Een Bribus dus! Aandacht.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een Bribus dus! Aandacht."

Transcriptie

1 Bribus in bedrijf

2 Een Bribus dus! Bribus is dé keukenfabrikant voor de zakelijke markt. We produceren en leveren keukens voor een landelijk netwerk van dealers en verzorgen complete projecten voor onder meer woningcorporaties en ontwikkelaars. Bribus is een familiebedrijf en al vanaf 1929 specialist in keukens. We beschikken dan ook over een ongeëvenaarde kennis van keukens en kasten voor de projectenmarkt, nieuwbouw en renovatie. Omdat we het hele proces van de bestelling tot en met de montage in eigen hand houden, garanderen we de leveringstijd, de beste service én de beste kwaliteit. Het realiseren van mooie, duurzame keukens staat bij ons voorop. Tegelijkertijd dragen we zorg voor de wereld om ons heen. We hechten veel waarde aan een milieuvriendelijk productieproces en zijn niet voor niets de enige Nederlandse keukenleverancier met FSC-certificaat op het hele projectassortiment. De garantie dat het gebruikte hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Zo bieden we duurzaamheid in alle opzichten. In deze brochure leest u meer over onze innovatieve werkwijze, de brede keuze, onze kwaliteitswaarborg en onze maatschappelijke betrokkenheid. Zodat u straks ook overtuigd bent: een Bribus dus! De kern van de zaak Bij Bribus staan vier zaken voorop: Kwaliteit, Keuze, Made in Holland en Aandacht. Deze kernwaarden vormen de basis en de kracht van onze organisatie. Kwaliteit. Keuze. Made in Holland. Aandacht.

3 Verstand van zaken Thuis in de zakelijke markt Bribus is de ware specialist voor de projectenmarkt. Zo produceren en leveren wij complete, hoogwaardige inbouw- en projectkeukens voor onder meer woningcorporaties, zorginstellingen, ontwikkelaars en recreatieparken. In kleine en grote series, voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Bribus levert kwaliteitskeukens aan: woningcorporaties zorginstellingen aannemers projectontwikkelaars caravanbouwers recreatieondernemers keukendealers de bouwmaterialenhandel vastgoedbeheerders

4 Een kerngezonde investering Uit eigen keuken Bribus staat voor uitstekend vakmanschap en produceert zelf, in een moderne productielocatie volgens NEN-en-ISO 9001:2008. We gebruiken voor onze kwaliteitskeukens uitsluitend hoogwaardige materialen. Zo is onze spaanplaat E-norm en FSC gecertificeerd, met een kwaliteit van minimaal 760 kg/spaanders/m³. Het resultaat: keukens die lang meegaan, met minder onderhoud voor servicediensten en meer wooncomfort. Dit bewijzen we met de unieke 10 jaar garantie op al onze keukenmeubelen. Treden er toch problemen op? Dan zorgt onze eigen onderhouds- en serviceafdeling snel en efficiënt voor een gedegen oplossing.

5 Alles in één hand Logistieke controle Dankzij de productie in eigen beheer, eigen vervoer én onze eigen montagedienst hebben we totale controle over de logistieke keten van fabriek tot eindgebruiker. We kunnen daardoor ook gemakkelijk inspelen op uw planning. Als u wilt: just-in-time. Ons montageteam monteert de keukens op locatie en draagt meteen zorg voor een zorgvuldige installatie van de inbouwapparatuur. Zo spelen we flexibel en alert in op uw planning en logistieke wensen. Bovendien houden we op deze manier zelf de kwaliteit in de hand en heeft u altijd te maken met één aanspreekpunt. En dat past perfect in onze filosofie om u volledig te ontzorgen.

6 Smaak is persoonlijk Keukens met smaak De keuken is steeds meer een leefruimte. Er wordt niet alleen gekookt, maar ook gegeten, gelezen en gezellig bijgepraat. Logisch dus dat mensen steeds hogere eisen stellen aan de uitstraling, het comfort en de kwaliteit. Bribus speelt hierop in met een uitgebreid assortiment hoogwaardige keukens in verschillende eigentijdse stijlen. Zo hebben we onze uiterst betaalbare huisselectie, een landelijke collectie en een serie moderne keukens. Voor elk wat wils dus. Bovendien hebben we een lijn ergonomisch vormgegeven keukens, speciaal voor mensen met een functiebeperking. Tevens is Bribus het adres voor meubelinrichtingen voor zorginstellingen, voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, verpleeg- en bejaardencentra.

7 Compleet Alles in harmonie Of het nu gaat om keukenkasten, werkbladen of apparatuur: een keuken van Bribus vormt altijd een harmonieus geheel. Inclusief in het oog springende details zoals sierpanelen, praktische opbergsystemen en passende handgrepen. Met fronten in veel verschillende kleuren, een uitgebreide collectie glasdeuren, ladekasten, handgrepen, knoppen, draaiplateaus, klepen rolluikkasten.

