THE FIFTH SEASON FASHION CONTEST 2010

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "THE FIFTH SEASON FASHION CONTEST 2010"

Transcriptie

1 THE FIFTH SEASON FASHION CONTEST 2010 INLEIDING Op 22 september 2010 vindt de officiële opening van de vernieuwde Galeria Inno op de Meir in Antwerpen plaats. Naar aanleiding hiervan schrijft Galeria Inno in samenwerking met het Flanders Fashion Institute een ontwerpwedstrijd uit onder de noemer The fifth Season. Het is de bedoeling om aan de hand van de winnende collectie (dames) het bestaande aanbod van Galeria Inno uit te breiden met een opvallende, sterk vernieuwende prêt-à-porter lijn afgewerkt met een vleugje couture. Deze vernieuwing vindt niet zozeer plaats op het vlak van modetrends, maar eerder op het vlak van concept, modellering en snit. Doelgroep is de actieve vrouw van rond de 35 jaar. Voor het ontwerpen van deze collectie wenst Galeria Inno samen te werken met een ander Antwerps icoon dat vertrouwd is met deze materie: het Flanders Fashion Institute. De wedstrijd wordt uitgeschreven onder jonge Belgische ontwerpers. De wedstrijd verloopt in 2 fasen: In de eerste fase wordt van de deelnemers verwacht dat zij moodboards en tekeningen van hun collectie indienen. Uit deze ingediende dossiers worden door een publieke jury max. 10 dossiers geselecteerd. De 10 laureaten worden geselecteerd door een jury, bestaande uit een vertegenwoordiging van FFI, een vertegenwoordiging van GI en modepers. De modepers wordt door GI gecontacteerd. In de tweede fase dienen deze 10 laureaten hun tekeningen om te zetten in één prototype silhouet. De laureaten ontvangen een budget van 500 die meteen na de selectie rechtstreeks aan de deelnemers wordt toegekend. Zij dienen zelfstandig in te staan voor de realisatie van hun prototype silhouet. Dit bedrag dient maakloon, stof, fournituren en eventuele andere kosten te dekken. Eventuele meerkosten zijn voor rekening van de laureaat. Indien de laureaat voor de productie wenst samen te werken met een atelier, is hij/zij vrij in zijn keuze. Op 22 september 2010 worden door een internationale jury 3 finalisten, waaronder de winnaar, geselecteerd en bekend gemaakt. De winnaar en de nummers 2 en 3 zullen gekozen worden door een jury samengesteld door FFI en GI waarin vertegenwoordigers zetelen van GI, FFI en nationale en internationale vakmensen.

2 BRIEFING/ OPDRACHT DOELSTELLING Young potentials de kans geven hun stempel te drukken op de ontwikkeling en creatie van een kledingcollectie voor de Galeria Inno naar aanleiding van de officiële opening van de vernieuwde winkel in Antwerpen. DE OPDRACHT De opdracht bestaat uit de creatie en ontwikkeling van een kledingcollectie, geïnspireerd op het thema The fifth Season. Hiermee wordt bedoeld: een collectie die los staat van het bestaande aanbod en uitspringt omwille van het concept, de modellering en de snit. Het gaat om een opvallende, sterk vernieuwende prêt-à-porterlijn afgewerkt met een vleugje couture. Doelgroep is de 35 jarige actieve vrouw. Er wordt een mondelinge briefing door FFI en Galeria Inno georganiseerd op maandag 7 juni 2010 om 11uur in Café Imperial waar achteraf ook de mogelijkheid bestaat om vragen te stellen.

3 PLANNING De wedstrijd verloopt in twee fases: EERSTE FASE: 7 juni uur Briefing door Galeria Inno / FFI aan geïnteresseerden met aansluitend kans tot vraagstelling. Reservering verplicht op 03/ Locatie : Bistro Imperial of bovenzaaltje Le Pain Quotidien 14 juni 2010 Uiterste inschrijvingsdatum. Het inschrijvingsformulier achteraan deze bundel moet ondertekend naar het Flanders Fashion Institute, Nationalestraat 28/2, 2000 Antwerpen gestuurd worden. 25 juni 2010 Uiterste indieningsdatum dossier. In de eerste fase wordt van de deelnemers verwacht dat zij het volgende dossier indienen: - Tekeningen en/of schetsen van zijn of haar collectie. De collectie dient min. 5 silhouetten te omvatten. Hou er rekening mee dat bij het aanleveren van de tekeningen/ schetsen deze moeten ingescand kunnen worden. - Een moodboard gebaseerd op de sfeer van de collectie. Realisatie van deze mood-board is vrij. - Een slagzin/ titel voor de collectie, alsook een motivatie (max. 10 lijnen) van de collectie. - Een CV met contactgegevens. Het volledige DOSSIER dient ten laatste op 25 juni 2010 ingediend te zijn bij Flanders Fashion Institute, tav Agnes Wené, Nationalestraat 28/2, 2000 Antwerpen. 1 juli 2010 Selectie en bekendmaking van de 10 geselecteerde laureaten 15 september 2010 Uiterste datum inleveren prototypes. De prototypes moeten worden ingediend bij het Flanders Fashion Institute, Nationalestraat 28/2, 2000 Antwerpen. 22 september 2010 Internationale jury, gevolgd door een persconferentie met bekendmaking van de 3 finalisten, waaronder de winnaar september 2010 Presentatie van de 10 prototypes in een speciale etalage in Galeria Inno op de Meir. Selectie winnaar van de publieksprijs. TWEEDE FASE: Vanaf najaar/winter Tijdens de stage binnen het aankoopteam wordt de winnaar begeleid om zijn prototype om te zetten in een echte collectie. Deze zal dan vanaf maart 2010 in de 5 grote centra van Galeria Inno (Antwerpen, Brussel Nieuwstraat, Gent, Charleroi en Luik) verkocht worden. maart 2011 Kick off verkoop van de winnende collectie.

