Portefeuilleoverzicht ultimo juni 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Portefeuilleoverzicht ultimo juni 2015"

Transcriptie

1 Renpart Vastgoed Holding N.V. Portefeuilleoverzicht ultimo juni 2015 Renpart Vastgoed Holding N.V. Het vermogen om te renderen

2 1

3 Almere, Katernstraat Bouwjaar*: 2006 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan negen huurders. Een combinatie van circa 165 m² kantoor/showroom en 53 m² bedrijfsruimte is voor verhuur beschikbaar. Kostprijs**: Voor een bedrijfsunit bestaande uit circa 53 m² bedrijfsruimte en circa 56 m² kantoorruimte werd een langjarige huurovereenkomst gesloten met een bedrijf werkzaam in de detacheringsbranche. In verband met wanbetaling is tegen een huurder een procedure gestart om ontbinding van de huurovereenkomst te bewerkstelligen. Almere, Transistorstraat 80 / kantoren Bouwjaar*: 2001 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is geheel langjarig verhuurd aan één huurder. Kostprijs**: Amersfoort, Softwareweg 3 / kantoren Bouwjaar*: 1992 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is verhuurd aan één huurder. Huurder heeft een koopoptie die in 2017 kan worden uitgeoefend. Kostprijs**: De klimaatinstallaties in het object functioneren niet naar behoren. Werkzaamheden hieraan werden in 2014 uitgevoerd door een installateur die inmiddels failliet is. Thans vinden herstelwerkzaamheden plaats. Amsterdam, Contactweg Bouwjaar*: 2002 Vloeroppervlak: m² Eigendom: Erfpacht Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan één huurder. Circa m² kantoorruimte en 916 m² bedrijfsruimte zijn beschikbaar voor de verhuur. Kostprijs**: De huurder overweegt additionele kantoorruimte te huren. Marketingacties hebben geresulteerd in diverse bezichtigingen, echter niet in concrete transacties. Er is gestart met een inventarisatie om de entreepartij te upgraden om de eerste indruk bij bezichtigingen te verbeteren. * Betreft het bouwjaar met eventueel het jaar van laatste ingrijpende renovatie. ** Kostprijs is afgerond op duizenden euro s.

4 Amsterdam, Hagedoornplein 2 Bouwjaar*: 1921 / 2003 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is geheel verhuurd aan twee huurders. Eén van de huurders heeft de huurovereenkomst opgezegd waardoor circa m² beschikbaar komt voor de verhuur. Kostprijs**: Ondanks de initiële opzegging tegen 1 juli 2015 heeft huurder Universal te kennen gegeven nog enkele maanden te willen doorhuren. Er is een makelaarsteam geformeerd en de afgelopen periode hebben uiteenlopende marketingacties geresulteerd in diverse bezichtigingen, tot op heden zonder concreet resultaat. Amsterdam, Joop Geesinkweg 125 Bouwjaar*: 2000 Vloeroppervlak: m² Eigendom: Erfpacht Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan meerdere huurders. Circa 458 m² kantoorruimte is beschikbaar voor de verhuur. Kostprijs**: Met één van de huurders is een huurverlenging overeengekomen. 3 Amsterdam, Krijn Taconiskade 356, 362 en 364 Bouwjaar*: 2008 Vloeroppervlak: 382 m² Eigendom: Erfpacht / VvE Kostprijs**: Amsterdam, Magneetstraat 3 Bouwjaar*: 1983 Vloeroppervlak: m² Eigendom: Erfpacht Kostprijs**:

5 Amsterdam, Paasheuvelweg 34 A Bouwjaar*: 2001 Vloeroppervlak: 916 m² Eigendom: Erfpacht / VvE Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan meerdere huurders. Circa 220 m² kantoorruimte is beschikbaar voor de verhuur. Kostprijs**: Bij dit object heeft recentelijk een makelaarswisseling plaatsgevonden. 4 Arnhem, Willemsplein 2/3/4 Bouwjaar*: 1900 / 1998 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan vijf huurders. Circa m² kantoorruimte is beschikbaar voor de verhuur. Kostprijs**: Met een bestaande huurder is als nieuwe rechtspersoon een verlenging overeengekomen. Willemsplein 3 is met het vertrek van Start People geheel leeggekomen. Op dit moment wordt een plan uitgewerkt voor deelverhuur in units. Baarn, Rutgers van Rozenburglaan 2 Bouwjaar*: 1900 / 1990 Vloeroppervlak: 550 m² Verhuursituatie: Het object is langjarig geheel verhuurd aan één huurder. Kostprijs**: Barendrecht, Kolding 9-11 Bouwjaar*: 2003 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is geheel verhuurd aan twee huurders. Kostprijs**: * Betreft het bouwjaar met eventueel het jaar van laatste ingrijpende renovatie. ** Kostprijs is afgerond op duizenden euro s.

6 Bergen op Zoom, Stationsstraat 26 Bouwjaar*: 1879 / 1970 Vloeroppervlak: 330 m² Verhuursituatie: Het object is gedeeltelijk verhuurd aan twee huurders. Circa 145 m² kantoorruimte op de eerste en tweede etage is beschikbaar voor de verhuur. Kostprijs**: Er is een huurovereenkomst gesloten voor een kleine kantoorunit op de eerste verdieping. Op dit moment worden de resterende vierkante meters in kleinschalige deelverhuur aangeboden. Breda, Druivenstraat 47 Bouwjaar*: 2001 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: Bunnik, Regulierenring 4 Bouwjaar*: 1992 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan twee huurders. Op de tweede verdieping is nog slechts een deel (200 m²) voor verhuur beschikbaar. Kostprijs**: Er is een meerjarige huurovereenkomst gesloten met Stichting Calibris voor circa 206 m² kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping. Er worden gesprekken gevoerd met deze huurder om een extra kamer te huren. Bussum, Meerweg 7 7A Bouwjaar*: 1902 / 1988 Vloeroppervlak: 870 m² Verhuursituatie: Het object is geheel verhuurd aan twee huurders. Kostprijs**:

7 Den Haag, Alexanderstraat 6B 12 Bouwjaar*: 1860 / 1992 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan drie huurders. Er is nog 460 m² voor de verhuur beschikbaar. Kostprijs**: Ten aanzien van de beschikbare kantoorruimte op de derde verdieping wordt kleinschalige deelverhuur tegen flexibele voorwaarden overwogen. Het object zal derhalve in kleinere metrages worden aangeboden (vanaf circa 100 m²). 6 Den Haag, Binckhorstlaan Bouwjaar*: 2001 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan drie huurders. Er is circa m² voor de verhuur beschikbaar, waaronder circa 220 m² bedrijfsruimte. Kostprijs**: Huurder Vista Paint heeft het object per juni 2015 verlaten. Er is een huurovereenkomst gesloten met MPC Haaglanden voor circa 420 m² kantoorruimte op de derde verdieping met tien parkeerplaatsen. Den Haag, Kerketuinenweg 35 Bouwjaar*: 1992 Vloeroppervlak: m² Eigendom: Erfpacht Verhuursituatie: Het object is langjarig geheel verhuurd aan één huurder. Kostprijs**: In februari 2015 zijn de verbouwingswerkzaamheden afgerond. Vanuit het verbouwingsbudget is een bijdrage van gedaan aan een nieuwe koelmachine in de productieruimte. Deventer, Maagdenburgstraat 20A / kantoren Bouwjaar*: 2001 Vloeroppervlak: m² Met deze huurder is recent een langjarige verlenging overeengekomen. Kostprijs**: * Betreft het bouwjaar met eventueel het jaar van laatste ingrijpende renovatie. ** Kostprijs is afgerond op duizenden euro s.

