De Nederlandse Associatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Nederlandse Associatie"

Transcriptie

1 De Nederlandse Associatie Passie voor verenigen Inspireren verbinden leren De samenleving verandert in hoog tempo door innovatie, technologie en marktwerking. Verenigingen moeten meebewegen. Relevant blijven. Zich continu blijven ontwikkelen. DNA verenigt alle relevante spelers in het maatschappelijk middenveld: brancheverenigingen, beroepsverenigingen, federaties, paritaire organisaties, fondsen en ledenorganisaties. DNA biedt verenigingen en haar professionals een platform. Voor kennisdeling. Om te leren. Te inspireren. En om elkaar te ontmoeten. Doe mee! Word lid en profiteer van alle activiteiten van DNA en contactmomenten met je collega s.

2 Kennisdelen Kennis delen is ontwikkelen. Jezelf ontwikkelen. Je vereniging ontwikkelen. Je vak ontwikkelen. Professionaliseren. Q-sessies Ask Questions - Go for Quality - Quest to improve DNA organiseert ieder kwartaal Q-sessies. Er zijn sessies voor communicatie- en marketingmedewerkers, beleidsmedewerkers, directeuren, P&O-medewerkers en financiële medewerkers. Per sessie staat één specifiek onderwerp centraal dat voor die groep professionals actueel is. Peer-to-peer sessies met mensen die met dezelfde vraagstukken zitten als jijzelf. Kortom, kennis uitwisselen en leren van elkaar. Wil jij een onderwerp bespreken? Breng deze in voor een Q-sessie! Hoe zorg ik dat mijn community gaat leven? Hoe trek ik jonge leden aan? Hoe kan ik de toegevoegde waarde van mijn lidmaatschap uitdragen? Hoe kan ik effectief samenwerken met andere verenigingen? Hoe kies ik het juiste verdienmodel voor mijn vereniging? Hoe weet ik wat mijn leden willen?

3 Online kennisplatform Op VM-online vind je Iedere maand nieuwe kennis over verenigingsmanagement, strategie, lobby, goed bestuur, marketing en communicatie, ledenwerving, ledenonderzoek et cetera. Met best practices en tips uit binnen- en buitenland. DNA voegt hier vanaf begin 2016 nog veel meer informatie aan toe! Ieder week houdt DNA je met een digitale nieuwsbrief op de hoogte van nieuws, vacatures, functiewisselingen, activiteiten, wie was waar en nieuwe producten en diensten. Je kunt discussiëren en vragen stellen in de online community, elkaar ontmoeten en de basis leggen voor een Q-sessie. Tevens heb je toegang tot de ASAE-kennisbank met vele artikelen en tips over verenigingsmanagement in Amerika. Leer hoe onze collega s in Amerika het vak van verenigingsmanager bedrijven. Lid zijn van DNA is onbeperkt toegang tot VM-online en ASAE!

4 DNA Congres Kom naar het tweedaags congres in mei Laat je inspireren door topsprekers tijdens de plenaire bijeenkomsten. Verdiep je tijdens de vele learning labs met vakgenoten in een aansprekend en actueel thema. Breid je netwerk uit tijdens de speeddates en feest mee tijdens het avondprogramma! Leerzaam én leuk! Awards

5 Maak jij het beste ledenblad? Ben jij de opvallendste professional van je vakgebied? Ben jij de verenigingsmanager of directeur van het jaar? Ding mee naar de awards die DNA ieder jaar uitreikt tijdens het tweedaags congres! DNA zet diverse awardprogramma s op om professionaliteit en trotse boegbeelden en voorbeelden de spotlight te geven die ze verdienen. Blink uit en wees er trots op!

6 ASAE-reis Benieuwd naar de roots van DNA? Laat je inspireren door de passie en het enthousiasme van de verenigingsprofessional in Amerika: ga mee op de jaarlijkse studiereis naar ASAE! ASAE biedt een geweldig programma van drie dagen met internationale topsprekers en educatieve sessies. De avonden zijn gevuld met een feestelijk programma. Je reist met Nederlandse vakgenoten en verblijft in een prima hotel. Bezoek de dag na het congres samen met je Nederlandse reisgenoten lokale Amerikaanse associaties tijdens de speciale DNA-Association Day. Deel ervaringen en passie over je vak!

7 Onderzoek en ontwikkeling Hoe zorg je ervoor dat je vereniging flexibel kan omgaan met veranderingen? Wat wil de belangrijke Y-generatie? Hoe ontwikkelt collectiviteitsgevoel zich de komende tijd? De samenleving verandert en stelt andere eisen aan verenigingen en haar professionals. De manier van werken verandert; medewerkers hebben andere wensen. De technologie staat niet stil. Dat heeft consequenties voor de manier van communiceren met leden. DNA doet onderzoek naar de toekomst en helpt verenigingen bij veranderingen die noodzakelijk zijn om relevant te blijven. Op strategisch én praktisch niveau. Zo zal het Nationaal Voorzittersonderzoek voortgezet worden en zal nieuw onderzoek opgestart worden naar de vereniging van de toekomst. Meebewegen naar de toekomst!

8 Het collectief Aansluiting bij een collectief. Dat gebeurt steeds minder automatisch. Het individu staat meer en meer centraal. Het gevaar dat ontstaat: het collectief loslaten. De juiste richting: het gevoel van het collectief en de voordelen zichtbaar maken, benadrukken. De jongere generatie ziet de voordelen van automatisch lid worden. Omarmt collectiviteit op een eigen manier. DNA zet zich in het collectief in de breedste zin van het woord te bevorderen. Met concrete projecten en in samenwerking met belangrijke maatschappelijke spelers. Werk collectief mee aan het terugbrengen van het collectiviteitsgevoel naar deze tijd!

9 Bestuur & Taskforces DNA werkt met een bestuur volgens Amerikaans model. Bestuursleden van DNA zetten hun kennis, ervaring en enthousiasme in. Via taskforces (face-to-face en online) werken zij samen met verenigingsprofessionals om hun vakgebied verder te ontwikkelen. Werk mee aan de ontwikkeling van jouw vakgebied en meld je aan om mee te werken in het bestuur of in een taskforce!

