Portefeuilleoverzicht ultimo juni 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Portefeuilleoverzicht ultimo juni 2014"

Transcriptie

1 Renpart Vastgoed Holding N.V. Portefeuilleoverzicht ultimo juni 2014 Renpart Vastgoed Holding N.V. Het vermogen om te renderen

2

3 1

4 Almere, Katernstraat Bouwjaar*: 2006 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: In het object zijn tien van de twaalf units verhuurd. Kostprijs**: Huurder Quattro Management (drie units) voldoet niet aan de huurverplichting, heeft het gehuurde verlaten en is met onbekende bestemming vertrokken naar het buitenland. De vennootschap treft rechtsmaatregelen. Besloten is de betreffende units actief in de verhuur te zetten. In de verslagperiode zijn twee units verhuurd en met één huurder is een huurverlenging overeengekomen. Almere, Transistorstraat 80 / kantoren Bouwjaar*: 2001 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is geheel langjarig verhuurd aan één huurder. Kostprijs**: Amersfoort, Softwareweg 3 / kantoren Bouwjaar*: 1992 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het gehele pand is m.i.v. medio augustus 2014 langjarig verhuurd aan één gebruiker Kostprijs**: In april is overeenstemming bereikt met Van Gelder Infratechniek B.V. over de verhuur van het gehele object. Aan huurder is tevens een koopoptie verstrekt. Om aan de wensen van de huurder te voldoen is een investering van gedaan. Amsterdam, Contactweg Bouwjaar*: 2002 Vloeroppervlak: m² Eigendom: Erfpacht Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan één huurder. 900 m² bedrijfsruimte en m² kantoorruimte is voor verhuur beschikbaar. Kostprijs**: Huurder Falck (vh Stator) heeft het gehuurde half juni 2014 verlaten. Verhuuractiviteiten zijn opgestart en de eerste bezichtigingen hebben inmiddels plaatsgevonden. * Betreft het bouwjaar met eventueel het jaar van laatste ingrijpende renovatie. ** Kostprijs is afgerond op duizenden euro s.

5 Amsterdam, Hagedoornplein 2 Bouwjaar*: 1921 / 2003 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is geheel verhuurd aan twee huurders. Kostprijs**: In het object blijven zich problemen voordoen met lekkages rond de dakramen. Het gebouw staat thans gedeeltelijk in de steigers om de problemen te onderzoeken en tot een effectieve oplossing te komen. Amsterdam, Joop Geesinkweg 125 Bouwjaar*: 2000 Vloeroppervlak: m² Eigendom: Erfpacht Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan meerdere huurders. 322 m² is voor verhuur beschikbaar. Kostprijs**: Om kleinere huurders te kunnen faciliteren is geïnvesteerd in de aanleg van een glasvezelverbinding. Er zijn veel bezichtigingen maar de concurrentie is hevig en transacties blijven uit. Met name i.v.m. de beperkte parkeerfaciliteit kiezen gebruikers vaker voor een ander object. 3 Amsterdam, Krijn Taconiskade 356, 362 en 364 Bouwjaar*: 2008 Vloeroppervlak: 382 m² Eigendom: Erfpacht / VvE Kostprijs**: Amsterdam, Magneetstraat 3 Bouwjaar*: 1983 Vloeroppervlak: m² Eigendom: Erfpacht Kostprijs**: In de verslagperiode zijn op verzoek van de huurder een vaste trap en een groter dakluik aangebracht teneinde de bereikbaarheid van de installaties op het dak te verbeteren.

6 Amsterdam, Paasheuvelweg 34 A Bouwjaar*: 2001 Vloeroppervlak: 916 m² Eigendom: Erfpacht / VvE Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan twee huurders. Twee verdiepingen (circa 440 m²) worden te huur aangeboden. Kostprijs**: De huurovereenkomst met de huurder van de begane grond is ontbonden wegens ongeoorloofd gebruik, zijnde het exploiteren van een kerk. Hierdoor dreigden andere huurders het gebouw te verlaten. De eerste verdieping is sinds kort verhuurd. Voor de overige verdiepingen hebben de afgelopen periode meerdere bezichtigingen plaatsgevonden. 4 Arnhem, Willemsplein 2/3/4 Bouwjaar*: 1900 / 1998 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan vier huurders. 632 m² is voor verhuur beschikbaar. Kostprijs**: Onlangs is een gedeelte van de begane grond van nr. 2 verhuurd aan een tweede advocatenkantoor. Tevens is een kamer op de tweede verdieping verhuurd. Er is toenemende interesse waarneembaar gemeten aan het aantal bezichtigingen. Het betreft kleinere metrages. Baarn, Rutgers van Rozenburglaan 2 Bouwjaar*: 1900 / 1990 Vloeroppervlak: 550 m² Kostprijs**: Barendrecht, Kolding 9-11 Bouwjaar*: 2003 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is geheel verhuurd aan twee huurders. Kostprijs**: Recent heeft het springen van een leiding in de stadsverwarmingsruimte geleid tot overlast en schade bij de beide huurders. De schade werd door de huurders op hun eigen verzekering verhaald. * Betreft het bouwjaar met eventueel het jaar van laatste ingrijpende renovatie. ** Kostprijs is afgerond op duizenden euro s.

7 Bergen op Zoom, Stationsstraat 26 Bouwjaar*: 1879 / 1970 Vloeroppervlak: 330 m² Verhuursituatie: Het object is geheel verhuurd aan twee huurders. Kostprijs**: De tijdelijke gebruiker van de eerste verdieping heeft de huurovereenkomst opgezegd per 1 september Het betrof een flexibele overeenkomst. Het betreffende gedeelte stond reeds actief in de verhuur. Best, De Ronde Bouwjaar*: 1989 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Leegstand Kostprijs**: Het pand is verkocht aan een eigenaar/gebruiker die het gaat gebruiken als gezondheidscentrum. Levering heeft plaatsgevonden per 30 juli Breda, Druivenstraat 47 Bouwjaar*: 2001 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: Bunnik, Regulierenring 4 Bouwjaar*: 1992 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan één huurder. Er is 468 m² voor verhuur beschikbaar. Kostprijs**: Onlangs is de verhuuropdracht verstrekt aan een nieuwe makelaar. Er is een nieuwe koelinstallatie geplaatst. Het pand heeft recent tweemaal te maken gehad met blikseminslag. Er worden maatregelen getroffen om de gevolgen in de toekomst te beperken.

8 Bussum, Meerweg 7 7A Bouwjaar*: 1902 / 1988 Vloeroppervlak: 870 m² Verhuursituatie: Het object is geheel verhuurd aan twee huurders. Kostprijs**: Het stenen bruggetje dat naar de villa leidt, is toe aan groot onderhoud. Dit zal op korte termijn in gang worden gezet. 6 Den Haag, Alexanderstraat 6B 12 Bouwjaar*: 1860 / 1992 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan drie huurders. Er is nog 460 m² voor de verhuur beschikbaar. Kostprijs**: Kort na elkaar zijn twee huurovereenkomsten gesloten. Advocatenkantoor Noorduyn Vermeij Van Straalen huurt de tweede verdieping en Stichting Right To Play de begane grond. De eerste en derde verdieping zijn nog beschikbaar voor de verhuur. Den Haag, Binckhorstlaan Bouwjaar*: 2001 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan twee huurders. Er is circa m² voor de verhuur beschikbaar. Kostprijs**: Inmiddels is de omvang van de werkzaamheden rond de aanleg van de Rotterdamsebaan duidelijk. Dit heeft grote gevolgen voor de verhuurbaarheid van het object. Getracht wordt met de gemeente een minnelijke oplossing te treffen i.v.m. te verwachten schade. Den Haag, Kerketuinenweg 35 Bouwjaar*: 1992 Vloeroppervlak: m² Eigendom: Erfpacht Kostprijs**: Met de huurder is overeenstemming bereikt over een langjarige verlenging van de huurovereenkomst. Om deze verlenging te realiseren is de huurprijs aangepast en zal een grootschalige verbouwing plaatsvinden. Met deze verbouwing is een investering gemoeid van circa De huurder zal ook zelf investeren. * Betreft het bouwjaar met eventueel het jaar van laatste ingrijpende renovatie. ** Kostprijs is afgerond op duizenden euro s.