8 Doetinchem, Gildenbroederslaan 2 Bouwjaar*: 2001 Vloeroppervlak: m² De huurder heeft opgezegd tegen 31 januari 2016 en zal zijn werkzaamheden op een andere locatie concentreren. Kostprijs**: Het makelaarsteam heeft opdracht gekregen en de verhuuractiviteiten zijn opgestart. Enkele bezichtigingen hebben plaatsgevonden maar deze hebben nog niet geresulteerd in concrete voorstellen. De geïnteresseerde partijen keken alle naar deelverhuurvarianten. Dordrecht, Aventurijn 600 Bouwjaar*: 2005 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: Dordrecht, Johan de Wittstraat 29 Bouwjaar*: 1920 / 1969 Vloeroppervlak: 275 m² Kostprijs**: Dordrecht, Laan van Kopenhagen 100 Bouwjaar*: 2003 / 2012 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Leegstand Kostprijs**: Er vinden onderhandelingen plaats met een kandidaat-huurder voor tweederde deel van het object. De onderhandelingen zullen na de zomer een vervolg krijgen vanwege vakantieperioden bij de kandidaat-huurder. Er heeft onlangs een makelaarswisseling plaatsgevonden.

9 Dordrecht, Voorstraat Winkels Bouwjaar*: 2000 Vloeroppervlak: 262 m² Verhuursituatie: Het object omvat vier winkels met thans drie huurders. Er is één winkel van 53 m² beschikbaar voor verhuur. Kostprijs**: Huurder van de winkel van 53 m² is wegens tegenvallende bedrijfsresultaten verplaatst naar een kleinere unit. De verhuuractiviteiten zijn opgestart. Er zal een makelaarswisseling plaatsvinden. Drachten, Zonnedauw 11 Bouwjaar*: 2005 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: Driebergen, Faunalaan 247 Bouwjaar*: 1991 / 2011 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: Eindhoven, De Witbogt / kantoren Bouwjaar*: 2001 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan twee huurders. Circa m² is beschikbaar voor verhuur. Kostprijs**: Huurder VDD heeft in juni 2015 het object verlaten. Hierdoor is er additioneel m² voor de verhuur beschikbaar gekomen. Met één partij lopen reeds enige tijd onderhandelingen voor de totale leegstand. * Betreft het bouwjaar met eventueel het jaar van laatste ingrijpende renovatie. ** Kostprijs is afgerond op duizenden euro s.

10 Eindhoven, Sint Antoniusstraat 9 Bouwjaar*: 1919 / 1985 Vloeroppervlak: 693 m² Eigendom: Erfpacht Verhuursituatie: Leegstand Kostprijs**: Er wordt met meerdere partijen gesproken over deelhuur van het object. De gesprekken met een horecaexploitant voor het gehele object zijn recent gestaakt in verband met onzekerheid over bestemming, verbouwingsmogelijkheden (in Rijksmonument) en verwachte tijdslijnen. Elst, Stationsstraat 6 Bouwjaar*: 1990 / 2003 Vloeroppervlak: 535 m² Kostprijs**: Enschede, Institutenweg 21 Bouwjaar*: 1992 / 2006 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan twee huurders. Er is m² voor de verhuur beschikbaar Kostprijs**: Met twee huurders werd overeenstemming bereikt over kamerverhuur. Er lopen momenteel diverse bezichtigingen en onderhandelingen. Werkzaamheden worden verricht om het object beter geschikt te maken voor kleinschalige verhuur van kantoorunits/kamers. Enschede, Nijverheidstraat 1 3 Bouwjaar*: 1908 / 2000 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is geheel verhuurd aan drie huurders. Een van de huurders heeft zijn contract opgezegd en zal het object naar verwachting medio 2016 verlaten. Kostprijs**:

11 Enschede, Pantheon Bouwjaar*: 2002 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan drie huurders. Er is circa m² voor de verhuur beschikbaar. Kostprijs**: Eén van de huurders heeft de huur opgezegd. Over een huurverlenging van een deel wordt nog gesproken. Verder wordt met een huurder gesproken over het bijhuren van kantoorruimte. Er heeft een makelaarswisseling plaatsgevonden. Enschede, Piet Heinstraat 4 8 Bouwjaar*: 1929 / 1989 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: Met huurder Stichting ROC van Twente is een meerjarige huurverlenging overeengekomen tegen marktconforme huurvoorwaarden. 10 Groningen, Stettinweg / kantoren Bouwjaar*: 1999 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Verkocht Kostprijs**: Het object is in juli 2015 verkocht en geleverd aan een eigenaar/gebruiker. Haarlem, Paul Krugerstraat Bouwjaar*: 1903 / 2001 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan één huurder. Er is 542 m² beschikbaar voor de verhuur. Kostprijs**: Huurder heeft uiteindelijk de van overheidswege benodigde vergunningen verkregen om het door haar gehuurde gedeelte geheel in gebruik te mogen nemen. Diverse bezichtigingen hebben niet tot transacties geleid. * Betreft het bouwjaar met eventueel het jaar van laatste ingrijpende renovatie. ** Kostprijs is afgerond op duizenden euro s.

12 Heerenveen, Burgemeester Falkenaweg 58 Bouwjaar*: 1870 / 2001 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan vier huurders. Er resteert 883 m² kantoorruimte voor verhuur. Kostprijs**: RIBO-Advies, een van de bestaande kleinere huurders, is binnen het object verhuisd. De verhuuractiviteiten zijn vooral gericht op kleinschalige deelverhuur. Heerenveen, Gemeenteplein / horeca Bouwjaar*: 1640 / 1966 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is geheel verhuurd aan meerdere huurders Kostprijs**: Heerenveen, Gemeenteplein Bouwjaar*: 1920 Vloeroppervlak: 435 m² Met de huurder werd bij aanvang van de huurovereenkomst reeds een koopovereenkomst gesloten. Levering van het object zal op 1 juli 2017 plaatsvinden. Kostprijs**: Hilversum, Oscar Romerolaan 8 Bouwjaar*: 1995 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan één huurder. Er resteert circa 834 m² voor de verhuur. Kostprijs**: Mezieres Gym heeft in mei 2015 haar intrek genomen op de eerste verdieping.

13 Hilversum, Utrechtseweg 38 Bouwjaar*: 1992 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: Hoofddorp, Diamantlaan Bouwjaar*: 1990 Vloeroppervlak: m² Huurder heeft een eerste recht van koop. Kostprijs**: Houten, Voorveste 1-3 Bouwjaar*: 2002 Vloeroppervlak: m² Huurder heeft tot 1 november 2017 een optie tot koop. Kostprijs**: IJsselstein, Floridalaan 8 Bouwjaar*: 2001 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is gedeeltelijk verhuurd aan vijf huurders. Een gedeelte van de begane grond (circa 150 m²) is nog voor verhuur beschikbaar. Kostprijs**: Er is een huurovereenkomst gesloten met Total Concept Group voor circa 210 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond. De huurder is, net als enkele andere huurders in het object, actief in de modebranche. * Betreft het bouwjaar met eventueel het jaar van laatste ingrijpende renovatie. ** Kostprijs is afgerond op duizenden euro s.

