We bedanken je alvast voor het indienen van jouw case en wensen je heel veel succes!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "We bedanken je alvast voor het indienen van jouw case en wensen je heel veel succes!"

Transcriptie

1 CAMPAGNE 2015: PROCEDURE & CASE FORMAT Leuk en goed dat je een case in wilt dienen! Om de jurering eerlijk, eenvoudig en overzichtelijk te houden, willen we je vragen je case in te dienen aan de hand van het hieronder uitgewerkte vaste format. Zorg er voor dat je dit aanhoudt, als je inzending hier niet aan voldoet zal deze niet door de jury in behandeling worden genomen. De jury bestaat uit vijf specialisten uit het vakgebied. Zij kijkt naar je case vanuit het perspectief van de adverteerder, het bureau en vooral ook de ontvanger. Verderop vind je de criteria die de jury hanteert om je case te beoordelen. Uit alle ingezonden cases worden er drie gekozen welke kans maken op de Award Als jouw case bij de drie genomineerden hoort word je voor Night op woensdagavond 17 juni 2015 uitgenodigd. De uiteindelijke winnaar wordt hier bekend gemaakt én krijgt tijdens de DDMA E- mail Summit op donderdag 18 juni ruimte om zijn of haar winnende case toe te lichten. In dit document vind je de volgende zaken: De algemene richtlijnen waar je aan moet voldoen De uitwerking van het format waarin je de case in behoort te dienen De jury criteria voor de Award 2015 De precieze planning en communicatiemomenten We bedanken je alvast voor het indienen van jouw case en wensen je heel veel succes! ALGEMENE RICHTLIJNEN - Deadline voor het insturen van de case(s) is uiterlijk vrijdag 22 mei 2015 voor uur. De case kan gestuurd worden naar: mereldekoning@ddma.nl. - Na vrijdag 22 mei (17.00 uur) is het niet meer mogelijk om je case in te sturen. Wat na dit tijdstip binnenkomt wordt niet meer meegenomen in de jurering. - Stuur je case in Word of in PDF formaat in. Vermeld de punten uit het format dat hierna staat benoemd in dezelfde volgorde en houd je aan de richtlijnen die per punt staan benoemd. - Er geldt een maximum van 4 pagina s inclusief voorblad, exclusief screenshots (zie 3D). Blijf kort en bondig, hanteer zoveel mogelijk bullets/opsommingen. - De case betreft een overduidelijk gerelateerde communicatie- of marketingcampagne welke in de periode 1 juli 2014 tot 30 april 2015 actief is geweest. - De case wordt altijd ingediend met goedkeuring van de adverteerder/opdrachtgever. - De adverteerder/opdrachtgever krijgt de Campagne 2015 uitgereikt, niet het bureau.

2 FORMAT INDIENEN VAN DE CASE Dien je case in dit format en in onderstaande volgorde in. Wijk hier niet van af, dit kan leiden tot uitsluiting van deelname! 1. INTRODUCTIE a. Naam van de case (titel). b. Organisatie van opdrachtgever. <Vermelden van de volledige bedrijfsnaam> c. Betrokken bureau of bureau s. <Vermelden van de volledige bedrijfsna(a)m(en)> d. Gegevens contactpersoon; volledige NAW-gegevens incl. telefoonnummer (bij voorkeur mobiel nummer!) en adres. Geef hierbij expliciet aan met wie er gecommuniceerd mag worden vanuit de organisatie van de DDMA Summit. e. Goedkeuring geven aan de organisatie om de case te kunnen publiceren, al dan niet in een aangepaste versie waarin resultaten geïndiceerd worden of anders weergegeven. <Expliciet benoemen> f. Periode/timing dat deze case liep/van toepassing was. 2. INHOUD a. Probleemstelling: Geef een beschrijving van de probleemstelling van de case. <Welk (concreet) probleem wilden jullie oplossen?> b. Opzet campagne: Geef een beschrijving van de campagne. Geef globaal aan welke kanalen je hebt ingezet en hoe die zich tot elkaar verhouden. c. Doelstellingen: Geef een heldere beschrijving van de doelstelling(en). <Wees specifiek, benoem getallen, maak deze SMART> d. Doelgroep: Korte beschrijving van de doelgroep. <Benoem de communicatie doelgroep, specificeer naar subdoelgroepen en segmenten indien van toepassing> e. Organisatie: Beschrijf hoe de organisatie rondom marketing eruit ziet en wat het beschikbare budget was voor de case. i. Mankracht: Hoeveel man personeel (bureau en intern) was betrokken bij het tot stand komen van de campagne/nieuwsbrief? Geef aan hoeveel procent van hun tijd/uren zij bezig zijn geweest met de campagne (hetgeen in deze case wordt beschreven). ii. Budget: Wat was het totale beschikbare budget voor de campagne? Is de campagne binnen budget gebleven? Zo niet, waarom niet? Kijk hierbij naar directe campagne kosten, licentiekosten e.d. die campagne overstijgend zijn kun je buiten beschouwing laten. iii. Andere media: Hebben andere media direct of indirect bijgedragen aan het succes van de campagne? iv. Systemen/software: Welke systemen/software zijn gebruikt voor versturen, meten en/of testen van de s? v. Strategie: In hoeverre is de case onderdeel van de communicatiestrategie / campagne en wat is de bijdrage van aan het geheel?

