Ons werk. De Franse Kamer & Creations een selectie van AMSTERDAM. DE FRANSE KAMER DFK CREATIONS. ONLINE RECLAMEBUREAU

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ons werk. De Franse Kamer & Creations een selectie van AMSTERDAM. DE FRANSE KAMER DFK CREATIONS. ONLINE RECLAMEBUREAU"

Transcriptie

1 AMSTERDAM. DE FRANSE KAMER DFK CREATIONS. ONLINE RECLAMEBUREAU De Franse Kamer & Creations een selectie van Ons werk MEDIASTRATEGIE. CONCEPT. CREATIE. REALISATIE. DFK TESTING METHOD

2 De Franse Kamer 1Succesvol

3 DE FRANSE KAMER WIJ ZIJN SUCCESVOL VOOR O.A. VOOR NAAST ONZE MOOIE KLANTEN VERGEZELLEN OOK SCHILDERIJEN VAN GERARD DE LAIRESSE ONS

4 De Franse Kamer 2Ons werk

5 AIDS FONDS ~ CAMPAGNE

6 AIDS FONDS ~ CAMPAGNE BEKROOND MET

7 EL ASIRA ~ E-COMMERCE + CAMPAGNE

8 SANOMA ~ SALESKIT JONG GEZIN + HEALTH & PERSONAL CARE

9 MITSUBISHI ~ BANNER CAMPAGNE

10 BATAVUS ~ CAMPAGNE

11 BATAVUS ~ CORPORATE WEBSITE. ONLINE CAMPAGNE(S)

12 PROCTER & GAMBLE ~ WERVINGS CAMPAGNE

13 SIMYO ~ CAMPAGNE

14 CREATIVES CAMPAIGN UPC 1/3 WEBSITE ABRI LANDINGSPAGINA S MAILINGS DISPLAY CREATIVES ALLES-IN-1 PAKKET

15 SPECIALE SERIES CREATIVES CAMPAIGN UPC 2/3

16 DE EK CREATIVES CAMPAIGN UPC 2/3

17 HABBO ~ INGAME CAMPAGNE

18 De Franse Kamer 3DFK Testing Method BEWEZEN

19 POSITIEVE RENDEMENTEN DOOR WAT KLIKT? WAT CONVERTEERT? WAT ZIJN DE RESULTATEN? DFK Testing Method * Voordat een banner campagne ingezet gaat worden kan de effectiviteit drastisch verbeterd worden door banners in de ontwerpfase al te testen. De Franse Kamer heeft zich hier in verdiept. Het doel van een bannercampagne is vaak om zoveel mogelijk clicks te genereren. Door verschillende variabelen tegen elkaar uit te zetten, kunnen de effecten op de Click-Through-Rate (CTR) worden gemeten. Dit werkt het best als de test gebaseerd is op een bepaald thema, en er een hypothese wordt gesteld. Op deze manier kan er achterhaald worden welke kleur of persoon het best werkt, of dat bijvoorbeeld toevoeging van video of buttons de CTR omhoog haalt. De resultaten van deze tests geven weer hoe de effectiviteit van de banners zich onderling verhoudt. Door verschillende iteratieslagen te maken, en de resultaten van de tests te combineren, kan de banner geperfectioneerd worden totdat er een optimaal resultaat is. Per campagne, product of dienst kunnen deze resultaten sterk uiteenlopen. Het is daarom erg nuttig om voor de start van de banner campagne te weten wat clickt! BANNER TESTING CASE Los van de CTR, die direct in de tests gemeten kan worden, staat de conversie. Wanneer niet branding, maar bijvoorbeeld verkoop via banners het doel is, kan de conversie van verschillende banner uitingen tegen elkaar getest worden. Hiervoor zijn er over het algemeen meer meetresultaten nodig. De aanname dat banners met een hoge CTR ook een hoge conversie opleveren is simpelweg verkeerd, en in bepaalde gevallen is zelfs het tegenovergestelde het geval. Door middel van Analytics zijn zowel de CTR als conversie meetbaar. Meer uitgebreide voorbeelden van testen zijn terug te vinden in de cases van het Aids Fonds, Today s Brokers en Restaurant.nl Meer weten? Bel Thomas:

20 De Franse Kamer 4HTML 5 Showcase

21 MEDIA HTLM5 Showcase > Mobile advertising wordt steeds interessanter > De mogelijkheden zonder technische beperkingen > Grote groei gebruik smartphones en tablets > Showcase DFK en Adrime om de mogelijkheden te tonen HTML5 SHOWCASES LINK

22 AXE ~ ANARCHY. HTML 5 CAMPAGNE

23 20TH CENTURY FOX ~ RIO. HTML 5 CAMPAGNE

24 De Franse Kamer 5Even voorstellen

25 DE BASIS VAN DFK NILS HERENGRACHT 442 MARIJN RODERICK RUI SHAM DENNIS THOMAS 7 MAN + GROOT NETWERK

26 WIJ ZIJN DFK D E F R A N S E K A M E R Sinds D F K C R E A T I O N S Sinds 2011 H GROEIEND + 7 MEER DAN SAMEN MEER + IN ONZE BAGAGE OVER ONS TEVREDEN + 50 Kantoor Afdelingen Creatieven Strateeg Jaren ervaring Awards A-merken DFK Online + DFK Creations Cross-mediale aanpak DFK Creations + DFK Online Strategie Concept Art Realisatie Exploitatie Focus op effectieve communicatie Flexibel en meetbaar Duurzaam effect Award waardig +