14 Leusden, Fokkerstraat Bouwjaar*: 1998 Vloeroppervlak: 650 m² Kostprijs**: De huurder heeft slechts een deel van het object in gebruik en heeft meerdere onderhuurders. Maastricht, Wilhelminasingel 110 Bouwjaar*: 1900 / 2002 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan twee huurders. Er resteert circa m² voor de verhuur. Kostprijs**: Met een ontwikkelaar die onderzoekt of herontwikkeling naar woningen rendabel is, is een intentieverklaring getekend. Wanneer de uitkomst van deze onderzoekingen positief is, zal het object worden verkocht. 13 Meppel, Industrieweg 12 / bedrijfsruimte Bouwjaar*: 2000 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan twee huurders. Er is circa 230 m² kantoor voor de verhuur beschikbaar. Kostprijs**: Diverse bezichtigingen van de beschikbare ruimte hebben tot op heden niet geleid tot het gewenste resultaat. Ook de zittende huurders hebben aangegeven vooralsnog geen interesse te hebben in additionele ruimte. Nieuwegein, Fultonbaan 80 Bouwjaar*: 1993 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Leegstand Kostprijs**: In april 2015 heeft huurder Sodexo het pand verlaten en is sprake van leegstand. Thans wordt gesproken met een partij over mogelijke verkoop van het object.

15 Nieuwegein, Meentwal 9 17 Bouwjaar*: 1999 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is grotendeels verhuurd aan vier huurders. Circa 430 m² kantoor op de derde verdieping is voor de verhuur beschikbaar. Kostprijs**: Nieuwe huurder Financial Lease heeft 265 m² kantoorruimte op de derde verdieping betrokken. 14 Nijmegen, Kerkenbos 1103 A en B Bouwjaar*: 2002 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: De objecten zijn deels verhuurd aan negen huurders. Circa m² is voor verhuur beschikbaar. Kostprijs**: Met twee van de bestaande huurders is in een afgeslankte vorm een huurverlenging overeengekomen voor een meerjarige huurperiode. Er lopen op dit moment onderhandelingen met een partij voor circa 418 m² kantoorruimte, alsmede acht parkeerplaatsen. Oldenzaal, Marconistraat 3 / kantoren Bouwjaar*: 2001 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan twee huurders. Er is circa 865 m² kantoorruimte en circa m² bedrijfsruimte voor de verhuur beschikbaar. Kostprijs**: Er wordt een tweede makelaar aan het makelaarsteam toegevoegd. Oosterbeek (gemeente Renkum), Stationsweg 6 Bouwjaar*: 1885 / 1999 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is verhuurd aan vier huurders. Er is 705 m² voor de verhuur beschikbaar. Kostprijs**: Er is een langjarige huurovereenkomst gesloten met Sequoia Vermogensbeheer ten behoeve van circa 352 m² kantoor op de begane grond alsmede acht parkeerplaatsen. In overleg met de huurder wordt het gehuurde gerenoveerd met aandacht voor authentieke details. * Betreft het bouwjaar met eventueel het jaar van laatste ingrijpende renovatie. ** Kostprijs is afgerond op duizenden euro s.

16 Oosterhout, Mathildastraat 50 Bouwjaar*: 1982 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Leegstand Kostprijs**: Het object is in april 2015 leeggekomen. De verhuuractiviteiten zijn opgestart. Er hebben zich de afgelopen periode enkele kandidaat-kopers gemeld voor het object, echter er is nog geen overeenstemming bereikt. Dit heeft mede te maken met de bestemmingsmogelijkheden. Rotterdam, Corkstraat 11 Bouwjaar*: 1990 Vloeroppervlak: m² Eigendom: Erfpacht Kostprijs**: In overleg met de huurder zijn aan de zijkant van het object parkeerplaatsen verwijderd en vervangen door beplanting dit in verband met het verzakken van het terrein en met wildparkeren. Aan de voorzijde van het pand is de bestrating opgehoogd. 15 Rotterdam, Linker Rottekade 130 A en B en Crooswijksestraat 115 Bouwjaar*: 2002 Vloeroppervlak: 969 m² Eigendom: Erfpacht / VvE Kostprijs**: Rotterdam, Rosestraat 123 Bouwjaar*: 1903 / 1998 Vloeroppervlak: m² Eigendom: Erfpacht Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan drie huurders. Er is nog 545 m² kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Kostprijs**: Er zijn de afgelopen periode bezichtigingen geweest echter zonder het gewenste resultaat. De marktinginspanningen zijn met name gericht op zorggerelateerde partijen, hetgeen aansluit bij de zittende huurders.

17 Schiedam, Fortunaweg 11 Bouwjaar*: 2004 Vloeroppervlak: 940 m² Verhuursituatie: Leegstand Kostprijs**: Er zijn de afgelopen periode bezichtigingen geweest echter zonder het gewenste resultaat. 16 Tilburg, Stationsstraat Bouwjaar*: 1883 / 2001 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd (de koetshuizen). In de villa s is sprake van volledige leegstand, te weten m². Kostprijs**: Diverse marketingacties hebben geleid tot bezichtigingen, echter niet tot een concreet resultaat. Kleinschalige kamerverhuur met flexibele huurperioden lijkt op dit moment het meest kansrijk. Om het object hiervoor geschikt te maken, is een inventarisatie gemaakt om de algemene ruimte op de begane grond te upgraden. Urk, Makkummerwaard 5 Bouwjaar*: 2008 Vloeroppervlak: 980 m² Kostprijs**: Utrecht, Oudenoord 325 Bouwjaar*: 1980 / 2005 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan één huurder. Circa 750 m² kantoorruimte is beschikbaar voor de verhuur. Kostprijs**: Er is een meerjarige huurovereenkomst gesloten met VIP Response ten behoeve van 485 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond met vier parkeerplaatsen in de inpandige parkeerkelder. * Betreft het bouwjaar met eventueel het jaar van laatste ingrijpende renovatie. ** Kostprijs is afgerond op duizenden euro s.

18 Veenendaal, Turbinestraat 19 / kantoren Bouwjaar*: 1987 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: Met huurder is een huurverlenging overeengekomen. Veenendaal, Wiltonstraat 25 Bouwjaar*: 1993 Vloeroppervlak: 870 m² Kostprijs**: Veldhoven, De Run 8421 Bouwjaar*: 2001 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: Velp, Arnhemsestraatweg 17 Bouwjaar*: 1880 / 2006 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan één huurder. Leegstand circa m². Kostprijs**: Er hebben bezichtigingen plaatsgevonden voor kleinere metrages. Er wordt nog altijd onderzocht of transformeren naar wonen of hotel tot de mogelijkheden behoort en voldoende interessant is.

19 Vianen, Laanakkerweg 4 Bouwjaar*: 2010 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: Huurder Jumbo heeft het gehuurde per april 2015 verlaten. Inmiddels werd een langjarige huurovereenkomst gesloten met een nieuwe huurder (Sonova Nederland) voor het gehele object met een ingangsdatum in het tweede halfjaar van Waddinxveen, Coenecoop 395 Bouwjaar*: 1995 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: Huurder LMH heeft per 1 mei 2015 het gehuurde verlaten. Met een ingangsdatum in het tweede halfjaar 2015 is een huurovereenkomst gesloten met een nieuwe huurder (Vink Standbouw) voor het gehele object. Zaandam, Rechte Tocht 10 Bouwjaar*: 2000 Vloeroppervlak: 634 m² Verhuursituatie: Leegstand Kostprijs**: Onderhandelingen met een kandidaat-huurder worden gevoerd en er heeft een bezichtiging plaatsgevonden met een mogelijke eigenaar/gebruiker. Deze partij is de financieringsmogelijkheden aan het onderzoeken. * Betreft het bouwjaar met eventueel het jaar van laatste ingrijpende renovatie. ** Kostprijs is afgerond op duizenden euro s.

