Nieuwsbrief. Nieuwsbrief NR.54 - OKTOBER Groen licht voor belevingscentrum GHANA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Nieuwsbrief NR.54 - OKTOBER Groen licht voor belevingscentrum GHANA"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief NR.54 - OKTOBER 2018 Redactie: Werkgroep PR-Communicatie Wereldpaviljoen pr-communicatie@wereldpaviljoen.com Nieuwsbrief De Nieuwsbrief van de Stichting Wereldpaviljoen verschijnt enkele keren per jaar en is bedoeld voor onze stakeholders, overheid, scholenkoepels, partners en sympathisanten. Groen licht voor belevingscentrum GHANA Het bestuur heeft onlangs het groene licht gegeven voor de realisering van het belevings-centrum GHANA. Dit centrum wordt gerealiseerd in de huidige theaterruimte. In 2019 bestaat het Wereldpaviljoen dan uit twee landen: Nicaragua en Ghana. Steyl en de stichting Winters vd Speulhof. Wij zijn nog in overleg met enkele stichtingen en organisaties voor een bijdrage. Daarnaast hebben we ook giften in natura ontvangen. De bouw vindt plaats in februari 2019 terwijl de opening gepland is medio maart In het nieuwe centrum wordt gebruik gemaakt van virtual reality. De hele ruimte ademt een Afrikaanse sfeer. Het ontwerp van de inrichting is van Gidi Roosen van het bureau GIX (Interiors en Exhibitions in Horst). De uitvoering is in handen van het bedrijf Fraai Projecten Decor van Koen van Berlo. Dit team heeft ook Nicaragua ontworpen en gebouwd. Met de realisering van bouw en inrichting met VR-installaties is een bedrag gemoeid van ongeveer Het groene licht kon gegeven worden nadat de provincie Limburg ( ) en de gemeente Venlo ( ) lieten weten het project te ondersteunen. Daarnaast hebben we steun gekregen van SOS Meerlo-Wanssum, Stichting Calebas Venray, de Wim van Meijel foundation, Nelissen Smit Fonds, dr. A. Derkx-Stichting Venlo, Burgerlijke Godshuizen, Weldadige stichting van Heutz, Rabobank Venlo, COOP

2 Om alles in goede banen te leiden rondom de realisering van het belevingscentrum Ghana en het Wereldpaviljoen naar een Wereldpaviljoen 2.0 te tillen, heeft het bestuur onlangs een tijdelijke projectleider aangesteld. Het is de 56-jarige Thijs Vossen uit Linne. Projectleider Thijs heeft veel ervaring als parkmanager, beheer en directeur binnen de verblijfsrecreatie als de dagrecreatie. Bovendien is hij in Linne ook vrijwilliger. Daarnaast is Thijs thans bezig met een wetenschappelijk onderzoek als afronding van zijn studie met als thema: Gedeeld leiderschap in relatie tot de kwaliteit in vrijwilligersorganisaties. Thijs heeft sinds 2017 een eigen bureau: Vossen Leiderschap Management Advies. Onder leiding van Thijs Vossen is een projectgroep geformeerd waarin alle disciplines van het Wereldpaviljoen zitting hebben. Samen gaan ze er voor zorgen dat begin volgend jaar een fantastisch belevingscentrum Ghana het Wereldpaviljoen verrijkt. Waarom gekozen voor Ghana? Er is al in 2014 gekozen voor uitbreiding van het Wereldpaviljoen met het land Ghana. Dit nadat het Afrika Museum Cadier en Keer met een inleefatelier Ghana plotseling dicht ging. Omdat dit atelier aan onze eisen voldeed, hebben we toen contact gezocht met Cadier en Keer. Uiteindelijk zijn de paters van Sociëteit voor Afrikaanse Missiën in Cadier en Keer overeenkomen dat het inleefatelier Ghana via de paters van Steyl naar het Wereldpaviljoen zou komen. Maar door de manier waarop Cadier en Keer gedemonteerd is kunnen wij niets gebruiken. Het spul is wel in diverse vrachtwagens naar Steyl vervoerd en staat achter in de voormalige drukkerij. Ondertussen hadden we al contacten met groepen uit de regio die contacten hebben met projecten in Ghana zoals de Co-Foundation van Bart van de Grinten (Venlo-Accra) en de Vrienden van Christopher (Sevenum). Bovendien kregen we van twee Venrayse stichtingen die gelieerd waren aan projecten in Ghana twee forse giften. Vanaf dat moment is koers gezet richting Ghana. Het bestuur heeft van meet af aan wel op het standpunt gestaan dat Afrika een andere stijl moet krijgen dan Nicaragua. Minder of geen gebouwen en veel beleving via o.a. virtual reality.

3 Marketeer en bestuursleden Het bestuur van het Wereldpaviljoen heeft een gemiddelde leeftijd van 70 jaar. Een aantal van hen is al van begin af aan betrokken bij dit mooie project. De komende jaren wil het bestuur een verjongingsslag maken. Dat is de reden dat we uitkijken naar mannen en vrouwen die affiniteit hebben met onze vrijwilligersorganisatie met een missie. Bestuursleden hebben binnen het bestuur de verantwoordelijkheid over deelgebieden van het Wereldpaviljoen zoals recreatie, educatie, administratie, marketing, financiën e.d. Vanwege de uitbreiding van het Wereldpaviljoen en aan aantrekken van publiek, zijn we ook naarstig op zoek naar een man/vrouw als marketeer. Iemand die het Wereldpaviljoen in de markt zet en de juiste doelgroepen weet te bereiken. Laat ons weten als jij interesse hebt in een van deze functies. Of wellicht ken jij iemand in jouw netwerk die je kunt tippen voor een functie binnen het bestuur. Bel of mail dan even met onze voorzitter René Poels en hij maakt een afspraak: of mobiel Vrijwilligers gezocht Door de uitbreiding begin volgend jaar zijn we ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Mannen en vrouwen die mensen kunnen rondleiden in het Wereldpaviljoen of mensen die als gastvrouw/heer willen optreden. Daarnaast zoeken we mensen die affiniteit hebben met virtual reality. Is het iets voor jou? Laat het ons weten. Ken je iemand die daarvoor geschikt is? Laat het ons weten via en wij nemen contact op. Wereldpaviljoen in de race voor beste ANWB leukste uitje De ANWB heeft een oproep geplaatst om het leukste uitje van ons land of de provincie aan te wijzen. Daar kun jij ook een stem uitbrengen. Ga naar en ga naar de provincie Limburg, toets Steyl in en je komt bij het Wereldpaviljoen uit. Breng een stem uit en wie weet. In 2015 werden we uitgekozen tot de top drie van meest maatschappelijke uitjes van ons land. Zegt het voort aan vrienden en bekenden en deel het bericht.

