Designwedstrijd Caravana Campers en caravans van de toekomst

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Designwedstrijd Caravana 2012. Campers en caravans van de toekomst"

Transcriptie

1

2 Designwedstrijd Caravana 2012 Campers en caravans van de toekomst

3 Introductie Caravana Doel van de wedstrijd Facts designwedstrijd Prijzen Jurering Ontwerpprijs Jury Publieksprijs Starten met de wedstrijd Ontwerp: richtlijnen Aanleverspecificaties Belangrijke data Aanwezigheid op de Caravana Contact

4 Caravana Grootste kampeerbeurs van Nederland, in WTC Expo Leeuwarden WTC Expo Leeuwarden: na RAI grootste beurscomplex van Nederland Caravana in januari 2011: ruim bezoekers Bezoekers uit heel Nederland Exposanten: campers / caravans / tenten / tenttrailers / accessoires / ruim 200 campings Grote mediacampagne: o.a. Campinglife op RTL4, televisiespots, radiospots, rondwegborden, advertenties in dag- en weekbladen, internetcampagnes, etc. In 2012 bestaat de Caravana 52 jaar Thema 2012: Design

5 Doel van de wedstrijd Anno 2011 is erg veel mogelijk op kampeergebied. Duurzame en lichte materialen, laag energieverbruik, luxe, maar vooral ook een uniek design winnen aan populariteit. De kampeerder van nu kan veel kiezen en zelfs individuele wensen laten doorvoeren in het ontwerp van het product. Op de Caravana 2012 staat het thema design centraal. Het doel van de wedstrijd: ruim bezoekers, de Internationale camper en caravan industrie, en de landelijke pers laten zien welke camper- en caravan ontwerpen in de toekomst gecreëerd kunnen worden. Met de ideeën en ontwerpen van de deelnemers van de designwedstrijd zal draagvlak worden gecreëerd bij zowel de bezoekers/kampeerders als bij de Internationale industrie. De ontwerpers van de winnende caravan en camper zullen worden uitgenodigd om met de industrie de haalbaarheid van een prototype te bespreken.

6 Facts designwedstrijd Start wedstrijd: Vanaf 15 november 2011 Einde wedstrijd: 22 december 2011 Bekendmaking 10 nominaties: 6 januari 2012 Bekendmaking winnaars: Donderdag 19 januari 2012 is de bekendmaking van de twee winnaars van de wedstrijd. Datum Caravana: Donderdag 19 januari t/m dinsdag 24 januari 2012 Titel wedstrijd: Opdracht wedstrijd: Vier prijzen: Camper en caravan van de toekomst (functioneel design) Ontwerp een caravan of camper met een uniek functioneel design dat de doelgroep aanspreekt. Het ontwerp moet zich richten op zowel interieur als exterieur. Ontwerpprijs Caravan van de toekomst (door vakjury) Ontwerpprijs Camper van de toekomst (door vakjury) Publieksprijs Caravan van de toekomst (door publiek) Publieksprijs Camper van de toekomst (door publiek)

7 Prijzen Ontwerpprijs Caravan van de toekomst Direct na het bekendmaken van de winnaar van deze prijs door de vakjury tijdens de opening van de Caravana op 19 januari 2012, ontmoet de ontwerper de directeur van LMC/TEC Nederland. De winnaar wordt uitgenodigd om met de fabrikant de haalbaarheid van een prototype te bespreken. Ontwerpprijs Camper van de toekomst Direct na het bekendmaken van de winnaar van deze prijs door de vakjury tijdens de opening van de Caravana op 19 januari 2012, ontmoet de ontwerper de directeur van Hymer Nederland. De winnaar wordt uitgenodigd om met de fabrikant de haalbaarheid van een prototype te bespreken. Publieksprijs Caravan van de toekomst Op de laatste beursdag van de Caravana op 24 januari 2012, wordt de winnaar van deze publieksprijs bekendgemaakt door het WTC Expo. Alle bezoekers van de Caravana konden tijdens de beurs hun stem uitbrengen op de geselecteerde 10 ontwerpen. De winnaar ontvangt een bedrag van 450,-. Publieksprijs Camper van de toekomst Op de laatste beursdag van de Caravana op 24 januari 2012, wordt de winnaar van deze publieksprijs bekendgemaakt door het WTC Expo. Alle bezoekers van de Caravana konden tijdens de beurs hun stem uitbrengen op de geselecteerde 10 ontwerpen. De winnaar ontvangt een bedrag van 450,-.

8 Jurering ontwerpprijs Uit de inzendingen worden in totaal 10 ontwerpen geselecteerd door de jury: 5 campers en 5 caravans. Uiterlijk 22 december 2011 dienen alle ontwerpen te worden aangeleverd door de opleidingen aan de organisatie van de Caravana. Elke opleiding levert 1 zipbestand aan. In dit bestand komt per deelnemer 1 map te staan met als titel de naam van het ontwerp. Elke ontwerp-map bevat de diverse aan te leveren onderdelen (zie Aanleverspecificaties ). Alle deelnemers zenden dus anoniem in, aan de hand van de titel van hun ontwerp. De ontwerpen worden beoordeeld op innovatie, design, functionaliteit en haalbaarheid om in productie genomen te worden. De combinatie van exterieur en interieur vormen het totaalontwerp. Tijdens de opening van de Caravana op 19 januari 2012, wordt de winnaar van Camper van de toekomst en de winnaar van Caravan van de toekomst bekend gemaakt. Voor de opening wordt de landelijke pers uitgenodigd.

9 Jury Jurylid 1: Rolf Reinders (Voorzitter Bovag Caravan- & Camperbedrijven) Jurylid 2: Patrick van der Burgh (Directeur Eriba-Hymer Nederland) Jurylid 3: Leo Diepemaat (LMC /TEC Nederland) Jurylid 4: Aad van der Poel (Redacteur KCK van de ANWB) Jurylid 5: Frans Hegge, industrieel ontwerper (o.a. KIP caravan project)

10 Publieksprijs Van de 10 gekozen ontwerpen, moeten modellen op schaal gemaakt moeten worden door de ontwerpers: minimaal 20 en maximaal 40 cm hoog. Deze 10 maquettes worden tentoongesteld tijdens de 6 beursdagen van de Caravana 2012 op een prominente plek op de beurs zelf. De ontwerpers van de 10 geselecteerde ontwerpen worden uiterlijk 6 januari 2012 daarvan op de hoogte gesteld. De ontwerpers hebben daarna nog 2 weken de tijd om deze maquettes te maken. Naast deze maquettes worden ook de aangeleverde 3D presentaties tentoongesteld op de Caravana. De presentaties worden op een groot scherm afgebeeld. Alle bezoekers van de Caravana 2012 krijgen een flyer om hun stem op uit te kunnen brengen: 1x op een camper en 1x op een caravan. De flyers worden op de beurs in ontvangst genomen waar tevens de maquettes tentoongesteld worden. Op de laatste beursdag, 24 januari 2012, zal omstreeks uur de bekendmaking en uitreiking van de publieksprijs zijn. De winnaars van de publieksprijs kunnen in dit geval dus tevens de winnaars zijn van de ontwerpprijs.