20 Deelneming in Renpart Retail XI C.V. (42,6%) Papendrecht, Markt 165, 167, 169 en P.C. Hooftlaan 184 Winkels Bouwjaar*: 2011 Vloeroppervlak: m² / VvE Verhuursituatie: De winkels zijn volledig verhuurd aan vier huurders. Kostprijs**: Huurder Charles Vögele heeft afgezien van haar breakmogelijkheid en is een verlenging overeengekomen tegen marktconforme condities. 19

21 Renpart Vastgoed Holding N.V. Nassaulaan 4 Postbus CE Den Haag telefoon fax vastgoed@renpart.nl internet renpart.nl/rvh Renpart Vastgoed Holding N.V. Het vermogen om te renderen

MAANDELIJKSE OPGAVE EX ARTIKEL 50 LID 2 BESLUIT GEDRAGSTOEZICHT FINANCIËLE ONDERNEMINGEN. 28 februari 2014

MAANDELIJKSE OPGAVE EX ARTIKEL 50 LID 2 BESLUIT GEDRAGSTOEZICHT FINANCIËLE ONDERNEMINGEN. 28 februari 2014 Op de inhoud van dit overzicht is geen accountantscontrole toegepast. RENPART VASTGOED HOLDING N.V. Datum overzicht: 28 februari 2014 A. Totale waarde van de beleggingen De in dit overzicht gepubliceerde

Nadere informatie

Portefeuilleoverzicht ultimo juni 2013

Portefeuilleoverzicht ultimo juni 2013 Renpart Vastgoed Holding N.V. Portefeuilleoverzicht ultimo juni 2013 Renpart Vastgoed Holding N.V. Het vermogen om te renderen portefeuilleoverzicht ultimo juni 2013 1 Almere, Katernstraat 31 33 Bouwjaar*:

Nadere informatie

Portefeuilleoverzicht ultimo juni 2014

Portefeuilleoverzicht ultimo juni 2014 Renpart Vastgoed Holding N.V. Portefeuilleoverzicht ultimo juni 2014 Renpart Vastgoed Holding N.V. Het vermogen om te renderen 1 Almere, Katernstraat 31-33 Bouwjaar*: 2006 Vloeroppervlak: 1.338 m² Verhuursituatie:

Nadere informatie

Portefeuilleoverzicht ultimo 2013

Portefeuilleoverzicht ultimo 2013 Renpart Vastgoed Holding N.V. Portefeuilleoverzicht ultimo 2013 Renpart Vastgoed Holding N.V. Het vermogen om te renderen portefeuilleoverzicht ultimo 2013 1 PORTEFEUILLEOVERZICHT ULTIMO 2013 bedragen

Nadere informatie

Portefeuilleoverzicht ultimo 2014

Portefeuilleoverzicht ultimo 2014 Renpart Vastgoed Holding N.V. Portefeuilleoverzicht ultimo 2014 Renpart Vastgoed Holding N.V. Het vermogen om te renderen PORTEFEUILLEOVERZICHT ULTIMO 2014 1 PORTEFEUILLEOVERZICHT ULTIMO 2014 bedragen

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsstraat 17-19 te Tilburg

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsstraat 17-19 te Tilburg Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsstraat 17-19 te Tilburg Adres Stationsstraat 17-19 te Tilburg Algemeen In deze twee karakteristieke kantoorpanden gelegen in het stadscentrum van Tilburg

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Stationsstraat 26 Bergen op Zoom

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Stationsstraat 26 Bergen op Zoom Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Stationsstraat 26 Bergen op Zoom Adres Stationsstraat 26 Bergen op Zoom Algemeen Klassiek monumentaal herenhuis met beschutte stadstuin, ingericht als

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Institutenweg 21 te Enschede

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Institutenweg 21 te Enschede Vrijblijvende projectinformatie Te huur Institutenweg 21 te Enschede Adres Institutenweg 21 te Enschede Algemeen Vrijstaand solitair kantoorgebouw met ruim parkeren op eigen terrein, gelegen op het Business

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE Achter Sint Pieter 140 te UTRECHT

PROJECTINFORMATIE Achter Sint Pieter 140 te UTRECHT PROJECTINFORMATIE Achter Sint Pieter 140 te UTRECHT PROJECTINFORMATIE TE HUUR Kantoorruimte te UTRECHT Adres: Algemeen: Achter Sint Pieter 140 te Utrecht Kantoorgebouw Beijers is een luxueus en karaktervol

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsstraat te Tilburg

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsstraat te Tilburg Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsstraat 17-19 te Tilburg Adres Stationsstraat 17-19 te Tilburg Algemeen In deze twee karakteristieke kantoorpanden gelegen in het stadscentrum van Tilburg

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Willemsplein 3-4 te Arnhem (Nieuwe Stationsstraat te Arnhem)

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Willemsplein 3-4 te Arnhem (Nieuwe Stationsstraat te Arnhem) Vrijblijvende projectinformatie Te huur Willemsplein 3-4 te Arnhem (Nieuwe Stationsstraat te Arnhem) Adres Willemsplein 3 en 4 te Arnhem. Het gebouw heeft tevens een volwaardige entree aan de stations

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Arnhemsestraatweg 17 te Velp

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Arnhemsestraatweg 17 te Velp Vrijblijvende projectinformatie Te huur Arnhemsestraatweg 17 te Velp Adres Arnhemsestraatweg 17 te Velp. Algemeen Het betreft een prachtige monumentale kantoorvilla die met een corridor verbonden is met

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Sint Antoniusstraat 9 te Eindhoven

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Sint Antoniusstraat 9 te Eindhoven Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Sint Antoniusstraat 9 te Eindhoven Adres Sint Antoniusstraat 9 te Eindhoven Algemeen Dit unieke monumentale kantoorgebouw is gelegen in het centrum van

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / Te koop Druivenstraat 47 te Breda

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / Te koop Druivenstraat 47 te Breda Vrijblijvende projectinformatie Te huur / Te koop Druivenstraat 47 te Breda Adres Druivenstraat 47 te Breda. Algemeen Op goed bereikbare perifere locatie solitair kantoorpand met ruime parkeervoorzieningen.

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie te huur Laan van Kopenhagen 100 Dordrecht

Vrijblijvende projectinformatie te huur Laan van Kopenhagen 100 Dordrecht Vrijblijvende projectinformatie te huur Laan van Kopenhagen 100 Dordrecht Adres Laan van Kopenhagen 100 te Dordrecht. Algemeen, ligging en bereikbaarheid Business Park Amstelwijck is een hoogwaardige kantoorlocatie

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsweg 6 te Oosterbeek

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsweg 6 te Oosterbeek Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsweg 6 te Oosterbeek Adres Stationsweg 6 te Oosterbeek. Algemeen Representatieve kantoorvilla met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Ligging Het gebouw

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie te huur Willemsplein 3 te Arnhem Entree Nieuwe Stationsstraat

Vrijblijvende projectinformatie te huur Willemsplein 3 te Arnhem Entree Nieuwe Stationsstraat Vrijblijvende projectinformatie te huur Willemsplein 3 te Arnhem Entree Nieuwe Stationsstraat Adres Willemsplein 3 te Arnhem / Nieuwe Stationsstraat te Arnhem. Algemeen Het stationsgebied van Arnhem is

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Institutenweg 21 te Enschede

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Institutenweg 21 te Enschede Vrijblijvende projectinformatie Te huur Institutenweg 21 te Enschede Adres Institutenweg 21 te Enschede Algemeen Vrijstaand solitair kantoorgebouw met ruim parkeren op eigen terrein, gelegen op het Business

Nadere informatie

2e Paasdag maandag 17 april

2e Paasdag maandag 17 april T-Shop 14 zondag 16 Alkmaar 10:00-18:00 gesloten gesloten gesloten gesloten gesloten gesloten Almelo 10:00-17:00 gesloten gesloten gesloten gesloten gesloten gesloten Almere Traverse 10:00-18:00 gesloten

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie. Te huur. Contactweg 145-153 Amsterdam

