Nieuwsbrief. In deze Nieuwsbrief: Bezoekersaantallen eerste half jaar. Uitbreiding WP met Afrika-centrum STEYL

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. In deze Nieuwsbrief: Bezoekersaantallen eerste half jaar. Uitbreiding WP met Afrika-centrum STEYL"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief STEYL Nummer 48 - september 2015 De Nieuwsbrief is speciaal bedoeld voor onze stakeholders, vrienden, sponsoren, overheid en andere relaties. In deze Nieuwsbrief: Bezoekersaantallen positief Groepsboekingen steeds populairder Uitbreiding Wereldpaviljoen met Ghana/Afrika centrum Fondswerving en Word Vriend van het Wereldpaviljoen Landelijke waardering voor het Wereldpaviljoen Bezoekersaantallen eerste half jaar Redactie: Werkgroep Communicatie Wereldpaviljoen We zijn in trek bij het publiek! Jong en oud hebben de weg naar Steyl gevonden. Dat blijkt uit de bezoekerscijfers het eerste half jaar van We noteerden recreatieve bezoekers (op woensdag- en zondagmiddag) waaronder 465 kinderen. Via 53 scholen bezochten scholieren van het basisonderwijs onze culturele attractie. Van alle kanten merken wij een toename van belangstelling. De interesse van scholen is groot: nu ook vanuit Midden- en Zuid-Limburg en Noord-Brabant. Ook zijn er geregeld groepen zoals KVG, KBO, ANBO, Zijactief, personeelverenigingen en families voor speciale familiedagen. We zijn erg blij met het aantal bezoekers en het feit dat de belangstelling groeiende is. Dat heeft mede te maken met de nominaties van het Wereldpaviljoen bij de ANWB en de landelijke actie Eropuit in Eigen Land, aldus voorzitter René Poels. De toename betekent ook een extra druk op de vrijwilligers van het Wereldpaviljoen. Dat is de reden dat via de media een nieuwe wervingsactie is gestart voor meer vrijwilligers. Uitbreiding WP met Afrika-centrum Calebas (Venray) stopt in Ghana en gaat samenwerken met Wereldpaviljoen Steyl 1 STEYL/VENRAY - De Venrayse goede doelen stichting Calebas gaat het Wereldpaviljoen Steyl financieel ondersteunen bij de realisering van een nieuw inleefatelier dat in het teken staat van Ghana. Calebas, die het levenswerk ondersteunde van de enkele jaren geleden overleden Venrayse ontwikkelingswerker Wiljo Fleurkens blijft dat via het Wereldpaviljoen doen. Het Wereldpaviljoen blijft Wiljo s nagedachtenis eren, maar doet dat vooral met educatie en voorlichting. Donderdag 6 augustus jl. bekrachtigden

2 voorzitter Henk Raedts (Calebas) en voorzitter René Poels (Wereldpaviljoen) de samenwerking met hun handtekening. Calebas heeft de afgelopen jaren aanzienlijke bedragen overgemaakt naar Noord Oost Ghana om de levensomstandigheden van de mensen daar te verbeteren. Diverse projecten slaagden maar alle geef-acties ten spijt, wij westerlingen leerden onze Afrikaanse medemens slechts de hand ophouden en afwachten, concludeert Calebas. Wij creëerden eindeloze zorgafhankelijkheid en stellen vast dat het geschonken geld moeilijk controleerbaar is en vaak slechts ten dele wordt besteed aldus bestuur en ambassadeurs van Calebas. De stichting ziet meer heil in zaken doen met de partners in Ghana waardoor deze zichzelf kunnen ontwikkelen en geld verdienen voor de lokale bevolking. De stichting Calebas constateert echter dat zij niet in staat is een en ander in Ghana te implementeren. Daarvoor zijn substantiële middelen, specifieke kennis en plaatselijke contacten nodig. Dit overstijgt de mogelijkheden van de stichting Calebas die zich wil beperken tot haalbare doelen, gericht op educatie en voorlichting. Daarvoor wordt vanaf heden samengewerkt met stichting Wereldpaviljoen Steyl. In de culturele attractie het Wereldpaviljoen maken bezoekers kennis met andere culturen en worden ze via de beleving in de inleefateliers bewust gemaakt van hun wereldburgerschap. Op dit moment telt het Wereldpaviljoen een inleefatelier: Nicaragua. Het Wereldpaviljoen wil volgend jaar uitbreiden met een inleefatelier Ghana. Daarvoor zijn inmiddels de eerste stappen gezet. Volgens Calebas werkt het Wereldpaviljoen in het verlengde van haar stichting. De gezamenlijke brief wordt verzonden naar de landelijk bekende organisaties die zich eveneens voor Ghana inzetten. 2 Groepsboekingen Als u met uw organisatie, bedrijf of personeel een maatschappelijk uitstapje wil, is het Wereldpaviljoen in Steyl een goede keuze. Wij kunnen groepen tot 80 personen ontvangen in de theaterruimte. Na de ontvangst - al dan niet met een kopje koffie/thee en Limburgse vlaai- krijgt u een inspirerende inleiding. Vervolgens vliegt uw gezelschap in groepjes van dertig personen met een Fokker 50 naar Nicaragua. In het dorpje San Pedro krijgt u deskundige uitleg van onze vrijwilligers. De bezoekers kunnen meedoen aan games of zelf een kaartje uit Nicaragua verzenden naar relaties. Afhankelijk van uw wensen kunt u daarna in de theaterruimte een eigen programma afwerken of gebruik maken van ons aanbod: een performance van kunstenaar Jan Wilms met het bijzondere Afrikaanse kunstdoek of een West Afrikaanse Percussie onder leiding van Patty Bellel of Kerfonse Kanté. Wilt u het bezoek aan het Wereldpaviljoen culinair afsluiten? Dat kan. Door zelf afspraken te maken met lokale cateraars met uitserveren in het Wereldpaviljoen of een bezoek te brengen aan de horeca in Steyl zoals het Vaerhoes of Jochumhof. Wilt u meer info? Stuur een naar en wij nemen contact met u op.