11 Starten met de wedstrijd Op uiterlijk 22 december 2011 starten alle deelnemers met het maken van hun ontwerp. Deelnemers maken de keus een caravan of een camper te ontwerpen. Het streven is om op 50% caravans en 50% campers uit te komen, de deelnemende opleidingen wordt gevraagd deze balans te bewaken. Alle ontwerpen worden voorzien van een titel door de deelnemer. De titel past bij het ontwerp en is geschikt wanneer daadwerkelijk een prototype van het ontwerp gemaakt zou worden. Inleving in de caravan en camper branche: bezoek websites van Hymer / LMC. Lees gerelateerde artikelen in magazines. Bezoek de industrie indien gewenst (adressen en contactgegevens worden nog verstrekt). Houdt de richtlijnen bij het maken van het ontwerp in acht, houdt rekening met de inlevertermijn. Vragen van deelnemers over de wedstrijd kunnen gesteld worden aan de opleiding. De opleiding heeft direct contact met de organisatie van de wedstrijd.

12 Ontwerp: richtlijnen De schaal van het ontwerp dient realistisch te zijn en conform wettelijke eisen voor vervoersmiddelen indien deze de weg op zouden gaan. Afmetingen bij een caravan ontwerp: binnenmaat breedte tussen 1.80 en 2.55 meter. Binnenmaat lengte tussen 4 en 5 meter. Hoogte conform de wettelijke eisen. Afmetingen bij een camper ontwerp: binnenmaat breedte tussen 1.80 en 2.55 meter. Binnenmaat lengte vanaf de bestuurdersstoel minimaal 2.50 meter en maximaal 12 meter. Hoogte conform de wettelijke eisen. Richt het ontwerp op het kamperen van de toekomst. Toegankelijk voor de kampeerder van nu met veel hobby s, weinig tijd en gewend aan luxe. De ontwerpen worden beoordeeld op innovatie, design, functionaliteit en haalbaarheid om in productie genomen te worden. De combinatie van exterieur en interieur vormen het totaalontwerp.

13 Aanleverspecificaties Alle deelnemers maken een 3D presentatie van hun ontwerp in PowerPoint, welke de volgende items bevat: Voor-, zij-, achter- en bovenaanzicht van de buitenkant van de caravan of camper, 5-7 slides Alle zijden van de binnenkant, 4-6 slides Plattegrond met afmetingen toegevoegd, 1 slide Motivatie van het ontwerp in +/- 150 woorden, 1 slide Onderbouwing van de materialen die voor het ontwerp gebruikt moeten worden bij productie van een prototype, 1-2 slides Alle deelnemers leveren de afbeeldingen die gebruikt zijn in PowerPoint tevens aan in Adobe Illustrator (minimaal 300dpi) middels een zipbestand. Deze afbeeldingen kunnen moeten worden meegenomen in diverse media uitingen omtrent de Caravana. Alle deelnemers leveren apart nog een keer hun motivatie (1-5 MB, in PDF) en 1 afbeelding van hun ontwerp (1-5 MB, in PDF) aan. Tijdens de Caravana worden deze twee items op boarding afgedrukt om bij de maquette gepresenteerd te kunnen worden. Elke opleiding levert 1 zipbestand aan. In dit bestand komt per deelnemer 1 map te staan met als titel de naam van het ontwerp. Elke ontwerp-map bevat de diverse aan te leveren onderdelen. Alle deelnemers zenden dus anoniem in, aan de hand van de titel van hun ontwerp. Aanlevering van de maquettes om 9.00 uur op donderdag 19 januari 2012 bij het WTC Expo Leeuwarden.

14 Belangrijke data 15 november 2011: uiterlijke start van de ontwerpwedstrijd 22 december 2011: aanleveren van de ontwerpen door de diverse opleidingen 6 januari 2012: bekendmaking 10 geselecteerde ontwerpen: 5 campers en 5 caravans 6 januari 2012: de 10 geselecteerde ontwerpen worden op de website van de Caravana geplaatst en kunnen in diverse media omtrent de Caravana worden gepubliceerd. 19 januari 2012: bekendmaking van de twee winnaars tijdens de opening van de Caravana 19 t/m 24 januari 2012: stemmen worden gegenereerd voor de publieksprijs 24 januari 2012: bekendmaking publieksprijs omstreeks uur

15 Aanwezigheid op de Caravana De 10 deelnemers waarvan hun ontwerp geselecteerd is door de jury, ontvangen entreekaarten om alle beursdagen aanwezig te kunnen zijn. Deze 10 deelnemers worden verwacht om in elk geval tijdens de opening van de beurs aanwezig te zijn en tijdens de uitreiking van de publieksprijs op 24 januari 2012 (tijdstippen wordt nog bekend gemaakt). Iedereen die heeft deelgenomen aan de ontwerpwedstrijd krijgt tevens een gratis entreekaart om indien gewenst de Caravana te kunnen bezoeken op een van de zes beursdagen.

16 Contact Vragen over de wedstrijd kunnen gesteld worden aan de projectmanager van de Caravana per mail: Graag wenst de jury en de organisatie van de Caravana Designwedstrijd alle deelnemers veel succes met het maken van het ontwerp. We zien jullie design camper of caravan graag tegemoet op 22 december.

Dutch Design Battle A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA. B. How Can We Prevent Oil Spillings?

Dutch Design Battle A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA. B. How Can We Prevent Oil Spillings? Dutch Design Battle 2018 A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA 26/6/2018: Due to the oil spilling in the Port of Rotterdam and at the Rock River in Iowa we organize an extra Dutch Design Battle

Nadere informatie

# ontwerp wedstrijd 2015. voorwaarden

# ontwerp wedstrijd 2015. voorwaarden # ontwerp wedstrijd 2015 voorwaarden voorwaarden artikel 1. doel Het doel van de HEMA ontwerpwedstrijd is een bijdrage te leveren aan de praktijkvorming van de deelnemers van de betrokken opleidingen voor

Nadere informatie

Ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt

Ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt Ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt artikel 1. doel Het doel van de ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt is een lijn met echt Zeeuwse T-shirts realiseren ter ondersteuning van de promotie van Zeeland en voor de verkoop

Nadere informatie

Er worden vier tuinprojecten gerealiseerd. Iedere tuin heeft de standaardafmeting van 4m x 10m. Zie plan in bijlage.