27 OVER ONS DFK Creations De Franse Kamer (DFK) is een jong en dynamisch online advertising bureau in het hartje van Amsterdam. Een van onze specialismen is het ontwikkelen van effectieve online bannercampagnes. Wij hebben ruime ervaring in het adviseren, ontwikkelen en het meten van de effectiviteit van deze online marketingtool. Ook voor andere originele online marketingcampagnes zijn klanten bij ons aan het juiste adres. DFK Creations is de strategie, marketing en concept tak van De Franse Kamer. DFK Creations ontwikkelt cross-mediale concepten en campagnes voor merken die effectieve resultaten en interactieve merkbelevingen willen. Een uitstekende combinatie tussen kwalitatieve creatie, strategie, marketing, design en een realisatie met meetbaar resultaat is waar we voor staan. ONZE FILOSOFIE Als professionele bannerleverancier ontwerpen wij banners voor alle soorten bedrijven. Dit kunnen startende ondernemers zijn, maar ook grote multinationals. De opdrachten kunnen simpel zijn, maar we maken ook complexe banners waar heel wat techniek bij komt kijken. Eén ding hebben alle opdrachtgevers gemeen: ze mogen van ons dezelfde passie, inzet en service verwachten. Voor alle overige online marketingacitiviteiten zoeken wij onze opdrachten met zorg uit. We willen geïnspireerd worden en we willen inspireren. Al deze opdrachten hebben dan ook een zekere mate van uitdaging in zich. WERKWIJZE Naar aanleiding van de briefing maken wij een offerte. Gaat de klant daarmee akkoord, dan maken wij een eerste concept. Mocht dit niet naar tevredenheid van de klant zijn, dan maken we (kosteloos) een geheel nieuw concept. Wanneer ook deze niet wordt goedgekeurd, geven we de opdracht terug en volgt er geen faktuur. Wij werken 360 graden in het communicatielandschap; de scheiding tussen offline en online bestaat nauwelijks meer in de moderne communicatiewereld. Waar nodig en waar effectief, integreren wij verschillende communicatiekanalen naadloos. Of het nu advertising, websites, apps, content creatie, events of andere soorten media betreft; wij doen wat er nodig is om uw doelstellingen succesvol te bereiken. WIJ LEVEREN WAT WE BELOVEN Wij geloven in WORK HARD, THINK SMART, MAKE IT WORK. Wij focussen op effectieve communicatie. Wij hebben een passie voor briljanten ideeën, krachtige communicatie, kwaliteitscampagnes en vooral van aardige mensen die genieten van al dit moois. Wij houden van mooie gesprekken en resultaatgerichte brainstormsessies. Wij leveren tastbare resultaten. Wij hebben heerlijke koffie en goede whisky. KLANTEN DFK serviced verschillende soorten opdrachtgevers, uit verschillende bedrijfstakken. We werken regelmatig voor non-profit organisaties, zoals het Aidsfonds, Kerk in Actie en AMREF/ Flying Doctors. Daarnaast zijn we voor Universal Music, Ben, Postbank en TNT Post preferred supplier.

28 De Franse Kamer & DFK Creations contact KANTOOR DE FRANSE KAMER Thomas Sham

BIG IDEA BASIS VISUALS

BIG IDEA BASIS VISUALS BIG IDEA BIG IDEA BASIS VISUALS PRODUCT PAKKET internet. televisie. telefonie PROPOSITIE Emotionele propositie of Gebruiks propositie ondersteund door Product features en een Deal KEYVISUAL Aansprekende

Nadere informatie

Branding Marketing communication design online

Branding Marketing communication design online We leven in een tijdperk van onomkeerbare wereldwijde sociale en economische veranderingen. sociale Dat leidt voor ons allen tot nieuwe vormen van werken en leven. economische verandering Ons systeem transformeert

Nadere informatie

1. Wat is voor de jury van uitzonderlijk belang om een Award toe te kennen?

1. Wat is voor de jury van uitzonderlijk belang om een Award toe te kennen? Toelichtingen bij de jurering en het inschrijvingsformulier van de Cuckoo Awards 2012 1. Wat is voor de jury van uitzonderlijk belang om een Award toe te kennen? 1. Direct marketing is een respons-driven

Nadere informatie

Smartphones. Figuur 1 Our Mobile Planet, 2012

Smartphones. Figuur 1 Our Mobile Planet, 2012 Smartphones Het aandeel smartphones en tablets groeit hard in Nederland. De grafiek hieronder laat al zien dat in 2012 de penetratie van smartphones met 10% is toegenomen. Figuur 1 Our Mobile Planet, 2012

Nadere informatie

Hét model voor krachtige online advertising. See. Think. Do. Van Branding tot Performance. PauwR Digital Marketing

Hét model voor krachtige online advertising. See. Think. Do. Van Branding tot Performance. PauwR Digital Marketing Hét model voor krachtige online advertising See. Think. Do. Van Branding tot Performance. PauwR Digital Marketing Je bent adverteerder. Of je helpt adverteerders. Je besteedt veel geld aan offline en online

Nadere informatie

Toelichting. bij de jurering & het inschrijvingsformulier

Toelichting. bij de jurering & het inschrijvingsformulier Toelichting bij de jurering & het inschrijvingsformulier Cuckoo Awards 2014 1. Wat is voor de jury van uitzonderlijk belang om een Award toe te kennen? a. Direct marketing is een response-driven marketingstrategie,

Nadere informatie

Wij zijn Bright. Denkers en doeners. Strategen, conceptmakers, designers en developers. Wij zijn marketingexperts.