3 Landelijke waardering Dankzij het oordeel van de vakjury van de ANWB behoort het WERELDPAVILJOEN tot de top drie van meest maatschappelijke uitjes van ons land. Bovendien zijn we in de TOP 2 beland van de landelijke organisatie EROPUIT in EIGEN LAND voor leukste uitje van ons land. Het bestuur is erg trots op deze landelijke waarderingen. Tegelijkertijd schept dat ook verplichtingen naar bestuur en vrijwilligers om er samen voor te zorgen dat de kwaliteit van ons aanbod op niveau blijft of zelfs nog wordt verhoogd. Top 3 van Nederland Meest maatschappelijke uitje van Nederland 2015 Fondswerving Zowel voor de uitbreiding van het Wereldpaviljoen alsook voor diverse culturele activiteiten is het bestuur van het Wereldpaviljoen voortdurend op zoek naar middelen. Omdat fondswerving een gespecialiseerd vak is, hebben wij ondernemer Leo Janssen uit Venray daarvoor bereid gevonden. Hij heeft op dit gebied de nodige ervaring en voelt zich betrokken bij de ontwikkelingen van het Wereldpaviljoen. Samen met onze financiële man Huub Lichteveld wordt thans een plan de campagne opgesteld. Word Vriend van het Wereldpaviljoen Om het Wereldpaviljoen draaiende te houden en de entreeprijzen voor kinderen, jongeren en gezinnen zo laag mogelijk te houden, organiseert de stichting diverse activiteiten om gelden binnen te krijgen. Een daarvan is dat particulieren en bedrijven Vriend kunnen worden van het Wereldpaviljoen. Vriend worden kan voor v 50,00 per jaar. Vrienden mogen gedurende dat jaar het Wereldpaviljoen gratis bezoeken met een introducé en krijgen uitnodigingen voor bijzondere activiteiten in het Wereldpaviljoen. Hebt u interesse? Laat dat weten via de mail of bel voorzitter René Poels, tel.: , mobiel Als bijlage voegen wij bij deze Nieuwsbrief een machtiging voor een jaarlijkse bijdrage. Wij sturen u graag een bevestiging en een jaarkaart voor twee personen. (zie ook de bijlage: een machtiging voor een jaarlijkse bijdrage) Vrijwilligers gezocht 3 Door de landelijke nominaties groeit de belangstelling voor het Wereldpaviljoen. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar vrijwilligers die ons een handje kunnen helpen in La Cantina en/of tijdens recreatieve openingstijden en groepsbezoeken. Een wereldse job. Neem contact op met onze secretaris Mariëtte Custers via Mariëtte neemt contact met u op en regelt een afspraak in het Wereldpaviljoen.

4 Golfers putten voor het Wereldpaviljoen Steyl Professionele- en amateurs golfers gaan van 16 t/m 19 september strijden om de hoogste eer tijdens de Nationaal Open Matchplay Kampioenschappen en Geijsteren Open. Deze wedstrijden vinden plaats op de golf- en countryclub in Geijsteren. Tegelijk zullen de topgolfers tussen de bedrijven door deelnemen aan een zogeheten putwedstrijd waarvan de opbrengst dit jaar bestemd is voor het Wereldpaviljoen in Steyl. Het is al jaren een traditie om tijdens deze top golfwedstrijden ook een goed doel te ondersteunen. Alle dagen kunnen de deelnemers tegen een vergoeding deelnemen aan de putwedstrijd. Des te meer ballen de deelnemers kopen om te putten des te hoger wordt het bedrag dat naar het Wereldpaviljoen in Steyl gaat. De putwedstrijd wordt gesponsord door Van de Putt Advocaten uit Venray. Aan het einde van het vierdaagse toernooi wordt het bedrag bekend gemaakt en overhandigd aan vertegenwoordigers van het Wereldpaviljoen. De organisatie van deze golfwedstrijden heeft gekozen voor het Wereldpaviljoen Steyl vanwege het bijzondere karakter van deze nieuwe mondiale attractie. In het Wereldpaviljoen worden kinderen ondergedompeld in een andere cultuur waarna ze meer begrip opbrengen voor die andere culturen. Het Wereldpaviljoen draait volledig op vrijwilligers en via onze putwedstrijden willen wij graag een bijdrage leveren aan dit mooie project, motiveert Raf Dittrich, bestuurslid van golf- en countryclub Geijsteren. Gezocht: een programmeur Het Wereldpaviljoen wil graag naast de gebruikelijke activiteiten in de avonduren en op de vrije dagen een cultureel, kunstzinnig, informatief en muzikaal programma presenteren. Te denken valt aan concerten van wereldmuziek, inleidingen over mondiale vraagstukken, exposities, filmavonden en andere culturele activiteiten die aansluiten bij het thema van het Wereldpaviljoen. Om dit in de toekomst handen en voeten te geven, zijn we op zoek naar een programmeur (m/v). Een creatief persoon die snel kan schakelen, goede communicatieve eigenschappen heeft en in teamverband kan werken in een vrijwilligersorganisatie. Bent u de man/vrouw die wij zoeken of kent u iemand met deze eigenschappen: laat het ons weten. Stuur een mail naar of neem contact op met onze voorzitter, telefoon Ook op de hoogte blijven? Dat kan! 4 Wij willen graag dat zoveel mogelijk mensen ons verhaal horen en meedenken. De wereld verbeter je niet in je eentje, daar hebben we zoveel mogelijk mensen bij nodig. Kent u nog mensen die deze Nieuwsbrief graag zouden willen ontvangen? U kunt zich aanmelden voor onze Nieuwsbrief via onze website

5 Rabobank Venlo e.o. helpt Wereldpaviljoen Het Stimuleringsfonds van Rabobank Venlo e.o. heeft laten weten de realisering van de nieuwe website van de Stichting Wereldpaviljoen te ondersteunen met een bijdrage van v 2000,-. De nieuwe website wordt ontworpen door het bureau De Jongens van Boven uit Venray. De nieuwe website wordt publieksvriendelijk met veel inkijkjes, films en foto s. Op zoek naar Sint Michael Zesentwintig dames en heren van het broederschap Confrérie de l Asperge Limbourgondië zijn zondag 13 september te gast geweest in het Wereldpaviljoen. Namens de deelnemers aan de excursie heeft de voorzitter Pieter Smits onze vrijwilligers bedankt voor dit project en voor de gloedvolle en zeer interessante inleiding. We hebben met z n allen enorm genoten van het bezoek. We zullen het Wereldpaviljoen zeker aan familie, vrienden en bekenden aan bevelen, aldus Pieter Smits. Toen het broederschap hoorde dat wij al maanden op zoek zijn naar een beeld van Sint Michael boden voorzitter Pieter Smits en vice-voorzitter Wiel Aerts zich meteen aan. Wij gaan op zoek naar Sint Michaël, aldus de heren. Wordt vervolgd. Openingstijden Wereldpaviljoen 5 Wilt u ook een bezoek brengen aan het Wereldpaviljoen, een van de meest maatschappelijke uitjes van ons land? Dat kan elke woensdagmiddag van tot uur en zondagmiddag van tot uur.

6 Vrijwilligersorganisatie opgezet Het Wereldpaviljoen is een vrijwilligersorganisatie. Momenteel staan 80 vrijwilligers geregistreerd. Onder verantwoordelijkheid van het bestuur zijn afgelopen jaar de werkgroepen uitgezet en teamleiders benoemd. Zo kennen wij thans: Werkgroep Educatie o.l.v. Wilmy Sijben Werkgroep Recreatie o.l.v. Ted van Heel Werkgroep La Cantina o.l.v. Edward Wezenberg Werkgroep Administratie en Financiën o.l.v. Huub Lichteveld Werkgroep Business o.l.v. Harry Clevis Werkgroep Fondswerving o.l.v. Leo Janssen Werkgroep Technische Dienst (huismeesters) o.l.v. Lei Beurskens Werkgroep PR, Communicatie, Marketing & Sales o.l.v. René Poels Werkgroep Programmering o.l.v. Jan van Schaik. Speciaal voor de interne communicatie is de werkgroep Communicatie onlangs gestart met een Nieuwsflits voor de vrijwilligers. Wereldpaviljoen heeft ANBI-status De Stichting Wereldpaviljoen is ook een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat heeft de inspecteur van de Belastingdienst s Hertogenbosch laten weten. Daarmee voldoet onze stichting aan de voorwaarden van een filantropische instelling. Onze stichting staat bekend als transparant. Dat betekent onder andere dat giften die aan onze stichting worden geschonken, afgetrokken kunnen worden bij belastingaangiftes. 6 Adres Wereldpaviljoen: Stichting Wereldpaviljoen is statutair gevestigd te Venlo op adres: St. Michaëlstraat 6a, 5935 BL STEYL Tel: B.g.g.: IBAN-Nummer: NL 34 RABO Website: en Organisatie Stichting Wereldpaviljoen Het bestuur van Stichting Wereldpaviljoen bestaat uit: René Poels (voorzitter), Mariëtte Custers (secretaris), Huub Lichteveld (penningmeester) en de bestuursleden Harry Clevis, Ronald Kohnen, Henk Janssen, Ton Dols en Jan van Schaik. Het bestuur krijgt ondersteuning van Niek Vrijdag (vastgoed/juridisch) en Isabel Titulaer (marketing/ communicatie). Henny Jenner adviseert ons met zijn internationale contacten en Leo Janssen helpt ons bij fondswerving. Ambassadrice: Renée van Wegberg, nationaal en internationaal bekende zangeres en musicalster.