10 VM magazine VM magazine is en blijft het vakblad voor de Nederlandse verenigingsprofessional. Elk DNA-lid ontvangt een of meerdere gratis jaarabonnementen. Zo blijven professionals in de vereniging altijd op de hoogte van alle achtergronden en ontwikkelingen binnen het vakgebied verenigingsmanagement. Met onderwerpen als ledenbinding, belangenbehartiging, goed bestuur, dienstverlening aan leden, verdienmodellen, strategische inzet van ICT, zelfregulering et cetera. Op papier en op de tablet, makkelijk toegankelijk voor iedereen binnen de vereniging. VM, vakblad voor en door verenigingsprofessionals.

11 Ontwikkeling en professionalisering Cursussen, trainingen & congressen DNA organiseert jaarlijks diverse cursussen, symposia en congressen die bijdragen aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van verenigingen. Een greep uit het aanbod: Trendcongres Voorzitterscongres Cursus Werken in bestuurlijke context Cursus Verenigingsstrategie in een dag Leergang Verandermanagement Training Public Affairs voor belangenorganisaties Training beleidsnotities schrijven Training Financiën voor non-financials

12 RAE register Het Register Association Executives (RAE) is opgezet voor verenigingsprofessionals. Het verhoogt de kwaliteit van beroepsbeoefenaren en geeft bestuurders objectieve criteria voor ontwikkeling. In deze fase wordt er overleg gepleegd met VPN om te komen tot de juiste vorm en inhoud van de samenwerking. VPN en DNA zijn beide doordrongen van het belang van RAE en dit nemen dit als uitgangspunt. Kwaliteit en ontwikkeling bestuurders en professionals.

13 Contributiemodel Verenigingen betalen contributie per kalenderjaar op basis van het aantal medewerkers. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen parttime en fulltime medewerkers. Profiteer! Word lid per 1 september 2015 en krijg 4 maanden gratis. Het eerste jaar lidmaatschap is dan geen 12 maar 16 maanden en loopt tot eind december Contributie verenigingen en AMC s Aantal medewerkers Contributie Contributie incl. ASAE-reis 2016 < ( incl. gratis kaart voor daags congres) ( incl. gratis kaart voor daags congres) ( incl. 2 gratis kaarten voor 2-daags congres) ( incl. 2 gratis kaarten voor 2-daags congres) ( incl. 3 gratis kaarten voor 2-daags congres) ( incl. 3 gratis kaarten voor 2-daags congres) Op aanvraag Op aanvraag >1000 Op aanvraag Op aanvraag Overig: Contributie Contributie incl. ASAE-reis 2016 Zzp ers ( incl. gratis kaart voor daags congres) Business partner ( incl. 2 gratis kaarten voor 2-daags congres) Founding/strategic partner ( incl. 5 gratis kaarten voor 2-daags congres) Corporate partner Op aanvraag Op aanvraag Lidmaatschap is inclusief kaarten voor het tweedaags congres, deelname aan alle Q-sessies, onbeperkte toegang tot de online kennisbank van DNA en ASAE en het blad VM.

14 Ja, ik heb interesse en meld me aan via deze intentieverklaring! GEGEVENS VERENIGING / BELANGENORGANISATIE Vereniging / belangenorganisatie Bezoek- of postadres Postcode en plaats Totaal aantal medewerkers GEGEVENS CONTACTPERSOON Voor- en achternaam Functie Telefoonnummer adres m / v vast mobiel Ik wil deelnemen als: Vereniging / belangenorganisatie Business partner AMC / Secretariaatsbureau Founding /strategic partner Zzp er Corporate partner En mijn voorkeur gaat uit naar: contributie exclusief 1 deelnemer ASAE reis contributie inclusief 1 deelnemer ASAE reis een rol als bestuurslid binnen DNA Door ondertekening van dit formulier bevestigt ondergetekende alle informatie naar waarheid te hebben ingevuld en bekend te zijn met het feit dat dit een intentieverklaring is. DNA wordt momenteel geformaliseerd en vanaf 1 september 2015 gaat het lidmaatschap in. Voor die tijd ontvang je de definitieve inschrijfformulieren en alle benodigde informatie. Handtekening Datum: Retourneer dit formulier per post: DNA p/a VM, Postbus 2096, 8203 AB Lelystad. Of scan en mail het formulier naar wijzijndna@gmail.com.

15 Heb je vragen, neem dan contact op via of bel Rob Eskes: Bedankt namens DNA - De Nederlandse Associatie Initiatiefnemers en partners DNA komt recht uit het hart van vier enthousiastelingen. Zij waren samen op het ASAE congres 2014 in Nashville en voelden dat de energie die daar was ook naar Nederland moest komen. Het aanstekelijk Amerikaanse enthousiasme is een facet dat in Nederland ook kan aanslaan. Nuchter en rationeel is goed maar soms moet er wat vuur in. Ze richtten een thinktank op en al snel werden er kansen gezien. Zo werd in november 2014 DNA geboren. DNA kiest voor een Amerikaans model van vereniging en bestuur. Veel inhoudelijke kennis en events met energie. Het idee werkte aanstekelijk en al snel groeide de groep naar acht enthousiastelingen: Arthur Dallau, Peter Niesink, Daan Hoogendijk, Rob Eskes, Gees Wymenga, Patricia Hoogstraaten, Jules Lejeune en Rob Rommelse. En natuurlijk lukt DNA niet zonder partners: Partners

16 In ontwikkeling De informatie in dit document is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Aangezien DNA nog in oprichting is, zijn alle zaken in hoofdlijnen correct, maar kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie in deze flyer. DNA neemt zorgvuldigheid in acht bij het samenstellen en onderhouden van haar berichtgevingen en behoudt zich het recht bovenstaande zaken te wijzigen, mocht dit van toepassing zijn. DNA wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de volledigheid en actualiteit van de geboden informatie uitdrukkelijk van de hand. Blijf op de hoogte: Kwartiermaker voor al uw vragen: Rob Eskes

Inhoudsopgave. Inleiding... 2 Doelgroepen, lidmaatschap en partnermodellen... 2 Organisatiestructuur... 2 Bestuursmodel... 3. Taskforces...