Vrijblijvende projectinformatie. Te huur. Contactweg 145-153 Amsterdam Vrijblijvende projectinformatie Te huur Contactweg 145-153 Amsterdam Adres Contactweg 145-153 te Amsterdam Algemeen Dit moderne kantoorgebouw met aangrenzende bedrijfsruimte, genaamd Dynamic Center A,

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsstraat 17-19 te Tilburg

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsstraat 17-19 te Tilburg Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsstraat 17-19 te Tilburg Adres Stationsstraat 17-19 te Tilburg Algemeen Deze twee karakteristieke kantoorpanden zijn intern met elkaar verbonden en zijn zowel

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Oudenoord 325 te Utrecht

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Oudenoord 325 te Utrecht Vrijblijvende projectinformatie Te huur Oudenoord 325 te Utrecht Adres Oudenoord 325 te Utrecht Algemeen Volledig gerenoveerd, modern zelfstandig kantoorgebouw gelegen in het centrum van Utrecht. Ligging

Nadere informatie

Factsheets Nederland. Kantoren- en bedrijfsruimtemarkt

Factsheets Nederland. Kantoren- en bedrijfsruimtemarkt Factsheets Nederland Kantoren- en bedrijfsruimtemarkt medio 17 1 Factsheets kantorenmarkt medio 17 KANTOORBANEN 2.38.3 16 t.o.v. 15 4,6% AANBOD 7.92. m 2 medio 17 t.o.v. ultimo 16 7,2% VOORRAAD 48.612.

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Wilhelminasingel 110 te Maastricht

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Wilhelminasingel 110 te Maastricht Vrijblijvende projectinformatie Te huur Wilhelminasingel 110 te Maastricht Adres Wilhelminasingel 110 Maastricht Algemeen Aan de Wilheminasingel, tussen de Stationstraat en Wycker Brugstraat, nabij het

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / Te koop Druivenstraat 47 te Breda

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / Te koop Druivenstraat 47 te Breda Vrijblijvende projectinformatie Te huur / Te koop Druivenstraat 47 te Breda Adres Druivenstraat 47 te Breda. Algemeen Op goed bereikbare perifere locatie solitair kantoorpand met ruime parkeervoorzieningen.

Nadere informatie

Renpart Vastgoed Holding V N.V.

Renpart Vastgoed Holding V N.V. Renpart Vastgoed Holding V N.V. Halfjaarverslag 2010 Renpart Vastgoed Holding V N.V. Het vermogen om te renderen VERSLAG VAN DE DIRECTIE Geachte aandeelhouder, Hierbij bieden wij u het verslag aan over

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Contactweg 145-153 te Amsterdam

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Contactweg 145-153 te Amsterdam Vrijblijvende projectinformatie Te huur Contactweg 145-153 te Amsterdam Adres Contactweg 145-153 te Amsterdam Algemeen Dit moderne kantoorgebouw met aangrenzende bedrijfsruimte, genaamd Dynamic Center

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Institutenweg 21 te Enschede

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Institutenweg 21 te Enschede Vrijblijvende projectinformatie Te huur Institutenweg 21 te Enschede Adres Institutenweg 21 te Enschede Algemeen Vrijstaand solitair kantoorgebouw met ruim parkeren op eigen terrein, gelegen op het Business

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Willemsplein te Arnhem

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Willemsplein te Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Te huur Willemsplein 2-3-4 te Arnhem (Nieuwe Stationsstraat te Arnhem) Adres Willemsplein 2, 3 en 4 te Arnhem. Het gebouw heeft tevens een volwaardige entree aan de stationszijde

Nadere informatie

Stationsweg 6 te Oosterbeek

Stationsweg 6 te Oosterbeek Te huur Kantoorruimte Stationsweg 6 te Oosterbeek Stationsweg 6 te Oosterbeek Algemeen: Representatieve kantoorvilla met achterbouw en parkeerplaatsen op eigen terrein. Vloeroppervlakte: Totaal ca. 495

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Mathildastraat 50 te Oosterhout

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Mathildastraat 50 te Oosterhout Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Mathildastraat 50 te Oosterhout Adres Mathildastraat 50 te Oosterhout Algemeen Oosterhout is met ruim 54.000 inwoners en een verzorgingsgebied van ongeveer

Nadere informatie

SUPER WINKEL FONDS NV

SUPER WINKEL FONDS NV ANNEXUM SUPER WINKEL FONDS NV KWARTAALRAPPORTAGE Q2 2017 JULI 2017 DISCLAIMER DIT DOCUMENT IS EEN INTERNE MANAGEMENTRAPPORTAGE WAAROP GEEN ACCOUNTANTSCONTROLE IS TOEGEPAST. ALHOEWEL DE IN DEZE KWARTAALRAPPORTAGE

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Oscar Romerolaan 8 te Hilversum

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Oscar Romerolaan 8 te Hilversum Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Oscar Romerolaan 8 te Hilversum Adres Oscar Romerolaan 8 te Hilversum. Algemeen Vrijstaand bedrijfspand bestaande uit circa 1.325 m² kantoorruimte verdeeld

Nadere informatie

Gelegen op Bedrijventerrein De Koumen Voldoende parkeergelegenheid op gezamenlijk terrein Interessante huurcondities!

Gelegen op Bedrijventerrein De Koumen Voldoende parkeergelegenheid op gezamenlijk terrein Interessante huurcondities! Te huur Bedrijfsruimte, Kantoorruimte De Koumen 78-86 te Hoensbroek / Heerlen Gelegen op Bedrijventerrein De Koumen Voldoende parkeergelegenheid op gezamenlijk terrein Interessante huurcondities! Deze

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Joop Geesinkweg 125 Amsterdam

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Joop Geesinkweg 125 Amsterdam Vrijblijvende projectinformatie Te huur Joop Geesinkweg 125 Amsterdam Adres Joop Geesinkweg 125 te Amsterdam Algemeen In deze projectinformatie treft u een korte omschrijving van het kantoorpand Yellow

Nadere informatie

Bedrijfsruimte. Kerkweg 23 te Klundert. Flexibele huurcontracten Lage huurprijzen. Te huur

Bedrijfsruimte. Kerkweg 23 te Klundert. Flexibele huurcontracten Lage huurprijzen. Te huur Te huur Bedrijfsruimte Kerkweg 23 te Klundert Flexibele huurcontracten Lage huurprijzen Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Laanakkerweg 4 te Vianen

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Laanakkerweg 4 te Vianen Vrijblijvende projectinformatie Te huur Laanakkerweg 4 te Vianen Adres Laanakkerweg 4 te Vianen Algemeen Een stijlvolle kantoorvilla in moderne, opvallende architectuur en een herkenbare kleurstelling

Nadere informatie

Méér makelaar. Amsterdam: Disketteweg 4. Koopprijsindicatie: e 1.475.000,- kk. (optie BTW belaste levering)

Méér makelaar. Amsterdam: Disketteweg 4. Koopprijsindicatie: e 1.475.000,- kk. (optie BTW belaste levering) Méér makelaar. Amsterdam: Disketteweg 4 Koopprijsindicatie: e 1.475.000,- kk. (optie BTW belaste levering) Bel voor een afspraak ons kantoor in Amsterdam 020 205 02 23 Adresgegevens / Beschrijving / Locatie

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Willemsplein 3-4 te Arnhem

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Willemsplein 3-4 te Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Te huur Willemsplein 3-4 te Arnhem Adres Willemsplein 3-4 te Arnhem. Algemeen Het betreft twee karakteristieke stadsvilla s met een moderne achterbouw gelegen op een uitstekende

Nadere informatie

RENPART VASTGOED HOLDING N.V.