8 Innovatie Betere oplossingen We zijn bewust bezig met innovatie. Daarom houden we de markt goed in de gaten en zoeken constant naar verbeteringen en praktische oplossingen voor vragen in de praktijk. Onze Ergoline keukens met flexibel in hoogte verstelbare werkbladen zijn hier een sprekend voorbeeld van. Hiermee bieden wij een praktische oplossing voor mensen met een functiebeperking. Ook onze eigen productielijnen blijven we voortdurend verbeteren. Zo zorgen robots in onze productiestraat voor extra capaciteit en flexibiliteit, waardoor we nog sneller kunnen leveren. Ook als het om kleine oplages gaat. Bovendien beschikken we over een volledig geïntegreerd informatie- en besturingssysteem waarmee we ons bedrijfsproces tot in detail onder controle hebben: van keukenontwerp tot nazorg op locatie. Tenslotte hebben we de virtuele keukenplanner ontwikkeld. Met deze online ontwerptool schetst u snel een driedimensionaal ontwerp van een keuken. Zo heeft u als investeerder of eindgebruiker direct inzicht in de mogelijkheden. Moderne technieken Daarnaast passen we vernieuwende technieken toe voor hang- en sluitwerk. Zoals onze deurdemper: makkelijk aan te brengen en af te stellen volgens het one size fits all principe. Ideaal bij montage en nabestellingen, want de deurdemper past op elk front!

9 Degelijkheid van eigen bodem Vakmanschap Nederlandse producten kenmerken zich door vakmanschap en oog voor detail. Met Bribus kiest u dan ook voor degelijkheid en duurzaamheid in een mooie vormgeving. Dichtbij gemaakt, met respect voor het milieu. Sterke organisatie Als Achterhoeks familiebedrijf met inmiddels de derde generatie aan het hoofd is Bribus uitgegroeid tot dé specialist in keukens en kasten voor de zakelijke markt. We kennen een energieke en dynamische organisatie met korte lijnen. En in al ons doen en laten staat een klantgerichte benadering steeds voorop. De langdurige relaties met onze toeleveranciers, medewerkers en vele trouwe klanten vormen het bewijs dat investeren in een faire samenwerking ook daadwerkelijk loont.

10 Maatschappelijk betrokken Oog voor de toekomst Op het gebied van maatschappelijk ondernemen stellen we hoge eisen aan onze toeleveranciers en de herkomst van onze materialen. Zo gebruiken we alleen hout met het FSC-keurmerk. Het FSC (Forest Stewardship Council) is een internationale organisatie die garandeert dat ons hout afkomstig is uit zowel sociaal, ecologisch als economisch verantwoord beheerde bossen. Ook investeren we doorlopend in duurzame oplossingen. Zoals het hergebruik van houtafval als brandstof voor onze verwarming en een wagenpark dat voldoet aan de modernste milieu-eisen, waarmee we onze keukens zelfs in de stadscentra moeiteloos mogen lossen. Voor ons drukwerk gebruiken we FSC-papier en we schakelen over op led-verlichting.

11 Zorg uit handen Wij maken de keuze makkelijk Het kiezen van een keuken is heel persoonlijk. Zoveel mensen, zoveel wensen en mogelijke combinaties. Om het keuzeproces makkelijk te maken, bieden we in onze ruime showroom in Dinxperlo een zeer compleet overzicht van onze mogelijkheden. Met keukens in alle stijlen. Tevens bieden wij diverse oplossingen voor het inrichten van uw woonwinkel of modelwoning en zorgen we voor een goede begeleiding door onze woonconsulenten. Zo is onze organisatie er in alle geledingen op gericht om u volledig te ontzorgen. Met persoonlijke aandacht, vanaf het keuzeproces van de keukens tot en met plaatsing en de aftersales service.

12 Contact Bribus dus! Wilt u meer weten over Bribus, heeft u nog vragen of wilt u meteen weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, tel of kijk op We staan u graag te woord!

13 Bribus B.V. Industriestraat DC Dinxperlo Postbus AA Dinxperlo Tel.: (0315) Fax: (0315) info@bribus.nl

Duurzaam samenwerken met Bribus

Duurzaam samenwerken met Bribus Duurzaam samenwerken met Bribus Voorwoord Bij Bribus blijven we graag investeren Met innovatieve producten en diensten waarmee we onze klanten ontzorgen: van woningcorporaties en beleggers tot zorginstellingen

Nadere informatie

Het luxe assortiment van Bribus: design en comfort voor u

Het luxe assortiment van Bribus: design en comfort voor u Ons assortiment Het luxe assortiment van Bribus: design en comfort voor u Stelt u hoge eisen aan design en comfort en heeft u een uitgesproken smaak? Kijk dan eens naar het luxe assortiment van Bribus:

Nadere informatie

Bribus. Het nieuwe ontzorgen: de keukenconsulent van Bribus. Bij nieuwbouw- en verbouwprojecten komt veel kijken, dat weet