9 Deventer, Maagdenburgstraat 20A / kantoren Bouwjaar*: 2001 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: Doetinchem, Gildenbroederslaan 2 Bouwjaar*: 2001 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: De huurder zal zijn werkzaamheden op een andere locatie concentreren. Dit betekent dat het object op termijn gaat leegkomen. De huurder heeft een deel onderverhuurd, maar is ook zelf nog op de locatie actief. 7 Dordrecht, Aventurijn 600 Bouwjaar*: 2005 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: Dordrecht, Johan de Wittstraat 29 Bouwjaar*: 1920 / 1969 Vloeroppervlak: 275 m² Kostprijs**:

10 Dordrecht, Laan van Kopenhagen 100 Bouwjaar*: 2003 / 2012 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Leegstand Kostprijs**: Onlangs is een tweede makelaar aangesteld. Dordrecht, Voorstraat Winkels Bouwjaar*: 2000 Vloeroppervlak: 262 m² Verhuursituatie: Het object is geheel verhuurd aan vier huurders. Kostprijs**: De zelfstandig onderneemster met een kleine modezaak maakt gebruik van de breakmogelijkheid in het huurcontract. De verhuur is opgestart. 8 Drachten, Zonnedauw 11 Bouwjaar*: 2005 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: De problemen met de klimaatinstallatie zijn in kaart gebracht en de werkzaamheden zijn inmiddels nagenoeg afgerond. Driebergen, Faunalaan 247 Bouwjaar*: 1991 / 2011 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: De huurovereenkomst is opnieuw langjarig verlengd. * Betreft het bouwjaar met eventueel het jaar van laatste ingrijpende renovatie. ** Kostprijs is afgerond op duizenden euro s.

11 Eindhoven, De Witbogt / kantoren Bouwjaar*: 2001 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan drie huurders. Er resteert circa 235 m² voor de verhuur. Kostprijs**: Eindhoven, Sint Antoniusstraat 9 Bouwjaar*: 1919 / 1985 Vloeroppervlak: 693 m² Eigendom: Erfpacht Verhuursituatie: Leegstand Kostprijs**: Na de verbouwing van het object sluit het object beter aan bij het verwachtingspatroon van gebruikers. Dit heeft ertoe geleid dat thans met twee kandidaten gesprekken worden gevoerd over de verhuur van het object. 9 Elst, Stationsstraat 6 Bouwjaar*: 1990 / 2003 Vloeroppervlak: 535 m² Kostprijs**: Enschede, Institutenweg 21 Bouwjaar*: 1992 / 2006 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Leegstand Kostprijs**: Huurder Universal Electronics heeft het object verlaten. Het object wordt aangepast zodat het casco verhuurklaar wordt gemaakt. Daarnaast worden enkele cosmetische verbeteringen doorgevoerd.

12 Enschede, Nijverheidstraat 1-3 Bouwjaar*: 1908 / 2000 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is geheel verhuurd aan drie huurders. Kostprijs**: Huurder Bordan heeft haar werkzaamheden elders geconcentreerd en een onderhuurder voor het door hen gehuurde gevonden. Enschede, Pantheon Bouwjaar*: 2002 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan drie huurders. Er resteert circa 770 m² voor de verhuur. Kostprijs**: Enschede, Piet Heinstraat 4-8 Bouwjaar*: 1929 / 1989 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: De natuurstenen trap van het object blijft problemen geven. Er wordt gezocht naar een passende technische oplossing. Daarnaast zijn er enkele problemen met een deel van de kozijnen en is onlangs een moeilijk op te lossen lekkage gesignaleerd. Groningen, Stettinweg / kantoren Bouwjaar*: 1999 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Leegstand Kostprijs**: Het object heeft onlangs een facelift gehad door vervanging van de gevelbeplating. Dit is bekostigd uit de afgekochte opleververplichting van voorgaand huurder. * Betreft het bouwjaar met eventueel het jaar van laatste ingrijpende renovatie. ** Kostprijs is afgerond op duizenden euro s.

13 Haarlem, Paul Krugerstraat Bouwjaar*: 1903 / 2001 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan één huurder. Er resteert 542 m² voor de verhuur. Kostprijs**: Huurder blijft problemen ondervinden met het verkrijgen van de noodzakelijke goedkeuring van de gemeente om het object volledig in gebruik te kunnen nemen. Heerenveen, Burgemeester Falkenaweg 58 Bouwjaar*: 1870 / 2001 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan vijf huurders. Er resteert circa 840 m² voor de verhuur. Kostprijs**: Op korte termijn zal worden gestart met schilderswerkzaamheden en vervanging van de vloerbedekking. Onlangs is een huurovereenkomst gesloten voor een van de bijgebouwen met Buurtzorg Nederland en werd de huurovereenkomst met Ausnutria Hyporoca verlengd en uitgebreid. 11 Heerenveen, Gemeenteplein / horeca Bouwjaar*: 1640 / 1966 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is geheel verhuurd. Kostprijs**: De horecaondernemer van de begane grond heeft op een klein metrage na het gehele pand in gebruik. In het contract met deze huurder is opgenomen dat de overige ruimten ook worden gehuurd zodra ze beschikbaar komen. Heerenveen, Gemeenteplein Bouwjaar*: 1920 Vloeroppervlak: 435 m² Kostprijs**: Huurder Randstad heeft het gehuurde verlaten. Met de ondernemer die ook een deel van het object Gemeenteplein huurt, werden een driejarig huurcontract en een koopovereenkomst gesloten. Levering van het object zal op 1 juli 2017 plaatsvinden.

14 Hilversum, Oscar Romerolaan 8 Bouwjaar*: 1995 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Leegstand Kostprijs**: Er is een nieuw makelaarsteam aangesteld. Dit heeft tot op heden nog niet tot succes geleid. Hilversum, Utrechtseweg 38 Bouwjaar*: 1992 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: Hoofddorp, Diamantlaan Bouwjaar*: 1990 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: Houten, Voorveste 1-3 Bouwjaar*: 2002 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: * Betreft het bouwjaar met eventueel het jaar van laatste ingrijpende renovatie. ** Kostprijs is afgerond op duizenden euro s.

15 IJsselstein, Floridalaan 8 Bouwjaar*: 2001 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is gedeeltelijk verhuurd aan vier huurders. Er resteert circa 360 m² voor de verhuur. Kostprijs**: In de afgelopen periode zijn drie huurovereenkomsten afgesloten voor beperkte metrages. Deze partijen zijn actief in de modebranche en hebben onderlinge relaties. Ze maken gebruik van de gehele eerste verdieping. Leusden, Fokkerstraat Bouwjaar*: 1998 Vloeroppervlak: 650 m² Kostprijs**: Maastricht, Wilhelminasingel 110 Bouwjaar*: 1900 / 2002 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan één huurder. Er resteert circa m² voor de verhuur. Kostprijs**: De verhuur van dit object blijft onverminderd moeizaam. Er worden thans hernieuwde gesprekken gevoerd over eventuele verkoop en herontwikkeling van het gehele object naar wonen. Meppel, Industrieweg 12 / bedrijfsruimte Bouwjaar*: 2000 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan twee huurders. Er is circa 230 m² voor de verhuur beschikbaar. Kostprijs**: Twee van de drie koelmachines zijn de afgelopen periode kapot gegaan en waren niet meer te herstellen. De gehele installatie is vervangen hetgeen een klimaatverbetering tot gevolg heeft.