RENPART VASTGOED HOLDING N.V. RENPART VASTGOED HOLDING N.V. HALFJAARVERSLAG 2006 RENPART VASTGOED HOLDING N.V. Voor úw rendement VERSLAG VAN DE DIRECTIE Geachte aandeelhouder, Hierbij bieden wij u het verslag aan over het eerste halfjaar

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Hagedoornplein 2 te Amsterdam

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Hagedoornplein 2 te Amsterdam Vrijblijvende projectinformatie Te huur Hagedoornplein 2 te Amsterdam Adres Hagedoornplein 2 te Amsterdam. Algemeen Te huur: Fantastische kantoorruimte in de voormalige St. Rita Kerk in Amsterdam Noord.

Nadere informatie

Kantoorruimte. Cypresbaan 7 te Capelle aan den IJssel. Hoofdweg gebied Kleine units voldoende PP. Te huur

Kantoorruimte. Cypresbaan 7 te Capelle aan den IJssel. Hoofdweg gebied Kleine units voldoende PP. Te huur Te huur Kantoorruimte Cypresbaan 7 te Capelle aan den IJssel Hoofdweg gebied Kleine units voldoende PP Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn

Nadere informatie

Factsheets Nederland. Kantoren- en bedrijfsruimtemarkt. medio 2015. www.dtz.nl

Factsheets Nederland. Kantoren- en bedrijfsruimtemarkt. medio 2015. www.dtz.nl Factsheets Kantoren- en bedrijfsruimtemarkt medio 215 www.dtz.nl 1 Factsheet kantorenmarkt medio 215 Kantoorbanen 2.236.85 214 t.o.v. 213,9% Aanbod 8.36 m 2,6% Voorraad 49.533. m 2,1% Opname 497. m 2 1

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Hagedoornplein 2 te Amsterdam

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Hagedoornplein 2 te Amsterdam Vrijblijvende projectinformatie Te huur Hagedoornplein 2 te Amsterdam Adres Hagedoornplein 2 te Amsterdam. Algemeen Te huur: Fantastische kantoorruimte in de voormalige St. Rita Kerk in Amsterdam Noord.

Nadere informatie

SUPER WINKEL FONDS NV

SUPER WINKEL FONDS NV ANNEXUM SUPER WINKEL FONDS NV KWARTAALRAPPORTAGE Q3 2017 OKTOBER 2017 DISCLAIMER DIT DOCUMENT IS EEN INTERNE MANAGEMENTRAPPORTAGE WAAROP GEEN ACCOUNTANTSCONTROLE IS TOEGEPAST. ALHOEWEL DE IN DEZE KWARTAALRAPPORTAGE

Nadere informatie

Palmpolstraat 62 * Palmpolstraat 62 *, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 55,- per vierkante meter per jaar

Palmpolstraat 62 * Palmpolstraat 62 *, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 55,- per vierkante meter per jaar Palmpolstraat 62 * Huurprijs: 55,- per vierkante meter per jaar Algemene Informatie TE HUUR: Zeer aantrekkelijk geprijsde, hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte op Veluwsekant in Almere Gelegen op het goed

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Stadion Galgenwaard, eg Herculesplein 353, 3584 AA Utrecht Postbus 85379, 3508 AJ Utrecht T (030) 23 22 303 E bedrijven@ansdewijn.nl www.ansdewijn.nl KvK Utrecht nr. 30 10 42 03

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Hagedoornplein 2 te Amsterdam

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Hagedoornplein 2 te Amsterdam Vrijblijvende projectinformatie Te huur Hagedoornplein 2 te Amsterdam Adres Hagedoornplein 2 te Amsterdam. Algemeen Te huur: Fantastische kantoorruimte in de voormalige St. Rita Kerk in Amsterdam Noord.

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Binckhorstlaan 287 te Den Haag

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Binckhorstlaan 287 te Den Haag Vrijblijvende projectinformatie Te huur Binckhorstlaan 287 te Den Haag Adres Binckhorstlaan 287 te Den Haag Algemeen Te huur: De kantoorruimte is gelegen in het kantoorpand Binckview van het complex De

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Willemsplein 3-4 te Arnhem

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Willemsplein 3-4 te Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Te huur Willemsplein 3-4 te Arnhem Adres Willemsplein 3-4 te Arnhem. Algemeen Het betreft twee karakteristieke stadsvilla s met een moderne achterbouw gelegen op een uitstekende

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Katernstraat 33 te Almere

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Katernstraat 33 te Almere Vrijblijvende projectinformatie Te huur Katernstraat 33 te Almere Adres Katernstraat 33A en 33B te Almere Algemeen In dit kleinschalige bedrijfscomplex, gelegen op het bedrijventerrein De Uitgeverij, bieden

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Regulierenring 4 te Bunnik

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Regulierenring 4 te Bunnik Vrijblijvende projectinformatie Te huur Regulierenring 4 te Bunnik Adres Regulierenring 4 te Bunnik Algemeen Het betreft een representatief kantoorgebouw gelegen op de kantorenlocatie De Twaalf Apostelen

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE TE HUUR BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOOR STUARTWEG 23B TE VIANEN

PROJECTINFORMATIE TE HUUR BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOOR STUARTWEG 23B TE VIANEN PROJECTINFORMATIE TE HUUR BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOOR STUARTWEG 23B TE VIANEN TE HUUR BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOOR TE VIANEN ADRES Stuartweg 23B te Vianen. ALGEMEEN Het betreft een bedrijfsobject bestaande

Nadere informatie

Te huur kantoorruimte Lichtenauerlaan 40 Brainpark II Rotterdam

Te huur kantoorruimte Lichtenauerlaan 40 Brainpark II Rotterdam Van Herk Groep Lichtenauerlaan 30 3062 ME Rotterdam Postbus 4068 3006 AB Rotterdam T: (010) 241 15 55 E: info@vanherkgroep.nl I: www.vanherkgroep.nl Te huur kantoorruimte Lichtenauerlaan 40 Brainpark II

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsstraat 17-19 te Tilburg

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsstraat 17-19 te Tilburg Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsstraat 17-19 te Tilburg Adres Stationsstraat 17-19 te Tilburg Algemeen Deze twee karakteristieke kantoorpanden zijn intern met elkaar verbonden en zijn zowel

Nadere informatie

BAARNSCHE DIJK 4 BAARN

BAARNSCHE DIJK 4 BAARN BAARNSCHE DIJK 4 BAARN www.baarnschedijk4.nl Omschrijving ALGEMEEN: het betreft een representatief kantoorgebouw, bestaande uit vier bouwlagen en een kelderverdieping, gelegen op een zichtlocatie aan de

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Brassersplein 2 te Delft

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Brassersplein 2 te Delft Vrijblijvende projectinformatie Te huur Brassersplein 2 te Delft Adres Brassersplein 2 te Delft Algemeen Brasserplein 2 bevindt zich op een uitstekende zichtlocatie. Het gehele gebouw bestaande uit circa

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Laan van Kopenhagen 100 Dordrecht

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Laan van Kopenhagen 100 Dordrecht Vrijblijvende projectinformatie Te huur Laan van Kopenhagen 100 Dordrecht Adres Laan van Kopenhagen 100 te Dordrecht. Algemeen, ligging en bereikbaarheid Business Park Amstelwijck is een hoogwaardige kantoorlocatie

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Contactweg 145-153 te Amsterdam

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Contactweg 145-153 te Amsterdam Vrijblijvende projectinformatie Te huur Contactweg 145-153 te Amsterdam Adres Contactweg 145-153 te Amsterdam Algemeen Deze moderne bedrijfsruimte met aangrenzend kantoor is gelegen op het Alpha Business

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Paul Krugerstraat 41 te Haarlem

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Paul Krugerstraat 41 te Haarlem Vrijblijvende projectinformatie Te huur Paul Krugerstraat 41 te Haarlem Adres Paul Krugerstraat 41 te Haarlem. Algemeen Te huur: kantoorruimte verdeeld over de eerste verdieping en tweede verdieping, gevestigd

