Enthousiasme. Passie Trots

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Enthousiasme. Passie Trots"

Transcriptie

1 partnership DNA DNA-jaarcongres VM-Magazine digitale nieuwsbrief VM-online VM-wijzer Enthousiasme Passie Trots

2 De Nederlandse Associatie (DNA) Passie voor verenigen Inspireren verbinden leren De samenleving verandert in hoog tempo door innovatie, technologie en marktwerking. Verenigingen moeten meebewegen. Relevant blijven. Zich continu blijven ontwikkelen. De Nederlandse Associatie (DNA) verenigt alle relevante spelers in het maatschappelijk middenveld: brancheverenigingen, beroepsverenigingen, federaties, paritaire organisaties, fondsen en ledenorganisaties. DNA biedt aangesloten verenigingen en haar professionals een platform. Voor kennisdeling. Om te leren. Te inspireren. En om elkaar te ontmoeten. VM uitgevers maakt sinds november 2015 onderdeel uit van DNA en biedt voor 2017 nog meer mogelijkheden om de verenigingsmarkt met producten en diensten te bereiken: - Partnership DNA - DNA-jaarcongres - Vaktijdschrift VM verenigingsmanagement - Digitale nieuwsbrief - VM-online.nl - VM-wijzer.nl Alle media richten zich op managers van branche- en beroepsorganisaties en landelijke verenigingen. Oftewel: secretarissen, directeuren, beleidsmedewerkers, marketingen communicatiemanagers en voorzitters van verenigingen. Met een multimediale inzet bereik je zonder waste en heel direct de verenigingsprofessional in Nederland. Wij adviseren je graag om tot een optimale inzet van media te komen.

3 Passie Enthousiasme Trots In een partnership met DNA bouwen we samen aan de verdere versterking van het belangrijke sociaal maatschappelijke middenveld: onze verenigingen! Dit doen wij gezamenlijk op basis van openheid en vertrouwen, waarbij we als partners elkaar versterken. DNA biedt vier mogelijkheden: Partnership Enthousiasme Partnership Passie Partnership Trots Partnership Bevlogenheid Wat mag de partner binnen de partnerships van DNA verwachten? Evenementen & Sessies Deelname aan de voorjaars- en najaarsbijeenkomst; toegangskaarten voor het DNA-jaarcongres; het verzorgen van inhoudelijke sessies op het netwerkplein tijdens het DNA-jaarcongres; extra promotionele actie tijdens het DNA-jaarcongres; actieve deelname aan taskforces. Communicatie & Marketing Logo en naamsvermelding als partner tijdens het DNA-jaarcongres, op DNA website en in nieuwsbrieven; plaatsing van advertenties (online & offline) via de DNAmediakanalen (VM, vm-online, nieuwsbrieven); abonnementen op het kwartaalblad VM. Inspiratie Deelname aan de jaarlijkse ASAE-reis naar Amerika voor 1 persoon; uitreiking van één van de DNA Awards;

4 Enthousiasme Partnership Enthousiasme Inleiding In een partnership met DNA bouwen we samen aan de verdere versterking van het belangrijke sociaal maatschappelijke middenveld; Onze verenigingen! Dit doen wij gezamenlijk op basis van openheid en vertrouwen, waarbij we als partners elkaar versterken. Wat mag de partner binnen het partnership Enthousiasme van DNA verwachten? Evenementen & Sessies Deelname aan de voorjaars- en najaarsbijeenkomst van DNA met 1 persoon 2 toegangskaarten voor het DNA-jaarcongres; 25% korting op extra toegangskaarten Communicatie & Marketing De Enthousiaste partner van DNA mag deze samenwerking in al haar uitingen kenbaar maken Logo en naamsvermelding als Enthousiast partner tijdens het DNA-jaarcongres Logo en naamsvermelding als Enthousiast partner op DNA website met profiel Naar eigen voorkeur plaatsing van advertenties (online & offline) via de DNA-mediakanalen ter waarde van euro (daarna geldt een korting van 25%) 2 abonnementen op het kwartaalblad VM De waarde van DNA Zoals bij ieder partnership is er sprake van een wederzijdse investering. Een investering in de relatie, in tijd en financiën. Op basis van het samengestelde pakket vraagt DNA de vereniging te ondersteunen met een jaarlijkse bijdrage welke wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van de vereniging en haar leden. De financiële bijdrage voor een Enthousiast partnership is vastgesteld op 3.500, - per jaar. Alle prijzen zijn exclusief 21% btw. Facturatie na ondertekening van de overeenkomst. Korting is mogelijk bij een afspraak voor meerdere jaren.

5 Partnership Passie Passie Inleiding In een partnership met DNA bouwen we samen aan de verdere versterking van het belangrijke sociaal maatschappelijke middenveld; Onze verenigingen! Dit doen wij gezamenlijk op basis van openheid en vertrouwen, waarbij we als partners elkaar versterken. Wat mag de partner binnen het partnership Passie van DNA verwachten? Evenementen & Sessies Deelname aan de voorjaars- en najaarsbijeenkomst van DNA met 2 personen 2 toegangskaarten voor het DNA-jaarcongres; 25% korting op extra toegangskaarten Het verzorgen van een inhoudelijke sessie op het netwerkplein tijdens het DNA-jaarcongres In overleg de mogelijkheid voor een extra promotionele actie tijdens het DNA-jaarcongres (in 2017 zijn er geen stands op het DNA-jaarcongres) Communicatie & Marketing De Gepassioneerde partner van DNA mag deze samenwerking in al haar uitingen kenbaar maken Logo en naamsvermelding als Gepassioneerde partner tijdens het DNA-jaarcongres Logo en naamsvermelding als Gepassioneerde partner op DNA website met profiel Naar eigen voorkeur plaatsing van advertenties (online & offline) via de DNA-mediakanalen ter waarde van euro (daarna geldt een korting van 25%) 3 abonnementen op het kwartaalblad VM De waarde van DNA Zoals bij ieder partnership is er sprake van een wederzijdse investering. Een investering in de relatie, in tijd en financiën. Op basis van het samengestelde pakket vraagt DNA de vereniging te ondersteunen met een jaarlijkse bijdrage welke wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van de vereniging en haar leden. De financiële bijdrage voor een Passie partnership is vastgesteld op 7.500, - per jaar. Alle prijzen zijn exclusief 21% btw. Facturatie na ondertekening van de overeenkomst. Korting is mogelijk bij een afspraak voor meerdere jaren.

6 Partnership Trots Trots Inleiding In een partnership met DNA bouwen we samen aan de verdere versterking van het belangrijke sociaal maatschappelijke middenveld; Onze verenigingen! Dit doen wij gezamenlijk op basis van openheid en vertrouwen, waarbij we als partners elkaar versterken Wat mag de partner binnen het partnership Trots van DNA verwachten? Evenementen & Sessies Deelname aan de voorjaars- en najaarsbijeenkomst van DNA met 2 personen 3 toegangskaarten voor het DNA-jaarcongres; 25% korting op extra toegangskaarten; Het verzorgen van een inhoudelijke sessie op het netwerkplein tijdens het DNA-jaarcongres; In overleg de mogelijkheid voor een extra promotionele actie tijdens het DNA-jaarcongres; (in 2017 zijn er geen stands op het DNA-jaarcongres) Actieve deelname aan taskforces (in lijn met Code of Conduct van DNA). Communicatie & Marketing De Trotse partner van DNA mag deze samenwerking in al haar uitingen kenbaar maken Logo en naamsvermelding als Trotse partner tijdens het DNA-jaarcongres Logo en naamsvermelding als Trotse partner op DNA website met profiel Logo en naamsvermelding als Trotse partner in nieuwsbrieven DNA Naar eigen voorkeur plaatsing van advertenties (online & offline) via de DNA-mediakanalen ter waarde van euro (daarna geldt een korting van 25%) 4 abonnementen op het kwartaalblad VM Inspiratie Deelname aan de jaarlijkse ASAE-reis naar Amerika voor 1 persoon De waarde van DNA Zoals bij ieder partnership is er sprake van een wederzijdse investering. Een investering in de relatie, in tijd en financiën. Op basis van het samengestelde pakket vraagt DNA de vereniging te ondersteunen met een jaarlijkse bijdrage welke wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van de vereniging en haar leden. De financiële bijdrage voor een Trots partnership is vastgesteld op , - per jaar. Alle prijzen zijn exclusief 21% btw. Facturatie na ondertekening van de overeenkomst. Korting is mogelijk bij een afspraak voor meerdere jaren.