7 Concerten in het Wereldpaviljoen: In samenwerking met Cultuurpodium De Speelplaats Tegelen worden in november en december twee bijzondere concerten georganiseerd in het Wereldpaviljoen. 05 november 2015 Renée van Wegberg en Egbert Derix Aanvang uur. Wereldse pop en theater Egbert Derix treedt samen op met Renée van Wegberg, beiden uit Horst. Het Wereldpaviljoen heeft in Renée van Wegberg haar ambassadrice, ze ondersteunt en promoot het initiatief daar waar mogelijk en het wereldpaviljoen is hier met recht trots op! Renée van Wegberg staat al sinds haar tiende geregeld op diverse podia. Na zeer succesvolle optredens in enkele nationale talentenshows wordt haar een belangrijke rol in de musical Annie toebedeeld en daarna volgen er meer: Annie, We will rock you - Duitsland (rol Ozzy), Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat (rol vertelster), Urinetown, Wicked (rol groene heks Elphaba) en Vagina Monologen. Voor het publiek is Renée nu een gearriveerd musicalster, maar daarnaast is ze van vele markten thuis. Naast musical, muziektheater, kleinkunst, pop en rock voelt ze zich als actrice en zangeres net zo vertrouwd in de muziekwereld van R&B en jazz. Haar stem is verder regelmatig te horen in leaders van radio- en tv programma s en diverse commercials. Renée mag met recht een veelzijdig artieste genoemd worden. Egbert Derix verdiende zijn sporen met het Searing Quartet en met zijn projecten met o.a. Iain Matthews, John Helliwell(Supertramp), Fish(Marillion) en vele anderen. Fado meets Bossanova In samenwerking met Cultuurpodium De Speelplaats Tegelen worden in november en december twee bijzondere concerten georganiseerd in het Wereldpaviljoen. 17 december 2015 Rafael Fraga Quartet Entree is telkens H 12,- en de concerten beginnen om uur. Met Fado meets bossanova combineert Rafael Fraga de lyrische romantiek van de Portugese fado met de rijke harmonieën en ritmes van de Braziliaanse Bossanova. In een gevarieerd programma van originele liedjes en teksten, Fadoklassiekers en de muziek van essentiële moderne Braziliaanse componisten, wordt de luisteraar meegenomen op ontdekkingsreis naar Lissabon, omringd met tropische warmte. De muziek van Fraga is levendig en ontroerend. Rafael Fraga werd in Lissabon geboren en woont sinds 2008 in Nederland. Hij begon met gitaar-spelen toen hij 13 was. Hij studeerde gitaar en compositie in Portugal en behaalde in 2010 zijn Master Klassieke Compositie aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij is bekend om zijn samenwerking met groepen als het Nederlands Blazers Ensemble, Daisy Correia en Quatro Ventos. In 2014 bracht hij zijn album Mysteries van de Portugese Guitar uit. Doordat hij zich laat ondersteunen door zijn kwartet krijgt de muziek een extra exotische dimensie. 7 Voorverkoop: Reserveren is gewenst en kan via of

8 STEYL St. Michaëlstraat 6A 5935 BL Steyl Tel. : Word Vriend van het Wereldpaviljoen Steyl Het Wereldpaviljoen is een nieuwe culturele educatieve attractie voor jongen oud in Limburg in de historische drukkerij van het Missiehuis in Steyl. Via een heuse vlucht in de Fokker 50 Jet*Star arriveert de bezoeker in Nicaragua en onderga je de cultuur in dit Midden-Amerikaanse land. Aan de hand van games maak je kennis met de inwoners van dit land. Een bezoek aan het Wereldpaviljoen geeft je bagage voor wereldburgerschap. Samen werken we aan een betere en eerlijkere wereld. Het Wereldpaviljoen is een particulier initiatief en wordt gerund door tachtig vrijwilligers. Wij zijn een ANBI instelling. U kunt ons helpen door Vriend te worden van het Wereldpaviljoen voor een bedrag van H 50,00 per jaar (of een hoger bedrag naar keuze). Als Vriend van het Wereldpaviljoen ontvangt u onze Nieuwsbrief en wordt u uitgenodigd voor bijzondere activiteiten in het Wereldpaviljoen. Bovendien hebt u een jaar lang voor 2 personen gratis entree. Hartelijk dank voor uw medewerking! Bestuur Stichting Wereldpaviljoen René Poels (voorzitter), Mariëtte Custers (secretaris), Huub Lichteveld (penningmeester), bestuursleden: Harry Clevis, Ton Dols, Henk Janssen, Ronald Kohnen en Jan van Schaik. Ja, ik word Vriend van het Wereldpaviljoen! Ik ondersteun dit bijzonder initiatief in Steyl. U kunt ons steunen door ons te machtigen om u jaarlijks een nota te sturen van H 50,00 of dat u jaarlijks dat bedrag aan ons overmaakt op: IBAN: NL 34 RABO t.n.v. Wereldpaviljoen Steyl. Incassant ID: NL53ZZZ Kenmerkmachtiging: Vriend Wereldpaviljoen. (Uiteraard staat het u vrij om een hoger bedrag te doneren). Ja, ik word Vriend van het Wereldpaviljoen: Ik machtig de stichting Wereldpaviljoen om m.i.v. jaarlijks een bedrag van H 50,- af te schrijven van mijn rekening. Ik maak zelf een bedrag over. Naam :... Adres + huisnummer:... Postcode + plaats:... IBAN nummer :.... adres :..... Plaats en datum:... 6 Handtekening :... Stuur dit formulier naar: Wereldpaviljoen Steyl, St. Michaëlstraat 6a, 5935 BL Steyl

Wereldpaviljoen Steyl genomineerd door ANWB voor meest maatschappelijk uitje in 2015

Wereldpaviljoen Steyl genomineerd door ANWB voor meest maatschappelijk uitje in 2015 Nieuwsbrief STEYL Nummer 47 - maart 2015 Redactie: werkgroep Communicatie Wereldpaviljoen Wereldpaviljoen Steyl genomineerd door ANWB voor meest maatschappelijk uitje in 2015 Het in oktober 2014 door gouverneur

Nadere informatie

Er worden jaarlijks speciale vrijwilligers bijeenkomsten georganiseerd zoals de jaarlijkse kerstavond.