Er worden vier tuinprojecten gerealiseerd. Iedere tuin heeft de standaardafmeting van 4m x 10m. Zie plan in bijlage. Sfeer 2014 organiseert opnieuw een wedstrijd voor jonge tuinarchitecten en -ontwerpers (afgestudeerd als bachelor tuinarchitectuur of groenmanagement in 2009 of later). Dit jaar zal de wedstrijd worden

Nadere informatie

# ontwerp wedstrijd voorwaarden

# ontwerp wedstrijd voorwaarden # ontwerp wedstrijd 2013 voorwaarden voorwaarden artikel 1. doel Het doel van de HEMA ontwerpwedstrijd is een bijdrage te leveren aan de praktijkvorming van de deelnemers van de betrokken opleidingen voor

Nadere informatie

REGLEMENT InfraTech Innovatieprijs 2019

REGLEMENT InfraTech Innovatieprijs 2019 REGLEMENT InfraTech Innovatieprijs 2019 1. OPZET 1.1 De InfraTech Innovatieprijs 2019 is uitgeschreven door Rotterdam Ahoy nv. 1.2 Een dichtbevolkt land als Nederland met een belangrijke doorvoerfunctie

Nadere informatie

Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015

Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015 Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015 Algemene doelstellingen Schilderij van het jaar is een jaarlijkse verkiezing, georganiseerd door Nationaal Kunstplatform, waarbij het beste,

Nadere informatie

Reacties van lezers. Kwaliteitsblad voor élke kampeerder: veel. in de markt! Reacties van partners. leuke reacties ontvangen. Over ACSI FreeLife

Reacties van lezers. Kwaliteitsblad voor élke kampeerder: veel. in de markt! Reacties van partners. leuke reacties ontvangen. Over ACSI FreeLife Over ACSI FreeLife ACSI FreeLife magazine onderscheidt zich van andere kampeermagazines door de zeer uitgebreide tests van kampeermiddelen en verrassende kampeerbestemmingen. De combinatie van campers,

Nadere informatie

Ben je nog geen 16 jaar maar heb je wel een baanbrekend idee voor schoon water!

Ben je nog geen 16 jaar maar heb je wel een baanbrekend idee voor schoon water! Ben je nog geen 16 jaar maar heb je wel een baanbrekend idee voor schoon water! Stuur dan voor 20 december je winnende idee via www.dutchdesignbattle.com/kids in en wie weet sta jij dan op 23 december

Nadere informatie

REGLEMENT NSTT No-Dig Award 2019 / NSTT Publieksprijs 2019

REGLEMENT NSTT No-Dig Award 2019 / NSTT Publieksprijs 2019 1. AWARDS 1.1 De NSTT reikt in 2019 twee awards uit, te weten de NSTT No-Dig Award en de NSTT Publieksprijs. 1.2 De NSTT No-Dig Award wordt toegekend door een onafhankelijke jury. 1.3 De NSTT Publieksprijs

Nadere informatie

PRESENTATIE VAN DE WEDSTRIJD

PRESENTATIE VAN DE WEDSTRIJD PRESENTATIE VAN DE WEDSTRIJD Om zijn derde editie te vieren, nodigt BIC Design On Fire je uit om het FROM FLAME TO FAME-design te ontwerpen dat in heel Europa zal worden vervaardigd in een oplage van 1

Nadere informatie

vtwonen ontwerpwedstrijd 2016

vtwonen ontwerpwedstrijd 2016 vtwonen ontwerpwedstrijd 2016 Ontwerptalent van Nederland opgelet! vtwonen organiseert een ontwerpwedstrijd. Met deze ontwerpwedstrijd wil vtwonen ontwerpers, maar ook leuke creatieve mensen en hun ontwerp

Nadere informatie

VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2019

VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2019 VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2019 Algemeen De Koninklijke Prijs is bedoeld om jonge, talentvolle in Nederland werkzame schilders aan te moedigen in hun werk als kunstenaar.

Nadere informatie

YARDEN AFSCHEIDSPRIJS

YARDEN AFSCHEIDSPRIJS YARDEN AFSCHEIDSPRIJS DEELNAMEREGLEMENT 2017 Inhoudsopgave Maatschappelijke betrokkenheid... 3 Yarden Afscheidsprijs... 3 Criteria deelname... 3 De Publieksjury... 4 De Vakjury... 4 Deelname- en wedstrijdvoorwaarden...

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. 1. De wedstrijd wordt georganiseerd door de Branchevereniging ART- FRAME. Er is een vakjury en een publieksjury.

WEDSTRIJDREGLEMENT. 1. De wedstrijd wordt georganiseerd door de Branchevereniging ART- FRAME. Er is een vakjury en een publieksjury. REGLEMENT NATIONALE LIJSTENMAKERSWEDSTRIJD 2016 WEDSTRIJDREGLEMENT 1. De wedstrijd wordt georganiseerd door de Branchevereniging ART- FRAME. Er is een vakjury en een publieksjury. Door ART-FRAME wordt

Nadere informatie

Yarden Afscheidsprijs Deelnamereglement 2015

Yarden Afscheidsprijs Deelnamereglement 2015 Yarden Afscheidsprijs Deelnamereglement 2015 Een goed afscheid helpt je verder Inleiding Yarden is ontstaan na een fusie van twee grote verenigingen in 2001, te weten de Nederlandse Uitvaart en Verzekerings

Nadere informatie

uitnodiging deelname expo Fantastic ideas Week van het Ontwerpen 2012 22 juni 1 juli 2012

uitnodiging deelname expo Fantastic ideas Week van het Ontwerpen 2012 22 juni 1 juli 2012 uitnodiging deelname expo Fantastic ideas Week van het Ontwerpen 2012 22 juni 1 juli 2012 Week van het Ontwerpen 2012 Expo Fantastic/ideas Van 22 juni tot en met 1 juli 2012 heeft de Week van het Ontwerpen

Nadere informatie

Mediacollege Amsterdam

Mediacollege Amsterdam 1 x project Bedrijf X heeft een nieuw product ontworpen dat nog niet bestaat en nog niemand kent, en vraagt aan jou of jij er voor wilt zorgen dat zij naamsbekendheid krijgen. Met andere woorden, of jij

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Wilrijks product

Wedstrijdreglement Wilrijks product Wedstrijdreglement Wilrijks product Timing van de verschillende fases van de wedstrijd 1. Timing: Fase 1: bekendmaking, inschrijvingsperiode en selectie van drie kandidaten 10.10.2014 21.11.2014: bekendmaking

