is een familiebedrijf met een lange traditie. Al vier generaties lang worden opvallende bouwprojecten gerealiseerd

Nadere informatie

Renovatie Transport logistiek industrie

Renovatie Transport logistiek industrie Renovatie Transport logistiek industrie WWW.VOORTMANDAKENWAND.NL 01 introductie Er kunnen diverse redenen zijn om het dak en de wanden (gebouwschil) van bestaande bedrijfsruimtes te herstellen en/of te

Nadere informatie

SPECIALISTEN IN RESTAURATIE, RENOVATIE EN REPRODUCTIE

SPECIALISTEN IN RESTAURATIE, RENOVATIE EN REPRODUCTIE SPECIALISTEN IN RESTAURATIE, RENOVATIE EN REPRODUCTIE Authentiek Vakmanschap RESTAURATIE BESCHERMEN VAN ONS ERFGOED Cees Terlouw Mijn hart en ziel ligt in het in leven houden van wat verloren dreigt te

Nadere informatie

Kwaliteit & Vertrouwen

Kwaliteit & Vertrouwen Kwaliteit & Vertrouwen www.bouwgarant.nl www.bouwgarant.nl BouwGarant Een bouwproject is een flinke investering. Dan wilt u zeker weten dat het goed komt. Bij een BouwGarant-aannemer kunt u rekenen op

Nadere informatie

Maatschappelijk Jaarverslag 2012

Maatschappelijk Jaarverslag 2012 Maatschappelijk Jaarverslag 2012 Inhoudsopgave Blad Voorwoord 2 1. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) 3 2. MVO en Prins Bouw 3 3. Beleid 4 4. Speerpunten 5 5. Duurzaam bouwen 9 6. Toekomst 10

Nadere informatie

Hanenberg Wegenbouw. Historie

Hanenberg Wegenbouw. Historie Betrouwbaarheid is het sleutelwoord dat past bij. Het van oorsprong zijnde stratenmakersbedrijf is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een wegenbouwspecialist. Een wegenbouwspecialist waarbij flexibiliteit

Nadere informatie

Mooi van buiten, mooi van binnen. Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project

Mooi van buiten, mooi van binnen. Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project Mooi van buiten, mooi van binnen Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project Het visitekaartje van uw bedrijf of woning... Complete aanpak Wat mooi is, wilt u graag mooi houden. Bij Buijs Project

Nadere informatie

PROFESSIONEEL IN TOTALE DAKZORG

PROFESSIONEEL IN TOTALE DAKZORG PROFESSIONEEL IN TOTALE DAKZORG GECERTIFICEERD KOMO DAKDEKKERS- BEDRIJF RENOVATIE RESTAURATIE NIEUWBOUW Verkoelendak Nederland: specialist in daken en gevels Verkoelendak Nederland is al meer dan 50 jaar

Nadere informatie

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Alles in één hand Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Eric Bruggink Allround familiebedrijf met uitgebreid dienstenpakket Kwaliteit en klanttevredenheid gaan hand in hand bij Bruggink.

Nadere informatie

Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u!

Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u! Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u! Veelzijdig vakmanschap Het realiseren van kantoren, bedrijfshallen en andere utiliteitsgebouwen gaat doorgaans om omvangrijke projecten

Nadere informatie

VERBOUW NIEUWBOUW ONDERHOUD & INSPECTIE DÉ AANNEMER IN DE ZAANSTREEK EN OMGEVING

VERBOUW NIEUWBOUW ONDERHOUD & INSPECTIE DÉ AANNEMER IN DE ZAANSTREEK EN OMGEVING VERBOUW NIEUWBOUW ONDERHOUD & INSPECTIE DÉ AANNEMER IN DE ZAANSTREEK EN OMGEVING CASCO OF VOLLEDIG AFGEWERKT? AAN U DE KEUZE! DAKKAPEL & DAKOPBOUW Topkwaliteit dakkapellen op traditionele wijze ter plaatse

Nadere informatie

De schakel tussen u en techniek.

De schakel tussen u en techniek. De schakel tussen u en techniek. www.saasen.com ELEKTRA VENTILATIE BEVEILIGING TELEMATICA Eén betrouwbare partner voor al uw installatiewerkzaamheden Dan bent u bij J. Saasen B.V. aan het goede adres.