Er worden jaarlijks speciale vrijwilligers bijeenkomsten georganiseerd zoals de jaarlijkse kerstavond. JAARPLAN 2015 Na de officiële opening van het Wereldpaviljoen op vrijdag 17 oktober 2014 zijn we met alle werkgroepen aan de slag gegaan. Samen met de teamleiders en 80 vrijwilligers hebben we het fundament

Nadere informatie

Missiehuis Sint Michael stemt in met komst Wereldpaviljoen

Missiehuis Sint Michael stemt in met komst Wereldpaviljoen Nr. 33, september 2012 NIEUWSBRIEF Wereldpaviljoen Floriade nr. 33, september 2012 Onder redactie van Ronald Kohnen (COS Limburg) en René Poels (SOS Meerlo-Wanssum) www.coslimburg.nl, e-mail: info@coslimburg.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Wereldpaviljoen

NIEUWSBRIEF Wereldpaviljoen Nr. 42, april/mei 2014 NIEUWSBRIEF Wereldpaviljoen Onder redactie van Ronald Kohnen (COS Limburg) en René Poels (SOS Meerlo-Wanssum) www.coslimburg.nl, e-mail: info@coslimburg.nl *Start Wereldpaviljoen

Nadere informatie

Provinciale subsidie voor permanent Wereldpaviljoen Steyl

Provinciale subsidie voor permanent Wereldpaviljoen Steyl N Nieuwsbrief nr. 26 Februari 2011 Onder redactie van Ronald Kohnen (COS Limburg) en René Poels (SOS Meerlo- Wanssum) www.wereldpaviljoen.com e-mail: info@wereldpaviljoen.com Inleiding Deze Nieuwsbrief

Nadere informatie

Wereldpaviljoen Steyl

Wereldpaviljoen Steyl Jaarverslag 2013 Wereldpaviljoen Steyl Dit jaarverslag geeft een beknopt overzicht van activiteiten die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden t.b.v. de realisering van de doelstellingen van de stichting.

Nadere informatie

Onder redactie van Ronald Kohnen (COS Limburg) en René Poels (SOS Meerlo-Wanssum) www.coslimburg.nl, e-mail: info@coslimburg.nl

Onder redactie van Ronald Kohnen (COS Limburg) en René Poels (SOS Meerlo-Wanssum) www.coslimburg.nl, e-mail: info@coslimburg.nl Nr. 30, april 2012 NIEUWSBRIEF Wereldpaviljoen Floriade nr. 30, april 2012 Onder redactie van Ronald Kohnen (COS Limburg) en René Poels (SOS Meerlo-Wanssum) www.coslimburg.nl, e-mail: info@coslimburg.nl

Nadere informatie

Wereldpaviljoen Steyl

Wereldpaviljoen Steyl Jaarverslag 2014 Wereldpaviljoen Steyl Dit jaar 2014 gaat voor de Stichting Wereldpaviljoen de geschiedenis in als het jaar van de waarheid. Want na vijf jaar werken is het gelukt om het Wereldpaviljoen

Nadere informatie

Stichting Koepeltjesfestival. Beleidsplan 2012 2020

Stichting Koepeltjesfestival. Beleidsplan 2012 2020 Stichting Koepeltjesfestival Beleidsplan 2012 2020 Inhoudsopgave 1.Inleiding 2.Doelstelling en ambities Koepeltjesfestival 3. Het bestuur 4. Financiën 1.Inleiding. Het begon vorig jaar als projectonderdeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR.52 - OKTOBER 2017

Nieuwsbrief NR.52 - OKTOBER 2017 Nieuwsbrief NR.52 - OKTOBER 2017 Redactie: Werkgroep PR-Communicatie Wereldpaviljoen E-mail: pr-communicatie@wereldpaviljoen.com De Nieuwsbrief van de Stichting Wereldpaviljoen verschijnt enkele keren

Nadere informatie

Beleidsplan 2014/2015. Stichting Gelukskinders

Beleidsplan 2014/2015. Stichting Gelukskinders Stichting Gelukskinders E-mail: algemeen@gelukskinders.org Internet: www.gelukskinders.org KvK: 61809853 Beleidsplan 2014/2015 Stichting Gelukskinders Beleidsplan Stichting Gelukskinders Pagina 1 Inhoud

Nadere informatie

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek 19 november 2014 VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van Stichting Groevenbeek Klassiek. In dit beleid wordt

Nadere informatie

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia BELANGRIJK Gegeven antwoorden worden strikt vertrouwelijk en naamloos verwerkt. Deelname aan de enquête is anoniem. Wil je echter kenbaar maken waar je voor

Nadere informatie

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van. In dit beleid wordt inzicht gegeven in wat is, de wijze waarop de activiteiten worden gefinancierd en de sponsormogelijkheden voor bedrijven,

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Posten. Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig

Stichting Vrienden van de Posten. Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig Stichting Vrienden van de Posten Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig Iets extra s doen Een uitstapje naar de binnenstad van Enschede, apparatuur om de concerten van de politiekapel en andere optredens in de

Nadere informatie

1l Partner Ja / Nee; bij Ja door naar vraag 2, anders vraag 3

1l Partner Ja / Nee; bij Ja door naar vraag 2, anders vraag 3 OVEREENKOMST TOT PERIODIEKE SCHENKING 1 Gegevens van de schenker 1a Aanspreekvorm Mevrouw / De heer 1b 1c 1d 1e 1f 1g 1h 1i 1j 1k Achternaam Voornamen (voluit) Straat + huisnummer Postcode + woonplaats

Nadere informatie

Brick Blues. Met optredens van:

Brick Blues. Met optredens van: Voor Jong en Oud zijn er nevenactiviteiten om er een gezellig festijn van te maken. U kunt genieten op ons terras van een kop koffie, thee of een drankje en smullen van overheerlijke pannenkoeken! Met

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Kamer van Koophandel: De Stichting Emoties is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 58430229.

Jaarverslag 2014. Kamer van Koophandel: De Stichting Emoties is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 58430229. Jaarverslag 2014 Dit is het tweede jaarverslag van de Stichting Emoties. Wij hopen dat dit verslag voldoende vertrouwen geeft, om de samenwerking verder voort te zetten. Bijlage: uitgebreid financieel

Nadere informatie

Overeenkomst tot periodieke schenking

Overeenkomst tot periodieke schenking Overeenkomst tot periodieke schenking Exemplaar voor R.K. Parochie St. Johannes de Doper 1 Basisgegevens 1a Naam van de schenker keuze m/v 1b Naam van de begunstigde R.K. Parochie St. Johannes de Doper

Nadere informatie

Inleiding. Positief overleg met VROM over Wereldpaviljoen. Steun uit raad Horst aan de Maas

Inleiding. Positief overleg met VROM over Wereldpaviljoen. Steun uit raad Horst aan de Maas Nr. 17, 1 november 2010 NIEUWSBRIEF Wereldpaviljoen Floriade nr. 17, 1 november 2010 Onder redactie van Ronald Kohnen (COS Limburg) en René Poels (SOS Meerlo-Wanssum) www.cos-limburg.nl, e-mail: info@coslimburg.nl

Nadere informatie

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed 2013-2014 Beleidsplan Festivals Tegen Dierenleed Versie 1.1 Jasper Coolen Festivals Tegen Dierenleed 4/27/2013 Inhoud 1. Voorwoord ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Het Wereldpaviljoen tijdens de Floriade: millenniumdoelen en fair trade.