4 PRIJZENGELD De winnaar ontvangt 5.000,00 van Galeria Inno. De tweede en derde finalisten ontvangen respectievelijk 3.000,00 en 1.500,00 van Galeria Inno. De winnaar krijgt daarenboven van Galeria Inno: een stage aangeboden binnen het aankoopteam van Galeria Inno, waar hij/zij onder begeleiding van Iris Van Eesbeeck zal meewerken aan het productieproces van zijn/haar collectie en ontvangt daarvoor een stage vergoeding de garantie dat zijn/haar collectie zal verkocht worden in 5 grote centra van Galleria Inno.

5 BIJLAGE: REGLEMENT Galeria Inno, hierna GI genoemd, organiseert de wedstrijd in samenwerking met het Flanders Fashion Institute, hierna FFI. VOORWAARDEN EN CONDITIES ARTIKEL 1 DEELNAME THE 5TH SEASON is een open wedstrijd voor jonge ontwerpers. ARTIKEL 2 DETAILS VAN DE WEDSTRIJD De opdracht bestaat uit de creatie en ontwikkeling van een kledingcollectie voor Galeria Inno rekening houdend met de beperkingen, de vereisten en de deadlines beschreven in het bijgevoegde document. ARTIKEL 3 BEOORDELING Een pre-selectie jury zal alle inzendingen beoordelen en verifiëren of de deelnemers aan de vereisten van de wedstrijd voldoen. Enkel gekwalificeerde deelnames zullen weerhouden worden. Uit deze gekwalificeerde deelnames zal een professionele jury, bestaande uit vertegenwoordigers van GI, FFI en de modepers 10 laureaten selecteren. Een internationale jury zal de 3 finalisten, waaronder de winnaar, kiezen. De beslissing van de jury is definitief en er zal niet ingegaan worden op briefwisseling hierover. Het rapport van de jury zal niet bekendgemaakt worden na de verkiezing. ARTIKEL 4 PRIJZEN De winnaar ontvangt 5.000,00 van GI. De tweede en derde finalisten ontvangen elk respectievelijk 3.000,00 en 1.500,00 van GI. De winnaar krijgt daarenboven van GI: een stage aangeboden binnen het aankoopteam van Galeria Inno, waar hij/zij onder begeleiding van Iris Van Eesbeeck zal meewerken aan het productieproces van zijn/haar collectie en ontvangt daarvoor een stage vergoeding de garantie dat zijn/haar collectie zal verkocht worden in 5 grote centra van Galleria Inno. ARTIKEL 5 BEKENDMAKING De 10 voorgedragen laureaten zullen in de week van 1 juli 2010 bekend gemaakt worden. De 3 finalisten zullen op 22 september 2010 bekend gemaakt worden. FFI zal de voorgedragen deelnemers en finalisten individueel informeren op deze data door middel van . ARTIKEL 6 PRIJSUITREIKING De bekendmaking en prijsuitreiking zal plaats vinden in Galeria Inno Meir op 22 september 2010.

6 ARTIKEL 7 KOSTEN De deelnemers zijn verantwoordelijk voor alle kosten die voortvloeien uit het maken van hun tekeningen/schetsen en hun moodboard, alsook de verzendingskosten. GI zal de kosten voor de productie van de winnende collectie op zich nemen. ARTIKEL 8 INTELLECTUELE EIGENDOM VAN DE DEELNEMER, COPYRIGHT VAN GI EN FFI 8.1: De intellectuele eigendom en de daaruit vloeiende rechten betreffende de ingediende schetsen, collecties en bijhorende inzendingen behoren toe aan de ontwerpers/deelnemers. Alle rechten verbonden aan de winnende collecties en bijhorende inzendingen zullen echter zonder enige vergoeding worden overgedragen aan GI, die in overleg met de ontwerpers/ deelnemers aanpassingen kan aanbrengen indien dit nodig zou blijken om het onderhoud en herstellingen te kunnen waarborgen in de processing units. 8.2: Deelname aan de wedstrijd impliceert de volledige instemming dat GI en FFI het recht hebben om de ingediende schetsen, collecties en bijhorende inzendingen te gebruiken/publiceren, in de breedste zin van het woord, en dit zonder enig overleg met of vergoeding voor de betrokken ontwerpers/deelnemers. 8.3: De ontwerpers/deelnemers garanderen dat de ingediende schetsen, collecties en bijhorende inzendingen geen inbreuk plegen op intellectuele eigendomsrechten van derden en zij vrijwaren GI en FFI voor elke schade die uit een dergelijke inbreuk of betwisting zou voortvloeien. 8.4: De ontwerpers/deelnemers hebben het recht niet om hun schetsen, collecties en bijhorende inzendingen te publiceren, te verkopen, te tonen of anders publiek bekend maken vóór de officiële bekendmaking van de winnaars op 22 september ARTIKEL 9 VOORWAARDEN VAN DEELNAME De deelnemers kunnen slechts 1 deelnemingsdossier voordragen. Het is toegelaten om een deelname voor te dragen onder de naam van 2 of meer personen. Elk deelnemingsdossier moet bestaan uit het volgende: - Tekeningen en/of schetsen van de voorgestelde collectie. - Een mood-board gebaseerd op de sfeer van de collectie. Realisatie van dit mood-board is vrij. - Een slagzin/ titel voor de collectie, alsook een motivatie (max. 10 lijnen) van de collectie. - Een CV van de deelnemer met contactgegevens. ARTIKEL 10 INDIENING EN DEADLINES De deelnemers moeten hun inschrijvingsformulier voor 1 juni 2010 opsturen naar het Flanders Fashion Institute. De deelnemingsdossiers moeten ten laatste op 25 juni 2010 ingediend worden op het Flanders Fashion Institute, Nationalestraat 28/2, 2000 Antwerpen. De postdatum op de envelop zal als bewijs dienen. ARTIKEL 11 RETOUR GI en FFI zullen de ingediende dossiers niet terugsturen. ARTIKEL 12 SCHADEVERANTWOORDELIJKHEID GI en FFI zullen niet verantwoordelijk gehouden worden voor enige schade aan de dossiers gedurende de duur van de wedstrijd, de tijd dat de dossiers in hun bezit zijn of gedurende het vervoer. ARTIKEL 13 AANVAARDING Deelname aan de wedstrijd impliceert de volledige aanvaarding van deze voorwaarden en condities. ARTIKEL 14 WIJZIGINGEN GI en FFI hebben het recht om de periode van de wedstrijd te verlengen, om de wedstrijd uit te stellen, aan te passen of te annuleren wegens omstandigheden buiten hun controle en zij zullen hiervoor niet verantwoordelijk worden gehouden. ARTIKEL 15 VRAGEN Voor alle vragen omtrent de wedstrijd gelieve het FFI te contacteren per mail op aw.ffi@modenatie.com.