16 Nieuwegein, Fultonbaan 80 Bouwjaar*: 1993 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: Huurder heeft opgezegd en zal het object daadwerkelijk per 1 maart 2015 verlaten. Huurder laat een kantoorgebouw van m² bouwen in Breukelen. De verhuuractiviteiten zijn opgestart. Daarnaast wordt een plan gemaakt om het object na leegkomen te upgraden. 14 Nieuwegein, Meentwal 9-17 Bouwjaar*: 1999 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is geheel verhuurd aan vier huurders. Kostprijs**: Huurder Euphony Benelux is failliet. De Nederlandse activiteit werd doorgestart en is thans gebruiker van de 3e verdieping. De huurder is voor nemens te verhuizen naar Amsterdam en het gebouw op termijn te gaan verlaten. Er is reeds opdracht verstrekt voor de verhuur van circa 700 m². Nijmegen, Kerkenbos 1103 A en B Bouwjaar*: 2002 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is verhuurd aan tien huurders. Er is 345 m² voor de verhuur beschikbaar. Kostprijs**: Huurder Q-bis Billing Services BV is medio juli 2014 failliet verklaard. Hierdoor ontstaat circa 400 m² additionele leegstand. Oldenzaal, Marconistraat 3 / kantoren Bouwjaar*: 2001 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan twee huurders. Er is circa 700 m² kantoorruimte en circa m² bedrijfsruimte voor de verhuur beschikbaar. Kostprijs**: Een van de twee bedrijfshallen (1.150 m²) is per 1 augustus verhuurd aan XL Shop Group. Deze gebruiker heeft diverse webwinkels. * Betreft het bouwjaar met eventueel het jaar van laatste ingrijpende renovatie. ** Kostprijs is afgerond op duizenden euro s.

17 Oosterbeek (gemeente Renkum), Stationsweg 6 Bouwjaar*: 1885 / 1999 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is verhuurd aan drie huurders. Er is circa m² voor de verhuur beschikbaar. Kostprijs**: Per 1 april 2014 is 78 m² verhuurd aan een praktijk voor natuurgeneeskunde. Daarnaast is er een tweede makelaar aangesteld. Oosterhout, Mathildastraat 50 Bouwjaar*: 1982 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: Het object zal in april 2015 daadwerkelijk leegkomen. De verhuuractiviteiten zijn opgestart. Daarnaast wordt een studie gedaan naar de mogelijkheden van een thematische invulling. 15 Rotterdam, Corkstraat 11 Bouwjaar*: 1990 Vloeroppervlak: m² Eigendom: Erfpacht Kostprijs**: Met enige regelmaat zijn er verzakkingen aan het buitenterrein. Overigens geen bijzonderheden. Rotterdam, Linker Rottekade 130 A en B en Crooswijksestraat 115 Bouwjaar*: 2002 Vloeroppervlak: 969 m² Eigendom: Erfpacht / VvE Kostprijs**:

18 Rotterdam, Rosestraat 123 Bouwjaar*: 1903 / 1998 Vloeroppervlak: m² Eigendom: Erfpacht Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan drie huurders. Circa 545 m² kantoorruimte is beschikbaar voor de verhuur. Kostprijs**: Als onderdeel van de verlenging met de huurder van de begane grond zijn een aantal aanpassingen in de centrale ruimte en het trappenhuis gedaan. Hieronder vallen onder meer het vervangen van de vloerbedekking, sauzen van de wanden, het aanbrengen van een automatische deuropener en dubbele beglazing. Schiedam, Fortunaweg 11 Bouwjaar*: 2004 Vloeroppervlak: 940 m² Verhuursituatie: Leegstand Kostprijs**: Tilburg, Stationsstraat Bouwjaar*: 1883 / 2001 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan twee huurders. Voor de verhuur is m² beschikbaar. Kostprijs**: Met ingang van augustus 2014 is het koetshuis verhuurd. Verder zijn verregaande onderhandelingen gevoerd met een kandidaat voor het gehele object op nummer 17. Helaas heeft deze na een knieval van de vennootschap op het laatste moment toch besloten op de huidige locatie te blijven zitten. Urk, Makkummerwaard 5 Bouwjaar*: 2008 Vloeroppervlak: 980 m² Kostprijs**: * Betreft het bouwjaar met eventueel het jaar van laatste ingrijpende renovatie. ** Kostprijs is afgerond op duizenden euro s.

19 Utrecht, Oudenoord 325 Bouwjaar*: 1980 / 2005 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Leegstand Kostprijs**: Renovatiewerkzaamheden zijn eind juli afgerond. Het gehele pand ziet er nu zeer representatief uit. Het gebouw is o.a. voorzien van nieuw sanitair, gestucte wanden, nieuwe plafonds en het trappenhuis is gemoderniseerd. De verhuur zal opnieuw worden opgestart. Veenendaal, Turbinestraat 19 / kantoren Bouwjaar*: 1987 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: Veenendaal, Wiltonstraat 25 Bouwjaar*: 1993 Vloeroppervlak: 870 m² Kostprijs**: De grootschalige renovatiewerkzaamheden zijn midden juli afgerond. De huurder zal de komende periode gebruiken om het object in te richten. Naar verwachting zal het object medio september 2014 in gebruik genomen worden. Veldhoven, De Run 8421 Bouwjaar*: 2001 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**:

20 Velp, Arnhemsestraatweg 17 Bouwjaar*: 1880 / 2006 Vloeroppervlak: m² Verhuursituatie: Het object is deels verhuurd aan één huurder. Er is m² voor de verhuur beschikbaar. Kostprijs**: Er is een tweede makelaar aangesteld. 18 Vianen, Laanakkerweg 4 Bouwjaar*: 2010 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: Huurder heeft opgezegd en zal het object per april 2015 verlaten. De verhuuropdracht is reeds uitgezet en er zijn diverse marketingacties gepland waarbij het uitgangspunt single-tenant verhuur is. Waddinxveen, Coenecoop 395 Bouwjaar*: 1995 Vloeroppervlak: m² Kostprijs**: Huurder zal per 1 maart 2015 het object verlaten. Ten behoeve van de verhuur is de gevel gereinigd. De verhuuractiviteiten zijn opgestart. Zaandam, Rechte Tocht 10 Bouwjaar*: 2000 Vloeroppervlak: 634 m² Kostprijs**: De huurovereenkomst loopt nog tot einde De verhuuractiviteiten zijn opgestart. * Betreft het bouwjaar met eventueel het jaar van laatste ingrijpende renovatie. ** Kostprijs is afgerond op duizenden euro s.

21 Deelneming in Renpart Retail XI C.V. (42,6%) Papendrecht, Markt 165, 167, 169 en P.C. Hooftlaan 184 Winkels Bouwjaar*: 2011 Vloeroppervlak: m² / VvE Verhuursituatie: Kostprijs**: De gebruikers zijn zeer tevreden over het gehuurde. 19

22 20 NOTITIES

23

24 Renpart Vastgoed Holding N.V. Nassaulaan 4 Postbus CE Den Haag telefoon fax vastgoed@renpart.nl internet renpart.nl/rvh Renpart Vastgoed Holding N.V. Het vermogen om te renderen

MAANDELIJKSE OPGAVE EX ARTIKEL 50 LID 2 BESLUIT GEDRAGSTOEZICHT FINANCIËLE ONDERNEMINGEN. 28 februari 2014

MAANDELIJKSE OPGAVE EX ARTIKEL 50 LID 2 BESLUIT GEDRAGSTOEZICHT FINANCIËLE ONDERNEMINGEN. 28 februari 2014 Op de inhoud van dit overzicht is geen accountantscontrole toegepast. RENPART VASTGOED HOLDING N.V. Datum overzicht: 28 februari 2014 A. Totale waarde van de beleggingen De in dit overzicht gepubliceerde

Nadere informatie

Portefeuilleoverzicht ultimo juni 2015

Portefeuilleoverzicht ultimo juni 2015 Renpart Vastgoed Holding N.V. Portefeuilleoverzicht ultimo juni 2015 Renpart Vastgoed Holding N.V. Het vermogen om te renderen 1 Almere, Katernstraat 31 33 Bouwjaar*: 2006 Vloeroppervlak: 1.338 m² Verhuursituatie:

Nadere informatie

Portefeuilleoverzicht ultimo juni 2013

Portefeuilleoverzicht ultimo juni 2013 Renpart Vastgoed Holding N.V. Portefeuilleoverzicht ultimo juni 2013 Renpart Vastgoed Holding N.V. Het vermogen om te renderen portefeuilleoverzicht ultimo juni 2013 1 Almere, Katernstraat 31 33 Bouwjaar*:

Nadere informatie

Portefeuilleoverzicht ultimo 2013

Portefeuilleoverzicht ultimo 2013 Renpart Vastgoed Holding N.V. Portefeuilleoverzicht ultimo 2013 Renpart Vastgoed Holding N.V. Het vermogen om te renderen portefeuilleoverzicht ultimo 2013 1 PORTEFEUILLEOVERZICHT ULTIMO 2013 bedragen

Nadere informatie

Portefeuilleoverzicht ultimo 2014

Portefeuilleoverzicht ultimo 2014 Renpart Vastgoed Holding N.V. Portefeuilleoverzicht ultimo 2014 Renpart Vastgoed Holding N.V. Het vermogen om te renderen PORTEFEUILLEOVERZICHT ULTIMO 2014 1 PORTEFEUILLEOVERZICHT ULTIMO 2014 bedragen

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsstraat 17-19 te Tilburg

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsstraat 17-19 te Tilburg Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsstraat 17-19 te Tilburg Adres Stationsstraat 17-19 te Tilburg Algemeen In deze twee karakteristieke kantoorpanden gelegen in het stadscentrum van Tilburg

Nadere informatie

Renpart Vastgoed Holding V N.V.

Renpart Vastgoed Holding V N.V. Renpart Vastgoed Holding V N.V. Halfjaarverslag 2010 Renpart Vastgoed Holding V N.V. Het vermogen om te renderen VERSLAG VAN DE DIRECTIE Geachte aandeelhouder, Hierbij bieden wij u het verslag aan over

Nadere informatie

Projectinformatie. Opslagruimte met kantoor. Nijverheidsweg 1 4104 AN Culemborg. Bellweg 4 (0345) 64 13 89 4104 BJ Culemborg www.barneveldvastgoed.

Projectinformatie. Opslagruimte met kantoor. Nijverheidsweg 1 4104 AN Culemborg. Bellweg 4 (0345) 64 13 89 4104 BJ Culemborg www.barneveldvastgoed. Projectinformatie Opslagruimte met kantoor Nijverheidsweg 1 4104 AN Culemborg Bellweg 4 (0345) 64 13 89 4104 BJ Culemborg www.barneveldvastgoed.nl KvK 30234202 info@barneveldvastgoed.nl Inhoud 1. Algemene

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Mathildastraat 50 te Oosterhout

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Mathildastraat 50 te Oosterhout Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Mathildastraat 50 te Oosterhout Adres Mathildastraat 50 te Oosterhout Algemeen Oosterhout is met ruim 54.000 inwoners en een verzorgingsgebied van ongeveer

Nadere informatie

Projectinformatie. Kantoorruimte + magazijn. Avelingen-West 47. Gorinchem. Avelingen West 36 (0183)

Projectinformatie. Kantoorruimte + magazijn. Avelingen-West 47. Gorinchem. Avelingen West 36 (0183) Kantoorruimte + magazijn Avelingen-West 47 Gorinchem Projectinformatie Avelingen West 36 (0183) 30 40 50 Postbus 373 info@bmak.nl 4200 AJ Gorinchem Postbank 26 66 67 KvK 23079378 Bank 37.25.21.630 Omschrijving

Nadere informatie

2e Paasdag maandag 17 april

2e Paasdag maandag 17 april T-Shop 14 zondag 16 Alkmaar 10:00-18:00 gesloten gesloten gesloten gesloten gesloten gesloten Almelo 10:00-17:00 gesloten gesloten gesloten gesloten gesloten gesloten Almere Traverse 10:00-18:00 gesloten

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Stationsstraat 26 Bergen op Zoom

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Stationsstraat 26 Bergen op Zoom Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Stationsstraat 26 Bergen op Zoom Adres Stationsstraat 26 Bergen op Zoom Algemeen Klassiek monumentaal herenhuis met beschutte stadstuin, ingericht als

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Regulierenring 4 te Bunnik

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Regulierenring 4 te Bunnik Vrijblijvende projectinformatie Te huur Regulierenring 4 te Bunnik Adres Regulierenring 4 te Bunnik Algemeen Het betreft een representatief kantoorgebouw gelegen op de kantorenlocatie De Twaalf Apostelen

Nadere informatie

Projectinformatie. Kantoorruimte. Appeldijk 11. Gorinchem. Avelingen West 36 (0183) 30 40 50

Projectinformatie. Kantoorruimte. Appeldijk 11. Gorinchem. Avelingen West 36 (0183) 30 40 50 Kantoorruimte Appeldijk 11 Gorinchem Projectinformatie Avelingen West 36 (0183) 30 40 50 Postbus 373 info@bmak.nl 4200 AJ Gorinchem Postbank 26 66 67 KvK 23079378 Bank 37.25.21.630 Omschrijving Adres Ligging

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Wilhelminasingel 110 te Maastricht

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Wilhelminasingel 110 te Maastricht Vrijblijvende projectinformatie Te huur Wilhelminasingel 110 te Maastricht Adres Wilhelminasingel 110 Maastricht Algemeen Aan de Wilheminasingel, tussen de Stationstraat en Wycker Brugstraat, nabij het

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE Achter Sint Pieter 140 te UTRECHT

PROJECTINFORMATIE Achter Sint Pieter 140 te UTRECHT PROJECTINFORMATIE Achter Sint Pieter 140 te UTRECHT PROJECTINFORMATIE TE HUUR Kantoorruimte te UTRECHT Adres: Algemeen: Achter Sint Pieter 140 te Utrecht Kantoorgebouw Beijers is een luxueus en karaktervol

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Stadion Galgenwaard, eg Herculesplein 353, 3584 AA Utrecht Postbus 85379, 3508 AJ Utrecht T (030) 23 22 303 E bedrijven@ansdewijn.nl www.ansdewijn.nl KvK Utrecht nr. 30 10 42 03

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur De Witbogt 24 26 te Eindhoven

Vrijblijvende projectinformatie Te huur De Witbogt 24 26 te Eindhoven Vrijblijvende projectinformatie Te huur De Witbogt 24 26 te Eindhoven Adres De Witbogt 24-26 te Eindhoven. Algemeen Bijzonder representatief gecombineerd bedrijfspand dat bestaat uit zowel kantoorruimte,

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Stettinweg 16-18 Groningen

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Stettinweg 16-18 Groningen Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Stettinweg 16-18 Groningen Adres Stettinweg 16-18 te Groningen Algemeen Het betreft een grootschalig bedrijfsobject met kantoorruimte verdeeld over twee

Nadere informatie

Factsheets Nederland. Kantoren- en bedrijfsruimtemarkt

Factsheets Nederland. Kantoren- en bedrijfsruimtemarkt Factsheets Nederland Kantoren- en bedrijfsruimtemarkt medio 17 1 Factsheets kantorenmarkt medio 17 KANTOORBANEN 2.38.3 16 t.o.v. 15 4,6% AANBOD 7.92. m 2 medio 17 t.o.v. ultimo 16 7,2% VOORRAAD 48.612.