Wij zijn Bright. Denkers en doeners. Strategen, conceptmakers, designers en developers. Wij zijn marketingexperts. Hey, Wij zijn Bright. Denkers en doeners. Strategen, conceptmakers, designers en developers. Wij zijn marketingexperts. #BrightPeople WAT WE DOEN Bright Way 1 MARKETINGSTRATEGIE 2 CONCEPT EN CREATIE 3

Nadere informatie

Bedrijf. Merk. Activiteit. Opvallen. Logo. Ontwerp. Samenhang. Verkoop. Succes. Uw klanten en leden zijn. interactief!

Bedrijf. Merk. Activiteit. Opvallen. Logo. Ontwerp. Samenhang. Verkoop. Succes. Uw klanten en leden zijn. interactief! Bedrijf Ontwerp Merk Logo Activiteit Samenhang Opvallen Verkoop Succes Uw klanten en leden zijn interactief! Reclamebureau Schetskamer staat u graag bij in het ontwikkelen van een interactieve app. Hoe

Nadere informatie

strategie concept creatie

strategie concept creatie strategie concept creatie Wij houden van competities, daag ons uit voor uw pitch?tip: Waarom wij? Innovatie in Design Een merk is de spiegel van uw creatie. Het vertegenwoordigt uw product en uw bedrijf.

Nadere informatie

strategie concept creatie

strategie concept creatie strategie concept creatie Wij houden van competities, daag ons uit voor uw pitch!?tip: Waarom wij? INNOVATIE IN DESIGN Een merk is de spiegel van uw creatie. Het vertegenwoordigt uw product en uw bedrijf.

Nadere informatie

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat Hot Pink Media blijft zich als online blogger/influencers netwerk met een bereik van 8,6 miljoen per maand continue ontwikkelen. Met de lancering van het mannenlabel & ons travel channel verbreed Hot Pink

Nadere informatie

online MedIadoCuMentatIe 2017

online MedIadoCuMentatIe 2017 online MedIadoCuMentatIe 2017 Inhoud 4 Lokaal vindbaar PG 4 5 Lokaal zichtbaar via bannering PG 5 6 Google Adwords PG 6 7 Social advertising PG 7 8 Video advertising PG 8 9 Recruitment PG 9 10 Branded

Nadere informatie

DM3 Ratecard - Laatste update: 14 oktober 2014. Performance. Bereik top 10

DM3 Ratecard - Laatste update: 14 oktober 2014. Performance. Bereik top 10 DM3 Ratecard - Laatste update: 14 oktober 2014 Deze ratecard bestaat uit zes blokken. Wij hanteren drie verschillende advertising pakketten; Thema, Performance en RTB. Deze pakketten maak je compleet met

Nadere informatie

AUTOMOTIVE. Het Semilo Channel Automotive Voor alles over auto s

AUTOMOTIVE. Het Semilo Channel Automotive Voor alles over auto s AUTOMOTIVE Het Semilo Channel Automotive Voor alles over auto s Websites: 11 Uniek bereik: 2.334.500 Impressies: 123.170.000 Het channel Automotive van Semilo biedt de bezoeker alles over auto s. Nieuwe

Nadere informatie

YOUNG PROFESSIONALS. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Young Professionals Bereikt de jonge en actieve social leaders.

YOUNG PROFESSIONALS. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Young Professionals Bereikt de jonge en actieve social leaders. YOUNG PROFESSIONALS Automotive Het Semilo Channel Young Professionals Bereikt de jonge en actieve social leaders Eten & Drinken Familie & Gezin Health & Personal Care Kids Nieuws & Informatie Reizen Websites:

Nadere informatie

REIZEN. Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen. Automotive Eten & Drinken

REIZEN. Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen. Automotive Eten & Drinken REIZEN Automotive Eten & Drinken Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen Familie & Gezin Fotografie Health & Personal Care Nieuws & Informatie Product vergelijking Reizen Tech & Gadgets

Nadere informatie

REIZEN. Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen

REIZEN. Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen REIZEN Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen Websites: 20 Uniek bereik: 5.631.500 Impressies: 126.028.664 Adverteer op het grootste digitale Reizen channel van Nederland en bereik hiermee

Nadere informatie

FAMILIE & GEZIN. Het Semilo Channel Familie & Gezin Focus op ouders, verzorgers en grootouders

FAMILIE & GEZIN. Het Semilo Channel Familie & Gezin Focus op ouders, verzorgers en grootouders FAMILIE & GEZIN Het Semilo Channel Familie & Gezin Focus op ouders, verzorgers en grootouders Websites: 8 Uniek bereik: 916.300 Impressies: 13.000.000 Automotive Eten & Drinken Familie & Gezin Fotografie

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

ETEN EN DRINKEN. Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied

ETEN EN DRINKEN. Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied ETEN EN DRINKEN Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied Websites: 10 Uniek bereik: 3.846.500 Impressies: 26.229.000 Automotive Eten & Drinken Familie & Gezin Fotografie

Nadere informatie

Whitepaper SEA Haal maximale resultaten vanuit zoekmachine adverteren door structuur, optimalisatie en analyse.