7 GALERIA INNO FASHION CONTEST 2010 DEELNEMINGSFORMULIER NAAM: VOORNAAM: ADRES: TEL/ GSM: WEBSITE: Indien nodig, naam en officieel adres van uw bedrijf: VERKLAART HIERBIJ DEEL TE NEMEN AAN THE FIFTH SEASON FASHION CONTEST 2010, en heeft notie genomen van de briefing, timings en deadlines (in bijlage). Datum: Plaats: Handtekening: Gelieve bij de handtekening ook gelezen en goedgekeurd in handschrift te vermelden. GELIEVE DIT FORMULIER TERUG TE STUREN VOOR 14 JUNI FLANDERS FASHION INSTITUTE AGNES WENE NATIONALESTRAAT 28/2 B ANTWERPEN

Design Biënnale Interieur x Flanders Fashion Institute (lid van Design Platform Vlaanderen) DRESS A HOST(ESS)! Uniform ontwerpwedstrijd

Design Biënnale Interieur x Flanders Fashion Institute (lid van Design Platform Vlaanderen) DRESS A HOST(ESS)! Uniform ontwerpwedstrijd Design Biënnale Interieur x Flanders Fashion Institute (lid van Design Platform Vlaanderen) DRESS A HOST(ESS)! Uniform ontwerpwedstrijd INLEIDING Van 20 tot en met 28 oktober 2012 vindt de 23e editie van

Nadere informatie

# ontwerp wedstrijd 2015. voorwaarden

# ontwerp wedstrijd 2015. voorwaarden # ontwerp wedstrijd 2015 voorwaarden voorwaarden artikel 1. doel Het doel van de HEMA ontwerpwedstrijd is een bijdrage te leveren aan de praktijkvorming van de deelnemers van de betrokken opleidingen voor

Nadere informatie

# ontwerp wedstrijd voorwaarden

# ontwerp wedstrijd voorwaarden # ontwerp wedstrijd 2013 voorwaarden voorwaarden artikel 1. doel Het doel van de HEMA ontwerpwedstrijd is een bijdrage te leveren aan de praktijkvorming van de deelnemers van de betrokken opleidingen voor

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van «Cooking Battles»

Wedstrijdreglement van «Cooking Battles» Wedstrijdreglement van «Cooking Battles» ARTIKEL 1 Het bedrijf INNO N.V., met maatschappelijke zetel in 111 Nieuwstraat, 1000 Brussel, BTW BE 0448.827.116, organiseert een gratis wedstrijd Cooking Battles

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE - PART TWO Inleiding THE FLUO CHALLENGE PART TWO is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. XIU - scholen die deelnemen

Nadere informatie

vtwonen ontwerpwedstrijd 2016

vtwonen ontwerpwedstrijd 2016 vtwonen ontwerpwedstrijd 2016 Ontwerptalent van Nederland opgelet! vtwonen organiseert een ontwerpwedstrijd. Met deze ontwerpwedstrijd wil vtwonen ontwerpers, maar ook leuke creatieve mensen en hun ontwerp

Nadere informatie

Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan.

Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan. Naar aanleiding van haar vijftigjarig bestaan organiseert de vriendenvereniging van het Middelheimmuseum, de Middelheim Promotors vzw, een wedstrijd voor kunst in openlucht. Daarmee wenst zij jong talent

Nadere informatie

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Adres Te bereiken op mail Telefoon Facebook; LinkedIn;Twitter profiel: Korte beschrijving van je achtergrond, CV IDEE VOOR ANIMATIE

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE Inleiding THE FLUO CHALLENGE is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen aan deze wedstrijd proberen

Nadere informatie

Ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt

Ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt Ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt artikel 1. doel Het doel van de ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt is een lijn met echt Zeeuwse T-shirts realiseren ter ondersteuning van de promotie van Zeeland en voor de verkoop

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2015-2016 PIMP YOUR FLUO JACKET

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2015-2016 PIMP YOUR FLUO JACKET WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2015-2016 PIMP YOUR FLUO JACKET Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de PIMP YOUR FLUOJACKET wedstrijd. De wedstrijd loopt

Nadere informatie

4. Niet de moedertaal maar wel de gekozen taalcategorie bepaalt de taal die zal gebruikt worden doorheen de wedstrijd.

4. Niet de moedertaal maar wel de gekozen taalcategorie bepaalt de taal die zal gebruikt worden doorheen de wedstrijd. Wedstrijdreglement Eustory Doel EUSTORY is een geschiedeniswedstrijd georganiseerd door BELvue, onder toezicht van de Koning Boudewijnstichting. Het wil jongeren van alle onderwijstypes de hand reiken

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar XIU graag graffitiwerk

WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar XIU graag graffitiwerk WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2018-2019 XIU graag graffitiwerk Inleiding Het XIU graag graffitiwerk is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen proberen op

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden Deelnemers What If Lab: kies Brabant! (2018)

Deelnamevoorwaarden Deelnemers What If Lab: kies Brabant! (2018) Deelnamevoorwaarden Deelnemers What If Lab: kies Brabant! (2018) Artikel 1: Doel 1.1. De Provincie Noord-Brabant ( PNB ) organiseert in samenwerking met de Dutch Design Foundation ( DDF ) en innovatiebureau

Nadere informatie

FOTOWEDSTRIJD TSP - CFB 2017

FOTOWEDSTRIJD TSP - CFB 2017 FOTOWEDSTRIJD TSP - CFB 2017 ORGANISATOR Deze fototentoonstelling is een initiatief van de vzw Toerisme en SpoorPatrimonium - Le Chemin de Fer du Bocq waarvan de maatschappelijke zetel zich te 7000 Bergen,

Nadere informatie

BRIEFING - HEMA design daten op Dutch Design Week 2017

BRIEFING - HEMA design daten op Dutch Design Week 2017 BRIEFING - HEMA design daten op Dutch Design Week 2017 HEMA design daten Jouw idee samen met experts verder ontwikkelen tijdens HEMA design daten op Dutch Design Week 2017? HEMA nodigt jonge ontwerpers

Nadere informatie

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname.