Nadere informatie

Wij zijn een betrouwbare houtleverancier werkend vanuit een klantgerichte benadering. Door het snel en op maat kunnen leveren van een breed en groot

Wij zijn een betrouwbare houtleverancier werkend vanuit een klantgerichte benadering. Door het snel en op maat kunnen leveren van een breed en groot Onthout ons! Wij zijn een betrouwbare houtleverancier werkend vanuit een klantgerichte benadering. Door het snel en op maat kunnen leveren van een breed en groot assortiment hout, wordt de klant ontzorgd

Nadere informatie

EGA-FLOOR-TEC INDUSTRIËLE GIETVLOEREN OPLOSSINGEN VOOR SNELLE VLOERRENOVATIES

EGA-FLOOR-TEC INDUSTRIËLE GIETVLOEREN OPLOSSINGEN VOOR SNELLE VLOERRENOVATIES EGA-FLOOR-TEC INDUSTRIËLE GIETVLOEREN OPLOSSINGEN VOOR SNELLE VLOERRENOVATIES INDUSTRIËLE GIETVLOEREN PRODUCTIEBEDRIJVEN INDUSTRIËLE GIETVLOEREN VOOR (PARKEER)GARAGES ZWAAR VERKEER VEILIGHEID EN UITSTRALING

Nadere informatie

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland!

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Puur ontspannen! Staat u op het punt om een serre of veranda te installeren? Dan feliciteren we u van harte met uw beslissing. Want een serre of veranda is meer

Nadere informatie

Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij.

Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij. Echt drukkers Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij. Een drukkerij met meer dan 30 jaar ervaring,

Nadere informatie

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! Iedere dag scherp Elektropartners. Kennis. Kunde. Kwaliteit. Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf

Nadere informatie

KOOI. Bouwen met. Special! 40 pagina s vakwerk van Bouwen met Kooi. Kooi 65 jaar vakmanschap. Tevreden & ontzorgen Wij leveren turnkey vakwerk

KOOI. Bouwen met. Special! 40 pagina s vakwerk van Bouwen met Kooi. Kooi 65 jaar vakmanschap. Tevreden & ontzorgen Wij leveren turnkey vakwerk Bouwen met KOOI nr 1 DECEMBER 2010 Special! 40 pagina s vakwerk van Kooi 65 jaar vakmanschap Tevreden & ontzorgen Wij leveren turnkey vakwerk 2. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI 3. korte lijnen. Dat is

Nadere informatie

De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij

De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij De verantwoordelijkheid voor logistieke processen, kwaliteits-beheersing en planning komt steeds meer bij de aannemer te liggen. Wij, als coördinerend

Nadere informatie

SCHOONMAAK OP HOOG NIVEAU

SCHOONMAAK OP HOOG NIVEAU ww w.l ub ke. nl SCHOONMAAK OP In de loop der jaren (35 jaar) heeft schoonmaakbedrijf Lübke zich ontwikkeld tot een gerenommeerde, professionele organisatie in de schoonmaak- en glazenwasserijbranche in

Nadere informatie

Bouwbedrijf. Vestiging in het Gooi Zwarteweg 50 1412 GD Naarden Tel : 035-6950247 Fax : 035-6942114 E-mail:info@koertse.com Website : www.koertse.

Bouwbedrijf. Vestiging in het Gooi Zwarteweg 50 1412 GD Naarden Tel : 035-6950247 Fax : 035-6942114 E-mail:info@koertse.com Website : www.koertse. Bouwbedrijf Vestiging in het Gooi Zwarteweg 50 1412 GD Naarden Tel : 035-6950247 Fax : 035-6942114 E-mail:info@koertse.com Website : www.koertse.com Inhoud 2 Referentielijst 3 Nieuwbouwprojecten 4/5 Renovatie

Nadere informatie

Samen maken we morgen.

