Vanafprijs: ,- k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vanafprijs: 398.000,- k.k."

Transcriptie

1 Hoofdstraat JA Rijen telefoon: (0161) telefax: (0161) TE KOOP: STATIONSPLEIN 5 TE RIJEN In het centrum van Rijen gelegen statig halfvrijstaand kantoorpand dat tevens geschikt is als praktijkruimte gecombineerd met wonen. Bouwvorm: Bestaande bouw Bouwjaar: 1930 Permanente bewoning: Ja Perceeloppervlakte: 310 m² Oppervlakte gebouw: 355 m² Inhoud: 800 m³ Aanvaarding: In overleg Vanafprijs: ,- k.k. Deze verkoopbrochure en fotopresentatie vormen een uitnodiging tot het doen van een bod. Deze uitnodiging geschiedt onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Tevens kunnen aan de informatie in deze verkoopbrochure geen rechten of aanspraken worden ontleend.

2 Locatie gegevens Adres gegevens Stationsplein EA RIJEN Noord-Brabant Wijk gegevens Rijen, met bijna inwoners, is de grootste woonkern binnen de gemeente Gilze en Rijen. Aan de oostzijde ligt een uitgestrekt landbouw- en weidegebied, terwijl de westzijde begrensd wordt door staatsboswachterij Dorst waarin het natuurgebied Surae ligt. De bereikbaarheid is meer dan goed door onder andere de ligging van de A58 en de oude Rijksweg Breda-Tilburg in de directe nabijheid, alsmede de aanwezigheid van het NSstation Gilze-Rijen. Bedrijventerrein de Haansberg en de Paarse Strook zorgen voor veel werkgelegenheid. Rijen biedt daarnaast nog een scala aan sport- en ontspanningsmogelijkheden door de aanwezigheid van Sportpark De Vijf Eiken (voetbal, hockey, tennis, handbal, een sporthal met zwembad), meerdere golfclubs in de directe omgeving. Bovendien kan men voor theatervoorstellingen en films in de Boodschap terecht.

3 Omschrijving In het centrum van Rijen gelegen statig halfvrijstaand kantoorpand dat tevens geschikt is als praktijkruimte gecombineerd met wonen. Bouwjaar: ca Perceel: 310m² Inhoud: ca. 800m³ Aanvaarding:in overleg Het pand is gebouwd in de stijl van de Amsterdamse school en staat op de gemeentelijke monumentenlijst. De ligging pal tegenover het station maakt het uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer terwijl in de onmiddellijke omgeving voldoende parkeergelegenheid is. De garage aan de Laagstraat is met het hoofdkantoor verbonden door een lage tuinmuur. De bouwlagen worden van elkaar gescheiden door een met de gevels mee verspringende, iets uitstekende, wit geverfde, betonnen latei. Indeling: Begane grond ca. 135m²: Entree/hal Ruime entree/hal van ca. 20m² met vide, meterkast, toilet met fonteintje, en authentieke trapopgang naar de 1e en 2e verdieping. Kantoren 1 en 2 Aan de linkerkant van het pand middels de hal bereikbaren kantoren met suite van ca. 46m². De kantoren zijn voorzien van dubbele deuren naar het buiten bordes voor rechtstreeks tuincontact. Spreekkamer Aan de rechterkant van het pand middels gang bereikbaren spreekkamer van ca.14m² met lambrisering, houtenvloer, systeemplafond en inbouwspots. Pantry Middels gang bereikbaren pantry met diverse onder en boven kastjes, koel-/ vriescombinatie, vaatwasser en inbouwboiler. Archief Middels gang bereikbaren archiefruimten met diverse opbergkasten. Toiletten/ Doucheruimte Middels gang bereikbaren toiletten/ doucheruimte. Kelder Via gang te bereiken praktische droge manshoge kelder van ca. 20m².

4 Kantoor 3 Via gang te bereiken kantoorruimten voorzien van houtenvloer en systeemplafond met inbouwspots. De kantoorruimte van ca 25m² is middels een lichtstraat verbonden met het hoofdgebouw. Aan de achterkant van het pand bevinden zich twee trappen naar de 1e verdieping. Tuin/terras: Geheel bestraten diepe achtertuin van ca. 60m². 1e verdieping ca. 110m²: Via overloop bereikbaren kantoren, tevens bevindt zich hier ook de trapopgang naar de 2e verdieping. Aan de kant van de Laagstraat bevindt zich een aparte ingang naar de 1e verdieping. Kantoor 4 Aan de linkerkant van de het pand middels overloop bereikbaren kantoorruimte van ca. 19m² met houtenvloer, lambrisering en stucplafonds met inbouwspots. Kantoor 5 Aan de linkerkant van het pand middels overloop bereikbaren kantoorruimte van ca. 14m² met houtenvloer, lambrisering en stucplafonds met inbouwspots. Keuken Middels overloop bereikbaren keuken met diverse onder en boven kastjes, koel-/ vriescombinatie en vaatwasser. Spreekkamer Middels gang bereikbaren spreekkamer van ca. 10m² met houtenvloer en lambrisering. Kantoor 6 Middels gang bereikbaren kantoorruimte van ca. 16m² met houtenvloer. Kantoor 7 Middels gang bereikbaren kantoorruimte van ca. 11m² met houtenvloer. Aan de achterkant van het pand bevindt zich een trap naar de 2e verdieping.