7 Partnership Bevlogenheid De combinatie van Passie, Trots & Enthousiasme Passie Enthousiasme Trots Inleiding In een partnership met DNA bouwen we samen aan de verdere versterking van het belangrijke sociaal maatschappelijke middenveld; Onze verenigingen! Dit doen wij gezamenlijk op basis van openheid en vertrouwen, waarbij we als partners elkaar versterken Wat mag de partner binnen het partnership Bevlogenheid van DNA verwachten? Evenementen & Sessies Eén gezamenlijk event per jaar met en bij de partner (Programma in onderling overleg, organisatie en marketing door DNA) Deelname aan de voorjaars- en najaarsbijeenkomst van DNA met 3 personen 4 toegangskaarten voor het DNA-jaarcongres; 25% korting op extra toegangskaarten Het verzorgen van twee inhoudelijke sessies op het netwerkplein tijdens het DNA-jaarcongres In overleg de mogelijkheid voor een extra promotionele actie tijdens het DNA-jaarcongres (in 2017 zijn er geen stands op het DNA-jaarcongres) Actieve deelname aan taskforces (in lijn met Code of Conduct van DNA) Communicatie & Marketing De Bevlogen partner van DNA mag deze samenwerking in al haar uitingen kenbaar maken Logo en naamsvermelding als Bevlogen partner tijdens het DNA-jaarcongres Logo en naamsvermelding als Bevlogen partner op DNA website met profiel Logo en naamsvermelding als Bevlogen partner in nieuwsbrieven DNA Naar eigen voorkeur plaatsing van advertenties (online & offline) via de DNA-mediakanalen ter waarde van euro (daarna geldt een korting van 25%) 5 abonnementen op het kwartaalblad VM Inspiratie Deelname aan de jaarlijkse ASAE-reis naar Amerika voor 1 persoon Uitreiking van één van de DNA Awards De waarde van DNA Zoals bij ieder partnership is er sprake van een wederzijdse investering. Een investering in de relatie, in tijd en financiën. Op basis van het samengestelde pakket vraagt DNA de vereniging te ondersteunen met een jaarlijkse bijdrage welke wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van de vereniging en haar leden. De financiële bijdrage voor een Bevlogen partnership is vastgesteld op , - per jaar. Alle prijzen zijn exclusief 21% btw. Facturatie na ondertekening van de overeenkomst. Korting is mogelijk bij een afspraak voor meerdere jaren.

8 DNA-jaarcongres Titel DNA-jaarcongres Twee dagen lang praten collega s over hun vak verenigingsmanagement, over de ontwikkelingen, over best practices. Ze laten zich inspireren door topsprekers en door elkaar. Een programma vol lezingen, learning labs, inspiratiesessies en netwerkmogelijkheden. Tevens worden er awards uitgereikt. s Avonds biedt DNA een spetterend avondprogramma aan en kan onder het genot van een hapje en drankje genetwerkt worden. Datum: 15 en 16 juni 2017 Locatie: Fokker Terminal, Den Haag Doelgroep: Wij verwachten zowel DNA-leden als nietleden. Zowel directeuren, voorzitters, verenigingsmanagers als beleids-, marketing-en communicatieadviseurs van landelijke verenigingen en branche- en beroepsorganisaties. We denken dat er rond de 500 verenigingsprofessionals deze dagen zullen bezoeken. Organisatie: De Nederlandse Associatie (DNA) Netwerkplein: Dit jaar zijn er geen stands op het congres. Er wordt een netwerkplein ingericht waar je samen met de deelnemers volop kunt netwerken. Tevens worden er korte inhoudelijke sessies door partners aangeboden op het netwerkplein. Vanzelfsprekend zorgen we er voor dat je als partner duidelijk vermeld wordt op zowel de uitingen van het congres als op het netwerkplein zelf. Extra promotionele acties tijdens het congres zijn in onderling overleg ook mogelijk. Kijk bij de verschillende partnerships naar de mogelijkheden.

9 VM VAKTIJDSCHRIFT VOOR PROFESSIONALS VAN VERENIGINGEN - NUMMER #1- JAARGANG 12 - MAART 2016 VM VAKTIJDSCHRIFT VOOR PROFESSIONALS VAN VERENIGINGEN - NUMMER #2- JAARGANG 12 - JUNI 2016 VAKTIJDSCHRIFT VOOR PROFESSIONALS VAN VERENIGINGEN, BRANCHE- EN BEROEPSORGANISATIES - NUMMER #4 - DECEMBER 2014 EELCO DUBBELING IN DIALOOG OVER BANK VAN DE TOEKOMST GOED GESPREK OVER LEIDERSCHAPSSTIJLEN MEER KLEUR, MEER SMOEL BIJ NLINGENIEURS BETROKKEN LEDEN EN PASSERENDE FANS innovatief HARt vm verenigingsmanagement VM-ONLINE.NL WAT JONGE LEDEN WILLEN VM verenigingsmanagement VM-ONLINE.NL NVS-NVL BEVRIJDT DECANEN UIT DE KNEL MUST-ADD COMPETENTIES VERENIGINGSPROFESSIONALS SUGGESTED FEE VOOR HACKERS VM verenigingsmanagement VM VAKTIJDSCHRIFT VOOR PROFESSIONALS VAN VERENIGINGEN - NUMMER #3- JAARGANG 12 - SEPTEMBER 2016 VERPLICHT OPTIMISME TRANSFORMEERT BNA FINANCIEEL VERANTWOORD VM-ONLINE.NL INFORMATIE BEVEILIGEN VM verenigingsmanagement VM-ONLINE.NL Advertentiemogelijkheden VM verenigingsmanagement Titel VM verenigingsmanagement, vaktijdschrift voor professionals van verenigingen, branche- en beroepsverenigingen VM is het enige vaktijdschrift in Nederland over verenigingsmanagement. Onderwerpen als ledenbinding, belangenbehartiging, goed bestuur, dienstverlening aan leden, verdienmodellen, strategische inzet van ICT, zelfregulering et cetra komen uitgebreid aan bod. Met VM bereik je de heel specifieke doelgroep van professionele verenigingsmanagers! Een groep die bijvoorbeeld veel geld spendeert aan vergaderlocaties, evenementen en congressen, maar ook aan software voor websites, intranetten, ledennetten, communities, CRM en DMS en aan talloze ondersteunende activiteiten zoals secretariaatswerkzaamheden en public affairs. Frequentie Deadline Materiaal Oplage Doelgroep Tarieven 4 x per jaar, te weten 7 maart, 23 mei, 19 september en 12 december 2017 Reserveringen 4 weken voor verschijning. 3 weken voor verschijning exemplaren. Professionals van (landelijke) verenigingen, branche- en beroepsorganisaties. Alle pagina s in full colour, bedragen zijn in euro s en excl. btw 1x 2x 4x 2/ / / / Toeslagen Omslag pagina 2 en 3 15% Omslag 4 25% Op aanvraag zijn tarieven verkrijgbaar van meehechters, bijsluiters en opplakkers. Materiaal Formaten JPEG, TIFF, EPS of (Certified) PDF. Bladspiegel 210 x 297 mm en zetspiegel 185 x 270 mm, ²/₁ 390 x 270, ¹/₁ 185 x 270 mm, ½ staand 85 x 270 mm, ½ liggend 185 x130 mm, ¼ staand 85 x 130 mm en ¼ liggend 185 x 60 mm. Bij aflopende advertenties rekening houden met 3 mm rondom extra. Digitale bladermodule VM verschijnt ook in digitale vorm. De web-adressen in elke advertentie worden gelinkt, extra mogelijkheden op aanvraag. VM/DNA Gees Wymenga en Mathieu Daalder Alle orders worden afgesloten en uitgevoerd conform de Regelen voor het Advertentiewezen, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbanken en bij de Kamers van Koophandel. Alle tarieven zijn in euro s, exclusief btw en geldig t/m 31 december Annuleringstermijn 6 weken voor verschijning. Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum.