Samen maken we morgen. Samen maken we morgen. Over Salverda Een vertrouwde naam in de bouw, dat is Salverda. Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1946, vormt onderdeel van de Schagen Groep en wordt gekenmerkt door een betrokken

Nadere informatie

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders. Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.nl Vakmanschap in schilderwerken vdveenschilders is een modern

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

Professioneel behoud van monumenten

Professioneel behoud van monumenten Professioneel behoud van monumenten Heijmans Restauratiewerken 1 De waarde van monumenten Monumentale bruggen, sluizen en stuwen, kade-, stads- en vestingmuren, fortificaties en andere verdedigingswerken

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie? Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Bezoekadres : Steiger 8, 6581 KZ Malden Telefoon : +31 (0)24-358 56 61 Fax : +31 (0)24-358 58 41 E-mail : info@dapan.nl Website : www.dapan.nl

Nadere informatie

AGRARISCHE BOUW ONDERHOUD EN RENOVATIE UTILITEITS BOUW BETON BOUW WONING BOUW VERHUUR MATERIEEL

AGRARISCHE BOUW ONDERHOUD EN RENOVATIE UTILITEITS BOUW BETON BOUW WONING BOUW VERHUUR MATERIEEL AGRARISCHE UTILITEITS WONING BETON ONDERHOUD EN RENOVATIE VERHUUR MATERIEEL Het is de kunst om goed naar de wensen van de opdrachtgever te luisteren. En die wensen optimaal te vertalen. Melo Bouw doet

Nadere informatie

Optimalisatie door integratie

Optimalisatie door integratie Optimalisatie door integratie industriële en utilitaire dienstverlening op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw, instrumentatie, automatisering, HVAC en service & onderhoud Dassen Group is opgericht

Nadere informatie

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering Hoogst persoonlijk werken vanuit een klantgerichte benadering Korte lijnen voor directe communicatie Afgestemd op uw wensen via een persoonlijke aanpak Advies en bemiddeling gedurende het hele proces Meer

Nadere informatie

De brug naar waardecreatie

De brug naar waardecreatie 1 De brug naar waardecreatie 2 Mobiliteit heeft onze geschiedenis gekleurd... 3 Ruim 100 jaar hoogwaardige kennis en ervaring in grond-, weg- en waterbouw... In ons leven wonen, werken, recreëren en reizen

Nadere informatie

j o r r i t s m a b o u w. n l

j o r r i t s m a b o u w. n l jorritsmabouw.nl Sinds 1880 de bouw meester Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. De historie van ons bedrijf gaat terug tot 1880, toen Johannes Jorritsma zijn

Nadere informatie

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners Airconditioning & Warmtepompen Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Van single- of multi split systemen bij particulieren, tot grote koudwatermachine

Nadere informatie

Over onderhoud en verbouw van monumentaal vastgoed VAN ALLE TIJDEN

Over onderhoud en verbouw van monumentaal vastgoed VAN ALLE TIJDEN Over onderhoud en verbouw van monumentaal vastgoed VAN ALLE TIJDEN Vaardige en ervaren handen Onderhoud kasteel Huis Doorn Nieuwe houten kap grachtenpand Blaauwlakenblok, Amsterdam Antwoord op úw vraag

Nadere informatie

Westdijk 40 B-15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG

Westdijk 40 B-15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Westdijk 40 B-15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Meerwaerde makelaars verzorgen o.a. voor u: Aankoop o.g. Verkoop o.g. Verhuur o.g. Bedrijfs o.g. Taxaties De werkwijze en visie van Meerwaerde makelaars: Maak kennis

Nadere informatie

Een houten huis in 10 stappen

Een houten huis in 10 stappen Een houten huis in 10 stappen Om u te helpen met de plannen voor uw nieuw te bouwen houten huis heeft Finnlogs een handig stappenplan opgesteld: Een houten huis in 10 stappen. Deze stappen geven u inzicht

Nadere informatie

Samen bouwen aan. kinderopvang. Esbi Huis neemt u alle bouwzorg uit handen

Samen bouwen aan. kinderopvang. Esbi Huis neemt u alle bouwzorg uit handen Samen bouwen aan kinderopvang Esbi Huis neemt u alle bouwzorg uit handen Bij Esbi Huis treft u alles onder één dak Door de toenemende vraag naar kinderopvang is er in veel gemeentes een structureel tekort

Nadere informatie

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen Even voorstellen. Dé bus. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen we er geen genoeg van krijgen. Het onderstreept dat we doen wat we beloven en

Nadere informatie

Een warm onthaal begint bij Albrand

Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand De zekerheid van 30 jaar vakmanschap 02 De 10 zekerheden die we installateurs en eindgebruikers bieden, zorgen ervoor dat we al meer