Inhoudsopgave. Inleiding... 2 Doelgroepen, lidmaatschap en partnermodellen... 2 Organisatiestructuur... 2 Bestuursmodel... 3. Taskforces... Inhoudsopgave Inleiding... 2 Doelgroepen, lidmaatschap en partnermodellen... 2 Organisatiestructuur... 2 Bestuursmodel... 3 Taskforces... 4 DNA Organisatie en rollen Pagina 1 Bestuur Taskforces Bureau

Nadere informatie

Enthousiasme. Passie Trots

Enthousiasme. Passie Trots partnership DNA DNA-jaarcongres VM-Magazine digitale nieuwsbrief VM-online VM-wijzer Enthousiasme Passie Trots De Nederlandse Associatie (DNA) Passie voor verenigen Inspireren verbinden leren De samenleving

Nadere informatie

Belgian Society of Association Executives?

Belgian Society of Association Executives? BSAE 2018 Belgian Society of Association Executives? BSAE is een exclusief netwerk van verenigingsdirecteurs, -managers en executieve bestuurders van beroepsverenigingen, sectororganisaties en andere ledenverenigingen.

Nadere informatie

KENNISPLATFORM voor communicatieprofessionals in het voortgezet onderwijs. Editie

KENNISPLATFORM voor communicatieprofessionals in het voortgezet onderwijs. Editie KENNISPLATFORM voor communicatieprofessionals in het voortgezet onderwijs Editie 2011-2012 Onderwijscommunicatie ontwikkelt zich Communicatie is een belangrijk thema geworden binnen het onderwijs. Schooldirecties

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier schooljaar 2015/2016

Aanmeldingsformulier schooljaar 2015/2016 Aanmeldingsformulier schooljaar 2015/2016 Hoi! Geweldig dat jij je wilt aanmelden voor Kingdom Life College! Dit formulier kun je ingevuld terugsturen naar welkom@kingdomlifecollege.nl of via de post naar

Nadere informatie

Aanvraagformulier Lidmaatschap CLC-VECTA 2010

Aanvraagformulier Lidmaatschap CLC-VECTA 2010 Aanvraagformulier Lidmaatschap CLC-VECTA 2010 1. Bedrijfsgegevens Naam bedrijf Bezoekadres Provincie Postadres Indien afwijkend Factuuradres Telefoon Fax E-mail algemeen Internet Ingangsdatum bedrijfsactiviteiten

Nadere informatie

ISSO-kennispartner. Kennis delen en vermenigvuldigen

ISSO-kennispartner. Kennis delen en vermenigvuldigen ISSO-kennispartner Kennis delen en vermenigvuldigen Bedrijven kunnen Kennispartner van ons worden Als kennispartner van ISSO kan uw bedrijf zich Als bedrijven zich als Kennispartner verbinden, versterken

Nadere informatie

Het TETA Seminar. Changing perspective. Changing perspectives

Het TETA Seminar. Changing perspective. Changing perspectives Het TETA Seminar Changing perspective Changing perspectives Het TETA Seminar Ervaar je passie voor verandering en leiderschap Bewustwording is de basis voor succesvol veranderen. Verandering begint bij

Nadere informatie

Groeien naar je toekomst

Groeien naar je toekomst Groeien naar je toekomst Uitgevoerd door: Colland Arbeidsmarkt Versie 1: 03 juli 2015 Employabilityregeling voor hoveniers Colland Arbeidsmarkt Ben jij breed inzetbaar? Speciaal voor hoveniers en groenvoorzieners

Nadere informatie

Groeien naar je toekomst

Groeien naar je toekomst Groeien naar je toekomst Uitgevoerd door: Colland Arbeidsmarkt Employabilityregeling voor hoveniers Colland Arbeidsmarkt Ben jij breed inzetbaar? Speciaal voor hoveniers en groenvoorzieners is per 1 juli

Nadere informatie

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE 1 Boeiend en verrijkend. Ook verschillend van invalshoeken en belangen Het was mijn doel om van de ervaringen van anderen te leren en dat is geslaagd De rondetafelsessies

Nadere informatie

Workshop communicatie

Workshop communicatie Workshop communicatie Feedback is collegiale ondersteuning of toch niet? Wat wil de beroepsvereniging betekenen voor Verzorgenden en Verpleegkundigen? Wij willen onze beroepsgroepen in staat stellen hun

Nadere informatie

Workshop: De (operationeel) medewerker als Ambassadeur - Werken voor en bij je klant -

Workshop: De (operationeel) medewerker als Ambassadeur - Werken voor en bij je klant - Workshop: De (operationeel) medewerker als Ambassadeur - Werken voor en bij je klant - Workshop De (operationeel) medewerker als Ambassadeur Werken voor en bij je klant Inleiding Als uitvoerend technicus

Nadere informatie

Young People Coaching Experience

Young People Coaching Experience Hét loopbaanprogramma voor Young Professionals Young People Coaching Experience In 5 stappen naar je ideale baan! Ga jij met tegenzin naar je werk? Heb je er genoeg van om werk te doen dat niet bij je

Nadere informatie

NIEUW Polderprojecten

NIEUW Polderprojecten NIEUW 2017 Polderprojecten Polderprojecten: verenigingen delen professionals Een samenwerking tussen DNA (De Nederlandse Associatie) en PolderBanen Een vereniging met een tijdelijke behoefte aan specialistische

Nadere informatie

Heb je een vraag over de Mobiles for Good Challenge? Stuur dan een email naar: foundation.nl@vodafone.com

Heb je een vraag over de Mobiles for Good Challenge? Stuur dan een email naar: foundation.nl@vodafone.com Wat is de Vodafone Mobiles for Good Challenge? Dit programma richt zich op sociaal ondernemers, met een innovatief idee voor een product of dienst, die een bijdrage levert aan de maatschappij. Mobiele

Nadere informatie

Nog geen lid? Word lid!