5 2e verdieping ca 110m²: Serviceruimte Op de 2e verdieping bevindt zich de serviceruimte met koelinstallatie. Kantoorruimte 8 Via overloop bereikbaren kantoorruimte van ca. 18m² met houtenvloer en systeemplafond met inbouwspots. Kantoorruimte 9 Via kantoor 8 bereikbaren kantoorruimte van ca.20m² met houtenvloer en systeemplafond met inbouwspots. Kantine/bar Via overloop bereikbaren kantine met bar. De kantine is voorzien van een luxe keuken met diverse boven en onderkastjes, koel/- vriescombinatie, combi-oven, inductiekookplaat en diverse dakramen. Tevens bevindt zich in deze ruimte de CV- installatie. Bijzonderheden: - Het pand is op de 1e en 2e verdieping voorzien van glas in lood ramen met voorzetramen in dubbel glas. - Het gehele pand is voorzien van airconditioning. - Het pand is voorzien van elektrisch bedienbare screens aan de voorzijde. - Alarmsysteem. - Diverse rookmelders. enmerken Voorwaarden bij verkoop Het gehele object wordt te koop aangeboden onder de navolgende condities: Prijs BTW Aanvaarding Vanafprijs ,- kosten koper te vermeerderen met BTW. Dit object wordt aangeboden met een scherpe vanafprijs, waarbij het mogelijk is een bod uit te brengen vanaf ,--. In het geval koper geen BTW kan verrekenen en niet kan opteren voor een met BTW belaste verkoop, wordt de koopprijs exclusief BTW met een nader te bepalen percentage verhoogd zodanig dat het voor verkoper ontstane financiële cq. fiscale nadeel wordt gecompenseerd. In overleg

6 Zekerheidsstelling Koopovereenkomst Voorbehoud Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom Koopovereenkomst op basis van standaardmodel van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). Deze aanbieding geschiedt onder het nadrukkelijk voorbehoud goedkeuring en aanvaarding van verkoper. Voorwaarden bij verhuur Het object wordt tevens te huur aangeboden onder de navolgende condities: Huurprijs Servicekosten BTW Huurtermijn Aanvaarding Betaling Zekerheidsstelling Huurprijsaanpassing Huurcontract Voorbehoud 3.450,-- per maand te vermeerderen met BTW Nader te bepalen. Kosten voor gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. In het geval huurder geen BTW kan verrekenen en niet kan opteren voor een met BTW belaste verhuur, wordt de huurprijs exclusief BTW met een nader te bepalen percentage verhoogd zodanig dat het voor verhuurder ontstane financiële cq. fiscale nadeel wordt gecompenseerd. In overleg In overleg Per maand Ter grootte van een driemaandelijkse betalingsverplichting (huur, servicekosten en BTW). Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenindex (CPI), reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Huurovereenkomst op basis van standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ, 7:230a BW), zoals vastgesteld op 30 juli Deze aanbieding geschiedt onder het nadrukkelijk voorbehoud goedkeuring en aanvaarding van verhuurder.

7 Kenmerken Algemeen Soort woning: Herenhuis Type woning: Halfvrijstaande woning Bouwjaar: 1930 Bouwvorm: Bestaande bouw Permanente bewoning: Ja Huidig gebruik: Kantoorpand met woonbestemming Huidige bestemming: Kantoorpand met woonbestemming Aantal kamers: 12 Volume: 800 m³ Perceeloppervlakte: 310 m² Woonoppervlakte: 355 m² Woonkamer: 355 m² Onderhoud binnen: Goed Onderhoud buiten: Goed Kadastrale gegevens Kadastrale gemeente: Gilze en Rijen Sectie: A Nummer: 5504 Grootte: 310 Soort eigendom: Volle eigendom Tuin Tuin: Achtertuin Tuin diepte: 10 m Tuin breedte: 6 m Achtertuin: 60 m² Kwaliteit tuin: Normaal Installaties Verwarming: Warmwater: Isolatie: C.V.-Ketel, Airconditioning C.V.-Ketel Gedeeltelijk dubbel glas, Voorzetramen

8

9

10

11

12

13

14

15

16 Begane grond

17 1 e verdieping

18 2 e verdieping

19

20 Kin ERA Makelaars: Sterk door Service Als makelaar zijn we een soort duizendpoot. In de gesprekken zijn we de communicatiedeskundige en de onderhandelaar, voor de presentatie van uw object zijn we het reclamebureau, schrijver, fotograaf en drukker tegelijk, voor uw advertentie zijn we de mediaspecialist en voor de verkoop de commercieel strateeg. De veelzijdigheid van ons vak is wat ons aanspreekt. Met een persoonlijke aanpak, heldere analyse en maximale aandacht voor de aan- of verkoop van uw woning of bedrijfsobject nemen wij al uw zorgen uit handen. Uiteraard beschikken wij over een NVM lidmaatschap en zijn de makelaars van onze kantoren gecertificeerd registermakelaars (RMT). De NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) komt niet alleen op voor u als klant, maar ondersteunt de makelaar in zijn werkzaamheden. Tevens zijn wij aangesloten bij ERA, een landelijke samenwerking van makelaars met tal van terugkerende activiteiten zoals de Open Huizen Route, gezamenlijke site ( en een overzichtelijk periodiek magazine. Onze kantoren zijn gespecialiseerd in: Aan- en verkoop; Verhuur; Taxaties; Nieuwbouwverkoop en nieuwbouw initiëring; Financiële dienstverlening; Verzekeringen; Advisering van woningen, appartementen, winkels, bedrijfs- en kantoorruimten. We nodigen u van harte uit bij ons op kantoor uit of komen bij u langs. Wij zijn u graag van dienst. Kin ERA Makelaars p.s. Kijk voor ons actuele woningaanbod op of Kin ERA Makelaars is gevestigd in: Breda Ginnekenweg Gilze-Rijen Hoofdstraat Tilburg Bredaseweg

MATHILDE BOUWNUMMER 20 0 ONG - RIJEN

MATHILDE BOUWNUMMER 20 0 ONG - RIJEN Hoofdstraat 23 5121 JA Rijen telefoon: (0161) 244 844 telefax: (0161) 244 845 email: rijen@kinmakelaars.nl MATHILDE BOUWNUMMER 20 0 ONG - RIJEN Bouwperceel Mathilde Wibautplein Rijen Bouwvorm: N.v.t. Permanente

Nadere informatie

Minervum 7266, 4817 ZM Breda

Minervum 7266, 4817 ZM Breda Te huur: Minervum 7266, 4817 ZM Breda Object Op bedrijventerrein Hoogeind gelegen representatief en hoogwaardig afgewerkt bedrijfsobject bestaande uit een bedrijfsruimte met extra vrije hoogte (circa

Nadere informatie

ARCHITECT VAN BEIJSTERVELDTHOF 5 - GILZE

ARCHITECT VAN BEIJSTERVELDTHOF 5 - GILZE Hoofdstraat 23 5121 JA Rijen telefoon: (0161) 244 844 telefax: (0161) 244 845 email: rijen@kinmakelaars.nl ARCHITECT VAN BEIJSTERVELDTHOF 5 - GILZE Te huur in Gilze: Luxe patiowoning Aan een intiem hofje