3 3. RESULTATEN & CONCLUSIE a. Uitgebreide beschrijving van de resultaten. Relateer deze aan de doelstellingen (2c): i. Aflever-, Unieke open- en Unieke klikpercentages. <Kliks per afgeleverd vs. kliks per geopend, gebruik de SAME methodiek voor weergeven statistieken)> ii. Budget vs. succes (indien mogelijk middels een ROI). iii. Kosten per lead of contact. iv. Conversie (percentage). v. Aantal uitschrijvingen op de mailing tijdens de campagne. vi. Het succes van het totale conversie pad: Aantal verzonden s (eigen bestand gescheiden van ingekochte/gehuurde bestanden), afgeleverde e- mails, aantal unieke opens, aantal unieke kliks, trechter pad op de website/winkel/callcenter/event/etc. b. Tests: Uitgebreide beschrijving van de tests die vooraf en tijdens de looptijd zijn uitgevoerd. Wat waren de resultaten en welke beslissingen zijn op basis hiervan genomen? c. Doelstellingen: Vermeld de doelstelling in relatie tot het resultaat; in hoeverre behaald? d. De Uiting/Visuals/Screenshot: Neem screenshots én URL s op van de door jullie belangrijk bevonden onderdelen van de campagne, zoals de (s) en/of de landingspagina( s). e. Eigen conclusies: welke conclusies zijn er zelf getrokken? 4. LEER- EN VERBETERPUNTEN Geef een overzicht van de leer- en verbeterpunten. 5. EIGEN INPUT Voeg hier informatie toe die je van belang acht voor de beoordeling van de campagne. Dit kan een uitgebreide omschrijving zijn, een motivatie of een visie, etc.

4 JURY CRITERIA AWARD Hoe effectief is de campagne? Toelichting: De jury kijkt onder andere naar respons percentages, budget, personeel, kosten per lead of contact, conversie (percentage), maar bijvoorbeeld ook naar de flow tussen de uiting en de landing page in relatie met het doel wat men voor ogen heeft. 2. In hoeverre is onderdeel van de communicatiestrategie? Toelichting: Is het kanaal bij de organisatie opgenomen als onderdeel van een cross mediale strategie, of is het een stand alone kanaal? Welke rol speelt marketing in de totale online communicatiemix? 3. Wat is de bijdrage van het kanaal aan de campagne? Toelichting: Zijn de bijdragen van de resultaten van aan het totaalresultaat substantieel? Zou de case succesvol zijn geweest als het kanaal niet was ingezet? 4. Hoe klantgericht en gebruiksvriendelijk is de campagne? Toelichting: De jury kijkt naar de gebruiksvriendelijkheid en usability van de campagne en bijbehorende pagina s en formulieren. Ook wegen het gebruik van interessante, vernieuwende, klantgerichte functionaliteiten mee voor het eindoordeel. 5. Hoe creatief is de campagne? Toelichting: De jury beoordeelt het gehele concept (in relatie met de te behalen doelstelling). Oftewel, de keuzes die zijn gemaakt op het gebied van look & feel en tone of voice ten aanzien van de gepercipieerde ervaring bij de ontvanger 6. Hoe wordt de database ingezet? Toelichting: De jury kijkt naar de mate en wijze waarop gegevens uit de database zijn ingezet ten behoeve van personalisatie en/of segmentatie. En of er een koppeling is gemaakt met andere databases waarin klantcontact/ of gegevens over gebruik worden bijgehouden. (Vanzelfsprekend is permissie van de ontvanger een vereiste!) 7. Hoe vernieuwend is de case? Toelichting: De jury kijkt hier in hoeverre de case innovatief is, buiten de gebaande paden treedt en gebruik maakt van vernieuwende elementen. 8. Welke activiteiten zijn uitgevoerd ten behoeve van respons-optimalisatie? Toelichting: De jury is benieuwd naar de uitgevoerde (commerciële) testen en de onderbouwing van de daaruit voortkomende conclusies. Welke impact hebben de uitkomsten gehad op het verdere verloop van de campagne? 9. Welke learnings zijn opgedaan bij het uitvoeren van de campagne? Toelichting: Wat zijn de belangrijkste learnings die zijn getrokken uit de campagne die impact gaan hebben op volgende campagnes. Wat zou je herhalen en wat zou je niet meer doen. En waarom? 10. Wat is de kwaliteit van de casebeschrijving? Toelichting: De jury bekijkt of de beschrijving van de case duidelijk en helder is. Zijn de resultaten goed en logisch weergegeven, roept de beschrijving geen vragen op.

5 COMMUNICATIE EN PLANNING Voor de duidelijkheid zie je hieronder wanneer wat van je verwacht wordt en wanneer je wat van ons kunt verwachten. Zo weet je goed waar je aan toe bent en wanneer je genomineerd bent! We bedanken je nogmaals voor het indienen van jouw case en wensen je heel veel succes! Vrijdag 22 mei voor uur: DEADLINE aanleveren campagnes Dinsdag 9 juni: Genomineerden campagnes worden bekend gemaakt Woensdag 17 juni van uur Uitreiking Campagne 2015 bij Pakhuis de Zwijger in Amsterdam Donderdag 18 juni van uur Presentatie winnaar Campagne 2015 tijdens DDMA SUMMIT 2015 bij Pakhuis de Zwijger in Amsterdam

E-MAIL CAMPAGNE 2015 : PROCEDURE & CASE FORMAT

E-MAIL CAMPAGNE 2015 : PROCEDURE & CASE FORMAT E-MAIL CAMPAGNE 2015 : PROCEDURE & CASE FORMAT Leuk en goed dat je een case in wilt dienen. Om de jurering eerlijk, eenvoudig en overzichtelijk te maken, willen we je vragen je case in te dienen aan de

Nadere informatie

E-MAIL AWARD 2013 : PROCEDURE & CASE FORMAT

E-MAIL AWARD 2013 : PROCEDURE & CASE FORMAT E-MAIL AWARD 2013 : PROCEDURE & CASE FORMAT Leuk en goed dat u een case in wilt dienen. Om de jurering eerlijk, eenvoudig en overzichtelijk te maken, willen we u vragen uw case in te dienen aan de hand

Nadere informatie

Toelichting. bij de jurering & het inschrijvingsformulier

Toelichting. bij de jurering & het inschrijvingsformulier Toelichting bij de jurering & het inschrijvingsformulier Cuckoo Awards 2014 1. Wat is voor de jury van uitzonderlijk belang om een Award toe te kennen? a. Direct marketing is een response-driven marketingstrategie,