Bribus. Het nieuwe ontzorgen: de keukenconsulent van Bribus. Bij nieuwbouw- en verbouwprojecten komt veel kijken, dat weet Keukenconsulent Het nieuwe ontzorgen: de keukenconsulent van Bribus Bij nieuwbouw- en verbouwprojecten komt veel kijken, dat weet u als geen ander. Bribus Keukens neemt u graag een aanzienlijk deel van

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Alles onder één dak PLOEG kozijnen is al zo n 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Bij PLOEG vindt u alles onder één dak: de

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Ons projectassortiment

Ons projectassortiment Ons projectassortiment Het projectassortiment van Bribus: brede keuze en betaalbare kwaliteit Iedereen wil zich thuis voelen in zijn of haar huis. Of dat nu een koop- of een huurwoning is. Dit geldt ook

Nadere informatie

Een warm onthaal begint bij Albrand

Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand De zekerheid van 30 jaar vakmanschap 02 De 10 zekerheden die we installateurs en eindgebruikers bieden, zorgen ervoor dat we al meer

Nadere informatie

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Alles in één hand Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Eric Bruggink Allround familiebedrijf met uitgebreid dienstenpakket Kwaliteit en klanttevredenheid gaan hand in hand bij Bruggink.

Nadere informatie

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE EMERGO Bouwnovatie EMERGO werkt graag samen aan vernieuwende en realistische totaaloplossingen. Ons doel is dat u én wij ingenomen zijn met

Nadere informatie

INSPIRATIE MAGAZINE 100% slagingskans!

INSPIRATIE MAGAZINE 100% slagingskans! INSPIRATIE MAGAZINE 100% slagingskans! 2 KeukenCowboys 1. Voorwoord: Hartelijk dank voor het aanvragen van ons magazine. Bijgaand sturen wij u ons magazine met daarin een klein overzicht van onze collectie.

Nadere informatie

ramen voor de aannemer of timmerfabrikant

ramen voor de aannemer of timmerfabrikant ramen voor de aannemer of timmerfabrikant Hoogwaardige kwaliteit, snel geleverd WEBO Timmerfabriek is een nationaal opererende toeleverancier van houten elementen. Een van onze belangrijkste specialismen

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Het houten kozijn en meer!

Het houten kozijn en meer! Het houten kozijn en meer! voortdurend innovatief presteren een unieke combinatie van professionals VIP-kozijn: 1 + 1 = 3 Wat gebeurt er als twee familiebedrijven met passie voor vakmanschap, een doorzettersmentaliteit

Nadere informatie

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders. Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.nl Vakmanschap in schilderwerken vdveenschilders is een modern

Nadere informatie

BRIBUS PREMIUM GREEPLOOS, STIJLVOL EN MODERN

BRIBUS PREMIUM GREEPLOOS, STIJLVOL EN MODERN BRIBUS PREMIUM GREEPLOOS, STIJLVOL EN MODERN c o l l e c t i e g r e e p l o o s 2 ONTDEK BRIBUS PREMIUM: GREEPLOOS, STIJLVOL EN MODERN INHOUD Bribus Premium 04 Kennismaken Kern van de zaak 06 Premium

Nadere informatie

Mosa. Tiles. Mosa Project

Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa inside Succesfactor voor nieuwbouw Voor kopers van nieuwbouwwoningen is de afwerking van de woning steeds belangrijker. Kopers kiezen steeds vaker voor bekende A-merken in

Nadere informatie

Laat je inspireren door KwadrO!

Laat je inspireren door KwadrO! Laat je inspireren door KwadrO! KwadrO is sinds 2003 actief op de Belgische markt als specialist in ramen en deuren. Met 20 showrooms, meer dan 40 professionele plaatsingsteams en 200 vaste medewerkers

Nadere informatie

Kunststof Brunssum dé trendsetter in kunststof

Kunststof Brunssum dé trendsetter in kunststof Bij Kunststof Brunssum brengen wij kunststof tot leven Kunststof Brunssum is een flexibele en klantgerichte organisatie, gespecialiseerd in kunststof kozijnen. Kunststof t Brunssum werkt met professionele

Nadere informatie

voor een woning-leven-lang Bovinci Naaldhouten Gevelelementen

voor een woning-leven-lang Bovinci Naaldhouten Gevelelementen voor een woning-leven-lang Bovinci Naaldhouten Gevelelementen Waarom de naam Bovinci? De naam Bovinci is gekozen met een knipoog naar Da Vinci vanwege zijn bijzondere talent voor architectuur en schilderkunst.