4 De Fokker is compleet De Fokker 50 JET-star heeft begin dit jaar de originele staart en staart vleugels gekregen. Dankzij de medewerking van Piet Smedts van PS Aero Baarlo is een en ander gelukt. Het vliegtuig, een van de verrassende attracties van het Wereldpaviljoen, is nu compleet. En meteen veel belangstelling. Niet alleen van onze bezoekers maar ook van toeristen die Steyl bezoeken en langs fietsen. Vaak knijpen ze in de rem om foto s te maken van onze JET -star. Vliegtuigstoelen We kunnen een en ander financieren dankzij Karel Janssen uit Venray en mensen die een vliegtuigstoel adopteren voor twee jaren. Er staan dertig stoelen in het vliegtuig. Momenteel zijn er twintig geadopteerd voor 200 per twee jaren. En voor twee jaren staat jouw naam of dat van je bedrijf/stichting keurig geborduurd op het hoofdkussen van de stoel. En je hebt gedurende twee jaren met jouw partner vrij entree in het Wereldpaviljoen. Bovendien houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ferry tot Paradise Het Wereldpaviljoen introduceert in het nieuwe belevingscentrum Ghana Virtual Reality. Daardoor wordt het belevingscentrum waarin je andere culturen leert kennen nog spannender en is de beleving nog groter en echter. Een van de onderdelen is een simulatie van bootvluchtelingen, genaamd Ferry tot Paradise. De simulatie is gemaakt door student Victor Vergoossen uit Echt (Zuyd Hogeschool Faculteit Maastricht opleiding Communication & Multimedia Design). De afgelopen maanden heeft hij uitgebreid onderzoek gedaan, getest en een simulatie gemaakt van een gevaarlijke overtocht per boot ten behoeve van het afstuderen. Bovendien heeft hij zijn simulatie getest met leerlingen van de VR-Klas van het Dendron College te Horst. Tegelijk liep hij stage bij het bedrijf Blue Tea in Ittervoort die hem begeleidde. Woensdag 3 juli jl. heeft Victor zijn project met succes verdedigd voor de docenten commissie in Maastricht. Die waren onder de indruk van wat Victor had gemaakt in opdracht van het Wereldpaviljoen en waardeerde het afstudeerproject met een 8. Een meesterwerk! En dat kun jij begin volgend jaar ook beleven in het Wereldpaviljoen.

5 Fusie Educatie Fair Venlo en Wereldpaviljoen De werkgroep Educatie van Fair Venlo werkt al langer met het Wereldpaviljoen samen. Vanaf nu is deze werkgroep samengevoegd bij de werkgroep Educatie van het Wereldpaviljoen. De vrijwilligers van Fair Venlo verzorgden gastlessen bij de scholen in Groot Venlo die o.a. van plan zijn om naar het Wereldpaviljoen te komen. Venlose schoolklassen die nu een bezoek willen brengen aan het Wereldpaviljoen kunnen zelf kiezen of ze vooraf een gastles willen hebben. Deze gastlessen worden gegeven door Margriet Stoot, Gerard van den Hombergh en Ineke Driessen. PYURE met Cohen songs in Wereldpaviljoen PYURE, een upcoming name in de Zuid - Nederlandse muziekscene speelde sinds juni 2016 meer dan 200 optredens tot aan Leeuwarden, Culturele Hoofdstad Europa 2018 en Duitsland toe. De cd HAALLEELLOEYAAH Cohen in het Limburgs en de nieuw uit te brengen cd PYURE Eva zijn de muzikale mijlpalen waar PYURE op bouwt. Gastmuzikanten op de cd s zijn Jo Didderen, BJ Baartmans, Dwayne Verheyden, Marieke van der Leijé, Michelle Powell en Helen Hendriks. In opdracht van uitgeverij Universe Productions. Zaterdag 13 oktober a.s. speelt Jos van Rens samen met zangeres Wietske Boesveld in het Wereldpaviljoen te Steyl. PYURE Tribute to Cohen & Cassidy krijgt een verrassend mooie wending. Leonard Cohen songs door Jos vertaald in het Limburgs en daarnaast songs eerder vertolkt door Eva Cassidy. Muziek in een tedere PYURE mantel van liefde voor muziek. Voor degenen die PYURE kennen van eerdere optredens, laat u verrassen door de nieuwe samenstelling en de vernieuwde vonk. De muzikale PYURE steen die door Jos in het water geworpen is, is opnieuw door hem opgepakt en in beweging gebracht waardoor de rimpels in versterkende vorm door blijven bewegen. Jos van Rens werkt PYURE samen met getalenteerde doorzetters in muziek, die u zullen verrassen met hun muzikale talenten. Wietske Boesveld, 22 lentes jong en woonachtig te Tilburg is een zangtalent uit de school van Hella Hertogs. Met PYURE krijgt zij het podium dat ze verdient. Zaterdag 13 oktober, Wereldpaviljoen te Steyl, aanvang 20:00 uur, entrée 10,00. Reserveren via: info@wereldpaviljoen.com