Nadere informatie

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Van der Giessenweg 49 2921 LP Krimpen aan den IJssel

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Van der Giessenweg 49 2921 LP Krimpen aan den IJssel Vrijblijvende object informatie TE HUUR Van der Giessenweg 49 2921 LP Krimpen aan den IJssel Vrijblijvende object informatie TE HUUR Van der Giessenweg 49 2921 LP Krimpen aan den IJssel Te huur : Kantoorruimte

Nadere informatie

TUINSTRAAT 59 - TILBURG

TUINSTRAAT 59 - TILBURG Bredaseweg 219 01 5038 NE Tilburg telefoon: (013) 5 339 339 telefax: (013) 5 030 303 email: tilburg@kinmakelaars.nl TUINSTRAAT 59 - TILBURG BELEGGINGSOBJECT. In hartje centrum gelegen, beleggingsobject

Nadere informatie

Te huur. Lageweg AG Katwijk. Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071)

Te huur. Lageweg AG Katwijk. Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) Te huur Lageweg 1 2222 AG Katwijk Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR Lageweg 1 te Katwijk (2222 AG) ALGEMEEN Het betreft hier een bedrijfsruimte

Nadere informatie

ACHTERSTE VEN - GOIRLE

ACHTERSTE VEN - GOIRLE Bredaseweg 219 01 5038 NE Tilburg telefoon: (013) 5 339 339 telefax: (013) 5 030 303 email: tilburg@kinmakelaars.nl ACHTERSTE VEN - GOIRLE ACHTERSTE VEN 4,5 6, EN 7 NU OOK TE HUUR AANGEBODEN! In het midden

Nadere informatie

PATRIJZENLAAR 13 - BAVEL

PATRIJZENLAAR 13 - BAVEL Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl PATRIJZENLAAR 13 - BAVEL Breda heeft aan de zuidrand in Bavel een schitterende nieuwbouwplan ontwikkeld,

Nadere informatie

Te huur. Stationsweg 20

Te huur. Stationsweg 20 Te huur Stationsweg 20 2312 AV Leiden Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Het betreft hier een representatieve kantoorruimte in het centrum van Leiden

Nadere informatie

Vrijblijvende object informatie TE HUUR De Korf 60 2924 AH Krimpen aan den IJssel

Vrijblijvende object informatie TE HUUR De Korf 60 2924 AH Krimpen aan den IJssel Vrijblijvende object informatie TE HUUR De Korf 60 2924 AH Krimpen aan den IJssel Vrijblijvende object informatie TE HUUR De Korf 60 2924 AH Krimpen aan den IJssel Te huur : Kantoorruimte Huurprijs : 27.000,-

Nadere informatie

VERDISTRAAT 8 - DONGEN

VERDISTRAAT 8 - DONGEN Hoofdstraat 23 5121 JA Rijen telefoon: (0161) 244 844 telefax: (0161) 244 845 email: rijen@kinmakelaars.nl VERDISTRAAT 8 - DONGEN Gelegen in een rustige straat, te moderniseren tussenwoning met royale

Nadere informatie

TE HUUR. Grotestraat 21, 7471 BK Goor. Huurprijs ,- per jaar

TE HUUR. Grotestraat 21, 7471 BK Goor. Huurprijs ,- per jaar TE HUUR Grotestraat 21, 7471 BK Huurprijs 21.500,- per jaar Omschrijving Algemeen: Prominent aan de Grotestraat, aan de rand van het stads- en winkelcentrum van gelegen, kantoor- /praktijkruimte met 6

Nadere informatie

Te huur/te koop. Veerpolder 5/h

Te huur/te koop. Veerpolder 5/h Te huur/te koop Veerpolder 5/h 2361 KX Warmond Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Het betreft hier een bedrijfsruimte (met kantoorruimte) van in

Nadere informatie

Te huur. Flevoweg 13

Te huur. Flevoweg 13 Te huur Flevoweg 13 2318 BZ Leiden Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR Flevoweg 13 te Leiden ALGEMEEN Het betreft hier een kantoorruimte met

Nadere informatie

verkoop/verhuur kantoorruimte Bachweg 2 te Amersfoort

verkoop/verhuur kantoorruimte Bachweg 2 te Amersfoort verkoop/verhuur kantoorruimte Bachweg 2 te Amersfoort Algemeen Dit representatieve kantoorpand is gelegen op een prachtige zichtlocatie: hoek Hogeweg, Ringweg Randenbroek. Het pand bestaat uit 3 bouwlagen

Nadere informatie

KRONENBURGWERF 15 - BREDA

KRONENBURGWERF 15 - BREDA Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl KRONENBURGWERF 15 - BREDA Wonen en werken in deze Stadwoning met tuin en dakterras? Deze recent (2011)

Nadere informatie

Te huur. Nieuwe Zeeweg 82

Te huur. Nieuwe Zeeweg 82 Te huur Nieuwe Zeeweg 82 2202 HB Noordwijk Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Nieuwe Zeeweg 82 te Noordwijk (2202 HB) ALGEMEEN 'Turn key' kantoorruimte

Nadere informatie

Te huur/te koop. Veerpolder 2 a

Te huur/te koop. Veerpolder 2 a Te huur/te koop Veerpolder 2 a 2361 KV Warmond Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR / TE KOOP Veerpolder 2/a te Warmond (2361 KV) ALGEMEEN

Nadere informatie

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Stormsweg 46 2921 LZ Krimpen aan den IJssel

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Stormsweg 46 2921 LZ Krimpen aan den IJssel Vrijblijvende object informatie TE HUUR Stormsweg 46 2921 LZ Krimpen aan den IJssel Vrijblijvende object informatie TE HUUR Stormsweg 46 2921 LZ Krimpen aan den IJssel Te huur : 250 m² bedrijfshal en kantoor/showroomruimte

Nadere informatie

Te huur/te koop. Lageweg 31

Te huur/te koop. Lageweg 31 Te huur/te koop Lageweg 31 2222 AG Katwijk Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR / TE KOOP Lageweg 31 te Katwijk (2222 AG) ALGEMEEN Het betreft

Nadere informatie

Te huur/te koop. Marconistraat 2-4

Te huur/te koop. Marconistraat 2-4 Te huur/te koop Marconistraat 2-4 2809 PD Gouda Lage Gouwe 2, 2801 LG Gouda (0182) 525 700 gouda@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Algemeen: Het betreft hier een solitair gelegen bedrijfspand op bedrijvenpark