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname. LLENG Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito Beste artist / designer, Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan de 1e editie van de Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito.

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Make- A- Hero

Wedstrijdreglement Make- A- Hero Wedstrijdreglement Make- A- Hero Artikel 1 - Organisatie Deze "Make- A- Hero" wedstrijd wordt georganiseerd door Make- A- Wish Belgium- Vlaanderen, met maatschappelijke zetel te Gentsesteenweg 3 bus 002,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar SHINE OP STRAAT

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar SHINE OP STRAAT WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2016-2017 SHINE OP STRAAT Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de wedstrijd SHINE OP STRAAT. De wedstrijd begint op 7/11/2016

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden IKEA KNUFFEL TEKENWEDSTRIJD 2014 Voorwaarden voor deelname 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door IKEA BELGIUM NV/SA (hierna genoemd: IKEA), met maatschappelijke zetel te 1930

Nadere informatie

2) usb-stick,in behoorlijke postverpakking te verzenden naar het adres van MECINA

2) usb-stick,in behoorlijke postverpakking te verzenden naar het adres van MECINA Reglement Erfgoed filmfestival 2019 1. Art.1 Organisator Het Mechelse Ciné- en Videoclub (Mecina) met zetel te 2800 Mechelen, Veemarkt 35, organiseert met de steun van PROVAC,BREEDBEELD en VAC een Erfgoed

Nadere informatie

Wedstrijdreglement voor de creatie en realisatie van één of meerdere kunstwerken op de strooi- en sterretjesweiden van Wuustwezel.

Wedstrijdreglement voor de creatie en realisatie van één of meerdere kunstwerken op de strooi- en sterretjesweiden van Wuustwezel. Wedstrijdreglement voor de creatie en realisatie van één of meerdere kunstwerken op de strooi- en sterretjesweiden van Wuustwezel. 1. Omschrijving en doelstelling Het gemeentebestuur van Wuustwezel beschikt

Nadere informatie

12 jaar geleden zag ons huidige logo het licht. Wij vinden het tijd voor een update en daarom dagen we jou uit! Ben je tussen 16 en 30 jaar?

12 jaar geleden zag ons huidige logo het licht. Wij vinden het tijd voor een update en daarom dagen we jou uit! Ben je tussen 16 en 30 jaar? 12 jaar geleden zag ons huidige logo het licht. Wij vinden het tijd voor een update en daarom dagen we jou uit! Ben je tussen 16 en 30 jaar? Ben je gedomicilieerd in Groot-Aarschot? Ben je grafisch bezig

Nadere informatie

2017 RAYMOND LEBLANC PRIJS REGISTRATIEFORMULIER

2017 RAYMOND LEBLANC PRIJS REGISTRATIEFORMULIER 2017 RAYMOND LEBLANC PRIJS REGISTRATIEFORMULIER Formulier terugsturen naar: Of via e-mail naar: Fondation Raymond Leblanc - Raymond Leblanc Prijs Paul-Henri Spaaklaan, 7 1060 Brussel Belgïe info@fondationrleblanc.be

Nadere informatie

YOUNG AMBASSADOR AWARD

YOUNG AMBASSADOR AWARD YOUNG AMBASSADOR AWARD 2016-2017 Zoals in andere Europese landen organiseert Multiple District 112 opnieuw de LIONS Young Ambassadors Award wedstrijd. WAAROM dit initiatief? In de media wordt de jeugd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement ontwerp logo gemeente Ardooie

Wedstrijdreglement ontwerp logo gemeente Ardooie Wedstrijdreglement ontwerp logo gemeente Ardooie Artikel 1 Het gemeentebestuur wenst een logo dat aanspreekt en een goede basis is voor het communiceren voor wat de gemeente staat. Het gemeentebestuur

Nadere informatie

BELCLIV-prijs 2018 voor de beste masterthesis over informaticaveiligheid 1 van 8 INHOUDSOPGAVE

BELCLIV-prijs 2018 voor de beste masterthesis over informaticaveiligheid 1 van 8 INHOUDSOPGAVE BELCLIV-prijs 2018 voor de beste masterthesis over informaticaveiligheid 1 van 8 INHOUDSOPGAVE 1. DE DOELSTELLINGEN VAN BELCLIV... 2 2. DE BELCLIV-PRIJS... 2 3. AANMERKINGSCRITERIA... 3 4. BEOORDELINGSCRITERIA...

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar : Pimpen van fluo rugzakhoes.

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar : Pimpen van fluo rugzakhoes. WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2013-2014: Pimpen van fluo rugzakhoes. Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de PIMP YOUR COVER wedstrijd. De wedstrijd loopt

Nadere informatie

Reglement van toepassing op Croky Memory Game

Reglement van toepassing op Croky Memory Game Reglement van toepassing op Croky Memory Game Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700 Moeskroen, België, met KBOnummer

Nadere informatie

DE STER VAN DE BELGISCHE KEUKEN Culinair vuurwerk met Belgische topingrediënten.