6 U kunt ons ook helpen: Het Wereldpaviljoen draait op het enthousiasme en deskundigheid van 80 vrijwilligers. Wij ontvangen geen (exploitatie) subsidie. Via eigen acties proberen we gelden bijeen te krijgen. U kunt ons helpen of wellicht kent u personen en organisaties (fondsen) die ons project kunnen ondersteunen. Laat het ons weten. Zo kunt u VRIEND worden van het Wereldpaviljoen. Voor 50,- of meer bent u voor een jaar VRIEND en krijgt u alle informatie van en over het Wereldpaviljoen en wordt u uitgenodigd voor speciale bijeenkomsten. Actie Word vriend van het Wereldpaviljoen Mogelijk bent u al vriend van het Wereldpaviljoen of overweegt u om dat te worden. Voor 50 euro in het jaar helpt u ons om onze doelen te bereiken. Bezoekers bagage meegeven voor Wereldburgerschap. En wellicht kent u mensen in uw omgeving die met een goed verhaal van U ook Vriend van het Wereldpaviljoen willen worden. Hieronder treft u een formulier aan dat ingestuurd kan worden. Hartelijk dank voor uw medewerking. Ja, ik word Vriend van het Wereldpaviljoen! Ik ondersteun dit bijzonder initiatief in Steyl. U kunt ons steunen door ons te machtigen om u jaarlijks een nota te sturen van 50,- of dat u jaarlijks dat bedrag aan ons overmaakt op: IBAN: NL97 RABO t.n.v. Wereldpaviljoen Steyl. Incassant ID: NL20ZZZ Kenmerkmachtiging: Vriend Wereldpaviljoen. (Uiteraard staat het u vrij om een hoger bedrag te doneren). Ja, ik word Vriend van het Wereldpaviljoen: Ik machtig de stichting Wereldpaviljoen om m.i.v. jaarlijks een bedrag van 50,- af te schrijven van mijn rekening. Ik maak zelf een bedrag over. Naam : Adres + huisnummer: Postcode + plaats: IBAN nummer : adres : Plaats en datum: Handtekening : Stuur dit formulier naar: Wereldpaviljoen Steyl, St. Michaëlstraat 6a, 5935 BL Steyl

NIEUWSBRIEF NR.56 - MEI

NIEUWSBRIEF NR.56 - MEI NIEUWSBRIEF NR.56 - MEI De Nieuwsbrief van de Stichting Wereldpaviljoen verschijnt enkele keren per jaar en is bedoeld voor onze stakeholders, overheid, scholenkoepels, partners en sympathisanten. Wereldpaviljoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief NR.55 JANUARI Het vijfde jaar. We gaan uitbreiden met GHANA

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief NR.55 JANUARI Het vijfde jaar. We gaan uitbreiden met GHANA Nieuwsbrief NR.55 JANUARI 2019 Redactie: Werkgroep PR-Communicatie Wereldpaviljoen E-mail: pr-communicatie@wereldpaviljoen.com We gaan uitbreiden met GHANA Nieuwsbrief De Nieuwsbrief van de Stichting Wereldpaviljoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR.52 - OKTOBER 2017

Nieuwsbrief NR.52 - OKTOBER 2017 Nieuwsbrief NR.52 - OKTOBER 2017 Redactie: Werkgroep PR-Communicatie Wereldpaviljoen E-mail: pr-communicatie@wereldpaviljoen.com De Nieuwsbrief van de Stichting Wereldpaviljoen verschijnt enkele keren

Nadere informatie

Wereldpaviljoen Steyl

Wereldpaviljoen Steyl Jaarverslag 2013 Wereldpaviljoen Steyl Dit jaarverslag geeft een beknopt overzicht van activiteiten die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden t.b.v. de realisering van de doelstellingen van de stichting.

Nadere informatie

Er worden jaarlijks speciale vrijwilligers bijeenkomsten georganiseerd zoals de jaarlijkse kerstavond.

Er worden jaarlijks speciale vrijwilligers bijeenkomsten georganiseerd zoals de jaarlijkse kerstavond. JAARPLAN 2015 Na de officiële opening van het Wereldpaviljoen op vrijdag 17 oktober 2014 zijn we met alle werkgroepen aan de slag gegaan. Samen met de teamleiders en 80 vrijwilligers hebben we het fundament

Nadere informatie

Missiehuis Sint Michael stemt in met komst Wereldpaviljoen

Missiehuis Sint Michael stemt in met komst Wereldpaviljoen Nr. 33, september 2012 NIEUWSBRIEF Wereldpaviljoen Floriade nr. 33, september 2012 Onder redactie van Ronald Kohnen (COS Limburg) en René Poels (SOS Meerlo-Wanssum) www.coslimburg.nl, e-mail: info@coslimburg.nl

Nadere informatie

Provinciale subsidie voor permanent Wereldpaviljoen Steyl

Provinciale subsidie voor permanent Wereldpaviljoen Steyl N Nieuwsbrief nr. 26 Februari 2011 Onder redactie van Ronald Kohnen (COS Limburg) en René Poels (SOS Meerlo- Wanssum) www.wereldpaviljoen.com e-mail: info@wereldpaviljoen.com Inleiding Deze Nieuwsbrief

Nadere informatie

Wereldpaviljoen Steyl genomineerd door ANWB voor meest maatschappelijk uitje in 2015

Wereldpaviljoen Steyl genomineerd door ANWB voor meest maatschappelijk uitje in 2015 Nieuwsbrief STEYL Nummer 47 - maart 2015 Redactie: werkgroep Communicatie Wereldpaviljoen Wereldpaviljoen Steyl genomineerd door ANWB voor meest maatschappelijk uitje in 2015 Het in oktober 2014 door gouverneur

Nadere informatie

Afrika-markt bij het Wereldpaviljoen Steyl

Afrika-markt bij het Wereldpaviljoen Steyl Nieuwsbrief NR.51 - MEI 2017 Redactie: Werkgroep PR-Communicatie Wereldpaviljoen E-mail: pr-communicatie@wereldpaviljoen.com Nieuwsbrief De Nieuwsbrief van Stichting Wereldpaviljoen verschijnt enkele keren

Nadere informatie

Onder redactie van Ronald Kohnen (COS Limburg), René Poels (SOS Meerlo-Wanssum)

Onder redactie van Ronald Kohnen (COS Limburg), René Poels (SOS Meerlo-Wanssum) Nr. 20, 14 februari 2011 EXTRA NIEUWSBRIEF Wereldpaviljoen Floriade nr. 20, 14 februari 2011 Onder redactie van Ronald Kohnen (COS Limburg), René Poels (SOS Meerlo-Wanssum) www.cos-limburg.nl, e-mail:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Wereldpaviljoen

NIEUWSBRIEF Wereldpaviljoen Nr. 42, april/mei 2014 NIEUWSBRIEF Wereldpaviljoen Onder redactie van Ronald Kohnen (COS Limburg) en René Poels (SOS Meerlo-Wanssum) www.coslimburg.nl, e-mail: info@coslimburg.nl *Start Wereldpaviljoen

Nadere informatie

Stichting Vajra Oudegracht 246bis 3511 NV UTRECHT T

Stichting Vajra Oudegracht 246bis 3511 NV UTRECHT T Stichting Vajra Oudegracht 246bis 3511 NV UTRECHT T 030-2316266 olthof@vajra.nl www.vajra.nl Geachte donateur, Hartelijk dank dat u onze stichting als ANBI-instelling met een structurele gift wilt ondersteunen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief NR.50 - SEPTEMBER 2016. Wereldpaviljoen: succes vermarkten. Nieuwe website (www.wereldpaviljoen.com)