Nog geen lid? Word lid! Word ANBO-lid! Nog geen lid? Word lid! ANBO: voor huidige en toekomstige senioren. WORD NU ANBO-LID EN PROFITEER OOK! www.anbo.nl/anbolidworden Lid zijn loont! Fikse korting op uw zorgpremie Hulp bij belastingaangifte

Nadere informatie

MAATSCHAPPELIJKESTAGE

MAATSCHAPPELIJKESTAGE MAATSCHAPPELIJKESTAGE schooljaar 015-016 voor leerlingen uit het derde leerjaar. Contactpersoon Maatschappelijke stage: dhr./mevr... Telefoonnummer: Contactpersoon Zwin College, mevr. H. Roodbeen 0117-454555,

Nadere informatie

Deelnemers informatie Sustainability Challenge 2013

Deelnemers informatie Sustainability Challenge 2013 Deelnemers informatie Sustainability Challenge 2013 Bedenken jullie de beste oplossing van de Sustainability Challenge 2013? In dit document vinden jullie de praktische informatie voor jullie deelname

Nadere informatie

TAR IEVEN 2016 PLATFORM VERENIGINGSMANAGEMENT

TAR IEVEN 2016 PLATFORM VERENIGINGSMANAGEMENT TAR IEVEN PLATFORM VERENIGINGSMANAGEMENT VM-MAGAZINE DIGITALE NIEUWSBRIEF VM-TRENDSCONGRES VM-ONLINE VM-WIJZER BUSINESSPARTNER DNA DNA-JAARCONGRES De Nederlandse Associatie (DNA) Passie voor verenigen

Nadere informatie

KIES VOOR NOA. De keus is aan jou.

KIES VOOR NOA. De keus is aan jou. KIES VOOR SUCCES KIES VOOR NOA Wie kiest wordt gekozen. Dat is de overtuiging van de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA). Sluit je als ondernemer in de afbouw daarom aan bij NOA.

Nadere informatie

Netwerkmarketing. Hoe kan je contacten benaderen en uitnodigen?

Netwerkmarketing. Hoe kan je contacten benaderen en uitnodigen? Netwerkmarketing Hoe kan je contacten benaderen en uitnodigen? In deze training 1. Je sociale netwerk onderhouden 2. Wat de pro s doen 3. Wat is de beste strategie om mensen uit te nodigen Wat je NIET

Nadere informatie

AANMELDING LIDMAATSCHAP BOUWEND NEDERLAND

AANMELDING LIDMAATSCHAP BOUWEND NEDERLAND Lidmaatschapsnummer:...(in te vullen door de Service Afdeling) AANMELDING LIDMAATSCHAP BOUWEND NEDERLAND NAAMGEGEVENS VAN HET BEDRIJF 1. Volledige statutaire naam * 2. Handelsnaam * * Conform de naam op

Nadere informatie

Nadat je dit formulier aan ons hebt geretourneerd, nemen wij contact met je op. Wij hopen je dan met wederzijds enthousiasme te mogen begroeten.

Nadat je dit formulier aan ons hebt geretourneerd, nemen wij contact met je op. Wij hopen je dan met wederzijds enthousiasme te mogen begroeten. INSCHRIJFFORMULIER De succesvolle Jamin winkelformule is altijd op zoek naar goede ondernemers. Ben je geïnteresseerd en wil je graag je eigen Jamin winkel starten? Vul dan vandaag nog dit inschrijfformulier

Nadere informatie

Ik heb een klacht. uwv.nl werk.nl. Als u niet tevreden bent over UWV. Wilt u meer weten?

Ik heb een klacht. uwv.nl werk.nl. Als u niet tevreden bent over UWV. Wilt u meer weten? uwv.nl werk.nl Ik heb een klacht Als u niet tevreden bent over UWV Wilt u meer weten? Deze brochure geeft algemene informatie over de klachtenprocedure bij UWV. Als u na het lezen nog vragen heeft, kijk

Nadere informatie

ISPO Nederland. International Society for Prosthetics and Orthotics

ISPO Nederland. International Society for Prosthetics and Orthotics ISPO Nederland ISPO Nederland is een vereniging voor alle deskundigen op het gebied van prothesen en orthesen en voor deskundigen op het gebied van orthopedische schoentechniek. ISPO staat voor International

Nadere informatie

KENNISPLATFORM voor communicatieprofessionals in het voortgezet onderwijs

KENNISPLATFORM voor communicatieprofessionals in het voortgezet onderwijs KENNISPLATFORM voor communicatieprofessionals in het voortgezet onderwijs Onderwijscommunicatie ontwikkelt zich Communicatie is een belangrijk thema geworden binnen het onderwijs. Schooldirecties zien

Nadere informatie

Een nieuwe toezichthouder is een kans.

Een nieuwe toezichthouder is een kans. Een nieuwe toezichthouder is een kans. Search & Selectie, NR Academy en Kenniscentrum VERNIEUWING VANUIT ERVARING Een nieuwe commissaris of toezichthouder is een kans en een stimulans voor goed bestuur.

Nadere informatie

(vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen en lever het formulier in bij Stichting Vrienden Onderwijs Voor Hoogbegaafden)

(vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen en lever het formulier in bij Stichting Vrienden Onderwijs Voor Hoogbegaafden) Algemeen (vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen en lever het formulier in bij Stichting Vrienden Onderwijs Voor Hoogbegaafden) De criteria die door waaraan uw aanvraag moet voldoen

Nadere informatie

LEARNING ACCELERATOR

LEARNING ACCELERATOR Start 24 januari 2019! LEARNING ACCELERATOR HET GROEIPROGRAMMA VOOR LEARNING PROFESSIONALS Het groeiprogramma voor learning professionals Inhoud Wat is de 227 Learning Accelerator? Programma Voor wie?