Nadere informatie

ESPRIX 2014 VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER

ESPRIX 2014 VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER ESPRIX 2014 VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER LET OP: DIT IS NIET HET OFFICIËLE INSCHRIJFFORMULIER! DIT VOORBEELDFORMULIER DIENT TER VOORBEREIDING VAN JE OFFICIËLE ONLINE INSCHRIJVING. www.esprix.nl EXTRA INLEIDING

Nadere informatie

Best Practices 2017 / The Perfect Pitch. Inschrijven. Best Practice Presentatie

Best Practices 2017 / The Perfect Pitch. Inschrijven. Best Practice Presentatie Inschrijven Shopper Marketing Case Smart Innovations Shopper Activatie met Field Marketing Shopper Activatie met POS Materiaal Aanleveren Beoordeling Naast bijgaand inschrijfformulier dien je de case beschrijving(en)

Nadere informatie

1. Wat is voor de jury van uitzonderlijk belang om een Award toe te kennen?

1. Wat is voor de jury van uitzonderlijk belang om een Award toe te kennen? Toelichtingen bij de jurering en het inschrijvingsformulier van de Cuckoo Awards 2012 1. Wat is voor de jury van uitzonderlijk belang om een Award toe te kennen? 1. Direct marketing is een respons-driven

Nadere informatie

Werken met Mailchimp op Facebook. Hoe werkt Mailchimp en wat kunt u ermee?

Werken met Mailchimp op Facebook. Hoe werkt Mailchimp en wat kunt u ermee? Werken met Mailchimp op Facebook Hoe werkt Mailchimp en wat kunt u ermee? Inleiding In dit whitepaper leest u wat u kunt met Mailchimp als e-mailmarketing platform. Er zijn een groot aantal e-mail marketing

Nadere informatie

MailPlus. Kennissessie ism Van IJzendoorn

MailPlus. Kennissessie ism Van IJzendoorn MailPlus Kennissessie ism Van IJzendoorn Agenda 1 2 3 4 5 6 7 WIE IS MAILPLUS / WAAR STAAN WE VOOR? Van IJzendoorn en MAILPLUS WAT IS E-MAIL MARKETING E-MAIL & MOBILE DO S & DON TS HOE ZET IK HET GOED

Nadere informatie

DEELNAMEFORMULIER UNIVÉ PALUDANUS PRIJS 2015. Voor u begint met invullen, voldoet uw project aan de volgende criteria?

DEELNAMEFORMULIER UNIVÉ PALUDANUS PRIJS 2015. Voor u begint met invullen, voldoet uw project aan de volgende criteria? DEELNAMEFORMULIER UNIVÉ PALUDANUS PRIJS 2015 Voor u begint met invullen, voldoet uw project aan de volgende criteria? 1. Het project zorgt voor een zichtbare verbetering van kwaliteit van de zorg. 2. Het

Nadere informatie

Whitepaper: Segmentatie in marketing. Stationsplein EX Hilversum +31 (0)

Whitepaper: Segmentatie in  marketing. Stationsplein EX Hilversum +31 (0) Whitepaper: Segmentatie in e-mailmarketing Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum +31 (0) 35 531 1115 Segmentatie in e-mailmarketing Hoe verbeter in mijn e-mail campagnes? Vaak wordt er uitvoerig A-B getest,

Nadere informatie

E-mailmarketing whitepaper

E-mailmarketing whitepaper E-mail marketing E-mailmarketing whitepaper 1. Inleiding 3 2. Elementen in een mailing 4 3. Contentstrategie 5 4. Planning 7 5. Tips & Tricks 8 6. Statistieken 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document

Nadere informatie

ESPRIX 2016 VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER

ESPRIX 2016 VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER ESPRIX 2016 VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER LET OP: DIT IS NIET HET OFFICIËLE INSCHRIJFFORMULIER! DIT VOORBEELDFORMULIER DIENT TER VOORBEREIDING VAN UW OFFICIËLE ONLINE INSCHRIJVING. www.esprix.nl INLEIDING

Nadere informatie

Wordt uw uitje door de vakjury uitgeroepen tot het Meest innovatieve uitje van 2013?

Wordt uw uitje door de vakjury uitgeroepen tot het Meest innovatieve uitje van 2013? Wordt uw uitje door de vakjury uitgeroepen tot het Meest innovatieve uitje van 2013? Wordt uw innovatieve ontwikkeling de opvolger van de Koesafari van de Vechtdalhoeve? Dé winnaar van de titel Meest innovatieve

Nadere informatie

Caseformulier Bekroningen 2018

Caseformulier Bekroningen 2018 Caseformulier Bekroningen 2018 Hartelijk dank voor de aanmelding van je case voor de Grand Prix Content Marketing Awards 2018 Om je inzending compleet te maken verzoeken we je om je case te omschrijven

Nadere informatie

GfK 2016 Shopper Marketing Award 2016

GfK 2016 Shopper Marketing Award 2016 1 Gefeliciteerd! Uw merk staat op de shortlist voor de GfK Shopper Marketing Award 2 Meer informatie over de GfK Shopper Marketing Award 3 Definitie & doel Definitie Shopper Marketing Shopper Marketing

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 19 oktober 2015 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Gratis e-book/training/download aanbieden

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER PROMOTIEBUDGET NOORD-HOLLAND

AANVRAAGFORMULIER PROMOTIEBUDGET NOORD-HOLLAND AANVRAAGFORMULIER PROMOTIEBUDGET NOORD-HOLLAND Nu.Hier. Promotie- en Innovatiebudget Toeristische Samenwerkingsinitiatieven Het stimuleren van promotie- en innovatie initiatieven van de toeristisch/culturele

Nadere informatie

16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE

16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE 16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE 1. Bepaal uw e-mail marketing strategie Wat wilt u bereiken met uw e-mail marketingcampagne? Wilt u naamsbekendheid creëren, de verkoop van een product

Nadere informatie

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Adres Te bereiken op mail Telefoon Facebook; LinkedIn;Twitter profiel: Korte beschrijving van je achtergrond, CV IDEE VOOR ANIMATIE

Nadere informatie

Op deze pagina vind je meer informatie over de FME International Business Award.