DE STER VAN DE BELGISCHE KEUKEN Culinair vuurwerk met Belgische topingrediënten. DE STER VAN DE BELGISCHE KEUKEN Culinair vuurwerk met Belgische topingrediënten. Artikel 1: De wedstrijd De organisatie van de wedstrijd De Ster van de Belgische keuken ligt bij de vzw De Meesterkoks van

Nadere informatie

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend Bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan Schipholweg 96a, te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark ), organiseert op visitdenmark.nl/camping een wedstrijd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Gulden Draak-Ambassadeur 2015

WEDSTRIJDREGLEMENT Gulden Draak-Ambassadeur 2015 Reglement Gulden Draak-Ambassadeur 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT Gulden Draak-Ambassadeur 2015 Dit reglement legt de algemene deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op de wedstrijd Gulden Draak-Ambassadeur

Nadere informatie

De Tervuurse herder. op het Warandeplein. WEDSTRIJDREGLEMENT voor BEELDENDE KUNSTENAARS

De Tervuurse herder. op het Warandeplein. WEDSTRIJDREGLEMENT voor BEELDENDE KUNSTENAARS De Tervuurse herder op het Warandeplein WEDSTRIJDREGLEMENT voor BEELDENDE KUNSTENAARS Het wedstrijdreglement en het bijhorende inschrijvingsformulier zijn raadpleegbaar op de startpagina van www.tervuren.be,

Nadere informatie

DE VLAAMSE RUIMTELIJKE PLANNINGSPRIJS 2014 Een initiatief van de Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning Met steun van de Vlaamse Regering

DE VLAAMSE RUIMTELIJKE PLANNINGSPRIJS 2014 Een initiatief van de Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning Met steun van de Vlaamse Regering DE VLAAMSE RUIMTELIJKE PLANNINGSPRIJS 2014 Een initiatief van de Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning Met steun van de Vlaamse Regering 1. vooraf In 2014 organiseert de VRP de Vlaamse Ruimtelijke

Nadere informatie

DE STER VAN DE BELGISCHE KEUKEN Culinair vuurwerk met Belgische topingrediënten.

DE STER VAN DE BELGISCHE KEUKEN Culinair vuurwerk met Belgische topingrediënten. DE STER VAN DE BELGISCHE KEUKEN Culinair vuurwerk met Belgische topingrediënten. Artikel 1: De wedstrijd De organisatie van de wedstrijd De Ster van de Belgische keuken ligt bij de vzw De Meesterkoks van

Nadere informatie

opgenomen in Denemarken. Video s die na 1 december 2015 worden ingezonden, dingen niet mee aan de prijs.

opgenomen in Denemarken. Video s die na 1 december 2015 worden ingezonden, dingen niet mee aan de prijs. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: "VisitDenmark"), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen WIN AAN SPONSORING

Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen WIN AAN SPONSORING Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen 2017-2018 WIN 2.500 AAN SPONSORING Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd die wordt georganiseerd door Henkel Belgium NV, gevestigd te 1020 Brussel,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015

WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015 Art. 1 Voorwaarden van de wedstrijd Dit reglement legt de voorwaarden vast van de wedstrijd georganiseerd door Rode Kruis- Vlaanderen, afdeling Ronse-Kluisbergen,

Nadere informatie

Deelnemers die na 17 januari deelnemen, dingen niet mee voor de prijs.

Deelnemers die na 17 januari deelnemen, dingen niet mee voor de prijs. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: "VisitDenmark"), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

Prijs Klinische Paden 2015

Prijs Klinische Paden 2015 Prijs Klinische Paden 2015 BELGISCH NEDERLANDS NETWERK KLINISCHE PADEN CENTRUM VOOR ZIEKENHUIS EN VERPLEGINGSWETENSCHAP KU LEUVEN CBO A TNO COMPANY De NKP Prijs Klinische Paden is een initiatief van het

Nadere informatie

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz De onderneming Alterfin cvba, waarvan de hoofdzetel zich bevindt aan de Haachtsesteenweg 159 te 1030 Brussel (hierna de organisator ), organiseert van 29

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT - AZV CLIP CUP -

WEDSTRIJDREGLEMENT - AZV CLIP CUP - WEDSTRIJDREGLEMENT - AZV CLIP CUP - Voor alle vragen, opmerkingen en verduidelijkingen: contacteer Elissa Betrains via clipcup@azv.be of telefonisch op het nummer 016 61 80 80. We helpen je graag verder!

Nadere informatie

Brussels Horta VILLE DE BRUXELLES STAD BRUSSEL BRUSSEL HORTA PRIJS

Brussels Horta VILLE DE BRUXELLES STAD BRUSSEL BRUSSEL HORTA PRIJS 10 th edition Brussels Horta Architecture Prize 1996 2016 W W W. P B H. S A D B R. B E VILLE DE BRUXELLES STAD BRUSSEL JUBILEUM EDITIE Inschrijving BRUSSEL HORTA PRIJS De deelname aan de Prijs is gratis

Nadere informatie

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm Wedstrijdreglement Visa en MasterCard Organisator: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel RPR Brussel BTW BE 0403.199.702, tel.: 02 762 20 00 Duurtijd van de wedstrijd: De wedstrijd loopt

Nadere informatie

FESTIVAL INTERNATIONAL DU FILM DE BRUXELLES

FESTIVAL INTERNATIONAL DU FILM DE BRUXELLES FESTIVAL INTERNATIONAL DU FILM DE BRUXELLES 40 jaar Onafhankelijke Cinema REGLEMENT INSCHRIJVINGEN FILMS Uiterste datum om een film in te schrijven: 15 augustus 2015 Het Festival International du Film

Nadere informatie

Reglement fotowedstrijd VVV-Diest 2015

Reglement fotowedstrijd VVV-Diest 2015 DIEST De V.V.V.-Diest, stedelijke adviesraad voor toerisme, organiseert een fotowedstrijd over de zomer in Diest. De winnende foto s kunnen gebruikt worden door de Stad Diest voor promotionele toeristische

Nadere informatie

Geïnfecteerd materiaal, bijvoorbeeld door een virus wordt direct verwijderd en heeft tot gevolg uitsluiting van de wedstrijd.