Nadere informatie

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Adres Te bereiken op mail Telefoon Facebook; LinkedIn;Twitter profiel: Korte beschrijving van je achtergrond, CV IDEE VOOR ANIMATIE

Nadere informatie

E-MAIL AWARD 2013 : PROCEDURE & CASE FORMAT

E-MAIL AWARD 2013 : PROCEDURE & CASE FORMAT E-MAIL AWARD 2013 : PROCEDURE & CASE FORMAT Leuk en goed dat u een case in wilt dienen. Om de jurering eerlijk, eenvoudig en overzichtelijk te maken, willen we u vragen uw case in te dienen aan de hand

Nadere informatie

De kandidaat slaat zijn samenvatting op onder de naam S-Jenaam.Jevoornaam.docx Bv. S-Vermeulen.Luc.docx

De kandidaat slaat zijn samenvatting op onder de naam S-Jenaam.Jevoornaam.docx Bv. S-Vermeulen.Luc.docx ie-prijzen 2017 Artikel 1 Doelgroep ie-net schrijft een wedstrijd uit ter bekroning van de masterproeven van studenten van de faculteiten ingenieurswetenschappen, bio-ingenieurswetenschappen, industrieel

Nadere informatie

VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2018

VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2018 VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2018 Algemeen De Koninklijke Prijs is bedoeld om jonge, talentvolle in Nederland werkzame schilders aan te moedigen in hun werk als kunstenaar.

Nadere informatie

Voor de meest innoverende eventmakers van Nederland

Voor de meest innoverende eventmakers van Nederland Officiële mediapartner Schrijf je nu in voor het Beste Idee Award 2017 55% 40% 10% Voor de meest innoverende eventmakers van Nederland ZET JE PRODUCT OF CONCEPT OP DE KAART WIN HET BESTE IDEE AWARD Donderdag

Nadere informatie

Artikel 2. Uitschrijver en uitschrijving 2.1 De Brabantse Stijlprijs 2017 wordt uitgeschreven door de provincie Noord-Brabant.

Artikel 2. Uitschrijver en uitschrijving 2.1 De Brabantse Stijlprijs 2017 wordt uitgeschreven door de provincie Noord-Brabant. Reglement De Brabantse Stijlprijs 2017 Provincie Noord-Brabant s - Hertogenbosch, 12 januari 2017 Vooraf Het bepaalde in dit reglement is bindend voor alle partijen: de uitschrijver van de prijs, de deelnemers

Nadere informatie

OPDRACHT BESCHRIJVING

OPDRACHT BESCHRIJVING BUNKER MUSEUM OPDRACHT BESCHRIJVING Stichting Bunkermuseum Den Haag beheert momenteel een bunker uit de 2e wereldoorlog met een klein museum waar door vrijwilligers over de Duitse bezetting en de Atlantic

Nadere informatie

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname.

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname. LLENG Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito Beste artist / designer, Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan de 1e editie van de Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito.

Nadere informatie

Hoe kan Hogeschool Utrecht social media inzetten om een duurzame relatie op te bouwen met haar (oud) studenten?

Hoe kan Hogeschool Utrecht social media inzetten om een duurzame relatie op te bouwen met haar (oud) studenten? Hoe kan Hogeschool Utrecht social media inzetten om een duurzame relatie op te bouwen met haar (oud) studenten? Deadline: 27 juni 2010 Prijzengeld: 5000,- Battle Type: (Zie voor meer informatie over de

Nadere informatie

Prijs Klinische Paden 2015

Prijs Klinische Paden 2015 Prijs Klinische Paden 2015 BELGISCH NEDERLANDS NETWERK KLINISCHE PADEN CENTRUM VOOR ZIEKENHUIS EN VERPLEGINGSWETENSCHAP KU LEUVEN CBO A TNO COMPANY De NKP Prijs Klinische Paden is een initiatief van het

Nadere informatie

Reglement van de Graham Awards 2014

Reglement van de Graham Awards 2014 Reglement van de Graham Awards 2014 Hieronder volgt het Reglement ten behoeve van jaarlijkse toekenning van de Graham Awards. Het reglement heeft algemene gelding voor alle betrokken partijen. Dit reglement

Nadere informatie

Scriptieprijs Reglement. De prijs

Scriptieprijs Reglement. De prijs Scriptieprijs 2017 Reglement De prijs 1. De Nederlandse Vereniging voor Europees Recht (NVER) looft een prijs uit van EUR 500 (vijfhonderd euro) aan de auteur van de scriptie die als beste is beoordeeld.

Nadere informatie

Geluksmomenten voor iedereen Wordt uw uitje uitgeroepen tot het Meest maatschappelijke uitje van 2015?

Geluksmomenten voor iedereen Wordt uw uitje uitgeroepen tot het Meest maatschappelijke uitje van 2015? Geluksmomenten voor iedereen Wordt uw uitje uitgeroepen tot het Meest maatschappelijke uitje van 2015? Voor het vijfde jaar op rij organiseert ANWB de verkiezing van Leukste uitje van Nederland. Naast

Nadere informatie

E-MAIL CAMPAGNE 2015 : PROCEDURE & CASE FORMAT

E-MAIL CAMPAGNE 2015 : PROCEDURE & CASE FORMAT E-MAIL CAMPAGNE 2015 : PROCEDURE & CASE FORMAT Leuk en goed dat je een case in wilt dienen. Om de jurering eerlijk, eenvoudig en overzichtelijk te maken, willen we je vragen je case in te dienen aan de

Nadere informatie

Mooie foto s in Dynamische foto-expo 2018

Mooie foto s in Dynamische foto-expo 2018 HOME DUIKEN DUIKREPORTER REIZEN FOTO EN FILM MATERIAAL INLOGGEN! " FOTO EN FILM ZOEKEN Mooie foto s in Dynamische foto-expo 2018 door Redactie DuikeninBeeld op 8 februari 2018 Geen reacties De Dynamische

Nadere informatie

REGLEMENT NSTT No-Dig Award 2017 / NSTT Publieksprijs 2017

REGLEMENT NSTT No-Dig Award 2017 / NSTT Publieksprijs 2017 1. AWARDS 1.1 De NSTT reikt twee awards uit, te weten de NSTT No-Dig Award en de NSTT Publieksprijs. 1.2 De NSTT No-Dig Award wordt toegekend door een onafhankelijke jury. 1.3 De NSTT Publieksprijs wordt