Whitepaper SEA Haal maximale resultaten vanuit zoekmachine adverteren door structuur, optimalisatie en analyse. Haal maximale resultaten vanuit zoekmachine adverteren door structuur, optimalisatie en analyse. Versie: 1.0 Datum: 14-1-2010 Auteur: Onetomarket Inhoudsopgave 1. Wat is Search Engine Advertising?... 3

Nadere informatie

Affiliate marketing. Jan Pons

Affiliate marketing. Jan Pons Affiliate marketing Jan Pons Affiliate marketing Affiliate marketing is een manier van online marketing waarbij de website (adverteerder of merchant) de affiliate (uitgever/webmaster) betaalt voor elke

Nadere informatie

Hoe was het? Het is weer tijd voor uw jaarverslag! Uw jaarlijkse visi- Tastbare weggever tekaartje is een belangrijk communicatiemiddel dat alle

Hoe was het? Het is weer tijd voor uw jaarverslag! Uw jaarlijkse visi- Tastbare weggever tekaartje is een belangrijk communicatiemiddel dat alle hoe was het? Hoe was het? Het is weer tijd voor uw jaarverslag! Uw jaarlijkse visitekaartje is een belangrijk communicatiemiddel dat alle aandacht verdient. De mogelijkheden zijn legio, vooral als u kiest

Nadere informatie

NIMA Online Marketeer leergang

NIMA Online Marketeer leergang NIMA Online Marketeer leergang Inhoud. NIMA Online Marketeer leergang... 3 Programma.... 4 Les 1 : Introductie... 4 Les 2: Zoekmachinemarketing... 4 Les 3 + 4: Analytics... 4 Les 5: Social media... 4 Les

Nadere informatie

Internet plan op maat

Internet plan op maat Internet plan op maat Uw Internet Plan: bouwen aan uw onderneming van morgen Bepalen - meten - verbeteren: - Doelstellingen - Doelgroepen - Communicatie mix Herkenbaar voor u? Kiezen voor DG Consult -

Nadere informatie

Online recruitment marketing

Online recruitment marketing Online recruitment marketing Plaats uw vacature niet langer willekeurig op diverse mediakanalen, maar bereik uw doelgroep snel én Effectief werven? Kies voor een online recruitment campagne! Als werkgever

Nadere informatie

YOUNG PROFESSIONALS. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Young Professionals Bereikt de jonge en actieve social leaders.

YOUNG PROFESSIONALS. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Young Professionals Bereikt de jonge en actieve social leaders. YOUNG PROFESSIONALS Automotive Het Semilo Channel Young Professionals Bereikt de jonge en actieve social leaders Eten & Drinken Familie & Gezin Health & Personal Care Kids Nieuws & Informatie Reizen Websites:

Nadere informatie

WEER & VERKEER. Het Semilo Channel Weer & Verkeer De weg naar een groot mobiel publiek

WEER & VERKEER. Het Semilo Channel Weer & Verkeer De weg naar een groot mobiel publiek WEER & VERKEER Het Semilo Channel Weer & Verkeer De weg naar een groot mobiel publiek Websites: 13 Uniek bereik: 2.765.000 Impressies: 109.155.000 Automotive Eten & Drinken Familie & Gezin Fotografie Health

Nadere informatie

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen E-resultaat aanpak Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen 2010 ContentForces Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

DE 4 PIJLERS VAN EEN GOEDE WEBSITE

DE 4 PIJLERS VAN EEN GOEDE WEBSITE DE 4 PIJLERS VAN EEN GOEDE WEBSITE Strategie Concept Creatie Inhoudsopgave Inleiding 3 Verschillende websites 4 Wat maakt een goede website 5 Bekijk bluetrace.nl en weet wat u kunt verwachten. 2 De 4 pijlers

Nadere informatie

zonder stoppen Bastiaan Elwin Gertjan Startersproblemen? HET TEAM VAN STARTENZONDERSTOPPEN.NL No-nonsense zaken doen Wij gaan verder

zonder stoppen Bastiaan Elwin Gertjan Startersproblemen? HET TEAM VAN STARTENZONDERSTOPPEN.NL No-nonsense zaken doen Wij gaan verder Wie zijn wij StartenzonderStoppen is een organisatie die speciaal is opgezet om startende ondernemers te helpen met hun online en offline communicatie. Denk hierbij aan websites, drukwerk, huisstijl en

Nadere informatie

WELKOM. DIRK JAN KOEKKOEK CEO efuture Group

WELKOM. DIRK JAN KOEKKOEK CEO efuture Group Dirk Jan Koekkoek (1979) is mede oprichter en aandeelhouder van efuture Group. Binnen de directie is hij met name verantwoordelijk voor business en online marketing intelligence, search engine marketing

Nadere informatie

NIMA Online Marketeer Leergang

NIMA Online Marketeer Leergang NIMA Online Marketeer Leergang NIMA Online Marketeer leergang NIMA Online Marketeer is ontwikkeld voor marketeers die officiële erkenning willen voor online marketingkennis opgedaan in de praktijk of gedurende

Nadere informatie

ABOUT US. About OVER ELIVADO HI, IK BEN ELINE VAN THIS IS WHO WE ARE

ABOUT US. About OVER ELIVADO HI, IK BEN ELINE VAN  THIS IS WHO WE ARE liva ABOUT US HI, IK BEN ELINE VAN DOORN Begin 2016 ben ik Elivado gestart, een allround creative agency dat zich volledig richt op social media, content en conceptontwikkeling. In de onderstaande pagina

Nadere informatie

Social Media en webanalyse Social media analytics en Social reports

Social Media en webanalyse Social media analytics en Social reports Social Media en webanalyse Social media analytics en Social reports Roel Willems Consultant, OrangeValley 21 maart 2012 Even voorstellen Wat is Social Media Waarom Social Media marketing Social media web

Nadere informatie

Call Tracking. Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls

Call Tracking. Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls Call Tracking Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls September 2015 1 INLEIDING Online conversies en de kanalen waarvan ze afkomstig zijn, worden precies gemeten door

Nadere informatie

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing Een goede online briefing past op één A4 [+ checklist] Auteur: Ronald Heijkens, Sabel Online Je wilt een nieuwe website, intranet, online magazine of app. Maar omdat je de expertise zelf niet in huis hebt,