Nadere informatie

Eemlandia 13 BUNSCHOTEN SPAKENBURG

Eemlandia 13 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Eemlandia 13 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Meerwaerde makelaars verzorgen o.a. voor u: Aankoop o.g. Verkoop o.g. Verhuur o.g. Bedrijfs o.g. Taxaties De werkwijze en visie van Meerwaerde makelaars: Maak kennis

Nadere informatie

Ondernemend in waterbeheer

Ondernemend in waterbeheer Ondernemend in waterbeheer Nederland is onlosmakelijk verbonden met water. Het zit in ons DNA. Al dat water moeten we optimaal beheren. Daar weet u alles van. Van der Linden Pomptechniek is specia list

Nadere informatie

Drinkwater wij voegen er iets aan toe

Drinkwater wij voegen er iets aan toe Drinkwater wij voegen er iets aan toe Samen met u... Drinkwater is van levensbelang voor de maatschappij. Als de drinkwatervoorziening wegvalt, komt ons dagelijks leven vrijwel tot stilstand. Als drinkwaterbedrijf

Nadere informatie

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat!

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG Wilt u uw auto beschermen tegen weers- en andere invloeden? Beschut en in privacy genieten van uw terras? Of droog staan als u thuiskomt? Dan bent u bij Boog aan

Nadere informatie

AUGUSTINUS IJzersterk fundament onder elk bouwproject

AUGUSTINUS IJzersterk fundament onder elk bouwproject AUGUSTINUS IJzersterk fundament onder elk bouwproject Augustinus Aannemersbedrijf gaat graag de diepte in. Betonwerken in de grond voor verschillende toepassingen en in elke gewenste afmeting zijn ons

Nadere informatie

OCS-PLUS deurkrukgarnituren. VastdraaibaarBUVA. Vastdraaibaar en aan één zijde blinde bevestiging Voor luxe woning- en utiliteitsbouw.

OCS-PLUS deurkrukgarnituren. VastdraaibaarBUVA. Vastdraaibaar en aan één zijde blinde bevestiging Voor luxe woning- en utiliteitsbouw. en design VastdraaibaarBUVA OCS-PLUS deurkrukgarnituren Vastdraaibaar en aan één zijde blinde bevestiging Voor luxe woning- en utiliteitsbouw Vastdraaibare deurkrukgarnituren vastdraaibare deurkrukgarnituren

Nadere informatie

TECHNIEK BRUGGEN. Renovatie brug Engelandlaan & Laan van Angers

TECHNIEK BRUGGEN. Renovatie brug Engelandlaan & Laan van Angers TECHNIEK BRUGGEN Renovatie brug Engelandlaan & Laan van Angers ALGEMENE INFORMATIE TECHNIEK Doordachte totaaloplossingen Griekspoor is een multidisciplinaire aannemer in de openbare ruimte. Behalve Speelvoorzieningen

Nadere informatie

Bouwproces volgens de visie van Veelzijdigbouw

Bouwproces volgens de visie van Veelzijdigbouw 2011 Bouwproces volgens de visie van Veelzijdigbouw Veelzijdigbouw Walnootstraat 26 2461 DV Ter Aar Telefoon 06-43822608 Fax 0847-593939 info@veelzijdigbouw.nl www.veelzijdigbouw.nl Het bouwproces volgens

Nadere informatie

ramen voor de aannemer of timmerfabrikant

ramen voor de aannemer of timmerfabrikant ramen voor de aannemer of timmerfabrikant Hoogwaardige kwaliteit, snel geleverd WEBO Timmerfabriek is een nationaal opererende toeleverancier van houten elementen. Een van onze belangrijkste specialismen

Nadere informatie

Vroenhoven - Riemst, Maastrichtersteenweg 142 (België)

Vroenhoven - Riemst, Maastrichtersteenweg 142 (België) Vroenhoven - Riemst, Maastrichtersteenweg 142 (België) Vroenhoven - Riemst, Maastrichtersteenweg 142 (België) Bouwjaar 1970 Slaapkamers 2 Woonoppervlakte 140 m 2 Perceel 1158 m 2 Soort Woonhuis Type Vrijstaand

Nadere informatie

METEN BOUWEN BEBAKENEN

METEN BOUWEN BEBAKENEN METEN BOUWEN BEBAKENEN De Strakvlak is een handegalisatiebord om te gebruiken op plaatsen waar machinaal afreien niet mogelijk is. De Strakvlak is er in meerdere uitvoeringen. Deze vullen elkaar aan. Afhankelijk