Nadere informatie

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE STUDENTENSTAALPRIJS

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE STUDENTENSTAALPRIJS REGLEMENT VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE STUDENTENSTAALPRIJS 1. CATEGORIËËN (a) De StudentenSTAALprijs wordt uitgeschreven in twee categorieën: A Master-niveau; B Bachelor-niveau; Daarnaast zijn er twee,

Nadere informatie

de beste Kerstshow van nederland de beste Kerstshow van nederland

de beste Kerstshow van nederland de beste Kerstshow van nederland de beste Kerstshow van nederland 2012 de beste Kerstshow van nederland de beste Kerstshow van nederland 2012 Doe mee! Werp je tuincentrum in de strijd om de Beste Kerstshow van Nederland. Wie maakt de

Nadere informatie

mediatarieven online en offline 2019

mediatarieven online en offline 2019 mediatarieven online en offline 2019 BEREIK meer Dat is waar BAR Uitgeverij voor staat. Elke donderdag vallen onze kranten bij ruim 55.000 huishoudens op de deurmat met lokaal nieuws. Naast onze weekbladen

Nadere informatie

Gelderland Arbeidswijs

Gelderland Arbeidswijs Gelderland Arbeidswijs Inspiratiedocument 2018 v1.0 Heb jij een goed idee voor Gelderland Arbeidswijs? 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Gelderland Arbeidswijs in het kort... 4 3. Gelderland Arbeidswijs...

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

REGLEMENT ABE BONNEMA PRIJS 2014

REGLEMENT ABE BONNEMA PRIJS 2014 Vastgesteld op 31 maart 2014 REGLEMENT ABE BONNEMA PRIJS 2014 Artikel 1: Doel a) De ir. Abe Bonnema Stichting beoogt door het uitreiken van de Abe Bonnema Prijs een bijdrage te leveren aan het stimuleren

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. Wat is de kast van de toekomst? Volkskrant Design Contest. met Pastoe. www.volkskrant.nl/designcontest

Wedstrijdreglement. Wat is de kast van de toekomst? Volkskrant Design Contest. met Pastoe. www.volkskrant.nl/designcontest Wedstrijdreglement Volkskrant Design Contest met Pastoe Wat is de kast van de toekomst? www.volkskrant.nl/designcontest HET VERHAAL Met als vertrekpunt de filosofie en het gedachtegoed van Pastoe zoekt

Nadere informatie

Blok 1. Opdracht Ontwerpen Fietstunnel TOPTALENTKLAS

Blok 1. Opdracht Ontwerpen Fietstunnel TOPTALENTKLAS Blok 1 Opdracht Ontwerpen Fietstunnel TOPTALENTKLAS Opdracht: Maquette Fietstunnel Inleiding De N381 ligt in Zuidoost Fryslân, in het verlengde van de N31 (Wâldwei) en vormt een verbinding tussen de A7

Nadere informatie

Reglementen verkiezing

Reglementen verkiezing Reglementen verkiezing Het Leukste Oude Paard van Nederland 1. Algemene voorwaarden voor deelname Om mee te doen aan de actie worden persoonlijke gegevens ingevuld. Gegevens van de deelnemers worden gebruikt

Nadere informatie

Reglement OPEN M 2019

Reglement OPEN M 2019 Reglement OPEN M 2019 De tentoonstelling OPEN M nodigt kunstenaars uit om hun werk te presenteren aan een jury en te tonen in M Museum Leuven. De tentoonstelling OPEN M loopt van 24 mei 2019 tot en met

Nadere informatie

Aanleverspecificaties actiepagina - Babyinfo.nl / Kinderinfo.nl 2011

Aanleverspecificaties actiepagina - Babyinfo.nl / Kinderinfo.nl 2011 Aanleverspecificaties actiepagina - Babyinfo.nl / Kinderinfo.nl 2011 Deadline aanleveren materiaal: Uiterlijk 10 werkdagen voor de startdatum. Aanleveradres: materiaal@wij.nl Let op: de mailcapaciteit

Nadere informatie

Gelderland Arbeidswijs

Gelderland Arbeidswijs Gelderland Arbeidswijs Inspiratiedocument 2017 v2.0 Heb jij een goed idee voor Gelderland Arbeidswijs? 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Gelderland Arbeidswijs in het kort... 4 3. Gelderland Arbeidswijs...

Nadere informatie

We bedanken je alvast voor het indienen van jouw case en wensen je heel veel succes!

We bedanken je alvast voor het indienen van jouw case en wensen je heel veel succes! E-MAIL CAMPAGNE 2015: PROCEDURE & CASE FORMAT Leuk en goed dat je een case in wilt dienen! Om de jurering eerlijk, eenvoudig en overzichtelijk te houden, willen we je vragen je case in te dienen aan de

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 7 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

interactief pdf DTP N2

interactief pdf DTP N2 1 interactief pdf DTP N2 Het Rijksmuseum heeft een nieuw gebouw geopend. Daar is nog niks over bekend. Aan jou de uitdaging om via een interactief PDF dit deel van het museum onder de aandacht te brengen.

Nadere informatie

INDELING De regels zijn opgedeeld in een aantal hoofdstukken, die elk een aspect van het Metal Battle traject bevatten.

INDELING De regels zijn opgedeeld in een aantal hoofdstukken, die elk een aspect van het Metal Battle traject bevatten. Reglement 2013 November 2012, Enschede Dit document bevat de regels voor de Metal Battle 2013. De regels zijn online beschikbaar via www.metalbattle.nl en kunnen in de loop van de Metal Battle worden aangepast

Nadere informatie

FFP-Financieel planner van het Jaar

FFP-Financieel planner van het Jaar FFP-Financieel planner van het Jaar - 2018 Documentnaam: Voorwaarden en verloop Verkiezing FFP-Financieel planner van het Jaar Versie: 1.1 Datum: 29 maart 2018 Auteur: Vereniging FFP Algemeen De Verkiezing

Nadere informatie

Reglement Wedstrijd verbonden aan de bevraging naar het gebruik van sociale media

Reglement Wedstrijd verbonden aan de bevraging naar het gebruik van sociale media Reglement Wedstrijd verbonden aan de bevraging naar het gebruik van sociale media 2016-2017 1. Algemeen kader Om een idee te krijgen van welke mediakanalen de land- en tuinbouwers vandaag gebruik maken,

Nadere informatie

Uit alle aanmeldingen kiest een deskundige jury de genomineerden en de winnaars van de sportverkiezingen.