Geïnfecteerd materiaal, bijvoorbeeld door een virus wordt direct verwijderd en heeft tot gevolg uitsluiting van de wedstrijd. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor

WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor ARTIKEL 1 ORGANISATIE De fotowedstrijd wordt georganiseerd door Versele-Laga, met maatschappelijke zetel in België, te 9800 Deinze, Kapellestraat 70, houdende het

Nadere informatie

mode-shoot Gezocht: mode-collecties!

mode-shoot Gezocht: mode-collecties! Gezocht: mode-collecties! Het Centrum voor Beeldexpressie, een dynamisch platform voor film, foto en multimedia, organiseert in samenwerking met het ModeMuseum Hasselt,.spaze, Kunstencentrum BELGIE, CANON

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Wilrijks product

Wedstrijdreglement Wilrijks product Wedstrijdreglement Wilrijks product Timing van de verschillende fases van de wedstrijd 1. Timing: Fase 1: bekendmaking, inschrijvingsperiode en selectie van drie kandidaten 10.10.2014 21.11.2014: bekendmaking

Nadere informatie

DEELNAMEFORMULIER SPELCONCEPT INSTUREN

DEELNAMEFORMULIER SPELCONCEPT INSTUREN DEELNAMEFORMULIER SPELCONCEPT INSTUREN Heb jij een goed spelidee, dan kun je je concept sturen naar 999 Games B.V. (999 Games). In dit document vind je hoe je dit kunt doen. Dit deelnameformulier bestaat

Nadere informatie

BESCHRIJVING REGLEMENT

BESCHRIJVING REGLEMENT BESCHRIJVING De 25 ste editie van het International Body Painting Contest zal doorgaan van 6 tot 15 april 2012 te Brussel Tour & Taxis, Havenlaan 86 C, 1000 Brussel. Iedere avond zullen één of meerdere

Nadere informatie

Jongeren warm maken voor het ondernemerschap www.be-creative.be

Jongeren warm maken voor het ondernemerschap www.be-creative.be Jongeren warm maken voor het ondernemerschap www.be-creative.be Presentatiedossier Doel.be creative is een nationale wedstrijd die de ondernemersgeest bij jongeren wil aanwakkeren door hen de kans te geven

Nadere informatie

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium ARTIKEL 1 ONDERWERP 1.1. Makro Cash & Carry Belgium NV (Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem, België met ondernemingsnummer BE 0406.952.018 ) organiseert

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de wedstrijd 2014-2015 onder de naam FLUO-RAP De verantwoordelijkheid

Nadere informatie

BO ZAR EX PO. Wedstrijdreglement Prijs Jonge Belgische Schilderkunst 02.06 > 09.09.2007

BO ZAR EX PO. Wedstrijdreglement Prijs Jonge Belgische Schilderkunst 02.06 > 09.09.2007 BO ZAR EX PO Wedstrijdreglement Prijs Jonge Belgische Schilderkunst 02.06 > 09.09.2007 PALEIS VOOR SCHONE KUNSTEN, BRUSSEL PALAIS DES BEAUX-ARTS, BRUXELLES CENTRE FOR FINE ARTS, BRUSSELS Artikel 1 wedstrijd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Cpost International N.V. Ontwerpwedstrijd Youth Care Curaçao 2015

Algemene voorwaarden Cpost International N.V. Ontwerpwedstrijd Youth Care Curaçao 2015 Algemene voorwaarden Cpost International N.V. Ontwerpwedstrijd Youth Care Curaçao 2015 Artikel 1. Definities Cpost De naamloze vennootschap Cpost International N.V. gevestigd aan Plasa Wilson Papa Godett

Nadere informatie

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent Algemene Voorwaarden 1. De Kidibul actie Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent wordt georganiseerd

Nadere informatie

27 th International Body Painting Contest

27 th International Body Painting Contest 27 th International Body Painting Contest We hebben het genoegen u het 32 ste Brussels Internationaal Festival van de Fantastische Film 8 > 20/04/2014 www.bifff.net evenals de 27 th International Body

Nadere informatie

REGLEMENT editie 2015

REGLEMENT editie 2015 1. De Farm Web Awards hebben tot doel het gebruik van internet en sociale media door landbouwers, tuinbouwers en veehouders aan te moedigen via de organisatie van een wedstrijdformule. De organisatie is

Nadere informatie

Handicap: een zaak van mensenrechten

Handicap: een zaak van mensenrechten Koningsstraat 136, 1000 Brussel 2 de cartoonwedstrijd Handicap: een zaak van mensenrechten Wedstrijdreglement De cartoonwedstrijd is een initiatief van Gelijke Rechten voor Iedereen met een handicap (GRIP

Nadere informatie

OFFICIËLE WESTRIJDREGLEMENT VAN DE CBRE OFFICE SPACE OF THE YEAR 2019 COMPETITIE

OFFICIËLE WESTRIJDREGLEMENT VAN DE CBRE OFFICE SPACE OF THE YEAR 2019 COMPETITIE OFFICIËLE WESTRIJDREGLEMENT VAN DE CBRE OFFICE SPACE OF THE YEAR 2019 COMPETITIE Inleiding Vooraleer u aan de CBRE Office Space of the Year-wedstrijd deelneemt moet u de officiële regels in hun geheel

Nadere informatie

WEDSTRIJDVOORWAARDEN

WEDSTRIJDVOORWAARDEN WEDSTRIJDVOORWAARDEN IKEA TEKENWEDSTRIJD 2017 Deelnamevoorwaarden 1. IKEA NL B.V., in samenwerking met IKEA of Sweden AB, P.O. BOX 317, 83020 Hackås, Zweden, btw-nummer: SE5560747551, hierna te noemen

Nadere informatie

Tekenkunst en grafiek

Tekenkunst en grafiek Gezocht: Aanstormend Artistiek Talent Tekenkunst en grafiek 2 9 s t e Prijs voor Beeldende Kunsten van de stad Harelbeke 2 0 1 1 Aanmelden vóór 24 februari 2011 Meer info op www. harelbeke.be/pbk - Afdeling