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief NR.50 - SEPTEMBER 2016. Wereldpaviljoen: succes vermarkten. Nieuwe website (www.wereldpaviljoen.com) Nieuwsbrief NR.50 - SEPTEMBER 2016 Redactie: Werkgroep PR-Communicatie Wereldpaviljoen: Harm Langenkamp (teamleider), Nettie Engelen, Irma Verkooijen en René Poels. De Nieuwsbrief is bedoeld om u als stakeholders

Nadere informatie

UITNODIGING. Het bestuur. Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers. 1*)Waar in deze nieuwsbrief wordt geschreven

UITNODIGING. Het bestuur. Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers. 1*)Waar in deze nieuwsbrief wordt geschreven Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers Uitgave: december 2018. Na een beknopte update van belangrijke gebeurtenissen, die medio dit jaar aan u werd toegezonden ontvangt u nu onze vijfde

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In deze Nieuwsbrief: Bezoekersaantallen eerste half jaar. Uitbreiding WP met Afrika-centrum STEYL

Nieuwsbrief. In deze Nieuwsbrief: Bezoekersaantallen eerste half jaar. Uitbreiding WP met Afrika-centrum STEYL Nieuwsbrief STEYL Nummer 48 - september 2015 De Nieuwsbrief is speciaal bedoeld voor onze stakeholders, vrienden, sponsoren, overheid en andere relaties. In deze Nieuwsbrief: Bezoekersaantallen positief

Nadere informatie

Verslag van het educatieve muurschildering project tijdens de Herfstvakantie in het Wereldpaviljoen 2017

Verslag van het educatieve muurschildering project tijdens de Herfstvakantie in het Wereldpaviljoen 2017 Verslag van het educatieve muurschildering project tijdens de Herfstvakantie in het Wereldpaviljoen 2017 Tijdens de herfstvakantie van 2017 vierde het Wereldpaviljoen haar drie jarig jubileum. Reden voor

Nadere informatie

J U N I 2 0 1 4. Tevens maken wij graag van deze gelegenheid gebruik om u een fijne zomer(vakantie) te wensen! Hartelijke groeten, Het Cucu bestuur

J U N I 2 0 1 4. Tevens maken wij graag van deze gelegenheid gebruik om u een fijne zomer(vakantie) te wensen! Hartelijke groeten, Het Cucu bestuur J U N I 2 0 1 4 Beste nieuwsbrieflezers, De zomer is in volle gang, het Oranje elftal heeft zichzelf de groepsfase door geschopt en ook Cucu gaat voortvarend door met haar activiteiten. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Jaarverslag van Stichting ABaCus

Jaarverslag van Stichting ABaCus Jaarverslag van Stichting ABaCus 2011 Jaarverslag Stichting ABaCus 2011 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Ontwikkelingen in 2011 2.1 Bestuursleden in Nederland 2.2 Werkgroepen 2.3 Impulsis 3. De Projecten

Nadere informatie

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren.

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Stagebedrijf: Klas : Profiel: Leerroute: Naam: Uiterste inleverdatum: woensdag 12 december 2018 1 Inhoud Het begin van jouw succes!... 3 Afspraken en belangrijke punten:... 5 Logboek:... 6 Opdracht 1:...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting WAUW

Beleidsplan Stichting WAUW Beleidsplan Stichting WAUW Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een beeld van de activiteiten van Stichting Wauw. Dit beleidsplan is geschreven voor alle betrokkenen bij de stichting. Stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 September 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

Jaargang: 19 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE

Jaargang: 19 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Jaargang: 19 Nr. 5 31-1-2016 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Cindy de Winter, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2012

Nieuwsbrief november 2012 Nieuwsbrief november 2012 Activiteiten in de maand november In de maand november zijn in samenwerking met het Comité 100 jaar Den Dolder onderstaande activiteiten gepland. Vooral het slotfeest op zaterdag

Nadere informatie

Story-concept. Via Belgica. Een beknopte weergave van de plannen voor 2017 en 2018.

Story-concept. Via Belgica. Een beknopte weergave van de plannen voor 2017 en 2018. Story-concept Via Belgica Een beknopte weergave van de plannen voor 2017 en 2018. Toos Hofstede toos@viastory.com Versie 2.0, 1 augustus 2017 Over het project Via Belgica Een naam die tot de verbeelding

Nadere informatie

Openingsexpositie van Mwafaq A

Openingsexpositie van Mwafaq A Kalender Mondiaal Centrum 08-09-2013 Opening nieuwe expositie Atelier Mondiale 22-09-2013 Boekpresentatie: Dagen des doods 30-09-2013 ReisverhaalPlus Algemeen 07/08-09-2013 Mini Maker Faire, Continium,

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Naarderheem

Stichting Vrienden van Naarderheem Stichting Vrienden van Naarderheem Stichting Vrienden van Naarderheem: Nauw betrokken bij ouderen met een zorgbehoefte Het welzijn van iedereen die in Naarderheem verblijft, revalideert en wordt behandeld

Nadere informatie

Foto grote zaal MG The National

Foto grote zaal MG The National Foto grote zaal MG The National Muziekgebouw 2025 Toekomstplan doel: inhoudelijk innovatief, leidend en financieel gezond Muziekgebouw Eindhoven Eindhoven Brainport moet groeien om maatschappelijke en

Nadere informatie

Nieuwsbrief IV. The Colorfield Performance CH December Afmetingen panelen gewijzigd. Eerste panelen op stapel in het atelier in Groningen

Nieuwsbrief IV. The Colorfield Performance CH December Afmetingen panelen gewijzigd. Eerste panelen op stapel in het atelier in Groningen Nieuwsbrief IV The Colorfield Performance CH 2018 December 2017 De voorbereidingen voor The Colorfield Performance CH 2018 beginnen echt vorm aan te nemen. De productie van de panelen is gestart. Zij worden

Nadere informatie

Gezocht: leden YOUNG OFFICE junior

Gezocht: leden YOUNG OFFICE junior Gezocht: leden YOUNG OFFICE junior Ben jij tussen de 13 en 17 jaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lijkt het je leuk om culturele evenementen te organiseren voor leeftijdsgenoten? Meld je dan nu

Nadere informatie

Wiskunde A. Deficiëntiecursus 2014-2015. (instroom 2015-2016)

Wiskunde A. Deficiëntiecursus 2014-2015. (instroom 2015-2016) Deficiëntiecursus 2014-2015 (instroom 2015-2016) Wiskunde A Amsterdam Fashion Institute Communicatie Communication and Multimedia Design Opleidingen van Economie en Management Toegepaste Psychologie september

Nadere informatie

Persoonlijk & ondernemend. Waar kies jij voor? Ontdek waar jouw talenten liggen op het Oostwende

Persoonlijk & ondernemend. Waar kies jij voor? Ontdek waar jouw talenten liggen op het Oostwende Oostwende College Persoonlijk & ondernemend Waar kies jij voor? Ontdek waar jouw talenten liggen op het Oostwende Ondernemende houding - Ontdek jezelf! Weet jij al wat je wilt worden? Of nog helemaal niet?