Het Wereldpaviljoen tijdens de Floriade: millenniumdoelen en fair trade. Beknopt verslag van de activiteiten van de Stichting Wereldpaviljoen rondom de Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade 2012 in de regio Venlo. De komst van de Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade 2012

Nadere informatie

Stichting SoWhat Jaarverslag augustus 2014 t/m juli 2015

Stichting SoWhat Jaarverslag augustus 2014 t/m juli 2015 Stichting SoWhat Jaarverslag augustus 2014 t/m juli 2015 1. Inhoudelijk jaarverslag Doelstelling Stichting SoWhat Activiteiten seizoen 2014/2015 Marketing en PR 2. Jaarrekening Staat van baten en lasten

Nadere informatie

Beleidsplan 2012-2013

Beleidsplan 2012-2013 Beleidsplan 2012-2013 Secretariaat Stichting Quercus Musica Breitnersingel 22 3055 BC Rotterdam KvK 54812593 ING bank 4353539 Het idee Quercus Musica stelt zich ten doel concerten te organiseren op laagdrempelige

Nadere informatie

J U N I 2 0 1 4. Tevens maken wij graag van deze gelegenheid gebruik om u een fijne zomer(vakantie) te wensen! Hartelijke groeten, Het Cucu bestuur

J U N I 2 0 1 4. Tevens maken wij graag van deze gelegenheid gebruik om u een fijne zomer(vakantie) te wensen! Hartelijke groeten, Het Cucu bestuur J U N I 2 0 1 4 Beste nieuwsbrieflezers, De zomer is in volle gang, het Oranje elftal heeft zichzelf de groepsfase door geschopt en ook Cucu gaat voortvarend door met haar activiteiten. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. December 2014

NIEUWSBRIEF. December 2014 NIEUWSBRIEF December 2014 Handicamp Outdoor: de vrijwilligersorganisatie die lichamelijk gehandicapten de mogelijkheid geeft om deel te nemen aan avontuurlijke en betaalbare kampeervakanties, met onze

Nadere informatie

Wilt u doneren? Lees dan hieronder hoe u dat kunt doen. Hartelijk dank!

Wilt u doneren? Lees dan hieronder hoe u dat kunt doen. Hartelijk dank! Wilt u doneren? Lees dan hieronder hoe u dat kunt doen Eenmalige schenking Periodieke schenking U kunt uw gift overmaken op: IBAN: NL11 RABO 0117 5713 26 t.n.v. Stichting Peuple du Monde. Zie onderstaand

Nadere informatie

FW - B-003/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com

FW - B-003/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com Stichting Vrienden van Hogewey Heemraadweg 1 1382 GV Weesp tel: (0294) 210 500 e-mail: hogewey@vivium.nl www.vivium.nl/vriendenhogewey Rekeningnummer (IBAN): NL37 RABO 0343 1354 34 FW - B-003/vivium 02/2014

Nadere informatie

Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS

Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS Welkom op de open dag Muziek! Muziek is jouw passie,

Nadere informatie

Informatie over schenken aan de Haastrechtse Kring

Informatie over schenken aan de Haastrechtse Kring Informatie over schenken aan de Haastrechtse Kring ANBI en belastingvoordeel Stichting De Haastrechtse Kring Stichting Voor Culturele Belangen is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent

Nadere informatie

Beleidsplan Himalaya Welfare Foundation Augustus 2014-2015

Beleidsplan Himalaya Welfare Foundation Augustus 2014-2015 Beleidsplan Himalaya Welfare Foundation Augustus 2014-2015 www.himalayawelfare.org 1. Doelstellingen, visie en werkwijze van de Himalaya Welfare Foundation. De Stichting Himalaya Welfare is opgericht op

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor SOS-vrijwilligers en donateurs

Nieuwsbrief voor SOS-vrijwilligers en donateurs Nieuwsbrief voor SOS-vrijwilligers en donateurs September 2015 Website: www.sos-meerlowanssum.nl SOS Meerlo Wanssum E-Mail: info@sos-meerlowanssum.nl De zomervakantie is voor de meesten achter de rug en

Nadere informatie

Voorwoord... 3. 1. Resultaten 2013... 4. 1.1 Fondsenwerving... 4. 1.2 Cliënten... 4. 1.3 Doorverwijzers... 5

Voorwoord... 3. 1. Resultaten 2013... 4. 1.1 Fondsenwerving... 4. 1.2 Cliënten... 4. 1.3 Doorverwijzers... 5 Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 1. Resultaten 2013... 4 1.1 Fondsenwerving... 4 1.2 Cliënten... 4 1.3 Doorverwijzers... 5 1.4 Public Relations en communicatie... 6 2. Organisatie... 7 2.1

Nadere informatie

Overeenkomst Periodieke schenking

Overeenkomst Periodieke schenking Overeenkomst Periodieke schenking Exemplaar voor de schenker 1a Uw naam m/v 1b Naam van de begunstigde Wilde Ganzen 1c Vast bedrag per jaar in cijfers Vast bedrag per jaar in letters 2a Looptijd (minimaal

Nadere informatie

VRIENDEN VAN DE FIRMA VAN DRIE BELEIDSPLAN 2011 2014

VRIENDEN VAN DE FIRMA VAN DRIE BELEIDSPLAN 2011 2014 VRIENDEN VAN DE FIRMA VAN DRIE BELEIDSPLAN 2011 2014 november 2011 Inleiding Op 26 oktober 2011 is de stichting Vrienden van de Firma van Drie, afgekort Vrienden van De Firma, opgericht. De vriendenstichting

Nadere informatie

Periodieke schenkingsovereenkomst EXEMPLAAR SCHENKER

Periodieke schenkingsovereenkomst EXEMPLAAR SCHENKER Periodieke schenkingsovereenkomst EXEMPLAAR SCHENKER 1a Naam van de schenker keuze m/v 1b Naam van de begunstigde 1c Vast bedrag per jaar in euro (minimaal schenkbedrag 100 euro per jaar) Vast bedrag per

Nadere informatie

Overeenkomst tot periodieke schenking (minimaal 5 jaar)

Overeenkomst tot periodieke schenking (minimaal 5 jaar) Overeenkomst tot periodieke schenking (minimaal 5 jaar) Exemplaar voor de schenker 1 Verklaring Schenking 1a Naam van de schenker De heer/mevrouw 1b Naam van de begunstigde Stichting Universiteitsfonds

Nadere informatie

Slachtoffers maken van hun leed geen show.