10 Advertentiemogelijkheden digitale nieuwsbrief Titel Doelgroep Frequentie Materiaal Vacatures Statistieken Digitale nieuwsbrief VM-online De digitale nieuwsbrief vm-online verschijnt elke dinsdag, totaal 42 keer per jaar. Met vacatures, nieuwsberichten, vacatures, tips en recente artikelen. Professionals van (landelijke) verenigingen, branche- en beroepsorganisaties. De digitale nieuwsbrief VM-online verschijnt elke dinsdag, in totaal 42 x per jaar. Maximaal per nieuwsbrief: 4 leaderboards. Mailen naar: info@vm-online.nl. Een vacature plaatsen op vm-online is mogelijk tegen een tarief van 245 per 4 weken. De vacature wordt ook gepubliceerd in de digitale nieuwsbrief en er wordt een tweet verstuurd Je kunt de vacatures ook per rss-feed ontvangen. Aanleveren materiaal: tekst in Word, logo als.jpg of.gif. Recente statistieken: (oktober 2016) Abonnees digitale nieuwsbrief 4197 Tarieven Alle tarieven zijn in euro s, exclusief btw en geldig t/m 31 december Annuleringstermijn 6 weken voor verschijning. Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum. Kosten per Kosten per Kosten per Specificaties keer 21 keer 42 keer (hele jaar) Leaderboard x90 (max 100kb,.jpg,.gif of.swf) Flashfiles kunnen niet worden opgenomen in de nieuwsbrief Prijzen zijn inclusief mobile leaderboard (voor mobiele apparaten), formaat 320x50 Alle orders worden afgesloten en uitgevoerd conform de Regelen voor het Advertentiewezen, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissements-rechtbanken en bij de Kamers van Koophandel.

11 Advertentiemogelijkheden vm-online.nl Titel Doelgroep Twitter Materiaal VM-online.nl Op vm-online vind je elk dag nieuwsberichten, vacatures, personalia en de agenda aan. Tevens artikelen, blogs en tips over verenigingsmanagement. En voor VM-abonnees zijn alle artikelen uit VM te downloaden. Zoek je iets over een specifiek onderwerp, dan is het te vinden via de onderwerpen lijst A t/m Z. Zoek je een product of dienst, dan dan vind je die in de vm-wijzer. Kortom, alle informatie van en voor de verenigingsprofessional. Professionals van (landelijke) verenigingen, branche- en beroepsorganisaties. Bij plaatsing van een advertorial of film sturen we een tweet (per 1 oktober volgers). Je kunt het materiaal mailen naar: info@vm-online.nl. Vacatures Tarieven Een vacature plaatsen op vm-online is mogelijk tegen een tarief van 245 per 4 weken. De vacature wordt ook gepubliceerd in de digitale nieuwsbrief en er wordt een tweet verstuurd Je kunt de vacatures ook per rss-feed ontvangen. Aanleveren materiaal: tekst in Word, logo als.jpg of.gif. Kosten Kosten Specificaties per maand per jaar Leaderboard * x90 (max 100kb,.jpg,.gif of.swf) Medium rectangle x250 (max 100kb,.jpg,.gif of.swf) Advertorial 250 per week dynamisch, tekst karakters en plaatje max 50 kb,.jpg,.gif of.swf) Film 250 per week * inclusief mobile leaderboard (formaat 320x50, max. 50 kb) Banners worden in een carrousel geplaatst, waardoor ze steeds rouleren. Er worden maximaal 5 banners in een carrousel geplaatst. Indien je een flashfile aanlevert moet een eventuele link naar een url in de flashfile opgenomen zijn.

12 Advertentiemogelijkheden VM-wijzer Titel Rubrieken Doelgroep De VM-wijzer is een handig overzicht van producten en diensten die de verenigingsprofessional in zijn dagelijkse werk nodig heeft. Het overzicht wordt samengesteld door de redactie van VM verenigingsmanagement, vaktijdschrift voor professionals van verenigingen, branche- en beroepsorganisaties. Adviesbureaus Conventiebureaus Congres- en vergaderlocaties Congresorganisaties Dienstverlening ICT Media PA-bureaus Professie zelf Verenigingsmanagementbureaus Werving & Selectie Professionals van landelijke) verenigingen, branche- en beroepsorganisaties. Bedrijfsprofiel Bij plaatsing van een bedrijfsprofiel op komt u altijd bovenaan de lijst van uw rubriek te staan met een korte omschrijving. En op de daaropvolgende uitgebreide informatiepagina heeft u een hele pagina tot uw beschikking voor tekst en logo en/of fotomateriaal. Tarief Vermelding bedrijfsnaam en NAW- gegevens kostenloos. Met publicatie van het bedrijfsprofiel 795 per jaar. Materiaal Teksten in Word (max. 200 woorden) exclusief adresblok (deze wordt automatisch gegenereerd), logo/beeld als jpeg, gif of swf. Tevens 35 woorden voor de introtekst. Alles sturen naar info@vm-online.nl. Product- en dienstennieuws Als u een bedrijfsprofiel plaatst, kunt u ook uw bedrijfsnieuws bij ons publiceren. Een nieuwe klant, een nieuw product, een nieuwe dienst? Laat het ons weten en wij publiceren het op vm-online. Whitepapers Voor adverteerders is het bovendien mogelijk om gratis whitepapers te plaatsen. Mail ze naar info@vm-online.nl. Reserveren Het formulier is te vinden op Alle orders worden afgesloten en uitgevoerd conform de Regelen voor het Advertentiewezen, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbanken en bij de Kamers van Koophandel. Alle tarieven zijn in euro s, exclusief btw en geldig t/m 31 december Annuleringstermijn 6 weken voor verschijning. Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum.

TAR IEVEN 2016 PLATFORM VERENIGINGSMANAGEMENT

TAR IEVEN 2016 PLATFORM VERENIGINGSMANAGEMENT TAR IEVEN PLATFORM VERENIGINGSMANAGEMENT VM-MAGAZINE DIGITALE NIEUWSBRIEF VM-TRENDSCONGRES VM-ONLINE VM-WIJZER BUSINESSPARTNER DNA DNA-JAARCONGRES De Nederlandse Associatie (DNA) Passie voor verenigen

Nadere informatie

TAR IEVEN 2015 PLATFORM VERENIGINGSMANAGEMENT

TAR IEVEN 2015 PLATFORM VERENIGINGSMANAGEMENT TAR IEVEN PLATFORM VERENIGINGSMANAGEMENT VM-MAGAZINE VM-JAARCONGRES VM-ONLINE VM-WIJZER DIGITALE NIEUWSBRIEF VM-VOORJAARSCONGRES VM-TRENDSCONGRES biedt met het platform verenigingsmanagement volop mogelijkheden

Nadere informatie

Verschijning: 6 keer per jaar Oplage: exemplaren. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina 964. Toeslag cover 2, 3 en 4 25%

Verschijning: 6 keer per jaar Oplage: exemplaren. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina 964. Toeslag cover 2, 3 en 4 25% WMO MAGAZINE Redactionele formule Verspreidingsgegevens Wmo Magazine staat als enige magazine in Nederland volledig in het teken van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Daarmee is het dé informatie-

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 45 keer per jaar

Oplage: exemplaren Verschijning: 45 keer per jaar MEDISCH CONTACT Redactionele formule Medisch Contact is met weekblad, boeken, websites, nieuwsbrieven en via social media hét multimediale platform voor artsen. Medisch Contact is toonaangevend op het

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 4 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Toeslag cover 2, 3 en 4 20%