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

Call tracking. Slimme marketingbeslissingen maak je op basis van complete data. AdCalls

Call tracking. Slimme marketingbeslissingen maak je op basis van complete data. AdCalls Call tracking. Slimme marketingbeslissingen maak je op basis van complete data. AdCalls Samenvatting Web- en telefonische conversies Webconversies worden vaak gemeten met Google Analytics en AdWords. Maar

Nadere informatie

Copyright 2012, iprospect, Inc. All rights reserved. CONVERSION OPTIMIZATION MORE BANG FOR THE BUCK

Copyright 2012, iprospect, Inc. All rights reserved. CONVERSION OPTIMIZATION MORE BANG FOR THE BUCK CONVERSION OPTIMIZATION MORE BANG FOR THE BUCK DIGITAL PERFORMANCE MARKETING MIX PROGRAMMA» Wat is conversieoptimalisatie?» Cases» Do s & don ts VRAAG 1: HEEFT UW WEBSITE HET MAXIMUM RENDEMENT AL BEREIKT?

Nadere informatie

Manpower OMG & Tripolis Solutions. Klantcase

Manpower OMG & Tripolis Solutions. Klantcase Manpower OMG & Tripolis Solutions Klantcase Doordat de consultants zelf op regionaal niveau de campagnes kunnen versturen, krijgen ze snel een haarscherp marktbeeld Manpower is een HR-dienstverlener met

Nadere informatie

ETEN EN DRINKEN. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied.

ETEN EN DRINKEN. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied. ETEN EN DRINKEN Automotive Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied Eten & Drinken Familie & Gezin Health & Personal Care Kids Nieuws & Informatie Reizen Websites: 7 Uniek

Nadere informatie

Call tracking. De koppeling tussen web- en telefonische conversies in Google Analytics. AdCalls

Call tracking. De koppeling tussen web- en telefonische conversies in Google Analytics. AdCalls Call tracking. De koppeling tussen web- en telefonische conversies in Google Analytics. AdCalls Samenvatting Google AdWords Google Analytics is een online tool van Google. De tool verzamelt statistieken

Nadere informatie

ETEN EN DRINKEN. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied.

ETEN EN DRINKEN. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied. ETEN EN DRINKEN Automotive Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied Eten & Drinken Familie & Gezin Health & Personal Care Kids Nieuws & Informatie Reizen Weer & Verkeer

Nadere informatie

Focus op andere mediatechnieken

Focus op andere mediatechnieken Focus op andere mediatechnieken De wereld om ons heen verandert snel, zowel commercieel als maatschappelijk. Om aansluiting bij onze klanten te houden, vraagt dat binnen Achmea (Versnellen & Vernieuwen),

Nadere informatie

Online adverteren bij Omroep West

Online adverteren bij Omroep West Online adverteren bij Omroep West Combineer uw radio- en televisiecampagne met een compleet online pakket Wij gaan graag de samenwerking aan. Om de online advertentiemogelijkheden bij Omroep West te versterken

Nadere informatie

WordStream is één van de grootste leveranciers van Internet Marketing software en tevens Google Premier SMB Partner.

WordStream is één van de grootste leveranciers van Internet Marketing software en tevens Google Premier SMB Partner. Voorwoord Bedankt voor het aanvragen van de expertreview van Wemessage. De expertreview biedt inzicht in onze werkwijze, de prestaties en de potentie van jullie Adwords campagne. In de onderstaande expertreview

Nadere informatie

Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen.

Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen. Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen. Innovatie & inspiratieprogramma + werkplek @ Jamfabriek (code A02) Heeft u een idee, project of opdracht, neem dan

Nadere informatie

Vergroot effectief je conversie binnen een kwalitatief hoogwaardige en koopkrachtige doelgroep KNHS MEDIA BUREAU

Vergroot effectief je conversie binnen een kwalitatief hoogwaardige en koopkrachtige doelgroep KNHS MEDIA BUREAU Vergroot effectief je conversie binnen een kwalitatief hoogwaardige en koopkrachtige doelgroep KNHS MEDIA BUREAU adverteren bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Versie 2 (22 mei 2017)

Nadere informatie

Contentmarketing @ Deli XL

Contentmarketing @ Deli XL Anouk Beeren, manager e commerce & merchandising Contentmarketing @ Deli XL Page 1 Page 2 Anouk Beeren Anouk Beeren Manager e-commerce & merchandising @AnoukOnline Page 3 Onderwerpen Achtergrond van de

Nadere informatie

Inleiding: Zorgt online al voldoende voor een waardevolle bijdrage aan het behalen van uw marketingcommunicatiedoelstellingen?

Inleiding: Zorgt online al voldoende voor een waardevolle bijdrage aan het behalen van uw marketingcommunicatiedoelstellingen? Online Marketingcommunicatie (post-hbo opleiding) Aangeboden door: Beeckestijn Business School Inleiding: Zorgt online al voldoende voor een waardevolle bijdrage aan het behalen van uw marketingcommunicatiedoelstellingen?