Nadere informatie

priceless pool protection thuis genieten met oog voor veiligheid onderdeel van VAC holding

priceless pool protection thuis genieten met oog voor veiligheid onderdeel van VAC holding thuis genieten met oog voor veiligheid Veilige en energiebesparende zwembadafdekking Een veilige leefomgeving is onbetaalbaar. Zo is ook de veiligheid in en rondom uw zwembad van essentieel belang. Met

Nadere informatie

Thuis in goede smaak

Thuis in goede smaak De ingrediënten Een grote portie smaakvolle keukens, een flinke eetlepel advies en een ruime hoeveelheid service? Welke ingrediënten vindt u belangrijk bij de aanschaf van een nieuwe keuken? Bij Altis

Nadere informatie

Doordachte concepten

Doordachte concepten Doordachte concepten Ervaar buitengewoon gemak Kegro Concepten Bij Kegro Deuren zijn we van mening dat elke ervaring met ons een buitengewone ervaring moet zijn. Gewoon vinden wij immers niet goed genoeg.

Nadere informatie

Echt comfortabel zit u alleen in een maatwerk fauteuil. Fitform Wellness Fauteuils

Echt comfortabel zit u alleen in een maatwerk fauteuil. Fitform Wellness Fauteuils Echt comfortabel zit u alleen in een maatwerk fauteuil Fitform Wellness Fauteuils Ergonomisch en comfortabel zitten Fitform is al 25 jaar de specialist in comfortabel en gezond zitten. Deze expertise is

Nadere informatie

In deze prachtige woonomgeving geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik.

In deze prachtige woonomgeving geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Het Eiland Elst In deze prachtige woonomgeving geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Voortman keukens is voor dit project geselecteerd als keukenleverancier;

Nadere informatie

Stellingen Wandschappen

Stellingen Wandschappen Stellingen Wandschappen HUPFER Grootkeukentechniek www.hupfer.nl Ergonomisch opslaan - de wandschappen van HUPFER! Opslaan of direct grijpbaar hebben van allerhande kleine spullen in de grootkeuken, daarvoor

Nadere informatie

Cape Cod J A A R I E G A R A N T. Weet hoe hout werkt. ship. op van pro. s Steward. Forest St. rel. u het. en we. C. t de aa anko.

Cape Cod J A A R I E G A R A N T. Weet hoe hout werkt. ship. op van pro. s Steward. Forest St. rel. u het. en we. C. t de aa anko. Weet hoe hout werkt 15 JAAR 1 5 GARANTIE J A A R I E G A R A N T Cape Cod SGS-CO -COC-0 C-0677 FSC t m Counc il A. Me rademark ark 1996 Forest St s Steward ship C. t de aa anko op van pro ducten met het

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

FSC drukwerk. Wat kunt u er allemaal mee? WIJ REGELEN HET VOOR U.

FSC drukwerk. Wat kunt u er allemaal mee? WIJ REGELEN HET VOOR U. FSC drukwerk Wat kunt u er allemaal mee? WIJ REGELEN HET VOOR U. WIJ REGELEN HET VOOR U. FSC DRUKWERK WAT KUNT U ER ALLEMAAL MEE? Drukkerij Wihabo is volledig FSC-gecertificeerd. Dat past binnen onze filosofie

Nadere informatie

NOLTE MANHATTAN COMPLETE LUXE KEUKENS UIT VOORRAAD VOOR HALF GELD TE ZIEN EN TE KOOP IN DE GROOTSTE KEUKENSHOWROOM VAN NEDERLAND!

NOLTE MANHATTAN COMPLETE LUXE KEUKENS UIT VOORRAAD VOOR HALF GELD TE ZIEN EN TE KOOP IN DE GROOTSTE KEUKENSHOWROOM VAN NEDERLAND! COMPLETE LUXE KEUKENS UIT VOORRAAD VOOR HALF GELD TE ZIEN EN TE KOOP IN DE GROOTSTE KEUKENSHOWROOM VAN NEDERLAND! Compleet E-Book met alle informatie over de NOLTE MANHATTAN Keukenwarenhuis.nl levert en

Nadere informatie

WIJ REGELEN HET VOOR U.

WIJ REGELEN HET VOOR U. FSC drukwerk Wat kunt u er allemaal mee? WIJ REGELEN HET VOOR U. WIJ REGELEN HET VOOR U. FSC Drukwerk Wat kunt u er allemaal mee? Drukkerij Wihabo is volledig FSC-gecertificeerd. Dat past binnen onze filosofie

Nadere informatie

STIJLDEUREN. Samen door één deur

STIJLDEUREN. Samen door één deur STIJLDEUREN Samen door één deur De juiste deur voor ieder interieur STIJLDEUREN Krepel biedt een overzichtelijk assortiment aan luxe gelakte stijldeuren van degelijke kwaliteit. Het Krepel keuze+ concept

Nadere informatie

Inhoud. 11 Verkoopondersteuning. Ontdek je huis. Licht+lampen. Meubels. Kleuren. Materialen. Bakstenen en dakpannen. Stoffering. website.