Oplage: exemplaren Verschijning: 4 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Toeslag cover 2, 3 en 4 20% ARTS IN SPE Redactionele formule Verspreidingsgegevens Arts in Spe is een onafhankelijke studentenuitgave (blad, website, nieuwsbrieven, social media) van Medisch Contact. Het magazine met veel human interest

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 4 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Toeslag cover 2, 3 en 4 25%

Oplage: exemplaren Verschijning: 4 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Toeslag cover 2, 3 en 4 25% OK OPERATIONEEL Redactionele formule Verspreidingsgegevens OK Operationeel heeft oog voor het perspectief van anesthesiologie, chirurgie en operatiekamerpersoneel in de brede zin van het woord, en bevordert

Nadere informatie

ZORG + WELZIJN IS VOOR ADVERTEERDERS INTERESSANT, OMDAT:

ZORG + WELZIJN IS VOOR ADVERTEERDERS INTERESSANT, OMDAT: REDACTIONELE FORMULE Zorg + Welzijn helpt professionals die werken in het sociale domein. Door discussie op te roepen en te voeden, verbinding te creëren tussen de professionals die met elkaar werken rondom

Nadere informatie

Stedebouw & Architectuur. mediakit 2011. www.stedebouwarchitectuur.nl

Stedebouw & Architectuur. mediakit 2011. www.stedebouwarchitectuur.nl Stedebouw & Architectuur mediakit 2011 www.stedebouwarchitectuur.nl Stedebouw & Architectuur Voor een optimaal bereik bij voorschrijvers en beslissers in de bouw! Stedebouw & Architectuur Meer dan 25 jaar

Nadere informatie

Facility Management Magazine. Facility Management Magazine. mediakit 2011. www.fmm.nl

Facility Management Magazine. Facility Management Magazine. mediakit 2011. www.fmm.nl Facility Management Magazine Facility Management Magazine mediakit 2011 www.fmm.nl Facility Management Magazine Facility Management Magazine biedt u het grootste crossmediale bereik onder facility management

Nadere informatie

Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl

Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl Mediakit 2012 Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl De media van FMM De 5 belangrijkste redenen om in FMM media te adverteren 1 FMM is marktleider met het grootste

Nadere informatie

Verschijning: 6 keer per jaar Oplage editie 1, 3 en 5: exemplaren Oplage editie 2, 4 en 6: exemplaren

Verschijning: 6 keer per jaar Oplage editie 1, 3 en 5: exemplaren Oplage editie 2, 4 en 6: exemplaren KRAAMSUPPORT Redactionele formule Verspreidingsgegevens Het doel van KraamSupport is deskundigheidsbevordering onder kraamverzorgenden. Het tijdschrift maakt gebruik van de kennis van vele deskundigen

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 8 keer per jaar. Doelgroep: opticiens/optiekwinkels

Oplage: exemplaren Verschijning: 8 keer per jaar. Doelgroep: opticiens/optiekwinkels OCULUS Redactionele formule Verspreidingsgegevens Oculus is het vakblad voor de optiekbranche met een focus op het ondernemerschap, maar ook op optiek en design. Het blad speelt in op de interessegebieden

Nadere informatie

Cross Media Nederland BV - Telefoon: 010-742 05 49 - E-mail: bart.dewilde@crossadvertising.nl

Cross Media Nederland BV - Telefoon: 010-742 05 49 - E-mail: bart.dewilde@crossadvertising.nl REDACTIONELE FORMULE Duurzaam Geproduceerd is hét onafhankelijke kennisplatform over duurzaamheid in de industrie. Het informeert en inspireert de professional door nieuws, visies van experts, interessante

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 46 keer per jaar

Oplage: exemplaren Verschijning: 46 keer per jaar MEDISCH CONTACT Redactionele formule Medisch Contact is met weekblad, boeken, websites, nieuwsbrieven en via social media hét multimediale platform voor artsen. Medisch Contact is toonaangevend op het

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 8 keer per jaar. Doelgroep: opticiens/optiekwinkels

Oplage: exemplaren Verschijning: 8 keer per jaar. Doelgroep: opticiens/optiekwinkels OCULUS Redactionele formule Verspreidingsgegevens Oculus is het vakblad voor de optiekbranche met een focus op het ondernemerschap, maar ook op optiek en design. Het blad speelt in op de interessegebieden

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 4 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Toeslag cover 2, 3 en 4 25%

Oplage: exemplaren Verschijning: 4 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Toeslag cover 2, 3 en 4 25% OK VISIE MAGAZINE Redactionele formule Verspreidingsgegevens OK Visie Magazine (voorheen OK Operationeel) heeft oog voor het perspectief van anesthesiologie, chirurgie en operatiekamerpersoneel in de brede

Nadere informatie

Bereik. Profiel lezers. Website. Wekelijkse nieuwsbrief. OR informatie Congres. OR informatie workshopdag. Vakblad

Bereik. Profiel lezers. Website. Wekelijkse  nieuwsbrief. OR informatie Congres. OR informatie workshopdag. Vakblad OR informatie is een inspirerend, informatief, opiniërend, betrokken en betrouwbaar medium voor leden van ondernemingsraden. Het helpt leden van ondernemingsraden bij de uitoefening van hun taak en professionalisering

Nadere informatie

GROEI & BLOEI. alles over tuinen en tuinieren

GROEI & BLOEI. alles over tuinen en tuinieren alles over tuinen en tuinieren wat is groei & bloei? Inspiratie voor zij die verzot zijn op tuinieren. Startpunt voor zij die heel graag willen beginnen maar nog niet precies weten hoe. Antwoord op de

Nadere informatie

Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal

Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal Het online platform is altijd en overal te raadplegen! Bekijk interessante voorstellen via het Marktforum! Het vakblad brengt onmisbare artikelen en interviews!

Nadere informatie

ANWB Media en Reizen. Mogelijkheden Online. Mogelijkheden Print. Portals. ANWB Vakantieportal: Bereik 350.000 unieke bezoekers per maand

ANWB Media en Reizen. Mogelijkheden Online. Mogelijkheden Print. Portals. ANWB Vakantieportal: Bereik 350.000 unieke bezoekers per maand 08 Factsheet Reizen ANWB Media en Reizen Dankzij 130 jaar ANWB kennen we reizigers door en door. We weten waar ze zijn, waar ze heen gaan en hoe hun harten te raken. Zo gaan we van massacommunicatie naar

Nadere informatie

GROEI & BLOEI. alles over tuinen en tuinieren

GROEI & BLOEI. alles over tuinen en tuinieren alles over tuinen en tuinieren wat is groei & bloei? Inspiratie voor zij die verzot zijn op tuinieren. Startpunt voor zij die heel graag willen beginnen maar nog niet precies weten hoe. Antwoord op de

Nadere informatie

Tariefkaart Het grootste Nederlandstalige luchtvaartmagazine

Tariefkaart Het grootste Nederlandstalige luchtvaartmagazine Het grootste Nederlandstalige luchtvaartmagazine Piloot en Vliegtuig magazine 12x per jaar ruim 6.900 lezers in uw bereik www.pilootenvliegtuig.nl Ruim 14.000 pageviews per maand Piloot en Vliegtuig app

Nadere informatie

Mediabrochure 2015 WWW.BOEKBLAD.NL

Mediabrochure 2015 WWW.BOEKBLAD.NL Mediabrochure 2015 WWW.BOEKBLAD.NL Hét crossmediale medium om de boekenbranche te bereiken. 40-131216-01 mediabrochure BB NL.indd 1 11-02-2014 13:26:39 2 Mediabrochure 2015 www.boekblad.nl BOEKBLAD is

Nadere informatie

Vakblad voor en door ondernemingsraden

Vakblad voor en door ondernemingsraden Vakblad voor en door ondernemingsraden Mediakit 2013 Redactionele formule OR informatie is een inspirerend, informatief, opiniërend, betrokken en betrouwbaar medium voor leden van ondernemingsraden. Het