Op deze pagina vind je meer informatie over de FME International Business Award. Introductie Tijdens de Hannover Messe 2017 wordt de FME International Business Award uitgereikt aan een ondernemer uit de technologische industrie, die internationaal succesvol zakendoet. Stertil heeft

Nadere informatie

ESPRIX VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER

ESPRIX VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER LET OP: DIT IS NIET HET OFFICIËLE INSCHRIJFFORMULIER! DIT VOORBEELDFORMULIER DIENT TER VOORBEREIDING VAN UW OFFICIËLE ONLINE INSCHRIJVING. www.esprix.nl INLEIDING De Esprix

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

Contractor Safety Award 2016 Inschrijfformulier

Contractor Safety Award 2016 Inschrijfformulier Contractor Safety Award 2016 Inschrijfformulier TenneT wil topprestaties leveren op veiligheidsgebied. We beschouwen leveranciers als onze partner in safety om samen de Safety Vision 2018 te verwezenlijken.

Nadere informatie

CYBERSAVE YOURSELF CHALLENGE WAT KAN ER GEBEUREN ALS JE JE LAPTOP, TABLET OF MOBIEL NIET GOED BEVEILIGT?

CYBERSAVE YOURSELF CHALLENGE WAT KAN ER GEBEUREN ALS JE JE LAPTOP, TABLET OF MOBIEL NIET GOED BEVEILIGT? WAT KAN ER GEBEUREN ALS JE JE LAPTOP, TABLET OF MOBIEL NIET GOED BEVEILIGT? Cybersave Yourself is een programma van SURFnet dat tot doel heeft het beveiligingsbewustzijn bij studenten, docenten en medewerkers

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 11 maart 2015 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Website maken / teksten aanpassen Gratis

Nadere informatie

Checklist voor een succesvolle E-mailmarketing-strategie

Checklist voor een succesvolle E-mailmarketing-strategie Checklist voor een succesvolle E-mailmarketing-strategie Over deze whitepaper: deze checklist maakt deel uit van een serie voor marketing- en communicatieprofessionals die interactieve media inzetten binnen

Nadere informatie

C est Passieble! 2016

C est Passieble! 2016 C est Passieble! 2016 C est Passieble! is de jaarlijks terugkerende dag waarop Christal als Huis van Verbinding gratis werkt en werft voor één van haar klanten. Met een fantastische sfeer en altijd buitengewoon

Nadere informatie

Social Media Strategie Plan

Social Media Strategie Plan Social Media Strategie Plan Creëren van de strategie en planning van de uitvoering Een stappenplan met daarin vastgelegd waar je merk staat, waar je heen wilt en en hoe er te komen. Houd in gedachten dat

Nadere informatie

Toelichting Dit jaar zijn er 12 categorieën, onderverdeeld in verschillende subcategorieën. In elke categorie kunnen meerdere Magneten vallen.

Toelichting Dit jaar zijn er 12 categorieën, onderverdeeld in verschillende subcategorieën. In elke categorie kunnen meerdere Magneten vallen. Categorieën Toelichting Dit jaar zijn er 12 categorieën, onderverdeeld in verschillende subcategorieën. In elke categorie kunnen meerdere Magneten vallen. 1. Print 1.a Advertentie los Het formaat van de

Nadere informatie

Social Media Marketing strategie

Social Media Marketing strategie Social Media Marketing strategie --= werkboek =-- 1. Bepaal je doelstelling Vaak zal SMM een onderdeel zijn van bestaande marketingcommunicatieplannen. Een extra kanaal om je doelgroep te bereiken. Soms

Nadere informatie

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname.

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname. LLENG Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito Beste artist / designer, Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan de 1e editie van de Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito.

Nadere informatie

E-mailmarketing Do s & Don ts MailPlus & Kittyhawk

E-mailmarketing Do s & Don ts MailPlus & Kittyhawk E-mailmarketing Do s & Don ts MailPlus & Kittyhawk Even Wat is voorstellen e-mailmarketing Loek Balvers Partner Managers bij MailPlus 06-40240261 / SMS loek@mailplus.nl 079 3631217 facebook.com/mailplusnl

Nadere informatie

Haal het maximale uit je marketing budget. Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing

Haal het maximale uit je marketing budget. Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing Haal het maximale uit je marketing budget Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing 1 Over Search Science en Sander, Search Science Team van ervaren online marketeers Ervaring in marketing en sales

Nadere informatie

Manpower OMG & Tripolis Solutions. Klantcase

Manpower OMG & Tripolis Solutions. Klantcase Manpower OMG & Tripolis Solutions Klantcase Doordat de consultants zelf op regionaal niveau de campagnes kunnen versturen, krijgen ze snel een haarscherp marktbeeld Manpower is een HR-dienstverlener met

Nadere informatie

Op de volgende pagina s vindt u de uitgebreide instructie. Handleiding De MVO-Wijzer voor gebruik van MVO-Stakeholderevaluatie Versie 1.