Nadere informatie

Te huur. De Maessloot 3 a

Te huur. De Maessloot 3 a Te huur De Maessloot 3 a 2231 PX Rijnsburg Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR De Maessloot 3/a te Rijnsburg (2231 PX) ALGEMEEN Het betreft

Nadere informatie

Te huur/te koop. Steenbakkerstraat 10/g

Te huur/te koop. Steenbakkerstraat 10/g Te huur/te koop Steenbakkerstraat 10/g 2222 AT Katwijk Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR / TE KOOP Steenbakkerstraat 10/g te Katwijk (2222

Nadere informatie

Te koop. Produktieweg 40-42

Te koop. Produktieweg 40-42 Te koop Produktieweg 40-42 2382 PC Zoeterwoude Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR / TE KOOP Produktieweg 40 42 te Zoeterwoude (2382 PC) ALGEMEEN

Nadere informatie

TE HUUR Pieter Zeemanweg 71-73 te Dordrecht

TE HUUR Pieter Zeemanweg 71-73 te Dordrecht TE HUUR Pieter Zeemanweg 71-73 te Dordrecht Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V. Spuiboulevard 4 Postbus 1106 3300 BC Dordrecht telefoon 078 614 43 33 fax 078 614 75 52 TE HUUR Pieter Zeemanweg 71-73

Nadere informatie

!!!SCHERPE PRIJS!!! Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS, waarbij er een voorstel/bod gedaan kan worden vanaf 175.000,- k.k.

!!!SCHERPE PRIJS!!! Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS, waarbij er een voorstel/bod gedaan kan worden vanaf 175.000,- k.k. Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl DIJKLAAN 47 - BREDA!!!SCHERPE PRIJS!!! Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS, waarbij

Nadere informatie

Te huur/te koop. Katwijkerbroek 27

Te huur/te koop. Katwijkerbroek 27 Te huur/te koop Katwijkerbroek 27 2223 XN Katwijk Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR / TE KOOP Katwijkerbroek 27 te Katwijk (2223 XN) ALGEMEEN

Nadere informatie

Te huur/te koop. Ambachtsweg 33

Te huur/te koop. Ambachtsweg 33 Te huur/te koop Ambachtsweg 33 2222 AJ Katwijk Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Kantoorruimte van in totaal ca. 1.425 m², gelegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

Te huur. 's-gravendijckseweg 55

Te huur. 's-gravendijckseweg 55 Te huur 's-gravendijckseweg 55 2201 CZ Noordwijk Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR 's Gravendijkseweg 55 te Noordwijk ALGEMEEN Zeer representatief,

Nadere informatie

Huur of koop kantoorpand op Zuiveringweg 74 te Lelystad kosten koper1295 per maand

Huur of koop kantoorpand op Zuiveringweg 74 te Lelystad kosten koper1295 per maand Huur of koop kantoorpand op Zuiveringweg 74 te Lelystad 159000 kosten koper1295 per maand Aanbiedende partij: VSO Makelaars en Taxateurs Email: info@vsomakelaars.nl Telefoon: 036 5490628 Website: http://www.vsomakelaars.nl

Nadere informatie

Te huur. Van Houtenstraat 7 11

Te huur. Van Houtenstraat 7 11 Te huur Van Houtenstraat 7 11 2221 BB Katwijk Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Het betreft hier een multifunctionele bedrijfs-/showroomruimte met

Nadere informatie

Gorinchem, Concordiaweg 157

Gorinchem, Concordiaweg 157 Gorinchem, Concordiaweg 157 Kantoorruimte op een unieke locatie, direct aan het water en op loopafstand van het station en de historische binnenstad met uitstekende parkeerfaciliteiten. Adres Concordiaweg

Nadere informatie

Tweelingenlaan 99. Apeldoorn. Meer informatie op www.hhmakelaars.nl.- 055-5218176

Tweelingenlaan 99. Apeldoorn. Meer informatie op www.hhmakelaars.nl.- 055-5218176 Tweelingenlaan 99 Apeldoorn Kenmerken Te koop of te huur Vraagprijs Huurprijs BTW Kantoorruimte, Bedrijfsruimte 495.000,- k.k. 18.000,- per jaar BTW belast Oppervlakte Circa 570m² In units vanaf Circa

Nadere informatie

TE HUUR / TE KOOP. Hastelweg 250 Eindhoven

TE HUUR / TE KOOP. Hastelweg 250 Eindhoven TE HUUR / TE KOOP Hastelweg 250 Eindhoven Hastelweg 250 te Eindhoven (Bedrijfsnummer 8382) Locatie : Het bedrijfsgebouw is gelegen op bedrijventerrein De Hurk te Eindhoven. Dit bedrijventerrein is van

Nadere informatie

Te huur/te koop. Haarlemmerstraat 39 41

Te huur/te koop. Haarlemmerstraat 39 41 Te huur/te koop Haarlemmerstraat 39 41 2312 DK Leiden Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE KOOP / TE HUUR Haarlemmerstraat 39-41 te Leiden (2312

Nadere informatie

TE KOOP/ TE HUUR. Kadastrale gegevens Gemeente : Rotterdam (10 e afdeling) Sectie : AC Nummer : 1113 Groot : 3406 m 2

TE KOOP/ TE HUUR. Kadastrale gegevens Gemeente : Rotterdam (10 e afdeling) Sectie : AC Nummer : 1113 Groot : 3406 m 2 TE KOOP/ TE HUUR Object Bedrijfsobject aan de Graafstroomstraat 93 te Rotterdam (Spaanse Polder), bestaande uit circa 1.660 m 2 bedrijfsruimte op de begane grond in combinatie met circa 90 m 2 entresolvloer,

Nadere informatie

Te huur. Noordeinde 2/e

Te huur. Noordeinde 2/e Te huur Noordeinde 2/e 2311 CD Leiden Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR Noordeinde 2/e te Leiden (2311 CD) ALGEMEEN Het betreft hier een

Nadere informatie

Te huur. Lammenschansweg 130/c

Te huur. Lammenschansweg 130/c Te huur Lammenschansweg 130/c 2321 JX Leiden Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR Lammenschansweg 130/c te Leiden (2321 JX) ALGEMEEN Het betreft