Nadere informatie

LEARNING ACCELERATOR

LEARNING ACCELERATOR 2e Editie Start 12 september! LEARNING ACCELERATOR HET GROEIPROGRAMMA VOOR LEARNING PROFESSIONALS Het groeiprogramma voor learning professionals Inhoud Wat is de 227 Learning Accelerator? Programma Voor

Nadere informatie

We zien een datagedreven wereld vol kansen. Toepassingscentrum voor big data oplossingen

We zien een datagedreven wereld vol kansen. Toepassingscentrum voor big data oplossingen We zien een datagedreven wereld vol kansen Toepassingscentrum voor big data oplossingen We zien succesvolle organisaties groeien door big data 50% van de meest succesvolle organisaties Volg ons op twitter:

Nadere informatie

Inschrijfformulier Executive Master in Business Administration

Inschrijfformulier Executive Master in Business Administration Inschrijfformulier Executive Master in Business Administration Aanmeldingsprocedure 1 De Admission Committee heeft de aanmeldingsprocedure en selectie criteria vastgesteld. De aanmelding omvat het volgende:

Nadere informatie

Persoonlijk opleidingsplan. Hulpmiddelen voor de werknemer

Persoonlijk opleidingsplan. Hulpmiddelen voor de werknemer Persoonlijk opleidingsplan Hulpmiddelen voor de werknemer Elk bedrijf heeft bepaalde doelstellingen. Maar ook de werknemers van een bedrijf, jij en je collega s, hebben eigen doelen. Zoals: beter worden

Nadere informatie

NOTARIAAT VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

NOTARIAAT VOOR DE ZAKELIJKE MARKT VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE NOTARIAAT VOOR DE ZAKELIJKE MARKT DOSSIERNUMMER: (wordt door De Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te vullen.

Nadere informatie

Y-Publicaties Uitgeverij voor zorg welzijn sociale werkgelegenheid

Y-Publicaties Uitgeverij voor zorg welzijn sociale werkgelegenheid Y-Publicaties biedt complete vakinformatie voor professionals in zorg, welzijn en sociale werkgelegenheid. In vakbladen, vakliteratuur en digitaal. Zo blijft u als professional niet alleen bij in uw vak,

Nadere informatie

AANMELDFORMULIER JA, IK MELD ME AAN! DATUM NAAM VAN JE BEDRIJF VERTEGENWOORDIGD DOOR STRAAT POSTCODE PLAATS TELEFOONNUMMER (VAST) TELEFOONNUMMER (GSM)

AANMELDFORMULIER JA, IK MELD ME AAN! DATUM NAAM VAN JE BEDRIJF VERTEGENWOORDIGD DOOR STRAAT POSTCODE PLAATS TELEFOONNUMMER (VAST) TELEFOONNUMMER (GSM) AANMELDFORMULIER JA, IK MELD ME AAN! DATUM NAAM VAN JE BEDRIJF VERTEGENWOORDIGD DOOR STRAAT POSTCODE PLAATS TELEFOONNUMMER (VAST) TELEFOONNUMMER (GSM) EMAIL WEBSITE NB. Vergeet niet je betalingsoptie aan

Nadere informatie

Productkaarten Connectprogramma

Productkaarten Connectprogramma Productkaarten Connectprogramma De kracht van het netwerk: sámen maken we Brabant Brabant op de kaart zetten als de meest gastvrije en innovatieve regio van Europa. Zodat meer bezoekers naar Brabant komen,

Nadere informatie

Rob Tol Ondernemer uit Capelle a/d IJssel Netwerken: vaak geven en soms nemen

Rob Tol Ondernemer uit Capelle a/d IJssel Netwerken: vaak geven en soms nemen Rob Tol Ondernemer uit Capelle a/d IJssel Netwerken: vaak geven en soms nemen 9 mei 2007: Netwerken. Hoe werkt dat? 1 2 NETWERKEN VAAK geven soms NEMEN TOL Marketing & Communicatie Advies 3 Ondernemer

Nadere informatie

Context MasterClass Social Business. 2012-2013 Programma

Context MasterClass Social Business. 2012-2013 Programma Context MasterClass Social Business 2012-2013 Programma Sociaal Ondernemerschap Van de VN tot het World Economic Forum en van de Nederlandse overheid tot de EU, overal wordt met passie gesproken over de

Nadere informatie

Zo zijn onze manieren. Gedragscode Coloriet

Zo zijn onze manieren. Gedragscode Coloriet Zo zijn onze manieren Gedragscode Coloriet Wij zijn Coloriet Alle medewerkers, vrijwilligers, leerlingen en stagiaires horen bij Coloriet. Bij ons werken vriendelijke, deskundige, gepassioneerde en verantwoordelijke

Nadere informatie

De loopbaanchecklist

De loopbaanchecklist De loopbaanchecklist Met deze checklist ga je voor je zelf na hoe het gesteld is met de manier waarop je jouw loopbaan stuurt. Bij het beantwoorden van de vragen gaat het niet direct om andere banen, je

Nadere informatie

Wie ben jij? HOOFDSTUK 1 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik... Paula. a heet b naam. 2... kom je vandaan? a Hoe b Waar

Wie ben jij? HOOFDSTUK 1 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik... Paula. a heet b naam. 2... kom je vandaan? a Hoe b Waar 5 5 HOOFDSTUK 1 Wie ben jij? WOORDEN 1 1 Ik... Paula. a heet b naam 2... kom je vandaan? a Hoe b Waar 3 Ik ga... mijn vriend naar het restaurant. a uit b met 2 1 Mijn... is Derek. a huisnummer b naam 2

Nadere informatie

t stuur een bewijsstuk mee

t stuur een bewijsstuk mee 8101B-SF-029 Dit formulier Gebruik dit formulier voor het aanvragen van studiefinanciering voor een opleiding in het beroepsonderwijs in Nederland of in het buitenland. Heb je ooit eerder studiefinanciering

Nadere informatie

...en word partner van SPORTNEXT!