Nadere informatie

ITBB. Toppers in Techniek

ITBB. Toppers in Techniek ITBB. Elektrotechniek Innovatie door kennisoverdracht www.itbb.nl www.zonderman.nl Elektrotechniek Meet- en regeltechniek Signalering en beveiliging Brandbeveiliging Energievoorziening Telematica/netwerken/infrastructuren

Nadere informatie

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse 1. 2. 3. 100% recyclebaar bouwmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Grote maatnauwkeurigheid

Nadere informatie

Uw partner in creditmanagement

Uw partner in creditmanagement Uw partner in creditmanagement In-Kas Intermediair In-Kas Intermediair is van mening dat u het geld beter In-Kas kunt hebben dan uitstaan bij uw klant dan wel debiteur. Intermediair staat voor bemiddelen

Nadere informatie

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen.

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru Staal B.V. Eemslandweg 100a 7894 AE Zwartemeer T 0591 317 153 F 0591 316 314 E info@webrustaal.nl I www.webrustaal.nl WEBRU STAAL Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru,

Nadere informatie

FixPlan voor installaties

FixPlan voor installaties FixPlan voor installaties Installatietechniek FixPlan installatietechniek is een creatieve en innovatieve partner die technische installaties ontwerpt, installeert, onderhoudt en beheert op het gebied

Nadere informatie

Bouwen met. Woningbouw special! 48 pagina s vakwerk. Kooi 70 jaar vakmanschap. Tevreden & ontzorgen. van Bouwen met Kooi. Wij leveren turnkey vakwerk

Bouwen met. Woningbouw special! 48 pagina s vakwerk. Kooi 70 jaar vakmanschap. Tevreden & ontzorgen. van Bouwen met Kooi. Wij leveren turnkey vakwerk Bouwen met I O KO NR 2. 2014 Woningbouw special! 48 pagina s vakwerk van Kooi 70 jaar vakmanschap Tevreden & ontzorgen Wij leveren turnkey vakwerk Bouwbedrijf Appingedam 2. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI

Nadere informatie

refab Beton Prefab Beton Uw specialist voor maatwerk in beton

refab Beton Prefab Beton Uw specialist voor maatwerk in beton refab Beton Prefab Beton Uw specialist voor maatwerk in beton Prefab Jansen Prefab Beton B.V. Uw specialist voor maatwerk in beton Jansen Prefab Beton B.V. is onderdeel van A. Jansen B.V. en is dé specialist

Nadere informatie

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity how! EDITIE VOORJAAR 2015 Creatief verbouwen Van donker naar licht Het exterieur, een vervolg van het interieur Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity Ontvouw je leefruimte met de magische

Nadere informatie

MEESTERS IN KWALITEIT

MEESTERS IN KWALITEIT vastgoedonderhoud sinds 1894 MEESTERS IN KWALITEIT vijf jaar garantie op buitenschilderwerk KWALITEIT-OP-MAAT! Al sinds 1894 verrichten de vakschilders van Ham Schilderwerken in Velsen hun werkzaamheden

Nadere informatie

MAGAZINE /1. Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. RENOVATIE LUXE VILLA

MAGAZINE /1. Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. RENOVATIE LUXE VILLA Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. MAGAZINE /1 PROJECTEN NIEUWBOUW DROOMVILLA RENOVATIE LUXE VILLA Een overzicht van de variëteit

Nadere informatie

Bouwtechnische opleidingen

Bouwtechnische opleidingen Groningen, Hoogeveen 14 2012-2013 Bouwtechnische opleidingen www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum voor Noord-

Nadere informatie

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu ZWEMBADEN Zorgeloos waterplezier DUURZAME KWALITEIT Van Dorp is al meer dan 35 jaar specialist op het gebied van o.a. zwembaden, sauna s, stoomcabines en waterattracties. Onze activiteiten zijn ontwerpen,

Nadere informatie

Prefab maatwerk: Duurzaam, flexibel en zorgeloos. Foreco Houtconstructies Duurzame projecten met hout

Prefab maatwerk: Duurzaam, flexibel en zorgeloos. Foreco Houtconstructies Duurzame projecten met hout Foreco Houtconstructies Duurzame projecten met hout Prefab maatwerk: Duurzaam, flexibel en zorgeloos Bergingen Geveltimmerwerk Erfafscheidingen Pergola s en Carports Vlonders en Terrassen Foreco Houtconstructies