Uit alle aanmeldingen kiest een deskundige jury de genomineerden en de winnaars van de sportverkiezingen. Katwijk, 17 oktober 2016 Onderwerp: Sportverkiezingen Katwijk 2016 Beste bestuurders Op vrijdag 27 januari 2017 organiseren we voor de 2 e keer het Sportgala Katwijk. Het SportGala is het feestelijke sluitstuk

Nadere informatie

Ontdek de ideale match! Sponsoring

Ontdek de ideale match! Sponsoring Ontdek de ideale match! Sponsoring Beste Future ter wereld matcht uitstekend Breda Future+ is een internationaal proftennistoernooi en is uitgegroeid tot een groot evenement. Waar topsport en gezelligheid

Nadere informatie

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN Zaal Arsenal te NAMUR Rue Bruno, 11 5000 NAMUR Van 02 april tot 11 april 2016 Open voor het publiek op zaterdag en zondag van 10u tot 18u

Nadere informatie

Onderwerp: Prijsvraag van de Gemeente Zwolle voor Plattegrond voor voetgangers voor de Zwolse binnenstad.

Onderwerp: Prijsvraag van de Gemeente Zwolle voor Plattegrond voor voetgangers voor de Zwolse binnenstad. Onderwerp: Prijsvraag van de voor Plattegrond voor voetgangers voor de Zwolse binnenstad. Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u onze Prijsvraag, waarmee wij u uitnodigen om aan deze Prijsvraag mee te

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 9e Directie Dienst 92 Monumentenzorg en Cultuurpatrimonium Provincieraadsbesluit betreft verslaggever HERWERKING REGLEMENTEN PRIJZEN CULTUUR EN MONUMENTENZORG reglement prijs provincie Oost-Vlaanderen

Nadere informatie

Ontmoet de beste studenten van Nederland en België!

Ontmoet de beste studenten van Nederland en België! SRC informatiepakket voor partners Ontmoet de beste studenten van Nederland en België! Partners 2017: Algemene informatie De Student Research Conference 2017, waar uw bedrijf jong talent ontmoet! De Student

Nadere informatie

THE FIFTH SEASON FASHION CONTEST 2010

THE FIFTH SEASON FASHION CONTEST 2010 THE FIFTH SEASON FASHION CONTEST 2010 INLEIDING Op 22 september 2010 vindt de officiële opening van de vernieuwde Galeria Inno op de Meir in Antwerpen plaats. Naar aanleiding hiervan schrijft Galeria Inno

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Cpost International N.V. Ontwerpwedstrijd Youth Care Curaçao 2015

Algemene voorwaarden Cpost International N.V. Ontwerpwedstrijd Youth Care Curaçao 2015 Algemene voorwaarden Cpost International N.V. Ontwerpwedstrijd Youth Care Curaçao 2015 Artikel 1. Definities Cpost De naamloze vennootschap Cpost International N.V. gevestigd aan Plasa Wilson Papa Godett

Nadere informatie

FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen

FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen FOTOWEDSTRIJD BAB : BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS vzw Foto's over bier, brouwers en kroegen REGLEMENT VAN DE FOTOTENTOONSTELLING Artikel 1 Doel De Brugse Autonome Bierproevers vzw, hierna BAB genaamd, stelt

Nadere informatie

Deelnemers informatie Sustainability Challenge 2013

Deelnemers informatie Sustainability Challenge 2013 Deelnemers informatie Sustainability Challenge 2013 Bedenken jullie de beste oplossing van de Sustainability Challenge 2013? In dit document vinden jullie de praktische informatie voor jullie deelname

Nadere informatie

Spelregels fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera

Spelregels fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera Spelregels fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera SPELREGELS Deze spelregels zijn van toepassing op de fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera, (verder te noemen: de fotowedstrijd ) van het Stedelijk Museum Amsterdam

Nadere informatie

AANVULLING OP HANDBOEK VOOR STANDHOUDERS MET BASIC PAKKET Rail Carrière Dag 2017

AANVULLING OP HANDBOEK VOOR STANDHOUDERS MET BASIC PAKKET Rail Carrière Dag 2017 AANVULLING OP HANDBOEK VOOR STANDHOUDERS MET BASIC PAKKET Rail Carrière Dag 2017 Jaarbeurs Utrecht 29 maart 2017 Aanvullende Informatie voor standhouders met Basic Pakket Rail Carrière Dag 2017 ProMedia

Nadere informatie

HANDLEIDING STANDHOUDERS

HANDLEIDING STANDHOUDERS HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG PLAFOND EN WAND 2014 03 oktober 2014 NOA secretariaat NVF secretariaat Nieuweweg 226 Westerhoutpark 10 3905 LT VEENENDAAL 2012 JM HAARLEM DATUM/LOCATIE/TIJD De beurs wordt

Nadere informatie

Ontwerpwedstrijd Nieuw elan voor buurten uit de jaren 70 en 80 groot onderhoud als culturele opgave

Ontwerpwedstrijd Nieuw elan voor buurten uit de jaren 70 en 80 groot onderhoud als culturele opgave Wedstrijdregels Ontwerpwedstrijd Nieuw elan voor buurten uit de jaren 70 en 80 groot onderhoud als culturele opgave Naam en adres de wedstrijd wordt aangeduid met de naam: Ontwerpwedstrijd Nieuw elan voor

Nadere informatie

2017 RAYMOND LEBLANC PRIJS REGISTRATIEFORMULIER

2017 RAYMOND LEBLANC PRIJS REGISTRATIEFORMULIER 2017 RAYMOND LEBLANC PRIJS REGISTRATIEFORMULIER Formulier terugsturen naar: Of via e-mail naar: Fondation Raymond Leblanc - Raymond Leblanc Prijs Paul-Henri Spaaklaan, 7 1060 Brussel Belgïe info@fondationrleblanc.be

Nadere informatie

BRIEFING - HEMA design daten op Dutch Design Week 2017

BRIEFING - HEMA design daten op Dutch Design Week 2017 BRIEFING - HEMA design daten op Dutch Design Week 2017 HEMA design daten Jouw idee samen met experts verder ontwikkelen tijdens HEMA design daten op Dutch Design Week 2017? HEMA nodigt jonge ontwerpers

Nadere informatie

Design Biënnale Interieur x Flanders Fashion Institute (lid van Design Platform Vlaanderen) DRESS A HOST(ESS)! Uniform ontwerpwedstrijd

Design Biënnale Interieur x Flanders Fashion Institute (lid van Design Platform Vlaanderen) DRESS A HOST(ESS)! Uniform ontwerpwedstrijd Design Biënnale Interieur x Flanders Fashion Institute (lid van Design Platform Vlaanderen) DRESS A HOST(ESS)! Uniform ontwerpwedstrijd INLEIDING Van 20 tot en met 28 oktober 2012 vindt de 23e editie van

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden Deelnemers What If Lab: kies Brabant! (2018)

Deelnamevoorwaarden Deelnemers What If Lab: kies Brabant! (2018) Deelnamevoorwaarden Deelnemers What If Lab: kies Brabant! (2018) Artikel 1: Doel 1.1. De Provincie Noord-Brabant ( PNB ) organiseert in samenwerking met de Dutch Design Foundation ( DDF ) en innovatiebureau

Nadere informatie

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Ontdek de Inspirar experience! Exposeren op Inspirar: Ontmoet

Nadere informatie

Wordt uw uitje door de vakjury uitgeroepen tot het Meest innovatieve uitje van 2013?