...en word partner van SPORTNEXT! Maak deel uit van de innovatieve en betrokken sportmarketingcommunity... 1...en word partner van SPORTNEXT! SPORTNEXT is een initiatief van: SPORTNEXT De sportmarketing community 2 Lange tijd moesten de

Nadere informatie

SLUIT U AAN BIJ DE HR TOP VAN NEDERLAND WORD NU LID VOOR PERSOONLIJKE & PROFESSIONELE GROEI

SLUIT U AAN BIJ DE HR TOP VAN NEDERLAND WORD NU LID VOOR PERSOONLIJKE & PROFESSIONELE GROEI SLUIT U AAN BIJ DE HR TOP VAN NEDERLAND WORD NU LID VOOR PERSOONLIJKE & PROFESSIONELE GROEI 1 Fantastisch niveau van deelnemers waar je veel van kunt leren Voor en door professionals, interessante thema

Nadere informatie

Haal alles uit uw opleidingsaanbod! Performance marketing voor aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen

Haal alles uit uw opleidingsaanbod! Performance marketing voor aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen Haal alles uit uw opleidingsaanbod! Performance marketing voor aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen Verhoog de online zichtbaarheid van uw opleidingsaanbod. Ontvang leads met volledige adresgegevens.

Nadere informatie

Inleiding. Inleiding

Inleiding. Inleiding Inleiding Inleiding Voor jou als professional is het van belang dat je vakkundig kunt presenteren. Dat begint wellicht met jezelf introduceren op een bijeenkomst of het geven van een workshop. Later kan

Nadere informatie

Bent u een partner voor de CHRO en HR Directeur? Deel uw kennis en expertise in de CHRO Community #1 kennisplatform voor ambitieuze HR Directeuren

Bent u een partner voor de CHRO en HR Directeur? Deel uw kennis en expertise in de CHRO Community #1 kennisplatform voor ambitieuze HR Directeuren T GROOTS ONDR IK R B & HR CHRO S URN DIRCT Bent u een partner voor de CHRO en HR Directeur? Deel uw kennis en expertise in de CHRO Community #1 kennisplatform voor ambitieuze HR Directeuren CHRO.NL CHRO

Nadere informatie

Aanmeldingsformulieren Duurzame inzetbaarheid

Aanmeldingsformulieren Duurzame inzetbaarheid Aanmeldingsformulieren Duurzame inzetbaarheid Voor aanvragen van een Loopbaanscan d.d. 11 juni 2015 1/8 Waarom een loopbaanscan? Hoe houdt u uw bedrijf flexibel en uw medewerkers gemotiveerd? Door te investeren

Nadere informatie

Werkgroep. Duurzame Inzetbaarheid van medewerkers, Lean en Vitale, Productieve medewerkers. Inventarisatie en start bijeenkomst

Werkgroep. Duurzame Inzetbaarheid van medewerkers, Lean en Vitale, Productieve medewerkers. Inventarisatie en start bijeenkomst Werkgroep Duurzame Inzetbaarheid van medewerkers, Lean en Vitale, Productieve medewerkers Inventarisatie en start bijeenkomst Dinsdagmiddag 2 september van 13.00 17.00 uur Bosweg 15 te Zwolle. Lean Innovation

Nadere informatie

30 DAGEN FOCUS TRAINING

30 DAGEN FOCUS TRAINING BROCHURE 30 DAGEN FOCUS TRAINING Voor medewerkers van woningcorporaties In samenwerking met de corporatie-academie Informatie colofon en aanmeldprocedure: zie einde brochure Simpel en snel leren op je

Nadere informatie

Risk & Compliance professionals

Risk & Compliance professionals Geld verdienen met Risk & Compliance voor Risk & Compliance professionals Tony de Bree 2017, Tony de Bree 20-06-2017 1 Programma - Introductie - Trends - Geld verdienen met Risk & Compliance - Van medewerker

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

Projectmatig werken voor de secretaresse

Projectmatig werken voor de secretaresse Nationale Secretaresse Dag 2009 www.secretary.nl/officemanagement Schriftelijke cursus in vijf lessen met twee bijeenkomsten Startdatum 9 april 2009 Projectmatig werken voor de secretaresse Postzegel niet

Nadere informatie

VvE Management VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

VvE Management VOOR DE ZAKELIJKE MARKT VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE VvE Management VOOR DE ZAKELIJKE MARKT DOSSIERNUMMER: (wordt door De Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te

Nadere informatie

THE WORKSHOP THE WORKSHOP SHOP IS EEN OUT OF SCHOOL LEARNING INITIATIEF VAN STICHTING WENSENWERK.

THE WORKSHOP THE WORKSHOP SHOP IS EEN OUT OF SCHOOL LEARNING INITIATIEF VAN STICHTING WENSENWERK. SHOP IS EEN OUT OF SCHOOL LEARNING INITIATIEF VAN STICHTING WENSENWERK. SHOP Welkom bij The Workshop Shop! Wat is de Workshop Shop? The Workshop Shop is een platform in de regio Rijnmond, opgezet door

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

g r a d u a t e s c h o o l UNIVERSITEIT VOOR HUMANISTIEK

g r a d u a t e s c h o o l UNIVERSITEIT VOOR HUMANISTIEK g r a d u a t e s c h o o l UNIVERSITEIT VOOR HUMANISTIEK De Graduate School van de Universiteit voor Humanistiek (UvH) biedt een vierjarige promotieopleiding, die uitmondt in een wetenschappelijk proefschrift

Nadere informatie

Sweeburg advies training opleiding

Sweeburg advies training opleiding Sweeburg advies training opleiding Algemene Brochure Praktijkgerichte opleidingen en cursussen voor professionals individueel klassikaal incompany www.sweeburg.nl 1 Sweeburg Verbeter je kennis én haal

Nadere informatie

Doetertoe Media. Projectenbrochure. Januari 2013

Doetertoe Media. Projectenbrochure. Januari 2013 Doetertoe Media Projectenbrochure Januari 2013 Mediawijsheidprojecten voor onderwijsinstellingen Doetertoe Media hecht veel waarde aan mediawijsheid; kritisch en bewust omgaan met media. Door middel van

Nadere informatie

Professionele Communicatie

Professionele Communicatie Professionele Communicatie In deze opleiding ontwikkelt u uw professionele communicatie. Dit praktijkgerichte programma is dan ook specifiek afgestemd op uw functie als bewindvoerder. U werkt tijdens de

Nadere informatie

LEIDERSCHAP IN DE CORPORATE JUNGLE. Bagage voor een succesvolle reis naar je eigen doel. Een training met wortels in de praktijk.