Op de volgende pagina s vindt u de uitgebreide instructie. Handleiding De MVO-Wijzer voor gebruik van MVO-Stakeholderevaluatie Versie 1. U hebt de MVO-Stakeholderevaluatie aangeschaft, deze Stakeholderevaluatie wordt gebruikt wanneer een organisatie wil weten hoe het MVO-beleid van de organisatie beoordeeld wordt door medewerkers (inclusief

Nadere informatie

Strategische Media. Werkcollege week 1 2011

Strategische Media. Werkcollege week 1 2011 Strategische Media Werkcollege week 1 2011 Wat gaan we doen? 1. Korte introductie 2. Briefing Microsoft Windows Phone 7 3. Samenstellen teams 4. Opdracht 5. Huiswerk Briefing Microsoft De opdracht: ontwikkel

Nadere informatie

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing Een goede online briefing past op één A4 [+ checklist] Auteur: Ronald Heijkens, Sabel Online Je wilt een nieuwe website, intranet, online magazine of app. Maar omdat je de expertise zelf niet in huis hebt,

Nadere informatie

Handleiding E-mail marketing met Google Analytics

Handleiding E-mail marketing met Google Analytics Handleiding E-mail marketing met Google Analytics Inhoudsopgave Basisbeginselen e-mail marketing met Google Analytics... 3 De implementatie van de metingen voor je e-mail campagnes... 3 Haal actiegerichte

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

Welkom bij presentatie PostNL. EHBO & PostNL. Presentatie & Inspiratie Zaterdag 1 november 2014

Welkom bij presentatie PostNL. EHBO & PostNL. Presentatie & Inspiratie Zaterdag 1 november 2014 Welkom bij presentatie PostNL EHBO & PostNL Presentatie & Inspiratie Zaterdag 1 november 2014 Agenda vandaag bij EHBO Even voorstellen. Direct mail Quiz Big Data & Touchpoints Inspiratie & Cases Zelf aan

Nadere informatie

90% omzetstijging binnen 6 maanden. Evoworks e-commerce marketing 2018

90% omzetstijging binnen 6 maanden. Evoworks e-commerce marketing 2018 90% omzetstijging binnen 6 maanden Evoworks e-commerce marketing 2018 Frank Engelen Team lead Maikel Huurneman Directeur MaringtonR frank.engelen@evoworks.nl www.evoworks.nl info@marington.nl www.marington.nl

Nadere informatie

BRIEFING TEMPLATE. De ideale gids die je helpt bij het opstellen van de briefing

BRIEFING TEMPLATE. De ideale gids die je helpt bij het opstellen van de briefing BRIEFING TEMPLATE De ideale gids die je helpt bij het opstellen van de briefing Aanleiding Deze white paper is opgesteld voor bedrijven en instellingen die op zoek zijn naar een template die hen helpt

Nadere informatie

PR-BEGELEIDING. Na initiatie van een evenement

PR-BEGELEIDING. Na initiatie van een evenement PR-BEGELEIDING Na initiatie van een evenement Voorwoord Jouw evenement gaat er komen bij SETUP! Naast de productie en inhoud is de PR & Communicatie van het evenement bij SETUP een belangrijk onderdeel.

Nadere informatie

27-11-2014 PLAN VAN AANPAK NETIDENTITY. Priscilla

27-11-2014 PLAN VAN AANPAK NETIDENTITY. Priscilla 27-11-2014 NETIDENTITY PLAN VAN AANPAK Priscilla Inhoud Debriefing... 2 Projectresultaat... 5 Projectactiviteiten... 6 Projectgrenzen... 8 Kwaliteit... 9 Projectorganisatie...10 Planning...11 Kosten...12

Nadere informatie

DM3 Ratecard - Laatste update: 14 oktober 2014. Performance. Bereik top 10

DM3 Ratecard - Laatste update: 14 oktober 2014. Performance. Bereik top 10 DM3 Ratecard - Laatste update: 14 oktober 2014 Deze ratecard bestaat uit zes blokken. Wij hanteren drie verschillende advertising pakketten; Thema, Performance en RTB. Deze pakketten maak je compleet met

Nadere informatie

Introductie. Contact informatie. Communicatie is de sleutel voor een succesvol project.

Introductie. Contact informatie. Communicatie is de sleutel voor een succesvol project. Introductie Communicatie is de sleutel voor een succesvol project. We hebben dit document opgesteld om jullie te helpen een duidelijk visie op papier te zetten voor het project. Zie het als een business

Nadere informatie

Workshop Piwik Kenneth Veldman en Jaap van de Putte

Workshop Piwik Kenneth Veldman en Jaap van de Putte Workshop Piwik Kenneth Veldman en Jaap van de Putte Vandaag, 19 november 2014 (13.30-16.00 uur) Introductie Piwik Installatie Inrichten Dashboard Doelen instellen Rapportage Verschillen met GA Vragen We

Nadere informatie

Bedenk een opt-in actie met win-win situatie voor retailer én klant!

Bedenk een opt-in actie met win-win situatie voor retailer én klant! Bedenk een opt-in actie met win-win situatie voor retailer én klant! Prijzengeld: 1.000,- Deadline: 21 april 2013 Battle type: Brainstorm Battle Introductie Yourzine helpt merken en organisaties bij het

Nadere informatie

08 april 2015. How to win an Award. NRW Marketingprijs ICSC Solal Awards. Bram Hulsbosch, MK Illumination Holland BV

08 april 2015. How to win an Award. NRW Marketingprijs ICSC Solal Awards. Bram Hulsbosch, MK Illumination Holland BV Bram Hulsbosch, MK Illumination Holland BV 08 april 2015 How to win an Award NRW Marketingprijs ICSC Solal Awards Marketing Awards, waarom deelnemen? Jurering 10 Tips voor een sterke inzending Video s

Nadere informatie

Bedrijf: Contactpersoon: Van: Karin de Wit Design Karin de Wit. Datum:

Bedrijf: Contactpersoon: Van: Karin de Wit Design Karin de Wit. Datum: Briefing Webdesign Bedrijf: Contactpersoon: Van: Karin de Wit Design Karin de Wit Datum: 23 Introductie Dit document is samengesteld om beter inzicht te krijgen in de informatie die een rol speelt bij

Nadere informatie

Extra impuls gemeenten voor afvalpreventie en afvalscheiding huishoudelijk afval

Extra impuls gemeenten voor afvalpreventie en afvalscheiding huishoudelijk afval Extra impuls gemeenten voor afvalpreventie en afvalscheiding huishoudelijk afval Inhoud 1. Inleiding 3 2. Opzet plannen voor ondersteuning 4 3. Plannen voor verminderen huishoudelijk restafval 5 3.1 Eisen

Nadere informatie

Hoe maak ik goede digitale nieuwsbrieven? Lotte Wieland Anne Sikken

Hoe maak ik goede digitale nieuwsbrieven? Lotte Wieland Anne Sikken Hoe maak ik goede digitale nieuwsbrieven? Lotte Wieland Anne Sikken Doel van de workshop 1. Introductie 2. Basis tips 3. Do s & Don ts 4. Emailsystemen versus zelf versturen 5. Interactief: beoordeel elkaars

Nadere informatie

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Beheer helpdesk... 3 1.1. Settings... 3 1.2. Applicaties... 4 1.3. Prioriteiten... 5 1.4. Gebruik mailtemplates...