Slachtoffers maken van hun leed geen show. Slachtoffers maken van hun leed geen show. UITNODIGING UNIEKE DINNERSHOW TEN BATE VAN FONDS SLACHTOFFERHULP Het Twentse bedrijfsleven beleeft de Top in culinair en muzikaal genieten! Maar de opbrengst

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Karakter

Stichting Vrienden van Karakter Stichting Vrienden van Karakter Jaarverslag 2014 Bestuursleden Vrienden van Karakter: dhr. drs. M. Krijgsheld dhr. P. Niesink mw. M. Verhoeven mw. drs. C. van Zijp Contactpersonen Karakter: mw. drs. B.

Nadere informatie

OVEREENKOMST TOT PERIODIEKE SCHENKING (LIJFRENTESCHENKING) 1a Naam van de schenker Dhr / Mevr. 1b Naam van de begunstigde

OVEREENKOMST TOT PERIODIEKE SCHENKING (LIJFRENTESCHENKING) 1a Naam van de schenker Dhr / Mevr. 1b Naam van de begunstigde 1 BASISGEGEVENS 1a Naam van de schenker Dhr / Mevr 1b Naam van de begunstigde 1c Vast bedrag per jaar in euro Vast bedrag per jaar in letters 2 LOOPTIJD PERIODIEKE SCHENKING 2a Looptijd schenking (minimaal

Nadere informatie

Nieuwe A. Amsterdammers en taalcoaches gaan samen op stap

Nieuwe A. Amsterdammers en taalcoaches gaan samen op stap Nieuwe A Amsterdammers en taalcoaches gaan samen op stap Mixen in Mokum Nieuwe Amsterdammers en taalcoaches gaan samen op stap Volwassen Amsterdammers met verschillende culturele achtergronden ontmoeten

Nadere informatie

HeartHolidays HeartCare HeartSupport HeartSponsor STICHTING HEARTBEAT WENST IEDEREEN EEN BIJZONDER GELUKKIG EN GEZOND 2008! Verder in dit nummer:

HeartHolidays HeartCare HeartSupport HeartSponsor STICHTING HEARTBEAT WENST IEDEREEN EEN BIJZONDER GELUKKIG EN GEZOND 2008! Verder in dit nummer: Pagina 1 Verder in dit nummer: HeartVilla 2 HeartDays - Team Hartrijden.nl 2 HeartSafe Tiel 3 HeartEvent 3 Steun Medel 4 Kerstkaart Cruit 4 Doneer per telefoon 4 Dam tot dam Loop en Fietstocht 5 Heartbeat

Nadere informatie

Little Steve & the Big Beat (NL) 4 Oktober 2015. Bio. Verslag Motortourtocht Bas Paardelooper and the Blue Crue

Little Steve & the Big Beat (NL) 4 Oktober 2015. Bio. Verslag Motortourtocht Bas Paardelooper and the Blue Crue Nieuwsbrief 01-10-2015 Jaargang 2, nummer 16 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Zondagmiddag 4 Oktober 2015. Little Steve & the Big

Nadere informatie

VERHUUR BROCHURE. HUUR HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER mei t/m september 2016

VERHUUR BROCHURE. HUUR HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER mei t/m september 2016 VERHUUR BROCHURE HUUR HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER mei t/m september 2016 Maak gebruik van een unieke locatie en huur het Vondelpark Openluchttheater voor een buitengewoon evenement. HET VONDELPARK

Nadere informatie

Onderzoek Marktbeschrijving Podiumkunsten 2006

Onderzoek Marktbeschrijving Podiumkunsten 2006 Onderzoek Marktbeschrijving Podiumkunsten 2006 Samenvatting en conclusies TNS NIPO Bureau Promotie Podiumkunsten Onderzoeksmethode Dit is een herhalingsonderzoek, het is eerder uitgevoerd over 2002 en

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

STICHTING BLIND VERTROUWEN BELEIDSPLAN 2014-2015

STICHTING BLIND VERTROUWEN BELEIDSPLAN 2014-2015 STICHTING BLIND VERTROUWEN BELEIDSPLAN 2014-2015 Voorwoord: Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Blind Vertrouwen 2014-2015 De stichting is opgericht en notarieel geregistreerd op 13 Juni 2014 en

Nadere informatie

Enquêtevragen Zorg en Welzijn Dirkshorn e.o. april 2014

Enquêtevragen Zorg en Welzijn Dirkshorn e.o. april 2014 Dit is het begin van de enquête. De eerste 4 vragen gaan over uw persoonlijke kenmerken. Aankruisen wat van toepassing is. 1. Wat is uw gezinssamenstelling? Alleenstaand zonder kind(eren) Samenwonend /

Nadere informatie

Vriendenbulletin. Brielle, mei 2015 16e jaargang. Nr.1. Beste vrienden,

Vriendenbulletin. Brielle, mei 2015 16e jaargang. Nr.1. Beste vrienden, Vriendenbulletin Brielle, mei 2015 16e jaargang. Nr.1 Beste vrienden, Het afgelopen halfjaar heeft het bestuur zich ingezet om de in het vorige bulletin genoemde projecten te kunnen realiseren. Mede door

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

www.americantukkerday.nl AMERICAN TUKKERDAY 1

www.americantukkerday.nl AMERICAN TUKKERDAY 1 AMERICAN TUKKERDAY 1 WELKOM BIJ DE AMERICAN TUKKERDAY Amerikaanse auto s, grote trucks, stoere motoren en the American lifestyle. Dit jaar vindt de twaalfde editie van de American Tukkerday plaats op 4

Nadere informatie

Ga door met mijn strijd. Amyotrofische Laterale Sclerose. www.als.nl. Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland

Ga door met mijn strijd. Amyotrofische Laterale Sclerose. www.als.nl. Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland Ga door met mijn strijd Amyotrofische Laterale Sclerose Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland www.als.nl Amyotrofische Laterale Sclerose is een dodelijke zenuw-spierziekte waarbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 12 april 2010. Schooljaar 2009-2010. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers.

Nieuwsbrief. 12 april 2010. Schooljaar 2009-2010. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers. Schooljaar 2009-2010 Nieuwsbrief 12 april 2010 Mededelingen van de directie OPEN DAG 24 april 2010 Op zaterdag 24 april 2010 wordt

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting Vincentiuswinkel gemeente Heusden

JAARVERSLAG Stichting Vincentiuswinkel gemeente Heusden Stichting Vincentiuswinkel gemeente Heusden Postadres : Julianastraat 7, 5251 EC Vlijmen Winkel : Grotestraat 138A, 5151BN Drunen Telefoon : 06-15526578 Website : www.vincentiusheusden.nl/winkel e-mail

Nadere informatie

58ste Visserijdagen Harlingen

58ste Visserijdagen Harlingen 58ste Visserijdagen Harlingen woensdag 30 augustus t/m zaterdag 2 september 2017 Stichting Visserijdagen Harlingen www.visserijdagenharlingen.nl info@visserijdagenharlingen.nl Postbus 132 8860 AC Harlingen

Nadere informatie

Jaarverslag JAARVERSLAG Jule Stynestraat DR Utrecht of

Jaarverslag JAARVERSLAG Jule Stynestraat DR Utrecht of Jaarverslag JAARVERSLAG 2016 Jule Stynestraat 20 3543 DR Utrecht info@stichtingbroca.nl 06-45700750 of 06-48079720 Inhoud Voorwoord van de voorzitter... 3 1. Verslag van het bestuur... 4 1.2 Activiteiten...