Nadere informatie

TE HUUR. Ruysdaelbaan 41a Eindhoven

TE HUUR. Ruysdaelbaan 41a Eindhoven TE HUUR Ruysdaelbaan 41a Eindhoven 1 Object : Oppervlakte : Voor huur is beschikbaar de bedrijfsruimte, met inpandige kantoorruimte, gelegen aan de Ruysdaelbaan 41a te Eindhoven. Het de huur aangeboden

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie. Te huur. Contactweg 145-153 Amsterdam

Vrijblijvende projectinformatie. Te huur. Contactweg 145-153 Amsterdam Vrijblijvende projectinformatie Te huur Contactweg 145-153 Amsterdam Adres Contactweg 145-153 te Amsterdam Algemeen Dit moderne kantoorgebouw met aangrenzende bedrijfsruimte, genaamd Dynamic Center A,

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / Te koop Druivenstraat 47 te Breda

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / Te koop Druivenstraat 47 te Breda Vrijblijvende projectinformatie Te huur / Te koop Druivenstraat 47 te Breda Adres Druivenstraat 47 te Breda. Algemeen Op goed bereikbare perifere locatie solitair kantoorpand met ruime parkeervoorzieningen.

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsstraat te Tilburg

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsstraat te Tilburg Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsstraat 17-19 te Tilburg Adres Stationsstraat 17-19 te Tilburg Algemeen In deze twee karakteristieke kantoorpanden gelegen in het stadscentrum van Tilburg

Nadere informatie

RENPART VASTGOED HOLDING N.V.

RENPART VASTGOED HOLDING N.V. RENPART VASTGOED HOLDING N.V. HALFJAARVERSLAG 2006 RENPART VASTGOED HOLDING N.V. Voor úw rendement VERSLAG VAN DE DIRECTIE Geachte aandeelhouder, Hierbij bieden wij u het verslag aan over het eerste halfjaar

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / Te koop Druivenstraat 47 te Breda

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / Te koop Druivenstraat 47 te Breda Vrijblijvende projectinformatie Te huur / Te koop Druivenstraat 47 te Breda Adres Druivenstraat 47 te Breda. Algemeen Op goed bereikbare perifere locatie solitair kantoorpand met ruime parkeervoorzieningen.

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie te huur Laan van Kopenhagen 100 Dordrecht

Vrijblijvende projectinformatie te huur Laan van Kopenhagen 100 Dordrecht Vrijblijvende projectinformatie te huur Laan van Kopenhagen 100 Dordrecht Adres Laan van Kopenhagen 100 te Dordrecht. Algemeen, ligging en bereikbaarheid Business Park Amstelwijck is een hoogwaardige kantoorlocatie

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Paul Krugerstraat 41 te Haarlem

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Paul Krugerstraat 41 te Haarlem Vrijblijvende projectinformatie Te huur Paul Krugerstraat 41 te Haarlem Adres Paul Krugerstraat 41 te Haarlem. Algemeen Te huur: kantoorruimte verdeeld over de eerste verdieping en tweede verdieping, gevestigd

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Contactweg 145-153 te Amsterdam

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Contactweg 145-153 te Amsterdam Vrijblijvende projectinformatie Te huur Contactweg 145-153 te Amsterdam Adres Contactweg 145-153 te Amsterdam Algemeen Deze moderne bedrijfsruimte met aangrenzend kantoor is gelegen op het Alpha Business

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Willemsplein 3-4 te Arnhem (Nieuwe Stationsstraat te Arnhem)

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Willemsplein 3-4 te Arnhem (Nieuwe Stationsstraat te Arnhem) Vrijblijvende projectinformatie Te huur Willemsplein 3-4 te Arnhem (Nieuwe Stationsstraat te Arnhem) Adres Willemsplein 3 en 4 te Arnhem. Het gebouw heeft tevens een volwaardige entree aan de stations

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Sint Antoniusstraat 9 te Eindhoven

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Sint Antoniusstraat 9 te Eindhoven Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Sint Antoniusstraat 9 te Eindhoven Adres Sint Antoniusstraat 9 te Eindhoven Algemeen Dit unieke monumentale kantoorgebouw is gelegen in het centrum van

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Institutenweg 21 te Enschede

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Institutenweg 21 te Enschede Vrijblijvende projectinformatie Te huur Institutenweg 21 te Enschede Adres Institutenweg 21 te Enschede Algemeen Vrijstaand solitair kantoorgebouw met ruim parkeren op eigen terrein, gelegen op het Business

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Contactweg 145-153 te Amsterdam

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Contactweg 145-153 te Amsterdam Vrijblijvende projectinformatie Te huur Contactweg 145-153 te Amsterdam Adres Contactweg 145-153 te Amsterdam Algemeen Dit moderne kantoorgebouw met aangrenzende bedrijfsruimte, genaamd Dynamic Center

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE. Avelingen West MS Gorinchem

KANTOORRUIMTE. Avelingen West MS Gorinchem blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Omschrijving ruimte... 3 1.5. Ligging... 4 1.6. Bereikbaarheid en

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE Oostenburgergracht 17 D 1018 NA te Amsterdam

KANTOORRUIMTE Oostenburgergracht 17 D 1018 NA te Amsterdam KANTOORRUIMTE Oostenburgergracht 17 D 1018 NA te Amsterdam Voor meer informatie of een bezichtiging: Van Kempen BOG www.vankempenbog.nl Tel. nr. 06 49 22 54 98 E-mail: info@vankempenbog.nl Omschrijving

Nadere informatie

Ringdijk VZ Ridderkerk p.m.

Ringdijk VZ Ridderkerk p.m. TE HUUR Ringdijk 516 2987 VZ Ridderkerk 2.800 p.m. KENMERKEN Prijs 2.800 p.m. Postcode 2987 VZ Soort BOG Bedrijfsruimte Oppervlakte 755m² Woontype Bestaande bouw Stad Ridderkerk Adres Ringdijk 516 Bouwjaar

Nadere informatie

Kantoorruimte. Cypresbaan 7 te Capelle aan den IJssel. Hoofdweg gebied Kleine units voldoende PP. Te huur

Kantoorruimte. Cypresbaan 7 te Capelle aan den IJssel. Hoofdweg gebied Kleine units voldoende PP. Te huur Te huur Kantoorruimte Cypresbaan 7 te Capelle aan den IJssel Hoofdweg gebied Kleine units voldoende PP Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn

Nadere informatie

TE HUUR. Boulevard Aan de Kade Kanaaldijk Noord 5A Eindhoven

TE HUUR. Boulevard Aan de Kade Kanaaldijk Noord 5A Eindhoven TE HUUR Boulevard Aan de Kade Kanaaldijk Noord 5A Eindhoven 1 Object : Voor huur is beschikbaar een commerciële ruimte aan de Kanaaldijk Noord 5A te Eindhoven, gelegen op boulevard Aan de Kade te Eindhoven.

Nadere informatie

Bij de realisatie van het gebouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat de kwaliteit van het gebouw ten goede is gekomen.

Bij de realisatie van het gebouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat de kwaliteit van het gebouw ten goede is gekomen. Zeer modern goed onderhouden kantoorpand met bedrijfsruimte op bedrijventerrein de Rijnhoek, midden in het Groene Hart. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf bieden deze units qua omvang

Nadere informatie

KANTOOR /WINKEL /PRAKTIJKRUIMTE. Binnenhof 1 4286 BX Almkerk

KANTOOR /WINKEL /PRAKTIJKRUIMTE. Binnenhof 1 4286 BX Almkerk KANTOOR /WINKEL /PRAKTIJKRUIMTE Binnenhof1 4286BXAlmkerk blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Kadastrale gegevens... 3 1.4. Indeling bedrijfsobject...