Nadere informatie

Stichting GHANA Medical Support. Ghames Foundation. Nieuwsbrief juli 2013. Geachte vrienden, sponsors en sympathisanten,

Stichting GHANA Medical Support. Ghames Foundation. Nieuwsbrief juli 2013. Geachte vrienden, sponsors en sympathisanten, Holland address: c/o J.W. de Rijke Wieldijk 5 3218 LL Heenvliet Telefoon +31 181 661451 of +31 10 2831105 Email: jan.derijke@nl.rmi-global.com ABN AMRO bank 50.07.96.009 ING bank 68.20.43.486 Stichting

Nadere informatie

ZOETERMEER e.o. Nieuwsbrief 2017 nr. 6. Gezocht: deelnemers onderzoek. Misverstanden over parkinson. Oproep copy. In dit nummer:

ZOETERMEER e.o. Nieuwsbrief 2017 nr. 6. Gezocht: deelnemers onderzoek. Misverstanden over parkinson. Oproep copy. In dit nummer: Redactie: Debby de Wal en Jacques de Roos E-mail en adreswijzigingen sturen naar: peecafezoetermeer@ziggo.nl www.parkinsoncafezoetermeer.nl Nieuwsbrief 2017 nr. 6 In dit nummer: Parkinson en mantelzorg

Nadere informatie

Geschiedenis online prijs

Geschiedenis online prijs Geschiedenis online prijs PeelenMaasNet doet mee aan de verkiezing van de beste historische website en app, de Geschiedenis Online Prijs. Er worden 2 prijzen uitgereikt: de Juryprijs en de Publieksprijs.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Team Samen Sterk

Nieuwsbrief. Team Samen Sterk Nieuwsbrief Team Samen Sterk Maart 2017 In dit nummer: plan 2017 Samen Sterk, Wat? App!, netwerk cursus Die ken ik!, het beste idee van Groenlo, open dag Graafschap college Groenlo, opleiding ervaringsdeskundigen

Nadere informatie

Met muzikale groet, Lambert van der Ven, voorzitter.

Met muzikale groet, Lambert van der Ven, voorzitter. 15 oktober 2014 Agenda - reminder 1 november 2014 Jumbocup slagwerk 14.00 uur 2 november 2014 Jumbocup harmonieorkest 14.00 uur 9 november 2014 Uitwisselingsconcert opleidingsorkest 11.00 uur Voorwoord

Nadere informatie

In deze brochure kan je meer lezen over onze projecten in Kenia, de evenementen die we in Nederland organiseren en hoe je ons hierbij kan helpen.

In deze brochure kan je meer lezen over onze projecten in Kenia, de evenementen die we in Nederland organiseren en hoe je ons hierbij kan helpen. De tennis4change foundation is een Nederlandse stichting die sinds 2011 staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is opgericht door de broers Jorick en Rutger Vliegenberg. In onze stichting hebben

Nadere informatie

ouderavond, wat is de vrije school II (themaavond) presentatie van de WOW actie tijdens HO Klas 11 A ouderavond, uur.

ouderavond, wat is de vrije school II (themaavond) presentatie van de WOW actie tijdens HO Klas 11 A ouderavond, uur. Agenda schoolactiviteiten (de jaaragenda staat op de website) 25-sep maandag ouderavond, wat is de vrije school II (themaavond) rooster 26-sep dinsdag 27-sep woensdag Klas 11 B ouderavond, 19.30 uur 28-sep

Nadere informatie

Bestuur The Living Museum, 19 juni 2017

Bestuur The Living Museum, 19 juni 2017 JAARVERSLAG 2016 Inleiding Voor u ligt het inhoudelijk jaarverslag van The Living Museum Tilburg over het jaar 2016. Het jaar waarin de stichting is opgericht, en er voor het eerst workshops, bijeenkomsten

Nadere informatie

Aan de leden van de Provinciale Staten Gelderland Postbus GX ARNHEM. Barneveld, 20 oktober Onze ref. u

Aan de leden van de Provinciale Staten Gelderland Postbus GX ARNHEM. Barneveld, 20 oktober Onze ref. u Ing. 20 oktober 2017 PS2017-665 2017-014568 PS 13 december 2017 Aan de leden van de Provinciale Staten Gelderland Postbus 9090 6800 GX ARNHEM Onze ref. u-17.042 Barneveld, 20 oktober 2017 Betreft: Financiële

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

FW - B-003/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com

FW - B-003/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com Stichting Vrienden van Hogewey Heemraadweg 1 1382 GV Weesp tel: (0294) 210 500 e-mail: hogewey@vivium.nl www.vivium.nl/vriendenhogewey Rekeningnummer (IBAN): NL37 RABO 0343 1354 34 FW - B-003/vivium 02/2014

Nadere informatie

Onder redactie van Ronald Kohnen (COS Limburg) en René Poels (SOS Meerlo-Wanssum) www.coslimburg.nl, e-mail: info@coslimburg.nl

Onder redactie van Ronald Kohnen (COS Limburg) en René Poels (SOS Meerlo-Wanssum) www.coslimburg.nl, e-mail: info@coslimburg.nl Nr. 30, april 2012 NIEUWSBRIEF Wereldpaviljoen Floriade nr. 30, april 2012 Onder redactie van Ronald Kohnen (COS Limburg) en René Poels (SOS Meerlo-Wanssum) www.coslimburg.nl, e-mail: info@coslimburg.nl

Nadere informatie

Culturele activiteiten.