Wordt uw uitje door de vakjury uitgeroepen tot het Meest innovatieve uitje van 2013? Wordt uw uitje door de vakjury uitgeroepen tot het Meest innovatieve uitje van 2013? Wordt uw innovatieve ontwikkeling de opvolger van de Koesafari van de Vechtdalhoeve? Dé winnaar van de titel Meest innovatieve

Nadere informatie

Onderstaande kaart geeft de ligging van het opstijgpunt 14 in Delft van het project Randstad 380kV weer. In de kaart weergegeven met nr.

Onderstaande kaart geeft de ligging van het opstijgpunt 14 in Delft van het project Randstad 380kV weer. In de kaart weergegeven met nr. Wedstrijdprogramma Hoofdstuk 1: Opdrachtomschrijving 1. locatie en opgave Onderstaande kaart geeft de ligging van het opstijgpunt 14 in Delft van het project Randstad 380kV weer. In de kaart weergegeven

Nadere informatie

EXPERIENCE - INSPIRE - CONNECT

EXPERIENCE - INSPIRE - CONNECT Op 15 november vindt in Rotterdam de 10e editie van de Corporate Fashion Award plaats: dé award uitreiking voor de bedrijfskledingbranche. Het is een tweejaarlijks event waar inmiddels vele bekende en

Nadere informatie

1. Verschijningstabel en sluitdata Pagina 2. 2. Advertentiemogelijkheden, -formaten, en aanleverspecificaties Pagina 2

1. Verschijningstabel en sluitdata Pagina 2. 2. Advertentiemogelijkheden, -formaten, en aanleverspecificaties Pagina 2 Laatst bijgewerkt 22 juni 2015 INHOUDSOPGAVE 1. Verschijningstabel en sluitdata Pagina 2 2. Advertentiemogelijkheden, -formaten, en aanleverspecificaties Pagina 2 2.1. Vakblad Speelgoed en Hobby 2.1.1.

Nadere informatie

Reglementen Het Mooiste Paardenmoment

Reglementen Het Mooiste Paardenmoment Reglementen Het Mooiste Paardenmoment 1. Algemene voorwaarden voor deelname Om mee te doen aan de actie worden persoonlijke gegevens ingevuld. Gegevens van de deelnemers worden gebruikt om winnaars te

Nadere informatie

Reglement "KOEK VAN A"

Reglement KOEK VAN A Reglement "KOEK VAN A" Artikel 1: Algemeen 1 Deze Facebookwedstrijd wordt georganiseerd door vzw Jangada, Lange Lozanastraat 15, 2018 Antwerpen, hier verder genoemd als "Antwerpen Koekenstad" 2 De wedstrijd

Nadere informatie

TANKSTATION EXPO! Voorwaarden

TANKSTATION EXPO! Voorwaarden Tankstation EXPO! biedt nieuwe, aankomende en professionele kunstenaars de mogelijkheid om kunstwerken en - projecten te presenteren in haar expositieruimte met twee grote etalages aan een drukke doorgaande

Nadere informatie

ESPRIX VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER

ESPRIX VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER LET OP: DIT IS NIET HET OFFICIËLE INSCHRIJFFORMULIER! DIT VOORBEELDFORMULIER DIENT TER VOORBEREIDING VAN UW OFFICIËLE ONLINE INSCHRIJVING. www.esprix.nl INLEIDING De Esprix

Nadere informatie

19 de EUROPA - WISSELTROFEE GEORGES BOUTE Zondag 30 september Broodway september & oktober

19 de EUROPA - WISSELTROFEE GEORGES BOUTE Zondag 30 september Broodway september & oktober 1 19 de EUROPA - WISSELTROFEE GEORGES BOUTE Zondag 30 september 2018 Broodway 2018 30 september & 1-2-3 oktober Thema: Bewegen Bewegen in de zin van vrijheid om een sierstuk te creëren. Eveneens de bewegingsvrijheid

Nadere informatie

De Blijf Veilig Mobiel Fiets. 1 Aanleiding. 2 De prijsvraag. Openbare ideeënprijsvraag de Blijf Veilig Mobiel Fiets.

De Blijf Veilig Mobiel Fiets. 1 Aanleiding. 2 De prijsvraag. Openbare ideeënprijsvraag de Blijf Veilig Mobiel Fiets. De Blijf Veilig Mobiel Fiets Openbare ideeënprijsvraag de Blijf Veilig Mobiel Fiets. Fietsersbond Postbus 2828 3500 GV Utrecht 030-2918171 info@fietsersbond.nl www.fietsersbond.nl 1 Aanleiding Senioren

Nadere informatie

Wedstrijdvoorwaarden WINDKRACHT. Algemeen

Wedstrijdvoorwaarden WINDKRACHT. Algemeen Algemeen 1. WINDKRACHT is een fotowedstrijd georganiseerd door DELTA, Eneco, Scheldewind en Winvast, ter gelegenheid van de opening van het Windpark Kreekraksluis op 27 september 2013. 2. Het thema van

Nadere informatie

PSVMEDIA ADVERTEREN & EXPOSURE

PSVMEDIA ADVERTEREN & EXPOSURE PSVMEDIA ADVERTEREN & EXPOSURE PRINTED MEDIA PSV EHV PSV EHV is het officiële magazine van PSV. PSV Seizoen Club Cardhouders, supporters aangesloten bij ONS PSV XL en alle zakelijke relaties ontvangen

Nadere informatie

Fidias Awards 2015: wedstrijdreglement

Fidias Awards 2015: wedstrijdreglement Fidias Awards 2015: wedstrijdreglement Algemeen: Organisatie Initiatiefnemer van de Fidias Award is het AiNB, de beroepsvereniging van Interieurarchitecten van België en zijn partners. Doelstellingen De

Nadere informatie

2. Voorwaarden voor deelname

2. Voorwaarden voor deelname Wedstrijdreglement 1. Algemeen 1.1. Op de IGNITE Award is een wedstrijdreglement van toepassing. Door deel te nemen aan deze wedstrijd en/of inzending van het inschrijfformulier geef je aan dat je akkoord

Nadere informatie

Waarom verdient uw app de Health app award 2015?