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur De Witbogt 24A 26 te Eindhoven

Vrijblijvende projectinformatie Te huur De Witbogt 24A 26 te Eindhoven Vrijblijvende projectinformatie Te huur De Witbogt 24A 26 te Eindhoven Adres De Witbogt 24A - 26 te Eindhoven. Algemeen Bijzonder representatief gecombineerd bedrijfspand dat bestaat uit zowel kantoorruimte,

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie te huur Meerweg 7a te Bussum

Vrijblijvende projectinformatie te huur Meerweg 7a te Bussum Vrijblijvende projectinformatie te huur Meerweg 7a te Bussum Adres Meerweg 7a te Bussum Algemeen Unieke zelfstandige kantoorruimte gelegen in een separaat bijgebouw van de monumentale villa aan de Meerweg

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsweg 6 te Oosterbeek

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsweg 6 te Oosterbeek Vrijblijvende projectinformatie Te huur Stationsweg 6 te Oosterbeek Adres Stationsweg 6 te Oosterbeek. Algemeen Representatieve kantoorvilla met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Ligging Het gebouw

Nadere informatie

Analyse vraaghuurprijzen kantoorruimte 2012-2014

Analyse vraaghuurprijzen kantoorruimte 2012-2014 Analyse vraaghuurprijzen kantoorruimte 2012-2014 Kantorenmarkt uit balans De situatie op de Nederlandse kantorenmarkt is zeer ongunstig. Het aanbod van kantoorruimte ligt structureel op een zeer hoog niveau

Nadere informatie

Bij de realisatie van het gebouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat de kwaliteit van het gebouw ten goede is gekomen.

Bij de realisatie van het gebouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat de kwaliteit van het gebouw ten goede is gekomen. Zeer modern goed onderhouden kantoorpand met bedrijfsruimte op bedrijventerrein de Rijnhoek, midden in het Groene Hart. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf bieden deze units qua omvang

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Kerkenbos 1103-A en 1103-B te Nijmegen

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Kerkenbos 1103-A en 1103-B te Nijmegen Vrijblijvende projectinformatie Te huur Kerkenbos 1103-A en 1103-B te Nijmegen Adres Kerkenbos 1103-A en 1103-B te Nijmegen. Algemeen Het kantoorpand is gelegen op kantorenpark Lindenholt en maakt deel

Nadere informatie

Factsheets Nederland. Kantoren- en bedrijfsruimtemarkt. medio 2015. www.dtz.nl

Factsheets Nederland. Kantoren- en bedrijfsruimtemarkt. medio 2015. www.dtz.nl Factsheets Kantoren- en bedrijfsruimtemarkt medio 215 www.dtz.nl 1 Factsheet kantorenmarkt medio 215 Kantoorbanen 2.236.85 214 t.o.v. 213,9% Aanbod 8.36 m 2,6% Voorraad 49.533. m 2,1% Opname 497. m 2 1

Nadere informatie

Circa 428 m² kantoorruimte op de 2e verdieping TE HUUR: 115,- per m²/per jaar

Circa 428 m² kantoorruimte op de 2e verdieping TE HUUR: 115,- per m²/per jaar Wattbaan 24 3439 ML Nieuwegein Lichte vloer Representatief Plettenburg Circa 428 m² kantoorruimte op de 2e verdieping TE HUUR: 115,- per m²/per jaar Kenmerken Omgevingsfactoren Dit representatieve vrijstaande

Nadere informatie

Verkoopbrochure Kleine Tocht 7, Zaandam

Verkoopbrochure Kleine Tocht 7, Zaandam Verkoopbrochure Kleine Tocht 7, Zaandam Executieveiling ex art. 3:268 BW juncto3:254 BW, 3 juli2014 Kleinetocht7, Zaandam EXECUTIEVEILING (ex art. 3:268 BW juncto 3:254 BW) Op donderdag 3 juli 2014 zal

Nadere informatie

TE HUUR: Bruistensingel 600 s-hertogenbosch

TE HUUR: Bruistensingel 600 s-hertogenbosch TE HUUR: Bruistensingel 600 s-hertogenbosch Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE 1 E VERDIEPING. Avelingen-West MS Gorinchem

KANTOORRUIMTE 1 E VERDIEPING. Avelingen-West MS Gorinchem KANTOORRUIMTE 1 E VERDIEPING blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Omschrijving ruimte... 3 1.5. Ligging...

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Stadion Galgenwaard, Herculesplein 353, 3584 AA Utrecht Postbus 85379, 3508 AJ Utrecht T (030) 23 22 303 F (030) 23 69 003 E bedrijven@ansdewijn.nl www.ansdewijn.nl KvK Utrecht

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Arnhemsestraatweg 17 te Velp

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Arnhemsestraatweg 17 te Velp Vrijblijvende projectinformatie Te huur Arnhemsestraatweg 17 te Velp Adres Arnhemsestraatweg 17 te Velp. Algemeen Het betreft een prachtige monumentale kantoorvilla die met een corridor verbonden is met

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Institutenweg 21 te Enschede

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Institutenweg 21 te Enschede Vrijblijvende projectinformatie Te huur Institutenweg 21 te Enschede Adres Institutenweg 21 te Enschede Algemeen Vrijstaand solitair kantoorgebouw met ruim parkeren op eigen terrein, gelegen op het Business

Nadere informatie

BAARNSCHE DIJK 4 BAARN

BAARNSCHE DIJK 4 BAARN BAARNSCHE DIJK 4 BAARN www.baarnschedijk4baarn.nl Omschrijving ALGEMEEN: het betreft een representatief kantoorgebouw, bestaande uit vier bouwlagen en een kelderverdieping, gelegen op een zichtlocatie

Nadere informatie

TE HUUR. Meerenakkerweg 1A Eindhoven

TE HUUR. Meerenakkerweg 1A Eindhoven TE HUUR Meerenakkerweg 1A Eindhoven Hurkse Poort Meerenakkerweg 1A te Eindhoven (Bedrijfsnummer 8606) Locatie : Het complex is gelegen op bedrijventerrein De Hurk, ten westen van het centrum van Eindhoven.

Nadere informatie

TE HUUR. Geldropseweg 8A Eindhoven

TE HUUR. Geldropseweg 8A Eindhoven TE HUUR Geldropseweg 8A Eindhoven Geldropseweg 8A te Eindhoven Locatie : Deze commerciële ruimte verdeeld over twee bouwlagen, is uitermate geschikt voor horeca, fitnessclubs, detailhandel, gezondheidscentrum

Nadere informatie

Palmpolstraat 62 * Palmpolstraat 62 *, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 55,- per vierkante meter per jaar

Palmpolstraat 62 * Palmpolstraat 62 *, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 55,- per vierkante meter per jaar Palmpolstraat 62 * Huurprijs: 55,- per vierkante meter per jaar Algemene Informatie TE HUUR: Zeer aantrekkelijk geprijsde, hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte op Veluwsekant in Almere Gelegen op het goed

Nadere informatie

TE HUUR. Bleekstraat 31 Eindhoven

TE HUUR. Bleekstraat 31 Eindhoven TE HUUR Bleekstraat 31 Eindhoven Bleekstraat 31 te Eindhoven Locatie : Instapklaar zelfstandig kantoorgebouw gelegen nabij het centrum en zichtbaar vanaf de Vestdijk. De omgeving kenmerkt zich door

Nadere informatie

KANTOOR /PRAKTIJKRUIMTE. Smakheul HG Gorinchem

KANTOOR /PRAKTIJKRUIMTE. Smakheul HG Gorinchem blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Omschrijving ruimte... 3 1.5. Ligging... 4 1.6. Bereikbaarheid en

Nadere informatie

TE HUUR. Willem van Konijnenburglaan 1B Eindhoven

TE HUUR. Willem van Konijnenburglaan 1B Eindhoven TE HUUR Willem van Konijnenburglaan 1B Eindhoven 1 Object : Voor huur is beschikbaar een winkelruimte, prominent gelegen aan de Willem van Konijnenburglaan 1 B te Eindhoven. De ruimte maakt deel uit van

Nadere informatie

Adriaen Banckertstraat 3d Schiedam

Adriaen Banckertstraat 3d Schiedam Te Koop / Te Huur Multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor Contact +31 (0)88-796 24 76 info@synchrobedrijfshuisvesting.nl Badhuisstraat 56 4381 LT Vlissingen Te Koop / Te Huur Bereikbaarheid Bestemming

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Coenecoop 395 te Waddinxveen

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Coenecoop 395 te Waddinxveen Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Coenecoop 395 te Waddinxveen Adres Coenecoop 395 te Waddinxveen. Algemeen Op bedrijvenpark Coenecoop gelegen solitair bedrijfsgebouw met kantoorruimte

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Kerkenbos 1103-B te Nijmegen

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Kerkenbos 1103-B te Nijmegen Vrijblijvende projectinformatie Te huur Kerkenbos 1103-B te Nijmegen Adres Kerkenbos 1103-A en 1103-B te Nijmegen. Algemeen Het kantoorpand is gelegen op kantorenpark Lindenholt en maakt deel uit van het

Nadere informatie

Projectinformatie. Hoofdweg 667. Hoofddorp

Projectinformatie. Hoofdweg 667. Hoofddorp Projectinformatie Hoofdweg 667 Hoofddorp VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Object Te huur, diverse recent vernieuwde kantoorunits gelegen aan de Hoofdweg 667 te Hoofddorp. Locatie Het object ligt aan de

Nadere informatie

Renpart Vastgoed Holding V N.V.