Nadere informatie

De eerste stappen. Uw verbouwing in goede handen. Energiebewust en comfortabel bouwen. Bouwvergunning

De eerste stappen. Uw verbouwing in goede handen. Energiebewust en comfortabel bouwen. Bouwvergunning De eerste stappen Wensenlijst maken (zie Bespreken met de aannemer) Nagaan of aannemer aan kwaliteitseisen voldoet Referenties aannemer vragen Nagaan of aannemer ervaring heeft met gebruik van milieuvriendelijke

Nadere informatie

Kozijnen. BouwGarant, Vereniging Eigen Huis, Milieu Centraal en SBR. De Verbouwwijzer is een initiatief van

Kozijnen. BouwGarant, Vereniging Eigen Huis, Milieu Centraal en SBR. De Verbouwwijzer is een initiatief van Kozijnen De Verbouwwijzer is een initiatief van BouwGarant, Vereniging Eigen Huis, Milieu Centraal en SBR Is uw kozijn aan vervanging toe? Past er dubbel glas in het bestaande kozijn? Deze zaken zijn voor

Nadere informatie

De bouw Conceptueel bouwen. Klinkt ingewikkeld,

De bouw Conceptueel bouwen. Klinkt ingewikkeld, De bouw Conceptueel bouwen. Klinkt ingewikkeld, heeft wel de toekomst. Over vijf jaar zal één op de vijf bouwwerken in Nederland volgens een concept gebouwd worden. Wat is dat en wat betekent het voor

Nadere informatie

Een Bribus dus! Aandacht.

Een Bribus dus! Aandacht. Bribus in bedrijf Een Bribus dus! Bribus is dé keukenfabrikant voor de zakelijke markt. We produceren en leveren keukens voor een landelijk netwerk van dealers en verzorgen complete projecten voor onder

Nadere informatie

KWALITEIT FLEXIBEL VEILIG

KWALITEIT FLEXIBEL VEILIG KWALITEIT FLEXIBEL VEILIG SLOOPWERKEN GRONDWERKEN ASBESTSANERING BODEMSANERING RECYCLING CONTAINERSERVICE HOUTHANDEL MILIEUSTRAAT ARNO VAN DEN DUNGEN BV In ons vindt u een ervaren, gecertificeerde en deskundige

Nadere informatie

G I J S B E R S h o v E n I E R S

G I J S B E R S h o v E n I E R S G I J S B E R S h o v e n i e r s Passie voor groen 2 Sfeer sfeer IN GROEN Aangenaam Tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden vraagt meer dan alleen maar vakmanschap. Het is vooral passie die er bij

Nadere informatie

Sinds 1982 realiseerde Bouwwerken Bomaes meer

Sinds 1982 realiseerde Bouwwerken Bomaes meer ouwwerken Bomaes 3 Sinds 1982 realiseerde Bouwwerken Bomaes meer dan??? prachtige woonprojecten van topkwaliteit. Wij genieten van een jarenlange reputatie als een betrouwbare, gewaardeerde en solide bouwpartner.

Nadere informatie

ONGERWEGES 15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG

ONGERWEGES 15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG ONGERWEGES 15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Meerwaerde makelaars verzorgen o.a. voor u: Aankoop o.g. Verkoop o.g. Verhuur o.g. Bedrijfs o.g. Taxaties De werkwijze en visie van Meerwaerde makelaars: Maak kennis

Nadere informatie

euroline zonwering & rolluiken

euroline zonwering & rolluiken ZONWERING ROLLUIKEN T E R R A S O V E R K A P P I N G E N VENSTERLUIKEN HORREN RAAMDECORATIE R E PA R AT I E MAATWERKOPLOSSINGEN euroline zonwering & rolluiken Euroline Zonwering & Rolluiken is sinds begin

Nadere informatie

Maak van uw tuin, uw droomtuin

Maak van uw tuin, uw droomtuin Van Hout Tuinprojecten Maak van uw tuin, uw droomtuin www.vanhouttuinprojecten.nl 1 2 Tuinontwerp Bent u trots als u naar uw tuin kijkt? Of ziet uw droomtuin er heel anders uit? Van Hout Tuinprojecten