LEIDERSCHAP IN DE CORPORATE JUNGLE. Bagage voor een succesvolle reis naar je eigen doel. Een training met wortels in de praktijk. LEIDERSCHAP IN DE CORPORATE JUNGLE Bagage voor een succesvolle reis naar je eigen doel. Een training met wortels in de praktijk. PROFESSIONALISEREN DOOR ALLE BENODIGDE SOFTSKILLS VAN DE MANAGER TE TRAINEN

Nadere informatie

Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?

Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer? Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer? De Week van de Ondernemer doet het gehele jaar onderzoek naar de belangrijkste uitdagingen van ondernemers. We presenteren hierbij de belangrijkste uitkomsten.

Nadere informatie

duurzaam Europese Unie Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling

duurzaam Europese Unie Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling Zin in ondernemen Europese Unie Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling Zin in ondernemen? Zin in ondernemen? is een meerjarig project gericht op de stimulering van energiebesparing en ondernemen. Met

Nadere informatie

Financiële en Fiscale Deskundigheid

Financiële en Fiscale Deskundigheid Financiële en Fiscale Deskundigheid In deze opleiding ontwikkelt u algemene kennis van Financiën en Fiscaliteit. Dit praktijkgerichte programma is dan ook specifiek afgestemd op uw functie als bewindvoerder.

Nadere informatie

Zelftest communityvaardigheden voor bibliotheekmedewerkers

Zelftest communityvaardigheden voor bibliotheekmedewerkers Zelftest communityvaardigheden voor bibliotheekmedewerkers Onderdeel van toolkit Nieuw Delen 2. Zelftest Werken met Communities Wat kan ik met de zelftest? Hieronder tref je een test aan waarmee je een

Nadere informatie

Informatiepakket C HERREGISTRATIE

Informatiepakket C HERREGISTRATIE Informatiepakket C HERREGISTRATIE Bevat informatie voor: Aanbieders van activiteitenaanbod ten behoeve van informeel leren in het kader van de herregistratie van schoolleiders in het primair onderwijs.

Nadere informatie

Naam : telefoonnummer : Postcode : Kamer van Koophandelnr. :

Naam : telefoonnummer : Postcode : Kamer van Koophandelnr. : VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE ADVOCATUUR DOSSIERNUMMER: (wordt door De Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te vullen. *Aanvinken wat van

Nadere informatie

C. 3 Wat wil ik Wat is je ambitie/drive; jouw motivatie en interesse

C. 3 Wat wil ik Wat is je ambitie/drive; jouw motivatie en interesse C. 3 Wat wil ik Wat is je ambitie/drive; jouw motivatie en interesse en ook: wil ik werken, of door naar een (passende) hbo-opleiding? Optie 1: Een vraag die ieder mens zich vroeg of laat stelt: wat wil

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

Workshop. Risicomanagement in de procesindustrie

Workshop. Risicomanagement in de procesindustrie Workshop Risicomanagement in de procesindustrie Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar worden overgenomen, vermenigvuldigd, gekopieerd, opgeslagen

Nadere informatie

Bent u tevreden? Of juist niet?

Bent u tevreden? Of juist niet? Bent u tevreden? Of juist niet? Trivire zet zich in voor goede dienstverlening aan iedere klant. Wij horen graag wat u van ons vindt. Als we een compliment verdienen, maar óók als er iets misgaat. Want

Nadere informatie

welkom. brochure 2019

welkom. brochure 2019 welkom. brochure 2019 for those who make it possible. Possible is er voor mensen. Niet zomaar mensen, maar vakmensen zoals jij. Professionals die weten waar ze mee bezig zijn, hun vak beheersen en hun

Nadere informatie

Op wat voor manier bent u de afgelopen maand in contact gekomen met HorSense? (meerdere opties mogelijk) Anders, namelijk.

Op wat voor manier bent u de afgelopen maand in contact gekomen met HorSense? (meerdere opties mogelijk) Anders, namelijk. Op wat voor manier bent u de afgelopen maand in contact gekomen met HorSense? (meerdere opties mogelijk) 9 8 7 6 5 4 1 Anders, namelijk. o op bezoek geweest bij de boerderij o leden vergadering o tijdens

Nadere informatie

Juridische Aspecten van Hulp- en Dienstverlening

Juridische Aspecten van Hulp- en Dienstverlening Juridische Aspecten van Hulp- en Dienstverlening In deze opleiding ontwikkelt u algemene kennis van Juridische Aspecten. Dit praktijkgerichte programma is dan ook specifiek afgestemd op uw functie als

Nadere informatie

Vrijwilligers en social media

Vrijwilligers en social media Inspiratiesessie Welkom! Introductie Agenda voor vandaag Vrijwilligers & social media De cijfers Facebook LinkedIn De verschillen In de praktijk Randvoorwaarden Ken uzelf! Thema s Vacaturetekst Vrijwilligers

Nadere informatie

Maak een vliegende start met je coachingspraktijk

Maak een vliegende start met je coachingspraktijk Groepscoachingsprogramma voor (startende) coaches Maak een vliegende start met je coachingspraktijk De coachingsopleiding is voltooid, je bent klaar om je coachingspraktijk op te zetten. Maar waar begin

Nadere informatie

Aanvraag serviceberekening ouderdomspensioen

Aanvraag serviceberekening ouderdomspensioen Aanvraag serviceberekening ouderdomspensioen Uw gegevens naam adres postcode en plaats geboortedatum burgerservicenummer telefoonnummer _ Uw werkgever naam werkgever aansluitnummer datum in dienst datum

Nadere informatie

Aanvraagformulier Avéro Achmea

Aanvraagformulier Avéro Achmea Aanvraagformulier Avéro Achmea 1. Gegevens tussenpersoon Tussenpersoonnummer Kantoornaam Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer 2. Gegevens verzekeringnemer Achternaam Voorletter(s) Woonadres Huisnummer

Nadere informatie

Join the Innovation Makers!