Inhoud. 11 Verkoopondersteuning. Ontdek je huis. Licht+lampen. Meubels. Kleuren. Materialen. Bakstenen en dakpannen. Stoffering. website. Inhoud Ontdek je huis 1 Kleuren 2 Materialen 3 Meubels 5 Stoffering 6 Licht+lampen 7 Bakstenen en dakpannen 11 Verkoopondersteuning 14 website presentatie brochures Ontdek je huis Online uw woning inrichten

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

produceren uw kartonnen dozen

produceren uw kartonnen dozen produceren uw kartonnen dozen Wij bij Wenner zijn er zeker van dat wij u met onze website bijkomende voordelen kunnen bieden. In de echte zin van het woord leggen wij als ondernemers onze volledige knowhow

Nadere informatie

2^1 kapwoning / BLOK S - T - U

2^1 kapwoning / BLOK S - T - U 2^1 kapwoning / BLOK S - T - U Voortman Keukens, dé keukenleverancier van Soetegaerde (fase 1) Woenderskamp. - Woningtype: 2^1 kapwoning - www.voortmankeukens.nl Soetegaerde (fase 1) Woenderskamp In deze

Nadere informatie

Van ontwikkeling tot plaatsing!

Van ontwikkeling tot plaatsing! Duplex Karton Non Food Industrie Food Industrie Van ontwikkeling tot plaatsing! Waar u op kunt vertrouwen Wat u als klant van A-Pak benelux kunt verwachten? Een breed spectrum aan dienstverlening: full-service.

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN

BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN ALBO DEUREN SFEERVOL THUISKOMEN Hoe fijn is het om na een drukke dag thuis te komen. Thuiskomen in een vertrouwde omgeving die je geheel naar eigen smaak hebt gecreëerd

Nadere informatie

Ook uw keuken in één dag vernieuwd? Belangrijke Tips voor u uw keuken gaat renoveren!

Ook uw keuken in één dag vernieuwd? Belangrijke Tips voor u uw keuken gaat renoveren! Ook uw keuken in één dag vernieuwd? 10 Belangrijke Tips voor u uw keuken gaat renoveren! TIP 1 Keukenfronten kunnen in vele modellen en kleuren geleverd worden Wilt u een klassieke of juist een strakke,

Nadere informatie

Waterveld Fase D2 2-onder-1-kapwoningen

Waterveld Fase D2 2-onder-1-kapwoningen Waterveld Fase D2 2-onder-1-kapwoningen In deze prachtige woonomgeving geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Voortman keukens is voor dit project geselecteerd

Nadere informatie

JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET

JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET WONEN IN HET BOUWPLAN WIJDEBLICK MET EEN KEUKEN VAN NUVA Wonen in het bouwplan de Wijdeblick wordt dagelijks genieten met een keuken van Nuva Keukens.

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

Zo vooruitstrevend kan veiligheid zijn

Zo vooruitstrevend kan veiligheid zijn LIPS Safety Line a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d Zo vooruitstrevend kan veiligheid zijn Paniekopeners moeten werken onder alle omstandigheden en voldoen aan alle normen en eisen

Nadere informatie

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant.

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. MISSIE Rodanar is een Belgisch familiebedrijf dat sinds 1982 houten pallets produceert. Wij zijn echter meer dan een producent,

Nadere informatie

WELKOM. Het geven van goede informatie is essentie Waarom dit zo belangrijk is, wordt uitgeleg door René Agterberg, Marketing & Communicatie.

WELKOM. Het geven van goede informatie is essentie Waarom dit zo belangrijk is, wordt uitgeleg door René Agterberg, Marketing & Communicatie. WELKOM John Versteeg, Sr. Accountmanager bij Keukenhome, legt alles uit over uw project keuken en welke stappen moeten worden genomen voordat uw keuken wordt opgelev Een goede voorbereiding is het halve

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol Shutters, Sfeermakers in elk interieur Shutters zijn een mooie en functionele vorm van raambekleding. Speel met het licht en creëer zo jouw

Nadere informatie

De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft.

De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft. De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft. Ons inziens met weinig oog voor de koffiekwaliteit en uw daadwerkelijke

Nadere informatie

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling Dakrandpanelen Voor een blijvend mooie uitstraling Keralit dakranden: de kroon op elke woning! Dakranden vallen vaak niet op, maar zijn een onmisbaar onderdeel van bijna elke woning. Ze vallen pas op als

Nadere informatie

KOOP NU BTW-VRIJ KOOPZONDAGEN. + zondag 2 juli: Zoeterwoude-Rijndijk (Rijneke boulevard) en Cruquius van tot 17.00

KOOP NU BTW-VRIJ KOOPZONDAGEN. + zondag 2 juli: Zoeterwoude-Rijndijk (Rijneke boulevard) en Cruquius van tot 17.00 BEMMEL & KROON GARANTIE KEUKENS & WITGOED e 9.750 e 8.057 Hoekopstelling met een spoeldeel 300 cm en een kookdeel 215 cm. Inclusief Siemens apparatuur: combimagnetron, kookplaat, afzuigkap, vaatwasser

Nadere informatie

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin.