Nadere informatie

Kwaliteit biedt zekerheid

Kwaliteit biedt zekerheid Kwaliteit biedt zekerheid PASS toegangssystemen is de specialist in het leveren, installeren en onderhouden van automatische deuren, slagbomen, speedgates, tourniquets en inzinkbare parkeerpalen. Kwaliteit

Nadere informatie

DAGLICHT IN HAAR SLANKSTE VORM

DAGLICHT IN HAAR SLANKSTE VORM HET ZORGELOOS BOUWEN VAN DAGLICHT IN SCHUINE DAKEN OP HOOG NIVEAU! SLANK STIJLVOL SMAAKVOL SFEERVOL DAGLICHT IN HAAR SLANKSTE VORM Aludakraam biedt u een gedegen, onderhoudsvriendelijk en grootformaat

Nadere informatie

Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings. the smart connection

Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings. the smart connection Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings the smart connection Totaalpakket aan expertise, voorraad en specials! Nijhuis & Wigger, sinds 1969 professionele specialisten in stalen fl enzen en fi ttingen uit

Nadere informatie

werkt volgens de hoogste veiligheidseisen,

werkt volgens de hoogste veiligheidseisen, Petrol Sign: restyled en ontwerpt de complete uitstraling van tankstations, staat voor innovatie en vernieuwing, biedt alles-in-een oplossingen, werkt volgens de hoogste veiligheidseisen, biedt uitstekende

Nadere informatie

Gaan we verbouwen? De vertrouwde begeleiding van PrachtNova

Gaan we verbouwen? De vertrouwde begeleiding van PrachtNova Gaan we verbouwen? De vertrouwde begeleiding van PrachtNova Een verbouwing is een mooie stap naar een woning die beter past bij persoonlijke wensen en eisen. Maar de verbouwing kan ook een bron zijn van

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Cleanpanel Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Hoogwaardige kunststof panelen Bouwimpex heeft meer dan 25 jaar ervaring met de productie van hoogwaardige kunststof producten

Nadere informatie

Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser

Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser Homepagina Welkom op de website van Jack Coolen Installatietechniek BV. Het loodgieters- en installatiebedrijf in Reusel (Noord-Brabant).

Nadere informatie

t 0495 49 24 28 f 0495 49 58 15 BOUWBEDRIJF VAN BOUWBEDRIJF VAN acquisitie: Media Group Holland ontwerp: Parel media tekst: Nicole Kirkels

t 0495 49 24 28 f 0495 49 58 15 BOUWBEDRIJF VAN BOUWBEDRIJF VAN acquisitie: Media Group Holland ontwerp: Parel media tekst: Nicole Kirkels bouwbedrijf van gogh bv t inne 34 6021 da budel t 0495 49 24 28 f 0495 49 58 15 www.vangogh-bouwbedrijf.nl BOUWBEDRIJF VAN Wat Vincent deed met zijn penseel, doen wij met hamer en troffel BOUWBEDRIJF VAN

Nadere informatie

Leegwater verduurzaamt bouwen in hout

Leegwater verduurzaamt bouwen in hout Leegwater verduurzaamt bouwen in hout Leegwater keert de keerzijde van hout Hout leeft. Het is een warm en vriendelijk materiaal dat aanspreekt door z n natuurlijke karakter. Van hout kun je alles bouwen.

Nadere informatie

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden.

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. PANTONE 877C PANTONE 642C PANTONE 656C Beyond creativity In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. DTPH. Sinds 2010 is #grafischespoed nooit

Nadere informatie

Alle ruimte voor de beste oplossing

Alle ruimte voor de beste oplossing Alle ruimte voor de beste oplossing Bergingen, Daken en Gevels De Groot Vroomshoop De Groot Vroomshoop Groep ontstond in 1927 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 250 vaste medewerkers.

Nadere informatie

Camelea Specials zijn voor ons de normaalste zaak van de wereld. De maatwerkservice van Tehalit

Camelea Specials zijn voor ons de normaalste zaak van de wereld. De maatwerkservice van Tehalit Camelea Specials zijn voor ons de normaalste zaak van de wereld De maatwerkservice van Tehalit un Eén aanspreekpunt voor uw totale gebouwenoplossing; ook als het alles behalve standaard is... Building

Nadere informatie