Nadere informatie

Te huur. Koninginnegracht 7 te Den Haag

Te huur. Koninginnegracht 7 te Den Haag Vrijblijvende objectinformatie Te huur Koninginnegracht 7 te Den Haag Kantoorruimte van circa 179 m² Alsmede 3 parkeerplaatsen Pagina 1 van 8 Algemene informatie Te huur Koninginnegracht 7 te Den Haag

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Rosestraat 123 te Rotterdam

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Rosestraat 123 te Rotterdam Vrijblijvende projectinformatie Te huur Rosestraat 123 te Rotterdam Adres Rosestraat 123 te Rotterdam Algemeen Karakteristiek zelfstandig kantoorpand aan de Rosestraat te Rotterdam. Ligging en bereikbaarheid

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE LOGISTIEKSTRAAT 2 TE S-HEERENBERG

PROJECTINFORMATIE LOGISTIEKSTRAAT 2 TE S-HEERENBERG PROJECTINFORMATIE LOGISTIEKSTRAAT 2 TE S-HEERENBERG Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE TE HUUR KANTOORRUIMTE. UTRECHTSEWEG 2 te DE BILT

PROJECTINFORMATIE TE HUUR KANTOORRUIMTE. UTRECHTSEWEG 2 te DE BILT PROJECTINFORMATIE TE HUUR KANTOORRUIMTE UTRECHTSEWEG 2 te DE BILT TE HUUR KANTOORRUIMTE TE DE BILT ADRES Utrechtseweg 2 te De Bilt. ALGEMEEN Het betreft een zelfstandig representatief kantoorgebouw en

Nadere informatie

Havenstraat 135 Hilversum

Havenstraat 135 Hilversum Havenstraat 135 Hilversum Oppervlakte 601 m² 125,- per m² per jaar (excl. BTW) Kenmerken Kenmerken object Hoofdbestemming Ligging Oppervlakte In units vanaf Parkeerfaciliteiten Huurprijs Kantoorruimte

Nadere informatie

Te huur Bagijnhof 60 Dordrecht kantoor 1e en 2e verdieping naast Bram Ladage en tegenover C&A

Te huur Bagijnhof 60 Dordrecht kantoor 1e en 2e verdieping naast Bram Ladage en tegenover C&A Van Herk Groep Lichtenauerlaan 30 3062 ME Rotterdam Postbus 4068 3006 AB Rotterdam T: (010) 241 15 55 E: info@vanherkgroep.nl I: www.vanherkgroep.nl Te huur Bagijnhof 60 Dordrecht kantoor 1e en 2e verdieping

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE EN PARKEERPLAATSEN Amstel Business Park Joop Geesinkweg 125c Ca 15m2 en 35m2 Parkeerplaatsen te huur 1096 AT Amsterdam

KANTOORRUIMTE EN PARKEERPLAATSEN Amstel Business Park Joop Geesinkweg 125c Ca 15m2 en 35m2 Parkeerplaatsen te huur 1096 AT Amsterdam KANTOORRUIMTE EN PARKEERPLAATSEN Amstel Business Park Joop Geesinkweg 125c Ca 15m2 en 35m2 Parkeerplaatsen te huur 1096 AT Amsterdam Voor meer informatie of een bezichtiging: Van Kempen BOG Tel. nr. 06

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Stadion Galgenwaard, Herculesplein 353, 3584 AA Utrecht Postbus 85379, 3508 AJ Utrecht T (030) 23 22 303 F (030) 23 69 003 E bedrijven@ansdewijn.nl www.ansdewijn.nl KvK Utrecht nr. 30 10 42 03 Rabobank

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Binckhorstlaan 287 te Den Haag

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Binckhorstlaan 287 te Den Haag Vrijblijvende projectinformatie Te huur Binckhorstlaan 287 te Den Haag Adres Binckhorstlaan 287 te Den Haag Algemeen Te huur: Kantoorruimte in De Binck Twins aan de Binckhorstlaan 287 te Den Haag. Het

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie te huur Meerweg 7a te Bussum

Vrijblijvende projectinformatie te huur Meerweg 7a te Bussum Vrijblijvende projectinformatie te huur Meerweg 7a te Bussum Adres Meerweg 7a te Bussum Algemeen Unieke zelfstandige kantoorruimte gelegen in een separaat bijgebouw van de monumentale villa aan de Meerweg

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Pantheon 18-20 te Enschede

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Pantheon 18-20 te Enschede Vrijblijvende projectinformatie Te huur Pantheon 18-20 te Enschede Adres Pantheon 18-20 te Enschede Algemeen Multifunctionele, moderne turn-key kantoorruimte Ligging Het object is gelegen op het Business

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Alexanderstraat 8-10 te Den Haag

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Alexanderstraat 8-10 te Den Haag Vrijblijvende projectinformatie Te huur Alexanderstraat 8-10 te Den Haag Adres Alexanderstraat 8-10 te Den Haag Algemeen Kantoorruimte in uniek monumentaal kantoorgebouw in het historische stadscentrum

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE WILGENPAS 19-21 TE RENKUM

PROJECTINFORMATIE WILGENPAS 19-21 TE RENKUM PROJECTINFORMATIE WILGENPAS 19-21 TE RENKUM Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen,

Nadere informatie

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Stille Veerkade 25-27 2512 BE 's-gravenhage

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Stille Veerkade 25-27 2512 BE 's-gravenhage Vrijblijvende object informatie TE HUUR Stille Veerkade 25-27 2512 BE 's-gravenhage Vrijblijvende object informatie TE HUUR Stille Veerkade 25-27 2512 BE 's-gravenhage Te huur : Kantoorruimte Huurprijs

Nadere informatie

Projectinformatie. Kantoorruimte + magazijn. Avelingen-West 47. Gorinchem. Avelingen West 36 (0183)

Projectinformatie. Kantoorruimte + magazijn. Avelingen-West 47. Gorinchem. Avelingen West 36 (0183) Kantoorruimte + magazijn Avelingen-West 47 Gorinchem Projectinformatie Avelingen West 36 (0183) 30 40 50 Postbus 373 info@bmak.nl 4200 AJ Gorinchem Postbank 26 66 67 KvK 23079378 Bank 37.25.21.630 Omschrijving

Nadere informatie

Factsheets Nederland. Kantoren- en bedrijfsruimtemarkt. medio

Factsheets Nederland. Kantoren- en bedrijfsruimtemarkt. medio Factsheets Nederland Kantoren- en bedrijfsruimtemarkt medio 216 www.dtz.nl 1 Factsheets kantorenmarkt medio 216 Kantoorbanen 2.275. 215 t.o.v. 214 1,7% Aanbod 7.861. m 2 3,6% Voorraad 49.2. m 2,7% Opname

Nadere informatie

TE HUUR Edisonstraat 83 te Doetinchem

TE HUUR Edisonstraat 83 te Doetinchem Van Herk Groep beleggers in vastgoed Lichtenauerlaan 30 Brainpark II - gebouw XI Postbus 4068 3006 AB Rotterdam Telefoon 010-2411560 Fax 010-4362453 info@vanherkgroep.nl www.vanherkgroep.nl TE HUUR Edisonstraat

Nadere informatie

Factsheets Nederland. Kantoren- en bedrijfsruimtemarkt

Factsheets Nederland. Kantoren- en bedrijfsruimtemarkt Factsheets Nederland Kantoren- en bedrijfsruimtemarkt december 16 1 Factsheets kantorenmarkt december 16 KANTOORBANEN 2.2. t.o.v. 14 1,7% AANBOD 7.643. m 2 16 t.o.v. 6,2% VOORRAAD 48.9. m 2 16 t.o.v. 1,3%

Nadere informatie

Baarnsche dijk 6 A7 Baarn

Baarnsche dijk 6 A7 Baarn Oppervlakte 132 m² 1.300,- per maand (excl. BTW) Kenmerken Kenmerken object Hoofdbestemming Ligging Oppervlakte In units vanaf Huurprijs Bedrijfsruimte bedrijventerrein 132 m² 66 m² 1.300,- per maand (excl.