Nadere informatie

Voordeligste advertentietarieven! Tarieven. Beste bereik in de regio

Voordeligste advertentietarieven! Tarieven. Beste bereik in de regio Voordeligste advertentietarieven! Tarieven Beste bereik in de regio Alstublieft, de voordelen van Woonstijl Grootste woonmagazine van Nederland Gratis huis-aan-huis verspreid Grootste regionale woonbereik

Nadere informatie

Tariefkaart Adverteren in Fizier

Tariefkaart Adverteren in Fizier Tariefkaart 2019 Adverteren in Fizier Fizier is een uitgave van Fizi, netwerk zorgfinancials, in samenwerking met uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum. Fizi is een platform voor informatie uitwisseling,

Nadere informatie

Tariefkaart 2012 Hét vakblad voor de home-entertainmentbranche

Tariefkaart 2012 Hét vakblad voor de home-entertainmentbranche Algemene informatie Titel : Entertainment Business (Print/Online) Ondertitel : Vakblad voor de home-entertainmentbranche Uitgegeven door : imediate Uitgever : Frank Janssen Sales : Joost Spanjaard Mitchel

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 10 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Toeslag cover 2, 3 en 4 25%

Oplage: exemplaren Verschijning: 10 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Toeslag cover 2, 3 en 4 25% ZORG + WELZIJN Redactionele formule Verspreidingsgegevens Zorg + Welzijn houdt alle betrokkenen binnen het sociaal domein op de hoogte van actualiteiten in de vorm van journalistieke verdiepende artikelen

Nadere informatie

MEDISCH CONTACT VACATURES

MEDISCH CONTACT VACATURES MEDISCH CONTACT VACATURES Redactionele formule Medisch Contact is met weekblad, boeken, websites, nieuwsbrieven en via social media hét multimediale platform voor artsen. Medisch Contact is toonaangevend

Nadere informatie

Real Estate Magazine. mediakit 2011. www.realestatemagazine.nl

Real Estate Magazine. mediakit 2011. www.realestatemagazine.nl Real Estate Magazine mediakit 2011 www.realestatemagazine.nl Real Estate Magazine Real Estate Magazine biedt de ideale omgeving voor uw boodschap aan de vastgoedprofessional! Real Estate Magazine Real

Nadere informatie

Lezers Professionele geitenhouders en hobbymatige geitenhouders werkzaam op het primaire bedrijf of in de periferie.

Lezers Professionele geitenhouders en hobbymatige geitenhouders werkzaam op het primaire bedrijf of in de periferie. Vakblad voor alle geitenhouders Mediagids 2019 Bladformule De redactie schrijft over alles rondom de geit zoals gezondheid, lammmerenhuisvesting, voedingsadviezen, opfoktips en hoe de buurman het doet.

Nadere informatie

MEDIAKAART BERGEN MAGAZINE Hét tijdschrift voor mensen met passie voor de bergen. Overzicht van alle advertentieformaten en prijzen

MEDIAKAART BERGEN MAGAZINE Hét tijdschrift voor mensen met passie voor de bergen. Overzicht van alle advertentieformaten en prijzen Hét tijdschrift voor mensen met passie voor de bergen MEDIAKAART 2019 Alle informatie over Bergen Magazine Verschijningsdata en advertentiemogelijkheden Overzicht van alle advertentieformaten en prijzen

Nadere informatie

Tariefkaart 2013. Vakblad voor de ambachtelijke ijsbereider. Losse cover_basis 29-06-12 08:54 Pagina 1 JAARGANG 4 JULI 2012 NR. 15

Tariefkaart 2013. Vakblad voor de ambachtelijke ijsbereider. Losse cover_basis 29-06-12 08:54 Pagina 1 JAARGANG 4 JULI 2012 NR. 15 Vakblad voor de ambachtelijke ijsbereider Losse cover_basis 29-06-12 08:54 Pagina 1 V A K B L A D I J S! J A A R G A N G 4 J U L I 2 0 1 2 N U M M E R 1 5 JAARGANG 4 JULI 2012 NR. 15 Losse cover_basis

Nadere informatie

De Nederlandse Associatie

De Nederlandse Associatie De Nederlandse Associatie Passie voor verenigen Inspireren verbinden leren De samenleving verandert in hoog tempo door innovatie, technologie en marktwerking. Verenigingen moeten meebewegen. Relevant blijven.

Nadere informatie

Advertentiemogelijkheden

Advertentiemogelijkheden Advertentiemogelijkheden SeniorWeb SeniorWeb heeft als not for profit organisatie als missie participatie én zelfontplooiing van alle vijftigplussers in de digitale samenleving. De kracht van SeniorWeb

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 6 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Toeslag cover 2, 3 en 4 25%

Oplage: exemplaren Verschijning: 6 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Toeslag cover 2, 3 en 4 25% TVZ Redactionele formule Verspreidingsgegevens TVZ is het vaktijdschrift voor verpleegkundig experts. Bedoeld voor (student) hbo-verpleegkundigen die een aanvullende opleiding hebben genoten en in die

Nadere informatie

Mediagids. Oplage: 750. Landelijke dekking. 6x keer per jaar minimaal 32 pagina s. Nieuwsbrief abonnees: 810. Twitter volgers: 1.

Mediagids. Oplage: 750. Landelijke dekking. 6x keer per jaar minimaal 32 pagina s. Nieuwsbrief abonnees: 810. Twitter volgers: 1. Mediagids 2019 Bladformule Nieuwsberichten, interviews, reportages en achtergronden van deze sector. Van Boerenkaas tot slagroom, van zuiveltechniek tot gezondheid en van kaaskeuringen tot inrichting van

Nadere informatie

MANAGEMENT KINDEROPVANG

MANAGEMENT KINDEROPVANG MANAGEMENT KINDEROPVANG Redactionele formule Verspreidingsgegevens Management Kinderopvang richt zich op het management en beleidsmakers in de kinderopvang. Het vakblad brengt de lezers op de hoogte van

Nadere informatie

mediatarieven online en offline 2019

mediatarieven online en offline 2019 mediatarieven online en offline 2019 BEREIK meer Dat is waar BAR Uitgeverij voor staat. Elke donderdag vallen onze kranten bij ruim 55.000 huishoudens op de deurmat met lokaal nieuws. Naast onze weekbladen

Nadere informatie

Tariefkaart 2015. Een heldere kijk op de markt

Tariefkaart 2015. Een heldere kijk op de markt kaart 2015 Een heldere kijk op de markt Ruim 73.000 pageviews per maand Database toegankelijk voor abonnees met daarin zo n 3.500 markten per jaar op een rij. 14 x per jaar ruim 3.000 lezers in uw bereik

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 10 keer per jaar. Full Colour 2/1 pagina /1 pagina /2 pagina 927 1/4 pagina 567

Oplage: exemplaren Verschijning: 10 keer per jaar. Full Colour 2/1 pagina /1 pagina /2 pagina 927 1/4 pagina 567 PODOPOST Redactionele formule Verspreidingsgegevens Podopost is het grootste vakblad voor de pedicure in Nederland. Tien keer per jaar ontvangen abonnees vakgerichte artikelen en praktijkverhalen geschreven

Nadere informatie

INFO / Tariefkaart 2013

INFO / Tariefkaart 2013 INFO / Tariefkaart 2013 Algemene informatie Titel : Entertainment Business (Print/Online) Ondertitel : Vakblad voor de home-entertainmentbranche Uitgegeven door : imediate Uitgever : Frank Janssen Sales

Nadere informatie

Misset Horeca. Redactionele formule. Hét merk voor de horeca professionals

Misset Horeca. Redactionele formule. Hét merk voor de horeca professionals Misset Horeca Hét merk voor de horeca professionals Redactionele formule Misset Horeca is dé multimediale informatiebron voor ondernemers en managers in de horeca. De redactionele pijlers zijn: achtergronden

Nadere informatie

BAAS Magazine (Boardroom as a Service) Doelgroep. Boardmembers (RvB, RvC) CIO s, CDO s, en CMO s Oplage