Culturele activiteiten. . 2015-2016 De school bestaat dit jaar 66 jaar! En dat gaan we vieren met een jubileum event voor groep 8 leerlingen, een reünie voor oud leerlingen, en een groot feest voor de leerlingen. En we mogen

Nadere informatie

J A A R V E R S L A G 2016

J A A R V E R S L A G 2016 J A A R V E R S L A G 2016 STICHTING MARTINUS MONUMENT INHOUDSOPGAVE JAARVERSLAG 2016 Algemene gegevens 2 Bestuurssamenstelling 2 Voorwoord van het stichtingsbestuur 3 Jaarverslag 2016 3 Doelstelling 3

Nadere informatie

Chitimba. Foundation. Nieuwsbrief

Chitimba. Foundation. Nieuwsbrief Chitimba Foundation Nieuwsbrief No: 9 September 2014 Van een bestuurslid: Hier onze negende nieuwsbrief alweer van de Chitimba Foundation. Het gaat goed met de Chitimba Foundation. Ook dit keer hebben

Nadere informatie

Kalender. Willibrordus Nieuwsbrief schooljaar november nr. 4

Kalender. Willibrordus Nieuwsbrief schooljaar november nr. 4 Willibrordus Nieuwsbrief schooljaar 2018-2019 9 november nr. 4 Kalender Do. 15-11 Groep 4 Kinderboerderij Vr. 16-11 Groep 1 en 2 hele dag vrij. Zo. 18-11 Sint in Venlo Do. 22-11 Studiemiddag 2 alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor SOS-vrijwilligers en donateurs

Nieuwsbrief voor SOS-vrijwilligers en donateurs Nieuwsbrief voor SOS-vrijwilligers en donateurs September 2015 Website: www.sos-meerlowanssum.nl SOS Meerlo Wanssum E-Mail: info@sos-meerlowanssum.nl De zomervakantie is voor de meesten achter de rug en

Nadere informatie

Basisschool Dr. Landman

Basisschool Dr. Landman NIEUWSBRIEF 10 01 FEBRUARI 2019 Basisschool Dr. Landman Kalender 04-02 t/m 08-02 Kind-oudergesprekken 11-02 Praktijkdag kanjertraining 12-02 MR vergadering 20-02 Laatste werkdag juf Wobke 01-03 Carnaval

Nadere informatie

Wilt u doneren? Lees dan hieronder hoe u dat kunt doen. Hartelijk dank!

Wilt u doneren? Lees dan hieronder hoe u dat kunt doen. Hartelijk dank! Wilt u doneren? Lees dan hieronder hoe u dat kunt doen Eenmalige schenking Periodieke schenking U kunt uw gift overmaken op: IBAN: NL11 RABO 0117 5713 26 t.n.v. Stichting Peuple du Monde. Zie onderstaand

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia BELANGRIJK Gegeven antwoorden worden strikt vertrouwelijk en naamloos verwerkt. Deelname aan de enquête is anoniem. Wil je echter kenbaar maken waar je voor

Nadere informatie

DE NETWERKTHERMOMETER LEERLINGEN INSTRUCTIE

DE NETWERKTHERMOMETER LEERLINGEN INSTRUCTIE Netwerkthermometer DE NETWERKTHERMOMETER LEERLINGEN INSTRUCTIE Wat is De Netwerkthermometer De Netwerkthermometer is een test. Een test om een gedegen beeld te krijgen van hoe je zelf aan kijkt tegen je

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2016

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2016 deze Nieuwsbrief bevat 5 pagina s Van de voorzitter "Het blijft bijzonder voor mij om als voorzitter een voorwoord te mogen schrijven in onze nieuwsbrief. Er zijn zoveel hartverwarmende ondersteuningen

Nadere informatie

EVANGELISATIE werken over de scheppingsdagen

EVANGELISATIE werken over de scheppingsdagen Nieuwsbrief November 2018 Stichting Bethlehem Beste vriend van Bethlehem, Bij deze ontvangt u weer een nieuwsbrief met informatie over de werkzaamheden van onze stichting. We willen proberen u minimaal

Nadere informatie

Stappenplan crowdfunding

Stappenplan crowdfunding Stappenplan crowdfunding Voordat je het crowdfundingsproject online zet, is het handig om over bepaalde aspecten na te denken. Denk bijvoorbeeld aan de presentatie van het project, het doelbedrag en de

Nadere informatie

Word nu lid van de Stomavereniging

Word nu lid van de Stomavereniging Word nu lid van de Stomavereniging sterker met stoma door jouw ervaring te delen Sterker met Stoma door jouw ervaring te delen Elke De stomazorgwijzer heeft mij inzicht gegeven in de kwaliteit van de stomazorg

Nadere informatie

Inleiding. Positief overleg met VROM over Wereldpaviljoen. Steun uit raad Horst aan de Maas

Inleiding. Positief overleg met VROM over Wereldpaviljoen. Steun uit raad Horst aan de Maas Nr. 17, 1 november 2010 NIEUWSBRIEF Wereldpaviljoen Floriade nr. 17, 1 november 2010 Onder redactie van Ronald Kohnen (COS Limburg) en René Poels (SOS Meerlo-Wanssum) www.cos-limburg.nl, e-mail: info@coslimburg.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr september 2017

NIEUWSBRIEF. nr september 2017 NIEUWSBRIEF nr. 3 20 september 2017 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage& schoolreisgeld 2017/2018 Versterking gezocht voor de oudercommissie Kinderboekenweek: gruwelijk eng! Social schools De Was Staking

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2016 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven:

BELEIDSPLAN 2016 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: BELEIDSPLAN 2016 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN DOEL VAN DE STICHTING: In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: Het oprichten en in stand houden van een koor onder

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 Gehandicaptenraad Landgraaf

JAARVERSLAG 2013 Gehandicaptenraad Landgraaf 1 JAARVERSLAG 2013 Gehandicaptenraad Landgraaf JAARVERSLAG GEHANDICAPTENRAAD LANDGRAAF 2013 Pagina 1 2 INLEIDING: De Gehandicaptenraad Landgraaf behartigt de collectieve belangen van alle mensen met een

Nadere informatie

Aanvraag structurele subsidie 2016 Amateurkunsten en Volkscultuur

Aanvraag structurele subsidie 2016 Amateurkunsten en Volkscultuur Aanvraag structurele subsidie 2016 Amateurkunsten en Volkscultuur De ingevulde formulieren dienen volledig ingevuld teruggezonden te worden aan: Gemeente Venlo, afdeling Publieke Dienstverlening, Postbus