Nadere informatie

Woogie Boogie Beweegdag

Woogie Boogie Beweegdag Woogie Boogie Beweegdag Wedstrijdreglement Bedoeling? De Woogie Boogie Beweegdag is dé dag in het jaar waarop alle stoelen aan de kant gaan! Een volledige dag bewegen, creatief zijn en dansen. Alles kan

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016

WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016 REGLEMENT VOOR NEDERLAND VANAF PAGINA 4 VAN DIT DOCUMENT WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016 Deze regels zijn van toepassing op de Liefmans Vakantie Portugal wedstrijd

Nadere informatie

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2010 *** Reglement

FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2010 *** Reglement FEDERALE PRIJS ARMOEDEBESTRIJDING 2010 *** Reglement Hoofdstuk 1: voorwerp van het reglement Artikel 1 Dit reglement bepaalt het doel, de deelnemingsvoorwaarden, de selectieprocedure en de toekenningcriteria

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Sport & Recreatiedomeinen dienst Sport dossiernummer: 1704203 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Reglement ' Oost-Vlaamse Sportringen' wijziging om op 18.12.2017 voor laatste maal de Oost-

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Onderwijs & Vorming --- dossiernummer: 1402992 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Flankerend onderwijsbeleid Reglement met betrekking tot de wedstrijd voor projecten rond de Eerste Wereldoorlog

Nadere informatie

Reglement Go For Zero wedstrijd Samen hertekenen we de weg

Reglement Go For Zero wedstrijd Samen hertekenen we de weg Reglement Go For Zero wedstrijd Samen hertekenen we de weg Artikel 1 De wedstrijd Samen hertekenen we de weg wordt georganiseerd door het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid vzw, met maatschappelijke

Nadere informatie

"Site": website toegankelijk op het volgende internetadres:

Site: website toegankelijk op het volgende internetadres: Officieel reglement van de online Wedstrijd «Leve Voetbal win een shirt getekend door de Rode Duivels» (hierna het Reglement genoemd) De wedstrijd Leve Voetbal win een shirt getekend door de Rode Duivels

Nadere informatie

Wedstrijd voor het ontwerp van affiches voor de Herenthoutse Carnavalsstoet en Kindercarnaval REGLEMENT.

Wedstrijd voor het ontwerp van affiches voor de Herenthoutse Carnavalsstoet en Kindercarnaval REGLEMENT. 11 x 11 STOET/affiche 2013/1 Herenthoutse Karnavalvereniging PEER STOET v. z. w. mij. zetel Kloosterstraat 1 B 2270 HERENTHOUT www.peerstoet.be secretariaat: Verbistlaan 3-2270 Herenthout 014/51.34.79.-

Nadere informatie

Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!"

Reglement van de Actie Verwen uw dieren! Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!" 1. Definities 1.1. Tom&Co: de organisator van de Actie is de naamloze vennootschap Aniserco nv, ingeschreven in de Kruispuntenbank Ondernemingen onder het nummer

Nadere informatie

Projectoproep Kankerplan Actie 24 : Wetenschappelijke analyse in de onco-geriatrie

Projectoproep Kankerplan Actie 24 : Wetenschappelijke analyse in de onco-geriatrie B Projectoproep Kankerplan Actie 24 : Wetenschappelijke analyse in de onco-geriatrie Inleiding Deze projectoproep kadert binnen de verderzetting van Actie 24 van het Kankerplan: Steun aan pilootprojecten

Nadere informatie

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup)

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup) Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup) Algemene Voorwaarden 1. De Kidibul actie BEKERFINALE KAA GENT wordt georganiseerd door NEOBULLES SA

Nadere informatie

De commis mag niet ouder zijn dan 23 jaar op datum van 30 augustus 2018.

De commis mag niet ouder zijn dan 23 jaar op datum van 30 augustus 2018. DE STER VAN DE BELGISCHE KEUKEN Culinair vuurwerk met Belgische topingrediënten. Artikel 1: De wedstrijd De organisatie van de wedstrijd De Ster van de Belgische keuken ligt bij Future Food bvba. Na een

Nadere informatie

Ieder ander dan de in artikel 2.2 genoemde personen kan aan de wedstrijd deelnemen onder de volgende voorwaarden:

Ieder ander dan de in artikel 2.2 genoemde personen kan aan de wedstrijd deelnemen onder de volgende voorwaarden: Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend Bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende te Leiden aan Schipholweg 96a, (hierna te noemen: VisitDenmark ), organiseert in samenwerking met Lumière en Pathé de

Nadere informatie

www.gramvzw.be Zandhoven, postdatum «Naam_school» «straat» «postcode» «naam_gemeente» Betreft : GRAM-prijs BSO 2015 Geachte directie,

www.gramvzw.be Zandhoven, postdatum «Naam_school» «straat» «postcode» «naam_gemeente» Betreft : GRAM-prijs BSO 2015 Geachte directie, www.gramvzw.be Zandhoven, postdatum «Naam_school» «straat» «postcode» «naam_gemeente» Betreft : GRAM-prijs BSO 2015 Geachte directie, In bijlage sturen wij U de inschrijvingsformulieren voor de GRAM-prijs

Nadere informatie

Buitengewoon goed! KAMPIOENSCHAP. 21.03.2016 Coach Antwerpen REGLEMENTEN & INFO. KAPPERSMEDEWERKER m/v 2016

Buitengewoon goed! KAMPIOENSCHAP. 21.03.2016 Coach Antwerpen REGLEMENTEN & INFO. KAPPERSMEDEWERKER m/v 2016 REGLEMENTEN & INFO KAPPERSMEDEWERKER m/v 2016 21.03.2016 Coach Antwerpen 1 PRAKTISCH WANNEER Maandag 21 maart 2016 WAAR COACH ANTWERPEN Karel Geertsstraat 2b - 2140 BORGERHOUT GRATIS TOEGANG Voor de leerlingen

Nadere informatie

"Wedstrijd": de huidige online wedstrijd «Carrefour market Sint- Valentijn»

Wedstrijd: de huidige online wedstrijd «Carrefour market Sint- Valentijn» Officieel reglement van de online Wedstrijd «Carrefour market Sint-Valentijn» (hierna het Reglement genoemd) De wedstrijd Carrefour market - Sint- Valentijn wordt georganiseerd door Carrefour Belgium nv