BAAS Magazine (Boardroom as a Service) Doelgroep. Boardmembers (RvB, RvC) CIO s, CDO s, en CMO s Oplage BaaS Portfolio 2O16 BAAS Magazine (Boardroom as a Service) Doelgroep Boardmembers (RvB, RvC) CIO s, CDO s, en CMO s Oplage 3.800 exemplaren www.boardroomasaservice.nl Uitgever BaaS Magazine Hotze Zijlstra

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief

Nadere informatie

MEDIAKAART BERGEN MAGAZINE Hét tijdschrift voor mensen met passie voor de bergen. Overzicht van alle advertentieformaten en prijzen

MEDIAKAART BERGEN MAGAZINE Hét tijdschrift voor mensen met passie voor de bergen. Overzicht van alle advertentieformaten en prijzen Hét tijdschrift voor mensen met passie voor de bergen MEDIAKAART 2018 Alle informatie over Bergen Magazine Verschijningsdata en advertentiemogelijkheden Overzicht van alle advertentieformaten en prijzen

Nadere informatie

Mediagids. Vakblad voor landbouwhuisdierenpractici

Mediagids. Vakblad voor landbouwhuisdierenpractici Vakblad voor landbouwhuisdierenpractici Mediagids 2019 Bladformule Veearts zet de practicus in de landbouwhuisdieren centraal. Dit vakblad komt tot stand dankzij de medewerking van vele dierenartsen. Alle

Nadere informatie

Lezers Melkveehouders, medewerkers van loon- en mechanisatiebedrijven, stalinrichters, adviseurs, importeurs en fabrikanten.

Lezers Melkveehouders, medewerkers van loon- en mechanisatiebedrijven, stalinrichters, adviseurs, importeurs en fabrikanten. Mediagids 2019 Bladformule Impressies, reportages, tests en achtergronden. Of het nu om een melkrobot, een hark, de inrichting van de stal of koerouting gaat, voor de deskundige redacteuren van Veehouderij

Nadere informatie

uw doelgroep binnen handbereik hr mediaplatform

uw doelgroep binnen handbereik hr mediaplatform uw doelgroep binnen handbereik hr mediaplatform MEDIAKIT 2013 Het HR mediaplatform biedt het grootste crossmediale bereik onder HR-professionals in Nederland. Kiest u liever zelf uw media mix van print

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief

Nadere informatie

Photo: Jeroen Snijders. advertentiemateriaal

Photo: Jeroen Snijders. advertentiemateriaal Photo: Jeroen Snijders Specificaties advertentiemateriaal 08 Aanleveren advertentiemateriaal print Advertenties moeten worden aangeleverd als Certified pdf, raster voor zwart-wit, raster 0 voor full colour.

Nadere informatie

Over wetenschap, beleid en praktijk in de dierlijke sector

Over wetenschap, beleid en praktijk in de dierlijke sector Over wetenschap, beleid en praktijk in de dierlijke sector Mediagids 2019 Bladformule V-focus kijkt voorbij vandaag en brengt het beleid en de innovaties van morgen in de veehouderijsectoren. V-focus publiceert

Nadere informatie

Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten.

Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Belangrijkste peilers: print en digitaal vakblad, website, emailnieuwsbrief,

Nadere informatie

1. Verschijningstabel en sluitdata Pagina 2. 2. Advertentiemogelijkheden, -formaten, en aanleverspecificaties Pagina 2

1. Verschijningstabel en sluitdata Pagina 2. 2. Advertentiemogelijkheden, -formaten, en aanleverspecificaties Pagina 2 Laatst bijgewerkt 22 juni 2015 INHOUDSOPGAVE 1. Verschijningstabel en sluitdata Pagina 2 2. Advertentiemogelijkheden, -formaten, en aanleverspecificaties Pagina 2 2.1. Vakblad Speelgoed en Hobby 2.1.1.

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 10 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina 710. Toeslag cover 2, 3 en 4 25%

Oplage: exemplaren Verschijning: 10 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina 710. Toeslag cover 2, 3 en 4 25% KINDEROPVANG Redactionele formule Verspreidingsgegevens Kinderopvang is een maandelijks verschijnend vakblad dat werkers in de kinderopvang nodig hebben bij hun verantwoordelijke taak: het groepsgewijs

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 52 keer per jaar. 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina ELKE EDITIE IS EEN

Oplage: exemplaren Verschijning: 52 keer per jaar. 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina ELKE EDITIE IS EEN VAKSTUDIENIEUWS Redactionele formule Verspreidingsgegevens Vakstudienieuws is het fiscaal juridische vaktijdschrift voor accountants en belastingadviseurs. Jurisprudentie van de Hoge Raad, uitspraken van

Nadere informatie

Lezers Ondernemers in de groensector, hoveniers, aannemers, gemeenten en importeurs en fabrikanten van tuin- en parkmachines.

Lezers Ondernemers in de groensector, hoveniers, aannemers, gemeenten en importeurs en fabrikanten van tuin- en parkmachines. Mediagids 2019 Bladformule Vakinformatie over de techniek in de groensector zoals het maaien van gras, het reinigen van kunstgrasvelden of het snoeien van bomen. De deskundige redactie van Tuin en Park

Nadere informatie

Lezers Ondernemers in de akkerbouw, loon- en landbouwmechanisatiebedrijven, importeurs en fabrikanten van trekkers en werktuigen.

Lezers Ondernemers in de akkerbouw, loon- en landbouwmechanisatiebedrijven, importeurs en fabrikanten van trekkers en werktuigen. Mediagids 2019 Bladformule Trekkertests, proefritten en impressies van de nieuwste werktuigen en machines. In LandbouwMechanisatie zijn ze te vinden. De redactie duidt middels reportages en achtergrondverhalen

Nadere informatie

Specificaties advertentiemateriaal

Specificaties advertentiemateriaal Specificaties advertentiemateriaal Foto: Jeroen Snijders Aanleveren advertentiemateriaal print Advertenties moeten worden aangeleverd als Certified pdf, raster voor zwart-wit, raster 0 voor full colour.

Nadere informatie

ANWB Media en Watersport

ANWB Media en Watersport 03 Factsheet Water ANWB Media en Watersport Al sinds 1927 inspireren wij de Nederlandse watersporter met betrouwbare informatie, onafhankelijke tests en praktische tips. Daarom durven we wel te beweren

Nadere informatie

Mogelijkheden Online Motorportal www.anwbmotor.nl: Bereik 106.000 unieke bezoekers per maand met een Rectangle, Leaderboard of Microsite.

Mogelijkheden Online Motorportal www.anwbmotor.nl: Bereik 106.000 unieke bezoekers per maand met een Rectangle, Leaderboard of Microsite. 06 Factsheet Motor ANWB Media en Motorsport In ruim 130 jaar ANWB hebben we zeer veel kennis over de Nederlandse motorrijder kunnen opdoen. Zo is ongeveer 75% man. De meeste motorrijders zijn tussen de

Nadere informatie

MEDISCH CONTACT VACATURES

MEDISCH CONTACT VACATURES MEDISCH CONTACT VACATURES Redactionele formule Medisch Contact is met weekblad, boeken, websites, nieuwsbrieven en via social media hét multimediale platform voor artsen. Medisch Contact is toonaangevend

Nadere informatie

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE Al meer dan 25 jaar vormt Straatbeeld dé informatiebron voor openbare ruimte specialisten in Nederland. De doelgroep omschrijft Straatbeeld als:

Nadere informatie

Met HR Rendement bereikt u meer dan 18.000* P&O managers, Recruiters en algemeen directeuren

Met HR Rendement bereikt u meer dan 18.000* P&O managers, Recruiters en algemeen directeuren Met HR Rendement bereikt u meer dan 18.000* P&O managers, Recruiters en algemeen directeuren *Verspreide oplage 6.450 een meeleesfactor van 2,8, de website en de digitale nieuwsbrief HR Rendement biedt

Nadere informatie

Met Arbo Rendement bereikt u meer dan 12.000* arboprofessionals, preventiemedewerkers & arbodeskundigen

Met Arbo Rendement bereikt u meer dan 12.000* arboprofessionals, preventiemedewerkers & arbodeskundigen Met Arbo Rendement bereikt u meer dan 12.000* arboprofessionals, preventiemedewerkers & arbodeskundigen *Verspreide oplage 3.700, een meeleesfactor van 3,3, de website en de digitale nieuwsbrief Arbo Rendement

Nadere informatie

Mediagids. Lezers Ondernemende melkveehouders, adviseurs, rundveeartsen en bedrijven die actief zijn in de melkveehouderij. Oplage: 3.