Renpart Vastgoed Holding V N.V. Renpart Vastgoed Holding V N.V. Halfjaarverslag 2009 Renpart Vastgoed Holding V N.V. Het vermogen om te renderen VERSLAG VAN DE DIRECTIE Geachte aandeelhouder, Hierbij bieden wij u het verslag aan over

Nadere informatie

Te huur kantoorruimte Lichtenauerlaan 40 Brainpark II Rotterdam

Te huur kantoorruimte Lichtenauerlaan 40 Brainpark II Rotterdam Van Herk Groep Lichtenauerlaan 30 3062 ME Rotterdam Postbus 4068 3006 AB Rotterdam T: (010) 241 15 55 E: info@vanherkgroep.nl I: www.vanherkgroep.nl Te huur kantoorruimte Lichtenauerlaan 40 Brainpark II

Nadere informatie

Projectinformatie Kantoorruimte. 260 m² zeer luxe kantoor. Stationsweg 44 Oosterbeek. (eventueel in kleinere metrages te huur)

Projectinformatie Kantoorruimte. 260 m² zeer luxe kantoor. Stationsweg 44 Oosterbeek. (eventueel in kleinere metrages te huur) Projectinformatie Kantoorruimte 260 m² zeer luxe kantoor (eventueel in kleinere metrages te huur) Stationsweg 44 Oosterbeek Algemeen Aan de Stationsweg 44 in Oosterbeek is een zeer fraaie Neo Classicistische

Nadere informatie

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Stille Veerkade 25-27 2512 BE 's-gravenhage

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Stille Veerkade 25-27 2512 BE 's-gravenhage Vrijblijvende object informatie TE HUUR Stille Veerkade 25-27 2512 BE 's-gravenhage Vrijblijvende object informatie TE HUUR Stille Veerkade 25-27 2512 BE 's-gravenhage Te huur : Kantoorruimte Huurprijs

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Kerkenbos 1103-B te Nijmegen

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Kerkenbos 1103-B te Nijmegen Vrijblijvende projectinformatie Te huur Kerkenbos 1103-B te Nijmegen Adres Kerkenbos 1103-B te Nijmegen. Algemeen Het kantoorpand is gelegen op kantorenpark Lindenholt en maakt deel uit van het project

Nadere informatie

TE HUUR ,- per jaar excl. BTW

TE HUUR ,- per jaar excl. BTW Dr. s Jacoblaan 26 te Zeist Karakteristiek pand Ruim parkeerterrein Veel buitenruimte Totaal 391 m² VVO kantoorruimte, 18 m² externe bergruimte plus circa 20 parkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur TE

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE MET MAGAZIJN. Smalzijde 17 4243 JP Nieuwland

KANTOORRUIMTE MET MAGAZIJN. Smalzijde 17 4243 JP Nieuwland blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Omschrijving ruimte... 4 1.5. Ligging... 4 1.6. Bereikbaarheid en

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Binckhorstlaan 287 te Den Haag

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Binckhorstlaan 287 te Den Haag Vrijblijvende projectinformatie Te huur Binckhorstlaan 287 te Den Haag Adres Binckhorstlaan 287 te Den Haag Algemeen Te huur: De kantoorruimte is gelegen in het kantoorpand Binckview van het complex De

Nadere informatie

Renpart Vastgoed Holding V N.V.

Renpart Vastgoed Holding V N.V. Halfjaarverslag 2007 Voor úw rendement VERSLAG VAN DE DIRECTIE Geachte aandeelhouder, Hierbij bieden wij u het verslag aan over het eerste halfjaar van 2007. Op de algemene vergadering van aandeelhouders

Nadere informatie

TE HUUR. Cahorslaan 26 Eindhoven

TE HUUR. Cahorslaan 26 Eindhoven TE HUUR Cahorslaan 26 Eindhoven Cahorslaan 26 te Eindhoven Locatie : De zelfstandige kantooretage is gelegen op de eerste verdieping aan een zijstraat van de Fransebaan. Het object is gelegen aan de

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Laan van Kopenhagen 100 Dordrecht

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Laan van Kopenhagen 100 Dordrecht Vrijblijvende projectinformatie Te huur Laan van Kopenhagen 100 Dordrecht Adres Laan van Kopenhagen 100 te Dordrecht. Algemeen, ligging en bereikbaarheid Business Park Amstelwijck is een hoogwaardige kantoorlocatie

Nadere informatie

Bramenberg 9 Eemnes. Oppervlakte 432 m² 95,- per m² per jaar (excl. BTW)

Bramenberg 9 Eemnes. Oppervlakte 432 m² 95,- per m² per jaar (excl. BTW) Oppervlakte 432 m² 95,- per m² per jaar (excl. BTW) Kenmerken Kenmerken object Hoofdbestemming Ligging Oppervlakte In units vanaf Parkeerfaciliteiten Huurprijs Kantoorruimte bedrijventerrein, kantorenpark

Nadere informatie

Vlierberg 14 Eemnes. Oppervlakte 712,57 m² v.v.o. vanaf 75,- per m² per jaar (excl. BTW)

Vlierberg 14 Eemnes. Oppervlakte 712,57 m² v.v.o. vanaf 75,- per m² per jaar (excl. BTW) Oppervlakte 712,57 m² v.v.o. vanaf 75,- per m² per jaar (excl. BTW) Kenmerken Kenmerken object Hoofdbestemming Ligging Oppervlakte Huurprijs kantoor-/bedrijfsruimte bedrijventerrein 712,57 m² vanaf 75,

Nadere informatie

SUPER WINKEL FONDS NV

SUPER WINKEL FONDS NV ANNEXUM SUPER WINKEL FONDS NV KWARTAALRAPPORTAGE Q2 2017 JULI 2017 DISCLAIMER DIT DOCUMENT IS EEN INTERNE MANAGEMENTRAPPORTAGE WAAROP GEEN ACCOUNTANTSCONTROLE IS TOEGEPAST. ALHOEWEL DE IN DEZE KWARTAALRAPPORTAGE

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Laanakkerweg 4 te Vianen

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Laanakkerweg 4 te Vianen Vrijblijvende projectinformatie Te huur Laanakkerweg 4 te Vianen Adres Laanakkerweg 4 te Vianen Algemeen Een stijlvolle kantoorvilla in moderne, opvallende architectuur en een herkenbare kleurstelling

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE in historisch pakhuis. Appeldijk AE Gorinchem

KANTOORRUIMTE in historisch pakhuis. Appeldijk AE Gorinchem in historisch pakhuis blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Omschrijving ruimte... 3 1.5. Ligging... 4

Nadere informatie

Méér makelaar. Amsterdam: Disketteweg 4. Koopprijsindicatie: e 1.475.000,- kk. (optie BTW belaste levering)

Méér makelaar. Amsterdam: Disketteweg 4. Koopprijsindicatie: e 1.475.000,- kk. (optie BTW belaste levering) Méér makelaar. Amsterdam: Disketteweg 4 Koopprijsindicatie: e 1.475.000,- kk. (optie BTW belaste levering) Bel voor een afspraak ons kantoor in Amsterdam 020 205 02 23 Adresgegevens / Beschrijving / Locatie

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Rechte Tocht 10 te Zaandam

Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Rechte Tocht 10 te Zaandam Vrijblijvende projectinformatie Te huur / te koop Rechte Tocht 10 te Zaandam Adres Rechte Tocht 10 te Zaandam. Algemeen Het betreft een solitair bedrijfspand met kantoorruimte en deels overkapt buitenterrein.