Join the Innovation Makers! Join the Innovation Makers! Personal development in hard and soft skills Many career opportunities Embedded & Technical software Connected Devices 4 locations in the Netherlands and Belgium Social after-work

Nadere informatie

Workshop Business Model Innovatie Aan de slag om uw eigen verdienmodel te vernieuwen

Workshop Business Model Innovatie Aan de slag om uw eigen verdienmodel te vernieuwen Inleiding Programma Aanmelden Route Workshop Business Model Innovatie Aan de slag om uw eigen verdienmodel te vernieuwen Het workshopmodel en het boek zijn inmiddels wereldberoemd en spraakmakend. Nu komt

Nadere informatie

WERKEN AAN IN PLAATS VAN IN JE BEDRIJF

WERKEN AAN IN PLAATS VAN IN JE BEDRIJF WERKEN AAN IN PLAATS VAN IN JE BEDRIJF Neem voor meer informatie over het GO Fastforward programma contact op met Marieke Harderwijk: marieke@sparkeducation.nl WAAROM DEELNEMEN AAN GO FASTFORWARD Deelname

Nadere informatie

Verslag onderzoek Wat Werkt - deel 3

Verslag onderzoek Wat Werkt - deel 3 Verslag onderzoek Wat Werkt - deel 3 ideeën van familie en bekenden bij het geven van steun Ervaringen en ideeën van familie en bekenden bij het geven van steun Jos de Kimpe Carlijn Nieuwenhuis FEBRUARI

Nadere informatie

Realisatie. Deelnemersbrochure DE PILOTSTARTER. Platform voor pilots over de vernieuwing van gemeentelijke informatievoorziening

Realisatie. Deelnemersbrochure DE PILOTSTARTER. Platform voor pilots over de vernieuwing van gemeentelijke informatievoorziening Realisatie Deelnemersbrochure DE PILOTSTARTER Platform voor pilots over de vernieuwing van gemeentelijke informatievoorziening DE PILOTSTARTER Werk je ook aan innovaties om gemeentelijke dienstverlening

Nadere informatie

COMMUNICATIE technieken. voor leidinggevenden

COMMUNICATIE technieken. voor leidinggevenden COMMUNICATIE technieken voor leidinggevenden Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

Wil jij groeien of bloeien?

Wil jij groeien of bloeien? Wil jij groeien of bloeien? Gratis Samsung Galaxy Tab3 7.0 bij aanschaf van meer dan 500,- aan Icademy trainingen. Kies je ontwikkeltraject... Groeien naar zelfstandig ondernemerschap Doorgroeien bij je

Nadere informatie

Bekijk de actuele vragen en reageer!

Bekijk de actuele vragen en reageer! Subscribe Share Past Issues Translate Haarlemmermeervoorelkaar doet je goed! Bekijk deze e-mail in je browser Beste Carline, Iets goeds doen voor iemand kan al met iets kleins. Van het aansluiten van een

Nadere informatie

MASTERCLASSES PUBLIC AUDITING. Diagnose van organisaties

MASTERCLASSES PUBLIC AUDITING. Diagnose van organisaties MASTERCLASSES PUBLIC AUDITING Diagnose van organisaties Nieuwe netwerken, sociale media, individualisering, decentralisatie, losse samenwerkingsvormen en informelere omgangsvormen, roep om transparantie:

Nadere informatie

Waarom en hoe lid worden van de Koepel van Wmoraden? versie 2: 13-10-2011

Waarom en hoe lid worden van de Koepel van Wmoraden? versie 2: 13-10-2011 Waarom en hoe lid worden van de Koepel van Wmoraden? versie 2: 13-10-2011 Omdat lidmaatschap van de Koepel in het belang is van lokale Wmo-raden. De Koepel is geen externe onderzoeksorganisatie, adviesbureau

Nadere informatie

BUDGETPLAN NIEUWE WMO

BUDGETPLAN NIEUWE WMO BUDGETPLAN NIEUWE WMO Voor u ligt het budgetplan nieuwe Wmo. U vult dit budgetplan in als u zelf uw ondersteuning wilt coördineren met een persoonsgebonden budget (pgb). In het budgetplan beschrijft u,

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 1: van missie naar business

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 1: van missie naar business Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 2: je bedrijf op orde Les 1: van missie naar business Pen en papier? Het begint met een missie Dit is een korte maar wel heel belangrijke les over de rol van

Nadere informatie

stimuleert ondernemerschap BRochure STEVE

stimuleert ondernemerschap BRochure STEVE BRochure STEVE 2015/2016 DreamStorm presenteert STEVE het introductie programma ondernemend leren Steve is een individueel lesprogramma voor studenten in het Middelbaar Beroeps Onderwijs. In 12 lesuren

Nadere informatie

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE.

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE. BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE. 1 De rondetafel sessies vind ik echt een toegevoegde waarde hebben Rondetafels geven toch de meeste interactie en diepgang Het was een goede bijeenkomst waar ik

Nadere informatie

Realisatie. Indienersbrochure DE PILOTSTARTER. Platform voor pilots over de vernieuwing van gemeentelijke informatievoorziening

Realisatie. Indienersbrochure DE PILOTSTARTER. Platform voor pilots over de vernieuwing van gemeentelijke informatievoorziening Realisatie Indienersbrochure DE PILOTSTARTER Platform voor pilots over de vernieuwing van gemeentelijke informatievoorziening DE PILOTSTARTER Werk je ook aan innovaties om gemeentelijke dienstverlening

Nadere informatie

Waarom stage? Regels stage Interview 1+2 Stage eindverslag 1+2

Waarom stage? Regels stage Interview 1+2 Stage eindverslag 1+2 Waarom stage? Regels stage Interview 1+2 Stage eindverslag 1+2 Naam Klas Mentor Waar loop jij stage? Naam 1 e stagebedrijf Adres Telefoon Stagebegeleider Startdatum stage Einddatum stage Aantal stagedagen

Nadere informatie

9 GOEDE REDENEN OM LID TE WORDEN

9 GOEDE REDENEN OM LID TE WORDEN WORD NU ZZP-LID! 9 GOEDE REDENEN OM LID TE WORDEN Speciaal voor zzp'ers hebben wij een uitgebreid informatie- en dienstenpakket. 1 PERSOONLIJK ADVIES Wij steunen u om als zzp'er goed uw werk te doen. Onze

Nadere informatie