Nadere informatie

Bijna verdubbeling van het streefbedrag voor Serious Request

Bijna verdubbeling van het streefbedrag voor Serious Request TEKST en FOTO VERSLAG Roermond, januari 2016 Bijna verdubbeling van het streefbedrag voor Serious Request Op 24 december maakte het Ketenoverleg Elektro- & Installatietechniek Limburg in Heerlen, onder

Nadere informatie

Stichting Vrienden van De Stichtse Hof

Stichting Vrienden van De Stichtse Hof Stichting Vrienden van De Stichtse Hof Stichting Vrienden van De Stichtse Hof: Nauw betrokken bij ouderen met een zorgbehoefte Als je ouder wordt en afhankelijk van zorg, zijn veel dingen die vroeger gewoon

Nadere informatie

Stichting COGESUR Jaarverslag 2016

Stichting COGESUR Jaarverslag 2016 Stichting COGESUR Jaarverslag 2016 A. Jaarverslag 2016 Stichting COGESUR Stichting COGESUR Stichtingcogesur@gmail.com www.cogesur.nl april2017 2 Inhoud Jaarverslag Inhoud Jaarverslag... 3 1. Inleiding...

Nadere informatie

Thema 1: Hoe is over 10 jaar bij uw molenorganisatie het draagvlak bij het publiek georganiseerd?

Thema 1: Hoe is over 10 jaar bij uw molenorganisatie het draagvlak bij het publiek georganiseerd? Resultaten workshops Molencontactdag 22 november 2013 Thema 1: Hoe is over 10 jaar bij uw molenorganisatie het draagvlak bij het publiek georganiseerd? Groep blauw - Nicole Bakker: Werken met de molen

Nadere informatie

Wiskunde A. Deficiëntietoets 2014-2015. (instroom 2015-2016)

Wiskunde A. Deficiëntietoets 2014-2015. (instroom 2015-2016) Deficiëntietoets 2014-2015 (instroom 2015-2016) Wiskunde A Amsterdam Fashion Institute Communicatie Communication and Multimedia Design Opleidingen van Economie en Management Toegepaste Psychologie september

Nadere informatie

leerlingen voor Capellenborg jou! benieuwd naar Over de school In Wijhe ben je zó! School in cijfers

leerlingen voor Capellenborg jou! benieuwd naar Over de school In Wijhe ben je zó! School in cijfers Capellenborg is jou! benieuwd naar voor leerlingen Over de school In Wijhe ben je zó! School in cijfers 4 Over de school inhoud 6 Artitec 8 Theater 12 Sport 10 Muziek 00 16 School in cijfers 16 In Wijhe

Nadere informatie

Beste lezer, Voor u ligt onze nieuwsbrief nummer drie en dertig, de 2 e van 2017.

Beste lezer, Voor u ligt onze nieuwsbrief nummer drie en dertig, de 2 e van 2017. NIEUWSBRIEF Nr.33-6 e JAARGANG uitgave nr.2 van 2017 Opmaak: april 2017 www.heemkunde-margraten.nl Verenigingslokaal: Rijksweg 68 Margraten (naast feestzaal het Kroontje en WOK) Beste lezer, Voor u ligt

Nadere informatie

voorwoord Namens het bestuur, Hilde Jansen

voorwoord Namens het bestuur, Hilde Jansen jaarverslag 2013 voorwoord Met enige trots biedt de Stichting Vrienden van Rosa Manus hierbij haar jaarverslag 2013 aan. Een jaar waarin we in staat waren om nieuwe vrienden te werven, waarin we een aantal

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2019 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven:

BELEIDSPLAN 2019 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: BELEIDSPLAN 2019 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN DOEL VAN DE STICHTING: In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: Het oprichten en in stand houden van een koor onder

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSPRIJS GEMEENTE MAASTRICHT 2007 aanmeldingsformulier ORGANISATIES -s.v.p kort en duidelijk invullen in blokletters-

VRIJWILLIGERSPRIJS GEMEENTE MAASTRICHT 2007 aanmeldingsformulier ORGANISATIES -s.v.p kort en duidelijk invullen in blokletters- VRIJWILLIGERSPRIJS GEMEENTE MAASTRICHT 2007 aanmeldingsformulier ORGANISATIES -s.v.p kort en duidelijk invullen in blokletters- 1. algemene gegevens naam organisatie naam contactpersoon adres contactpersoon

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les!

Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! 1 Nieuwsbrief Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! 05 02 2015 Belangrijke data De wekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool. Dinsdag 10 februari Maandag 16 februari Dinsdag 17 februari

Nadere informatie

Onderwijsbeurs Zuid-Nederland

Onderwijsbeurs Zuid-Nederland Onderwijsbeurs Zuid-Nederland Beursgebouw Eindhoven naam : klas 3/4 : mentor : onderwijsbeurs 1 Kempenhorst College Opdrachten Onderwijsbeurs Eindhoven Kijk eerst wat voor leerling jij bent. Als je dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2017

Nieuwsbrief April 2017 Nieuwsbrief April 2017 We hebben de eerste warme dagen al weer achter de rug. Esperanza verandert langzaam in een Paas-paradijs en natuurlijk is er weer van alles te doen. De traplift is geplaatst, dat

Nadere informatie

Jaarplan Sint Jozefschool Moordrecht

Jaarplan Sint Jozefschool Moordrecht Jaarplan Sint Jozefschool Moordrecht 2017-2018 1 Voorwoord In dit Jaarplan wordt de concrete uitwerking van beleidsvoornemens beschreven, die weergegeven zijn in het Schoolplan. Gekozen is voor een compacte

Nadere informatie

Activiteiten tijdens verblijf van Ebrima in Nederland van 1 juli tot 11 augustus 2018.