Nadere informatie

SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling

SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling Wie zijn we? Wat is Google Marketing? Google Optimalisatie Google Adwords Google & SEO Workshop Google Analytics

Nadere informatie

Checklist voor een succesvolle E-mailmarketing-strategie

Checklist voor een succesvolle E-mailmarketing-strategie Checklist voor een succesvolle E-mailmarketing-strategie Over deze whitepaper: deze checklist maakt deel uit van een serie voor marketing- en communicatieprofessionals die interactieve media inzetten binnen

Nadere informatie

Brochure. Contactpersoon. Royal Webbers. Frans Halsstraat 2B 3583 BP Utrecht

Brochure. Contactpersoon. Royal Webbers.  Frans Halsstraat 2B 3583 BP Utrecht Brochure Royal Webbers Frans Halsstraat 2B 3583 BP Utrecht info@royalwebbers.com www.royalwebbers.com Contactpersoon Amar Muric 06 247 103 04 muric@royalwebbers.com 2 Over Royal Webbers 3 Al meer dan 150

Nadere informatie

Stages/projecten voor het academiejaar Voka Kamer van Koophandel Limburg Cherly Freson

Stages/projecten voor het academiejaar Voka Kamer van Koophandel Limburg Cherly Freson Stages/projecten voor het academiejaar 2016-2017 Voka Kamer van Koophandel Limburg Cherly Freson 21-10-2016 Inhoud 1. Q-Stageproject: zoek je een stageplaats of project?... 3 2. Q-Stage voor studenten...

Nadere informatie

CASE BOLAS UNDERWEAR BOLASUNDERWEAR.COM

CASE BOLAS UNDERWEAR BOLASUNDERWEAR.COM BOLAS UNDERWEAR BOLASUNDERWEAR.COM 1 Vindbaarheid van de website vergroten 2 Online verkoop stimuleren 3 Conversie-optimalisatie BOLAS Underwear is het ondergoedmerk van Everon Jackson Hooi - bekend van

Nadere informatie

INTRODUCTIE WIJ GELOVEN IN EEN LANGDURIGE RELATIE

INTRODUCTIE WIJ GELOVEN IN EEN LANGDURIGE RELATIE INTRODUCTIE WIJ GELOVEN IN EEN LANGDURIGE RELATIE Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten en optimaliseren van online marketing en het ontwikkelen van websites. Voor het bereiken van uw doelgroep kunnen

Nadere informatie

Publishing & Printing Company B.V.

Publishing & Printing Company B.V. STAPPENPLAN WEBSITE Versie 1.3 Publishing & Printing Company B.V. Weth. Sangersstraat 38 (0)46-437 73 11 KVK 140.41959 6191 NA Beek web@pp-company.nl BTW NL 0085.52.861.B01 Algemene voorwaarden www.pp-company.nl

Nadere informatie

Online marketing results

Online marketing results Online marketing results 2016 Domein Canicas Propositie 1:1 marketing Conversie 151208-pre-Canicas 2 Aanpak online marketing organische traffic (SEO) betaalde traffic (oa SEA) traffic uit social media

Nadere informatie

Cloud4Wi. Lever meer dan alleen toegang tot internet. Met Cloud4Wi lever je een volwaardige managed Wi-Fi hotspot dienst.

Cloud4Wi. Lever meer dan alleen toegang tot internet. Met Cloud4Wi lever je een volwaardige managed Wi-Fi hotspot dienst. Cloud4Wi Lever meer dan alleen toegang tot internet. Met Cloud4Wi lever je een volwaardige managed Wi-Fi hotspot dienst. Wi-Fi Overal en altijd Zet uw WiFi dienst om in een zakelijke kans! 2 2 Met Cloud4WI

Nadere informatie

start om 19:00 uur 1

start om 19:00 uur 1 start om 19:00 uur 1 Certifications Google AdWords (Fundamentals, Display, Search) Google Analytics DoubleClick (DCM, DBM, DRM) 2 1. Voorstellen 2. Google Analytics 3. Analytics rapportages 4. Doelen instellen

Nadere informatie

SDU Kennissessie. Edwin Hof Manager Account Management. Theo Pols Account Manager

SDU Kennissessie. Edwin Hof Manager Account Management. Theo Pols Account Manager Edwin Hof Manager Account Management Theo Pols Account Manager Vertrouwelijke informatie Deze presentatie is eigendom van Traffic4u BV en is strikt vertrouwelijk. Het bevat informatie slechts bestemd voor

Nadere informatie

FAMILIE & GEZIN. Automotive. Eten & Drinken Het Semilo Channel Familie & Gezin Focus op ouders, verzorgers en grootouders.

FAMILIE & GEZIN. Automotive. Eten & Drinken Het Semilo Channel Familie & Gezin Focus op ouders, verzorgers en grootouders. FAMILIE & GEZIN Automotive Eten & Drinken Het Semilo Channel Familie & Gezin Focus op ouders, verzorgers en grootouders Familie & Gezin Health & Personal Care Kids Nieuws & Informatie Reizen Weer & Verkeer

Nadere informatie

PERSONALIA OVER MIJ CURRICULUM VITAE RODERICK VAN STRATEN

PERSONALIA OVER MIJ CURRICULUM VITAE RODERICK VAN STRATEN PERSONALIA Naam: van Straten (D.A.N.A) Roepnaam: Roderick Geboortedatum: 30-06-1973 Woonplaats: Gorinchem Adres: Burgstraat 18, 4201 AC www: roderickvs.nl E-mail: info@roderickvs.nl Twitter: @roderickvs

Nadere informatie

Social Radio Pakketten 2015. i.s.m.

Social Radio Pakketten 2015. i.s.m. Social Radio Pakketten 2015 i.s.m. Social Radio Meer halen uit je radiocampagne? Benut nu eenvoudig de potentie van social media via de radio. Onderzoeken (Bron: Google en RAB) tonen aan dat radio de aanjager

Nadere informatie

Van big data naar smart data. Stappenplan voor B2B leadgeneratie.