Nadere informatie

1 st International ART Contest

1 st International ART Contest 1 st International ART Contest We hebben het genoegen u het 34 ste Brussels Internationaal Festival van de Fantastische Film 29/03/2016 > 10/04/2016 www.bifff.net evenals de 1 st International ART Contest

Nadere informatie

Reglement voor de wedstrijd Selfpharma

Reglement voor de wedstrijd Selfpharma Reglement voor de wedstrijd Selfpharma ARTIKEL 1 ORGANISEREND BEDRIJF Selfpharma bvba, waarvan het hoofdkantoor zich bevindt op het Baraplein n 2 te 1070 Brussel in België, ondernemingsnummer BE 0806 621

Nadere informatie

Reglement van de Prijs voor de beste scriptie in circulaire economie

Reglement van de Prijs voor de beste scriptie in circulaire economie Reglement van de Prijs voor de beste scriptie in circulaire economie 1. Inleiding Om de Brusselse economie een nieuwe impuls te geven vanuit een duurzaam perspectief keurde de regering op 10 maart 2016

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie CAMPINA (hierna de Actie ) zijn van toepassing op de actie georganiseerd door de vennootschap FrieslandCampina

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure

WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Win your True Pleasure (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Mondelez Services Nederland b.v.

Nadere informatie

Wedstrijdreglement EK-voetbalactie: win een gesigneerd shirt van een van de Rode Duivels!

Wedstrijdreglement EK-voetbalactie: win een gesigneerd shirt van een van de Rode Duivels! Wedstrijdreglement EK-voetbalactie: win een gesigneerd shirt van een van de Rode Duivels! 1. Voorwerp Rode Kruis-Vlaanderen, deel uitmakend van het Belgische Rode Kruis, instelling van openbaar nut, met

Nadere informatie

AANVRAAG TOT KANDIDATUUR

AANVRAAG TOT KANDIDATUUR AANVRAAG TOT KANDIDATUUR LID VAN HET ANALYSECOMITE «MATERIALEN ONDER DE LOEP» CONTEXT Wie zijn we? Kleur Bekennen is het programma opvoeden tot wereldburgerschap van de Belgische Staat, uitgevoerd door

Nadere informatie

Literaire prijs Prins Alexander van België 2012

Literaire prijs Prins Alexander van België 2012 Literaire prijs Prins Alexander van België 2012 1. Voorstelling van de prijs H.K.H. prinses Léa van België wil met de oprichting van een jaarlijkse literaire prijs hulde brengen aan haar echtgenoot. De

Nadere informatie

Reglement "KOEK VAN A"

Reglement KOEK VAN A Reglement "KOEK VAN A" Artikel 1: Algemeen 1 Deze Facebookwedstrijd wordt georganiseerd door vzw Jangada, Lange Lozanastraat 15, 2018 Antwerpen, hier verder genoemd als "Antwerpen Koekenstad" 2 De wedstrijd

Nadere informatie

FESTIVAL INTERNATIONAL DU FILM DE BRUXELLES

FESTIVAL INTERNATIONAL DU FILM DE BRUXELLES FESTIVAL INTERNATIONAL DU FILM DE BRUXELLES 40 jaar Onafhankelijke Cinema REGLEMENT INSCHRIJVINGEN FILMS Uiterste datum om een film in te schrijven: 15 augustus 2015 Het Internationaal Filmfestival van

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Kwaremont

Wedstrijdreglement Kwaremont Wedstrijdreglement Kwaremont 1. De firma Brouwerij De Brabandere, Rijksweg 33, 8531 Bavikhove (België) organiseert de Kwaremontbier wedstrijd (hierna de wedstrijd genoemd). Deze wedstrijd loopt van 22

Nadere informatie

«Koffie op het werk»

«Koffie op het werk» DESIGN WEDSTRIJD 2015 «Koffie op het werk» INSCHRIJFFORMULIER Mevr./Mej./Dhr. NAAM: VOORNAAM: GEBOORTEDATUM EN -PLAATS: / / te ( ) (Verplicht een fotokopie van de voor- en achterkant van uw ID-kaart meezenden)

Nadere informatie

Nodig je vrienden uit kennis te maken met ANNA en win samen elk een Robomow robotgrasmaaier.

Nodig je vrienden uit kennis te maken met ANNA en win samen elk een Robomow robotgrasmaaier. ANNEX 2 Wedstrijdreglement MGM-ANNA - Robomow: Nodig je vrienden uit kennis te maken met ANNA en win samen elk een Robomow robotgrasmaaier. Een slimme thermostaat Anna voor slechts 1* én kans op een gratis

Nadere informatie

Designwedstrijd Caravana 2012. Campers en caravans van de toekomst

Designwedstrijd Caravana 2012. Campers en caravans van de toekomst Designwedstrijd Caravana 2012 Campers en caravans van de toekomst Introductie Caravana Doel van de wedstrijd Facts designwedstrijd Prijzen Jurering Ontwerpprijs Jury Publieksprijs Starten met de wedstrijd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017 ARTIKEL 1 De vennootschap BRUSSELS MAJOR EVENTS vzw met maatschappelijke zetel in de Korte Museumstraat 6-8, 1000 Brussel, België, organiseert een wedstrijd,

Nadere informatie

Reglement van THE AG SPRINT EXPERCIENCE

Reglement van THE AG SPRINT EXPERCIENCE Reglement van THE AG SPRINT EXPERCIENCE Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel in 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE0404.494.849, organiseert op 6 mei,

Nadere informatie

Projectoproep Eco-bewoners" uit Sint-Gillis

Projectoproep Eco-bewoners uit Sint-Gillis Projectoproep Eco-bewoners" uit Sint-Gillis REGLEMENT ARTIKEL 1- ORGANISERENDE OVERHEID De gemeente Sint-Gillis, Van Meenenplein 39, 1060 Sint-Gillis vertegenwoordigd door het College van Burgemeester

Nadere informatie