Nadere informatie

Brochure. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. pagina 1 van 10

Brochure. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. pagina 1 van 10 Brochure pagina 1 van 10 De BIKoffice TE HUUR Omschrijving Comfortabel, betaalbaar en goed bereikbaar zijn enkele speerpunten van deze luxe kantoorruimte in een markant gebouw. Er zijn units te huur vanaf

Nadere informatie

TE HUUR. Bleekstraat 31 Eindhoven

TE HUUR. Bleekstraat 31 Eindhoven TE HUUR Bleekstraat 31 Eindhoven Bleekstraat 31 te Eindhoven Locatie : Instapklaar zelfstandig kantoorgebouw gelegen nabij het centrum en zichtbaar vanaf de Vestdijk. De omgeving kenmerkt zich door

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE TE HUUR REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTE IN HET CENTRUM VAN WAALRE Molenstraat 5 te Waalre Vrijblijvende informatie Molenstraat 5 te Waalre 2/11 Vrijblijvende informatie Molenstraat

Nadere informatie

Bestemming. Hoofdbestemming. Bouwjaar. Energie. Energielabel

Bestemming. Hoofdbestemming. Bouwjaar. Energie. Energielabel Le Branchement Wisselweg 33 1314 CB Almere Contactpersoon Sonny Gnocchi SGnocchi@dtz.nl Kenmerken Algemeen Bestemming Status Gereed Hoofdbestemming Per direct Bouwjaar 2002 Oppervlakten Energie Totale

Nadere informatie

Projectinformatie Bedrijfs en kantoorruimte

Projectinformatie Bedrijfs en kantoorruimte Projectinformatie Bedrijfs en kantoorruimte Kleine Landtong 23 Postbus 373 4200 AJ Gorinchem Kolk 23 4241 TH Arkel (0183) 30 40 50 www.bmak.nl info@bmak.nl Kleine Landtong 23 Rabobank 37.25.21.630 Postbus

Nadere informatie

TE HUUR KANTOORRUIMTE GELEGEN AAN DE JAN VAN DER HEIJDENSTRAAT 40 TE HILVERSUM

TE HUUR KANTOORRUIMTE GELEGEN AAN DE JAN VAN DER HEIJDENSTRAAT 40 TE HILVERSUM TE HUUR KANTOORRUIMTE GELEGEN AAN DE JAN VAN DER HEIJDENSTRAAT 40 TE HILVERSUM Object: In gebouw BW is de een deel van de begane grond (circa 550 m²) en een deel van de eerste verdieping (circa 75 m²)

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Softwareweg 3 te Amersfoort

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Softwareweg 3 te Amersfoort Vrijblijvende projectinformatie Te huur Softwareweg 3 te Amersfoort Adres Softwareweg 3 te Amersfoort. Algemeen Representatief bedrijfspand gelegen op goede locatie aan de Softwareweg 3 te Amersfoort.

Nadere informatie

TE HUUR Kantoorruimte ca. 172 m² Ebweg 38 a 1.475,- per maand

TE HUUR Kantoorruimte ca. 172 m² Ebweg 38 a 1.475,- per maand TE HUUR Vragen? 078-6141030 Kantoorruimte ca. 172 m² Ebweg 38 a 2991 LT Barendrecht Huurprijs 1.475,- per maand Bel 078-6141030 OMSCHRIJVING Algemeen: Barendrecht behoort tot de stadsregio Rotterdam en

Nadere informatie

BEDRIJFS /KANTOORRUIMTE. Vierlinghstraat 49 A8 4251 LC Werkendam

BEDRIJFS /KANTOORRUIMTE. Vierlinghstraat 49 A8 4251 LC Werkendam blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Kadastrale gegevens... 3 1.4. Indeling bedrijfsobject... 3 1.5. Omschrijving project... 4 1.6. Ligging...

Nadere informatie

BORDEWIJKLAAN 38 DEN HAAG

BORDEWIJKLAAN 38 DEN HAAG KANTOORRUIMTE 2.817 M2 (UNITS V.A. 418 M2) HUURPRIJS: # 135 /M2/JR KAART Object/Locatie Het kantoorgebouw maakt onderdeel uit van een kleinschalig representatief kantorenpark"hofzichtpark". In het "Hofzichtpark"

Nadere informatie

TE HUUR. Grote Berg 40 Eindhoven

TE HUUR. Grote Berg 40 Eindhoven TE HUUR Grote Berg 40 Eindhoven Grote Berg 40 te Eindhoven Locatie : Het object is gelegen in het hart van het centrum van Eindhoven in de wijk De Bergen. De authentieke stadswijk bestaat uit een verscheidenheid

Nadere informatie

TE HUUR. Ulenpas 56 Eindhoven

TE HUUR. Ulenpas 56 Eindhoven TE HUUR Ulenpas 56 Eindhoven Ulenpas 56 te Eindhoven Locatie : Deze kantoor-/praktijkruimte met huiselijke sfeer is zeer goed onderhouden en voorzien van een fraaie voortuin. Het object is gelegen aan

Nadere informatie

Voltastraat 2 Bergen op Zoom

Voltastraat 2 Bergen op Zoom Moderne kantoor- /showroom- /bedrijfsruimte + 3 P Contact +31 (0)88-796 24 76 info@synchrobedrijfshuisvesting.nl Badhuisstraat 56 4381 LT Vlissingen Te Koop / Te Huur Bereikbaarheid Circa 300 m² representatieve

Nadere informatie

Kantorenmarkt Nederland 4e kwartaal 2018

Kantorenmarkt Nederland 4e kwartaal 2018 Opname De opname in het vierde kwartaal van 218 bedroeg circa 44. m², dit is vrijwel gelijk aan het derde kwartaal (49. m²). Ten opzichte van het vierde kwartaal in 217 lag de opname zo n 19% lager. Gemeten

Nadere informatie

SUPER WINKEL FONDS NV

SUPER WINKEL FONDS NV ANNEXUM SUPER WINKEL FONDS NV KWARTAALRAPPORTAGE Q3 2017 OKTOBER 2017 DISCLAIMER DIT DOCUMENT IS EEN INTERNE MANAGEMENTRAPPORTAGE WAAROP GEEN ACCOUNTANTSCONTROLE IS TOEGEPAST. ALHOEWEL DE IN DEZE KWARTAALRAPPORTAGE

Nadere informatie

TE HUUR ROOSEVELTWEG 15, 1314 SJ ALMERE. Huurprijs 135,- per m² per jaar. Aanvaarding in overleg

TE HUUR ROOSEVELTWEG 15, 1314 SJ ALMERE. Huurprijs 135,- per m² per jaar. Aanvaarding in overleg TE HUUR ROOSEVELTWEG 15, 1314 SJ ALMERE Huurprijs 135,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg Algemeen Dit representatieve kantoorgebouw ligt in het zakencentrum van Almere-Stad waar fraaie kantoorgebouwen

Nadere informatie

TE HUUR RANDSTAD 22 4, 1316 BX ALMERE. Huurprijs 3.300,- per maand. Aanvaarding in overleg

TE HUUR RANDSTAD 22 4, 1316 BX ALMERE. Huurprijs 3.300,- per maand. Aanvaarding in overleg TE HUUR RANDSTAD 22 4, 1316 BX ALMERE Huurprijs 3.300,- per maand Aanvaarding in overleg Algemeen Gelegen aan de Randstad 22-04 representatief kantoorgebouw bestaande uit totaal circa 360 m² kantoorruimte

Nadere informatie