Nadere informatie

Radboudumc online: Hoe stel je de patiënt centraal in een omnichannel oplossing? Mobile Healthcare Event 24 november 2017 Yno Papen

Radboudumc online: Hoe stel je de patiënt centraal in een omnichannel oplossing? Mobile Healthcare Event 24 november 2017 Yno Papen Radboudumc online: Hoe stel je de patiënt centraal in een omnichannel oplossing? Mobile Healthcare Event 24 november 2017 Yno Papen Inleiding Het Radboudumc is een vooruitstrevend en innovatief universitair

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Excellente Scholen

Aanmeldingsformulier Excellente Scholen Aanmeldingsformulier Excellente Scholen 2017-2019 Uitleg procedure U bent geïnteresseerd in het traject Excellente Scholen 2017. Iedere school die wil deelnemen aan het traject Excellente Scholen 2017

Nadere informatie

TBI Innovatieprijs 2017

TBI Innovatieprijs 2017 TBI Innovatieprijs 2017 Allereerst... Dit jaar maken we gebruik van een (online) inschrijfformulier (via Google Forms). Het is raadzaam om het inschrijfformulier eerst in zijn geheel te bekijken. Downloaden

Nadere informatie

Contentstrategie. Hoorcollege 3 16 september 2013

Contentstrategie. Hoorcollege 3 16 september 2013 Contentstrategie Hoorcollege 3 16 september 2013 Agenda HC3 Doelstellingen (KPI s) Funnel De belangrijkste content KPI s Case 2 3 KPI s KPI s Key Performance Indicator Variabelen om doelstellingen van

Nadere informatie

Paginaweergaven. Dit zijn alle bekeken pagina s op jouw site. Herhalingsbezoeken tellen ook mee in deze berekening.

Paginaweergaven. Dit zijn alle bekeken pagina s op jouw site. Herhalingsbezoeken tellen ook mee in deze berekening. Maak gebruik van actiegerichte rapportages In Google Analytics kun je kiezen uit een veelvoud aan rapporten. Ik zal in deze handleiding 7 praktische rapporten beschrijven, die je direct kunt gaan gebruiken.

Nadere informatie

Inhoudsopgave Inleiding... 2 1.Wat is conversieattributie?... 2

Inhoudsopgave Inleiding... 2 1.Wat is conversieattributie?... 2 Whitepaper Handleiding Conversie attributie Datum: September 2013 Schrijver: Gerard Rathenau Inhoudsopgave Inleiding... 2 1.Wat is conversieattributie?... 2 2. Wanneer dien je conversie attributie toe

Nadere informatie

Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015. onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten.

Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015. onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten. Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015 thema: mensen onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten. Meedoen? Lees dit eerst. Vrijwilligerswerk biedt

Nadere informatie

Nr. HANDLEIDING PORTFOLIO GROEPSLESDOCENT INFORMATIE VOOR DE CURSIST / EXAMENKANDIDAAT

Nr. HANDLEIDING PORTFOLIO GROEPSLESDOCENT INFORMATIE VOOR DE CURSIST / EXAMENKANDIDAAT Nr. HANDLEIDING PORTFOLIO GROEPSLESDOCENT INFORMATIE VOOR DE CURSIST / EXAMENKANDIDAAT Stappenplan Proeve van Bekwaamheid Fit!vak Groepslesdocent Portfolio Groepslesdocent Fit!vak Deelopdrachten 1: Het

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Praktische tips voor ondernemers Enschede 7-11-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede website?

Nadere informatie

HANDLEIDING PORTFOLIO GROEPSLESINSTRUCTEUR

HANDLEIDING PORTFOLIO GROEPSLESINSTRUCTEUR HANDLEIDING PORTFOLIO GROEPSLESINSTRUCTEUR INFORMATIE VOOR DE CURSIST / EXAMENKANDIDAAT Stappenplan Proeve van Bekwaamheid Fit!vak Groepslesinstructeur A Verwerven competenties Theorieexamen Portfolio

Nadere informatie

LinkedIn 2.0 gebruiken in uw marketing campagnes

LinkedIn 2.0 gebruiken in uw marketing campagnes LinkedIn 2.0 gebruiken in uw marketing campagnes Let digital work fueld.nl LinkedIn inzetten als platform om het resultaat van digital marketing te vergroten, wordt regelmatig toegepast. Zeker, omdat het

Nadere informatie

IN 5 STAPPEN STARTEN MET E-MAIL MARKETING!