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR. Lageweg 31. Katwijk zh

TE KOOP / TE HUUR. Lageweg 31. Katwijk zh TE KOOP / TE HUUR Lageweg 31 Katwijk zh Algemeen Het betreft hier een bedrijfsruimte (met kantoorruimte) van in totaal ca. 1.855 m² gelegen op bedrijventerrein t Heen te Katwijk. Het onroerend goed beschikt

Nadere informatie

Te huur. Breestraat 24

Te huur. Breestraat 24 Te huur Breestraat 24 2311 CS Leiden Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Het betreft hier een prestigieuze kantoorruimte(n) op de begane grond en

Nadere informatie

Te huur. Taanderstraat 13

Te huur. Taanderstraat 13 Te huur Taanderstraat 13 2222 BG Katwijk Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR Taanderstraat 13 te Katwijk (2222 BG) ALGEMEEN Riant bedrijfspand

Nadere informatie

De Biezen TE HUUR EP Papendrecht. Vragen? Kantoorruimte vanaf ca. 30 m².

De Biezen TE HUUR EP Papendrecht.  Vragen? Kantoorruimte vanaf ca. 30 m². TE HUUR Vragen? 078-6141030 Kantoorruimte vanaf ca. 30 m² De Biezen 20-22 3355 EP Papendrecht Huurprijs vanaf 250,- per maand Bel 078-6141030 OMSCHRIJVING Algemeen: Op het kleinschalige bedrijventerrein

Nadere informatie

Te huur. Industrieweg 24

Te huur. Industrieweg 24 Te huur Industrieweg 24 2382 NW Zoeterwoude Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR Industrieweg 24 te Zoeterwoude (2382 NW) ALGEMEEN Het betreft

Nadere informatie

Damplein 29 Middelburg

Damplein 29 Middelburg Te Koop/Te Huur Monumentale woon- /kantoorruimte Contact +31 (0)88-796 24 76 info@synchrobedrijfshuisvesting.nl Badhuisstraat 56 4381 LT Vlissingen Bereikbaarheid Bestemming Monumentale woon-/kantoorruimte

Nadere informatie

Bedrijfs-/kantoorruimte gesitueerd op bedrijventerrein Oudenrijn +

Bedrijfs-/kantoorruimte gesitueerd op bedrijventerrein Oudenrijn + Te koop / te huur Bedrijfs-/kantoorruimte gesitueerd op bedrijventerrein Oudenrijn + Adres Veldzigt 10 te De Meern Omgevingsfactoren Bedrijventerrein Oudenrijn heeft een gemengde karakter met bedrijven

Nadere informatie

Vlijtseweg 246. Apeldoorn. Meer informatie op www.hhmakelaars.nl.- 055-5218176

Vlijtseweg 246. Apeldoorn. Meer informatie op www.hhmakelaars.nl.- 055-5218176 Vlijtseweg 246 Apeldoorn Kenmerken Te koop of te huur Vraagprijs Huurprijs BTW Bedrijfsruimte, Kantoorruimte 174.000,- k.k. 875,- per maand BTW belast Oppervlakte Circa 144m² Ligging Aanvaarding Industrieterrein

Nadere informatie

SMIDSPAD 49 - TILBURG

SMIDSPAD 49 - TILBURG Bredaseweg 219 01 5038 NE Tilburg telefoon: (013) 5 339 339 telefax: (013) 5 030 303 email: tilburg@kinmakelaars.nl SMIDSPAD 49 - TILBURG Aan het Smidspad worden op dit moment 2 bijzondere 2-onder-1-kapwoningen

Nadere informatie

DUITSLANDLAAN 20 HAZERSWOUDE-DORP WWW.GOUWESTADMAKELAARDIJ.NL MAKELAAR WIM MOLENAAR 06-41317430 WIMMOLENAAR@GOUWESTADMAKELAARDIJ.

DUITSLANDLAAN 20 HAZERSWOUDE-DORP WWW.GOUWESTADMAKELAARDIJ.NL MAKELAAR WIM MOLENAAR 06-41317430 WIMMOLENAAR@GOUWESTADMAKELAARDIJ. DUITSLANDLAAN 20 HAZERSWOUDE-DORP MAKELAAR NAAM TELEFOON EMAIL WIM MOLENAAR 06-41317430 WIMMOLENAAR@GOUWESTADMAKELAARDIJ.NL WWW.GOUWESTADMAKELAARDIJ.NL KENMERKEN Object Kadastrale gegevens Bouwjaar Gebruiksoppervlakte

Nadere informatie

Te huur. Bloemenlaan 1a en 1b

Te huur. Bloemenlaan 1a en 1b Te huur Bloemenlaan 1a en 1b 2235 EM Valkenburg Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR Bloemenlaan 1/a & 1/b (Unit 3) te Valkenburg (2235 EM)

Nadere informatie

Te Huur /Te Koop. Galvanistraat 23. te Nijkerk

Te Huur /Te Koop. Galvanistraat 23. te Nijkerk Te Huur /Te Koop Galvanistraat 23 te Nijkerk. Algemeen Nabij de nieuwe afslag van de A28 bevindt zich dit bedrijfspand. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Arkervaart op een zichtlocatie op de hoek

Nadere informatie

Te huur. Admiraal Banckertweg 22

Te huur. Admiraal Banckertweg 22 Te huur Admiraal Banckertweg 22 2315 SR Leiden Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR Admiraal Banckertweg 22 te Leiden (2315 SR) ALGEMEEN Het

Nadere informatie

Projectinformatie. Te Huur

Projectinformatie. Te Huur Projectinformatie Te Huur Veenderveld 43 D, 2371 TT Roelofarendsveen Koopprijs 185.000,00 Huurprijs 11.250,00 per jaar exclusief BTW Omschrijving ALGEMEEN Het betreft hier een bedrijfsruimte van ca. 150

Nadere informatie

Te koop. Touwbaan 38

Te koop. Touwbaan 38 Te koop Touwbaan 38 2352 CZ Leiderdorp Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Berckheijde IX B.V. heeft met HCI 360 Leiderdorp B.V. een koopovereenkomst

Nadere informatie

Te huur/te koop. Veenderveld 2

Te huur/te koop. Veenderveld 2 Te huur/te koop Veenderveld 2 2371 TV Roelofarendsveen Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR / TE KOOP Veenderveld 2 te Roelofarendsveen (2371