Van big data naar smart data. Stappenplan voor B2B leadgeneratie. Van big data naar smart data. Stappenplan voor B2B leadgeneratie. Van big data naar smart data Door big data te verzamelen en om te zetten in werkelijk bruikbare smart data creëert u nieuwe inzichten,

Nadere informatie

Toelichting Dit jaar zijn er 12 categorieën, onderverdeeld in verschillende subcategorieën. In elke categorie kunnen meerdere Magneten vallen.

Toelichting Dit jaar zijn er 12 categorieën, onderverdeeld in verschillende subcategorieën. In elke categorie kunnen meerdere Magneten vallen. Categorieën Toelichting Dit jaar zijn er 12 categorieën, onderverdeeld in verschillende subcategorieën. In elke categorie kunnen meerdere Magneten vallen. 1. Print 1.a Advertentie los Het formaat van de

Nadere informatie

Marie Emma Vigeveno B2B Marketing Manager

Marie Emma Vigeveno B2B Marketing Manager Onderzoek mobiel doneren Marie Emma Vigeveno B2B Marketing Manager Onderzoeksrapportage Auteur: Seth Schaafsma Project: Z4792 3-7-2014 Pilot mobiel doneren Nu.nl Methode en opzet Het onderzoek is online

Nadere informatie

Communication Analytics: effectiveness research for conversion based campaign planning.

Communication Analytics: effectiveness research for conversion based campaign planning. Communication Analytics: effectiveness research for conversion based campaign planning. How to measure of effects of offline and online campaigns on web visits sales and conversion. Genomineerd in categorie

Nadere informatie

Webinar over Webinars

Webinar over Webinars Webinar over Webinars 5 gouden tips uit de praktijk In 30 minuten Introductie Nicole Oude Reimerink Bob Oord Wat is een Webinar? Webinar is een live presentatie die door deelnemers online te volgen is.

Nadere informatie

Tarieven en aanleverspecificaties

Tarieven en aanleverspecificaties Tarieven en aanleverspecificaties 07-01-2016 Bereik uw doelgroep optimaal met 1Limburg 1Limburg is de unieke krachtenbundeling van L1 en Media Groep Limburg. De app en website van 1Limburg brengen alle

Nadere informatie

Wat kan B2B leren van B2C

Wat kan B2B leren van B2C Wat kan B2B leren van B2C De 8 belangrijkste learnings over e-commerce en online marketing Dylan Mouthaan & Martijn Stomphorst 17-09-2015 Agenda Totale ontwrichting B2B commerce? Waarom online verkopen?

Nadere informatie

E-sessions Breda woensdag 9 november. 1 jaar Social Media @Roompot

E-sessions Breda woensdag 9 november. 1 jaar Social Media @Roompot E-sessions Breda woensdag 9 november 1 jaar Social Media @Roompot Wie ben ik? Jesper Stoel, 25 jaar Internet Marketeer bij Roompot Vakanties, verantwoordelijk voor alles rondom Social Media! Volg mij via

Nadere informatie

5 erkende vrouwenmerken

5 erkende vrouwenmerken 5 erkende vrouwenmerken Libelle.nl Viva.nl Styletoday.nl Vrouwonline.nl Online proposities Display Contentintegratie Prijsberekening Cases Online Display proposities advertising Display advertising kent

Nadere informatie

Your story, delivered

Your story, delivered Your story, delivered Wat is een webinar? Een webinar is een live online presentatie die vanaf elke locatie door duizenden deelnemers tegelijkertijd kan worden gevolgd. U betrekt uw deelnemers met interactieve

Nadere informatie

Social Radio Pakketten 2015

Social Radio Pakketten 2015 Social Radio Pakketten 2015 Social Radio Meer halen uit je radiocampagne? Benut nu eenvoudig de potentie van social media via de radio. Onderzoeken (Bron: Google en RAB) tonen aan dat radio de aanjager

Nadere informatie

Digitale Nieuwsbrief Bibliotheek Hoorn

Digitale Nieuwsbrief Bibliotheek Hoorn Digitale Nieuwsbrief Bibliotheek Hoorn Gemaakte keuzes en het optimaal inzetten van onze digitale nieuwsbrief binnen de marketingmix. Achtergrond informatie - 20.918 bibliotheekleden t.o.v. 72.172 inwoners

Nadere informatie

Webshops Ondernemen op het internet. 14-03-2016 Mark Rijsdijk

Webshops Ondernemen op het internet. 14-03-2016 Mark Rijsdijk Webshops Ondernemen op het internet 14-03-2016 Mark Rijsdijk Welkom ondernemers Werk GePassie voor nieuwe ideeën en concepten Storytelling: ik hou van verhalen (vertellen en delen) Liefhebber van indrukwekkende

Nadere informatie

saleskit vtwonen.nl januari 2015

saleskit vtwonen.nl januari 2015 saleskit vtwonen.nl januari 2015 Over vtwonen.nl De website van het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland is een unieke one stop shop voor woonproducten, inspiratie en praktische informatie.

Nadere informatie

Staat uw bedrijf online op de kaart?