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Joop Geesinkweg 125 Amsterdam

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Joop Geesinkweg 125 Amsterdam Vrijblijvende projectinformatie Te huur Joop Geesinkweg 125 Amsterdam Adres Joop Geesinkweg 125 te Amsterdam Algemeen In deze projectinformatie treft u een korte omschrijving van het kantoorpand Yellow

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Kleibultweg 35 te Oldenzaal

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Kleibultweg 35 te Oldenzaal Vrijblijvende projectinformatie Te huur Kleibultweg 35 te Oldenzaal Adres Kleibultweg 35 te Oldenzaal Algemeen Representatieve kantoorruimte met kleinschalige bedrijfsruimte gelegen op een prominente zichtlocatie

Nadere informatie

KRUISWEG 450 HOOFDDORP

KRUISWEG 450 HOOFDDORP KRUISWEG 450 HOOFDDORP www.kruisweg450.nl Omschrijving Object: Het kantoorgebouw is gelegen in kantorenpark Beukenhorst-Oost-Oost op de hoek van de Kruisweg en de Polarisavenue. Het goed onderhouden kantoorgebouw

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR WILTONSTRAAT 56 T/M 60 TE VEENENDAAL Prominent Vastgoed Veenendaal Electronenstraat 7 3903 KH Veenendaal TEL : 0318 495 333 FAX : 0318 495 330 Email: veenendaal@prominentvastgoed.nl

Nadere informatie

Halfjaarverslag 2016

Halfjaarverslag 2016 Halfjaarverslag 2016 Institutioneel beleggen in Nederlands vastgoed Altera Vastgoed is een Nederlands niet-beursgenoteerd vastgoedfonds voor institutionele beleggers, dat opereert onder een AIFM vergunning.

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Velperweg te Arnhem 110 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorruimte op Velperweg te Arnhem 110 per vierkante meter per jaar Huur kantoorruimte op Velperweg 22-24 te Arnhem 110 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem Email: vogelaar@s-t.nl Telefoon: 026-3552100 Website:

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie TE HUUR. Pantheon 18-20

Vrijblijvende projectinformatie TE HUUR. Pantheon 18-20 Vrijblijvende projectinformatie TE HUUR Pantheon 18-20 Te huur Pantheon 18-20 te Enschede. Algemeen Multifunctionele, moderne turn-key kantoorruimte. Ligging Het object is gelegen op het Business & Science

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Pantheon te Enschede

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Pantheon te Enschede Vrijblijvende projectinformatie Te huur Pantheon 18-20 te Enschede Adres Pantheon 18-20 te Enschede Algemeen Multifunctionele, moderne turn-key kantoorruimte Ligging Het object is gelegen op het Business

Nadere informatie

Verkoopbrochure Kleine Tocht 7, Zaandam

Verkoopbrochure Kleine Tocht 7, Zaandam Verkoopbrochure Kleine Tocht 7, Zaandam Executieveiling ex art. 3:268 BW juncto3:254 BW, 3 juli2014 Kleinetocht7, Zaandam EXECUTIEVEILING (ex art. 3:268 BW juncto 3:254 BW) Op donderdag 3 juli 2014 zal

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur De Witbogt 24 26 te Eindhoven

Vrijblijvende projectinformatie Te huur De Witbogt 24 26 te Eindhoven Vrijblijvende projectinformatie Te huur De Witbogt 24 26 te Eindhoven Adres De Witbogt 24-26 te Eindhoven. Algemeen Bijzonder representatief gecombineerd bedrijfspand dat bestaat uit zowel kantoorruimte,

Nadere informatie

OVERZICHT PORTEFEUILLE

OVERZICHT PORTEFEUILLE OVERZICHT PORTEFEUILLE 7. OVERZICHT ONROEREND GOED PORTEFEUILLE PER 31 DECEMBER 2010 Almere, Camerastraat 6, 8 en 10 Aankoopdatum: 31 oktober 2006 Bedrijfs/kantoorpanden Opp.kantoorruimte: 1.496 m2 Opp.

Nadere informatie

TE HUUR. Kantoor-/ praktijkruimte

TE HUUR. Kantoor-/ praktijkruimte TE HUUR Kantoor-/ praktijkruimte Adres: Rijksweg 60 te Duiven. Algemeen: Kantoor-/ praktijkruimte gelegen op de begane grond, met buitenruimte, alsmede parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens is een appartement

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie. Te huur. Hagedoornplein 2 te Amsterdam

Vrijblijvende projectinformatie. Te huur. Hagedoornplein 2 te Amsterdam Vrijblijvende projectinformatie Te huur Hagedoornplein 2 te Amsterdam Adres: Hagedoornplein 2 te Amsterdam. Algemeen: Te huur: Fantastische kantoorruimte in de voormalige St. Rita Kerk in Amsterdam Noord.

Nadere informatie

Toiletreclame Regionale Tarieven Indoormedia

Toiletreclame Regionale Tarieven Indoormedia Volume netwerk Horeca Doelgroep 13-49 Alkmaar 1 2 weken 34 17 10 950,- 135,- 495,- 115,- Almere 1 2 weken 17 8 5 475,- 115,- 250,- 110,- Amersfoort 1 2 weken 50 25 15 1.425,- 150,- 745,- 125,- Amsterdam

Nadere informatie

Stationsweg 6 te Oosterbeek.

Stationsweg 6 te Oosterbeek. TE HUUR Adres: Stationsweg 6 te Oosterbeek. Algemeen: Representatieve kantoorvilla met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Ligging: Het gebouw ligt aan de doorgaande weg tussen het centrum van Oosterbeek

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Minervum 7454 te Breda 1 per jaar

Huur kantoorpand op Minervum 7454 te Breda 1 per jaar Huur kantoorpand op Minervum 7454 te Breda 1 per jaar Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl Omschrijving - Moderne

Nadere informatie

Utrechtseweg 2 *, 3732 HB De Bilt

Utrechtseweg 2 *, 3732 HB De Bilt Utrechtseweg 2 *, 3732 HB De Bilt Huurprijs 125,- per m² per jaar Omschrijving Het betreft een zelfstandig representatief kantoorgebouw en bevindt zich op een uitstekende zichtlocatie langs de doorgaande

Nadere informatie

Renpart Vastgoed Holding N.V. Halfjaarverslag Het vermogen om te renderen

Renpart Vastgoed Holding N.V. Halfjaarverslag Het vermogen om te renderen Renpart Vastgoed Holding N.V. Halfjaarverslag 2008 Renpart Vastgoed Holding N.V. Het vermogen om te renderen VERSLAG VAN DE DIRECTIE Geachte aandeelhouder, Hierbij bieden wij u het verslag aan over het

Nadere informatie

Renpart Vastgoed Holding V N.V.

Renpart Vastgoed Holding V N.V. Renpart Vastgoed Holding V N.V. Halfjaarverslag 2008 Renpart Vastgoed Holding V N.V. Het vermogen om te renderen VERSLAG VAN DE DIRECTIE Geachte aandeelhouder, Hierbij bieden wij u het verslag aan over

Nadere informatie

Havenstraat 135-137 Hilversum

Havenstraat 135-137 Hilversum Havenstraat 135-137 Hilversum Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen

Nadere informatie