Nadere informatie

te koop/te huur koopsom k.k. Noordweg 5 MIDDELBURG

te koop/te huur koopsom k.k. Noordweg 5 MIDDELBURG te koop/te huur Noordweg 5 MIDDELBURG koopsom 159.000 k.k. - BEDRIJFSMAKELAARS - Van links naar rechts Jeroen Visser Diana Sinke Koos Schreuder Mark Visser Stephany Bor Bedrijfsmakelaars Molenwater 97

Nadere informatie

Windmolen 15, Oud Gastel

Windmolen 15, Oud Gastel Aan de rand van Oud Gastel gelegen moderne bedrijfsruimte met showroom, loods en diverse kantoren. Het geheel is gebouwd omstreeks 2005, is volledig geïsoleerd en rondom voorzien van aluminium kozijnen

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Industrieweg 134 te Rotterdam (prijs op aanvraag)

Huur kantoorruimte op Industrieweg 134 te Rotterdam (prijs op aanvraag) Huur kantoorruimte op Industrieweg 134 te Rotterdam (prijs op aanvraag) Aanbiedende partij: Goud Bedrijfshuisvesting B.V. Email: richard@goud-bhv.nl Telefoon: 0180 318222 Website: http://www.goud-bhv.nl

Nadere informatie

Laan der Verenigde Naties 60

Laan der Verenigde Naties 60 TE HUUR Vragen? 078-6141030 Kantoorruimte vanaf ca. 35 m² Laan der Verenigde Naties 60 3314 DA Dordrecht Huurprijs vanaf 850,- per maand Bel 078-6141030 OMSCHRIJVING Algemeen: Diverse representatieve kantoorunits

Nadere informatie

Burgemeester van Woelderenlaan 12 Vlissingen

Burgemeester van Woelderenlaan 12 Vlissingen Te koop /Te huur Kleinschalige kantoor- /praktijkruimte Burgemeester van Woelderenlaan 12 Vlissingen Contact +31 (0)88-796 24 76 info@synchrobedrijfshuisvesting.nl Badhuisstraat 56 4381 LT Vlissingen Te

Nadere informatie

Projectinformtie Te huur/te Koop Radonstraat 299 Zoetermeer

Projectinformtie Te huur/te Koop Radonstraat 299 Zoetermeer Projectinformtie Te huur/te Koop Radonstraat 299 Zoetermeer Betreft Op het bedrijventerrein Lansinghage is voor de verhuur momenteel totaal circa 1.033 m 2 representatieve bedrijfs-/kantoor-/showroomruimte

Nadere informatie

Te huur/te koop. De Maessloot 2 a

Te huur/te koop. De Maessloot 2 a Te huur/te koop De Maessloot 2 a 2231 PX Rijnsburg Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR / TE KOOP De Maessloot 2/a te Rijnsburg (2231 PX) ALGEMEEN

Nadere informatie

Te huur/te koop. De Maessloot 2 a

Te huur/te koop. De Maessloot 2 a Te huur/te koop De Maessloot 2 a 2231 PX Rijnsburg Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR / TE KOOP De Maessloot 2/a te Rijnsburg (2231 PX) ALGEMEEN

Nadere informatie

Fokkerstraat 513 Schiedam

Fokkerstraat 513 Schiedam TE HUUR Fokkerstraat 513 Schiedam Huurprijs 3.750,00 per maand Stripes Makelaardij & Consultancy Ringersstraat 23 3125 BP SCHIEDAM Tel: 010-7420977 Fax: 010-7420976 E-mail: info@stripes-makelaardij.nl

Nadere informatie

Te huur. Zaalbergweg 15

Te huur. Zaalbergweg 15 Te huur Zaalbergweg 15 2314 XS Leiden Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE KOOP / TE HUUR Zaalbergweg 15 te Leiden (2314 XS) ALGEMEEN Het betreft

Nadere informatie

Te huur. Taanderstraat 17

Te huur. Taanderstraat 17 Te huur Taanderstraat 17 2222 BG Katwijk Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR Taanderstraat 17 te Katwijk (2222 BG) ALGEMEEN Het onroerend

Nadere informatie

Te huur. Katwijkerbroek 41b

Te huur. Katwijkerbroek 41b Te huur Katwijkerbroek 41b 2223 XN Katwijk Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR Katwijkerbroek 41/b te Katwijk (2223 XN) ALGEMEEN Het betreft

Nadere informatie

Te huur/te koop. Arnoudstraat 10

Te huur/te koop. Arnoudstraat 10 Te huur/te koop Arnoudstraat 10 2182 DZ Hillegom Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Het betreft hier een bedrijfspand van in totaal ca. 2.227 m²,

Nadere informatie

Van Riebeeckstraat 87. Vaassen. Meer informatie op www.hhmakelaars.nl.- 055-5218176

Van Riebeeckstraat 87. Vaassen. Meer informatie op www.hhmakelaars.nl.- 055-5218176 Van Riebeeckstraat 87 Vaassen Kenmerken Te huur Huurprijs BTW Kantoorruimte 90,- per m² per jaar BTW belast Oppervlakte Circa 475m² Perceeloppervlakte Ligging Bijzonderheden Aanvaarding Circa 1.445m² Woonomgeving

Nadere informatie

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Kleiweg 69-71 3051 GJ Rotterdam

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Kleiweg 69-71 3051 GJ Rotterdam Vrijblijvende object informatie TE HUUR Kleiweg 69-71 3051 GJ Rotterdam Vrijblijvende object informatie TE HUUR Kleiweg 69-71 3051 GJ Rotterdam Te huur : Winkelruimte Huurprijs : 250,- per vierkante meter

Nadere informatie

Te huur. Thorbeckestraat 1

Te huur. Thorbeckestraat 1 Te huur Thorbeckestraat 1 2406 CM Alphen aan den Rijn Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR Thorbeckestraat 1 te Alphen aan den Rijn (2406 CM)

Nadere informatie

Adres: James Wattstraat 32 A, 1817 DC Alkmaar Huurprijs 850,00 per maand

Adres: James Wattstraat 32 A, 1817 DC Alkmaar Huurprijs 850,00 per maand Adres: James Wattstraat 32 A, 1817 DC Alkmaar Huurprijs 850,00 per maand Omschrijving TE HUUR: JAMES WATTSTRAAT 32 A ALKMAAR biedt op kantorenpark "De Viaanse Molen deze nette, afgewerkte kantoorruimte