Nadere informatie

Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur

Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur Een feest voor ons allemaal Een sprookjesachtige winter Westzaan vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme vreugdevuren. Tijdens de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013.

Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013. Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013. Beste Vrienden van de stichting, Nog een paar weken en dan is het zover, dan staat ons tweede event voor de deur. Let op zoals eerder vernoemd is de datum gewijzigd

Nadere informatie

OVEREENKOMST: PERIODIEKE GIFT IN GELD

OVEREENKOMST: PERIODIEKE GIFT IN GELD OVEREENKOMST: PERIODIEKE GIFT IN GELD 1. VERKLARING GIFT De ondergetekende verklaart een gift te doen aan Dorcas, gevestigd te Andijk, geregistreerd bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Goražde Beleidsplan

Stichting Vrienden van Goražde Beleidsplan STICHTING VRIENDEN VAN GORAŽDE MEIDOORNSTRAAT 65, 1505 TS ZAANDAM 06-50298575 Facebook info@vriendenvangorazde.com www.vriendenvangorazde.com OPGERICHT: 12 JUNI 2013 TE ZAANDAM KAMER VAN KOOPHANDEL : 58153128

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 13 december 2014

Nieuwsbrief nr. 13 december 2014 Nieuwsbrief nr. 13 december 2014 Beste vriendinnen en vrienden van KiBaHome, Graag willen we u, zoals gebruikelijk, aan het einde van het jaar bijpraten over de laatste ontwikkelingen in het St. Kizito

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Verpleeghuis De Eshoeve

Stichting Vrienden van Verpleeghuis De Eshoeve Stichting Vrienden van Verpleeghuis De Eshoeve Financieel verslag 2014 De Stichting wil een zo goed mogelijk en helder inzicht geven in haar financiële reilen en zeilen, de herkomst van de inkomsten en

Nadere informatie

TStichting Marketing Haagse Binnenstad

TStichting Marketing Haagse Binnenstad TStichting Marketing Haagse Binnenstad de Etalage Den Haag Wanneer samen meer is Is samen een succes En smaakt samen naar meer Wat zijn de uitgangspunten? Gericht op we in plaats van ik Durven zoeken

Nadere informatie

hmagazine en verder: Promoot de winterhulpactie en/of de winterwinkelwagen Bijbelverhalen voor kinderen

hmagazine en verder: Promoot de winterhulpactie en/of de winterwinkelwagen Bijbelverhalen voor kinderen nieuwsbrief hmagazine van stichting hulp oost-europa, nr. 5, oktober 2014 en verder: Promoot de winterhulpactie en/of de winterwinkelwagen Bijbelverhalen voor kinderen Winterwerk voor hulp in Oost-Europa

Nadere informatie

* het overlijden van de schenker * het overlijden van een ander dan de schenker

* het overlijden van de schenker * het overlijden van een ander dan de schenker OVEREENKOMST GEEFKRINGEN exemplaar voor de schenker 1 Verklaring periodieke gift Ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting Het Nationale Ballet Fonds en treedt daarmee toe

Nadere informatie

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014 STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014 Dapper Dagboek Dapper Dagboek INHOUDSOPGAVE Beleidsplan Jouw Dagboek, jouw verhaal Organisatie Ziekenhuizen Vrijwilligers Acties Financiën Communicatie Eindwoord

Nadere informatie

Jaarverslag 2013/2014. Stichting Simbólica Projecten

Jaarverslag 2013/2014. Stichting Simbólica Projecten Jaarverslag 2013/2014 Stichting Simbólica Projecten 1 maart 2013 28 februari 2014 Inhoud Algemeen 3 Beleid 4 Uitgevoerde projecten 6 Financieel overzicht 7 2 Algemeen Dit jaarverslag bestaat uit drie delen

Nadere informatie

Bevrijdingsfestival Overijssel

Bevrijdingsfestival Overijssel Bevrijdingsfestival Overijssel Activiteitenplan 2017 20-8-2016 Inleiding Zwolle, augustus 2016 In dit activiteitenplan leest u onze plannen voor de 27 e editie van het Bevrijdingsfestival Overijssel. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015

SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015 SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015 Beste relatie, De 41 e editie van Jazz in Duketown was een groot succes. Het festival kreeg nationale aandacht, de pers was lovend over de programmering en de stad werd bezocht

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 VLP Roosendaal

Jaarverslag 2016 VLP Roosendaal Jaarverslag 2016 VLP Roosendaal Inhoudsopgave Voorwoord pagina 3 Doelstelling pagina 4 Beleidsplan 2016 pagina 4 Begrotingsbeleid pagina 4 Gebeurtenissen 2015 pagina 5 Bestuurssamenstelling pagina 5 Fractiesamenstelling

Nadere informatie

STICHTING DE SINTERKLAASBANK BELEIDSPLAN 2014-2017

STICHTING DE SINTERKLAASBANK BELEIDSPLAN 2014-2017 STICHTING DE SINTERKLAASBANK BELEIDSPLAN 2014-2017 Inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina 1. Inleiding 3 2. Stichtinginfo en ANBI status 3 3. Doelstelling 3 4. Bezoldiging 4 5. Werkzaamheden 4 6. Organisatie 4

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem

Jaarverslag 2014. Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem Jaarverslag 2014 Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem Postadres: Kolkweg 2 8055PV Laag-Zuthem KVK nummer: 54701449 ANBI nummer: 851408060 Banknummer: NL80 RBRB 0850 0184 20 Redactie en

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. 7 april 2014 Prins Bernhardstraat 9 4341 EZ Arnemuiden. Opgericht Secretariaat. Website. www.zeeuwsedocumentaire.

Jaarverslag 2014. 7 april 2014 Prins Bernhardstraat 9 4341 EZ Arnemuiden. Opgericht Secretariaat. Website. www.zeeuwsedocumentaire. Jaarverslag 2014 Opgericht 1. Colofon Opgericht De Zeeuwse Documentaire Stichting is opgericht op. Jaarverslag Het verslagjaar loopt van 7 april tot en met 31 december 2014. Samenstelling bestuur Voorzitter,

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Dag dames, Nu de zomer bijna voorbij is en het verenigingsleven overal weer gaat beginnen ontvangt u deze eerste nieuwsbrief van ons nieuwe verenigingsjaar, 2016-2017. Ik

Nadere informatie

C-Toernooi 2015/C366. 1 e Dekker Open 18 t/m 22 maart 2015

C-Toernooi 2015/C366. 1 e Dekker Open 18 t/m 22 maart 2015 C-Toernooi 2015/C366 1 e Dekker Open 18 t/m 22 maart 2015 2500 prijzengeld (gegarandeerd) Halve Finale: Top 20 heren, Top 12 dames Finale: Top 10 heren, Top 6 dames Handicap: 80% van 210 (max 50) Gelijke

Nadere informatie

58ste Visserijdagen Harlingen

58ste Visserijdagen Harlingen 58ste Visserijdagen Harlingen woensdag 30 augustus t/m zaterdag 2 september 2017 Stichting Visserijdagen Harlingen www.visserijdagenharlingen.nl info@visserijdagenharlingen.nl Postbus 132 8860 AC Harlingen