Waarom verdient uw app de Health app award 2015? Waarom verdient uw app de Health app award 2015? Deelnameformulier Health app award 2015 Dank u wel voor uw deelname aan de Health app award 2015. Om uw deelname rond te maken dient u dit formulier zo

Nadere informatie

BNA BESTE GEBOUW VAN HET JAAR 2019 DE SPELREGELS. 1 Deelname

BNA BESTE GEBOUW VAN HET JAAR 2019 DE SPELREGELS. 1 Deelname BNA BESTE GEBOUW VAN HET JAAR 2019 DE SPELREGELS 1 Deelname Deelname staat open voor alle bureaus die lid zijn van de BNA en alle andere binnen- en buitenlandse architectenbureaus. In het kader van deze

Nadere informatie

Welkom bij presentatie PostNL. EHBO & PostNL. Presentatie & Inspiratie Zaterdag 1 november 2014

Welkom bij presentatie PostNL. EHBO & PostNL. Presentatie & Inspiratie Zaterdag 1 november 2014 Welkom bij presentatie PostNL EHBO & PostNL Presentatie & Inspiratie Zaterdag 1 november 2014 Agenda vandaag bij EHBO Even voorstellen. Direct mail Quiz Big Data & Touchpoints Inspiratie & Cases Zelf aan

Nadere informatie

12 jaar geleden zag ons huidige logo het licht. Wij vinden het tijd voor een update en daarom dagen we jou uit! Ben je tussen 16 en 30 jaar?

12 jaar geleden zag ons huidige logo het licht. Wij vinden het tijd voor een update en daarom dagen we jou uit! Ben je tussen 16 en 30 jaar? 12 jaar geleden zag ons huidige logo het licht. Wij vinden het tijd voor een update en daarom dagen we jou uit! Ben je tussen 16 en 30 jaar? Ben je gedomicilieerd in Groot-Aarschot? Ben je grafisch bezig

Nadere informatie

1. Algemeen. 2.1. Deelname aan de IGNITE Award is uitsluitend mogelijk voor in Nederland wonende natuurlijke personen die ouder zijn dan 18 jaar.

1. Algemeen. 2.1. Deelname aan de IGNITE Award is uitsluitend mogelijk voor in Nederland wonende natuurlijke personen die ouder zijn dan 18 jaar. 1. Algemeen 1. Algemeen 1.1. Op de IGNITE Award is een wedstrijdreglement van toepassing. Door deel te nemen aan deze wedstrijd en/of inzending van het inschrijfformulier geef je aan dat je akkoord gaat

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE - PART TWO Inleiding THE FLUO CHALLENGE PART TWO is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. XIU - scholen die deelnemen

Nadere informatie

SeniorenExpo DÉ LEUKSTE BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT. 16 e NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF VELDHOVEN JANUARI

SeniorenExpo DÉ LEUKSTE BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT. 16 e NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF VELDHOVEN JANUARI 16 e SeniorenExpo EDITIE DÉ LEUKSTE BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT BROCHURE NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF VELDHOVEN 16-21 JANUARI 2018 www.rainbowexpo.nl SENIOREN EXPO, DÉ LEUSKTE BEURS VOOR DE

Nadere informatie

De opdracht Met de hele klas maken jullie een straat met huizen. Hoe? Jullie werken in groepjes van 3. Bouwen is namelijk teamwerk.

De opdracht Met de hele klas maken jullie een straat met huizen. Hoe? Jullie werken in groepjes van 3. Bouwen is namelijk teamwerk. Bouw jullie eigen straat De opdracht Met de hele klas maken jullie een straat met huizen. Hoe? Jullie werken in groepjes van 3. Bouwen is namelijk teamwerk. Elk groepje: 1) ontwerpt zijn eigen huis, 2)

Nadere informatie

Sponsor Informatie. 12 & 13 nov 2016 Amsterdam WWW.FITNESS- EXPO.NL

Sponsor Informatie. 12 & 13 nov 2016 Amsterdam WWW.FITNESS- EXPO.NL Sponsor Informatie 12 & 13 nov 2016 Amsterdam De ultieme plek om live in contact te komen met de gezondheids- en fitness wereld. Waardevolle ontmoetingen met bezoekers die zich bevinden in een wereld die

Nadere informatie

REGLEMENT ABE BONNEMA ARCHITECTUURPRIJS maart 2017

REGLEMENT ABE BONNEMA ARCHITECTUURPRIJS maart 2017 REGLEMENT ABE BONNEMA ARCHITECTUURPRIJS 2017 28 maart 2017 Artikel 1: Doel a) De ir. Abe Bonnema Stichting beoogt door het uitreiken van de Abe Bonnema Architectuurprijs een bijdrage te leveren aan het

Nadere informatie

Zaterdag 12 januari: Nieuwjaarswandeling in de Blankaart te Woumen georganiseerd door het WVFD. Info volgt later.

Zaterdag 12 januari: Nieuwjaarswandeling in de Blankaart te Woumen georganiseerd door het WVFD. Info volgt later. Veurne, 61e jg 2019 Beste clubleden, We starten dit werkjaar met heel wat leuke herinneringen waarop we fier kunnen terugblikken. Niet alleen de goede verstandhouding tussen de clubgenoten wat intussen

Nadere informatie

Architecture Challenge Eindhoven 2012 Gevraagd: ideeën, ontwerpen, voorstellen

Architecture Challenge Eindhoven 2012 Gevraagd: ideeën, ontwerpen, voorstellen Architecture Challenge Eindhoven 2012 Gevraagd: ideeën, ontwerpen, voorstellen Architectuurcentrum Eindhoven roept, in samenwerking met Capital D en de BNA, ontwerpers op om voorstellen te lanceren waarmee

Nadere informatie

Architectuur. Naam: Klas:

Architectuur. Naam: Klas: Naam: Klas: inhoud Inhoud Planning Blz. 1 Opdracht 1 - Een eigen huis Blz. 2 Opdracht 2 - Schetsen Blz. 3 Opdracht 3-3D ontwerpen Blz. 4 informatie - Aan de slag met Cura Blz. 5 Opdracht 4 - Dossier &

Nadere informatie

ESPRIX 2016 VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER

ESPRIX 2016 VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER ESPRIX 2016 VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER LET OP: DIT IS NIET HET OFFICIËLE INSCHRIJFFORMULIER! DIT VOORBEELDFORMULIER DIENT TER VOORBEREIDING VAN UW OFFICIËLE ONLINE INSCHRIJVING. www.esprix.nl INLEIDING

Nadere informatie