Nadere informatie

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Kobaltstraat 17 2544 ET 's-gravenhage

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Kobaltstraat 17 2544 ET 's-gravenhage Vrijblijvende object informatie TE HUUR Kobaltstraat 17 2544 ET 's-gravenhage Vrijblijvende object informatie TE HUUR Kobaltstraat 17 2544 ET 's-gravenhage Te huur : Kantoorruimte op de 1e verdieping met

Nadere informatie

Curacao 16. Apeldoorn. Meer informatie op www.hhmakelaars.nl.- 055-5218176

Curacao 16. Apeldoorn. Meer informatie op www.hhmakelaars.nl.- 055-5218176 Curacao 16 Apeldoorn Kenmerken Te huur Huurprijs BTW Oppervlakte Ligging Aanvaarding Bedrijfsruimte met showroom-/kantoorruimte 175.000,- per jaar BTW belast Circa 2.850m² Bedrijventerrein in overleg Te

Nadere informatie

TE HUUR / TE KOOP Zernikestraat 47 te Dordrecht

TE HUUR / TE KOOP Zernikestraat 47 te Dordrecht TE HUUR / TE KOOP Zernikestraat 47 te Dordrecht Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V. Spuiboulevard 4 Postbus 1106 3300 BC Dordrecht telefoon 078 614 43 33 fax 078 614 75 52 TE HUUR / TE KOOP Zernikestraat

Nadere informatie

Engelandlaan 27 b, 2391 PM Hazerswoude-Dorp

Engelandlaan 27 b, 2391 PM Hazerswoude-Dorp Projectinformatie Te Huur Engelandlaan 27 b, 2391 PM Hazerswoude-Dorp Vraagprijs 39.500,00 per jaar Omschrijving Algemeen: Representatieve bedrijfsruimte met kantoor, showroom en kantine opvallend gesitueerd

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE. Hoogeveenenweg 210 te Nieuwerkerk a/d IJssel

PROJECTINFORMATIE. Hoogeveenenweg 210 te Nieuwerkerk a/d IJssel PROJECTINFORMATIE Hoogeveenenweg 210 te Nieuwerkerk a/d IJssel Betreft Een representatief en luxe afgewerkt bedrijfsobject bestaande uit circa 665 m 2 bedrijfsruimte, circa 410 m 2 kantoorruimte, circa

Nadere informatie

Te koop. Taanderstraat 16 b

Te koop. Taanderstraat 16 b Te koop Taanderstraat 16 b 2222 BE Katwijk Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR Taanderstraat 16b te Katwijk (2222 BE) ALGEMEEN Het betreft

Nadere informatie

Waterland 14 Beverwijk

Waterland 14 Beverwijk Waterland 14 Beverwijk Omschrijving Te koop Modern bedrijfs-/kantoorpand op zichtlocatie en op 1.500 m² eigen grond aan het Waterland. Indeling Begane grond: entree met trapopgang en lift. Kantoorruimte,

Nadere informatie

Te huur. Lageweg AG Katwijk. Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071)

Te huur. Lageweg AG Katwijk. Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) Te huur Lageweg 31 2222 AG Katwijk Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Het betreft hier een bedrijfsruimte (met kantoorruimte) van in totaal ca. 1.855

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE ROSMOLENSTRAAT 13 SITTARD. Ruijters Bedrijfsmakelaars Leidenlaan EZ MAASTRICHT Telefoon

INFORMATIEBROCHURE ROSMOLENSTRAAT 13 SITTARD. Ruijters Bedrijfsmakelaars Leidenlaan EZ MAASTRICHT Telefoon INFORMATIEBROCHURE ROSMOLENSTRAAT 13 SITTARD Ruijters Bedrijfsmakelaars Leidenlaan 12 6229 EZ MAASTRICHT Telefoon 043 3292902 Adres TE HUUR : CA. 330 M2 WINKEL-/KANTOORRUIMTE GESITUEERD OP DE BEGANE GROND,

Nadere informatie

Vrijblijvende Projectinformatie. TE HUUR Kantoorruimte. Object: Albert Schweitzerlaan 10 Vleuten

Vrijblijvende Projectinformatie. TE HUUR Kantoorruimte. Object: Albert Schweitzerlaan 10 Vleuten Vrijblijvende Projectinformatie TE HUUR Kantoorruimte Albert Schweitzerlaan 10 Vleuten Brecheisen Bedrijfsmakelaars BV Pagina 1 van 9 030 233 11 16 ADRES Albert Schweitzerlaan 10, 3451 EC, Vleuten ALGEMEEN

Nadere informatie

OBJECTINFORMATIE TE HUUR. Zelfstandig bedrijfspand op fraaie locatie. Ca. 585 m² bedrijfsruimte Ca. 320 m² kantoorruimte Ca. 730 m² buitenterrein

OBJECTINFORMATIE TE HUUR. Zelfstandig bedrijfspand op fraaie locatie. Ca. 585 m² bedrijfsruimte Ca. 320 m² kantoorruimte Ca. 730 m² buitenterrein OBJECTINFORMATIE TE HUUR Zelfstandig bedrijfspand op fraaie locatie Ca. 585 m² bedrijfsruimte Ca. 320 m² kantoorruimte Ca. 730 m² buitenterrein Oostzee 4 te Woerden OBJECTINFORMATIE Adres Oostzee 4, 3446

Nadere informatie

Te huur. Industrieweg Zilvermijn unit 6 0 ong

Te huur. Industrieweg Zilvermijn unit 6 0 ong Te huur Industrieweg Zilvermijn unit 6 0 ong 2382 NR Zoeterwoude Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Het betreft hier een opslagunit op de begane

Nadere informatie

Gorinchem, Arkelstraat 47-49

Gorinchem, Arkelstraat 47-49 Gorinchem, Arkelstraat 47-49 Geweldige winkelruimte te Gorinchem. Adres: Soort: Oppervlakte Type aanbod Huurprijs Parkeerplaatsen Beschikbaar per Arkelstraat 47-49 GORINCHEM Winkelruimte Circa 300 m² Huur