IN 5 STAPPEN STARTEN MET E-MAIL MARKETING! IN 5 STAPPEN STARTEN MET E-MAIL MARKETING! marketingadvies & uitvoering CoCreCi, augustus 2015 AUTEUR: CoCreCi ONTWERP: Uberflip/CoCreCi Template provided by 2 INHOUDSOPGAVE Inleiding 5 Stap 1 - formuleer

Nadere informatie

REGLEMENT NSTT No-Dig Award 2019 / NSTT Publieksprijs 2019

REGLEMENT NSTT No-Dig Award 2019 / NSTT Publieksprijs 2019 1. AWARDS 1.1 De NSTT reikt in 2019 twee awards uit, te weten de NSTT No-Dig Award en de NSTT Publieksprijs. 1.2 De NSTT No-Dig Award wordt toegekend door een onafhankelijke jury. 1.3 De NSTT Publieksprijs

Nadere informatie

MailChimp. Getting Started Guide

MailChimp. Getting Started Guide MailChimp Getting Started Guide MailChimp getting started guide In dit artikel geven we een korte inleiding op wat Mailchimp is en wat MailChimp voor je onderneming kan betekenen. Daarnaast maken we je

Nadere informatie

Internet plan op maat

Internet plan op maat Internet plan op maat Uw Internet Plan: bouwen aan uw onderneming van morgen Bepalen - meten - verbeteren: - Doelstellingen - Doelgroepen - Communicatie mix Herkenbaar voor u? Kiezen voor DG Consult -

Nadere informatie

Scriptieprijs Reglement. De prijs

Scriptieprijs Reglement. De prijs Scriptieprijs 2017 Reglement De prijs 1. De Nederlandse Vereniging voor Europees Recht (NVER) looft een prijs uit van EUR 500 (vijfhonderd euro) aan de auteur van de scriptie die als beste is beoordeeld.

Nadere informatie

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen E-resultaat aanpak Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen 2010 ContentForces Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

Lanceer je marketingsucces in één dag 3 programma s voor marketingsucces om vandaag mee te beginnen.

Lanceer je marketingsucces in één dag 3 programma s voor marketingsucces om vandaag mee te beginnen. Lanceer je marketingsucces in één dag 3 programma s voor marketingsucces om vandaag mee te beginnen. Navigeer met de pijltjestoetsen. Sluit met de esc-toest. esc humm&c 2015» www.hummandc.nl Lanceer je

Nadere informatie

Extra impuls gemeenten voor scheiding kunststof verpakkingsafval van huishoudens

Extra impuls gemeenten voor scheiding kunststof verpakkingsafval van huishoudens Extra impuls gemeenten voor scheiding kunststof verpakkingsafval van huishoudens Inhoud 1. Inleiding 3 2. Opzet 4 3. Voorwaarden en procedure 5 3.1 Eisen aan de projecten 5 3.2 Indienen van projecten 6

Nadere informatie

Whitepaper: A/B testen. Start vandaag en haal meer uit marketing! Engine Stationsplein EX Hilversum +31 (0)

Whitepaper: A/B testen. Start vandaag en haal meer uit  marketing! Engine Stationsplein EX Hilversum +31 (0) Whitepaper: A/B testen Start vandaag en haal meer uit e-mailmarketing! Engine Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum +31 (0) 35 624 73 43 Whitepaper: A/B testen A/B testen, split running, multivariate testen;

Nadere informatie

Hieronder leggen we je uit wat je moet doen om mee te doen aan Digibattle. En om te winnen. Lees het dus goed door.

Hieronder leggen we je uit wat je moet doen om mee te doen aan Digibattle. En om te winnen. Lees het dus goed door. DIGIBATTLE - UITLEG PLAN Hieronder leggen we je uit wat je moet doen om mee te doen aan Digibattle. En om te winnen. Lees het dus goed door. I. Een app bouwens is teamwork Je kunt alleen aan DigiBattle

Nadere informatie

7-staps campagne. Crossmedia / B2B

7-staps campagne. Crossmedia / B2B Case: 7-staps campagne Organisatie: Euro Mail Doel: Thema: Euro Mail positioneren als specialist in direct marketing oplossingen Crossmedia / B2B www.ddma.nl/kennisbankhome Opzet campagne Uitdaging Uit

Nadere informatie

Checklist nieuwe website

Checklist nieuwe website Checklist nieuwe website Waar moet je aan denken bij een nieuwe website? Het maken van een nieuwe website kan een ingewikkeld, omvangrijk maar ook kostbaar project zijn. Het is daarom goed om inzicht te

Nadere informatie

ChristenUnie Voorstel online marketing herindelingsverkiezingen

ChristenUnie Voorstel online marketing herindelingsverkiezingen ChristenUnie Voorstel online marketing herindelingsverkiezingen Naar aanleiding van uw aanvraag doen wij u hierbij een voorstel voor ondersteuning op het gebied van online marketing tijdens de herindelingsverkiezingen

Nadere informatie

NIMA Online Marketeer leergang

NIMA Online Marketeer leergang NIMA Online Marketeer leergang Inhoud. NIMA Online Marketeer leergang... 3 Programma.... 4 Les 1 : Introductie... 4 Les 2: Zoekmachinemarketing... 4 Les 3 + 4: Analytics... 4 Les 5: Social media... 4 Les

Nadere informatie

Quickstart Lucrasoft EMMA

Quickstart Lucrasoft EMMA Quickstart Lucrasoft EMMA Versie: 1.0 Datum: 10 April 2014 Quickstart Lucrasoft EMMA is dé tool om nieuwsbrieven te versturen, uw contacten te beheren en deze op het juiste moment van de juiste informatie

Nadere informatie

ROI-METHODIEK IS GEREEDSCHAP!