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin. Impact Ruim en robuust Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. www.sealskin.nl/getwet 1 Kwaliteit voorop Een douchecabine die opvalt vanwege zijn

Nadere informatie

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK NIET ZOMAAR EEN ALUMINIUM POORT Onze aluminium tuinpoorten worden gemonteerd met een gepatenteerd procedé waarbij de profielen mechanisch verankerd worden in verstek,

Nadere informatie

Systeemoplossingen voor gevels en kozijnen in hout-aluminium Gebouwschillen met systeem: energie-efficiënt, duurzaam en rijk aan varianten batimet Hout-aluminium kozijnen en vliesgevels Perfectionisten

Nadere informatie

BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS

BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS PREFAB BADKAMERS De prefab badkamer wint snel terrein in de bouwwereld. Geen wonder, want de prefab badkamer is een kwaliteit product dat de functionaliteit en de uitstraling

Nadere informatie

Dampkapsystemen EN inox realisaties

Dampkapsystemen EN inox realisaties Dampkapsystemen EN inox realisaties De pure dynamiek van een familiezaak... Als klant van Venduro geniet u mee van alle voordelen van een gedreven en gezond familiebedrijf. En van onze ervaring, want Venduro

Nadere informatie

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service HECTAS Uw partner in facilitaire diensten Betrouwbare service Altijd binnen bereik Soms ligt iets dat goed is heel dichtbij. Neem nou HECTAS. Onze decentrale, klantgerichte organisatie heeft diverse vestigingen

Nadere informatie

Alle ruimte voor de beste oplossing

Alle ruimte voor de beste oplossing Alle ruimte voor de beste oplossing Bergingen, Daken en Gevels De Groot Vroomshoop De Groot Vroomshoop Groep ontstond in 1927 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 250 vaste medewerkers.

Nadere informatie

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID.

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. BAANHOEK WEST 2^1 KAP WONINGEN SLIEDRECHT WOONCOMFORT

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

DAN. Duurzaam denken en doen

DAN. Duurzaam denken en doen DAN. Duurzaam denken en doen Een warm onthaal begint bij Albrand duurzame energiesystemen Duurzame energiesystemen van ALBRAND. Anders DAN anders! Energie is er altijd en overal. Maar energie is niet vanzelfsprekend.

Nadere informatie

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'.

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'. Persoonlijk. Miele vindt het belangrijk dat haar producten aansluiten op de persoonlijke smaak van haar klant. Daarbij moeten de voordelen van de producten perfect aansluiten bij de behoeften van de klant.

Nadere informatie

Sfeervol, exclusief en betaalbaar Wij zijn ook te zien op internet: www.reny.nl E-mail: info@reny.nl

Sfeervol, exclusief en betaalbaar Wij zijn ook te zien op internet: www.reny.nl E-mail: info@reny.nl Sfeervol, exclusief en betaalbaar Wij zijn ook te zien op internet: www.reny.nl E-mail: info@reny.nl In vuur en vlam renyfolder.ps - 11/10/2006 3:39 PM In deze tijd van snelle ontwikkelingen en een vaak

Nadere informatie

Roofing. Met de zekerheid van de Marktleider

Roofing. Met de zekerheid van de Marktleider Roofing Met de zekerheid van de Marktleider Betrouwb Meerwaarde op het dak Innovatie Eigenaars van gebouwen, architecten, ingenieurs en aannemers profiteren van tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling

Nadere informatie

Skantrae hang- en sluitwerkpakketten. hang- en sluitwerkpakket. PAK MEE! makkelijk, snel en veilig

Skantrae hang- en sluitwerkpakketten. hang- en sluitwerkpakket. PAK MEE! makkelijk, snel en veilig PAK MEE! makkelijk, snel en veilig hang- en sluitwerkpakket deurbeslag scharnieren meerpuntssluiting boringen en frezingen Skantrae hang- en sluitwerkpakketten OKTOBER 2015 2 Professionals kiezen voor

Nadere informatie

MOBIELE WANDEN Sonico Visio Flexio Visio 100 Uno & Duplo Skyfold

MOBIELE WANDEN Sonico Visio Flexio Visio 100 Uno & Duplo Skyfold MOBIELE WANDEN MOBIELE WANDEN Mobiele wanden geven meerwaarde aan de beschikbare vierkante meters in interieurs. Met een uitgebreid programma mobiele wandsystemen heeft Espero altijd een passende oplossing

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Samenvatting Van der Geest Oud Ade is een betrouwbaar en ervaren bouwbedrijf dat u volledig terzijde staat

Nadere informatie

www.cogasduurzaam.nl Duurzaam is de toekomst. Kijk voor meer informatie op www.cogasduurzaam.nl

www.cogasduurzaam.nl Duurzaam is de toekomst. Kijk voor meer informatie op www.cogasduurzaam.nl www.cogasduurzaam.nl Duurzaam is de toekomst. Minder CO2-uitstoot en efficiënter omgaan met de beschikbare energie. Daar speelt Cogas Duurzaam op in door te investeren in goed functionerende en duurzame

Nadere informatie

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse 1. 2. 3. 100% recyclebaar bouwmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Grote maatnauwkeurigheid

Nadere informatie

Smaling. SMALING Nijverheidsweg 15, 3161 GJ Rhoon. Industrieterrein Overhoeken III. Tel.: 010-5013191 Email j@smalingdeuren.nl www.smalingdeuren.