Staat uw bedrijf online op de kaart? Staat uw bedrijf online op de kaart? Online geld verdienen is een hele onderneming. Een website alleen is niet meer genoeg; er wordt veel meer van u gevraagd om businesskansen te benutten. Uw bestaande

Nadere informatie

Welkom bij de breakout. Online marketing. trainer: Martin Suithoff. www.fondsenwervingenzo.nl. #bootcamp

Welkom bij de breakout. Online marketing. trainer: Martin Suithoff. www.fondsenwervingenzo.nl. #bootcamp Welkom bij de breakout trainer: Martin Suithoff Wat is Inbound Marketing Strategie? Wat is Inbound Marketing Strategie? Is gebaseerd op het principe: Wordt gevonden door potentiële klanten (donateurs)

Nadere informatie

MOBILE PROGRAMMATIC. Dominiek van Esse. Operations MobPro Programmatic

MOBILE PROGRAMMATIC. Dominiek van Esse. Operations MobPro Programmatic MOBILE PROGRAMMATIC Dominiek van Esse Operations Director @ MobPro Kernlid @ Programmatic taskforce IAB @Dovanesse @Mobpros WIE ZIJN WIJ? Strategisch en uitvoerend partner voor adverteerders in het bereiken

Nadere informatie

Whitepaper: Segmentatie in marketing. Stationsplein EX Hilversum +31 (0)

Whitepaper: Segmentatie in  marketing. Stationsplein EX Hilversum +31 (0) Whitepaper: Segmentatie in e-mailmarketing Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum +31 (0) 35 531 1115 Segmentatie in e-mailmarketing Hoe verbeter in mijn e-mail campagnes? Vaak wordt er uitvoerig A-B getest,

Nadere informatie

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt dibbadoo Een onvergetelijke eerste indruk met een website van Dibbadoo Bestaande en potentiële klanten zoeken elke dag op internet naar producten en diensten.

Nadere informatie

LinkedIn 2.0 gebruiken in uw marketing campagnes

LinkedIn 2.0 gebruiken in uw marketing campagnes LinkedIn 2.0 gebruiken in uw marketing campagnes Let digital work fueld.nl LinkedIn inzetten als platform om het resultaat van digital marketing te vergroten, wordt regelmatig toegepast. Zeker, omdat het

Nadere informatie

Digital Agencies 2015

Digital Agencies 2015 Websurvey onder 117 respondenten (werkzaam bij 108 Nederlandse digital agencies), waarvan 85% directie. Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van cloud- en hostingprovider True, in samenwerking met Emerce.

Nadere informatie

85% VAN DE BUSINESS-TO-BUSINESS MARKT IN NOORD-NEDERLAND BEREIKEN WE MET NOORD.

85% VAN DE BUSINESS-TO-BUSINESS MARKT IN NOORD-NEDERLAND BEREIKEN WE MET NOORD. 85% VAN DE BUSINESS-TO-BUSINESS MARKT IN NOORD-NEDERLAND BEREIKEN WE MET NOORD. Door de inzet van een multichannel productportfolio maken we zichtbaar, inspireren en verbinden business-to-business ondernemers

Nadere informatie

Dashboards in Google Analytics. Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2

Dashboards in Google Analytics. Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2 Dashboards in Google Analytics Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2 2. Hoe stel je dashboards in?... 6 3. Praktische voorbeelden van dashboards... 12 4. Afsluitende tips... 26 Inleiding In Google Analytics

Nadere informatie

UWV Informatieavond. Donderdag 24 november 2016

UWV Informatieavond. Donderdag 24 november 2016 UWV Informatieavond Donderdag 24 november 2016 Programma 19.00 Michel Penterman Competence Factory 19.10 Rene Steuer oprichter Competence Factory 19.20 Alrik Mol UWV 19.40 Sjoerd Burger Social Media Recruitment

Nadere informatie

WINTERSPORT. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Wintersport Bereik de wintersporter. Familie & Gezin. Health & Personal Care.

WINTERSPORT. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Wintersport Bereik de wintersporter. Familie & Gezin. Health & Personal Care. WINTERSPORT Automotive Het Semilo Channel Wintersport Bereik de wintersporter Eten & Drinken Familie & Gezin Health & Personal Care Kids Nieuws & Informatie Reizen Weer & Verkeer Websites: 5 Uniek bereik:

Nadere informatie

CAMPAGNES Prijzen & specificaties Zomer 2013

CAMPAGNES Prijzen & specificaties Zomer 2013 CAMPAGNES Prijzen & specificaties Zomer 2013 Adverteren met Frankwatching Frankwatching is de grootste online community van Nederland binnen het vakgebied online & digital. Maandelijks zijn meer dan 300.000

Nadere informatie

Azure in de praktijk o.a. case van Heineken en Talpa

Azure in de praktijk o.a. case van Heineken en Talpa consulting - sourcing - solutions Azure in de praktijk o.a. case van Heineken en Talpa Marcel van Rijn Marco van Veen 9 januari 2014 Marcel van Rijn Mede oprichter Connect2Crowd Meer dan 15 jaar corporate

Nadere informatie

Webfixers Website Whitepaper

Webfixers Website Whitepaper Versie 2.1 jun 16 Webfixers Website Whitepaper Alles wat je moet weten om je website te laten doen wat je verwacht En wat je moet weten om te voorkomen dat je net als meer dan 50% van de ZZP ers en MKB

Nadere informatie

Training en workshops

Training en workshops Mirabeau Academy DIGITAL CONCEPT DEVELOPMENT Training en workshops MIRABEAU ACADEMY AHEAD IN A DIGITAL WORLD Digitaal denken zit in onze code. We weten exact wat er online speelt. Sinds 2001 ontwikkelen

Nadere informatie

MEDIAKIT 2015 4de kwartaal

MEDIAKIT 2015 4de kwartaal MEDIAKIT 2015 4de kwartaal In 2009 introduceerde Ellen Diermanse, als onderdeel van haar online mediabedrijf Femmedia, Vrouwblog.nl. De website groeide uit tot één van de grootste vrouwen communities van

Nadere informatie

Whitepaper Mailtomarket

Whitepaper Mailtomarket Whitepaper Mailtomarket Inleiding Ik heb al een digitale nieuwsbrief moet ik dit lezen? Als u uw relaties directer en specifieker wilt benaderen met informatie die bij hen past, dan is e-mailmarketing

Nadere informatie