Mediagids. Lezers Ondernemende melkveehouders, adviseurs, rundveeartsen en bedrijven die actief zijn in de melkveehouderij. Oplage: 3. Mediagids 2019 Bladformule Samen met buitenlandse specialisten zoekt het Nederlandse redactieteam naar kennis waarmee uw bedrijf zijn voordeel kan doen. Kennis waarmee u nog scherper kunt sturen en beter

Nadere informatie

Portfolio Bouwmachines

Portfolio Bouwmachines Mediakit Portfolio Bouwmachines magazine website nieuwsbrief FREQUENTIE 11x per jaar (magazine), 2 keer per week (emailnieuwsbrief) en 24/7 (website) FORMULE Bouwmachines is het onafhankelijke medium dat

Nadere informatie

PW De Gids. Redactionele formule

PW De Gids. Redactionele formule PW De Gids PW De Gids biedt een volledig kennisnetwerk voor HR-professionals, gericht op actuele HR-thema s en wetgeving. PW De Gids is deskundig, opinievormend, praktisch en concreet. Redactionele formule

Nadere informatie

Mediabrochure. Voor medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg VAKBLAD WEBSITE NIEUWSBRIEVEN SOCIAL MEDIA STUDIEDAGEN

Mediabrochure. Voor medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg VAKBLAD WEBSITE NIEUWSBRIEVEN SOCIAL MEDIA STUDIEDAGEN Voor medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg VAKBLAD WEBSITE NIEUWSBRIEVEN SOCIAL MEDIA STUDIEDAGEN Foto Kim de Graeve, VillaVip Mediabrochure Wat kan voor u betekenen? De wisselwerking tussen

Nadere informatie

Vakblad: 8x per jaar circa lezers in uw bereik

Vakblad: 8x per jaar circa lezers in uw bereik Vakblad: 8x per jaar circa 10.000 lezers in uw bereik Circa 5.000 volgers op Facebook Circa 3.500 volgers op Twitter Website: Circa 50.000 pageviews per maand Nieuwsbrief: Circa 7.000 lezers in uw bereik

Nadere informatie

SC Platform over wet- en regelgeving

SC Platform over wet- en regelgeving SC overheid factsheet 2015 Onmisbaar voor iedereen die compleet geïnformeerd moet zijn over actuele wet- en regelgeving BLADFORMULE sc SC is het platform over wet- en regelgeving en houdt in de gaten welke

Nadere informatie

Lezers Professionele geitenhouders en hobbymatige geitenhouders werkzaam op het primaire bedrijf of in de periferie.

Lezers Professionele geitenhouders en hobbymatige geitenhouders werkzaam op het primaire bedrijf of in de periferie. Vakblad voor alle geitenhouders Mediagids 2018 Bladformule De redactie schrijft over alles rondom de geit zoals gezondheid, lammmerenhuisvesting, voedingsadviezen en opfoktips hoe de buurman het doet.

Nadere informatie

Mediagids. Oplage: 750. Landelijke dekking. 6x keer per jaar minimaal 32 pagina s. Nieuwsbrief abonnees: 750. Twitter volgers: 1.

Mediagids. Oplage: 750. Landelijke dekking. 6x keer per jaar minimaal 32 pagina s. Nieuwsbrief abonnees: 750. Twitter volgers: 1. Mediagids 2018 Bladformule Nieuwsberichten, interviews, reportages en achtergronden van deze sector. Van Boerenkaas tot slagroom, van zuiveltechniek tot gezondheid en van kaaskeuringen tot inrichting van

Nadere informatie

Mediagids. Lezers Ondernemende melkveehouders, adviseurs, rundveeartsen en bedrijven die actief zijn in de melkveehouderij. Oplage: 3.

Mediagids. Lezers Ondernemende melkveehouders, adviseurs, rundveeartsen en bedrijven die actief zijn in de melkveehouderij. Oplage: 3. Vakblad voor échte melkveehouders Mediagids 2019 Bladformule Samen met buitenlandse specialisten zoekt het Nederlandse redactieteam naar kennis waarmee uw bedrijf zijn voordeel kan doen. Kennis waarmee

Nadere informatie

MEDIAKAART 2017 DANS MAGAZINE EN DANSMAGAZINE.NL. Volgt de Nederlandse danswereld op de voet! Overzicht van alle advertentieformaten en prijzen

MEDIAKAART 2017 DANS MAGAZINE EN DANSMAGAZINE.NL. Volgt de Nederlandse danswereld op de voet! Overzicht van alle advertentieformaten en prijzen DANS MAGAZINE EN DANSMAGAZINE.NL Volgt de Nederlandse danswereld op de voet! MEDIAKAART 2017 Alle informatie over Dans Magazine Verschijningsdata en advertentiemogelijkheden Overzicht van alle advertentieformaten

Nadere informatie

MEDIAKIT 2014 HÉT VAKBLAD VOOR DE AMBACHTELIJKE VERSSPECIALIST

MEDIAKIT 2014 HÉT VAKBLAD VOOR DE AMBACHTELIJKE VERSSPECIALIST MEDIAKIT 2014 Mediakit 2015 VAKBLAD Vers&Vers Vakblad Vers&Vers wordt uitgegeven door b2b Communications BV Markweg 11/ Postbus 50 6883 JL/ 6880 AB VELP (GLD) T: (026) 370 00 27 www.b2bcommunications.nl

Nadere informatie

Specificaties advertentiemateriaal

Specificaties advertentiemateriaal Specificaties advertentiemateriaal Foto: Giovanni Giannoni, Pitti Bimbo AANLEVEREN ADVERTENTIEMATERIAAL PRINT AFLOPENDE FORMATEN (EXCLUSIEF MM AFLOOP RONDOM) / pagina 0 x 00 mm / pagina 0 x 00 mm Advertenties

Nadere informatie

Reisburo A c t u e e l. Van Reisburo Actueel naar TravelPro. Schiphol: 52,5 miljoen passagiers. ''Trots op 2014-product de Jong Intra Vakanties''

Reisburo A c t u e e l. Van Reisburo Actueel naar TravelPro. Schiphol: 52,5 miljoen passagiers. ''Trots op 2014-product de Jong Intra Vakanties'' Reisburo A c t u e e l T h e D u t c h t r a v e l t r a d e m a g a z i n e / 2 7 d e c e m b e r 2 0 1 3 09 JANUARI 2014 01 Van Reisburo Actueel naar TravelPro Schiphol: 52,5 miljoen passagiers ''Trots

Nadere informatie

MEDIAKAART 2015 STADSWERK, HÉT MAGAZINE VOOR ALLE PROFESSIONALS WERKZAAM IN DE OPENBARE RUIMTE. Diverse informatie zoals het lezersprofiel

MEDIAKAART 2015 STADSWERK, HÉT MAGAZINE VOOR ALLE PROFESSIONALS WERKZAAM IN DE OPENBARE RUIMTE. Diverse informatie zoals het lezersprofiel STADSWERK, HÉT MAGAZINE VOOR ALLE PROFESSIONALS WERKZAAM IN DE OPENBARE RUIMTE MEDIAKAART 2015 KEVIN DOOLEY Diverse informatie zoals het lezersprofiel Exclusieve mogelijkheden voor adverteerders Overzicht

Nadere informatie

Tariefkaart 2015. Vakblad EVMI: gemiddelde gedrukte oplage = 2.642 gemiddelde verspreide oplage = 2.429 (HOI-cijfers Q4-2013 t/m Q3-2014)

Tariefkaart 2015. Vakblad EVMI: gemiddelde gedrukte oplage = 2.642 gemiddelde verspreide oplage = 2.429 (HOI-cijfers Q4-2013 t/m Q3-2014) kaart 2015 Vakblad EVMI: gemiddelde gedrukte oplage = 2.642 gemiddelde verspreide oplage = 2.429 (HOI-cijfers Q4-2013 t/m Q3-2014) Digitale nieuwsbrief, verzending 2x per week: ± 6.700 abonnees Website

Nadere informatie

Sponsors tarieven Lustrum 2017

Sponsors tarieven Lustrum 2017 Sponsors tarieven Lustrum 2017 Algemeen Het Platform voor InformatieBeveiliging Het Platform voor InformatieBeveiliging (PvIB) is het kenniscentrum op het gebied van Informatiebeveiliging in Nederland.