Smaling. SMALING Nijverheidsweg 15, 3161 GJ Rhoon. Industrieterrein Overhoeken III. Tel.: 010-5013191 Email j@smalingdeuren.nl www.smalingdeuren. 08-11-2011 17:49 Pagina 1 Smaling M A AT W E R K I N A M B A C H T E L I J K V A K W E R K S I N D S 1 9 8 3 SMALING Nijverheidsweg 15, 3161 GJ Rhoon. Industrieterrein Overhoeken III. Tel.: 010-5013191

Nadere informatie

Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij.

Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij. Echt drukkers Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij. Een drukkerij met meer dan 30 jaar ervaring,

Nadere informatie

Kwaliteit betekent zonder zorgen

Kwaliteit betekent zonder zorgen Kwaliteit betekent zonder zorgen www.publicationpapers.sca.com Onze goede reputatie danken wij aan onze klanten Producten van de juiste kwaliteit, een eersteklas milieuprogramma dat in de gehele productie-keten

Nadere informatie

EEN KEUKEN À LA KELLER KOOPPROJECTEN

EEN KEUKEN À LA KELLER KOOPPROJECTEN EEN KEUKEN À LA KELLER KOOPPROJECTEN INHOUDSOPGAVE Voorwoord pag. 3 Waarom Keller Keukens? pag. 4 Landelijke dekking pag. 6 Keukenstijlen pag. 7 Werkwijze pag. 8 Keukencheque pag. 9 Uw keuken pag. 10 Keuzemogelijkheden

Nadere informatie

Decotrap kan overigens ook het totaalproject verzorgen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap.

Decotrap kan overigens ook het totaalproject verzorgen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap. Decotrap is een Limburgs familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het bekleden van bestaande trappen, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Uniek daarbij is dat Decotrap altijd ter plaatse maatwerk

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

prepress offset digitaal afwerking

prepress offset digitaal afwerking prepress offset digitaal afwerking » duurzaam » Duurzaam drukwerk door zonne-energie Drukkerij De Bie streeft naar een maximaal milieubewustzijn. Om de impact van onze activiteiten op het leefmilieu te

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

online brochure 2014 incl prijslijst 2014

online brochure 2014 incl prijslijst 2014 online brochure 2014 incl prijslijst 2014 2 Chaletbouw is een vak apart. Door de jarenlange ervaring mogen wij ons zeker bij de top van Nederland in de chaletbouw scharen. Door de constante ontwikkeling

Nadere informatie

dakramen.nl Uw dakramenspecialist! RENOVATIEPROJECTEN/ PLANMATIG ONDERHOUD www.dakramen.nl

dakramen.nl Uw dakramenspecialist! RENOVATIEPROJECTEN/ PLANMATIG ONDERHOUD www.dakramen.nl dakramen.nl Uw dakramenspecialist! RENOVATIEPROJECTEN/ PLANMATIG ONDERHOUD www.dakramen.nl dakramen.nl dakramen.nl is specialist op het gebied van FAKRO en VELUX producten. Wij leveren, plaatsen en vervangen

Nadere informatie

SECTIONAALPOORTEN MEESTERLIJK MAATWERK

SECTIONAALPOORTEN MEESTERLIJK MAATWERK SECTIONAALPOORTEN MEESTERLIJK MAATWERK MASSIEF HARDHOUT HOUTSOORT KLASSE 1 Sinds jaar en dag kiest Pouleyn als pionier voor Afrormosia, de meest edele en kwalitatieve houtsoort afkomstig uit West- en Midden

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre FRIESCHE KUNSTSTOF BOUW Meer dan 25 jaar bouwervaring Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw waarbij we de traditionele bouw methodiek toepassen met moderne productie technieken.

Nadere informatie

Jachtwerf Arie Wiegmans

Jachtwerf Arie Wiegmans Jachtwerf Arie Wiegmans... staat voor betrouwbaarheid, service en kwaliteit. Of het nu gaat om onderhoud, stalling of de aankoop van een nieuwe of gebruikte boot. Op onze jachtwerf in Breukelen vindt het

Nadere informatie

Bouwnummer 215 en 223

Bouwnummer 215 en 223 Bouwnummer 215 en 223 Uw voordeel bij Beste Lezer, we willen er altijd zijn voor de klant, of u nu komt voor een scharniertje of voor een complete nieuwe keuken. Het is een kwestie van smaak. Van uw eigen,

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS 2016 HAAL MEER UIT UW KEUKEN! Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

Kijk eens goed naar uw voordeur.