Nadere informatie

Schiller Theater Place Royale Minrebroederstraat GS Utrecht JURY RAPPORT FINALE. Lotte Vermeulen Linnet van der Wal Titia Wolf

Schiller Theater Place Royale Minrebroederstraat GS Utrecht JURY RAPPORT FINALE. Lotte Vermeulen Linnet van der Wal Titia Wolf JURY RAPPORT FINALE 2e Utrechts Kleinkunst Festival 2010 Finalisten: Meike Veenhoven Lotte Vermeulen Linnet van der Wal Titia Wolf Plaats: Schiller Theater Place Royale Minrebroederstraat 11 3512 GS Utrecht

Nadere informatie

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016 Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015 Beleidsplan 2015-2016 Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Missie en Doelstelling 4 1.1 Missie 4 1.2 Doelstelling 4 2. Identiteit 5 3. Organisatie Structuur 6 3.1 Algemeen 6 3.2

Nadere informatie

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers 1 van 8 12-11-2013 11:57 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers Wereldbazar Huur een kraam tijdens de Wereldbazar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2015. Ledenvergadering, februari 2015

NIEUWSBRIEF mei 2015. Ledenvergadering, februari 2015 NIEUWSBRIEF mei 2015 Beste Huismuziekleden, Vlak voor de zomerpauze sturen we jullie deze nieuwsbrief om jullie op de hoogte te kunnen brengen van de nieuwe plannen die voor en na de zomer op stapel staan.

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER (s.v.p. invullen in blokletters)

AANMELDINGSFORMULIER (s.v.p. invullen in blokletters) PERSOONSGEGEVENS AANMELDINGSFORMULIER ACHTERNAAM : M/V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : TELEFOONNUMMER (VAST) : TELEFOONNUMMER (MOBIEL) : E-MAILADRES : GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER Voor jeugdleden tot 18 jaar dient één van de ouders/verzorgers mede te ondertekenen. Lidnummer: Naam: Voorna(a)m(en): Tussenvoegsel: Straat: Huisnummer: Postcode:

Nadere informatie

S0ch0ng Raadhuisconcerten Hilversum. Beleidsplan Mei 2016

S0ch0ng Raadhuisconcerten Hilversum. Beleidsplan Mei 2016 S0ch0ng Raadhuisconcerten Hilversum Beleidsplan 2017 Mei 2016 Inhoudsopgave Stichting Raadhuisconcerten Hilversum Pagina Inhoudsopgave 2 Introductie 3 Programmering 4 Organisatie 6 Bijdrage aan doelen

Nadere informatie

FORMAT TUSSENRAPPORTAGE CULTUURARRANGEMENT DEEL A: VERANTWOORDING GEMEENTE: Dalfsen JAAR: 2014

FORMAT TUSSENRAPPORTAGE CULTUURARRANGEMENT DEEL A: VERANTWOORDING GEMEENTE: Dalfsen JAAR: 2014 FORMAT TUSSENRAPPORTAGE CULTUURARRANGEMENT 2013-2016 DEEL A: VERANTWOORDING 2014 GEMEENTE: Dalfsen JAAR: 2014 AMATEURKUNST/BUITEN- SCHOOLSE CULTUUREDUCATIE PROJECT DOELSTELLINGEN FINANCIELE VERANTWOORDING

Nadere informatie

Paulien. Nieuwsbrief Zomer 2015 www.omarafoundation.com Pagina 1

Paulien. Nieuwsbrief Zomer 2015 www.omarafoundation.com Pagina 1 Nieuwsbrief zomer 2015 Beste geïnteresseerde, De maanden vliegen voorbij en zo is het alweer de zomer van 2015! Hier genieten we van het zomerse weer en in Uganda genieten ze van het regenseizoen. Terwijl

Nadere informatie

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD LIMBURG voor muzikanten

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD LIMBURG voor muzikanten ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD LIMBURG voor muzikanten BELANGRIJK: Gegeven antwoorden worden strikt vertrouwelijk en naamloos verwerkt. Deelname aan de enquête is anoniem. Wil je echter kenbaar maken waar

Nadere informatie

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL 13/14/15/16 JAN 2016 GRONINGEN NL CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL PETER DEN OUDSTEN, BURGEMEESTER GRONINGEN ONDERNEMERSCLUB EUROSONIC NOORDERSLAG 2016 WWW.EUROSONIC-NOORDERSLAG.NL

Nadere informatie

Onder redactie van Ronald Kohnen (COS Limburg), René Poels (SOS Meerlo-Wanssum)

Onder redactie van Ronald Kohnen (COS Limburg), René Poels (SOS Meerlo-Wanssum) Nr. 20, 14 februari 2011 EXTRA NIEUWSBRIEF Wereldpaviljoen Floriade nr. 20, 14 februari 2011 Onder redactie van Ronald Kohnen (COS Limburg), René Poels (SOS Meerlo-Wanssum) www.cos-limburg.nl, e-mail:

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers. 3. Project. 4. Beleid 2014

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers. 3. Project. 4. Beleid 2014 Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers 3. Project 4. Beleid 2014 5. Financiële verantwoording Postbus 3091 5203 DB s-hertogenbosch

Nadere informatie

1. Inleiding 3. 2. Doel van de stichting 4 2.1 Visie/missie 2.2 Kerntaken 2.3 Werkwijze

1. Inleiding 3. 2. Doel van de stichting 4 2.1 Visie/missie 2.2 Kerntaken 2.3 Werkwijze Beleidsplan 2014 Inhoud 1. Inleiding 3 2. Doel van de stichting 4 2.1 Visie/missie 2.2 Kerntaken 2.3 Werkwijze 3. Taken 5 3.1 Financieel beheer en besteding van het vermogen van de stichting 3.2 Werving

Nadere informatie

DAMME GOLF CHARITY CUP 28 & 29 mei 2016

DAMME GOLF CHARITY CUP 28 & 29 mei 2016 Damme Golf & Country Club DAMME GOLF CHARITY CUP 28 & 29 mei 2016 WEBSITE WWW.DAMMEGOLFCHARITYCUP.ORG DGCC - CHARITY HOOFDSPONSORING I. De hoofdsponsor engageert zich tot: Financiële input van minimum

Nadere informatie

We hopen dat we u ook dit jaar mogen begroeten bij een of meerdere activiteiten van onze Stichting.

We hopen dat we u ook dit jaar mogen begroeten bij een of meerdere activiteiten van onze Stichting. Stichting de Kerk in Klooster Secretariaat: Postbus 1 4587 ZG Kloosterzande (Ned.) Bank: RABO-Bank rek.nr.: 1421.38.371 Anbi verklaring aanwezig Kloosterzande, september 2011 Geachte Lezer, Bij dezen ontvangt

Nadere informatie

Gunnen & Vertrouwen. JAARVERSLAG 2010 Stichting Pixels tegen Darmkanker

Gunnen & Vertrouwen. JAARVERSLAG 2010 Stichting Pixels tegen Darmkanker Gunnen & Vertrouwen JAARVERSLAG Stichting Pixels tegen Darmkanker Inhoudsopgave 3 Profiel 3 Management 4 Verslag van het bestuur 5 Jaarrekening 6 Balans 7 Staat van baten en lasten 7 Mutaties in de reserves

Nadere informatie