Nadere informatie

Mediagids. Vakblad voor landbouwhuisdierenpractici

Mediagids. Vakblad voor landbouwhuisdierenpractici Vakblad voor landbouwhuisdierenpractici Mediagids 2018 Bladformule Veearts zet de practicus in de landbouwhuisdieren centraal. Dit vakblad komt tot stand dankzij de medewerking van vele dierenartsen. Alle

Nadere informatie

Specificaties advertentiemateriaal

Specificaties advertentiemateriaal Specificaties advertentiemateriaal Foto: Giovanni Giannoni, Pitti Bimbo AANLEVEREN ADVERTENTIEMATERIAAL PRINT AFLOPENDE FORMATEN (EXCLUSIEF MM AFLOOP RONDOM) / pagina 30 x 300 mm / pagina 0 x 300 mm Advertenties

Nadere informatie

ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET - PRODUCTIES IN OPDRACHT

ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET - PRODUCTIES IN OPDRACHT GZNDHDSZRG GZNDHDSZRG is een activiteit van Uitgeverij SWP in samenwerking met de Logavak Opleidingsgroep en Logacom Conference Logistics. ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET

Nadere informatie

TARIEFKAART WEBSITE 2019

TARIEFKAART WEBSITE 2019 MEDIA KAART 2019 TARIEFKAART WEBSITE 2019 HALFPAGE AD Een erg opvallende communicatie uiting, die heel creatief ingezet kan worden. Wallpaper verschijnt namelijk naast de site en is daardoor extra opvallend.

Nadere informatie

Tariefkaart 2013. Bewust van de sprinkler. Logistiek Totaal. Algemene informatie. Advertentietarieven. Druktechnische gegevens

Tariefkaart 2013. Bewust van de sprinkler. Logistiek Totaal. Algemene informatie. Advertentietarieven. Druktechnische gegevens 01_Cover.indd 1 12-09-12 15:39 kaart 2013 Logistiek Totaal jaargang 07 september 2012 Het grootste vakblad voor de interne logistiek Bewust van de sprinkler Keuze met verstrekkende gevolgen PLUS Retail

Nadere informatie

Redactionele formule. Gastvrije Zorg voor professionals in food & hospitality.

Redactionele formule. Gastvrije Zorg voor professionals in food & hospitality. Gastvrije Zorg voor professionals in food & hospitality. Redactionele formule Gastvrije Zorg is hét platform voor de zorgprofessional die zich verdiept in eten & drinken, ambiance, mens & gedrag, services

Nadere informatie

SPECIFICATIES ADVERTENTIEMATERIAAL

SPECIFICATIES ADVERTENTIEMATERIAAL SPECIFICATIES ADVERTENTIEMATERIAAL Foto: Jeroen Snijders AANLEVEREN ADVERTENTIEMATERIAAL PRINT AFLOPENDE FORMATEN (EXCLUSIEF MM AFLOOP RONDOM) / pagina / pagina 0 x 00 mm 0 x 00 mm BLADSPIEGEL 0 X 00 MM

Nadere informatie

Gastvrije Zorg. Redactionele formule

Gastvrije Zorg. Redactionele formule Gastvrije Zorg Gastvrije Zorg is meer dan 45 jaar de belangrijkste informatiebron voor hospitality managers en hoofden voeding met als focus het welbevinden van cliënten. Redactionele formule Gastvrije

Nadere informatie

Mediabrochure. Voor medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg VAKBLAD WEBSITE NIEUWSBRIEVEN SOCIAL MEDIA STUDIEDAGEN

Mediabrochure. Voor medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg VAKBLAD WEBSITE NIEUWSBRIEVEN SOCIAL MEDIA STUDIEDAGEN Mediabrochure Voor medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg Foto Kim de Graeve, VillaVip VAKBLAD WEBSITE NIEUWSBRIEVEN SOCIAL MEDIA STUDIEDAGEN Wat kan voor u betekenen? De wisselwerking tussen

Nadere informatie

sluitingsdatum 02 FEBRUARI 09 FEBRUARI 16 FEBRUARI 13 MAART 20 MAART 15 APRIL 07 MEI 15 MEI 15 JUNI 13 JULI 20 JULI 10 AUGUSTUS 17 AUGUSTUS

sluitingsdatum 02 FEBRUARI 09 FEBRUARI 16 FEBRUARI 13 MAART 20 MAART 15 APRIL 07 MEI 15 MEI 15 JUNI 13 JULI 20 JULI 10 AUGUSTUS 17 AUGUSTUS 2015 tarieven kalender NUMMER 127 MAART verschijning 18 FEBRUARI (week 08) sluitingsdatum 19 JANUARI (week 04) materiaal 23 JANUARI (week 04) LINDA.MODE 03 MAART (week 10) 02 FEBRUARI (week 06) 06 FEBRUARI

Nadere informatie

Oplage: exemplaren (450 bedrijfsabonnees) Verschijning: 4 keer per jaar

Oplage: exemplaren (450 bedrijfsabonnees) Verschijning: 4 keer per jaar HOORMIJ MAGAZINE Redactionele formule Verspreidingsgegevens Hoormij Magazine is het magazine van Stichting Hoormij en staat vol informatie over alles wat met gehooraandoeningen (slechthorendheid, oorsuizen,

Nadere informatie

Tariefkaart 2016. Vakblad Petfood Magazine: gedrukte oplage = ± 1.350 exemplaren (per 2016)

Tariefkaart 2016. Vakblad Petfood Magazine: gedrukte oplage = ± 1.350 exemplaren (per 2016) kaart 2016 Vakblad Petfood Magazine: gedrukte oplage = ± 1.350 exemplaren (per 2016) Maandelijkse digitale nieuwsbrief: ± 400 abonnees (januari t/m oktober 2015) Website www.petfoodmagazine.nl: 3.960 paginaweergaves

Nadere informatie

belangrijke buitenlandse melkvee-regio s als Duitsland, Verenigde Staten, Canada en Frankrijk.

belangrijke buitenlandse melkvee-regio s als Duitsland, Verenigde Staten, Canada en Frankrijk. Mediagids 2019 Bladformule Samen met buitenlandse specialisten zoekt het Nederlandse redactieteam naar kennis waarmee uw bedrijf zijn voordeel kan doen. Kennis waarmee u nog scherper kunt sturen en beter

Nadere informatie

EIGENWIJS. voor zorgafnemers met een pgb MEDIABROCHURE Uitgave van Per Saldo. vakblad nieuwsbrieven

EIGENWIJS. voor zorgafnemers met een pgb MEDIABROCHURE Uitgave van Per Saldo. vakblad nieuwsbrieven MEDIABROCHURE 2019 EIGENWIJS voor zorgafnemers met een pgb Uitgave van Per Saldo vakblad nieuwsbrieven ~ 2 ~ WAT KAN EIGENWIJS VOOR U BETEKENEN? EigenWijs is hét vakmedium voor budgethouders Het magazine

Nadere informatie

Doelgericht adverteren

Doelgericht adverteren Advertentie- en Promotietarieven 2017/2018 Doelgericht adverteren Ckaart heeft een van de grootste, specifieke bestanden aan kaarthouders van Nederland. De ultieme manier om uw producten of activiteiten

Nadere informatie