Kijk eens goed naar uw voordeur. Kijk eens goed naar uw voordeur. En vergelijk uw deur met een veiligheidsdeur van Daloc. Inbraakveilig Door de solide, stalen constructie is het voor inbrekers praktisch onmogelijk om binnen te komen.

Nadere informatie

Massief Houten Keukens. op maat gemaakt voor u!

Massief Houten Keukens. op maat gemaakt voor u! Massief Houten Keukens op maat gemaakt voor u! Vakmanschap in U bent op zoek naar een nostalgische keuken die naar uw eigen smaak kan worden samengesteld? Breng dan eens een bezoek aan Kral Keukens & Interieurs

Nadere informatie

Ons Ergoline-assortiment

Ons Ergoline-assortiment Ons Ergoline-assortiment Ergoline van Bribus: de verstelbare keukens van de toekomst Zo lang mogelijk zelfstandig en comfortabel in je eigen huis blijven wonen, ook bij lichamelijke beperkingen en op oudere

Nadere informatie

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken www.hanoskerstpakketten.nl Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Meer om te geven HANOS produceert en verkoopt al ruim 25 jaar kerstpakketten en relatiegeschenken.

Nadere informatie

mereno meesterlijk in keukens

mereno meesterlijk in keukens mereno meesterlijk in keukens welkom.. Voor u ligt onze nieuwste brochure. Met onze handgemaakte keukens komen al uw keukenwensen uit. Een ambachtelijke keuken op maat gemaakt, van nostalgisch tot ultra

Nadere informatie

CATALOGUS ISOLERENDE DEUREN EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN

CATALOGUS ISOLERENDE DEUREN EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN KEGAFIX ALL-IN-ONE CATALOGUS ISOLERENDE DEUREN EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN SEPTEMBER 2016 Voor elke woning een passende Over KegaFix All-In-One 04-05 Deur samenstellen 07-11 PRIJSOVERZICHT Isolerende houten

Nadere informatie

PROFESSIONELE AANTREKKINGSKRACHT!

PROFESSIONELE AANTREKKINGSKRACHT! PROFESSIONELE AANTREKKINGSKRACHT! Uniek concept Bedrijfskleding is het visitekaartje van uw onderneming. De juiste kleding zorgt voor een professionele, zakelijke, verzorgde en vooral herkenbare uitstraling.

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS HAAL MEER UIT UW KEUKEN! 2016 Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

ECO VALENCIA COMPLETE LUXE KEUKENS UIT VOORRAAD VOOR HALF GELD TE ZIEN EN TE KOOP IN DE GROOTSTE KEUKENSHOWROOM VAN NEDERLAND!

ECO VALENCIA COMPLETE LUXE KEUKENS UIT VOORRAAD VOOR HALF GELD TE ZIEN EN TE KOOP IN DE GROOTSTE KEUKENSHOWROOM VAN NEDERLAND! COMPLETE LUXE KEUKENS UIT VOORRAAD VOOR HALF GELD TE ZIEN EN TE KOOP IN DE GROOTSTE KEUKENSHOWROOM VAN NEDERLAND! Compleet E-Book met alle informatie over de ECO VALENCIA Keukenwarenhuis.nl levert en monteert

Nadere informatie

BUITEN- ZONWERING. Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen

BUITEN- ZONWERING. Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen BUITEN- ZONWERING Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als

Nadere informatie

Prijslijst 2013-2014 FLEXA White. Benelux Alle prijzen incl. BTW Geldig vanaf 01-09-2013

Prijslijst 2013-2014 FLEXA White. Benelux Alle prijzen incl. BTW Geldig vanaf 01-09-2013 Prijslijst 2013-2014 FLEXA White Benelux Alle prijzen incl. BTW Geldig vanaf 01-09-2013 GARANTIE, VEILIGHEID EN KWALITEIT Op veiligheid getest FLEXA meubelen zijn gemaakt voor kinderen. We hebben alle

Nadere informatie

Kegro Select. Simpel en snel een passende oplossing EEN UNIEK CONCEPT. voor onze kwaliteitsdeuren TOP 50

Kegro Select. Simpel en snel een passende oplossing EEN UNIEK CONCEPT. voor onze kwaliteitsdeuren TOP 50 Kegro Select Simpel en snel een passende oplossing EEN UNIEK CONCEPT voor onze kwaliteitsdeuren TOP 50 Kegro Select is een Kegro Select uniek concept voor ruim 50 van onze kwaliteits- Gratis advies voor

Nadere informatie

T r a p p e n i n u w st i j l

T r a p p e n i n u w st i j l Trappen in uw stijl Trappenfabriek Hoograven is de grootste LIVING trappen fabrikant van Nederland en ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 80 jaar standaard- en maatwerktrappen voor iedereen,

Nadere informatie