Activiteiten tijdens verblijf van Ebrima in Nederland van 1 juli tot 11 augustus 2018. 3 e Kwartaal 2018 Nieuwsbrief Jaargang 3 nummer 3 Kwartaal uitgave ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------

Nadere informatie

Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur

Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur Een feest voor ons allemaal Een sprookjesachtige winter Westzaan vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme vreugdevuren. Tijdens de

Nadere informatie

Samen leren samen spelen Met elkaar en van elkaar leren

Samen leren samen spelen Met elkaar en van elkaar leren Samen leren samen spelen Met elkaar en van elkaar leren Muziekonderwijs een noot zaak en een noodzaak Overweging: Muziekonderwijs op basisschool muziekscholen Noodzaak tot verandering Nieuwe vormen van

Nadere informatie

Overeenkomst Periodieke gift

Overeenkomst Periodieke gift Exemplaar voor de ontvanger Overeenkomst Periodieke gift Verklaring gift De ondergetekende (naam schenker) Verklaart een gift te doen aan Fonds verstandelijk gehandicapten, onderdeel van Stichting Meedoen

Nadere informatie

FW - B-002/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com

FW - B-002/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com Stichting Vrienden van De Bolder Akkerweg 57 1276 BB Huizen tel: (035) 577 31 00 e-mail: bolder@vivium.nl www.vivium.nl/vriendenbolder Rekeningnummer (IBAN): NL19 RABO 0329 9371 62 FW - B-002/vivium 02/2014

Nadere informatie

Stichting Rotterdamse Autisten Soos

Stichting Rotterdamse Autisten Soos Beleidsplan Stichting Rotterdamse Autisten Soos juni 2015 De Wilgen 8 2661 BD Bergschenhoek telefoon: 010-5216450 - e- mail: ras.soos@hetnet.nl website: www.rassoos.nl - Rek.nr.: NL71 RABO 0170 7195 53

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2012

Financieel jaarverslag 2012 Financieel jaarverslag 2012 Financiële ondersteuning aan humanitaire nonprofit organisaties in Zuid-Afrika. Inhoudsopgave Registratie... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Introductie... Fout! Bladwijzer

Nadere informatie

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek,

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, In deze nieuwsbrief leest u onder andere over de wijze van inschrijving voor de oudergesprekken, kennismaking met de nieuwe directeur en de vragenlijst tevredenheid.

Nadere informatie

Jaarverslag. Stichting Hospice Almere

Jaarverslag. Stichting Hospice Almere Jaarverslag Stichting Hospice Almere 2007 Voorwoord Het jaar 2007 heeft in het licht gestaan van het zoeken van een locatie. Vele gesprekken met financiers en projectontwikkelaars hebben echter niet tot

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

Projectnota Extra Investeringsimpuls Sociaal-culturele Infrastructuur CC 2 Verbetering van museumaanbod

Projectnota Extra Investeringsimpuls Sociaal-culturele Infrastructuur CC 2 Verbetering van museumaanbod Projectnota Extra Investeringsimpuls Sociaal-culturele Infrastructuur CC 2 Verbetering van museumaanbod Project: Van Geologisch museum naar Geologisch Museaal Educatief Centrum van het Geologisch Museum

Nadere informatie

Fantasierijk danstheater vol humor, muziek & nostalgie

Fantasierijk danstheater vol humor, muziek & nostalgie Fantasierijk danstheater vol humor, muziek & nostalgie Wie is Danstheater VOS Danstheater VOS is een groep professionele danseressen, die moderne dans toegankelijk wil maken. Voor een divers publiek. Sinds

Nadere informatie

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR VEILIGHEID MBOAMERSFOORT.NL

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR VEILIGHEID MBOAMERSFOORT.NL IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR VEILIGHEID MBOAMERSFOORT.NL JE HEBT EEN STERK KARAKTER JIJ HOUDT HET VEILIG Je voelt je goed. Je wil graag de samenleving veiliger maken. Geldt dit voor jou? Dan past een opleiding

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Verzetsmuseum Fryslân

Beleidsplan Stichting Verzetsmuseum Fryslân Beleidsplan 2018-2020 Stichting Verzetsmuseum Fryslân een verhaal dat je raakt! INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 2. STICHTING VERZETSMUSEUM FRYSLAN 2.1. Doel 2.2. Verwezenlijken dooelstellingen 2.3. Financiën

Nadere informatie

nr. 2, schooljaar 2013-2014

nr. 2, schooljaar 2013-2014 nr. 2, schooljaar 2013-2014 Leerlingenraad op facebook! Misschien heeft u het al gehoord? Misschien nog niet? Onze leerlingenraad is vanaf afgelopen maandag ook via facebook te volgen! (via passepartout,

Nadere informatie

Inhoudsopgave LES 1: NAAR SCHOOL LES 2: VRIJE TIJD LES 3: THUIS LES 4: NEDERLAND LES 5: TOEKOMST 126

Inhoudsopgave LES 1: NAAR SCHOOL LES 2: VRIJE TIJD LES 3: THUIS LES 4: NEDERLAND LES 5: TOEKOMST 126 Inhoudsopgave LES 1: NAAR SCHOOL 8 1 Ziek 8 2 Plus en min 14 3 Wat moet en wat is goed? 20 4 De bel 26 Woorden 32 LES 2: VRIJE TIJD 38 1 Naar de film 38 2 Rada wil fit zijn 44 3 Vrije tijd 50 4 Ik ben

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke gift in geld

Overeenkomst periodieke gift in geld Overeenkomst periodieke gift in geld Exemplaar voor de ontger 1 Verklaring gift 1a Naam de schenker m / v Naam de begunstigde Stichting De Hoop 1b De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen

Nadere informatie

Afstudeerprofiel MMP. Programma. Media Marketing Publishing Media: branche waarvoor we je opleiden 10-1-2011. MMP = Media Marketing Publishing

Afstudeerprofiel MMP. Programma. Media Marketing Publishing Media: branche waarvoor we je opleiden 10-1-2011. MMP = Media Marketing Publishing Afstudeerprofiel MMP Eric de Boer Werkervaring: Marketeer Docent marketing MMP MMP = Programma Rolf Stam Werkervaring: Marketeer Docent (internet)marketing Wat is MMP? Waarom MMP? Verschil MMP t.o.v. de

Nadere informatie

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR ECONOMIE EN ONDERNEMEN MBOAMERSFOORT.NL

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR ECONOMIE EN ONDERNEMEN MBOAMERSFOORT.NL IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR ECONOMIE EN ONDERNEMEN MBOAMERSFOORT.NL MET JOU LOOPT ALLES OP ROLLETJES Werken in een bedrijf is elke dag anders. Ben je liever eigen baas? Leer dan alles over zelfstandig ondernemer

Nadere informatie

IK GA VOOR MHBO AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL

IK GA VOOR MHBO AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL IK GA VOOR MHBO AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL KEUZE UIT 5 MHBO-OPLEIDINGEN MHBO-opleidingen zijn opleidingstrajecten op maat. Hierbij doorloop je sneller een opleiding en kun je je diploma dus extra snel

Nadere informatie