ROI-METHODIEK IS GEREEDSCHAP! AANTAL SLIDES 29 ROI-METHODIEK IS GEREEDSCHAP! ROI-METHODIEK IS GEREEDSCHAP! GEEN WONDERMIDDEL GEEN WONDERMIDDEL 01 29 DOOR HET OVERDRAGEN VAN KENNIS, HET BEÏNVLOEDEN ÉN HET INSPIREREN VAN DEELNEMERS KUNT

Nadere informatie

De BtoB Awards zijn opgedeeld in twee verschillende competities:

De BtoB Awards zijn opgedeeld in twee verschillende competities: BtoB Awards 2019 REGLEMENT Elk dossier moet VERPLICHT ingevuld worden volgens de voorziene template, om het de jury mogelijk te maken te oordelen op volledige en identiek gestructureerde dossiers. Er is

Nadere informatie

Brochure n 5. marketing

Brochure n 5.  marketing Brochure n 5 E-MAILmarketing In samenwerking met Brochure n 1 Vooruit met digitale marketing in de autosector pagina 2 Brochure n 5 E-mailmarketing pagina 2 Introductie De relatie met de klant stopt niet

Nadere informatie

De vakjury neemt enkel inzendingen in behandeling die voldoen aan onderstaande voorwaarden (zie ook de algemene voorwaarden):

De vakjury neemt enkel inzendingen in behandeling die voldoen aan onderstaande voorwaarden (zie ook de algemene voorwaarden): NRW Marketing Award 2017 open voor inschrijving ALGEMENE DOELSTELLING De NRW Marketing Award is bedoeld als een waardering voor de beste en meest effectieve marketingcampagne en marketingevent binnen het

Nadere informatie

Gemeente Haarlemmermeer. Leer zelf je nieuwsbrief maken in YMLP. Opgesteld door: drs. Mariska I.R. Franse Datum: 6 en 11 juni 2013

Gemeente Haarlemmermeer. Leer zelf je nieuwsbrief maken in YMLP. Opgesteld door: drs. Mariska I.R. Franse Datum: 6 en 11 juni 2013 Gemeente Haarlemmermeer Leer zelf je nieuwsbrief maken in YMLP Opgesteld door: drs. Mariska I.R. Franse Datum: 6 en 11 juni 2013 Nwsbrf.nl Office @ Igluu Jansdam 2a 3512HB Utrecht 06 447 08 349 info@nwsbrf.nl

Nadere informatie

Klantgericht communiceren met donateurs

Klantgericht communiceren met donateurs Klantgericht communiceren met donateurs 4orange, 2016 4orange, 2013 Hogehilweg 24 1101 CD Amsterdam Zuidoost www.4orange.nl 2 Klantgericht communiceren met donateurs Iedereen in de non-profit branche die

Nadere informatie

HAKAPERO. Marketing Software VS Marketing Automatisering

HAKAPERO.  Marketing Software VS Marketing Automatisering Email Marketing Software VS Marketing Automatisering Wij merken in ons dagelijks werk dat er veel verwarring bestaat hoe email marketing zich verhoudt met marketing automatisering. Het blijkt dat veel

Nadere informatie

HANDLEIDING CONVERSIE ATTRIBUTIE

HANDLEIDING CONVERSIE ATTRIBUTIE HANDLEIDING CONVERSIE ATTRIBUTIE Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 De basisbeginselen van conversie attributie... 3 Wat is conversie attributie?... 5 Wanneer is conversie attributie van meerwaarde?... 6 Wat

Nadere informatie

Geluksmomenten voor iedereen Wordt uw uitje uitgeroepen tot het Meest maatschappelijke uitje van 2015?

Geluksmomenten voor iedereen Wordt uw uitje uitgeroepen tot het Meest maatschappelijke uitje van 2015? Geluksmomenten voor iedereen Wordt uw uitje uitgeroepen tot het Meest maatschappelijke uitje van 2015? Voor het vijfde jaar op rij organiseert ANWB de verkiezing van Leukste uitje van Nederland. Naast

Nadere informatie

OMO-praktijkwerkstukprijs. Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs november 2015 (aangepast november 2018)

OMO-praktijkwerkstukprijs. Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs november 2015 (aangepast november 2018) OMO-praktijkwerkstukprijs Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs november 2015 (aangepast november 2018) Inleiding In onze scholen volgen veel talentvolle leerlingen onderwijs. Dat talent willen we graag

Nadere informatie

NRW Marketing Award 2018 open voor inschrijving

NRW Marketing Award 2018 open voor inschrijving NRW Marketing Award 2018 open voor inschrijving ALGEMENE DOELSTELLING De NRW Marketing Award is bedoeld als een waardering voor de beste en meest effectieve marketingcampagne en marketingevent binnen het

Nadere informatie

ChristenUnie Voorstel online marketing provinciale statenverkiezingen

ChristenUnie Voorstel online marketing provinciale statenverkiezingen ChristenUnie Voorstel online marketing provinciale statenverkiezingen Naar aanleiding van uw aanvraag doen wij u hierbij een voorstel voor ondersteuning op het gebied van online marketing tijdens de provinciale

Nadere informatie

Prijs Klinische Paden 2015

Prijs Klinische Paden 2015 Prijs Klinische Paden 2015 BELGISCH NEDERLANDS NETWERK KLINISCHE PADEN CENTRUM VOOR ZIEKENHUIS EN VERPLEGINGSWETENSCHAP KU LEUVEN CBO A TNO COMPANY De NKP Prijs Klinische Paden is een initiatief van het

Nadere informatie

Preview E-mailmarketing in Travel 2 Benchmark onderzoek over verzendingen 2012

Preview E-mailmarketing in Travel 2 Benchmark onderzoek over verzendingen 2012 Preview E-mailmarketing in Travel 2 Benchmark onderzoek over verzendingen 2012 http://bit.ly/emailintravel De killer benchmark in de reisbranche De benchmark E-mailmarketing in Travel is het resultaat

Nadere informatie

5 manieren om. om jouw landingspagina. te optimaliseren

5 manieren om. om jouw landingspagina. te optimaliseren 5 manieren om om jouw landingspagina te optimaliseren introductie Een landingspagina is een essentiële schakel in het succes van jouw customer journey, want het is dé plek om jouw klant te overtuigen om

Nadere informatie

REGLEMENT NSTT No-Dig Award 2017 / NSTT Publieksprijs 2017

REGLEMENT NSTT No-Dig Award 2017 / NSTT Publieksprijs 2017 1. AWARDS 1.1 De NSTT reikt twee awards uit, te weten de NSTT No-Dig Award en de NSTT Publieksprijs. 1.2 De NSTT No-Dig Award wordt toegekend door een onafhankelijke jury. 1.3 De NSTT Publieksprijs wordt

Nadere informatie