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ADASTRAAT 18 ALMELO

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ADASTRAAT 18 ALMELO VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ADASTRAAT 18 ALMELO Objectinformatie: Adastraat 18 te Almelo pag. 1 van 10 VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ADASTRAAT 18 7607 HB ALMELO Huurprijs : 9.000,-- per jaar te vermeerderen

Nadere informatie

Te huur. Meijestraat 13

Te huur. Meijestraat 13 Te huur Meijestraat 13 2314 WZ Leiden Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR Meijestraat 1-3 te Leiden (2314 WZ) ALGEMEEN Het betreft hier een

Nadere informatie

WATERHOEFSTRAAT 17 B - TILBURG

WATERHOEFSTRAAT 17 B - TILBURG Bredaseweg 219 01 5038 NE Tilburg telefoon: (013) 5 339 339 telefax: (013) 5 030 303 email: tilburg@kinmakelaars.nl WATERHOEFSTRAAT 17 B - TILBURG Op gunstige locatie gelegen, gemoderniseerd (september

Nadere informatie

Johan de Wittstraat 162 a,b TE HUUR. 3311 KJ Dordrecht. www.waltmann.com. Vragen? 078-6141030

Johan de Wittstraat 162 a,b TE HUUR. 3311 KJ Dordrecht. www.waltmann.com. Vragen? 078-6141030 TE HUUR Vragen? 078-6141030 Kantoorruimte begane grond ca. 200 m² Kantoorruimte 1 e verdieping ca. 210 m² Johan de Wittstraat 162 a,b 3311 KJ Dordrecht Huurprijs begane grond 2.250,-- per maand Huurprijs

Nadere informatie

Te huur. Bloemenlaan 1a

Te huur. Bloemenlaan 1a Te huur Bloemenlaan 1a 2235 EM Valkenburg Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR Bloemenlaan 1/a & 1/b (Unit 1) te Valkenburg (2235 EM) ALGEMEEN

Nadere informatie

Te huur. de Kempenaerstraat 93

Te huur. de Kempenaerstraat 93 Te huur de Kempenaerstraat 93 2341 GK Oegstgeest Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Het betreft hier een commerciële ruimte van ca. 223 m² gelegen

Nadere informatie

CONCORDIASTRAAT 1 - BREDA

CONCORDIASTRAAT 1 - BREDA Ginnekenweg 170 4835 NH Breda telefoon: 076-5221221 telefax: 076-5604056 email: breda@kinmakelaars.nl CONCORDIASTRAAT 1 - BREDA Royaal 3-kamer hoekappartement (95 m²) met zonnig gesitueerd terras op het

Nadere informatie

TE HUUR WEGENS VERHUIZING

TE HUUR WEGENS VERHUIZING TE HUUR WEGENS VERHUIZING Betreft Een representatief bedrijfsobject bestaande uit circa 1.615 m 2 bedrijfsruimte, circa 675 m 2 kantoorruimte verdeeld over de begane grond, 1 e en 2 e verdieping alsmede

Nadere informatie

TE HUUR KANTOOR-/BEDRIJFSRUIMTE. GRAAFSTROOMSTRAAT 35 te ROTTERDAM

TE HUUR KANTOOR-/BEDRIJFSRUIMTE. GRAAFSTROOMSTRAAT 35 te ROTTERDAM TE HUUR KANTOOR-/BEDRIJFSRUIMTE GRAAFSTROOMSTRAAT 35 te ROTTERDAM 1/9 Betreft: Een gerenoveerde en uitermate representatieve bedrijfsruimte aan de Graafstroomstraat 35 te (3044 AN) Rotterdam. Het object

Nadere informatie

VERHUURINFORMATIE. Jan Tinbergenstraat 14 te Reeuwijk

VERHUURINFORMATIE. Jan Tinbergenstraat 14 te Reeuwijk VERHUURINFORMATIE Jan Tinbergenstraat 14 te Reeuwijk Tel. 0182-538400 Fax 0182-538440 TE HUUR Moderne kantoorruimte Jan Tinbergenstraat 14 2811 DZ Reeuwijk HUURPRIJS 835,-- per maand, excl. BTW Op bedrijventerrein

Nadere informatie

Betreft Een op een mooie hoek gelegen bedrijfs- kantoorruimte gebouwd in 2000 met een totale b.v.o van het object is 136m²

Betreft Een op een mooie hoek gelegen bedrijfs- kantoorruimte gebouwd in 2000 met een totale b.v.o van het object is 136m² TE HUUR/ TE KOOP Aploniastraat 88 te Rotterdam Betreft Een op een mooie hoek gelegen bedrijfs- kantoorruimte gebouwd in 2000 met een totale b.v.o van het object is 136m² Indicatieve oppervlakte en indeling

Nadere informatie

Te huur/te koop. Zwolleweg 10

Te huur/te koop. Zwolleweg 10 Te huur/te koop Zwolleweg 10 2803 PS Gouda Lage Gouwe 2, 2801 LG Gouda (0182) 525 700 gouda@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Algemeen: Het betreft hier een solitair gelegen kantoorgebouw met parkeerterrein

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie

Vrijblijvende projectinformatie Vrijblijvende projectinformatie Nijverheidsstraat 1 te Enschede Adres Nijverheidsstraat 1 te Enschede Algemeen Kantoorruimte gelegen in een klassiek kantoorpand, gevestigd in het centrum van Enschede.

Nadere informatie

Laanslootseweg HT Rotterdam Op aanvraag p.j.

Laanslootseweg HT Rotterdam Op aanvraag p.j. TE HUUR Laanslootseweg 1 3028 HT Rotterdam Op aanvraag 230.000 p.j. KENMERKEN Prijs Op aanvraag 230.000 p.j. Postcode 3028 HT Soort BOG Kantoorruimte Oppervlakte 1640m² Oplevering in overleg Woontype Bestaande

Nadere informatie

Ringdijk VZ Ridderkerk p.m.

Ringdijk VZ Ridderkerk p.m. TE HUUR Ringdijk 516 2987 VZ Ridderkerk 2.800 p.m. KENMERKEN Prijs 2.800 p.m. Postcode 2987 VZ Soort BOG Bedrijfsruimte Oppervlakte 755m² Woontype Bestaande bouw Stad Ridderkerk Adres Ringdijk 516 Bouwjaar

Nadere informatie